• TonyPartyPlace
 • Registratie: november 2017
 • Laatst online: 30-09 18:39
Ik wil het beetje geld wat ik nu heb graag laten groeien en daarmee passief inkomen genereren. Ik heb me als einddoel gesteld nog een huis in mijn wijk te kopen en een stuk grond om zelf iets te bouwen. Dit is een 20 jaren plan en zou dan voor de kinderen kunnen zijn.

Situatie:
100k eigen geld
130k hypotheek op een 425-450k huis in deze markt (met 30k in de spaarpot)

Werk/inkomen: ZZP met teruglopende cijfers (van 50->15k winst - bewuste keuze, ik heb de interesse verloren)
Ik ga daarnaast vijf halve dagen op uur-factuurbasis werken voor laag loon maar hoog plezier (daarmee mijn inkomen naar 25-30k)
Vrouw werkt twee dagen - 1000 netto

Probleem:
Ik houd niet van aandelen en gokken. Heb het wel eens geprobeerd maar ik kan er geen kijk op krijgen door gebrek aan interesse.

Ik denk dat de oplossing zit in nu of over enkele jaren iets te kopen om te verhuren maar heb daar nu te weinig geld voor. Hoe verkrijg ik meer geld, anders dan overwaarde opnemen?
(Is wel een mogelijkheid overigens maar dan vermorgenstoets (die nu net niet heel handig uitkomt)+taxatie+heel proces aan hypotheekadvieskosten benodigd ivm meer dan 50% van je hypotheekwaarde of huiswaarde?)

Dus: wat zou een solide manier zijn om verder te gaan?

Ik kan het eigen geld in 5 jaar wel naar 200k krijgen maar dat is alsnog niet genoeg om echt een pand te kopen en te verhuren, wel?


Appartement kopen en verhuren? Iets anders? Zie ik iets over het hoofd? (Doelen bijstellen ? :+ ) Ik ben niet op zoek naar de "gouden wikkel" maar meer ideeën om me op weg te helpen zijn welkom :*)

 • loewie1984
 • Registratie: mei 2003
 • Laatst online: 00:37

loewie1984

music addict! pizza monster!!

En je bent niet op dit topic uitgekomen tijdens je zoektocht?
Financiële onafhankelijkheid - Deel 5

edit: even inhoudelijk:

je houd niet van aandelen, prima. Dan laat je je geld toch beheren door een indexfonds? Er zijn fondsen waar 100k de minimale inleg is (daarmee zeg ik niet dat je al je geld die kant op moet sturen)

En voor het aankopen van vastgoed en dit verhuren komen er op termijn regels om huisjesmelkers tegen te gaan. Als je iets aankoopt moet je er ook gaan wonen. Dat is er nog niet maar gaat er wel komen.

Daarnaast overweeg om mee te doen met micro kredieten, dat is voor zover je het mij vraagt geen aandelen. Maar je helpt startende ondernemers met kapitaal tegen hetzelfde bedrag + rendement.

[Voor 77% gewijzigd door loewie1984 op 21-09-2021 16:07]

discogs


 • pagani
 • Registratie: januari 2002
 • Niet online
Werkelijk elke vorm van niet beleggen is met de huidige rente kapitaalvernietiging, je geld wordt enkel minder waard, dus gaat een 20-jarenplan daarin niet op (tenzij je dus inderdaad zelf geld toevoegt door arbeid)

De oplossing zou kunnen zijn om een verhuurhypotheek te nemen, dan heb je 30% van de woningwaarde minimaal nodig als inleg (dus zou je nu een huis kunnen financieren van zeg 300k ex kosten). Let wel dat de overdrachtsbelasting in dit geval 8% is en de rentes een stuk hoger (rond de 3%, waar een normale hypotheek 1.5 is nu)

NEScollectie op V&A


 • Freeaqingme
 • Registratie: april 2006
 • Laatst online: 20:21
TonyPartyPlace schreef op dinsdag 21 september 2021 @ 16:01:

Probleem:
Ik houd niet van aandelen en gokken. Heb het wel eens geprobeerd maar ik kan er geen kijk op krijgen door gebrek aan interesse.

...

Appartement kopen en verhuren? Iets anders? Zie ik iets over het hoofd? (Doelen bijstellen ? :+ ) Ik ben niet op zoek naar de "gouden wikkel" maar meer ideeën om me op weg te helpen zijn welkom :*)
Maar mag het dan wel iets zijn wat tijd/energie kost, of wil je er echt 0.0 omkijken naar hebben, en ook nagenoeg geen risico nemen? Want geld groeit niet uit zichzelf. Daarvoor hoor je tenminste een beetje risico te nemen, en om in te schatten wat een verantwoord risico is is het normaliter het idee dat je je daarvoor inleest.

Ook vastgoed beheren kost tijd.

[Voor 8% gewijzigd door Freeaqingme op 21-09-2021 16:13]

No trees were harmed in creating this message. However, a large number of electrons were terribly inconvenienced.


 • Bartske
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 23:41

Bartske

Valar Morghulis

Als je aandelen gokken vindt (dat maakt ik tenminste van je post), dan vind ik een enkel appartement/huis kopen om te verhuren ook gokken. En ik denk dat je met het kopen van aandelen in een indexfonds minder risico loopt dan het verhuren van 1 huis.

Ik heb wel eens gehoord dat het verhuren vanaf 6 appartementen pas echt interessant wordt, dan heb je er 5 waar je zeker weten inkomsten van hebt, en 1 die z'n huur niet betaald/andere problemen veroorzaakt.

[Voor 29% gewijzigd door Bartske op 21-09-2021 16:19]

"A tale is never so good that ale won't make it better."


 • Herko_ter_Horst
 • Registratie: november 2002
 • Niet online
Passief geld zonder risico bestaat niet. Punt.

Naast het al genoemde Financieel Onafhankelijk topic, kun je ook een kijkje nemen in een van de verhuur-topics (even zoeken op "verhuur" geeft je diverse opties, Daarin gaat het onder andere over verhuurhypotheken e.d.).

Overigens is verhuur in mijn optiek noch passief, noch geen/laag risico.

[Voor 9% gewijzigd door Herko_ter_Horst op 21-09-2021 17:07]

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."


 • FreezeXJ
 • Registratie: mei 2006
 • Laatst online: 25-11 13:53

FreezeXJ

DPC-Crew

Mooooh!

De centrale banken pompen nog elke maand miljarden in de economie, bij banken klotsen de euros zo hard over de plinten dat ze geld toe vragen om je geld op te slaan, en de vastgoedprijzen stijgen harder dan Elon Musk's raketten... dus aan puur geld ga je weinig hebben, en zoals al gezegd: zonder risico te nemen maak je verlies. Dus of je moet een goed ingeschat risico nemen (omdat je een bepaalde markt goed kent), of je zult iets snuggerders moeten verzinnen, dat wij niet voor je kunnen doen, want anders waren wij al rijk ;)

Beste tip: koop een jet-ski, maak jezelf blij op het water en zorg voor werk dat je bevalt. Die euros verdien je dan later omdat je het ideale plan bedenkt :+

Few weapons in the arsenal of freedom are more useful than the power to compel a government to disclose the evidence on which it seeks to forfeit the liberty of its citizens - Learned Hand


 • Rukapul
 • Registratie: februari 2000
 • Nu online
Als ik de getallen zo zie dan is de beste investering eerst in jezelf, bijvoorbeeld een loopbaan- of ondernemerscoach, psycholoog, etc.

Als je inkomen laag blijft dan kun je de overwaarde niet ontsluiten en je plan niet realiseren. En met 100k begin je niets significants.

Tevens valt in de topicstart tweemaal 'gebrek aan interesse'. Dat is schadelijk voor het behalen van (financiële) doelen. Niets komt namelijk voor niets. Ergo een tweede reden voor een coach.

[Voor 26% gewijzigd door Rukapul op 21-09-2021 18:08]


 • Citroentjuh
 • Registratie: november 2013
 • Nu online
Zou je niet beter eerst wat meer actief inkomen verwerven als je zulke grote plannen hebt? Je inkomen is niet heel hoog. Heel positief is wel je spaarpotje van 100k en relatief lage hypotheek voor je huis. Maar de plannen die jij hier noemt lijken me met deze uitgangspositie niet haalbaar.

 • psychodude
 • Registratie: maart 2008
 • Laatst online: 00:27
Herko_ter_Horst schreef op dinsdag 21 september 2021 @ 17:06:
Passief geld zonder risico bestaat niet. Punt.

Naast het al genoemde Financieel Onafhankelijk topic, kun je ook een kijkje nemen in een van de verhuur-topics (even zoeken op "verhuur" geeft je diverse opties, Daarin gaat het onder andere over verhuurhypotheken e.d.).

Overigens is verhuur in mijn optiek noch passief, noch geen/laag risico.
Sterker nog, ik denk dat het van alle vormen van beleggen, het meest actief en al snel zo'n beetje de hoogste vorm van risico vormt voor een kleine belegger.

Mensen moeten zich echt niet verkijken op wat er komt kijken bij een huurwoning.

Je kunt het slecht treffen met een huurder die niet betaald, of een huurder die het tot drugspand omtovert.

Maar je kunt ook gewoon te maken krijgen met een huurder die zijn of haar rechten als huurder kent en hier werk van maakt. Je zult niet de eerste verhuurder zijn die in het eerste jaar zomaar te maken krijgt met vele duizenden euro's aan onkosten wegens de nodige werkzaamheden. En als je weigert als verhuurder, maar te maken hebt met een huurder die er werk van maakt, kun je daar nog eens de onkosten voor een advocaat aan toevoegen.

Dan zou ik als kleine speler eerder kijken richting vastgoedfondsen waarin je kunt beleggen. Als groep deel je dan namelijk dit soort risico's en is het op persoonlijk vlak minder hit of miss.

Maar persoonlijk zou ik toch altijd gewoon heroverwegen om erbij toch te beleggen. Een deel gewoon in een world tracking ETF te steken. Relatief veilig, weinig omkijken naar. En het zorgt ervoor dat je je vermogen wat meer spreid.

 • TonyPartyPlace
 • Registratie: november 2017
 • Laatst online: 30-09 18:39
Bedankt voor al wat ideeën.

Ik vind de reacties op "geen interesse" trouwens mooi. Je kan eens klaar zijn met iets en klaar zijn voor het volgende avontuur, vandaar nieuwe "baan" ;)

 • Barrycade
 • Registratie: november 2003
 • Laatst online: 00:13

Barrycade

]3/\/?/?`/(/\|)[-

TonyPartyPlace schreef op woensdag 22 september 2021 @ 20:03:
Bedankt voor al wat ideeën.

Ik vind de reacties op "geen interesse" trouwens mooi. Je kan eens klaar zijn met iets en klaar zijn voor het volgende avontuur, vandaar nieuwe "baan" ;)
Als je zo in je werk / leven zit is het wellicht handig om een wat ruimer cash buffetje aan te houden.

 • t_captain
 • Registratie: juli 2007
 • Laatst online: 00:17

t_captain

Moderator General Chat
Volgens mij zijn er drie bronnen van inkomen:

1. arbeid (wat je niet wil, je zoekt immers een passief inkomen)
2. kapitaal (dan kom je bij financieren of beleggen uit. gegeven de risicovrije rente die structureel lager ligt dan de inflatie, is een bepaalde mate van risico onvermijdbaar)
3. ondernemerschap (en dan in combinatie met 1 en 2)

 • YakuzA
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 01:45

YakuzA

Wat denk je nou zelluf hey :X

loewie1984 schreef op dinsdag 21 september 2021 @ 16:02:
je houd niet van aandelen, prima. Dan laat je je geld toch beheren door een indexfonds? Er zijn fondsen waar 100k de minimale inleg is (daarmee zeg ik niet dat je al je geld die kant op moet sturen)
Iemand houd niet van risico/beleggen en dan raad je hem de hoger risico, mogelijk louche, 'fondsen' aan die expres op de minmale 100k gaan zitten zodat ze geen toezicht van de AFM hebben.
(hebben we dan niks geleerd van al die PalmInvest verhalen? :+ )

Death smiles upon us all, all a man can do is smile back.
PSN


 • FoxLenny
 • Registratie: februari 2008
 • Laatst online: 22:00
Even een heel ander idee: hoe is je huidige woonsituatie? Kan je nog geld stoppen in zonnepanelen, isolatie, warmtepomp, etc?

 • CornermanNL
 • Registratie: februari 2007
 • Laatst online: 07:07
De mythe dat beleggen gokken is blijft toch hardnekkig. Sparen is ook beleggen , slechts een andere categorie. Beleggen in aandelen (delen van bedrijven bezitten, en dus de toegevoegde waarde) is met ETF's nog nooit zo goed mogelijk geweest voor particulieren. Zoek eens op Jack Bogle.

Beleggen is niet anders dan sparen , het risico profiel is anders, that's it. Nu zit je op een berg geld dat geld kost. Je vergoeding voor het ter beschikking stellen van jouw geld aan de bank is nihil (extreem lage rente) en de kosten daarvan zijn minimaal 2% inflatie. (Even gerekend met de doelinflatie van de verschillende centrale banken) die 100K kost je in jaar 1 2K , om je koopkracht te behouden moet je 2k bijstorten ongeveer, iets meer want je inflatie loopt op.

Aan de inkomsten kant daalt je inkomen, dus je loopt sneller uit de mogelijkheid om het bij te sparen.

Ergo je wordt langzaam armer. Beleggen is niet alleen aandelen , het is je hele portefeuille die je moet bekijken. Beleggen is sparen, vastgoed, aandelen, enzovoorts. Als daar een onbalans in zit kost dat gewoon geld. Dus niet alle eieren in een mandje leggen. Ook niet puur in vastgoed.

We zitten nu eenmaal in een situatie waarin sparen de inflatie niet meer compenseert. Dus is het op lange termijn nutteloos.

 • Herko_ter_Horst
 • Registratie: november 2002
 • Niet online
t_captain schreef op donderdag 23 september 2021 @ 07:47:
Volgens mij zijn er drie bronnen van inkomen:

1. arbeid (wat je niet wil, je zoekt immers een passief inkomen)
2. kapitaal (dan kom je bij financieren of beleggen uit. gegeven de risicovrije rente die structureel lager ligt dan de inflatie, is een bepaalde mate van risico onvermijdbaar)
3. ondernemerschap (en dan in combinatie met 1 en 2)
Passief ondernemerschap dat wat oplevert (en dan bedoel ik niet de zonnepanelen-"ondernemingen") moet ik anders ook nog tegenkomen...

Volgens mij zijn er inderdaad drie bronnen van inkomen, maar ondernemerschap schaar ik gewoon onder arbeid. De 3e is in mijn optiek uitkeringen/toeslagen, die in de meeste gevallen zijn gekoppeld aan het niet in voldoende mate hebben van inkomen uit 1 en/of 2.

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."


 • t_captain
 • Registratie: juli 2007
 • Laatst online: 00:17

t_captain

Moderator General Chat
Herko_ter_Horst schreef op donderdag 23 september 2021 @ 09:08:
[...]

Passief ondernemerschap dat wat oplevert (en dan bedoel ik niet de zonnepanelen-"ondernemingen") moet ik anders ook nog tegenkomen...
"Passief ondernemerschap" bestaat helemaal niet. Ondernemerschap is de factor die alleen kan bestaan in combinatie met kapitaal en arbeid, maar tegelijk niet echt onder de een van deze twee valt.


Je kunt natuurlijk proberen te ondernemen met de arbeid van iemand anders en het kapitaal van iemand anders. Maar dat naast een stuk reputatie en leiderschap zul je echt zelf iets moeten doen om in die positie te worden toegelaten. Anders ga je niet het vertrouwen van de geldschieter en de werknemer vinden.

 • RM-rf
 • Registratie: september 2000
 • Laatst online: 21:29

RM-rf

1 2 3 4 5 7 6 8 9

Iedere keuze heeft consequenties en gevolgen.....

Als je aangeeft zelf je intersse te verliezen in meer verdienen en nu gewoon voor een laag loon dingen te doen die je meer plezier maken, heeft dat ook de consequentie dat je er minder geld binnenkomt...
Als dat gewoon een gevolg is van je vrije eigen keuze kan dat een prima afweging zijn voor jou.

Enkel, als je nu alsnog toch meer geld wil hebben, is de kans groot dat je daar iets voor moet doen dat je niet zo 'plezierig' vind.
Alles wat je noemt en dat een redelijk direkt inkomen oplevert zal altijd vereisen dat je er tijd en moeite insteekt... zelfs een 'passief inkomen' vereist vaak een direkte deelname van je eigen zijde, bv de verhuur van woning(en) kan ook erg veel moeite en stress kosten, en ook daarvoor moet je geschikt zijn en of de moeite ervoor doen.

'Beleggen' is het uiteindelijk allemaal... ook als je je geld steekt in 'microkredieten' is dat eeen vorm van beleggen en voortdurend ben je dan bezig met afwegingen doen die en invloed op je inkomsten hebben en altijd moet je daarin tijd en moeite steken (vaak ook het opzoeken van informatie, afwegen risico's)...
juist dingen waarvan ik de indruk heb dat je dat 'vervelend' lijkt te vinden.


Mijn eerste advies zou zijn je eigen keuze goed te overwegen... wil je wel meer inkomen krijgen?
De andere optie is bv ook dat je gewoon je eigen uitgaven sterk terugbrengt en zo met een wat lager inkomen verder rima kunt leven.... dan gaat het niet om meer inkomen krijgen, maar gewoon beter rond te omen met minder geld (wat ook een hele eigen subcultuur is)

Intelligente mensen zoeken in tijden van crisis naar oplossingen, Idioten zoeken dan schuldigen


 • CornermanNL
 • Registratie: februari 2007
 • Laatst online: 07:07
Overigens en dit is een serieuze vraag , hoe heb je je pensioen geregeld als zzp'er? Pensioen is uitgesteld inkomen en je pensioen fonds zit volop in allerlei beleggingen , ook de zo gevreesde aandelen.

Als je je al een pensioen pot hebt uit een werknemersschap verleden of je hebt iets ervoor aangekocht of je stopt het ergens in ben je al lang aan het beleggen. Alleen je ziet het niet , of niet bewust.

Dus die angst is sowieso niet nodig ;) En als je nog geen pensioen hebt geregeld over de jaren ZZP schap, dan zou ik er toch eens werk van gaan maken.

 • MarkHero
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 09-11 22:50
Je kan 20k per jaar sparen met dat inkomen? Wauw, ik doe echt wat fout.

 • enermax
 • Registratie: oktober 2001
 • Laatst online: 26-11 17:50
Je wilt geen aandelen maar kijk eens naar een ETF (tracker). De meeste kun je gratis kopen op degiro sommige vanaf €30. Bijv world index heeft iets van >1600 bedrijven. Gemiddeld 10% per jaar. Leuke video: https://thehappyinvestors.nl/beste-etfs-degiro-kernselectie/

 • 3DDude
 • Registratie: november 2005
 • Laatst online: 01:42

3DDude

I void warranty's

Wees eerst maar Hypotheek vrij.
130k hypotheek naar 0

mijn 138k @ 2.29% kost nog steeds ~ 560 euro per maand.

Daarna ben je vrij om te beleggen met geld enz.

Dat is de next best thing met geen risico willen lopen.

word heel hard afgebouwd die HRA, en met de huidige rente is dat peanuts..

[Voor 29% gewijzigd door 3DDude op 24-09-2021 10:02]

Luister dit ~8min &Interessante documentaire uit 2015 van het programma Zembla (35 minuten) YouTube: Zembla De Farma Methode


 • CornermanNL
 • Registratie: februari 2007
 • Laatst online: 07:07
3DDude schreef op donderdag 23 september 2021 @ 23:44:
Wees eerst maar Hypotheek vrij.
130k hypotheek naar 0

mijn 138k @ 2.29% kost nog steeds ~ 560 euro per maand.

Daarna ben je vrij om te beleggen met geld enz.

Dat is de next best thing met geen risico willen lopen.
Met HRA eraf zit je ruim onder ieder goedkoper alternatief wat voorhanden is op gebied van wonen. En helemaal risicoloos is het niet. Stel je raakt in de bijstand , dan gaan sommige gemeentes eerst eens kijken of er vermogen is. Dat kan zomaar betekenen dat je je huis compleet moet opeten. Net als beleggen niet eng is, is schuld ook niet de duivel. Schuldenvrij betekend niet verlost van alle risico. Sterker op deze manier ga je weer scheef zitten in de verdeling van je portefeuille. En met extra risico, omdat je erin woont. En er verder geen rendement meer uitkomt.

Het gaat om balans. De tijd van schuldenvrij een spaarbankrekening met een beetje geld en de rest van de risico's is gedekt is voorbij. Die bestaat niet meer. Het begint met echt begrijpen wat tijd , geld en risico inhouden en waar ze van toepassing zijn. En dan kom je er echt wel uit. Het is geen raketwetenschap, al doen allerlei specialisten ons dat wel geloven.

 • Nopheros
 • Registratie: juli 2007
 • Laatst online: 02:03
@TonyPartyPlace

Heb je al eens naar AI Marketbot gekeken? Is een AI bot die online reclame campagnes inkoopt op basis van trends op social media. Indien iemand iets koopt via een door jouw betaalde stuk reclame dan krijg je daar cashback over.

Ik gebruik het zelf al een maand of 4 en alhoewel het in het begin even duurt voordat je er wat geld mee verdient gaat het inmiddels erg lekker. Een klein deel van de winst gaat naar een crypto exchange om BTC mee te kopen en de rest van de winst stop ik weer in de AI Marketbot zodat ik winst genereer over m'n winst ;)

AI Marketing


 • sypie
 • Registratie: oktober 2000
 • Niet online
@Nopheros Noem eens wat getallen? Nu klinkt het aantrekkelijk maar dat hoeft het natuurlijk niet te zijn.

Ik zie (in mijn korte onderzoek) dat dit gelinkt is aan crypto's, daar waar ik niet op zit te wachten. Ik wil cash in en als ik het nodig heb wil ik het op mijn rekening zien verschijnen zonder tussenkomst van coins en exchanges.

[Voor 52% gewijzigd door sypie op 21-11-2021 14:24]


 • Nopheros
 • Registratie: juli 2007
 • Laatst online: 02:03
sypie schreef op zondag 21 november 2021 @ 14:06:
@Nopheros Noem eens wat getallen? Nu klinkt het aantrekkelijk maar dat hoeft het natuurlijk niet te zijn.

Ik zie (in mijn korte onderzoek) dat dit gelinkt is aan crypto's, daar waar ik niet op zit te wachten. Ik wil cash in en als ik het nodig heb wil ik het op mijn rekening zien verschijnen zonder tussenkomst van coins en exchanges.
Wil het topic niet kapen dus als er meer vragen zijn dan kunnen we beter een nieuw topic aanmaken of anders ff een pm sturen.

In augustus ben ik begonnen met 400usd, sta nu op 1130 usd. Een groot deel daarvan staan nog wel vast (het duurt namelijk even voordat de cashback daadwerkelijk uitbetaald wordt, producten gekocht via advertenties kunnen natuurlijk weer ingeleverd worden bij de winkel) maar inmiddels zit ik op een niveau dat er elke paar dagen 50 usd binnenkomt.

@crypto Klopt op zich wel. Echter zijn ze letterlijk op dit moment bezig om Visa/Mastercard te integreren, daarmee kun je betalen en als het goed is ook laten uitbetalen. Ik verwacht dat ze daar binnen 1 á 2 weken mee klaar zijn. In de tussentijd zou je in principe het systeem kunnen testen met de 50 usd gift certificate die ze aanbieden. Krijg je 50 usd gratis om het systeem mee te testen, de 50 usd moet je uiteindelijk weer inleveren maar de winst mag je houden.

AI Marketing


 • GZFan
 • Registratie: juni 2007
 • Nu online
Bij nieuwe, slimme manieren om een passief inkomen te krijgen, moet je je altijd afvragen waarom de bedenker (in dit geval de maker van Marketbot) graag wil dat jij er je geld in stopt.

Is diegene werkelijk zo'n goedzak dat hij iedereen gratis geld wil laten verdienen?

Anyway: Ik ben sceptisch. ;)

Sony Ericsson K750i > Sony Ericsson K770i > HTC Hero > HTC Dream > Sony Xperia U > Motorola Moto G 2014 > Xiaomi Mi A1


 • Nopheros
 • Registratie: juli 2007
 • Laatst online: 02:03
GZFan schreef op zondag 21 november 2021 @ 14:46:
Bij nieuwe, slimme manieren om een passief inkomen te krijgen, moet je je altijd afvragen waarom de bedenker (in dit geval de maker van Marketbot) graag wil dat jij er je geld in stopt.

Is diegene werkelijk zo'n goedzak dat hij iedereen gratis geld wil laten verdienen?

Anyway: Ik ben sceptisch. ;)
Je moet bij dit soort online dingen altijd sceptisch zijn en nooit meer geld inleggen dan dat je bereid bent te verliezen.

Als morgen die website offline gaat is het game over natuurlijk. Echter bestaat de website inmiddels wel al een jaar of 2, dat geeft mij in iedergeval wel wat vertrouwen.

Daarnaast lagen ze er in juli ook een hele maand uit door een technische storing, de makers hadden toen net zo goed kunnen zeggen we stoppen ermee en cashen uit. Dat is dus niet gebeurd.

AI Marketing


 • Bulder
 • Registratie: augustus 2016
 • Laatst online: 06:45
Nopheros schreef op zondag 21 november 2021 @ 13:59:
@TonyPartyPlace

Heb je al eens naar AI Marketbot gekeken? Is een AI bot die online reclame campagnes inkoopt op basis van trends op social media. Indien iemand iets koopt via een door jouw betaalde stuk reclame dan krijg je daar cashback over.

Ik gebruik het zelf al een maand of 4 en alhoewel het in het begin even duurt voordat je er wat geld mee verdient gaat het inmiddels erg lekker. Een klein deel van de winst gaat naar een crypto exchange om BTC mee te kopen en de rest van de winst stop ik weer in de AI Marketbot zodat ik winst genereer over m'n winst ;)
Verdien je geld met die bot, of met die affiliate link in je signature?
Pagina: 1


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee