Toon posts:

[Pc] Call of Duty 2 - Deel III Vorige deelOverzichtLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1
Acties:
 • 74.824 views sinds 30-01-2008

 • Griffin
 • Registratie: maart 2003
 • Laatst online: 27-01 14:42
http://img100.imageshack.us/img100/6393/screenshot49ts5xw.jpg


In Januari kondigde het Amerikaanse gamemagazine PC Gamer aan dat hun februari nummer de eerste informatie en screenshots van Call of Duty 2 zou hebben. Daarmee was Call of Duty 2 een feit! en de eerste sneaky berichten druppelden binnen. Zoals het oorspronkelijke spel, zal het vervolg spelen tijdens de tweede wereldoorlog. Je hebt de mogelijkheid om in de single player Amerikanen, Britten en Russen te spelen.
In de multi player kan je ook naast de Amerikanen, Britten en Russen de Duitsers besturen.
Vorige delen
>Call of Duty 2
>Call of Duty 2 - Deel II

Voor wie eerst de demo wil spelen kan deze hier gedownload worden.

Inleiding

Singleplayer

In Singleplayer heb je de keuze om de 2 volgende manieren te spelen:
1: Chronologisch, dit gaat als volgt. Je bent bijvoorbeeld een Amerikaan, met deze campaign speel je eerst level 1, daarna ga je level 1 spelen van de Britten enzovoort dit heet "vignette".

2: Missies per land, dit is precies het tegenovergestelde als punt 1, je speelt nu de missies van bijvoorbeeld de Amerikanen uit en dan Britten enzovoort.

CoD 2 zou volgens de makers een heel hoog herspeelbaarheid niveau hebben, want het level is zo groot dat je verschillende paden en legertactieken kan nemen en gebruiken. Je blijft natuurlijk gebonden aan je objectives maar die hoef je niet per se op volgorde te doen zoals in CoD. Zodat je zo min mogelijk verliezen lijd en maximaal duitsers dood >:) Er is zoals je ziet een SP demo uitgekomen (ziel link boven)

Multiplayer


De multiplayer is net als in CoD en CoD:UO gewoon vet. Standaard is er geen healthbar aanwezig en wordt je health automatisch geregained.
Mensen die graag in voertuigen de blitz willen zijn worden teleur gesteld door Activision. In de Multiplayer zijn deze namelijk niet aanwezig.

De characters


In CoD 2 zul je zoals de vorige CoD weer in 3 legers spelen, de Amerikanen, Britten en de Russen. (In de MultiPlayer is dit in 4 legers, namelijk als extra de Duiters)
Voor het grote deel zullen er allemaal nieuwe gezichten komen, maar Captain Price ( De Britse officier met de rode snor) zal wel terug komen.
Soldaat Vassili Ivanovich Koslov:
Het spel begint met de Russische campaign, je speelt Soldaat Vassili Ivanovich Koslov, een gewone soldaat uit het Russische leger. Je vecht op 20 mijl afstand van Moskou tegen de Duitse Blitzkrieg. Ook zal je (weer) strijd leveren bij Stalingrad.
http://img43.imageshack.us/img43/1113/rus6cb.jpg
Sergeant Davis en tankcommandant Welsh:
In de Britse campaign telt twee personen: Sergeant Davis van Generaal Montgomery’s 8th Leger. En Tankcommandant Welsh van de 7th Tank Divisie (de beroemde ‘Desert Rats’).
http://img43.imageshack.us/img43/6144/engelse8if.jpg
Korporaal Bill Taylor:
Voor de Amerikanen speel je Korporaal Bill Tayor, een soldaat van het legendarische 2nd Ranger Battalion. Je zal vechten bij Pointe du Hoc, op de stranden van Normandië!
http://img43.imageshack.us/img43/2295/amerikaan0tc.jpg
Je kunt ook tijdens het spelen als sniper je adem inhouden voor een bepaalde tijd.. zodat je in een soort "trance" komt waarbij je volledige concentratie heb. Je Sniperrifle beweegt niet, en het geluid word zachter...

De locaties


Ook nu zal COD2 zich tijdens de tweede wereld oorlog afspelen. Dit zowel aan de zijde van de Russen, de britten en de Amerikanen. Alle locaties in CoD 2 zullen nieuwe zijn behalve Stalingrad, omdat deze zo aangrijpend is. Maar in tegenstelling tot CoD zullen we nu weer tegen het Afrika korps van Maarschalk Erwin Rommel knokken.
http://img57.imageshack.us/img57/6346/afrika9to.jpg
In MOHAA konden we de kust kannonen onklaar maken, maar nu zullen we naast gevechten in Tunesie en Libie de slag bij El Alamein herbeleven. Hier vond het keerpunt plaats van de oorlog in Afrika. De oprukkende troepen van Rommel werden tot staan gebracht, vlak voor Cairo en door Montgommery's troepen uiteindelijk verslagen. Met behulp van nep olie leidingen, en allerlij andere listen wisten de Britten de Duitsers te misleiden. In CoD2 zullen we dan ook dummy tanks tegenkomen.Ook worden de locaties groter, sommige misschien zelfs 200% groter!! Ze worden dus groter en er zijn meer levels..
http://img213.imageshack.us/img213/9712/land8we.jpg
Een missie die al veelbesproken is is Point Du Hoc. Deze missie was gedoemd te mislukken, want bovenop de hoge rotsen stonden Duitsers naar beneden te schieten, granaten te gooien en mortieren te schieten, maar omdat dit plan zo gek was is het uiteindelijk gelukt. De duitsers hadden gewoon niet verwacht dat iemand daar zou aanvallen. In deze missie moet bovenop de
rotsen zien te komen zonder dood te gaan, wat heel erg moeilijk is. Een quote van de briefing "who even gets close to those cliffs ought to get a medal".
Het level begint net zoals de D-Day missie in MOHAA, met zen allen in een bootje en mortieren vliegen in het rond. Op de boten zelf zaten stukken touw met haken, die ze op de "rotsmuur" afschoten en zo konden ze naar boven klimmen zonder teveel moeite.
http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/616/616714/call-of-duty-2-20050518080951181.jpg
spoiler:
Eenmaal op het strand aangekomen. Ontploft de boot achter je en word je ge-shellshocked. Als je rond kijkt dan zul je mensen zien neergemaaid worden en verbrand, ala Saving Private Ryan. Als je eenmaal de top hebt bereikt dan zie je iets vreselijks, de kanonnen zijn nep!! De echte kanonnen zijn verplaatst. Ookal komt er nog meer versterking aan van de Duitsers en zitten er nog steeds Duitsers achter de machine geweeren gaan de mensen die de top hebben bereikt door, tot ver achter de duitse linies om de echte kanonnen te vinden.
Dit level is precies nagebouwd zoals het in de 2e WO was, overal waar dus een opening was lagen bergen met dode lichamen. Ook de toengebruikte legertactieken zijn gebruikt voor dit level zodat het heel sensationeel wordt.!!

De voertuigen

In CoD 2 SinglePlayer zal je veel meer voertuigen mogen besturen, alleen hoeveel missies er zijn met voertuigen hebben ze nog niet gezegt, wel dat de missies met voertuigen groter zullen zijn, met grote veldslagen tegen Rommels leger die veel sterker was dan de Britten.
http://img7.imageshack.us/img7/7653/tank4ia.jpg

De AI

De AI zal ook heel veel beter word, ze "weten" nu wat er gebeurt, bijvoorbeeld: de duitser schuilen achter een autotje, dan roepen je squadmates: "germans behind the car!!"..om het zo realistisch mogelijk te maken hebben ze ongeveer 20.000 zinnen opgenomen!! dus dit belooft heel veel, de AI heeft iets weg van de AI van Brothers In Arms maar natuurlijk beter. De AI kan nu ook flanken, en suppresing fire geven, zodat de Duitsers gebukt blijven en niet terrugschieten. Het kan natuurlijk ook andersom. Maar ook als er bijvoorbeeld een zware sneeuwstorm is dan zullen de Duitsers in hun bunker blijven en niet naar buiten gaan.
De AI is echter wel erg scripted en zo dus minder aantrekkelijk om over en over de SinglePlayer te spelen.

De Wapens

Alle wapens van CoD zullen weer terug komen zoals de M1 Garand, maar al deze wapens zijn grafisch sterk verbeterd waardoor zelfs het Serie nummer van het geweer te zien is.
Er zijn veel wapens toegevoegd, we weten in ieder geval dat deze 3 er in komen.
1. de G43
http://img364.imageshack.us/img364/5277/g43237fu.jpg
2 de SVT40
http://img364.imageshack.us/img364/3208/svt40729kq.jpg
3. een herlaadbare Panzerschreck
http://img96.imageshack.us/img96/8721/panzershreck22su.jpg

Graphics

Zoals elke screenshot al zegt zullen de graphics verbluffend zijn, met weereffecten zoals zandstormen en regenbuien. Ze gaan zelfs in tot de kleinste details zoals het Serie-nummer van een geweer _/-\o_ . Maar wat heel erg mooi is is de rook... klik In CoD 2 zit ook het glow effect maar die zul je niet altijd zien, ook als iemand een regenjas
aan heeft en het heeft regent zul je dat duidelijk zien: zoals in het volgende plaatje.
http://img268.imageshack.us/img268/4987/jas8rn.jpg
Ook is het uiterlijk van de personages drastisch verbetert.
Enkele features:
- Normal mapping (bekend van Doom 3), verzorgt knappe reliëf structuren
(vergelijk het maar met bump mapping, maar dan beter)
- volumetrische smoke (waarbij dus ook rookgranaten worden geïntroduceerd)
- weerseffecten (zandstorm, regen, mist)
- dynamische realtime lichtbronnen
- en iets waar veel van wordt verwacht: specular maps. Specular maps zorgt
ervoor dat lichtbronnen reflecteren op een oppervlak.
- fel verbeterde gezichtsanimaties
- meer soldaten op het scherm dan in het origineel
- kogels ketsen af op metaal

Geluid


Bij het ontwikkelen van het spel hebben ze om advies gevraagd bij 2 oud militairen... Een oud-soldaat zei dat het geluid veel te zacht was in CoD 1... dus hebben ze bijvoorbeeld de explosies harder gemaakt.. maar dat is niet alles ze hebben iets heel speciaals gemaakt voor CoD 2 het Battle Chatter system. Met dit systeem zijn 20.000 zinnen. Elke soldaat op het
slagveld heeft een unieke stem, en een vocabulaire van tussen de 500 en 700 woorden. Het Battle Chatter System zorgt er bovendien voor dat je squadleden informatie zullen verschaffen over de variërende combat situaties. En dit wordt allemaal realtime berekend, dus niet gescript. Zo krijg je informatie als: "he's on the second floor, right side of the window", of "cover me, I'm reloading!"
Het geluid is opgenomen van authentieke wapens, dus dat zit ook snor. Bovendien is het omgevingsgeluid beter dan in het origineel, zo zul je het verschillend horen wanneer het door een steegje waait, of dat je midden in een zandstorm zit.


Systeemeisen, Trailers en screenshots


Bij de demo zal het spel waarschijnlijk niet zo al te best draaien dit komt omdat het een pre-release demo is, dus aub hierover verder geen vragen in dit topic.

Minimale eisen:
1, 4 GHz Processor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4

Optimale benodigdheden:
2, 5 GHz Processor (Athlon XP / Pentium 4)
1 GB RAM
ATi Radeon 9800XT / GeForce FX 5900

Call of Duty 2 MTV Mini Movie for XBox 360 - 862,25 Kb
Call of Duty 2 PC E3 2005 Movie - 282,9 Mb
Call of Duty 2 Xbox 360 E3 2005 Movie - 5,51Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Hi-Res Movie - 196.23 Mb
Call of Duty 2: Big Red One E3 2005 Low-Res Movie - 3.91Mb
Call of Duty 2: Xbox360 (newest) 250MB !!


http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_1a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_2a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_3a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_4a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_5a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_6a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_7a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_8a.thumb.jpg
http://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_9a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_10a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_11a.thumb.jpghttp://www.callofdutyweb.com/albums/album10/cod2_12a.thumb.jpgIngame Screenshots:
Hier veel Ingame screenshots met dank aan mede-GoTers.


http://img213.imageshack.us/img213/5640/cod8ut.th.jpghttp://img213.imageshack.us/img213/512/cod2sps20051028224628396td.th.jpghttp://img213.imageshack.us/img213/4752/cod2sps20051028224633141tb.th.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/7955/cod2sps20051028224635849zg.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/5038/shot00060mm.th.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/5673/shot00079bh.th.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/2485/shot00080dw.th.jpghttp://img461.imageshack.us/img461/9550/shot00090vt.th.jpghttp://img461.imageshack.us/img461/7849/shot00107fw.th.jpg
http://img461.imageshack.us/img461/1164/shot00125wf.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/6122/cod2sps20051028230548679ky.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/8160/cod2sps20051028232045688lq.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/91/cod2sps20051028232125704cg.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/3360/cod2sps20051028232627257jz.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/4463/cod2sps20051028232712257pa.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/2931/cod2sps20051028232717257ob.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/1866/cod2sps20051028232717251er.th.jpghttp://img476.imageshack.us/img476/4475/cod2sps20051028232822254yj.th.jpg
http://img476.imageshack.us/img476/2335/cod2sps20051028232832254hy.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/9341/cod2sps20051028232927253tj.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/7431/cod2sps20051028232937239wd.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/7800/cod2sps20051028232942293pb.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/1923/cod2sps20051028235157392dk.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/5163/cod2sps20051028235147402im.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/3404/cod2sps20051028235047408mp.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/3867/cod2sps20051028235152396px.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/4235/cod2sps20051028235147401jn.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/120/cod2sps20051028235132370pj.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/9786/cod2sps20051028235032394qs.th.jpghttp://img491.imageshack.us/img491/6594/cod2sps20051028235037391dr.th.jpg
http://img491.imageshack.us/img491/2247/cod2sps20051028235042404tl.th.jpg

Tweaks:
CD-Key Dieven: (met dank aan Vuurvoske)
Sharkynl
Onderwerp: CD Key Dieven
Op dit moment zijn er mensen actief die cd-keys van Call Of Duty 2 proberen te stelen. Dit doen ze door via msn een programma te sturen genaamd COD2 Optimizer, en ze vertellen erbij dat ze een beta-tester zoeken en ze vragen of je dat wilt worden. Als je dit programma opent geeft ie aan dat er een fout is ontstaan en dat je op exit moet drukken, op het moment dat je op exit drukt wordt je cd-key als msn naam ingesteld. Het emailadres van de persoon waarvan ik het programma heb gekregen is djien_mohaa@hotmail.com
rAz3
Onderwerp: Reageer met quote
iK ben net toegevoegd door: cod_optimizer@hotmail.com

met zelfde vraag!
Ik zei dat ik het had gelezen op fora, en heb geen site gegeven toen ie erna vroeg!

Dus kijk ervoor uit!
Toen ik zei dat ik em doorhad heeft ie me meteen geblokt!!
Let hier dus op, en als je er 1 heb gesignaleerd meld het email adres hier dan even.
De tot nu toe gesignaleerde email adressen:
• djien_mohaa@hotmail.com
• cod_optimizer@hotmail.com


Release Datum:


Europa: 4 november 2005
Verenigde Staten: 25 oktober 2005

Gepubliceerd door: Activision
Ontwikkeld door: Infinity Ward
Officiele site: Call of Duty 2

http://img160.imageshack.us/img160/2934/cod212zv.png
Dit topic is gemaakt door: greatgonzo, jimbojansen90, Karel_V,
Sjaakhaar en Griffin

[Voor 48% gewijzigd door Griffin op 12-12-2005 10:08]


 • TheVMaster
 • Registratie: juli 2001
 • Laatst online: 12:19

TheVMaster

Moderator WOS
_reboot_ schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 11:46:
[...]

Nee, ik zie ook niets... behalve een grijs vlak en een introafbeelding en de screenshots...
De screenshots zijn oke...voor de rest alleen maar groene vlakken hier :)

Zie hier een Screenshot ;)

[Voor 26% gewijzigd door TheVMaster op 31-10-2005 11:55]


 • pisart
 • Registratie: juni 2002
 • Niet online
Anoniem: 148688 schreef op maandag 31 oktober 2005 @ 10:04:
Het spel is zeer mooi. leuk om te doen.

speel het hier op 1280x960 alles op high, loopt soepel.

amd athlonxp2100+
fx5700le ( 30 % oced )
1 gig ram

verder 1 optie, directx 7 rendering. Op 9, 20 fps maar terwijl het beeld er niet eens zoveel mooier op word.

http://img138.imageshack.us/img138/1674/untitled16eg.jpg

screenie.
Er is toch wel een groot verschil:

Dx7 mode:

http://tweakers.net/ext/f/43e4e2fc0e041de0e59fd9804e846f26/thumb.jpg

dx9 mode met normal texture quality:

http://tweakers.net/ext/f/abf5fa996ecede5ae6faaf737475eeb6/thumb.jpg

dx9 mode met extra texture quality:

http://tweakers.net/ext/f/336c1098954d1d1f45ac77c2fd6db7ec/thumb.jpg

AA en AF aanzetten met dx9 mode en extra texture quality zorgde voor hele rare beelden, met de andere modes ging het wel goed en zag niet zo'n verschil.
Dx7 draait perfect met AA en AF.

 • pisart
 • Registratie: juni 2002
 • Niet online
Hmm, foutje van mij. Die eerste screen is met texture quality op extra.
Dit is op normal:

http://tweakers.net/ext/f/750bc30caaae65ba4f29da6c7a743bb3/thumb.jpg

[Voor 57% gewijzigd door pisart op 01-11-2005 11:35]


Anoniem: 104588

aha gister zag ik ook ineens dat knopje om directx op 7 te zetten.
Ik vind het verschil tussen 7 en 9 echt minimaal grafisch gezien, maarja qua performance :?

volgens mij kan niemand op dx9 goed spelen, single player mss wel maar mp heb je de extra frames wel nodig.

Bij mij bv

dx7
http://img362.imageshack.us/img362/1933/dx70uo.th.jpg

dx9
http://img362.imageshack.us/img362/9954/dx93ho.th.jpg

Kijk vooral naar het aantal frames, verschil is wel erg groot imo. Staat btw op 125max dus weet niet pcies wat die eigelijk is..maar hij blijft meestal tussen de 100-125

dit is met 4x AA en 4x AF

 • Vuurvoske
 • Registratie: oktober 2003
 • Laatst online: 18-12-2021

Vuurvoske

Nunquam cede!

Dit moet overigens wel in het console ~ worden ingevoerd.
Een ander handig commando is cg_drawlagometer 1, dan zie je net zoals in sof2 zo'n lagmetertje.

Zie ook hier: http://img25.imageshack.us/img25/17/cod2mps20051101113603451er.th.jpg

[Voor 24% gewijzigd door Vuurvoske op 01-11-2005 15:00]

Beroeps brabander


 • AtleX
 • Registratie: maart 2003
 • Niet online

AtleX

Tyrannosaurus Lex 🦖

De SP is echt belachelijk kort, ik heb er 4 uur en 9 minuten over gedaan op de op-1-na hoogste moeilijkheidsgraad. Daarbij ben ik 9x dood gegaan.

Ik moet zeggen dat het spel bij mij toch wel vloeiend loopt. Op mijn A-XP 2600+ @ 2147MHz, 1GB geheugen en Geforce 6600GT zette de auto-detect 'm op alles medium met 2x AA en 800x600 als resolutie. Zelf heb ik de resolutie verhoogd naar 1024x768 en dan haal ik ongeveer 30fps.

Tussendoor heb ik met F12 wat screenshots gemaakt:

Call of Duty 2
http://tweakers.net/ext/f/d3d20c871d837953e71fccbd6cc680a2/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/65cae258316b33b63439d24061daa823/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/bf112aff4c9b0a587f8923b2af033e3a/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/76b65b0f371f7e9a5a5c1099bd7efa0a/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/6b00bcc445efd0b6d58259d1c7c654b1/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/6fab97341fd908a987fa68739aa7911e/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/cd01697a64c769101bb967beea06b954/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/bf390472008672c2c25f5b5545bcf2dd/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/56faffed476952a1f4670956fd318cbf/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/4f69f3b76782ac3dffa401837114813c/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/67b2c42d2fc7b60cd0fb2dc3b19de5ac/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/6eb9f2369881e57c125dee639a434a47/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/ce9ad6413641aead480314897f60fdbb/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/ca124df5e60bef337432a09f85ae8578/thumb.jpghttp://tweakers.net/ext/f/04a37c5a94e880b66da96677624d36b4/thumb.jpg
http://tweakers.net/ext/f/1918fb0c00558a64668a44dc7b2e46ed/thumb.jpg

12x360Wp = 4320 Wp @ Growatt 4200TL-XL. Zuid met helling 13° op plat dak.


Anoniem: 156051

Eijkb schreef op donderdag 17 november 2005 @ 15:51:
Zo, COD2 uitgespeeld. Enerverende ervaring, relaxte gameplay, mooie graphics. En nee, ik ben inderdaad niet al te kieskeurig. Met DX7 op een 9800Pro is het natuurlijk niet "je van het" maar alleszins overtuigend genoeg. Vooral het level Pointe Du Hoc vond ik de moeite waard, te meer ik afgelopen vakantie (rond D-Day) een weekje in Normandie ben geweest voor alles te bezichtingen en toen dus ook op die lokatie heb rondgelopen en het verhaal erachter heb gehoord. Herkenbare beeld en mijn inziens goed weergegeven in het spel, buiten het feit natuurlijk dat de kans ietwat kleiner was dat jij, als hoofdpersoon, die cliff levend op kwam.
Inderdaad schiitterend level


 • mhoogendam
 • Registratie: oktober 2002
 • Laatst online: 21-01 17:00
GameDrome starts the World Search and Destroy 5on5 Friendly ladder.

The Call of Duty2 community is still missing any anticheat in CoD2, the need to play fun wars is still there. That is the reason we came up with a friendly ladder.
This ladder starts now and will be closed after a good anticheat is released.

The other ladders and leagues will start when the anticheat is there.

Because there isn’t any anticheat we have to rely on the community that they will not use any cheats.
Are you up to it? Sign up your clan, create a team and join the ladder.

You know any other clans that are trustworthy?
Invite them to join the ladder.

www.gamedrome.com


http://www.gamedrome.com/images/gd/gd_big01.jpg

:: De Bokkerijders :: CoD2 :: S&D Public :: Powered by impact-hosting.nl :: 83.98.154.66:28960
Grtz, [^v^]Delerium

[Voor 8% gewijzigd door mhoogendam op 25-11-2005 13:25]

Delerium Steam Profile BF4 profile


 • AtleX
 • Registratie: maart 2003
 • Niet online

AtleX

Tyrannosaurus Lex 🦖

Je kan je post editten door te klikken op het http://gathering.tweakers.net/global/templates/tweakers/images/icons/edit.gif-tekentje rechtsboven je post.

[Voor 47% gewijzigd door AtleX op 09-12-2005 11:05]

12x360Wp = 4320 Wp @ Growatt 4200TL-XL. Zuid met helling 13° op plat dak.


Anoniem: 156051

Even een tip voor de stabiliteit en fps van deze game.

V-sync vertraagd de fps behoorlijk, ik zit zo rond de 35fps. Uitschakelen van V-sync zorgt voor zeer schommelende fps, in mijn geval tussen de 28-75fps, en onzuiver beeld (krijg er koppijn van 8)7 ) . Nu heb ik het volgende gevonden.

1. Zet in de driversettings van je videokaart V-sync op Toepassinggestuurd.
2. Zet in het spel V-sync uit.
3. Open de console en typ cg_drawfps 1. (voor diegene die dit nog niet weten)
4. Start een game (ik start meestal Moscow Russia MP)
5. Kijk wat je gemiddelde fps is. (in mijn geval 50fps).
6. Open de console en typ com_maxfps 50 (vul voor 50 jouw gemiddelde waarde in)
7.Start een game en kijk of de fps stabiel rond de ingestelde waarde blijft hangen.

Door deze tweak heb ik de instellingen in windows kunnen vehogen voor deze game en heb ik minder framedrops bij MP games. Hij blijft nu tussen de 45-50fps hangen waar het voorheen 28-75fps was. 8)

zie het resultaat


Foo

 • FunkyPunky
 • Registratie: juni 2005
 • Laatst online: 27-01 21:07
Ik erger me nogal aan het eenvoudige bashen in CoD2, waar je op 5 meter afstand iemand neer kan maaien, en met één pistolbash iemand kunt killen.

zie hier het bewijs, ik was even bezig :D

http://img461.imageshack.us/img461/9137/shot4fs.th.jpg

Daarin is CoD Uo toch echt wel wat uitgebalanceerder 8)

http://miagaming.com


 • Me_Again
 • Registratie: mei 2005
 • Laatst online: 16-10-2019
@ ErikH

Als je een firewall in je router hebt, kan die alleen de toegang blokkeren van buiten -> pc en niet andersom. Het ligt dus niet aan je router, maar aan een (windows) firewall, denk ik.

Gebruik je Seagate of Norton etc...?

Ik heb nog even een vraag... Zijn er ook CoD2 gamers waarbij het opstarten van het spel enorm lang duurt? Zodra ik op "Call of Duty MP" klik zie ik dit scherm gedurende 1 minuut...

http://img428.imageshack.us/img428/2929/cod8po.jpg

Specs:
Intel Pentium 4 3.2GHz
1GB DDR SDRAM
XFX 6600GT
Maxtor 120GB SATA

[Voor 42% gewijzigd door Me_Again op 31-12-2005 09:44]


 • Me_Again
 • Registratie: mei 2005
 • Laatst online: 16-10-2019
Ik gebruik bijna altijd de All Seeing Eye, maar met of zonder dit programma start CoD2 beide keren erg langzaam op. Firewall uitzetten helpt ook niets

http://img423.imageshack.us/img423/7864/run7my.jpg

Dit probleem had ik ook met CoD1 8)7

 • Dynacore
 • Registratie: september 2005
 • Laatst online: 26-10-2018
Over ongebalanceerd gesproken :X

http://img275.imageshack.us/img275/5985/shot00173xd.th.jpg

Toch te triest voor woorden?
En dit was niet heel even ofzo maar zeker 10 a 15 minuten.

[Voor 22% gewijzigd door Dynacore op 04-01-2006 02:53]

"We Threw Gasoline on the Fire And Now We Have Stumps For Arms And No Eyebrows" Specs


Anoniem: 148850

http://img264.imageshack.us/img264/7945/coddisco0vt.th.jpg

Weet iemand hoe dit probleem op te lossen is. Na enkele minuten spelen begint ie zo te doen. Kan de videokaart het gewoon niet aan of ligt het aan de drivers???????

 • Chrono Trigger
 • Registratie: oktober 2005
 • Laatst online: 26-01 00:34
Hey mensen, ik ben voor het eerst in deze CoD2 topic. Ik wilde graag weten of er ook een specifieke GoT-CoD2-Clan is. Iemand antwoord? Is er ook een page waar je je "Hall-of -Fame"-plaatjes kan dumpen? Dit zijn m'n beste(m'n masterscores, scores waarbij ik 100 kills of meer in een ronde heb):

http://img352.imageshack.us/img352/8913/shot01823ea.th.jpg

http://img458.imageshack.us/img458/9562/shot03108bs.th.jpg

i7 8700K + Mugen 5 @ 4,6GHz // 16GB @ DDR4-3730 CL17 // AsRock Z370 Extreme 4 // GTX1060


 • FunkyPunky
 • Registratie: juni 2005
 • Laatst online: 27-01 21:07
http://img111.imageshack.us/img111/8302/shot01627vr.th.jpg

zoiets eerder :) ?

http://miagaming.com


 • Anoniem: 128143
 • Registratie: november 2004
 • Niet online
Het kan beter ;)

http://tweakers.net/ext/f/5f756676083d5614867b70883e107cf7/thumb.jpg

Had hem toen net geinstalleert daarom Unknown Soldier. En jij zit in een clan ook nog :P

Ik speel trouwens alles op max op 1920 x 1200 met FPS van 40 ~ 60, zie sig voor specs.

Anoniem: 45427

Ik had te laat door dat het een rifle only server was, terwijl ik met me thompson bezig was en nu kan ik dus bijna geen server meer in.
Ik word er steeds uitgekickt door Punkbuster. Ik ben uit de server gegooid dmv een kick, nou ja daar hadden ze een goed punt maar een ban is toch wel heel erg. Hoe kan ik dit ongedaan maken ? Ik kon gewoon een Thompson kiezen dus een echte rifle only server was het niet. Ik cheat niet omdat cheaten voor watjes is.

[Voor 87% gewijzigd door Anoniem: 45427 op 19-04-2006 19:17]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 112755

[quote]Joss schreef op zaterdag 27 mei 2006 @ 17:50:
[...]

Ik heb een klein tooltje geschreven om de images/textures van cod te coverteren.

Deze tool kan een hele directory converteren ipv een enkel bestand.
.iwi --> .dds
.dds --> .iwi

Lees de Readme in the zipfile


Let op dit is een beta versie. (inmiddels niet meer)
http://home.wanadoo.nl/williambouter/Screen1.GIF

Download


De texture files zitten in de 'iw_08.iwd' file welke te vinden is in de Call of Duty 2\Main map

[Voor 89% gewijzigd door Anoniem: 112755 op 06-06-2006 12:10]

Pagina: 1

Dit topic is gesloten.

Let op:
Dit topic is niet bedoelt voor het melden van problemen met het spel. Ook vragen rondom technische problemen horen hier niet thuis, daar hebben we Spielerij - Problemen & Vragen voor.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee