Toon posts:

Whatpulse Online Keyboard en muis tracker - deel 6 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 2.967 views sinds 30-01-2008

Onderwerpen


 • krvabo
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 08-06 09:26

krvabo

MATERIALISE!

Topicstarter
http://lighteye.whyz.nl/startpost/logo.png

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Voorgaande delen
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
WhatPulse Online keyboard en muis tracker
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 2
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 3
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 4
WhatPulse Online keyboard en muis tracker - Deel 5
Deze topics stonden in I&T, maar deze is dichtgegooid omdat het weinig met I&T te maken zou hebben :)
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Wat is Whatpulse?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Whatpulse is een project dat je keys en clicks kan bijhouden door middel van een programma dat je op je computer installeert. Het programma heeft ook de mogelijkheid (dus niet verplicht) om je toetsaanslagen apart te registreren zodat je een mooi overzicht kan krijgen welke toets jij nou het meest indrukt.

Uiteindelijk draait het bij de meeste mensen om de competitie. Wij staan nu met team GoT op de tweede plek en ons doel is om Quakenet te verslaan en uiteindelijk op de nummer 1 plek te komen. dit zal niet lang meer duren, aangezien we vandaag door de 1 miljard grens zijn gegaan :)

Lijkt het je leuk om voor jezelf en/of voor het GoT team mee te doen lees dan verder...

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dus Whatpulse is een keylogger?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dit zou mijn eerste vraag zijn waarop ik antwoord zou willen hebben als ik dit voor het eerst las dus dit maar eerst:

Ja, zo zou je het best kunnen zeggen. Maar niet 1 die wachtwoorden of andere zaken "steelt". Diverse mensen (ook hier op GoT) hebben het Whatpulse programma gesnifft of het geen informatie verzend die de privacy schend. Ook heb ik persoonlijk nergens geruchten of feiten gelezen dat het Whatpulse programma onveilig is. Hiernaast komt het feit dat er nu al tienduizenden mensen meedoen met dit project over de gehele wereld dus dat als het onveilig zou zijn dit echt wel opgemerkt was.

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe kan ik beginnen?
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
1. Je gaat naar Whatpulse.org en je registreert je daar.
2. Vervolgens moet je het programma (de cliënt) downloaden en installeren zodat je keys en clicks bijgehouden kunnen worden.
3. Nu ben je in principe klaar. Maar als je ook nog bij een team wilt horen dan ga je naar my.whatpulse.org/teams (deze link werkt alleen als je geregistreerd en ingelogd bent op whatpulse.org) om een team te kunnen joinen.

Let op; De nieuwe Linux client werkt op dit moment nog niet. Deze wordt echter op dit moment gedevved :)

Ons team van GoT heet simpelweg GoT. Dus als je ons wilt joinen zoek je daar op. Je hebt wel een wachtwoord nodig om ons team te kunnen joinen dit wachtwoord is:

fratsers

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Veel voorkomende problemen
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Hoe moet ik inloggen als ik het Whatpulse programma heb opgestart?
Je moet bij het opstarten een venster krijgen zoals te zien is op voorbeeld 1. Je vult je username en wachtwoord in en drukt vervolgens op Get Account Information (eventueel vul je nog een Proxy in als je daarachter werkt). Bij een succesvolle join moet jij in datzelfde venster bij het kopje status je account informatie te zien krijgen. Druk vervolgens op OK en vanaf nu worden je keys en clicks geregistreerd.

Hoe kan ik mijn keys en clicks nu zenden naar whatpulse.org?
Dit kan je doen door dubbel te klikken op het W plaatje in je systray. Het Whatpulse programma zelf heeft ook diverse instellingen om dit automatisch te laten doen. Dat zenden wordt ook wel "Pulsen"; genoemd.

Ik krijg meldingen dat er niet in het register geschreven kan worden?
Je kunt Whatpulse alleen gebruiken als je rechten hebt tot schrijven in het Windows register. Dit i.v.m. de beveiliging tot cheaten bijvoorbeeld.

Ik ben keys en/of clicks zomaar kwijt geraakt?
Vanwege de beveiliging schrijft het Whatpulse programma in een zogenaamde .bin bestand EN in het Windows register. Er is geen mogelijkheid om dit te backuppen ook weer vanwege de cheatgevoeligheid.

Om te voorkomen dat je zomaar keys en/of clicks kwijt raakt: sluit Whatpulse of Windows op de juiste manier af. Dus niet zomaar de power of reset knop van je PC indrukken. Ook kun je beter niet het Whatpulse programma afsluiten via taakbeheer.

Verder als je last hebt van een onstabiel systeem die regelmatig vastloopt of zomaar reset is het verstandig op je keys en clicks regelmatig (automatisch) te laten pulsen, zodat een eventueel verlies minimaal is. Ook als je gaat experimenteren als in overklokken of andere zaken waar de PC een grote kans van slagen heeft zomaar te rebooten of vast te lopen is het verstandig om van te voren alvast te pulsen.

Mooi dan installeer ik Whatpulse ook op mijn moeders pc
Dit mag dus niet! Je mag Whatpulse WEL op meerdere PC's installeren maar ALLEEN als jij er dan ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Als iemand anders gebruik gaat maken van de PC waar whatpulse op staat dan wordt je geacht uit te loggen.

Natuurlijk is dit systeem vrij moeilijk te controleren, maar cheaters (dit wordt gezien als een vorm van cheaten ja) worden vanzelf opgemerkt en dan wordt je hele account gebanned! Niet leuk voor jezelf en zeker niet voor het team (die dan keys verliest en mogelijk een slechte naam hierdoor krijgt).

Activity Throttle Breached?
Dit is meestal een cheat beveiligings issue. Je kan sowieso maximaal 1 keer in de minuut pulsen. Een tweede check is of je avKPS niet hoger ligt dan 7. avKPS is average keys per second.

Als jij bijvoorbeeld gebruik maakt van 2 pc's en je pulsed op de ene pc keys en je wilt daarna ook de keys pulsen van de andere PC dan heb je veel kans dat je deze message krijgt. Er staat dan dat je een uur moet wachten ofzo, maar afhankelijk dus hoeveel tijd ertussen zit t.o.v. de keys kan dit (veel) langer duren.


http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Statistieken
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Via whatpulse.bounceme.net kun je een eigen signature plaatje maken waarin je eigen (en eventuele team) statistieken te zien zijn.
Deze werkt vaak niet, of is erg langzaam. Het is wel leuk om te zien hoe goed je het doet :) Op GoT kan je gelukkig geen plaatjes in je sig plaatsen, dus hier heb je er weinig aan ;)

Verder maakt Lighteye elke dag tussen 06.00 en 09.00 uur zogenaamde dagstatistieken (worden gepost in dit topic). Die 6-9 is maar een indicatie, er kan altijd wat tussenkomen waardoor het niet mogelijk is. De post kan wat later komen, maar het zal meestal niet veel schelen.

De dagstatistieken worden eerst allemaal gedownload zoals ze op dat moment op whatpulse.org staan. En vervolgens heeft Lighteye een programma in Visual Basic 6 geschreven die de cijfertjes omzet tot de dagelijkse statistieken.

Waarom dan die dagelijkse statistieken terwijl het op whatpulse.org "actueel" is?
Nou omdat, zoals ik al eerder zei, het makkelijker is om de cijfertjes te vergelijken in hoeverre je als persoon of team erop vooruit gaat. En verder is het natuurlijk goed voor eventuele discussievoer ;)

Deze dagstatistieken worden gepost hier op GoT in UBB maar zijn ook te bewonderen via de HTML. laatste.html laat de laatste dagstatistieken zien.

Sinds kort is er ook een website waar je mooie kleurtjes kan krijgen op je "keyboard".
op deze website verzend je je keyfrequenties-htm file, en je krijgt er een mooi plaatje voor terug! :P

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Tot slot
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
irc.tweakers.net/whatpulse is het IRC kanaal van het GoT team. Het is hier erg gezellig.
De stats van het chatten op irc zijn hier te vinden.

Ook Fok! heeft een team, en ze denken echt dat ze ons kunnen verslaan B) ( http://forum.fok.nl/topic/661798 ). Nou zal dat niet zo snel gebeurden, aangezien wij 3x zoveel members hebben ;)

Om reclame te maken voor het GoT team zou je het volgende in je signature kunnen zetten:[url=laatste_got_topic_url]Join het GoT Whatpulse team[/url] of iets anders naar jouw smaak :) (mensen die iets soortgelijks al in hun signature hebben staan, vergeet het niet te updaten naar het nieuwe topic ;) )

http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png
Dus help mee om GoT (the bloody Dutch AGAIN!) op #1 te zetten, en vooral te houden ;) !
http://lighteye.whyz.nl/startpost/streep.png

Dank aan Lighteye voor het grotendeels maken van de vorige post, en voor het hosten van alle plaatjes en de HTML stats een speciale dank voor primemaximuz :)

[Voor 3% gewijzigd door krvabo op 07-03-2005 07:14]

Pong is probably the best designed shooter in the world.
It's the only one that is made so that if you camp, you die.


 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 08-06 08:02

Cloud

FP ProMod

Ex-moderatie mobster

Een nette topicstart krvabo ;) Ik hoop dat we snel doorgaan na onze 1 miljard en Q.Net eens inhalen, zou wel tijd worden! Ik gok nog op een dag of 3 :)

[Voor 4% gewijzigd door Cloud op 10-02-2005 19:26. Reden: stijlfout :P]

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. - Robert J. Hanlon
60% of the time, it works all the time. - Brian Fantana


 • whyz
 • Registratie: Januari 2003
 • Niet online

whyz

Afdeling icoonloos

XanderH schreef op donderdag 10 februari 2005 @ 19:23:
Ok, dan in de HK verder...

Ik hoop dat Lighteye HK XS heeft? :P Anders word het erg rustig zonder de stats.
Ik vermoed van wel http://gathering.tweakers...FILTERS%5D=&select_forum= :P

Maar wel prettig dat we iig verder mogen met de whatpulse reeks :)

En nu dan opweg om quakenet te verpletteren >:)

[Voor 5% gewijzigd door whyz op 10-02-2005 19:27]

Right for all the wrong reasons.


 • Badeend
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 09:18
Ik heb het team gejoined :)

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Nu online
Hm, zo heeft het afschaffen van de WhatPulse-topics-reeks in I&T toch ook positieve kanten :D

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • AtleX
 • Registratie: Maart 2003
 • Niet online

AtleX

Tyrannosaurus Lex 🦖

Dat lijken me posts van de vorige HK versies, misschien heeft hij voor deze helemaal geen toegang aangevraagd.

12x360Wp = 4320 Wp @ Growatt 4200TL-XL. Zuid met helling 13° op plat dak.


 • Jerry
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 09-04-2022

Jerry

Who?

Zo, net weer even een pulse gedaan van 140.000 :).
Ik gok dat het nog 3 dagen duurt voordat we bovenaan staan.

Specs
Youtube celebrity
D3 Crusader


 • whyz
 • Registratie: Januari 2003
 • Niet online

whyz

Afdeling icoonloos

AtleX schreef op donderdag 10 februari 2005 @ 19:33:
[...]


Dat lijken me posts van de vorige HK versies, misschien heeft hij voor deze helemaal geen toegang aangevraagd.
U vraagt wij draaien http://gathering.tweakers...22287---O&select_forum=31

Van de laatste 20 dagen, dus de stats zullen echt geen probleem zijn :) (gelukkig maar)

Right for all the wrong reasons.


Anoniem: 123846

over het verplaatsen naar HK ed is al een topic.

Waarom is het WhatPulse topic buiten open zicht gemoved?

ik ben blij dat ik nu weer toegang heb tot whatpulse. en al dit getyp levert toch weer aardig wat key's op.

op weer naar de miljard

 • E-Mile
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 03-02-2022

E-Mile

Danteezy!

Wanneer komen er nieuwe stats? Want dit topic heeft weinig allure zonder nieuwe stats.


Dit zijn de meest recente gok ik:

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp_logo.png

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%202%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20k%20e%20y%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - pisart11.714.619 (+71.822) 1.605.172 (+18.975)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - Gromba11.365.979 (-) 2.035.567 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Skywave9.450.000 (+90.000) 1.125.854 (+5.011)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - RobdeZwaan9.244.651 (-) 381.608 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - Bobje7.698.426 (-) 84.056 (-)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - aKra7.104.633 (+5.907) 849.938 (+1.288)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - iXi6.872.543 (+46.560) 1.241.444 (+14.718)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - [ErA]6.701.601 (-) 2.008.698 (-)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Passenger6.235.248 (-) 325.532 (-)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Yinchie6.120.815 (+36.651) 2.341.166 (+21.037)
11 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (12) +1J0YR1D3R5.768.562 (+64.272) 1.322.928 (+13.737)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (11) -1reinaldo5.756.424 (-) 1.111.133 (-)
13 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (13) - KompjoeFriek5.535.111 (-) 1.219.034 (-)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (14) - promwarm5.301.701 (-) 1.196.663 (-)
15 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (15) - wdekreij5.169.525 (-) 2.270.525 (-)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (16) - Hans905.050.003 (+50.000) 1.547.497 (+11.358)
17 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (17) - Symsonic4.948.754 (-) 533.670 (-)
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (18) - Sh1ft4.819.487 (-) 626.950 (-)
19 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (19) - lameeuw4.719.573 (+3.239) 537.668 (+3.173)
20 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (22) +2Brobbel4.706.681 (+55.086) 887.833 (+11.131)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20c%20l%20i%20c%20k%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Yinchie6.120.815 (+36.651) 2.341.166 (+21.037)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - wdekreij5.169.525 (-) 2.270.525 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Gromba11.365.979 (-) 2.035.567 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - [ErA]6.701.601 (-) 2.008.698 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - Wussie4.694.462 (-) 1.683.596 (-)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Jackabuzah2.688.055 (-) 1.653.161 (-)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - pisart11.714.619 (+71.822) 1.605.172 (+18.975)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - Hans905.050.003 (+50.000) 1.547.497 (+11.358)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Maegrim2.869.410 (+28.027) 1.457.071 (+5.325)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (17) +7D4rkPr1nc32.019.988 (+154.193) 1.439.110 (+108.487)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20t%20e%20a%20m%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - #Team.Quakenet356 (+3)1.007.477.879 (+5.218.556)262.029.318 (+2.065.332)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GoT1086 (+4)996.896.801 (+7.530.591)313.520.948 (+2.551.949)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Hinnavaatlus354 (-)636.848.672 (+1.620.732)239.815.651 (+691.848)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Neowin.net386 (-)435.370.631 (+1.596.607)118.575.060 (+532.315)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - ACCESSOFEVIL102 (-)388.925.779 (+624.024)45.390.827 (+185.217)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - #mTw.Elite92 (-1)361.940.554 (-1.748.275)95.420.873 (-751.616)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - SultansofPulse16 (-)275.658.999 (+667.642)40.822.371 (+157.330)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - fok!253 (-)262.013.501 (+1.660.334)88.830.397 (+715.524)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - AAO-Tracker311 (+2)244.897.165 (-174.429)80.675.661 (+223.305)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Rautemusik229 (-)235.543.651 (+484.906)86.618.024 (+169.920)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=M%20i%20j%20l%20p%20a%20l%20e%20n%20
Hout (100.000) - 4 user(s)
706 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (862) +156link_mario230.772 (+131.445) 37.897 (+23.093)
851 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (876) +25Mr.Nobody110.308 (+18.816) 100.041 (+19.444)
859 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (867) +8Likkie105.882 (+10.926) 51.682 (+4.511)
861 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (879) +18eXpanz102.477 (+12.780) 35.315 (+3.447)
Kool (250.000) - 3 user(s)
611 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (702) +91Hoedjevanpapier368.978 (+136.297) 230.753 (+120.726)
654 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (822) +168Myst!Q306.399 (+178.212) 100.489 (+73.360)
679 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (815) +136wolkje262.599 (+129.502) 41.419 (+17.656)
Steen (500.000) - 2 user(s)
442 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (540) +98dayoman675.942 (+179.540) 229.138 (+62.300)
475 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (546) +71[PCZB]Guinhill615.423 (+127.724) 317.903 (+58.950)
Beton (750.000) - 2 user(s)
390 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (451) +61Bouwe822.812 (+166.142) 388.928 (+76.293)
409 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (418) +900KillMK752.138 (+35.885) 317.428 (+45.121)
Gewapend beton (1.000.000) - 2 user(s)
310 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (331) +21Sjeik1.039.701 (+53.898) 847.311 (+8.940)
326 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (358) +32XiN-eVIL1.009.685 (+100.646) 144.077 (+12.430)
Metaal (2.500.000) - 1 user(s)
92 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (95) +3GoDleSs2.506.720 (+41.388) 630.691 (+5.179)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=W%20a%20n%20n%20e%20e%20r%20%20%20t%20o%20t%20%20%20n%20u%20m%20m%20e%20r%20%20%201%20
#Team.Quakenet (de nummer 1) doet nu 448 dagen mee met 2.248.835 keys (+6.644) als gemiddelde per dag. GoT doet nu 202 dagen mee met 4.935.133 keys (+12.913) als gemiddelde per dag.

Dit zou betekenen dat het nog
4 dagen zal duren voordat we op nummer 1 komen.

Quakenet zal dan 1.016.473.217 keys hebben.
GoT zal dan 1.016.637.332 keys hebben.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=Q%20u%20a%20k%20e%20n%20e%20t%20%20%20o%20v%20e%20r%20z%20i%20c%20h%20t%20
Quakenet - top 3 users
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - KekS (M)15.352.915 (-) 1.557.780 (-)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GuiLLemot14.853.309 (-) 679.934 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - y3k0013.907.992 (-) 2.493.587 (-)
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
Quakenet - top 3 pulses
149 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (53) +4BigBongb3n6.210.002 (+392.777) 2.264.725 (+306.850)
223 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (26) +3morpheus8.846.977 (+196.613) 1.821.691 (+67.545)
333 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (36) +3KrUeMeL8.049.339 (+192.408) 1.122.567 (+30.534)
81 van de 352 users (23%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 35.011 keys per user die gepulsed heeft.

Het gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 2.852.795 keys. Dit betekent dat het gemiddelde is gedaald met -9.569 keys.
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
Quakenet - Nieuwe en leavende users
3 nieuwe leden:

RadoN 2.350.567 984.229
Eadwig 18.501 6.733
s7eFan 13.524 5.462


Geen leavende Quakenet users.http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20c%20h%20a%20t%20s%20l%20e%20t%20%20%20v%20a%20n%20%20%20d%20e%20%20%20d%20a%20g%20
143 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (52) +9SandaX3.607.000 (+345.000) 596.989 (+26.989)
281 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (91) +10Currahee2.704.967 (+196.394) 397.830 (+28.122)
380 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (88) +8fooker2.728.807 (+182.759) 1.057.141 (+46.735)
4442 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (540) +98dayoman675.942 (+179.540) 229.138 (+62.300)
5654 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (822) +168Myst!Q306.399 (+178.212) 100.489 (+73.360)
6157 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (183) +26MauBro1.891.656 (+170.362) 708.545 (+57.228)
7390 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (451) +61Bouwe822.812 (+166.142) 388.928 (+76.293)
8146 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (159) +13D4rkPr1nc32.019.988 (+154.193) 1.439.110 (+108.487)
924 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (26) +2Whuzz4.614.995 (+140.080) 562.640 (+18.100)
10611 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (702) +91Hoedjevanpapier368.978 (+136.297) 230.753 (+120.726)
237 van de 1078 users (22%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 29.606 keys per user die gepulsed heeft.

Ons gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 924.437 keys. Dit betekent dat ons gemiddelde gestegen is met 3.569 keys.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%205%20%20%20c%20o%20u%20n%20t%20r%20i%20e%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - USA8.809.730.616 (+55.482.468)2.448.440.837 (+17.639.631)10.837 (+42)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GER6.192.954.558 (+19.199.463)1.744.629.201 (+7.097.382)4.370 (+11)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - NL3.295.227.355 (+21.956.158)1.010.990.580 (+7.585.409)4.335 (+15)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - UK2.238.576.841 (+11.247.331)659.392.004 (+4.322.082)2.989 (+6)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - CAN1.877.043.918 (+9.976.002)561.231.314 (+2.943.354)2.149 (+6)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=4%20%20%20n%20i%20e%20u%20w%20e%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20
En tot slot een warm welkom voor de 4 nieuwe leden:

Kayshin 541.893 184.665
Fuelke 10.573 1.063
Aart 6.450 4.281
bas116 4.603 1.511


Vandaag geen leavende users :)


Nog steeds niet in de user top 20 ? Kom jodelen in het IRC kanaal van het GoT team: irc.tweakers.net #whatpulse
Statistieken gemaakt op: 10-2-2005 8:47:28 en zijn van 1002 t.o.v. 0902

Huishoudelijke mededelingen:
• Wil je ook meedoen met Whatpulse en het GoT team steunen? Lees dan de startpost van dit topic.
laatste.html voor de laatste HTML stats. - Nieuwe users in HTML

AxidanT<<Check't voor fijne muziek! (Als je van house houdt dan)


 • Red
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 03-02 15:15

Red

Blue

Heeft net ook weer wat clicks en keystrokes gepulsed..... om toch maar weer boven de miljard te komen....

 • Martinspire
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 15:44

Martinspire

Awesomeness

ik heb ook niet zo veel maar we komen dr wel :D

Martinspire - PC, PS4, X1


 • pven
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online
Ik heb me ook maar weer eens aangemeld. In een ver verleden heb ik even mee gedaan aan Project Dolpin en was toen teleurgesteld. Ik zie echter dat het er hier wat eerlijker aan toegaat.

We gaan eraan! || Marktplaats-meuk. Afdingen mag! ;-) || slotje.com for sale || Dank pven!


 • GeleFles
 • Registratie: Augustus 2001
 • Niet online

GeleFles

What's in a bottle?

kende het programma niet, vind het wel grappig!

heb het op mijn pc maar even geinstalleerd..

kan ik dit programma zonder problemen ook op mn werkstation op mijn werk installeren?? pc's staan (bijna) nooit tegelijk aan, dus ik neem aan dat dit geen problemen met zich meebrengt?

(hoppa, weer wat keystrokes ;) :D)

 • Jan Jaap
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 09:09
RonnieB82 schreef op donderdag 10 februari 2005 @ 23:00:
kende het programma niet, vind het wel grappig!

heb het op mijn pc maar even geinstalleerd..

kan ik dit programma zonder problemen ook op mn werkstation op mijn werk installeren?? pc's staan (bijna) nooit tegelijk aan, dus ik neem aan dat dit geen problemen met zich meebrengt?

(hoppa, weer wat keystrokes ;) :D)
Zie de WP homepage: Meerdere PC's mag, meerdere gebruikers niet :)

 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 08-06 08:02

Cloud

FP ProMod

Ex-moderatie mobster

RonnieB82 schreef op donderdag 10 februari 2005 @ 23:00:
kan ik dit programma zonder problemen ook op mn werkstation op mijn werk installeren?? pc's staan (bijna) nooit tegelijk aan, dus ik neem aan dat dit geen problemen met zich meebrengt?
Dat maakt niet uit hoor, alleen als je tegelijkertijd pulsed kan je problemen krijgen, omdat je aantal gemiddeld aantal keys per seconde dan boven de 7 uit komt. ;) Maar als je gewoon wacht tussen de 2 pulsen is er niets aan de hand en kan je rustig door typen :)

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. - Robert J. Hanlon
60% of the time, it works all the time. - Brian Fantana


 • Wormaap
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 19:14

Wormaap

Moderator Foto & Video
* Wormaap doet nu ook mee :)

Ticking away, the moments that make up a dull day


Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp_logo.png

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%202%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20k%20e%20y%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - pisart11.794.086 (+79.467) 1.642.818 (+37.646)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - Gromba11.365.979 (-) 2.035.567 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Ik_ben_forumloos9.500.000 (+50.000) 1.131.219 (+5.365)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - RobdeZwaan9.244.651 (-) 381.608 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - Bobje7.698.426 (-) 84.056 (-)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - aKra7.133.550 (+28.917) 858.543 (+8.605)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - iXi6.877.807 (+5.264) 1.246.125 (+4.681)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - [ErA]6.822.428 (+120.827) 2.065.550 (+56.852)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Passenger6.235.248 (-) 325.532 (-)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Yinchie6.148.596 (+27.781) 2.356.745 (+15.579)
11 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (12) +1reinaldo5.793.735 (+37.311) 1.119.432 (+8.299)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (11) -1J0YR1D3R5.785.412 (+16.850) 1.326.785 (+3.857)
13 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (13) - KompjoeFriek5.639.235 (+104.124) 1.230.913 (+11.879)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (14) - promwarm5.387.450 (+85.749) 1.203.652 (+6.989)
15 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (15) - wdekreij5.217.631 (+48.106) 2.289.243 (+18.718)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (16) - Hans905.050.003 (-) 1.547.497 (-)
17 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (17) - Symsonic4.948.754 (-) 533.670 (-)
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (18) - Sh1ft4.819.487 (-) 626.950 (-)
19 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (19) - lameeuw4.736.445 (+16.872) 541.754 (+4.086)
20 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (23) +3XanderH4.700.000 (+34.450) 905.467 (+5.930)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20c%20l%20i%20c%20k%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Yinchie6.148.596 (+27.781) 2.356.745 (+15.579)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - wdekreij5.217.631 (+48.106) 2.289.243 (+18.718)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (4) +1[ErA]6.822.428 (+120.827) 2.065.550 (+56.852)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (3) -1Gromba11.365.979 (-) 2.035.567 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - Wussie4.694.462 (-) 1.683.596 (-)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - Jackabuzah2.688.055 (-) 1.653.161 (-)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - pisart11.794.086 (+79.467) 1.642.818 (+37.646)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - Hans905.050.003 (-) 1.547.497 (-)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (14) +5NakedOne1.000.263 (+162.300) 1.499.046 (+107.202)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (9) -1Maegrim2.897.781 (+28.371) 1.465.744 (+8.673)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20t%20e%20a%20m%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - #Team.Quakenet357 (+1)1.011.260.918 (+3.783.039)263.325.409 (+1.296.091)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GoT1086 (-)995.996.118 (-900.683)314.028.080 (+507.132)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Hinnavaatlus354 (-)630.919.179 (-5.929.493)238.354.395 (-1.461.256)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Neowin.net386 (-)436.321.430 (+950.799)118.898.108 (+323.048)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - ACCESSOFEVIL102 (-)389.231.934 (+306.155)45.475.508 (+84.681)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - #mTw.Elite92 (-)362.357.457 (+416.903)95.546.341 (+125.468)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - SultansofPulse16 (-)276.104.691 (+445.692)40.934.994 (+112.623)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - fok!254 (+1)264.295.245 (+2.281.744)89.669.123 (+838.726)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - AAO-Tracker313 (+2)247.240.234 (+2.343.069)81.441.815 (+766.154)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Rautemusik229 (-)236.041.040 (+497.389)86.851.851 (+233.827)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=M%20i%20j%20l%20p%20a%20l%20e%20n%20
Hout (100.000) - 2 user(s)
762 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (885) +123Snipy171.671 (+83.816) 101.992 (+51.702)
839 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (880) +41Rushwood115.436 (+24.546) 53.846 (+5.789)
Kool (250.000) - 2 user(s)
685 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (713) +28Isabelle-girl252.815 (+30.809) 45.584 (+11.825)
686 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (798) +112KiKiA250.927 (+100.000) 65.413 (+20.554)
Steen (500.000) - 7 user(s)
491 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (546) +55Sgt.Killer570.444 (+77.435) 578.854 (+68.975)
494 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (562) +68XXfrankieXX567.304 (+100.600) 47.148 (+4.045)
512 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (543) +31markldj551.146 (+54.612) 214.501 (+19.514)
533 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (547) +14Twister(BE)519.576 (+29.825) 278.752 (+14.187)
534 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (548) +14cul519.538 (+31.524) 209.841 (+15.999)
540 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (551) +11eddieed502.366 (+17.672) 155.498 (+5.254)
541 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (555) +14SpeedRage500.545 (+20.949) 156.088 (+7.972)
Beton (750.000) - 5 user(s)
334 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (413) +79RobinVreuls997.712 (+254.040) 496.297 (+149.391)
341 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (425) +84zeef978.942 (+268.308) 193.031 (+50.411)
399 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (426) +27timcooijmans790.647 (+80.328) 170.366 (+13.346)
404 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (427) +23MaSTahB777.970 (+67.979) 181.670 (+13.233)
407 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (423) +16defectiv764.435 (+50.000) 337.423 (+33.037)
Gewapend beton (1.000.000) - 5 user(s)
305 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (344) +39Penk1.065.909 (+107.116) 257.060 (+21.467)
315 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (406) +91Nitin1.019.078 (+254.731) 272.174 (+70.066)
329 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (333) +4apollo131.005.378 (+10.065) 241.406 (+4.506)
330 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (332) +2diehard8891.005.368 (+6.442) 385.054 (+3.855)
333 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (385) +52NakedOne1.000.263 (+162.300) 1.499.046 (+107.202)
Metaal (2.500.000) - 1 user(s)
87 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (111) +24Thralas2.578.605 (+262.420) 795.438 (+65.068)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=W%20a%20n%20n%20e%20e%20r%20%20%20t%20o%20t%20%20%20n%20u%20m%20m%20e%20r%20%20%201%20
#Team.Quakenet (de nummer 1) doet nu 449 dagen mee met 2.252.251 keys (+3.417) als gemiddelde per dag. GoT doet nu 203 dagen mee met 4.906.385 keys (-28.748) als gemiddelde per dag.

Dit zou betekenen dat het nog
6 dagen zal duren voordat we op nummer 1 komen.

Quakenet zal dan 1.024.774.427 keys hebben.
GoT zal dan 1.025.434.427 keys hebben.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=Q%20u%20a%20k%20e%20n%20e%20t%20%20%20o%20v%20e%20r%20z%20i%20c%20h%20t%20
Quakenet - top 3 users
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - KekS (M)15.352.915 (-) 1.557.780 (-)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GuiLLemot14.853.309 (-) 679.934 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - y3k0013.907.992 (-) 2.493.587 (-)
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
Quakenet - top 3 pulses
158 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (68) +10igmas5.400.649 (+457.289) 1.532.167 (+194.695)
259 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (62) +3LaVey5.347.828 (+141.755) 1.172.423 (+17.181)
3283 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (293) +10sukawaka297.771 (+92.246) 60.123 (+14.966)
84 van de 353 users (24%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 31.680 keys per user die gepulsed heeft.

Het gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 2.855.430 keys. Dit betekent dat het gemiddelde gestegen is met 2.635 keys.
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
Quakenet - Nieuwe en leavende users
2 nieuwe leden:

Tyrile 1.121.831 437.826
Kain1119 163.592 113.284


1 leavende user:

thepaladin 146.873 100.275


http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20c%20h%20a%20t%20s%20l%20e%20t%20%20%20v%20a%20n%20%20%20d%20e%20%20%20d%20a%20g%20
1341 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (425) +84zeef978.942 (+268.308) 193.031 (+50.411)
287 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (111) +24Thralas2.578.605 (+262.420) 795.438 (+65.068)
3315 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (406) +91Nitin1.019.078 (+254.731) 272.174 (+70.066)
4334 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (413) +79RobinVreuls997.712 (+254.040) 496.297 (+149.391)
5333 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (385) +52NakedOne1.000.263 (+162.300) 1.499.046 (+107.202)
6242 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (271) +29mr_unanimous1.346.128 (+140.461) 605.872 (+74.443)
7578 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (660) +82DJTsunami428.051 (+128.050) 267.734 (+78.363)
8287 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (325) +38Royz1.138.115 (+127.902) 545.447 (+55.460)
98 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - [ErA]6.822.428 (+120.827) 2.065.550 (+56.852)
10305 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (344) +39Penk1.065.909 (+107.116) 257.060 (+21.467)
249 van de 1077 users (23%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 27.635 keys per user die gepulsed heeft.

Ons gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 922.834 keys. Dit betekent dat ons gemiddelde is gedaald met -1.603 keys.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%205%20%20%20c%20o%20u%20n%20t%20r%20i%20e%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - USA8.854.084.692 (+44.354.076)2.462.305.565 (+13.864.728)10.871 (+34)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GER6.214.517.025 (+21.562.467)1.752.873.568 (+8.244.367)4.382 (+12)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - NL3.318.361.053 (+23.133.698)1.018.809.994 (+7.819.414)4.353 (+18)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - UK2.249.022.553 (+10.445.712)662.917.025 (+3.525.021)3.001 (+12)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - CAN1.885.239.822 (+8.195.904)563.877.235 (+2.645.921)2.151 (+2)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=9%20%20%20n%20i%20e%20u%20w%20e%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20
En tot slot een warm welkom voor de 9 nieuwe leden:

Ik_ben_forumloos 9.500.000 1.131.219
Falco00 10.726 9.069
solomo 7.779 3.395
GoodspeeD 7.358 2.368
badeend 5.467 980
Wormaap 3.007 493
Rexcore 2.865 679
pven 2.127 529
kiekerjan 776 315


10 users hebben ons verlaten te weten:

Skywave 9.450.000 1.125.854
Brobbel 4.706.681 887.833
MoT-Pissuh 1.725.000 155.353
Attix 1.378.558 637.178
DarkTerror 804.555 468.432
Brobbel3 309.284 31.062
Brobbel2 264.850 147.660
Brobbel4 211.345 51.147
Brobbel5 68.923 34.277
Brobbel6 1 2

Nog steeds niet in de user top 20 ? Kom jodelen in het IRC kanaal van het GoT team: irc.tweakers.net #whatpulse
Statistieken gemaakt op: 11-2-2005 6:41:52 en zijn van 1102 t.o.v. 1002

Huishoudelijke mededelingen:
• Wil je ook meedoen met Whatpulse en het GoT team steunen? Lees dan de startpost van dit topic.
laatste.html voor de laatste HTML stats. - Nieuwe users in HTML

Wat opvalt:
• Brobbel :o HOI :D
• Skywave die zijn naam heeft veranderd.
• GoT sinds tijden weer in de min bij de dagelijkse stats...
• Veel leavende users, maar ook veel nieuwe :)

• Het GoT Whatpulse topic is gemoved van Internet & Telefonie (IT) naar Stuffis Generalis (SG) van een /4 naar een /1 :P

Maar goed in het oude topic is uitgelegd waarom dit gedaan is. Sommige Whatpulse members die in team GoT zitten kunnen de huiskamer (HK) niet bezoeken om wat voor reden dan ook (ban/nieuwe user of nog niet aangevraagd etc.) daarom is er tijdelijk besloten het Whatpulse topic in SG te zetten wat al meer toegankelijker is voor de Whatpulse leden die in team GoT zitten.

Maar omdat SG ook niet helemaal 100% een publiek forum is ( je hebt 50 posts en een minimum van 30 dagen registratie nodig om erin te kunnen ) is een topic geopend in Lieve adjes, ter discussie, om het Whatpulse topic openbaar te houden zoals oorspronkelijk in IT het geval was. Waarom is het WhatPulse topic buiten open zicht gemoved?

Gelieve wel even rekening houden met de reactie van Zeef ( zeef in "Waarom is het WhatPulse topic buiten ope..." ) mocht je nog iets willen toevoegen aan dat topic.


En tot slot als er mensen zijn die weer mensen kennen ( foute zin maar goed, weet het niet anders ff neer te zetten :P) die (nog) niet in SG kunnen maar wel de laatste dagelijkse stats willen zien moeten zich (hopelijk tijdelijk) behelpen met deze url: http://lighteye.whyz.nl/data/laatste.html.

[Voor 4% gewijzigd door Anoniem: 26235 op 11-02-2005 07:19]


 • pven
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online
Op mijn werk tik ik me suf, maar helaas komt WhatPulse niet door de proxy heen. Iemand tips om bv. de toetsaanslagen in een bestandje op te slaan en van thuis uit te uploaden?

We gaan eraan! || Marktplaats-meuk. Afdingen mag! ;-) || slotje.com for sale || Dank pven!


 • Ramkoemar
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 07-06 16:12
ik gebruik al een tijdje zo'n keypulse van dolphin-projects, sta op dit moment rond de 6,879,354 keys. muisaanslagen worden helaas niet geregistreerd...ik denk dat ik ga overstappen :)
http://dolphin.twistification.net/

 • Kayshin
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 09-03-2018

Kayshin

Bl@@T @@P!!!

Ik ben het gedeeltelijk eens met de beslissing van de modjes, maar voor het grootste gedeelte toch ook met de rest, gister bijvoorbeeld van 10-17 uur gediscussieerd op de irc en de hele tijd de stats bijgehouden, dan is het heel jammer als je eindelijk over de miljard gaat en dat t topic dan gemoved wordt. Je ziet meteen de consequenties...

Topic move ivm het niet geheel bijhoren van het topic in het forum snap ik, maar zoals al een paar keer is vermeld, zou het een idee zijn om dan voor dergelijke projecten (of hoe je het wilt noemen) een forum aan te maken...

Al met al is het heel jammer dat dit alles is gebeurd...

My personal videoteek: -Clique-; -NMe- is een snol!


 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18:36

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Ik heb het team ook gejoined :)

Hopelijk joinen oude (en nieuwe) members ook het team weer, want Quakenet moet natuurlijk wel uiterlijk volgende week vrijdag verslagen zijn :D

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Ramoe schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 10:38:
ik gebruik al een tijdje zo'n keypulse van dolphin-projects, sta op dit moment rond de 6,879,354 keys. muisaanslagen worden helaas niet geregistreerd...ik denk dat ik ga overstappen :)
http://dolphin.twistification.net/
Die Project-Dolphin is al een tijdje dood en bij WhatPulse doen er meer actieve mensen mee. En het alle belangrijkste: WhatPulse heeft een veel betere anti-cheat. Dat kan ik niet zeggen bij Project Dolphin waar mensen kps van 15 halen?

 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

Ramoe schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 10:38:
ik gebruik al een tijdje zo'n keypulse van dolphin-projects, sta op dit moment rond de 6,879,354 keys. muisaanslagen worden helaas niet geregistreerd...ik denk dat ik ga overstappen :)
http://dolphin.twistification.net/
Je kan ze ook naast elkaar gebruiken. Hierover zijn ook al meerdere meldingen gedaan in voorgaande whatpulse topics.

 • SmartDoDo
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 08-06 22:37

SmartDoDo

Woeptiedoe

/me SmartDoDo heeft ook maar gek gedaan en heeft zich aangemeld :)

Ben heel benieuwd hoe langzaam de tikken zullen gaan :+

 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18:36

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Ik wil ook wel eens komen chatten op IRC, maar mIRC is maar een 30 dagen evaluatie versie. Zijn er nog meer programma's waarmee je op IRC kunt ? :)

 • Cloud
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 08-06 08:02

Cloud

FP ProMod

Ex-moderatie mobster

Ik denk eigenlijk dat de keys van SmartDodo wel hard zullen gaan ;) En anders moet je mooi uitgebreide slotjes gaan schrijven :+ Dat helpt ook! In ieder geval heel tof dat je ook meedoet ;)
ScottB schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 10:57:
Ik wil ook wel eens komen chatten op IRC, maar mIRC is maar een 30 dagen evaluatie versie. Zijn er nog meer programma's waarmee je op IRC kunt ? :)
Hij werkt daarna ook nog wel ;) O-)
Maar anders kun je zoeken op google en gratis clients vinden, zelfs wel wat opensource varianten.

[Voor 55% gewijzigd door Cloud op 11-02-2005 11:00]

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity. - Robert J. Hanlon
60% of the time, it works all the time. - Brian Fantana


 • Leutje
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Wat is nou precies de reden dat WhatPulse niet in het DPC forum mag?
Enkel omdat we geen clockpulsen verslinden?

A project is never finished.You can always think of something new. - RobV https://discord.gg/WEQG6qT


 • Korakal
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 10:34

Korakal

Up up up!

Zie de uitleg in het LA topic: omdat het niet distributed is. Voor uitleg daarvan verwijs ik je naar de DPC-FAQ.

Anoniem: 112352

* Anoniem: 112352 kijkt naar de stat's ;(

Achjah, een paar mensen met 200k aan keys verloren. Doorvoor in de plaats zijn er ook genoeg nieuwe users gekomen :D

Oproep aan alle (nieuwe) users: kom naar #whatpulse, praat over de gekste dingen, en voordat je het weet staat GoT op #1 :D

 • Woudloper
 • Registratie: November 2001
 • Niet online

Woudloper

« - _ - »

En op dit moment zijn we over de 1 miljard keys als je kijkt naar de GoT pagina bij whatpulse.
Gathering of Tweakers - gathering.tweakers.net

This team has 1114 member(s), which have typed 1,000,616,827 keys and clicked 315,700,569 times alltogether.
The team holds 2.73% percent of all the teams/users of this project.

 • G F0rce 1
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 04-03-2015
Goed, maar het lijkt mij verstandig als we dit topic schoon houden van de discussie of wel wel dan al wel te niet bij het DPC onderdeel horen, en het hier gewoon over whatpulse hebben. De crew is aan het overleggen tot een beslissing laten we die nu gewoon maar afwachten.

I feel absolutely clean inside, and there is nothing but pure euphoria. - Alexander Shulgin


 • Valkyre
 • Registratie: April 2002
 • Laatst online: 16:23

Valkyre

Kitesurf FTW!

ow vet we staan weer over de 1000 miljoen way 2 go :)

ja en nieuwe members kom naar #whatpulse op IRC
en typ !wp <whatpulsename> voor je score

iRacing Profiel


 • Kayshin
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 09-03-2018

Kayshin

Bl@@T @@P!!!

ScottB schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 10:57:
Ik wil ook wel eens komen chatten op IRC, maar mIRC is maar een 30 dagen evaluatie versie. Zijn er nog meer programma's waarmee je op IRC kunt ? :)
Opera, heb je meteen een goeie browser :P

My personal videoteek: -Clique-; -NMe- is een snol!


 • Korakal
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 10:34

Korakal

Up up up!

Jullie krijgen een zetje naar Software Algemeen; er is besloten dat dit topic het beste op z'n plek is in SA. Gelieve aub geen discussie over deze beslissing en/of aanverwante zaken in dit topic te voeren, Lieve Adjes is daarvoor de geëigende plek.

Ik heb overigens een hele rits off-topic replies verwijderd.

[Voor 3% gewijzigd door Korakal op 11-02-2005 14:07]


 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

Had laatst per ongeluk gepulsed, maar achteraf maar blij ook want na een systeem herstel van win XP was ik mn que kwijt :P Gelukkig maar 15k, was anders bijna 300k kwijt geweest :) Gelukje bij ongelukje dus ;)

offtopic:
Bedankt voor adopteren SA! :Y)

[Voor 11% gewijzigd door wdekreij op 11-02-2005 14:13]


 • Kayshin
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 09-03-2018

Kayshin

Bl@@T @@P!!!

Vinnet al kewl dat we weer boven t miljard zitten :D:D:D

Moeten eigenlijk een megapulse doen om dalijk in 1x Qnet voorbij te gaan...
Misschien iets te regelen? Dan ga ik nu lavast sparen...

My personal videoteek: -Clique-; -NMe- is een snol!


 • Scott
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18:36

Scott

Ik ben, dus ik tweak

Kayshin schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 13:27:
[...]


Opera, heb je meteen een goeie browser :P
Die heb ik nu ook al :+

 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
Mijn nick is weer Skywave, ben tevreden met het plaatsje in SA ;). Nog 25 miljoen te gaan : :7

 • Tsunami
 • Registratie: Juni 2002
 • Niet online
ScottB schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 10:57:
Ik wil ook wel eens komen chatten op IRC, maar mIRC is maar een 30 dagen evaluatie versie. Zijn er nog meer programma's waarmee je op IRC kunt ? :)
Je kan mIRC gewoon verder gebruiken na die 30 dagen hoor :) Je krijgt wel zo'n melding dat je moet registreren, maar het hoeft dus niet :P

Enne, wat is er nou met Brobbel gebeurt? Is het hele HK gebeuren de reden dat hij weg is gegaan? :/

 • nero355
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 19:00

nero355

ph34r my [WCG] Cows :P

ScottB schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 10:57:
Ik wil ook wel eens komen chatten op IRC, maar mIRC is maar een 30 dagen evaluatie versie. Zijn er nog meer programma's waarmee je op IRC kunt ? :)
Check software meuktracker en zoek op laatste versie van XChat voor Windows of Linux ;) Hij wordt ook gesupport door WhatPulse mensen voor scripts enzo !!!

|| DPC GoT WhatPulse Team :) || Pi-Hole : Geen advertenties meer voor je hele netwerk! >:) ||


 • pisart
 • Registratie: Juni 2002
 • Niet online
WTF opeens heeft Quakenet 1,038 miljard aan keys :? Dat is wel minder :'(

Edit: Ik zie dat raelyn is bijgekomen met 15 miljoen keys :(

[Voor 53% gewijzigd door pisart op 11-02-2005 16:32]


Anoniem: 114584

dj_tsunami schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 15:31:
[...]

Je kan mIRC gewoon verder gebruiken na die 30 dagen hoor :) Je krijgt wel zo'n melding dat je moet registreren, maar het hoeft dus niet :P

Enne, wat is er nou met Brobbel gebeurt? Is het hele HK gebeuren de reden dat hij weg is gegaan? :/
Ik gebruik xChat, dat is naar mijn weten helemaal gratis

 • Valkyre
 • Registratie: April 2002
 • Laatst online: 16:23

Valkyre

Kitesurf FTW!

damn hoe kom quakenet ineens op een voorsprong van 25 miljoen? die was veel kleiner toch?

iRacing Profiel


 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
Maak van die 25 ondertussen maar 34.

[Voor 78% gewijzigd door Justawitte op 11-02-2005 17:07]


 • DaMoUsYs
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 08:23
grr dat gaat weer veelste rap

Check dit en help mee!


 • Erkens
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Erkens

Fotograaf / Backend developer

ik heb ook die client ook maar weer eens onder het stof uit gehaald :)
hoewel ik niet zo heel veel typ op deze machine, maargoed, alle beetjes helpen uiteraard :)

 • Brobbel
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 06-06 15:54
Dankzij de goede oplossing en een verzoekje van Skywave hebben wij ons weer gejoined met GoT.

 • F_J_K
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online

F_J_K

Moderator CSA/PB

Front verplichte underscores

Trouwens heb ik me ook maar aangemeld. Ik ben benieuwd of ik relatief veel of juist weinig typ :P

En ik moet wel weten waar ik het over heb als ik hier af en toe moet komen kijken of er geen heel rare dingen gebeuren :+

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind' (Terry Pratchett, Eric)


 • victenn
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 08-06 13:50
Gelukkig is alles weer goed gekomen :) We zitten weer boven de miljard alle leden die zijn weggegaan zijn terug. En een hoop nieuwe leden erbij.

Ik typ nog steeds niet zo veel zit veel op mijn gc de laatste tijd.Als ik verslagen voor school ga maken dan komen de keys wel weer binnen.

Last FM


 • SandaX
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 09:19

SandaX

Nicht Ärgern nur wundern

Misschien heeft de opschudding ook nog weer een positief effect, we hebben nu alweer 2 mods als nieuwe leden :)

De miljard gelukkig gehaald, nu op naar Qnet. Hoe gaan we het vieren als we eenmaal nr 1 zijn?

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Nu online
Lol, bij iedere verhuizing naar een ander forum krijgen we er weer users bij... SmartDoDo enzo toen ie naar de HK ging, nu F_J_K... kunnen ze het niet nog een tijdje blijven rondsmijten? :+ Ik stel voor dat het iig even langs WL gaat... als een van de WL mods ook mee gaan doen... daar heb je lekker lange reply's! :D :P

Mnee, ik hoop dat het nu gewoon opgelost is. Al die verhuizingen zijn ook slecht voor het team, als je het grootste team wilt worden en blijven is wat stabiliteit sowieso een vereiste lijkt me... :)

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • Skywave
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 09-10-2018
Brobbel schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 19:07:
Dankzij de goede oplossing en een verzoekje van Skywave hebben wij ons weer gejoined met GoT.
Dank je wel O+ :+

 • apollo13
 • Registratie: Oktober 2003
 • Laatst online: 17:49
XanderH schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 20:31:
Lol, bij iedere verhuizing naar een ander forum krijgen we er weer users bij... SmartDoDo enzo toen ie naar de HK ging, nu F_J_K... kunnen ze het niet nog een tijdje blijven rondsmijten? :+ Ik stel voor dat het iig even langs WL gaat... als een van de WL mods ook mee gaan doen... daar heb je lekker lange reply's! :D :P
Mnee, ik hoop dat het nu gewoon opgelost is. Al die verhuizingen zijn ook slecht voor het team, als je het grootste team wilt worden en blijven is wat stabiliteit sowieso een vereiste lijkt me... :)
Stuur de verhuizers maar weer, wie weet komen er dan nog meer leden bij ;)

Even zonder dollen we gaan weer lekker, nog een paar dagen en kwaaknet is no.2 i.p.v. 1 :D

apollo13


 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Ik denk dat bijna iedereen weer terug is :)

1 #Team.Quakenet 359 1,039,015,050 267,882,941
2 GoT 1103 1,012,606,653 319,270,523

Nog zo'n 27mil :)
Het GoT Whatpulse topic is gemoved van Internet & Telefonie (IT) naar Stuffis Generalis (SG) van een /4 naar een /1 :P
Volgens mij is dit echt SA? >:)

[Voor 36% gewijzigd door Dutchmega op 11-02-2005 22:53]


 • Erkens
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Erkens

Fotograaf / Backend developer

Dutchmega schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 22:51:
Ik denk dat bijna iedereen weer terug is :)
zelfs mensen die na 5 maanden weer terug komen :+

Anoniem: 123846

en ik ben over de 4 miljoen heengegaan vandaag. nog 1 miljoen naar de volgende paal. eind maart dus?

Anoniem: 26235

bfmaps is trouwens ook weer up, heb geen idee wat er aan de hand was maar alle data schijnt er nog gewoon op te staan :)

http://www.bfmaps.nl/~lighteye/whatpulse/nummer1/ btw :) moet de php nog eens gaan aanpassen, nu laat ie ook keys in het rood zien terwijl het best mogelijk is dat je eruit ligt kwa datum maar kwa keys nog in de race zit...

Momenteel een beetje verslaaft aan ROSE :P [rml][ PC MMORPG] ROSE Online deel 3[/rml] ;)

 • krvabo
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 08-06 09:26

krvabo

MATERIALISE!

Topicstarter
Dutchmega schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 22:51:

[...]
Volgens mij is dit echt SA? >:)
IT -> HK (nieuw) -> SG -> SA
/10 is ook mooi ;)

Pong is probably the best designed shooter in the world.
It's the only one that is made so that if you camp, you die.


Anoniem: 123846

ideetje: subteams???

ik zie dat het mogelijk is. dit team heeft bijvoorbeeld subteams:

http://www.united-christians.net/

een team met nederlandse roots btw

[Voor 14% gewijzigd door Anoniem: 123846 op 11-02-2005 23:02]


 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
waar staan al die /1 /5 /10 eigenlijk voor?

@erkens, ik dacht al zoiets, maar zag nergens die getallen staan, maar nu dus wel... ;)

[Voor 52% gewijzigd door Justawitte op 11-02-2005 23:05]


 • Erkens
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Erkens

Fotograaf / Backend developer

justawitte schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 23:02:
waar staan al die /1 /5 /10 eigenlijk voor?
forum id's :)

Stuffis Generalis
Dutch Power Cows
Software Algemeen

kijk maar naar het laatste deel van deze URL's :)

Anoniem: 123846

http://gathering.tweakers.net/forum/list_topics/1
http://gathering.tweakers.net/forum/list_topics/5
http://gathering.tweakers.net/forum/list_topics/10

was even wat te voorbarig. deze moeten voor zich spreken

[Voor 218% gewijzigd door Anoniem: 123846 op 11-02-2005 23:09]


 • Erkens
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Erkens

Fotograaf / Backend developer

Anoniem: 123846 schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 23:04:
typ maar eens gathering.tweakers.net/1 -gathering.tweakers.net/5 - gathering.tweakers.net/10 in
dan krijg je een 404 :*

 • FrostXL
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 07-06 21:25

FrostXL

cool as ice

Anoniem: 123846 schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 23:00:
ideetje: subteams???

ik zie dat het mogelijk is. dit team heeft bijvoorbeeld subteams:

http://www.united-christians.net/

een team met nederlandse roots btw
Dat idee heb ik ook al een keer eerder geopperd, maar toen bleek er niet echt veel animo voor te zijn, veel mensen hebben als volgende doel met nederland duitsland in te halen.

Weet jij al?


 • Super_ik
 • Registratie: Maart 2001
 • Laatst online: 17:43

Super_ik

haklust!

hmm, alweer een nieuw stat topic dus? waar is de vorige deel 6 gebleven :?

8<------------------------------------------------------------------------------------
Als ik zo door ga haal ik m'n dood niet. | ik hou van goeie muziek


 • Tsunami
 • Registratie: Juni 2002
 • Niet online
Denkt iedereen er ook even aan om z'n sig te updaten O-) Zie nog veel sigs die naar het oude topic linken :)

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Nu online
Super_ik schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 23:41:
hmm, alweer een nieuw stat topic dus? waar is de vorige deel 6 gebleven :?
Dat is deze, deze is verplaatst vanuit de HK :)

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


Anoniem: 26235

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp_logo.png

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%202%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20k%20e%20y%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - pisart11.960.351 (+166.265) 1.673.330 (+30.512)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - Gromba11.365.979 (-) 2.035.567 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Skywave9.500.000 (-) 1.131.219 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - RobdeZwaan9.244.651 (-) 381.608 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - Bobje7.698.426 (-) 84.056 (-)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - aKra7.144.846 (+11.296) 861.834 (+3.291)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - iXi6.909.223 (+31.416) 1.255.538 (+9.413)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - [ErA]6.822.428 (-) 2.065.550 (-)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - Passenger6.235.248 (-) 325.532 (-)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Yinchie6.168.781 (+20.185) 2.373.257 (+16.512)
11 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (11) - reinaldo5.839.461 (+45.726) 1.131.784 (+12.352)
12 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (12) - J0YR1D3R5.822.789 (+37.377) 1.335.932 (+9.147)
13 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (13) - KompjoeFriek5.693.309 (+54.074) 1.237.120 (+6.207)
14 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (14) - promwarm5.462.267 (+74.817) 1.221.539 (+17.887)
15 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (15) - wdekreij5.217.631 (-) 2.289.243 (-)
16 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (16) - Hans905.100.004 (+50.001) 1.556.644 (+9.147)
17 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (17) - Symsonic4.948.754 (-) 533.670 (-)
18 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (21) +3itons4.831.261 (+134.690) 1.329.813 (+37.396)
19 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (18) -1Sh1ft4.819.487 (-) 626.950 (-)
20 http://lighteye.whyz.nl/pics/new.gifBrobbel4.802.994899.309

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20%20%20-%20%20%20c%20l%20i%20c%20k%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - Yinchie6.168.781 (+20.185) 2.373.257 (+16.512)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - wdekreij5.217.631 (-) 2.289.243 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - [ErA]6.822.428 (-) 2.065.550 (-)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Gromba11.365.979 (-) 2.035.567 (-)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - Wussie4.741.680 (+47.218) 1.728.574 (+44.978)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (7) +1pisart11.960.351 (+166.265) 1.673.330 (+30.512)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (6) -1Jackabuzah2.688.055 (-) 1.653.161 (-)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - Hans905.100.004 (+50.001) 1.556.644 (+9.147)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - NakedOne1.000.263 (-) 1.499.046 (-)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Maegrim2.932.318 (+34.537) 1.473.858 (+8.114)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20t%20e%20a%20m%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - #Team.Quakenet359 (+2)1.039.641.693 (+28.380.775)268.106.336 (+4.780.927)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GoT1103 (+17)1.014.103.234 (+18.107.116)319.851.232 (+5.823.152)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - Hinnavaatlus354 (-)633.358.713 (+2.439.534)239.333.831 (+979.436)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - Neowin.net386 (-)437.329.446 (+1.008.016)119.224.267 (+326.159)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - ACCESSOFEVIL102 (-)389.646.620 (+414.686)45.600.427 (+124.919)
6 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (6) - #mTw.Elite92 (-)362.720.520 (+363.063)95.661.146 (+114.805)
7 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (7) - SultansofPulse16 (-)276.318.008 (+213.317)40.995.237 (+60.243)
8 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (8) - fok!254 (-)265.626.467 (+1.331.222)90.167.891 (+498.768)
9 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (9) - AAO-Tracker313 (-)249.089.654 (+1.849.420)82.227.554 (+785.739)
10 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (10) - Rautemusik229 (-)236.652.335 (+611.295)87.048.465 (+196.614)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=M%20i%20j%20l%20p%20a%20l%20e%20n%20
Hout (100.000) - 4 user(s)
745 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (982) +237westereen200.988 (+174.994) 87.755 (+65.871)
823 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (874) +51Capa136.858 (+45.269) 50.910 (+20.998)
824 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (922) +98Lightning502134.361 (+75.711) 100.957 (+23.805)
843 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (935) +92Svennos86119.210 (+65.345) 43.003 (+6.725)
Kool (250.000) - 3 user(s)
578 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (696) +118Bebob_NL447.431 (+207.351) 173.037 (+50.001)
606 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (796) +190chaos110392.653 (+247.653) 78.099 (+69.834)
691 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (730) +39Chinees255.660 (+52.945) 75.540 (+2.412)
Steen (500.000) - 3 user(s)
519 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (636) +117Hercul3s552.814 (+209.768) 305.523 (+133.004)
549 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (596) +47Tomaz503.244 (+111.111) 272.069 (+58.472)
551 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (556) +5Stierenoog500.444 (+28.763) 138.170 (+353)
Beton (750.000) - 3 user(s)
404 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (551) +147p1koN801.342 (+320.523) 349.508 (+139.144)
415 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (419) +4Jordy768.823 (+39.924) 216.343 (+11.733)
419 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (428) +9OkkE750.468 (+51.041) 200.100 (+13.142)
Gewapend beton (1.000.000) - 5 user(s)
313 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (554) +241Tarin1.075.293 (+599.087) 302.646 (+209.891)
317 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (345) +28Parivo1.048.060 (+85.476) 564.649 (+32.663)
328 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (368) +40rfoppen1.018.194 (+126.472) 411.395 (+56.748)
338 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (335) -3ValHallA|SW1.004.817 (+9.179) 227.502 (+5.145)
339 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (341) +2zeef1.004.581 (+25.639) 196.073 (+3.042)
Metaal (2.500.000) - 1 user(s)
93 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (96) +3Milenco2.563.223 (+91.132) 761.149 (+28.236)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=W%20a%20n%20n%20e%20e%20r%20%20%20t%20o%20t%20%20%20n%20u%20m%20m%20e%20r%20%20%201%20
#Team.Quakenet (de nummer 1) doet nu 450 dagen mee met 2.310.315 keys (+58.063) als gemiddelde per dag. GoT doet nu 204 dagen mee met 4.971.094 keys (+64.709) als gemiddelde per dag.

Dit zou betekenen dat het nog
10 dagen zal duren voordat we op nummer 1 komen.

Quakenet zal dan 1.062.744.842 keys hebben.
GoT zal dan 1.063.814.177 keys hebben.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=Q%20u%20a%20k%20e%20n%20e%20t%20%20%20o%20v%20e%20r%20z%20i%20c%20h%20t%20
Quakenet - top 3 users
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/new.gifraelyn15.983.9812.053.787
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (1) -1KekS (M)15.352.915 (-) 1.557.780 (-)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (2) -1GuiLLemot14.853.309 (-) 679.934 (-)
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
Quakenet - top 3 pulses
1101 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (105) +4sare`3.589.045 (+178.560) 1.384.238 (+52.391)
239 http://lighteye.whyz.nl/pics/down.gif (38) -1m3tr07.791.830 (+113.829) 2.815.606 (+69.185)
356 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (57) +1p0k3r5.512.949 (+110.345) 2.153.409 (+23.351)
74 van de 355 users (21%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 28.672 keys per user die gepulsed heeft.

Het gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 2.919.289 keys. Dit betekent dat het gemiddelde gestegen is met 63.859 keys.
http://lighteye.whyz.nl/pics/tp_569.gif
Quakenet - Nieuwe en leavende users
2 nieuwe leden:

raelyn 15.983.981 2.053.787
wannabZ 10.284.773 1.981.251


Geen leavende Quakenet users.http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%201%200%20%20%20c%20h%20a%20t%20s%20l%20e%20t%20%20%20v%20a%20n%20%20%20d%20e%20%20%20d%20a%20g%20
1313 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (554) +241Tarin1.075.293 (+599.087) 302.646 (+209.891)
2162 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (204) +42PsyBelgium1.900.000 (+350.000) 237.185 (+46.598)
3404 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (551) +147p1koN801.342 (+320.523) 349.508 (+139.144)
4151 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (186) +35Dersan1.958.652 (+263.226) 450.396 (+84.349)
5606 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (796) +190chaos110392.653 (+247.653) 78.099 (+69.834)
6519 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (636) +117Hercul3s552.814 (+209.768) 305.523 (+133.004)
7578 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (696) +118Bebob_NL447.431 (+207.351) 173.037 (+50.001)
8745 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (982) +237westereen200.988 (+174.994) 87.755 (+65.871)
91 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - pisart11.960.351 (+166.265) 1.673.330 (+30.512)
1018 http://lighteye.whyz.nl/pics/up.gif (21) +3itons4.831.261 (+134.690) 1.329.813 (+37.396)
267 van de 1095 users (24%) hebben gisteren gepulsed. Dat was een gemiddelde van 32.478 keys per user die gepulsed heeft.

Ons gemiddelde van gisteren van alle users bijelkaar was 925.798 keys. Dit betekent dat ons gemiddelde gestegen is met 2.964 keys.

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=T%20o%20p%20%20%205%20%20%20c%20o%20u%20n%20t%20r%20i%20e%20s%20
1 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (1) - USA8.904.118.471 (+50.033.779)2.479.150.970 (+16.845.405)10.903 (+32)
2 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (2) - GER6.235.260.906 (+20.743.881)1.760.272.758 (+7.399.190)4.384 (+2)
3 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (3) - NL3.340.194.509 (+21.833.456)1.026.208.529 (+7.398.535)4.371 (+18)
4 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (4) - UK2.259.198.022 (+10.175.469)666.460.826 (+3.543.801)3.009 (+8)
5 http://lighteye.whyz.nl/pics/still.gif (5) - CAN1.895.937.881 (+10.698.059)567.568.723 (+3.691.488)2.155 (+4)

http://lighteye.whyz.nl/pics/wp.php?t=1%209%20%20%20n%20i%20e%20u%20w%20e%20%20%20u%20s%20e%20r%20s%20
En tot slot een warm welkom voor de 19 nieuwe leden:

Skywave 9.500.000 1.131.219
Brobbel 4.802.994 899.309
MoT-Pissuh 1.751.500 167.516
Attix 1.708.678 814.947
MeScott 1.173.376 265.435
DarkTerror 865.218 478.007
Brobbel3 309.284 31.062
Brobbel2 264.850 147.660
Brobbel4 216.798 61.962
Brobbel5 68.923 34.277
FJK 20.439 4.313
SmartDoDo 12.689 10.418
StickyPoundeZ 5.313 640
P_de_B 5.112 1.561
RonnieB 3.893 2.225
eendje 3.557 883
cbijlsma 729 241
wealthy_beggar 566 1.445
Brobbel6 1 2


1 leavende user:

Ik_ben_forumloos 9.500.000 1.131.219

Nog steeds niet in de user top 20 ? Kom jodelen in het IRC kanaal van het GoT team: irc.tweakers.net #whatpulse
Statistieken gemaakt op: 12-2-2005 8:02:49 en zijn van 1202 t.o.v. 1102

Huishoudelijke mededelingen:
• Wil je ook meedoen met Whatpulse en het GoT team steunen? Lees dan de startpost van dit topic.
laatste.html voor de laatste HTML stats. - Nieuwe users in HTML

• Veeeel nieuwe leden :)
• Quakenet die wanhopig probeert de kop boven water te houden, heel mooi want dan is de overwinning voor ons alleen maar mooier >:)

• Het Whatpulse topic is gemoved van SG naar SA, wat ik begrepen heb is dat dit ook een tijdelijke oplossing is totdat er iets beters is bedacht. Maar het topic staat in ieder geval weer in een publiek gedeelte op GoT, waarvoor dank :)

 • TwoR
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 13:49

TwoR

Gekleurde stippen

Zo heeft al die ophef over waar ons topic mocht staan toch nog wat opgeleverd 19 nieuwe users !! Das een mooi beetje.

Ik zie trouwens niks in teamsplitsing, dan ben je meteen het team gevoel kwijt en dat was nou ook net de reden dat er zo'n ophef was over waar dit topic moest staan. Lijkt me dus geen goed idee.

 • StickyPoundeZ
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 18-05-2022
Jaja, ik sta erbij en doe ook mee :P [StickyPoundeZ]

waar ik wel een beetje mee zit als ik NBA Live ga doen, reageert m'n toetsenbord oppertraag. Als ik Whatpulse afsluit weer gewoon normaal? Is dit normaal? Gamen telt sowieso wel lekker hard aan dan :P

Everything is possible, until it's not.


 • Swop1200
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 02-06 09:13
Hey, dit lijkt me wel tof om aan mee te doen! :)

Count me in! :Y)

Eigenlijk moet je dan wel zoveel mogelijk onzin typen op internet om aan een hogere score te komen (en vaak opnieuw toetsen na alles gedelete te hebben ;) ). Lijkt me geen probleen! :D

 • Drawer
 • Registratie: November 2004
 • Niet online
SpiffyClaptrap schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 09:10:
Jaja, ik sta erbij en doe ook mee :P [StickyPoundeZ]

waar ik wel een beetje mee zit als ik NBA Live ga doen, reageert m'n toetsenbord oppertraag. Als ik Whatpulse afsluit weer gewoon normaal? Is dit normaal? Gamen telt sowieso wel lekker hard aan dan :P
Ja, dat is wel vaker. Wel jammer voor die keys.

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Mensen met problemen: Al de nolag versie geprobeerd?
Quakenet - Nieuwe en leavende users
2 nieuwe leden:

# raelyn 15.983.981 2.053.787
# wannabZ 10.284.773 1.981.251
*auw!
@ Kwaaknet: Het is onvermijdelijk. Aanvaard je lot >:)
This team has 1126 member(s)
We doen het wel lekker :) Kunnen we niet meer modjes aantrekken? :9

[Voor 88% gewijzigd door Dutchmega op 12-02-2005 09:57]


 • Arie-Kanarie
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 16:41

Arie-Kanarie

Een keer wat anders

hmmm paar dagen terug was het nog 4 dagen, nu nog tien. ach wat maakt het uit. We halen ze wel, hun lot is al bepaald, ze zullen de eeuwige tweede worden ;)

Was ff paar dagen niet online geweest (druk/LAN) dus heb dat hele verhuisverhaal beetje gemist maar gelukkig is het nu weer hier zodat ik er ook bij kan en kan posten (keys :9~)

Owja nu moet ik mn signature ook weer ff aanpassen, ook zoiets.

Zo vink het wel weer genoeg voor nu, vind dit een alleraardigste terugvind post, al zeg ik het zelf ;)

Software ontwikkelen in de Achterhoek voor leuke klanten door heel Nederland? Klik hier


 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Nu online
offtopic:
Lighteye, in jouw WhatPulse profile heb je een link naar je "homepage" staan... ik weet niet, maar op een of andere manier vind ik dit nou net wat onprofessioneler overkomen dan je verwacht van een founder van 1 van de grootste teams... magoed :P


Weer wel 25,5 miljoen achterstand... Quakenet is nieuwe leden aan het aantrekken... :(
Maja, we gaan ze wel voorbij, voor de 2 miljard... :P

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


Anoniem: 112352

XanderH schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 11:22:
offtopic:
Lighteye, in jouw WhatPulse profile heb je een link naar je "homepage" staan... ik weet niet, maar op een of andere manier vind ik dit nou net wat onprofessioneler overkomen dan je verwacht van een founder van 1 van de grootste teams... magoed :P


Weer wel 25,5 miljoen achterstand... Quakenet is nieuwe leden aan het aantrekken... :(
Maja, we gaan ze wel voorbij, voor de 2 miljard... :P
Dat gaat zowieso lukken :+

Misschien vraagje aan mods: verplicht maken als je lid maakt van GoT, ook lid moet zijn van Whatpulse >:)

 • Drawer
 • Registratie: November 2004
 • Niet online
Anoniem: 112352 schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 12:44:
[...]


Dat gaat zowieso lukken :+

Misschien vraagje aan mods: verplicht maken als je lid maakt van GoT, ook lid moet zijn van Whatpulse >:)
Is dat serieus? Nee, toch?

Want mensen dwingen is bad, very bad. :/

 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Drawer schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 12:52:
[...]


Is dat serieus? Nee, toch?

Want mensen dwingen is bad, very bad. :/
Dwingen? Nee toch.. We "bevelen" het alleen aan })

 • GeleFles
 • Registratie: Augustus 2001
 • Niet online

GeleFles

What's in a bottle?

Dutchmega schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 12:56:
[...]


Dwingen? Nee toch.. We "bevelen" het alleen aan })
hehe, doe mee met whatpulse, want anders....... :P :P })

ik sta nu ook bij de nieuwe users, ik zal wel ff wat meer gaan typen ofzo ;) :D

 • OneUp
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 03-09-2018
Ik hoop wel dat dit topic niet in de HK komt...daar kan ik dus niet in.

Mocht het wel naar de HK gemoved worden, dan zullen jullie mij verliezen als Pulser. Omdat ik dan dus niet meer lekker mee kan kijken in het topic en er dus niks meer aan is voor mij, en ook uit principe.

[Voor 11% gewijzigd door OneUp op 12-02-2005 13:40]

People are just like trees. They fall down when you hit them mutiple times with an axe.


 • wdekreij
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 06-11-2022

wdekreij

Dubbelzinnig

OneUp schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 13:37:
Ik hoop wel dat dit topic niet in de HK komt...daar kan ik dus niet in.

Mocht het wel naar de HK gemoved worden, dan zullen jullie mij verliezen als Pulser. Omdat ik dan dus niet meer lekker mee kan kijken in het topic en er dus niks meer aan is voor mij, en ook uit principe.
Als je jezelf eerst even goed laat informeren... Dan had je geweten dat het nu hier blijft ;)

 • F_J_K
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online

F_J_K

Moderator CSA/PB

Front verplichte underscores

Dutchmega schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 12:56:
Dwingen? Nee toch.. We "bevelen" het alleen aan })
Of het een serieuze suggestie was, betwijfel ik :P Het wordt in ieder geval totaal niet overwogen door T.net ;)

'Multiple exclamation marks,' he went on, shaking his head, 'are a sure sign of a diseased mind' (Terry Pratchett, Eric)


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
F_J_K schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 13:48:
[...]

Of het een serieuze suggestie was, betwijfel ik :P Het wordt in ieder geval totaal niet overwogen door T.net ;)
Goh, dat verbaasd me wel :P

We krijgen nog altijd elke dag wel een paar leden erbij, dus ik zie geen reden om voorlopig te gaan zoeken naar leden, het gaat immers zo ook goed :)
Hoewel ik er geen bezwaar tegen zou hebben als heel GoT ging pulsen :Y)

 • Anoniem: 115512
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
daar is het wachtwoord toch voor? :X

 • pven
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online
pven schreef op vrijdag 11 februari 2005 @ 08:10:
Op mijn werk tik ik me suf, maar helaas komt WhatPulse niet door de proxy heen. Iemand tips om bv. de toetsaanslagen in een bestandje op te slaan en van thuis uit te uploaden?
Iemand? :?

We gaan eraan! || Marktplaats-meuk. Afdingen mag! ;-) || slotje.com for sale || Dank pven!


 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Nu online
Dat gaat dus gewoon simpelweg niet... PC mee naar huis nemen en daar pulsen? :P Of verzin een andere oplossing, even een analoog modem pakken, je GSM met GPRS... of whatever...

Als het er alleen maar omgaat dat je om de zoveel tijd eventjes kunt pulsen is er vast wel een andere oplossing te verzinnen, keys mee naar huis nemen en daar pulsen gaat je niet lukken tenzij je je hele PC meeneemt dus :)

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • Drawer
 • Registratie: November 2004
 • Niet online
XanderH schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 15:19:
[...]


Dat gaat dus gewoon simpelweg niet... PC mee naar huis nemen en daar pulsen? :P Of verzin een andere oplossing, even een analoog modem pakken, je GSM met GPRS... of whatever...

Als het er alleen maar omgaat dat je om de zoveel tijd eventjes kunt pulsen is er vast wel een andere oplossing te verzinnen, keys mee naar huis nemen en daar pulsen gaat je niet lukken tenzij je je hele PC meeneemt dus :)
Hele pc? Harddisk zou toch al voldoende moeten zijn? ;)

 • pven
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online
PC meemen gaat me ook niet lukken (ik kom niet door de fysieke firewalll heen).

Jammer, nu gaan duizenden aanslagen verloren! :'(

We gaan eraan! || Marktplaats-meuk. Afdingen mag! ;-) || slotje.com for sale || Dank pven!


 • Drawer
 • Registratie: November 2004
 • Niet online
pven schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 15:23:
PC meemen gaat me ook niet lukken (ik kom niet door de fysieke firewalll heen).

Jammer, nu gaan duizenden aanslagen verloren! :'(
Wij zullen wel wat meer tikken voor je hoor. :*

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Nu online
Drawer schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 15:22:
[...]


Hele pc? Harddisk zou toch al voldoende moeten zijn? ;)
Ja, in principe wel, maar WhatPulse heeft ook registerinstellingen dus je zult moeten booten van die harddisk dan wat niet altijd even goed gaat met andere hardware... ;)
pven schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 15:23:
PC meemen gaat me ook niet lukken (ik kom niet door de fysieke firewalll heen).

Jammer, nu gaan duizenden aanslagen verloren! :'(
En je kunt niet op een andere manier even tijdelijk aan een internetverbinding komen? Er zijn echt genoeg opties hiervoor hoor, zoals ik al zei met een dailup modem of een GSM, je kunt ook zoeken naar niet beveiligde WLAN's in de buurt, je kunt moeilijk gaan doen en een tunnel naar huis opzetten via poort 80... er zijn genoeg opties als je het er voor over hebt... :P

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • RoD
 • Registratie: September 2004
 • Niet online

RoD

Admin Mobile & FP PowerMod
laat maar, onzin 8)7

[Voor 84% gewijzigd door RoD op 12-02-2005 16:56]


Anoniem: 114584

XanderH schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 16:31:
[...]


Ja, in principe wel, maar WhatPulse heeft ook registerinstellingen dus je zult moeten booten van die harddisk dan wat niet altijd even goed gaat met andere hardware... ;)


[...]


En je kunt niet op een andere manier even tijdelijk aan een internetverbinding komen? Er zijn echt genoeg opties hiervoor hoor, zoals ik al zei met een dailup modem of een GSM, je kunt ook zoeken naar niet beveiligde WLAN's in de buurt, je kunt moeilijk gaan doen en een tunnel naar huis opzetten via poort 80... er zijn genoeg opties als je het er voor over hebt... :P
Je kunt die bin bestanden uit program files toch kopiëren en thuis in je WP directory zetten? Of gaat dat niet werken?

 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
nee dat gaat niet werken, ik heb het ook eens gehad met een pc, toen heb ik van de ene hd naar de andere hd dat .bin bestand gekopieeert (het gaat hier om de zelfde computer maar met 2 verschillende windows-en erop) maar dat lukte zelfs al niet.

 • Xander
 • Registratie: Oktober 2002
 • Nu online
Anoniem: 114584 schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 17:33:
[...]


Je kunt die bin bestanden uit program files toch kopiëren en thuis in je WP directory zetten? Of gaat dat niet werken?
Dat gaat idd niet werken ;)
Ik quote even uit de TopicStart:
Vanwege de beveiliging schrijft het Whatpulse programma in een zogenaamde .bin bestand EN in het Windows register. Er is geen mogelijkheid om dit te backuppen ook weer vanwege de cheatgevoeligheid.
:)

PC specs!---Pulse mee voor GoT!
[22:49:37] <@Remy> ik wil een opblaasbare dSLR :+


 • Dutchmega
 • Registratie: September 2001
 • Niet online
Er word momenteel gewerkt aan een aparte versie die je kunt gebruiken op USB-drives en portable HD's :)
Anoniem: 114584 schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 17:33:
[...]


Je kunt die bin bestanden uit program files toch kopiëren en thuis in je WP directory zetten? Of gaat dat niet werken?
Anti-cheat is, zoals ik zei, stukken beter dan (edit: |:( ) bij Project Dolphin :)

[Voor 3% gewijzigd door Dutchmega op 12-02-2005 17:45]


 • Justawitte
 • Registratie: Juni 2004
 • Niet online
Maar stel dat je die versie dan over je oude versie gaat heen installeren dan ben je je pulses alsnog kwijt toch?

 • Drawer
 • Registratie: November 2004
 • Niet online
justawitte schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 17:49:
Maar stel dat je die versie dan over je oude versie gaat heen installeren dan ben je je pulses alsnog kwijt toch?
Ja, als je ze niet pulsed voor een nieuwe install ben je ze kwijt.

 • Erkens
 • Registratie: December 2001
 • Niet online

Erkens

Fotograaf / Backend developer

justawitte schreef op zaterdag 12 februari 2005 @ 17:49:
Maar stel dat je die versie dan over je oude versie gaat heen installeren dan ben je je pulses alsnog kwijt toch?
Ik had van 5 maanden gelden nog mijn .bin file (whatpulse zelf deinstalled, die file was achter gebleven) en na het installeren en starten zei whatpulse dat die file corrupt was oid en dat ik hem eerst moest verwijderen :)

 • AtleX
 • Registratie: Maart 2003
 • Niet online

AtleX

Tyrannosaurus Lex 🦖

Als het goed is ga ik vandaag nog over 2.5 miljoen heen \0/

12x360Wp = 4320 Wp @ Growatt 4200TL-XL. Zuid met helling 13° op plat dak.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee