Toon posts:

Whatpulse Online Keyboard en muis tracker - deel 8 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 4.093 views sinds 30-01-2008

Onderwerpen


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Brobbel
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 06-06 15:54
http://lighteye.whyz.nl/startpost/logo.png

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Voorgaande delen
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
WhatPulse Online keyboard en muis tracker
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 2
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 3
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 4
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 5
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 6
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 7

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Wat is Whatpulse?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Whatpulse is een project dat je keys en clicks kan bijhouden door middel van een programma dat je op je computer installeert. Het programma heeft ook de mogelijkheid (dus niet verplicht) om je toetsaanslagen apart te registreren zodat je een mooi overzicht kan krijgen welke toets jij nou het meest indrukt.

Uiteindelijk draait het bij de meeste mensen om de competitie. Wij staan nu met team GoT op de eerste plek en ons doel is om het meest bedreigende team "LUELinks" voor te blijven. Maar als hun in dit tempo doorgaan met het groeiende aantal leden en keys gaan we het nog moeilijk krijgen.
Dus daarom hebben we ook jou hulp nodig.

Lijkt het je leuk om voor jezelf en/of voor het GoT team mee te doen lees dan verder...

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dus Whatpulse is een keylogger?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dit zou mijn eerste vraag zijn waarop ik antwoord zou willen hebben als ik dit voor het eerst las dus dit maar eerst:

Ja, zo zou je het best kunnen zeggen. Maar niet 1 die wachtwoorden of andere zaken "steelt". Diverse mensen (ook hier op GoT) hebben het Whatpulse programma gesnifft of het geen informatie verzend die de privacy schend. Ook heb ik persoonlijk nergens geruchten of feiten gelezen dat het Whatpulse programma onveilig is. Hiernaast komt het feit dat er nu al tienduizenden mensen meedoen met dit project over de gehele wereld dus dat als het onveilig zou zijn dit echt wel opgemerkt was.

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe kan ik beginnen?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
1. Je gaat naar Whatpulse.org en je registreert je daar.
2. Vervolgens moet je het programma (de cliënt) downloaden en installeren zodat je keys en clicks bijgehouden kunnen worden.
3. Nu ben je in principe klaar. Maar als je ook nog bij een team wilt horen dan ga je naar my.whatpulse.org/teams (deze link werkt alleen als je geregistreerd en ingelogd bent op whatpulse.org) om een team te kunnen joinen.

Let op; De nieuwe Linux client werkt op dit moment nog niet. Deze wordt echter op dit moment gedevved :)

Ons team van GoT heet simpelweg GoT. Dus als je ons wilt joinen zoek je daar op. Je hebt wel een wachtwoord nodig om ons team te kunnen joinen dit wachtwoord is:

fratsers

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Veel voorkomende problemen
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe moet ik inloggen als ik het Whatpulse programma heb opgestart?
Je moet bij het opstarten een venster krijgen zoals te zien is op voorbeeld 1. Je vult je username en wachtwoord in en drukt vervolgens op Get Account Information (eventueel vul je nog een Proxy in als je daarachter werkt). Bij een succesvolle join moet jij in datzelfde venster bij het kopje status je account informatie te zien krijgen. Druk vervolgens op OK en vanaf nu worden je keys en clicks geregistreerd.

Hoe kan ik mijn keys en clicks nu zenden naar whatpulse.org?
Dit kan je doen door dubbel te klikken op het W plaatje in je systray. Het Whatpulse programma zelf heeft ook diverse instellingen om dit automatisch te laten doen. Dat zenden wordt ook wel "Pulsen"; genoemd.

Ik krijg meldingen dat er niet in het register geschreven kan worden?
Je kunt Whatpulse alleen gebruiken als je rechten hebt tot schrijven in het Windows register. Dit i.v.m. de beveiliging tot cheaten bijvoorbeeld.

Ik ben keys en/of clicks zomaar kwijt geraakt?
Vanwege de beveiliging schrijft het Whatpulse programma in een zogenaamde .bin bestand EN in het Windows register. Er is geen mogelijkheid om dit te backuppen ook weer vanwege de cheatgevoeligheid.

Om te voorkomen dat je zomaar keys en/of clicks kwijt raakt: sluit Whatpulse of Windows op de juiste manier af. Dus niet zomaar de power of reset knop van je PC indrukken. Ook kun je beter niet het Whatpulse programma afsluiten via taakbeheer.

Verder als je last hebt van een onstabiel systeem die regelmatig vastloopt of zomaar reset is het verstandig op je keys en clicks regelmatig (automatisch) te laten pulsen, zodat een eventueel verlies minimaal is. Ook als je gaat experimenteren als in overklokken of andere zaken waar de PC een grote kans van slagen heeft zomaar te rebooten of vast te lopen is het verstandig om van te voren alvast te pulsen.

Mooi dan installeer ik Whatpulse ook op mijn moeders pc
Dit mag dus niet! Je mag Whatpulse WEL op meerdere PC's installeren maar ALLEEN als jij er dan ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Als iemand anders gebruik gaat maken van de PC waar whatpulse op staat dan wordt je geacht uit te loggen.

Natuurlijk is dit systeem vrij moeilijk te controleren, maar cheaters (dit wordt gezien als een vorm van cheaten ja) worden vanzelf opgemerkt en dan wordt je hele account gebanned! Niet leuk voor jezelf en zeker niet voor het team (die dan keys verliest en mogelijk een slechte naam hierdoor krijgt).

Activity Throttle Breached?
Dit is meestal een cheat beveiligings issue. Je kan sowieso maximaal 1 keer in de minuut pulsen. Een tweede check is of je avKPS niet hoger ligt dan 4. avKPS is average keys per second.

Als jij bijvoorbeeld gebruik maakt van 2 pc's en je pulsed op de ene pc keys en je wilt daarna ook de keys pulsen van de andere PC dan heb je veel kans dat je deze message krijgt. Er staat dan dat je een uur moet wachten ofzo, maar afhankelijk dus hoeveel tijd ertussen zit t.o.v. de keys kan dit (veel) langer duren.


http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Statistieken
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Via Whatpulse Signature Images kun je een eigen signature plaatje maken waarin je eigen (en eventuele team) statistieken te zien zijn. Het is wel leuk om te zien hoe goed je het doet :)
Op GoT kan je gelukkig geen plaatjes in je sig plaatsen, dus hier heb je er weinig aan ;)

Verder maakt Lighteye elke dag tussen 06.00 en 09.00 uur zogenaamde dagstatistieken (worden gepost in dit topic). Die 6-9 is maar een indicatie, er kan altijd wat tussenkomen waardoor het niet mogelijk is. De post kan wat later komen, maar het zal meestal niet veel schelen.

De dagstatistieken worden eerst allemaal gedownload zoals ze op dat moment op whatpulse.org staan. En vervolgens heeft Lighteye een programma in Visual Basic 6 geschreven die de cijfertjes omzet tot de dagelijkse statistieken.

Waarom dan die dagelijkse statistieken terwijl het op whatpulse.org "actueel" is?
Nou omdat, zoals ik al eerder zei, het makkelijker is om de cijfertjes te vergelijken in hoeverre je als persoon of team erop vooruit gaat. En verder is het natuurlijk goed voor eventuele discussievoer ;)

Deze dagstatistieken worden gepost hier op GoT in UBB maar zijn ook te bewonderen via de HTML. laatste.html laat de laatste dagstatistieken zien.

En.... wat bij Whatpulse niet kan, kan hier bij GoT wel: het behalen van mijlpalen! Hieronder staan de mijlpalen waarmee je met name genoemd zult worden in de statistieken!
 • Hout (100.000)
  • Kool (250.000)
  • Steen (500.000)
  • Beton (750.000)
  • Gewapend Beton (1.000.000)
  • Metaal (2.500.000)
  • Brons (5.000.000)
  • Zilver (7.500.000)
  • Goud (10.000.000)
  • Titanium (25.000.000)
  • Diamant (50.000.000)
  • Platina (75.000.000)
  • Kryptonite (100.000.000)
Sinds kort is er ook een website waar je mooie kleurtjes kan krijgen op je "keyboard".
op deze website verzend je je keyfrequenties-htm file, en je krijgt er een mooi plaatje voor terug! :P

Voorbeeldje:
http://www.superrembo.com/misc/whatpulse/output/20050514064912012.png

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Tot slot
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
irc.tweakers.net/whatpulse is het IRC kanaal van het GoT team. Het is hier erg gezellig.
De stats van het chatten op irc zijn hier te vinden.

Ook Fok! heeft een team, en ze denken echt dat ze ons kunnen verslaan B) ( http://forum.fok.nl/topic/661798 ). Nou zal dat niet zo snel gebeurden, aangezien wij 3x zoveel members hebben ;)

Om reclame te maken voor het GoT team zou je het volgende in je signature kunnen zetten:[url=laatste_got_topic_url]Join het GoT Whatpulse team[/url] of iets anders naar jouw smaak :) (mensen die iets soortgelijks al in hun signature hebben staan, vergeet het niet te updaten naar het nieuwe topic ;) )

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dus help mee om GoT (the bloody Dutch AGAIN!) op #1 te houden ;) !
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png

Dank aan Lighteye voor het grotendeels maken van de vorige post, en voor het hosten van alle plaatjes en de HTML stats een speciale dank voor primemaximuz :)

[Voor 8% gewijzigd door Brobbel op 15-05-2005 15:20]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Netjes :) Je hebt de OP toch wel overgetypt ipv copy-paste he?? :+

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Brobbel
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 06-06 15:54
wdekreij schreef op zaterdag 07 mei 2005 @ 15:37:
Netjes :) Je hebt de OP toch wel overgetypt ipv copy-paste he?? :+
Tuurlijk, het aantal keys moest toch weer omhoog! ;)
En zeg nou zelf, ik heb je inmiddels ingehaald!

[Voor 10% gewijzigd door Brobbel op 07-05-2005 15:40]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Brobbel schreef op zaterdag 07 mei 2005 @ 15:38:
[...]


Tuurlijk, het aantal keys moest toch weer omhoog! ;)
En zeg nou zelf, ik heb je inmiddels ingehaald!
Als ik nu pulse sta ik 1 miljoen boven jou :7 so ssssst :+

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 19:00

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

9 174 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (188) +14 nero355 2.762.946 (+107.882) 808.882 (+41.360)

:*) Weer wat keys verder :Y)

Trouwens :

http://www.superrembo.com/misc/whatpulse/output/20050419203229995.png <= oud

http://www.superrembo.com/misc/whatpulse/output/20050507163459217.png <= nieuw

Niet veel veranderd opzich :D

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
wdekreij schreef op zaterdag 07 mei 2005 @ 16:18:
[...]

Als ik nu pulse sta ik 1 miljoen boven jou :7 so ssssst :+
Hmm, dan ben ik je aan het inhalen >:)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • link_mario
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 08-06 14:26
Zo deel 8 alweer :*) Damn m'n keys gaan echt hard nu ik vakantie heb en 't pokke weer is buiten :9

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • pven
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online
Ik heb zojuist 215.000 keys en zo'n 122.000 clicks gepushed ; dat was toch vandaag? :?

We gaan eraan! || Marktplaats-meuk. Afdingen mag! ;-) || slotje.com for sale || Dank pven!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

Allemaal niet vergeten de URL in je sig aan te passen he! :)

Hmmz, hier komt dus m'n sig


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

pven schreef op zaterdag 07 mei 2005 @ 18:48:
Ik heb zojuist 215.000 keys en zo'n 122.000 clicks gepushed ; dat was toch vandaag? :?
Wat heb ik gemist? Wat was er vandaag?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Anoniem: 26235 schreef op zaterdag 07 mei 2005 @ 20:17:
[...]

Wat heb ik gemist? Wat was er vandaag?
Ik denk dat hij de Luelinks pulse-dag bedoeld ofzo...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 19:00

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

Gwannoes schreef op zaterdag 07 mei 2005 @ 19:51:
Allemaal niet vergeten de URL in je sig aan te passen he! :)
Hey daar zeg je wat !!! Effe gedaan :Y)

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Currahee
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 19:04

Currahee

3 miles up, 3 miles down!

Mjah hoeveel verwachten jullie dat de pulse zal zijn morgen van LUElinks. Mijn inschatting is ergens tussen de 125 en de 150 miljoen keys. Ze hebben immers meer dan 3 weken lopen sparen met een steeds toenemend aantal leden. Als je kijkt naar de output van voor het sparen was deze rond de 20 miljoen keys. Nu hing hij meestal rond de 10-12 miljoen dus ik verwacht morgen een redelijk pulse van de LUE's. Helaas :(

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FaBioTh
 • Registratie: November 2003
 • Niet online
Kheb ook nog wel wat klaar liggen ga de laatste 3 dagen erg hard btw maar als ze nummer 1 worden dan stoten we ze zo er weer af :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Nu online

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Zozo, nummer acht alweer... :D

Iemand wees me er op dat ik eens in de inbox op whatpulse.org moest kijken, maar als hij dat niet gezegd had, had ik 'het' niet geweten.. Is er een manier om hiervan op de hoogte gesteld te worden via mail ofzo ? Of, nog beter, dat het programma een popupje laat zien... ?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dxue
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 02-06 18:14

Dxue

PSN:EvilDrunk

ben benieuwd wat er straks allemaal gepost gaat worden door Lue. we zullen zien.

Het geheim van het handhaven van een succes berust vaak op het succes van het handhaven van een geheim.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dxue
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 02-06 18:14

Dxue

PSN:EvilDrunk

oh heb even voor een nieuwe member gezorgd. ze typt nogal heeel erg veel voor school. had dat eerder moeten doen. ze heeft in dezelfde tijd als ik minstens al 2x zoveel getypt. hopelijk blijft ze het nog lang volhouden :Y)

Het geheim van het handhaven van een succes berust vaak op het succes van het handhaven van een geheim.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
ScottB schreef op zondag 08 mei 2005 @ 00:31:
Zozo, nummer acht alweer... :D

Iemand wees me er op dat ik eens in de inbox op whatpulse.org moest kijken, maar als hij dat niet gezegd had, had ik 'het' niet geweten.. Is er een manier om hiervan op de hoogte gesteld te worden via mail ofzo ? Of, nog beter, dat het programma een popupje laat zien... ?
Ik miste ze ook al, kwam er achter dat mn mailbox vol stond :X
Wordt inderdaad niet goed aangegeven.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Luelinks heeft nu al 36 miljoen gepulsed sinds de stats van vanmorgen, en dan moet te pulse-dag nog beginnen :(

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
wdekreij schreef op zondag 08 mei 2005 @ 01:50:
Luelinks heeft nu al 36 miljoen gepulsed sinds de stats van vanmorgen, en dan moet te pulse-dag nog beginnen :(
Hmm dan zou je toch zeggen dat ze al begonnen waren :X
Het kan gewoon niet dat de echte pulse nog moet komen... hoewel, wat zeg ik nu, met dat cheatprogje kan het natuurlijk wel 8)7

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bobje
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 11-02 13:00
Zal ik dan maar een schaamteloze terugvindpost maken :). Ik pwn jullie allemaal als ik pulse :P.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Metalrick
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 11:49

Metalrick

tcpdump ninja

ik heb ook een kleine bijdrage geleverd: 170k, kijken wat daar vandaag nog bijkan :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp_logo.png

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%202%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20k%20e%20y%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Bobje18.350.000 (-) 3.454.356 (-)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - pisart17.340.171 (+50.555) 2.785.944 (+16.888)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Skywave12.900.000 (-) 1.869.402 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Gromba12.744.835 (-) 2.608.721 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - RobdeZwaan10.172.544 (-) 568.987 (-)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - J0YR1D3R9.044.678 (-) 1.959.778 (-)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (8) +1Hans908.699.061 (+29.266) 2.538.153 (+6.153)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (7) -1iXi8.674.514 (-) 1.763.789 (-)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (10) +1Yinchie8.655.921 (+95.378) 3.749.063 (+16.369)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (9) -1promwarm8.569.488 (-) 1.882.719 (-)
11 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (11) - KompjoeFriek8.536.912 (-) 1.960.862 (-)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (12) - aKra8.087.718 (-) 1.126.057 (-)
13 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (13) - reinaldo7.817.814 (-) 1.562.629 (-)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (14) - Sypheron7.266.339 (-) 1.346.216 (-)
15 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (15) - itons7.090.645 (-) 2.003.090 (-)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (17) +1Brobbel7.036.430 (+4.869) 1.350.541 (+2.768)
17 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (16) -1Sh1ft7.035.072 (-) 964.512 (-)
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (18) - Wussie6.961.731 (-) 2.662.433 (-)
19 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (19) - XanderH6.957.489 (-) 1.278.359 (-)
20 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (20) - LMD6.925.631 (+43.898) 2.043.887 (+9.328)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20c%20l%20i%20c%20k%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Yinchie8.655.921 (+95.378) 3.749.063 (+16.369)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - Bobje18.350.000 (-) 3.454.356 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - wdekreij6.777.946 (-) 3.008.186 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - supercow2.869.375 (+15.378) 2.825.586 (+18.409)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - pisart17.340.171 (+50.555) 2.785.944 (+16.888)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Wussie6.961.731 (-) 2.662.433 (-)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - Gromba12.744.835 (-) 2.608.721 (-)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - Hans908.699.061 (+29.266) 2.538.153 (+6.153)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Maegrim6.421.999 (+49.159) 2.496.045 (+4.191)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - mono-oXide5.230.244 (-) 2.368.024 (-)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20t%20e%20a%20m%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - GoT1309 (+3)1.605.491.242 (+4.245.058)526.507.240 (+1.594.415)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - #Team.Quakenet436 (+1)1.363.101.175 (+3.162.597)399.772.747 (+1.417.015)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - LUELinks1427 (+16)971.117.218 (+53.556.081)491.708.717 (+16.649.589)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Hinnavaatlus381 (-)776.789.009 (+1.207.524)333.720.042 (+650.792)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - SomethingAwful702 (-)622.103.207 (+4.304.791)155.493.501 (+1.597.946)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Neowin.net400 (-)544.409.837 (+853.107)157.854.870 (+344.522)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - ACCESSOFEVIL117 (-)466.384.811 (+856.605)62.014.300 (+235.051)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - AAO-Tracker391 (-)442.754.174 (+1.527.840)150.651.259 (+686.256)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Zoomby.cl352 (-)441.695.050 (+5.185.171)191.298.885 (+3.010.261)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - fok!300 (-)409.043.070 (+740.721)136.994.342 (+269.787)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=M%20i%20j%20l%20p%20a%20l%20e%20n%20
Hout (100.000) - 2 user(s)
945 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1104) +159calvin_chemist186.583 (+107.224) 81.234 (+26.151)
1052 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1071) +19SuperPietje112.612 (+12.950) 60.831 (+7.550)
Kool (250.000) - 1 user(s)
881 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (929) +48enix251.380 (+46.930) 86.682 (+19.454)
Steen (500.000) - 2 user(s)
632 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (748) +116pven635.392 (+216.015) 414.601 (+122.395)
658 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (753) +95Metalrick580.068 (+170.869) 117.433 (+32.440)
Gewapend beton (1.000.000) - 1 user(s)
391 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (505) +114TheLegend1.340.333 (+349.786) 641.351 (+155.109)
Metaal (2.500.000) - 2 user(s)
178 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (223) +45Penk2.735.286 (+358.176) 772.536 (+111.480)
200 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (206) +6Disiesel2.537.828 (+43.855) 691.175 (+7.701)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=W%20a%20n%20n%20e%20e%20r%20%20%20v%20a%20n%20%20%20n%20u%20m%20m%20e%20r%20%20%201%20
GoT (de nummer 1) doet nu 289 dagen mee met 42.109.461 keys van afgelopen week. LUELinks doet nu 211 dagen mee met 124.440.961 keys van afgelopen week.

Dit zou betekenen dat het nog
56 dagen zal duren voordat we van nummer 1 verdreven worden.

GoT zal dan 1.942.366.930 keys hebben.
LUELinks zal dan 1.966.644.906 keys hebben.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=L%20U%20E%20L%20i%20n%20k%20s%20%20%20o%20v%20e%20r%20z%20i%20c%20h%20t%20
LUELinks - top 3 users
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - LuapLevap25.624.051 (-) 6.584.860 (-)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - FirebirdGM12.801.365 (+35.038) 2.205.931 (+13.793)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Scizor21312.275.952 (-) 2.048.605 (-)
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - top 3 pulses
111 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (738) +727MooGliSH8.192.697 (+7.962.569) 400.053 (+357.574)
224 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (156) +132ShiftyDude6.061.045 (+4.702.629) 3.870.161 (+3.473.363)
341 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (445) +404Johnnykid3.980.493 (+3.508.214) 312.139 (+231.140)
252 van de 1427 users (18%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 148.972 keys per user die gepulsed heeft.

Het gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 680.461 keys. Dit betekent dat het gemiddelde gestegen is met 29.576 keys.
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - Nieuwe en leavende users
16 nieuwe leden:

UIS2001 6.944.556 142.557
knickars 2.755.745 866.861
pkthunderzap 427.740 550.959
JangoJeedai128 213.487 42.746
spacecowboy1337 129.627 49.129
likelylad 87.707 25.144
Sciz 63.013 9.144
Konmon 49.099 69.941
ext 35.274 31.740
backyardmongoose 27.032 31.247
monicle 5.180 4.212
TerminusEst 5.022 1.373
Shaz-o-matic 2.141 463
THEPhreak 2.088 124
SSraditz 1.090 46
t9035768 39 27


Geen leavende LUELinks users.http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20c%20h%20a%20t%20s%20l%20e%20t%20%20%20v%20a%20n%20%20%20d%20e%20%20%20d%20a%20g%20
1178 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (223) +45Penk2.735.286 (+358.176) 772.536 (+111.480)
2391 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (505) +114TheLegend1.340.333 (+349.786) 641.351 (+155.109)
331 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (33) +2Chafgrenade6.229.486 (+235.068) 2.249.647 (+86.952)
4632 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (748) +116pven635.392 (+216.015) 414.601 (+122.395)
569 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (78) +9DarkBlue4.171.601 (+210.688) 804.521 (+45.815)
672 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (82) +10fooker4.111.617 (+197.073) 1.569.890 (+73.912)
7658 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (753) +95Metalrick580.068 (+170.869) 117.433 (+32.440)
8173 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (192) +19psmeets2.774.123 (+150.857) 878.635 (+79.079)
9594 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (649) +55de_mark87719.460 (+126.794) 127.151 (+18.039)
1098 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (106) +8spk03.746.751 (+113.979) 632.660 (+22.781)
189 van de 1300 users (15%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 31.859 keys per user die gepulsed heeft.

Ons gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 1.234.685 keys. Dit betekent dat ons gemiddelde gestegen is met 415 keys.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%205%20%20%20c%20o%20u%20n%20t%20r%20i%20e%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - USA14.704.918.504 (+88.347.760)3.752.866.052 (+27.650.067)15.371 (+36)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GER8.012.858.079 (+27.653.523)2.443.451.742 (+11.282.160)5.140 (+5)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - NL5.395.017.777 (+18.978.209)1.705.898.128 (+6.934.732)5.362 (+10)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - UK3.442.414.150 (+14.056.305)1.069.252.738 (+4.791.657)3.900 (+4)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - CAN2.983.276.374 (+14.438.985)951.175.517 (+5.734.889)2.870 (+1)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=4%20%20%20n%20i%20e%20u%20w%20e%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20
En tot slot een warm welkom voor de 4 nieuwe leden:

Megaerathia 1.390.228 97.292
bebbet 6.106 3.321
antidude 61 88
evy 39 5


1 leavende user:

Diddle 3.175.138 660.186

Nog steeds niet in de user top 20 ? Kom jodelen in het IRC kanaal van het GoT team: http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif irc.tweakers.net #whatpulse
Statistieken gemaakt op: 8-5-2005 7:53:11 en zijn van 0805 t.o.v. 0705

Huishoudelijke mededelingen:
• Wil je ook meedoen met Whatpulse en het GoT team steunen? Lees dan de startpost van dit topic.
laatste.html voor de laatste HTML stats. - Nieuwe users in HTML

Wat opvalt:
Diddle die het team heeft verlaten, mocht je eenzaam gaan voelen mag je altijd terugkomen ;)
• LUELinks die duidelijk een megapulse heeft gedaan.
LUELinks keys
LUELinks chatslet
Ik denk dat we nog meer mogen verwachten vandaag aangezien de grafiek waar ik het gemiddelde bijhoud LUELinks nog niet helemaal aan 'hun' gemiddelde zit.
Grafiek post ik morgenvroeg bij de stats.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • CyberThijs
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 16:37
hmm, aan de output te zien zijn ze niet meer bezig met cheaten...

edit: even ter verduidelijking: de gedane pulses van gisteren (die whatpulse nog eens appart toonde) vertonen geen onregelmatigheden (zoals keys en clicks die nagenoeg gelijk zijn..)

[Voor 59% gewijzigd door CyberThijs op 08-05-2005 15:51]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 139116

nee, alleen de (chatslet) top 6 heeft een miljoenenpulse, dus dat is mooi (komt er dan eindelijk eerlijke competitie?). Hopelijk cheat het deel dat nog niet gepulsed heeft ook niet...

*heeft zelf 100k gepulsed, chatslet nr. 15*

[Voor 4% gewijzigd door Anoniem: 139116 op 08-05-2005 10:19]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • magnifor
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 19:27
LUELinks gaat echt hard. :(

[Voor 4% gewijzigd door magnifor op 08-05-2005 11:14]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
@CyberThijs en Bokkenpiloot: Hoe bedoelen jullie dat ze niet meer bezig zijn met cheaten? In ieder geval de top 3 chatsletten pulsen zowat hun hele totaal, als dat geen cheaters zijn.
Dit was geen megapulse, dit was een megacheat :/
Ik verwacht toch eigenlijk wel dat er wat users gedelete gaan worden.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
Ze staan nu op 981,245,457 en het wordt nu pas 8 mei in de US :|. Het miljard gaan ze halen vandaag :|

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

Is het nu al tijd voor het? :P

edit: nvm..

[Voor 20% gewijzigd door Patriot op 08-05-2005 12:54]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Ja, ga je gang :P
* RoD gaat zo 1,75 miljoen pulsen :*)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

denk het :P

Luelinks staat al op 982 miljoen inmiddels, weet iemand waar de rem zit van dit alles, we moeten ze echt tot stoppen brengen :9

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Nu online

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Oef, stroom viel net uit hier, ik vreesde het ergste, maar gelukkig heb ik alles nog :D

[Voor 10% gewijzigd door Scott op 08-05-2005 13:07]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
wdekreij schreef op zondag 08 mei 2005 @ 12:44:
[...]

denk het :P

Luelinks staat al op 982 miljoen inmiddels, weet iemand waar de rem zit van dit alles, we moeten ze echt tot stoppen brengen :9
Nieuwe client :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • krvabo
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 08-06 09:26

krvabo

MATERIALISE!

Er zit toch een maand tussen zodat mensen nog kunnen pulsen.. dus das gewoon screwed ;)

Pong is probably the best designed shooter in the world.
It's the only one that is made so that if you camp, you die.


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 73881

Ik heb net ook maar ff ruim 120.000 keystrokes en 120.000 klicks verstuurd. Mijn bijdrage aan de megapulse :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Nou, we hebben bijna 6 miljoen keys gepulsed met zn allen... dat is nog niks natuurlijk, ik hoop maar dat het nog komt.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • diehard889
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 12:53
zo net ff weer 20K gepulsed:D lkkr hoe staan we er voor nu?

In een pashokje gaan zitten en dan roepen dat het wc papier op is.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Peter
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 06-06 09:41
(jarig!)
Ik heb net ook 50k gepulsed, heb nog 40k klaarstaan voor later vandaag. Is het geen idee om ook weer zo'n megapuls op GoT te organiseren?

[edit] Never mind, ik lees net de PM van Lighteye :)

[Voor 19% gewijzigd door Peter op 08-05-2005 14:47]


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 139116

@ RoD: MooGliSH (chatslet nr.1) heeft een kps gem. van 0.01 (lijkt me dus niet echt een cheater), de nr. 2 heeft een gemiddelde van 2.78. De nummer 3 heeft een gemiddelde van 0 en de nummers 4 t/m 6 hebben allen een te hoog gemiddelde (>2.5). Wat dat betreft heb je dus gelijk, maar het valt mij met name mee dat er maar 4 cheaters zijn met een miljoenenpulse. Maar we moeten de stats van morgen maar afwachten (ik denk dat het aantal cheaters met een miljoenenpulse dan veel hoger zal zijn)...

ik ga trouwens wat vaker inloggen op de whatpulse site ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Anoniem: 139116 schreef op zondag 08 mei 2005 @ 16:01:
@ RoD MooGliSH (chatslet nr.1) heeft een kps gem. van 0.01 (lijkt me dus niet echt een cheater), de nr. 2 heeft een gemiddelde van 2.78. De nummer 3 heeft een gemiddelde van 0 en de nummers 4 t/m 6 hebben allen een te hoog gemiddelde (>2.5). Wat dat betreft heb je dus gelijk, maar het valt mij met name mee dat er maar 4 cheaters zijn met een miljoenenpulse. Maar we moeten de stats van morgen maar afwachten (ik denk dat het aantal cheaters met een miljoenenpulse dan veel hoger zal zijn)...

ik ga trouwens wat vaker inloggen op de whatpulse site ;)
Njah, cheaters genoeg in ieder geval :P
Ben ff 19 plaatsen gestegen, van 34 naar 15 :Y)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bobje
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 11-02 13:00
Anoniem: 139116 schreef op zondag 08 mei 2005 @ 16:01:
@ RoD: MooGliSH (chatslet nr.1) heeft een kps gem. van 0.01 (lijkt me dus niet echt een cheater), de nr. 2 heeft een gemiddelde van 2.78. De nummer 3 heeft een gemiddelde van 0 en de nummers 4 t/m 6 hebben allen een te hoog gemiddelde (>2.5). Wat dat betreft heb je dus gelijk, maar het valt mij met name mee dat er maar 4 cheaters zijn met een miljoenenpulse. Maar we moeten de stats van morgen maar afwachten (ik denk dat het aantal cheaters met een miljoenenpulse dan veel hoger zal zijn)...

ik ga trouwens wat vaker inloggen op de whatpulse site ;)
Chatslet nummer 1 is ook een cheater hoor. Kijk maar bovenin zijn profiel, daar heeft hij gemiddeld 2.27 keys vanaf het punt dat hij meedoet. Dat is dus duidelijk een cheater.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Currahee
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 19:04

Currahee

3 miles up, 3 miles down!

Zo net even 100k aan keys gepulsed, mijn bijdrage voor de megapulse van vandaag. Moet zeggen dat LUE wel heel hard gaat zeg, en het is daar nu nog maar 's morgens (Ze liggen daar allemaal nog op één oor, vooral op zondag). Volgens mij moet de echte pulse nog komen :(

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Xiander
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 08-05 00:14
Anoniem: 139116 schreef op zondag 08 mei 2005 @ 16:01:
@ RoD: MooGliSH (chatslet nr.1) heeft een kps gem. van 0.01 (lijkt me dus niet echt een cheater), de nr. 2 heeft een gemiddelde van 2.78. De nummer 3 heeft een gemiddelde van 0 en de nummers 4 t/m 6 hebben allen een te hoog gemiddelde (>2.5). Wat dat betreft heb je dus gelijk, maar het valt mij met name mee dat er maar 4 cheaters zijn met een miljoenenpulse. Maar we moeten de stats van morgen maar afwachten (ik denk dat het aantal cheaters met een miljoenenpulse dan veel hoger zal zijn)...

ik ga trouwens wat vaker inloggen op de whatpulse site ;)
Die avkps klopt niet. Die 9.700.000 kan over een periode van maximum 5 weken zijn getypt en dan de avkps uitrekent, omt je op en avkps 2,6 uit. Anders zou zijn totale avkps helemaal niet kloppen. Ik denk ook dat MooGliSH en 1337Moog dezelfde persoon zijn wegens de naam, het feit dat ze beiden uit Australië komen (in mindere mate) en het tijdstip van hun laatste puls.

Die fusion master lijkt mij ook verdacht. Ten eerste omdat hij voorheen al een verdacht aantal clicks heeft gepulsed en ten tweede omdat zijn avkps wel heel hoog ligt ten opzichte van de andere pulses.

Deze drie zijn al genoeg voor bijna 15.000.000 keys.

Het overgrootte deel van het team is wel zuiver volgens mij en ze kunnen er volgens mij ook zelf niets aan doen als er cheaters in hun team zitten. En aangezien dat ze meer users hebben als ons team en ook nog een een groter percentage actieve users is, is een output van 50.000.000 keys wel mogelijk.
Het is alleen spijtig dat de overduidelijke cheatpulses van in het begin niet verwijderd worden. Want zelf als wasted zijn progje update, kunnen ze ons nog altijd met gemak op een rechtvaardige inhalen.

PS: ik dacht, laat ik eens wat zeuren om wat meer keys binnen te halen.

Typ voor GoT!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • n-i-x
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 05-06 18:55
Currahee schreef op zaterdag 07 mei 2005 @ 21:39:
Mjah hoeveel verwachten jullie dat de pulse zal zijn morgen van LUElinks. Mijn inschatting is ergens tussen de 125 en de 150 miljoen keys. Ze hebben immers meer dan 3 weken lopen sparen met een steeds toenemend aantal leden. Als je kijkt naar de output van voor het sparen was deze rond de 20 miljoen keys. Nu hing hij meestal rond de 10-12 miljoen dus ik verwacht morgen een redelijk pulse van de LUE's. Helaas :(
Ik denk dat het er vooral van afhangt of Leulinks wel of niet eerlijk pulst.
Ik hoop op een eerlijke megapulse, zoals ze van plan waren.

[Voor 2% gewijzigd door n-i-x op 08-05-2005 18:01. Reden: eerlijk toegevoegd :+]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
XiN schreef op zondag 08 mei 2005 @ 17:56:
[...]

Ik denk dat het er vooral van afhangt of Leulinks wel of niet pulst.
Ik hoop op een eerlijke megapulse, zoals ze van plan waren.
Mjah, ze hebben inmiddels wel bewezen dat het niet eerlijk gegaan is.

@Hierboven: je ziet zo veel users die nog maar een paar week geregd zijn, en dan al miljoenen keys hebben, dat kan gewoon niet.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • n-i-x
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 05-06 18:55
RoD schreef op zondag 08 mei 2005 @ 17:58:
[...]


Mjah, ze hebben inmiddels wel bewezen dat het niet eerlijk gegaan is.

@Hierboven: je ziet zo veel users die nog maar een paar week geregd zijn, en dan al miljoenen keys hebben, dat kan gewoon niet.
Ze hebben inderdaad al bewezen dat het tot nu toe niet zo eerlijk is geweest, maar die ene van Leulinks die de megapulse voorstelde stelde ook meteen voor om bij de megapulse alleen eerlijk te pulsen.
Hoe groot de megapulse is hangt er dus vooral van af hoeveel mensen naar hem hebben geluistert.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
XiN schreef op zondag 08 mei 2005 @ 18:04:
[...]

Ze hebben inderdaad al bewezen dat het tot nu toe niet zo eerlijk is geweest, maar die ene van Leulinks die de megapulse voorstelde stelde ook meteen voor om bij de megapulse alleen eerlijk te pulsen.
Hoe groot de megapulse is hangt er dus vooral van af hoeveel mensen naar hem hebben geluistert.
Ik geloof er niks van dat dat serieus is geweest, er cheaten zoveel users, en er wordt geen enkele user uit het team gekicked, dus ze proberen gewoon de schijn op te houden dat ze tegen cheaters zijn.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Exe-cuter
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 16-05 11:32
Zo, ook maar eens geregistreerd en aangesloten bij GoT. Hopelijk kunnen mijn klikjes het totaal weer stevig bijkrikken :+

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
RoD schreef op zondag 08 mei 2005 @ 18:06:
[...]
Ik geloof er niks van dat dat serieus is geweest, er cheaten zoveel users, en er wordt geen enkele user uit het team gekicked, dus ze proberen gewoon de schijn op te houden dat ze tegen cheaters zijn.
Ze staan nu op 998,347,666 keys. En het staat in mijn ogen gewoon vast dat het cheaters zijn. Maar niemand die er wat aan doet. Dus kun je ze enkel gewoon negeren. Ik stoor me iig niet meer aan de dagoutput van 53 miljoen.
Exe-cuter schreef op zondag 08 mei 2005 @ 18:41:
Zo, ook maar eens geregistreerd en aangesloten bij GoT. Hopelijk kunnen mijn klikjes het totaal weer stevig bijkrikken :+
Welkom :)

[Voor 19% gewijzigd door Justawitte op 08-05-2005 18:43]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • DeX
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 07-06 14:24
precies 50 k gepulsed!
Niet echt super... maar elke beetje helpt.

Go GoT! :Y)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Exe-cuter
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 16-05 11:32
nero355 schreef op zaterdag 07 mei 2005 @ 16:36:
[afbeelding] <= oud

[afbeelding] <= nieuw

Niet veel veranderd opzich :D
Waar kan je deze gegevens (gekleurde toetsen) opvragen .?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Hmm ik heb ook net 50k gepulsed.
Afgezien van die 1,75 die ik eerder vandaag al gepulsed heb :P
Heb erg mn best gedaan vandaag :Y)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
@rod wat doe jij in 1 dag, om zoveel keys te krijgen? Ik doe daar bijna een week over.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
justawitte schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:47:
@rod wat doe jij in 1 dag, om zoveel keys te krijgen? Ik doe daar bijna een week over.
Tussen het surfen door wat random keys indrukken, werkt geweldig :)
Heb wel ns een keer 200k keys op een dag gehad, maar dat was echt ziek :X

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 112352

justawitte schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:47:
@rod wat doe jij in 1 dag, om zoveel keys te krijgen? Ik doe daar bijna een week over.
Gamen, chatten, verslagen voor school maken, rondhangen op #whatpulse.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Anoniem: 112352 schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:49:
[...]


Gamen, chatten, verslagen voor school maken, rondhangen op #whatpulse.
Jij spreekt voor mij? :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 112352

RoD schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:49:
[...]


Jij spreekt voor mij? :P
Nee,

gaf hem alleen tips ;)

Meer in het algemeen, mensen aansporen om meer keys te krijgen :P

[Voor 18% gewijzigd door Anoniem: 112352 op 08-05-2005 19:51]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • diehard889
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 12:53
lol een potje need for speed underground wil ook wel aan de key bijdragen :D

In een pashokje gaan zitten en dan roepen dat het wc papier op is.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
Anoniem: 112352 schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:50:
[...]


Nee,

gaf hem alleen tips ;)

Meer in het algemeen, mensen aansporen om meer keys te krijgen :P
Idd ik ben meteen ff gaan kijken op #whatpulse.
diehard889 schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:53:
lol een potje need for speed underground wil ook wel aan de key bijdragen :D
Klopt, maar dat word op een gegeven ogenblik ook een beetje eentoonig.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
justawitte schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:57:

Klopt, maar dat word op een gegeven ogenblik ook een beetje eentoonig.
Alles voor de keys hè B)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
RoD schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:59:
[...]


Alles voor de keys hè B)
Bijna alles, anders zouden we onze naam wel kunnen veranderen :P.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Nu online

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Exe-cuter schreef op zondag 08 mei 2005 @ 18:41:
Zo, ook maar eens geregistreerd en aangesloten bij GoT. Hopelijk kunnen mijn klikjes het totaal weer stevig bijkrikken :+
Welkom, maar het gaat eigenlijk om de keys he :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

Exe-cuter schreef op zondag 08 mei 2005 @ 19:41:
[...]

Waar kan je deze gegevens (gekleurde toetsen) opvragen .?
Bekijk de url van het plaatje eens ;)
http://www.superrembo.com/misc/whatpulse/
instructies staan er ook :)

Moet eigenlijk ook even in de startpost (eventueel met een voorbeeldplaatje zodat het beter opvalt).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • n-i-x
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 05-06 18:55
RoD schreef op zondag 08 mei 2005 @ 18:06:
[...]


Ik geloof er niks van dat dat serieus is geweest, er cheaten zoveel users, en er wordt geen enkele user uit het team gekicked, dus ze proberen gewoon de schijn op te houden dat ze tegen cheaters zijn.
Hier (mirror) kan je toch echt lezen dat 'winged supreme' in punt vier zegt dat het zijn bedoeling is dat er niet gecheat wordt in de megapulse.
Ik moet alleen wel toegeven dat het vrij onwaarschijnlijk is dat alle cheaters hiernaar luisteren, maar dan kan je altijd nog hopen :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SandaX
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 09:19

SandaX

Nicht Ärgern nur wundern

Ik zie net dat we echt heel lekker gaan qua kliks :X

code:
1
1  GoT   1314  1,618,888,160  -2,149,159,795


Zal wel een foutje zijn op de wp.com site dat we 2mld in de min staan, maar wel opvallend dat het vandaag tijdens die megapulse van LUE moet gebeuren.

* SandaX ziet overal samenzweringen ;)

edit:

En of het opvallend was:

code:
1
2
LL Declares War on GoT   1,576  -531,255,602  2005-05-08 17:13:56   Afghanistan
Cell shaded P1mp    1,866,745  -2,147,483,648 2005-05-08 20:40:12   United States


LUE was zo vriendelijk een paar cheaters in ons team te drukken :)
Des te duidelijker dat het team niet helemaal fris is door dit soort acties uit te halen... Ik kan ze niet meer zien als concurrenten, alleen maar als cheaters die het projectje vernielen.

[Voor 51% gewijzigd door SandaX op 08-05-2005 22:09. Reden: verduidelijking]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
Woei, er worden beta testers gezoch op het whatpulse forum door Wasted :), 1.5 komt er snel aan. Op naar een eerlijke cheaters vrije competitie

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Skywave schreef op zondag 08 mei 2005 @ 21:51:
Woei, er worden beta testers gezoch op het whatpulse forum door Wasted :), 1.5 komt er snel aan. Op naar een eerlijke cheaters vrije competitie
Ze zullen wel members van LUELinks vragen om te testen dan :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Nu online

Scott

Ik ben, dus ik tweak

RoD schreef op zondag 08 mei 2005 @ 21:52:
[...]


Ze zullen wel members van LUELinks vragen om te testen dan :P
Je haalt me de keys uit mn toetsenbord _O_

Dadelijk wordt het tijd voor mijn pulse, ongeveer 315k :D

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • magnifor
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 19:27
Waarom is bij GoT het click aantal negatief?

http://whatpulse.org/stats/teams/orderby/keys/

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SandaX
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 09:19

SandaX

Nicht Ärgern nur wundern


4 reacties boven je :X

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • magnifor
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 19:27
Oke. Voortaan beter lezen :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

1 member kicked

Me eerste kick...
* Anoniem: 26235 ontroerd is ;(

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dxue
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 02-06 18:14

Dxue

PSN:EvilDrunk

hahaha, perfect! Kijken wat LL nu nog te zeggen hebben, aangezien zij nog geen enkele hebben gekickt. En wij laten zien dat wij ons gewoon netjes aan de regels houden en dat je cheaters ook anders kan aanpakken dan gewoon in team laten en lekker snel doorstomen naar #1

Het geheim van het handhaven van een succes berust vaak op het succes van het handhaven van een geheim.


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

Mja zij zouden het ook doen lijkt me, een usert met negatieve waardes draagt nou niet bepaalt bij aan het team :+

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

Damn... Ik had veel meer keys kunnen hebben als 297k, door mijn prutsmuis had ik namelijk gepulsed toen ik 215k had, dat had 512k geweest :'(

edit: Kunnen we dit vanaf nu niet voortaan elke zondag doen? :P

[Voor 21% gewijzigd door Patriot op 08-05-2005 22:48]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

ik kan niet pulsen :r heb vanmiddag bij me pa thuis nog me eigen keys gepulst :P 6000 ofzow :P haha.. maar nu kan ik me 300 k niet pulsen :'(

[Voor 3% gewijzigd door M3rcury op 08-05-2005 23:07]

No signature required.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Ikke!
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 24-11-2022

Ikke!

aka Netfinity

Maximaal iets van 160k per dag geloof ik ja.
Hoe kan iemand nou een negatief aantal clicks hebben? Of kun je ook een negatief aantal invullen in dat cheatprogje? Ik ga zo ook pulsen voordat ik naar bed ga. Het zijn er iets meer dan 800k keys en 50k aan clicks geworden. Heet trouwens netfinity @ whatpulse. Doelloos op knopjes drukken tijdens het kijken van een film of surfen werkt echt goed ja.

Klik mee voor GoT!........


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Ikke! schreef op zondag 08 mei 2005 @ 23:26:
Maximaal iets van 160k per dag geloof ik ja.
Hoe kan iemand nou een negatief aantal clicks hebben? Of kun je ook een negatief aantal invullen in dat cheatprogje? Ik ga zo ook pulsen voordat ik naar bed ga. Het zijn er iets meer dan 800k keys en 50k aan clicks geworden. Heet trouwens netfinity @ whatpulse. Doelloos op knopjes drukken tijdens het kijken van een film of surfen werkt echt goed ja.
Ja hè :Y)
Ik ben er al 85 plaatsen door gestegen in GoT :)
XiN schreef op zondag 08 mei 2005 @ 20:46:
[...]

Hier (mirror) kan je toch echt lezen dat 'winged supreme' in punt vier zegt dat het zijn bedoeling is dat er niet gecheat wordt in de megapulse.
Ik moet alleen wel toegeven dat het vrij onwaarschijnlijk is dat alle cheaters hiernaar luisteren, maar dan kan je altijd nog hopen :)
Dat zegt ie wel, maar ik denk dat dat gewoon een dekmantel is.
Zoiets als: "kijk eens, wij supporten die cheaters niet!" terwijl ze er niks aan doen

[Voor 5% gewijzigd door RoD op 08-05-2005 23:40]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Ikke!
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 24-11-2022

Ikke!

aka Netfinity

Ah we zitten nu op ongeveer 15 miljoen voor de megapulse :D Jammer dat dat niet zo veel is in vergelijking met LueLinks.

Klik mee voor GoT!........


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Ikke! schreef op maandag 09 mei 2005 @ 00:05:
Ah we zitten nu op ongeveer 15 miljoen voor de megapulse :D Jammer dat dat niet zo veel is in vergelijking met LueLinks.
Ach, wij cheaten tenminste niet.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp_logo.png

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%202%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20k%20e%20y%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Bobje18.350.000 (-) 3.454.356 (-)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - pisart17.340.171 (-) 2.785.944 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Skywave12.970.595 (+70.595) 1.907.841 (+38.439)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Gromba12.792.563 (+47.728) 2.640.998 (+32.277)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - RobdeZwaan10.172.544 (-) 568.987 (-)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - J0YR1D3R9.044.678 (-) 1.959.778 (-)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - Hans908.739.078 (+40.017) 2.544.944 (+6.791)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (9) +1Yinchie8.676.170 (+20.249) 3.756.596 (+7.533)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (8) -1iXi8.674.514 (-) 1.763.789 (-)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (11) +1KompjoeFriek8.587.239 (+50.327) 1.979.037 (+18.175)
11 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (10) -1promwarm8.569.488 (-) 1.882.719 (-)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (22) +10Lighteye8.179.341 (+1.373.315) 2.293.182 (+428.534)
13 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (12) -1aKra8.087.718 (-) 1.126.057 (-)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (23) +9wdekreij8.077.946 (+1.300.000) 3.559.672 (+551.486)
15 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (13) -2reinaldo7.896.714 (+78.900) 1.583.225 (+20.596)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (33) +17_RoD_7.800.000 (+1.800.000) 1.194.494 (+103.297)
17 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (14) -3Sypheron7.266.339 (-) 1.346.216 (-)
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (18) - Wussie7.226.005 (+264.274) 2.722.383 (+59.950)
19 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (16) -3Brobbel7.107.281 (+70.851) 1.360.228 (+9.687)
20 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (15) -5itons7.090.915 (+270) 2.003.219 (+129)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20c%20l%20i%20c%20k%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Yinchie8.676.170 (+20.249) 3.756.596 (+7.533)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (3) +1wdekreij8.077.946 (+1.300.000) 3.559.672 (+551.486)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (2) -1Bobje18.350.000 (-) 3.454.356 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - supercow2.876.830 (+7.455) 2.834.953 (+9.367)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - pisart17.340.171 (-) 2.785.944 (-)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Wussie7.226.005 (+264.274) 2.722.383 (+59.950)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - Gromba12.792.563 (+47.728) 2.640.998 (+32.277)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (11) +3Attix4.354.945 (+244.360) 2.571.672 (+288.419)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (8) -1Hans908.739.078 (+40.017) 2.544.944 (+6.791)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (9) -1Maegrim6.440.805 (+18.806) 2.504.315 (+8.270)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20t%20e%20a%20m%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - GoT1314 (+5)1.623.762.247 (+18.271.005)531.593.245 (+5.086.005)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - #Team.Quakenet436 (-)1.366.261.835 (+3.160.660)400.874.987 (+1.102.240)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - LUELinks1481 (+54)1.191.494.533 (+220.377.315)626.965.510 (+135.256.793)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Hinnavaatlus382 (+1)779.739.520 (+2.950.511)336.155.488 (+2.435.446)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - SomethingAwful702 (-)627.461.129 (+5.357.922)157.581.282 (+2.087.781)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Neowin.net401 (+1)549.624.767 (+5.214.930)159.797.392 (+1.942.522)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - ACCESSOFEVIL117 (-)466.680.066 (+295.255)62.336.745 (+322.445)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - AAO-Tracker391 (-)445.174.227 (+2.420.053)151.624.319 (+973.060)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Zoomby.cl352 (-)445.113.887 (+3.418.837)192.964.613 (+1.665.728)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - fok!300 (-)410.370.018 (+1.326.948)137.464.576 (+470.234)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=M%20i%20j%20l%20p%20a%20l%20e%20n%20
Hout (100.000) - 5 user(s)
1005 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1085) +80najgeetsrev142.061 (+51.159) 30.909 (+17.181)
1011 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1144) +133GhostCentral138.118 (+80.097) 34.636 (+15.727)
1053 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1090) +37tobler1114.980 (+27.023) 35.394 (+8.914)
1064 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1146) +82DeX!107.885 (+50.617) 74.364 (+34.194)
1073 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1125) +52Eugene103.258 (+33.757) 21.425 (+4.589)
Kool (250.000) - 1 user(s)
857 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (954) +97.Peter281.987 (+103.756) 54.089 (+25.011)
Steen (500.000) - 3 user(s)
600 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (830) +230Billy_de_Tukker711.281 (+403.653) 150.492 (+88.714)
697 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (753) +56Asmooh530.784 (+116.231) 120.087 (+17.017)
711 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (721) +10BooGieMen500.301 (+20.215) 219.931 (+4.690)
Beton (750.000) - 2 user(s)
559 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (612) +53Fuelke813.860 (+149.199) 291.324 (+53.116)
573 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (585) +12Lamber788.389 (+44.634) 357.792 (+18.725)
Gewapend beton (1.000.000) - 1 user(s)
398 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (546) +148McJeroen1.313.478 (+451.737) 264.122 (+83.857)
Metaal (2.500.000) - 1 user(s)
195 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (228) +33MeScott2.632.949 (+316.149) 551.771 (+44.633)
Brons (5.000.000) - 3 user(s)
43 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (45) +2King_Louie5.093.573 (+103.474) 1.466.642 (+52.537)
44 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (48) +4BasieP5.080.155 (+165.257) 1.373.964 (+55.906)
47 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (54) +7PsyBelgium5.004.000 (+354.000) 552.382 (+22.277)
Zilver (7.500.000) - 3 user(s)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (22) +10Lighteye8.179.341 (+1.373.315) 2.293.182 (+428.534)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (23) +9wdekreij8.077.946 (+1.300.000) 3.559.672 (+551.486)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (33) +17_RoD_7.800.000 (+1.800.000) 1.194.494 (+103.297)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=W%20a%20n%20n%20e%20e%20r%20%20%20v%20a%20n%20%20%20n%20u%20m%20m%20e%20r%20%20%201%20
GoT (de nummer 1) doet nu 290 dagen mee met 55.286.795 keys van afgelopen week. LUELinks doet nu 212 dagen mee met 335.026.200 keys van afgelopen week.

Dit zou betekenen dat het nog
14 dagen zal duren voordat we van nummer 1 verdreven worden.

GoT zal dan 1.734.335.837 keys hebben.
LUELinks zal dan 1.861.546.933 keys hebben.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=L%20U%20E%20L%20i%20n%20k%20s%20%20%20o%20v%20e%20r%20z%20i%20c%20h%20t%20
LUELinks - top 3 users
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - LuapLevap30.084.190 (+4.460.139) 6.655.076 (+70.216)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (7) +5choco71116.206.652 (+7.041.874) 18.829.135 (+8.521.663)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (9) +6minkeemule15.472.730 (+6.541.284) 32.717.212 (+16.652.573)
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - top 3 pulses
111 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (564) +553XSonicShadow10.414.553 (+10.050.550) 5.342.465 (+5.070.035)
22 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (7) +5choco71116.206.652 (+7.041.874) 18.829.135 (+8.521.663)
33 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (9) +6minkeemule15.472.730 (+6.541.284) 32.717.212 (+16.652.573)
802 van de 1481 users (54%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 257.913 keys per user die gepulsed heeft.

Het gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 804.519 keys. Dit betekent dat het gemiddelde gestegen is met 124.058 keys.
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - Nieuwe en leavende users
56 nieuwe leden:

zzia10 8.953.775 6.149.410
Ekomaster 1.798.050 783.917
KirbStar 1.328.252 231.313
ExpLLUEsion 1.116.014 1.027.703
UncleStB 660.824 135.121
Eeporgorg 539.869 84.109
hunkypunky 436.614 184.306
menohack 419.779 262.769
Sordino 243.690 72.520
tehkamzorz 240.386 61.696
perdevious 219.498 68.568
Lokathor 216.791 52.763
JCVillageIdiot 185.772 35.184
DarkRamza 176.006 21.432
Shiner 175.069 11.267
touuchyourselfatnight 156.766 91.988
rtbh99 147.175 14.767
Bry113 135.086 44.664
Timoty777 100.006 29.851
random402 98.208 16.442
LuigiGoterrelli 84.697 100.767
susanpw 79.514 7.690
Forsaknknight 51.783 22.008
spunxtain 39.516 25.838
LionWilson 32.061 15.103
Ruffryder 31.912 20.724
Hentaimaster 30.502 12.224
BlueSaxophone 29.990 5.396
ArthurDent4242402 26.862 8.093
Ginsbach 20.847 4.615
Vysetheidiot 20.780 9.234
MeepRAWR 17.669 5.698
TwilightWonder 17.554 4.560
CaptainPicard 14.204 1.295
Ryzuken 14.166 14.374
Hitman911 10.892 3.603
sandysandy 10.887 9.515
dragonwarriormaster 10.701 6.988
pepperminttang 9.595 2.828
XScorpioX 9.284 11.590
maverick6187 7.507 2.995
Putingrad 6.567 4.616
Truec 4.196 2.408
PeepsBucket 3.960 13.533
Sifon 3.762 3.725
diablo1387 3.623 1.585
Killer28 3.050 1.983
gandalf85 2.564 1.511
Chegg 2.420 147
darkfish402 1.362 1.028
slayer121 440 833
Kratos 405 22
quenfis 297 250
Firedrag0nn 170 382
Lamninator 99 14
lakaveli 18 59


1 user heeft LUELinks verlaten te weten:

CellshadedP1mp 267.487 133.245


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Xiander
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 08-05 00:14
Luelinks heeft nu 220 miljoen keys en 137 miljoen clicks gepulst. :| Iets zegt me dat dat niet kan kloppen. Even wachten op de stats van Lighteye. Daar zijn ze al.

Wij hebben toch ook een redelijke megapulse gedaan: 19 miljoen keys en 4 miljoen clicks. :9

[Voor 6% gewijzigd door Xiander op 09-05-2005 10:39]

Typ voor GoT!


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20c%20h%20a%20t%20s%20l%20e%20t%20%20%20v%20a%20n%20%20%20d%20e%20%20%20d%20a%20g%20
116 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (33) +17_RoD_7.800.000 (+1.800.000) 1.194.494 (+103.297)
212 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (22) +10Lighteye8.179.341 (+1.373.315) 2.293.182 (+428.534)
314 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (23) +9wdekreij8.077.946 (+1.300.000) 3.559.672 (+551.486)
448 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (76) +28NiX4.987.602 (+955.035) 548.518 (+97.991)
5127 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (203) +76netfinity3.326.104 (+817.657) 192.182 (+53.138)
674 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (123) +49-elw00d4.141.323 (+752.609) 916.446 (+94.159)
7398 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (546) +148McJeroen1.313.478 (+451.737) 264.122 (+83.857)
8600 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (830) +230Billy_de_Tukker711.281 (+403.653) 150.492 (+88.714)
947 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (54) +7PsyBelgium5.004.000 (+354.000) 552.382 (+22.277)
10379 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (477) +98Spypiet1.403.142 (+338.498) 766.400 (+199.482)
274 van de 1305 users (21%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 65.926 keys per user die gepulsed heeft.

Ons gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 1.243.975 keys. Dit betekent dat ons gemiddelde gestegen is met 9.290 keys.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%205%20%20%20c%20o%20u%20n%20t%20r%20i%20e%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - USA14.932.876.805 (+227.958.301)3.869.493.072 (+116.627.020)15.438 (+67)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GER8.038.340.900 (+25.482.821)2.452.894.134 (+9.442.392)5.144 (+4)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - NL5.439.482.752 (+44.464.975)1.721.750.536 (+15.852.408)5.376 (+14)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - UK3.469.317.108 (+26.902.958)1.079.387.540 (+10.134.802)3.909 (+9)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - CAN3.027.421.293 (+44.144.919)964.533.572 (+13.358.055)2.877 (+7)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=5%20%20%20n%20i%20e%20u%20w%20e%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20
En tot slot een warm welkom voor de 5 nieuwe leden:

Polichism 87.200 15.827
SlinkingAnt 39.937 21.610
hendal 12.094 2.542
Flapzak 4.921 10.443
Exe-cuter 824 209


Geen leavende users :)

Nog steeds niet in de user top 20 ? Kom jodelen in het IRC kanaal van het GoT team: http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif irc.tweakers.net #whatpulse
Statistieken gemaakt op: 9-5-2005 10:17:06 en zijn van 0905 t.o.v. 0805

Huishoudelijke mededelingen:
• Wil je ook meedoen met Whatpulse en het GoT team steunen? Lees dan de startpost van dit topic.
laatste.html voor de laatste HTML stats. - Nieuwe users in HTML

Wat opvalt:
• Cheater Cell shaded P1mp verwijderd :)
Week overzicht week 19
Grafiek gemiddelen
LUELinks keys 0905
LUELinks chatslet 0905

• Vanaf morgen haal ik alles waar de naam LUELinks in voorkomt uit de dagelijkse stats die lui verdienen geen eer meer imho...

hoi xiander :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
220 Miljoen?! 54 nieuwe leden?! Yeah right, dit is gewoon niet leuk meer :|

Nou, GoT heeft iniedergeval een goede prestatie geleverd! 18 mijoen keys! Lekkere output!

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FaBioTh
 • Registratie: November 2003
 • Niet online
hmm ik zat zo te denken dat sommige zo'n hoge AVK hebben maar soms kan dat best wel dat heb ik ook en dat komt door dit:

ik heb op mn werk ook whatpulse geinstalleerd aangezien ik 5 dagen in de week op het werk ben typ ik daar ook nog aardig wat...thuis heb ik ook whatpulse geinstalleerd dus daar pulse ik ook wat er dus gebeurd is als ik op het werk om 16:00 ga pulsen bijvoorbeeld en heb thuis keys opgespaard en pulse dat dan gaat hij van de laatste pulse de AVK berekenen dus dat is een enorme AVK... dit soort dingen zullen wel vaker gebeuren neem ik aan, ook bij LUELinks

Wow net ff de stats bekeken SICK :| 54 nieuwe members waar komen die lui vandaan joh ook gewoon gasten met 8 miljoen keys :/

[Voor 13% gewijzigd door FaBioTh op 09-05-2005 10:50]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • CyberThijs
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 16:37
De 2de pulser heeft meer clicks dan keys gepulsed.. SICK gewoon!... Als dat geen cheater is weet ik het ook niet meer :?

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

FaBioTh schreef op maandag 09 mei 2005 @ 10:45:
hmm ik zat zo te denken dat sommige zo'n hoge AVK hebben maar soms kan dat best wel dat heb ik ook en dat komt door dit:

ik heb op mn werk ook whatpulse geinstalleerd aangezien ik 5 dagen in de week op het werk ben typ ik daar ook nog aardig wat...thuis heb ik ook whatpulse geinstalleerd dus daar pulse ik ook wat er dus gebeurd is als ik op het werk om 16:00 ga pulsen bijvoorbeeld en heb thuis keys opgespaard en pulse dat dan gaat hij van de laatste pulse de AVK berekenen dus dat is een enorme AVK... dit soort dingen zullen wel vaker gebeuren neem ik aan, ook bij LUELinks

Wow net ff de stats bekeken SICK :| 54 nieuwe members waar komen die lui vandaan joh ook gewoon gasten met 8 miljoen keys :/
Je kunt beter naar de totale average kijken van de keys en clicks die in het verhaaltje staan bij elke user :) Ook kijken hoeveel maanden ie geregt is en ff schatten wat zijn gemiddelde is per maand en dat basseren op zijn pulses, kun je imo al redelijk uithalen of het mogelijk is of niet.

//edit: kijk eens naar onze team, niemand van ons team heeft zijn average keys (of clicks) hoger dan 1.00. LUELinks heeft er tientallen tussen zitten die het wel hebben.

//edit2: kijk ook naar de grafiek met gemiddelden. Die hele output van vandaag klopt gewoon niet t.o.v. van andere dagen tot zover je de andere dagen bij hun wel normaal kunt noemen.

[Voor 15% gewijzigd door Anoniem: 26235 op 09-05-2005 11:08]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FaBioTh
 • Registratie: November 2003
 • Niet online
idd sorry hoor maar 16.652.573 clicks :S HOE DE F*CK FLIK JE DAT

hij is ook nog maar 2 maand lid van whatpulse dat kan niet hoor whahaha 6 clicks per seconde hou dat maar 60 dagen vol ....nee sorry als dat geen cheaten is dan weet ik het ook niet meer...

[Voor 61% gewijzigd door FaBioTh op 09-05-2005 11:08]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Arie-Kanarie
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 16:41

Arie-Kanarie

Een keer wat anders

FaBioTh schreef op maandag 09 mei 2005 @ 11:04:
idd sorry hoor maar 16.652.573 clicks :S HOE DE F*CK FLIK JE DAT

hij is ook nog maar 2 maand lid van whatpulse dat kan niet hoor whahaha 6 clicks per seconde hou dat maar 60 dagen vol ....nee sorry als dat geen cheaten is dan weet ik het ook niet meer...
Zeker aandelen in muizenindustrie.... :P
Maar das idd niet echt normaal meer. Zoiets zou gewoon gekickt moeten worden.
Ikke! schreef op zondag 08 mei 2005 @ 23:26:
Maximaal iets van 160k per dag geloof ik ja.
Hoe kan iemand nou een negatief aantal clicks hebben? Of kun je ook een negatief aantal invullen in dat cheatprogje? Ik ga zo ook pulsen voordat ik naar bed ga. Het zijn er iets meer dan 800k keys en 50k aan clicks geworden. Heet trouwens netfinity @ whatpulse. Doelloos op knopjes drukken tijdens het kijken van een film of surfen werkt echt goed ja.
Negatief, tja... euh toegang tot de DB? of een cheatproggie? of een bug op de WP site? ik weet het niet... Zag het gister ook al bij onze team stats @ whatpulse.org

[Voor 41% gewijzigd door Arie-Kanarie op 09-05-2005 11:58. Reden: nog een paar keys scoren]

Software ontwikkelen in de Achterhoek voor leuke klanten door heel Nederland? Klik hier


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Hendal.
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 27-05 15:01

Hendal.

hunneuh huh un whoopass?? (:-(

Vanaf 2 dagen nu ook maar gezellig aan het mee pulsen :)
In het begin veel last met gamen maar die no lag versie heeft dat gelukkig verholpen en doen die clicks en keys ook gezellig mee :Y)

BF2 Stats specs || JA hij doet het nog :-) ||


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • krvabo
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 08-06 09:26

krvabo

MATERIALISE!

http://whatpulse.org/stats/users/138072/normal/ -> cheat
1 2005/05/07 17:14:06 2,928,268 1,392,343 3.7 Too big to display.
2 2005/04/28 13:27:12 3,012,952 2,304,674 0 Too big to display.

Pong is probably the best designed shooter in the world.
It's the only one that is made so that if you camp, you die.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FaBioTh
 • Registratie: November 2003
 • Niet online
krvabo schreef op maandag 09 mei 2005 @ 12:58:
http://whatpulse.org/stats/users/138072/normal/ -> cheat
1 2005/05/07 17:14:06 2,928,268 1,392,343 3.7 Too big to display.
2 2005/04/28 13:27:12 3,012,952 2,304,674 0 Too big to display.
hmm ik zat zo te denken dat sommige zo'n hoge AVK hebben maar soms kan dat best wel dat heb ik ook en dat komt door dit:

ik heb op mn werk ook whatpulse geinstalleerd aangezien ik 5 dagen in de week op het werk ben typ ik daar ook nog aardig wat...thuis heb ik ook whatpulse geinstalleerd dus daar pulse ik ook wat er dus gebeurd is als ik op het werk om 16:00 ga pulsen bijvoorbeeld en heb thuis keys opgespaard en pulse dat dan gaat hij van de laatste pulse de AVK berekenen dus dat is een enorme AVK... dit soort dingen zullen wel vaker gebeuren neem ik aan, ook bij LUELinks
dat kan dus nog maar dan nog zn algemene AVK is ook behoorlijk hoog...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jape
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 19:57
Ach, we zien wel hoe het verder gaat, ik ben iig weer lekker aan het sparen voor de volgende keer. Ik vind het ook wel een probleem dat de AvK niet op de client wordt bijgehouden. Ik werk thuis en op TU en bij vriendin achter pc's, dus ik pulse vanaf 5 verschillende pc's. Ik kan dus niet alles opsparen en op 1 dag pulsen.

Als de AvK op de client bewaard worden, of dat je per pc een soort subaccount aanmaakt zou veel lekkerder werken.

Het lijkt me trouwens ook leuk als er subteams komen zoals bij distributed folding. Daar heb ik een hoop lol mee gehad. Het is veel leuker als je met een vriendengroep in GoT lekker kan gaan pulsen. Dan krijg je nog meer rivaliteit, en meer rivaliteit betekent meer keys :Y).

Het zou wel prettig zijn als binnenkort versie 1.5 uitkomt. Luelinks zal ons op de eerlijke manier ook wel inhalen, maar dan doen ze er toch wel een aantal weekjes langer over.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Nu online

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Jeuj, metaal :D

Alleen nog geen chatslet, het was wel een geslaagde megapulse :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Currahee
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 19:04

Currahee

3 miles up, 3 miles down!

Haha 220 miljoen keys voor een megapulse, ze blijven grappig die LUElinks users :D. Valt het de moderators van Whatpulse niet op dat dit gewoon onmogelijk is? Oftewel zien ze niet dat één team hun hele project aan het verknoeien is, omdat ze het gewoon niet eerlijk spelen. Maar goed wel weer hele leuke output van GoT vandaag, hulde _/-\o_

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 71569

Anoniem: 26235 schreef op maandag 09 mei 2005 @ 10:38:
• Vanaf morgen haal ik alles waar de naam LUELinks in voorkomt uit de dagelijkse stats die lui verdienen geen eer meer imho...
Volledig terechte beslissing, ze hebben tijd genoeg gehad om cheaters te weren, zeker als ook de teammanager leden uit z'n eigen team kan kicken, het moge duidelijk zijn dat ze de prioriteit hebben neergelegd bij het halen van de eerste plek ten koste van een zuiver team. Moge we nog maar weinig van ze merken :)

[Voor 1% gewijzigd door Anoniem: 71569 op 09-05-2005 14:42. Reden: quote tag :+]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jape
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 19:57
Als ze allemaal eerlijk hebben gespaard moet het kunnen. Als wij met GoT een megapulse voorbereiden en we hebben een maand de tijd dan kunnen we ook wel 200 miljoen pulsen en onderwijl nog een beetje een normale output hebben. Ze hebben gewoon meer actieve leden.

Maar ik zeg ook niet dat ze niet cheaten natuurlijk.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • link_mario
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 08-06 14:26
Gister maar 100k gepulsed(2 pc's met ieder 100k), daarna kon ik niet zo lang wachten wantben naar de huldiging van PSV gegaan. Zometeen maar ff die overige 100k pulsen. :Y)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
Anoniem: 71569 schreef op maandag 09 mei 2005 @ 14:42:
[...]


Volledig terechte beslissing, ze hebben tijd genoeg gehad om cheaters te weren, zeker als ook de teammanager leden uit z'n eigen team kan kicken, het moge duidelijk zijn dat ze de prioriteit hebben neergelegd bij het halen van de eerste plek ten koste van een zuiver team. Moge we nog maar weinig van ze merken :)
Idd ze kunnen ook een progje maken om te cheaten, dan kunnen ze vast ook zel zelf hun stats gaan regelen. Het is alleen jammer voor de mensen van LL die niet cheaten.

[Voor 6% gewijzigd door Justawitte op 09-05-2005 15:04]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Ikke!
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 24-11-2022

Ikke!

aka Netfinity

Woei, chatslet nummer 5 :)
Kom eindelijk dicht in de buurt van de top 100. Op zich zal een megapulse niks uitmaken als je het over een langere termijn bekijkt. Maar denk dat het wel voor iets meer keys zal zorgen, omdat mensen weer een doel hebben. Ook denk ik dat als je over een paar weken weer een megapulse houden, we een veel grotere output hebben. Nu waren er nog veel mensen die er niks vanaf wisten of die er heel laat achter kwamen.

Klik mee voor GoT!........

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee