Toon posts:

Whatpulse Online Keyboard en muis tracker - deel 7 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 4.919 views sinds 30-01-2008

Onderwerpen


 • Gekkenhuis
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Gekkenhuis

Whatever it takes

Topicstarter
http://lighteye.whyz.nl/startpost/logo.png

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Voorgaande delen
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
WhatPulse Online keyboard en muis tracker
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 2
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 3
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 4
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 5
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 6

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Wat is Whatpulse?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Whatpulse is een project dat je keys en clicks kan bijhouden door middel van een programma dat je op je computer installeert. Het programma heeft ook de mogelijkheid (dus niet verplicht) om je toetsaanslagen apart te registreren zodat je een mooi overzicht kan krijgen welke toets jij nou het meest indrukt.

Uiteindelijk draait het bij de meeste mensen om de competitie. Wij staan nu met team GoT op de eerste plek en ons doel is om het meest bedreigende team "LUELinks" voor te blijven. Maar als hun in dit tempo doorgaan met het groeiende aantal leden en keys gaan we het nog moeilijk krijgen.
Dus daarom hebben we ook jou hulp nodig.

Lijkt het je leuk om voor jezelf en/of voor het GoT team mee te doen lees dan verder...

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dus Whatpulse is een keylogger?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dit zou mijn eerste vraag zijn waarop ik antwoord zou willen hebben als ik dit voor het eerst las dus dit maar eerst:

Ja, zo zou je het best kunnen zeggen. Maar niet 1 die wachtwoorden of andere zaken "steelt". Diverse mensen (ook hier op GoT) hebben het Whatpulse programma gesnifft of het geen informatie verzend die de privacy schend. Ook heb ik persoonlijk nergens geruchten of feiten gelezen dat het Whatpulse programma onveilig is. Hiernaast komt het feit dat er nu al tienduizenden mensen meedoen met dit project over de gehele wereld dus dat als het onveilig zou zijn dit echt wel opgemerkt was.

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe kan ik beginnen?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
1. Je gaat naar Whatpulse.org en je registreert je daar.
2. Vervolgens moet je het programma (de cliënt) downloaden en installeren zodat je keys en clicks bijgehouden kunnen worden.
3. Nu ben je in principe klaar. Maar als je ook nog bij een team wilt horen dan ga je naar my.whatpulse.org/teams (deze link werkt alleen als je geregistreerd en ingelogd bent op whatpulse.org) om een team te kunnen joinen.

Let op; De nieuwe Linux client werkt op dit moment nog niet. Deze wordt echter op dit moment gedevved :)

Ons team van GoT heet simpelweg GoT. Dus als je ons wilt joinen zoek je daar op. Je hebt wel een wachtwoord nodig om ons team te kunnen joinen dit wachtwoord is:

fratsers

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Veel voorkomende problemen
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe moet ik inloggen als ik het Whatpulse programma heb opgestart?
Je moet bij het opstarten een venster krijgen zoals te zien is op voorbeeld 1. Je vult je username en wachtwoord in en drukt vervolgens op Get Account Information (eventueel vul je nog een Proxy in als je daarachter werkt). Bij een succesvolle join moet jij in datzelfde venster bij het kopje status je account informatie te zien krijgen. Druk vervolgens op OK en vanaf nu worden je keys en clicks geregistreerd.

Hoe kan ik mijn keys en clicks nu zenden naar whatpulse.org?
Dit kan je doen door dubbel te klikken op het W plaatje in je systray. Het Whatpulse programma zelf heeft ook diverse instellingen om dit automatisch te laten doen. Dat zenden wordt ook wel "Pulsen"; genoemd.

Ik krijg meldingen dat er niet in het register geschreven kan worden?
Je kunt Whatpulse alleen gebruiken als je rechten hebt tot schrijven in het Windows register. Dit i.v.m. de beveiliging tot cheaten bijvoorbeeld.

Ik ben keys en/of clicks zomaar kwijt geraakt?
Vanwege de beveiliging schrijft het Whatpulse programma in een zogenaamde .bin bestand EN in het Windows register. Er is geen mogelijkheid om dit te backuppen ook weer vanwege de cheatgevoeligheid.

Om te voorkomen dat je zomaar keys en/of clicks kwijt raakt: sluit Whatpulse of Windows op de juiste manier af. Dus niet zomaar de power of reset knop van je PC indrukken. Ook kun je beter niet het Whatpulse programma afsluiten via taakbeheer.

Verder als je last hebt van een onstabiel systeem die regelmatig vastloopt of zomaar reset is het verstandig op je keys en clicks regelmatig (automatisch) te laten pulsen, zodat een eventueel verlies minimaal is. Ook als je gaat experimenteren als in overklokken of andere zaken waar de PC een grote kans van slagen heeft zomaar te rebooten of vast te lopen is het verstandig om van te voren alvast te pulsen.

Mooi dan installeer ik Whatpulse ook op mijn moeders pc
Dit mag dus niet! Je mag Whatpulse WEL op meerdere PC's installeren maar ALLEEN als jij er dan ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Als iemand anders gebruik gaat maken van de PC waar whatpulse op staat dan wordt je geacht uit te loggen.

Natuurlijk is dit systeem vrij moeilijk te controleren, maar cheaters (dit wordt gezien als een vorm van cheaten ja) worden vanzelf opgemerkt en dan wordt je hele account gebanned! Niet leuk voor jezelf en zeker niet voor het team (die dan keys verliest en mogelijk een slechte naam hierdoor krijgt).

Activity Throttle Breached?
Dit is meestal een cheat beveiligings issue. Je kan sowieso maximaal 1 keer in de minuut pulsen. Een tweede check is of je avKPS niet hoger ligt dan 7. avKPS is average keys per second.

Als jij bijvoorbeeld gebruik maakt van 2 pc's en je pulsed op de ene pc keys en je wilt daarna ook de keys pulsen van de andere PC dan heb je veel kans dat je deze message krijgt. Er staat dan dat je een uur moet wachten ofzo, maar afhankelijk dus hoeveel tijd ertussen zit t.o.v. de keys kan dit (veel) langer duren.


http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Statistieken
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Via Whatpulse Signature Images kun je een eigen signature plaatje maken waarin je eigen (en eventuele team) statistieken te zien zijn. Het is wel leuk om te zien hoe goed je het doet :)
Op GoT kan je gelukkig geen plaatjes in je sig plaatsen, dus hier heb je er weinig aan ;)

Verder maakt Lighteye elke dag tussen 06.00 en 09.00 uur zogenaamde dagstatistieken (worden gepost in dit topic). Die 6-9 is maar een indicatie, er kan altijd wat tussenkomen waardoor het niet mogelijk is. De post kan wat later komen, maar het zal meestal niet veel schelen.

De dagstatistieken worden eerst allemaal gedownload zoals ze op dat moment op whatpulse.org staan. En vervolgens heeft Lighteye een programma in Visual Basic 6 geschreven die de cijfertjes omzet tot de dagelijkse statistieken.

Waarom dan die dagelijkse statistieken terwijl het op whatpulse.org "actueel" is?
Nou omdat, zoals ik al eerder zei, het makkelijker is om de cijfertjes te vergelijken in hoeverre je als persoon of team erop vooruit gaat. En verder is het natuurlijk goed voor eventuele discussievoer ;)

Deze dagstatistieken worden gepost hier op GoT in UBB maar zijn ook te bewonderen via de HTML. laatste.html laat de laatste dagstatistieken zien.

Sinds kort is er ook een website waar je mooie kleurtjes kan krijgen op je "keyboard".
op deze website verzend je je keyfrequenties-htm file, en je krijgt er een mooi plaatje voor terug! :P

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Tot slot
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
irc.tweakers.net/whatpulse is het IRC kanaal van het GoT team. Het is hier erg gezellig.
De stats van het chatten op irc zijn hier te vinden.

Ook Fok! heeft een team, en ze denken echt dat ze ons kunnen verslaan B) ( http://forum.fok.nl/topic/661798 ). Nou zal dat niet zo snel gebeurden, aangezien wij 3x zoveel members hebben ;)

Om reclame te maken voor het GoT team zou je het volgende in je signature kunnen zetten:[url=laatste_got_topic_url]Join het GoT Whatpulse team[/url] of iets anders naar jouw smaak :) (mensen die iets soortgelijks al in hun signature hebben staan, vergeet het niet te updaten naar het nieuwe topic ;) )

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dus help mee om GoT (the bloody Dutch AGAIN!) op #1 te houden ;) !
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png

Dank aan Lighteye voor het grotendeels maken van de vorige post, en voor het hosten van alle plaatjes en de HTML stats een speciale dank voor primemaximuz :)

[Voor 10% gewijzigd door Gekkenhuis op 11-04-2005 21:04]

rMBP M1 13"  iPhone 14 Pro  Watch S7  AirPods Pro


 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
1 aandachtspuntje:

Misschien duidelijker aangeven hoe je lid kan worden en waarom ze het team moeten versterken (dus wanneer mensen dit topic openen ze dat met 1 oogopslag zien ipv dat ze nu een plak tekst door moeten spitten)

[Voor 14% gewijzigd door OneUp op 29-03-2005 17:13]

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Dit bovengenoemde zou je kunnen realiseren door al in de header (het plaatje) "Join het whatpulse team!" te zetten.. denk ik dan..

 • ID-College
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 15:49
Idd, wat heb je hieraan? Ik bedoel, het is toch nutteloos ofnie?
Verder wel geinig om te zien, snap alleen het nut niet ervan :P

 • Dersan
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 19:23
Uiteindelijk draait het bij de meeste mensen om de competitie. Wij staan nu met team GoT op de tweede plek en ons doel is om Quakenet te verslaan en uiteindelijk op de nummer 1 plek te komen. dit zal niet lang meer duren, aangezien we vandaag door de 1 miljard grens zijn gegaan
lol :D

[Voor 3% gewijzigd door Dersan op 29-03-2005 17:24]


 • Gekkenhuis
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Gekkenhuis

Whatever it takes

Topicstarter
:X ik ga het meteen even aanpassen

rMBP M1 13"  iPhone 14 Pro  Watch S7  AirPods Pro


 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
ID-College schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 17:16:
Idd, wat heb je hieraan? Ik bedoel, het is toch nutteloos ofnie?
Verder wel geinig om te zien, snap alleen het nut niet ervan :P
Dit bedoel ik dus :+
Gekkenhuis schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 17:25:
[...]

:X ik ga het meteen even aanpassen
Zet er maar bij dat we bedreigd worden door LUElinks ;)

[Voor 77% gewijzigd door OneUp op 29-03-2005 17:28]

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 19:00

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

ID-College schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 17:16:
Idd, wat heb je hieraan? Ik bedoel, het is toch nutteloos ofnie?
Verder wel geinig om te zien, snap alleen het nut niet ervan :P
Like because it's fun :P

* nero355 heeft Topic in signature aangepast, don't forget !!!

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Het nut hiervan? we zetten toch een hele mooie teamprestatie neer? Elke tweaker zou mee moeten doen!

Anoniem: 55212

die lui van quacke net staan ineens wel heel dicht bij

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
:?

1 GoT 1248 1,308,374,112 1,048,377
2 #Team.Quakenet 407 1,155,698,651 2,839,554

Die staan even ver als anders hoor.

 • Naboo
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 25-05 13:20

Naboo

#WINNING!! DUH!

zo, heb me ook maar ff geregistreerd :Y)

met dank aan Edwin van Cleef z'n sig :)

Lovers, they will leave you
A thief will rob you blind
And good friends are awful hard to find


 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

7th-Phoenix schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 18:55:
zo, heb me ook maar ff geregistreerd :Y)

met dank aan Edwin van Cleef z'n sig :)
Welkom bij de club! We kunnen wel wat hulp gebruiken!

Hmmz, hier komt dus m'n sig


Anoniem: 55212

RoD schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 18:52:
:?

1 GoT 1248 1,308,374,112 1,048,377
2 #Team.Quakenet 407 1,155,698,651 2,839,554

Die staan even ver als anders hoor.
1 GoT 1223 1,308,871,037 424,406,035 This team has password protection.
2 #Team.Quakenet 402 1,155,899,974 317,862,962

Maar als je het aantal keys bekijkt dan verschilt het toch niet zo heel veel meer?

 • Gekkenhuis
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Gekkenhuis

Whatever it takes

Topicstarter
Anoniem: 55212 schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 20:15:
[...]


1 GoT 1223 1,308,871,037 424,406,035 This team has password protection.
2 #Team.Quakenet 402 1,155,899,974 317,862,962

Maar als je het aantal keys bekijkt dan verschilt het toch niet zo heel veel meer?
~150 miljoen keys als ik goed tel. kun jij dat dan even nadoen?

rMBP M1 13"  iPhone 14 Pro  Watch S7  AirPods Pro


Anoniem: 55212

Gekkenhuis schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 20:17:
[...]


~150 miljoen keys als ik goed tel. kun jij dat dan even nadoen?
Sorry ik was ff confused.

 • flashin
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 13-05 23:49
Daarnaast is de weekoutput van quakenet lager dan die van GoT..

 • Naboo
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 25-05 13:20

Naboo

#WINNING!! DUH!

Gwannoes schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 19:14:
[...]

Welkom bij de club! We kunnen wel wat hulp gebruiken!
Dank u! Dank u!

Dat komt wel goed ;) MSN, Yahoo, AIM staan paraat!

haha ;)

Lovers, they will leave you
A thief will rob you blind
And good friends are awful hard to find


 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
7th-Phoenix schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 21:23:
[...]


Dank u! Dank u!

Dat komt wel goed ;) MSN, Yahoo, AIM staan paraat!

haha ;)
Welkom :>

 • ronaldlokers
 • Registratie: Augustus 2003
 • Laatst online: 15-05 15:42
hey, irritant dat het vorige topic zomaar gesloten is zonder een link erin te zetten naar de nieuwste :P

Ik kon hem in de search niet vinden :S maar KompjoeFriek heeft hem weer gevind voor mij \o/

 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 19:00

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

ronaldlokers schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 22:45:
hey, irritant dat het vorige topic zomaar gesloten is zonder een link erin te zetten naar de nieuwste :P

Ik kon hem in de search niet vinden :S maar KompjoeFriek heeft hem weer gevind voor mij \o/
1. Click is op Software Algemeen voortaan boven ;)
2. Het is gevonden B)

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||


 • Erkens
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Erkens

Fotograaf / Backend developer

Ik zag dat iemand het in mijn sig had gezet, dus wil ik weer in dat topic kijken hoever ik "hoog" ik sta, is er een nieuw topic 8)7

 • Ikke!
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 24-11-2022

Ikke!

aka Netfinity

haha diegene die het in je sig gezet heeft was ik :)
Het staat er nu nog in trouwens. Hopen dat het ook nieuwe leden aantrekt.
Ik zit nu op 495k voor de megapulse trouwens.
Voor de duidelijkheid in het nieuwe topic:
Iedereen die meedoet met de megapulse: Pulsen na de statspost van donderdag 31 maart en voor de statspost van 1 april

Klik mee voor GoT!........


 • SchizoDuckie
 • Registratie: April 2001
 • Laatst online: 08-01 18:31
Hoi, I'm sinds vandaag :)

Ben van teams gewisseld, en kom jullie verblijden met 2,455,675 keys, en kom binnen op 157e \o/

Morgen @ work ook ff mn client installeren, en dan hoop ik weer snel te stijgen in de stats >:)

Stop uploading passwords to Github!


Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp_logo.png

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%202%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20k%20e%20y%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - pisart14.508.173 (+169.782) 2.130.721 (+16.413)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - Gromba11.947.016 (-) 2.303.721 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Skywave10.351.356 (-) 1.394.275 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - RobdeZwaan9.654.754 (-) 480.368 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - iXi8.114.194 (+16.102) 1.587.518 (+3.835)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - J0YR1D3R7.811.628 (+39.699) 1.698.420 (+6.870)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - Bobje7.698.426 (-) 84.056 (-)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - aKra7.653.991 (+16.239) 1.012.768 (+4.531)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Yinchie7.502.450 (+13.960) 3.113.350 (+8.671)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - KompjoeFriek7.141.794 (+20.186) 1.613.497 (+622)
11 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (12) +1Hans907.086.609 (+28.042) 2.107.214 (+6.433)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (11) -1promwarm7.084.552 (-) 1.550.648 (-)
13 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (13) - reinaldo6.943.909 (-) 1.373.033 (-)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (14) - [ErA]6.822.428 (-) 2.065.550 (-)
15 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (15) - Lighteye6.806.026 (-) 1.864.648 (-)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (16) - wdekreij6.777.946 (-) 3.008.186 (-)
17 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (17) - itons6.344.918 (+30.645) 1.723.490 (+7.720)
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (18) - Passenger6.235.248 (-) 325.532 (-)
19 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (19) - XanderH6.151.493 (-) 1.136.820 (-)
20 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (20) - lameeuw6.067.929 (+21.822) 676.554 (+1.852)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20c%20l%20i%20c%20k%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Yinchie7.502.450 (+13.960) 3.113.350 (+8.671)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - wdekreij6.777.946 (-) 3.008.186 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Wussie5.699.375 (-) 2.338.582 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Gromba11.947.016 (-) 2.303.721 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - pisart14.508.173 (+169.782) 2.130.721 (+16.413)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Hans907.086.609 (+28.042) 2.107.214 (+6.433)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - [ErA]6.822.428 (-) 2.065.550 (-)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - Maegrim4.846.207 (+32.734) 2.014.885 (+15.566)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - D4rkPr1nc32.782.408 (-) 1.888.983 (-)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Jackabuzah3.023.743 (-) 1.888.489 (-)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20t%20e%20a%20m%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - GoT1226 (+6)1.313.707.605 (+8.828.777)425.836.219 (+3.001.254)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - #Team.Quakenet404 (-)1.160.500.223 (+5.420.160)319.843.384 (+2.462.906)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Hinnavaatlus364 (-)695.570.522 (+1.081.890)290.560.096 (+477.940)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Neowin.net398 (-)502.968.597 (+1.075.073)143.611.480 (+393.720)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - ACCESSOFEVIL113 (-)465.595.262 (+535.883)57.823.441 (+245.078)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (7) +1LUELinks733 (+19)404.179.726 (+9.612.394)219.888.064 (+7.851.998)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (6) -1#mTw.Elite95 (-)399.489.693 (+588.399)108.405.121 (+194.229)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - SomethingAwful542 (+18)378.109.304 (+9.498.549)79.234.922 (+3.647.201)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - AAO-Tracker367 (-)359.157.175 (+2.808.644)118.655.288 (+997.230)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - fok!268 (+1)335.049.877 (+1.778.588)113.297.533 (+495.134)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=M%20i%20j%20l%20p%20a%20l%20e%20n%20
Hout (100.000) - 4 user(s)
893 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1034) +141RuuddieBoy160.087 (+93.552) 44.693 (+25.479)
946 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1022) +76Ronaldo123.415 (+48.715) 36.503 (+13.426)
965 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (981) +16BJup110.845 (+11.973) 33.915 (+4.697)
982 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (987) +5partypas101.273 (+5.882) 44.096 (+2.847)
Kool (250.000) - 3 user(s)
762 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (800) +38Esgaroth292.714 (+52.195) 77.935 (+14.028)
776 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (802) +26Preddie267.464 (+28.498) 123.192 (+13.254)
794 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (797) +3Svennos86250.815 (+8.231) 245.177 (+10.959)
Steen (500.000) - 1 user(s)
630 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (639) +9RonnieB518.330 (+21.286) 214.355 (+8.496)
Beton (750.000) - 3 user(s)
520 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (521) +1Expander754.110 (+6.236) 177.962 (+2.572)
521 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (520) -1TonyB752.871 (+4.950) 680.996 (+3.186)
522 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (525) +3HammerT750.679 (+8.580) 905.897 (+13.559)
Gewapend beton (1.000.000) - 1 user(s)
443 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (442) -1braindance1.001.128 (+18.305) 294.271 (+4.855)
Metaal (2.500.000) - 2 user(s)
149 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (151) +2GX2.509.255 (+13.859) 904.014 (+7.532)
150 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (157) +7[BB]Shadow2.506.882 (+65.727) 439.256 (+12.092)
Zilver (7.500.000) - 1 user(s)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Yinchie7.502.450 (+13.960) 3.113.350 (+8.671)


http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=L%20U%20E%20L%20i%20n%20k%20s%20%20%20o%20v%20e%20r%20z%20i%20c%20h%20t%20
LUELinks - top 3 users
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - LuapLevap21.813.080 (-) 6.157.616 (-)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - FirebirdGM11.588.880 (-) 1.829.296 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Scizor21310.848.113 (+80.542) 1.958.896 (+5.315)
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - top 3 pulses
129 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (58) +29ThatTimeOfTheMonth2.574.717 (+955.688) 2.745.769 (+934.360)
226 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (31) +5WhiteKnightAGC2.833.909 (+491.900) 339.327 (+136)
3186 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (303) +117Steinershocker526.063 (+290.428) 198.470 (+98.190)
299 van de 731 users (41%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 31.971 keys per user die gepulsed heeft.

Het gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 552.859 keys. Dit betekent dat het gemiddelde is gedaald met -1.307 keys.
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - Nieuwe en leavende users
21 nieuwe leden:

mononoke86 58.288 15.566
DarkElNino 29.459 11.477
Hawk098 15.644 6.986
Brazilian 14.503 9.485
ZenTheOutcast 12.497 833
KProject 11.129 4.985
wickedgnar 9.204 5.394
dokkeynot 8.555 5.055
cd4337 8.256 2.428
blindninjax 6.819 1.475
carramrod613 6.035 784
JoeJoe006 5.489 3.422
Hazardous87 4.033 305
StArCrAfTMaStEr 3.120 155
Raiderkenny 2.211 3.700
SigmaXvirus 1.293 523
Foreman 1.271 1.693
pyroshatter 1.015 5.041
vektur 52 37
Whiterider 37 369
Dookie 9 40


2 users hebben LUELinks verlaten te weten:

Ouisch 89.040 127.809
LazyJoker 6.250 4.975


http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20c%20h%20a%20t%20s%20l%20e%20t%20%20%20v%20a%20n%20%20%20d%20e%20%20%20d%20a%20g%20
1222 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (365) +143indi1.890.037 (+707.829) 605.361 (+247.749)
2328 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (416) +88zeef1.346.561 (+291.988) 270.796 (+60.895)
3214 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (243) +29Tyard1.958.762 (+205.382) 514.618 (+53.374)
4338 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (395) +57Myst!Q1.302.592 (+202.592) 327.506 (+53.762)
51 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - pisart14.508.173 (+169.782) 2.130.721 (+16.413)
6311 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (335) +24Dark0r1.428.346 (+148.991) 374.536 (+22.949)
7171 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (182) +11[PCZB]Guinhill2.355.757 (+126.771) 966.542 (+35.781)
8893 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1034) +141RuuddieBoy160.087 (+93.552) 44.693 (+25.479)
9267 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (277) +10nIghtorius1.608.897 (+78.411) 771.813 (+23.340)
1022 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (22) - Sypheron5.952.095 (+75.541) 1.072.042 (+12.128)
259 van de 1218 users (21%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 24.312 keys per user die gepulsed heeft.

Ons gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 1.078.287 keys. Dit betekent dat ons gemiddelde gestegen is met 1.946 keys.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%205%20%20%20c%20o%20u%20n%20t%20r%20i%20e%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - USA11.764.392.442 (+73.347.252)3.453.431.250 (+28.379.534)13.565 (+70)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GER7.158.737.048 (+24.363.385)2.115.231.317 (+9.252.331)4.769 (+14)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - NL4.422.447.656 (+28.184.976)1.381.741.901 (+8.767.705)4.981 (+13)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - UK2.860.130.477 (+15.030.058)876.351.284 (+5.551.560)3.542 (+6)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - CAN2.448.821.554 (+15.929.689)763.201.431 (+5.873.056)2.627 (+17)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=6%20%20%20n%20i%20e%20u%20w%20e%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20
En tot slot een warm welkom voor de 6 nieuwe leden:

SchizoDuckie 2.456.555 568.976
JaFFoG 30.897 1.630
mikeonline 27.294 27.065
justefied 15.012 1.688
EL_Loco 1.861 887
T.C 28 120


Vandaag geen leavende users :)


Nog steeds niet in de user top 20 ? Kom jodelen in het IRC kanaal van het GoT team: irc.tweakers.net #whatpulse
Statistieken gemaakt op: 30-3-2005 6:08:08 en zijn van 3003 t.o.v. 2903

Huishoudelijke mededelingen:
• Wil je ook meedoen met Whatpulse en het GoT team steunen? Lees dan de startpost van dit topic.
laatste.html voor de laatste HTML stats. - Nieuwe users in HTML

 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

Nou, da's in ieder geval weer lekker wat leden erbij (welkom allemaal...), en vandaag al niet zo'n idioot hoge output meer van de LUElinks!!! :)

Ik heb momenteel 15k keys en 20k klicks klaarstaan voor de megapulse. Nog twee dagjes sparen tot 31 maart...

[Voor 31% gewijzigd door Gwannoes op 30-03-2005 07:14]

Hmmz, hier komt dus m'n sig


 • the_shadow
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 02-06 15:47

the_shadow

Bubbelmaker extraordinair

250k keys en 70k clicks hier :)

Ik vraag me nog steeds af hoe het die gasten van LUElinks het lukt om iedere dag weer er ongveer 20 members bij te krijgen. Wij hoeven ons niet ech zorgen te maken, we staan nog al een stukje boven, maar toch vind ik het vreemd :P

I'd rather be diving | The best thing about alcohol hand gel in hospitals isn't the hygiene, but that everyone walks around like they're hatching a dastardly plan. | "Cheese is just milk’s attempt at being immortal."


 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
the_shadow schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 08:16:
250k keys en 70k clicks hier :)

Ik vraag me nog steeds af hoe het die gasten van LUElinks het lukt om iedere dag weer er ongveer 20 members bij te krijgen. Wij hoeven ons niet ech zorgen te maken, we staan nog al een stukje boven, maar toch vind ik het vreemd :P
Wij kregen er in het begin ook steeds 10 members erbij, in het begin is het gewoon veel makkelijker members te vinden. Het aantal nieuwe leden per dag stagneert binnenkort ook, hoop ik :P.

 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

Waar we ons met LUELinks zorgen over kunnen maken is dat het gemiddelde van de users die pulses doen een stuk hoger ligt dan wat wij hier op dit moment pulsen. Gezien het aantal nieuwe leden welke zij krijgen zal dat aantal alleen maar omhoog gaan. Maar afwachten wanneer de groei van hun team gaat stagneren...

 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
Woudloper schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 08:45:
Waar we ons met LUELinks zorgen over kunnen maken is dat het gemiddelde van de users die pulses doen een stuk hoger ligt dan wat wij hier op dit moment pulsen. Gezien het aantal nieuwe leden welke zij krijgen zal dat aantal alleen maar omhoog gaan. Maar afwachten wanneer de groei van hun team gaat stagneren...
Dat is wel zo, maar hou er wel rekening mee dat mensen aan het sparen zijn voor een megapulse.

 • _Ernst_
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 19:44

_Ernst_

Mark It Zero!

Dit betekent dat het gemiddelde is gedaald met -1.307 keys.
dat betekend dus dat het gemiddelde is gestegen met 1307 :+ ;)

En nog steeds in de top 100 hier \o/


Terugvindpost :+

Last.fm


 • Gekkenhuis
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Gekkenhuis

Whatever it takes

Topicstarter
lama :/

[Voor 86% gewijzigd door Gekkenhuis op 30-03-2005 09:14]

rMBP M1 13"  iPhone 14 Pro  Watch S7  AirPods Pro


Anoniem: 98900

Ik heb misschien even wat gemist een tijdje terug.. maareh... stond Quakenet niet altijd een heel stuk boven ons? :o

Heb pas gisteren de key frequency counter aangezet maar toch best grappig... goed te zien dat ik game met de arrowkeys iig :+

http://www.superrembo.com/misc/whatpulse/output/20050330105923946.png

 • flashin
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 13-05 23:49
gamen met de arrowkeys :o .. Lijkt me erg lastig, ieder spel de controls totaal veranderen :p

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Niet vergeten dat SomethingAwful ook behoorlijke hoge outputs heeft en veel leden krijgt :X
en LUELinks heeft zelfs een hoge output zonder er leden bij te krijgen met een hoge keycount :/

 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
RoD schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 14:40:
Niet vergeten dat SomethingAwful ook behoorlijke hoge outputs heeft en veel leden krijgt :X
en LUELinks heeft zelfs een hoge output zonder er leden bij te krijgen met een hoge keycount :/
Spannend toch! ;)

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


Anoniem: 98900

flashin schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 13:27:
gamen met de arrowkeys :o .. Lijkt me erg lastig, ieder spel de controls totaal veranderen :p
Mijn toetsenbord staat tijdens het gamen ook helemaal naar links op mijn bureau, maar zo heb ik wel de numpad bij de hand om binds te gebruiken (Unreal Tournament) ;)

Vanavond weer eens even kijken of er weer 50k gewp'd kan worden :D

 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

Anoniem: 98900 schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 14:58:
[...]


Mijn toetsenbord staat tijdens het gamen ook helemaal naar links op mijn bureau, maar zo heb ik wel de numpad bij de hand om binds te gebruiken (Unreal Tournament) ;)

Vanavond weer eens even kijken of er weer 50k gewp'd kan worden :D
Even wachten tot morgen!!! :X

Hmmz, hier komt dus m'n sig


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Hmm, als ze ns stopten met zoveel leden krijgen en hun output niet geregeld meer dan 3x zo hoog als ons was, dan zou ik het wel spannend vinden :P
Misschien komt het nog :)

 • frickY
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 06-06 23:09
Geinstalleerd. En ik zou toch aardig wat knopjes per minuut in moeten drukken, maar dat merken we wel met de eerste stats :)

 • Gekkenhuis
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Gekkenhuis

Whatever it takes

Topicstarter
die LuapLevap heeft nog steeds een gemiddelde van 2.1 keys per seconde, kan echt niet.

rMBP M1 13"  iPhone 14 Pro  Watch S7  AirPods Pro


 • n-i-x
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 05-06 18:55
[b]Anoniem: 26235 schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 06:111 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - GoT 1226 (+6) 1.313.707.605 (+8.828.777) 425.836.219 (+3.001.254)
Mooi, zo komen we een stuk dichter in de buurt van de dagoutput van Leulinks.
edit:
zie nu dat het vooral door nieuwe leden komt

Ik dacht trouwens ook nog: we zitten wel allemaal zo te stressen omdat hun meer pulsen, maar komt dat niet doordat wij sparen voor de megapulse?

P.S. ik puls morgen ook mee met 1,3 miljoen 8)

[Voor 8% gewijzigd door n-i-x op 30-03-2005 16:08]


 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
Ik heb de client ook ff geinstalleerd op mijn stage.

Mijn 2 clients (thuis en werk) kan ik toch gewoon gebruiken met dezelfde account of krijg ik dan problemen?

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


Anoniem: 126228

Gaat bobje trouwens nog een keertje pulsen? :P

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
OneUp schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 16:12:
Ik heb de client ook ff geinstalleerd op mijn stage.

Mijn 2 clients (thuis en werk) kan ik toch gewoon gebruiken met dezelfde account of krijg ik dan problemen?
Zolang je Whatpulse alleen zelf gebruikt is er niks aan de hand

 • Gekkenhuis
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Gekkenhuis

Whatever it takes

Topicstarter
OneUp schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 16:12:
Ik heb de client ook ff geinstalleerd op mijn stage.

Mijn 2 clients (thuis en werk) kan ik toch gewoon gebruiken met dezelfde account of krijg ik dan problemen?
ik heb het zelf ook gedaan, geen problemen mee en gaat gewoon goed.

rMBP M1 13"  iPhone 14 Pro  Watch S7  AirPods Pro


 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
Moet ik nog rekening houden met pulsen?

Ik bedoel als ik thuis 100000 keys heb staan en op mijn stage 100000 kan ik die niet achter elkaar pulsen ofwel?

Of is dit alleen een probleem als je loeierig veel keys hebt?

[Voor 18% gewijzigd door OneUp op 30-03-2005 17:12]

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
OneUp schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 17:10:
Moet ik nog rekening houden met pulsen?

Ik bedoel als ik thuis 100000 keys heb staan en op mijn stage 100000 kan ik die niet achter elkaar pulsen ofwel?

Of is dit alleen een probleem als je loeierig veel keys hebt?
Ik denk dat dat wel kan, het hangt er gewoon vanaf in hoeveel tijd je die keys typt. Je merkt het trouwens ook vanzelf
Had ergens gehoord dat je average keys per second niet hoger dan 8 mocht komen.

In ieder geval, succes met typen :Y)

[Voor 4% gewijzigd door RoD op 30-03-2005 17:15]


 • n-i-x
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 05-06 18:55
OneUp schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 17:10:
Moet ik nog rekening houden met pulsen?

Ik bedoel als ik thuis 100000 keys heb staan en op mijn stage 100000 kan ik die niet achter elkaar pulsen ofwel?

Of is dit alleen een probleem als je loeierig veel keys hebt?
Als je heel veel key's hebt, en je hebt kort geleden nog met je andere client gepulsed, dan moet je wachten tot je aantal keys gedeeld door de tijd sinds de laatste pulse lager dan 7 is.
Als dit hoger dan 7 zou zijn, krijg je een waarschuwing dat je moet wachten met pulsen.
Hier hoef je dus alleen met eventuele megapulses rekeing mee te houden.

P.S. zie ook het anti-cheat verhaaltje in de startpost.

[Voor 5% gewijzigd door n-i-x op 30-03-2005 18:33]


 • F_J_K
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online

F_J_K

Moderator CSA/PB

Front verplichte underscores

nero355 schreef op dinsdag 29 maart 2005 @ 23:02:
1. Click is op Software Algemeen voortaan boven ;)
2. Het is gevonden B)
O-) @slotje

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind' (Terry Pratchett, Eric)


 • Ikke!
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 24-11-2022

Ikke!

aka Netfinity

Het maximum aantal keys (+ clicks, of allebij, dat weet ik zo niet) per seconde is een hele tijd geleden al verlaagd naar 4. Dus als je 100.000 keys klaar hebt staan en wilt pulsen vlak na je stage/werk pulse, dan moet je bijna 7 uur wachten.

Klik mee voor GoT!........


 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Ikke! schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 18:52:
Het maximum aantal keys (+ clicks, of allebij, dat weet ik zo niet) per seconde is een hele tijd geleden al verlaagd naar 4. Dus als je 100.000 keys klaar hebt staan en wilt pulsen vlak na je stage/werk pulse, dan moet je bijna 7 uur wachten.
4 maar??

Ik zit op 3,6 en ben een scholier (die overdag dus niet op pc zit), iemand die ook voor zn werk overdag veel typt zou dan al als cheater gezien kunnen worden, als ie 's avonds ook doorrammelt?

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Die nummer 1 van LUELinks moet wel een cheater zijn.
Hij is geregistreerd sinds 25 November vorig jaar, er zijn nu 125 dagen voorbij, en hij heeft 21.813.080 keys.
125x24x60x60=10800000 seconden geregistreerd in totaal.
21.813.080/10.800.000=2,02 aanslagen per seconde.
Dit is dus per 24 uur, als je er vanuit gaat dat iemand 12 uur per dag 8er zn pc zit, dan doet ie constant 4 aanslagen per seconde :/ en dat elke dag.
Dat geloof ik dus niet

EDIT: ook als je naar andere users kijkt die ongeveer zo hoog staan, die zijn allemaal veel langer geregistreerd als hij.

[Voor 13% gewijzigd door RoD op 30-03-2005 20:58]


Anoniem: 26235

De hele team LUELinks bestaat uit personen die stuk voor stuk verdacht zijn imo :X

Wat ook nog een theorie kan zijn is dat 1 persoon verschillende accounts maakt en om de paar dagen/weken met 1 account een huge aantal keys pulsed. Worden IP adressen eigenlijk gelogged als je pulsed naar whatpulse?

 • Bananenplant
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 12:53

Bananenplant

Jammie 🌶

Wat suf zeg, bied je aan mee te helpen devven aan de linuxclient, antwoorden ze niet :/

Signal. Speak freely


 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

gaat bobje ook mee doen met de megapulse :P

No signature required.


 • the_shadow
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 02-06 15:47

the_shadow

Bubbelmaker extraordinair

Anoniem: 26235 schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 20:58:
De hele team LUELinks bestaat uit personen die stuk voor stuk verdacht zijn imo :X

Wat ook nog een theorie kan zijn is dat 1 persoon verschillende accounts maakt en om de paar dagen/weken met 1 account een huge aantal keys pulsed. Worden IP adressen eigenlijk gelogged als je pulsed naar whatpulse?
Bij ongeveer alles wat je op internet doet wordt je IP wel gelogd, zelfs bij het opvragen van webpagina's, dus bij dingen die competitie gericht (en daarmee cheatbaar) zijn, wordt het zeker gelogd. Ze kunnen daar ook niet op blokken. Als bij een bedrijf (software developer oid) Whatpulse geïnstalleerd staat op een paar bakken, dan worden er per dag ook een behoorlijk aantal keys gegenereerd en die gaan door 1 IP naar buiten.

I'd rather be diving | The best thing about alcohol hand gel in hospitals isn't the hygiene, but that everyone walks around like they're hatching a dastardly plan. | "Cheese is just milk’s attempt at being immortal."


 • J0YR1D3R
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online
wdekreij schreef op woensdag 30 maart 2005 @ 20:39:
[...]

4 maar??

Ik zit op 3,6 en ben een scholier (die overdag dus niet op pc zit), iemand die ook voor zn werk overdag veel typt zou dan al als cheater gezien kunnen worden, als ie 's avonds ook doorrammelt?
Ernstige zaak indd...ik typ vrij veel op mn stage, handleidingen, verslagen, etc... En tussendoor ook mailen, dossiers bijwerken.. En ik zit over dag aan zo'n 35k aan keys. En 's avonds doe ik ook vaak nog iets van 20-25k... En het probleem is dat ik inmiddels al 50k heb opgespaard thuis en omdat ik op mn stage om half 6 nog pulse ik dus die keys niet meer kwijt kan :( Morgenochtend om 7 uur voor ik naar mn stage ga maar doen..of een dagje wachten met pulsen op mn stage, maar heb liever een constante output. Ben tenslotte onderweg naar de top 5 van GoT, wat me aardig lukt met positie 6 inmiddels >:)

Website


 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

Voor wat betreft het cheaten met Whatpulse loopt het op het Whatpulse nog een interessante draadje (klik) en verder kan je in dit draadje (klik) mogelijke cheaters aanmelden en dan wordt er al het goed is naar gekeken....

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp_logo.png

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%202%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20k%20e%20y%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - pisart14.598.722 (+90.549) 2.162.603 (+31.882)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - Gromba12.057.824 (+110.808) 2.331.932 (+28.211)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Skywave10.368.150 (+16.794) 1.407.564 (+13.289)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - RobdeZwaan9.654.754 (-) 480.368 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - iXi8.140.821 (+26.627) 1.597.737 (+10.219)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - J0YR1D3R7.844.972 (+33.344) 1.706.387 (+7.967)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - Bobje7.698.426 (-) 84.056 (-)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - aKra7.660.118 (+6.127) 1.015.159 (+2.391)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Yinchie7.537.161 (+34.711) 3.142.477 (+29.127)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - KompjoeFriek7.141.794 (-) 1.613.497 (-)
11 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (11) - Hans907.136.198 (+49.589) 2.125.793 (+18.579)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (12) - promwarm7.084.552 (-) 1.550.648 (-)
13 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (13) - reinaldo7.002.524 (+58.615) 1.386.622 (+13.589)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (14) - [ErA]6.822.428 (-) 2.065.550 (-)
15 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (15) - Lighteye6.806.026 (-) 1.864.648 (-)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (16) - wdekreij6.777.946 (-) 3.008.186 (-)
17 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (17) - itons6.393.499 (+48.581) 1.734.991 (+11.501)
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (18) - Passenger6.235.248 (-) 325.532 (-)
19 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (19) - XanderH6.151.493 (-) 1.136.820 (-)
20 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (20) - lameeuw6.077.920 (+9.991) 680.505 (+3.951)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20c%20l%20i%20c%20k%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Yinchie7.537.161 (+34.711) 3.142.477 (+29.127)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - wdekreij6.777.946 (-) 3.008.186 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Wussie5.699.375 (-) 2.338.582 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Gromba12.057.824 (+110.808) 2.331.932 (+28.211)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - pisart14.598.722 (+90.549) 2.162.603 (+31.882)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Hans907.136.198 (+49.589) 2.125.793 (+18.579)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - [ErA]6.822.428 (-) 2.065.550 (-)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - Maegrim4.873.337 (+27.130) 2.030.617 (+15.732)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - D4rkPr1nc32.782.408 (-) 1.888.983 (-)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Jackabuzah3.023.743 (-) 1.888.489 (-)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20t%20e%20a%20m%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - GoT1232 (+6)1.322.875.229 (+9.167.624)428.819.439 (+2.983.220)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - #Team.Quakenet403 (-1)1.162.352.017 (+1.851.794)320.539.867 (+696.483)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Hinnavaatlus364 (-)696.945.091 (+1.374.569)291.150.936 (+590.840)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Neowin.net399 (+1)507.427.528 (+4.458.931)144.950.026 (+1.338.546)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - ACCESSOFEVIL114 (+1)466.497.701 (+902.439)58.033.736 (+210.295)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - LUELinks753 (+20)415.605.464 (+11.425.738)230.069.243 (+10.181.179)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - #mTw.Elite95 (-)399.989.380 (+499.687)108.603.320 (+198.199)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - SomethingAwful550 (+8)389.758.074 (+11.648.770)84.229.642 (+4.994.720)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - AAO-Tracker368 (+1)360.927.531 (+1.770.356)119.801.495 (+1.146.207)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - fok!270 (+2)337.392.023 (+2.342.146)113.973.471 (+675.938)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=M%20i%20j%20l%20p%20a%20l%20e%20n%20
Hout (100.000) - 1 user(s)
960 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1017) +57dvdlei117.704 (+39.047) 16.770 (+4.052)
Kool (250.000) - 2 user(s)
780 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (835) +55Reddy33263.045 (+53.344) 281.554 (+55.756)
796 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (818) +22B-Buster251.346 (+27.988) 48.410 (+5.606)
Steen (500.000) - 1 user(s)
631 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (639) +8Puntz0r520.007 (+20.628) 187.342 (+4.875)
Gewapend beton (1.000.000) - 2 user(s)
413 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (450) +37dayoman1.075.130 (+103.194) 390.683 (+40.585)
426 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (447) +21upselen1.043.488 (+63.160) 340.054 (+4.421)
Metaal (2.500.000) - 3 user(s)
105 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (186) +81chemmie3.030.484 (+807.051) 642.919 (+235.521)
143 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (156) +13Katsunami2.594.055 (+131.148) 200.286 (+8.097)
152 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (157) +5SchizoDuckie2.518.368 (+61.813) 580.159 (+11.183)


http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=L%20U%20E%20L%20i%20n%20k%20s%20%20%20o%20v%20e%20r%20z%20i%20c%20h%20t%20
LUELinks - top 3 users
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - LuapLevap21.813.080 (-) 6.157.616 (-)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - FirebirdGM11.588.880 (-) 1.829.296 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Scizor21310.922.261 (+74.148) 1.963.164 (+4.268)
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - top 3 pulses
113 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (23) +10minkeemule4.123.268 (+1.215.639) 6.535.519 (+3.214.584)
289 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (357) +268pommy641.175.752 (+990.415) 1.152.497 (+999.404)
3103 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (247) +144GCOAP957.487 (+600.016) 892.275 (+600.004)
307 van de 753 users (41%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 36.740 keys per user die gepulsed heeft.

Het gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 551.922 keys. Dit betekent dat het gemiddelde is gedaald met -937 keys.
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - Nieuwe en leavende users
22 nieuwe leden:

hfs991hfs 115.252 50.463
FOnewmgandalf 100.000 100.003
McCartier 21.732 8.014
magicninja 17.676 4.266
LazyJoker 16.639 8.802
reiketsu 13.711 2.295
DarkShiva01 13.498 4.453
GoatKing 12.444 1.084
p0pg0esthy 10.111 2.751
settes 9.917 2.057
Kuzaku 8.855 6.259
Strummer 8.815 2.488
Dowtie 6.837 1.088
RogueDragon 6.163 5.549
mastaboog749 5.357 2.155
Baztastic 5.214 259
soundthacymbals 4.444 624
YuriPrime 3.136 1.005
ShippoDFox 523 472
blAz3D 285 254
jrizal 49 158
Kraaken 18 47


Geen leavende LUELinks users.http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20c%20h%20a%20t%20s%20l%20e%20t%20%20%20v%20a%20n%20%20%20d%20e%20%20%20d%20a%20g%20
1105 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (186) +81chemmie3.030.484 (+807.051) 642.919 (+235.521)
2178 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (249) +71-elw00d2.328.815 (+604.896) 541.640 (+89.603)
3249 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (294) +45sappie1.745.425 (+259.066) 714.736 (+64.318)
4172 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (198) +26feekless2.360.095 (+242.158) 1.426.529 (+74.516)
537 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (38) +1Gizmo894.733.079 (+220.996) 1.055.835 (+45.471)
6324 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (375) +51Bouwe1.376.535 (+208.410) 661.222 (+91.028)
7545 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (629) +84westereen687.030 (+166.509) 264.236 (+45.612)
8372 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (431) +59Leutje1.186.002 (+166.088) 775.905 (+28.350)
9534 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (600) +66peddro721.932 (+160.629) 217.408 (+57.480)
10112 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (118) +6Xanga2.985.402 (+153.108) 1.249.726 (+49.105)
273 van de 1224 users (22%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 32.544 keys per user die gepulsed heeft.

Ons gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 1.080.491 keys. Dit betekent dat ons gemiddelde gestegen is met 2.204 keys.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%205%20%20%20c%20o%20u%20n%20t%20r%20i%20e%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - USA11.841.637.072 (+77.244.630)3.479.362.586 (+25.931.336)13.618 (+53)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GER7.184.035.853 (+25.298.805)2.126.270.048 (+11.038.731)4.794 (+25)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - NL4.450.044.237 (+27.596.581)1.390.499.041 (+8.757.140)4.991 (+10)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - UK2.878.510.259 (+18.379.782)882.162.795 (+5.811.511)3.549 (+7)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - CAN2.464.195.994 (+15.374.440)768.764.724 (+5.563.293)2.634 (+7)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=6%20%20%20n%20i%20e%20u%20w%20e%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20
En tot slot een warm welkom voor de 6 nieuwe leden:

Croga 268.656 142.059
syn1xz 23.710 1.230
Necrathex 17.545 4.417
cooolkast 482 157
kenny89 227 43
calvin_chemist 206 327


Vandaag geen leavende users :)


Nog steeds niet in de user top 20 ? Kom jodelen in het IRC kanaal van het GoT team: irc.tweakers.net #whatpulse
Statistieken gemaakt op: 31-3-2005 6:51:51 en zijn van 3103 t.o.v. 3003

Huishoudelijke mededelingen:
• Wil je ook meedoen met Whatpulse en het GoT team steunen? Lees dan de startpost van dit topic.
laatste.html voor de laatste HTML stats. - Nieuwe users in HTML

Wat opvalt:
• mja de top 3 pulsers van LUELinks denk ik.

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Die pulses zijn echt niet normaal van LUELinks, allemaal pulses van users die bijna hun complete totaal pulsen.
Hoogstverdacht allemaal...

Anoniem: 126228

Bij hun is het elke dag wel erg hoog ja...

 • Dersan
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 19:23
Vandaag pulsen he? :D

 • Plopeye
 • Registratie: Maart 2002
 • Laatst online: 08-06 13:51
Ik zou zo zeggen weer een nieuw lid, en ja dit berichtje telt ook al mee....

:9

Unix is user friendly, it's only selective about his friends.....


 • the_shadow
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 02-06 15:47

the_shadow

Bubbelmaker extraordinair

Hoppa, statspost van vandaag is geweest, tijd om te pulsen \o/

I'd rather be diving | The best thing about alcohol hand gel in hospitals isn't the hygiene, but that everyone walks around like they're hatching a dastardly plan. | "Cheese is just milk’s attempt at being immortal."


 • N0 0B
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 19:21

N0 0B

cxb1=N#

Ik pulse vanavond wel dan heb ik er zeker weten wel 20k keys bij :P

Won't you break the beats, cause I'm hardcore - Tiga


 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

Gaat Whatpulse nog wat doen aan de diverse pulsers van LUELinks? Als je namelijk even naar hun overzicht kijkt haal je zo de cheaters eruit als je het mij vraagt. Zo zitten er mensen tussen die 6 x het aantal clicks hebben ten opzichte van het aantal keys, etc. etc...

 • odan
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 20-11-2022

odan

The dark side is within all!

Woudloper schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 08:39:
Gaat Whatpulse nog wat doen aan de diverse pulsers van LUELinks? Als je namelijk even naar hun overzicht kijkt haal je zo de cheaters eruit als je het mij vraagt. Zo zitten er mensen tussen die 6 x het aantal clicks hebben ten opzichte van het aantal keys, etc. etc...
oordeel niet te snel. er zijn natuurlijk ook mensen die alleen maar veel chatten. en er zijn ook mensen die het toetsenbord bijna de hele dag niet gebruiken. er zijn zat programma's/spelletjes waar je geen toetsenbord voor nodig hebt.

ik zeg niet dat ze niet verdacht zijn maar toch

Pulse mee voor GoT!


 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

Zelf klik ik ook veel op m'n werk. Ik werk met een schema-tekenpakket dat sterk muis-georienteerd is. Ik klik ongeveer 2 maal zo veel als ik typ, en dat typen is vooral mailtjes en in dit forum.
Als ik dus alleen maar echt aan het werk zou zijn, zou ik w.s. ook wel op clicks=6*keys kunnen uitkomen.

Hmmz, hier komt dus m'n sig


 • Red
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 03-02 15:15

Red

Blue

Mensen, vanaf nu kan er gepulsed worden, dan worden ze morgen verwerkt in de statistieken !!!! :Y)

 • frickY
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 06-06 23:09
Ik zit continue op smileys te klikken terwijl ik dit topic lees :+
En aangezien ik programmeer voor mn werk, krijgt het toetsenbord er ook redelijk van langs.

Niet iemand die op de redactie van 1 of ander tijdschrift werkt die even iedereen inschrijft? :+

 • carlino
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 24-03-2019

carlino

GoT Mama

ik hoop nu maar dat er snel een linux client aan komt.
dan kan ik weer mee gaan doen :)

18-12-2007 Zijn Dominique en Marleen geboren! - 21-06-2007 Zijn ik en mijn ventje een stel!


 • Erkens
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Erkens

Fotograaf / Backend developer

carlino schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 12:35:
ik hoop nu maar dat er snel een linux client aan komt.
dan kan ik weer mee gaan doen :)
ik hoop het ook, want ik dev meer met linux dan dat ik op mijn windows bak werk :P

 • janklp
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 27-05 09:11

janklp

FortyTwo Capital

Ik kan niet pulsen. Wilde mijn 330k keys pulsen en dan zegt die dat er een connection time out is. Wie weet hoe ik dit kan oplossen?

 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

Januszjes schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 12:51:
Ik kan niet pulsen. Wilde mijn 330k keys pulsen en dan zegt die dat er een connection time out is. Wie weet hoe ik dit kan oplossen?
Da's een probleem bij de WP server... Ik heb er ook last van. Ik kan ook niet mijn online stats bekijken, terwijl dat vanochtend nog wel kon...

Hmmz, hier komt dus m'n sig


 • JoetjeF
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 10-11-2012

JoetjeF

Mo Chuisneoir

400k in de queue :) Weet nog niet wanneer ik ga pulsen, maar vandaag niet in ieder geval.

Op het WhatPulse Forum zijn ze er ook al achter dat LUElinks niet gezond is. Er zijn gewoon mensen die een maand lang een gemiddelde van 3kps hebben :X

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
750k hier, bied er iemand meer? >:)

 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 19:00

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

RoD schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 14:33:
750k hier, bied er iemand meer? >:)
845K 8) Maar we sparen tot de 1 Miljoen ;)

/EDIT :
RoD schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 15:52:
Dat haal ik niet meer :/
800K moet er nog wel inzitten.
Ik ook niet : Ik puls gewoon als ik de 1 Miljoen heb :)

[Voor 40% gewijzigd door nero355 op 31-03-2005 16:23]

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
nero355 schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 14:37:
[...]


845K 8) Maar we sparen tot de 1 Miljoen ;)
Dat haal ik niet meer :/
800K moet er nog wel inzitten.

 • LoEnaTiQ
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 11:24

LoEnaTiQ

Who? What? Where?

Misschien wel leuk om te vermelden voor de graag-clickende deelnemers hier om even stil te staan voor een goed doel, ook te steunen enkel door te clicken;
Every day you click on this site http://www.aquaplastics.org/, the European plastics industry will donate 10 cents to help WaterAid deliver clean, safe water and sanitation to people in Ethiopia. If we reach 1.5 million clicks by 22 June 2005 then a total of 150,000 euro will be donated to WaterAid.
heb in de subforum van Dutch Power Cows al een uitgebreidere post neergezet, lees het alhier.

| My SpiderWeb |


 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 19:00

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

LoEnaTiQ schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 16:55:
Misschien wel leuk om te vermelden voor de graag-clickende deelnemers hier om even stil te staan voor een goed doel, ook te steunen enkel door te clicken;

heb in de subforum van Dutch Power Cows al een uitgebreidere post neergezet, lees het alhier.
Ik vind het een SpyWare geurtje hebben ..... weet je zeker dat het OK is :?

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||


Anoniem: 112352

Erkens schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 12:47:
[...]

ik hoop het ook, want ik dev meer met linux dan dat ik op mijn windows bak werk :P
Genau!

Ik ook linux hier.

In windows: 2 muisklikken en programma is geinstalleerd
In linux: heel veel typen om iets te installeren :+

/terugvindpost :/ :+

 • LoEnaTiQ
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 11:24

LoEnaTiQ

Who? What? Where?

nero355 schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 16:58:
[...]


Ik vind het een SpyWare geurtje hebben ..... weet je zeker dat het OK is :?
Enigste wat je hoeft te doen is dagelijks eenmaal op een webpagina te clicken en daarmee is het gedaan ... meer niet. Geen spyware of virus te bekennen ... voor zover ik het merk. :/

| My SpiderWeb |


 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

hoeveel mensen gaan er vandaag pulsen ? :P ik doe nniet mee ik heb te weinig keys verzameld vind ik zelf :/

No signature required.


 • the_shadow
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 02-06 15:47

the_shadow

Bubbelmaker extraordinair

M3rcury schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 18:08:
hoeveel mensen gaan er vandaag pulsen ? :P ik doe nniet mee ik heb te weinig keys verzameld vind ik zelf :/
Ik heb al gepulst

Meerdere malen :+

I'd rather be diving | The best thing about alcohol hand gel in hospitals isn't the hygiene, but that everyone walks around like they're hatching a dastardly plan. | "Cheese is just milk’s attempt at being immortal."


 • Tsunami
 • Registratie: Juni 2002
 • Niet online
Ik denk dat ik ook niet meedoe met de megapulse, spaar liever door tot de 250k (om mijn totaal op 1 miljoen te krijgen). Zit nu ongeveer op de 145k, heb net 8k erbij gekregen door één webpagina te maken :o

 • the_shadow
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 02-06 15:47

the_shadow

Bubbelmaker extraordinair

Tsunami schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 19:07:
Ik denk dat ik ook niet meedoe met de megapulse, spaar liever door tot de 250k (om mijn totaal op 1 miljoen te krijgen). Zit nu ongeveer op de 145k, heb net 8k erbij gekregen door één webpagina te maken :o
Hups, nog een paar paginas maken jij :P

I'd rather be diving | The best thing about alcohol hand gel in hospitals isn't the hygiene, but that everyone walks around like they're hatching a dastardly plan. | "Cheese is just milk’s attempt at being immortal."


 • Erkens
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Erkens

Fotograaf / Backend developer

Anoniem: 112352 schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 17:01:
In windows: 2 muisklikken en programma is geinstalleerd
In linux: heel veel typen om iets te installeren :+
dan ben je een prutser :D

Anoniem: 112352

Prutser zijn heeft zijn voordelen: veel keys voor GoT 8) :D

 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
Anoniem: 112352 schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 20:10:
[...]


Prutser zijn heeft zijn voordelen: veel keys voor GoT 8) :D
Ja, maar de Linux client werkt nog niet ;)

 • Ikke!
 • Registratie: December 2003
 • Laatst online: 24-11-2022

Ikke!

aka Netfinity

Ik heb net ruim 600k gepulsed, volgens de online stats 170 plaatsten gestegen. (442 > 272)
Hoop dat ik hiermee nog in de chatslet top 10 kom :P

Klik mee voor GoT!........


 • flashin
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 13-05 23:49
Ik hoop het niet :+

[Voor 10% gewijzigd door flashin op 31-03-2005 22:28]


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
AARGH! wil ik nog net ff mn laatste 65k keys pulsen als extra'tje voor de megapulse, is mn activity throttle alweer gebreached :(
Grmbl, die mogen ze van mij wel verhogen, kan niet eens meer normaal msn'en :/

 • BoB_HenK
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 14:26
RoD schreef op donderdag 31 maart 2005 @ 23:30:
AARGH! wil ik nog net ff mn laatste 65k keys pulsen als extra'tje voor de megapulse, is mn activity throttle alweer gebreached :(
Grmbl, die mogen ze van mij wel verhogen, kan niet eens meer normaal msn'en :/
Zelfde probleem hier, had nog 70k staan, kon echter niet pulsen :(

Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp_logo.png

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%202%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20k%20e%20y%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - pisart14.661.228 (+62.506) 2.180.672 (+18.069)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - Gromba12.057.824 (-) 2.331.932 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Skywave10.368.150 (-) 1.407.564 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - RobdeZwaan9.654.754 (-) 480.368 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - iXi8.154.488 (+13.667) 1.601.081 (+3.344)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - J0YR1D3R7.854.214 (+9.242) 1.710.042 (+3.655)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (8) +1aKra7.707.834 (+47.716) 1.023.112 (+7.953)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (7) -1Bobje7.698.426 (-) 84.056 (-)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Yinchie7.557.151 (+19.990) 3.157.841 (+15.364)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (12) +2promwarm7.158.947 (+74.395) 1.588.264 (+37.616)
11 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (11) - Hans907.152.541 (+16.343) 2.132.470 (+6.677)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (10) -2KompjoeFriek7.141.794 (-) 1.613.497 (-)
13 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (13) - reinaldo7.002.524 (-) 1.386.622 (-)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (14) - [ErA]6.822.428 (-) 2.065.550 (-)
15 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (15) - Lighteye6.806.026 (-) 1.864.648 (-)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (16) - wdekreij6.777.946 (-) 3.008.186 (-)
17 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (17) - itons6.410.223 (+16.724) 1.741.458 (+6.467)
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (18) - Passenger6.235.248 (-) 325.532 (-)
19 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (19) - XanderH6.151.493 (-) 1.136.820 (-)
20 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (20) - lameeuw6.085.518 (+7.598) 681.635 (+1.130)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20c%20l%20i%20c%20k%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Yinchie7.557.151 (+19.990) 3.157.841 (+15.364)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - wdekreij6.777.946 (-) 3.008.186 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Wussie5.699.375 (-) 2.338.582 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Gromba12.057.824 (-) 2.331.932 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - pisart14.661.228 (+62.506) 2.180.672 (+18.069)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Hans907.152.541 (+16.343) 2.132.470 (+6.677)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - [ErA]6.822.428 (-) 2.065.550 (-)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - Maegrim4.908.870 (+35.533) 2.046.575 (+15.958)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - D4rkPr1nc32.782.408 (-) 1.888.983 (-)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Jackabuzah3.023.743 (-) 1.888.489 (-)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20t%20e%20a%20m%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (10) +9 fok!1233 (+1)1.332.697.802 (+9.822.573)430.810.974 (+1.991.535)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - #Team.Quakenet404 (+1)1.165.987.483 (+3.635.466)321.654.628 (+1.114.761)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Hinnavaatlus364 (-)698.736.064 (+1.790.973)291.815.446 (+664.510)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Neowin.net399 (-)508.317.619 (+890.091)145.354.319 (+404.293)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - ACCESSOFEVIL114 (-)466.813.572 (+315.871)58.103.032 (+69.296)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - LUELinks762 (+9)426.311.625 (+10.706.161)234.610.977 (+4.541.734)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - #mTw.Elite95 (-)400.430.839 (+441.459)108.763.887 (+160.567)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - SomethingAwful553 (+3)396.390.376 (+6.632.302)86.348.452 (+2.118.810)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - AAO-Tracker368 (-)363.500.685 (+2.573.154)120.764.948 (+963.453)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (1) -9 GoT272 (+2)340.086.064 (+2.694.041)115.139.675 (+1.166.204)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=M%20i%20j%20l%20p%20a%20l%20e%20n%20
Hout (100.000) - 1 user(s)
983 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (1179) +196janatwork101.622 (+97.480) 27.949 (+26.997)
Kool (250.000) - 1 user(s)
726 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (856) +130Chi3F354.868 (+167.080) 82.325 (+41.851)
Steen (500.000) - 2 user(s)
631 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (647) +16SmartDoDo510.261 (+26.125) 332.651 (+8.769)
633 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (684) +51FlyingDoc507.194 (+87.843) 61.072 (+9.745)
Beton (750.000) - 1 user(s)
517 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (527) +10Wormaap767.098 (+25.520) 174.654 (+4.158)
Gewapend beton (1.000.000) - 3 user(s)
336 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (526) +190ArieKanarie1.338.265 (+594.000) 213.069 (+85.194)
429 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (464) +35Erkens1.038.339 (+101.882) 219.544 (+18.921)
444 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (446) +2Namu1.002.691 (+18.406) 475.768 (+11.903)
Metaal (2.500.000) - 2 user(s)
155 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (157) +2w00Dy2.513.396 (+28.130) 648.653 (-)
156 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (164) +8-NMe-2.505.790 (+85.850) 763.401 (+10.234)


http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=L%20U%20E%20L%20i%20n%20k%20s%20%20%20o%20v%20e%20r%20z%20i%20c%20h%20t%20
LUELinks - top 3 users
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - LuapLevap21.813.080 (-) 6.157.616 (-)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - FirebirdGM11.612.784 (+23.904) 1.837.304 (+8.008)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Scizor21310.922.261 (-) 1.963.164 (-)
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - top 3 pulses
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (10) +2COTM5.709.597 (+712.106) 1.081.691 (+35.631)
2155 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (378) +223whatsurfrequency706.160 (+537.509) 370.090 (+64.507)
376 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (123) +47Binro1.285.503 (+419.978) 2.930.075 (+4.017)
305 van de 762 users (40%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 31.114 keys per user die gepulsed heeft.

Het gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 559.458 keys. Dit betekent dat het gemiddelde gestegen is met 7.536 keys.
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
LUELinks - Nieuwe en leavende users
9 nieuwe leden:

blacklightning1 1.144.154 158.233
PWN4G3 75.075 15.768
VectronSigma 28.909 5.804
ZoharTheFunky 5.787 2.831
Solaris12 3.145 1.115
Kilrathi 610 1.952
e60m5 323 121
SDUGA 27 216
zeldamaster 15 15


Geen leavende LUELinks users.http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20c%20h%20a%20t%20s%20l%20e%20t%20%20%20v%20a%20n%20%20%20d%20e%20%20%20d%20a%20g%20
150 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (140) +90NiX4.032.567 (+1.402.013) 450.527 (+121.474)
285 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (154) +69PsyBelgium3.350.000 (+849.953) 409.799 (+117.318)
336 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (49) +13_RoD_4.814.811 (+750.000) 1.055.824 (+25.660)
4273 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (442) +169netfinity1.609.383 (+606.606) 86.721 (+42.658)
5336 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (526) +190ArieKanarie1.338.265 (+594.000) 213.069 (+85.194)
657 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (79) +22Dersan3.926.849 (+506.001) 873.279 (+119.715)
7232 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (329) +97jrbuurke1.861.272 (+500.917) 418.303 (+126.632)
858 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (72) +14rac-on3.897.683 (+393.580) 697.705 (+103.756)
9276 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (356) +80Januszjes1.576.463 (+345.258) 424.527 (+112.340)
10214 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (250) +36the_shadow2.012.469 (+272.729) 636.999 (+82.996)
263 van de 1225 users (21%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 44.564 keys per user die gepulsed heeft.

Ons gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 1.087.627 keys. Dit betekent dat ons gemiddelde gestegen is met 7.136 keys.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%205%20%20%20c%20o%20u%20n%20t%20r%20i%20e%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - USA11.905.630.777 (+63.993.705)3.502.308.808 (+22.946.222)13.644 (+26)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GER7.210.257.558 (+26.221.705)2.133.577.247 (+7.307.199)4.804 (+10)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - NL4.477.370.010 (+27.325.773)1.398.321.550 (+7.822.509)5.003 (+12)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - UK2.891.870.278 (+13.360.019)886.363.531 (+4.200.736)3.556 (+7)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - CAN2.478.506.760 (+14.310.766)772.953.352 (+4.188.628)2.637 (+3)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=3%20%20%20n%20i%20e%20u%20w%20e%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20
En tot slot een warm welkom voor de 3 nieuwe leden:

frickY 30.245 6.982
QwakQwak 12.488 3.852
Path-Finder 1.762 789


2 users hebben ons verlaten te weten:

Myst!Q 1.302.592 327.506
Frazz 610.754 595.988

Nog steeds niet in de user top 20 ? Kom jodelen in het IRC kanaal van het GoT team: irc.tweakers.net #whatpulse
Statistieken gemaakt op: 1-4-2005 7:17:39 en zijn van 0104 t.o.v. 3103

Huishoudelijke mededelingen:
• Wil je ook meedoen met Whatpulse en het GoT team steunen? Lees dan de startpost van dit topic.
laatste.html voor de laatste HTML stats. - Nieuwe users in HTML

 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
1 april :P, damn Luelinks heeft vergeleken met deze stats weer 30 nieuwe members :|

 • Dersan
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 19:23
Luelinks heeft zelfs nog een hogere output als we een megapulse doen :|

 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
Dersan schreef op vrijdag 01 april 2005 @ 07:37:
Luelinks heeft zelfs nog een hogere output als we een megapulse doen :|
We moeten dus geen megapulses meer doen ;) Maar als Luelinks zo doorgaat, worden wij 2e :|

 • Gwannoes
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 21-05 21:38

Gwannoes

Solderen moet je leren

LOL

GoT@10th place 8)7 :z

Toch wel balen dat die megapulse niet echt wat heeft gedaan. Waarschijnlijk te laat er aan begonnen.

[Voor 64% gewijzigd door Gwannoes op 01-04-2005 07:48]

Hmmz, hier komt dus m'n sig


 • M3rcury
 • Registratie: Augustus 2004
 • Niet online

M3rcury

Quick

lighteye is een grappen maker :P

No signature required.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee