Toon posts:

Whatpulse Online Keyboard en muis tracker - deel 9 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 3.831 views sinds 30-01-2008

Onderwerpen


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Topicstarter
http://lighteye.whyz.nl/startpost/logo.png

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Voorgaande delen
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
WhatPulse Online keyboard en muis tracker
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 2
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 3
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 4
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 5
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 6
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 7
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 8


http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Wat is Whatpulse?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Whatpulse is een project dat je keys en clicks kan bijhouden door middel van een programma dat je op je computer installeert. Het programma heeft ook de mogelijkheid (dus niet verplicht) om je toetsaanslagen apart te registreren zodat je een mooi overzicht kan krijgen welke toets jij nou het meest indrukt.

Uiteindelijk draait het bij de meeste mensen om de competitie. Wij staan nu met team GoT op de eerste plek en ons doel is om het meest bedreigende team "LUELinks" voor te blijven. Maar als hun in dit tempo doorgaan met het groeiende aantal leden en keys gaan we het nog moeilijk krijgen.
Dus daarom hebben we ook jou hulp nodig.

Lijkt het je leuk om voor jezelf en/of voor het GoT team mee te doen lees dan verder...

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dus Whatpulse is een keylogger?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dit zou mijn eerste vraag zijn waarop ik antwoord zou willen hebben als ik dit voor het eerst las dus dit maar eerst:

Ja, zo zou je het best kunnen zeggen. Maar niet 1 die wachtwoorden of andere zaken "steelt". Diverse mensen (ook hier op GoT) hebben het Whatpulse programma gesnifft of het geen informatie verzend die de privacy schend. Ook heb ik persoonlijk nergens geruchten of feiten gelezen dat het Whatpulse programma onveilig is. Hiernaast komt het feit dat er nu al tienduizenden mensen meedoen met dit project over de gehele wereld dus dat als het onveilig zou zijn dit echt wel opgemerkt was.

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe kan ik beginnen?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
1. Je gaat naar Whatpulse.org en je registreert je daar.
2. Vervolgens moet je het programma (de cliënt) downloaden en installeren zodat je keys en clicks bijgehouden kunnen worden.
3. Nu ben je in principe klaar. Maar als je ook nog bij een team wilt horen dan ga je naar my.whatpulse.org/teams (deze link werkt alleen als je geregistreerd en ingelogd bent op whatpulse.org) om een team te kunnen joinen.

Let op; De nieuwe Linux client werkt op dit moment nog niet. Deze wordt echter op dit moment gedevved :)

Ons team van GoT heet simpelweg GoT. Dus als je ons wilt joinen zoek je daar op. Je hebt wel een wachtwoord nodig om ons team te kunnen joinen dit wachtwoord is:

fratsers

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Veel voorkomende problemen
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe moet ik inloggen als ik het Whatpulse programma heb opgestart?
Je moet bij het opstarten een venster krijgen zoals te zien is op voorbeeld 1. Je vult je username en wachtwoord in en drukt vervolgens op Get Account Information (eventueel vul je nog een Proxy in als je daarachter werkt). Bij een succesvolle join moet jij in datzelfde venster bij het kopje status je account informatie te zien krijgen. Druk vervolgens op OK en vanaf nu worden je keys en clicks geregistreerd.

Hoe kan ik mijn keys en clicks nu zenden naar whatpulse.org?
Dit kan je doen door dubbel te klikken op het W plaatje in je systray. Het Whatpulse programma zelf heeft ook diverse instellingen om dit automatisch te laten doen. Dat zenden wordt ook wel "Pulsen"; genoemd.

Ik krijg meldingen dat er niet in het register geschreven kan worden?
Je kunt Whatpulse alleen gebruiken als je rechten hebt tot schrijven in het Windows register. Dit i.v.m. de beveiliging tot cheaten bijvoorbeeld.

Ik ben keys en/of clicks zomaar kwijt geraakt?
Vanwege de beveiliging schrijft het Whatpulse programma in een zogenaamde .bin bestand EN in het Windows register. Er is geen mogelijkheid om dit te backuppen ook weer vanwege de cheatgevoeligheid.

Om te voorkomen dat je zomaar keys en/of clicks kwijt raakt: sluit Whatpulse of Windows op de juiste manier af. Dus niet zomaar de power of reset knop van je PC indrukken. Ook kun je beter niet het Whatpulse programma afsluiten via taakbeheer.

Verder als je last hebt van een onstabiel systeem die regelmatig vastloopt of zomaar reset is het verstandig op je keys en clicks regelmatig (automatisch) te laten pulsen, zodat een eventueel verlies minimaal is. Ook als je gaat experimenteren als in overklokken of andere zaken waar de PC een grote kans van slagen heeft zomaar te rebooten of vast te lopen is het verstandig om van te voren alvast te pulsen.

Mooi dan installeer ik Whatpulse ook op mijn moeders pc
Dit mag dus niet! Je mag Whatpulse WEL op meerdere PC's installeren maar ALLEEN als jij er dan ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Als iemand anders gebruik gaat maken van de PC waar whatpulse op staat dan wordt je geacht uit te loggen.

Natuurlijk is dit systeem vrij moeilijk te controleren, maar cheaters (dit wordt gezien als een vorm van cheaten ja) worden vanzelf opgemerkt en dan wordt je hele account gebanned! Niet leuk voor jezelf en zeker niet voor het team (die dan keys verliest en mogelijk een slechte naam hierdoor krijgt).

Activity Throttle Breached?
Dit is meestal een cheat beveiligings issue. Je kan sowieso maximaal 1 keer in de minuut pulsen. Een tweede check is of je avKPS niet hoger ligt dan 4. avKPS is average keys per second.

Als jij bijvoorbeeld gebruik maakt van 2 pc's en je pulsed op de ene pc keys en je wilt daarna ook de keys pulsen van de andere PC dan heb je veel kans dat je deze message krijgt. Er staat dan dat je een uur moet wachten ofzo, maar afhankelijk dus hoeveel tijd ertussen zit t.o.v. de keys kan dit (veel) langer duren.


http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Statistieken
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Via Whatpulse Signature Images kun je een eigen signature plaatje maken waarin je eigen (en eventuele team) statistieken te zien zijn. Het is wel leuk om te zien hoe goed je het doet :)
Op GoT kan je gelukkig geen plaatjes in je sig plaatsen, dus hier heb je er weinig aan ;)

Verder maakt Lighteye elke dag tussen 06.00 en 09.00 uur zogenaamde dagstatistieken (worden gepost in dit topic). Die 6-9 is maar een indicatie, er kan altijd wat tussenkomen waardoor het niet mogelijk is. De post kan wat later komen, maar het zal meestal niet veel schelen.

De dagstatistieken worden eerst allemaal gedownload zoals ze op dat moment op whatpulse.org staan. En vervolgens heeft Lighteye een programma in Visual Basic 6 geschreven die de cijfertjes omzet tot de dagelijkse statistieken.

Waarom dan die dagelijkse statistieken terwijl het op whatpulse.org "actueel" is?
Nou omdat, zoals ik al eerder zei, het makkelijker is om de cijfertjes te vergelijken in hoeverre je als persoon of team erop vooruit gaat. En verder is het natuurlijk goed voor eventuele discussievoer ;)

Deze dagstatistieken worden gepost hier op GoT in UBB maar zijn ook te bewonderen via de HTML. laatste.html laat de laatste dagstatistieken zien.

En.... wat bij Whatpulse niet kan, kan hier bij GoT wel: het behalen van mijlpalen! Hieronder staan de mijlpalen waarmee je met name genoemd zult worden in de statistieken!
 • Hout (100.000)
  • Kool (250.000)
  • Steen (500.000)
  • Beton (750.000)
  • Gewapend Beton (1.000.000)
  • Metaal (2.500.000)
  • Brons (5.000.000)
  • Zilver (7.500.000)
  • Goud (10.000.000)
  • Titanium (25.000.000)
  • Diamant (50.000.000)
  • Platina (75.000.000)
  • Kryptonite (100.000.000)
Sinds kort is er ook een website waar je mooie kleurtjes kan krijgen op je "keyboard".
op deze website verzend je je keyfrequenties-htm file, en je krijgt er een mooi plaatje voor terug! :P

Voorbeeldje:
http://www.superrembo.com/misc/whatpulse/output/20050612114322461.png

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Tot slot
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
irc.tweakers.net/whatpulse is het IRC kanaal van het GoT team. Het is hier erg gezellig.
De stats van het chatten op irc zijn hier te vinden.

Ook Fok! heeft een team, en ze denken echt dat ze ons kunnen verslaan B) ( http://forum.fok.nl/topic/661798 ). Nou zal dat niet zo snel gebeurden, aangezien wij 3x zoveel members hebben ;)

Om reclame te maken voor het GoT team zou je het volgende in je signature kunnen zetten:[url=laatste_got_topic_url]Join het GoT Whatpulse team[/url] of iets anders naar jouw smaak :) (mensen die iets soortgelijks al in hun signature hebben staan, vergeet het niet te updaten naar het nieuwe topic ;) ) Of zet deze link in je sig: http://heynsbergen.com/xander/GoT/wp.php. Deze wordt automatisch doorgelinkt naar het nieuwe topic.

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dus help mee om GoT (the bloody Dutch AGAIN!) op #1 te houden ;) !
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png

Dank aan Lighteye voor het grotendeels maken van de vorige post, en voor het hosten van alle plaatjes en de HTML stats een speciale dank voor primemaximuz :)
En dank voor alle andere die deze topic mogelijk hebben gemaakt _/-\o_

Living the American Dream


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Topicstarter
Ben even heel brutaal geweest en heb gewoon de vorige startpost gekopieerd (en deel 8 toegevoegd natuurlijk)

Living the American Dream


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Arie-Kanarie
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 16:41

Arie-Kanarie

Een keer wat anders

Ligt het aan mij/mn browser of werkt het plaatje van key-frequencies niet meer? volgens mij moet je even een nieuwe aanmaken/de url aanpassen.
Owja, en xander moet (mag/zou handig zijn) natuurlijk weer ff zn php scrippie aanpassen ;)

[Voor 25% gewijzigd door Arie-Kanarie op 12-06-2005 11:37]

Software ontwikkelen in de Achterhoek voor leuke klanten door heel Nederland? Klik hier


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Topicstarter
Arie-Kanarie schreef op zondag 12 juni 2005 @ 11:35:
Ligt het aan mij/mn browser of werkt het plaatje van key-frequencies niet meer? volgens mij moet je even een nieuwe aanmaken/de url aanpassen.
Owja, en xander moet (mag/zou handig zijn) natuurlijk weer ff zn php scrippie aanpassen ;)
Klopt. Ik heb ook even de Key frequenties aangezet zodat ik vanmiddag een nieuw plaatje kan maken en posten.

/off topic

Iedereen weer zijn sig aanpassen!!

Living the American Dream


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 112352

/topicreminder

Gisteren heb ik gezegd dat ik gisteren de 1.000.000 zou bereiken. Helaas niet gelukt :(

Nieuw doel: vandaag de 1.000.000 bereiken :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SandaX
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 09:19

SandaX

Nicht Ärgern nur wundern

Alweer een nieuw topic :) Benieuwd hoeveel mensen er gaan joinen voor we deze weer vol hebben zitten.
Dit wordt trouwens waarschijnlijk ook het topic dat we ingehaald gaan worden door LeuLinks, dus de nodige scheldpartijen zullen nog wel komen :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 20:45

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Gisteren maar weer eens THPS 2 geïnstalleerd (:P), zo, dat levert pas keys op ! Van een halfuurtje spelen algauw 20k, dus ik ben weer een fan geworden van THPS :D

@ Lighteye: Misschien kun je de 'van nummer 1' er weer bijzetten, dat we op de dag dat ze ons in zouden halen een megapulse doen... ?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jism
 • Registratie: Juni 2002
 • Niet online
ik ben wat verslagen aan het maken.. levert me aardig wat key counts op :)

zo weer ff gamen :P

M'n magische bol werken.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • J0YR1D3R
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online
Hans1990 schreef op zaterdag 11 juni 2005 @ 23:36:
Hier gaat het ook wel lekker, hopelijk ga ik morgen over de 10 miljoen heen. Trouwens moet ik zeggen, het blijft een gevecht om de 8ste plaats tussen mij, Yinchie, Kompjoefreak en J0YR1D3R (alhoewel de laatste 2 personen wat achter lopen). Ben benieuwd wie er met de victorie verder sprint :9
True, ik ben de afgelopen avonden niet echt vaak thuis geweest en dat heeft zo z'n redenen. Ik moet zeggen, ik vind mn GF toch iets boeiender dan het feit of ik no 8ste of 9de sta :+ Vandaag gaat er wel weer iets bijkomen denk ik, maar het gaat lang niet zo hard meer als dat het aan het begin ging. Ik typ niet zo geweldig veel meer, alleen op mn stage nog, maar dat is over 2 weken ook afgelopen. Ik denk dat i kdan wel hard ga terugvallen...aangezien ik met een maandje of wat ook nog is 2 weken naar Fr ben :)

Website


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
LL had een mooie output gister, ze zijn vast weer een member met veel keys kwijtgeraakt _/-\o_

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 135884

Zo, was dit leuke programmatje een tijdje uit het oog verloren maar nu staat het weer naast de klok :)
Heb het GoT team voor de gein ook maar gejoined :p

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • FaBioTh
 • Registratie: November 2003
 • Niet online
Ah een nieuwe topic gaat hard zo...
Word er ook alweer een nieuwe megapulse gepland of niet...

Oh ja en nog iets wanneer bestond GoT 1 jaar?? ik kan het niet meer terugvinden..

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bobje
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 11-02 13:00
Hey, dit is een terugvindpost :X.

:P. Kan ik weer mooi het topic volgen. En GoT gaat als erste de 2 miljard halen :).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • XiN-eViL
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 19-05 14:16

XiN-eViL

kzie-nie-veel

Bobje schreef op zondag 12 juni 2005 @ 18:43:
Hey, dit is een terugvindpost :X.

:P. Kan ik weer mooi het topic volgen. En GoT gaat als erste de 2 miljard halen :).
*ook terugvind post maken doet* :X
Ik ging het begin van deze week lekker, maar aan het einde ging het echt sloom (was ook niet thuis enzo :P ), maar mss komende week weer meer :D .

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Dersan
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 19:23
bf2 owns voor keys :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Hmm, en SA ook al.
Er komen een boel spellen uit die goed voor de keys zijn, misschien gaat ons outputgemiddelde nu wel omhoog :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

RoD schreef op zondag 12 juni 2005 @ 19:14:
[...]


Hmm, en SA ook al.
Er komen een boel spellen uit die goed voor de keys zijn, misschien gaat ons outputgemiddelde nu wel omhoog :P
die van mij gaat naar benden door SA :(

Edit: ook terug vind post btw :P

[Voor 6% gewijzigd door M3rcury op 12-06-2005 19:36]

No signature required.


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 112352

Over een kleine maand ben ik vijf weken weg. Betekend dus geen keys meer :(

Moet er toch iets op zien te vinden, om in die vijf maand toch wat keys zien te krijgen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
M3rcury schreef op zondag 12 juni 2005 @ 19:36:
[...]


die van mij gaat naar benden door SA :(

Edit: ook terug vind post btw :P
Ja, maar van een gemiddelde niet-rammende Tweaker gaat ie omhoog :+
Bij mij gaat ie ook naar beneden :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • AtleX
 • Registratie: Maart 2003
 • Niet online

AtleX

Tyrannosaurus Lex 🦖

Halve tvp :P. Ik speel nu af-en-toe GTA:SA, en dat is erg leuk voor je keystrokes, een half uurtje spelen levert zo'n 7 à 8000 keys op :)

[Voor 4% gewijzigd door AtleX op 12-06-2005 19:50]

12x360Wp = 4320 Wp @ Growatt 4200TL-XL. Zuid met helling 13° op plat dak.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

AtleX schreef op zondag 12 juni 2005 @ 19:50:
Halve tvp :P. Ik speel nu af-en-toe GTA:SA, en dat is erg leuk voor je keystrokes, een half uurtje spelen levert zo'n 7 à 8000 keys op :)
Ja, maar als je ramt heb je na een half uur 30k.. ehehehe..

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
timmie_loots schreef op zondag 12 juni 2005 @ 20:12:
[...]


Ja, maar als je ramt heb je na een half uur 30k.. ehehehe..
Niet iedereen heeft daar zin in.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • n-i-x
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 05-06 18:55
RoD schreef op zondag 12 juni 2005 @ 20:14:
[...]


Niet iedereen heeft daar zin in.
Moet jij zeggen...

een half uurtje toborammen levert mischien veel keys op, maar je krijgt er - denk ik - ook lamme handen van.
met gamen(wat voor manier dan ook) houd je het meestal wat langer vol.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

XiN schreef op zondag 12 juni 2005 @ 20:30:
[...]


Moet jij zeggen...

een half uurtje toborammen levert mischien veel keys op, maar je krijgt er - denk ik - ook lamme handen van.
met gamen(wat voor manier dan ook) houd je het meestal wat langer vol.
Dat is ook wel zo, en ik game liever als dat ik ram hoor, maar als het je om de keys gaat kun je beter rammen als gamen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • DaMoUsYs
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 08:23
oke hier weer een terugvindtpost

Check dit en help mee!


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • krvabo
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 08-06 09:26

krvabo

MATERIALISE!

Mensen daar hebben we bookmarks voor :X
We zijn geen Fok hier :+

Pong is probably the best designed shooter in the world.
It's the only one that is made so that if you camp, you die.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
XiN schreef op zondag 12 juni 2005 @ 20:30:
[...]


Moet jij zeggen...

een half uurtje toborammen levert mischien veel keys op, maar je krijgt er - denk ik - ook lamme handen van.
met gamen(wat voor manier dan ook) houd je het meestal wat langer vol.
Ik bedoelde het gewoon in het algemeen hoor :+
Ja, je houdt het minder lang vol, maar ik doe het zo automatisch, dat ik het eigenlijk bijna niet meer merk.
Ik druk altijd wel een paar keys tegelijk in, het gaat altijd sneller dan gamen, dus bij mij levert rammen meer op, veel meer zelfs :)

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp_logo.php?t=Editie+33+-+maandag+13+juni+2005

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++20++users++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.424.069 (+245.001)3.315.071 (+88.444)12-06-2005 21:29:02
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png cruX`16.405.614 (+29.268)4.992.137 (+14.706)12-06-2005 15:40:38
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Skywave14.638.325 (-)2.764.710 (-)07-06-2005 17:00:39
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba13.319.708 (+85.848)2.813.730 (+23.281)12-06-2005 14:04:38
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Rob de Zwa10.479.013 (-)627.686 (-)11-06-2005 20:44:42
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png _RoD_10.300.000 (+150.000)1.281.515 (+3.481)12-06-2005 22:34:40
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.000.268 (+55.901)2.881.064 (+7.640)12-06-2005 23:19:55
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (10) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png KompjoeFri9.926.506 (+45.179)2.311.192 (+4.865)13-06-2005 05:50:39
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (11) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie9.924.295 (+47.657)4.140.815 (+12.745)12-06-2005 21:20:35
11 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (9) -2http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png J0YR1D3R9.919.243 (+18.481)2.155.552 (+6.222)12-06-2005 23:44:59
12 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (12) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png promwarm9.586.138 (-)2.137.133 (-)05-06-2005 23:05:14
13 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (13) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png iXi9.317.112 (-)2.017.771 (-)11-06-2005 23:18:41
14 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (14) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png aKra8.770.314 (+21.995)1.289.226 (+5.232)12-06-2005 17:02:06
15 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (15) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png reinaldo8.368.151 (-)1.733.571 (-)11-06-2005 23:33:03
16 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (16) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij8.296.719 (-)3.658.012 (-)12-06-2005 01:35:19
17 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (17) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Sypheron8.282.773 (-)1.592.567 (-)11-06-2005 21:10:56
18 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (18) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lighteye8.250.001 (-)2.333.987 (-)14-05-2005 08:38:56
19 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (19) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png LMD8.243.252 (+34.065)2.302.959 (+5.868)13-06-2005 01:31:12
20 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (22) +2http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Wussie7.926.715 (+83.024)2.851.063 (+16.415)12-06-2005 16:40:51

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++users++-++clicks
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png cruX`16.405.614 (+29.268)4.992.137 (+14.706)12-06-2005 15:40:38
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie9.924.295 (+47.657)4.140.815 (+12.745)12-06-2005 21:20:35
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij8.296.719 (-)3.658.012 (-)12-06-2005 01:35:19
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (6) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.424.069 (+245.001)3.315.071 (+88.444)12-06-2005 21:29:02
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (5) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png supercow3.206.544 (+8.277)3.313.489 (+10.177)12-06-2005 19:51:47
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Attix4.986.131 (-)3.067.410 (-)31-05-2005 23:00:37
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.000.268 (55.901)2.881.064 (+7.640)12-06-2005 23:19:55
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Maegrim7.596.130 (+25.080)2.869.818 (+9.749)13-06-2005 00:13:58
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Wussie7.926.715 (+83.024)2.851.063 (+16.415)12-06-2005 16:40:51

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++teams++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif GoT1.390 (+1)1.917.116.749 (+9.754.395)627.023.946 (+3.183.198)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif LUELinks1.565 (-)1.738.809.605 (+18.030.678)804.818.311 (+7.598.663)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif #Team.Quak462 (+2)1.492.769.447 (+11.704.358)443.228.186 (+2.556.071)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Hinnavaatl384 (-)837.103.885 (+2.705.252)375.706.037 (+2.347.719)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif SomethingA717 (-)802.374.137 (+3.772.739)215.996.630 (+1.293.595)
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Zoomby.cl371 (+1)603.958.220 (+12.510.894)254.202.269 (+2.271.579)
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Neowin.net396 (-)567.635.662 (+1.331.024)170.028.091 (+574.512)
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif AAO-Tracke403 (+1)512.747.946 (+1.765.909)175.078.321 (+852.070)
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif http://www118 (-)508.209.615 (+331.072)67.773.519 (+114.975)
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif fok!352 (+1)507.392.153 (+3.635.239)162.359.568 (+958.763)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Mijlpalen++-++keys
10.000.000
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.000.268 (+55.901)2.881.064 (+7.640)12-06-2005 23:19:55
2.500.000
169 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (305) +136http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png cul3.214.308 (+1.094.581)890.268 (+239.770)12-06-2005 20:17:02
226 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (255) +29http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png jogm2.712.000 (+264.000)567.637 (+43.429)12-06-2005 20:12:05
252 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (257) +5http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png YoeY2.501.514 (+56.340)762.023 (+15.318)12-06-2005 22:47:38
1.000.000
563 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (578) +15http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Worteltaar1.000.971 (+50.712)184.151 (+8.451)12-06-2005 22:41:54
564 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (563) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png kpostuma1.000.279 (+5.952)711.395 (+5.291)12-06-2005 10:15:27
750.000
614 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (681) +67http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png CyeZ824.718 (+174.718)225.807 (+67.230)12-06-2005 12:58:17
632 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (677) +45http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Orange.Vis783.742 (+125.623)144.150 (+21.741)12-06-2005 18:04:33
643 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (678) +35http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Sadar764.726 (+109.341)560.004 (+48.720)12-06-2005 23:01:08
646 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (660) +14http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png lism753.815 (+40.444)185.409 (+7.881)12-06-2005 12:32:49
250.000
904 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (959) +55http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bloodlord1295.092 (+57.479)165.761 (+23.801)13-06-2005 00:01:56
918 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (996) +78http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Waspi280.147 (+76.008)159.024 (+23.404)12-06-2005 23:23:11
935 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (950) +15http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Crash_neo258.662 (+14.446)82.414 (+2.468)12-06-2005 22:33:02
945 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1000) +55http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png r0el250.696 (+48.962)113.535 (+7.435)12-06-2005 22:35:10
100.000
1025 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1143) +118http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png outerspace180.934 (+81.735)38.164 (+19.774)12-06-2005 20:28:11
1114 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1184) +70http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png The-MeLLeR116.707 (+38.032)21.754 (+8.131)12-06-2005 22:06:15
1115 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1158) +43http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png martijnwis116.630 (+24.338)17.699 (+4.333)12-06-2005 20:07:15

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++Chatslet
169 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (305) +136http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png cul3.214.308 (+1.094.581)890.268 (+239.770)12-06-2005 20:17:02
264 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (455) +191http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png p1koN2.402.070 (+1.066.276)1.353.585 (+775.498)12-06-2005 21:19:13
118 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (155) +37http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Tyard4.042.105 (+639.132)1.045.940 (+141.733)12-06-2005 20:16:51
226 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (255) +29http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png jogm2.712.000 (+264.000)567.637 (+43.429)12-06-2005 20:12:05
334 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (376) +42http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bleet1.933.519 (+252.426)858.481 (+82.170)12-06-2005 23:36:28
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.424.069 (+245.001)3.315.071 (+88.444)12-06-2005 21:29:02
101 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (117) +16http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png x.nl4.277.824 (+230.171)895.899 (+33.725)12-06-2005 23:00:27
81 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (90) +9http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Scotix4.634.725 (+205.186)1.878.096 (+82.306)12-06-2005 22:17:07
372 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (397) +25http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Leeuwis1.735.148 (+188.008)622.950 (+45.709)12-06-2005 15:48:47
614 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (681) +67http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png CyeZ824.718 (+174.718)225.807 (+67.230)12-06-2005 12:58:17

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++5++countries++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - | 26.21%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png United Sta16.092 (+20)17.557.878.864 (+68.441.379)5.528.158.344 (+24.064.230)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - | 13.05%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Germany5.339 (+2)8.742.850.744 (+26.193.264)2.715.019.343 (+8.856.974)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - | 9.48%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Netherland5.726 (+6)6.349.417.800 (+33.190.102)2.013.428.195 (+9.850.086)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - | 6.06%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png United Kin4.068 (-)4.060.334.326 (+15.809.671)1.257.812.995 (+4.761.199)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - | 5.26%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Canada2.990 (+2)3.525.673.432 (+18.360.956)1.125.874.296 (+5.621.866)


http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Algemeen

210 van de 1388 (15%) users hebben gisteren gepulsed.

Nieuwe users:
1343 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Ballo3.0402.27612-06-2005 21:03:28
1358 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Guus1.16125212-06-2005 23:51:55

Leavende users:
Géén

Users met naamsverandering:
Géén

Huishoudelijke mededelingen:
http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif GoT Whatpulse IRC kanaal (irc.tweakers.net/whatpulse)
Meer informatie over hoe mee te doen met Whatpulse.
laatste.html om alle statistieken in html vorm te zien.

Gedownload: dddd dd mmmm yyyy om hh:mm:ss uur(TBA!)
Gemaakt: maandag 13 juni 2005 om 06:29:33 uur
Data vergeleken: maandag 13 juni 2005 t.o.v. zondag 12 juni 2005

 • sPENKMAN
 • Registratie: April 2002
 • Laatst online: 09:18
De output van team quakenet is ook hoog de laatste dagen, ze zitten steeds tegen de 12 mio aan. Zal nog wel even duren maar als dat zo door gaat zit er toch echt een 3de plek voor ons in. :'(

Eve char: Warock <TEST>


 • FaBioTh
 • Registratie: November 2003
 • Niet online
Ik denk dat dat wel mee valt hoor..
Als je kijkt dat ze nog dikke 500 milj moeten. Ze hebben ook veel minder users dan ons dus ik denk niet echt dat wij op de 3e plek komen.

 • QwakQwak
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 18-04-2022
En als dat gaat gebeuren dan pulse ik wel weer

*Ook al is dat nie veel 8)

Qwak :..)


Anoniem: 126228

Okee, bijna vakantie, dat betekend veel gamen ( En ook 3 weken weg :P )

Bijna 2miljard keys...bijna :)

 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
sPENKMAN schreef op maandag 13 juni 2005 @ 08:05:
De output van team quakenet is ook hoog de laatste dagen, ze zitten steeds tegen de 12 mio aan. Zal nog wel even duren maar als dat zo door gaat zit er toch echt een 3de plek voor ons in. :'(
Haha sorry dat ik lach hoor, maar als een ander team (wat 500miljoen keys achterligt) een paar dagen 2miljoen keys meer als output heeft wil niet meteen zeggen dat ze ons inhalen. Grappig dat mensen meteen zo reageren.

Al zouden ze zo doorgaan duurt het nog 251 dagen voordat ze ons voorbij zijn, daarnaast hebben we 3x zoveel users wat alleen maar meer kan worden. Oftewel Quakenet haalt ons never nooit in. Daarnaast heb ik er zelfs vertrouwen in dat we LUELinks uiteindelijk verslaan! :Y)

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
OneUp schreef op maandag 13 juni 2005 @ 09:32:
[...]
Haha sorry dat ik lach hoor, maar als een ander team (wat 500miljoen keys achterligt) een paar dagen 2miljoen keys meer als output heeft wil niet meteen zeggen dat ze ons inhalen. Grappig dat mensen meteen zo reageren.

Al zouden ze zo doorgaan duurt het nog 251 dagen voordat ze ons voorbij zijn, daarnaast hebben we 3x zoveel users wat alleen maar meer kan worden. Oftewel Quakenet haalt ons never nooit in. Daarnaast heb ik er zelfs vertrouwen in dat we LUELinks uiteindelijk verslaan! :Y)
Met de nieuwe client vast wel ja :P
Wanneer komt die nou ns uit, is dat beta testen nou al bijna voorbij?

 • Red
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 03-02 15:15

Red

Blue

Is het niet mogelijk om de signature dynamic te maken, moet bij elk nieuw deel mijn signature aanpassen :?

Alhoewel, wel weer genoeg keys klaarstaan.....

 • FaBioTh
 • Registratie: November 2003
 • Niet online
Hehe iemand had een scriptje gemaakt die degene zelf zou aanpassen maar dat heeft ie nog niet gedaan :p

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Topicstarter
RoD schreef op maandag 13 juni 2005 @ 09:38:
[...]


Met de nieuwe client vast wel ja :P
Wanneer komt die nou ns uit, is dat beta testen nou al bijna voorbij?
Momenteel zijn we aan het testen met versie 3. Versie 4 zal wel snel komen, en ik denk dat die ook de definitieve versie zal worden. Werkt perfect op een USB stick (heb op kantoor al een dikke 200K bij elkaar kunnen rammen :+ )

edit:

Startpost ff aangepast. de dynamische link voor je sig staat er nu ook in

[Voor 11% gewijzigd door Stampertje op 13-06-2005 10:02]

Living the American Dream


 • F_J_K
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online

F_J_K

Moderator CSA/PB

Front verplichte underscores

offtopic:
Mensen, in plaats van een terugvindpost maken kan je ook gewoon 20 seconden langer nadenken (en een paar extra toetsaanslagen maken) en wat meer zinnigs / on-topics te zeggen ;)

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind' (Terry Pratchett, Eric)


 • YopY
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 01:11
woo, 200K keys thuis te staan, nu alweer bijna 10K hier op het werk... En ik ga vandaag nog een flink stuk toborammen :p.

Hrm, misschien moet ik ook eens GTA: SA zien te krijgen XD.

 • JoetjeF
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 10-11-2012

JoetjeF

Mo Chuisneoir

Ik ga vandaag voor de 66.666. Toch een beetje te link om weer voor de 666.666 te gaan :P

Is de nieuwe WhatPulse (dus die in Beta) nu ook een beetje stabieler bij een crash van je systeem? Heb in totaal toch al wel 100.000 keys door corrupte whatpulse.bin verloren :'(

[Voor 7% gewijzigd door JoetjeF op 13-06-2005 10:46]


 • pietje63
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 19:49
Damn, een week op vakantie geweest, 0 keys erbij

De grootste Nederlandstalige database met informatie over computers met zoekfunctie!!


 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
JoetjeF schreef op maandag 13 juni 2005 @ 10:46:
Ik ga vandaag voor de 66.666. Toch een beetje te link om weer voor de 666.666 te gaan :P

Is de nieuwe WhatPulse (dus die in Beta) nu ook een beetje stabieler bij een crash van je systeem? Heb in totaal toch al wel 100.000 keys door corrupte whatpulse.bin verloren :'(
Ja, het .bin file is zelfs helemaal verdwenen en is nu een .wpw file en is bij mij nog niet corrupt geraakt

 • WOrange
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 26-05 23:00
http://whatpulse.afraid.org/ doet het al een tijdje niet meer :(
Staat nl. nog wel in de startpost.
Ik weet niet of het ooit weer online komt :/

 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
Skywave schreef op maandag 13 juni 2005 @ 12:38:
[...]

Ja, het .bin file is zelfs helemaal verdwenen en is nu een .wpw file en is bij mij nog niet corrupt geraakt
Hopelijk kan er niks meer fout gaan (dus geen corrupte bestanden) zodat je nu eens echt onbezorgt zoveel kan sparen als je wil.

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 20:45

Scott

Ik ben, dus ik tweak

OneUp schreef op maandag 13 juni 2005 @ 13:25:
[...]
Hopelijk kan er niks meer fout gaan (dus geen corrupte bestanden) zodat je nu eens echt onbezorgt zoveel kan sparen als je wil.
Laten we dat hopen idd, maar als die .wpw beschadigd raakt, heb je dan niet alsnog een probleem ? :?

offtopic:
Wat houden die terugvindposts eigenlijk in ? :P

 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Ik heb op mn pc (zit tegenwoordig zelf vaak op laptop) nog zo'n 700k staan meen ik (kan wat meer/minder zijn), maar hoe lang zal ik ongeveer moeten wachten voordat ik deze kan pulsen (nadat ik voor het laatst op mn laptop heb gepulsed)?

Anoniem: 126228

Dan kunnen ze dit topic terugvinden, maar dit kan ook met bookmarks, zelfs zonder. maarja. :P

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 20:45

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Anoniem: 126228 schreef op maandag 13 juni 2005 @ 14:32:
Dan kunnen ze dit topic terugvinden, maar dit kan ook met bookmarks, zelfs zonder. maarja. :P
En waarom kwam dat in die andere topics dan nooit voor, dat mensen zo'n terugvindpost plaatsen ?

[Voor 8% gewijzigd door Scott op 13-06-2005 14:47]


 • YopY
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 01:11
ScottB schreef op maandag 13 juni 2005 @ 14:47:
[...]


En waarom kwam dat in die andere topics dan nooit voor, dat mensen zo'n terugvindpost plaatsen ?
Omdat de jeugd van tegenwoordig hebberiger is, ze willen die 20 extra keys hebben ;).

Anoniem: 71569

wdekreij schreef op maandag 13 juni 2005 @ 14:26:
Ik heb op mn pc (zit tegenwoordig zelf vaak op laptop) nog zo'n 700k staan meen ik (kan wat meer/minder zijn), maar hoe lang zal ik ongeveer moeten wachten voordat ik deze kan pulsen (nadat ik voor het laatst op mn laptop heb gepulsed)?
Met een AvKPS van 4.0 zal dit ongeveer 48u en 37 minuten bedragen :Y) gewoon even je aantal keys door 14400 delen :Y)
ScottB schreef op maandag 13 juni 2005 @ 14:47:
[...]
En waarom kwam dat in die andere topics dan nooit voor, dat mensen zo'n terugvindpost plaatsen ?
Omdat er een aantal users aan het verfokken zijn :P
w_beens schreef op maandag 13 juni 2005 @ 13:12:
http://whatpulse.afraid.org/ doet het al een tijdje niet meer :(
Staat nl. nog wel in de startpost.
Ik weet niet of het ooit weer online komt :/
Ze zijn er inmiddels alweer een tijdje mee bezig, het wordt voorzover ik weet een geheel nieuw systeem, met degelijke servers enz. :) hier kun je meer lezen :)

 • 6K
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 19-02 12:54

6K

is ook zo...

Tja, of het heel veel uit gaat halen weet ik ook niet, maar ik ga in ieder geval gezellig mee tikken en klikken. Ik heb nog geen zin/tijd gehad om alle 9 topics door te lezen, maar ik installeer het dus gewoon 2 keer onder hetzelfde account op het werk en thuis. Ik doe verder niets dan lekker hetzelfde als altijd??? toch?

zijn er nog speciale handelingen die ik moet verrichten om te pulsen? ik bedoel ik weet dat ik dat handmatig kan/moet doen, maar zijn er nog speciale dagen of zo???

ach, weet je, voorlopig hang ik nog lekker onder in de rank lijst en als ik hier die scores van jullie af en toe zie, dan blijf ik daar nog wel even hangen...
maar goed, het is maar dat GoT hoog in de lijst blijft he (1 voor allen en allen voor GoT...toch?)

٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)۶


Anoniem: 112352

:D eindelijk de miljoen : 1.001.337

Nu doorsparen naar de 1.500.000. Hopelijk gaat alles goed, en puls ik over een paar weken een 500.000 aan keys :P

 • 6K
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 19-02 12:54

6K

is ook zo...

hm...... net effe 1 mailtje getikt naar iemand en ik zit meteen al op 4500 keys sinds mijn vorige bericht.Jammer dat ik savonds eigenlijk door de regel alleem maar klik en weinig type, want klikken gaat niet erg hard hahahaha nu pas 128 keer.

٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)۶


 • n-i-x
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 05-06 18:55
@ timmie_loots
Hele originele link heb je in je sig, maar hij verwijst nu nog naar deel 8
en
@ DaMoUsYs
Bedankt voor deze kreet in je sig, maar zou je er nog een link van willen maken?
dat doe je zo:
code:
1
[url=http://heynsbergen.com/xander/GoT/wp.php]Blablabla...[/url]

De link die hier in staat wordt doorverwezen naar het nieuwste topic, zodat alleen xander dit nog hoeft aan te passen.


Edit:
@ xander: je hebt die ene link nog niet ge-update, waardoor mijn sig dus ook nog naar deel 8 verwijst 8)7

[Voor 14% gewijzigd door n-i-x op 13-06-2005 16:05]


 • Jape
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 19:57
GTA SA is wel goed voor de clicks, die heb ik normaal niet zoveel. Ram liever op mijn tobo, gaat de laatste tijd weer wat sneller. Hopen dat we op onze eerste verjaardag de nieuwe client krijgen, zou een leuk cadeautje zijn.

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Nu online
XiN schreef op maandag 13 juni 2005 @ 16:00:
@ xander: je hebt die ene link nog niet ge-update, waardoor mijn sig dus ook nog naar deel 8 verwijst 8)7
Sorry, ik ben niet zo snel :+ Maargoed hij is nu iig geupdate :)

Dit werkt nogsteeds makkelijker dan wanneer iedereen het zelf moet gaan doen lijkt me ;)

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

XiN schreef op maandag 13 juni 2005 @ 16:00:
@ timmie_loots
Hele originele link heb je in je sig, maar hij verwijst nu nog naar deel 8
Lol, op het moment dat jij dat schreef ging jouw siglink ook nog naar deel 8, slimmerd :P

EDIT: Even wat minder lang gemaakt..

[Voor 46% gewijzigd door Patriot op 13-06-2005 21:52]


Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp_logo.php?t=Editie+34+-+dinsdag+14+juni+2005

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++20++users++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.435.628 (+11.559)3.320.063 (+4.992)13-06-2005 12:06:30
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png cruX`16.454.521 (+48.907)5.016.861 (+24.724)13-06-2005 23:34:53
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Skywave14.751.715 (+113.390)2.797.355 (+32.645)13-06-2005 21:17:36
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba13.319.708 (-)2.813.730 (-)12-06-2005 14:04:38
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Rob de Zwa10.479.013 (-)627.686 (-)11-06-2005 20:44:42
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png _RoD_10.400.000 (+100.000)1.284.018 (+2.503)13-06-2005 22:39:30
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.021.256 (+20.988)2.883.970 (+2.906)13-06-2005 20:15:58
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png KompjoeFri10.019.006 (+92.500)2.337.312 (+26.120)14-06-2005 06:38:57
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (11) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png J0YR1D3R9.960.859 (+41.616)2.166.087 (+10.535)13-06-2005 23:46:09
11 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (10) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie9.957.120 (+32.825)4.150.303 (+9.488)13-06-2005 16:57:45
12 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (12) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png promwarm9.586.138 (-)2.137.133 (-)05-06-2005 23:05:14
13 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (13) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png iXi9.342.639 (+25.527)2.022.195 (+4.424)13-06-2005 10:57:55
14 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (14) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png aKra8.780.796 (+10.482)1.292.424 (+3.198)13-06-2005 20:41:39
15 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (15) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png reinaldo8.368.151 (-)1.733.571 (-)11-06-2005 23:33:03
16 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (16) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij8.296.719 (-)3.658.012 (-)12-06-2005 01:35:19
17 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (17) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Sypheron8.282.773 (-)1.592.567 (-)11-06-2005 21:10:56
18 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (19) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png LMD8.265.250 (+21.998)2.308.007 (+5.048)14-06-2005 01:52:18
19 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (18) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lighteye8.250.001 (-)2.333.987 (-)14-05-2005 08:38:56
20 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (20) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Wussie8.000.000 (+73.285)2.861.174 (+10.111)13-06-2005 20:34:59

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++users++-++clicks
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png cruX`16.454.521 (+48.907)5.016.861 (+24.724)13-06-2005 23:34:53
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie9.957.120 (+32.825)4.150.303 (+9.488)13-06-2005 16:57:45
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij8.296.719 (-)3.658.012 (-)12-06-2005 01:35:19
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.435.628 (+11.559)3.320.063 (+4.992)13-06-2005 12:06:30
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png supercow3.206.544 (-)3.313.489 (-)12-06-2005 19:51:47
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Attix4.986.131 (-)3.067.410 (-)31-05-2005 23:00:37
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (9) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Maegrim7.631.199 (+35.069)2.888.013 (+18.195)14-06-2005 00:37:51
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (8) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.021.256 (+20.988)2.883.970 (+2.906)13-06-2005 20:15:58
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Wussie8.000.000 (+73.285)2.861.174 (+10.111)13-06-2005 20:34:59

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++teams++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif GoT1.393 (+3)1.923.950.631 (+6.833.882)629.327.708 (+2.303.762)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif LUELinks1.563 (-2)1.742.938.575 (+4.128.970)807.365.683 (+2.547.372)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif #Team.Quak462 (-)1.493.234.052 (+464.605)443.586.248 (+358.062)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Hinnavaatl384 (-)839.409.730 (+2.305.845)376.302.661 (+596.624)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif SomethingA718 (+1)806.731.242 (+4.357.105)217.389.233 (+1.392.603)
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Zoomby.cl371 (-)606.647.554 (+2.689.334)255.461.417 (+1.259.148)
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Neowin.net397 (+1)573.390.222 (+5.754.560)172.132.239 (+2.104.148)
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif AAO-Tracke404 (+1)515.277.126 (+2.529.180)175.771.672 (+693.351)
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (10) +1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif fok!352 (-)510.952.908 (+3.560.755)163.706.194 (+1.346.626)
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (9) -1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif http://www119 (+1)510.024.377 (+1.814.762)68.364.978 (+591.459)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Mijlpalen++-++keys
10.000.000
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png KompjoeFri10.019.006 (+92.500)2.337.312 (+26.120)14-06-2005 06:38:57
1.000.000
552 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (581) +29http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png [GoT] nesc1.032.187 (+84.863)307.823 (+27.976)14-06-2005 01:18:20
563 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (565) +2http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lamber1.001.337 (+8.196)472.623 (+1.139)13-06-2005 15:43:35
500.000
666 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (796) +130http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png calvin_che694.451 (+225.000)156.917 (+12.556)13-06-2005 11:59:49
707 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (885) +178http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lex Roelen604.790 (+288.434)541.396 (+228.782)13-06-2005 18:14:22
766 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (788) +22http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png valor519.953 (+37.040)155.215 (+8.537)14-06-2005 00:31:52
767 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (782) +15http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Traguardo518.073 (+28.141)170.977 (+4.835)13-06-2005 20:00:20
771 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (777) +6http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Loogie511.751 (+15.850)110.535 (+1.213)13-06-2005 14:02:16
250.000
940 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (951) +11http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png SuperPietj256.090 (+8.346)148.956 (+6.577)13-06-2005 15:14:20
945 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (955) +10http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png GOTTurkish253.834 (+10.168)41.623 (+1.910)14-06-2005 03:00:19
100.000
1107 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1157) +50http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png YopY121.930 (+28.703)9.902 (+1.734)13-06-2005 15:24:09

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++Chatslet
707 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (885) +178http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lex Roelen604.790 (+288.434)541.396 (+228.782)13-06-2005 18:14:22
278 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (318) +40http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Opi2.309.031 (+259.899)476.840 (+35.127)13-06-2005 11:44:42
666 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (796) +130http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png calvin_che694.451 (+225.000)156.917 (+12.556)13-06-2005 11:59:49
173 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (197) +24http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png psmeets3.205.774 (+179.369)1.021.661 (+70.547)13-06-2005 21:49:24
138 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (146) +8http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png GX3.742.531 (+169.369)1.299.701 (+45.494)13-06-2005 16:39:51
585 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (639) +54http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png TjOeNeR929.780 (+160.930)450.847 (+68.142)13-06-2005 15:43:48
386 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (421) +35http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png JaFFoG1.630.704 (+160.862)285.145 (+18.765)13-06-2005 13:56:38
161 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (174) +13http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png warchaser3.327.482 (+140.265)2.557.822 (+38.746)13-06-2005 20:58:30
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Skywave14.751.715 (+113.390)2.797.355 (+32.645)13-06-2005 21:17:36
235 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (245) +10http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Robke2.661.507 (+109.932)1.774.210 (+62.969)13-06-2005 22:28:47

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++5++countries++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - | 26.22%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png United Sta16.114 (+22)17.642.894.016 (+85.015.152)5.559.686.373 (+31.528.029)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - | 13.03%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Germany5.341 (+2)8.765.585.599 (+22.734.855)2.721.802.714 (+6.783.371)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - | 9.48%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Netherland5.740 (+14)6.380.122.766 (+30.704.966)2.024.896.493 (+11.468.298)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - | 6.06%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png United Kin4.071 (+3)4.074.057.265 (+13.722.939)1.261.941.064 (+4.128.069)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - | 5.26%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Canada2.992 (+2)3.539.813.821 (+14.140.389)1.130.816.341 (+4.942.045)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Algemeen

243 van de 1389 (17%) users hebben gisteren gepulsed.

Nieuwe users:
1214 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Animazing61.7348.79214-06-2005 01:30:27
1320 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Xaveer10.9231.70813-06-2005 21:27:13
1380 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png hschel566013-06-2005 23:40:21


Leavende users:
Géén

Users met naamsverandering:
Géén

Huishoudelijke mededelingen:
http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif GoT Whatpulse IRC kanaal (irc.tweakers.net/whatpulse)
Meer informatie over hoe mee te doen met Whatpulse.
laatste.html om alle statistieken in html vorm te zien.

Gemaakt: dinsdag 14 juni 2005 om 07:48:26 uur
Data vergeleken: dinsdag 14 juni 2005 t.o.v. maandag 13 juni 2005

 • Jism
 • Registratie: Juni 2002
 • Niet online
Ik heb mijn sig ook maar mee geupdate.. Ik ben aan het sparen.. veel leuker als je in 1 keer alles wegpulsed :)

M'n magische bol werken.


 • 6K
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 19-02 12:54

6K

is ook zo...

hahaha dat is grappig zeg, ik heb nu een halve dag meegedaan en mijn eerste pulse verstuurd om te kijken hoe of wat... ben ik toch meteen 7000 plaatsen in de ranking opgeschoven :D

dat betekend dat er dus 7000 mensen zijn die echt amper typen ;)
het is wel een grappig tooltje, ik moet alleen echt niet die whatpulse geek window open gooien want dat is de grootste afleider die ik in jaren op mijn pc heb gehad :/

eens kijken hoeveel plaatsen ik opschuif als ik dadelijk weer 5000 toetsaanslagen heb gehad.

hier op het werk schiet dat wel op. Thuis heb ik gisteren avond maar een key of 2000 geraakt (feitelijk veel meer, maar dat WhatPulse werkt niet onder bepaalde progjes :( )

[Voor 25% gewijzigd door 6K op 14-06-2005 08:10]

٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)۶


 • KompjoeFriek
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 01-06 10:56

KompjoeFriek

Statsidioot

Woei!

Goud http://images.kompjoefriek.info/tweakers/cheerlie.gif

Lighteye, waarom kap je de usernames eigenlijk af?
6K schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 08:06:
[...]
Thuis heb ik gisteren avond maar een key of 2000 geraakt (feitelijk veel meer, maar dat WhatPulse werkt niet onder bepaalde progjes :( )
Kun je een lijstje maken van welke progjes, en erbij vermelden welke client je gebruikt?
(normale of no-lag)

WhatPulse! - Rosetta@Home - Docking@Home


 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

@ 6K: Ik denk dat veel mensen (dus zo'n 7.000) het tooltje slechts één keer hebben geïnstalleerd en er nooit meer wat mee gedaan. Gewoon kijken hoe het is. Het is wellicht een idee om het systeem niet zo erg te vervuilen dat Whatpulse voor gebruikers die x tijd niet actief zijn te verwijderen o.i.d.

Verder zie ik dat er steeds grotere pulses worden gedaan, want normaal gesproken zit ik het een pulse van plusminus 100.000 gewoon in de chatslet top 10 echter is dat vandaag niet het geval...

 • 6K
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 19-02 12:54

6K

is ook zo...

hm... ja ik heb ze niet allemaal duidelijk gezien.
Maar Final Fantasy XI, zelfs in een windower (tooltje om FF in een window te draaien), pikt geen keys en clicks op (en als ik dan al tijd heb thuis, zit ik dat meestal te doen), ik zal het wat beter in de gaten houden wanneer hij stopt met tellen, ik zal ze hier melden wanneer het fout gaat.

smorgens heb ik meestal wel de piek van de dag, maar het is nu half 9 (bijna) en ik heb toch al 15k keys aangeraakt lol....
Meestal valt het de rest van de dag wel mee, zeker als ik wat meetings heb. Maar smorgens zit ik wat mail weg te werken en te replyen en door de regel ben ik niet echt kort van stof.

Wel valt me op dat ik verdacht veel de spatie en de backspace gebruik :X

٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(●̮̮̃•̃)۶


 • YopY
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 01:11
Woei, eerste mijlpaal voor mij, hoofdzakelijk 'werk' pulses... Ik heb nog 250K thuis klaar te staan, moet ik ook maar eens pulsen voordat ik ze door onvolkomendheden ineens kwijtraak O_o.

Anoniem: 95419

Altijd als ik bitlord heb aanstaan pulsed whatpulse automatisch |:( eindelijk lekker opweg met sparen, gaat ie weer om de haverklap pulsen 8)7 Meer mensen die hier last van hebben?

 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

Ik heb net ook m'n sig even omgezet naar die link via XanderH zijn scriptje.
Op zich wel erg handig, (_/-\o_) maar ik vraag me af of het eigenlijk wel zo goed werkt. Als een nietsvermoedend usertje zijn muis boven de link hangt, en hij kijkt in de statusbalk waar die link naar verwijst, ziet hij een link die niet naar GoT gaat, maar naar heynsbergen.com. :X Dan hebben users misschien niet door hoeveel het met GoT te maken heeft?

Wat denken jullie?

Hmmz, hier komt dus m'n sig


Anoniem: 133155

Anoniem: 71569 schreef op maandag 13 juni 2005 @ 15:20:

[...]


Omdat er een aantal users aan het verfokken zijn :P
Hey, eens een fokker altijd een fokker :P

* Anoniem: 133155 wacht nog steeds met spanning op een linuxclient. :{

[Voor 13% gewijzigd door Anoniem: 133155 op 14-06-2005 13:04]


 • YopY
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 01:11
Gwannoes schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 12:13:
Ik heb net ook m'n sig even omgezet naar die link via XanderH zijn scriptje.
Op zich wel erg handig, (_/-\o_) maar ik vraag me af of het eigenlijk wel zo goed werkt. Als een nietsvermoedend usertje zijn muis boven de link hangt, en hij kijkt in de statusbalk waar die link naar verwijst, ziet hij een link die niet naar GoT gaat, maar naar heynsbergen.com. :X Dan hebben users misschien niet door hoeveel het met GoT te maken heeft?

Wat denken jullie?
Erm, een PHP bestandje op de T.net servers zetten die verwijst naar Heynsbergen.com die weer verwijst naar dit topic? 8)7

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

Ehh.. of gewoon elke keer je sig veranderen ;-)

 • YopY
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 01:11
Juist :P

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 20:45

Scott

Ik ben, dus ik tweak

YopY schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 13:17:
[...]


Erm, een PHP bestandje op de T.net servers zetten die verwijst naar Heynsbergen.com die weer verwijst naar dit topic? 8)7
Dan kunnen ze een bestandje op een van de servers zetten die dan meteen naar de nieuwste topic verwijst, misschien is het dan nog wel te automatiseren ook :)

[Voor 1% gewijzigd door Scott op 14-06-2005 14:51. Reden: Smiley-fix]


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Wat een onzin over dat sig update dingetje, wat maakt het nou uit of dat ding daar naartoe verwijst, als ze er op klikken dan merken ze gauw genoeg wat het inhoudt.

 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

haha.. RoD staat 2x in de lijst met pulsers :P 1x boven mij en 1x onder mij.. bugje ?

Edit: ik ook btw 8)7

[Voor 14% gewijzigd door M3rcury op 14-06-2005 15:30]

No signature required.


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
M3rcury schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 15:29:
haha.. RoD staat 2x in de lijst met pulsers :P 1x boven mij en 1x onder mij.. bugje ?

Edit: ik ook btw 8)7
Waar dan? ik zie het niet staan, ik sta niet in de top 10 chatslet hoor :?

 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

RoD schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 15:33:
[...]


Waar dan? ik zie het niet staan, ik sta niet in de top 10 chatslet hoor :?
nummer 12, 13, 14, 15 ;) ik zei toch ook in de lijst met PULSERS :P niet chatslet ;)

No signature required.


 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

RoD schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 15:09:
Wat een onzin over dat sig update dingetje, wat maakt het nou uit of dat ding daar naartoe verwijst, als ze er op klikken dan merken ze gauw genoeg wat het inhoudt.
Klik jij dan zomaar overal op, zonder dat je weet waar je naar toe gaat? 8)7
Dan zul je vast wel eens een virus of spyware hebben gehad... :X

Hmmz, hier komt dus m'n sig


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Gwannoes schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 16:37:
[...]

Klik jij dan zomaar overal op, zonder dat je weet waar je naar toe gaat? 8)7
Dan zul je vast wel eens een virus of spyware hebben gehad... :X
Nee, ik klik niet overal op, maar mochten ze die link gaan checken, dan zien ze ook wel dat het geen spyware is, als ze tenminste zoveel moeite doen.
M3rcury schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 15:38:
[...]


nummer 12, 13, 14, 15 ;) ik zei toch ook in de lijst met PULSERS :P niet chatslet ;)
Ok, ik lees vast niet goed, of ben niet helemaal wakker, maar ik heb geen idee waar je het over hebt :X :P

 • odan
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 20-11-2022

odan

The dark side is within all!

12 136 (139) +3 M3rcury 3.765.000 (+100.000) 488.804 (+4.763)
13 7 (7) - _RoD_ 10.400.000 (+100.000) 1.284.018 (+2.503)
14 136 (139) +3 M3rcury 3.765.000 (+100.000) 488.804 (+4.763)
15 7 (7) - _RoD_ 10.400.000 (+100.000) 1.284.018 (+2.503)

dat bedoelt die. als je bij chatslet onderaan op dat linkje klikt krijg je een uitgebreide versie te zien.

Pulse mee voor GoT!


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
odan schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 16:46:
12 136 (139) +3 M3rcury 3.765.000 (+100.000) 488.804 (+4.763)
13 7 (7) - _RoD_ 10.400.000 (+100.000) 1.284.018 (+2.503)
14 136 (139) +3 M3rcury 3.765.000 (+100.000) 488.804 (+4.763)
15 7 (7) - _RoD_ 10.400.000 (+100.000) 1.284.018 (+2.503)

dat bedoelt die. als je bij chatslet onderaan op dat linkje klikt krijg je een uitgebreide versie te zien.
Aha :)
Zal wel een bugje zijn omdat we beide hetzelfde aantal keys gepulsed hebben?

 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

RoD schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 17:06:
[...]


Aha :)
Zal wel een bugje zijn omdat we beide hetzelfde aantal keys gepulsed hebben?
denk het ook :P vind het wel grappig :+

No signature required.


Anoniem: 26235

odan schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 16:46:
12 136 (139) +3 M3rcury 3.765.000 (+100.000) 488.804 (+4.763)
13 7 (7) - _RoD_ 10.400.000 (+100.000) 1.284.018 (+2.503)
14 136 (139) +3 M3rcury 3.765.000 (+100.000) 488.804 (+4.763)
15 7 (7) - _RoD_ 10.400.000 (+100.000) 1.284.018 (+2.503)

dat bedoelt die. als je bij chatslet onderaan op dat linkje klikt krijg je een uitgebreide versie te zien.
Dat is nog een bug in de oude code, is dacht ik opgelost in de nieuwe, alleen die moet ik nog ff converteren naar de nieuwe html stats, heb momenteel nogal druk irl en gta:sa en straks ook nog ff bf2 startpost een update geven :P

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

RoD schreef op dinsdag 14 juni 2005 @ 16:44:
Nee, ik klik niet overal op, maar mochten ze die link gaan checken, dan zien ze ook wel dat het geen spyware is, als ze tenminste zoveel moeite doen.
Ik snap wat je bedoeld, maar das een beetje kijken of er nog een kogel in je geweer zit nadat je hem al tegen je hoofd gehouden hebt en de trekker hebt overgehaald :P

EDIT: Ik denk dat die ene siglink ook wel wat is voor jou Lighteye, je hebt je sig nog niet geupdate :P

[Voor 12% gewijzigd door Patriot op 14-06-2005 18:21]


Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp_logo.php?t=Editie+35+-+woensdag+15+juni+2005

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++20++users++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.601.332 (+165.704)3.348.574 (+28.511)14-06-2005 20:43:27
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png cruX`16.500.524 (+46.003)5.033.511 (+16.650)14-06-2005 23:06:46
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Skywave14.788.844 (+37.129)2.809.385 (+12.030)14-06-2005 21:17:04
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba13.319.708 (-)2.813.730 (-)12-06-2005 14:04:38
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Rob de Zwa10.479.013 (-)627.686 (-)11-06-2005 20:44:42
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png _RoD_10.450.000 (+50.000)1.284.853 (+835)14-06-2005 17:47:25
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.059.201 (+37.945)2.888.917 (+4.947)14-06-2005 22:54:25
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png KompjoeFri10.052.269 (+33.263)2.339.928 (+2.616)14-06-2005 20:35:45
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (11) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie10.002.475 (+45.355)4.164.630 (+14.327)14-06-2005 18:47:39
11 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (10) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png J0YR1D3R9.999.417 (+38.558)2.170.460 (+4.373)14-06-2005 17:29:36
12 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (12) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png promwarm9.586.138 (-)2.137.133 (-)05-06-2005 23:05:14
13 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (13) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png iXi9.373.115 (+30.476)2.028.857 (+6.662)14-06-2005 14:20:08
14 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (14) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png aKra8.803.479 (+22.683)1.297.462 (+5.038)15-06-2005 03:06:54
15 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (15) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png reinaldo8.368.151 (-)1.733.571 (-)11-06-2005 23:33:03
16 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (16) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij8.296.719 (-)3.658.012 (-)12-06-2005 01:35:19
17 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (18) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png LMD8.288.774 (+23.524)2.312.230 (+4.223)15-06-2005 01:18:04
18 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (17) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Sypheron8.282.773 (-)1.592.567 (-)11-06-2005 21:10:56
19 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (19) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lighteye8.250.001 (-)2.333.987 (-)14-05-2005 08:38:56
20 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (20) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Wussie8.000.000 (-)2.861.174 (-)13-06-2005 20:34:59

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++users++-++clicks
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png cruX`16.500.524 (+46.003)5.033.511 (+16.650)14-06-2005 23:06:46
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie10.002.475 (45.355)4.164.630 (+14.327)14-06-2005 18:47:39
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij8.296.719 (-)3.658.012 (-)12-06-2005 01:35:19
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (6) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png supercow3.236.199 (+29.655)3.350.744 (+37.255)15-06-2005 03:34:50
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (5) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.601.332 (+165.704)3.348.574 (+28.511)14-06-2005 20:43:27
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Attix4.986.131 (-)3.067.410 (-)31-05-2005 23:00:37
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Maegrim7.666.766 (+35.567)2.900.861 (+12.848)15-06-2005 01:37:47
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.059.201 (+37.945)2.888.917 (+4.947)14-06-2005 22:54:25
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Wussie8.000.000 (-)2.861.174 (-)13-06-2005 20:34:59

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++teams++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif GoT1.395 (+2)1.928.083.882 (+4.133.251)629.686.890 (+359.182)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif LUELinks1.563 (-)1.755.479.534 (+12.540.959)811.404.622 (+4.038.939)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif #Team.Quak462 (-)1.504.338.117 (+11.104.065)445.899.505 (+2.313.257)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Hinnavaatl384 (-)841.086.568 (+1.676.838)377.038.435 (+735.774)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif SomethingA718 (-)811.899.217 (+5.167.975)219.290.000 (+1.900.767)
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Zoomby.cl372 (+1)611.751.243 (+5.103.689)258.511.675 (+3.050.258)
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Neowin.net397 (-)574.083.105 (+692.883)172.314.197 (+181.958)
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif AAO-Tracke404 (-)517.541.301 (+2.264.175)176.388.255 (+616.583)
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif fok!353 (+1)512.286.643 (+1.333.735)164.158.957 (+452.763)
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif http://www119 (-)510.346.526 (+322.149)68.503.364 (+138.386)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Mijlpalen++-++keys
10.000.000
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (11) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie10.002.475 (+45.355)4.164.630 (+14.327)14-06-2005 18:47:39
5.000.000
63 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (68) +5http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png RobLemmens5.025.855 (+78.321)1.951.873 (+23.110)15-06-2005 02:07:18
65 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (65) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Currahee5.006.217 (+25.395)902.479 (+4.808)14-06-2005 21:48:16
2.500.000
249 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (252) +3http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png minze2.535.102 (+40.965)657.463 (+6.650)14-06-2005 22:35:16
251 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (254) +3http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Malleus752.520.361 (+43.380)1.498.405 (+16.757)15-06-2005 01:51:26
252 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (262) +10http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png .Peter2.507.939 (+89.009)790.654 (+24.875)14-06-2005 20:13:37
1.000.000
497 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (603) +106http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png The_Savage1.205.207 (+332.764)505.116 (+147.404)14-06-2005 23:46:56
555 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (591) +36http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png kilians1.021.902 (+117.363)735.732 (+67.114)14-06-2005 17:49:52
250.000
889 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (971) +82http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png mikeonline309.258 (+80.977)260.132 (+32.553)14-06-2005 23:10:03
100.000
1102 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1256) +154http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png lolhozer126.095 (+88.841)30.236 (+14.558)14-06-2005 19:58:16
1123 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1267) +144http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png mvriend114.961 (+81.141)29.237 (+23.613)14-06-2005 17:47:01
1146 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1147) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png bsbernulph100.372 (+1.952)16.366 (+141)14-06-2005 20:17:53

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++Chatslet
146 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (184) +38http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png SF33.575.447 (+443.048)1.129.848 (+104.320)14-06-2005 10:58:13
403 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (522) +119http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Billy_de_T1.540.771 (+421.915)328.142 (+89.845)14-06-2005 12:55:53
497 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (603) +106http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png The_Savage1.205.207 (+332.764)505.116 (+147.404)14-06-2005 23:46:56
229 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (249) +20http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png BurningMet2.697.298 (+169.684)1.687.863 (+94.658)14-06-2005 19:07:03
162 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (178) +16http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png w00Dy3.328.364 (+166.594)648.653 (-)14-06-2005 14:33:37
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.601.332 (+165.704)3.348.574 (+28.511)14-06-2005 20:43:27
292 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (322) +30http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png bas1162.205.704 (+165.075)823.028 (+35.631)14-06-2005 18:43:30
394 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (422) +28http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png co0lman1.605.219 (+137.570)760.183 (+60.811)14-06-2005 10:32:54
603 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (645) +42http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png lism875.267 (+121.452)205.296 (+19.887)14-06-2005 19:30:53
55 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (57) +2http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png eXoR5.228.376 (+119.691)622.090 (+16.548)14-06-2005 20:38:45

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++5++countries++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - | 26.23%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png United Sta16.135 (+21)17.714.324.716 (+71.430.700)5.582.999.355 (+23.312.982)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - | 13.01%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Germany5.346 (+5)8.786.932.074 (+21.346.475)2.730.393.864 (+8.591.150)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - | 9.49%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Netherland5.750 (+10)6.407.943.525 (+27.820.759)2.033.322.249 (+8.425.756)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - | 6.06%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png United Kin4.076 (+5)4.089.700.651 (+15.643.386)1.266.848.879 (+4.907.815)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - | 5.26%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Canada2.996 (+4)3.552.032.708 (+12.218.887)1.134.680.085 (+3.863.744)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Algemeen

240 van de 1392 (17%) users hebben gisteren gepulsed.

Nieuwe users:
1141 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png 6k104.0375.85114-06-2005 15:40:27
1144 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png PeterSp100.997144.23414-06-2005 07:50:36
1272 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Impulse1333.50819.07714-06-2005 19:59:42
1333 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png frennis7.76663214-06-2005 14:46:52


Leavende users:
 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png kipton3.899.542013-06-2005 15:50:46

Users met naamsverandering:
Géén

Huishoudelijke mededelingen:
http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif GoT Whatpulse IRC kanaal (irc.tweakers.net/whatpulse)
Meer informatie over hoe mee te doen met Whatpulse.
laatste.html om alle statistieken in html vorm te zien.

Gedownload: dddd dd mmmm yyyy om hh:mm:ss uur(TBA!)
Gemaakt: woensdag 15 juni 2005 om 07:53:14 uur
Data vergeleken: woensdag 15 juni 2005 t.o.v. dinsdag 14 juni 2005

 • YopY
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 01:11
Hehehe, wou gisteren dus even mijn 250.000 keys sturen, maar ja ik had een tijdje daarvoor ook al 10K van het werk gepulst :P. En ik mijn maar afvragen waar dat aan liggen kon. Naja, vandaag dus maar ff niet van het werk pulsen, ben ik ook weer van die thuis keys af.

Is wel een paar K bijgekomen echter ;).

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Topicstarter
YopY schreef op woensdag 15 juni 2005 @ 09:37:
Hehehe, wou gisteren dus even mijn 250.000 keys sturen, maar ja ik had een tijdje daarvoor ook al 10K van het werk gepulst :P. En ik mijn maar afvragen waar dat aan liggen kon. Naja, vandaag dus maar ff niet van het werk pulsen, ben ik ook weer van die thuis keys af.

Is wel een paar K bijgekomen echter ;).
Met versie 1.5 krijg je de mogelijkheid om profielen aan te maken. Zodat je met verschillende profielen vlak achter elkaar kan pulsen _/-\o_

Living the American Dream


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Leuk gevecht rond plaats 10 in de stats, zit dicht bijelkaar daar :)

 • J0YR1D3R
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online
Ja inderdaad, wat mij betreft word ik veel te veel naar beneden gepushed, ik was ooit in gevecht om plaats 5, maar inmiddels sta ik op 11 :( Maar dat heeft ook zo z'n redenen, ik ben een week met vakantie geweest, en zit tegenwoordig op mn stage ook niet veel meer te typen. 's Avonds ben ik vaker weg dan thuis en ja, dan gaat het niet zo hard meer he :P Vandaag wordt volgens mij wel weer een lekker dagje, aangezien ik een testrapportje aan het schrijven ben wat inmiddels alweer aardig wat kantjes is geworden. Voor de rest ben ik wat lange posts op GoT en andere fora aan het maken en ben ik net over de 10 miljoen heen, dus dat komt helemaal goed :)

Website


 • Jaapio_B
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 07-06 12:37
Yeah,

Alleen nog ff pulsen en ik ben eindelijk over de 2.500.000 keys heen. Op naar de 5 miljoen :)

Aan alles komt een eind.


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Gefeliciteerd dan maar, met je mijlpaal :)

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

Erik_van_H schreef op woensdag 15 juni 2005 @ 12:28:
[...]


Met versie 1.5 krijg je de mogelijkheid om profielen aan te maken. Zodat je met verschillende profielen vlak achter elkaar kan pulsen _/-\o_
Ik denk dat het meer gaat om 'rond' pulsen, ik vind het ook leuk om zo te pulsen dat je op een rond getal uitkomt.

Anoniem: 112352

Erik_van_H schreef op woensdag 15 juni 2005 @ 12:28:
[...]


Met versie 1.5 krijg je de mogelijkheid om profielen aan te maken. Zodat je met verschillende profielen vlak achter elkaar kan pulsen _/-\o_
Oeh, das sjiek :P

Dus mijn account, twee profielen: ouders en eigen pc. Kan van elk profiel pulsen oid?

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Topicstarter
Anoniem: 112352 schreef op woensdag 15 juni 2005 @ 18:05:
[...]


Oeh, das sjiek :P

Dus mijn account, twee profielen: ouders en eigen pc. Kan van elk profiel pulsen oid?
Klopt. Ik heb 3 profielen nu: game-PC, laptop en office. Laatst pulsde ik 2 keer vlak achter elkaar met een avkp van 19 tot gevolg. Ik puls die office pas weer als ik over de 2,5 miljoen heen ga (dit weekend hoop ik)

Living the American Dream


Anoniem: 115092

Hallo daar, ik heb jullie team gejoined, dus bij deze...

Nu weet ik niet hoe en wat te doen met IRQ programma's. Nooit eerder mee gewerkt. Weer er iemand een programma daarvoor dat erg goed werkt en zonder spyware of rotzooi???

 • Bobje
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 11-02 13:00
Anoniem: 115092 schreef op woensdag 15 juni 2005 @ 22:36:
Hallo daar, ik heb jullie team gejoined, dus bij deze...

Nu weet ik niet hoe en wat te doen met IRQ programma's. Nooit eerder mee gewerkt. Weer er iemand een programma daarvoor dat erg goed werkt en zonder spyware of rotzooi???
Even google gebruiken, maar ik gebruik mIRC :).

 • 418O2
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 23-05 12:27
ik heb het ook maar weer eens geinstalleerd en zit (zat nog) bij het team

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp_logo.php?t=Editie+36+-+donderdag+16+juni+2005

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++20++users++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.601.332 (-)3.348.574 (-)14-06-2005 20:43:27
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png cruX`16.537.138 (+36.614)5.045.556 (+12.045)15-06-2005 23:11:56
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Skywave14.788.844 (-)2.809.385 (-)14-06-2005 21:17:04
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba13.319.708 (-)2.813.730 (-)12-06-2005 14:04:38
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (7) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png _RoD_10.550.000 (+100.000)1.288.085 (+3.232)16-06-2005 00:17:57
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (6) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Rob de Zwa10.479.013 (-)627.686 (-)11-06-2005 20:44:42
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.074.647 (+15.446)2.892.422 (+3.505)15-06-2005 19:06:57
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (11) +2http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png J0YR1D3R10.064.848 (+65.431)2.183.827 (+13.367)15-06-2005 23:38:01
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (9) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png KompjoeFri10.054.036 (+1.767)2.340.565 (+637)15-06-2005 13:01:42
11 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (10) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie10.015.313 (+12.838)4.168.017 (+3.387)15-06-2005 09:50:03
12 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (12) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png promwarm9.586.138 (-)2.137.133 (-)05-06-2005 23:05:14
13 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (13) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png iXi9.382.648 (+9.533)2.032.369 (+3.512)15-06-2005 13:18:38
14 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (14) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png aKra8.824.250 (+20.771)1.303.594 (+6.132)16-06-2005 00:50:54
15 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (15) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png reinaldo8.368.151 (-)1.733.571 (-)11-06-2005 23:33:03
16 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (17) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png LMD8.315.962 (+27.188)2.315.708 (+3.478)16-06-2005 01:21:44
17 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (16) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij8.296.719 (-)3.658.012 (-)12-06-2005 01:35:19
18 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (18) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Sypheron8.282.773 (-)1.592.567 (-)11-06-2005 21:10:56
19 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (19) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lighteye8.250.001 (-)2.333.987 (-)14-05-2005 08:38:56
20 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (21) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Inspiran8.024.881 (+55.959)1.210.483 (+6.173)16-06-2005 00:31:28

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++users++-++clicks
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png cruX`16.537.138 (+36.614)5.045.556 (+12.045)15-06-2005 23:11:56
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie10.015.313 (+12.838)4.168.017 (+3.387)15-06-2005 09:50:03
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij8.296.719 (-)3.658.012 (-)12-06-2005 01:35:19
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png supercow3.252.569 (+16.370)3.376.337 (+25.593)16-06-2005 00:03:53
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart19.601.332 (-)3.348.574 (-)14-06-2005 20:43:27
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Attix4.986.131 (-)3.067.410 (-)31-05-2005 23:00:37
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Maegrim7.715.513 (+48.747)2.911.335 (+10.474)16-06-2005 00:26:04
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9010.074.647 (+15.446)2.892.422 (+3.505)15-06-2005 19:06:57
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Wussie8.000.000 (-)2.861.174 (-)13-06-2005 20:34:59

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++teams++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif GoT1.396 (+1)1.935.505.945 (+7.422.063)631.946.748 (+2.259.858)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif LUELinks1.564 (+1)1.783.830.115 (+28.350.581)824.030.696 (+12.626.074)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif #Team.Quak462 (-)1.500.067.548 (-4.270.569)446.041.369 (+141.864)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Hinnavaatl384 (-)843.481.670 (+2.395.102)378.008.538 (+970.103)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif SomethingA718 (-)816.497.460 (+4.598.243)221.132.457 (+1.842.457)
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Zoomby.cl372 (-)614.956.731 (+3.205.488)259.938.425 (+1.426.750)
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Neowin.net397 (-)574.760.452 (+677.347)172.517.990 (+203.793)
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif AAO-Tracke405 (+1)519.872.917 (+2.331.616)177.242.641 (+854.386)
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif fok!353 (-)514.372.044 (+2.085.401)164.708.183 (+549.226)
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif http://www119 (-)510.669.498 (+322.972)68.626.751 (+123.387)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Mijlpalen++-++keys
10.000.000
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (11) +2http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png J0YR1D3R10.064.848 (+65.431)2.183.827 (+13.367)15-06-2005 23:38:01
5.000.000
57 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (67) +10http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Cuno5.216.968 (+264.634)2.537.971 (+57.087)15-06-2005 23:27:13
64 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (72) +8http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png [ImpacT]5.042.786 (+206.927)994.791 (+32.221)16-06-2005 00:06:54
2.500.000
244 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (254) +10http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Jaapio2.578.381 (+87.834)986.916 (+11.921)16-06-2005 00:51:34
256 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (260) +4http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png LegacyCode2.502.995 (+71.260)882.201 (+15.691)15-06-2005 22:08:18
1.000.000
561 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (604) +43http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png hellshark1.012.691 (+137.502)209.180 (+26.539)15-06-2005 13:19:08
750.000
631 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (649) +18http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png JvdBerg80797.841 (+54.685)266.192 (+23.447)15-06-2005 19:28:23
647 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (645) -2http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png TWolf755.590 (+8.644)164.616 (+2.170)15-06-2005 17:23:24
500.000
743 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (787) +44http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png asako559.449 (+75.108)413.695 (+25.627)15-06-2005 18:47:56
779 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (809) +30http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png twanvl500.000 (+45.712)216.906 (+18.370)16-06-2005 01:18:00
250.000
836 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1097) +261http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png YopY398.203 (+268.434)42.091 (+31.794)15-06-2005 18:39:34
870 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1020) +150http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Ko353.231 (+169.664)112.477 (+48.957)15-06-2005 12:22:51
925 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1047) +122http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Curlie275.996 (+113.516)66.596 (+35.615)16-06-2005 07:12:29
951 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1141) +190http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png 6k250.090 (+146.053)9.631 (+3.780)16-06-2005 06:54:15
100.000
1142 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1163) +21http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Animazing104.446 (+14.742)29.014 (+10.308)15-06-2005 22:42:56
1149 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1189) +40http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png the cell100.223 (+20.431)87.213 (+6.442)15-06-2005 12:48:07

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++Chatslet
74 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (81) +7http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png fooker4.878.173 (+270.930)1.819.881 (+80.365)15-06-2005 17:55:17
836 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1097) +261http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png YopY398.203 (+268.434)42.091 (+31.794)15-06-2005 18:39:34
57 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (67) +10http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Cuno5.216.968 (+264.634)2.537.971 (+57.087)15-06-2005 23:27:13
64 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (72) +8http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png [ImpacT]5.042.786 (+206.927)994.791 (+32.221)16-06-2005 00:06:54
870 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1020) +150http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Ko353.231 (+169.664)112.477 (+48.957)15-06-2005 12:22:51
664 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (737) +73http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bokkenpilo712.500 (+150.000)263.100 (+47.690)15-06-2005 19:19:34
951 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1141) +190http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png 6k250.090 (+146.053)9.631 (+3.780)16-06-2005 06:54:15
561 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (604) +43http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png hellshark1.012.691 (+137.502)209.180 (+26.539)15-06-2005 13:19:08
154 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (161) +7http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yonni3.469.701 (+136.854)864.554 (+42.936)15-06-2005 22:47:05
111 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (115) +4http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png -=[BAD]=-S4.217.109 (+125.731)1.732.673 (+95.028)15-06-2005 22:58:42

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++5++countries++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - | 26.24%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png United Sta16.149 (+14)17.793.283.657 (+78.958.941)5.613.968.190 (+30.968.835)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - | 12.98%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Germany5.351 (+5)8.805.020.836 (+18.088.762)2.736.134.243 (+5.740.379)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - | 9.49%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Netherland5.755 (+5)6.434.171.252 (+26.227.727)2.040.851.881 (+7.529.632)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - | 6.06%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png United Kin4.080 (+4)4.110.227.614 (+20.526.963)1.273.019.913 (+6.171.034)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - | 5.25%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png Canada2.998 (+2)3.563.134.078 (+11.101.370)1.138.670.780 (+3.990.695)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Algemeen

244 van de 1395 (17%) users hebben gisteren gepulsed.

Nieuwe users:
21 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png XanderH8.022.5211.449.40615-06-2005 18:05:24
1337 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png kikopulse7.0184.69816-06-2005 07:27:49
1376 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png DoO_Darkru33110815-06-2005 22:37:09

Leavende users:
Géén

Users met naamsverandering:
Géén

Huishoudelijke mededelingen:
http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif GoT Whatpulse IRC kanaal (irc.tweakers.net/whatpulse)
Meer informatie over hoe mee te doen met Whatpulse.
laatste.html om alle statistieken in html vorm te zien.

Gedownload: dddd dd mmmm yyyy om hh:mm:ss uur(TBA!)
Gemaakt: donderdag 16 juni 2005 om 07:36:06 uur
Data vergeleken: donderdag 16 juni 2005 t.o.v. woensdag 15 juni 2005

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

Hmm LeuLinks heeft weer een vrij hoge output.. ws. een user met veel keys erbij..
Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee