Toon posts:

[Pc] Call of Duty 2 - Deel III Vorige deelOverzichtLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 75.390 views sinds 30-01-2008

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 23-03 15:00
http://img100.imageshack.us/img100/6393/screenshot49ts5xw.jpg


In Januari kondigde het Amerikaanse gamemagazine PC Gamer aan dat hun februari nummer de eerste informatie en screenshots van Call of Duty 2 zou hebben. Daarmee was Call of Duty 2 een feit! en de eerste sneaky berichten druppelden binnen. Zoals het oorspronkelijke spel, zal het vervolg spelen tijdens de tweede wereldoorlog. Je hebt de mogelijkheid om in de single player Amerikanen, Britten en Russen te spelen.
In de multi player kan je ook naast de Amerikanen, Britten en Russen de Duitsers besturen.
Vorige delen
>Call of Duty 2
>Call of Duty 2 - Deel II

Voor wie eerst de demo wil spelen kan deze hier gedownload worden.

Inleiding

Singleplayer

In Singleplayer heb je de keuze om de 2 volgende manieren te spelen:
1: Chronologisch, dit gaat als volgt. Je bent bijvoorbeeld een Amerikaan, met deze campaign speel je eerst level 1, daarna ga je level 1 spelen van de Britten enzovoort dit heet "vignette".

2: Missies per land, dit is precies het tegenovergestelde als punt 1, je speelt nu de missies van bijvoorbeeld de Amerikanen uit en dan Britten enzovoort.

CoD 2 zou volgens de makers een heel hoog herspeelbaarheid niveau hebben, want het level is zo groot dat je verschillende paden en legertactieken kan nemen en gebruiken. Je blijft natuurlijk gebonden aan je objectives maar die hoef je niet per se op volgorde te doen zoals in CoD. Zodat je zo min mogelijk verliezen lijd en maximaal duitsers dood >:) Er is zoals je ziet een SP demo uitgekomen (ziel link boven)

Multiplayer


De multiplayer is net als in CoD en CoD:UO gewoon vet. Standaard is er geen healthbar aanwezig en wordt je health automatisch geregained.
Mensen die graag in voertuigen de blitz willen zijn worden teleur gesteld door Activision. In de Multiplayer zijn deze namelijk niet aanwezig.

De characters


In CoD 2 zul je zoals de vorige CoD weer in 3 legers spelen, de Amerikanen, Britten en de Russen. (In de MultiPlayer is dit in 4 legers, namelijk als extra de Duiters)
Voor het grote deel zullen er allemaal nieuwe gezichten komen, maar Captain Price ( De Britse officier met de rode snor) zal wel terug komen.
Soldaat Vassili Ivanovich Koslov:
Het spel begint met de Russische campaign, je speelt Soldaat Vassili Ivanovich Koslov, een gewone soldaat uit het Russische leger. Je vecht op 20 mijl afstand van Moskou tegen de Duitse Blitzkrieg. Ook zal je (weer) strijd leveren bij Stalingrad.
http://img43.imageshack.us/img43/1113/rus6cb.jpg
Sergeant Davis en tankcommandant Welsh:
In de Britse campaign telt twee personen: Sergeant Davis van Generaal Montgomery’s 8th Leger. En Tankcommandant Welsh van de 7th Tank Divisie (de beroemde ‘Desert Rats’).
http://img43.imageshack.us/img43/6144/engelse8if.jpg
Korporaal Bill Taylor:
Voor de Amerikanen speel je Korporaal Bill Tayor, een soldaat van het legendarische 2nd Ranger Battalion. Je zal vechten bij Pointe du Hoc, op de stranden van Normandië!
http://img43.imageshack.us/img43/2295/amerikaan0tc.jpg
Je kunt ook tijdens het spelen als sniper je adem inhouden voor een bepaalde tijd.. zodat je in een soort "trance" komt waarbij je volledige concentratie heb. Je Sniperrifle beweegt niet, en het geluid word zachter...

De locaties


Ook nu zal COD2 zich tijdens de tweede wereld oorlog afspelen. Dit zowel aan de zijde van de Russen, de britten en de Amerikanen. Alle locaties in CoD 2 zullen nieuwe zijn behalve Stalingrad, omdat deze zo aangrijpend is. Maar in tegenstelling tot CoD zullen we nu weer tegen het Afrika korps van Maarschalk Erwin Rommel knokken.
http://img57.imageshack.us/img57/6346/afrika9to.jpg
In MOHAA konden we de kust kannonen onklaar maken, maar nu zullen we naast gevechten in Tunesie en Libie de slag bij El Alamein herbeleven. Hier vond het keerpunt plaats van de oorlog in Afrika. De oprukkende troepen van Rommel werden tot staan gebracht, vlak voor Cairo en door Montgommery's troepen uiteindelijk verslagen. Met behulp van nep olie leidingen, en allerlij andere listen wisten de Britten de Duitsers te misleiden. In CoD2 zullen we dan ook dummy tanks tegenkomen.Ook worden de locaties groter, sommige misschien zelfs 200% groter!! Ze worden dus groter en er zijn meer levels..
http://img213.imageshack.us/img213/9712/land8we.jpg
Een missie die al veelbesproken is is Point Du Hoc. Deze missie was gedoemd te mislukken, want bovenop de hoge rotsen stonden Duitsers naar beneden te schieten, granaten te gooien en mortieren te schieten, maar omdat dit plan zo gek was is het uiteindelijk gelukt. De duitsers hadden gewoon niet verwacht dat iemand daar zou aanvallen. In deze missie moet bovenop de
rotsen zien te komen zonder dood te gaan, wat heel erg moeilijk is. Een quote van de briefing "who even gets close to those cliffs ought to get a medal".
Het level begint net zoals de D-Day missie in MOHAA, met zen allen in een bootje en mortieren vliegen in het rond. Op de boten zelf zaten stukken touw met haken, die ze op de "rotsmuur" afschoten en zo konden ze naar boven klimmen zonder teveel moeite.
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/616/616714/call-of-duty-2-20050518080951181.jpg
spoiler:
Eenmaal op het strand aangekomen. Ontploft de boot achter je en word je ge-shellshocked. Als je rond kijkt dan zul je mensen zien neergemaaid worden en verbrand, ala Saving Private Ryan. Als je eenmaal de top hebt bereikt dan zie je iets vreselijks, de kanonnen zijn nep!! De echte kanonnen zijn verplaatst. Ookal komt er nog meer versterking aan van de Duitsers en zitten er nog steeds Duitsers achter de machine geweeren gaan de mensen die de top hebben bereikt door, tot ver achter de duitse linies om de echte kanonnen te vinden.
Dit level is precies nagebouwd zoals het in de 2e WO was, overal waar dus een opening was lagen bergen met dode lichamen. Ook de toengebruikte legertactieken zijn gebruikt voor dit level zodat het heel sensationeel wordt.!!

De voertuigen

In CoD 2 SinglePlayer zal je veel meer voertuigen mogen besturen, alleen hoeveel missies er zijn met voertuigen hebben ze nog niet gezegt, wel dat de missies met voertuigen groter zullen zijn, met grote veldslagen tegen Rommels leger die veel sterker was dan de Britten.
http://img7.imageshack.us/img7/7653/tank4ia.jpg

De AI

De AI zal ook heel veel beter word, ze "weten" nu wat er gebeurt, bijvoorbeeld: de duitser schuilen achter een autotje, dan roepen je squadmates: "germans behind the car!!"..om het zo realistisch mogelijk te maken hebben ze ongeveer 20.000 zinnen opgenomen!! dus dit belooft heel veel, de AI heeft iets weg van de AI van Brothers In Arms maar natuurlijk beter. De AI kan nu ook flanken, en suppresing fire geven, zodat de Duitsers gebukt blijven en niet terrugschieten. Het kan natuurlijk ook andersom. Maar ook als er bijvoorbeeld een zware sneeuwstorm is dan zullen de Duitsers in hun bunker blijven en niet naar buiten gaan.
De AI is echter wel erg scripted en zo dus minder aantrekkelijk om over en over de SinglePlayer te spelen.

De Wapens

Alle wapens van CoD zullen weer terug komen zoals de M1 Garand, maar al deze wapens zijn grafisch sterk verbeterd waardoor zelfs het Serie nummer van het geweer te zien is.
Er zijn veel wapens toegevoegd, we weten in ieder geval dat deze 3 er in komen.
1. de G43
http://img364.imageshack.us/img364/5277/g43237fu.jpg
2 de SVT40
http://img364.imageshack.us/img364/3208/svt40729kq.jpg
3. een herlaadbare Panzerschreck
http://img96.imageshack.us/img96/8721/panzershreck22su.jpg

Graphics

Zoals elke screenshot al zegt zullen de graphics verbluffend zijn, met weereffecten zoals zandstormen en regenbuien. Ze gaan zelfs in tot de kleinste details zoals het Serie-nummer van een geweer _/-\o_ . Maar wat heel erg mooi is is de rook... klik In CoD 2 zit ook het glow effect maar die zul je niet altijd zien, ook als iemand een regenjas
aan heeft en het heeft regent zul je dat duidelijk zien: zoals in het volgende plaatje.
http://img268.imageshack.us/img268/4987/jas8rn.jpg
Ook is het uiterlijk van de personages drastisch verbetert.
Enkele features:
- Normal mapping (bekend van Doom 3), verzorgt knappe reliëf structuren
(vergelijk het maar met bump mapping, maar dan beter)
- volumetrische smoke (waarbij dus ook rookgranaten worden geïntroduceerd)
- weerseffecten (zandstorm, regen, mist)
- dynamische realtime lichtbronnen
- en iets waar veel van wordt verwacht: specular maps. Specular maps zorgt
ervoor dat lichtbronnen reflecteren op een oppervlak.
- fel verbeterde gezichtsanimaties
- meer soldaten op het scherm dan in het origineel
- kogels ketsen af op metaal

Geluid


Bij het ontwikkelen van het spel hebben ze om advies gevraagd bij 2 oud militairen... Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.. maar dat is niet alles ze hebben iets heel speciaals gemaakt voor CoD 2 het Battle Chatter system. Met dit systeem zijn 20.000 zinnen. Elke soldaat op het
slagveld heeft een unieke stem, en een vocabulaire van tussen de 500 en 700 woorden. Het Battle Chatter System zorgt er bovendien voor dat je squadleden informatie zullen verschaffen over de variërende combat situaties. En dit wordt allemaal realtime berekend, dus niet gescript. Zo krijg je informatie als: "he's on the second floor, right side of the window", of "cover me, I'm reloading!"
Het geluid is opgenomen van authentieke wapens, dus dat zit ook snor. Bovendien is het omgevingsgeluid beter dan in het origineel, zo zul je het verschillend horen wanneer het door een steegje waait, of dat je midden in een zandstorm zit.


Systeemeisen, Trailers en screenshots


Bij de demo zal het spel waarschijnlijk niet zo al te best draaien dit komt omdat het een pre-release demo is, dus aub hierover verder geen vragen in dit topic.

Minimale eisen:
1, 4 GHz Processor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4

Optimale benodigdheden:
2, 5 GHz Processor (Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

Call of Duty 2 MTV Mini Movie for XBox 360 - 862,25 Kb
Call of Duty 2 PC E3 2005 Movie - 282,9 Mb
Call of Duty 2 Xbox 360 E3 2005 Movie - 5,51Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Hi-Res Movie - 196.23 Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Low-Res Movie - 3.91Mb
Call of Duty 2: Xbox360 (newest) 250MB !!


http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_1a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_2a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_3a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_4a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_5a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_6a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_7a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_8a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_9a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_10a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_11a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_12a.thumb.jpgIngame Screenshots:
Hier veel Ingame screenshots met dank aan mede-GoTers.


http://img213.imageshack.us/img213/5640/cod8ut.th.jpghttp://img213.imageshack.us/img213/512/cod2sps20051028224628396td.th.jpghttp://img213.imageshack.us/img213/4752/cod2sps20051028224633141tb.th.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/7955/cod2sps20051028224635849zg.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/5038/shot00060mm.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/5673/shot00079bh.th.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/2485/shot00080dw.th.jpghttp://img461.imageshack.us/img461/9550/shot00090vt.th.jpghttp://img461.imageshack.us/img461/7849/shot00107fw.th.jpg
http://img461.imageshack.us/img461/1164/shot00125wf.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/6122/cod2sps20051028230548679ky.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/8160/cod2sps20051028232045688lq.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/91/cod2sps20051028232125704cg.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/3360/cod2sps20051028232627257jz.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/4463/cod2sps20051028232712257pa.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/2931/cod2sps20051028232717257ob.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/1866/cod2sps20051028232717251er.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/4475/cod2sps20051028232822254yj.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/2335/cod2sps20051028232832254hy.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/9341/cod2sps20051028232927253tj.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/7431/cod2sps20051028232937239wd.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/7800/cod2sps20051028232942293pb.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/1923/cod2sps20051028235157392dk.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/5163/cod2sps20051028235147402im.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/3404/cod2sps20051028235047408mp.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/3867/cod2sps20051028235152396px.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/4235/cod2sps20051028235147401jn.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/120/cod2sps20051028235132370pj.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/9786/cod2sps20051028235032394qs.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/6594/cod2sps20051028235037391dr.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/2247/cod2sps20051028235042404tl.th.jpg

Tweaks:
CD-Key Dieven: (met dank aan Vuurvoske)
Sharkynl
Onderwerp: CD Key Dieven
Op dit moment zijn er mensen actief die cd-keys van Call Of Duty 2 proberen te stelen. Dit doen ze door via msn een programma te sturen genaamd COD2 Optimizer, en ze vertellen erbij dat ze een beta-tester zoeken en ze vragen of je dat wilt worden. Als je dit programma opent geeft ie aan dat er een fout is ontstaan en dat je op exit moet drukken, op het moment dat je op exit drukt wordt je cd-key als msn naam ingesteld. Het emailadres van de persoon waarvan ik het programma heb gekregen is djien_mohaa@hotmail.com
rAz3
Onderwerp: Reageer met quote
iK ben net toegevoegd door: cod_optimizer@hotmail.com

met zelfde vraag!
Ik zei dat ik het had gelezen op fora, en heb geen site gegeven toen ie erna vroeg!

Dus kijk ervoor uit!
Toen ik zei dat ik em doorhad heeft ie me meteen geblokt!!
Let hier dus op, en als je er 1 heb gesignaleerd meld het email adres hier dan even.
De tot nu toe gesignaleerde email adressen:
• djien_mohaa@hotmail.com
• cod_optimizer@hotmail.com


Release Datum:


Europa: 4 november 2005
Verenigde Staten: 25 oktober 2005

Gepubliceerd door: Activision
Ontwikkeld door: Infinity Ward
Officiele site: Call of Duty 2

http://img160.imageshack.us/img160/2934/cod212zv.png
Dit topic is gemaakt door: greatgonzo, jimbojansen90, Karel_V,
Sjaakhaar en Griffin

[Voor 48% gewijzigd door Griffin op 12-12-2005 10:08]


 • tommy6
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 13-09-2021
Is het spel nou zo veel zwaarder dan de demo? Bij mij (XP64 4200+ X2, 1Gig, X800XL) speelde die namelijk met alle maximale instellingen best goed.

[Voor 13% gewijzigd door tommy6 op 31-10-2005 09:27]


 • M@cer
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 17:18
Dit zou best wel eens een spel kunnen worden wat ik ga kopen voor de PC.. En dat is alweer een tijd terug, aangezien de Xbox het op dit moment wint bij mij wat betreft games.

Maar dit is het eerste spel sinds MOHAA wat me weer weet te pakken en waar ik weer zin heb in de Multiplay..

Shut up Legs, keep moving...... - https://www.strava.com/athletes/505504 / www.eigenwijzetriathlon.nl
Lane assist uit op je VAG EV? Purmerend Stuur een DM.


 • Fietslamp398
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 29-05-2022

Fietslamp398

punt uit!

Wow... das weer een mooie startpost :) (ondanks dat ik het vorige topic altijd las, bekeek ik nooit de startpost )

Persoonlijk zit ik nog te twijfelen of de MP van cod2 nou wel zo leuk is.... Er zullen eerst een aantal patches moeten komen iom het zo lekker speelbaar als Cod1 te maken vind ik.

Signatures zijn voor mietjes!


 • krouwen
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 22-03 15:50

krouwen

Hardware Enthusiast

Één ding over de MP. Die is echt heel mooi uitgewerkt.

Ik denk dat vooral de fans van de oude CoD de nieuwe CoD MP weer zullen waarderen. Ik speel nu al 3 jaar CoD en ik moet zeggen dat dit zeker een hele goede vooruitgang is. Het spel is ook leuk voor mensen die nog nooit CoD hebben gespeeld en nu een WW2 oorlogspel in MP willen spelen.

De wapens voelen realistischer aan en de oude mappen zijn verbeterd. Sniper's vindt ik trouwens een punt om apart te noemen, die zijn nu echt heel vet in MP.

Één ding over het healthsysteem. Ik mis het oude systeem totaal niet. Ik kwam er pas na een half uur spelen achter dat ik geen healthbar had. Als je gewoon speelt zoals je dat gewend bent (dekking zoeken als je beschoten wordt) dan heb je helemaal niet door dat je geen healthbar hebt. Je bent namelijk gewoon druk met schieten en dekking zoeken dat je in je achterhoofd houd dat je niet teveel beschoten mag worden.

Dat je automatisch weer health erbij krijgt vindt ik wel goed uitgewerkt. Krijgt de vijand je niet in één keer dood dan kun je weer een nieuw duel aangaan. Dit zorgt voor veel betere actie.

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 23-03 15:00
Fietslamp schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 09:47:
Wow... das weer een mooie startpost :) (ondanks dat ik het vorige topic altijd las, bekeek ik nooit de startpost )
Toch gaat alle dank aan de vorige startpost makers.
ik heb alleen meerdere screenies erin gegooid. voordie dank ik mede gotters

 • xzaz
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 18:50
Inderdaad, verder is de 'medemens' nu ook veel slimmer geworden. Smokes helpen echt en de computer schiet er niet gewoon doorheen. Ze kijken ook veel beter, en voor de mensen die geen CoD1 hebben gespeeld wordt er ook nog op een slimme manier een beetje uitgelegd hoe het spel werkt.

De MP heb ik nog maar 1 keer gespeeld ff (moest weg) maar een dikke puik hoor, het ziet er tof uit en ik ben nu al verslaafd :)

Ik heb overigens nog maar 1 bug gezien en dat was een mannetje die liep maar niet vooruit kwam. Een soort moonwalk dus.

Schiet tussen de palen en je scoort!


Anoniem: 148688

Het spel is zeer mooi. leuk om te doen.

speel het hier op 1280x960 alles op high, loopt soepel.

amd athlonxp2100+
fx5700le ( 30 % oced )
1 gig ram

verder 1 optie, directx 7 rendering. Op 9, 20 fps maar terwijl het beeld er niet eens zoveel mooier op word.

http://img138.imageshack.us/img138/1674/untitled16eg.jpg

screenie.

 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:38

Phyxion

_/-\o_

tommy6 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 09:25:
Is het spel nou zo veel zwaarder dan de demo? Bij mij (XP64 4200+ X2, 1Gig, X800XL) speelde die namelijk met alle maximale instellingen best goed.
Volledige spel is soepeler dan de demo :)
Gisteren geweldig online via het Hamachi netwerk gespeeld, was echt erg gezellig :) Stalingrad met zijn sniperplaatsen, El Alamein met zijn loopgraven, Tunesie met zn honderden trappetjes en daken, echt geweldig ;) Als mensen belang hebben dan de server vanmiddag vanaf ongeveer 1 uur weer draait (Of eerder natuurlijk), post het dan hier even als er belangstelling voor is :) Hamachi cod2got2 met password got heeft in ieder geval nog wel een aantal vrije plaatsen ;)
Inmiddels heb ik al weer een aantal missies gedaan, ik moet nog 1 van de britten, en nog 3 van de USA :)

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Dispenzer
 • Registratie: April 2003
 • Niet online

Dispenzer

Blazen maar

Wellicht al twintig keer voorbij gekomen, maar ik kan nergens een shop vinden die CoD2 al verkoopt voor de pc ... of hebben we het hier over de PS2 of ander platform? 8)7

 • WoutF
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 23-03 17:08

WoutF

Hoofdredacteur
Ik repost mijn vraag uit het oude topic maar even in de hoop dat iemand er antwoord op weet. Want nu kan ik gewoon niet verder met de game :{


Is er iemand al voorbij de missie van de Amerikanen waarin je vanuit een truck/lorry met een panzershreck een Tiger tank neer moet halen? Ik krijg dus geen 'Press F to switch the {wapennaam} for the Panzershreck' te zien en krijg die tank dus niet kapot. Ik heb het level al een keer gerestart, maar kom vanwege bovenstaande reden nooit voorbij dat punt

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 23-03 15:00
Dispenzer schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 11:19:
Wellicht al twintig keer voorbij gekomen, maar ik kan nergens een shop vinden die CoD2 al verkoopt voor de pc ... of hebben we het hier over de PS2 of ander platform? 8)7
hij is nog niet te koop in europa,
maar al wel in USA, dus staat het spel ook op torrent en usenet etc, hierdoor spelen sommige mensen m al.

 • Bart1983
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 23-03 11:09

Bart1983

TF2: [GoT]Netherlands

Ben ik de enige die helemaal niets ziet in de startpost?

TF2: [GoT]Netherlands


 • _reboot_
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 17:49
Bart1983 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 11:44:
Ben ik de enige die helemaal niets ziet in de startpost?
Nee, ik zie ook niets... behalve een grijs vlak en een introafbeelding en de screenshots...

 • JohnD
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 23-03 16:37

JohnD

Bernd

Ik zie alles prima hier :?

Fear thy name as hell awakens
FKA SunStorms_Sletje


 • Stijnd
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 08-04-2022
Bart1983 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 11:44:
Ben ik de enige die helemaal niets ziet in de startpost?
ik zie ook nix :P

 • TheVMaster
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 23-03 13:35

TheVMaster

Moderator WOS
_reboot_ schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 11:46:
[...]

Nee, ik zie ook niets... behalve een grijs vlak en een introafbeelding en de screenshots...
De screenshots zijn oke...voor de rest alleen maar groene vlakken hier :)

Zie hier een Screenshot ;)

[Voor 26% gewijzigd door TheVMaster op 31-10-2005 11:55]


 • Bart1983
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 23-03 11:09

Bart1983

TF2: [GoT]Netherlands

Ik merk nu dat het er wel staat maar het staat bij mij helemaal naar rechts waardoor ik het nie zie.

TF2: [GoT]Netherlands


 • Bra-Jo
 • Registratie: Mei 2002
 • Niet online

Bra-Jo

DILLIGAF

Prachtig spel! Heb van 't weekend het Russische deel van de SP uitgespeeld, en een uurtje online rondgerend. Viel me wel op dat de MP allemaal wat chaotischer overkomt dan CoD1, maar dat kan er ook mee te maken hebben dat er een stuk meer mensen op de server zaten dan ik gewend ben (26 <> 12-16). En ik vind het erg jammer dat je maar één "groot" wapen tegelijk kunt meenemen; ik was gewend om te starten met een sniper rifle en dan z.s.m. een miterailleur van de grond op te rapen, zodat je in twee situaties goed vooruit kunt. Jammer dat ze dat er uit gehaald hebben...

Oh, en nog een hele stomme vraag misschien, maar: ik heb onder SP mijn instellingen goed gezet (ik speel niet met W, A, S, D maar met de pijltjestoetsen), maar dat krijg ik onder de MP niet gedaan. Ik heb mijn SP-profiel ook in de MP geselecteerd, maar toch neemt ie dat niet over. Iemand een idee hoe ik dat voor MP kan regelen?

Nomen nescio


 • Kootstra
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 22-03 17:19
Brabo-Joossie schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 11:54:
En ik vind het erg jammer dat je maar één "groot" wapen tegelijk kunt meenemen; ik was gewend om te starten met een sniper rifle en dan z.s.m. een miterailleur van de grond op te rapen, zodat je in twee situaties goed vooruit kunt. Jammer dat ze dat er uit gehaald hebben...
Je kunt gwn je gun vervangen voor een smg

 • Taenadar
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 19:26
Hebben jullie ook wel is dat je pc zomaar uitvalt ? Of ligt dat aan mijn pc. Ik heb er alleen vast van bij dit spel. Gelukkig hoef je niet hele missies opnieuw te doen als je hem net gehaald hebt. Hij gaat gewoon weer verder :)

 • Bra-Jo
 • Registratie: Mei 2002
 • Niet online

Bra-Jo

DILLIGAF

Kootstra schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 12:02:
[...]


Je kunt gwn je gun vervangen voor een smg
Thnx, werd me inderdaad net ook door een collega duidelijk gemaakt (pistool gewoon inruilen kan ook, heb je toch twee verschillende).

Nomen nescio


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:38

Phyxion

_/-\o_

Wout schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 11:22:
Ik repost mijn vraag uit het oude topic maar even in de hoop dat iemand er antwoord op weet. Want nu kan ik gewoon niet verder met de game :{


Is er iemand al voorbij de missie van de Amerikanen waarin je vanuit een truck/lorry met een panzershreck een Tiger tank neer moet halen? Ik krijg dus geen 'Press F to switch the {wapennaam} for the Panzershreck' te zien en krijg die tank dus niet kapot. Ik heb het level al een keer gerestart, maar kom vanwege bovenstaande reden nooit voorbij dat punt
Ik ben er al voorbij, ik ga direct bezig met het eerste Amerikaanse level (D-Day). Ik drukte gewoon op F, en toen swapte mijn huidige gun met de Panzerschreck, geen enkel probleem mee gehad. Misschien eens een ander wpn selecteren? Dus 1 ipv 2 of 2 ipv 1?
Bart1983 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 11:44:
Ben ik de enige die helemaal niets ziet in de startpost?
Ik zie alles wel, misschien eens cookies e.d. legen?

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Bart1983
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 23-03 11:09

Bart1983

TF2: [GoT]Netherlands

Heb ik gedaan maar heeft niets geholpen. De tekst enzo staat te ver naar rechts waardoor ik en nog een paar mensen het niet kunnen zien.

[Voor 25% gewijzigd door Bart1983 op 31-10-2005 13:01]

TF2: [GoT]Netherlands


 • Giel
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 22:52
Bart1983 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 13:00:
Heb ik gedaan maar heeft niets geholpen. De tekst enzo staat te ver naar rechts waardoor ik en nog een paar mensen het niet kunnen zien.
Ik heb er ook last van. Andere startposts van andere topics doen het wel perfect behalve deze. Raar.

 • FragileM64
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 23:33
krouwen schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 09:55:
Ik denk dat vooral de fans van de oude CoD de nieuwe CoD MP weer zullen waarderen. Ik speel nu al 3 jaar CoD en ik moet zeggen dat dit zeker een hele goede vooruitgang is. Het spel is ook leuk voor mensen die nog nooit CoD hebben gespeeld en nu een WW2 oorlogspel in MP willen spelen.
Ben met alles in je post akkoord , enkel dat je het al drie jaar speelt lijkt me overdreven, spel is pas 29 oktober 2003 uitgekomen :)

Q6700 @ 3400Mhz | 2*2GB | Ati 4870 512MB


 • Fuelke
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 23:19

Fuelke

Forza Ferrari

De screenshots staan op dezelfde rij waardoor de tekst veel te veel naar rechts staat. Pas dat aub nog even aan.

La Ferrari più bella è quella che dobbiamo ancore fare: La Prossima


 • WoutF
 • Registratie: Maart 2000
 • Laatst online: 23-03 17:08

WoutF

Hoofdredacteur
FnF schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 12:54:
[...]

Ik ben er al voorbij, ik ga direct bezig met het eerste Amerikaanse level (D-Day). Ik drukte gewoon op F, en toen swapte mijn huidige gun met de Panzerschreck, geen enkel probleem mee gehad. Misschien eens een ander wpn selecteren? Dus 1 ipv 2 of 2 ipv 1?


[...]

Ik zie alles wel, misschien eens cookies e.d. legen?
Heb dat allemaal al geprobeerd. Ik ga denk ik maar even de developer mode aanzetten en op dat punt via de console de panzerschreck adden. Hopen dat de game dan ook 'getriggerd' wordt en verder gaat

 • j86
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 13-03 22:14
blackraid3r schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 12:03:
Hebben jullie ook wel is dat je pc zomaar uitvalt ? Of ligt dat aan mijn pc. Ik heb er alleen vast van bij dit spel. Gelukkig hoef je niet hele missies opnieuw te doen als je hem net gehaald hebt. Hij gaat gewoon weer verder :)
Ja, het is normaal dat je pc uitvalt tijdens het spelen :*)
Nee ik denk idd dat het aan je pc ligt, beetje onstabiel misschien?

 • Taenadar
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 19:26
joswillems86 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 13:14:
[...]


Ja, het is normaal dat je pc uitvalt tijdens het spelen :*)
Nee ik denk idd dat het aan je pc ligt, beetje onstabiel misschien?
Kheb het alleen bij CoDII, voorderest nooit ergens last van..

 • Wildfire
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 01:00

Wildfire

Joy to the world!

Fuelke schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 13:09:
De screenshots staan op dezelfde rij waardoor de tekst veel te veel naar rechts staat. Pas dat aub nog even aan.
Firefox heeft er geen problemen mee, IE wel :)

---

Wat betreft de performance van de game: multiplayer ga ik voortaan gewoon in DirectX 7 modus spelen, dat werkt echt goed met alle grafische opties voluit.

Voor de singleplayer ga ik naar een configuratie zoeken die op mijn systeem nog net lekker werkt in de drukke scenes.

Gelukkig hebben het single- en multiplayer gedeelte een aparte config :)

[Voor 41% gewijzigd door Wildfire op 31-10-2005 13:32]

Systeemspecs | Mijn V&A spulletjes | Mijn RIPE Atlas probe


 • OKA
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 19-03 22:17
Hoe kun je in MP connecten naar een server die niet in de serverlijst staat, dus dat je zelf het ip-adres en poort-nummer ingeeft?

 • Hann1BaL
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 23-03 15:38

Hann1BaL

Do you stay for dinner?Clarice

Ik lees meerdere klachten over het feit dat dit een beetje meer van hetzelfde is vergeleken met COD (UO).

De spelervaring is in mijn ogen totaal anders. Alles is groter, meer tegenstanders, meer peletongenoten. Veel meer echt veldslagen. Veel meer stress door al die tegenstanders die het risico vergroten dat je op je eigen mensen gaat schieten.

Dat draagt bij mij heel wat bij in ieder geval. Ik vond COD een super spel, maar deze is zeker veel beter.
(Je hebt het gevoel dat het veel "echter" is, al kan ik dat totaal niet beoordelen, want ik heb nooit in WO II gevochten, of welke andere oorlog ook..)

 • KatirZan
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:09

KatirZan

Wandelende orgaanzak

Tja, ik kon uiteraard niet achterblijven en heb CoD-II maar eventjes aangeschaft voor een kleine 45 euro bij de lokale computerboer :D

Ik kan eigenlijk het hele spel omschrijven met : Wat een verschrikkelijk goede verbetering ten opzichte van de eerste Call of Duty.

Voor mensen die CoD spelen is dit dus echt een vooruitgang, okay, om met een beetje resolutie te kunnen spelen in een acceptabele kwaliteit heb je wel een redelijk beest van een PC nodig, maar dit is het dus echt voor de volle 100% waard.

Geluid van de wapens is zo verschrikkelijk veel verbeterd, met name de granaten. Als je nu een granaat gooit is het niet meteen alsof de wereld vergaat. Gooi een granaat een gebouw in en het geluid wordt gedempt. Smoke grenades hebben veel meer effect, zelfs de shotgun die er nu bij is gekomen is een erg grappig en handig wapen voor man-to-man combat ;)

Bashen is helaas nog steeds hetzelfde gebleven en de bajonet voor op de rifle is nog steeds niet ingevoerd. 1 minpunt wel, maar waarschijnlijk ligt dit aan mij, als je inlogt op de meeste online servers, ookal zijn ze in de buurt, je ping lijkt hoog, maar in realiteit is dit niet het geval. Volgens de stats zit ik op gemiddeld een ping van 80, alleen in het spel zelf merk je hier helemaal niets van.

Een ander minpuntje is de variatie in prijs, bij de ene zaak kost CoD2 60 euro, maar bij een zaak 3 kilometer verderop betaal je 50 euro ;)

Wabbawabbawabbawabba


 • Bart1983
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 23-03 11:09

Bart1983

TF2: [GoT]Netherlands

Ik dacht dat hij hier pas 4 november uit kwam?

[Voor 3% gewijzigd door Bart1983 op 31-10-2005 13:47]

TF2: [GoT]Netherlands


 • HeepH
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 20-03 23:50

HeepH

Dope Rapper

ik krijg een waiting for cd key authorisation error als ik cod wil spelen via hamachi ? is daar een oplossing voor, google zegt niet veel zinnigs.

http://specs.tweak.to/16495


 • Bra-Jo
 • Registratie: Mei 2002
 • Niet online

Bra-Jo

DILLIGAF

OKA schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 13:35:
Hoe kun je in MP connecten naar een server die niet in de serverlijst staat, dus dat je zelf het ip-adres en poort-nummer ingeeft?
In het spel op ~ drukken, daarmee haal je de console naar beneden. Daarin typ je:

connect [ip-adres]
(zonder blokhaken uiteraard)

Volgens mij kun je na het ip-adres gewoon een dubbele punt en dan het poortnummer typen, maar dat weet ik niet zeker.

[Voor 5% gewijzigd door Bra-Jo op 31-10-2005 14:02]

Nomen nescio


 • cybermans
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 14-03 16:04
ik zag op de dynabyte site een Special edition van cod2. Weet iemand hier meer over? (box shots ed)

Strava | Runkeeper | Endomondo (mijn leikr uploads)


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:38

Phyxion

_/-\o_

HeefStan schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 13:57:
ik krijg een waiting for cd key authorisation error als ik cod wil spelen via hamachi ? is daar een oplossing voor, google zegt niet veel zinnigs.
Ja, daar is een oplossing voor :) Mail mij maar even voor de oplossing ;)

Mochten er mensen zijn die graag via het cod2got of cod2got2 netwerk online willen spelen op mn server, zet hier dan even een berichtje neer, dan kan ik hem online gooien :)
Bart1983 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 13:47:
Ik dacht dat hij hier pas 4 november uit kwam?
Officiele datum is geloof ik 4 november, maar er zijn al genoeg winkels die ze gewoon verkopen :)

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Wildfire
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 01:00

Wildfire

Joy to the world!

Bart1983 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 13:47:
Ik dacht dat hij hier pas 4 november uit kwam?
Is ook zo.

Systeemspecs | Mijn V&A spulletjes | Mijn RIPE Atlas probe


 • Bra-Jo
 • Registratie: Mei 2002
 • Niet online

Bra-Jo

DILLIGAF

FnF schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 14:06:
[...]
Mochten er mensen zijn die graag via het cod2got of cod2got2 netwerk online willen spelen op mn server, zet hier dan even een berichtje neer, dan kan ik hem online gooien :)
* n00b | IA meldt! Wat is dat? :O

Nomen nescio


 • HeepH
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 20-03 23:50

HeepH

Dope Rapper

Je staat in mijn msn lijst, vanwege aoe3, kom ff on ;)

@ hierboven : Www.hamachi.cc/download

http://specs.tweak.to/16495


 • Anoniem: 77857
 • Registratie: Februari 2003
 • Niet online
*

[Voor 100% gewijzigd door Anoniem: 77857 op 31-10-2005 14:33]


 • Bart1983
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 23-03 11:09

Bart1983

TF2: [GoT]Netherlands

Anoniem: 77857 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 14:12:
Servers die je kunt joinen zonder hamachi en dergelijke:


[...]
*

[Voor 65% gewijzigd door Bart1983 op 31-10-2005 14:22]

TF2: [GoT]Netherlands


 • Bra-Jo
 • Registratie: Mei 2002
 • Niet online

Bra-Jo

DILLIGAF

Weet niet eens wat Hamachi is...
* Bra-Jo kruipt maar weer terug onder z'n steen, samen met z'n C64...

Edit na lezen site:
Eigenlijk een soort gratis VPN-prog dus? Biedt wel mogelijkheden, ware het niet dat onze clan z'n eigen server heeft en we die over het algemeen misbruiken...

[Voor 46% gewijzigd door Bra-Jo op 31-10-2005 14:17]

Nomen nescio


 • M@cer
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 17:18
Net bij play besteld voor ongeveer 39 euro..
Kan niet wachten tot ik online kan gaan knallen.

Shut up Legs, keep moving...... - https://www.strava.com/athletes/505504 / www.eigenwijzetriathlon.nl
Lane assist uit op je VAG EV? Purmerend Stuur een DM.


 • HeepH
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 20-03 23:50

HeepH

Dope Rapper

Brabo-Joossie schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 14:14:
Weet niet eens wat Hamachi is...
* HeepH kruipt maar weer terug onder z'n steen, samen met z'n C64...
Er staat een link in mijn bericht

jongens gecrackte servers posten mag niet he ;)?

@ FnF ik ben tegen je aan het spammen op hamachi, dat ook goed ;)?

[Voor 45% gewijzigd door HeepH op 31-10-2005 14:17]

http://specs.tweak.to/16495


 • Martinspire
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 22:10

Martinspire

Awesomeness

ben nu al ff bezig, en dit spel is erg vet

de levels zien er ook zo vet uit (graphics staan aardig hoog ;) ) en ik vind het zeker mn geld waard!

Martinspire - PC, PS4, X1


 • Bart1983
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 23-03 11:09

Bart1983

TF2: [GoT]Netherlands

HeefStan schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 14:16:
[...]
Er staat een link in mijn bericht

jongens gecrackte servers posten mag niet he ;)?

@ FnF ik ben tegen je aan het spammen op hamachi, dat ook goed ;)?
Stukje terug werden er ook cracked servers gepost en toen is er verder ook niets over gezegd. Maar als het niet mag haal ik ze wel weg.

TF2: [GoT]Netherlands


 • Fuelke
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 23:19

Fuelke

Forza Ferrari

Het mag niet, dus haal ze maar weg

La Ferrari più bella è quella che dobbiamo ancore fare: La Prossima


 • t-x-m
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 19-03 18:39

t-x-m

.NET Nerd

1. Mensen helpen met een illegale versie is iets waar we niet aan doen.
2. Verkeerde volgorde: Eerst vragen, dan pas posten. Niet andersom.

[Voor 117% gewijzigd door Anoniem: 12316 op 31-10-2005 14:48]

GC.Collect();


 • Wing_xD
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 23-03 14:28
Spel inmiddels al uitgespeeld. Vind het een top spel met een geweldige oorlogs sfeer, er gebeurt van alles om je heen. Wat ik zo goed vind van dit spel zijn de enorme verschillende missies en omgevingen waarin het spel zich plaats vind. Wat me wel opvalt daartussen is dat ik nog een missie vanuit een vliegtuig ofzo mis...je weet wel zo´n wrede gevechtsvliegtuig in the air :D. Om maar niet al te veel te verklappen ben ik daarentegen wel verbaasd over de laatste missie....na het uitspelen van de laatste missie was ik wel teleurgesteld daarentegen dat het weer een missie is in town en niet een speciale omgeving ofzo....hoewel het zeker leuk was.

Grafisch ziet het er top uit, voor specs zie m´n signature, het zet weliswaar geen nieuwe standaard op grafisch gebied maar het is op z´n minst wel van het huidige tijd , pfew.

Geluid speelt zeker een belangrijke rol in dit spel, met al de explosies en schoten om je heen. Heb het lekker hard met headset gespeeld :p.

Lang geleden dat ik echt een spel heb uitgespeeld en zeker in een paar dagen tijd lol.

Verdict: Top game met genoeg spelplezier!

[Voor 8% gewijzigd door Wing_xD op 31-10-2005 14:49]


Anoniem: 157044

KatirZan schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 13:43:
Tja, ik kon uiteraard niet achterblijven en heb CoD-II maar eventjes aangeschaft voor een kleine 45 euro bij de lokale computerboer :D

Ik kan eigenlijk het hele spel omschrijven met : Wat een verschrikkelijk goede verbetering ten opzichte van de eerste Call of Duty.

Voor mensen die CoD spelen is dit dus echt een vooruitgang, okay, om met een beetje resolutie te kunnen spelen in een acceptabele kwaliteit heb je wel een redelijk beest van een PC nodig, maar dit is het dus echt voor de volle 100% waard.

Geluid van de wapens is zo verschrikkelijk veel verbeterd, met name de granaten. Als je nu een granaat gooit is het niet meteen alsof de wereld vergaat. Gooi een granaat een gebouw in en het geluid wordt gedempt. Smoke grenades hebben veel meer effect, zelfs de shotgun die er nu bij is gekomen is een erg grappig en handig wapen voor man-to-man combat ;)

Bashen is helaas nog steeds hetzelfde gebleven en de bajonet voor op de rifle is nog steeds niet ingevoerd. 1 minpunt wel, maar waarschijnlijk ligt dit aan mij, als je inlogt op de meeste online servers, ookal zijn ze in de buurt, je ping lijkt hoog, maar in realiteit is dit niet het geval. Volgens de stats zit ik op gemiddeld een ping van 80, alleen in het spel zelf merk je hier helemaal niets van.

Een ander minpuntje is de variatie in prijs, bij de ene zaak kost CoD2 60 euro, maar bij een zaak 3 kilometer verderop betaal je 50 euro ;)
Je klets uit je nek hij is in nl nog nergens te koop aleen maar te bestellen zodat je hem 4november kan ophalen.

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 23-03 15:00
GoT-ers.
Ik had de startpost geedit in FF en dus zag ik alles OK.
het is nu als het goed is gefixed, laat het even weten als het niet zo is.

mijn excuses

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 28-09-2022

Stampertje

Gaat je nix aan

Is goed nu. Dank!!!

Living the American Dream


 • Bart1983
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 23-03 11:09

Bart1983

TF2: [GoT]Netherlands

Griffin schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 14:51:
GoT-ers.
Ik had de startpost geedit in FF en dus zag ik alles OK.
het is nu als het goed is gefixed, laat het even weten als het niet zo is.

mijn excuses
Bij mij doet hij het nu prima, bedankt !

TF2: [GoT]Netherlands


 • t-x-m
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 19-03 18:39

t-x-m

.NET Nerd

T-X-M schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 14:47:
1. Mensen helpen met een illegale versie is iets waar we niet aan doen.
2. Verkeerde volgorde: Eerst vragen, dan pas posten. Niet andersom.
B) Sorry, is ook niet echt een patch/aanpassing aan het spel lijkt mij. Daar komt bij dat het volgens mij ook alleen lokaal werkt, maargoed. :)

GC.Collect();


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:38

Phyxion

_/-\o_

Anoniem: 157044 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 14:50:
[...]


Je klets uit je nek hij is in nl nog nergens te koop aleen maar te bestellen zodat je hem 4november kan ophalen.
Sommige zaken hebben hem al wel in de winkel hoor, moet je even vragen aan de balie of ze hem al binnen hebben gekregen ;)

Ben nu bij Hill 400 als missie, deze missie nog even, en dan nog 1 en ik heb alle missies er weer opzitten _/-\o_

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 23-03 15:00
FnF schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 15:02:
[...]

Sommige zaken hebben hem al wel in de winkel hoor, moet je even vragen aan de balie of ze hem al binnen hebben gekregen ;)

Ben nu bij Hill 400 als missie, deze missie nog even, en dan nog 1 en ik heb alle missies er weer opzitten _/-\o_
dan zijn die winkels strafbaar, maar dat weten ze zelf ook wel.
maar goed ik haal m zaterdag wel ofzo. ik wil m wel hebben maar ik ga niet om 10 uur (openingstijd) bij een winkel staan op een woensdag ochtend.

+ mooi dat de startpost nu wel goed gaat.

[Voor 5% gewijzigd door Griffin op 31-10-2005 15:23]


 • kw_nl
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 00:00
In de startpost wordt gemeld dat je ook in vliegtuigen mag gaan vliegen, maar ik begrijp dat dat niet het geval is? Ben helaas op me werk, kan hem nog steeds niet spelen. Maar ja mijn tijd komt nog wel >:)

XBOX One: KW NL, PSN: kw_nl Strava: https://www.strava.com/athletes/53303907


 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 23-03 15:00
kw_nl schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 15:38:
In de startpost wordt gemeld dat je ook in vliegtuigen mag gaan vliegen, maar ik begrijp dat dat niet het geval is? Ben helaas op me werk, kan hem nog steeds niet spelen. Maar ja mijn tijd komt nog wel >:)
ik speel m zelf nog niet,
maar denk zo dat je in SP weer moet schieten vanuit zn vliegtuid oid

 • jimbojansen
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 07-12-2022
Griffin de link naar CoD 2 deel II werkt niet.. (gaat naar deel 1 )

 • Griffin
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 23-03 15:00
jimbojansen90 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 16:00:
Griffin de link naar CoD 2 deel II werkt niet.. (gaat naar deel 1 )
fixed.
Als ik thuis kom kijk ik nog wel of ik nog wat meer info erin kan zetten en zo de het geheel kan gaan uitbreiden.

 • Game Error
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 22:30
en wat vinden jullei allemaal het chillste wapen in de multiplayer? ik vind de m1 gerrand (schrijf je dat zo??) wel erg chill _/-\o_

CZGAALVD


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:38

Phyxion

_/-\o_

Heb net de SP uitgespeeld :) Laatste missie was wel een beetje kort, maar verder was het erg leuk _O_

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Silvan
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 22:31
Sommige zaken hebben hem al wel in de winkel hoor, moet je even vragen aan de balie of ze hem al binnen hebben gekregen ;)
Dat zou leuk wezen, maar dat is dus echt niet zo. Het mag ook helemaal niet...
Maar ik ga hem vrijdag (4 nov natuurlijK :D) gelijk halen.
Vandaag de halve dag over LAN gespeeld. Wat een heerlijk spel :)

 • Wildfire
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 01:00

Wildfire

Joy to the world!

Silvan van Heck schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 17:02:
[...]


Dat zou leuk wezen, maar dat is dus echt niet zo. Het mag ook helemaal niet...
Maar ik ga hem vrijdag (4 nov natuurlijK :D) gelijk halen.
Vandaag de halve dag over LAN gespeeld. Wat een heerlijk spel :)
Als ik vrijdagmiddag (halve dag stage, mooi dus) naar huis fiets kom ik toch langs de Dynabyte. Ik had 'm gepreordered, kan ik 'm meteen oppikken :)

btw: de Thompson klinkt nog steeds als een mietje... in CoD1 had 'ie tenminste meer "kick"

[Voor 11% gewijzigd door Wildfire op 31-10-2005 17:32]

Systeemspecs | Mijn V&A spulletjes | Mijn RIPE Atlas probe


Anoniem: 44226

217.148.191.26 begint weer vol te lopen... Heb wel zin om ff lekker te fraggen! (Ook al bak ik er geen snijboon van)

 • IRCfreAk
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 17-08-2021
spel gekocht maar om eerlijk te zijn vind ik het niet veel veranderd van cod1 of alle addons
het ziet er gelikt uit maar als je het vergelijkt met hl2 ofzo (ik weet het is geen oorlogsshooter) dan vind ik het toch wel matig voor 2005. Verder ben ik teleurgesteld dat er nu weer geen 5.1 sound bij zit zoals bij mohpa, vooral met shooters vind ik dat toch wel erg gaaf.

 • SAiN ONeZ
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 23-03 15:40

SAiN ONeZ

Ⅎnll-Ԁɹooɟǝp Ⅎool

waar heb je em gehaald, en quanta costa!?

N47h4N|The secret to creativity is knowing how to hide your sources| Dyslexic atheists don't believe in doG! | ɯoǝʇ uıǝʇ ƃǝʞʞǝɹ ʍoɹpǝu ®


 • IRCfreAk
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 17-08-2021
sain onez schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 17:58:
waar heb je em gehaald, en quanta costa!?
http://elcheapo.nl/rd.pl?...=buy&siteid=cdwow&rowid=1
das cdrom, dvd versie is 8 euro duurder, geen verzendkosten..

 • SAiN ONeZ
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 23-03 15:40

SAiN ONeZ

Ⅎnll-Ԁɹooɟǝp Ⅎool

daar wordt ie dus ook pas op 4 nov (vrijdag) verwacht, of heb je em al ontvangen!?!

N47h4N|The secret to creativity is knowing how to hide your sources| Dyslexic atheists don't believe in doG! | ɯoǝʇ uıǝʇ ƃǝʞʞǝɹ ʍoɹpǝu ®


 • wisselwerking
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 22:44
Ik denk dat dit wel weer eentje word voor in de kast. Maar weet iemand of er ook nog een MP demo uitkomt?

Wisselwerking | Flickr | 500px | Strava


Anoniem: 157044

IRCfreAk schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 17:44:
spel gekocht maar om eerlijk te zijn vind ik het niet veel veranderd van cod1 of alle addons
het ziet er gelikt uit maar als je het vergelijkt met hl2 ofzo (ik weet het is geen oorlogsshooter) dan vind ik het toch wel matig voor 2005. Verder ben ik teleurgesteld dat er nu weer geen 5.1 sound bij zit zoals bij mohpa, vooral met shooters vind ik dat toch wel erg gaaf.
kijk nog maar eens goed bij de instelingen er zit wel degelijk 5.1 op

 • Dr. Strangelove
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:32
Waarom kan ik niet meer in 1152x864 spelen? Dit is de laagste resolutie waarbij ik net geen individuele beeldlijnen kan onderscheiden op mijn scherm en die is dus vrij handig om te gebruiken bij zware spellen. In de demo was deze resolutie wel te kiezen. Aanpassen van de .cfg helpt niet, dan schiet hij terug naar 640x480.

Ik baal hier enorm van want dit betekent feitelijk dat ik terug moet gaan naar DX7, en dan lever ik wel erg veel eye candy in :(

Edit: Alt-tab werkt ook niet, ik kan nu het spel niet meer in... en hij CTDde vanmorgen tijdens het veranderen van de toetsen.

[Voor 13% gewijzigd door Dr. Strangelove op 31-10-2005 19:18]

These are my principles. If you don't like them, I have others.


 • Clox
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 11-03 22:23
Echt een prachtspel. Het eerste deel vond ik al erg goed, maar nu is het helemaal top. Mooie nieuwe maps met nog meer sfeer. Alleen online met al die smokespammers is soms niet al te leuk.

Weet iemand eigenlijk wat voor poorten dit spel gebruikt, want ik heb heel vaak connection interrupted (niet fijn) terwijl ik hier toch een 10mbit glasvezel aansluiting heb :?

Macbook Pro, 640 WD extern


 • Justin2000
 • Registratie: Oktober 2000
 • Laatst online: 21:55
Anoniem: 44226 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 17:33:
217.148.191.26 begint weer vol te lopen... Heb wel zin om ff lekker te fraggen! (Ook al bak ik er geen snijboon van)
Zijn er meer van GoT die hier spelen?
Heb me hier gister en vanavond goed vermaakt (onder naam TheFragger)

PV opbrengst


 • Hann1BaL
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 23-03 15:38

Hann1BaL

Do you stay for dinner?Clarice

Ik heb een probleem met mijn radeon 9700 pro en nieuwste catalystdrivers...
Zoals men kan zien is het geen wereldse kaart meer voor de huidige spellen, maar COD 2 is prima speelbaar op wat lagere instelling.
Het probleem alleen:
Ik stel de game in op 1024x768 op 60 Hz (kan niet hoger) en als ik dan de game afsluit, staat mijn windows ook zo ingesteld terwijl die normaal op 1280x1024 85 Hz draait. Meer mensen met dit probleem en/of is er iets aan te doen?

 • HeepH
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 20-03 23:50

HeepH

Dope Rapper

Anoniem: 44226 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 17:33:
217.148.191.26 begint weer vol te lopen... Heb wel zin om ff lekker te fraggen! (Ook al bak ik er geen snijboon van)
Welke poort?

http://specs.tweak.to/16495


 • Fiddle
 • Registratie: Januari 2004
 • Niet online
STANDAARD, MAW, niet invullen ;)

Asus ROG Strix X570-E Gaming, AMD Ryzen 7 5800X, NZXT Kraken X63, Zotac Gaming GeForce RTX 3080 Trinity OC, G.Skill Trident Z RGB, 2x Samsung 980 Pro 1TB, Fractal Design Define R6 USB-C, be quiet! Straight Power 11 750W


 • Joss
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 23-03 16:26
met nog meer andere woorden 28960 :)

Anoniem: 51957

Ik ga binnenkort een server opzetten en kan alle info gebruiken die nog is , files configs enz
Heeft iemand een idee waar ik goed ifo kan vinden :>

 • xtrme
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 23-03 15:58
Ik speel nu COD2 maar dat speelt heel erg belabberd

9800xt overclocked (nieuwste omega drivers )
amd 64bit 3200 +

ik snap er nix van ik hoor mensen hier over dx7 dat ie dan beter werkt
waar kan ik die ergens vandaan toveren kan niet verder terug vinden dan 8 (werkt al beter dan)

 • MarcoC
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 21:18
xtrme schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 22:16:
Ik speel nu COD2 maar dat speelt heel erg belabberd

9800xt overclocked (nieuwste omega drivers )
amd 64bit 3200 +

ik snap er nix van ik hoor mensen hier over dx7 dat ie dan beter werkt
waar kan ik die ergens vandaan toveren kan niet verder terug vinden dan 8 (werkt al beter dan)
Je moet Rendering Method op DX7 instellen, je hoeft DX7 niet te installeren :+.

 • IRCfreAk
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 17-08-2021
Anoniem: 157044 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 18:53:
[...]


kijk nog maar eens goed bij de instelingen er zit wel degelijk 5.1 op
ik zie miles 2d, eax2 en eax3?

 • B-Bandit
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 00:12
IRCfreAk schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 22:19:
[...]

ik zie miles 2d, eax2 en eax3?
En je ziet waarschijnlijk ook nog "eax". Anders zou je 2 en 3 niet kunnen zien. Elk van de Eax varianten is surround...Alleen hoe hoger je gaat, hoe realistischer het klinkt. Meer reverb enzo, de echo's passen zich bij 3 ook aan de omgeving aan. Maar hoger kost ook meer performance...maar dat is het het wel waard, en het scheelt hooguit 2-3%

Psn=Boobybandit - i7 8700K | Asus Prime Z370-A | Corsair Vengeance 16GB DDR4 @3200Mhz| AORUS GTX 1080TI 11Gb Extreme edition | Logitech Z-5400 | Corsair 750W | ASUS PB 279Q


 • xtrme
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 23-03 15:58
MarcoC schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 22:17:
[...]

Je moet Rendering Method op DX7 instellen, je hoeft DX7 niet te installeren :+.
Vertel Vertel
hoe moet ik dat doen
mssn werkt het ook in b&w2 :9~

ik zal je er dankbaar zijn _/-\o_ :P

 • Wildfire
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 01:00

Wildfire

Joy to the world!

xtrme schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 22:29:
[...]


Vertel Vertel
hoe moet ik dat doen
mssn werkt het ook in b&w2 :9~

ik zal je er dankbaar zijn _/-\o_ :P
Nee, je begrijpt het niet helemaal... de game moet het zelf ondersteunen, het moet dan geprogrammeerd zijn om zowel DX7 als DX9 calls te kunnen gebruiken. In CoD2 is dat zo en is het een optie om DX7 of DX9 te gebruiken.

B&W2 heeft die optie niet.

Systeemspecs | Mijn V&A spulletjes | Mijn RIPE Atlas probe


 • Dr. Strangelove
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:32
Overigens scheelt het ook een hoop om textures terug te schalen; ze stonden bij mij op ultra maar na ze omlaag gekrikt te hebben naar high ging het al een stuk beter.

Als ik nou maar in 1152x864 kon spelen... :(

These are my principles. If you don't like them, I have others.


 • potatox
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 12-03 22:12

potatox

unz unz unz

Zow wat zie ik hier veel positieve berichten :| Vind het absoluut tegenvallen. Systeemeisen zijn in combinatie met de engine mogelijk heden in vergelijking met hl2 of wat dan ook erg erg.. slecht. Ze hadden het beter kunnen verkopen als CoD1+texture pack :>
Single Player heb ik tot nu nog niets positiefs gezien. Super liniear. Zat net bij een stuk (als rus) waarbij je op de 1e verdieping staat met een tank onder je. Van links en rechts komen de duitser achter de tank gelopen en gaan achter een machinegeweer zitten. Moeilijkheidsgraad op maximum. Je schiet de duitsers, ze vallen, schieten niet terug, maar waggelen herzenloos rustig door richting het geweer. Dit herhaald zich wel 30x achter elkaar. De tank zelf rijd ook niet verder maar schiet lekker als een banaan herhaaldelijk op 3 plaatsen. Spring je naar beneden dan ineens rijd de tank wel snel weg :r Naja, ben duserg maar dan ook echt erg ontevreden over de zogenaamde "ai" :O .

Net een redelijk lange tijd multiplayer gedaan met 6 mensen. Voor zo goed als elk deathmatch-level is dit gewoon te weinig om normaal te spelen. Het sprinten kan niet meer, lopen ook al niet meer (das nu bukken ingehouden) en normaal rennen maakt nu nóg meer lawaai dan in CoD1. Je hoord iemand al vanaf bijna letterlijk 20km verder rennen. En ff weg sprinten als je in een vuurgevecht zit, zit er dus niet meer bij :'( .
Zo'n beetje elke deathmatch map gespeeld vandaag en waar het bij elke map op neer kwam was dat het weer een camp en snipe-match werd, omdat niemand een beetje lekker kon rennen, want dan ben je al dood aangezien je niet weg kunt sprinten en iedereen je van mijlen ver al kan horen aankomen. Erg jammer.
De positionering van het geluid is ook slecht gedaan (stereo). Je hoord geluiden die redelijk ver weg gebeuren alsof ze naast je gebeuren (bij 5 personen getest, allemaal "last" van).

Niet zo veel positief van deze persoon over CoD2 :) Ik was van plan om met vele anderen CoD2 te halen voor lekker weer wat clanuurtje, maar velen hebben al afgehaakt en blijven bij CoD1 aangezien zij en ik tot nu toe geen reden zien om CoD2 te houden.

--


 • Pendaco
 • Registratie: Augustus 2003
 • Laatst online: 21:12

Pendaco

Vogon Poetry FTW!

Clox schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 19:27:
Echt een prachtspel. Het eerste deel vond ik al erg goed, maar nu is het helemaal top. Mooie nieuwe maps met nog meer sfeer. Alleen online met al die smokespammers is soms niet al te leuk.

Weet iemand eigenlijk wat voor poorten dit spel gebruikt, want ik heb heel vaak connection interrupted (niet fijn) terwijl ik hier toch een 10mbit glasvezel aansluiting heb :?
Ik ga ervan uit dat dat ongeveer hetzelfde is gebleven als bij call of duty (en united offence), daarvoor worden de volgende poorten aangeraden;

28960 - 1 op tcp en 1 op udp

20500 - op udp (start op 20500 - end op 20510)

20600 - op udp (start op 20600 - end op 20610)

wellicht helpt t (ik ben natuurlijk niet aansprakelijk voor vreemde fouten hè ;) )

edit:
oeps ik zag dat Joss de 1ste poort ook al had gegeven

[Voor 8% gewijzigd door Pendaco op 31-10-2005 23:45]

"All that the xHTML validation shows is that you can lowercase and close your tags."


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:38

Phyxion

_/-\o_

Ik heb de laatste dagen vaak een server gehost, dat zal ik natuurlijk wel blijven doen, maar ik ben weer van plan om meer tijd in Battlefield 2 te steken. Ik blijf van mening dat dit nog steeds een betere online game is, die veel meer skills nodig heeft van CoD 2. Het is allemaal net wat meer teamgericht en dat je veel meer tactiek nodig hebt. Als ik even na ging wat ik er zaterdag, de eerste keer dat ik online bezig was, aan mensen neerschoot, was dat er belabberd, en als ik zag wat ik er zondag en maandag van bakte, dan was bijna alles gewoon meteen dood... Daarom vind ik Battlefield 2 toch een stuk beter, daar heb je mensen tenminste niet zo snel dood, nu sniper je ze gewoon van de verste afstand makkelijk neer...

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • Barrycade
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 01:05

Barrycade

]3/\/?/?`/(/\|)[-

FnF schreef op dinsdag 01 november 2005 @ 07:44:
Ik heb de laatste dagen vaak een server gehost, dat zal ik natuurlijk wel blijven doen, maar ik ben weer van plan om meer tijd in Battlefield 2 te steken. Ik blijf van mening dat dit nog steeds een betere online game is, die veel meer skills nodig heeft van CoD 2. Het is allemaal net wat meer teamgericht en dat je veel meer tactiek nodig hebt. Als ik even na ging wat ik er zaterdag, de eerste keer dat ik online bezig was, aan mensen neerschoot, was dat er belabberd, en als ik zag wat ik er zondag en maandag van bakte, dan was bijna alles gewoon meteen dood... Daarom vind ik Battlefield 2 toch een stuk beter, daar heb je mensen tenminste niet zo snel dood, nu sniper je ze gewoon van de verste afstand makkelijk neer...
Uhhh je klaagt dat de mensen zo snel dood zijn als je ze met een sniper raakt? :? Lijkt me toch wel waarheids getrouw. Volgens mij loop je in het echt ook niet zo ver meer als je hersenen er uit worden geschoten door een sniper. COD is gewoon meer een FPS dan Battlefield 2.

 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:38

Phyxion

_/-\o_

littlejoannes schreef op dinsdag 01 november 2005 @ 07:57:
[...]


Uhhh je klaagt dat de mensen zo snel dood zijn als je ze met een sniper raakt? :? Lijkt me toch wel waarheids getrouw. Volgens mij loop je in het echt ook niet zo ver meer als je hersenen er uit worden geschoten door een sniper. CoD is gewoon meer een FPS dan Battlefield 2.
Nee, ik klaag niet, maar het komt gewoon gedeeltelijk door die autorecovery, als je even snel achter een gebouwtje springt, even je health herladen, en begin maar weer met schieten... En de sniper van Battlefield 2 is dan wel heel brak, tenzij je er goed mee kan schieten, maar daar heb je tenminste geen autorecovery van health...

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • kw_nl
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 00:00
FnF schreef op dinsdag 01 november 2005 @ 08:01:
[...]

Nee, ik klaag niet, maar het komt gewoon gedeeltelijk door die autorecovery, als je even snel achter een gebouwtje springt, even je health herladen, en begin maar weer met schieten... En de sniper van Battlefield 2 is dan wel heel brak, tenzij je er goed mee kan schieten, maar daar heb je tenminste geen autorecovery van health...
Ik denk dat je deze twee games niet met elkaar kan vergelijken. BF2 is naar mijn mening de betere game om online te spelen. Het is er meer op ingesteld.

Ik heb trouwens nog een vaag probleem:
Als ik een level laad geeft hij regelmatig een DirectX error. CO2 wordt dan afgesloten. Als ik het een paar keer probeer dan doet hij het wel. Iemand anders dit probleem ook gehad?

XBOX One: KW NL, PSN: kw_nl Strava: https://www.strava.com/athletes/53303907


 • Phyxion
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:38

Phyxion

_/-\o_

kw_nl schreef op dinsdag 01 november 2005 @ 08:25:
[...]


Ik denk dat je deze twee games niet met elkaar kan vergelijken. BF2 is naar mijn mening de betere game om online te spelen. Het is er meer op ingesteld.

Ik heb trouwens nog een vaag probleem:
Als ik een level laad geeft hij regelmatig een DirectX error. CO2 wordt dan afgesloten. Als ik het een paar keer probeer dan doet hij het wel. Iemand anders dit probleem ook gehad?
Niet gehad, maar misschien eens DirectX opnieuw installeren? Of gewoon CoD2 eens opnieuw installeren ;)

En misschien kan je het niet helemaal vergelijken. Maar ik vind het gewoon niet realistisch dat mensen zomaar weer health terugkrijgen (En in de SP voortuigen ook |:().

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • beschuitfluiter
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 23-02 15:30

beschuitfluiter

to the batmobile,let's go

hmmm, kan het dus duidelijk niet spelen in DX9...

p4 3.0, 2x512mb ram, 6600gt 128mb pci-e...

dus maar op dx7, en dan draait t wel soepel... gevechten van de US campagne zijn wel intens moet ik zeggen. Vind het tot nu toe wel weer een vet spel. Vooral doordat je echt waves aanvallen krijgt af en toe. Ach, ik vermaak me er wel mee, al baal ik dat ik de shizzle niet op zijn mooist kan spelen...

¯\_(ツ)_/¯


 • jagermeister
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 12-03 16:24

jagermeister

Artillerie magneet :-(

Heb COD2 ook maar eens geprobeerd en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben :)

Heb eigenlijk voornamelijk het MP gedeelte gespeeld. Heb me best vermaakt. Fog ziet er vet uit en je ziet ook echt meteen geen hand voor ogen. Wapens zijn wel gaaf. Ook erg leuk dat je over muurtjes kan klimmen enzo. Wel jammer dat de meeste maps weer afkomstig zijn uit COD. Geeft je zo'n "been there..." gevoel!

GFX zijn echt subliem. Wat zien die franse, kapot geschoten dorpjes er mooi gedetailleerd uit zeg. Niet meer normaal :D Op mijn systeem... (zie specs) draait het heel vlot op 1280x1024 incl shadows (yes), sync every frame (yes), 4x AA, DirectX7, Smoke edges (everything).

SP even in de gauwigheid bekeken. Begint gelijk vrij intens, maar ik vind die semi-russische stemmen echt vrij lame. Maar goed... als je het niet zou kunnen verstaan had het nog slechter geweest. Viel me wel op zoals velen opmerkten dat het inderdaad erg lineair is allemaal. Denk toch wel dat het best vermakelijk is als je geilt op alle eyecandy en geluid.

- specs - Download mijn custom BF2 map HIER NIET MEER


 • Remi
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 23-03 16:12

Remi

Moo!

beschuitfluiter schreef op dinsdag 01 november 2005 @ 09:06:
hmmm, kan het dus duidelijk niet spelen in DX9...

p4 3.0, 2x512mb ram, 6600gt 128mb pci-e...

dus maar op dx7, en dan draait t wel soepel... gevechten van de US campagne zijn wel intens moet ik zeggen. Vind het tot nu toe wel weer een vet spel. Vooral doordat je echt waves aanvallen krijgt af en toe. Ach, ik vermaak me er wel mee, al baal ik dat ik de shizzle niet op zijn mooist kan spelen...
WTH? Ik heb dezelfde sys specs alleen dan een V9999 256MB en kan hem makkelijk spelen met alle dingen op high en DX9. Op welke resolutie speel jij dan wel niet? Zoveel verschil zit er toch niet in een 6800 en 6600gt?

 • xzaz
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 18:50
Ik vindt het spelletje erg mooi :) alleen zitten er toch wat dingentjes in die ik niet leuk vindt. Je bent bijvoorbeeld heel kort bezig met een missie, het is zo uitgespeeld. Het einde van de missie denk ik van "wat heb ik nou gedaan dan?". Ookal lees je het niet (bij het laden) moet je kunnen weten waar het over gaat. Bij CoD1 vond ik het verhaal veel beter dan bij 2.

*Mensen die het verhaal nog niet weten moeten dit NIET lezen:
Bijvoorbeeld: Bij de Amerikanen heb je op een gegeven moment die bunkers vrij gemaakt van Duitsers. Dan gaat hij weer laden (wat overigens wel even lang duurt als bij CoD1 bij mij) en dan sta je opeens bij de kruispunt alle Duitsers neer te raggen. Ze hebben wel gezecht "we will secure this cross point".

Maar als die rotsen opgaat; hulde hoor,
--
Dus: Toppe game, mooie graf, overzichtelijk spel (menu enz) maar de game-play hadden ze wat aan kunnen doen. Tijd voor CoD3 :)
--


(*oja, en gecondoleert aan de familie van die gast die naar beneden pleurde op die rotsen)

Schiet tussen de palen en je scoort!

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Dit topic is niet bedoelt voor het melden van problemen met het spel. Ook vragen rondom technische problemen horen hier niet thuis, daar hebben we Spielerij - Problemen & Vragen voor.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee