• Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Mede-auteur:
 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=black]
[/][/]
[tr][td bgcolor=#999]
Index
[/][/]
[tr][td][/][/]
[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]
 • Discussie over Left 4 Dead graag in het Left 4 Dead 1 topic.
 • Hou het netjes: geen trolls, flames, scheldpartijen etc.
 • Houd je aan de Algemene FAQ en Spielerij Policy.
 • Heb je een probleem met L4D2 :? maak er in Spielerij - Problemen & Vragen een topic over.
  Zo houden we dit topic overzichtelijker :)
 • Iets over het verhaal te melden, zet het in spoiler tags.
 • [hr]Topicstart gemaakt door [user=38670]Toet3r[/] en [user=259445]kKaltUu[/] Credits naar iedereen die heeft bijgedragen aan het uitbreiden en verbeteren van deze startpost :) Voor suggesties, toevoegingen en tips kun je me een [url=http://gathering.tweakers.net/forum/send_privatemessage/38670]DM[/url] sturen.
[/][/]
[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]
Deel 1

[/][/]
[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]
Ontwikkelaar: Valve
Uitgever: Valve (steam) / EA (retail)
Platform: PC / Xbox360
Engine: Source
Release Datum: 17 november 2009 (VS) / 20 november 2009 (Europa)
Prijzen:
ShopPCXbox360
amazon.com$ 44.49$ 54.99
amazon.co.uk£ 26.99£ 37.96
bol.com€ 44.99€ 59.99
cdwow.nl€ 29.99€ 43.99
free record shop€ 44.99€ 59.99
play.com£ 26.99£ 39.99
pricewatchpricewatch: Left 4 Dead 2, PCpricewatch: Left 4 Dead 2, Xbox 360
steam€ 19.99
€ 29.00 (four pack)


[/][/]

:? Op welke platformen komt Left 4 Dead 2 uit?
Left 4 Dead 2 zal net als zijn voorganger verschijnen voor de PC en Xbox360.

:? Speelt L4D2 zich helemaal overdag af?
Nee, een aantal campaigns speelt zich deels overdag af.

:? Ik krijg de melding incomplete installation(##)
zie dit topic op steam forum voor oplossing.

:? Het spel start niet na install.
zie dit topic op steam forum voor oplossing.AI Director 2.0
De AI Director uit Left 4 Dead was instaat infected en weapon/item dynamisch te spawnen in de map. De nieuwe director gaat nog een stapje verder. De nieuwe AI director kan naast de al genoemde dingen ook de weer condities aanpassen. Het kan dus zo zijn dat het ene moment de zon schijnt en vervolgens de regen met bakken uit de hemel komt waardoor je gezichtsveld in grote mate beperkt wordt en je teammates en aanstormende infected nauwelijks kan zien.
Verder kan de director de beschikbare routes naar de saveroom aanpassen. Die ene deur waar je van weet dat je er de vorige keer doorheen bent gegaan kan er nu opeens niet m eer zijn en zul je dus een stuk zal moeten omlopen om de goede plek te komen.
Een voorbeeld van hoe de director routes kan aanpassen is op de onderstaande afbeeldingen te zien.


Adrenaline injectie
Als toevoeging aan de health packs en pain pills bevat het spel ook nog een adrenaline injectiespuit (syringe). Deze injectiespuit bezet het pills slot (en vervangt deze zodra je je hem oppakt).
Bij gebruik van de spuit krijg je tijdelijk 25hp bovenop je huidige hp (max health is 125) en zullen bepaalde acties zoals wapen wisselen, melee aanval, en incapacitated teamgenoten reviven sneller gaan. Je bent ook tijdelijk immuun voor melee fatigue en horde vertraging.
Zolang je onder de invloed van adrenaline bent zullen de randen van je scherm rood gloeien.

Defibrillator
In Left 4 Dead 2 komt ook een defibrillator voor waarmee je dode teamgenoten kan reviven. De defib je zal dus moeten kiezen of je healtpack of defib mee neemt. De defib is ook slecht 1 maal te gebruiken.
Om de defib te gebruiken kies je hem uit je inventory, je kan dode team mates zien aan de rode glow om hen heen zodra je de defib in je handen hebt.

Health Packs
Anders dan we van Left 4 Dead gewend zijn zullen de saverooms in Left 4 Dead 2 niet altijd voorzien zijn van Healthpacks. Je zal meer buiten de saverooms (bijv in ambulances) op zoek moeten gaan naar healthpacks, dit om meer strategisch spelen te bevorderen.
Daarnaast is het ook mogelijk om een geincapacitated speler met z'n 2en sneller te kunnen reviven.

Rolling Crescendos
Naast de crescendo events zoals we die kennen van L4D zijn er in L4D2 een aantal zogeheten rolling crescendos toegevoegd. Bij deze crescendos moeten de survivors nadat ze crescedo hebben gestart zich een weg vechten naar een plek verderop in de map waar men de crescendo kan beëindigen en zo het spawnen van de horde kan stoppen. Dit is gedaan om campen tegen te gaan.Single Player
In single player speel je als survivor met 3 door de AI gecontroleerde bots tegen de infected en boss infected met de bedoeling het einde van de campaign te halen.

Campaign
In campaign mode speel je met 3 andere spelers samen om het einde van de campaign te halen door je een weg te vechten langs de infected en boss infected.
Aan het einde van elke map is er een saveroom en aan het einde van de campaign is er een finale.
campaign mode is speelbaar in 4 moeilijkheidsgraden: easy, normal, hard, expert

Scavenge
Scavenge is een nieuwe gamemode in Left 4 Dead 2. Het is een competitieve gamemode waarin je als survivor en als infected speelt.
Een scavenge match bestaat uit 3 rondes. In elke ronde speel je beide kanten 1 keer.
In scavenge moeten de survivors 16 gascans vinden die verspreid liggen over de map en deze terug brengen naar het objective in het midden van de map.
De infected moeten uiteraard voorkomen dat de survivors alle 16 gascans weten te vinden.

Bij start van elke ronde hebben de survivors 30 seconden om wapens en ammo te pakken voordat de klok van 2 minuten begint te lopen. In deze 2 minuten moeten de survivors 1 van de gascans vinden en terug brengen naar het objective.
De gascans zijn te herkennen aan een witte glow. Zodra een gascan is opgepakt en weer wordt gedropt krijgt deze een gele glow en is de gascan gevoelig voor gunfire en spitter goo. Dit kan door de infected ook als tactiek worden gebruikt. Als 1 van de gascans kapot gaat respawned deze vanzelf weer in de map.
Voor elke gevonden gascan krijgen de survivors 1 punt en wordt er 20 seconde toegevoegd aan de klok.
De sub-ronde eindigt zodra de tijd op is of als alle survivors dood zijn. Als 1 van de survivors een gascan vasthoud op het moment dat de tijd op is dan start de over-time welke eindigt als geen van de survivors meer een gascan vasthoud.

Survival
Het doel van survival mode is duidelijk, met 3 andere survivors proberen zo lang mogelijk te overleven tegen hordes infected en de boss infected.

Bij start van elke survival game kun je de map verkennen op zoek naar wapens en items zoals health kits en gascans en kun je tactiek bespreken.
Je kunt hiervoor zo lang de tijd nemen als dat je zelf wilt, de infected zullen niet aanvallen tot dat ronde gestart is. Zodra de de ronde is gestart zal de timer boven in beeld beginnen te lopen en zullen de infected aanvallen.

Om zo lang mogelijk te overleven zul je met de andere survivors moeten samenwerken, dit betekend bij elkaar blijven en elkaar beschermen tegen de hordes infected en de boss infected.
In survival mode krijg je naast de hordes infected meerdere boss infected tegelijk.
Meerdere hunters en smokers tegelijk zal geen uitzondering zijn. Het is zelfs mogelijk dat je meerdere tanks tegelijk krijgt.

Zodra alle survivors aan stukken zijn gescheurd krijg je de resultaten te zien en reset het spel voor een nieuwe poging.

Versus
In versus mode kun je als survivor of als de boss infected spelen. De 4 survivors moeten het opnemen tegen maximaal 4 boss infected. In spawn mode kunnen de boss infected over de map zwerven op zoek naar een goede plek om de survivors te belagen.
Tijdens een versus campaign speelt elke groep van 4 spelers elke map van een campaign zowel als survirvor als infected.
Aan het einde van elke map krijgt het survivor team punten gebaseerd op hoe goed ze hebben gespeeld.
Als alle survivors dood zijn voor het bereiken van de safe room dan krijgt het team punten voor de gemiddelde afstand afgelegd naar de save room vermenigvuldigd door de level moeilijkheidsgraad.
Als 1 of meerdere survivors de save room halen. dan krijgt het team punten overeenkomend met overgebleven health, overgebleven survivors alvorens het wordt vermenigvuldigd door de level moeilijkheidsgraad.

Realism Mode
Realism mode is een extra toevoeging voor campaign mode die in de lobby aangezet kan worden. Realism is op alle 4 moeilijkheidsgraden te spelen.
Als realism mode aanstaat zullen de glows die je normaal ziet om je teammates uitstaan. Je zult dus goed moeten communiceren met je teammates om elkaar niet kwijt te raken.
Ook wapens en items hebben geen glows je zult dus ook beter moeten zoeken voor betere wapens en andere items.

Tevens heeft het ook als effect dat wapens minder effectief zijn als je op het lichaam van infected schiet. Je bent meer aangewezen op headshots te schieten om de infected neer te krijgen.
Als je wordt geraakt door de witch zorgt dit voor instant-kill, en er zijn ook geen rescue closets waardoor je afhankelijk bent van de defibrillator om je teammates terug te halen uit het dodenrijk.

Mutation
Dit is de nieuwste gamemodus die toegevoegd is, hier wordt om de week gewisseld tussen verschillende mutations.
Hieronder volgt een lijst met de tot nu toe bekende mutations en in welke gamemode deze te spelen is.

Realism Versus - Versus

Bleed Out - Campaign
Geen Healthpacks, alleen pills, adrenaline, en defib's. Spelers hebben alleen maar temp health.

Folow the Liter - Scavange
De director spawnt maar 1 groepje gascans per keer. De inhoud van de gascans moeten in de generator worden gegoten voordat er nieuwe gascans worden gespawnt.

Last Gnome on Earth - Campaign
De survivors spawnen met Gnome Chompski die ze mee moeten nemen in rescue vehicle in de finale van de campaign.

Last Man on Earth - Single Player
Hier speel je alleen zonder survivor bots. Common infected spawnen niet, alleen special infected. Als je wordt gepakt door een special infected bevrijd je zelf maar ben je wel black and white.

Chainsaw Massacre - Campaign
De survivors starten met pistol en chainsaw (met unlimited fuel) waartussen ze kunnen kiezen. Andere primary en secondary wapen spawnen niet.

Room for One - Campaign Finale
er is slechts ruimte voor 1 survivor in deze mustation dus zorg dat je als eerste bij rescue vehicle bent.

Headshot - Campaign
De common infected zijn alleen te killen doormiddel van een headshot. Specials zijn wel op de normale manier te killen.

Versus Survival - Versus
verus mode gecombineerd met survival.

Four Swordsmen - Campaign
De survivors spawnen met een katana. Andere wapens worden niet gespawned. Verder komen er alleen special infected voor.

Hard Eight - Campaign
Het maximaal aantal special infected dat tegelijk kan spawnen is verhoogd van 4 naar 8. Specials spawnen ook sneller.

Healthpackalypse! - Versus
Er spanwn geen health items. Health die je kwijt raakt kan je niet opnieuw aanvullen.

Gib Fest - Campaign
Survivors spawnen met een m60 en magnum. Andere wapens worden niet gespawned. De m60 heeft wel unlimited ammo.

Iron Man - Realism


Taaannnkk! - Versus
Spelers in het infected team spawnen allemaal als tank. Healthpacks zijn vervangen door pain pills.

Hunting Party - Campaign
Alleen hunters spawnen in deze mutation. De andere specials komen niet voor. Alleen de witch en tank spawnen wel zoals normaal.

Lone Gunman - Single Player
Je speelt alleen zonder survivor bots met alleen een magnum als wapen. Andere wapens spwawnen niet, alleen granaten. De Infected zijn beperkt tot boomers en de commin infected.
Deze zijn echter wel een stuk sterker dan normaal waardoor je veel sneller incapped zult zijn als je niet oppast.

Bleed Out Versus - Versus
Versus gecombineerd met bleed out. De survivors hebben alleen temp health en er spawnen alleen pain pills en adrenaline.

Healing Gnome - Campaign
De survivors spawnen met Gnome Chompski. De survivors hebben 99 temp health en health items worden niet gespawned. Healen kan alleen door de gnome vast te houden.Left 4 Dead 2 bevat 8 campaigns. Alle gamemodes zullen beschikbaar zijn in de campaigns.
De campaigns zijn ook langer dan de campaigns uit Left 4 Dead. Ze staan hier in chronologische volgorde genoemd.

TaglineCuring the Infection... One bullet at a time
Chapters1. The Apartments
2. The Subway
3. The Sewer
4. The Hospital
5. The Rooftop


TaglinePrices Aren’t The Only Things Getting Slashed
Chapters1. The Hotel
2. The Streets
3. The Mall
4. Atrium Finale


TaglineIt's Your Funeral
Chapters1. The Docks
2. The Barge
3. Port Finale


TaglineNobody survives forever
Chapters1. The Riverbank
2. The Underground
3. The Port


TaglineYou must be this tall…TO DIE!
Chapters1.The Highway
2. The Fairgrounds
3. The Coaster
4. The Barns
5. The Concert


TaglineThe only cure is dying
Chapters1. The Swamp
2. The Crash Site
3. The Shantytown
4. The Plantation


TaglineCome Hell and High Water
Chapters1. Milltown
2. Sugarmill
3. Mill Escape
4. Return to Town
5. Town Escape


TaglineThis time it all goes south
Chapters1. The French Quarter
2. The Quarantine
3. The Cemetery
4. The Condos
5. The Table Bridge
Coach
Ellis
Nick
RochelleCommon Infected
De common infected lijken op die als in L4D maar met een aantal verschillen. Allereerst is de kleding aangepast aan het meer zuidelijke karakter van deze game.
Daarnaast hebben ze meer verschillende huidskleuren en gloeiende ogen.
De common infected zullen tevens ook moeilijker te doden zijn mede door het nieuwe gore systeem waar als je bijv. een arm eraf schiet ze nog steeds zullen aanvallen.

Uncommon Common Infected
De uncommon common infected (UCI) is een nieuw type infected welke samen met de common infected zullen voorkomen.
Er zijn meerdere types UCI die elk een eigen unieke mogelijkheid heeft. In Elke campaign komt tenminste 1 type UCI voor en zullen sommige UCI uitsluitend in 1 bepaalde campaign voorkomen.

Clown Zombies
De clown zombies komen voor in Dark Carnival. Als ze aanvallen worden ook andere infected gealarmeerd die afkomen op het geluid van de piepende schoenen van de clown infected.
Dit kan meerdere kleine hordes veroorzaken.

Hazmat Zombies
De hazmat zombies komen uitsluitend voor in Dead Center en dragen gaspakken waardoor ze immuun zijn voor vuur zoals dat van molotovs en incendiary ammo. Ze kunnen wit/geel/groen van kleur zijn.
Ze waren medewerkers van CEDA die verantwoordelijk was voor het indammen van de infectie en evacuatie. Maar de pakken hebben niet naar behoren gewerkt waardoor ze in zombies zijn veranderd.

Mud Men
De mud men komen uitsluitend voor in Swamp Fever waar ze over de grond rondkruipen. Ze verschuilen zich graag in het moeras waar ze moeilijk te herkennen zijn. Als ze een speler raken zal zijn of haar gezichtsveld worden verblind door modder, vergelijkbaar als met de kots van de boomer.

Riot Infected
De riot infected komen voor in The Parish. Het waren medewerkers van een beveiligingsbedrijf ingehuurd door de CEDA. Ze dragen een Kevlar kogelvrijvest hierdoor zijn ze van voren immuun voor kogels.

Construction Workers
Deze UCI komt voor in de campaign Hard Rain. Deze arme sloebers waren aan het werk tijdens dat de infectie bezig was, en vanwege dat ze oorbeschermers ophadden, hoorden ze de infected niet aankomen.
Vanwege dat ze deze oorbeschermers nog steeds ophebben, zijn ze immuun voor het gepiep van een pipebomb.
In het donker zijn deze goed te zien vanwege het hesje wat ze aanhebben, deze fluoriseert namelijk.

Fallen Survivor
Deze UCI is te vinden in The Passage, en is een survivor die toch niet immune was.
Hij is vaak te herkennen aan een munitieriem om z'n torso en andere spulletjes.
Als deze geraakt wordt, dan zal hij wegrennen. Als je er een ziet, pak deze met je hele team vanwege de goodies die goed gebruikt kunnen worden.

Left 4 Dead 2 bevat 8 verschillende boss infected waarvan er 7 speelbaar zijn.

Boomer
De Boomer is een dikke met methaan gevulde boss infected bedekt met etterende zweren, waarvan de belangrijkste aanval bestaat uit projectiel braken, maar explodeert ook als ie beschoten wordt.
De kots van de boomer wordt in 1 grote aanval gelanceerd, onder goede omstandigheden kunnen meerdere doelwitten tegelijk worden geraakt. De kots verblind de slachtoffers en trekt de al aanwezige zombies aan en zorgt ervoor dat er meer gespawned worden die de slachtoffers zullen aanvallen. Deze aanval heeft een cooldown.

Als de boomer van een grote hoogte valt zal deze exploderen en zal bloed alle survivors in de directe omgeving bedekken, deze aanval heeft het zelfde effect als de kots aanval.

De Boomer heeft net als de ander boss infected uit left 4 Dead een nieuw uiterlijk gekregen en dit is tevens de grootste veranderingen van alle boss infected. De boomer heeft net als de tank last van Alopecia (kaalheid). Hij Heeft een iets andere huidskleur en heeft meer ranzig utiziende zweren op z'n lichaam.
Daarnaast Heeft de boomer er ook een liefje bijgekregen, er is namelijk ook een vrouwelijke boomer in Left 4 Dead 2 die qua lelijkheid zeker in de buurt komt van haar mannelijke soortgenoot.


Charger
De charger is een redelijk groot uitziende boss infected met een sterk gespierd bovenlijf en rechterarm. Z'n linkerarm ziet er verschrompeld uit en hangt langs z'n lichaam.
De charger is behoorlijk snel en hij zal op de survivors afrennen als een stormram met als doel survivors die dichtbij elkaar staan uit elkaar te drijven. Tijdens z'n stormloop kan de charger een survivor die hij op z'n pad tegenkomt oppakken en voor zich uit houden terwijl hij de andere survivors probeert om te kegelen. Zodra hij een obstakel tegenkomt zal hij de survivor die hij vast heeft hier tegen aan kegelen waarna de survivor herhaaldelijk tegen de grond wordt gemept.
Een van de voordelen van de ramaanval is dat deze pas stopt na 80 feet (25 meter) en de survivor meeneemt op z'n pad.
Hierdoor blijft een survivor niet aan randen hangen waar deze normaal achter blijft haken.

Hunter
De Hunter is een normaal uitziende infected met een donkere trui met capuchon, die vanuit de schaduw op nietsvermoedende survivors spring om ze aan stukken te scheuren.
De Hunter heeft in left 4 dead 2 een nieuwe skin waar hij een trui aan heeft met korte mouwen, een broek die gescheurd is en mist ie schoenen. dit past meer bij het zuidelijke thema van het spel. Ook zijn deel van de hunter geluiden veranderd.

De hunter is in staat om zeer grote afstanden te springen om zo op een survivor te landen en ze aan stukken te scheuren. Om deze aanval uit te voeren moet de hunter hurken en kruipen totdat z'n sprong volledig geladen is. De survivors is dan compleet weerloos en de hunter kan zijn aanval niet afbreken totdat de survivor is gedood of de hunter van de survivor wordt geduwd, deze aanval heeft geen cooldown.
De Hunter is ook in staat om van muur naar muur te springen om plekken te bereiken die anders onbereikbaar zouden zijn.


Jockey
De jockey is een nieuwe boss infected die bovenop een survivor springt. Hierna kan hij de survivor in een richting sturen weg van de survivors terwijl hij de survivor met z'n klauwen bewerkt.
De jockey kan de survivor zo in de richting van andere infected leiden zoals een witch.
Met z'n door mutatie sterk gespierde lichaam is de jockey in staat grote afstanden te springen. Zodra de survivor incapacitated is zal de jockey vanzelf van de survivor afspringen.

Smoker
De Smoker heeft in Left 4 Dead 2 een nieuwe skin. Met meer en een tong die uitsteekt aan de achterkant van z'n hoofd waardoor ie er nu nog nastier uitziet als in left 4 Dead. Over eventueel verdere veranderingen is niks bekend.
De Smoker is een boss infected van gemiddelde grootte bedekt met zweren en heeft een 50 feet (15 meter) lange tong als primaire wapen.
De tong van de smoker wikkelt zich om de survivor. De Smoker kan een survivor laten stikken door hem van bovenaf aan z'n tong te laten hangen. Een survivor die stikt is compleet weerloos en niet in staat om te bewegen of aan te vallen totdat hij wordt gered door een andere survivor. Tijdens zijn tong aanval is een smoker zelfs als hij mist weerloos, deze aanval heeft een cooldown.
Horizontaal kan de smoker zijn tong gebruiken om een survivor tegen een voorwerp of naar zich toe te trekken, uit de buurt van de andere survivors. hoe langer de smoker de survivor naar zich toe trekt des te meer damage die doet.
Waneer de smoker beschoten komt er een rookwolk vrij die het zicht van de survivors beperkt, en de survivors tijdelijk laat kuchen waardoor het voicemenu onbruikbaar wordt.


Spitter
De spitter is een van de nieuwe boss infected. Haar primaire aanval is het spugen van een sterk bijtend zuur dat zich verrspreid tot een grote plas zodra het de grond raakt.
Survivors die zich in deze plas van zuur bevinden krijgen een grote hoeveelheid damage te verduren die lijkt te vermenigvuldigen met een aantal seconden.
Campen (als survivor) op een bepaalde plek zal een stuk lastiger zijn aangezien je health al snel op is als je je niet uit de plas zuur begeeft. Het zuur laat ook de eventueel in de buurt zijnde gastanks, propanetanks ontploffen. In close range kan ze ook uithalen met haar klauwen.

Tank
De Tank is een reusachtig beest met een abnormaal gespierd bovenlijf die met behulp van zijn health en kracht de survivors probeert neer te meppen en puin naar ze toe te gooien. Omdat de tank beduidend sterker is dan de andere boss infected komt ie maar enkele keren voor per campaign.

De Tank maakt gebruik van zijn snelheid en vele health om dicht bij de survivors te komen om ze van zich af te slaan met z'n grote vuisten wat veel damage veroorzaakt. Als de survivor is neergehaald kan de tank op hem in blijven slaan totdat de survivor dood is.
De Tank kan tegen voorwerpen zoals auto's slaan om deze naar de survivors toe te laten vliegen. Als er niks in de buurt is kan de tank een hoop aarde uit de grond trekken en deze naar de survivors gooien.

De Tank is in staat om in bepaalde stukken door de muren te breken om zo de survivors te kunnen verrassen. Waneer in versus de director een tank spawned zal een van de spelers willekeurig worden gekozen om als de tank te spelen. De tank heeft een frustration meter die
de tank dwingt om de survivors op te zoeken. Als de tank geen survivors vindt loopt de frustration meter leeg en verliest de speler de controle over de tank.

Er zijn nauwelijks veranderingen aan de tank ten opzichte van Left 4 Dead. Enige echte verschil is dat tank last heeft van ernstige vorm van Alopecia (kaalheid) en nu volledig kaal is.

Witch
De witch is iets anders dan de witch die we kennen van Left 4 Dead. In plaats van ergens op de grond te zitten jammeren. Loopt ze overdag rond waardoor ze stuk minder makkelijk is te ontwijken. 's Nachts reageert ze waarschijnlijk het zelfde als in l4d en kunnen de survivors kunnen langs de witch sluipen zonder haar te storen als ze langzaam en rustig bewegen. Als de witch wordt gestoord zal ze snel naar de survivors toe rennen. Ze is erg snel en heeft veel health points.

De witch is in staat om een survivor met een klap neer te meppen. Deze aanval heeft een hergebruik timer, indien niet beschikbaar zal de witch regelmatig aanvallen. Nadat de witch een survivor heeft gedood rent ze weg en gaat op een ander plek in de map zitten jammeren. Hopelijk niet in je directe route.


[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]
Tier 1
• Remington 870 Marine

• Remington 870 Police

• Submachine gun

• Silenced Submachine gunSidearms
• Sig Saur P220

• Glock 19

• Desert EagleGrenades
• Boomer Bile Bomb

• Molotov Cocktail

• Pipebomb


Tier 2
• Ak-47

• FN SCAR MK 17

• M16A2

• Benelli M4 Super 90

• Franchi Spas 12

• Ruger Mini-14

• Heckler & Koch HK41SG1Special
• M79 Grenade Launcher

• M60Explosives
• Explosive Barrel

• Fireworks

• Gas Can

• Oxygen Tank

• Propane TankMelee Wapens
Left 4 Dead 2 bevat 10 verschillende melee wapens. De melee wapens zijn door 1 hit kill uiterst effectief tegen de common infected maar een stuk minder tegen de boss infected.
Melee wapens hebben echter ook nadelen, Ten eerste bezetten de melee wapens het pistol slot. Als je al pistol hebt wordt deze vervangen. Melee wapens zijn ook niet erg gechikt tegen de meeste boss infected mede doordat ze weing damage doen tegen bijv witch en tank. Daarnaast zijn ze ook ineffectief tegen de boomer en spitter tenzij je onder boomer bile of spitter goo wil komen te zitten.

• Axe

• Baseball Bat

• Chainsaw

• Cricket Bat

• Crowbar


• Electric Guitar

• Frying Pan

• Katana

• Machete

• Police Baton

• Golf ClubWeapon Upgrades
In Left 4 Dead 2 zijn er 3 weapon upgrades die je als speler kan verdienen.

Explosive Ammo

Exploding ammo is een speciaal type ammo. Exploding ammo instant kills alle common infected en zorgt voor knockback op iedereen die dichtbij staat. De ammo zorgt voor veel damage afhankelijk van de plek waar je de infected raakt.
Zodra je exploding ammo hebt opgepakt reload je wapen en exploderen gedurende 1 clip alle kogels bij inpact.

Incendiary Ammo

Incendiary Ammo is een speciaal type ammo. Zodra je incendiary ammo oppakt reload je wapen en zullen gedurende 1 clip alle infected waar je op schiet in brand vliegen. Als je incendiary ammo hebt opgepakt is dit in je HUD te zien aan het vlamsymbool naast je primary wapen. Ook kan je zien hoeveel kogels je nog hebt.
Incendiary ammo werkt op alle infected en specials infected. Behalve op de hazmat UCI infected, deze zijn imuun voor alle vuur bronnen. De tank brandt voor 5 seconden zodra deze is geraakt met incendiary ammo.

Laser Sight

De lasersight upgrade vergroot de accuratie van alle wapens. De lasersight zal verspreid over de verschillende mappen te vinden zijn.
De Lasersight is niet overdraagbaar naar een ander wapen. Zodra je een ander wapen oppakt ben je de lasersight kwijt.

Ammo Packs

Left 4 Dead 2 heeft ook ammopacks in 2 smaken die je als speler mee kan nemen. Het ammopack bezet het healthpack slot dus je zult moeten kiezen of je een healthpack, defibrillator of ammopack meeneemt. Ammopacks bewaren kan slim zijn in situaties zoals bijvoorbeeld een cresendo event finale of een confrontatie met een tank.
Daarnaast kan je ook de achievement Armory of One verdienen door een ammopack te deployen waarna die door je teammates wordt gebruikt.
[/][/]

Er is een GoT Left 4 Dead 2 Steamgroup voor iedereen hier van GoT.
In de steamgroup zullen regelmatig announcements worden gepost van updates en ander nieuws over L4D2.
De steamgroup is invite only. Als je group wilt joinen stuur dan een DM naar Toet3r of kKaltUu met daarin je steamnick of link naar je profiel, dan krijg je een invite.Campaign Achievements
Price Chopper
Survive the Dead Center campaign.
Midnight Rider
Survive the Dark Carnival campaign.
Ragin' Cajun
Survive the Swamp Fever campaign.
Weatherman
Survive the Hard Rain campaign.
Bridge Burner
Survive the Parish campaign.
Still Something to Prove
Survive all campaigns on Expert.
The Real Deal
Survive a campaign on Expert skill with Realism mode enabled.
Confederacy of Crunches
Finish a campaign using only melee weapons.
Head Honcho
Decapitate 200 Infected with a melee weapon.
Club Dead
Use every melee weapon to kill Common Infected.
Chain of Command
Kill 100 Common Infected with the chainsaw.
Tank Burger
Kill a Tank with melee weapons.
Shock Jock
Revive 10 dead Survivors with the defibrillator.
The Quick and the Dead
Revive 10 incapacitated Survivors while under the speed-boosting effects of adrenaline.
Armory of One
Deploy an ammo upgrade and have your team use it.
Burning Sensation
Ignite 50 Common Infected with incendiary ammo.
Dismemberment Plan
Kill 15 Infected with a single grenade launcher blast.
Septic Tank
Use a bile bomb on a Tank.
Crass Menagerie
Kill one of each Uncommon Infected.
Dead in the Water
Kill 10 swampy Mudmen while they are in the water.
Robbed Zombie
Collect 10 vials of Boomer vomit from infected CEDA agents you have killed.
Cl0wnd
Honk the noses of 10 Clowns.
Fried Piper
Using a Molotov, burn a Clown leading at least 10 Common Infected.
Level a Charge
Kill a Charger with a melee weapon while they are charging.
Acid Reflex
Kill a Spitter before she is able to spit.
A Ride Denied
Kill a Jockey within 2 seconds of it jumping on a Survivor.
Stache Whacker
Prove you are faster than Moustachio.
Gong Show
Prove you are stronger than Moustachio.
Guardin' Gnome
Rescue Gnome Chompski from the Carnival.
Wing and a Prayer
Defend yourself at the crashed airliner without taking damage.
Sob Story
Navigate the sugar mill and reach the safe room without killing any Witches.
Violence in Silence
Navigate the impound lot and reach the cemetary safe room without tripping any alarms.
Bridge Over Trebled Slaughter
Cross the bridge finale in less than three minutes.
Cache Grab
Open 5 foot lockers.
Torch Bearer
Survive The Passing Campaign.
Till it goes click
Using the M60, kill 25 infected without letting go of the trigger.
Killing Them Swiftly To This Song
Play the new Midnight Riders song on a jukebox.
Mutant overlord
Play 6 Mutations.
Kite Like a Man
Kill a tank only with damage from the original Survivors.
Grave robber
Collect 10 items dropped by a Fallen Survivor.
FORE!
Knock off the heads of 18 infected with the golf club.
Wedding Crasher
As the Charger, grab a Survivor and crash them through 8 chairs at the wedding.
 
 
Versus Achievements
Heart Warmer
In a Versus round, leave the saferoom to defibrillate a dead teammate.
Strength in Numbers
Form a team and beat an enemy team in 4v4 Versus or Scavenge.
Qualified Ride
As the Jockey, ride a Survivor for more than 12 seconds.
Back in the Saddle
As the Jockey, ride the Survivors twice in a single life.
Rode Hard, Put Away Wet
As the Jockey, ride a Survivor and steer them into a Spitter's acid patch.
Great Expectorations
As the Spitter, hit every Survivor with a single acid patch.
A Spittle Help From My Friends
As the Spitter, spit on a Survivor being choked by a Smoker.
Scattering Ram
As the Charger, bowl through the entire enemy team in a single charge.
Meat Tenderizer
As the Charger, grab a Survivor and smash them into the ground for a solid 15 seconds.
Long Distance Carrier
As the Charger, grab a Survivor and carry them over 80 feet.
 
Survival Achievements
Beat the Rush
In a Survival round, get a medal only using melee weapons.
 
 
Scavenge Achievements
Hunting Party
Win a game of Scavenge.
Gas Guzzler
Collect 100 gas cans in Scavenge.
Cache and Carry
Collect 15 gas cans in a single Scavenge round.
Scavenger Hunt
Stop the enemy team from collecting any gas cans during a Scavenge round.
Fuel Crisis
Make a Survivor drop a gas can during overtime.
Gas Shortage
Cause 25 gas can drops as a Special Infected.
Port of Scavenge
Play 5 full games of Scavenge on The Port.
Left 4 Dead 2 Servers
gehost door dutch-eSports
server1.gotl4d.nl - 93.190.139.112:27015 - public server
server2.gotl4d.nl - 93.190.139.113:27015 - public server
server3.gotl4d.nl - 93.190.139.114:27015 - public server
server4.gotl4d.nl - 93.190.139.115:27015 - steamgroup only
server5.gotl4d.nl - 93.190.139.119:27015 - steamgroup only
server6.gotl4d.nl - 93.190.139.120:27015 - steamgroup only
De private servers zijn toegangelijk voor leden van de dutch-eSports steamgroup
en gebruiken de search key: dutch-esports

Je kan ook de steamgroup van dutch-eSports joinen, de servers verschijnen dan in je main menu.Minimum
OS:Windows XP / Vista / Vista 64 / Windows 7
CPU:Pentium 4 3.0GHz
Geheugen:1GB (XP) / 2GB (Vista)
Videokaart:DirectX 9 videokaart. Nvidia 6600, Ati X800 met shader model 2.0
Harde Schijf:Teminste 7.5 GB
Geluid:DirectX 9.0c compatible geluidskaart
 
Aanbevolen
OS:Windows XP / Vista / Vista 64 / Windows 7
CPU:Intel Core2 Duo 2.4GHz
Geheugen:1GB (XP) / 2GB (Vista)
Videokaart:DirectX 9 videokaart. Nvidia 7600, Ati X1600 met shader model 3.0
Harde Schijf:Teminste 7.5 GB
Geluid:DirectX 9.0c compatible geluidskaart
Overig:Headset is zeker aan te radenOp deze steam pagina staat een overzicht met alle Left 4 Dead 2 updates.
De updates zullen automatisch worden gedownload zodra je steam herstart.Voor onze xboxende vrienden hebben we natuurlijk ook een lijstje, DM kkaltuu of post in dit thread al je hierbij toegevoed wilt worden.

Deze lijst geld alleen voor L4D2.
Nick op GoTXbox Live Nick
TafelbierKhaosFoSho
Pannekoek81Pannekoek81
CaVeFiShlord jos
ZamalanZamalan
ArfmanArfman77
Kaasje123KamikaZe351

Changelog
DatumWijziging
16 oktober 2009Deel 1 Gepost :)
22 oktober 2009GoT L4D2 steam groep toegevoegd + hele rits typo's verbeterd.
26 oktober 2009Meer screenshots toegevoegd.
17 & 18 november 2009hele startpost bijgewerkt.
4 december 2009Deel 2 gepost.
26 april 2010DLC toegevoegd
10 januari 2011campaigns/gamemodes bijgewerkt

[Voor 221% gewijzigd door Toet3r op 10-01-2011 15:59]


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53

Screenshots


Videos
media thread op Steam forum


[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]
Officiële Sites
l4d.com
L4D2 Update News
Steam Store
Steam Left 4 Dead 2 Forum (PC)
Steam Left 4 Dead 2 Forum (Xbox360)

Fan Sites
GoT L4D2 Steam Group
Zombicidal.com
Left 4 Dead Wiki
L4D Map Database
L4D Maps
L4D Mods

[/][/]

[Voor 99% gewijzigd door Toet3r op 04-12-2009 19:43]


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Alweer draadje 2 van deel 2 :D

Vanavond Expert doen voor laatste campaign toeter?

De band midnight riders heeft nu ook een eigen website die nu online is.

bekijk em hier.

[Voor 45% gewijzigd door Descriptor op 04-12-2009 18:54]

Winners never cheat, Cheaters never win


 • Touchdomex
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 16:41

Touchdomex

Meisje!

Descriptor schreef op vrijdag 04 december 2009 @ 18:42:
Alweer draadje 2 van deel 2 :D

Vanavond Expert doen voor laatste campaign toeter?

De band midnight riders heeft nu ook een eigen website die nu online is.

bekijk em hier.
Dat is extreem vet

_@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' Bombus Flavifrons adoratie _@/' _@/' _@/' _@/' _@/' _@/'? '\@_ || Let's Play: Paradox-billiards-vostroyan-roulette-fourth dimensional-hypercube-chess-strip-poker


 • EvaluationCopy
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 09:09
Kan ik geïnviteerd worden voor de GoT groep op Steam? L4D 2 is verzonden en een headset is ook onderweg. Ben wel weer toe aan wat serieuzer/leuker teamplay :)

(Steamnaam is Kamphuys)

What difference is it to me if a decision is forced upon me by a dictator or by half of my neighbors? Either way my right to free, peaceful action has been nullified. – Stephen H. Foerster


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
EvaluationCopy schreef op vrijdag 04 december 2009 @ 19:44:
Kan ik geïnviteerd worden voor de GoT groep op Steam? L4D 2 is verzonden en een headset is ook onderweg. Ben wel weer toe aan wat serieuzer/leuker teamplay :)

(Steamnaam is Kamphuys)
komt er aan :)

edit: verzonden

 • marko77
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 04-04 18:16
Ah er is een got groep, steamnick: wijszman, invite please ?
Ik word een beetje simpel wan het gros van de pub spelers bij l4d2, gelukkig zijn ze hier wat serieuzer :)

Mijn rig


 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 17:17
marko77 schreef op vrijdag 04 december 2009 @ 20:35:
Ah er is een got groep, steamnick: wijszman, invite please ?
Ik word een beetje simpel wan het gros van de pub spelers bij l4d2, gelukkig zijn ze hier wat serieuzer :)
Dat denk jij.... ik nodig je bij deze uit om eens een gesprek van ons bij te wonen op Mumble.
Dan praat je wel anders >:) Wel als Matis erbij is, dan gaat het niveau tenminste wat omhoog.


De flauwe kant op O+

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
marko77 schreef op vrijdag 04 december 2009 @ 20:35:
Ah er is een got groep, steamnick: wijszman, invite please ?
Ik word een beetje simpel wan het gros van de pub spelers bij l4d2, gelukkig zijn ze hier wat serieuzer :)
invite verzonden

 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

Profesionele Forumtroll

Topicstarter
Gefeli aan de GoT spelers die vandaag "Still GoT something to prove" hebben gehaald ;)

Bovenstaande is mijn post. Lees deze aandachtig, dank u wel voor uw medewerking.


 • JamesB009
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 08-05 08:46

JamesB009

Sjimmeh!!

Ik moet komende week maar weer eens spelen. :+

1337 | RLVANT | Canon EOS 5D Mark II + 500D | 70-200 F4 L IS | 100mm L F2.8 IS macro | 17-40 F4 L | 50mm F1.8


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 03-07 10:28

Phyxion

_/-\o_

Boomer bug is ook gefixed in laatste update :/

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • marko77
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 04-04 18:16
Fanatix schreef op vrijdag 04 december 2009 @ 22:06:
[...]


Dat denk jij.... ik nodig je bij deze uit om eens een gesprek van ons bij te wonen op Mumble.
Dan praat je wel anders >:) Wel als Matis erbij is, dan gaat het niveau tenminste wat omhoog.


De flauwe kant op O+
Is er trouwens een reden dat er mumble i.p.v. b.v. teamspeak wordt gebruikt? Voorheen werkte ik vaak met TS, goede ervaringen mee. Ik zal Mumble ook eens installeren en langsdroppen v.h. weekend :)

Mijn rig


 • Brainstorm
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 05-07 17:22
Phyxion schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 08:50:
Boomer bug is ook gefixed in laatste update :/
Gelukkig :)
marko77 schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 09:26:
[...]

Is er trouwens een reden dat er mumble i.p.v. b.v. teamspeak wordt gebruikt? Voorheen werkte ik vaak met TS, goede ervaringen mee. Ik zal Mumble ook eens installeren en langsdroppen v.h. weekend :)
Mumble heeft gelijke of betere geluidskwaliteit, verbruikt minder bandbreedte en heeft veel lagere latency. Zeker in team-based games waar reactietijd redelijk belangrijk is, is het een erg fijne voice comm.

Programmer's Drinking Song: 99 little bugs in the code, 99 bugs in the code, Fix one bug, compile it again, 100 little bugs in the code. (go to start if bugs>0)


 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 06-07 13:29

Arfman

Drome!

Congratulations! Your order has been successfully placed.
Sterf maar af, CDWOW. Mijn key komt bij g2play.net vandaan, zojuist de order geplaatst en boze mail naar CDWOW gestuurd. Iemand een idee hoe lang het duurt voordat ik de key in m'n mail heb?

EDIT: Lamaar, heb hem al. See you in Zombieland! >:)

EDIT2: ik kan zo geen gegevens vinden over de Mumble server, weet iemand hoe dat zit?

[Voor 21% gewijzigd door Arfman op 05-12-2009 09:55]

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | PV 5.760Wp |


 • Elvis
 • Registratie: Juli 2002
 • Laatst online: 18-11-2017

Elvis

Echo Lima Victor India Sierra

Arfman schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 09:49:
[...]

Sterf maar af, CDWOW. Mijn key komt bij g2play.net vandaan, zojuist de order geplaatst en boze mail naar CDWOW gestuurd. Iemand een idee hoe lang het duurt voordat ik de key in m'n mail heb?

EDIT: Lamaar, heb hem al. See you in Zombieland! >:)

EDIT2: ik kan zo geen gegevens vinden over de Mumble server, weet iemand hoe dat zit?
Aangezien het Arie's server is, moet je het aan hem vragen lijkt me.

[GoT] TF2 Clan


 • marko77
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 04-04 18:16
Brainstorm schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 09:36:

Mumble heeft gelijke of betere geluidskwaliteit, verbruikt minder bandbreedte en heeft veel lagere latency. Zeker in team-based games waar reactietijd redelijk belangrijk is, is het een erg fijne voice comm.
ah, dat is mooi, de latency van TS is inderdaad soms hinderlijk bij L4D, ik ga m gelijk even installeren.

Mijn rig


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Arfman schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 09:49:
[...]

Sterf maar af, CDWOW. Mijn key komt bij g2play.net vandaan, zojuist de order geplaatst en boze mail naar CDWOW gestuurd. Iemand een idee hoe lang het duurt voordat ik de key in m'n mail heb?

EDIT: Lamaar, heb hem al. See you in Zombieland! >:)

EDIT2: ik kan zo geen gegevens vinden over de Mumble server, weet iemand hoe dat zit?
heb de gegevens van de mumble server naar je gestuurd in DM

 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 06-07 13:29

Arfman

Drome!

Top, heb het binnen. Vanochtend al "even" Dead Center uitgespeeld op Normal, ik ga eerst alle campaigns doen zodat ik de levels leer kennen. Hogere moeilijkheidsgraad is nog niet voor mij weggelegd, had op Normal al 3 healthpacks nodig :X

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | PV 5.760Wp |


 • bestaudio
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 26-01 08:50

bestaudio

Gnoeeeeeee

Toet3r,

zou ik de gegevens van mumble ook van je mogen ontvangen?

Slowly getting there, euh wait whut? Slowly?


 • RedHat
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 16:04
Arfman schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 09:49:
[...]

Sterf maar af, CDWOW. Mijn key komt bij g2play.net vandaan, zojuist de order geplaatst en boze mail naar CDWOW gestuurd. Iemand een idee hoe lang het duurt voordat ik de key in m'n mail heb?

EDIT: Lamaar, heb hem al. See you in Zombieland! >:)

EDIT2: ik kan zo geen gegevens vinden over de Mumble server, weet iemand hoe dat zit?
G2 verkoopt malafide keys die 99% van de gevallen uiteindelijk gebanned worden door Valve.
Prima dat je zo'n key koopt, maar ik denk ik zeg het alvast voor het geval we weer huillies ten overvloede horen.

Anoniem: 196208

Arfman schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 09:49:
[...]

Sterf maar af, CDWOW. Mijn key komt bij g2play.net vandaan, zojuist de order geplaatst en boze mail naar CDWOW gestuurd. Iemand een idee hoe lang het duurt voordat ik de key in m'n mail heb?

EDIT: Lamaar, heb hem al. See you in Zombieland! >:)

EDIT2: ik kan zo geen gegevens vinden over de Mumble server, weet iemand hoe dat zit?
Ik kreeg hem vandaag binnen, maar een vriend die hem ook (en eerder) bij cdwow had besteld heeft hem nog steeds niet. 8)7
Overigens vind ik het jammer dat de nieuwe personages zo verschrikkelijk weinig inhoudt hebben. De vorige vier waren echt een sterk team, met leuke onderlinge conversaties. Deze hebben elkaar echt gewoon niks te melden. Ook mis ik de hilarische/grimmige teksten die overal in de safehouses stonden. Ze zijn er nog wel, maar ze zijn veel schaarser. De gameplay is wel heel leuk, maar de algehele sfeer is wel veel minder geworden. :(

 • rinusnl
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 30-06 10:52
RedHat schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 17:00:
[...]

G2 verkoopt malafide keys die 99% van de gevallen uiteindelijk gebanned worden door Valve.
Prima dat je zo'n key koopt, maar ik denk ik zeg het alvast voor het geval we weer huillies ten overvloede horen.
waarom kopen mensen het daarvan af?
alleen maar voor de P van prijs?
gun valve ook wat centjes meer, en jij hebt ook nog garantie op toe ;)

 • Asskicker
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 08-06 12:33
RedHat schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 17:00:
[...]

G2 verkoopt malafide keys die 99% van de gevallen uiteindelijk gebanned worden door Valve.
Prima dat je zo'n key koopt, maar ik denk ik zeg het alvast voor het geval we weer huillies ten overvloede horen.
Ik heb left 4 dead 1 en left 4 dead 2 daar gekocht en ik nog niet gebanned :)
Waarom zouden die keys gebanned worden? Zie geen enkele reden.

 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 17:17
Die discussie kunnen jullie beter voeren in het onderstaande topic:
Legale gamekeys online kopen

Daar is het teminste een algemene discussie en raakt dit topic niet zo overvol. :)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

Profesionele Forumtroll

Topicstarter
asskicker2 schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 18:54:
[...]


Ik heb left 4 dead 1 en left 4 dead 2 daar gekocht en ik nog niet gebanned :)
Waarom zouden die keys gebanned worden? Zie geen enkele reden.
In 2 gevallen heeft G2Play een batch malafide keys ge/verkocht, waardoor de eindgebruikers gebanned waren.
Bij modern warfare 2 had G2Play keys uit azie verkocht, aangezien IW dit niet wilt, waren degene die deze buiten het continent gebruikten gebanned.

De reden waarom we het adres van mumble niet posten, is niet dat we tweakers willen uitsluiten, maar de rest wel.
Zolang de mensen die er gebruik van maken gewoon gezellig en aan de "tweaker-eis" voldoen is het top.
Gewoon iemand aanspreken die er toegang tot heeft en hij helpt je.
Als je niet weet wie dit zijn, toet3r en/of kkaltuu kan je altijd aanspreken :)

Bovenstaande is mijn post. Lees deze aandachtig, dank u wel voor uw medewerking.


Anoniem: 329141

Morgenavond ben ik weer van de partij.. ga straks ff bowlen met familie :)

Fijne pakjesavond!

 • Deadsy
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 16:58
Zag toennet in een ronde een dolk en een nieuw sniper rifle.
Een van de anderen zei tegen me dat dit Counter Strike wapens zijn.

Gewoon mods die een andere skin geven of?

 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

Profesionele Forumtroll

Topicstarter
Deadsy schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 22:20:
Zag toennet in een ronde een dolk en een nieuw sniper rifle.
Een van de anderen zei tegen me dat dit Counter Strike wapens zijn.

Gewoon mods die een andere skin geven of?
Zonder screens blijft het gissen.
weet je zeker dat het geen katana of een machette was?

Bovenstaande is mijn post. Lees deze aandachtig, dank u wel voor uw medewerking.


 • Deadsy
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 16:58
kKaltUu schreef op zaterdag 05 december 2009 @ 22:54:
[...]

Zonder screens blijft het gissen.
weet je zeker dat het geen katana of een machette was?
Heb het via google al gevonden.
Om de een of andere vage reden zit er in de Duitse versie van de game extra wapens uit CS. Dit omdat die versie gecensureerd is.

Blijkbaar als je met mensen speelt die de duitse versie hebben zullen deze wapens opgenomen worden in de wapen selectie.
Maar ik heb het idee dat ze het spawnen van wapens verneuken. Dit aangezien we 2x ergens kwamen waar altijd wapens liggen en beide keren lag die sniper rifle er 2 keer.

 • Kroketje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 05-07 21:30
Kan ik ook toegevoegd worden aan de steamgroep? Nickname: Xenolifo

 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Kroketje schreef op zondag 06 december 2009 @ 00:55:
Kan ik ook toegevoegd worden aan de steamgroep? Nickname: Xenolifo
kan niemand vinden met die naam.
heb je een link naar je profiel?

Ik ben idd ook een keer cs:source wapens tegengekomen.
Als je in de console give weapon typt staan ze ook in het lijstje er bij

[Voor 21% gewijzigd door Toet3r op 06-12-2009 06:49]


 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 06-07 13:29

Arfman

Drome!

Waarom zie ik de GoT servers niet in het main menu? Ik ben toch lid van de eSports/L4D2 group :?

Net Dark Carnival proberen te halen met random lui, onmogelijk als je in het 3e of 4e level de saferoom wilt halen, anderhalf uur verprutst :(

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | PV 5.760Wp |


 • EvaluationCopy
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 09:09
Bedankt voor de invite Toet3r :)

What difference is it to me if a decision is forced upon me by a dictator or by half of my neighbors? Either way my right to free, peaceful action has been nullified. – Stephen H. Foerster


 • ambi
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 04-06 08:18

ambi

IGN: EvulKlowne

Mag ik een invite voor ditheb, aub?

Steam/uPlay: EvulKlowne


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Arfman schreef op zondag 06 december 2009 @ 09:56:
Waarom zie ik de GoT servers niet in het main menu? Ik ben toch lid van de eSports/L4D2 group :?

Net Dark Carnival proberen te halen met random lui, onmogelijk als je in het 3e of 4e level de saferoom wilt halen, anderhalf uur verprutst :(
ik zie ze ook niet.mischien bug ofzo
graag gedaan :)
ambi schreef op zondag 06 december 2009 @ 11:07:
Mag ik een invite voor ditheb, aub?
kan niks vinden op die naam. Post anders link naar je profiel.

 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 06-07 13:29

Arfman

Drome!

Net de finale van Dark Carnival gehaald, wordt ik 1 meter van de chopper incapped .. ik heb er even genoeg van.

Waarom is er niemand online van GoT :? Hoe werkt dat Mumble, hoe kan ik nu zien wie wat speelt e.d.?

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | PV 5.760Wp |


 • ambi
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 04-06 08:18

ambi

IGN: EvulKlowne

Toet3r schreef op zondag 06 december 2009 @ 11:22:
kan niks vinden op die naam. Post anders link naar je profiel.
http://steamcommunity.com/id/EvulKlowne

Steam/uPlay: EvulKlowne


 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 08:46

Matis

Rubber Rocket

Descriptor schreef op vrijdag 04 december 2009 @ 18:42:
Alweer draadje 2 van deel 2 :D

Vanavond Expert doen voor laatste campaign toeter?

De band midnight riders heeft nu ook een eigen website die nu online is.

bekijk em hier.
Geweldige site, lekker actueel ook ;)

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • Kroketje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 05-07 21:30
Toet3r schreef op zondag 06 december 2009 @ 06:47:
[...]

kan niemand vinden met die naam.
heb je een link naar je profiel?
http://steamcommunity.com/id/Xenolifo/

 • mhoogendam
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 11:28
Deze gaan we natuurlijk ook weer volgen :)

Delerium Steam Profile BF4 profile


 • qonstant
 • Registratie: Augustus 2008
 • Laatst online: 08-05 18:36
zojuist met mortalboy normal campaign gespeeld,kwam laat in het eerste level erin.
volgensmijn heb ik een revive bug
survivor was dood in het 5 level(final carnival) door een hunter revive hem met de difib word de defib poging niet geregistreed :(

 • TheNephilim
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 10:08

TheNephilim

Wtfuzzle

Is de demo niet meer beschikbaar ofzo? Lees namelijk overal dat er een demo is, maar nergens hoe ik er aan kom ... ook op steam niet te vinden.

 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Bernardo schreef op zondag 06 december 2009 @ 19:07:
Is de demo niet meer beschikbaar ofzo? Lees namelijk overal dat er een demo is, maar nergens hoe ik er aan kom ... ook op steam niet te vinden.
Demo is net als bij eerste l4d niet meer beschikbaar sinds de full game uit is.

 • The Zep Man
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 16:52
Toet3r schreef op zondag 06 december 2009 @ 19:27:
[...]
Demo is net als bij eerste l4d niet meer beschikbaar sinds de full game uit is.
Ik kan het niet meer uit mijn hoofd herinneren. Waren er voor L4D ook bepaalde periodes dat het spel gratis gespeeld kon worden ('free weekends')?

Over T.net Plus verbergen
Het leed dat Plus heet


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Dacht het wel ja. iig wel 50% off weekends. Zal voor l4d2 ook nog wel keer komen.

 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 03-07 10:28

Phyxion

_/-\o_

The Zep Man schreef op zondag 06 december 2009 @ 20:31:
[...]
Ik kan het niet meer uit mijn hoofd herinneren. Waren er voor L4D ook bepaalde periodes dat het spel gratis gespeeld kon worden ('free weekends')?
Ja, die waren er wel, maar denk niet dat het snel komt voor L4D2.

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • pasta
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 30-05 11:49

pasta

Ondertitel

Headsets zijn voor mietjes. :P En ik ben een behoorlijke prtutser als het op L4D (of FPS'en in het algemeen) aankomt. :+

http://img.ly/fKs

Signature


 • bestaudio
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 26-01 08:50

bestaudio

Gnoeeeeeee

pasta schreef op zondag 06 december 2009 @ 20:57:
Headsets zijn voor mietjes. :P En ik ben een behoorlijke prtutser als het op L4D (of FPS'en in het algemeen) aankomt. :+

http://img.ly/fKs
_/-\o_ Dat ziet eruit als een Shure sm58 of anders een imitatie van :)

Slowly getting there, euh wait whut? Slowly?


 • pasta
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 30-05 11:49

pasta

Ondertitel

bestaudio schreef op zondag 06 december 2009 @ 21:28:
[...]


_/-\o_ Dat ziet eruit als een Shure sm58 of anders een imitatie van :)
Tis de Rock Band microfoon. :P

Signature


 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 17:17
pasta schreef op zondag 06 december 2009 @ 20:57:
Headsets zijn voor mietjes. :P En ik ben een behoorlijke prtutser als het op L4D (of FPS'en in het algemeen) aankomt. :+

http://img.ly/fKs
Je deed toch goed mee, en het was nog een leuk potje ook :)

Wat wil je nog meer? We zijn allemaal als prutsers begonnen, behalve Kkaltuu natuurlijk }:O :>

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 06-07 13:29

Arfman

Drome!

Heh, mijn eerste potje ging helemaal niet slecht.

Toppunt: als Spitter 2 maal een keer of 5 kunnen spitten en de survivors flinke damage toegebracht, de eerste keer nog voordat ze 2 deuren door konden komen >:)

Dieptepunt: de enige persoon redden die geen redding nodig had, terwijl een Smoker en Hunter de andere 2 aan het slachten waren, sorry! }:O

Jammer dat ik om 20:00 al weg moest, kan moeilijk tijd vinden om van 19:00 tot 22:00 L4D te kunnen spelen, maar af en toe een mapje meedoen is ook leuk :)

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | PV 5.760Wp |


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Vanavond geprobeerd om Expert te spelen met Realism mode aan... Poging is alleen gestrand in de 3de map van dead center. Of we werden gegrepen door de tank of waren al dood voordat we uberhaubt de alarm schakelaar hadden omgezet.

1x lukte het me wel om als enige de switch om te zetten.... maar dan is het nog dik 15% van het level... dus dat redde ik niet ;) Terwijl het op expert nog best redelijk ging na een aantal restarts...

Morgen revanche :)

Winners never cheat, Cheaters never win


 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 08:46

Matis

Rubber Rocket

pasta schreef op zondag 06 december 2009 @ 20:57:
Headsets zijn voor mietjes. :P En ik ben een behoorlijke prtutser als het op L4D (of FPS'en in het algemeen) aankomt. :+

http://img.ly/fKs
OMFG :X Held _/-\o_

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Ik denk dat expert op realism niet te moeilijk is, maar eerder dat expert te gemakkelijk is.
Je wordt gewoon te gewend aan, mik maar op het lichaam en ze gaan neer terwijl je bij realism echt moet headshotten.

 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

Profesionele Forumtroll

Topicstarter
pasta schreef op zondag 06 december 2009 @ 20:57:
Headsets zijn voor mietjes. :P En ik ben een behoorlijke prtutser als het op L4D (of FPS'en in het algemeen) aankomt. :+

http://img.ly/fKs
Yeeuuh Pasta, volgende keer gewoon bij mij in het team komen.

"pasta: wat is dat groene spul" :+

Ik dacht dat je als echte tweakert de topicstart zou lezen en zo alles te weten zou komen voordat je het spel startte?

Bovenstaande is mijn post. Lees deze aandachtig, dank u wel voor uw medewerking.


 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 06-07 13:29

Arfman

Drome!

Dat was hilarisch ja. Ik spit die arme pasta helemaal onder en terwijl hij kermend op de grond ligt kan hij nog net uitbrengen: "wat .. is ... dat .. groene .. spul .. aarrgghhh".

Tenminste, zo ging het in mijn hoofd :+

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | PV 5.760Wp |


 • Asskicker
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 08-06 12:33
Zou ik ook een invite mogen? :)

http://steamcommunity.com/id/asskicker/

 • pasta
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 30-05 11:49

pasta

Ondertitel

Arfman schreef op maandag 07 december 2009 @ 09:03:
Dat was hilarisch ja. Ik spit die arme pasta helemaal onder en terwijl hij kermend op de grond ligt kan hij nog net uitbrengen: "wat .. is ... dat .. groene .. spul .. aarrgghhh".

Tenminste, zo ging het in mijn hoofd :+
Zo ging het in je hoofd, maar het was eerder dat als je eenmaal ligt weinig meer kunt doen aan de acid. Verder was ik al op low health op dat moment, dus eenmaal gehit was ik al vrij gauw down. :)

Signature


 • Workaholic
 • Registratie: Februari 2003
 • Niet online
Heren/Dames, hou er rekening mee dat je bij de GoT l4D group geen steamgroup servers hebt in game, je zult lid moeten zijn van de public eSports group (zie Topic Start)

On topic : Iemand zin in een campaign op advanced vanavond?

[Voor 17% gewijzigd door Workaholic op 07-12-2009 11:39]


 • Bananenspin
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 03-07 14:51

Bananenspin

Omdat het kan

Workaholic schreef op maandag 07 december 2009 @ 11:38:
Heren/Dames, hou er rekening mee dat je bij de GoT l4D group geen steamgroup servers hebt in game, je zult lid moeten zijn van de public eSports group (zie Topic Start)

On topic : Iemand zin in een campaign op advanced vanavond?
he, stop is met mensen weg te kapen voor campaign! Gewoon weer versus doen vanavond jongens? O-)

HOI.


 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 17:17
Hoogste bieder krijgt mij in de game >:)


Fanatix zal een rustig avondje hebben vanavond..

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Fanatix schreef op maandag 07 december 2009 @ 12:01:
Hoogste bieder krijgt mij in de game >:)


Fanatix zal een rustig avondje hebben vanavond..
Tja jij moet ook zo vroeg stoppen he... dan hebben we er weinig aan ;)

Vanavond opnieuw Realism proberen :>

Winners never cheat, Cheaters never win


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 03-07 10:28

Phyxion

_/-\o_

Fanatix schreef op maandag 07 december 2009 @ 12:01:
Hoogste bieder krijgt mij in de game >:)


Fanatix zal een rustig avondje hebben vanavond..
Rambo figuren wil toch niemand :>

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 08:46

Matis

Rubber Rocket

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Ik vindt het ook raar dat valve er niet bij staat... had wel verwacht dat deze genoeg stemmen zou krijgen om bij de uiteindelijke selectie te komen.

Winners never cheat, Cheaters never win


 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 08:46

Matis

Rubber Rocket

Descriptor schreef op maandag 07 december 2009 @ 13:51:
Ik vindt het ook raar dat valve er niet bij staat... had wel verwacht dat deze genoeg stemmen zou krijgen om bij de uiteindelijke selectie te komen.
De reactie van Wilbert de Vries: http://tweakers.net/react...=Posting&ParentID=3546167
Mijn reactie: http://tweakers.net/react...=Posting&ParentID=3546183

Dat klopt toch wat ik daar zeg?

edit; ik keek net ff op de FP, daar staat in de reviews: Left 4 Dead 2 dat de uitgever EA is, volgens mij is dat niet het geval.

[Voor 19% gewijzigd door Matis op 07-12-2009 13:58]

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 17:17
Phyxion schreef op maandag 07 december 2009 @ 13:36:
[...]

Rambo figuren wil toch niemand :>
Rambo figuren met skill wel! ;)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • jagana
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 07:34
Descriptor schreef op maandag 07 december 2009 @ 13:33:
[...]


Vanavond opnieuw Realism proberen :>
Ik wil expert realisme vanavond gaan doen ja, niet proberen ;)

gewoon stug doorgaan tot we hem hebben.

 • Graham
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 27-05 14:41
Laatste tijd een beetje last van hand (RSI) en druk met afstudeeropdracht regelen dus weinig L4D2 gespeeld, meer Fallout3 wat nog op mijn lijst stond om eens te proberen. Zal binnenkort ook weer eens op Mumble langs komen ;)

grahamofthewheels.com


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Matis schreef op maandag 07 december 2009 @ 13:55:
[...]

De reactie van Wilbert de Vries: http://tweakers.net/react...=Posting&ParentID=3546167
Mijn reactie: http://tweakers.net/react...=Posting&ParentID=3546183

Dat klopt toch wat ik daar zeg?

edit; ik keek net ff op de FP, daar staat in de reviews: Left 4 Dead 2 dat de uitgever EA is, volgens mij is dat niet het geval.
Ontwikkelaar(s) Valve Software Corporation
Uitgever(s) Valve Software Corporation

Wat er op uit komt dat Valve hun spellen zelf maakt en uitgeeft. Dit gebeurd onder andere via Steam.
En steam is weer van valve. Maar..... naast steam worden de spellen ook verkocht in de winkel... en dat gaat weer via EA omdat zei de distributie doen buitenom steam.

Dus in feite zijn zowel valve als EA de distributeurs.

In dit geval ziet men Valve meer als ontwikkel studio dan als een uitgever omdat de distributie ''voornamelijk'' gezien wordt door EA.

Winners never cheat, Cheaters never win


 • Graham
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 27-05 14:41
Mjah door heel Steam vind ik dat Valve wel in dat rijtje mag.

grahamofthewheels.com


 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 08:46

Matis

Rubber Rocket

Graham schreef op maandag 07 december 2009 @ 14:51:
Mjah door heel Steam vind ik dat Valve wel in dat rijtje mag.
Valve is zowel Ontwikkelaar, Uitgever als Distributeur (Steam) van games. EA is ook een distributeur en verspreidt de fysieke DVD's in de (web)winkels.

Mja, waarop zal ik nu stemmen :/

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


Anoniem: 329141

Kunnen jullie mijn 2e account ff toevoegen? zoek op jmanig en stuur maar een invite ;)

Dit account is voor COD MW2, op mijn andere acc. kan ik het op een of andere manier niet kopen :S

 • Kroketje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 05-07 21:30
Vanavond ga ik en nog 2 vrienden Realism - Expert doen weer. Er is dus nog plek voor 1 vrijwilliger die graag Realism wil halen op Expert :). Ik kan niet garanderen dat het lukt, maar we hebben het al eerder gehaald (alleen hadden we toen een ongelovelijke backstabber die ons dood liet gaan en in z'n eentje de achievement haalde).

 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 03-07 10:28

Phyxion

_/-\o_

Iemand een idee hoe je op het linker balkon kan komen bij Plantation? Er staat wel een molotov en nog iets namelijk, maar ik heb geen idee hoe je er op komt. Adrenaline en dan springen red je het ook niet.

Even screenshot ter verduidelijking

[Voor 28% gewijzigd door Phyxion op 08-12-2009 13:31]

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Phyxion schreef op dinsdag 08 december 2009 @ 13:04:
Iemand een idee hoe je op het linker balkon kan komen bij Plantation? Er staat wel een molotov en nog iets namelijk, maar ik heb geen idee hoe je er op komt. Adrenaline en dan springen red je het ook niet.

Even screenshot ter verduidelijking
[afbeelding]
Heb het zelf ook geprobeerd. Opzich kan je het best halen om het te springen, alleen hebben ze het geblokkeerd dat je er kan komen. Net als veel andere plekken in de andere mappen.
Denk dus dat het een foutje van de director dat ie spullen spawnt op een plek die je niet kan bereiken.

 • Pannekoek81
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 05-07 23:04
xbox mensen keer tijd/zin om een ronde te doen?

 • CaVeFiSh
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23-06 22:27
Pannekoek81 schreef op dinsdag 08 december 2009 @ 15:16:
xbox mensen keer tijd/zin om een ronde te doen?
Voeg me maar toe: lord jos

Ben vaak wel in voor een potje zombies maaien :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/cavefish-2679/


 • Devrim
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 06-07 17:37
Ik zoek nog redelijk ervaren spelers voor L4D2 op de pc.
Ik speel graag met mensen waarbij ik niet op hun hoef te letten. Soms speel ik met mensen en moet ik 2-3 mensen in de gaten houden wat op den duur best wel gaat irriteren. Dus als je een beetje door het spel kan knallen hoor ik het graag. Mijn steam ID DevrimOK

 • Pannekoek81
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 05-07 23:04
CaVeFiSh schreef op dinsdag 08 december 2009 @ 17:46:
[...]


Voeg me maar toe: lord jos

Ben vaak wel in voor een potje zombies maaien :)
Zal je ff toevoegen van de week d:)b

 • Kroketje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 05-07 21:30
Zojuist eindelijk de Expert - Realism gehaald. Kan eindelijk beginnen met de Expert achievements xD

 • BaT
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 06-07 22:39
Ik had eerder gisteren Expert - Realism gedaan met wat steam friends (die ik niet IRL ken)... ik was echter de 2e map van de campaign gejoined... over de Finale van Dead Center hebben we zo'n 1.5 uur gedaan (~25 pogingen)... toen we het uiteindelijk gehaald hadden vroeg ik verbaasd waarom ik geen achievement kreeg : Wist ik veel dat je letterlijk van het begin moest joinen (naief ja...) ....... :( :+

Ik bedoel : ik snap dat je hem niet krijgt als je in de laatste paar seconden van een finale joined en zo maar, bij wijze van, na 10 seconden spelen krijgt... maar ik heb toch echt wel wat gedaan, ach ja; ik probeer het in de toekomst nog een keertje.. voorlopig nog niet iig :X

Creative Director - Connec2


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Kroketje schreef op dinsdag 08 december 2009 @ 23:54:
Zojuist eindelijk de Expert - Realism gehaald. Kan eindelijk beginnen met de Expert achievements xD
Congratz, en op welke campaign heb je het geprobeerd?
BaT schreef op woensdag 09 december 2009 @ 01:40:
Ik had eerder gisteren Expert - Realism gedaan met wat steam friends (die ik niet IRL ken)... ik was echter de 2e map van de campaign gejoined... over de Finale van Dead Center hebben we zo'n 1.5 uur gedaan (~25 pogingen)... toen we het uiteindelijk gehaald hadden vroeg ik verbaasd waarom ik geen achievement kreeg : Wist ik veel dat je letterlijk van het begin moest joinen (naief ja...) ....... :( :+

Ik bedoel : ik snap dat je hem niet krijgt als je in de laatste paar seconden van een finale joined en zo maar, bij wijze van, na 10 seconden spelen krijgt... maar ik heb toch echt wel wat gedaan, ach ja; ik probeer het in de toekomst nog een keertje.. voorlopig nog niet iig :X
Het is algemeen bekend dat je voor campaign achievements je vanaf de eerste map gelijk moet mee doen.
Zo mag je ook niet idle raken tijdens een campaign (mits je in een safe room idle wordt terwijl de deur nog dicht is.

Winners never cheat, Cheaters never win


 • BaT
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 06-07 22:39
Ik zeg toch ook... naief ;)

Maar het was mij dus niet bekend; maar achteraf wel logisch... goed dat je dat van dat IDLE nu zegt... want dat was me OOK niet bekend. Grote kans dat ik bij een nieuwe poging ff een break had genomen en dan ff een keer idle was gegaan.... alvast bedankt voor de heads-up :P

Creative Director - Connec2


 • Kroketje
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 05-07 21:30
Descriptor schreef op woensdag 09 december 2009 @ 13:48:
[...]


Congratz, en op welke campaign heb je het geprobeerd?


[...]


Het is algemeen bekend dat je voor campaign achievements je vanaf de eerste map gelijk moet mee doen.
Zo mag je ook niet idle raken tijdens een campaign (mits je in een safe room idle wordt terwijl de deur nog dicht is.
Dead Center, alhoewel we hem ook op The Parish hebben gehaald.

 • The Zep Man
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 16:52
Phyxion schreef op maandag 07 december 2009 @ 13:36:
[...]

Rambo figuren wil toch niemand :>
Zeg je dat nog steeds als ik die Hunter van je afkrijg terwijl de rest al veilig in het reddingsvoertuig zit? Al vaak genoeg gehad dat ik met wat kogels en pillen iemand zijn leven redde terwijl de rest er al vandoor wilde gaan.

Over T.net Plus verbergen
Het leed dat Plus heet


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Descriptor schreef op woensdag 09 december 2009 @ 13:48:
[...]


Congratz, en op welke campaign heb je het geprobeerd?


[...]


Het is algemeen bekend dat je voor campaign achievements je vanaf de eerste map gelijk moet mee doen.
Zo mag je ook niet idle raken tijdens een campaign (mits je in een safe room idle wordt terwijl de deur nog dicht is.
zover ik weet is het een fabeltje dat je niet idle mag raken, ongeacht of je in de saveroom staat en de deur open of dicht is. Toen we de campaigns op expert hebben gehaald zijn er meerdere keren spelers idle geweest ook buiten de saveroom en we hebben wel die achievement gehaald.

 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 03-07 10:28

Phyxion

_/-\o_

Toet3r schreef op woensdag 09 december 2009 @ 17:11:
[...]

zover ik weet is het een fabeltje dat je niet idle mag raken, ongeacht of je in de saveroom staat en de deur open of dicht is. Toen we de campaigns op expert hebben gehaald zijn er meerdere keren spelers idle geweest ook buiten de saveroom en we hebben wel die achievement gehaald.
Inderdaad, een hele campaign duurt toch wel vrij lang, ik kan mij voorstellen dat mensen even wat drinken willen fixen tijdens map change ofzo :)

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Dalyxia
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 27-05 23:31
Phyxion schreef op woensdag 09 december 2009 @ 17:18:
[...]

Inderdaad, een hele campaign duurt toch wel vrij lang, ik kan mij voorstellen dat mensen even wat drinken willen fixen tijdens map change ofzo :)
wat ik van l4d1 weet is dat je wel degelijk geen achievements haalt als je idle gaat en een bot je char overneemt, zogauw dat gebeurde kon je opnieuw beginnnen, ik weet alleen niet hoe dat nu met l4d2 zit

 • BaT
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 06-07 22:39
Fabeltje of niet; ik ga de volgende keer gewoon van te voren naar de wc en zorg dat ik wat te drinken bij de hand heb (niet teveel dus ! ;) ), want ik ga niet nog een keer voor noppes zoiets ondernemen O-)

[Voor 4% gewijzigd door BaT op 10-12-2009 00:07]

Creative Director - Connec2


Anoniem: 329141

Eindelijk een aardige bugfix update van valve:

* Changed rules for ghost placement in Scavenge Mode
* Player controlled Special Infected are no longer forced to un-crouch and lock strafe when they crouch attack
* Spitter spit that damages players on a moving elevator will now fizzle quickly
* Allow the survivor and infected to rotate the camera yaw while being attacked by a Charger or Smoker
* Smoker that has dragged a survivor to the end now gets the same cinematic flashlight as the Hunter and Charger
* Fixed a crash in physics
* Updated the Charger's hit boxes
* Updated the Jockey's hit boxes
* Updated the Spitter's hit boxes
* Fixed player health on being revived after a Charger slam over a high ledge
* Fixed versus scores not resetting after a vote to change campaigns
* Fixed being able to use defibrillator on dead players who were far above or below you
* Fixed pink glow on dead survivors
* Fixed being able to hold crouch while incapped to get better weapon accuracy
* Fixed players pushing against some props causing them to accumulate downward velocity and then take falling damage when they let go of the forward key
* Fixed a case where an incapped survivor inside a rescue vehicle would trigger both the escape sequence and a round restart
* Fixed the helping hand from getting stuck when extended

 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 03-07 10:28

Phyxion

_/-\o_

Inderdaad, werd wel tijd ook dat er eens wat meer werd aangepast dan veranderingen waar niemand last van heeft :>

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 17:17
Mooi eindelijk echte fixes.
Vanaf volgende week ben ik ook weer in staat om te spelen.
Moet momenteel een hoop werken omdat m'n baas in het ziekenhuis ligt, dus zodra dit over is join ik het bloed festijn ook weer! ;)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 08:46

Matis

Rubber Rocket

Nog steeds geen boomerbug fix :+

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • SeenD
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 16:52
BaT schreef op donderdag 10 december 2009 @ 00:07:
Fabeltje of niet; ik ga de volgende keer gewoon van te voren naar de wc en zorg dat ik wat te drinken bij de hand heb (niet teveel dus ! ;) ), want ik ga niet nog een keer voor noppes zoiets ondernemen O-)
Of sluit ook een draadloze muis aan.
En neem die mee naar de wc. :)
Dan kun je niet idle gaan. 8)7

Something something


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 03-07 10:28

Phyxion

_/-\o_

Die is al een update terug gefixed hoor.

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • BaT
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 06-07 22:39
SeenD schreef op donderdag 10 december 2009 @ 12:01:
[...]
Of sluit ook een draadloze muis aan.
En neem die mee naar de wc. :)
Dan kun je niet idle gaan. 8)7
Als we dan echt die-hard gaan doen : Gat zagen in je stoel en een emmer er onder zetten :o

Creative Director - Connec2


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 03-07 10:28

Phyxion

_/-\o_

Net even het afgrijselijke menu wat zitten editten

Jammer dat ik geen idee heb hoe je meteen een lobby aan kan maken voor campaign, versus, etc.
Iemand enig idee hier?

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May

Pagina: 1 2 3 ... 11 LaatsteNintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee