Acties:
 • +9Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 00:04

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Mede-auteurs:
 • Geronimous
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 00:28

Geronimous

 • RobinNL
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 22:28

RobinNL


Battlefield 2042 PC Topic


Ontwikkelaar: DICE Stockholm, DICE LA, Criterion games en EA Gothenborg
Uitgever: Electronic Arts
Platforms: PlayStation 4 & 5, Xbox One & Series X|S, Windows.
Release-datum: 19-11-2021

Welkom in het Battlefield 2042 PC topic, hier kan je over de PC versie van de game praten.
Praten over de Console versie doe je in het Console Topic.


Battlefield™ 2042 is een first-person shooter waarin je terugkeert naar grootschalige oorlogsvoering. In een wereld uit de nabije toekomst die is getransformeerd door wanorde passen jij en je squad zich aan met een geavanceerd arsenaal om te winnen op dynamische en veranderende strijdvelden.

Een nieuw begin

Nadat de laatste twee games zich in het verleden hebben afgespeeld, springt het nieuwste deel maar liefst 21 jaar vooruit in de tijd. Battlefield 2042 is niet alleen de titel, maar staat ook voor het jaartal waarin de game zich afspeelt. Uiteraard ziet de toekomst er allesbehalve rooskleurig uit. Er is een tekort aan eten, energie en schoon water. Talloze landen zijn ingestort waardoor er een enorme vluchtelingencrisis is ontstaan. Deze thuisloze mensen staan officieel bekend als Non-Patriated, maar worden in de volksmond No-Pats genoemd. Het gaat hier om families, boeren, engineers en zelfs soldaten. Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, besluiten de Verenigde Staten en Rusland om de rest van de wereld in een nieuw conflict te storten.

Aangezien de No-Pats geen land meer hebben om voor te vechten, strijden ze aan beide kanten van het gevecht mee. Niet voor een vlag, maar voor een toekomst. Hoe dat precies uitpakt is nog onduidelijk, aangezien Battlefield 2042 geen singleplayer campagne bevat. Het is wel mogelijk om alleen tegen bots te spelen, maar er is geen narratieve ervaring. Battlefield 2042 is een multiplayer game pur sang dat op drie pilaren is gebouwd. Namelijk ‘All-Out Warfare’, waarover later meer en Hazard Zone. Die laatste is volledig nieuw, kleinschalig en richt zich op squads.

Groot, groter, grootst

In Battlefield draait het natuurlijk allemaal om de maps waarop je speelt. Die moeten groot zijn en voldoende ruimte bieden voor de sandbox gameplay waar de serie zo bekend om staat. Dankzij de nieuwste versie van de Frostbite engine kunnen de ontwikkelaars nu grotere maps maken. Sterker nog, de schaal is ongekend en daarom kun je eind dit jaar aan de slag op de grootste maps ooit in een Battlefield-game. Onder de toepasselijke titel ‘All-Out Warfare’ vind je de populaire Conquest en Breakthrough modi terug. Daarin nemen in totaal 128 spelers het tegen elkaar op. Voor de PlayStation 4 en Xbox One is dat aantal teruggeschroefd naar 64 spelers en ook al speel je op dezelfde maps, het speelveld is wel kleiner gemaakt.

Battlefield Portal
Het is een aanpasbare creatieve modus waarin spelers hun eigen unieke gevechten en multiplayerscenario's kunnen creëren en delen, waarin wapens, kaarten en voertuigen uit de hele serie worden gecombineerd.

Portal gaat echter verder dan de aangepaste multiplayermodusinstellingen die typisch zijn voor een online shooter. Spelers kunnen namelijk niet alleen elementen uit Battlefield 2042 mixen en matchen, maar ook uit eerdere titels in de serie, zoals Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2, en Battlefield 3.

Spelers kunnen ook wapens, gadgets en voertuigen uit de verschillende historische tijdperken gebruiken, naast klassieke facties uit de vorige games. Portal zal de verschillende multiplayer-klassen uit die eerdere titels bevatten, wat betekent dat je net als in 2011 in de Recon-rol van Battlefield 3 kunt spelen. En natuurlijk kun je ook aan de slag met de nieuwe toevoegingen aan de franchise van Battlefield 2042.

Spelers kunnen bijvoorbeeld gevechten creëren tussen teams van soldaten uit Battlefield 1942 en het futuristische leger van Battlefield 2042, of een voertuigwedstrijd tussen klassieke WO2-vliegtuigen en moderne gevechtshelikopters.

Naast de nieuwe kaarten van Battlefield 2042, biedt Portals ook zes klassieke kaarten: Battlefield 1942's Battle Of The Bulge en El Alamein maps, Battlefield: Bad Company 2's Arica Harbor en Valparaiso maps, en Battlefield 3's Caspian Border en Noshahr Canals maps.

Dice zegt dat het ook alle nieuwe content die het toevoegt aan de hoofdmap van Battlefield 2042 zal toevoegen aan Portal, dus er zal genoeg nieuw speelgoed zijn om mee te spelen in de custom mode als er in de loop van de tijd extra wapens, voertuigen en klassen worden toegevoegd.

Hazard Zone
De achtergrond van Hazard Modus is een strijd tussen de Verenigde Staten en Rusland in 2040. Er is sprake van een wereldwijd blackout-evenement waarbij het aantal satellieten met 70 procent wordt verminderd. Tijdelijke satellieten in een lage baan om de aarde zijn de nieuwe methode geworden om inlichtingen te vergaren.

De satellieten verzamelen luchtfoto's en data op basis van heatmaps en andere gegevens. Deze tijdelijke satellieten worden neergehaald in gebieden gecontroleerd door de VS en Rusland, zodat de bezettende troepen inlichtingen kunnen bemachtigen in de vorm van de speciale data drives aan boord van de neerstortende satellieten.

De modus wordt gevormd door squads van vier leden waarbij van elk type soldaat of Specialist slechts één in een squad kan zitten. Deze groepjes moeten niet alleen strijden met andere squads om zoveel mogelijk harde schijven te bemachtigen, er moet ook gevochten worden met 'dodelijke Occupying Forces'. Dat zijn tegenstanders los van de vijandige squads die proberen de data drives te beschermen.

De modus Hazard Zone is speelbaar op alle zeven beschikbare maps voor All-Out Warfare. Aan het begin van een ronde krijg je een briefing over het speelveld, de locaties en de plek waar je op de map komt. Het verzamelen van de meeste data drives leidt niet automatisch tot succes. Er zijn slechts twee tijdelijke extractiemomenten, waarbij squads per vliegtuig het strijdveld kunnen verlaten. Het doel is om succesvol het strijdtoneel te verlaten met zoveel mogelijk harde schijven.

Spelers die geveld worden tijdens een ronde kunnen niet zomaar terugkeren op het slagveld. Zij komen terecht in een spectator screen en kunnen alleen worden teruggehaald als een teamgenoot een zogeheten Reinforcement Uplink gebruikt.

Dat gaat met zogeheten Dark Market Credits. Die zijn te verkrijgen door succesvol de map te verlaten met harde schijven; elke harde schijf vertaalt zich in een bepaald bedrag aan credits. Deze munteenheid is specifiek voor Hazard Zone en kan niet alleen voor een Reinforcement Uplink ingezet worden. Het geld kan voorafgaand aan een ronde ook worden ingezet voor de aanschaf van speciale wapens, upgrades of gadgets die uitsluitend in Hazard Zone inzetbaar zijn.

Bron: nieuws: DICE publiceert trailer van Battlefield 2042-modus Hazard Zone voor s...

EA Play

Haal meer uit je favoriete games met een EA Play lidmaatschap. Met een EA Play lidmaatschap krijg je 10% korting op pre-orders en andere EA games en je krijgt ook toegang tot een bibliotheek met EA games. Met EA Play (basic) kan je vanaf 12 november tot de launch van Battlefield 2042 10 uur lang aan de slag met de Standard Edition. Met EA Play Pro krijg je vanaf 12 november volledige toegang tot de Battlefield 2042 Ultimate Edition.

Je kan lid worden van EA Play bij Steam en Origin. Voor EA Play Pro is dit mogelijk op Origin.

MapsGeen klassen, maar specialisten

Dat vechten doe je niet meer als een bepaalde klasse, maar als een specialist. Deze nieuwe speelbare No-Pat soldaten zijn gebaseerd op de vier traditionele klassen in Battlefield, maar bieden je meer vrijheid. Zo heeft iedere specialist zijn eigen ‘specialiteit’ en karaktereigenschap. Zo vervangt Wikus “Casper” van Daele de Recon klasse. Hij heeft als specialiteit een OV-P Recon Drone en als karaktereigenschap een Movement Sensor, zodat je als sluipschutter minder makkelijk in je rug kan worden aangevallen. Dat betekent echter niet dat je verplicht bent om als sluipschutter te spelen, want je kunt nu zelf je loadout samenstellen. Het hele idee van de nieuwe specialisten is dat jij zelf bepaalt hoe en vooral met wat, je het gevecht aangaat.

Daarbij komt ook het nieuwe Plus System goed van pas. Hiermee kun je in real-time je wapens aanpassen. Dat stelt je in staat om beter op situaties te reageren. Zo is het mogelijk om het vizier of de loop van je wapen te veranderen. Dat geldt ook voor het type munitie dat je gebruikt of eventuele opzetstukken, zoals een granaatwerper, waarover je beschikt. Van de tien beschikbare specialisten zijn er vier onthuld. Die beschikken onder meer over een grappling hook en een sentry gun. Wat de rest biedt is nog even afwachten, maar wingsuits en kleine robots met wapens zitten sowieso in de game. Als kers op de taart beschik je nu over een tablet om voertuigen te bestellen en die zijn ook beter ingericht, zodat iedere plek meerwaarde biedt.

Webster MacKay
Geboorteplaats: Canada
Class: Assault
Specialiteit: Grappling Hook
Trait: Nimble

Maria Falck
Geboorteplaats: Duitsland
Class: Support
Specialiteit: S21 Syrette Pistol
Trait: Combat Surgeon

Pyotr “Boris” Guskovsky
Geboorteplaats: Rusland
Class: Engineer
Specialiteit: SG-36 Sentry Gun
Trait: Sentry Operator

Wikus “Casper” Van Daele
Geboorteplaats: Zuid-Afrika
Class: Recon
Specialiteit: OV-P Recon Drone
Trait: Movement Sensor

Kimble “Irish” Graves
Geboorteplaats: Verenigde Staten
Class: Engineer
Specialiteit: Fortification System
Trait: Veteran

Navin Rao
Geboorteplaats: India
Class: Recon
Specialiteit: Cyber Warfare Suite
Trait: Trojan Network

Santiago “Dozer” Espinoza
Geboorteplaats: Mexico
Class: Assault
Specialiteit: SOB-8 Ballistic Shield
Trait: Blast Resistant

Ji-Soo Paik
Geboorteplaats: Zuid-Korea
Class: Recon
Specialiteit: EMG-X Scanner
Trait: Threat Perception

Constantin “Angel” Anghel
Geboorteplaats: Roemenië
Class: Support
Specialiteit: Loadout Crate
Trait: Trauma Specialist

Emma “Sundance” Rosier
Geboorteplaats: Frankrijk
Class: Assault
Specialiteit: Smart Explosives
Trait: Wingsuit


De verschillende edtiesDe edities zijn te koop voor €59,99 (Standard), €89,99 (Gold) en €109,99 (Ultimate).

Systeemeisen

Battlefield 2042 minimale systeemeisen:
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit
 • Processor : Intel Core i5 6600K / AMD Ryzen 5 3600
 • Geheugen : 8GB RAM
 • Videokaart : Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 560
 • DirectX : 12
 • Opslagruimte : 100GB
Battlefield 2042 aanbevolen systeemeisen:
 • Besturingssysteem : Windows 10 64-bit
 • Processor : Intel Core i7-4790K / AMD Ryzen 5 2700X
 • Geheugen : 16 GB RAM
 • Videokaart : Nvidia GeForce RTX 3060 / AMD Radeon RX 6600XT
 • DirectX : 12
 • Opslagruimte : 100GB (SSD)
BATTLEFIELD 2042 FAQ

Wanneer wordt Battlefield 2042 gelanceerd en op welke platforms?
Battlefield 2042 is beschikbaar op 19 november en wordt gelanceerd op Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- en PlayStation 5-consoles, samen met pc op Steam, Origin en de Epic Games Store.

Hoeveel spelers ondersteunt Battlefield 2042?
Voor het eerst in de geschiedenis van Battlefield kunnen 128 spelers tegelijkertijd deelnemen aan de totale oorlog. Dit kolossale aantal spelers staat gelijk aan geheel nieuwe gameplay-mogelijkheden en epische Battlefield-momenten.

Hoe kunnen de maps veranderen tijdens matches?
Je ervaart steeds veranderende gevechtsomstandigheden en gameplay-uitdagingen op de Battlefield 2042 maps. Pas je snel aan aan dynamische gebeurtenissen en stormen aan, zoals zandstormen in de woestijnen van Qatar, een raketlancering vanuit het ruimtecentrum van Frans-Guyana en tornado's die de betonnen jungle van Zuid-Korea bedreigen.

Welke spelmodi kan ik spelen in Battlefield 2042?
Wanneer Battlefield 2042 wordt gelanceerd, kun je vernieuwde versies van de Conquest- en Breakthrough-ervaringen van eerdere Battlefield-games aangaan. De geheel nieuwe Hazard Zone is een spannende nieuwe toevoeging aan de franchise en we kunnen niet wachten om je meer te vertellen over een gloednieuwe ervaring waarin je onverwachte veldslagen kunt ontdekken en het wijde universum van Battlefield kunt betreden.

Wat zijn Specialists?
Met het nieuwe Specialist-systeem kun je je rol op het slagveld kiezen en op maat gemaakte squads vormen. Specialists zijn gebaseerd op de vier klassen van Battlefield en hebben één unieke specialiteit en eigenschap, maar de rest van de uitrusting is volledig aanpasbaar. Door je Specialist te kiezen en uit te rusten, kun je synergieën binnen je squad opbouwen en jezelf in staat stellen om elke gevechtssituatie aan te gaan. Er zullen in eerste instantie tien specialisten beschikbaar zijn in Battlefield 2042.

Wanneer kan ik Battlefield Portal spelen?
Battlefield Portal is een van de drie ervaringen in Battlefield 2042 en is beschikbaar vanaf 19 november 2021.

Zullen er community-servers zijn?
In Battlefield Portal kunnen spelers servers hosten waar aangepaste games kunnen worden gedraaid of vooraf ingestelde modi kunnen gebruiken, zoals Conquest, Team Deathmatch, Rush en andere fan-favorieten die beschikbaar zijn bij de launch. Deze servers worden gemaakt wanneer je een match maakt en worden afgesloten zodra de server leeg is.

Wat is de Builder en wat kan ik ermee maken?
Terwijl je met de instellingen veel specifieke voorwaarden kunt wijzigen met een druk op de knop, kun je met de Logic Editor regels, overwinningsvoorwaarden en gevolgen van specifieke in-game-evenementen definiëren (zoals het instellen van een beloning of straf voor een speler die een kill maakt), en nog meer om aangepaste spelmodi te maken die niet alleen met de instellingen kunnen worden gemaakt. Hoewel de maps opnieuw worden ontworpen voor de Battlefield Portal-ervaring, is het belangrijk op te merken dat deze niet kunnen worden bewerkt.

Kan ik mijn gemaakte content buiten Battlefield Portal gebruiken en spelen?
Met Battlefield Portal kunnen spelers servers volgen en delen. Enkele van de meest creatieve en populaire door spelers gecreëerde ervaringen zullen te zien zijn in officieel samengestelde playlists in de serverbrowser, zodat je gemakkelijk leuke en inventieve nieuwe matches kunt vinden zodra je in Battlefield Portal laadt.

Hoe lang duurt een wedstrijd van Hazard Zone?
Stap in, pak de goederen, ga weg. Makkelijker gezegd dan gedaan. Een Hazard Zone match kan ongeveer 5 tot 20 minuten duren, afhankelijk van hoe je speelt, wanneer je ervoor kiest om de Data Drives veilig te stellen en of je succesvol bent.

Kunnen er meerdere van dezelfde Specialisten in hetzelfde team zitten?
Squads in Hazard Zone zijn samengesteld uit vier unieke specialisten, dus jij en je teamgenoten moeten specialisten en uitrustingen kiezen die elkaar aanvullen als je veilig wilt ontsnappen.

Heeft Hazard Zone pay-to-win-elementen?
In Hazard Zone gebruik je Dark Market Credits die je alleen kunt krijgen via gameplay, en niet via echte valuta. Je kunt ze gebruiken om tactische upgrades, wapens en gadgets te kopen om je een voorsprong op je vijanden te geven.

Wat zijn de live service plannen voor Battlefield 2042?
We kiezen voor een nieuwe benadering van live service voor een Battlefield-game waarbij spelers de services en evolutie krijgen die ze gewend zijn van moderne multiplayer-games, allemaal bedoeld om de community de komende jaren samen te laten spelen.

We zullen onze wereld ontwikkelen en de fictie uitbreiden via Seasons, die elk ongeveer drie maanden duren. Elk Season wordt geleverd met een nieuwe gratis en betaalde Battle Pass, met nieuwe content om te unlocken.

In ons eerste jaar van live service zullen we vier Seasons leveren, met vier Battle Passes, vier nieuwe Specialists en meer nieuwe content.

We hebben meer te vertellen over Season 1 van Battlefield 2042 vóór de lancering.

Trailers

Screenshots


[Voor 255% gewijzigd door G_Dragon op 22-10-2021 12:09]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +5Henk 'm!

 • Games
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 19:15
Ben benieuwd naar de gameplay trailer 13 juni. Want daar draait het natuurlijk om. 😎

AMD Ryzen 7 2700X, Asus ROG Strix B450-I Gaming, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX, MSI GeForce RTX 2080 Duke 8G OC, Crucial MX500 m.2 1TB, Seasonic Prime Titanium Fanless 600W, Acer Predator XB271hubmiprz


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • simons
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 04-07-2022

simons

LETS GO BRANDON

Is bekend welke versie gratis is voor EA Play Pro?

Je DM’s worden hier door de Admins gelezen en Geef je waardering voor Tweakers


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Games
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 19:15

AMD Ryzen 7 2700X, Asus ROG Strix B450-I Gaming, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX, MSI GeForce RTX 2080 Duke 8G OC, Crucial MX500 m.2 1TB, Seasonic Prime Titanium Fanless 600W, Acer Predator XB271hubmiprz


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 00:04

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Thanks voor de tip!
Heb het toegevoegd :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 00:04

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
simons schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 21:18:
Is bekend welke versie gratis is voor EA Play Pro?
Dit is nu ook te vinden in het hoofdtopic ;)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Milan1NL
 • Registratie: Augustus 2015
 • Laatst online: 14-03 23:50
Na battlefield 4 geen BF game meer gekocht. Laat ik dat nu wel met de komende BF willen! #hype

Acties:
 • +4Henk 'm!
Misschien goed om te vermelden: Met EA Play abbo krijg je op 15 oktober totaal 10 uur de tijd tot de launch om de game te proberen. Met een EA Play Pro abbo krijg je volledige toegang. Bron: https://www.ea.com/games/...tlefield-2042/buy#ea-play

Stel je wil een duurdere editie aanschaffen, is het dan niet beter om EA Play (basic) te nemen? Je betaalt €3,99 voor een abbo voor 1 maand. Daarmee krijg je 10% korting met aanschaf van games. Dan zou je voor de Gold Edition ongeveer 81 euro betalen (85 euro als je EA Play erbij rekent) en voor de Ultimate Edition ongeveer 100 euro (103 euro als je EA Play erbij rekent). Daarnaast heb je dan ook nog een maand toegang tot andere games.Wat ik wel miste in de reveal trailer was de destruction. We hebben eigenlijk niets gezien wat echt kapot kan, bijvoorbeeld gebouwen die in kunnen storten etc. In de trailer steeg de raket succesvol op, maar het is ook mogelijk dat dit echt helemaal verkeerd gaat. Daar ben ik pas benieuwd naar!

[Voor 6% gewijzigd door RobinNL op 09-06-2021 23:38]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 00:04

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
RobinNL schreef op woensdag 9 juni 2021 @ 23:38:
Misschien goed om te vermelden: Met EA Play abbo krijg je op 15 oktober totaal 10 uur de tijd tot de launch om de game te proberen. Met een EA Play Pro abbo krijg je volledige toegang. Bron: https://www.ea.com/games/...tlefield-2042/buy#ea-play

Stel je wil een duurdere editie aanschaffen, is het dan niet beter om EA Play (basic) te nemen? Je betaalt €3,99 voor een abbo voor 1 maand. Daarmee krijg je 10% korting met aanschaf van games. Dan zou je voor de Gold Edition ongeveer 81 euro betalen (85 euro als je EA Play erbij rekent) en voor de Ultimate Edition ongeveer 100 euro (103 euro als je EA Play erbij rekent). Daarnaast heb je dan ook nog een maand toegang tot andere games.Wat ik wel miste in de reveal trailer was de destruction. We hebben eigenlijk niets gezien wat echt kapot kan, bijvoorbeeld gebouwen die in kunnen storten etc. In de trailer steeg de raket succesvol op, maar het is ook mogelijk dat dit echt helemaal verkeerd gaat. Daar ben ik pas benieuwd naar!
Heb het in het hoofdtopic verwerkt, is dit zoals u het bedoelde? O-)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”

G_Dragon schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 08:23:
[...]


Heb het in het hoofdtopic verwerkt, is dit zoals u het bedoelde? O-)
Het ging vooral om het eerste gedeelte, over de 10 uur met het EA Play abbo. Niet dat mensen opeens teleurgesteld zijn als ze na 10 uur niet meer kunnen spelen en moeten wachten tot launch.

Dat tweede gedeelte over een duurdere versie kopen i.c.m. met EA Play hoeft niet erin, dat was meer een vraag vanuit mijn kant ;)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 00:04

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
RobinNL schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 08:26:
[...]


Het ging vooral om het eerste gedeelte, over de 10 uur met het EA Play abbo. Niet dat mensen opeens teleurgesteld zijn als ze na 10 uur niet meer kunnen spelen en moeten wachten tot launch.

Dat tweede gedeelte over een duurdere versie kopen i.c.m. met EA Play hoeft niet erin, dat was meer een vraag vanuit mijn kant ;)
Oke dan haal ik dat weer weg :)
Bedankt voor de tip, want die zijn altijd welkom _/-\o_

[Voor 5% gewijzigd door G_Dragon op 10-06-2021 08:31]

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Odysseus87
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 21:00
steam prijzen zijn wel anders dan in topic starter:

normale game: 59,99€
gold: 89,99€
ultimate 109,99€

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 00:04

G_Dragon

Whatever you do, do it well.

Topicstarter
Odysseus87 schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 11:03:
steam prijzen zijn wel anders dan in topic starter:

normale game: 59,99€
gold: 89,99€
ultimate 109,99€
Direct aangepast! :)

" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Games
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 19:15
Een interview met een dev waarom er geen battle royal mode komt: https://www.eurogamer.net...and-no-battle-royale-mode

AMD Ryzen 7 2700X, Asus ROG Strix B450-I Gaming, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX, MSI GeForce RTX 2080 Duke 8G OC, Crucial MX500 m.2 1TB, Seasonic Prime Titanium Fanless 600W, Acer Predator XB271hubmiprz


 • elsympatico
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 21:14
Ik ga deze kopen , mijn pc zal het niet aankunnen , maar ga toch proberen .

I5 4690K
8gb ram
1060GTX 6Gb

op 2560 1080 reso

Zal op low worden en ga misschien nog is een overclock doen heb mugen 4 cooler op de i5
elsympatico schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 12:20:
Ik ga deze kopen , mijn pc zal het niet aankunnen , maar ga toch proberen .

I5 4690K
8gb ram
1060GTX 6Gb

op 2560 1080 reso

Zal op low worden en ga misschien nog is een overclock doen heb mugen 4 cooler op de i5
Ik verwacht dat je hiermee rond low zit. Een GTX 1060 was recommended voor Battlefield 5, dus wat betreft dat zit je met je videokaart waarschijnlijk al onder recommended. Je processor zit volgens mij al onder low met de specs van Battlefield 5. RAM ga je waarschijnlijk ook te laag mee zitten.

Ik denk voor nu dat je ongeveer het volgende nodig hebt als minimum:
- Een goede 6 of 8 core processor
- 12GB RAM
- GTX 1060/1070/1080

Natuurlijk is het voor nu een speculatie en moeten we gewoon wachten op de specs die we later dit jaar krijgen.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • LankHoar
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 23:27

LankHoar

Langharig tuig

Heb zeer genoten van BF 1941, BF Vietnam, BF2 en meer recent van BF1 en BF5. Toch vind ik het erg jammer dat deze Battlefield geen singleplayer zal hebben... Dat haalt voor mij de sjeu er behoorlijk af, vond juist de verhalen erg fijn om te spelen in 1 en 5. Desondanks uiteraard wel benieuwd naar de trailer :+

When life throws you a curve, lean into it and have faith! ~ Looking for a job in a fun IT company? Ask me about it!


 • elsympatico
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 21:14
Ik kan misschien beter op de Series S xbox BF2042 spelen met muis en toetsenbord .

zijn alle draadloze muizen en toetsenborden compatibel met series S .

Die is toch pak sneller dan men pc.

 • CartmanMMA
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 20-03 09:10

CartmanMMA

Fallus Giganticus

Ultimate Edition (digitale ps5 versie) besteld

Nog 126 dagen tot de release

PSN: CartmanMMA


 • musje83
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 20-03 17:09
elsympatico schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 12:20:
Ik ga deze kopen , mijn pc zal het niet aankunnen , maar ga toch proberen .

I5 4690K
8gb ram
1060GTX 6Gb

op 2560 1080 reso

Zal op low worden en ga misschien nog is een overclock doen heb mugen 4 cooler op de i5
De graphics ga je wel redden op low/medium of een combi daarvan, maar je CPU is de grootste bottleneck. Al sinds BF1 is een non-hyperthreaded CPU een framerate-killer in multiplayer met meer dan ~32 players. Ik had destijds nog een i5-3570 (4c/4t) en een GTX 780. Prima 60fps, maar met enorme dips. Daarna een i7-2600 (4c/8t) er in gezet en het draaide als een zonnetje. Inmiddels een Ryzen 5 6c/12t dus sowieso geen issues daarmee, maar houd er rekening mee. Denk dat als je upgrade naar een i7-4770 o.i.d. je al een heel eind bent. En dan tegen de tijd dat GPU's weer normaal verkrijgbaar zijn (over een jaar ofzo) lekker een 3060 kopen :)

 • elsympatico
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 21:14
Bedankt voor de hulp .

 • fevo-1190
 • Registratie: Oktober 2015
 • Laatst online: 12-02 20:46
Wat hoop ik dat mijn ryzen5 en gtx1650 dit spel op normall 60fps kan spelen.

128 man met hopelijk zeer riante maps geweldig gewoon.

 • Skybullet
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 23:22
fevo-1190 schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 19:42:
Wat hoop ik dat mijn ryzen5 en gtx1650 dit spel op normall 60fps kan spelen.

128 man met hopelijk zeer riante maps geweldig gewoon.
Juist net de jump naar 128 (dubbel het vorige!) En de daarvoor groter vereiste maps gaat de minimum specs vast significant omhoog krikken. Bf1 en 5 waren al cpu eters, ik houd mijn hart vast voor lowend systemen.

5800X - B550 - 32GB 3600MHZ - 7900xtx sapphire pulse - @4k 144hz


 • fevo-1190
 • Registratie: Oktober 2015
 • Laatst online: 12-02 20:46
Skybullet schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 20:19:
[...]


Juist net de jump naar 128 (dubbel het vorige!) En de daarvoor groter vereiste maps gaat de minimum specs vast significant omhoog krikken. Bf1 en 5 waren al cpu eters, ik houd mijn hart vast voor lowend systemen.
Mijn hoop is altijd dat uitgevers daar rekening mee houden om zo breder publiek te trekken.
En upgraden gaat op ‘n laptop zo lastig |:(

[Voor 5% gewijzigd door fevo-1190 op 10-06-2021 20:25]


 • Skybullet
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 23:22
fevo-1190 schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 20:23:
[...]

Mijn hoop is altijd dat uitgevers daar rekening mee houden om zo breder publiek te trekken.
En upgraden gaat op ‘n laptop zo lastig |:(
Hun allergrootste potentiële doelgroep zijn de bezitters van de 'lastgen' xbox en playstation. Die kunnen ze niet eens het echte volledige spel bieden.

Gelukkig lijkt het er op dat ze ongeremd de techniek willen benutten die nu bestaat tijdens ontwikkeling van een nieuw spel.

5800X - B550 - 32GB 3600MHZ - 7900xtx sapphire pulse - @4k 144hz


 • DaniëlWW2
 • Registratie: November 2009
 • Niet online

DaniëlWW2

Moderator General Chat

Dyslectic history cynic

Nou, het goede nieuws is potentieel mods. Het slechte nieuws is dat dit echt verschrikkelijk kan gaan worden qua cheaters. :z
nieuws: Hackers stelen 780GB data van EA waaronder broncode FIFA 21 en Frostbite

Never argue with an idiot. He will drag you down to his own level and beat you with experience.


 • Help!!!!
 • Registratie: Juli 1999
 • Niet online

Help!!!!

Mr Majestic

^
Denk niet dat je het verschil met nu IRL gaat merken.... :X :D :+

[Voor 5% gewijzigd door Help!!!! op 11-06-2021 08:49]

PC Specs
Asus ROG Strix B650E-E | AMD 7700X | G-Skill 32GB DDR5 6000C30 M-die | 4090 FE | LG 38GN950-B 3840*1600p 160Hz | Corsair RM1000x Shift | WD Black SN850X 1TB M.2


 • elsympatico
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 21:14
Die cheaters ben ik zo beu als koude pap , wat heb je nu aan cheaten niks.

Alles wat ik heb vrijgespeelt en gedaan heb ik zelf gedaan.

 • fevo-1190
 • Registratie: Oktober 2015
 • Laatst online: 12-02 20:46
elsympatico schreef op donderdag 10 juni 2021 @ 21:43:
Die cheaters ben ik zo beu als koude pap , wat heb je nu aan cheaten niks.

Alles wat ik heb vrijgespeelt en gedaan heb ik zelf gedaan.
Heb ik ook nooit begrepen wat is er nu leuk aan cheaten? Is toch de lol er vanaf ? Er zit totaal geen verrassing meer in je game..

Achterban van oa bf klaag al heel lang over cheat problemen in bf games, maar doet er in m’n ogen ook weinig aan.

 • elsympatico
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 21:14
Idd ik heb al heel veel gereport en DICE doe er niks aan.

Mannen dat in BF3 jaren cheaten en toch hun gang blijven gaan ondanks ik ze al vele malen gereport heb.

Acties:
 • +6Henk 'm!
Daniel Berlin (Senior Design Director bij EA DICE): "Tornado's in Battlefield 2042 worden onvoorspelbaar. Tornado's verschijnen niet in elke match en tornado's kunnen verschillende paden nemen. Het is ook geen gescript pad"

Dit klinkt dan wel weer hoopvol! Levolution in Battlefield 4 was altijd scripted. Players triggeren een event en wat daarna gebeurde was altijd hetzelfde.

Informatie Hourglass
Stadium: Multiple capture objectives (CQC)
Outside: Sand dunes (vehicle combat)
Head south and there's a village (vehicle + infantry)
Head east and there's the neon-lit city (a lot of verticality)

[Voor 23% gewijzigd door RobinNL op 11-06-2021 10:54]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Games
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 19:15
www.techradar.com/amp/news/battlefield-2042

Specialist information.

Wikus “Casper” Van Daele
Place of Birth: South Africa
Class: Recon
Specialty: OV-P Recon Drone
Trait: Movement Sensor


Webster MacKay
Place of Birth: Canada
Class: Assault
Specialty: Grappling Hook
Trait: Nimble


Maria Falck
Place of Birth: Germany
Class: Support
Specialty: S21 Syrette Pistol
Trait: Combat Surgeon


Pyotr “Boris” Guskovsky
Place of Birth: Russia
Class: Engineer
Specialty: SG-36 Sentry Gun
Trait: Sentry Operator

https://www.pcgamer.com/b...ase-date-trailer-details/

[Voor 83% gewijzigd door Games op 11-06-2021 17:12]

AMD Ryzen 7 2700X, Asus ROG Strix B450-I Gaming, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX, MSI GeForce RTX 2080 Duke 8G OC, Crucial MX500 m.2 1TB, Seasonic Prime Titanium Fanless 600W, Acer Predator XB271hubmiprz


 • Games
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 19:15
https://mp1st.com/wp-cont...eld-2042-Breakdown-50.png

[Voor 10% gewijzigd door Games op 12-06-2021 21:48]

AMD Ryzen 7 2700X, Asus ROG Strix B450-I Gaming, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX, MSI GeForce RTX 2080 Duke 8G OC, Crucial MX500 m.2 1TB, Seasonic Prime Titanium Fanless 600W, Acer Predator XB271hubmiprz


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • CodeCaster
 • Registratie: Juni 2003
 • Niet online

CodeCaster

Can I get uhm...

Ik krijg hele fijne vibes van die trailer. Een geüpdatete BF3/BF4-mix met een licht futuristische setting, heerlijk!

Rendezook, parachuutspringen van Damavand, heli's uit de lucht knallen met een buggy, daken schoonvegen met de minigun, slippen over ijsvlaktes zoals in Operation Whiteout, flares die niet werken, rennen tussen de containers zoals op neushaar Noshahr, vliegen tussen de flats met scout- en attackheli's à la Dawnbreaker...

Als ze net zoveel werk hebben gestopt in het spel als in de trailer, dan belooft dat nog wat. Maar preorderen, dat nooit weer. Het zal wel weer drie maanden duren voordat de servers en client enigszins stabiel zijn, dus leuk om zo rond Kerst te kopen.

Ik ben iemand met duizenden uren speelplezier in Battlefield 1942, Desert Combat, 2, 3 en 4. De varianten 1 en V zogen, maar deze krijgt weer een kans.

[Voor 10% gewijzigd door CodeCaster op 12-06-2021 12:51]

https://oneerlijkewoz.nl
I have these thoughts / so often I ought / to replace that slot / with what I once bought / 'cause somebody stole my car radio / and now I just sit in silence


 • Games
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 19:15

AMD Ryzen 7 2700X, Asus ROG Strix B450-I Gaming, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX, MSI GeForce RTX 2080 Duke 8G OC, Crucial MX500 m.2 1TB, Seasonic Prime Titanium Fanless 600W, Acer Predator XB271hubmiprz


Acties:
 • +1Henk 'm!
Op het account van Battlefield is een tease geplaatst voor morgen, met een paar zeer korte shots: https://twitter.com/Battlefield/status/1403727940995649536

Battlefield 2042 komt langs tijdens de persconferentie van Microsoft & Bethesda op de E3. Er zijn livestreams op onder andere YouTube en Twitch.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • thomassie12
 • Registratie: November 2012
 • Laatst online: 09-03 22:00
Wat een verschil in prijzen tussen de editions hee.
Ik wil best wel graag de open beta spelen en een season pass maar meteen 30 eu meer vind ik wel jammer!
Benieuwd hoe veel de season pass gaat kosten.

Acties:
 • +1Henk 'm!
thomassie12 schreef op zaterdag 12 juni 2021 @ 20:35:
Wat een verschil in prijzen tussen de editions hee.
Ik wil best wel graag de open beta spelen en een season pass maar meteen 30 eu meer vind ik wel jammer!
Benieuwd hoe veel de season pass gaat kosten.
Verwacht maar dat een Battle Pass zo'n 10 euro gaat kosten, dus dat zou dan €40 aan Battle Passes zijn. Je krijgt er 4 Specialists bij met Gold en Ultimate.

Iedereen krijgt toegang tot de open beta, alleen als je pre-order krijg je eerder toegang tot de open beta. Season Pass is mogelijk enkel cosmetics.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • hmmmmmmmmmpffff
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 22:04
CodeCaster schreef op zaterdag 12 juni 2021 @ 12:48:
Ik ben iemand met duizenden uren speelplezier in Battlefield 1942, Desert Combat, 2, 3 en 4. De varianten 1 en V zogen, maar deze krijgt weer een kans.
Echt exact hetzelfde hier (en BF Vietnam natuurlijk).

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Invisibal
 • Registratie: November 2006
 • Laatst online: 21-03 14:40
RobinNL schreef op zaterdag 12 juni 2021 @ 20:38:
[...]


Verwacht maar dat een Battle Pass zo'n 10 euro gaat kosten, dus dat zou dan €40 aan Battle Passes zijn. Je krijgt er 4 Specialists bij met Gold en Ultimate.

Iedereen krijgt toegang tot de open beta, alleen als je pre-order krijg je eerder toegang tot de open beta. Season Pass is mogelijk enkel cosmetics.
Ik dacht al berichten gelezen te hebben dat de battlepasses puur cosmetisch zouden zijn. Die specialists zou iedereen krijgen. De battlepass specialists zouden dan speciale skins ofzo voor die specialists zijn, Dan lijkt het eerder op het systeem dat rocket league toepast als ik me niet vergis. Tal van unlocks mogelijk door te grinden, maar koop je een "pass" gaat het sneller/kan je meer unlocken. Maar blijft allemaal cosmetisch.

Niemand weet het zeker natuurlijk. Het is allemaal nogal wat vaag momenteel.

Acties:
 • 0Henk 'm!
Invisibal schreef op zondag 13 juni 2021 @ 17:28:
[...]


Ik dacht al berichten gelezen te hebben dat de battlepasses puur cosmetisch zouden zijn. Die specialists zou iedereen krijgen. De battlepass specialists zouden dan speciale skins ofzo voor die specialists zijn, Dan lijkt het eerder op het systeem dat rocket league toepast als ik me niet vergis. Tal van unlocks mogelijk door te grinden, maar koop je een "pass" gaat het sneller/kan je meer unlocken. Maar blijft allemaal cosmetisch.

Niemand weet het zeker natuurlijk. Het is allemaal nogal wat vaag momenteel.
De vier Specialists die ik bedoelde staan bij de Gold en Ultimate Edition vermeld, niet bij de Standard Edition. Wat daarna gebeurt weet niemand nog. Battle Pass lijkt idd cosmetics te gaan worden, maar zolang het niet is bevestigd door DICE wacht ik het nog even af.Wie de teaser van gisteren heeft gezien, kan opmerken dat voertuigen weer oneindig ammo/rockets gaan krijgen. Wel zit er uiteraard een reload tijd aan gebonden zoals bij BF4.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheRicolaa10
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 21-03 14:17
Battlefield is back!

DJI Phantom 4 Pro | i7-8700 - GTX1070Ti - 16GB RAM


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Games
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 19:15
Het ziet er gaaf uit, wel oogt alles wel heel open met weinig dekking?

In ieder geval waardig genoeg, om het te kopen.

AMD Ryzen 7 2700X, Asus ROG Strix B450-I Gaming, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX, MSI GeForce RTX 2080 Duke 8G OC, Crucial MX500 m.2 1TB, Seasonic Prime Titanium Fanless 600W, Acer Predator XB271hubmiprz


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • steveman
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 22:28

steveman

Comfortabel ten onder

Okay, dat lijkt idd wel episch...

... maar heb echt geen zin om weer zo'n mozeslading tijd te spenderen om alleen al alle vliegtuigen te unlocken. En als je dat niet doet, met een potato-level ding opgezadeld te zitten :+

"Take the risk of thinking for yourself. Much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way." -Christopher Hitchens | In memoriam? 🏁 ipv kruis!


Acties:
 • +1Henk 'm!
Games schreef op zondag 13 juni 2021 @ 19:45:
Het ziet er gaaf uit, wel oogt alles wel heel open met weinig dekking?

In ieder geval waardig genoeg, om het te kopen.
In de map heb je verschillende gebieden. Nu zag je toevallig veel open gebieden, maar de map heeft ook dichtere gebieden:

Informatie Hourglass
Stadium: Multiple capture objectives (CQC)
Outside: Sand dunes (vehicle combat)
Head south and there's a village (vehicle + infantry)
Head east and there's the neon-lit city (a lot of verticality)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Sjonniebwoi
 • Registratie: December 2014
 • Laatst online: 20:00
ugh, geen gunplay gezien alleen maar voertuigen

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Milan1NL
 • Registratie: Augustus 2015
 • Laatst online: 14-03 23:50
De Battlefield mix van BF3 en BF4.. Eventjes vlak van te voren windows cleanen en de PC zelf cleanen, download aanzetten,. En spelen maar! :D _/-\o_ :9~

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • hmmmmmmmmmpffff
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 22:04
Verstandige zet om terug te gaan naar de BF4 gameplay. Filmpje zag er gewoon goed uit. Wel jammer dat het daadwerkelijke schieten met wapens niet echt zichtbaar was.

De grapplehook vond ik een geweldige gadget in BF2:SF en ik ben best blij dat die weer te gebruiken is.

Acties:
 • 0Henk 'm!
De UI vind ik ook nog wel wennen hoor. Zeker je eigen health bar is verschrikkelijk klein en dan met die operator icons erbij... Maar dat is natuurlijk gezeur, dit soort dingen kunnen nog makkelijk veranderen in deze fase. Al met al krijg ik hier inderdaad wel een Battlefield 3 / 4 gevoel bij en dat is een goed ding!

Heel veel zin in deze, hopen dat we allemaal een alpha key kunnen bemachtigen begin juli :9~

Join me Luke and together we can rule Tweakers ;)


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bassbounce
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 20-03 00:09
Leuke trailer, echter wat is er nu veranderd aan anti cheat?
Lijkt me dat daar volop in geïnvesteerd moet worden gezien de vorige versies. :?
Of komen er weer servers terug zoals in bf4 met een active admin?

[Voor 19% gewijzigd door Bassbounce op 13-06-2021 21:19]

Huidige Pc


 • Generaal Pep
 • Registratie: December 2020
 • Laatst online: 19:54
raiders schreef op zondag 13 juni 2021 @ 21:16:
De UI vind ik ook nog wel wennen hoor. Zeker je eigen health bar is verschrikkelijk klein en dan met die operator icons erbij... Maar dat is natuurlijk gezeur, dit soort dingen kunnen nog makkelijk veranderen in deze fase. Al met al krijg ik hier inderdaad wel een Battlefield 3 / 4 gevoel bij en dat is een goed ding!

Heel veel zin in deze, hopen dat we allemaal een alpha key kunnen bemachtigen begin juli :9~
Waar zouden we mogelijk een alpha key kunnen bemachtigen?

01010000 01100101 01110000 01100101


 • TheRicolaa10
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 21-03 14:17
@Generaal Pep gok dat ze veterans (mensen die meerdere Battlefields gekocht hebben) random uit zullen nodigen.

DJI Phantom 4 Pro | i7-8700 - GTX1070Ti - 16GB RAM


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • RubenDJ
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 01:45
Bassbounce schreef op zondag 13 juni 2021 @ 21:17:
Leuke trailer, echter wat is er nu veranderd aan anti cheat?
Lijkt me dat daar volop in geïnvesteerd moet worden gezien de vorige versies. :?
Of komen er weer servers terug zoals in bf4 met een active admin?
Grapjas.. Het beleid blijft natuurlijk ongewijzigd, namelijk geen. Zelfs reporten is in BFV verwijderd uit het spel, dat kan alleen nog op een heel omslachtige manier via Origin. Maar ook dan wordt er niets mee gedaan.

Tijd stoppen in anti-cheat kost alleen maar geld en levert niets op. De hoogste prio van EA is zoveel mogelijk geld binnenharken met de microtransactions en anti-cheat resulteert in minder spelers die ze geld af kunnen troggelen. Dus doen ze dat niet.

specs

RubenDJ schreef op maandag 14 juni 2021 @ 10:46:
[...]

Grapjas.. Het beleid blijft natuurlijk ongewijzigd, namelijk geen. Zelfs reporten is in BFV verwijderd uit het spel, dat kan alleen nog op een heel omslachtige manier via Origin. Maar ook dan wordt er niets mee gedaan.

Tijd stoppen in anti-cheat kost alleen maar geld en levert niets op. De hoogste prio van EA is zoveel mogelijk geld binnenharken met de microtransactions en anti-cheat resulteert in minder spelers die ze geld af kunnen troggelen. Dus doen ze dat niet.
Het zou kunnen dat ze er nu wel tijd en geld in gaan stoppen. Ze willen immers de beste Battlefield neerzetten die ook nog eens iets heeft voor de echte Battlefield fans (en veteranen). Zonder een anti-cheat ga je daar niet komen denk ik.

Aan de andere kant... Ik moet ook wel weer zeggen dat ik soms een hacker tegenkom in Battlefield 5. Het is in ieder geval niet zo erg dat veel servers/matches daar last van hebben. In mijn geval is het misschien zo'n 1-3 per week, over 30+ matches. Opzich nog goed te doen.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • hmmmmmmmmmpffff
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 22:04
Als ik in BF een hacker tegen kwam was het altijd iemand die heel opzichtig met een PKM of zo de hele server zat neer te maaien. Die werd meestal wel gevotekicked of zo.

Het zou wel lekker zijn als je weer je eigen servers zou kunnen gaan hosten, dan heb je meer controle. Maar dat is een illusie die ik net als mod support maar laat varen,

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Skybullet
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 23:22
Oh man, prachtig die gameplay trailer. Tot nu toe tickt dit toch wel al mijn boxjes.

- Hoofdwapen kiezen wat ik wil gebruiken op dat moment, ongeacht class/specialist
- plus systeem voor wapens is wat ik altijd al wilde. Open veld.. scope er op met lange loop, ik loop een CQB gebied in.. red dot erop met korte loop en drum mag.
- slide blijft, en vaulting lijkt ook nog beter uitgewerkt ( op containter klimmen ) inclusief nog meer opties van soepel rondbewegen, grapple, wingsuit, zipline
- animatie van in/uit een voertuig gaan lijkt weg
- unlimited ammo voor voertuigen
- ik zie tot nu toe ook geen crates meer voor ammo en health., in BF5 zit ik altijd zonder ammo.

Ik mis nog een beetje de destruction, en daarbij vraag ik me af of ze iets met fortifications hebben gedaan.

5800X - B550 - 32GB 3600MHZ - 7900xtx sapphire pulse - @4k 144hz

hmmmmmmmmmpffff schreef op maandag 14 juni 2021 @ 11:18:
Als ik in BF een hacker tegen kwam was het altijd iemand die heel opzichtig met een PKM of zo de hele server zat neer te maaien. Die werd meestal wel gevotekicked of zo.

Het zou wel lekker zijn als je weer je eigen servers zou kunnen gaan hosten, dan heb je meer controle. Maar dat is een illusie die ik net als mod support maar laat varen,
Als ze echt terug willen naar de BF3/BF4 feeling, dan moet je gewoon weer je servers kunnen huren bij partijen. Ik hoop dat dit gaat gebeuren, maar ik denk het niet.

@Skybullet Ik hoop dat ze een vorm van ammo/health plekken toevoegen zoals in BF5. Ik had laatst meerdere keren in BF4 het probleem dat ik geen ammo meer had. Niemand die je dan echt ammo geeft. In BF5 kon je op genoeg plekken bijvullen. Past misschien ook weer minder goed bij de setting van BF2042.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Het systeem van Hardline werkt ook wel. Dan kun je zelf ammo of health packs pakken van een assault of engineer (of hoe dat ook moge heten in deze game).
Generaal Pep schreef op maandag 14 juni 2021 @ 10:05:
[...]


Waar zouden we mogelijk een alpha key kunnen bemachtigen?
Bij vorige DICE games werden er naar "Battlefield veteranen" codes gestuurd een paar weken na de E3. Volgens mij ben je al vrij snel "Battlefield veteraan" als je de laatste paar games in je Origin library hebt. Ik had zelf in ieder geval geluk bij de laatste 3 DICE games en speel niet eens zo heel veel.

[Voor 61% gewijzigd door raiders op 14-06-2021 13:49]

Join me Luke and together we can rule Tweakers ;)


Acties:
 • +1Henk 'm!
RobinNL schreef op maandag 14 juni 2021 @ 12:12:
[...]
Als ze echt terug willen naar de BF3/BF4 feeling, dan moet je gewoon weer je servers kunnen huren bij partijen. Ik hoop dat dit gaat gebeuren, maar ik denk het niet.

@Skybullet Ik hoop dat ze een vorm van ammo/health plekken toevoegen zoals in BF5. Ik had laatst meerdere keren in BF4 het probleem dat ik geen ammo meer had. Niemand die je dan echt ammo geeft. In BF5 kon je op genoeg plekken bijvullen. Past misschien ook weer minder goed bij de setting van BF2042.
Custom servers is een absolute must wat mij betreft, gezien de ontwikkelingen die ze op dat vlak gedaan hebben met BFV o phet einde, hou ik wel hoop. Of dat ook bij de third parties en met rcon zal gebeuren, dat zal wel niet, als het via hun eigen servers maar werkt.

Dat met die ammo/health stations op strategische plekken hoop ik ook op, dat helpt wel mee om mensen toch om enigszins richting de objectives te bewegen.

Een van de weinig verbeteringen van BFV wat mij betreft. :)
A.W.E.S.O.M.-0 schreef op maandag 14 juni 2021 @ 13:34:
[...]


Custom servers is een absolute must wat mij betreft, gezien de ontwikkelingen die ze op dat vlak gedaan hebben met BFV o phet einde, hou ik wel hoop. Of dat ook bij de third parties en met rcon zal gebeuren, dat zal wel niet, als het via hun eigen servers maar werkt.

Dat met die ammo/health stations op strategische plekken hoop ik ook op, dat helpt wel mee om mensen toch om enigszins richting de objectives te bewegen.

Een van de weinig verbeteringen van BFV wat mij betreft. :)
Dat zou ook nog kunnen inderdaad! Ik heb daar zelf nooit echt naar gekeken. Leeft dat wel een beetje onder de community en kunnen mensen worden gekickt als ze verdacht spelen?

Volgens mij kon je wel de mappen/mode etc selecteren, al weet ik dat niet meer zeker.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • Generaal Pep
 • Registratie: December 2020
 • Laatst online: 19:54
raiders schreef op maandag 14 juni 2021 @ 12:48:
Het systeem van Hardline werkt ook wel. Dan kun je zelf ammo of health packs pakken van een assault of engineer (of hoe dat ook moge heten in deze game).


[...]

Bij vorige DICE games werden er naar "Battlefield veteranen" codes gestuurd een paar weken na de E3. Volgens mij ben je al vrij snel "Battlefield veteraan" als je de laatste paar games in je Origin library hebt. Ik had zelf in ieder geval geluk bij de laatste 3 DICE games en speel niet eens zo heel veel.
Mmmmm hopelijk krijg ik wel die code deze keer dan. Ik heb letterlijk elke BF game, echter nog nooit een code gekregen voor mijn 'Battlefield veteran' status :D

De Alpha van deze game zou ik wel erg graag willen spelen namelijk :)

Edit: Ik zit nu te denken, misschien heb ik nooit zo'n code gekregen omdat ik alle mailinglijsten uit heb staan? MAW; contact mij niet, dus ook geen alpha codes svp? Zou dat een uitleg kunnen zijn?

[Voor 10% gewijzigd door Generaal Pep op 14-06-2021 14:11]

01010000 01100101 01110000 01100101


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • hmmmmmmmmmpffff
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 22:04
Generaal Pep schreef op maandag 14 juni 2021 @ 14:09:
[...]


Mmmmm hopelijk krijg ik wel die code deze keer dan. Ik heb letterlijk elke BF game, echter nog nooit een code gekregen voor mijn 'Battlefield veteran' status :D

De Alpha van deze game zou ik wel erg graag willen spelen namelijk :)

Edit: Ik zit nu te denken, misschien heb ik nooit zo'n code gekregen omdat ik alle mailinglijsten uit heb staan? MAW; contact mij niet, dus ook geen alpha codes svp? Zou dat een uitleg kunnen zijn?
Volgens mij maakt dat veteraan zijn echt niks uit en krijg je vooral een uitnodiging als je geinige youtube filmpjes maakt.
RobinNL schreef op maandag 14 juni 2021 @ 13:52:
[...]


Dat zou ook nog kunnen inderdaad! Ik heb daar zelf nooit echt naar gekeken. Leeft dat wel een beetje onder de community en kunnen mensen worden gekickt als ze verdacht spelen?

Volgens mij kon je wel de mappen/mode etc selecteren, al weet ik dat niet meer zeker.
Geen idee eerlijk gezegd hoe het nu precies werkt bij BFV of hoe het er bij hant. Tegen die tijd was ik al lang afgehaakt, in het begin was de functionaliteit nog zwaar onder de maat, maar ze waren er in elk geval mee bezig.
Generaal Pep schreef op maandag 14 juni 2021 @ 14:09:
[...]
Mmmmm hopelijk krijg ik wel die code deze keer dan. Ik heb letterlijk elke BF game, echter nog nooit een code gekregen voor mijn 'Battlefield veteran' status :D

De Alpha van deze game zou ik wel erg graag willen spelen namelijk :)

Edit: Ik zit nu te denken, misschien heb ik nooit zo'n code gekregen omdat ik alle mailinglijsten uit heb staan? MAW; contact mij niet, dus ook geen alpha codes svp? Zou dat een uitleg kunnen zijn?
Nee, voor zover ik heb meegekregen van mensen die de alpha van 3 en 4 gespeeld hebben, is/was er een vaste QA club plus een aantal 'bekende' namen in de BF community (incl. competitive scene), content makers, pers/media en 'vips' vanuit de uitgever en relaties. Als er daarna nog spelers nodig zijn gaat dat via/via.

 • marapuru
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 20:22
RobinNL schreef op maandag 14 juni 2021 @ 10:52:
[...]


Het zou kunnen dat ze er nu wel tijd en geld in gaan stoppen. Ze willen immers de beste Battlefield neerzetten die ook nog eens iets heeft voor de echte Battlefield fans (en veteranen). Zonder een anti-cheat ga je daar niet komen denk ik.

Aan de andere kant... Ik moet ook wel weer zeggen dat ik soms een hacker tegenkom in Battlefield 5. Het is in ieder geval niet zo erg dat veel servers/matches daar last van hebben. In mijn geval is het misschien zo'n 1-3 per week, over 30+ matches. Opzich nog goed te doen.
Sorry hier moet ik even om lachen. Dat 'willen' ze al jaren. Probleem is dat ze het steeds niet doen omdat er een ander groot belang speelt. Geld. Op korte termijn. Veel geld. En dat hark je binnen met preorders, DLC, Skins etcetera.

Een goede anti-cheat KOST geld, maar levert je niet zoveel op. Althans niet op de korte termijn.
marapuru schreef op maandag 14 juni 2021 @ 15:17:
[...]


Sorry hier moet ik even om lachen. Dat 'willen' ze al jaren. Probleem is dat ze het steeds niet doen omdat er een ander groot belang speelt. Geld. Op korte termijn. Veel geld. En dat hark je binnen met preorders, DLC, Skins etcetera.

Een goede anti-cheat KOST geld, maar levert je niet zoveel op. Althans niet op de korte termijn.
Ik snap het haha, het ging me vooral om om dat laatste gedeelte. Dat in combinatie met het gerucht dat er een Battlefield Hub zou kunnen komen (het kunnen spelen van oude BF3, BF4, BFBC2 etc maps in servers zonder een ander spel voor te hoeven starten, iets in die richting). + mogelijke game support voor langer dan 4 jaar, daar gaan ook geruchten over.

Uiteindelijk draait het vooral om geld ja. Maar met een investering in anti-cheat kan je er op een langere termijn iets uit halen. BF2042 is nog geen eens uit en mensen vrezen al voor cheaters.

[Voor 4% gewijzigd door RobinNL op 14-06-2021 15:24]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +5Henk 'm!


Twee aparte topics voor Battlefield 2042 is opzich best onhandig op dit moment. Hier wordt er niet heel veel over gepraat. Ik lees het andere topic ook en op dit moment gaat het nog over dezelfde onderwerpen. Het is niet echt PC of console specifiek wat er wordt besproken.

[Voor 66% gewijzigd door RobinNL op 14-06-2021 22:41]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • RoyK
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 20-03 17:35

RoyK

Illustrator

Bassbounce schreef op zondag 13 juni 2021 @ 21:17:
Leuke trailer, echter wat is er nu veranderd aan anti cheat?
Lijkt me dat daar volop in geïnvesteerd moet worden gezien de vorige versies. :?
Of komen er weer servers terug zoals in bf4 met een active admin?
Een paar dagen geleden hebben hackers de BF source code mogelijk in handen gekregen. Met als gevolg dat we straks mogelijk al vanaf dag 1 een hele lading cheats tegen gaan komen.

https://www.techradar.com...eres-all-you-need-to-know

Mijn portfolio
Volg me op Instagram

RoyK schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 09:01:
[...]


Een paar dagen geleden hebben hackers de BF source code mogelijk in handen gekregen. Met als gevolg dat we straks mogelijk al vanaf dag 1 een hele lading cheats tegen gaan komen.

https://www.techradar.com...eres-all-you-need-to-know
Enkel FIFA 21 en code + tools van de Frostbite engine zelf. Er wordt nergens vermeld dat het om de Battlefield 2042 source code gaat. Kijk... We weten nog niet veel over Battlefield 2042, of we standaard servers krijgen zoals in BF1/BF5, community servers van BF5 of servers die gehuurd kunnen worden. Die laatste hebben vaak een actieve admin en worden mogelijke cheaters snel aangepakt.

Daarnaast weten we ook niet of DICE werkt aan een vorm van anti-cheat. Zolang dat niet bekend is blijft het enkel speculeren.
In their forum posts, the hackers claimed they were able to obtain the source code for FIFA 21 and the code for the game's matchmaking server. They also allegedly acquired the source code and tools for EA's Frostbite engine that powers the Battlefield, FIFA, Madden and Need for Speed franchises among other games.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • Sissors
 • Registratie: Mei 2005
 • Laatst online: 22:02
Custom servers zouden natuurlijk mooi zijn weer, maar laten we wel wezen, ook gewoon random servers moeten geen cheater paradijs zijn. En ik leef echt niet onder de illusie dat we geen cheaters zullen hebben, maar het zou wel leuk zijn als ze dit keer iets hun best deden.

En eerlijk is eerlijk, het aantal overduidelijke cheaters viel bij BF5 nog wel mee imo. Maar alsnog, ze hebben zoveel claims over bannen op basis van server side statistieken, en dan heb je de standaard cheaters die gewoon vanaf hun basis met een LMG/MMG het hele vijandelijke team een headshot bezorgen. En de dag erna, kom je weer exact diezelfde cheater tegen. Dat moet gewoon echt triviaal zijn om server side te detecteren, en toch gebeurd het niet...

 • Racing-Paradise
 • Registratie: Juli 2014
 • Laatst online: 20-03 10:43
RobinNL schreef op maandag 14 juni 2021 @ 22:38:
[Twitter]

Twee aparte topics voor Battlefield 2042 is opzich best onhandig op dit moment. Hier wordt er niet heel veel over gepraat. Ik lees het andere topic ook en op dit moment gaat het nog over dezelfde onderwerpen. Het is niet echt PC of console specifiek wat er wordt besproken.
Helemaal mee eens! Waarschijnlijk is BF2042 ook weer crossplay dus zul je nog wel vaker met elkaar te maken krijgen...
Sissors schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 10:01:
En eerlijk is eerlijk, het aantal overduidelijke cheaters viel bij BF5 nog wel mee imo. Maar alsnog, ze hebben zoveel claims over bannen op basis van server side statistieken, en dan heb je de standaard cheaters die gewoon vanaf hun basis met een LMG/MMG het hele vijandelijke team een headshot bezorgen. En de dag erna, kom je weer exact diezelfde cheater tegen. Dat moet gewoon echt triviaal zijn om server side te detecteren, en toch gebeurd het niet...
Sommige mensen hoor je er veel over praten dat je zowat denkt dat je zelf een totaal andere game speelt. Qua cheaters in BF5 valt het echt mee, in mijn ervaring. Misschien heb je er eentje per 10-15 matches (een match duurt snel 20-30 minuten).

Daarnaast heb je ook veel mensen die zitten zeuren dat Speler X een cheater is, terwijl Speler X gewoon een goede speler is. Dit soort gezeur die je vaker voorkomen.

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Jeroenneman
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 13:06

Jeroenneman

Pre-order/Early Acces: Nee!

hmmmmmmmmmpffff schreef op maandag 14 juni 2021 @ 11:18:
Als ik in BF een hacker tegen kwam was het altijd iemand die heel opzichtig met een PKM of zo de hele server zat neer te maaien. Die werd meestal wel gevotekicked of zo.

Het zou wel lekker zijn als je weer je eigen servers zou kunnen gaan hosten, dan heb je meer controle. Maar dat is een illusie die ik net als mod support maar laat varen,
Echt eigen servers met een menselijke admin, dat gaat DICE niet meer doen vrees ik. Kijk hoe makkelijk ze het publiek kunnen pleasen: een stukje rendezook in je filmpje, en je hebt voor de komende maanden weer "echt aan je fanbase gedacht".

Ik denk dat veel potentiele kopers überhaupt niet weten wat dedicated servers zijn. Die zijn gewend aan matchmaking en instant gamen. Een server browser zou de aandachtspanne al verstoren vrees ik.

| Old Faithful | i7 920 @ (3,3Ghz) / X58 UD4P / GTX960 (1,550Mhz) / CM 690 | NOVA | i5 6600K (4,4Ghz) / Z170 Pro Gaming / GTX 960 (1,500Mhz) / NZXT S340


 • hmmmmmmmmmpffff
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 22:04
Sissors schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 10:01:
Custom servers zouden natuurlijk mooi zijn weer, maar laten we wel wezen, ook gewoon random servers moeten geen cheater paradijs zijn. En ik leef echt niet onder de illusie dat we geen cheaters zullen hebben, maar het zou wel leuk zijn als ze dit keer iets hun best deden.

En eerlijk is eerlijk, het aantal overduidelijke cheaters viel bij BF5 nog wel mee imo. Maar alsnog, ze hebben zoveel claims over bannen op basis van server side statistieken, en dan heb je de standaard cheaters die gewoon vanaf hun basis met een LMG/MMG het hele vijandelijke team een headshot bezorgen. En de dag erna, kom je weer exact diezelfde cheater tegen. Dat moet gewoon echt triviaal zijn om server side te detecteren, en toch gebeurd het niet...
Het zal wel heel moeilijk zijn om cheaters te bannen en te detecteren. Daarom is een custom server juist ideaal. De keerzijde is misschien dat je door een admin die powerhungry is een keertje geband wordt, maar toen dit vroeger de norm was, had ik zelf in ieder geval nooit problemen met het vinden van een server. Ik heb gewoon niet echt het vertrouwen in de cheat detectie, ook al 'valt het nog mee'.

En er zijn nog zoveel andere voordelen aan het zelf kunnen beheren van je server. Zoals wat makkelijker van map switchen, ticketrate aanpassen, een map reset uitvoeren, pinglimiet instellen en bijvoorbeeld chatlogs bekijken en mensen die zich niet normaal gedragen de toegang ontzeggen tot je server.
Jeroenneman schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 10:14:
[...]

Echt eigen servers met een menselijke admin, dat gaat DICE niet meer doen vrees ik. Kijk hoe makkelijk ze het publiek kunnen pleasen: een stukje rendezook in je filmpje, en je hebt voor de komende maanden weer "echt aan je fanbase gedacht".

Ik denk dat veel potentiele kopers überhaupt niet weten wat dedicated servers zijn. Die zijn gewend aan matchmaking en instant gamen. Een server browser zou de aandachtspanne al verstoren vrees ik.
Haha, echt spot on dit. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Het marketing team is wel enorm goed moet ik zeggen. Die zijn ook op een gegeven moment begonnen met 'only in Battlefield'. Ze weten het spel goed aan de mainstream gamer te brengen,

Ik denk dat een goede serverbrowser wel snel zou werken, alleen is de implementatie van een serverbrowser bij een heleboel games gewoon slecht gedaan. De beste browsers die ik gebruikt heb, waren altijd door externen gemaakt bijvoorbeeld Voobly en All-Seeing-Eye (wat is dat alweer lang geleden zeg...)

[Voor 40% gewijzigd door hmmmmmmmmmpffff op 15-06-2021 10:51]


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Alexknl
 • Registratie: Maart 2017
 • Laatst online: 20:54
RobinNL schreef op maandag 14 juni 2021 @ 22:38:
[Twitter]

Twee aparte topics voor Battlefield 2042 is opzich best onhandig op dit moment. Hier wordt er niet heel veel over gepraat. Ik lees het andere topic ook en op dit moment gaat het nog over dezelfde onderwerpen. Het is niet echt PC of console specifiek wat er wordt besproken.
Dit dus. Volgens mij is er in het verleden bij COD games bijvoorbeeld alleen een [Multi] topic geweest en een apart [PC] topic voor PC gerelateerde problemen e.d. Moet nu twee topics scrollen voor dezelfde info :)

 • RoyK
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 20-03 17:35

RoyK

Illustrator

hmmmmmmmmmpffff schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 10:44:
[...]

Het zal wel heel moeilijk zijn om cheaters te bannen en te detecteren. Daarom is een custom server juist ideaal. De keerzijde is misschien dat je door een admin die powerhungry is een keertje geband wordt, maar toen dit vroeger de norm was, had ik zelf in ieder geval nooit problemen met het vinden van een server. Ik heb gewoon niet echt het vertrouwen in de cheat detectie, ook al 'valt het nog mee'.

En er zijn nog zoveel andere voordelen aan het zelf kunnen beheren van je server. Zoals wat makkelijker van map switchen, ticketrate aanpassen, een map reset uitvoeren, pinglimiet instellen en bijvoorbeeld chatlogs bekijken en mensen die zich niet normaal gedragen de toegang ontzeggen tot je server.


[...]

Haha, echt spot on dit. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Het marketing team is wel enorm goed moet ik zeggen. Die zijn ook op een gegeven moment begonnen met 'only in Battlefield'. Ze weten het spel goed aan de mainstream gamer te brengen,

Ik denk dat een goede serverbrowser wel snel zou werken, alleen is de implementatie van een serverbrowser bij een heleboel games gewoon slecht gedaan. De beste browsers die ik gebruikt heb, waren altijd door externen gemaakt bijvoorbeeld Voobly en All-Seeing-Eye (wat is dat alweer lang geleden zeg...)
"Vroegah" was er niets anders dan clan servers. En het leuke daarvan vondt ik dat je op een reeks vaste servers ging spelen, je een beetje bekend raakte met andere spelers en daar heb ik zelfs een paar vriendschappen aan overgehouden. ;)

Mijn portfolio
Volg me op Instagram


Acties:
 • +4Henk 'm!

 • Smit260
 • Registratie: April 2018
 • Laatst online: 02:46
Ik ben sowieso geen voorstander geweest van games die bepalen welke map en/of mode jij moet spelen. Ik vind dat een speler daar zijn eigen keuze in moet hebben, het gaat immers om plezier. Dus terugbrengen die oude tijd! ✌🏽

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • Metian
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 21-03 05:57

Metian

Snert is vies

Alexknl schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 13:42:
[...]

Dit dus. Volgens mij is er in het verleden bij COD games bijvoorbeeld alleen een [Multi] topic geweest en een apart [PC] topic voor PC gerelateerde problemen e.d. Moet nu twee topics scrollen voor dezelfde info :)
Maak desnoods tot aan de release een [pre-release] topic van Battlefield en open beide topics weer wanneer de release is zodat men vanaf dan afzonderlijk kan klagen over bugs en kills die niet lukken. :*)

Rupsen, Rapsen.


 • Alexknl
 • Registratie: Maart 2017
 • Laatst online: 20:54
Livestream met misschien iets meer info

https://www.twitch.tv/battlefield

Acties:
 • +10Henk 'm!
 • Pinned
Livestream is hier terug te kijken: https://www.twitch.tv/videos/1056974276
Teruglezen kan hier: https://answers.ea.com/t5...ome-to-2042/td-p/10415599Edit: Ik heb de stream van gisteren even terug gekeken. De belangrijkste dingen die werden besproken:
 • Ook in multiplayer krijgen we AI Soldiers. Dit is voor het opvullen van servers, zodat er altijd 128 soldaten (of zoveel als de server limiet) rondlopen in de map.
 • Hazard Zone is een High stakes, squad based mode. Het is geen battle royale (weer eens duidelijk benadrukt). Nog geen idee wanneer we dit te zien krijgen.
 • De derde experience (a "love letter" to Battlefield fans) zal tijdens EA Play op 22 juli worden onthuld
 • Battle Pass: Maps die na launch verschijnen worden gratis voor ALLE spelers, geen Battle Pass benodigd.
 • Battle Pass: Nieuwe wapens, gadgets en voertuigen die na launch verschijnen worden gratis voor ALLE spelers, geen Battle Pass benodigd.
 • Elk Season heeft een gratis en een betaalde tier.
 • Vroeger kozen spelers een bepaalde class vanwege de primary weapon (zoals sniper etc). Het zijn nu categorieën geworden. Je kiest een Specialist met de rol die je wil (bijv. Medic spullen) en vervolgens kies je je wapens die je wil gebruiken. Je kan dus alle primary weapons kiezen die je wil.
 • Voertuigen spawnen ook gewoon in de main base.
 • "According to Daniel Berlin, Orbital features a "huge tunnel" which links the launch site with the cryo facility on the other side of the hill and the mountain. You can pass through it, or you can choose to take the roads or just run across the mountain"
 • De sentry gun werkt op z'n best als je dicht in de buurt zit.
 • De robot dog lijkt beschikbaar te zijn voor alle Specialists.
 • In de chat was er een vraag over RPG's. Je wil niet dat er straks 128 spelers rondlopen met een RPG. DICE heeft gemeld dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Meer informatie hierover binnenkort.

[Voor 85% gewijzigd door RobinNL op 16-06-2021 09:56]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • Generaal Pep
 • Registratie: December 2020
 • Laatst online: 19:54
Alexknl schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 13:42:
[...]

Dit dus. Volgens mij is er in het verleden bij COD games bijvoorbeeld alleen een [Multi] topic geweest en een apart [PC] topic voor PC gerelateerde problemen e.d. Moet nu twee topics scrollen voor dezelfde info :)
Eens, ik vond het al heel gek dat bij de announcement er opeens een tweede topic werd aangemaakt. Persoonlijk heb ik geen tijd om nog een tweede topic door te lezen, terwijl ik wel alle nieuwtjes - over dit spel - wil meekrijgen. Wat mij betreft worden te topics weer gemerged door een mod.

Ik snap überhaupt niet waarom een mod het topic uit elkaar heeft getrokken? Wat een onzin.

01010000 01100101 01110000 01100101


 • Generaal Pep
 • Registratie: December 2020
 • Laatst online: 19:54
RobinNL schreef op dinsdag 15 juni 2021 @ 18:18:
• "According to Daniel Berlin, Orbital features a "huge tunnel" which links the launch site with the cryo facility on the other side of the hill and the mountain. You can pass through it, or you can choose to take the roads or just run across the mountain"
Ik moet gelijk denken aan Operation Underground, als ik lees over een 'huge tunnel'. Cool! Van die dead-lock momenten met 32 tegen 32 is altijd zo gaaf. Bommen overal, smoke overal, totale chaos.

Can't wait :D

01010000 01100101 01110000 01100101


 • Games
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 19:15

AMD Ryzen 7 2700X, Asus ROG Strix B450-I Gaming, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX, MSI GeForce RTX 2080 Duke 8G OC, Crucial MX500 m.2 1TB, Seasonic Prime Titanium Fanless 600W, Acer Predator XB271hubmiprz

Zojuist is het volgende gemeld over de map Hourglass bij Xbox Games Showcase Extended:
Down to the south of the map, you'll have a fully destructible village.
Nu met video :)Die pagina staat sinds de reveal trailer online?

[Voor 62% gewijzigd door RobinNL op 17-06-2021 21:01]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Generaal Pep schreef op woensdag 16 juni 2021 @ 11:27:
[...]


Ik moet gelijk denken aan Operation Underground, als ik lees over een 'huge tunnel'. Cool! Van die dead-lock momenten met 32 tegen 32 is altijd zo gaaf. Bommen overal, smoke overal, totale chaos.

Can't wait :D
Ik moet juist meer denken aan Damavand Peak uit Battlefield 3. Wat zou dat tof zijn zeg. Die map had ook een tunnel om 2 stukken van de map met elkaar te verbinden en natuurlijk de legendarische sky dive die ook terug lijkt te komen op de "Breakaway" map.

Ondanks dat ik nieuwe maps altijd het tofst vind staan er ook wel wat maps op mijn lijstje trouwens voor de Battlefield hub. Vooral maps uit Battlefield 2: Strike at Karkand of Sharqi :D

[Voor 13% gewijzigd door raiders op 17-06-2021 22:21]

Join me Luke and together we can rule Tweakers ;)


Acties:
 • +2Henk 'm!
Laatste geruchten Battlefield Hub:

Created as a love letter to our core fans, a new way to play Battlefield is coming. Discover unexpected battles and enter the wide universe of Battlefield with this experience, which will be shown in detail at EA Play Live on July 22.
 • De Battlefield Hub is een 'ultimate sandbox experience'.
 • De bedoeling is dat spelers gewoon plezier hebben.
 • Het zou mogelijk kunnen zijn om met een Battlefield 1 vs een Battlefield 3 tank te spelen.
 • Bevat remastered maps van oudere Battlefield games.
 • Eerdere geruchten zijn niet waar.
 • Alles binnen de Battlefield Hub draait op de Battlefield 2042 engine. Movements etc zijn anders dan in de oudere Battlefield games.
 • Het systeem met Specialists zal ook in de Battlefield Hub zijn, geen class system.
 • De focus ligt op 64 spelers op deze mappen, maar PC en current gen zouden ook 128 spelers support hebben. 128 Support ligt echt aan de map. Is de map te klein, dan is dit niet mogelijk.
 • De Battlefield Hub komt naar alle platformen (PC, last gen, current gen).
 • De Battlefield Hub en Hazard Zone zouden apart gedownload kunnen worden. Zou niet standaard bij de main game zitten. Scheelt ruimte op je PC / console als je het toch niet speelt.
 • De Battlefield Hub zou ook worden bijgewerkt met de Battle Pass Seasons. Wapens etc die later in Battlefield 2042 verschijnen, zijn hier ook te gebruiken.
Laatste geruchten Hazard Zone:

Hazard Zone is a tense experience that combines edge-of-your-seat gameplay with the best of the Battlefield sandbox.
 • Geen Battle Royale.
 • Zou lijken op Escape from Tarkov.
 • Mogelijk free to play.
 • Support tot 100 spelers.
 • AI Soldiers zouden er ook in zitten.
 • Zou makkelijk naar een Battle Royale omgetoverd kunnen worden.
Neem deze geruchten met een grote eetlepel zout :+

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • fevo-1190
 • Registratie: Oktober 2015
 • Laatst online: 12-02 20:46
Dit moet toch prima te doen zijn met m’n laptop.
Valt me alles mee.

Here are the Battlefield 2042 System Requirements (Minimum)

Click here to see Recommended Computer
CPU: Core i5 6600K / AMD FX-8350
CPU SPEED: Info
RAM: 8 GB
OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
VIDEO CARD: DirectX 11.0 Compatible video card with 2 GB VRAM (AMD Radeon HD 7850 / nVidia GeForce GTX 660)
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 50 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB
Battlefield 2042 Recommended Requirements

Latest Graphic Cards
CPU: Intel Core i7 4790 / AMD Ryzen 3 1300X or equivalent
CPU SPEED: Info
RAM: 12 GB
OS: 64-bit Windows 10
VIDEO CARD: DirectX 11.1 Compatible video card 8GB AMD Radeon RX 580 / 6GB NVIDIA GeForce GTX 1060)
PIXEL SHADER: 5.1
VERTEX SHADER: 5.1
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 50 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 6GB (8GB AMD)
fevo-1190 schreef op maandag 21 juni 2021 @ 19:35:
Dit moet toch prima te doen zijn met m’n laptop.
Valt me alles mee.

Here are the Battlefield 2042 System Requirements (Minimum)

Click here to see Recommended Computer
CPU: Core i5 6600K / AMD FX-8350
CPU SPEED: Info
RAM: 8 GB
OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10
VIDEO CARD: DirectX 11.0 Compatible video card with 2 GB VRAM (AMD Radeon HD 7850 / nVidia GeForce GTX 660)
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 50 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB
Battlefield 2042 Recommended Requirements

Latest Graphic Cards
CPU: Intel Core i7 4790 / AMD Ryzen 3 1300X or equivalent
CPU SPEED: Info
RAM: 12 GB
OS: 64-bit Windows 10
VIDEO CARD: DirectX 11.1 Compatible video card 8GB AMD Radeon RX 580 / 6GB NVIDIA GeForce GTX 1060)
PIXEL SHADER: 5.1
VERTEX SHADER: 5.1
SOUND CARD: Yes
FREE DISK SPACE: 50 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 6GB (8GB AMD)
De systeemeisen voor Battlefield 2042 zijn nog niet bekend :) Dus deze lijst is nep.

Edit: Dit zijn trouwens de specs voor Battlefield 5 :)

[Voor 6% gewijzigd door RobinNL op 21-06-2021 19:49]

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • TheRicolaa10
 • Registratie: Juni 2012
 • Laatst online: 21-03 14:17
En 50GB storage space is wel wat weinig denk ik.

DJI Phantom 4 Pro | i7-8700 - GTX1070Ti - 16GB RAM


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • fevo-1190
 • Registratie: Oktober 2015
 • Laatst online: 12-02 20:46
RobinNL schreef op maandag 21 juni 2021 @ 19:46:
[...]


De systeemeisen voor Battlefield 2042 zijn nog niet bekend :) Dus deze lijst is nep.

Edit: Dit zijn trouwens de specs voor Battlefield 5 :)
Mm was de eerste site die ik vond op google (can my system run it).
Blij gemaakt met een dooie mus

Acties:
 • +1Henk 'm!
Pas wel op wanneer je in Battlefield 2042 een voertuig 'besteld'. Ze kunnen direct worden gejat door de tegenstander. Dus let op waar je ze dropt :)

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Weer wat 'nieuws' (geruchten) over Battlefield Hub (en Hazard Zone) :)

Tom Henderson:

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x


 • CodeCaster
 • Registratie: Juni 2003
 • Niet online

CodeCaster

Can I get uhm...

-

[Voor 177% gewijzigd door CodeCaster op 25-06-2021 01:12. Reden: Onnodige rant]

https://oneerlijkewoz.nl
I have these thoughts / so often I ought / to replace that slot / with what I once bought / 'cause somebody stole my car radio / and now I just sit in silence


 • Generaal Pep
 • Registratie: December 2020
 • Laatst online: 19:54
poor Leno schreef op donderdag 24 juni 2021 @ 10:03:
Weet ik, maar er was nu een videootje van hem :)
Leuke video! Bij alle nieuwtjes over 2042 begin ik gelijk te kwijlen :9~

01010000 01100101 01110000 01100101


 • RoyK
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 20-03 17:35

RoyK

Illustrator

Om weer een beetje in de sfeer te komen van monderne oorlog heb ik BF4 uit het stof gehaald en een paar dagen aan het spelen. Dan merk je wel (hoe knap de game er ook uitziet) dat je vaak alleen de romantiek onthoud van een game haha.

In de tiental potjes was ik vooral schietvoer voor de choppers, tanks en boten. En als ik daar dan voorbij was had ik wel een paar snipers op mijn nek. Ik heb eigenlijk nagenoeg geen vuurgevechten gehad. Bijna iedereen kijkend door een flir of infrarood. Witte stipjes in een grijze of groene omgeving. In de laatste 2 potjes won de tegenpartij door 1 persoon die de chopper onder controle had. Samen met zijn buddy achter het kanon kreeg iedereen een tik op zijn billen. Ondanks 64 man in een server.

Dan ga je toch recon spelen.. en mark je al die machines. Maar dan ben je binnen een seconde een target. Want ja, grote rode flare en ze hoeven alleen nog maar op je voorhoofd te mikken. Dat was ik ook even vergeten.

Ik hou mijn hart vast voor BF2042 als een infanterie speler hoe zit dit gaan balanceren. Het lijkt me een onmogelijke taak als jan allemaal nu ook met een druk op de knop een voertuig kan bestellen. Kortom, ik ga wel even verder met minecraft haha :D

Mijn portfolio
Volg me op Instagram


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Jumpman
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 23:39
RoyK schreef op zaterdag 26 juni 2021 @ 00:26:
Om weer een beetje in de sfeer te komen van monderne oorlog heb ik BF4 uit het stof gehaald en een paar dagen aan het spelen. Dan merk je wel (hoe knap de game er ook uitziet) dat je vaak alleen de romantiek onthoud van een game haha.

In de tiental potjes was ik vooral schietvoer voor de choppers, tanks en boten. En als ik daar dan voorbij was had ik wel een paar snipers op mijn nek. Ik heb eigenlijk nagenoeg geen vuurgevechten gehad. Bijna iedereen kijkend door een flir of infrarood. Witte stipjes in een grijze of groene omgeving. In de laatste 2 potjes won de tegenpartij door 1 persoon die de chopper onder controle had. Samen met zijn buddy achter het kanon kreeg iedereen een tik op zijn billen. Ondanks 64 man in een server.

Dan ga je toch recon spelen.. en mark je al die machines. Maar dan ben je binnen een seconde een target. Want ja, grote rode flare en ze hoeven alleen nog maar op je voorhoofd te mikken. Dat was ik ook even vergeten.

Ik hou mijn hart vast voor BF2042 als een infanterie speler hoe zit dit gaan balanceren. Het lijkt me een onmogelijke taak als jan allemaal nu ook met een druk op de knop een voertuig kan bestellen. Kortom, ik ga wel even verder met minecraft haha :D
Daarom vond ik Battlefield 1 zo goed.

Nintendo Network ID: Oo_Morris_oO | PSN: Oo_Morris_oO.


 • Shabbaman
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 22:19

Shabbaman

Got love?

Jumpman schreef op zaterdag 26 juni 2021 @ 00:44:
[...]


Daarom vond ik Battlefield 1 zo goed.
Map design in BF1 was ook gewoon goed, je kon grote afstanden in de dekking afleggen. Tot de heavy bomber kwam... toen was het niet meer prettig bivakkeren met z'n allen in een loopgraaf.

BF1 had ook perks tegen spotflares. Zoiets zou kunnen terugkomen, of iets als een anti-IR perk.

"Our words are backed with NUCLEAR WEAPONS!" - Mahatma Gandhi


Acties:
 • +3Henk 'm!


EA Play Live zal dit jaar wat anders zijn. Voor EA Play Live zullen een aantal Spotlight Series zijn. Battlefield 2042 is aanwezig in de Spotlight Serie van 8 juli en uiteraard komt de game ook langs bij EA Play Live op 22 juli.

July 8 at 10:00am PT / 7:00pm CET: The Future of First-Person Shooters
The Series kicks off with an extensive discussion of two of our most exciting shooters: Apex Legends and the just-revealed Battlefield 2042 (special thanks to our Battlefield community for showing up to watch us during E3, we have more coming in July).

For the Spotlight, DICE’s General Manager Oskar Gabrielson and DICE LA’s General Manager Christian Grass, and Respawn’s Founder and Group GM Vince Zampella and Chad Grenier, Apex Game Director, will join host Stella Chung of IGN to discuss the Battlefield 2042 reveal, what to expect to see from both games on July 22nd as well as the future of FPS games as a whole.


July 22: EA Play Live at 10:00am PT / 7:00pm CET
With all these Spotlights, you may be wondering what will be left for the main event. The answer: a lot. Diving deep in the Spotlight series allows for the EA Play Live main show to make games the unwavering focus, with new gameplay reveals, a few giveaways and other surprises. Lifelong gamer and WWE superstar Austin Creed will host the event and keep things moving right along.

Now, obviously we can’t tell you everything that will be there on July 22nd. But we can tell you that this year EA Play Live will start at 10:00am PT / 7:00pm CET with a short pre-show that serves as a recap of sorts, before the main show brings the real excitement, focusing on games that are coming out soon rather than in the all-to-distant future. The show is a fast-paced one, coming in around 40 minutes and will feature what’s next for games like Battlefield 2042 and Apex Legends. You’ll also see the first gameplay for Lost in Random, featuring explosive dice battles, time-freezing tactics and card collection. We’ll have a couple other games to highlight as well, but for those, you’ll just have to wait and see.

Bron: https://www.ea.com/news/a...lay-live-spotlight-series

AMD Ryzen 9 5900X • Gigabyte X570 Aorus PRO • G.Skill Ripjaws V F4-3600C16D-32GVKC • AMD Radeon RX 6900 XT • Samsung 850 EVO 1TB • Intel 660p 2TB • Corsair Obsidian 500D RGB SE • Corsair RM750x

Pagina: 1 2 3 ... 34 Laatste

Let op:
Er is een apart topic voor de consoles: [XBOX/PS] Battlefield 2042

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee