Acties:
 • +14Henk 'm!

 • Martinspire
 • Registratie: Januari 2003
 • Nu online
Mede-auteur:
 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 22:56

G_Dragon


[Xbox] XSX / XSS Topic - deel 2

Welkom in het Tweakers XSX / XSS topic!
Dit topic is bedoeld om over de Xbox Series X en de Xbox Series S te praten.

Andere onderwerpen:
[XSX | XSS] Beschikbaarheid en levertijden | [XBOX Game Pass] Ervaringen en Discussie
(PSN/XBL) Het grote Trophy & Achievement topic | [Multi] Algemeen Headset Topic

Let op! ook hier gelden de algemene GoT regels dus hou het netjes, niet op de man spelen, trollen etc. XSX versus PS5 discussie is NIET toegestaan.

De nieuwe Xbox Series X, de snelste en krachtigste gameconsole


Power Your Dreams

De Xbox Series X is de opvolger van de huidige Xbox One. Een hoop nieuwe features zijn toegevoegd aan deze Xbox ten opzichte van de voorganger. Zo maakt de nieuwe Xbox gebruik van NVME SSD opslag, waardoor laadtijden korter zijn dan ooit. Daarnaast ondersteunt de console Direct X raytracing, zodat games er nog mooier uitzien. Ook framerates tot wel 120 frames per seconde hoort tot de mogelijkheden. Niet langer haperend beeld dus. En dankzij de backwards compatibility krijgen vrijwel alle games uit de Xbox geschiedenis ondersteuning voor de Xbox Series X. Je speelt al deze games dus al op je nieuwe Xbox.
Details
 • Ondersteunt vertikale en horizontale stand.
 • Ondersteunt tot 120FPS, variable refreshrate (VRR, via HDMI 2.1) en 8K weergave
 • Bevat een volgende generatie NVMe SSD om laadtijden significant te verkorten.
 • Bevat de nieuwe Zen2- en RDNA 2-architecturen van AMD voor optimale prestaties
 • Heeft 1 enkele grote fan, stiller dan een Xbox One X
 • 3D Spatial Sound, de volgende stap in audiotechnologie. Met ondersteuning van Dolby Atmos.
 • Optimale HDR weergave, met ondersteuning van Dolby Vision
 • Het "Series" gedeelte, geeft het meer vrijdom om andere dingen met de naam te doen (en dus meerdere consoles aan te plakken)
 • Controller heeft nu een Share-knop voor schermafbeeldingen en opnames
 • Controller is wat ronder dan de Xbox One variant, heeft een hybride d-pad zoals de Elite controllers hebben en is ook weer compatible met PC maar ook Xbox One
 • Verwijdert de barrieres van de vorige generatie en maakt grotere en indrukwekkende werelden mogelijk.
 • Hardware versnelde Ray Tracing
 • Gepatenteerde Variable Rate Shading (VRS) die meer uit de GPU moet halen
 • Minder vertraging door technologieën als Auto Low Latency Mode (ALLM)
 • Dynammic Latency Input (DLI) moet de console beter laten reageren op de controller input
 • Ontworpen voor een toekomst in de cloud met hardware en software om games naar de console en elders te brengen
 • Backwards compatibility, dus speel je Xbox One games ook gewoon op deze console. 4 generaties ver (alle Xbox generaties dus)
 • Compatible met al je Xbox One gaming accessories
 • Ondersteuning voor cross-generatie prestaties, dus je Achievements en savegames neem je mee.
 • Ook kun je je games meenemen door ze op de Expandable Storage te zetten. Plug-en-play waardoor je het makkelijk meeneemt naar je vriendenBeschikbare variantenXbox Series X
Pricewatch: Microsoft Xbox Series X
Release Date: 10-11-2020

Component Blowout


Hands On Fotos


Xbox Series S
Pricewatch: Microsoft Xbox Series S
Release Date: 10-11-2020

Component Blowout


Hands On Fotos


Specs
ConsoleXbox Series XXbox Series S
CPU8-core AMD Zen 2 CPU 3.8GHz, 3.6GHz SMT Enabled8-Core AMD Zen 2 CPU 3.6GHz, 3.4GHz SMT Enabled
GPUAMD RDNA 2 GPU, 52 CUs 1.825GHZAMD RDNA 2 GPU, 20 CUs 1.565GHz
GPU Power12.15 TFLOPS4 TFLOPS
SoC (System on a Chips ) Custom 7nm Enhanced SoCCustom 7nm Enhanced SoC
RAM16 GB GDDR6 320-bit10 GB GDDR6
Output reosolution4K at 60 fps1440p at 60 fps (with upscaling)
Storage1 TB PCie Gen 4 NVME SSD, 2.4GB/sec Uncompressed, 4.8GB/sec compressed512 GB PCie Gen 4 NVME SSD, 2.4GB/sec Uncompressed, 4.8GB/sec compressed
External Storage1 TB expansion card, USB HDD support1 TB expansion card, USB HDD support
Disc Drive4K UHD Blu-ray driveDigital Only
Display OutHDMI 2.1HDMI 2.1


Quick Resume

Tot 12 games tegelijk in slaapstand
Een van de meest interessante vragen over het idee was om te controleren hoeveel games we in deze staat kunnen houden zonder dat de console zegt “Tot dusver zijn we gekomen‘Nou, voorlopig staat het record op 12 gelijktijdige inactieve spellen.

De functie zorgt ervoor dat er een limiet wordt ingesteld op basis van de vereisten van de games, en wanneer deze de limiet bereikt, stopt de eerste game die is opgeslagen. Met meer veeleisende titels blijft het aantal in een paar vier of zes spellen, en het is in de combinatie van titels van andere consoles zoals Xbox 360 of de originele Xbox wanneer je er tien kunt overschrijden.


Dashboard

Dankzij de snelheidsverbeteringen merk je als eigenaar van een Xbox Series X dat de console ongeveer een derde sneller is dan de Xbox One wanneer je van game wisselt. Het thuisscherm laadt dus gewoon veel sneller. Het vorige dashboard voor de Xbox-consoles kan nog wel eens traag aanvoelen, maar dat is dus verleden tijd wanneer een Series X aanschaft.

Daarnaast zijn teksten beter leesbaar, ronde hoeken en geüpdatete animaties voor het Xbox-dashboard. Er zijn ook al diverse updates geweest om de functionaliteit uit te breiden.

Verder is er nog een aanpassing doorgevoerd aangaande gameclips delen. Wanneer je nu een video maakt van iets dat je het spel gebeurde, dan wordt die video meteen naar je smartphone gestuurd. Zo kun je die beelden direct met je vrienden delen. Dat typt toch wat fijner dan een controller.

Sinds 2021 zijn ook dynamische achtergronden een feit en is er meer in te stellen voor de look en feel van de dashboard.


Gehalveerde laadtijden


Games laden veel sneller op de next-gen consoles. Onafhankelijke journalisten hebben de laadtijden van verschillende games getest en hebben indrukwekkende laadtijden vastgesteld.

SpelXbox One XXbox Series X
Call of Duty: Warzone21 sec.16 Sec.
Assassin’s Creed Odyssey60 sec.30 Sec.
Destiny 2120 sec.43 Sec.
Red Dead Redemption 2128 sec.38 Sec.
Final Fantasy XV71 sec.13 Sec.
Control58 sec.10 Sec.
The Outer Worlds43 sec.11 Sec.


Backwards compatibility


Niet alleen zijn oude games speelbaar op de nieuwe console, ze zijn ook nog beter speelbaar. De backwards compatible games draaien op de Xbox Series X hardware zonder tussenkomst van emulatoren. Dat betekent dat de volledige specs van de next-gen console beschikbaar is, waaronder de SSD en de CPU. Hierdoor kunnen de oude games de beste mogelijke prestaties leveren op het gebied van resolutie en een stabielere framerate hebben. Daarnaast zorgt de SSD van de Xbox Series X voor kortere laadtijden. Dit zorgt ervoor dat je, wanneer je oude games weer opstart, een hele nieuwe ervaring te wachten staat. Eentje die je zelfs bij oude games uit je stoel kan blazen. Voor veel games is zelfs een hogere framerate mogelijk.

De oude games zullen niet alleen sneller en stabieler draaien op de komende console. Ze zullen er ook beter dan ooit uitzien. Dit wordt door een aantal technieken gerealiseerd. Enerzijds wordt de Heutchy methode gebruikt om de resolutie op te krikken. Deze methode wordt nu ook toegepast bij oude games op de Xbox One X. En door de enorme grafische kracht is dit prima haalbaar voor elke game.

Daarnaast is door een partnerschap met de Xbox Advanced Technology Group de mogelijkheid ontstaan om de oude games van HDR-reconstructie te voorzien. Dit zorgt ervoor dat alles er gelikter dan ooit uit ziet. Dat geldt niet alleen voor de Xbox One en Xbox 360 games, ook de originele Xbox titels die voordat HDR in het leven geroepen is uitgekomen zijn, hebben deze mogelijkheid.

Smart Delivery


Smart Delivery zorgt ervoor dat je een game maar één keer hoeft te kopen. Je kunt daarna altijd de best beschikbare versie spelen op de Xbox-console van je keuze. Smart Delivery wordt ondersteund door alle exclusieve games van onze Xbox Game Studios, waaronder Halo Infinite. En ook de meeste ontwikkelaars hebben het geïmplementeerd. Dus als je het Smart Delivery-logo ziet op bijvoorbeeld Cyberpunk 2077, dan weet je zeker dat als je die game koopt, je ook gratis de upgrade-versie van de game krijgt.


"Klik op de foto voor de volledige lijst met geoptimaliseerde games"

Het Geoptimaliseerd voor Xbox Series X|S-pictogram betekent dat de ontwikkelaar extra werk heeft geleverd om optimaal te profiteren van de unieke mogelijkheden van Xbox Series X|S. Bovendien zorgt Smart Delivery ervoor dat je de juiste versie van je game krijgt, ongeacht op welke Xbox je speelt.


Seagate Storage Expansion Card


Breid de capaciteit van de krachtigste gamingbeleving die Xbox ooit heeft gemaakt razendsnel uit met de Seagate Storage Expansion Card voor Xbox Series X. Speel je games thuis of neem deze opslagoplossing gewoon mee naar je vrienden. Zo profiteert je voortaan overal van topprestaties en razendsnelle laadtijden binnen handbereik.Capaciteit512GB, 1TB, 2TB
FlashgeheugenSpeciaal ontworpen PCIe Gen4x2 NVMe
VormfactorStorage Expansion Card voor Xbox Series X
Beperkte garantie3 Jaar


''Hij is erg klein''


USB 3.1 HarddriveSeagate Expansion Card
Stores any Xbox GameYesYes
Plays Xbox One, Xbox 360 and Original Xbox gamesYesYes
Plays games optimized for Series X|SNoYes
Replicates speed and performance of internal SSDNoYes

Je kunt je oude xbox titels ook op een Externe HDD zetten, dat scheelt niet alleen interne opslag, maar maakt voor de performance ook niet uit. Verder kun je ook je nieuwe Series titels op een externe HDD zetten. Je kunt ze daarmee niet afspelen, maar het scheelt je weer wachten op de downloads. Kopieren van en naar de nieuwe SSDs gaat supersnel.

Backup maken


Back-ups maken van je instellingen is een geweldige manier om het instellen van elke Xbox te vereenvoudigen, of dat een nieuwe console is of je huidige exemplaar (bijvoorbeeld als je besluit het apparaat opnieuw in te stellen en opnieuw te beginnen). Hiermee worden je accountinstellingen en belangrijke systeeminstellingen opgeslagen. Als je een nieuwe Xbox hebt, worden deze toegepast tijdens het instellen. Je kunt ook gewoon vanaf 0 beginnen en zelfs je mobiel gebruiken om in te stellen (waaronder het inloggen op je Microsoft account).

Je Back-up maken
1. Sluit een USB-opslagapparaat aan op je huidige Xbox.
''Opmerking Het opslagapparaat moet USB 3.0 of sneller ondersteunen en een opslagcapaciteit van 128 GB of meer hebben. Zorg ervoor dat het apparaat is geformatteerd voor gebruik met Xbox-games en -apps. ''

Opslag op Xbox beheren

2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga naar Profiel en systeem > Instellingen > Systeem > Back-up en overdracht > Back-up van mijn instellingen. Volg daarna de instructies op het scherm om je back-up op te slaan op je opslagapparaat.
Je Back-up toepassen
Als je je huidige Xbox opnieuw instelt

1. Sluit je opslagapparaat aan op je Xbox.
2. Zet de console aan.
3. Ga naar Profiel en systeem > Instellingen > Systeem > Consolegegevens en kies Console opnieuw instellen.
4. Selecteer Resetten en mijn games en apps behouden. Hiermee wordt het besturingssysteem van de Xbox gereset en worden alle beschadigde gegevens verwijderd zonder dat je games of apps worden verwijderd.

Als je instellingen van je huidige Xbox naar een nieuwe Xbox overbrengt

1. Sluit het opslagapparaat aan op je nieuwe Xbox voordat je deze inschakelt.
2. Zet de nieuwe Xbox aan.
3. Volg de instructies op het scherm.

Als de nieuwe Xbox is al ingesteld en je deze wilt configureren met behulp van de back-upinstellingen van je andere Xbox, laat je het opslagapparaat aangesloten en ga je naar Profiel en systeem > Instellingen > Systeem > Consolegegevens, selecteer je Console opnieuw instellen > Resetten en mijn games en apps behouden.


Wat is er nieuw bij de Xbox Series Controller


Nieuwe D-pad en deelknop
Visueel zijn er nogal wat veranderingen die opvallen. In het midden van de controller is een langverwachte deelknop toegevoegd, waarmee gamers gemakkelijk hun favoriete screenshot kunnen maken of een korte video kunnen knippen. De D-pad heeft ook een merkbare transformatie ondergaan, waarbij de voordelen van zowel een traditionele kardinale D-pad worden gecombineerd met de schijfpad van de Xbox Elite Wireless Controller Series 2. Het doel is om gamers het beste van twee werelden te bieden.

Terugwaartse compatibiliteit
Al je bestaande Xbox One-accessoires zullen werken op Xbox Series X. Dat betekent dat al die controllers die je de afgelopen vijf jaar hebt verzameld, meegenomen zullen worden, wat een enorme opluchting is. De Xbox Adaptive Controller en Xbox Elite Wireless Controller Series 2 werken ook perfect.

Betere connectiviteit
Met Game Streaming van Xbox Game Pass, zullen meer gamers hun controllers aansluiten op een telefoon of Windows 10-pc. Microsoft heeft stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat schakelen en koppelen tussen apparaten naadlooser is dan ooit en heeft Bluetooth Low Energy (BTLE) toegevoegd om de controller efficiënter te maken. 2x drukken op de pair knop en je wisselt tussen je Xbox en PC of telefoon.Lagere latentie
Hoewel latentie niet iets is dat je altijd kunt zien, is het iets dat je zeker kunt voelen. Nu competitieve games steeds populairder worden, heeft Microsoft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het verminderen van de latentie door de manier waarop de Xbox-controller informatie over de pijplijn van het systeem verzendt, opnieuw te bewerken. Gegevens worden nu verzonden net voordat een game erom vraagt, waardoor de controller synchroon blijft met de game voor zowel analoge als digitale invoer en onvoorziene latentiepieken worden voorkomen.

Er zijn verdere verbeteringen aangebracht in de prestaties van het bestaande radio-ontwerp dat tegenwoordig door Xbox One-accessoires wordt gebruikt, zodat games sneller invoer ontvangen en er sneller toegang toe hebben, zonder de prestaties te beïnvloeden.
"A New Way To Share"


Hands On FotosKies het abonnement wat bij jou past

EA Play maakt onderdeel uit van Xbox Game Pass.
Zo kun je alle EA titels proberen zodra ze uitkomen en na een paar maanden gratis spelen met je Game Pass. Titels als Fifa, de Sims en Star Wars Battlefront zijn dus speelbaar."Play over 100 Xbox games on Android mobile with Xbox Game Pass Ultimate"

Meer informatie over Xbox Game Pass en de discussies over deze toffe dienst, vind je in het [XBOX Game Pass] Ervaringen en Discussie Topic

Wat is er zoal veranderd de afgelopen tijd?


Auto HDR en fps boosts
Veel games hebben ondertussen een series-x update gehad waardoor AutoHDR toegevoegd is om de kleurweergave te verbeteren. En verder zijn er diverse games waar de fps gestegen is naar 60 of zelfs 120fps. Dit geeft sommige games een totaal nieuwe ervaring.

Game Pass ontpopt tot supergoede deal
Hierboven kun je al lezen wat Game Pass is, maar de afgelopen 2 jaar ontpopt de dienst tot een must-have voor Xbox eigenaren en trekt het ook veel mensen naar het platform. Elke maand komen er weer nieuwe game de dienst binnen (en helaas gaan er ook wel weer een paar weg) en kun je met verschillende genres aan de slag. Voor ieder wat wils.

Geen abonnement nodig voor Free To Play titels
Voor games als Fortnite is inmiddels geen Xbox Live Gold meer nodig. Dit was voorheen wel zo om online te kunnen spelen. Voor de overige titels geldt deze beperking nog steeds.

Beschikbaarheid
Inmiddels zijn de consoles wel een stuk beter verkrijgbaar, vooral de Series S, maar wil je toch nog even kijken naar de beschikbaarheid, ga dan naar het topic: [XSX | XSS] Beschikbaarheid en levertijden

Communities


Tweakers Discord
Iedereen is welkom op de Tweakers Discord. Er is geen specifiek xbox kanaal, maar in de spelerij kun je terecht met al je gamevragen en discussies. Join de discord hier: https://discord.gg/ZPjtzNtNkQ
Xbox Oldies
Een paar dagen terug vroegen D-Ed en Kalkie zich af of er misschien interesse zou zijn in een discord groep voor ‘oudere’ gamers, om af te spreken voor online gaming en wat te slowchatten over Xbox games.
 • Focus is 30+ maar geen harde eis (papa en mama vriendelijk -> dus er kan af en toe een spontane onderbreking plaats vinden tijdens het gamen :+ )
 • Tweakers gebruiken we niet in onze naam of omschrijving (server is dus ook niet 'Tweakers only' maar de meeste mensen hebben elkaar hier wel 'leren kennen')
 • Xbox only
De server is hier te vinden
Xbox Nederland
Een andere grote Nederlandse Xbox community is Xbox Nederland. Bezoek Xbox Nederland voor meer Xbox nieuws of kom langs op de Discord

Vorige Versies


Vorige topic: [XSX | XSS] Xbox Series X|S
Laatst bijgewerkt: 9-6-22
Design made by: @G_Dragon

''Infinite Enterainment, Infinite Possibilities''

''See you there''

^ Naar boven ^

[Voor 101% gewijzigd door Martinspire op 09-06-2022 21:30]

Martinspire - PC, PS4, X1


Acties:
 • +5Henk 'm!

 • shoombak
 • Registratie: September 2008
 • Niet online
Precies op tijd voor Goldeneye _O_

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • giantgiantus
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 23:36
Ziet er goed uit. Net zoals @uchiha tijntje erg zin in aankomende week. Hoop dat ik niet weer te enthousiast ga worden 😂

Acties:
 • +5Henk 'm!

 • Tux3.14
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 21:59
Mooie topic start @Martinspire & @G_Dragon d:)b

Weet niet of onderstaande al voorbij was gekomen in het vorige topic. Maar hier een mooie video van MVG over de werkwijze van DRM op de Xbox Series X:

Acties:
 • +3Henk 'm!
Toch fijn, die geur van een nieuw topic! Vorige ging ook wel erg hard, was inmiddels flink versleten.

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


Acties:
 • +2Henk 'm!
Tux3.14 schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 13:42:
Mooie topic start @Martinspire & @G_Dragon d:)b

Weet niet of onderstaande al voorbij was gekomen in het vorige topic. Maar hier een mooie video van MVG over de werkwijze van DRM op de Xbox Series X:
[YouTube: Making sense of Xbox DRM and Physical Media | MVG]
Dank je wel :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
Dat was ik helemaal vergeten :X

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
Tux3.14 schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 13:42:
Mooie topic start @Martinspire & @G_Dragon d:)b

Weet niet of onderstaande al voorbij was gekomen in het vorige topic. Maar hier een mooie video van MVG over de werkwijze van DRM op de Xbox Series X:
[YouTube: Making sense of Xbox DRM and Physical Media | MVG]
Deze ga ik me vanavond eens op me gemak bekijken, bedankt voor het delen.

Every Game has A Story, Only One is A Legend.


Acties:
 • +3Henk 'm!
Wom schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 13:43:
Toch fijn, die geur van een nieuw topic! Vorige ging ook wel erg hard, was inmiddels flink versleten.
Haha, zeker. Aardig wat pagina's voorbij de oude "het is nu genoeg"-klacht van modjes :P
Maar veel tekst was nog pre-launch geformuleerd en er stond nog wat meer verouderde dingen in dus die zijn nu weg.

Aanvullingen zijn welkom. Als je nog onderwerpen mist, dan laat zeker even weten.

Martinspire - PC, PS4, X1


 • Dennahz
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 20:03

Dennahz

Life feels like hell should.

shoombak schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 13:29:
Precies op tijd voor Goldeneye _O_
Dat zou prachtig zijn idd. Hoop dat het dan wel een serieuze boost heeft gekregen qua graphics/gameplay, want alles was natuurlijk wat houterig toentertijd.

Twitter


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • MRE-Inc
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 19:17
@G_Dragon en @Martinspire
Even dubbel tikken op het Xbox logo en je wisselt tussen je Xbox en PC of telefoon
Bovenstaande nog even aanpassen. Het is namelijk 2x drukken op de pair knop. Ik maak er de laatste tijd veel gebruik van namelijk door te switchen tussen XBox en iPad en het werkt echt super simpel. Zelfs mijn 5-jarige zoon switcht zo tussen iPad en Xbox.

XBL: MRE Inc


Acties:
 • +3Henk 'm!
 • Pinned

 • Lekker Ventje
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 03-02 12:04


Om 19:00 uur

Switch - XBox Series X - PS5 -Vita - 3DS - Primo XL - Monolith Classic - Monolith Junior

Ben toch elk jaar wel een heeeeeeel klein beetje benieuwd ernaar, ook al is Advanced Warfare de laatste die we gekocht hebben. Maar MW1 reboot viel wel goed in de smaak bij velen, toch? Dus eens zien wat dit wordt.

 • Kaasje123
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 13:22
Wat is eigenlijk het nut van een nieuw deel behalve dat ik nu op pagina 1 schrijf i.p.v. pagina 1300+? qua overzicht maakt dat niks uit toch? En voor de database lijkt me dat ook geen punt? :)
MRE-Inc schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 14:12:
@G_Dragon en @Martinspire


[...]


Bovenstaande nog even aanpassen. Het is namelijk 2x drukken op de pair knop. Ik maak er de laatste tijd veel gebruik van namelijk door te switchen tussen XBox en iPad en het werkt echt super simpel. Zelfs mijn 5-jarige zoon switcht zo tussen iPad en Xbox.
Heb het aangepast d:)b
Feedback is altijd van harte welkom!

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
Ik had er nooit bij stilgestaan om een deel 2 te starten als topic starter anders had ik het wel gedaan, maar ik ben heel blij dat @Martinspire zo scherp was en hiermee kwam omdat het vorige topic inderdaad al best verouderd was :D .

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
Weer iets wat naar GamePass komt:


Voor zover ik kan zien is er ook online coop...

Martinspire - PC, PS4, X1


 • Lekker Ventje
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 03-02 12:04
devilsnight schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 14:22:
[...]


Ben toch elk jaar wel een heeeeeeel klein beetje benieuwd ernaar, ook al is Advanced Warfare de laatste die we gekocht hebben. Maar MW1 reboot viel wel goed in de smaak bij velen, toch? Dus eens zien wat dit wordt.
Ik was door MW1 in 2019 weer herintreder bij CoD nadat ik jarenlang CoD links had laten liggen vanwege Battlefield. Speel nu afwisselend MW1, WWII en Cold War. Vanguard was ik snel beu.

Switch - XBox Series X - PS5 -Vita - 3DS - Primo XL - Monolith Classic - Monolith Junior


 • Xgar
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 21:44
Lekker Ventje schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 14:48:
[...]


Ik was door MW1 in 2019 weer herintreder bij CoD nadat ik jarenlang CoD links had laten liggen vanwege Battlefield. Speel nu afwisselend MW1, WWII en Cold War. Vanguard was ik snel beu.
Ben het met je eens, alleen was ik Cold War juist snel beu ipv Vanguard. MW2 heb ik na MW1 heel veel zin in, dat deze 2 jaar mee moet gaan ipv 1 vind ik ook een hele vooruitgang.

[Voor 12% gewijzigd door Xgar op 08-06-2022 14:52]


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • ArthurMorgan
 • Registratie: Januari 2001
 • Niet online
Nu we dus AC Origins op 60 fps gekregen hebben is er ook al iets bekend over black flag? Ben nu net begonnen aan III remastered, en zou toch fijn zijn als ik hierna Black Flag ook op een fatsoenlijke framerate kan gaan doen ;)

And that’s the bottom line cause Stone Cold said so


 • Lekker Ventje
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 03-02 12:04
Xgar schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 14:51:
[...]


Ben het met je eens, alleen was ik Cold War juist snel beu ipv Vanguard. MW2 heb ik na MW1 heel veel zin in, dat deze 2 jaar mee moet gaan ipv 1 vind ik ook een hele vooruitgang.
Ik speel Cold War sinds afgelopen januari, was tijdens de beta afgehaakt. Nu bevalt de game veel beter. Mogelijk dat ik over enkele maanden ook heel anders over Vanguard denk.

Switch - XBox Series X - PS5 -Vita - 3DS - Primo XL - Monolith Classic - Monolith Junior


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Meister Sachs
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 02-02 16:29
ArthurMorgan schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 14:52:
Nu we dus AC Origins op 60 fps gekregen hebben is er ook al iets bekend over black flag? Ben nu net begonnen aan III remastered, en zou toch fijn zijn als ik hierna Black Flag ook op een fatsoenlijke framerate kan gaan doen ;)
Zou ik ook wel fijn vinden. Na de rechtszaak van Johnny Depp heb ik vorige week de eerste Pirates of the Caribbean opnieuw bekeken. Toen dacht ik, misschien leuk om Black Flag ook weer eens op te pakken.

"Es hört doch jeder nur, was er versteht."


Acties:
 • +2Henk 'm!
Meister Sachs schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 15:10:
[...]


Zou ik ook wel fijn vinden. Na de rechtszaak van Johnny Depp heb ik vorige week de eerste Pirates of the Caribbean opnieuw bekeken. Toen dacht ik, misschien leuk om Black Flag ook weer eens op te pakken.
Is dit dan geen optie: https://www.seaofthieves.com/a-pirates-life ?
Dan heb je POTC direct te pakken, inclusief digitale Jack Sparrow.

[Voor 8% gewijzigd door Wom op 08-06-2022 15:11]

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Mog
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 21:33
Dennahz schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 14:02:
[...]


Dat zou prachtig zijn idd. Hoop dat het dan wel een serieuze boost heeft gekregen qua graphics/gameplay, want alles was natuurlijk wat houterig toentertijd.
Hij is geremaked voor de Xbox 360, nooit uitgekomen, vorig jaar geleaked. Ik ga ervan uit dat het dezelfde game is.

ArthurMorgan schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 14:52:
Nu we dus AC Origins op 60 fps gekregen hebben is er ook al iets bekend over black flag? Ben nu net begonnen aan III remastered, en zou toch fijn zijn als ik hierna Black Flag ook op een fatsoenlijke framerate kan gaan doen ;)
Dat zou zeker heel vet zijn, heb die game inmiddels al twee keer helemaal 100% gespeeld en zou het zo weer doen als ze 60 fps toevoegen.

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Meister Sachs
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 02-02 16:29
Ja, gek genoeg had ik bij dat spel niet zo'n associatie met de films. Hoewel die associatie zeker voor de hand ligt. Misschien komt dat ook wel, omdat Black Flag veel ouder is, destijds hield ik mij meer actief bezig met de films. Vond de films ook wel wat minder worden na elke nieuwe release.

Edit: hm, ik zie het nu inderdaad, een crossover. Misschien toch Sea of Thieves na al die jaren opnieuw proberen :p.

[Voor 11% gewijzigd door Meister Sachs op 08-06-2022 15:40]

"Es hört doch jeder nur, was er versteht."


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • SpaVast
 • Registratie: April 2021
 • Laatst online: 03-02 14:05
Even een vraagje van deze kant, ik heb in het vorige topic gekeken maar zag niet waar ik naar zocht.

Ik ben op zoek naar een afstandsbediening voor zowel m'n tv als xsx.
M'n tv is een LG43UK6300PLB uit 2018.

Een vriend van me raadde de logitech Harmony Elite aan maar die is niet meer te koop.
Hebben jullie aanraders?

 • Exactor it
 • Registratie: Juli 2021
 • Laatst online: 23:28
SpaVast schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 15:17:
Even een vraagje van deze kant, ik heb in het vorige topic gekeken maar zag niet waar ik naar zocht.

Ik ben op zoek naar een afstandsbediening voor zowel m'n tv als xsx.
M'n tv is een LG43UK6300PLB uit 2018.

Een vriend van me raadde de logitech Harmony Elite aan maar die is niet meer te koop.
Hebben jullie aanraders?
Kun je een andere Harmony niet gebruiken?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • NotSoSteady
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 23:23
Mog schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 15:12:
[...]

Hij is geremaked voor de Xbox 360, nooit uitgekomen, vorig jaar geleaked. Ik ga ervan uit dat het dezelfde game is.

[YouTube: Goldeneye Remastered HD (XBLA Full Main Playthrough)]
Hoop persoonlijk op wat meer. Zie mezelf dit in 2022 niet meer spelen.
Ziet er echt tof uit, ga binnenkort maar eens Deliver Us The Moon spelen, want het ziet er erg tof uit.

Every Game has A Story, Only One is A Legend.

linksquest schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 19:01:
Ziet er echt tof uit, ga binnenkort maar eens Deliver Us The Moon spelen, want het ziet er erg tof uit.
Leuk detail is dat het ook door een Nederlandse studio is gemaakt :)

https://keokeninteractive.com/

Gamertag: VAS taijyn


Acties:
 • +1Henk 'm!
uchiha tijntje schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 19:07:
[...]


Leuk detail is dat het ook door een Nederlandse studio is gemaakt :)

https://keokeninteractive.com/
Daar was ik gelukkig van op de hoogte :D Toch bedankt voor het melden.

Every Game has A Story, Only One is A Legend.


Acties:
 • +1Henk 'm!
Zo hehe, Hades op 1000G.
Leuk spelletje maar om nou te zeggen GOTY, nee voor mij zeker niet.
Is behoorlijk repetitief en de laatste 30 uur waren meer grind dan plezant.
Steeds dezelfde omgevingen en enemies, doet Curse of the Dead Gods echt stukken beter !
RNG goden waren mij ook niet gezind voor de laatste achievements, had van mij meer progressie based mogen zijn.
Dus leuk, aanrader, maar zeker niet zo geweldig als het internet doet geloven.

- Just1fire's gameprofile - It's all fun and games, until someone loses an eye ⊙


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • giantgiantus
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 23:36
justifire schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 20:19:
Zo hehe, Hades op 1000G.
Leuk spelletje maar om nou te zeggen GOTY, nee voor mij zeker niet.
Is behoorlijk repetitief en de laatste 30 uur waren meer grind dan plezant.
Steeds dezelfde omgevingen en enemies, doet Curse of the Dead Gods echt stukken beter !
RNG goden waren mij ook niet gezind voor de laatste achievements, had van mij meer progressie based mogen zijn.
Dus leuk, aanrader, maar zeker niet zo geweldig als het internet doet geloven.
Hoe zou je de game hebben gevonden zonder die grind? Ik zou er ook niet aan moeten denken om tot 1000g te komen. Toen ik het spel door was met x aantal keer uitgespeeld was het voor mij ook klaar.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Exactor it
 • Registratie: Juli 2021
 • Laatst online: 23:28
justifire schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 20:19:
Zo hehe, Hades op 1000G.
Leuk spelletje maar om nou te zeggen GOTY, nee voor mij zeker niet.
Is behoorlijk repetitief en de laatste 30 uur waren meer grind dan plezant.
Steeds dezelfde omgevingen en enemies, doet Curse of the Dead Gods echt stukken beter !
RNG goden waren mij ook niet gezind voor de laatste achievements, had van mij meer progressie based mogen zijn.
Dus leuk, aanrader, maar zeker niet zo geweldig als het internet doet geloven.
Ik heb terwijl ik 'wachtte' op quest progress steeds de moeilijkheid opgepompt terwijl ik rare builds probeerde. Heb me ook bij de tweede 100% prima vermaakt (eerder al switch gespeeld). Moet wel bekennen dat ik mijn laatste 10 runs meteen beëindigd heb toen ik de goden die ik nodig had, had gevonden.

Acties:
 • +7Henk 'm!


Iemand die mij door de menu's kan leiden voor Engelse taal? Had Master Chief Collection gedownload maar nog niet gestart en een zekere vierjarige heeft dit alvast voor papa klaargezet...

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


Acties:
 • +2Henk 'm!
Wom schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 21:34:
[Afbeelding]

Iemand die mij door de menu's kan leiden voor Engelse taal? Had Master Chief Collection gedownload maar nog niet gestart en een zekere vierjarige heeft dit alvast voor papa klaargezet...
_/-\o_ die zekere vierjarige heeft humor :P

[Voor 3% gewijzigd door uchiha tijntje op 08-06-2022 21:37]

Gamertag: VAS taijyn

Vraag, iemand toevallig vanavond ook problemen met de multiplayer van HALO Infinite? Ongeveer 1 uur lang geprobeerd en 3x zelfs 5 minuten gewacht om verbinding te krijgen met een server, maar helaas gewoon niet online kunnen spelen, Streets of Rage 4 deed het wel meteen online, dus mijn verbinding met Xbox Live was er gewoon.

Every Game has A Story, Only One is A Legend.


 • drakiesoft
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 21:36
Pride controller, meer iets voor de liefhebber.

Acties:
 • +4Henk 'm!
uchiha tijntje schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 21:37:
[...]


_/-\o_ die zekere vierjarige heeft humor :P


Ik probeer nu met Google Translate het juiste menu te zoeken. :')

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


Acties:
 • +1Henk 'm!
linksquest schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 21:41:
Vraag, iemand toevallig vanavond ook problemen met de multiplayer van HALO Infinite? Ongeveer 1 uur lang geprobeerd en 3x zelfs 5 minuten gewacht om verbinding te krijgen met een server, maar helaas gewoon niet online kunnen spelen, Streets of Rage 4 deed het wel meteen online, dus mijn verbinding met Xbox Live was er gewoon.
Nee speel vanaf 8 uur zonder problemen. Geen idee waar het dan aan ligt.

[Voor 3% gewijzigd door uchiha tijntje op 08-06-2022 21:41]

Gamertag: VAS taijyn

uchiha tijntje schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 21:41:
[...]


Nee speel vanaf 8 uur zonder problemen. Geen idee waar het dan aan ligt.
Heb tussen 19 en 20 geprobeerd, misschien toen wel een probleem, van de week nog maar eens proberen. Neem aan dat het niet eraan ligt dat ik geen premium pass heb.

Every Game has A Story, Only One is A Legend.


 • giantgiantus
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 23:36
Wom schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 21:34:
[Afbeelding]

Iemand die mij door de menu's kan leiden voor Engelse taal? Had Master Chief Collection gedownload maar nog niet gestart en een zekere vierjarige heeft dit alvast voor papa klaargezet...
Had ik ook zonder 4 jarige. Was een soort bug geloof ik.

Acties:
 • +1Henk 'm!
giantgiantus schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 21:46:
[...]

Had ik ook zonder 4 jarige. Was een soort bug geloof ik.
Dan komt hij goed weg :+ Hij stond in mijn Quick Resume, dus vandaar dacht ik dat hij medeplichtig was.

Maar het is gelukt inmiddels. :p

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


Acties:
 • +1Henk 'm!
giantgiantus schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 21:06:
[...]

Hoe zou je de game hebben gevonden zonder die grind? Ik zou er ook niet aan moeten denken om tot 1000g te komen. Toen ik het spel door was met x aantal keer uitgespeeld was het voor mij ook klaar.
Zonder grind zou beter zijn.
Maar het is niet zozeer de grind maar het saaie “elke run hetzelfde”
Beetje grinden ben ik niet vies van, maar afgezien van wat verschillende builds is er echt 0.0 variatie in vijanden en leveldesign.
Misschien had ik ook godmode aan moeten zetten om eerder volledige runs te kunnen maken, maar ja, daar speel je zo’n spel eigenlijk niet voor.
Verhaal in spellen heb ik ook niets mee, dat zal ook meespelen daar Hades enorm hangt aan het uitvouwen van de story.
Ik zeg 8/10, hoger ga ik niet.

- Just1fire's gameprofile - It's all fun and games, until someone loses an eye ⊙


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Mog
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 21:33
Wom schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 21:34:
[Afbeelding]

Iemand die mij door de menu's kan leiden voor Engelse taal? Had Master Chief Collection gedownload maar nog niet gestart en een zekere vierjarige heeft dit alvast voor papa klaargezet...
Jouw vierjarige is onschuldig. Google maar, er zijn zat threads op Reddit over dit probleem. Bij mij stond MCC ook op Koreaans toen ik het voor het eerst opstartte.

Acties:
 • +9Henk 'm!
Eerstvolgende uitbreiding voor Forza Horizon 5 gaat een Hot Wheels variant worden. Op Steam staat de volgende banner:

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Caayn
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 22:59
Gelijk op release uitgespeeld :) Geen spijt van mijn aankoop.

Het is geen topper of een verborgen parel maar het is wel een vermakelijk game.

20 * 370wp @ SE7K


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • steefje
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 13:06
Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar hier is het offtopic

[Voor 88% gewijzigd door BM op 09-06-2022 09:29]

PSN ID Binloading_nl


 • timmie271
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 18:40
Wom schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 08:49:
Eerstvolgende uitbreiding voor Forza Horizon 5 gaat een Hot Wheels variant worden. Op Steam staat de volgende banner:

[Afbeelding]
Alweer Hot Wheels? Dat zat bij FH3 er ook al in.

Gamertag: timmie271


 • ArthurMorgan
 • Registratie: Januari 2001
 • Niet online
timmie271 schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 09:28:
[...]


Alweer Hot Wheels? Dat zat bij FH3 er ook al in.
Ik vond het een van de leukste DLC's. Dus geen probleem dat ze daar nu weer wat mee gaan doen. Is qua basis gewoon iets wat je meer blijft doen. Bij de andere DLCs is het meer dat je het 'uitspeelt' en dan eigenlijk niet meer terugkomt. (tenminste zo ging dat bij mij.)

And that’s the bottom line cause Stone Cold said so


 • timmie271
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 18:40
ArthurMorgan schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 09:32:
[...]

Ik vond het een van de leukste DLC's. Dus geen probleem dat ze daar nu weer wat mee gaan doen. Is qua basis gewoon iets wat je meer blijft doen. Bij de andere DLCs is het meer dat je het 'uitspeelt' en dan eigenlijk niet meer terugkomt. (tenminste zo ging dat bij mij.)
Vond de sneeuw DLC van FH3 nog altijd de leukste :P maar die seizoenen zitten er sinds FH4 al standaard in natuurlijk dus zoiets gaan ze denk ik dan ook niet meer doen.

Gamertag: timmie271


 • Caayn
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 22:59
Forza Horizon 5 heeft toch helemaal geen sneeuw in geen enkel seizoen? Mogelijk een klein beetje rond de vulkaan. Bij FH5 zou een sneeuw DLC dan nog best kunnen.

Een tweede versie van de Hot Wheels DLC vindt ik wel tof. Bij FH3 vond ik het een zeer geslaagde DLC.

[Voor 8% gewijzigd door Caayn op 09-06-2022 09:55]

20 * 370wp @ SE7K


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • ErwinJ
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 03-02 13:33
Top weer een nieuwe deel.
En we gaan door met lezen :)

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Remmetje
 • Registratie: Mei 2010
 • Laatst online: 02-02 16:50
justifire schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 20:19:
Zo hehe, Hades op 1000G.
Leuk spelletje maar om nou te zeggen GOTY, nee voor mij zeker niet.
Is behoorlijk repetitief en de laatste 30 uur waren meer grind dan plezant.
Steeds dezelfde omgevingen en enemies, doet Curse of the Dead Gods echt stukken beter !
RNG goden waren mij ook niet gezind voor de laatste achievements, had van mij meer progressie based mogen zijn.
Dus leuk, aanrader, maar zeker niet zo geweldig als het internet doet geloven.
Toch wel knap hoor. Ik vind Hades ook wel leuk, agree zeker geen GOTY, maar ik zou dat echt niet voor elkaar krijgen. Teveel kramp van al het button bashen dat je met sommige wapens/combi's moet doen.

Acties:
 • +2Henk 'm!
Remmetje schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 10:19:
[...]

Toch wel knap hoor. Ik vind Hades ook wel leuk, agree zeker geen GOTY, maar ik zou dat echt niet voor elkaar krijgen. Teveel kramp van al het button bashen dat je met sommige wapens/combi's moet doen.
Nah, button bashen dan weet je eigenlijk dus niet wat je aan het doen was :)
Heb hem ook op 1000/1000 en vond het best meevallen eigenlijk... Heb ook op mijn Steam wishlist staan want wil het op mijn Steam deck nog wel een keer opnieuw doen allemaal :+

Ik weet nooit meer goed genoeg wat er allemaal in een jaar uitgekomen was en mis sowieso ook te veel games maar zelf vond ik het wel goty niveau. Maar het moet misschien een beetje je smaak zijn. Vond het wel jammer toen ik klaar was met de achievements want zonder echt doel verder spelen dat die ik dan toch niet zo lang, ga dan toch door naar een volgende game.

Gamertag: FinrazielNL


 • dimmak
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 03-02 16:15
Wom schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 08:49:
Eerstvolgende uitbreiding voor Forza Horizon 5 gaat een Hot Wheels variant worden. Op Steam staat de volgende banner:

[Afbeelding]
Dat lijkt mij eigenlijk best wel leuk voor de afwisseling.

 • BM
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:41

BM

Moderator Spielerij
Ik ga me er vast meer dan prima mee vermaken, maar ergens voelt het voor nu wel een beetje als een herhaling van zetten. (en ja, misschien hebben ze wel iets heel verrassends/vernieuwends, ik basseer mijn mening nu op basis van 1 plaatje ja! :p)

Wel beetje trendbreuk, bij Horizon 3 en 4 kregen we eerst een wat 'normalere' DLC (Blizzard Mountain / Fortune Island), en daarna de wat minder serieuze (Hot Wheels / Lego). We gaan het zondag vast allemaal te zien krijgen :)

Xbox
Even the dark has a silver lining

timmie271 schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 09:28:
[...]


Alweer Hot Wheels? Dat zat bij FH3 er ook al in.
Ja ik zou dit ook echt jammer vinden. Had echt op heel iets anders gehoopt, iets wat ze nog niet eerder gedaan hadden. Hot Wheels zelf vond ik niet zo geweldig.
Diablo 3 Eternal Collection is in de free play days nu.

Correctie

Dat zou hij moeten zijn, hij is echter alleen maar te koop, niet verkrijgbaar met Gold, de andere twee games wel. Dit moeten ze dus fixen.

[Voor 58% gewijzigd door devilsnight op 09-06-2022 11:23]


 • Deltos
 • Registratie: November 2020
 • Niet online
"The Free Play Days run from 12:01 a.m. PST on Thursday, July 27th until 11:59 p.m. PST on Monday, July 31st. For those looking to purchase the title in full, the Eternal Collection, which is a combination pack containing Diablo III, "Reaper of Souls" and the "Rise of the Necromancer" DLC, will be on sale for 35% off throughout the event."
https://www.trueachieveme...-live-gold-free-play-days

[Voor 13% gewijzigd door Deltos op 09-06-2022 11:34]

Deltos schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:34:
"The Free Play Days run from 12:01 a.m. PST on Thursday, July 27th until 11:59 p.m. PST on Monday, July 31st. For those looking to purchase the title in full, the Eternal Collection, which is a combination pack containing Diablo III, "Reaper of Souls" and the "Rise of the Necromancer" DLC, will be on sale for 35% off throughout the event."
https://www.trueachieveme...-live-gold-free-play-days
Ah, ik ben er te vroeg bij. Maar ja, ze gooien hem er zelf in, in de Xbox store. En de andere werkt wel :P

 • giantgiantus
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 23:36
BM schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:02:
Ik ga me er vast meer dan prima mee vermaken, maar ergens voelt het voor nu wel een beetje als een herhaling van zetten. (en ja, misschien hebben ze wel iets heel verrassends/vernieuwends, ik basseer mijn mening nu op basis van 1 plaatje ja! :p)

Wel beetje trendbreuk, bij Horizon 3 en 4 kregen we eerst een wat 'normalere' DLC (Blizzard Mountain / Fortune Island), en daarna de wat minder serieuze (Hot Wheels / Lego). We gaan het zondag vast allemaal te zien krijgen :)
Heb je Horizon 5 gespeeld? Dat was puur een herhaling van zetten. Niet slecht, maar de game voelde en speelde precies zoals de voorgangers.

 • timmie271
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 18:40
BM schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:02:
Ik ga me er vast meer dan prima mee vermaken, maar ergens voelt het voor nu wel een beetje als een herhaling van zetten. (en ja, misschien hebben ze wel iets heel verrassends/vernieuwends, ik basseer mijn mening nu op basis van 1 plaatje ja! :p)

Wel beetje trendbreuk, bij Horizon 3 en 4 kregen we eerst een wat 'normalere' DLC (Blizzard Mountain / Fortune Island), en daarna de wat minder serieuze (Hot Wheels / Lego). We gaan het zondag vast allemaal te zien krijgen :)
Kom door met nog een lego versie :9 :9

Gamertag: timmie271


 • BM
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 23:41

BM

Moderator Spielerij
giantgiantus schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:44:
[...]


Heb je Horizon 5 gespeeld? Dat was puur een herhaling van zetten. Niet slecht, maar de game voelde en speelde precies zoals de voorgangers.
Jazeker, in begin heel veel plezier mee gehad, maar inderdaad begon het al snel 'meer van hetzelfde' te worden. Nu zal het niet meevallen om echt te innoveren in een genre wat al zo volwassen is, maar ik had zeker bij de DLC op meer creativiteit gehoopt :)

Xbox
Even the dark has a silver lining

BM schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:50:
[...]

Jazeker, in begin heel veel plezier mee gehad, maar inderdaad begon het al snel 'meer van hetzelfde' te worden. Nu zal het niet meevallen om echt te innoveren in een genre wat al zo volwassen is, maar ik had zeker bij de DLC op meer creativiteit gehoopt :)
Er was speculatie op XboxEra een tijdje terug dat het een soort Jurassic Park/World achtig iets ging worden. Dus rondrijden in gebieden met dino's en dat soort zaken. De speculatie was op iets gebaseerd in de game zelf, maar het ziet er helaas niet naar uit.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • timmie271
 • Registratie: November 2013
 • Laatst online: 18:40
devilsnight schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:55:
[...]


Er was speculatie op XboxEra een tijdje terug dat het een soort Jurassic Park/World achtig iets ging worden. Dus rondrijden in gebieden met dino's en dat soort zaken. De speculatie was op iets gebaseerd in de game zelf, maar het ziet er helaas niet naar uit.
Misschien DLC2, zou wel tof zijn zoiets denk ik.

Gamertag: timmie271


 • Fireshade
 • Registratie: Mei 2004
 • Niet online

Fireshade

het is al een moje wir

devilsnight schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:55:
[...]


Er was speculatie op XboxEra een tijdje terug dat het een soort Jurassic Park/World achtig iets ging worden. Dus rondrijden in gebieden met dino's en dat soort zaken. De speculatie was op iets gebaseerd in de game zelf, maar het ziet er helaas niet naar uit.
Je bedoelt niet die dino piñatas?
YouTube: T-REX Locations for Forza Horizon 5 Festival playlist.

 • Deltos
 • Registratie: November 2020
 • Niet online
devilsnight schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:39:
[...]


Ah, ik ben er te vroeg bij. Maar ja, ze gooien hem er zelf in, in de Xbox store. En de andere werkt wel :P
Ik zag ‘m niet staan in de store, wilde meteen downloaden na jouw bericht. >:)
Ideaal die gratis dagen in ieder geval want ik ben benieuwd hoe het speelt op console. Op PC was het een top game. Gewoon even nieuwsgierig dus, de Blizzard van nu gun ik eigenlijk helemaal geen geld meer.
En dan te bedenken dat het ooit mijn favoriete developer was. ;(

[Voor 6% gewijzigd door Deltos op 09-06-2022 12:41]


 • Exactor it
 • Registratie: Juli 2021
 • Laatst online: 23:28
timmie271 schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:48:
[...]


Kom door met nog een lego versie :9 :9
Lego was ook awesome. Ik had liever iets nieuws gehad dan een herhaling van Hotwheels maar dit zal vast ook geinig worden. De kinderen hebben er al vast zin in.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Caayn
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 22:59
devilsnight schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 11:55:
[...]


Er was speculatie op XboxEra een tijdje terug dat het een soort Jurassic Park/World achtig iets ging worden. Dus rondrijden in gebieden met dino's en dat soort zaken. De speculatie was op iets gebaseerd in de game zelf, maar het ziet er helaas niet naar uit.
De Hot Wheels uitbreiding voor FH3 bevatte een paar grote Dino's die her en der in de wereld waren geplaatst. Wie weet.

Het zou niet de eerste keer zijn dat het lekken van een klein gedeelte een totaal ander/vertekend beeld geeft.

[Voor 9% gewijzigd door Caayn op 09-06-2022 13:14]

20 * 370wp @ SE7K


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Tiny
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 25-01 15:42

Tiny

Wat eten we?

Ja ik toevallig gister. Lekkere space vlieg explore shooter.
Echter wat een irritant "praat tegen jezelf character".... maar als je je daar minder aan stoort, erg leuk spel.
Deltos schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 12:39:
[...]

Ik zag ‘m niet staan in de store, wilde meteen downloaden na jouw bericht. >:)
Ideaal die gratis dagen in ieder geval want ik ben benieuwd hoe het speelt op console. Op PC was het een top game. Gewoon even nieuwsgierig dus, de Blizzard van nu gun ik eigenlijk helemaal geen geld meer.
En dan te bedenken dat het ooit mijn favoriete developer was. ;(
Ik zag op Reddit al mensen die wel kunnen downloaden. Ik heb even een reboot gedaan, opnieuw ingelogd etc, nope.

Ik ben dan wel de secondary Game Pass Ultimate user die inlogt met het primary account, maar dat zou niks moeten uitkomen. Snowrunner kon ik paar weken geleden ook downloaden. Even wachten nog maar dan.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Xlast88
 • Registratie: September 2020
 • Laatst online: 02-02 11:49
https://www.theverge.com/2022/6/9/23159460/microsoft-xbox-tv-app-samsung-2022-tv-xbox-cloud-gaming-streaming
Het is duidelijk dat dit de toekomst zal zijn, maar wel verre toekomst verwacht ik.

4K/60fps streaming met XCloud zonder artefacts en buffering en alles is er nog niet, Stadia is qua dat dichterbij. Zo lang het dat niet doet zal het nooit mijn console kunnen vervangen. Bereiken ze dat uiteindelijk wel, misschien verkoop ik de console dan wel en ga ik puur voor de tv app.

Acties:
 • +8Henk 'm!

 • MRE-Inc
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 19:17
Ook net bekend gemaakt via het officiele kanaal, XBox Wire:

https://news.xbox.com/en-...9/xbox-app-for-smart-tvs/

XBL: MRE Inc


Acties:
 • +8Henk 'm!
En later dit jaar zelfs je eigen gekochte games spelen via de Cloud. HUGE!

Xbox Live: Rivanov | PSN: RivanovNL | LG OLED65CX (Woonkamer) :: LG OLED55B6 (Slaapkamer) :: Xbox Series X :: PlayStation 5 | Ryzen 7 5800X3D - PNY RTX 4080 - 32GB Fury Renegade - Samsung 980 Pro 2TB NVMe (Main) + Kingston 2TB NVMe (Storage)


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Danno88
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 11:03
Xbox Design Lab is weer beschikbaar, helaas geen Elite 3....


Acties:
 • +4Henk 'm!
Heel tof dit ook


Acties:
 • +1Henk 'm!
Mooie ontwikkelingen :). En mogelijk zijn deze diensten nu nog niet optimaal qua input lag of wat dan ook, maar ze kijken verder dan 2022, wat je precies ook wilt van een platformhouder.

[Voor 8% gewijzigd door uchiha tijntje op 09-06-2022 14:43]

Gamertag: VAS taijyn

Phil Spencer zei dat ze kijken naar de aankomende 20 jaar.

Maw, de consoles are here to stay.....voor sowieso nog een generatie na de Series op zijn minst. Zolang streaming zich niet kan meten met native Xbox gamen heb ik geen interesse. :P

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Zorroberner
 • Registratie: Januari 2021
 • Laatst online: 23:41
devilsnight schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 15:04:
Phil Spencer zei dat ze kijken naar de aankomende 20 jaar.

Maw, de consoles are here to stay.....voor sowieso nog een generatie na de Series op zijn minst. Zolang streaming zich niet kan meten met native Xbox gamen heb ik geen interesse. :P
Opties bieden. Zagen we al met twee Series modellen, nu ook met meer streaming. Alleen maar mooi want Xbox als platform groeit daardoor, waardoor games erop blijven uitkomen. Zeer mooi.

Ze zullen voor de Diehard gamer ook consoles blijven aanbieden. Voor elke markt iets, in ieder geval mooie aankondigen voor Xbox als merk.
Todd Howard zegt : "We're putting the finishing touches on Starfield."

Ik wil blij worden, maar hij zei eind vorig jaar ook dat de releasedatum "written in ink" was.Begin van het jaar zou prima zijn, maar we gaan het zien joh.

[Voor 17% gewijzigd door devilsnight op 09-06-2022 15:24]


Acties:
 • +2Henk 'm!
Deze video geeft wel goed eerste beeld wat je van F1 Manager 2022 kunt verwachten.

Carnavalmarkt.nl - Gratis adverteren met carnaval- en feestartikelen


 • Zorroberner
 • Registratie: Januari 2021
 • Laatst online: 23:41
Wom schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 15:34:
Deze video geeft wel goed eerste beeld wat je van F1 Manager 2022 kunt verwachten. [YouTube: F1 MANAGER 22 EARLY LOOK GAMEPLAY]
Leuk beeld! Ziet er mooi uit. Te veel management voor mij denk ik, echt geen energie om zaken helemaal af te stellen, geduld niet voor. Maar als f1 kijker (vanwege Max dat geef ik zo toe) wel leuk om dit even te kijken.

Acties:
 • +2Henk 'm!
Straks om 20:00 Summer Game Fest he!

Resident Evil 4 Remake, Gotham Knights, Callisto Protocol etc zullen allemaal er zijn. 30 games in totaal.

 • Mog
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 21:33
devilsnight schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 15:57:
Straks om 20:00 Summer Game Fest he!

Resident Evil 4 Remake, Gotham Knights, Callisto Protocol etc zullen allemaal er zijn. 30 games in totaal.
Ik kijk morgenochtend de highlights. Geoff Keighley shows zijn 50% trailers, 50% commercials.

Acties:
 • +2Henk 'm!
 • Pinned

Xbox Live: Rivanov | PSN: RivanovNL | LG OLED65CX (Woonkamer) :: LG OLED55B6 (Slaapkamer) :: Xbox Series X :: PlayStation 5 | Ryzen 7 5800X3D - PNY RTX 4080 - 32GB Fury Renegade - Samsung 980 Pro 2TB NVMe (Main) + Kingston 2TB NVMe (Storage)

devilsnight schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 15:57:
Straks om 20:00 Summer Game Fest he!

Resident Evil 4 Remake, Gotham Knights, Callisto Protocol etc zullen allemaal er zijn. 30 games in totaal.
Hmm tot hoe laat duurt het?

Gamertag: VAS taijyn


Acties:
 • +1Henk 'm!
Wom schreef op donderdag 9 juni 2022 @ 15:34:
Deze video geeft wel goed eerste beeld wat je van F1 Manager 2022 kunt verwachten. [YouTube: F1 MANAGER 22 EARLY LOOK GAMEPLAY]
Ja het ziet er beter uit dan ik had verwacht, ik ga hem zelf niet halen omdat ik voor F1 2022 ga.
Maar anders bekijk het betreffende topic even want daar staan nog meer filmpjes in, waaronder deze :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”

Pagina: 1 2 3 ... 82 Laatste

Let op:
• Gamepass discussie: [XBOX Game Pass] Ervaringen en Discussie
• Beschikbaarheid: [XSX | XSS] Beschikbaarheid en levertijden

https://tweakers.net/i/KnmyHiDpIX5duOtwQyfWg99GF7s=/full-fit-in/4000x4000/filters:no_upscale():fill(white):strip_exif()/f/image/aYnEOc9vWTETmuPnQnGMS37b.png?f=user_large
Gezellig leuteren, kletsen, slowchatten?
Vergezel ons op de Officiele Tweakers Discord

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee