Toon posts:

Whatpulse Online Keyboard en muis tracker - deel 10 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 4.022 views sinds 30-01-2008

Onderwerpen


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
http://lighteye.whyz.nl/startpost/logo.png

Voorgaande delen

» WhatPulse Online keyboard en muis tracker
» WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 2
» WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 3
» WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 4
» WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 5
» WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 6
» WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 7
» WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 8
» WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 9
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Wat is Whatpulse?

Whatpulse is een project dat je keys en clicks kan bijhouden door middel van een programma dat je op je computer installeert. Het programma heeft ook de mogelijkheid (dus niet verplicht) om je toetsaanslagen apart te registreren zodat je een mooi overzicht kan krijgen welke toets jij nou het meest indrukt.

Uiteindelijk draait het bij de meeste mensen om de competitie. Wij staan nu met team GoT op de tweede plek terwijl we op de eerste plek stonden ( ;( ) en ons doel is om terug op één te komen. Op dit moment staat "luelinks" op één en vormt ook "1337" een grote bedreiging. Beide teams worden verdacht van cheaten om aan zoveel keys te komen.
Dus daarom hebben we ook jou hulp nodig.

Lijkt het je leuk om voor jezelf en/of voor het GoT team mee te doen lees dan verder...
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Dus Whatpulse is een keylogger?

Dit zou mijn eerste vraag zijn waarop ik antwoord zou willen hebben als ik dit voor het eerst las dus dit maar eerst:

Ja, zo zou je het best kunnen zeggen. Maar niet 1 die wachtwoorden of andere zaken "steelt". Diverse mensen (ook hier op GoT) hebben het Whatpulse programma gesnifft of het geen informatie verzend die de privacy schend. Ook heb ik persoonlijk nergens geruchten of feiten gelezen dat het Whatpulse programma onveilig is. Hiernaast komt het feit dat er nu al tienduizenden mensen meedoen met dit project over de gehele wereld dus dat als het onveilig zou zijn dit echt wel opgemerkt was.
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Hoe kan ik beginnen?

1. Je gaat naar Whatpulse.org en je registreert je daar.
2. Vervolgens moet je het programma (de cliënt) downloaden en installeren zodat je keys en clicks bijgehouden kunnen worden.
3. Nu ben je in principe klaar. Maar als je ook nog bij een team wilt horen dan ga je naar my.whatpulse.org/teams (deze link werkt alleen als je geregistreerd en ingelogd bent op whatpulse.org) om een team te kunnen joinen.

Let op: De nieuwe Linux client werkt op dit moment nog niet. Deze wordt echter op dit moment gedevved :)

Ons team van GoT heet simpelweg GoT. Dus als je ons wilt joinen zoek je daar op. Je hebt wel een wachtwoord nodig om ons team te kunnen joinen dit wachtwoord is:

fratsers
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Veel voorkomende problemen

Hoe moet ik inloggen als ik het Whatpulse programma heb opgestart?
Je moet bij het opstarten een venster krijgen zoals te zien is op voorbeeld 1. Je vult je username en wachtwoord in en drukt vervolgens op Get Account Information (eventueel vul je nog een Proxy in als je daarachter werkt). Bij een succesvolle join moet jij in datzelfde venster bij het kopje status je account informatie te zien krijgen. Druk vervolgens op OK en vanaf nu worden je keys en clicks geregistreerd.
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe kan ik mijn keys en clicks nu zenden naar whatpulse.org?
Dit kan je doen door dubbel te klikken op het W plaatje in je systray. Het Whatpulse programma zelf heeft ook diverse instellingen om dit automatisch te laten doen. Dat zenden wordt ook wel "Pulsen"; genoemd.
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Ik krijg meldingen dat er niet in het register geschreven kan worden?
Je kunt Whatpulse alleen gebruiken als je rechten hebt tot schrijven in het Windows register. Dit i.v.m. de beveiliging tot cheaten bijvoorbeeld.
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Ik ben keys en/of clicks zomaar kwijt geraakt?
Vanwege de beveiliging schrijft het Whatpulse programma in een zogenaamde .bin bestand EN in het Windows register. Er is geen mogelijkheid om dit te backuppen ook weer vanwege de cheatgevoeligheid.

Om te voorkomen dat je zomaar keys en/of clicks kwijt raakt: sluit Whatpulse of Windows op de juiste manier af. Dus niet zomaar de power of reset knop van je PC indrukken. Ook kun je beter niet het Whatpulse programma afsluiten via taakbeheer.

Verder als je last hebt van een onstabiel systeem die regelmatig vastloopt of zomaar reset is het verstandig op je keys en clicks regelmatig (automatisch) te laten pulsen, zodat een eventueel verlies minimaal is. Ook als je gaat experimenteren als in overklokken of andere zaken waar de PC een grote kans van slagen heeft zomaar te rebooten of vast te lopen is het verstandig om van te voren alvast te pulsen.
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Mooi, dan installeer ik Whatpulse ook op mijn moeders pc :D
Dit mag dus niet! Je mag Whatpulse WEL op meerdere PC's installeren maar ALLEEN als jij er dan ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Als iemand anders gebruik gaat maken van de PC waar whatpulse op staat dan wordt je geacht uit te loggen.

Natuurlijk is dit systeem vrij moeilijk te controleren, maar cheaters (dit wordt gezien als een vorm van cheaten, ja) worden vanzelf opgemerkt en dan wordt je hele account gebanned! Niet leuk voor jezelf en zeker niet voor het team (die dan keys verliest en mogelijk een slechte naam hierdoor krijgt).
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Activity Throttle Breached?
Dit is meestal een cheat beveiligings issue. Je kan sowieso maximaal 1 keer in de minuut pulsen. Een tweede check is of je avKPS niet hoger ligt dan 4. avKPS is average keys per second.

Als jij bijvoorbeeld gebruik maakt van 2 pc's en je pulsed op de ene pc keys en je wilt daarna ook de keys pulsen van de andere PC dan heb je veel kans dat je deze message krijgt. Er staat dan dat je een uur moet wachten ofzo, maar afhankelijk dus hoeveel tijd ertussen zit t.o.v. de keys kan dit (veel) langer duren.
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
#%#$^%$# Hij heb mijn 500k gepulsed terwijl ik spaarde voor de 1M :(
Tja, daar valt weinig aan te doen :/ Wat je wel kan doen om het te voorkomen, is een valse proxy instellen. Dan kan hij niet meer pulsen, wat er ook gebeurd. Controleer natuurlijk wel of die proxy niet bestaat... ;)
Als er dan nog wat met je keys gebeurd behalve dat ze omhoog gaan...
Dan moet je bij je OS zijn :)
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Statistieken

Via Whatpulse Signature Images kun je een eigen signature plaatje maken waarin je eigen (en eventuele team) statistieken te zien zijn. Het is wel leuk om te zien hoe goed je het doet :)
Op GoT kan je gelukkig geen plaatjes in je sig plaatsen, dus hier heb je er weinig aan ;)

Toch een voorbeeldje voor de nieuwsgierigen:
http://pulse.offbeat-zero.net/sig/Mr.%20Bondt.png

Verder maakt Lighteye elke dag tussen 06.00 en 09.00 uur zogenaamde dagstatistieken (worden gepost in dit topic). Die 6-9 is maar een indicatie, er kan altijd wat tussenkomen waardoor het niet mogelijk is. De post kan wat later komen, maar het zal meestal niet veel schelen.

De dagstatistieken worden eerst allemaal gedownload zoals ze op dat moment op whatpulse.org staan. En vervolgens heeft Lighteye een programma in Visual Basic 6 geschreven die de cijfertjes omzet tot de dagelijkse statistieken.

Waarom dan die dagelijkse statistieken terwijl het op whatpulse.org "actueel" is?
Nou omdat, zoals ik al eerder zei, het makkelijker is om de cijfertjes te vergelijken in hoeverre je als persoon of team erop vooruit gaat. En verder is het natuurlijk goed voor eventuele discussievoer ;)

Je kan de statistieken ook op allerlei manieren bewonderen via de WebAPI progsels die Mr. Bondt heeft gemaakt:
http://whatpulse.kriteon.com/stats :)

En.... wat bij Whatpulse niet kan, kan hier bij GoT wel: het behalen van mijlpalen! Hieronder staan de mijlpalen waarmee je met name genoemd zult worden in de statistieken!
» Hout 100.000
» Kool 250.000
» Steen 500.000
» Beton 750.000
» Gewapend Beton 1.000.000
» Metaal 2.500.000
» Brons 5.000.000
» Zilver 7.500.000
» Goud 10.000.000
» Titanium 25.000.000
» Diamant 50.000.000
» Platina 75.000.000
» Kryptonite 100.000.000


Sinds kort is er ook een website waar je mooie kleurtjes kan krijgen op je "keyboard".
op deze website verzend je je keyfrequenties.htm file, en je krijgt er een mooi plaatje voor terug! :P

Voorbeeldje:
http://www.superrembo.com/misc/whatpulse/output/20050812164910145.png
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Geschiedenis

• 23 juli 2004: start eerste whatpulse topic op GoT in subforum Internet en Telefonie tevens de oprichting van het GoT Whatpulse team.
• 10 augustus 2004: In de HK wordt een topic geopend het nog wat extra aandacht te geven.
• 11 augustus 2004: de eerste stats gepost door SanderTje!
• 12 augustus 2004: Lighteye's eerste post die 'iets' te maken had m.b.t. hoe de huidige dagelijkse stats eruit zien (alleen het idee).
• 15 augustus 2004: Lighteye's eerste testoutput van mijn progsel van de dagelijkse stats
• 15 augustus 2004: we zijn het grootste team kwa ledenaantallen geworden binnen het WhatPulse project.
• 16 augustus 2004: de eerste post van de dagelijkse stats met layout van alleen user top 30 en team top 30
• 17 augustus 2004: Niet zo'n aardige post van Lighteye, de RSS feeds werden offline gehaald. Lighteye requestte een aantal duizenden keren verschillende pagina's om de dagelijkse stats te kunnen maken wat de WhatPulse server (of wasted :P ) niet zo leuk vond klaarblijkelijk.
• 19 augustus 2004: dagelijkse stats nu op basis van het rippen van de html i.p.v. de RSS feeds wat tot op de dag van vandaag nog steeds gebeurd.
• 4 september 2004: eerste melding dat de WhatPulse het nauwelijks meer doet. Blijkt dat het later voor enkele dagen helemaal down gaat.
• 6 september 2004: herstart van de dagelijkse stats nadat de WhatPulse site weer up is, GoT blijkt een dikke 65 miljoen keys verloren te hebben na de crash.
• 22 september 2004: melding van Lighteye dat hij de dagelijkse stats voortaan post tussen 06.00 en 09.00 uur, heeft meerdere voordelen, users die erop wachten hebben meer zekerheid wanneer ze het ongeveer kunnen verwachten en het maakt het 'dagelijkse' stats maken betrouwbaarder.
• 1 januari 2005: nieuwe www.whatpulse.org website.
• 17 januari 2005: BlogBuster heeft de ownership van het GoT team aan Lighteye overgedragen omdat hij niet tot weinig actief meer was.
• 10 februari 2005: sluitmessage dat de WhatPulse topics voortaan gaan staan in Software Algemeen i.p.v. Internet & Telefonie.
• 13 februari 2005: start logo contest, er moet natuurlijk een logo komen voor de toekomstige nummer 1 ;)
• 14 februari 2005 12:25: met veel liefde speciaal deze dag bestormd GoT de nummer 1 plek :) de dagelijkse stats die Lighteye express wat later had gepost omdat ieder moment we op nummer 1 zouden komen.
• rond 2 maart 2005: GoT'ter SuperRembo die met een leuk tooltje komt om de key frequencies beter in beeld te brengen.
• 24 maart 2005: eerste melding over het nieuwe gevaar voor de #1 positie voor GoT: LUELinks.
• 23 april 2005: een zwarte dag voor het GoT Whatpulse team: LUELinks heeft ons ingehaald kwa ledenaantallen.
• 3 mei 2005: EvilWhiteDragon komt met een brutaal idee om te fuseren met Quakenet, waar hij een perfecte reactie op krijgt van RoD
• 5 mei 2005: Lighteye komt met het idee om het GoT team open te gooien
• 5 mei 2005: Lighteye stelt een nieuw lay-out voor de dagelijkse statistieken voor, die later ook gebruikt zal worden
• 8 mei 2005: XiN post een screenshot van het topic op LL dat op 8 mei 2005 de ExpLUEsion plaatsvindt
• 8 mei 2005: LUElinks was zo vriendelijk om een paar cheaters in team GoT te drukken :r
• 8 mei 2005: er is een member gekickt uit GoT
• 10 mei 2005: Lighteye kondigt weer nieuwe dagstatistieken aan
• 10 mei 2005: PeSr legt ff uit wat LUElinks is
• 12 mei 2005: Lighteye post de nieuwe dagstatistieken, die lijken op de huidige statistieken
• 12 mei 2005: WhieJ post screenshots van WhatPulse Client 1.5
• 19 mei 2005: _phuturistixxx_ komt met een idee en M3rcury is het er volledig mee eens O-)
• 22 mei 2005: LUElinks staat officieel op de tweede plek ;(
• 26 mei 2005: Lighteye post voor het eerst de dagstatistieken zoals we die vandaag de dag nog steeds hebben :)
• 25 juni 2005: GoT haalt als eerste de 2 miljard keys!
• 27 juni 2005: LUElinks heeft ons ingehaald :'(
• 28 juni 2005: LUElinks pleurt een bericht aan GoT op het WhatPulse forum... :X 8)7
• 30 juli 2005: team 1337 (leet) wordt gesignaleerd
• 1 augustus 2005: het cheatprogsel van LUElinks
• 2 augustus 2005: XiN doet een zeer wijze uitspraak
• 5 augustus 2005: de eerste keer dat Mr. Bondt iets maakt voor WhatPulse
• 9 augustus 2005: Lighteye post voor de eerste keer de stats voor team 1337
• 10 augustus 2005: de stats voor team 1337 nu wat uitgebreider
• 24 augustus 2005: Omdat Lighteye computerproblemen heeft en Mr. Bondt zijn script nog niet heeft gegeven, heeft Mr. Bondt maar een eigen versie van de dagelijkse stats gemaakt
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Tot slot

http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif irc.tweakers.net/whatpulse is het IRC kanaal van het GoT team. Het is hier erg gezellig.
De stats van het chatten op irc zijn hier te vinden.

Ook Fok! heeft een team, en ze denken echt dat ze ons kunnen verslaan B) (http://forum.fok.nl/topic/755695). Nou zal dat niet zo snel gebeuren, aangezien wij 3x zoveel members hebben ;)

Om reclame te maken voor het GoT team zou je het volgende in je signature kunnen zetten:
code:
1
[url=http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1061465]Join het GoT Whatpulse team[/url]
of iets anders naar jouw smaak :) (mensen die iets soortgelijks al in hun signature hebben staan, vergeet het niet te updaten naar het nieuwe topic ;) ) Of zet deze link in je sig:
code:
1
[url=http://heynsbergen.com/xander/GoT/wp.php]Join het GoT Whatpulse team[/url]
Deze wordt automatisch doorgelinkt naar het nieuwe topic.
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Dus help mee om GoT (the bloody Dutch AGAIN!) terug op #1 te zetten ;) !
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png


Dank aan Lighteye voor het grotendeels maken van de vorige topics, voor het grootste deel van de geschiedenis, voor het hosten van alle plaatjes en de HTML stats.
Dank aan Mr. Bondt voor het grotendeels maken van het huidige lay-out.
Een speciale dank voor primemaximuz :)
Ook dank aan RoD, die elke dag zijn toetsenbord riskeert om GoT veel keys te bezorgen :P
En dank voor alle andere die deze topic mogelijk hebben gemaakt _/-\o_

[Voor 100% gewijzigd door Mr. Bondt op 09-10-2005 14:41. Reden: Xoopiter eruit gepleurd]


 • JoetjeF
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 10-11-2012

JoetjeF

Mo Chuisneoir

Layout is cool, mag van mij zo blijven :)

Net WhatPulse 1.5 beta geinstalleerd en nu al 800 meter afgelegd. Ik denk dat ik maar eens op atletiek ga :P

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Anoniem: 109061 schreef op maandag 15 augustus 2005 @ 21:20:
[...]


Waar kan ik precies zien hoeveel K er in de wacht staat?
Je kan ook even rechtsklikken op het W tje en vervolgens kiezen voor Spawn geek dialog :)
Anoniem: 109061 schreef op maandag 15 augustus 2005 @ 22:14:
[...]


Dus de K staat voor Keys? Ik dacht al die tijd aan Kb |:(
Nee, K staat voor 1000.
Dus 240k = 240000

[Voor 23% gewijzigd door Mr. Bondt op 15-08-2005 22:30]


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
offtopic:
mooie TS :)


Gaat lekker met de keys, zit al weer dik boven de miljoen :)

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 18:54

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
offtopic:
Dank u :)
RoD schreef op maandag 15 augustus 2005 @ 22:51:
Gaat lekker met de keys, zit al weer dik boven de miljoen :)
Ja, ik heb ook flink wat keys gemaakt met de nieuwe lay-out :)
//edit: ik zit nu op 241k 8)

[Voor 5% gewijzigd door Mr. Bondt op 27-09-2005 16:31]


 • Jism
 • Registratie: Juni 2002
 • Niet online
Ik dacht even de link updaten maar ik had 'm gelukkig al met deze link laten werken :)

M'n magische bol werken.


 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 18:54
lism schreef op maandag 15 augustus 2005 @ 22:57:
[...]


Ik dacht even de link updaten maar ik had 'm gelukkig al met deze link laten werken :)
Ja, het principe werkt zo toch makkelijker geloof ik. Ik verander die link in 5 sec ofzo, handiger dan dat alle 1544 members het zelf moeten gaan doen. :P

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • Bobje
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 11-02 13:00
Héé kijk! Een terugvindpost :P.

Doet die aap wasted (toepasselijke naam) eigelijk wel eens iets tegen die cheaters? Ik kan wel blijven zeuren maar ik wordt soms bozer van dat soort mensen dan de cheaters, omdat Wasted er wel iets tegen zou moeten doen...

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 18:54
Bobje schreef op maandag 15 augustus 2005 @ 23:25:
Doet die aap wasted (toepasselijke naam) eigelijk wel eens iets tegen die cheaters? Ik kan wel blijven zeuren maar ik wordt soms bozer van dat soort mensen dan de cheaters, omdat Wasted er wel iets tegen zou moeten doen...
Er zijn plannen voor het oprichten van een anti cheat team. Maar ik gok dat de nieuwe client meer prioriteit heeft op het moment.

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

XanderH schreef op maandag 15 augustus 2005 @ 23:26:
[...]


Er zijn plannen voor het oprichten van een anti cheat team. Maar ik gok dat de nieuwe client meer prioriteit heeft op het moment.
En gelijk heeft hij als je het mij vraagt. Vind dat hij erg zijn best doet voor een project waar hij niks voor krijgt (toch). Verder moeten wij landgenoten sowieso steunen vind ik.

 • Sparta
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 16-05 16:34
Bobje schreef op maandag 15 augustus 2005 @ 23:25:
Héé kijk! Een terugvindpost :P.

Doet die aap wasted (toepasselijke naam) eigelijk wel eens iets tegen die cheaters? Ik kan wel blijven zeuren maar ik wordt soms bozer van dat soort mensen dan de cheaters, omdat Wasted er wel iets tegen zou moeten doen...
Sowieso is er een suspected cheaters list, en staat het anti-cheat team los van wasted afaik.
1.5 is ook niet gelijk de heilige graal in anti-cheating, maar het zal wel een hoop helpen.

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Die suspected cheaters list is ook helemaal niks waard.
Dan wordt er een suspected cheater gepost, en er wordt verder niks mee gedaan.

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Nou, dat weet ik nog niet.
Soms klik ik op zo'n suspected cheater en staat er invalid userID :)

Dus er gebeurt wel wat, weinig, maar wel wat :/

[Voor 7% gewijzigd door Mr. Bondt op 03-09-2005 11:21]


 • Martinspire
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 15:44

Martinspire

Awesomeness

miss omdat ze te weinig man hebben of dat ze niet snel durven aan te pakken?

Martinspire - PC, PS4, X1


 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18:36

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Ben nu ook tester van Whatpulse 1.5, das best gaaf geworden met die afstandteller :D Iemand al getest of deze nu ook werkt op een USB Stick :) ?

 • Dxue
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 02-06 18:14

Dxue

PSN:EvilDrunk

net terug van vakantie en direct een nieuwe vijand op nr 3! Ben benieuwd wat ze deze keer gaan doen tegen een zeker/vermoedelijk cheat team doen. en oh heb nog wel een paar 100k staan, zal wel bewaren voor 1/9. ga wel eerst ff mijn laptop pulsen. niet veel maar toch wel wat gebruikt op vakantie (msn, skype).

edit: tweakers heeft op de main page een toetsenbord staan voor ubergeeks met geen lay-out. het schijnt dat die in fabriek hevig worden getest (zo'n 30 miljoen aanslagen). als we die toetsenborden nou aansluiten op een pc met WP erop voor GoT :9~ :Y) . kijken of die cheaters ons dan nog steeds voorblijven. (ben alleen benieuwd of een persoon nou 30 m keer ramt of een machine-->machine is toch ook cheaten?)

[Voor 41% gewijzigd door Dxue op 16-08-2005 00:49]

Het geheim van het handhaven van een succes berust vaak op het succes van het handhaven van een geheim.


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Jij denkt dat een persoon 30miljoen keer op zon ding gaat rammen? :P

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp_logo.php?t=Editie+97+-+dinsdag+16+augustus+2005

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++20++users++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart24.211.272 (-)4.274.674 (-)14-08-2005 12:19:32
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png TheBigRI19.120.003 (-)5.928.826 (-)14-08-2005 03:22:20
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba15.691.850 (-)3.597.252 (-)31-07-2005 15:15:41
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Skywave15.418.586 (+4.731)3.139.042 (+12.974)15-08-2005 17:06:07
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lighteye <14.099.765 (-)2.576.865 (-)08-08-2005 06:48:03
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie12.802.891 (+10.163)4.719.288 (+3.592)15-08-2005 11:10:58
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9012.601.824 (+59.773)3.717.179 (+15.370)16-08-2005 01:12:22
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png _RoD_12.100.000 (-)1.351.383 (-)15-07-2005 04:08:32
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png KompjoeFri11.593.328 (-)2.710.284 (-)14-08-2005 00:28:12
11 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (12) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png J0YR1D3R11.198.475 (+32.154)2.431.976 (+8.567)15-08-2005 23:34:42
12 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (11) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Rob de Zwa11.177.722 (-)776.931 (-)13-08-2005 12:02:20
13 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (14) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Maegrim10.538.922 (+30.216)3.633.003 (+1.654)15-08-2005 09:35:32
14 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (13) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png promwarm10.518.859 (-)2.388.381 (-)04-07-2005 10:25:20
15 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (15) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png LMD10.254.688 (+48.135)2.839.642 (+11.846)16-08-2005 03:59:22
16 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (16) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Chafgrenad10.203.587 (-)3.384.474 (-)14-08-2005 14:59:39
17 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (17) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Sypheron10.179.683 (+36.970)2.107.020 (+11.809)15-08-2005 23:41:28
18 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (18) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png iXi10.044.777 (+35.352)2.259.888 (+16.921)16-08-2005 05:54:34
19 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (19) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Inspiran9.938.315 (+34.178)1.424.968 (+5.115)16-08-2005 02:54:17
20 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (20) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij9.761.092 (+4.365)4.385.564 (+1.509)15-08-2005 18:30:22

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++users++-++clicks
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png TheBigRI19.120.003 (-)5.928.826 (-)14-08-2005 03:22:20
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie12.802.891 (+10.163)4.719.288 (+3.592)15-08-2005 11:10:58
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij9.761.092 (+4.365)4.385.564 (+1.509)15-08-2005 18:30:22
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart24.211.272 (-)4.274.674 (-)14-08-2005 12:19:32
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Attix6.300.770 (-)4.201.068 (-)16-07-2005 02:59:32
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9012.601.824 (+59.773)3.717.179 (+15.370)16-08-2005 01:12:22
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Maegrim10.538.922 (+30.216)3.633.003 (+1.654)15-08-2005 09:35:32
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png supercow3.466.535 (-)3.601.824 (-)18-07-2005 18:44:24
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba15.691.850 (-)3.597.252 (-)31-07-2005 15:15:41

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++teams++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif luelinks1.605 (-)2.680.922.538 (+14.325.370)1.183.357.965 (+4.710.565)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif GoT1.509 (+1)2.342.961.677 (+5.954.790)769.468.789 (+2.476.519)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif 1337199 (+1)1.758.523.883 (+379.576)729.830.390 (+441.566)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif #Team.Quak470 (-)1.663.334.012 (+4.757.810)506.033.637 (+1.486.216)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif SomethingA742 (-)1.099.650.284 (+2.776.481)307.292.183 (+1.004.511)
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Hinnavaatl395 (-)911.786.402 (+2.462.884)410.104.955 (+987.669)
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Zoomby.cl381 (-)818.436.628 (+3.208.555)357.790.827 (+1.718.652)
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif fok!419 (+3)676.050.346 (+2.154.992)219.578.940 (+722.457)
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Neowin.net401 (-)649.349.686 (+1.491.464)205.769.895 (+333.240)
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif AAO-Tracke424 (-)621.820.895 (+1.974.312)213.366.025 (+603.917)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Mijlpalen++-++keys
2.500.000
320 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (321) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png djmantri2.501.211 (+14.894)844.149 (+15.053)15-08-2005 20:29:30
750.000
702 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (798) +96http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png MauritZ794.426 (+205.222)274.545 (+69.690)15-08-2005 17:56:14
721 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (724) +3http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png kevinnn753.672 (+11.373)594.270 (+5.190)15-08-2005 22:54:43
500.000
834 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (863) +29http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Blokkie541.243 (+50.630)85.437 (+10.004)15-08-2005 17:23:00
848 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (864) +16http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Frankknope514.403 (+23.883)180.734 (+7.185)16-08-2005 05:24:00
850 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (909) +59http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png ChingonNL512.581 (+90.908)476.120 (+79.189)15-08-2005 20:44:25
250.000
1035 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1044) +9http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Mark_640250.531 (+6.224)157.555 (+1.865)16-08-2005 07:00:07
100.000
1094 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1311) +217http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hu9o204.695 (+143.919)60.158 (+42.019)15-08-2005 18:46:15

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++Chatslet
24 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (27) +3http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Wussie9.300.218 (+633.552)3.170.432 (+182.748)15-08-2005 17:47:56
43 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (49) +6http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png lameeuw7.016.515 (+263.147)1.011.768 (+77.881)15-08-2005 13:13:14
79 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (85) +6http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Dxue5.688.968 (+243.455)1.248.487 (+28.079)16-08-2005 00:46:02
702 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (798) +96http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png MauritZ794.426 (+205.222)274.545 (+69.690)15-08-2005 17:56:14
125 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (131) +6http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png MeScott4.600.000 (+200.000)805.978 (+45.420)15-08-2005 19:48:31
206 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (228) +22http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png ExcuTator3.473.583 (+199.620)1.930.275 (+139.279)15-08-2005 16:51:46
545 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (599) +54http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png P_de_B1.270.439 (+185.673)655.718 (+85.386)15-08-2005 22:55:49
1094 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1311) +217http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hu9o204.695 (+143.919)60.158 (+42.019)15-08-2005 18:46:15
154 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (164) +10http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png lism4.129.116 (+124.588)725.774 (+26.591)15-08-2005 20:22:09
44 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (44) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png imp4ct6.971.386 (+108.830)1.337.851 (+23.978)16-08-2005 04:27:48

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++5++countries++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - | 26.53%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png United Sta17.113 (+9)22.445.226.548 (+64.114.091)7.111.590.257 (+21.033.256)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - | 12.51%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png Germany5.671 (+2)10.581.031.974 (+64.253.522)3.461.595.040 (+32.440.098)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - | 9.31%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Netherland6.178 (+9)7.873.634.195 (+28.990.256)2.516.587.919 (+7.347.415)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - | 5.96%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/UK.png United Kin4.368 (+3)5.043.783.036 (+16.072.737)1.578.127.268 (+5.075.473)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - | 5.34%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/CA.png Canada3.174 (+1)4.521.886.797 (+11.783.664)1.449.371.139 (+3.806.838)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Algemeen

176 van de 1507 (12%) users hebben gisteren gepulsed.

Nieuwe users:
1500 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png DMaX241615-08-2005 23:37:19

Leavende users:
Géén

Users met naamsverandering:
imp4ct was [ImpacT]

Huishoudelijke mededelingen:
http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif GoT Whatpulse IRC kanaal (irc.tweakers.net/whatpulse)
Meer informatie over hoe mee te doen met Whatpulse.
laatste.html om alle statistieken in html vorm te zien.

Gedownload: dinsdag 16 augustus 2005 om 07:04:50 uur
Gemaakt: dinsdag 16 augustus 2005 om 07:10:15 uur
Data vergeleken: dinsdag 16 augustus 2005 t.o.v. maandag 15 augustus 2005

Anoniem: 26235

Team 1337:
http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++9++Chatslet
121 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (125) +4http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png Sanjuro3.658.995 (+262.902)1.872.494 (+397.950)16-08-2005 00:59:53
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png KieZ <font32.542.228 (+33.774)12.898.931 (+20.735)15-08-2005 11:38:43
145 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (145) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png MrBob1.841.682 (+18.091)621.042 (+3.637)16-08-2005 05:36:34
190 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (191) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png Am1Ch4n81.522 (+16.904)29.374 (+3.354)16-08-2005 04:00:59
189 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (189) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/CA.png DataGhost87.547 (+14.440)60.346 (+6.530)16-08-2005 06:42:35
98 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (98) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/AE.png ??RIDDLER?5.866.591 (+10.141)2.384.715 (+3.715)15-08-2005 14:13:05
84 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (84) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/UK.png Shane!7.356.761 (+9.767)690.053 (+1.359)15-08-2005 20:45:13
187 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (187) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png dizdaz89126.606 (+7.923)49.821 (+915)16-08-2005 05:12:28
89 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (89) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png Trunks6.698.416 (+5.632)1.630.310 (+3.366)15-08-2005 23:21:37

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Algemeen

9 van de 199 (5%) users hebben gisteren gepulsed.

Nieuwe users:
199 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BLANK.png skakke2515-08-2005 05:34:35

Leavende users:
Géén

Users met naamsverandering:
Géén

Gedownload: dinsdag 16 augustus 2005 om 07:02:48 uur
Gemaakt: dinsdag 16 augustus 2005 om 07:02:59 uur
Data vergeleken: dinsdag 16 augustus 2005 t.o.v. maandag 15 augustus 2005

 • Sparta
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 16-05 16:34
De output van 1337 lijkt weer in te kakken. Logisch natuurlijk, je kan niet dagelijks al je fake users langslopen om te laten pulsen.

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

ScottB schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 00:21:
Ben nu ook tester van Whatpulse 1.5, das best gaaf geworden met die afstandteller :D Iemand al getest of deze nu ook werkt op een USB Stick :) ?
Werkt super. Bij installatie gewoon het pad laten verwijzen naar je USB stick, en daarna even je opstartopties in windows aanpassen, anders wil WP 2 keer opstarten (1 keer van C: en 1 keer vanaf USB).

Ik werk nu een aantal weken met de USB stick op mijn werk, en dat zijn toch 200K per week _/-\o_

Living the American Dream


 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

ScottB schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 00:21:
Ben nu ook tester van Whatpulse 1.5, das best gaaf geworden met die afstandteller :D Iemand al getest of deze nu ook werkt op een USB Stick :) ?
Ik vind het goed om te zien dat 1.5. op dit moment wordt getest. Wordt er alleen getest hoe de applicatie zich gedraagt bij standaard gebruik (met diverse applicaties) of wordt er ook gekeken hoe cheats (zoals [url=http://F_J_Kedit.liever.geen.cheats:P]deze[/url]) voorkomen kunnen worden? Want als zulke zaken er nog steeds inzitten, dan blijft het leuk voor de verschillende teams om op de huidige wijze door te gaan.

[Voor 5% gewijzigd door F_J_K op 16-08-2005 08:49. Reden: Hoewel we weten dat er cheats bestaan, lijkt een voorbeeld me hier overbodig en ondanks dat wij Tweakers dat soort sneue dingen niet doen toch net even te makkelijk ;)]


 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18:36

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Woudloper schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 08:31:
[...]

Ik vind het goed om te zien dat 1.5. op dit moment wordt getest. Wordt er alleen getest hoe de applicatie zich gedraagt bij standaard gebruik (met diverse applicaties) of wordt er ook gekeken hoe cheats (zoals [url=http://F_J_Kedit.liever.geen.cheats:P]deze[/url]) voorkomen kunnen worden? Want als zulke zaken er nog steeds inzitten, dan blijft het leuk voor de verschillende teams om op de huidige wijze door te gaan.
Tja, ik ben nog maar kort tester, en ikzelf test die dingen niet. Ook omdat we nu bij de tr-6 zitten, en ik eerder gelezen dacht te hebben dat het in de eerste of tweede test-relaease al niet meer kon :)

Ikzelf test het onder normaal gebruik, dus welke programma's het spul doen crashen ofzo, maar ben nog niets tegengekomen (gelukkig) :)
Erik_van_H schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 08:09:
[...]


Werkt super. Bij installatie gewoon het pad laten verwijzen naar je USB stick, en daarna even je opstartopties in windows aanpassen, anders wil WP 2 keer opstarten (1 keer van C: en 1 keer vanaf USB).

Ik werk nu een aantal weken met de USB stick op mijn werk, en dat zijn toch 200K per week _/-\o_
Aha, goed om te weten, ga k hem daar ook op zetten :D

[Voor 22% gewijzigd door Scott op 16-08-2005 11:25]


 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 18:54
Erik_van_H schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 08:09:
[...]
en daarna even je opstartopties in windows aanpassen, anders wil WP 2 keer opstarten (1 keer van C: en 1 keer vanaf USB).
Dan telt ie niet toevallig ook dubbel? :P

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Nee, dan krijg je een foutmelding ;)

Over het testen van cheats: Ik weet dat er testers zijn die hiermee aan de gang zijn geweest, en ook een soort van werkinstructie gemaakt hebben hoe zij dit gedaan hebben. Wasted heeft hier wat aanpassingen op het programma gemaakt, en bepaalde "known cheats" werken niet meer

Living the American Dream


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Ok, ik heb weer een nieuwe functie in mijn PHP progsel.
Je kan nu je eigen top zoveel instellen.
Bijvoorbeeld: als je een top 350 wilt instellen, is het adres:

http://mrbondt.xoopiter.com/whatpulse/team_parse.php?top=350

Houd er wel rekening mee dat de stats voor weggegaan, erbij gekomen en naam gewijzigd dan ook alleen opgaan voor die 350 :)

 • YopY
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 01:11
quote: TS
Op dit moment staat "luelinks" op één en vormt ook "1337" een grote bedreiging. Beide teams cheaten om aan zoveel keys te komen.
Beide teams worden verdacht van cheaten om aan zoveel keys te komen ;). Wel politiek correct blijven he?

535 K keys klaar te staan... Volgens mij is dat al bijna een persoonlijk record :P.

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
YopY schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 13:56:
[...]


Beide teams worden verdacht van cheaten om aan zoveel keys te komen ;). Wel politiek correct blijven he?
Hmmmm :O
Vooruit dan maar :)

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

Oeps..

Vandaag ging ik 1.4.7 verwijderen, dus had ik gepulsed. Toen pulsete ik 1.5 ook meteen maar, nu heb ik een pulse met een AvKpS van 1438.27 :P

Voor zolang hij te zien is: mijn WP profiel

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
timmie_loots schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 14:17:
Oeps..

Vandaag ging ik 1.4.7 verwijderen, dus had ik gepulsed. Toen pulsete ik 1.5 ook meteen maar, nu heb ik een pulse met een AvKpS van 1438.27 :P

Voor zolang hij te zien is: mijn WP profiel
LAten ze het bij WhatPulse maar niet merken :P

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

timmie_loots schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 14:17:
Oeps..

Vandaag ging ik 1.4.7 verwijderen, dus had ik gepulsed. Toen pulsete ik 1.5 ook meteen maar, nu heb ik een pulse met een AvKpS van 1438.27 :P

Voor zolang hij te zien is: mijn WP profiel
P.S Some pulses may have incredbly high AvKpS's, ignore that.. that is because of my superb magic power!
_/-\o_

Living the American Dream


 • YopY
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 08-06 01:11
*kuch* het woord 'cheaten' is vergeten in de topicstart *kuch*

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Hier even een overzicht van mijn pulse profiles. Geeft wel aan waar ik het meest tobo ram.

Pulse profiles
Name Last pulse Keys Clicks Miles
Game 2005-08-15 16:45:21 518,562 110,244 1.185
Laptop 2005-08-15 06:50:37 813,519 32,699 0.52
Office 2005-08-10 18:30:59 1,252,215 72,854 1.36
Server 0000-00-00 00:00:00 0 0 0

Living the American Dream


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
YopY schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 16:30:
*kuch* het woord 'cheaten' is vergeten in de topicstart *kuch*
*PROEST* 7(8)7
Ben niet echt wakker :O

 • the_shadow
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 02-06 15:47

the_shadow

Bubbelmaker extraordinair

Mooie TS :)

Eén dingetje wat ik zo snel kan zien:
# 10 mei 2005: PeSr legt ff uit wat LUElinks is
Die post staat er wat onder, namelijk: Anoniem: 134660 in "Whatpulse Online Keyboard en muis tracke..." :)

I'd rather be diving | The best thing about alcohol hand gel in hospitals isn't the hygiene, but that everyone walks around like they're hatching a dastardly plan. | "Cheese is just milk’s attempt at being immortal."


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
the_shadow schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 20:06:
Mooie TS :)

Eén dingetje wat ik zo snel kan zien:

[...]

Die post staat er wat onder, namelijk: Anoniem: 134660 in "Whatpulse Online Keyboard en muis tracke..." :)
Hmm, ik zie zelfs dat er meer zijn die niet kloppen :X
Dan werkt mijn methode niet helemaal vlekkeloos:
Op de View knop en vervolgens uit het quote-gedeelte het message-id kopiëren :/

 • Patriot
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 08-06 21:17

Patriot

Fulltime #whatpulsert

Ehehe, Ik moest er toch íets neerzetten :P

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp_logo.php?t=Editie+98+-+woensdag+17+augustus+2005

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++20++users++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart24.394.022 (+182.750)4.319.153 (+44.479)16-08-2005 13:04:55
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png TheBigRI19.120.003 (-)5.928.826 (-)14-08-2005 03:22:20
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba16.322.560 (+630.710)3.807.353 (+210.101)16-08-2005 20:33:57
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Skywave15.418.586 (-)3.139.042 (-)15-08-2005 17:06:07
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Lighteye <14.099.765 (-)2.576.865 (-)08-08-2005 06:48:03
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie12.802.891 (-)4.719.288 (-)15-08-2005 11:10:58
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9012.631.728 (+29.904)3.738.132 (+20.953)16-08-2005 23:37:24
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png _RoD_12.100.000 (-)1.351.383 (-)15-07-2005 04:08:32
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png KompjoeFri11.593.328 (-)2.710.284 (-)14-08-2005 00:28:12
11 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (11) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png J0YR1D3R11.214.240 (+15.765)2.435.727 (+3.751)16-08-2005 21:53:42
12 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (12) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Rob de Zwa11.177.722 (-)776.931 (-)13-08-2005 12:02:20
13 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (13) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Maegrim10.538.922 (-)3.633.003 (-)15-08-2005 09:35:32
14 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (14) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png promwarm10.518.859 (-)2.388.381 (-)04-07-2005 10:25:20
15 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (15) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png LMD10.254.688 (-)2.839.642 (-)16-08-2005 03:59:22
16 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (17) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Sypheron10.230.236 (+50.553)2.118.636 (+11.616)16-08-2005 23:39:08
17 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (16) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Chafgrenad10.203.587 (-)3.384.474 (-)14-08-2005 14:59:39
18 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (18) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png iXi10.044.777 (-)2.259.888 (-)16-08-2005 05:54:34
19 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (19) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Inspiran9.975.235 (+36.920)1.429.229 (+4.261)17-08-2005 02:58:22
20 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (20) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij9.761.092 (-)4.385.564 (-)15-08-2005 18:30:22

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++users++-++clicks
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png TheBigRI19.120.003 (-)5.928.826 (-)14-08-2005 03:22:20
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Yinchie12.802.891 (-)4.719.288 (-)15-08-2005 11:10:58
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png wdekreij9.761.092 (-)4.385.564 (-)15-08-2005 18:30:22
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Bobje23.500.000 (-)4.327.191 (-)01-06-2005 00:37:11
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart24.394.022 (+182.750)4.319.153 (+44.479)16-08-2005 13:04:55
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png Attix6.300.770 (-)4.201.068 (-)16-07-2005 02:59:32
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (10) +3http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba16.322.560 (+630.710)3.807.353 (+210.101)16-08-2005 20:33:57
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (7) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Hans9012.631.728 (+29.904)3.738.132 (+20.953)16-08-2005 23:37:24
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (8) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Maegrim10.538.922 (-)3.633.003 (-)15-08-2005 09:35:32
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (9) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png supercow3.466.535 (-)3.601.824 (-)18-07-2005 18:44:24

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++teams++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif luelinks1.605 (-)2.683.067.747 (+2.145.209)1.178.656.934 (-4.701.031)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif GoT1.512 (+3)2.349.390.678 (+6.429.001)771.728.102 (+2.259.313)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif 1337201 (+2)1.766.365.786 (+7.841.903)732.318.014 (+2.487.624)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif #Team.Quak471 (+1)1.670.337.062 (+7.003.050)508.232.233 (+2.198.596)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/locked.gif SomethingA742 (-)1.103.734.580 (+4.084.296)308.554.325 (+1.262.142)
6 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (6) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Hinnavaatl395 (-)912.998.146 (+1.211.744)410.680.252 (+575.297)
7 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (7) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Zoomby.cl381 (-)820.041.315 (+1.604.687)358.368.883 (+578.056)
8 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (8) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif fok!420 (+1)680.083.366 (+4.033.020)220.684.555 (+1.105.615)
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif Neowin.net401 (-)650.127.990 (+778.304)205.990.936 (+221.041)
10 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (10) - http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/unlocked.gif AAO-Tracke424 (-)624.646.226 (+2.825.331)214.113.943 (+747.918)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Mijlpalen++-++keys
5.000.000
103 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (108) +5http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Ic3man5.023.183 (+91.299)2.208.749 (+82.473)16-08-2005 22:20:22
1.000.000
598 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (647) +49http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png GhostCentr1.090.037 (+140.648)351.501 (+43.147)16-08-2005 10:05:08
750.000
699 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (886) +187http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png jelvank802.492 (+335.500)280.750 (+133.521)16-08-2005 16:59:35
500.000
848 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (870) +22http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Robbertz516.422 (+30.985)273.965 (+15.165)17-08-2005 00:37:48
858 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (862) +4http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png MystikalXL502.533 (+7.615)104.723 (+165)16-08-2005 22:49:30
250.000
981 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1075) +94http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/AF.png Tormentor.305.700 (+83.131)220.614 (+107.749)16-08-2005 23:20:40
100.000
1109 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1281) +172http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png neographik193.080 (+112.410)29.363 (+17.270)16-08-2005 19:24:06

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++Chatslet
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Gromba16.322.560 (+630.710)3.807.353 (+210.101)16-08-2005 20:33:57
239 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (299) +60http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png bas1163.245.707 (+608.836)1.039.715 (+126.937)16-08-2005 11:38:43
699 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (886) +187http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png jelvank802.492 (+335.500)280.750 (+133.521)16-08-2005 16:59:35
26 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (27) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png timmie_loo9.269.229 (+261.784)1.486.228 (+37.152)16-08-2005 14:14:27
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/BE.png pisart24.394.022 (+182.750)4.319.153 (+44.479)16-08-2005 13:04:55
191 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (203) +12http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png PrisonerOf3.660.079 (+174.398)533.014 (+29.744)16-08-2005 20:45:42
145 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (159) +14http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Erik_van_H4.196.895 (+154.146)1.092.166 (+6.829)16-08-2005 18:23:10
598 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (647) +49http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png GhostCentr1.090.037 (+140.648)351.501 (+43.147)16-08-2005 10:05:08
85 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (91) +6http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png GX5.532.221 (+136.882)1.865.748 (+45.801)16-08-2005 21:47:43
1109 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (1281) +172http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png neographik193.080 (+112.410)29.363 (+17.270)16-08-2005 19:24:06

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++5++countries++-++keys
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) - | 26.53%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png United Sta17.131 (+18)22.517.404.107 (+72.177.559)7.137.789.658 (+26.199.401)
2 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (2) - | 12.49%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png Germany5.674 (+3)10.601.166.835 (+20.134.861)3.470.428.199 (+8.833.159)
3 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (3) - | 9.31%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Netherland6.189 (+11)7.901.979.254 (+28.345.059)2.526.690.510 (+10.102.591)
4 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (4) - | 5.96%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/UK.png United Kin4.373 (+5)5.055.612.609 (+11.829.573)1.581.897.739 (+3.770.471)
5 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (5) - | 5.34%http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/CA.png Canada3.177 (+3)4.533.426.949 (+11.540.152)1.453.379.269 (+4.008.130)

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Algemeen

184 van de 1510 (12%) users hebben gisteren gepulsed.

Nieuwe users:
1405 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Stimpy197819.4156.91117-08-2005 01:21:25
1444 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png Jolke8.8731.42017-08-2005 01:17:37
1450 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/NL.png ManOam6.44010.69017-08-2005 01:53:38

Leavende users:
Géén

Users met naamsverandering:
Géén

Huishoudelijke mededelingen:
http://lighteye.whyz.nl/pics/mirc_logo.gif GoT Whatpulse IRC kanaal (irc.tweakers.net/whatpulse)
Meer informatie over hoe mee te doen met Whatpulse.
laatste.html om alle statistieken in html vorm te zien.

Gedownload: woensdag 17 augustus 2005 om 07:04:16 uur
Gemaakt: woensdag 17 augustus 2005 om 07:12:30 uur
Data vergeleken: woensdag 17 augustus 2005 t.o.v. dinsdag 16 augustus 2005

Anoniem: 26235

Team 1337:
http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Top++10++Chatslet
117 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/up.gif (118) +1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/JA.png papaya4.600.582 (+253.776)1.212.065 (+114.378)16-08-2005 15:31:35
9 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (9) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/FR.png Bub25.714.422 (+216.721)15.007.455 (+73.866)16-08-2005 14:31:06
39 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (39) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/PH.png SIR-JaY <f18.980.369 (+134.814)5.743.111 (+76.251)16-08-2005 16:40:15
1 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (1) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png KieZ <font32.577.512 (+35.284)12.919.067 (+20.136)16-08-2005 10:29:07
156 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (154) -2http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png kenkool16837.831 (+30.731)394.186 (+10.978)16-08-2005 21:28:31
99 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (98) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/AE.png ??RIDDLER?5.894.063 (+27.472)2.402.365 (+17.650)16-08-2005 15:41:21
146 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (145) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png MrBob1.852.370 (+10.688)623.803 (+2.761)17-08-2005 05:36:43
89 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (89) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/DE.png Trunks6.707.624 (+9.208)1.635.063 (+4.753)17-08-2005 03:31:56
190 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/down.gif (189) -1http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/CA.png DataGhost96.490 (+8.943)64.504 (+4.158)17-08-2005 06:08:26
187 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/still.gif (187) -http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png dizdaz89132.744 (+6.138)51.244 (+1.423)17-08-2005 06:42:59

http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/wp.php?t=Algemeen

10 van de 201 (5%) users hebben gisteren gepulsed.

Nieuwe users:
93 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png Sean_Garci6.245.0081.722.90116-08-2005 14:20:19
155 http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/new.gif http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/pics/US.png Billy Bish863.120438.36917-08-2005 06:33:10

Leavende users:
Géén

Users met naamsverandering:
Géén

Gedownload: woensdag 17 augustus 2005 om 07:02:16 uur
Gemaakt: woensdag 17 augustus 2005 om 07:02:33 uur
Data vergeleken: woensdag 17 augustus 2005 t.o.v. dinsdag 16 augustus 2005

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Lage output van LL :) 1337 heeft eigenlijk ook een lage output, maar die hebben er weer ns leden bij :z
Hopelijk blijft het met LL zo, al zegt 1 dag natuurlijk nog niks.

 • frickY
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 06-06 23:09
Mr. Bondt schreef op dinsdag 16 augustus 2005 @ 20:26:
[...]


Hmm, ik zie zelfs dat er meer zijn die niet kloppen :X
Dan werkt mijn methode niet helemaal vlekkeloos:
Op de View knop en vervolgens uit het quote-gedeelte het message-id kopiëren :/
De datum - Geplaatst op woensdag 17 augustus 2005 07:21 - boven elke post, is een link naar die post in het topic. Je hoeft dus niet omslachtig via de [view] knop msgID's te kopieëren.

Wat is nu de planning voor de MP? 1 September?
Ik hoop de 750k nog te halen voor die tjid.. zit pas op 470k.

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Voor de stats van 1 September geloof ik ja.
Dus de dag vantevoren, na de stats pulsen.

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
frickY schreef op woensdag 17 augustus 2005 @ 14:46:
[...]

De datum - Geplaatst op woensdag 17 augustus 2005 07:21 - boven elke post, is een link naar die post in het topic. Je hoeft dus niet omslachtig via de [view] knop msgID's te kopieëren.
Bedankt voor de tip :) Ik kan nu een handig Firefox trucje gebruiken :P
frickY schreef op woensdag 17 augustus 2005 @ 14:46:
Wat is nu de planning voor de MP? 1 September?
Ik hoop de 750k nog te halen voor die tjid.. zit pas op 470k.
Tussen 31 augustus 7:15 en 1 september 6:45 gaan pulsen!

[Voor 9% gewijzigd door Mr. Bondt op 17-08-2005 18:56]


 • carlino
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 24-03-2019

carlino

GoT Mama

ow alweer een mega pulse dan :?
zal ff kijken of ik wil gaan sparen :p

18-12-2007 Zijn Dominique en Marleen geboren! - 21-06-2007 Zijn ik en mijn ventje een stel!


 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

HALLOWW :> ben ik weer :D maandag maar es alles doorlezen wat ik gemist heb... ik las dat er een nieuwe versie uit was ? klopt dat... nja... :)

No signature required.


 • the_shadow
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 02-06 15:47

the_shadow

Bubbelmaker extraordinair

Ik moet de komende tijd oefenen voor hertentamens programmeren, dus dat worden er weer flink wat keys bij >:)

I'd rather be diving | The best thing about alcohol hand gel in hospitals isn't the hygiene, but that everyone walks around like they're hatching a dastardly plan. | "Cheese is just milk’s attempt at being immortal."


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
the_shadow schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 11:32:
Ik moet de komende tijd oefenen voor hertentamens programmeren, dus dat worden er weer flink wat keys bij >:)
Laat me raden: die ga je pulsen tijdens de MegaPulse >:)

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 18:54
Oh btw, Mr. Bondt, als je nog iets leuks zoekt om in PHP te maken...

Ga je eigen http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/icon/icon.php?userID=132285 achtige icoontjes maken! :P

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

nog een vraagje tot wanneer kan je met de oude client pulsen.. dan wacht ik daar namelijk nog ff mee :)

No signature required.


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
XanderH schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 12:08:
Oh btw, Mr. Bondt, als je nog iets leuks zoekt om in PHP te maken...

Ga je eigen http://lighteye.whyz.nl/Whatpulse/icon/icon.php?userID=132285 achtige icoontjes maken! :P
Mja... die kwammik tegen toen ik ant spitten was naar geschiedenis in deel 8 :P

Ik ga ook een keer met PNG werken in PHP, jah, goed idee :)
Misschien wel een optie vanuit mijn huidige progsel... export... naar PNG :P >:)

Anoniem: 112352

* Anoniem: 112352 is weer terug na 5 weken geen pc te hebben aangeraakt...

Zal de komende maanden flink veel gaan typen ivm profielwerkstuk en examenjaar :P

:D

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
M3rcury schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 12:24:
nog een vraagje tot wanneer kan je met de oude client pulsen.. dan wacht ik daar namelijk nog ff mee :)
Dat is nog niet bekend, aangezien de nieuwe client nog niet uit is.

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
M3rcury schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 12:24:
nog een vraagje tot wanneer kan je met de oude client pulsen.. dan wacht ik daar namelijk nog ff mee :)
Stel die vraag nog maar eens als WhatPulse Client 1.5 uit is :)

//edit: ehh, tot die tijd mogen jullie heus wel hier posten, hoor B)

[Voor 12% gewijzigd door Mr. Bondt op 18-08-2005 20:37]


 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Ik zie dat ik bijna uit de top 20 wordt gekicked.. Ik denk dat ik maar met de megapulse mee ga doen dus, ben voorlopig niet veel thuis maar ik denk dat ik de miljoen nog net red.. Dan sta ik iig weer iets hoger in de ranking (hoop ik :9)

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
wdekreij schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 23:05:
Ik zie dat ik bijna uit de top 20 wordt gekicked.. Ik denk dat ik maar met de megapulse mee ga doen dus, ben voorlopig niet veel thuis maar ik denk dat ik de miljoen nog net red.. Dan sta ik iig weer iets hoger in de ranking (hoop ik :9)
Een miljoen maar?! :+
Hehe, ik ga de 500.000 niet eens halen :)

BTW, ik zit nu op 284k, tis weer hard gegaan de laatste tijd :)

Oja, psst, hier, mijn laatste project, de keys calculator.
Een alpha kan je hier bekijken:
http://mrbondt.xoopiter.com/whatpulse/calculator.php :)

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Leuk die projectjes Mr. Bondt :) ga zo door!
Ik ga denk ik 1,75miljoen keys halen voor de megapulse, in ieder geval ga ik mn best daar voor doen.

 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

Mr. Bondt schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 23:37:
Oja, psst, hier, mijn laatste project, de keys calculator.
Een alpha kan je hier bekijken:
http://mrbondt.xoopiter.com/whatpulse/calculator.php :)
Ziet er leuk uit! Zag dat als ik mijn huidige aantal ga pulsen dat ik op plek 274 terrecht zal komen. Nog niet de moeite waard, dus spaar vrolijk nog even verder...

 • Naboo
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 25-05 13:20

Naboo

#WINNING!! DUH!

geeft whatpulse het zelf aan als er een update is??

Lovers, they will leave you
A thief will rob you blind
And good friends are awful hard to find


 • carlino
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 24-03-2019

carlino

GoT Mama

7th-Phoenix schreef op vrijdag 19 augustus 2005 @ 01:25:
geeft whatpulse het zelf aan als er een update is??
jah volgens mij wel en anders lees je het hiero wel ;)

18-12-2007 Zijn Dominique en Marleen geboren! - 21-06-2007 Zijn ik en mijn ventje een stel!


Anoniem: 26235

berichtje van mij nkant: mijn pc is momenteel een beetje kaduuk. Dach teerst dat het de harde schijf was, andere erin gedaan (oudje) maar ging op een gegeven moment toen wel normala opstarten maar pc hield er toen maar helemaal spontaan mee op :X

Denk dat de moederbord kaduuk is op een 1 of andere manier, zelfs de fans draaien niet meer van voedign en cpu etc... ;'(

Anyway ik kan verder niet echt troubleshooten thuis, morgen ga ik naar mijn broertje, heeft meer/betere materiaal om het e.e.a. uit te zoeken alhoewel ik niet denk dat ik het nog aan de praat krijg.

Ik hoop wel dat de harde schijf nog ietwat in orde is want de laatste backup van mijn whatpulse prog die ik op cd heb is van maart/april ofzo :X :X als de harde schijf in orde is (of tenminste data vanaf kan halen) dan kan ik dat morgen doen en als iemand zich geroepen voelt om voorlopig de dagelijkse stats te posten dan moet ie mij ff mailen (kan pas morgen antwoorden). Wel graag iemand die er ff voor wilt zitten (zal nog wel ff tijd koste om het programma aan de praat te krijgen) en ook iemand de een beetje verstand heeft van de ubb code hier op got.

//edit kut toetsenbord in de bieb btw :+ geen zin om het e.e.a. te verbeteren :P

[Voor 4% gewijzigd door Anoniem: 26235 op 19-08-2005 10:29]


 • SandaX
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 09:19

SandaX

Nicht Ärgern nur wundern

Anoniem: 112352 schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 12:27:
* SandaX is weer terug na 5 weken geen pc te hebben aangeraakt...

Zal de komende maanden flink veel gaan typen ivm profielwerkstuk en examenjaar :P

:D
Dat pws tikt zeker aan. Sinds ik het klaar heb is mijn output flink ingekakt. Succes met je pws!

Ik heb 1.5 nu ook geinstalleerd, het valt me op dat, zodra je de geek-dialog als geselecteerd venster hebt, je keys niet geteld worden, maar de muiskliks wel. Het tobo-rammen op dit venstertje gaat dus lastiger worden.

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Anoniem: 26235 schreef op vrijdag 19 augustus 2005 @ 10:29:
berichtje van mij nkant: mijn pc is momenteel een beetje kaduuk. Dach teerst dat het de harde schijf was, andere erin gedaan (oudje) maar ging op een gegeven moment toen wel normala opstarten maar pc hield er toen maar helemaal spontaan mee op :X

Denk dat de moederbord kaduuk is op een 1 of andere manier, zelfs de fans draaien niet meer van voedign en cpu etc... ;'(

Anyway ik kan verder niet echt troubleshooten thuis, morgen ga ik naar mijn broertje, heeft meer/betere materiaal om het e.e.a. uit te zoeken alhoewel ik niet denk dat ik het nog aan de praat krijg.

Ik hoop wel dat de harde schijf nog ietwat in orde is want de laatste backup van mijn whatpulse prog die ik op cd heb is van maart/april ofzo :X :X als de harde schijf in orde is (of tenminste data vanaf kan halen) dan kan ik dat morgen doen en als iemand zich geroepen voelt om voorlopig de dagelijkse stats te posten dan moet ie mij ff mailen (kan pas morgen antwoorden). Wel graag iemand die er ff voor wilt zitten (zal nog wel ff tijd koste om het programma aan de praat te krijgen) en ook iemand de een beetje verstand heeft van de ubb code hier op got.

//edit kut toetsenbord in de bieb btw :+ geen zin om het e.e.a. te verbeteren :P
Als andere WhatPulse Geek wil ik het wel tijdelijk overnemen van jouw.
Ik heb de code die jij mij toen gestuurd heb nog, dus je hebt nog een iets nieuwere back-up _/-\o_

[Voor 1% gewijzigd door Mr. Bondt op 20-08-2005 17:35. Reden: Zoveel heisa omdat ik 1 woordje vergeten ben :P]


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
RoD schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 23:53:
Leuk die projectjes Mr. Bondt :) ga zo door!
Ik ga denk ik 1,75miljoen keys halen voor de megapulse, in ieder geval ga ik mn best daar voor doen.
Woudloper schreef op donderdag 18 augustus 2005 @ 23:56:
[...]

Ziet er leuk uit! Zag dat als ik mijn huidige aantal ga pulsen dat ik op plek 274 terrecht zal komen. Nog niet de moeite waard, dus spaar vrolijk nog even verder...
Bedankt! Ik doe het graag, dus zo'n reactie is nog leuker! :*)

Er zitten helaas nog een paar grote bugs in, zoals:
• Als je nummer 1 bent, en je voert een aantal in, dan sta je niet in het tabelletje die eronder staat. Verder sta je dan ook op plaats 0 :)
• Verder weet ik niet wat er gebeurd als je geen plaats stijgt met de keys die je invoerde :X
• Soms doet hij wat lang over de lijst met users :>

En zo zullen er nog wel weer inzitten :/
Maar goed, ik ben wel weer even zoet :) :9

//edit: oeps dubbelpost 8)7

[Voor 23% gewijzigd door Mr. Bondt op 19-08-2005 11:53]


 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

SandaX schreef op vrijdag 19 augustus 2005 @ 10:30:
[...]

Dat pws tikt zeker aan. Sinds ik het klaar heb is mijn output flink ingekakt. Succes met je pws!

Ik heb 1.5 nu ook geinstalleerd, het valt me op dat, zodra je de geek-dialog als geselecteerd venster hebt, je keys niet geteld worden, maar de muiskliks wel. Het tobo-rammen op dit venstertje gaat dus lastiger worden.
Vreemd, bij mij werkt het wel. Zowel bij TR-4 t/m TR-6 (heb 3 versie draaien |:( )

Living the American Dream


 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

Poll: Vind jij dat Mr.Bondt het stats genereren moet overnemen?
Ja! Zo snel mogelijk
Nee, alstjeblieft een ander!
Nee, ik wil het doen!
Maakt mij niet uit. Als het maar gebeurt. (hiermee stem je dus vóór...)
http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=85942&layout=2&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier

[Voor 10% gewijzigd door Gwannoes op 19-08-2005 11:59]

Hmmz, hier komt dus m'n sig


 • Hu9o
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 12:15

Hu9o

Schokkend

Jeu first vote :)

Maakt mij niet uit dus :Y)

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Vertel Microsoft over dit probleem <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Eigenlijk zou ik Nee, ik wil het doen! moeten stemmen :P
Maar ik heb gestemd voor Maakt mij niet uit. Als het maar gebeurt. :)

Hmm, ik kan ff niet devven, want Xoopiter heeft weer eens problemen:
553 Disk full - please upload later
:O Ze hebben dan wel erg snelle servers (ik heb stiekem benchmarks gedraaid >:) ) maar iedereen wil ervan profiteren :X
Misschien wordt het tijd om van de gratis webspace af te stappen :)

[Voor 55% gewijzigd door Mr. Bondt op 19-08-2005 12:23]


 • whyz
 • Registratie: Januari 2003
 • Niet online

whyz

Afdeling icoonloos

Maakt het wat uit zo'n poll??? Lighteye kiest gewoon de gene die de stats tijdelijk zal overnemen. Lijkt mij wel het meest logisch, is het niet.

--------------------------------

Hoe zit het trouwens met een eventuele post op de frontpage... ik geloof dat we wel zo'n beetje een jaar bestaan :P (langer zelfs zie ik nu) Ik joinde whatpulse namelijk niet meteen.
whyz has been a participant since 2004-08-12
1 Jaar whatpulse dus alweer, persoonlijk had ik nooit gedacht dat dit projectje het zo lang zou volhouden. Wel toppie dat we dit nu dus nog steeds doen :) Op naar het 2de jaar :7

Right for all the wrong reasons.


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
whyz schreef op vrijdag 19 augustus 2005 @ 12:24:
Hoe zit het trouwens met een eventuele post op de frontpage... ik geloof dat we wel zo'n beetje een jaar bestaan :P (langer zelfs zie ik nu) Ik joinde whatpulse namelijk niet meteen.

[...]

1 Jaar whatpulse dus alweer, persoonlijk had ik nooit gedacht dat dit projectje het zo lang zou volhouden. Wel toppie dat we dit nu dus nog steeds doen :) Op naar het 2de jaar :7
Gefeliciteerd :+
Een artikel op de frontpage... tja, ik zou niet weten wat ik zou moeten schrijven, dus ik val af :)
Het is wel een goed idee, misschien komen we dan bij de 2000 leden :9~
En dan zoeven we voorbij luelinks als WhatPulse Client 1.5 uitkomt >:)

Oh, sorry, loop ik weer te fantaseren :P

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Over de stats, ik vind dat Lighteye het perfect doet, dus ik zie niet in waarom iemand anders de stats zou moeten doen (Mr. Bondt dus, ook al denk ik wel dat hij het ook prima kan doen, dat heeft ie wel bewezen :) ).
Maar een reserve statsposter is wel handig denk ik, als Lighteye het een tijdje niet kan/wil doen, kan Mr. Bondt het overnemen.

Mijn 2 cent...

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

RoD schreef op vrijdag 19 augustus 2005 @ 14:14:
Over de stats, ik vind dat Lighteye het perfect doet, dus ik zie niet in waarom iemand anders de stats zou moeten doen (Mr. Bondt dus, ook al denk ik wel dat hij het ook prima kan doen, dat heeft ie wel bewezen :) ).
Maar een reserve statsposter is wel handig denk ik, als Lighteye het een tijdje niet kan/wil doen, kan Mr. Bondt het overnemen.

Mijn 2 cent...
Daar gaat het dus over. Lighteye heeft aangegeven dat hij computer problemen heeft 8)7

Living the American Dream


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Erik_van_H schreef op vrijdag 19 augustus 2005 @ 14:16:
[...]


Daar gaat het dus over. Lighteye heeft aangegeven dat hij computer problemen heeft 8)7
Inderdaad, en ik zal toch niks aan de code of wat dan ook veranderen, aangezien ik:
 1. Geen verstand van Visual Basic heb
 2. De stats die Lighteye elke dag post, geweldig vind
 3. Jullie dat niet leuk zullen vinden :P
Zeg maar, ik neem de plaats van Lighteye in, totdat zijn computer uit het wrakstadium is.

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Erik_van_H schreef op vrijdag 19 augustus 2005 @ 14:16:
[...]


Daar gaat het dus over. Lighteye heeft aangegeven dat hij computer problemen heeft 8)7
Toch niet permanent? :?
Mr. Bondt mag wat mij betreft gewoon de stats overnemen nu Lighteye pc problemen heeft.

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
RoD schreef op vrijdag 19 augustus 2005 @ 17:48:
[...]


Toch niet permanent? :?
Mr. Bondt mag wat mij betreft gewoon de stats overnemen nu Lighteye pc problemen heeft.
Nee, niet permanent :)
Ik zit nu trouwens op 296k :Y)

offtopic:
//edit: het is weer zover:
553 Disk full - please upload later
:X
Weet iemand een goede hoster? Met domein? :)


354k :7 Rammen is leuk, joh :P

[Voor 26% gewijzigd door Mr. Bondt op 19-08-2005 22:23]


Anoniem: 26235

Goed weer een berichtje van mij, harde schijf doet het gelukkig nog, schijnt helemaal niks mee aan de hand te zijn moet dus toch een moederbord probleem zijn, cpu doet het nog geheugen is in orde, iig alle hardware doet het behalve als ik alles aansluit op mijn eigen moederbord :P

Ik ga eerst ff wat eten/backups maken etc, dan zal ik wel ff kijken voor het whatpulse prog met tutorial etc. en dan post ik dat hier en vechten jullie het maar uit wie de stats voorlopig post ;)

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Anoniem: 26235 schreef op zaterdag 20 augustus 2005 @ 12:56:
Goed weer een berichtje van mij, harde schijf doet het gelukkig nog, schijnt helemaal niks mee aan de hand te zijn moet dus toch een moederbord probleem zijn, cpu doet het nog geheugen is in orde, iig alle hardware doet het behalve als ik alles aansluit op mijn eigen moederbord :P
Oef, pak van ons hart :)
Anoniem: 26235 schreef op zaterdag 20 augustus 2005 @ 12:56:
Ik ga eerst ff wat eten/backups maken etc, dan zal ik wel ff kijken voor het whatpulse prog met tutorial etc. en dan post ik dat hier en vechten jullie het maar uit wie de stats voorlopig post ;)
Eet smakelijk! :)

Hoever is iedereen nu voor de MegaPulse?
Ik zit nu op 403k! :)

[Voor 5% gewijzigd door Mr. Bondt op 20-08-2005 13:27]


 • the_shadow
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 02-06 15:47

the_shadow

Bubbelmaker extraordinair

363k, en aangezien ik bezig ben met een eigen programmeer projectje (irc-botje) komen daar de komende week nog behoorlijk wat keys bij :)

I'd rather be diving | The best thing about alcohol hand gel in hospitals isn't the hygiene, but that everyone walks around like they're hatching a dastardly plan. | "Cheese is just milk’s attempt at being immortal."


Anoniem: 112352

Megapulse? Welke megapulse? :P

* Anoniem: 112352 begint te sparen :)

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Anoniem: 112352 schreef op zaterdag 20 augustus 2005 @ 14:26:
Megapulse? Welke megapulse? :P

* RoD begint te sparen :)
Voor de stats van 1 september, dus de dag voor de stats van 1 september pulsen :)
* RoD 1,3 miljoen keys heeft.

Anoniem: 112352

RoD schreef op zaterdag 20 augustus 2005 @ 14:29:
[...]


Voor de stats van 1 september, dus de dag voor de stats van 1 september pulsen :)
* RoD 1,3 miljoen keys heeft.
Ooh, dat zijn nog 11 dagen. 100k moet wel lukken :)

* Anoniem: 112352 gaat verder met UT'en en beginnen met profielwerkstuk :)

[Voor 16% gewijzigd door Anoniem: 112352 op 20-08-2005 14:32]


 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

RoD schreef op zaterdag 20 augustus 2005 @ 14:29:
[...]


Voor de stats van 1 september, dus de dag voor de stats van 1 september pulsen :)
* RoD 1,3 miljoen keys heeft.
Zo en nu ben ik weer helemaal terug... eindelijk heb ik weer een computer tot mijn beschiking met wp... heb nu 600k klaarstaan :)

No signature required.


 • Naboo
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 25-05 13:20

Naboo

#WINNING!! DUH!

oftewel, op 31 augustus pulsen, voor de stats van 1 september

Lovers, they will leave you
A thief will rob you blind
And good friends are awful hard to find


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
@ the_shadow:
Jouw plek als je nu pulst

@ RoD:
Jouw plek als je nu pulst

@ M3rcury:
Jouw plek als je nu pulst

Jep, een nieuwe functie :) Vanuit de URL. Je kan nu ook clicks invoeren, in zowel de URL als de pagina, maar nog niet sorteren.
Uiteraard hebbik alles hierboven met de hand getypt, en niet gekopieerd >:)
Ik zit nu op 420k.

Binnenkort een k en M functie, om sneller grote aantallen in te voeren (8>
Maar eerst de bug eruit werken van twee keer dezelfde plaats :P
En de bug van een persoon minder na jouw naam als je minder dan 5 plaatsen stijgt :o

[Voor 11% gewijzigd door Mr. Bondt op 20-08-2005 18:44]


 • DaMoUsYs
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 08:23
198K zal 220K worden denk ik

Check dit en help mee!


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Het ziet ernaar uit dat Xoopiter een beetje dood is.
Waarschijnlijk bouwen ze een grotere harde schijf in de servers in :)

Dat zou wel mooi zijn, na al die irritante boodschappen van geen ruimte!
Kan ik eindelijk weer naar hartelust devven :)

Dus mijn website is effe niet bereikbaar.
@ DaMoUsYs:
Jouw plek als het wordt wat je denkt dat het wordt :)

Nee, de bugs zijn er nog niet uit, kan nog niet inloggen op FTP.
En het Xoopiter forum is ook nog steeds dood.

[Voor 34% gewijzigd door Mr. Bondt op 20-08-2005 22:04]


 • DaMoUsYs
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 08:23
ziet er erg leuk uit
die calculator

Check dit en help mee!


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Mr. Bondt schreef op zaterdag 20 augustus 2005 @ 18:43:
@ the_shadow:
Jouw plek als je nu pulst

@ RoD:
Jouw plek als je nu pulst

@ M3rcury:
Jouw plek als je nu pulst

Jep, een nieuwe functie :) Vanuit de URL. Je kan nu ook clicks invoeren, in zowel de URL als de pagina, maar nog niet sorteren.
Uiteraard hebbik alles hierboven met de hand getypt, en niet gekopieerd >:)
Ik zit nu op 420k.

Binnenkort een k en M functie, om sneller grote aantallen in te voeren (8>
Maar eerst de bug eruit werken van twee keer dezelfde plaats :P
En de bug van een persoon minder na jouw naam als je minder dan 5 plaatsen stijgt :o
Leuke functie, erg handig :)

 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Het lijkt erop dat de WebAPI van WhatPulse niet meer update.
Kijk maar hier:
Laatste update: 20-08-2005 10:00:49
Vergeleken met: 20-08-2005 10:00:49

En het is nu 21-08-2005 21:31:(nog iets)

 • Stampertje
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 24-04 11:30

Stampertje

Gaat je nix aan

Mr. Bondt schreef op zondag 21 augustus 2005 @ 21:31:
Het lijkt erop dat de WebAPI van WhatPulse niet meer update.
Kijk maar hier:
Laatste update: 20-08-2005 10:00:49
Vergeleken met: 20-08-2005 10:00:49

En het is nu 21-08-2005 21:31:(nog iets)
Misschien heeft dit er iets mee te maken?
Hello,

WhatPulse is growing at a rapid rate.

After a few months being hosted with the generous people of BigBlueNetwork, it's time to prepare for the future and possible expansions.

Because of these preparations, unfortunatly we had to say goodbye to our sponsor, BigBlueNetwork. We part ways with you with alot of gratitude, thanks for the last few months!

WhatPulse is now hosted within the network of ProServe which gives us the possibilities we need to prepare for any future expansions.

This server move shouldn't affect the website much, the site is going from a P4 2.8GHz to a P4 3.0GHz and a network in the Netherlands. You probaly won't notice it moving. :-)

What you will notice however is that the client saves a snapshot of the DNS when you start it. So even if the DNS for de site changes, the client still goes to the old server.

All you need to do is restart your client, and your pulses will go to the new server aswell, that's it. ;-)

Till next time!

Living the American Dream


 • DaMoUsYs
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 08:23
Ik zit nu al op de 220 dus ik gok op 250 nu
ben een beetje aan het devven geweest

Check dit en help mee!


 • Mr. Bondt
 • Registratie: Februari 2005
 • Laatst online: 13:52
Erik_van_H schreef op zondag 21 augustus 2005 @ 22:12:
[...]


Misschien heeft dit er iets mee te maken?


[...]
Ja, ik denk het wel.
Ik heb er ook een reactie onder geplaatst :)

@ DaMoUsYs:
Je weet hoet het werkt :)

 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

Mr. Bondt schreef op zaterdag 20 augustus 2005 @ 13:04:

Hoever is iedereen nu voor de MegaPulse?
Ik zit nu op 403k! :)
ik zit op 650k :)

Edit en denk dat ik werl de 1m haal als het niet meer is :)

[Voor 14% gewijzigd door M3rcury op 22-08-2005 13:15. Reden: ff iets bijvoegen :P]

No signature required.


 • frickY
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 06-06 23:09
527K hier. Ik denk 750k te kunnen pulsen 31 Aug.

[Voor 4% gewijzigd door frickY op 22-08-2005 13:08]


 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

* Woudloper denkt dat hij ook wel richting de 800k à 900k kan komen voor volgende week. Momenteel druk aan het coden en daarbij nog wat specificaties aan het opstellen, dus dat moet wel redelijk gaan als je het mij vraagt.

We zullen er even voor zorgen dat we één van de grootste pulses neer gaan zetten waar LL en 1337 niet tegen op kunnen, mits ze natuurlijk niet dit draadje aan het lezen zijn en ze zich aan het voorbereiden zijn op onze megapulse...

 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Ik bedenk me net dat ik dit keer niet mee kan doen met de megapulse..

Ik ben dan namelijk op intro-week..Nah, wellicht een ander x dan :) (Het pulsen dus ;))

[Voor 12% gewijzigd door wdekreij op 22-08-2005 14:32]


 • DeluxZ
 • Registratie: Augustus 2003
 • Laatst online: 02-06 17:25

DeluxZ

Livin' the good life

Ik heb me ook geregistreerd en bij het GoT team lid gemaakt ;)

]|[ Apple Macbook Pro Retina 13" ]|[


 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

DeluxZ schreef op maandag 22 augustus 2005 @ 14:32:
Ik heb me ook geregistreerd en bij het GoT team lid gemaakt ;)
Welkom, en dan natuurlijk we meteen meesparen voor de megapulse van 31 augustus...

 • DeluxZ
 • Registratie: Augustus 2003
 • Laatst online: 02-06 17:25

DeluxZ

Livin' the good life

Woudloper schreef op maandag 22 augustus 2005 @ 14:42:
[...]

Welkom, en dan natuurlijk we meteen meesparen voor de megapulse van 31 augustus...
jaja..kheb al 1000keystrokes in 5 min ? :P

binnekort stage waar ik verslagen moet typen dus ff daar installeren :+ ik zit daar alleen achter de pc dus het is geen cheaten 8)

]|[ Apple Macbook Pro Retina 13" ]|[


 • F_J_K
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online

F_J_K

Moderator CSA/PB

Front verplichte underscores

offtopic:
Ik zie het nu pas dus zeg er nu pas even wat van: "8 mei 2005: Lighteye heeft een member gekickt uit GoT". Lighteye kan (zonder mij om te kopen met een krat Palm O-) ) helemaal niemand van GoT kicken, er is gekickt uit het GoT-WP-team ;)

Trouwens zullen er weinig mensen last van hebben maar is de lay-out van de topicstart vernaggeld in mijn template (Tweakers / Nightlife).

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind' (Terry Pratchett, Eric)

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee