Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Mystikal
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 20:11

Mystikal

It never hurts to help

Haakontje schreef op dinsdag 17 mei 2011 @ 20:40:
[...]

Wie heeft de CryEngine gekocht, waar baseer je dat op en waar heb je dat nieuws nou weer vandaan?
Frontpage tweakers als ik me niet vergis. Zit in Spanje op een tablet te pielen, maar zal zo eens zoeken. Prijs was volgens mij USD8000k.

Krijg het niet gevonden. Zal morgenavond thuis nog eens checken...

[Voor 8% gewijzigd door Mystikal op 17-05-2011 23:09]

Basement Bios ---- Exo-S


 • Jovas
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 23-05 21:41
Mystikal schreef op dinsdag 17 mei 2011 @ 20:15:
Waarom heeft niemand het over de crytek engine die ze vorig jaar gekocht hebben? Het lijkt er in ieder geval op dat ze die nog niet gebruikt hebben of de screens zijn niet van de pc...
Omdat dat weer een saaie oude DX9 engine is, en geen nieuwe frisse DX11..

 • Roadrunner
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 21-03 14:31
Mystikal schreef op dinsdag 17 mei 2011 @ 20:15:
Waarom heeft niemand het over de crytek engine die ze vorig jaar gekocht hebben? Het lijkt er in ieder geval op dat ze die nog niet gebruikt hebben of de screens zijn niet van de pc...
Ga er maar vanuit dat het XBox screens zijn, Activision kennende. Daarnaast is de game nog volop in ontwikkeling. Wie weet zullen ze de engine wel gaan gebruiken. Denk eerder dat het iets is voor de langere termijn.

 • Obscure
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 21-04 09:15

Obscure

Twinkie??

Frentik schreef op maandag 16 mei 2011 @ 11:20:
[...]
Och och, het noobtube geneuzel begint al voor de game uit is...Misschien moet je dat plaatje van die 1887 shotgun ook even posten om die akimbo 1887 noobs blij te maken.....
die was idd wel overpowerd (vond hem stiekem ook wel leuk) :p maar zelf was ik een fan van de AA12 :p en de striker. die komen zeker bij mw3 in me opbouw, teminste als ze nog secondary zijn want als ik ze als main wapen heb... word ik altijd van afstand gepakt :(

 • Bijltje666
 • Registratie: Maart 2008
 • Laatst online: 06-08-2019
Ben erg benieuwd naar MW3.
MW2 is meesterlijk goed, ik ben fan van de arcade achtige speelstijl. Zelfs de zwaar bekritiseerde matchmaking werkt in mijn beleving naar behoren, afgezien van het feit dat het vrijwel onmogelijk is om samen een FFA game te joinen....dat hele dedi servers is in mijn beleving geen pluspunt, kijk maar naar BO, daar ben ik een paar keer gekicked en zelfs van een server gebanned omdat mijn speelstijl de host niet aanstond (!?) Gaat nergens over.
Hoop dat de beveiliging een stuk beter is, ben ondertussen wel een beetje flauw van al die skilless cheaters/ hackers.. ik zeg, permaban op alle Steam games zodra er een cheat/ hack gedetecteerd is.
Vind het prima dat de huidige engine gebruikt gaat worden, is in ieder geval beter dan BO.. die zuigt in mij beleving behoorlijk. In MW2 heb je echt wat in je handen met je desert eagles akimbo... beetje Lock, stock en two smoking barrels gevoel... met BO heb je een grijze mini-pipa in je handen die klinkt als een klappertjes pistool...
Hoop dat ze de topmaps van MW2 wel weer herintroduceren, Highrise, Scrapyard en Rust mogen van mij wel met nog één of twee minimaps in een Close Combat map expansion (!) pack, die zou ik per direct aanschaffen.
Verder bullit penetration challenges van 40 naar 20, headshots van 1000 naar 500... om al mijn headshots op al mijn wapens te maken moet ik nog ongeveer 5200 uur MW2 spelen 8-(
en alle challenges die niet realistich te halen zijn (crate kill als matchwinner) er uit slopen, de hoeveelheid challenges wat beter verdeeld over de tijd, nu is het zo dat je bij het begin zowat struikelt over de behaalde challeges en titles, maar na 1300 uur + wordt het wel erg karig en eentonig... maar ik moetmoetmoet toch al die fking challenges halen (hoezo dwangmatig?)

COD4, MW2, MW3... belooft in ieder geval veel goeds. de opvolger van BO (Treyarch) sla ik bij voorbaat over.

[058] Puddin' head, over en sluiten..

[Voor 8% gewijzigd door Bijltje666 op 18-05-2011 09:26]


 • KingKoning
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 21:32
Ik speel op de box en daar is matchmaking niet veranderd bij black ops en mw2.

Maar gameplaytechnisch ben ik het absoluut niet met je eens.

Wat Treyarch mijns inziens goed heeft opgepakt bij BO is het inperken van een aantal veel te krachtige "wapens" uit MW2 zoals de noobtube (kan in BO niet meer gescavenged worden en er is geen danger close perk meer) en het feit dat je killstreak kills meetellen voor je killstreaks. De combinatie hiervan leidde ertoe dat mw2 af en toe geen shooter meer was maar een soort "first person explosive game".

ook die die akimbo shotguns als secondary zijn gelukkig weg in black ops, evenals dat quickscopen moeilijker is.

Flack Jacket vind ik ook een hele goede vondst. Evenals dat hardened nu een perk is ipv de FMJ attachement in MW2.

Nee ik vind black ops duidelijk een stuk beter dan MW2. Een stuk meer shooter dan de soms bijna arcade achtige gameplay van MW2. Die kan je natuurlijk leuk vinden, maar mijn insziens is het daardoor minder shooter.

Als ze de pluspunten van black ops weten te combineren met de pluspunten van mw2 dan ga ik deze game kopen.
Als het weer noobtube verhaal wordt dan sla ik hem lekker over en speel ik nog een extra jaartje black ops, of ga ik eens kijken bij een andere franchise, battlefield 3 ofzo

 • Bijltje666
 • Registratie: Maart 2008
 • Laatst online: 06-08-2019
@KoningL,

Grappig dat onze meningen zo uitelkaar liggen.
Je noemt bijvoorbeeld het killstreak systeem, de BO airsupport vind ik vele malen storender dan in MW2.
De tube is al jaren een onderwerp van discussie en dat zal ook wel blijven.. ik denk dat dit wel een noodzakelijk onderdeel is van een shooter ivm campers ed.

Ik vond het gemis van een shotty als 2nd één van de meest kwalijke punten van BO, nu heb je alleen de beschikking over een handvol plopperpistooltjes die er uitzien als slechte imitatie speelgoed guns.
Ik heb de shotty als 2nd juist als gebalanceerd ervaren, waardeloos op afstand, maar lethal op close range, dat is juist vrij realistisch, in BO is de Spas zodanig generfd dat hij onbruikbaar en volledig nutteloos is, dàt vind ik pas een gameplay fout.
Ben met je eens dat quickscopen belachelijk is, daar hebben ze in BO wel iets op gevonden, helaas is de stopping power van de snipeys zo slecht, dat ook deze wapens weinig interessant zijn (ik weet dat de vergelijking niet helemaal opgaat, maar in real life schiet je iemand met een .50 Barret ongeveer door midden, een tweede shot is echt niet nodig) in MW2 was dit helaas al niet het geval, in BO is de damage nog minder.
BO heeft een minder differentiatie in de wapens, ik hoop dat MW3 dit overneemt van MW2.. vond ik een erg goed punt (vb: een Ak47 schiet echt compleet anders dan een TAR)
Akimbo shotguns zijn gewoon leuk, alleen de antiekjes kun je akimbo gebruiken en die hebben als compensatie een belachelijke reload time.. gebalanceerd dus.
Flackjacket is idd een goede vondst, hardened ben ik geen fan van, vind gewoon dat andere munitie een attachment is. explosive rounds zou ook leuk zijn...lol

Zal dus uiteindelijk lastig worden om een goede combi te vinden; jij hebt duidelijk andere voorkeuren dan mij, als MW3 op BO lijkt qua gameplay en variatie dan ben jij tevreden, maar ik beslist niet. Ik hoop op een arcade stijl shooter met veel variatie in wapens en perks. Barebone is een pré!

We wachten nog even af.

 • KingKoning
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 21:32
De tube an sick ben ik ook niet op tegen, meer de manier waarop die in MW2 zit ingebouwd.

Dat hebben ze in Black ops beter opgepakt. Daar kan je met scavenger geen tubes oppakken van de grond. Je heb dus altijd maximaal 2 tubes.
Ook is er geen Danger Close (meer explosive damage) meer waardoor de tubes in kracht afnemen.

En ja die shotty als secondary, het was idd erg fijn maar realistisch is het niet, en in de praktijk vond ik het niet top, omdat campende snipers op die manier nog lastiger werden aan te pakken. In BO win je het close in principe wel.
Die runners met Akimbo glocks waren ook zo iets waar ik me mateloos aan kon irriteren :P

Ik ben het wel met je eens op het gebied van wapens. Er zat meer diversiteit in MW2. Daar heb ik ook meer verschillende wapens gebruikt. Ik mis ook wel een beetje mn FAL met Holo en FMJ :P
Daarentegen kan de MW2 Famas neit op tegen de Black-Ops Famas :D, maar de wapens in MW2 waren idd wat diverser.

Jij heb een wat meer arcade insteek, ik zoek iets meer realisme. Dat is een beetje ons verschil in mening. Op zich prima natuurlijk :) We gaan het wel zien, ik maak straks gewoon een afweging tussen de beschikbare shooters en kies er dan weer 1 uit....

 • Vandread
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 15:11
Je werd in MW2 reward voor gebruiken van verschillende wapens, dat was gewoon leuk, daarom speelde je met andere wapens, dit mist in BO en ik hoop dat het wel weer in MW3 zit ^^

Pssst Tesla kopen?


 • Bijltje666
 • Registratie: Maart 2008
 • Laatst online: 06-08-2019
@KoningL

Denk dat BF3 dan echt een game voor jou is. Grote maps, erg realistisch.
Ben ook benieuwd naar hoe BF3 er uit komt te zien.
Ik koop ze gewoon allebei..gewoon omdat het kan...
Heeft niet eens met realisme te maken, BO zit gewoon veel beter in elkaar dan MW2. Dat is niet mijn mening, maar gewoon gebaseerd op feiten. MW2 was soms echt één grote ongebalanceerde kolerezooi. Streaks die meetellen voor je volgende streaks (drama), gasten met OMA én tubes én scavenger, Danger Close en de kutste perk van allemaal: de Commando met gratis teleportatie.

 • wikacota
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 18-05 08:24
Ik hoop dat het een combinatie van mw2 en bf2 zal worden. (geen ervaring met BO)
Vond de wapen combinatie en de drang om alle wapens uit te spelen heerlijk en motiveerde enorm om verder te spelen.
Echter Commando, tubing (vooral het oneindig bijtanken van tubes) en akimbo G18 waren de grootste fouten van MW2.
Daarnaast dedicated servers of een aanpassing van het systeem wat er nu draait zou ook goed zijn.
Het uitkiezen van hosts op dit moment is echt ontzettend kansloos, 1 persoon die een goede connectie heeft en weigert als een klein kind om te leaven.
Helaas zijn de zelfde kleine kinderen vaak eigenaar van een server bij dedicated en word je gebanned omdat ze je niet mogen of zoals eerder gezegd; daar ben ik een paar keer gekicked en zelfs van een server gebanned omdat mijn speelstijl de host niet aanstond...

Een compleet nieuw systeem zou misschien een beter optie worden :)


edit: met een combinatie van mw2 en bf2 bedoel ik dus het realisme van bf en de "arcade" fun van mw2..
balance is the keyword

[Voor 6% gewijzigd door wikacota op 18-05-2011 16:50]

Een nieuw systeem is niet eens nodig (op de PC). Als elke kick nu eens gerapporteerd zou worden bij de ontwikkelaar inclusief een theater filmpje en de reden van de kick. Bij veelvuldig onzinnig kicken gewoon de server van de speler ontnemen of bannen die hap.

 • Fid3lity
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 14-05 18:24

Fid3lity

Spectre X

bram1984 schreef op dinsdag 17 mei 2011 @ 16:06:
[...]


Ik zie hier anders ook een soldaat in het midden staan.

[afbeelding]
Ik zie hem zitten ;)

 • HA5H
 • Registratie: Oktober 2009
 • Niet online
Dit youtube-kanaal: YouTube: Kanaal van MW3GU1D3S is handig als je op zoek bent naar de nieuwste/gelekte Modern Warfare 3 filmpjes ;)

 • Amd-xP
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 23-05 15:12
Kwam nog aantal plaatjes tegen

LET OP het zijn er nog al veel....

[spoiler]


[Voor 3% gewijzigd door Amd-xP op 18-05-2011 17:28]


 • Bijltje666
 • Registratie: Maart 2008
 • Laatst online: 06-08-2019
@Bram,
Je reactie van 15.52 is BS. Het betreft alleen jouw mening; mijn mening is totaal anders.
Het zijn echter geen feiten, uitsluitend subjectieve meningen.
Je idee over kicken raakt ook kant nog wal, wie bepaalt dan wat een (on) terechte kick is? Dat valt niet na te gaan; jouw idee over bijvoorbeeld tubers zou jou kunnen laten besluiten om mij te bannen vanwege het gebruik van een tube... het is niet verboden om te tuben/ campen/ warpen, het zit nu eenmaal in het spel; deal with it. Ik heb er helemaal geen problemen mee.
Steam moet alleen gewoon een betere cheat/ hack beveiliging ontwikkelen, waarbij een zero-tolerance beleid gehanteerd wordt.
De discussie over wat wel en niet zou moeten in een shooter (akimbo, tubes, g18, commando) etc is een zinloze discussie. Ik heb bijvoorbeeld geen moeite met G18; pak een M1014 en klaar/ tubes? pak je RPG/ etc.... actie= reactie voor ieder wapen/ perk is een goede counter mogelijk.

 • Rynji
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 18-03 07:59
Thumbnails of links hadden handiger geweest, nu moet iedereen een redelijk groot aantal grote plaatjes inladen.

i7 8700k @ 5GHz - GTX1080Ti - 1440p@144Hz Inventaris


 • Bijltje666
 • Registratie: Maart 2008
 • Laatst online: 06-08-2019
zijn wel fijne pica's
Bijltje666 schreef op woensdag 18 mei 2011 @ 17:16:
@Bram,
Je reactie van 15.52 is BS. Het betreft alleen jouw mening; mijn mening is totaal anders.
Het zijn echter geen feiten, uitsluitend subjectieve meningen.
Je idee over kicken raakt ook kant nog wal, wie bepaalt dan wat een (on) terechte kick is? Dat valt niet na te gaan; jouw idee over bijvoorbeeld tubers zou jou kunnen laten besluiten om mij te bannen vanwege het gebruik van een tube... het is niet verboden om te tuben/ campen/ warpen, het zit nu eenmaal in het spel; deal with it. Ik heb er helemaal geen problemen mee.
Steam moet alleen gewoon een betere cheat/ hack beveiliging ontwikkelen, waarbij een zero-tolerance beleid gehanteerd wordt.
De discussie over wat wel en niet zou moeten in een shooter (akimbo, tubes, g18, commando) etc is een zinloze discussie. Ik heb bijvoorbeeld geen moeite met G18; pak een M1014 en klaar/ tubes? pak je RPG/ etc.... actie= reactie voor ieder wapen/ perk is een goede counter mogelijk.
Kant noch wal.

Als je van ongebalanceerde rotzooi houdt is mijn reactie inderdaad bullshit. Ik heb het enkel over de balans, en die is vele male beter in Black Ops. Als je wilt kan ik wel met een opsomming komen hoor, maar ik neem aan dat je al precies weet wat daarin komt de staan. Daarnaast (dat is wellicht meer persoonlijk) zijn de maps veel beter gebalanceerd in Black Ops. Als je bijvoorbeeld Afghan pakt, en je speelt in een team met wat snipers en OMA's, dan kun je de hele pot met je team in de bunker blijven en praktisch met je handen op je rug het potje winnen. Als je killstreaks eenmaal in de lucht hangen is het potje klaar, aangezien de tegenstander niet meer kan schuilen.

Een onterechte kick? Als je een server huurt en je stelt daarop regels in, en je kicked vervolgens iemand om een reden die niet in de regels terug te vinden is. Voìla! Een onterechte kick.

Ik zeg nergens dat die dingen verboden zijn, maar als je een server runt waarop het wel verboden is, is dat prima. Maar dan moet je geen mensen gaan bannen als je in een claymore loopt en gefrustreerd raakt. Het lijkt me vrij eenvoudig om een verplichte submit met de reden van de kick in te bouwen.

edit: Dit alles is slechts een suggestie van mijn kant. Ik speel op de PS3 dus ik heb er sowieso geen last van.

edit 2: Yes! De G36 is back. _/-\o_

[Voor 12% gewijzigd door bram1984 op 18-05-2011 17:26]


 • MaFFia
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 17-05 20:56
Van die regels op de server is wel heel erg ver gezocht , ten tweede snap ik het niet dat mensen lopen te zeuren over het feit dat ze gekicked worden . Swallow it en ga naar een gameserverhost die gewoon de "normale" servers hebben draaien . Eerlijk is eerlijk heeft bram wel gelijk dat het een feit is dat MW2 heel erg ongebalanceerd is. Er liepen in vergelijking niet voor niets zoveel tubers rond .
Om nog maar over het feit te zwijgen dat als er iets in het spel zit , je dit kan of moet gebruiken .
Er zijn fouten imho die absoluut niet gebruikt zou mogen worden , maar als gamer kan je er helaas weinig aan doen .
Vrees dat dit de eerste Cod wordt die ik niet gaat kopen , al was het maar uit principe .

http://www.youtube.com/user/elfirx AKA MaFFia|NL|


 • Mystikal
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 20:11

Mystikal

It never hurts to help

Nog wat nieuwe? info...

bron
Activision’s Bobby Kotick must be on extreme damage-control mode, storming through offices making sure his employees aren’t making the company look any worse for wear by actually being honest with the public. That postulation follows events from a few days ago when the gaming community lambasted Activision after the whole Modern Warfare 3 vs Battlefield 3 fallout occurred when Infinity Ward’s creative strategist, Robert Bowling mentioned that Call of Duty Modern Warfare 3 wouldn’t be running on a new engine. Well, CVG landed an interview with Bowling because Kotick probably wanted him to clear the air and make it known to the gaming universe that Bowling didn’t really mean what he tweeted.

Bowling said in the interview with CVG that…
"I was speaking hypothetically and from a top-line philosophy that building a ground-up engine is counter productive. [I was] not referring to any specific project, simply clarifying with that user that we never - for any game - build a 'brand new' engine, but iterate on a solid base as you noted in your article, adding what's needed and innovates it.

Of course. Isn’t that what every developer does for sequels? However, some people have recognized the evolution in gaming with some franchises. Bungie did this between Halo 2 and Halo 3 and between Halo: ODST and Halo: Reach. Crysis 2 for instance, is running on the newer CryEngine 3, an upgrade from the CryEngine 2 for Crysis. Of course, DICE’s upcoming Battlefield 3 is running on the new FrostBite 2.0 engine, which is a half-step up from the FrostBite 1.5 used in Bad Company 2. So you don’t have to build an entirely new engine for an ongoing franchise but it doesn’t hurt to upgrade to a newer engine if the franchise is expected to compete and innovate in an industry that’s all about interactive innovation.

Anyway, Bowling wanted to further clarify his point on the matter so no one walks away confused, he mentioned that…
"The key point is the difference between inferring 'nothing new' and what we were actually discussing which was 'ground-up'. This is standard, as near every engine currently in use by us and other developers are iterations on their previous codebase."

Just to be clear, the exact exchange between Bowling and the user went as follows: "someone just needs to spend the $ and construct a new engine for the CoD franchise... Ground up," Bowling replied: "That would be counter productive. An engine takes years and years to develop and get right."

I still don’t see the counter productivity in designing a new engine given that a strategic development move like that (initiated years before they got to this rock and hard-place scenario) would have allowed the team to break away from the current, formulaic route the Call of Duty franchise is currently on. However, it does make sense why they wouldn’t start from scratch for a game that’s supposed to be due out this fall. Usually an engine built from the ground up is attached to a new IP to showcase the engine and game’s potential, such as the Source with Half Life, CryEngine with Far Cry or id’s Tech 5 with Rage.

Nevertheless, Bowling’s comments are still irksome insofar that he simply could have responded with “No worries, we’ll surprise gamers soon enough.” Or “Tech-schmeck, Battlefield 3 is no sweat off our backs.” Something smarmy and sarcastic would have done just as well to add some mystery to the project and a little bit of hope that we won’t end up with Black Ops 2.0 in a game called Modern Warfare 3. But simply out-right denying the use of a brand new engine for Activision’s biggest franchise was literally asking for community backlash. How does it look that a billion dollar franchise leading the pack of first-person shooter games in sales is the last of the bunch to do anything new, original, unique or different? 60 frames per second will only carry you so far but it takes more than smooth frame rates and blockbuster set pieces to justify the amount of money the Call of Duty franchise is now raking in.

One thing is for sure: Battlefield 3 has Activision up in a stir and it’s not because the game is a threat to sales but a threat to the company’s publishing integrity. Everyone is now looking at Activision to step up to the plate and prove that they’re not just in it to squeeze money off consumers with annual outings consisting of a $60 re-skin and new maps.

Basement Bios ---- Exo-S


Anoniem: 337891

MaFFia schreef op woensdag 18 mei 2011 @ 18:36:
Van die regels op de server is wel heel erg ver gezocht , ten tweede snap ik het niet dat mensen lopen te zeuren over het feit dat ze gekicked worden . Swallow it en ga naar een gameserverhost die gewoon de "normale" servers hebben draaien . Eerlijk is eerlijk heeft bram wel gelijk dat het een feit is dat MW2 heel erg ongebalanceerd is. Er liepen in vergelijking niet voor niets zoveel tubers rond .
Om nog maar over het feit te zwijgen dat als er iets in het spel zit , je dit kan of moet gebruiken .
Er zijn fouten imho die absoluut niet gebruikt zou mogen worden , maar als gamer kan je er helaas weinig aan doen .
Vrees dat dit de eerste Cod wordt die ik niet gaat kopen , al was het maar uit principe .
Juist. In de tijd dat ik actief CoD2 speelde op de PC vonden mijn clangenoten en ik het juist een eer om geband/gekickt te worden. We posten het vrolijk met screenshots op onze website met de vermelding; weer een prutser die mijn superieure aim en inschattingsvermogen als aimbot/wallhack zag blij dat ik niet meer met die nubjes mag spelen. We lieten ook wallhackers en aimbotters even spelen op de clanservers omdat we ze even wilden ownen. Lukte dat, dikke pret en een PB ban. Lukte het niet enkel een PB ban.

Vind het wel vreemd dat er in de MW2 tijd alleen maar gezang en lof over dedis was. Nu heb je een systeem met dedis dat 'beter' is dan de CoD 2 tijd, omdat er veel officiele servers zijn en Treyarch/Steam wel eens wat doen, en dan is matchmaking met dedis erachter weer beter. Dat gaat hem niet snel worden omdat de ontwikkelaar dan servers mag beheren en betalen. Hebben ze geen zin in.

Wat betreft balans ben ik het volledig met Bram en Koning eens. BO vind ik veel beter wat balans betreft. (Verpak het als mening maar eigenlijk is het feit.) MW2 is leuk om af en toe op te pakken en ik kan me helemaal voorstellen dat het een 'leuker' spel is als je puur voor arcade fun gaat en het heerlijk vind om de ruimte te pakken die het spel biedt om over the top shizzle te doen. BO biedt echter meer ruimte voor eerlijke gameplay. Ik denk overigens dat velen die MW2 uit balans vonden vaak aan de verkeerde kant van een oneindige spawntrap hebben gezeten. (Ik in ieder geval wel. :)) Dat is in BO een stuk minder vaak voorkomend omdat de spawns sneller flippen (muv Havana).

Maar genoeg opgesomd over BO/MW2 van mijn hand. Ga zeker MW3 halen ongeacht hoe BF3 wordt. Gewoon allebei dikke shooters met veel spelers waar veel lol uitgehaald gaat worden. Heb eigenlijk nu al zin in een nieuwe CoD. :P

 • rabor
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 23-04 04:26
Bobby Kotick.. :X

[Voor 55% gewijzigd door rabor op 18-05-2011 23:48]

Kepi_nl

Het enige echte spelelement wat ik mis in Black ops. Zijn de challenges inderdaad van MW2. En de totale scorelijst van alle speltypes. Gewoon je totale score over alles over altijd.. Daar speelde ik ook voor in MW2 om zo hoog mogelijk te komen. en hier gaat dat toch heel anders. nu moet je per speltype.. Vind ik wel jammer

Ps4 account = JusttJD


 • KingKoning
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 21:32
Anoniem: 337891 schreef op woensdag 18 mei 2011 @ 23:18:
[...]


Maar genoeg opgesomd over BO/MW2 van mijn hand. Ga zeker MW3 halen ongeacht hoe BF3 wordt. Gewoon allebei dikke shooters met veel spelers waar veel lol uitgehaald gaat worden. Heb eigenlijk nu al zin in een nieuwe CoD. :P
Mee eens. We kunnen er 1000 pagina's over lullen maar over smaak valt niet te twisten. Ik BO nog lekker een half jaartje zonder problemen door en in november zien we het wel 8) Te zijner tijd zal er genoeg bekend zijn over wapens, killstreaks en perks.

Overigens vind ik de Special Ops van IW altijd wel een leuke gamemode. In MW2 waren ze nog best lastig. Leuk voor de afwisseling altijd naast het online geknal.

SP doe ik ook altijd maar dies altijd max 6 uurtjes. Ik snap ook niet dat ze daar altijd zoveel over naar buiten brengen. Wie koopt die game nou voor de SP? Je koopt m toch voor MP en SP is leuk voor 'erbij'?

 • Anoniem: 382855
 • Registratie: November 2010
 • Niet online
@bijltje

Als je competetive gaat spelen (zie cod1,cod2,cod4) dan zijnd dedicated server een must. Veel gamers gaan ook voor de ladders en teams e.d. Ik geef toe dat ik de match making van MW2 ook wel aardig vond omdat je altijd een game had, maar er was vaak lagg en anticheat werd NIET aangepakt. Met dedicated los je echt veel op en als ze door mods e.d. gevult zijn, heb je eerder wat admins die spammers en hackers kicken dan mensen die goed zijn.

@[niemand]
Ik vind de singleplayer van blackops leuk vanwege het verhaal maar de multiplayer vind ik slecht. Van de graphics hou ik totaal niet en ze (lijken/zijn) veel onscherper dan die van bijvoorbeeld cod2 (!). Ik hoop dat MW3 de orginele MW2 engine gebruikt zonder teveel glow/reflection/hdmaartochonscherptextures. En met mods en gratis maps en de ervaring van de makers van SoF2 (die meewerken) kan het een top game worden!

Ik koop het voor de MP met SP in de verveel uren

Acties:
 • 0Henk 'm!
Ik begin altijd even met de Singleplayer om het gevoel van de wapens een beetje te krijgen.

Moet zeggen dan het verhaal me nooit echt boeit , als ik een diepgaand spel wil spelen pak ik wel een rpg ofzo op :P

Ps4 account = JusttJD


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Anoniem: 244101
 • Registratie: December 2007
 • Niet online
Dedicated servers zaten ook in MW2 hoor zie Alteriw ;) Speel het nog steeds en heb de originele versie gewoon via Steam gekocht. Ik hoop wel dat ze in de toekomst gaan stoppen met dat I3w ofzoiets want dat was drama altijd bij het zoeken naar beschikbare games.

Acties:
 • 0Henk 'm!
Ik was gisteren bij de Game Mania in Amstelveen en daar stond het pre-order doosje al. Die gast zei dat hij al 10 pre-orders had lopen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Eduardboon
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 10:27
Ik mis nog altijd gewoon het goede oude cod:uo :-). Helaas is mijmn favo server (Live Sex Show) daar al jaren van opgedoekt. In CoD2 gaat het ook niet best, de realism servers zitten vol bots.

Dan blijven toch enkel de recentere games over, en black ops is best vermakelijk. Maar of ik nou weer een nieuwe CoD ga kopen.. het is goedkoper dan alle mappacks kopen voor BO, want er zit een dikke campaign en meer maps in. maarja

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Rendiertje
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 22-05 19:46
De nieuwe mw3 bevat 20 maps???

Dat bevalt me wel :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • bones
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 21:52
Als ik die screenshots zie, lijkt het net alsof ik graphics zit te kijken van 5 jaar terug ofzo. Dit komt niet eens in de buurt van BF3. :|

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Rendiertje
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 22-05 19:46
waarom loopt iedereen te klagen op MW3 en te juichen op BF3

ik denk dat BF3 echt slecht gaat worden wegens alle hoge verwachtingen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Cartman!
 • Registratie: April 2000
 • Niet online
Rendiertje schreef op vrijdag 20 mei 2011 @ 14:24:
waarom loopt iedereen te klagen op MW3 en te juichen op BF3

ik denk dat BF3 echt slecht gaat worden wegens alle hoge verwachtingen.
En MW3 goed vanwege de lage verwachtingen? Prima redenatie ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bijltje666
 • Registratie: Maart 2008
 • Laatst online: 06-08-2019
?!? Klagen?!?

Waar zie je iemand klagen?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bijltje666
 • Registratie: Maart 2008
 • Laatst online: 06-08-2019
@ zondvloed,
Ben het helemaal met je eens, maar serieus hoeveel mensen spelen nu competitive gaming?
Heb wel eens een TF2 competitive gamepje gevolgd, gaat er wel wat anders aan toe..
Anders kun je altijd nog Deltaforce2 pakken, het schijnt dat daar nog veel gamefreaks zijn blijven hangen... wat nou graphics? Gameplay!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 09-05 13:14

Phyxion

_/-\o_

Anoniem: 244101 schreef op vrijdag 20 mei 2011 @ 03:13:
Dedicated servers zaten nooit ook in MW2 hoor, alleen een door de community in elkaar gehacked programma met de naam AlterIW ;) Speel het nog steeds en heb de originele versie gewoon via Steam gekocht. Ik hoop wel dat ze in de toekomst gaan stoppen met dat I3w ofzoiets want dat was drama altijd bij het zoeken naar beschikbare games.
Fixed.

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Rendiertje
 • Registratie: Januari 2011
 • Laatst online: 22-05 19:46
Bijltje666 schreef op vrijdag 20 mei 2011 @ 14:46:
?!? Klagen?!?

Waar zie je iemand klagen?
veel mensen zeggen BO dit BO dat en dan er in 1 zin achteraan BF3 gaat goed worden dus ja ze klagen

[Voor 0% gewijzigd door Rendiertje op 20-05-2011 17:02. Reden: Spelfout]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • w00tstok
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 29-04 11:01
Bijltje666 schreef op vrijdag 20 mei 2011 @ 14:50:
@ zondvloed,
Ben het helemaal met je eens, maar serieus hoeveel mensen spelen nu competitive gaming?
Heb wel eens een TF2 competitive gamepje gevolgd, gaat er wel wat anders aan toe..
Anders kun je altijd nog Deltaforce2 pakken, het schijnt dat daar nog veel gamefreaks zijn blijven hangen... wat nou graphics? Gameplay!
Tis jammer dat Delta Force 1 servers opgedoekt zijn :( Blijft mn favoriete Delta Force :9

OT: Hoewel ik ook dolenthousiast was van BO, dat snel weer verging na alle rampspoed die erna volgde, ben ik weer flink enthousiast aan het worden over MW3, kan niet wachten tot we meer te zien krijgen, met name de gameplay ofcourse! Hoor mensen klagen over de manier hoe MW2 omging met servers. Moet zeggen dat ik daar nog niet eens iets tegen had, (op het leaven van een game om erna weer in de zelfde game terecht komen na |:( ) dus ben benieuwd wat ze gaan doen met deze MW. Betwijfel dat het dedi's worden though.

 • monnick
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
Maandag komt de eerste gameplay trailer uit!
fourzerotwo The 1st ever Modern Warfare 3 gameplay trailer hits this Monday, May 23rd. I'll blast out a link to the HD version as soon as it airs. #MW3

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • HA5H
 • Registratie: Oktober 2009
 • Niet online
2 dagen voordat de Reveal-trailer van Modern Warfare 3 online zal gaan, heb ik na veel zoeken een aantal plaatjes op Callofduty.com gevonden, welke Activision al voor de reveal trailer online heeft gezet:

De PS3, PC en Xbox 360 boxart met op de rug van het doosje:


Dit plaatje zal gebruikt gaan worden op de site van Callofduty.com op de pre-order pagina en bevestigd dus op welke platformen MW3 uit zal gaan komen:


Dit plaatje bevestigd de releasedatum waar al veel mensen over gesproken hebben, van Modern Warfare 3:
http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2011/05/22/1306061217-170.png

De broncode van CallOfDuty.com bevestigd nogmaals deze releasedatum:


Een thumbnail die gebruikt zal gaan worden op de site:
http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2011/05/22/1306061312-620.jpg

En nog een thumbnail:


Een hele mooie 1600 x 782 achtergrond van de man op de boxart van MW3 welke op de site zal gaan worden gebruikt.


Op verzoek weggeknipt

[Voor 1% gewijzigd door psychoclown op 22-02-2015 20:18]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 372326

Haakontje schreef op zondag 22 mei 2011 @ 17:49:
Voor de leesbaarheid is het inkorten van quotes soms wenselijk ;)

Op verzoek weggeknipt
Niet slecht... Kudos!

edit; pardon :X

[Voor 89% gewijzigd door psychoclown op 22-02-2015 20:18]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • coolz
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 09-01 17:15
Rendiertje schreef op vrijdag 20 mei 2011 @ 14:04:
De nieuwe mw3 bevat 20 maps???

Dat bevalt me wel :)
Maar alsnog komt er weer DLC en dan mag je ook weer 15 euro dokken voor 4 extra maps.
Daar verdienen ze echt goud geld aan.
Vroeg maakte je gewoon zelf wat maps met een mapeditor en werden die ook kapot gespeeld

http://www.tabletsnederland.nl Alles over tablets |


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • nick_
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 26-12-2021

nick_

I'm Batman!

Haakontje schreef op zondag 22 mei 2011 @ 17:49:
Een hele mooie 1600 x 782 achtergrond van de man op de boxart van MW3 welke op de site zal gaan worden gebruikt.
http://www.plaatjesupload.../05/22/1306061376-740.jpg
Op verzoek weggeknipt
Nice find! :)

[Voor 6% gewijzigd door psychoclown op 22-02-2015 20:18]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Arrim
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 19:14
Tk55 schreef op zaterdag 14 mei 2011 @ 14:26:
Misschien moeten ze gewoon een keer een volledig nieuwe engine ontwikkelen, want ze borduren nog steeds voort op die engine uit COD4...
Ik weet niet of dat zoveel zal uitmaken. CoD spelers zijn voor een groot deel ook 16-jarigen die gewoon 'de nieuwe CoD' willen hebben en verder niet zover nadenken. Hun wereldje gaat niet veel verder dan dat.
Natuurlijk zullen er ook veel spelers zijn die de oude engine wel eens zat zijn en MW3 links laten liggen, maar het gros van de CoD spelers weet niet eens wat een engine is, laat staan dat het ze wat interesseert.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Asgaro
 • Registratie: Februari 2007
 • Laatst online: 16:56
Ben toch wel benieuwd of ze nu dedicated servers bij de pc versie gaan ondersteunen. Zou wel grof zijn van het nu terug niet te doen, aangezien ze toch stinkend rijk zijn.

Gelukkig is er sowieso nog bf3 waar ik al kan naar uitkijken.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 372326

Arrim schreef op maandag 23 mei 2011 @ 11:46:
[...]


Ik weet niet of dat zoveel zal uitmaken. CoD spelers zijn voor een groot deel ook 16-jarigen die gewoon 'de nieuwe CoD' willen hebben en verder niet zover nadenken. Hun wereldje gaat niet veel verder dan dat.
Natuurlijk zullen er ook veel spelers zijn die de oude engine wel eens zat zijn en MW3 links laten liggen, maar het gros van de CoD spelers weet niet eens wat een engine is, laat staan dat het ze wat interesseert.
Ook zijn er mensen, zoals ik, die wel weten wat een engine is maar het niet zo'n probleem vinden dat MW3 op dezelfde engine draait als MW2. (Niet dezelfde als MW1, dat was IW 3.0. De nieuwe is IW 4.0. En dat is meer dan alleen een paar 'tweaks'. Het heet toch niet voor niks Frostbite in BC2 en Frostbite 2 in BF3?).

Call of Duty speelt ongelooflijk goed/soepel/smooth/hoe-je-het-ook-noemen-wilt. En ik vind dat andere games daar nog steeds op achter lopen. Ik kan niks bedenken waar een totaal nieuwe engine voor nodig is. Verwoestbare omgeving? Op kleine schaal, ja (wat meer schuttingen etc. die stuk kunnen). Daarvoor is geen nieuwe engine nodig. Maar hele muren opblazen? Hoe kan je dat combineren met 'fast-paced action'? En dat laatste, dat is waar CoD toch om draait, en waarom het door zoveel miljoenen mensen wordt gespeeld.

Even tussendoor, muren opblazen is misschien wel mogelijk. Zo zouden ze bijvoorbeeld in een aantal maps een paar 'breach' plekken kunnen maken, zoals in de Gulag missie van MW2. Dat is dan meer scripted dan echt verwoestbare omgevingen.

Daarnaast is CoD gewoon een prima spel, en ik zou MW3 al kopen als het alleen nieuwe wapens en perks bevatte. Betere graphics zijn altijd welkom, maar ik ben er zeker van dat er wel een paar aanpassingen komen tov MW2 (dat is zelfs al getweet door Robert Bowling). Voor de rest zou het vet zijn als wapens werken zoals ze in het echt ook werken. Ik heb het hier dus over meer realisme, maar dan alleen voor de wapens. En verder wacht ik op leuke nieuwe dingen, zoals Black Ops bijvoorbeeld het geld-systeem introduceerde (ik hield er niet van, maar het was leuk geprobeerd), wager-matches, Combat Training (die moet erin blijven), en de mogelijkheid om je eigen emblems te maken.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Thasquealer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 16:45
Persoonlijk ben ik er ff klaar mee.
Met MW2 heb ik me heerlijk vermaakt na enige patches maar dat was ook wel te verwachten.
BO heeft mij ff op een halt gezet, dat heb ik ongeveer een maandje ofzo gespeeld, waarna hij de kast op kon.

Toch ben ik wel benieuwd wat voor veranderingen ze gaan aanbrengen, maar vooral naar hoe dat gaat uitpakken.
Maar denk dat ik deze keer toch maar even afwacht met kopen.

Zowiezo komen rond die tijd veel goede games uit.

Treyarch is iig een no-go geworden. :(

Steam


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoaDHouse
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 22:35
ModernWarfare-3 gaat enorm verkopen, denk dat het alle records gaat verbreken die er maar zijn. De uitgever zal er schatrijk van worden.

Het spel komt pas in november uit en dit topic loopt nu al vol :) zegt mij al genoeg dat ook dit keer iedereen het spel weer gaat kopen.

En als we het spel binnen hebben, kunnen we allemaal weer lekker gaan zeiken hoe waardeloos het spel wel niet is (incluis myself).

Marketing is de beste moneymaker die er is.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 21:49
RoaDHouse schreef op maandag 23 mei 2011 @ 12:42:
ModernWarfare-3 gaat enorm verkopen, denk dat het alle records gaat verbreken die er maar zijn. De uitgever zal er schatrijk van worden.
Ik denk dat dat weleens kan gaan tegenvallen. Veel mensen die ik ken spelen al jaren COD. Maar veel van die mensen zijn bij de laatste 2 delen toch wel teleurgesteld geraakt in de hele franchise en zullen het volgende deel niet zomaar kopen.

De problemen met cheaters, slechte performance (bo), verouderde graphics en het ontbreken van dedicated servers heeft ervoor gezorgd dat veel mensen gaan afhaken.

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • warhamstr
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 14:04
RoaDHouse schreef op maandag 23 mei 2011 @ 12:42:
ModernWarfare-3 gaat enorm verkopen, denk dat het alle records gaat verbreken die er maar zijn. De uitgever zal er schatrijk van worden.

Het spel komt pas in november uit en dit topic loopt nu al vol :) zegt mij al genoeg dat ook dit keer iedereen het spel weer gaat kopen.

En als we het spel binnen hebben, kunnen we allemaal weer lekker gaan zeiken hoe waardeloos het spel wel niet is (incluis myself).

Marketing is de beste moneymaker die er is.
Dat is bij elke COD niet anders geweest :P

P50/Xeon E3-1505M/64GB/2Tb/Q M2000M 4GB/4K


Acties:
 • 0Henk 'm!
Hoe laat komt die trailer?
ChojinZ schreef op maandag 23 mei 2011 @ 12:48:
[...]


Ik denk dat dat weleens kan gaan tegenvallen. Veel mensen die ik ken spelen al jaren COD. Maar veel van die mensen zijn bij de laatste 2 delen toch wel teleurgesteld geraakt in de hele franchise en zullen het volgende deel niet zomaar kopen.

De problemen met cheaters, slechte performance (bo), verouderde graphics en het ontbreken van dedicated servers heeft ervoor gezorgd dat veel mensen gaan afhaken.
Er zullen meer mensen bij komen dan afvallen, ga daar maar vanuit. Deze gaat gewoon weer records breken.

[Voor 92% gewijzigd door bram1984 op 23-05-2011 13:36]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • KingKoning
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 21:32
Er zaten toch al dedicated servers voor de PC in black ops???? Hoezo zou dat dan weer niet in MW3 zitten? Omdat het nu weer IW is?

Zelf ga ik absoluut niet pre-orderen. Ik zie het tzt wel. Eerst maar is kijken hoe de perks, wapens en killstreaks er uit gaan zien. Als er weer een nuke is haak ik denk ik weer af :p

Ben benieuwd of ze de split-screen optie gaan overnemen van 3arch btw. Die bevalt me wel in blops. Als ik zit te gamen (X360) kan een maat van me gewoon mee doen. Voorheen ging ik dan toch vaak wat anders gamen want anders is het zo saai, nu gamen we regelmatig hele avonden met ze 2 of 3en en geven die controllers een beetje door.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 21:49
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 13:30:
Hoe laat komt die trailer?


[...]


Er zullen meer mensen bij komen dan afvallen, ga daar maar vanuit. Deze gaat gewoon weer records breken.
En waarom denk je dat? Kan je dat onderbouwen?

Als je kijkt naar de kritiek die mw2 kreeg maar vooral BO, kan ik me niet voorstellen dat mw3 nog beter gaat verkopen. Ik denk dat ze met mw2 en BO hun hoogtepunt hebben gehad.
KingKoning schreef op maandag 23 mei 2011 @ 14:20:
Er zaten toch al dedicated servers voor de PC in black ops????
Dedicated servers die je niet zelf kan draaien, nauwelijk te configureren zijn en waar je flink voor moet betalen. Dat zijn dedicated servers waar 90% van de community niet op zit te wachten.

[Voor 27% gewijzigd door ChojinZ op 23-05-2011 14:26]

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • StoOker
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 23-05 08:25
Als ze cod mw3 een beetje als mw1 gaan maken word het een super spel...
Ze moeten gewoon cod2 of mw1 opnieuw maken met betere graphics, verder niets...
Die 2 games uit de cod series zijn nog steeds de 2 beste...

[Voor 50% gewijzigd door StoOker op 23-05-2011 14:31]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 21:49
jeroentjuhboer schreef op maandag 23 mei 2011 @ 14:30:
Als ze cod mw3 een beetje als mw1 gaan maken word het een super spel...
Ze moeten gewoon cod2 of mw1 opnieuw maken met betere graphics, verder niets...
Die 2 games uit de cod series zijn nog steeds de 2 beste...
yup! eensch!

Is trouwens de game-engine al bekend? Ut wordt toch niet weer een slap Quake3 aftreksel... :/

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • StoOker
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 23-05 08:25
ChojinZ schreef op maandag 23 mei 2011 @ 14:34:
[...]


yup! eensch!

Is trouwens de game-engine al bekend? Ut wordt toch niet weer een slap Quake3 aftreksel... :/
Geen idee, als ik nog maar competetive kan blijven spelen op een normaal niveau :D

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dj-sannieboy
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online
Ben erg benieuwd naar MW3. MW2 speelde ik vaak met veel vrienden in een party. Geweldig! Bij BO was dat toch minder. In het begin wel vaak gespeeld, maar niet zo veel in party's gespeeld al MW2. Bij MW2 ben ik dan ook doorgegaan tot prestige 10, bij BO vond ik het bij prestige 1 wel welletjes. Laatste tijd speel ik MW2 weer wat vaker. Gewoon lekker een potje quickscopen, heerlijk :) (PS3)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • vinom
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 22:37
Ik ga deze keer de game niet pre-orderen. Eerst maar eens een weekje aankijken..voor mij zijn een aantal dingen belangerijk:

- Matchmaking of Dedicated Servers (Een mix van de twee zou ideaal zijn)
- Knife lunge
- Patch support
- Quickscopen
- Overpowerde tube (OMA, Danger Close)
- Overpowerde guns (Akimbo G18, Spas met zieke range)

Als ze voortborduren van de balance van Treyarch zou het top zijn, die kunnen dat tenminste.

[Voor 13% gewijzigd door vinom op 23-05-2011 14:46]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 372326

vinom schreef op maandag 23 mei 2011 @ 14:45:
Ik ga deze keer de game niet pre-orderen. Eerst maar eens een weekje aankijken..voor mij zijn een aantal dingen belangerijk:

- Matchmaking of Dedicated Servers (Een mix van de twee zou ideaal zijn)
- Knife lunge
- Patch support
- Quickscopen
- Overpowerde tube (OMA, Danger Close)
- Overpowerde guns (Akimbo G18, Spas met zieke range)

Als ze voortborduren van de balance van Treyarch zou het top zijn, die kunnen dat tenminste.
Er was laatst een reply op twitter van Robert Bowling over of er wat gedaan werd aan Commando, Second Chance, OMA en de grenade launcher.

Alles in italic is door Robert Bowling gezegd.

I'm looking forward to MW3. Just please; provide exceptional post-launch support this time with constant patches
- Thanks! That is a major focus of mine and the entire team since the feedback from Modern Warfare 2.

- I'd say don't waste lunch talking about the obvious ones. SC, GL, OMA, Commando, all already loud and clear.

is it true that all #mw3 snipers are semi-auto ..no more BOLT snipers
- We haven't even begun to delve into all the weapons in Modern Warfare 3, there is a ton yet to be seen. #MW3

anyone you know go by the nickname "sfukuda"?
- If you're referring to the fake beta screen going around, its fake. Sfukuda stands for Steve Fukuda, taken from the MW2 credits.

Am I correct to assume once the trailer is released, the #MW3 forums will go up?
- That's a fairly safe assumption.

any word on sensitivity adjustment while ads as well as normal?
- Games still in development, so can't comment on details like that which arent finished but it is a discussion on the table.

- The 1st ever Modern Warfare 3 gameplay trailer hits this Monday, May 23rd. I'll blast out a link to the HD version as soon as it airs. #MW3

I'm done with Call of Duty. @fourzerotwo, you can take #IWNet and shove it. It's pretty clear you have no intention of fixing or removing it
- I would disagree with that. I encourage you to wait and see what #MW3 on PC has to offer and make an informed decision on it.

please dont make HUGE maps we want the fast paced cod back
- We're always about high-speed infantry combat, so no arguments here. Although we do like to give snipers some maps too.

Are you going to try to make it where there is no prestige lobbies or hacks of any kind?
- Yes sir, a lot of work is going into the security to ensure a fun and fair online experience for #MW3.

Acties:
 • 0Henk 'm!
ChojinZ schreef op maandag 23 mei 2011 @ 14:23:
[...]


En waarom denk je dat? Kan je dat onderbouwen?

Als je kijkt naar de kritiek die mw2 kreeg maar vooral BO, kan ik me niet voorstellen dat mw3 nog beter gaat verkopen. Ik denk dat ze met mw2 en BO hun hoogtepunt hebben gehad.
MW2 en BO zijn de 2 meest verkopende videogames ooit, in de geschiedenis van de mens. Ken je het spreekwoord: hoge bomen vangen veel wind? Dan weet je ook meteen waarom er veel kritiek op was (afgezien van het feit of het terecht of niet terecht was).

De game is supertoegankelijk, heeft de meest vloeiende besturing in heel shooterland en heeft de naam Call of Duty.

Waarschijnlijk gaan er wat interessante toevoegingen in zitten, en doet de ontwikkelaar iets met de kritiek die er was op de balans van MW2, en voegt het een aantal goede eigenschappen uit BO toe.

Ik zou niet weten waarom ze dan minder verkopen zullen genereren.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 372326

bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]


MW2 en BO zijn de 2 meest verkopende videogames ooit, in de geschiedenis van de mens. Ken je het spreekwoord: hoge bomen vangen veel wind? Dan weet je ook meteen waarom er veel kritiek op was (afgezien van het feit of het terecht of niet terecht was).

De game is supertoegankelijk, heeft de meest vloeiende besturing in heel shooterland en heeft de naam Call of Duty.

Waarschijnlijk gaan er wat interessante toevoegingen in zitten, en doet de ontwikkelaar iets met de kritiek die er was op de balans van MW2, en voegt het een aantal goede eigenschappen uit BO toe.

Ik zou niet weten waarom ze dan minder verkopen zullen genereren.
Amen. Iemand met verstand! :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • KingKoning
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 21:32
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]


MW2 en BO zijn de 2 meest verkopende videogames ooit, in de geschiedenis van de mens. Ken je het spreekwoord: hoge bomen vangen veel wind? Dan weet je ook meteen waarom er veel kritiek op was (afgezien van het feit of het terecht of niet terecht was).

De game is supertoegankelijk, heeft de meest vloeiende besturing in heel shooterland en heeft de naam Call of Duty.

Waarschijnlijk gaan er wat interessante toevoegingen in zitten, en doet de ontwikkelaar iets met de kritiek die er was op de balans van MW2, en voegt het een aantal goede eigenschappen uit BO toe.

Ik zou niet weten waarom ze dan minder verkopen zullen genereren.
precies, en daarbij op elke game is wel wat aan te merken. Zeker online. Zelfs op CS had ik destijds dingen aan te merken, terwijl dat in mijn ogen toch echt nog steeds de beste online shooter ooit is.
I would disagree with that. I encourage you to wait and see what #MW3 on PC has to offer and make an informed decision on it.
dat is dus ook precies wat ik ga doen. gewoon afwachten hoe de invullen van GL, SC, OMA en dergelijke is...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 21:49
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]


MW2 en BO zijn de 2 meest verkopende videogames ooit, in de geschiedenis van de mens. Ken je het spreekwoord: hoge bomen vangen veel wind? Dan weet je ook meteen waarom er veel kritiek op was
En ken jij het spreekwoord: behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst? ;)
Verkoop in het verleden zegt dus niets...
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]


Dan weet je ook meteen waarom er veel kritiek op was (afgezien van het feit of het terecht of niet terecht was).
Bij zulke grote releases kan je idd altijd veel kritiek verwachten. En veel van die kritiek is dan niet terecht. Maar bij de laatste 2 delen was de kritiek mijns inziens wel terecht. Veel zaken waren gewoon slecht afgewerkt en voldeden niet aan de verwachtingen. Nu was dat bij de vorige delen ook zo maar daar had men kritiek op kleine puntjes. Bij mw2 en BO was de kritiek gericht op grote punten die een spel maken of breken.
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]


Waarschijnlijk gaan er wat interessante toevoegingen in zitten, en doet de ontwikkelaar iets met de kritiek die er was op de balans van MW2, en voegt het een aantal goede eigenschappen uit BO toe.
Waarom denk jij dat de ontwikkelaar iets doet met de kritiek? Dat deden ze bij mw2 en BO namelijk ook niet. Er zijn talloze beloftes gemaakt die achteraf niet zijn nagekomen (gratis dlc's, map editors, ECHTE dedicated servers, goed anticheat systeem, etc.) .
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]


Ik zou niet weten waarom ze dan minder verkopen zullen genereren.
Omdat een groot deel van de fans afhaakt. Er zullen uiteraard nieuwe spelers bijkomen maar onderschat het aantal mensen niet wat afhaakt. Een deel van de vaste fanbase heeft het helemaal gehad met de rare fratsen en zal dit deel overslaan. Ik ken best veel mensen die vroeger met smart uitkeken naar het nieuwe deel van COD maar nu zoiets hebben van: fuck it, ik laat me niet weer voor 5 tientjes naaien en koop lekker wat anders...

Daarintegen ken ik niemand in mijn omgeving die zegt: cool! Er komt weer een nieuwe versie van COD aan.
Nu weet ik dat mijn vriendenkring niet de maatstaaf is voor de verwachte verkoop, maar reactie's uit mijn omgeving zeggen vaak wel wat over de populariteit van een game.

Maargoed, het blijft natuurlijk speculeren. Of deze release de voorgaande release gaat verslaan gaan we over een paar maanden wel zien. ;)
:X

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 30795

bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]


MW2 en BO zijn de 2 meest verkopende videogames ooit, in de geschiedenis van de mens.
Er een episch sausje overheen gooien snap ik, maar je kan ook overdrijven.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • vinom
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 22:37
Maja, het klinkt allemaal veelbelovend, werkelijk waar, maar die gozer is niks voor niks Community Manager en het vertrouwen in hem heb ik allang verloren dankzij MW2.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Anoniem: 315662
 • Registratie: Augustus 2009
 • Niet online
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]


MW2 en BO zijn de 2 meest verkopende videogames ooit, in de geschiedenis van de mens.
als je dit soort dingen gaat roepen moet je wel zorgen dat ze ook waar zijn, en in dit geval is dat niet zo.
voor zover ik weet zit MW2 op 14 miljoen, daarmee komt het in een lijst uit 2007 nog niet eens ik de top 5.
denk dus eerst even na voordat je dingen gaat roepen.

Acties:
 • 0Henk 'm!
Anoniem: 315662 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 17:11:
[...]

als je dit soort dingen gaat roepen moet je wel zorgen dat ze ook waar zijn, en in dit geval is dat niet zo.
voor zover ik weet zit MW2 op 14 miljoen, daarmee komt het in een lijst uit 2007 nog niet eens ik de top 5.
denk dus eerst even na voordat je dingen gaat roepen.
Geen idee of het waar is, vandaar ook de sarcastische ondertoon. Shooter misschien? O-)

Of de grootste launch dan? Boeiend verder, je snapt waar ik naartoe wil toch? Niet echt relevant of het wel of niet zo is.
Anoniem: 30795 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 16:24:
[...]


Er een episch sausje overheen gooien snap ik, maar je kan ook overdrijven.
Zie hierboven.
ChojinZ schreef op maandag 23 mei 2011 @ 16:14:
[...]


En ken jij het spreekwoord: behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst? ;)
Verkoop in het verleden zegt dus niets...


[...]


Bij zulke grote releases kan je idd altijd veel kritiek verwachten. En veel van die kritiek is dan niet terecht. Maar bij de laatste 2 delen was de kritiek mijns inziens wel terecht. Veel zaken waren gewoon slecht afgewerkt en voldeden niet aan de verwachtingen. Nu was dat bij de vorige delen ook zo maar daar had men kritiek op kleine puntjes. Bij mw2 en BO was de kritiek gericht op grote punten die een spel maken of breken.


[...]


Waarom denk jij dat de ontwikkelaar iets doet met de kritiek? Dat deden ze bij mw2 en BO namelijk ook niet. Er zijn talloze beloftes gemaakt die achteraf niet zijn nagekomen (gratis dlc's, map editors, ECHTE dedicated servers, goed anticheat systeem, etc.) .


[...]


Omdat een groot deel van de fans afhaakt. Er zullen uiteraard nieuwe spelers bijkomen maar onderschat het aantal mensen niet wat afhaakt. Een deel van de vaste fanbase heeft het helemaal gehad met de rare fratsen en zal dit deel overslaan. Ik ken best veel mensen die vroeger met smart uitkeken naar het nieuwe deel van COD maar nu zoiets hebben van: fuck it, ik laat me niet weer voor 5 tientjes naaien en koop lekker wat anders...

Daarintegen ken ik niemand in mijn omgeving die zegt: cool! Er komt weer een nieuwe versie van COD aan.
Nu weet ik dat mijn vriendenkring niet de maatstaaf is voor de verwachte verkoop, maar reactie's uit mijn omgeving zeggen vaak wel wat over de populariteit van een game.

Maargoed, het blijft natuurlijk speculeren. Of deze release de voorgaande release gaat verslaan gaan we over een paar maanden wel zien. ;)


[...]


:X
Ik geloof ook best dat er veel spelers afhaken, alleen het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat die groep groter is dan de groep mensen die momenteel als paddestoelen uit de grond plopt en massaal CoD online spelen.

De consoles worden steeds betaalbaarder en daardoor aantrekkelijker voor een grotere groep.

Wellicht heb jij een andere Black Ops gespeeld dan ik, maar ik zie veel van de ergelijke punten uit MW2 niet meer in deze game zitten. Vergeet niet dat de primaire focus nog altijd op de consoles ligt hè. Ik denk niet dat ze zich druk zullen maken om die paar PC spelers die afhaakt.

- Geen OMA
- Tubes en claymores niet kunnen scavengen
- Kills van je killstreak tellen niet mee voor de volgende
- Geen nuke 8)7
- Combat training (al was dit niet echt een vraag vanuit de community)
- Quickscopen
- Naast je claymores ook nog special grenades en normale kunnen dragen

En zo zijn er nog wel meer punten die ik ben vergeten.

[Voor 9% gewijzigd door bram1984 op 23-05-2011 17:22]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Anoniem: 315662
 • Registratie: Augustus 2009
 • Niet online
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 17:13:
[...]


Sarcasme is niet altijd even makkelijk te herkennen.
ik zag de sarcasme ook eerlijk gezegd niet in die opmerking.
Wikipedia: Sarcasme

Acties:
 • 0Henk 'm!
Mooi man, je hebt Wikipedia gevonden. Als je het dan nog niet doorhebt is dat jammer. :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 21:49
vinom schreef op maandag 23 mei 2011 @ 17:11:
[...]

Maja, het klinkt allemaal veelbelovend, werkelijk waar, maar die gozer is niks voor niks Community Manager en het vertrouwen in hem heb ik allang verloren dankzij MW2.
Hoezo? Hebben zo ons ooit voorgelogen en beloftes gemaakt die achteraf niet zijn nagekomen?
Je weet toch, alles wat je leest op internet moet je direct voor waar aannemen... :+

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • ChojinZ
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 21:49
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 17:13:
[...]


Geen idee of het waar is, vandaar ook de sarcastische ondertoon. Shooter misschien? O-)

Of de grootste launch dan? Boeiend verder, je snapt waar ik naartoe wil toch? Niet echt relevant of het wel of niet zo is.


[...]


Zie hierboven.


[...]


Wellicht heb jij een andere Black Ops gespeeld dan ik, maar ik zie veel van de ergelijke punten uit MW2 niet meer in deze game zitten.
Uhhhh.... of... heel misschien, heb ik andere irritatie's dan jij? De zaken die jij opnoemt vond ik geeneens heel storend. Waar ik me veel meer aan irriteerde waren de graphics, de cheaters (jaja, ook op de console!) en het feit dat je moest betalen voor mappacks.

Roland SP404 sampler te koop: https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2089640


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Asgaro
 • Registratie: Februari 2007
 • Laatst online: 16:56
KingKoning schreef op maandag 23 mei 2011 @ 14:20:
Er zaten toch al dedicated servers voor de PC in black ops???? Hoezo zou dat dan weer niet in MW3 zitten? Omdat het nu weer IW is?
Black Ops heb ik nooit gespeeld aangezien ik van MW2 naar BFBC2 ging en sindsdien geen drang had andere FPSes te proberen. Ik heb weet van het feit dat BO dedicated servers heeft maar ik bedoelde dus inderdaad games van IW. :)

En wie herinnert zich nog IWNet?
Ze gingen er zogezegd groots mee uitpakken! O.a. een volledig stats systeem zouden ze online zetten waar je al je voortgang zou kunnen volgen.

Heb er niet veel van gemerkt!

[Voor 3% gewijzigd door Asgaro op 23-05-2011 19:42]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • vinom
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 22:37
Aghja, en om de tijd te doden...hier wat geruchten:
Vannacht rond een uurtje of drie is het dan zover: de officiële ‘onthulling’ van Modern Warfare 3. De game is natuurlijk al ruimschoots uitgelekt qua details en screenshots en zelfs meerdere winkels hebben al de mogelijkheid neergezet om de game te pre-orderen.

Waar we echter nog weinig van wisten, is het multiplayer aspect van de game. Zoals we al zeiden is de game nog niet officieel aangekondigd en is al het volgende voor nu een gerucht, maar onze collega’s bij agamingsite wisten van een ‘enorm betrouwbare anonieme bron’ het volgende weg te krijgen:

- De game zal cod points bevatten, maar compleet opnieuw designed en op een andere manier gefocust.
- Wager matches zullen waarschijnlijk niet terugkeren.
- De singleplayer zal een multiplayer draai aan zich hebben, waarschijnlijk iets in de trend van het kopen van wapens.
- De game zal vanaf de launch veel meer maps, game modi en game types bevatten.
- De aantallen in de teams zullen wellicht rond de 16 per team liggen, alhoewel de bron dit niet 100% zeker wou bevestigen.
- Er zullen wel andere modi in de plaats komen voor de Wager matches, waarvan één modi wellicht teams van drie zal bevatten.
- De game zal vanaf de launch maar liefst 23 maps bevatten om direct te spelen, welke vervolgens nog aangevuld zullen worden met DLC maps.

Wat hiervan allemaal waar is weten we nog niet, wellicht weten we meer na de officiële onthulling vannacht. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent dit nieuws.Bron

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SouLLeSSportal
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 04-11-2021

SouLLeSSportal

Teamplay is everything.

Wat mij wel leuk lijkt is wagermatches in een normale match met punten als, ik moet speler x zoveel keer omleggen met dit of dat wapen of op deze manier, headshots ofzo bv. Dat bied mijns inziens leuke uitdagingen buiten de standaard challenges in de game zelf en is ook leuk voor die andere speler om te zien of die challenge voor hem ook gelukt is of niet.
Ik vond een aantal wager matches sowieso wel leuk maar te slecht uitgewerkt en te simpel.

gamepc Nick: ACEpr0faker Steam: pr0faker


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 372326

vinom schreef op maandag 23 mei 2011 @ 20:56:
Aghja, en om de tijd te doden...hier wat geruchten:

[...]
Die geruchten lijken me best waarheidsgetrouw! Kan niet wachten tot morgen!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Uniciteit
 • Registratie: Maart 2010
 • Niet online

Uniciteit

1+1 is niet altijd 2

Ik weet niet of het hier al is geplaatst maar een 'kooptip'. Bij Free Record Shop (online) kan je nu Modern Warfare 3 bestellen. Deze week is gratis verzending actie, en tot en met 25 mei krijg je ook nog eens 10 euro korting.

Dan heb je voor 53,99 EUR Modern Warfare 3 op de release dag gegarandeerd in huis en heb je de Nederlandse versie. Je kan in de komende maanden vast ook wel ergens voor 49 euro ofzo MW3 bestellen (maar misschien ook niet, de prijzen van CoD zijn meestal hoger - ook de Engelse versies). In ieder geval, net iets meer dan 50 euro lijkt me redelijk als je weet dat je hem alvast hebt besteld en dat-ie op releasedag binnen is.

En mocht je hem later dan toch nog ergens veel goedkoper vinden met even snelle bezorging, dan cancel je je pre-order gewoon. Da's geen probleem.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • codex
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 21:01
Ik heb voor MW2 en BO respectievelijk 35 en 40 euro betaald en had beide op de launchdate in huis. FRS is niet de meest betrouwbare partij met levering, en vaak duurder. Ik zou even wachten tot hij op Budgetgaming staat.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • HA5H
 • Registratie: Oktober 2009
 • Niet online
De reveal trailer van vannacht die al eerder op YouTube stond dan activision had gepland:

[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=-ch6VVfUcYU]

[Voor 17% gewijzigd door HA5H op 24-05-2011 06:36]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Adel_F16
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 20:18
wat een kut graphics :+ ..... lijkt de oude engine wel :X (is het volgens mij ook)

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 372326

l166 schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 07:27:
wat een kut graphics :+ ..... lijkt de oude engine wel :X (is het volgens mij ook)
Ik kan je zeggen dat dit de mooiste graphics in CoD ooit zijn. Niet dat dat heel veel zegt. Dit is iig een updated IW4 engine, niet een updated IW3 engine zoals bij BO.

Trailer ziet er goed uit, zoals ik verwachtte. Lekker veel chaos, ontsporende treinen, een tunnel in brooklyn onderwater(?), ac130, Makarov met op het laatst een scary filter op zijn stem en ook het mw3 logo omgedraaid zodat er ww3 staat. Nu nog multiplayer en wat echte gameplay. De trailer was dan wel ook gameplay maar niet in first person.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • d_star
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 19:53

d_star

Maharadja of the Year :-/

LOL en dit moet de game zijn die BF3 weg moet blazen??

Toegegeven; multiplayer hebben we nog niet gezien.. Maar de gameplay en graphics lijken mij totaal niet verschillend van MW2.

Intel Core 2 Quad Q6600, Asus P5K, 4x1GB Corsair XMS2 PC2 6400 CL4, Asus 8800 GTS 512 MB, Creative Audigy 4, Vista Home Premium 32-bits


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • beany
 • Registratie: Juni 2001
 • Nu online

beany

Meeheheheheh

d_star schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 07:43:
LOL en dit moet de game zijn die BF3 weg moet blazen??

Toegegeven; multiplayer hebben we nog niet gezien.. Maar de gameplay en graphics lijken mij totaal niet verschillend van MW2.
Mooi, want ik vond MW2 erg leuk! Net als BO trouwens.

En na dat geneuzel met die dedicated servers bij BO mag MW3 wat mij betreft voortborduren op dat match making zoals in MW2. Altijd wel een potje te vinden, makkelijk om met meerdere mensen als team te gaan spelen, geen gezeik met custom rules op een server(geen tube, geen second chance, niet prone, knife only, om nog maar te zwijgen over wat er gebeurt als je een admin te vaak neer schiet).

Kom maar door met MW3, met match making!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • MegaTronics
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 03-12-2021

MegaTronics

Chef WiFi Kabels

Eerste beelden zien er wel aardig uit.

Vroeger, toen de Batavieren nog met zijn vijven waren.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • steveman
 • Registratie: Mei 2001
 • Nu online

steveman

Comfortabel ten onder

beany schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 07:55:
[...]

Mooi, want ik vond MW2 erg leuk! Net als BO trouwens.

En na dat geneuzel met die dedicated servers bij BO mag MW3 wat mij betreft voortborduren op dat match making zoals in MW2. Altijd wel een potje te vinden, makkelijk om met meerdere mensen als team te gaan spelen, geen gezeik met custom rules op een server(geen tube, geen second chance, niet prone, knife only, om nog maar te zwijgen over wat er gebeurt als je een admin te vaak neer schiet).

Kom maar door met MW3, met match making!
Precies, maken die stap terug in de tijd !
Ook nog nooit zo'n lol gehad, spelen met een ping van 500ms, zo maak je nog eens wat mee!

No dedi's, no money, G!

[Voor 70% gewijzigd door steveman op 24-05-2011 08:07]

"Take the risk of thinking for yourself. Much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way." -Christopher Hitchens | In memoriam? 🏁 ipv kruis!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • beany
 • Registratie: Juni 2001
 • Nu online

beany

Meeheheheheh

steveman schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 08:06:
[...]


Precies, maken die stap terug in de tijd !
Ook nog nooit zo'n lol gehad, spelen met een ping van 500ms, zo maak je nog eens wat mee!
Ik heb, op een enkel geval na, nooit problemen met de ping gehad. Het enige min puntje wat ik er aan vond was de cheaters niet gekicked konden worden. Maar IW deed volgens mij dan ook bar weinig aan cheaters.

Verders vond ik het hele MW2(IWNet) systeem perfect! Vooral met 6 vrienden als party joinen en lekker in 1 team spelen was heerlijk. Mis ik toch echt bij BO, daar zit je echt te klooien met team switch om enigsinds bij elkaar in 1 team te komen, wat vaak niet lukt(vooral niet met 6 man).

Dus ik hoop echt, waarschijnlijk als enige hier :P , dat het matchmaking terug komt!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Mystikal
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 20:11

Mystikal

It never hurts to help

beany schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 08:09:
[...]

Ik heb, op een enkel geval na, nooit problemen met de ping gehad. Het enige min puntje wat ik er aan vond was de cheaters niet gekicked konden worden. Maar IW deed volgens mij dan ook bar weinig aan cheaters.

Verders vond ik het hele MW2(IWNet) systeem perfect! Vooral met 6 vrienden als party joinen en lekker in 1 team spelen was heerlijk. Mis ik toch echt bij BO, daar zit je echt te klooien met team switch om enigsinds bij elkaar in 1 team te komen, wat vaak niet lukt(vooral niet met 6 man).

Dus ik hoop echt, waarschijnlijk als enige hier :P , dat het matchmaking terug komt!
Beany, vergeet je alleen niet het feit dat je soms erg lang aan het wachten was, voordat je door de lobby kwam. Sowieso was je na elke pot 1 minuut en 8 seconden aan het wachten voordat de volgende map begon te laden. Wat dat betreft is de tijd tussen map 1 en 2 in BO veel sneller. Ik ben het met je eens dat het een crime is om samen te spelen met je maten, maar dat moet volgens mij ook mogelijk zijn om met dedicated servers voor elkaar te krijgen.

Basement Bios ---- Exo-S


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • beany
 • Registratie: Juni 2001
 • Nu online

beany

Meeheheheheh

Mystikal schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 08:20:
[...]


Beany, vergeet je alleen niet het feit dat je soms erg lang aan het wachten was, voordat je door de lobby kwam. Sowieso was je na elke pot 1 minuut en 8 seconden aan het wachten voordat de volgende map begon te laden. Wat dat betreft is de tijd tussen map 1 en 2 in BO veel sneller. Ik ben het met je eens dat het een crime is om samen te spelen met je maten, maar dat moet volgens mij ook mogelijk zijn om met dedicated servers voor elkaar te krijgen.
Dat wachten is een instelling, kunnen ze in MW3 wel korter zetten. Of voor mij part een i'm ready knop. En als ik met vrienden speelde was die wachttijd niet eens zo erg, beetje chatten en zo.

Maar wil je zeggen dat de dedicated servers in BO zo lekker werken dan?? Met al die belachelijke custom regeltjes.......

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Odysseus253
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 28-04 08:46

Odysseus253

Metzonderzijwieltjes

Mystikal schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 08:20:
[...]


Beany, vergeet je alleen niet het feit dat je soms erg lang aan het wachten was, voordat je door de lobby kwam. Sowieso was je na elke pot 1 minuut en 8 seconden aan het wachten voordat de volgende map begon te laden. Wat dat betreft is de tijd tussen map 1 en 2 in BO veel sneller. Ik ben het met je eens dat het een crime is om samen te spelen met je maten, maar dat moet volgens mij ook mogelijk zijn om met dedicated servers voor elkaar te krijgen.
Soms was het vervelend, die lange tijd wachten. Maar als je level up ging had je weer uitgebreid de tijd om je classes opnieuw in te richten, zonder dat je de lobby moest verlaten. Ideaal!

Die trailer ziet er gelikt uit, erg gaaf dat ze al die bekende steden erin hebben verwerkt.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • StoOker
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 23-05 08:25
Echt super nice! Het lijkt echt weer op call of duty 4, alleen dan gewoon gelikter. Echt super nice!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Roadrunner
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 21-03 14:31
bram1984 schreef op maandag 23 mei 2011 @ 15:18:
[...]

MW2 en BO zijn de 2 meest verkopende videogames ooit, in de geschiedenis van de mens.
Beetje overdreven dit vindt je niet? Ten eerste is het niet waar en ten tweede gaat "de geschiedenis van de mens" iets verder terug dan de geschiedenis van videogames. :')

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Obscure
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 21-04 09:15

Obscure

Twinkie??

beany schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 08:09:
[...]
Dus ik hoop echt, waarschijnlijk als enige hier :P , dat het matchmaking terug komt!
ik denk dat je wel 1 van de weinige bent :p bij sommige servers vind ik custom rules niet erg op BO want ik word altijd gek van die noobtubers en last standers. maar stomme regels zoals no knife, killstreak rewards of bunnyhoppen dat zijn gewoon noobs die zo hun k/d ratio proberen te redden :p

wat ik wel hoop dat in mw3 komt flackjacket :p die blijft altijd handig :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • delaitinho
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 19-04 13:29
Leuke trailer, maar wacht toch echt met conclusies totdat ik de multiplayer trailer heb gezien, daar gaat het mij tenslotte allemaal om...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • chimera2
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 19:27
delaitinho schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 09:13:
Leuke trailer, maar wacht toch echt met conclusies totdat ik de multiplayer trailer heb gezien, daar gaat het mij tenslotte allemaal om...
me2 black ops heb ik ondertussen wel gezien. En als ik zo prestige 15 ben dan heb ik zoiezo nik meer om te spelen

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dj-sannieboy
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online
Ik snap al dat gezeur over MW2 en BO niet. Mensen zeggen ja, tubes en quickscopen moeten niet terugkomen. Eerlijk gezegd was het af en toe best leuk om te tuben. BO is toch wat minder leuk dan MW2 was. Quickscopen, daar moet je gewoon veel voor oefenen. Dat het niet realistisch is dat klopt, maar bijna geen enkele shooter is realistisch. Dat maakt het wat meer arcade en daardoor speelt het juist fijn!

EDIT:

Graphics zijn ook relatief. Ik ken genoeg mensen die vinden dat MW2 een heel mooi spel is.

[Voor 11% gewijzigd door Dj-sannieboy op 24-05-2011 09:27]


Acties:
 • 0Henk 'm!
wildcat1 schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 08:30:
[...]


Beetje overdreven dit vindt je niet? Ten eerste is het niet waar en ten tweede gaat "de geschiedenis van de mens" iets verder terug dan de geschiedenis van videogames. :')
Nog eentje. Ook goedemorgen. 8)7
d_star schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 07:43:
LOL en dit moet de game zijn die BF3 weg moet blazen??

Toegegeven; multiplayer hebben we nog niet gezien.. Maar de gameplay en graphics lijken mij totaal niet verschillend van MW2.
De gameplay lijkt niet verschillend? Had je een racegame verwacht? Natuurlijk is de gameplay hetzelfde als MW2.

Ik moet ook zeggen dat BF3 er tot nu toe grafisch mooier uitziet, maar als de besturing net als in BC2 weer zo voelt alsof je karakter 3 kratten pils op heeft, dan vind ik de graphics van ondergeschikt belang.

Ik heb BC2 op de PC en de PS3 gespeeld, en op beide systemen vond ik er geen reet aan.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • vinom
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 22:37
Mwah mwah, the same old sh*t. Niet overtuigd. Kijk, met de singleplayer zal het best goed zitten, maar ik wil MP footage zien. Ohja, en een analysis van dit filmpje, die zijn altijd wel interessant.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • monnick
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
Pfff, wat een slechte trailer zeg!

De graphics zijn echt nog steeds op het niveau van MW2. De belichting kan dus echt niet mee anno 2011! Omdat ze het niet van de graphics moeten hebben gaan ze de setting maar compleet over de top maken: een enorme wereldoorlog. Maakt het niet echt geloofwaardig.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • beany
 • Registratie: Juni 2001
 • Nu online

beany

Meeheheheheh

monnick schreef op dinsdag 24 mei 2011 @ 09:33:
Pfff, wat een slechte trailer zeg!

De graphics zijn echt nog steeds op het niveau van MW2. De belichting kan dus echt niet mee anno 2011! Omdat ze het niet van de graphics moeten hebben gaan ze de setting maar compleet over de top maken: een enorme wereldoorlog. Maakt het niet echt geloofwaardig.
MW1/2 vond je wel geloofwaardig :?
Pagina: 1 2 3 ... 68 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
In dit topic geen vergelijkingen meer met andere games. De volgende die dat doet heeft direct een ban van2 weken te pakken. Voor de mensen met de onbedwingbare drang is er een speciaal topic : [Multi] Battlefield VS Call of Duty


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee