Toon posts:

[Multi] Left 4 Dead 2 - Deel 1 OverzichtLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 13 Laatste
Acties:
 • 47.615 views

 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Mede-auteur:
 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=black]
[/][/]
[tr][td bgcolor=#999]
Index
[/][/]
[tr][td][/][/]
[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]
Ontwikkelaar: Valve
Uitgever: Valve (steam) / EA (retail)
Platform: PC / Xbox360
Engine: Source
Release Datum: 17 november 2009 (VS) / 20 november 2009 (Europa)
Prijzen:
ShopPCXbox360
amazon.com$ 44.49$ 54.99
amazon.co.uk£ 26.99£ 37.96
bol.com€ 44.99€ 59.99
cdwow.nl€ 29.99€ 43.99
free record shop€ 44.99€ 59.99
play.com£ 26.99£ 39.99
steam€ 49.99
€ 44.99 (pre-order)
€ 34.00 (four pack)


[/][/]

Op 27 oktober komt de demo beschikbaar voor iedereen die het spel heeft ge-preordered via steam of een aantal retail winkels.
Op 3 november zal de demo ook voor de overige gamers beschikbaar zijn.

Xbox Live gold members krijgen op 3 november toegang tot de demo.
Overige xbox live members op 10 november.

De multiplayer demo bevat een deel van de campaign the parish en zal zich afspelen in het French Quater in New Orleans. De demo zal zowel op de pc als op de xbox360 te spelen zijn.
De demo bevat alle nieuwe boss infected en ook de nieuwe melee wapens.AI Director 2.0
De AI Director uit Left 4 Dead was instaat infected en weapon/item dynamisch te spawnen in de map. De nieuwe director gaat nog een stapje verder. De nieuwe AI director kan naast de al genoemde dingen ook de weer condities aanpassen. Het kan dus zo zijn dat het ene moment de zon schijnt en vervolgens de regen met bakken uit de hemel komt waardoor je gezichtsveld in grote mate beperkt wordt en je teammates en aanstormende infected nauwelijks kan zien.
Verder kan de director de beschikbare routes naar de saveroom aanpassen. Die ene deur waar je van weet dat je er de vorige keer doorheen bent gegaan kan er nu opeens niet m eer zijn en zul je dus een stuk zal moeten omlopen om de goede plek te komen.
Een voorbeeld van hoe de director routes kan aanpassen is op de onderstaande afbeeldingen te zien.


Adrenaline injectie
Als toevoeging aan de health packs en pain pills bevat het spel ook nog een adrenaline injectiespuit (syringe). Deze injectiespuit bezet het pills slot (en vervangt deze zodra je je hem oppakt).
Bij gebruik van de spuit krijg je tijdelijk 25hp bovenop je huidige hp (max health is 125) en zullen bepaalde acties zoals wapen wisselen, melee aanval, en incapacitated teamgenoten reviven sneller gaan. Je bent ook tijdelijk immuun voor melee fatigue en horde vertraging.
Zolang je onder de invloed van adrenaline bent zullen de randen van je scherm rood gloeien.

Defibrillator
In Left 4 Dead 2 zal ook een defibrillator voorkomen waarmee je dode teamgenoten kan reviven. Meer informatie bijv of het healthpack slot wordt bezet of overige informatie is niet bekend.
De closets die we kennen van Left 4 Dead komen ook nog gewoon voor.

Health Packs
Anders dan we van Left 4 Dead gewend zijn zullen de saverooms in Left 4 Dead 2 niet altijd voorzien zijn van Healthpacks. Je zal meer buiten de saverooms (bijv in ambulances) op zoek moeten gaan naar healthpacks, dit om meer strategisch spelen te bevorderen.
Daarnaast is het ook mogelijk om een geincapacitated speler met z'n 2en sneller te kunnen reviven.

Rolling Crescendos
Naast de crescendo events zoals we die kennen van L4D zijn er in L4D2 een aantal zogeheten rolling crescendos toegevoegd. Bij deze crescendos moeten de survivors nadat ze crescedo hebben gestart zich een weg vechten naar een plek verderop in de map waar men de crescendo kan beëindigen en zo het spawnen van de horde kan stoppen. Dit is gedaan om campen tegen te gaan.Single Player
In single player speel je als survivor met 3 door de AI gecontroleerde bots tegen de infected en boss infected met de bedoeling het einde van de campaign te halen.

Campaign
In campaign mode speel je met 3 andere spelers samen om het einde van de campaign te halen door je een weg te vechten langs de infected en boss infected.
Aan het einde van elke map is er een saveroom en aan het einde van de campaign is er een finale.
campaign mode is speelbaar in 4 moeilijkheidsgraden: easy, normal, hard, expert

Scavenge
Scavenge is een nieuwe gamemode in Left 4 Dead 2. Het is een competitieve gamemode waarin je als survivor en als infected speelt.
Een scavenge match bestaat uit 3 rondes. In elke ronde speel je beide kanten 1 keer.
In scavenge moeten de survivors 16 gascans vinden die verspreid liggen over de map en deze terug brengen naar het objective in het midden van de map.
De infected moeten uiteraard voorkomen dat de survivors alle 16 gascans weten te vinden.

Bij start van elke ronde hebben de survivors 30 seconden om wapens en ammo te pakken voordat de klok van 2 minuten begint te lopen. In deze 2 minuten moeten de survivors 1 van de gascans vinden en terug brengen naar het objective.
De gascans zijn te herkennen aan een witte glow. Zodra een gascan is opgepakt en weer wordt gedropt krijgt deze een gele glow en is de gascan gevoelig voor gunfire en spitter goo. Dit kan door de infected ook als tactiek worden gebruikt. Als 1 van de gascans kapot gaat respawned deze vanzelf weer in de map.
Voor elke gevonden gascan krijgen de survivors 1 punt en wordt er 20 seconde toegevoegd aan de klok.
De sub-ronde eindigt zodra de tijd op is of als alle survivors dood zijn. Als 1 van de survivors een gascan vasthoud op het moment dat de tijd op is dan start de over-time welke eindigt als geen van de survivors meer een gascan vasthoud.

Survival
Het doel van survival mode is duidelijk, met 3 andere survivors proberen zo lang mogelijk te overleven tegen hordes infected en de boss infected.

Bij start van elke survival game kun je de map verkennen op zoek naar wapens en items zoals health kits en gascans en kun je tactiek bespreken.
Je kunt hiervoor zo lang de tijd nemen als dat je zelf wilt, de infected zullen niet aanvallen tot dat ronde gestart is. Zodra de de ronde is gestart zal de timer boven in beeld beginnen te lopen en zullen de infected aanvallen.

Om zo lang mogelijk te overleven zul je met de andere survivors moeten samenwerken, dit betekend bij elkaar blijven en elkaar beschermen tegen de hordes infected en de boss infected.
In survival mode krijg je naast de hordes infected meerdere boss infected tegelijk.
Meerdere hunters en smokers tegelijk zal geen uitzondering zijn. Het is zelfs mogelijk dat je meerdere tanks tegelijk krijgt.

Zodra alle survivors aan stukken zijn gescheurd krijg je de resultaten te zien en reset het spel voor een nieuwe poging.

Versus
In versus mode kun je als survivor of als de boss infected spelen. De 4 survivors moeten het opnemen tegen maximaal 4 boss infected. In spawn mode kunnen de boss infected over de map zwerven op zoek naar een goede plek om de survivors te belagen.
Tijdens een versus campaign speelt elke groep van 4 spelers elke map van een campaign zowel als survirvor als infected.
Aan het einde van elke map krijgt het survivor team punten gebaseerd op hoe goed ze hebben gespeeld.
Als alle survivors dood zijn voor het bereiken van de safe room dan krijgt het team punten voor de gemiddelde afstand afgelegd naar de save room vermenigvuldigd door de level moeilijkheidsgraad.
Als 1 of meerdere survivors de save room halen. dan krijgt het team punten overeenkomend met overgebleven health, overgebleven survivors alvorens het wordt vermenigvuldigd door de level moeilijkheidsgraad.

Realism Mode
Realism mode is een extra toevoeging voor campaign mode die in de lobby aangezet kan worden. Realism is op alle 4 moeilijkheidsgraden te spelen.
Als realism mode aanstaat zullen de glows die je normaal ziet om je teammates uitstaan. Je zult dus goed moeten communiceren met je teammates om elkaar niet kwijt te raken.
Ook wapens en items hebben geen glows je zult dus ook beter moeten zoeken voor betere wapens en andere items.

Tevens heeft het ook als effect dat wapens minder effectief zijn als je op het lichaam van infected schiet. Je bent meer aangewezen op headshots te schieten om de infected neer te krijgen.
Als je wordt geraakt door de witch zorgt dit voor instant-kill, en er zijn ook geen rescue closets waardoor je afhankelijk bent van de defibrillator om je teammates terug te halen uit het dodenrijk.Left 4 Dead 2 bevat 5 campaigns. Alle gamemodes zullen beschikbaar zijn in de 5 campaigns.
De campaigns zijn ook langer dan de campaigns uit Left 4 Dead. Ze staan hier in chronologische volgorde genoemd.

TaglinePrices Aren’t The Only Things Getting Slashed
Chapters1. The Hotel
2. The Streets
3. The Mall
4. Atrium Finale


TaglineYou must be this tall…TO DIE!
Chapters1.The Highway
2. The Fairgrounds
3. The Coaster
4. The Barns
5. The Concert


TaglineThe only cure is dying
Chapters1. The Swamp
2. The Crash Site
3. The Shantytown
4. The Plantation


TaglineCome Hell and High Water
Chapters1. Milltown
2. Sugarmill
3. Mill Escape
4. Return to Town
5. Town Escape


TaglineThis time it all goes south
Chapters1. The French Quarter
2. The Quarantine
3. The Cemetery
4. The Condos
5. The Table Bridge
Coach
Ellis
Nick
RochelleCommon Infected
De common infected lijken op die als in L4D maar met een aantal verschillen. Allereerst is de kleding aangepast aan het meer zuidelijke karakter van deze game.
Daarnaast hebben ze meer verschillende huidskleuren en gloeiende ogen.
De common infected zullen tevens ook moeilijker te doden zijn mede door het nieuwe gore systeem waar als je bijv. een arm eraf schiet ze nog steeds zullen aanvallen.

Uncommon Common Infected
De uncommon common infected (UCI) is een nieuw type infected welke samen met de common infected zullen voorkomen.
Er zijn meerdere types UCI die elk een eigen unieke mogelijkheid heeft. In Elke campaign komt tenminste 1 type UCI voor en zullen sommige UCI uitsluitend in 1 bepaalde campaign voorkomen.

Clown Zombies
De clown zombies komen voor in Dark Carnival. Als ze aanvallen worden ook andere infected gealarmeerd die afkomen op het geluid van de piepende schoenen van de clown infected.
Dit kan meerdere kleine hordes veroorzaken.

Hazmat Zombies
De hazmat zombies komen uitsluitend voor in Dead Center en dragen gaspakken waardoor ze immuun zijn voor vuur zoals dat van molotovs en incendiary ammo. Ze kunnen wit/geel/groen van kleur zijn.
Ze waren medewerkers van CEDA die verantwoordelijk was voor het indammen van de infectie en evacuatie. Maar de pakken hebben niet naar behoren gewerkt waardoor ze in zombies zijn veranderd.

Mud Men
De mud men komen uitsluitend voor in Swamp Fever waar ze over de grond rondkruipen. Ze verschuilen zich graag in het moeras waar ze moeilijk te herkennen zijn. Als ze een speler raken zal zijn of haar gezichtsveld worden verblind door modder, vergelijkbaar als met de kots van de boomer.

Riot Infected
De riot infected komen voor in The Parish. Het waren medewerkers van een beveiligingsbedrijf ingehuurd door de CEDA. Ze dragen een Kevlar kogelvrijvest hierdoor zijn ze van voren immuun voor kogels.

Construction Workers
Deze UCI komt voor in de campaign Hard Rain. Deze arme sloebers waren aan het werk tijdens dat de infectie bezig was, en vanwege dat ze oorbeschermers ophadden, hoorden ze de infected niet aankomen.
Vanwege dat ze deze oorbeschermers nog steeds ophebben, zijn ze immuun voor het gepiep van een pipebomb.
In het donker zijn deze goed te zien vanwege het hesje wat ze aanhebben, deze fluoriseert namelijk.

Left 4 Dead 2 bevat 8 verschillende boss infected waarvan er 7 speelbaar zijn.

Boomer
De Boomer is een dikke met methaan gevulde boss infected bedekt met etterende zweren, waarvan de belangrijkste aanval bestaat uit projectiel braken, maar explodeert ook als ie beschoten wordt.
De kots van de boomer wordt in 1 grote aanval gelanceerd, onder goede omstandigheden kunnen meerdere doelwitten tegelijk worden geraakt. De kots verblind de slachtoffers en trekt de al aanwezige zombies aan en zorgt ervoor dat er meer gespawned worden die de slachtoffers zullen aanvallen. Deze aanval heeft een cooldown.

Als de boomer van een grote hoogte valt zal deze exploderen en zal bloed alle survivors in de directe omgeving bedekken, deze aanval heeft het zelfde effect als de kots aanval.

De Boomer heeft net als de ander boss infected uit left 4 Dead een nieuw uiterlijk gekregen en dit is tevens de grootste veranderingen van alle boss infected. De boomer heeft net als de tank last van Alopecia (kaalheid). Hij Heeft een iets andere huidskleur en heeft meer ranzig utiziende zweren op z'n lichaam.
Daarnaast Heeft de boomer er ook een liefje bijgekregen, er is namelijk ook een vrouwelijke boomer in Left 4 Dead 2 die qua lelijkheid zeker in de buurt komt van haar mannelijke soortgenoot.


Charger
De charger is een redelijk groot uitziende boss infected met een sterk gespierd bovenlijf en rechterarm. Z'n linkerarm ziet er verschrompeld uit en hangt langs z'n lichaam.
De charger is behoorlijk snel en hij zal op de survivors afrennen als een stormram met als doel survivors die dichtbij elkaar staan uit elkaar te drijven. Tijdens z'n stormloop kan de charger een survivor die hij op z'n pad tegenkomt oppakken en voor zich uit houden terwijl hij de andere survivors probeert om te kegelen. Zodra hij een obstakel tegenkomt zal hij de survivor die hij vast heeft hier tegen aan kegelen waarna de survivor herhaaldelijk tegen de grond wordt gemept.
Een van de voordelen van de ramaanval is dat deze pas stopt na 80 feet (25 meter) en de survivor meeneemt op z'n pad.
Hierdoor blijft een survivor niet aan randen hangen waar deze normaal achter blijft haken.

Hunter
De Hunter is een normaal uitziende infected met een donkere trui met capuchon, die vanuit de schaduw op nietsvermoedende survivors spring om ze aan stukken te scheuren.
De Hunter heeft in left 4 dead 2 een nieuwe skin waar hij een trui aan heeft met korte mouwen, een broek die gescheurd is en mist ie schoenen. dit past meer bij het zuidelijke thema van het spel. Ook zijn deel van de hunter geluiden veranderd.

De hunter is in staat om zeer grote afstanden te springen om zo op een survivor te landen en ze aan stukken te scheuren. Om deze aanval uit te voeren moet de hunter hurken en kruipen totdat z'n sprong volledig geladen is. De survivors is dan compleet weerloos en de hunter kan zijn aanval niet afbreken totdat de survivor is gedood of de hunter van de survivor wordt geduwd, deze aanval heeft geen cooldown.
De Hunter is ook in staat om van muur naar muur te springen om plekken te bereiken die anders onbereikbaar zouden zijn.


Jockey
De jockey is een nieuwe boss infected die bovenop een survivor springt. Hierna kan hij de survivor in een richting sturen weg van de survivors terwijl hij de survivor met z'n klauwen bewerkt.
De jockey kan de survivor zo in de richting van andere infected leiden zoals een witch.
Met z'n door mutatie sterk gespierde lichaam is de jockey in staat grote afstanden te springen. Zodra de survivor incapacitated is zal de jockey vanzelf van de survivor afspringen.

Smoker
De Smoker heeft in Left 4 Dead 2 een nieuwe skin. Met meer en een tong die uitsteekt aan de achterkant van z'n hoofd waardoor ie er nu nog nastier uitziet als in left 4 Dead. Over eventueel verdere veranderingen is niks bekend.
De Smoker is een boss infected van gemiddelde grootte bedekt met zweren en heeft een 50 feet (15 meter) lange tong als primaire wapen.
De tong van de smoker wikkelt zich om de survivor. De Smoker kan een survivor laten stikken door hem van bovenaf aan z'n tong te laten hangen. Een survivor die stikt is compleet weerloos en niet in staat om te bewegen of aan te vallen totdat hij wordt gered door een andere survivor. Tijdens zijn tong aanval is een smoker zelfs als hij mist weerloos, deze aanval heeft een cooldown.
Horizontaal kan de smoker zijn tong gebruiken om een survivor tegen een voorwerp of naar zich toe te trekken, uit de buurt van de andere survivors. hoe langer de smoker de survivor naar zich toe trekt des te meer damage die doet.
Waneer de smoker beschoten komt er een rookwolk vrij die het zicht van de survivors beperkt, en de survivors tijdelijk laat kuchen waardoor het voicemenu onbruikbaar wordt.


Spitter
De spitter is een van de nieuwe boss infected. Haar primaire aanval is het spugen van een sterk bijtend zuur dat zich verrspreid tot een grote plas zodra het de grond raakt.
Survivors die zich in deze plas van zuur bevinden krijgen een grote hoeveelheid damage te verduren die lijkt te vermenigvuldigen met een aantal seconden.
Campen (als survivor) op een bepaalde plek zal een stuk lastiger zijn aangezien je health al snel op is als je je niet uit de plas zuur begeeft. Het zuur laat ook de eventueel in de buurt zijnde gastanks, propanetanks ontploffen. In close range kan ze ook uithalen met haar klauwen.

Tank
De Tank is een reusachtig beest met een abnormaal gespierd bovenlijf die met behulp van zijn health en kracht de survivors probeert neer te meppen en puin naar ze toe te gooien. Omdat de tank beduidend sterker is dan de andere boss infected komt ie maar enkele keren voor per campaign.

De Tank maakt gebruik van zijn snelheid en vele health om dicht bij de survivors te komen om ze van zich af te slaan met z'n grote vuisten wat veel damage veroorzaakt. Als de survivor is neergehaald kan de tank op hem in blijven slaan totdat de survivor dood is.
De Tank kan tegen voorwerpen zoals auto's slaan om deze naar de survivors toe te laten vliegen. Als er niks in de buurt is kan de tank een hoop aarde uit de grond trekken en deze naar de survivors gooien.

De Tank is in staat om in bepaalde stukken door de muren te breken om zo de survivors te kunnen verrassen. Waneer in versus de director een tank spawned zal een van de spelers willekeurig worden gekozen om als de tank te spelen. De tank heeft een frustration meter die
de tank dwingt om de survivors op te zoeken. Als de tank geen survivors vindt loopt de frustration meter leeg en verliest de speler de controle over de tank.

Er zijn nauwelijks veranderingen aan de tank ten opzichte van Left 4 Dead. Enige echte verschil is dat tank last heeft van ernstige vorm van Alopecia (kaalheid) en nu volledig kaal is.

Witch
De witch is iets anders dan de witch die we kennen van Left 4 Dead. In plaats van ergens op de grond te zitten jammeren. Loopt ze overdag rond waardoor ze stuk minder makkelijk is te ontwijken. 's Nachts reageert ze waarschijnlijk het zelfde als in l4d en kunnen de survivors kunnen langs de witch sluipen zonder haar te storen als ze langzaam en rustig bewegen. Als de witch wordt gestoord zal ze snel naar de survivors toe rennen. Ze is erg snel en heeft veel health points.

De witch is in staat om een survivor met een klap neer te meppen. Deze aanval heeft een hergebruik timer, indien niet beschikbaar zal de witch regelmatig aanvallen. Nadat de witch een survivor heeft gedood rent ze weg en gaat op een ander plek in de map zitten jammeren. Hopelijk niet in je directe route.


[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]

Tier 1

• Remington 870 Marine

• Remington 870 Police

• Mac-10

• Uzi


Sidearms

• Sig Saur P220

• Glock 19

• Desert Eagle


Grenades

• Boomer Bile Bomb

• Molotov Cocktail

• PipebombTier 2

• Ak-47

• FN SCAR MK 17

• M16A2

• Benelli M4 Super 90

• Franchi Spas 12

• Ruger Mini-14

• Heckler & Koch HK41SG1


Special

• M79 Grenade Launcher


Explosives

• Fireworks
• Gas Can
• Oxygen Tank
• Propane Tank

Melee Wapens
Left 4 Dead 2 bevat 10 verschillende melee wapens. De melee wapens zijn door 1 hit kill uiterst effectief tegen de common infected maar een stuk minder tegen de boss infected.
Melee wapens hebben echter ook nadelen, Ten eerste bezetten de melee wapens het pistol slot. Als je al pistol hebt wordt deze vervangen. Melee wapens zijn ook niet erg gechikt tegen de meeste boss infected mede doordat ze weing damage doen tegen bijv witch en tank. Daarnaast zijn ze ook ineffectief tegen de boomer en spitter tenzij je onder boomer bile of spitter goo wil komen te zitten.

• Axe

• Baseball Bat

• Chainsaw

• Cricket Bat

• Crowbar


• Electric Guitar

• Frying Pan

• Katana

• Machete

• Police Baton


Weapon Upgrades
In Left 4 Dead 2 zijn er 3 weapon upgrades die je als speler kan verdienen.

• Explosive Ammo

Exploding ammo is een speciaal type ammo. Exploding ammo instant kills alle common infected en zorgt voor knockback op iedereen die dichtbij staat. De ammo zorgt voor veel damage afhankelijk van de plek waar je de infected raakt.
Zodra je exploding ammo hebt opgepakt reload je wapen en exploderen gedurende 1 clip alle kogels bij inpact.

• Incendiary Ammo

Incendiary Ammo is een speciaal type ammo. Zodra je incendiary ammo oppakt reload je wapen en zullen gedurende 1 clip alle infected waar je op schiet in brand vliegen. Als je incendiary ammo hebt opgepakt is dit in je HUD te zien aan het vlamsymbool naast je primary wapen. Ook kan je zien hoeveel kogels je nog hebt.
Incendiary ammo werkt op alle infected en specials infected. Behalve op de hazmat UCI infected, deze zijn imuun voor alle vuur bronnen. De tank brandt voor 5 zodra deze beachoten is met incendiary ammo.

• Laser Sight

De lasersight upgrade vergroot de accuratie van alle wapens. De lasersight zal verspreid over de verschillende mappen te vinden zijn.
De Lasersight is niet overdraagbaar naar een ander wapen. Zodra je een ander wapen oppakt ben je de lasersight kwijt.

Ammo Packs

Left 4 Dead 2 heeft ook 2 ammopacks in 2 smaken die je als speler mee kan nemen. Het ammopack bezet het healthpack slot dus je zult moeten kiezen of je een healthpack, defibrillator of ammopack meeneemt. Ammopacks bewaren kan slim zijn in situaties zoals bijvoorbeeld een cresendo event finale of een confrontatie met een tank.
Daarnaast kan je ook de achievement Armory of One verdienen door een ammopack te deployen waarna die door een teammate wordt gebruikt.
[/][/]

Er bestaat al een GoT Left 4 Dead steamgroup, maar aangezien dit een nieuw spel is verdiend het ook een nieuwe steamgroup. In de steamgroup zullen regelmatig announcements worden gepost van updates en ander nieuws over L4D2.
GoT Left 4 Dead 2Campaign Achievements
Price Chopper
Survive the Dead Center campaign.
Midnight Rider
Survive the Dark Carnival campaign.
Ragin' Cajun
Survive the Swamp Fever campaign.
Weatherman
Survive the Hard Rain campaign.
Bridge Burner
Survive the Parish campaign.
Still Something to Prove
Survive all campaigns on Expert.
The Real Deal
Survive a campaign on Expert skill with Realism mode enabled.
Confederacy of Crunches
Finish a campaign using only melee weapons.
Head Honcho
Decapitate 200 Infected with a melee weapon.
Club Dead
Use every melee weapon to kill Common Infected.
Chain of Command
Kill 100 Common Infected with the chainsaw.
Tank Burger
Kill a Tank with melee weapons.
Shock Jock
Revive 10 dead Survivors with the defibrillator.
The Quick and the Dead
Revive 10 incapacitated Survivors while under the speed-boosting effects of adrenaline.
Armory of One
Deploy an ammo upgrade and have your team use it.
Burning Sensation
Ignite 50 Common Infected with incendiary ammo.
Dismemberment Plan
Kill 15 Infected with a single grenade launcher blast.
Septic Tank
Use a bile bomb on a Tank.
Crass Menagerie
Kill one of each Uncommon Infected.
Dead in the Water
Kill 10 swampy Mudmen while they are in the water.
Robbed Zombie
Collect 10 vials of Boomer vomit from infected CEDA agents you have killed.
Cl0wnd
Honk the noses of 10 Clowns.
Fried Piper
Using a Molotov, burn a Clown leading at least 10 Common Infected.
Level a Charge
Kill a Charger with a melee weapon while they are charging.
Acid Reflex
Kill a Spitter before she is able to spit.
A Ride Denied
Kill a Jockey within 2 seconds of it jumping on a Survivor.
Stache Whacker
Prove you are faster than Moustachio.
Gong Show
Prove you are stronger than Moustachio.
Guardin' Gnome
Rescue Gnome Chompski from the Carnival.
Wing and a Prayer
Defend yourself at the crashed airliner without taking damage.
Sob Story
Navigate the sugar mill and reach the safe room without killing any Witches.
Violence in Silence
Navigate the impound lot and reach the cemetary safe room without tripping any alarms.
Bridge Over Trebled Slaughter
Cross the bridge finale in less than three minutes.
 
 
Versus Achievements
Heart Warmer
In a Versus round, leave the saferoom to defibrillate a dead teammate.
Strength in Numbers
Form a team and beat an enemy team in 4v4 Versus or Scavenge.
Qualified Ride
As the Jockey, ride a Survivor for more than 12 seconds.
Back in the Saddle
As the Jockey, ride the Survivors twice in a single life.
Rode Hard, Put Away Wet
As the Jockey, ride a Survivor and steer them into a Spitter's acid patch.
Great Expectorations
As the Spitter, hit every Survivor with a single acid patch.
A Spittle Help From My Friends
As the Spitter, spit on a Survivor being choked by a Smoker.
Scattering Ram
As the Charger, bowl through the entire enemy team in a single charge.
Meat Tenderizer
As the Charger, grab a Survivor and smash them into the ground for a solid 15 seconds.
Long Distance Carrier
As the Charger, grab a Survivor and carry them over 80 feet.
 
Survival Achievements
Beat the Rush
In a Survival round, get a medal only using melee weapons.
 
 
Scavenge Achievements
Hunting Party
Win a game of Scavenge.
Gas Guzzler
Collect 100 gas cans in Scavenge.
Cache and Carry
Collect 15 gas cans in a single Scavenge round.
Scavenge Hunt
Stop the enemy team from collecting any gas cans during a Scavenge round.
Fuel Crisis
Make a Survivor drop a gas can during overtime.
Gas Shortage
Cause 25 gas can drops as a Special Infected.
Left 4 Dead 2 Servers
gehost door dutch-eSports
server1.gotl4d.nl - 93.190.139.112:27015 - public server
server2.gotl4d.nl - 93.190.139.113:27015 - public server
server3.gotl4d.nl - 93.190.139.114:27015 - public server
server4.gotl4d.nl - 93.190.139.115:27015 - steamgroup only
server5.gotl4d.nl - 93.190.139.119:27015 - steamgroup only
server6.gotl4d.nl - 93.190.139.120:27015 - steamgroup only
De private servers zijn toegangelijk voor leden van de dutch-eSports steamgroup
en gebruiken de search key: dutch-esports

Je kan ook de steamgroup van dutch-eSports joinen, de servers verschijnen dan in je main menu.Minimum
OS:Windows XP / Vista / Vista 64 / Windows 7
CPU:Pentium 4 3.0GHz
Geheugen:1GB (XP) / 2GB (Vista)
Videokaart:DirectX 9 videokaart. Nvidia 6600, Ati X800 met shader model 2.0
Harde Schijf:Teminste 7.5 GB
Geluid:DirectX 9.0c compatible geluidskaart
 
Aanbevolen
OS:Windows XP / Vista / Vista 64 / Windows 7
CPU:Intel Core2 Duo 2.4GHz
Geheugen:1GB (XP) / 2GB (Vista)
Videokaart:DirectX 9 videokaart. Nvidia 7600, Ati X1600 met shader model 3.0
Harde Schijf:Teminste 7.5 GB
Geluid:DirectX 9.0c compatible geluidskaart
Overig:Headset is zeker aan te radenOp deze steam pagina staat een overzicht met alle Left 4 Dead 2 updates.
De updates zullen automatisch worden gedownload zodra je steam herstart.Screenshots


Videos
media thread op Steam forum


[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]
Officiële Sites
l4d.com
L4D2 Update News
Steam Store
Steam Left 4 Dead 2 Forum (PC)
Steam Left 4 Dead 2 Forum (Xbox360)

Fan Sites
GoT L4D2 Steam Group
Zombicidal.com
Left 4 Dead Wiki
L4D Map Database
L4D Maps
L4D Mods

[/][/]

:? Op welke platformen komt Left 4 Dead 2 uit?
Left 4 Dead 2 zal net als zijn voorganger verschijnen voor de PC en Xbox360.

:? Komt er een demo van L4D2?
Ja, er zal nog voor de release een demo verschijnen, demo komt uit op 27 oktober voor de mensen die hebben gepre-ordered en 3 november voor iedereen.

:? Komt er een korting voor mensen die L4D al bezitten?
Nee, tot op heden wordt nog steeds gezegd dat het spel gewoon full price zal zijn.

:? Speelt L4D2 zich helemaal overdag af?
Nee, de campaign 'The Parrish' speelt overdag de overige campaigns niet.

:? Het spel start niet na install.
zie dit topic op steam forum voor oplossing.

:? Wat is de ID van de GoT Left 4 Dead 2 Steam Groep?
ID: 1157322

[table width=605 border=1 bgcolor=#eee bordercolor=#666]
[tr][td bgcolor=#999][/][/]
[tr][td]
 • Discussie over Left 4 Dead graag in het Left 4 Dead 1 topic.
 • Hou het netjes: geen trolls, flames, scheldpartijen etc.
 • Houd je aan de Algemene FAQ en Spielerij Policy.
 • Heb je een probleem met L4D2 :? maak er in Spielerij - Problemen & Vragen een topic over.
  Zo houden we dit topic overzichtelijker :)
 • Iets over het verhaal te melden, zet het in spoiler tags.
 • [hr]Topicstart gemaakt door [user=38670]Toet3r[/] Credits naar iedereen die heeft bijgedragen aan het uitbreiden en verbeteren van deze startpost :) Voor suggesties, toevoegingen en tips kun je me een [url=http://gathering.tweakers.net/forum/send_privatemessage/38670]DM[/url] sturen.
[/][/]
Changelog
DatumWijziging
16 oktoberDeel 1 Gepost :)
22 oktoberGoT L4D2 steam groep toegevoegd + hele rits typo's verbeterd.
26 oktoberMeer screenshots toegevoegd.
17 & 18 novemberhele startpost bijgewerkt.

[Voor 255% gewijzigd door Toet3r op 23-11-2009 17:44]


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
<< -- gereserveerd voor eventuele uitbreiding van de startpost -- >>

[Voor 9% gewijzigd door Toet3r op 16-10-2009 16:16]


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53

Dit topic gaat over Left 4 Dead 2 !!
Discussie over Left 4 Dead 1 kan in dit topic.

[Voor 5% gewijzigd door Toet3r op 16-10-2009 16:17]


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Mooie start post Toeter!

Winners never cheat, Cheaters never win


 • daniëlpunt
 • Registratie: Maart 2004
 • Niet online

daniëlpunt

monkey's gone to heaven

mooie startpost :) 1 klein foutje gevonden: reageerd zou natuurlijk reageert moeten zijn bij het stuk over de Witch.

En de demo komt uit op 3 november voor Xbox Live Gold members, Silver moeten dan nog een week wachten.

 • MikeVM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 01-07 15:17

MikeVM

- Baloo -

hopelijk zal het serversysteem en het joinsysteem ook aangepakt worden, het huidige systeem is niet handig als je met 4 vrienden op een eigen server wilt gaan spelen..

hopelijk is het ook echt een vernieuwing, en niet melkerij zoals het er eigenlijk uitziet, weer 50 euro betalen voor een game waar veel meer potentie inzat.. Die 4 campaigns waren echt saai na een week. het spel had gewoon te weinig om die prijs te mogen dragen vind ik zelf, en nu dat ze eindelijk weer wat uitbrengen, gaan ze er een bordje ophangen #2 en weer 50 euro vragen.. beetje trieste wending aan een goed project

\\ Baloo \\ www.onlydutch.nl \\ Mijn iRacing profiel


 • mooncat
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 01-02 18:45
Mooie startpost inderdaad, kan zelf niet wachten totdat het spel uitkomt.
Misschien kan je nog iets toevoegen over de ai director die verschillende routes in een map kan openen en sluiten (afhankelijk van hoe goed of slecht het gaat?) en de prijzen van cdwow en amazon.co.uk (allebei 29eur)

[Voor 10% gewijzigd door mooncat op 16-10-2009 16:40]


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
stukje over ai director en over survivors moet ik nog maken.
lijstje met prijzen zit er al in bijna bovenaan. Als je nog andere hebt laat maar weten via DM dan zet ik ze er erbij :)

 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
"Er zijn nauwlijks veranderingen aan de tank ten opzichte van Left 4 Dead. Enige echte verschil is dat tank last heeft van ernstige vorm van Alopecia (kaalheid) en nu volledig kaal is."

:Y)

Vanavond dan maar eens dat 4 pack regelen met wat gotters via steam. Wil de game zo snel mogelijk spelen.
En 32,-- voor een spel vindt ik nog netjes :)

Winners never cheat, Cheaters never win


 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:02
Enige wat ik kwijt wil Toeter is dat je met deze startpost mijn honger naar nieuwe zombiehersens hebt versterkt :) good job!

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

Profesionele Forumtroll

Topicstarter
Geweldige startpost, en natuurlijk zal ik er aan werken om een (paar) GoT L4D2 server(s) op te zetten zodra de demo / volledige versie uit is.

Bovenstaande is mijn post. Lees deze aandachtig, dank u wel voor uw medewerking.


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

l4d2 ziet er toch redelijk wat leuker uit dan l4d doordat zombies minder snel sterven, veranderende paden, meer bosses, ...

Ik kijk er iig al naar uit.

 • jagana
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22:16
mooie startpost nu kan ik helemaal niet meer wachten tot hij gereleased is :)

 • Colan
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 19-05 18:32

Colan

sucks @ solderen

mooie startpost idd

kan niet wachten tot ik mag spelen
hij staat al klaar in m'n lijstje games >:)

Simplicity is de bom...mijn systemen


 • Graham
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 27-05 14:41
Mooie startpost, meteen ook de data over de demo toegevoegd uit L4D topic. Thx.

Heb helaas al L4D2 ge-pre-ordered dus wat duurder uit dan de 4-pack. Maar kan er wel mee leven.

grahamofthewheels.com


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Je kan je pre-order annuleren.

 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
pre-order via steam annuleren? hoe dan simon ik zie nergens waar je dat kan doen

 • Graham
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 27-05 14:41
Misschien. Maar vaak wordt het geld als nog van je creditkaart gehaald (eind van de maand) en dan pas volgende maand (eind van de maand) er weer op gezet. Zo erg vind ik het nou ook weer niet.

grahamofthewheels.com


 • Oogje
 • Registratie: Oktober 2003
 • Niet online
Ik heb me toch laten overhalen om mee te doen met een 4Pack....ben benieuwd :)
Ik vond L4D1 leuk, ben er toch flink wat uurtjes zoet mee geweest...hopelijk is deze nog beter.

Any errors in spelling, tact, or fact are transmission errors.


 • GmR
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 17:16
Descriptor schreef op vrijdag 16 oktober 2009 @ 16:50:
Vanavond dan maar eens dat 4 pack regelen met wat gotters via steam. Wil de game zo snel mogelijk spelen.
En 32,-- voor een spel vindt ik nog netjes :)
Als iemand uit de UK het 4-pack koopt is het zelfs nog een tientje goedkoper :)
Overigens is de release zo dichtbij MW2 wel een beetje jammer... dat wordt tijd verdelen :P

 • Snake
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 03-07 17:44

Snake

Los Angeles, CA, USA

Ik hoop dat deze een heel stuk leuker wordt als L4D1. Deze was leuk qua idee maar toch vrij beperkt. Deze telt welliswaar 1 missie meer maar als die AI director goed z'n werk doet, en als de omgevingen echt zo open zijn als ze zeggen ( meerdere wegen) moet normaal de speelduur toch goed verlengt worden :)

Going for adventure, lots of sun and a convertible! | GMT-8


 • Graham
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 27-05 14:41
Heb mezelf toch uitstekend vermaakt met L4D tot dus ver. Tuurlijk je speelt het redelijk makkelijk uit als je wilt maar er zijn natuurlijk ook andere modi die je kunt spelen om het leuk te houden. Achievements halen is ook wel geinig, je tijden verbeteren op survivor en versus blijft altijd leuk. Online met andere spelen ipv bots is erg leuk iig. Al moet je wel een goed team hebben, wat niet altijd even makkelijk is maar trek gewoon een blik GoT'ers open en je hebt altijd wel lol. Zeker met Mumble :D

Heb het niet voor niets 87 uur gespeeld.

grahamofthewheels.com


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Toet3r schreef op vrijdag 16 oktober 2009 @ 18:54:
pre-order via steam annuleren? hoe dan simon ik zie nergens waar je dat kan doen
Contact opnemen met Stean.
Ik heb het zelf nog niet gedaan maar mijn broer wel.

 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Wohoo!!! Left 4 Dead 2 via de 4 pack binnen _/-\o_

Krijg je een melding dat je een gift heb gekregen, klik je op ''open my gift'' crash steam :')
Maar hij staat nu mooi in m'n my games list :)

[Voor 13% gewijzigd door Descriptor op 18-10-2009 15:35]

Winners never cheat, Cheaters never win


 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:02
Descriptor schreef op zondag 18 oktober 2009 @ 15:35:
Wohoo!!! Left 4 Dead 2 via de 4 pack binnen _/-\o_

Krijg je een melding dat je een gift heb gekregen, klik je op ''open my gift'' crash steam :')
Maar hij staat nu mooi in m'n my games list :)
Yus, was inderdaad raar. Maar goed we hebben hem _/-\o_ nu nog wachten op de demo :9~

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Fanatix schreef op zondag 18 oktober 2009 @ 15:38:
[...]


Yus, was inderdaad raar. Maar goed we hebben hem _/-\o_ nu nog wachten op de demo :9~
Uiteraard gaan er credits naar dutchmega voor het kopen ;)
De demo kunnen we over 16 dagen spelen.

Winners never cheat, Cheaters never win


 • smeerkoe
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 22-06 04:34
zijn er toevallig meer mensen die l4d 2 willen kopen via steam?
neem dan ff contact op of zo

Anoniem: 161008

ik ga morgen ff aan een maat vragen of hij interesse heeft , zoja dan hebt je twee potentiële klanten erbij :)

 • mountain_orc
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-01-2019
Ik kan ook even een vriend vragen of hij het wilt kopen. Hij was al van plan om L4D te kopen, kan hij het beter met korting doen.

 • iPims
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 25-05 11:37

iPims

~Lv200 Broan Nightlord~

Ik ga hem ook zeker halen, dus waarschijnlijk nog een potentiele klant erbij ;)

Nog 2 weekjes tot demo *O*

[Voor 15% gewijzigd door iPims op 20-10-2009 09:22]

What the BBQsaurusrex?


 • smeerkoe
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 22-06 04:34
laat het maar weten wie wil kopen
ik ga hem van de week bestellen

 • Oogje
 • Registratie: Oktober 2003
 • Niet online
Mn maatje in de UK heeft een 4-pack gekocht, dus omgerekend voor nog geen 23 euro L4D gekocht.......kom maar op met die zombies :)

Any errors in spelling, tact, or fact are transmission errors.


 • Luqq
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 19:58
Descriptor schreef op zondag 18 oktober 2009 @ 15:44:
[...]


Uiteraard gaan er credits naar dutchmega voor het kopen ;)
De demo kunnen we over 16 dagen spelen.
Volgens mij komt voor de pc preorderers de demo al op 27 okt ;)

 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:02
Luqq schreef op dinsdag 20 oktober 2009 @ 21:35:
[...]


Volgens mij komt voor de pc preorderers de demo al op 27 okt ;)
Ja ik heb ons knuppelke al een aantal keer op dit feit gedrukt, maar hij is volgens mij in de war met de datum waar de demo op uitkomt voor alle gamers. En niet de pre-order mensen. ;)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Snowwie
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 13-06 03:23
Spel lijkt me ook zeker interessant. Ik heb het 1e deel al regelmatig bij anderen gezien, nooit daadwerkelijk tot koop overgegaan, maar wellicht bij dit 2e deel wel. :)

Kleine opmerking aan de topictitel: [Multi] = voor alle platforms, dus ook PS3, maar hij komt enkel uit voor de PC en Xbox.
Wat ik dan wel weer jammer vindt aangezien ik enkel een PS3 heb. :/

 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Heb zojuist product koppelingen naar de pricewatch toegevoegd van pc en xbox360 versie :)

 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Fanatix schreef op dinsdag 20 oktober 2009 @ 21:40:
[...]


Ja ik heb ons knuppelke al een aantal keer op dit feit gedrukt, maar hij is volgens mij in de war met de datum waar de demo op uitkomt voor alle gamers. En niet de pre-order mensen. ;)
Je had het later al aangegeven maar ik was vergeten die 16 in een 9 te editen :Y)

Knuppelke? , jij krijgt als eerste een klap van m'n pre-order baseball bat :+

Winners never cheat, Cheaters never win


 • MikeVM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 01-07 15:17

MikeVM

- Baloo -

Hier een Grootschalige boycott tegen L4D2, ik ben blij dat sommige mensen mijn mening delen over L4D2..

http://steamcommunity.com/groups/L4D2boycott
Boycotting Valve's new title
39,937 Members | 1,642 In-Game | 8,608 Online | 3 in Chat
Since June 1, 2009
The Left 4 Dead 2 Boycott is a group of individuals who have pledged to boycott Valve's upcoming release of Left 4 Dead 2 on November 17th, 2009. We have assembled a manifesto outlining the basic concensus of many members of our community. (Note: this manifesto is a new version, which we have recently posted to keep our manifesto in line with the middle ground of our members. This is the correct group for the boycott)

WE RECOGNIZE:
-Valve is a company with financial needs and cannot be expected to survive without the release of new games.
-Judgment cannot be passed on the quality of Left 4 Dead 2 until its release.
-Left 4 Dead was, and is, a quality game which deserves the praise of the entire gaming community.

WE ARE COMMITTED:
-To holding Valve to its promise of free, continual updates to Left 4 Dead in order to build and sustain the community.
-To keeping the Left 4 Dead community together in order to improve the quality of online gaming.
-To supporting the model of continual updates Valve has set forth with its staple products like Team Fortress 2.

WE BELIEVE:
-The release of Left 4 Dead 2 as a stand-alone sequel will split the communities and decrease the quality of multiplayer gaming.
-The announced content of Left 4 Dead 2 does not warrant a stand-alone, full-priced sequel and should instead become updates (free or otherwise) for Left 4 Dead.
-Left 4 Dead has not yet received the support and content which Valve has repeatedly stated will be delivered.
-The release of Left 4 Dead 2 will make Left 4 Dead an obsolete purchase and inferior piece of software after only one year since release.

WE REQUEST:
-That Valve honor its commitment to release ongoing periodic content for Left 4 Dead.


Therefore, we - the members of this Left 4 Dead 2 Boycott - promise to abstain from the purchase of Left 4 Dead 2 until our requests are addressed.

\\ Baloo \\ www.onlydutch.nl \\ Mijn iRacing profiel


 • Savageone
 • Registratie: Februari 2009
 • Laatst online: 13-07-2020
MikeVM schreef op woensdag 21 oktober 2009 @ 15:29:
Hier een Grootschalige boycott tegen L4D2, ik ben blij dat sommige mensen mijn mening delen over L4D2..

http://steamcommunity.com/groups/L4D2boycott


[...]
was deze boycott groep niet al opgeheven?( http://www.nu.nl/games/21...-strijdbijl-begraven.html)

of is dit alweer een andere groep whiners?

[Voor 11% gewijzigd door Savageone op 21-10-2009 16:13]


 • Ryur
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 14:49
Ik heb ook L4D2 gekocht, eigenlijk zodra de Pre-Order mogelijk was.
Gelijk ermee heb ik ook L4D gekocht, en pas 2 of 3x gespeeld, voor de rest (nog) geen tijd gehad.

Alleen zodra L4D2 demo dr is, ben ik niet meer aanspreekbaar. Ik ga hem zowiezo spelen!

 • MikeVM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 01-07 15:17

MikeVM

- Baloo -

een aantal leden vermoeden dat de leiding van de groep omgekocht is.
er is nu zelfs een tweede groep gestart omdat de eerste boycot groep corrupt zou zijn.

\\ Baloo \\ www.onlydutch.nl \\ Mijn iRacing profiel


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Whaaaaaaaaaaa, ze veranderen van mening dus ze moeten wel omgekocht/corrupt zijn >->
Man, wat zijn een redelijk deel van die boycotters blijters.

Waarom zou het de qualiteit van multi player gaming verminderen?
Dat er minder spelers voor l4d gaan zijn is een feit, maar daar zou ik echt geen boycot voor starten.
Of ga je tf3 o.d. ook boycotten omdat er dan minder spelers zijn?

Gezien de veranderingen aan de engine (dynamisch path generatie), melee wapens, ... vind ik wel dat het een release waard is. Ook zit je met nieuwe characters.
Trouwens in nieuwe maps maken (skinning e.d.), voice actors, ... kruipt geld.

En het een addon maken gaat echt niets doen voor de hoeveelheid l4d spelers vermits de mensen dan toch enkel maar voor de maps met dynamic paths gaan.

l4d krijgt nog altijd content en heeft al content gekregen.
l4d met tf2 vergelijken is ook stom omdat het voor tf2 makkelijker is en tf2 is populairder.

Goh ja, verbazingwekkend dat een nieuw spel beter is dan een jaar oud spel! Hoe durft Valve!
En ik snap het argument niet, eerst zeggen ze dat l4d een heel goed spel is etc. en dan zou het door l4d2 plotseling een nutteloze en minderwaardige aankoop zijn?
l4d2 gaat echt niets aan l4d veranderen, de maps e.d. blijven hetzelfde.
Valve gaat plotseling niet alle l4d skins door very low res skins vervangen.
En de campaigns blijven gewoon bestaan.

En dan nog, als je de 4 player pack koopt is l4d2 best schappelijk geprijsd.
Ik heb l4d en l4d2 gekocht zodat ik het hele verhaal heb.

 • Oogje
 • Registratie: Oktober 2003
 • Niet online
MikeVM schreef op woensdag 21 oktober 2009 @ 16:59:
een aantal leden vermoeden dat de leiding van de groep omgekocht is.
er is nu zelfs een tweede groep gestart omdat de eerste boycot groep corrupt zou zijn.
Tijd voor een alu hoedje :+

Any errors in spelling, tact, or fact are transmission errors.


 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:02
Je bent aan het slacken Toeter, die ene typo staat er nog in (8>

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Ik weet niet waar iedereen die fabeltjes van omkopen vandaan haalt. De twee oprichters van de l4d2 boycot groep zijn door Valve uitgenodigd om op kantoor van valve het spel the play testen, dit om te laten zien dat l4d2 wel de moeite waard is. Valve heeft ook gezegd dat na de release van l4d2 left 4 dead nog support blijft krijgen in vorm van updates/content. Schijnbaar waren deze dingen genoeg om hun van gedachte te laten veranderen.

het argument dat het de community zou kunnen opsplitsen is wel erkend, valve heeft gezegd dat ze aan het kijken of ze iets kunnen verzinnen om l4d met l4d2 spelers samen te laten spelen of iets in geest om zo opsplitsing te verminderen. Helemaal voorkomen kan je dit toch nooit als er een nieuw spel in een reeks verschijnt.

Het argument dat het obsolete wordt gaat ook niet echt op vind ik. Ook na de release van l4d2 kan je gewoon l4d blijven spelen het is niet zo dat ie uit je games list verdwijnt zoals bij de demo het geval was. Daarnaast zoals eerder al is gezegd blijft het spel ondersteund met updates/content. Ik speel zelf met enige regelmaat nog oudere spellen zoals bijv gta2, gta3, terwijl daar ook al lang nieuwe spellen van verschenen zijn.

Ook in andere spelreeksen zoals quake, Age of empires, battlefield , the sims, GTA, call of duty, splinter cell, championship manager, far cry, half-life, medal of honor, need for speed, rainbow six,
verschijnen nieuwe spellen en die zijn ook niet massaal geboycot.
Fanatix schreef op woensdag 21 oktober 2009 @ 18:46:
Je bent aan het slacken Toeter, die ene typo staat er nog in (8>
ssst stil jij :P
er zijn nog wel meer aandachtspunten maar heb er nog niet echt tijd voor gehad. komende dagen heb ik meer tijd ervoor.

[Voor 9% gewijzigd door Toet3r op 21-10-2009 19:13]


 • Pizr
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 03-07 10:47
Nog mensen die mee een 4pack willen orderen!? Scheelt toch in de kosten?

 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:02
Pizr schreef op woensdag 21 oktober 2009 @ 21:44:
Nog mensen die mee een 4pack willen orderen!? Scheelt toch in de kosten?
Ja het scheelt in de kosten, en zoals een paar reacties hierboven staat is Smeerkoe het van plan te regelen.
Dus stuur hem ff een DM ;)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • MikeVM
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 01-07 15:17

MikeVM

- Baloo -

of een korting geven aan mensen die L4D al gekocht hebben...

weer 50 euro ophoesten is me gewoon iets te veel.

\\ Baloo \\ www.onlydutch.nl \\ Mijn iRacing profiel


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

44.99 als je het zo koopt, 33.75 met een 4-player pack.
En niemand dwingt je om het spel te kopen.

 • daniëlpunt
 • Registratie: Maart 2004
 • Niet online

daniëlpunt

monkey's gone to heaven

op gamehubs.com kost Left 4 Dead 2 voor de Xbox €36,- en krijg je nog 5% korting als je met PayPal betaald en een actiecode gebruikt :)

 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Simon Verhoeven schreef op woensdag 21 oktober 2009 @ 23:34:
44.99 als je het zo koopt, 33.75 met een 4-player pack.
En niemand dwingt je om het spel te kopen.
Precies, en 33,75 vindt ik nog wel een redelijk schappelijke prijs. Heb deel 1 ook voor 22,50 binnen gehaald met een 50% actie.

Maar ik denk dat MikeVM het meer er om gaat is dat elke euro die hij uitgeeft aan deel 2 in deel 1 al had moeten zitten.... maar dan kan je net zo goed nooit l4d2 kopen.

Winners never cheat, Cheaters never win


 • bFunk
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 27-11-2017
Kan dat boycott gezeik uit deze thread blijven? Ik heb me met L4D bijna 300 uur vermaakt (vanaf de pre-order demo gespeeld). Ik heb mijn pre-order ook dit maal al weer geregeld en ik dank dat ik die 300 uur ook dit maal makkelijk zal halen. Ik denk dat zelfs 100 uur spelen voor een spel van EUR 50 al de moeite is, maar in dit geval kun je de game zelfs al voor EUR 30 of minder kopen.

Onze clan gaat zeker een rits L4D2 servers opzetten. De kans is groot dat we het aantal L4D servers terugschroeven (in de hoogtijdagen waren het er geloof ik 10-12). En zeker omdat MW2 onze tijd niet in beslag gaat nemen kunnen we de focus voorlopig op L4D2 leggen.

k lees in de OP hier dus voor het eerst over de nieuwe zombies en wapens en ik kijk nu al uit naar de demo (nog 5 daagjes :P).

. .. ...


 • smeerkoe
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 22-06 04:34
als er mensen zij die left 4 dead 2 willen kopen
neem contact met me op

kosten zijn 33,75 euro zoals je in de topic gelezen heb

 • Ryur
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 14:49
Nog 4 dagen:D
Ben al echt aan het aftellen:D

 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Heb een GoT L4D2 steamgroup gemaakt. Iedereen kan joinen.
http://steamcommunity.com/groups/got_l4d2

 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

Profesionele Forumtroll

Topicstarter
als je nagaat dat ik (volgens de steampagina) 140 uur L4D erop heb zitten, en voor ong €35 het spel gekocht had, heb ik €0,20 per uur betaalt.
Daar komen mijn andere hobby's als voetballen en karten zeker niet bij in de buurt.
Voor iedereen die L4D2 gaat boycotten, probeer iig de demo, kan je kijken of het wat is, anders schrijf je het bij voorbaat af, en zo kan je geen overwogen beslissing nemen ;)
Ik sluit me ook helemaal aan bij wat Simon Verhoeven zei.
Tot zover genoeg gezegd over de boycott.

Ik hoop echt hard dat de Jockey mensen van gebouwen af kan laten vallen, zonder dat ze aan de ledge blijven hangen.
Zou ervoor moeten zorgen dat mensen wat beter opletten tijdens een campaign ;)

Bovenstaande is mijn post. Lees deze aandachtig, dank u wel voor uw medewerking.


 • daniëlpunt
 • Registratie: Maart 2004
 • Niet online

daniëlpunt

monkey's gone to heaven

de trailer is gelekt.
nu kan ik helemaal niet meer wachten :D

 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:02
Ik kon al niet meer wachten, maar DAMN! Vette trailer :D

Kill all sons of b**ches, that's my official instructions! _/-\o_

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
trailer ziet er zeker gaaf uit :)

 • mountain_orc
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-01-2019
Mooie trailer idd.

 • Arfman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 16:39

Arfman

Drome!

EPIC trailer :D

* Arfman gaat ff L4D1 opstarten om weer in de mood te komen

DRoME LAN Gaming | iRacing profiel | Kia e-Niro 64kWh | PV 5.760Wp |


 • Enfer
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 16-05 12:42
Bij bol kost l4d2 44.99, niet 49.99 zoals in de SP staat?
http://www.bol.com/nl/p/g...04004007136888/index.html

 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
fixed, dank je :)

 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
WOW, Die trailer ziet er inderdaad zwaar kicke uit :D

Nog maar eventjes wachten en dan eindelijk de demo spelen! >:)

Winners never cheat, Cheaters never win


 • movo.
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 27-06 22:13
Preloading Error..

The Steam servers are currently too busy to handle any more preloads of Left 4 Dead 2 Demo. Please try again in a few hours

:P

 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Preloading werkt voor het moment.

 • Snake
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 03-07 17:44

Snake

Los Angeles, CA, USA

Ik raak nog niet eens op Steam :+ wilt iemand er AF GAAN ZODAT IK OOK EVEN KAN AANMELDEN :@

Going for adventure, lots of sun and a convertible! | GMT-8


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
movo. schreef op zaterdag 24 oktober 2009 @ 13:01:
Preloading Error..

The Steam servers are currently too busy to handle any more preloads of Left 4 Dead 2 Demo. Please try again in a few hours

:P
Dat niet gek als de halve planeet l4d2 probeert te preloaden :)

 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:02
Het gaat hier anders prima :9
Maar iets sneller kan geen kwaad, kunnen niet wat meer mensen beginnen met boycotten? Kan ik sneller downloaden ;(

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Dan heb je pech, hier schoot het prima op.
Selecteer anders een andere download server.

 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Zo de demo staat volledig klaar in de pre-load :)

Nog maar 3 dagen :) , tot die tijd maar even vermaken met Killing Floor Trail weekend :)

Winners never cheat, Cheaters never win


 • mooncat
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 01-02 18:45
heb net gehoord dat cdwow geen codes emailt zodat je de pre-release demo kan spelen.
weet iemand welke webshop dat wel doet?

misschien dan toch maar via steam kopen..

 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Iemand eigenlijk enig idee vanaf wanneer we morgen de demo kunnen spelen?
En Mooncat, ik zou niet te lang wachten.
Morgen gaan er veel mensen zijn die hem niet gepreload hebben.

 • Fanatix
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:02
Demo komt toch overmorgen? Oftewel de 27e? Of heb ik een nieuwsbericht gemist?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Gezien het tijdsverschil met de vs zal dat dinsdag 21:00 uur zijn.

klopt Fanatix

[Voor 11% gewijzigd door Toet3r op 25-10-2009 14:59]


 • Descriptor
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 11-04 16:10
Toet3r schreef op zondag 25 oktober 2009 @ 14:59:
Gezien het tijdsverschil met de vs zal dat dinsdag 21:00 uur zijn.

klopt Fanatix
Klopt, Dit is ook te checken doordat de Trail van Killing floor over 1,7 uur afgelopen is. Het is nu 19:15 dus dat zal rond 21:00 zijn.

Winners never cheat, Cheaters never win


 • Bardirella
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 27-05 11:55

Bardirella

What! Are you crazy?

héhé...

elektrische gitaar als wapen: daar zit muziek in!

Zou je ze kunnen bespelen? Om gordes aan te trekken? :p

E7200-Asus-HD 4670 OC compo-640 HD Spinpoint-4Gb DDR2 800 OCZ-Antec Sonata Plus 550W


 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Klopt, 1pm pst = 9pm onze tijd.
Eens benieuwd hoe vlot het gaat lopen ivm al die mensen die het dan nog moeten downloaden.

[Voor 77% gewijzigd door Simon Verhoeven op 25-10-2009 22:13]


 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 21:33

Matis

Rubber Rocket

* Matis heeft hem gisteren besteld via Steamstore :D

Kan niet wachten totdat de demo vrij komt :9~

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • JamesB009
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 08-05 08:46

JamesB009

Sjimmeh!!

Ik heb gisteren de pre-order geplaatst! \o/
Via een 4pack was dit best goedkoop (uiteindelijk €24,- betaald)!

Ik heb echt zin in de demo! Na de startpost gelezen te hebben kan ik echt nog minder wachten dan daarvoor! :P

1337 | RLVANT | Canon EOS 5D Mark II + 500D | 70-200 F4 L IS | 100mm L F2.8 IS macro | 17-40 F4 L | 50mm F1.8


 • Jejking
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

Niet HD, toch strakke cinematics, abso-fucking-lutely!

Goeie sfeer + nieuwe wapens + realistische physics = epische funheid.

Oh ja 1: * Jejking bookmarkt het topic :)
Oh ja 2: balen dat die demo morgen alleen maar voor kopers is :(

 • Simon Verhoeven
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 30-08-2018

Simon Verhoeven

The trial never ends.

Buy it, you know you want to!

Demo morgen enkel vrijgeven voor mensen die het spel gekocht hebben is nu eenmaal een extra lokkertje.
Idem voor die bat.

 • Jejking
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online

Jejking

It's teatime, doctor!

I know maar ik ben teveel Hollander om me daardoor te laten verleiden :+

PS: ik heb even een TR ingediend over dit topic, hoop dat de scheiding tussen het L4D1 en -2 topic wat duidelijker wordt gemaakt want je zult het zien dat er mensen in het verkeerde topic gaan posten (can't blame 'em).

 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 21:33

Matis

Rubber Rocket

Ik heb er zin in *O*

Wie doet er morgen een potje mee?

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Matis schreef op maandag 26 oktober 2009 @ 20:47:
Ik heb er zin in *O*

Wie doet er morgen een potje mee?
meld :)

 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 21:33

Matis

Rubber Rocket

d:)b

toaomatis is mijn username (mocht je me nog niet toegevoegd hebben ;) )

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • Ryur
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 14:49
Meld ook :).
Morgen toch om 21.00?
Misschien gaat dat dan (helaas) niet lukken; tentamen morgen & woensdag :(.

Maar woensdag ben ik zowiezo van de partij!

Sta onder de naam Coast!

 • mhoogendam
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 13:53
Ben benieuwd wat de game zal gaan brengen, de trailers zien er in ieder geval goed uit.

Delerium Steam Profile BF4 profile


 • mountain_orc
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 13-01-2019
Vandaag om 21:00 even een game hosten? Heb vandaag mijn tentamen en daarna lekker l4d2.

 • SileX
 • Registratie: November 2001
 • Niet online
(jarig!)
Weet iemand ook of je gewoon de L4D1 dedicated server kan gebruiken ?

 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 21:33

Matis

Rubber Rocket

http://steamcommunity.com/groups/got_l4d2

Als iedereen zich daarop aanmeld, dan zien we vanavond om 2100 wel wie er kan/mag/wil ;)

@hierboven, ik hoop eigenlijk niet dat dat werkt :)

[Voor 17% gewijzigd door Matis op 27-10-2009 09:38]

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
SileX schreef op dinsdag 27 oktober 2009 @ 09:28:
Weet iemand ook of je gewoon de L4D1 dedicated server kan gebruiken ?
Lijkt me niet, dit is een andere game dus zal dus denk ook andere dedicated server hebben.
Bij srcds programma staat ie nog niet in de lijst.

 • smeerkoe
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 22-06 04:34
ben uitverkocht heb geen l4d 2 meer

 • SileX
 • Registratie: November 2001
 • Niet online
(jarig!)
Toet3r schreef op dinsdag 27 oktober 2009 @ 15:17:
[...]
Lijkt me niet, dit is een andere game dus zal dus denk ook andere dedicated server hebben.
Bij srcds programma staat ie nog niet in de lijst.
ok - zal wel uitkomen als het volledige spel uit is ipv de demo..

 • kKaltUu
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 20-05 19:01

kKaltUu

Profesionele Forumtroll

Topicstarter
SileX schreef op dinsdag 27 oktober 2009 @ 15:38:
[...]

ok - zal wel uitkomen als het volledige spel uit is ipv de demo..
denk dat als de demo voor publiek uitkomt dat SRCDS wordt geupdated voor l4d2 servers, zie alleen nu l4d_full en left4dead er tussenstaan.
Bij de left 4 dead demo was er wel een server beschikbaar, en later kwam l4d_full erbij.

[Voor 12% gewijzigd door kKaltUu op 27-10-2009 17:12]

Bovenstaande is mijn post. Lees deze aandachtig, dank u wel voor uw medewerking.


 • Toet3r
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 15-06 02:53
Eigenlijk wel jammer dat je de dedicated server files van l4d2 niet kan pre-loaden. Dat zorgt straks waarschijnlijk voor een hele hoge load op de download servers.

edit: Jammer dat zelfs als je bij srcds je username en password opgeeft je nog niet kan preloaden.

[Voor 23% gewijzigd door Toet3r op 27-10-2009 18:06]


 • Zingo
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 17:46
Ik heb hem net ook maar ge pre-ordered via steam, koste me maar 30 euro ^^

Hoe? Gewoon ff de UK site van steam laden en hem vanaf daar kopen, hij is maar 29,99 pond, en dat is momenteel met paypal 30 eurotjes, scheelt er toch weer 15 :D

 • Snake
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 03-07 17:44

Snake

Los Angeles, CA, USA

Zingo schreef op dinsdag 27 oktober 2009 @ 18:26:
Ik heb hem net ook maar ge pre-ordered via steam, koste me maar 30 euro ^^

Hoe? Gewoon ff de UK site van steam laden en hem vanaf daar kopen, hij is maar 29,99 pond, en dat is momenteel met paypal 30 eurotjes, scheelt er toch weer 15 :D
He? Hoe doe je dat? Hebben ze dan meer als 1 adres? want www.steampowered.co.uk werkt niet :P

Going for adventure, lots of sun and a convertible! | GMT-8


 • Matis
 • Registratie: Januari 2007
 • Laatst online: 21:33

Matis

Rubber Rocket

Snake schreef op dinsdag 27 oktober 2009 @ 18:30:
[...]

He? Hoe doe je dat? Hebben ze dan meer als 1 adres? want www.steampowered.co.uk werkt niet :P
Totdat ze erachter komen, dan ben je hem kwijt :D

@snake; online proxy is the magic word ;)

[Voor 43% gewijzigd door Matis op 27-10-2009 18:34]

If money talks then I'm a mime
If time is money then I'm out of time


 • Snake
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 03-07 17:44

Snake

Los Angeles, CA, USA

Matis schreef op dinsdag 27 oktober 2009 @ 18:31:
[...]

Totdat ze erachter komen, dan ben je hem kwijt :D

@snake; online proxy is the magic word ;)
Ah inderdaad ja. Zo heb ik het ook gedaan. Maar dan met een remote server.

Going for adventure, lots of sun and a convertible! | GMT-8

Pagina: 1 2 3 ... 13 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Dit is het Left 4 Dead 2 topic. Het topic voor de eerste game uit de serie vind je hier.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee