Toon posts:

[Switch] Pokémon Legends: Arceus Topic

Pagina: 1 2 3 ... 8 Laatste
Acties:

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Mede-auteur:
 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online

Sir_Lion


[Switch] Pokémon Legends: Arceus Topic


Ontwikkelaar:Gamefreak
Uitgever:Nintendo, The Pokémon Company
Platforms:Nintendo Switch
Release-datum:28-01-2022
Zie ook:Officiële website
Discord:Unofficial Wrench Pokemon ServerPokémon Legends: Arceus speelt zich af in de Sinnoh-regio , net als Brilliant Diamond en Shining Pearl .
Het speelt zich echter af " heel, heel lang geleden, toen de Sinnoh-regio nog slechts een uitgestrekte wildernis was ." Er is geen Pokémon League en Pokémon Trainer is geen gevestigd beroep. De landschappen en omgevingen kunnen ook ruwer zijn dan u zich herinnert van Diamond en Pearl .

De bekende steden van de Sinnoh-regio bestaan ​​nog niet, maar er is een dorp dat als uitvalsbasis zal dienen. Dit dorp, genaamd Jubilife village, is gesticht door mensen die vanuit andere landen naar Sinnoh reisden. Het wordt beschreven als een welvarend dorp en de inwoners proberen meer over het land te weten te komen. Bovendien laat de onthullende trailer enkele ruïnes zien, wat aangeeft dat er misschien nog meer oude geheimen in het verleden van Sinnoh zijn. Je moet wilde Pokémon uit lang vervlogen tijden van de regio Sinnoh vangen en bestuderen, zodat je de eerste Pokédex van de regio kunt maken en voltooien.Het verhaal

Je avontuur speelt zich af in het uitgestrekte natuurschoon van de regio Hisui in een lang vervlogen tijd toen mensen en Pokémon zelden in goede harmonie samenleefden. Na verloop van tijd krijgt het gebied Hisui de naam Sinnoh, een regio die je wellicht goed kent.

In het midden van de regio Hisui torent Mount Coronet, aan alle kanten omgeven door gebieden met een andere omgeving. Elk gebied heeft zijn eigen rijke natuur en zijn eigen kenmerkende Pokémon-ecosysteem. Eén zo'n gebied is de Obsidian Fieldlands, dat bezaaid is met prachtige bloemen en donkergroene vegetatie. Daarnaast blijkt het hier te wemelen van Pokémon die dol zijn op weiden en bossen.
Je uitvalsbasis: Jubilife Village

In de regio Hisui bevindt zich Jubilife Village, de uitvalsbasis voor de Galaxy Expedition Team of kortweg de Galaxy Team. Dit zijn mensen die uit verschillende regio's afkomstig zijn en die gekomen zijn om de Hisui te bestuderen. Het team bevat uiteenlopende korpsen, zoals het Medical Corps, het Security Corps en het Survey Corps, dat onderzoek doet naar de levenswijze van Pokémon.

Jubilife Village dient als basis voor je onderzoeksmissies.

Wanneer je een opdracht of verzoek krijgt en je je voorbeReidt op je volgende missie, vertrek je vanuit het dorp en ga je op pad om de verschillende gebieden van de regio Hisui te onderzoeken. Wanneer je onderzoekswerk erop zit, keer je weer terug om je voor te beReiden op je volgende opdracht.

Behalve het hoofdkwartier van de Galaxy Team en je eigen accommodatie omvat Jubilife Village een reeks nuttige voorzieningen en diensten, zoals een ruilplaats waar je Pokémon met andere spelers kunt ruilen.

Hoofdpersoon - Akari or ReiAls de hoofdpersoon van Pokémon Legends: Arceus sluit je je aan bij de Galaxy Team en word je lid van het Survey Corps. Jouw doel is het ontmoeten van elke Pokémon-soort uit alle hoeken en gaten van de regio Hisui om zo de allereerste Pokédex van de regio samen te stellen. Een lid van het Survey Corps die van jouw leeftijd is en al enige tijd bij het Survey Corps zit. Het uiterlijk dat je aan het begin van het spel kiest, bepaalt of Akari of Rei je teamgenoot wordt.


Personages

Professor Laventon

Als lid van het Survey Corps van de Galaxy Team doet professor Laventon onderzoek naar de levenswijzen van Pokémon. Zijn doel is een complete Pokédex.


Commandant Kamado

Commandant Kamado, de baas van de Galaxy Team, kan af en toe streng zijn, maar de teamleden vertrouwen hem volledig en weten dat hij betrouwbaar is.
Kapitein Cyllene

Kapitein Cyllene is de leider van het Survey Corps van de Galaxy Team. Ze is zowel streng voor anderen als voor zichzelf, maar ze herkent je potentieel en laat je een test doen om je aan te sluiten bij de Galaxy Team.


Mai

Mai heeft de zorg voor een speciale Wyrdeer die te vinden is in de Obsidian Fieldlands. Zij en haar partner Munchlax zijn samen opgegroeid als waren ze broer en zus.
Lian

Lian zorgt voor Munchlax, de heerser van de Obsidian Fieldlands. Hoewel hij nog jong is, bekleedt hij het ambt van ward omdat hij zeer getalenteerd is gebleken.Iscan

Iscan woont bij de zee en zorgt voor een speciale Basculegion die in het gebied zijn thuis heeft. Je kunt hem gemakkelijk laten schrikken, en hij is niet echt gesteld op Pokémon van het type Ghost.
Azeru

Arezu heeft als ward een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Om deze reden wil ze problemen graag zelf oplossen. Ze heeft de zorg opgedragen gekregen voor een zekere lady Pokémon.

Ontmoeting met je eerste partner-Pokémon

Als je aan je avontuur begint om de eerste Pokédex van de regio te creëren, kun je Rowlet, Cyndaquil of Oshawott als partner kiezen. Deze drie Pokémon arriveerden met een Pokémon Professor, die ze tegenkwam tijdens onderzoeksexcursies naar verschillende regio's.


RowletEen Pokémon uit de regio Alola. Het gebruikt fotosynthese om overdag energie op te slaan, terwijl het 's nachts actief wordt. Zwijgend glijdt en nadert hij zijn doelen. Voordat ze het zelfs maar merken, begint het hen met venijnige trappen te bekogelen.
Cyndaquil Een Pokémon uit de Johto-regio. Het is timide en krult zich altijd op in een bal. Als hij verrast is, flakkeren de vlammen op zijn rug sterker. Wanneer het wordt aangevallen, gebruikt het zijn vlammen om zichzelf te beschermen.
OshawottEen Pokémon uit de Unova-regio. Met de scalchop op zijn buik blokkeert hij de aanvallen van tegenstanders en neemt dan onmiddellijk wraak door te hakken. De scalchop kan ook worden gebruikt om harde bessen open te breken.


De Pokédex samenstellenJe kunt informatie aan je Pokédex toevoegen door Pokémon te vangen. Maar het eenmaal vangen van een Pokémon is niet voldoende om zijn Pokédex-ingang te voltooien!

Je moet de betreffende Pokémon blijven bestuderen en onderzoeksopdrachten blijven uitvoeren om verder te komen met je onderzoek en zijn Pokédex-ingang aan te vullen.

Het uitvoeren van deze onderzoeksopdrachten draagt tevens bij aan je werkzaamheden met de Galaxy Expedition Team en verhoogt je rang als teamlid, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe gebieden.

Base camps / Craft-en

Wanneer je Jubilife Village verlaat om op een missie te gaan, is je eerste stop een van de Base camp's, die dienen als handige buitenpost voor je werkzaamheden. Je kunt hier tijdens een missie stoppen voor een rustpauze en er je team van Pokémon laten craft, of je kunt een workbench van het kamp gebruiken om bepaalde items te craft-en.
De kans bestaat dat je je onderzoek niet voort kunt zetten als je te veel schade oploopt, of dat nu veroorzaakt wordt door wilde Pokémon of omdat je vanaf hoge plaatsen valt. Wees niet roekeloos als het gevaarlijk wordt. Maak tijdens je onderzoekswerk ten volle gebruik van Base camp's!
Tijdens het verkennen verzamel je alle mogelijke zaken waarmee je kunt craft-en. Hierbij maak je van bestaande items nieuwe. Als je bijvoorbeeld een Apricorn en een type steen met de naam tumblestone combineert, kun je een gewone Poké Ball craft-en. Je kunt items craft-en met de workbenches die je vindt bij Base camp's en in Jubilife Village.


Items:

Poké Balls: Vroeger waren de Poké Balls blijkbaar iets anders dan de Poké Balls we nu zo goed kennen. Ze waren grotendeels van hout en er kwam stoom uit de bovenkant wanneer een Pokémon werd gevangen.​
Smoke bombs: Bij het gooien van deze ballen ontstaat er een rookwolk die het zicht in dit gebied vermindert, waardoor wilde Pokémon je niet op zullen merken. Ze zijn een geweldig hulpmiddel bij het ongemerkt benaderen van Pokémon in gebieden waar je je niet achter rotsblokken of andere obstakels kunt verbergen.
Heavy Balls: Heavy Ball's zijn een bepaald soort Poké Balls waarmee je Pokémon die je nog niet gezien hebben, gemakkelijker kunt vangen. Omdat ze zwaarder zijn dan gewone Poké Balls, komen ze niet erg ver. Je moet dus tot vlak bij een Pokémon sluipen om een van deze ballen te gebruiken!


De voorzieningen van Jubilife Village

In Jubilife Village kun je je outfit en je kapsel veranderen, stem je kleding en kapsel perfect op elkaar af en creëer zo je favoriete look.


Kapper:

Geef je kapsel een make-over en een kleurtje bij de kapper.


Kleermaker:

Bij de kleermaker kun je zowel alledaagse kimono's als chique pakken, petten, haaraccessoires en zelfs maskers krijgen.


Neem foto's bij de fotostudio:

Bij de fotostudio kun je foto's nemen met je Pokémon. Verander de achtergrond en het uiterlijk van de foto. Neem verschillende houdingen aan en trek verschillende gezichten. Zelfs met een en dezelfde Pokémon kun je totaal verschillende foto's maken. Laat je creativiteit dus de vrije loop.
De dorpswinkel en de craftshop:

Als je tijdens je vorige expeditie al je items opgebruikt hebt, kun je in de dorpswinkel je voorraad aanvullen of je kunt zelf items maken via craften! Je kunt ook nieuwe craftinstructies en -materialen kopen bij de craftshop!


Laat gevangen Pokémon achter bij de weilanden:

Je moet veel Pokémon vangen om je Pokédex te voltooien, maar je kunt slechts zes Pokémon tegelijk in je groep meenemen. Kies voor elke missie de juiste Pokémon voordat je op onderzoek gaat, en laat je overige Pokémon achter bij de weilanden.


Je Arc Phone zal je leidraad zijn

Aan het begin van je avontuur ontvang je een apparaat dat de Arc Phone genoemd wordt. Door zijn aparte uiterlijk zou je kunnen vermoeden dat er een verband met de Mythical Pokémon Arceus is. Dit apparaat blijkt een vreemd soort kracht te bezitten, waardoor het een leidraad kan zijn op je tocht.
Nieuwe Pokémon en regionale vormen
In de regio Hisui evolueren Stantler tot Wyrdeer. Deze Pokémon wordt al heel lang door de mensen in deze regio gekoesterd. Ze kunnen hem echt niet missen. Hij wordt veel groter wanneer hij evolueert. Kledingstukken die gemaakt zijn van de vacht van zijn baard, staart en poten, zijn zeer gewild vanwege hun uitstekende bescherming tegen de kou.

Met de zwarte bollen aan de onderkant van zijn gewei kan deze Pokémon psychische energie opwekken en afgeven die krachtig genoeg is om ruimte te vervormen. Wyrdeer zoekt naar veilige paden door zijn gewei als antenne te gebruiken. Hij gaat aan het hoofd van zijn kudde en leidt de jonge Stantler.


Basculin in de regio Hisui kunnen evolueren tot deze Pokémon. Deze evolutie vindt plaats wanneer een Basculin bezeten is van de ziel van andere Basculin uit zijn school die de barre tocht stroomopwaarts niet aankonden. Basculegion vechten samen met deze zielen, die tegenstanders aanvallen alsof ze een eigen wil hebben.

Op het moment dat deze Pokémon vijandigheid bespeurt, ontsteekt hij in woede en valt hij onvermoeibaar aan tot de tegenstander verslagen is. Deze Pokémon haalt kracht uit de zielen waarvan hij bezeten is, zodat hij maar kan blijven zwemmen.


Wanneer Rufflet in de regio Hisui evolueren, worden ze Hisuian Braviary. 's Winters komt deze Pokémon vanuit het noorden gevlogen. Hij is groter dan de eerder ontdekte vorm van Braviary en leeft liever alleen dan in een groep.

Hisuian Braviary kan zijn angstaanjagende gekrijs doordrenken met psychische kracht en zo krachtige schokgolven opwekken. Vervolgens grijpt en verscheurt hij met zijn scherpe klauwen zijn door deze schokgolven verzwakte prooi. Met zijn psychische kracht blijkt hij ook zijn zesde zintuig scherper te kunnen maken, waardoor hij in een trance raakt die zijn fysieke vermogens versterkt.Dit is Growlithe zoals hij in de regio Hisui verschijnt. Zijn Hisuian-vorm heeft een langere en dikkere vacht dan de eerder ontdekte vorm van Growlithe. Dankzij deze zachte, isolerende vacht gedijt de Pokémon zelfs in de ijskoude regio Hisui. De scherpe hoorn op zijn hoofd is van steen maar breekt gemakkelijk, zodat Hisuian Growlithe deze alleen gebruikt wanneer het effect maximaal is.

Hisuian Growlithe zijn zeer waakzaam en waken naar verluidt in paren over hun territorium. Ze leven blijkbaar al heel lang in afzondering en zijn niet gewend aan de aanwezigheid van mensen. Een vertrouwensband opbouwen met een Hisuian Growlithe kost tijd.Deze Zorua zijn naar de regio Hisui getrokken nadat ze uit andere landen verdreven waren door mensen die deze Pokémon uit de weg gingen vanwege hun griezelige illusies. De Zorua kwamen echter om, omdat ze de barre omgeving van Hisui en de strijd met andere Pokémon niet aankonden. Hun voortlevende zielen zijn herboren in deze vorm van het type Ghost vanwege hun wrok tegen mensen en Pokémon.
Ze vermommen zich en leven van de angst van hun doelwitten

Als Hisuian Zorua personen of Pokémon ontdekken die in hun eentje zijn, kunnen de Zorua zich aan hen vertonen in de gedaante van de betreffende persoon of Pokémon. In tegenstelling tot de illusies van de eerder ontdekte vorm van Zorua, komen deze spookachtige imitaties voort uit de rancuneuze kracht die afgegeven wordt door de lange vacht op het hoofd van Hisuian Zorua, rondom zijn nek en op zijn staart. Hisuian Zorua blijken kracht te halen uit de angst van degenen die hun illusies aanschouwen.De rancuneuze kracht die de lange, kronkelende vacht van Hisuian Zoroark afgeeft, vormt angstaanjagende illusies. Bovendien kan deze kracht vijanden lichamelijk letsel toebrengen en hun lichaam zowel vanbinnen als vanbuiten beschadigen. En de illusies die Baneful Fox Pokémon vormt, drukken zo'n diepe wrok uit tegen alles en iedereen in deze wereld dat degenen die ze aanschouwen, naar verluidt gek worden van angst.

Hisuian Zoroark is razend vijandig en agressief tegen mensen en andere Pokémon. Hij blijkt echter een meelevend trekje te hebben voor degenen die hij als naasten of familie ziet. Zo is bijvoorbeeld waargenomen dat hij Hisuian Zorua beschermt. Iedereen die een vertrouwensband met een Hisuian Zoroark opbouwt, zal merken dat hij een waardevolle bondgenoot is.


Vecht met wilde Pokémon

Als je een Poké Ball met daarin een van je Pokémon naar een wilde Pokémon gooit, start er een gevecht. Je betreedt naadloos het gevecht, zonder dat je eerst over moet gaan naar een gevechtsscherm zoals in eerdere spellen uit de Pokémon-serie.

Tijd voor een gevecht
Het gevechtsverloop in Pokémon Legends: Arceus is anders dan in eerdere spellen uit de Pokémon-serie.

In eerdere spellen verlopen gevechten om de beurt, waarbij elke deelnemende Pokémon normaliter één actie per beurt uitvoert. In Pokémon Legends: Arceus bepalen de statistieken en andere factoren van de Pokémon hoeveel acties elke Pokémon uit kan voeren en in welke volgorde.

Dit kan situaties creëren waarin een Pokémon meerdere beurten achter elkaar krijgt. Je kunt je Pokémon onmiddellijk na het uitvoeren van een aanval craft of je kunt met alles wat je hebt een spervuur van aanvallen ontketenen.

Agile Style en Strong Style

Pokémon kunnen voor een gevecht vier aanvallen tegelijk onthouden. In dit spel kunnen de aanvallen die je Pokémon kan gebruiken, tevens op twee nieuwe manieren ingezet worden: Agile Style en Strong Style. Pas deze verschillende manieren behendig toe om tijdens een gevecht de overhand te krijgen!

Strong Style
Het gebruik van een aanval in de Strong Style verhoogt de aanvalskracht, maar de actiesnelheid van je Pokémon gaat omlaag.

Agile Style
Het gebruik van een aanval in de Agile Style verhoogt de actiesnelheid van de gebruiker. Hierdoor kan zijn volgende beurt sneller komen, maar neemt wel zijn aanvalskracht af.
Pokémons vangen

Spoor Pokémon op
Pokémon leven ongehinderd op alle mogelijke plaatsen: in grasvelden, in bossen of op het water, om er maar een paar te noemen. Bepaald Pokémon-gedrag – of zelfs complete soorten – kun je uitsluitend onder de juiste omstandigheden waarnemen, bijvoorbeeld op een specifiek tijdstip of tijdens bepaalde weersomstandigheden.
Verken de wijde omgeving en bestudeer de Pokémon die er wonen
Overdag zijn er andere Pokémon actief dan 's nachts. Het blijkt dat er zelfs soorten zijn die alleen op bepaalde tijdstippen van de dag te vinden zijn. Door hetzelfde gebied op verschillende tijden te bezoeken, kun je nieuwe ontdekkingen doen.Je kunt Pokémon aantreffen op onverwachte locaties, zoals hoog in bomen, in waterbronnen en in rotsspleten.Observeer Pokémon om hun gewoonten te leren kennen
De reactie van wilde Pokémon op jouw aanwezigheid is afhankelijk van de soort. Sommige soorten kunnen je direct aanvallen, terwijl andere wegrennen zodra ze je zien. Om ze te kunnen vangen moet je je aanpak afstemmen op hun gewoonten.
Verzwak Pokémon tijdens gevechten om ze te kunnen vangen
Gevechten kunnen essentieel zijn voor het vangen van bepaalde Pokémon. Wilde Pokémon zijn makkelijker te vangen wanneer ze tijdens een gevecht verzwakt zijn.

Gooi heel gericht een Poké Ball
Je kunt wilde Pokémon vangen door Poké Balls naar ze te gooien. Wanneer je een Pokémon treft die je wilt vangen, benader je hem en probeer je hem te vangen met een Poké Ball. Richt zorgvuldig op je doelwit en raak hem met je bal voordat de kans voorbijgaat! Als de wilde Pokémon niet meteen uit de Poké Ball schiet waarmee je hem hebt geraakt, is het een voltreffer! Je hebt hem dan gevangen.

Je kan ook een Pokéball gooien wanneer je op de rug van je Pokémon zit.Shiny RatesOp Pokémon rijden door ongerepte landschappen

Tijdens je avontuur ontvang je een Mount. Je kunt de fluit spelen om speciale Pokémon op te roepen waarop je mag rijden. Door te land, ter zee en zelfs in de lucht op deze Pokémon te rijden, kun je je tijdens je verkenningstochten in de regio Hisui vrijer bewegen.

Wyrdeer:

Wyrdeer heeft krachtige, stevige benen. Met hem kun je op grote snelheid over land galopperen. Wanneer je Wyrdeer voort laat stormen, kun je zelfs nog meer versnellen. Daarnaast kun je hem over hindernissen laten springen.


Hisuian Braviary:

Op Hisuian Braviary zoef je door de lucht en vlieg je met gemak over enorme afgronden. Hierdoor kun je nog gemakkelijker reizen en de regio verkennen. Vanuit de lucht kun je uitstekend zien welke soorten Pokémon en items er zich onder je bevinden. Dit helpt je bij je onderzoek.


Basculegion:

Basculegion is een sterke bondgenoot bij het samenstellen van je Pokédex, omdat hij je over waterbronnen kan leiden. Daarnaast kan Basculegion zich op het wateroppervlak afzetten, zodat je moeiteloos over hindernissen kunt springen.


Noble Pokémons

Pokémon gezegend met een mysterieuze gave

In de regio Hisui leven speciale Pokémon met een mysterieuze gave. Sommige van deze Pokémon zijn bijzonder sterk, terwijl andere naar verluidt graag de mensen in de regio willen helpen. Je ontmoetingen met deze speciale Pokémon vormen een belangrijk onderdeel van je avontuur.

De wardens die de speciale Pokémon dienen

De mensen in de regio Hisui hebben groot ontzag voor deze speciale Pokémon en hebben wardens opgedragen om voor hen te zorgen. De wardens beschermen de speciale Pokémon door hun grondgebied te beveiligen en door hun voedsel en water aan te bieden.

Noble Pokémons

Door een vreemd verschijnsel raken nobles plotseling buiten zinnen, waardoor ze ongelooflijk moeilijk in toom te houden zijn. Als lid van het Survey Corps moet jij de aanvallen van razernij van de nobles de kop indrukken.Breng noble Pokémon in het gareel

De lichamen van noble Pokémon nemen in omvang toe en schijnen fel. Deze Pokémon simpelweg in een Pokémon-gevecht verslaan kalmeert hen niet. Om ze weer in het gareel te krijgen, moet je ze met forest balm raken die gemaakt zijn van het favoriete voedsel van deze noble Pokémon.Ontwijk aanvallen en gooi een forest balm

Het is niet gemakkelijk om een razende noble Pokémon met een forest balm te raken. Ze zullen je onophoudelijk met krachtige aanvallen bestoken. Als je ook maar even de kans krijgt, moet je ze met zoveel mogelijk het forest balms proberen te raken. Net als bij een Poké Ball moet je nauwkeurig mikken.


Space-Time Distortions

All Pokémon that spawn in Space-Time Distortions:

LocationPokémon
Obsidian Fieldlands From the start: Gengar, Leafeon, Sneasel, Sylveon, Weavile
Crimson MirelandsFrom the start: Porygon, Porygon2, Porygon-Z, Flareon, Umbreon
After beating story: Cyndaquil, Quilava, Hisuian Typhlosion
Cobalt CoastlandsFrom the start: Magnemite, Magneton, Flareon, Vaporeon
Coronet HighlandsFrom the start: Jolteon, Magmortar, Sylveon, Shieldon, Bastiodon, Cranidos, Rampardos
After beating story: Rowlet, Dartrix, Hisuian Decidueye
Alabaster IcelandsFrom the start: Espeon, Glaceon, Scizor
After beating story: Oshawott, Dewott, Hisuian Samurott

All items that appear in Space-Time Distortions:

ItemWhat it does
Black AuguriteEvolves Scyther into Kleavor.
Blue ShardCan be sold for ₽150 or used to craft a Star Piece.
Comet ShardSells for ₽15,000.
Dawn StoneEvolves Kirlia (M) into Gallade or Snorunt (F) into Froslass.
Dubious DiscEvolves Porygon2 into Porygon-Z.
Dusk StoneEvolves Murkrow into Honchrkow or Misdreavus into Mismagius.
ElectirizerEvolves Electabuzz into Electivire.
Fire StoneEvolves Hisuian Growlithe into Hisuian Arcanine, Eevee into Flareon, or Vulpix into Ninetales.
Green ShardCan be sold for ₽150 or used to craft a Star Piece.
Ice StoneEvolves Eevee into Glaceon or Alolan Vulpix into Alolan Ninetales.
Leaf StoneEvolves Eevee into Leafeon or Hisuian Voltorb into Hisuian Electrode.
Linking CordEvolves Kadabra into Alakazam, Machoke into Machamp, Graveler into Golem, and Haunter into Gengar.
MagmarizerEvolves Magmar into Magmortar.
Metal CoatEvolves Onix into Steelix or Scyther into Scizor.
Moon StoneEvolves Clefairy into Clefable.
NuggetSells for ₽10,000.
Razor FangEvolves Gligar into Gliscor.
Reaper ClothEvolves Dusclops into Dusknoir.
Red ShardCan be sold for ₽150 or used to craft a Star Piece.
Shiny StoneEvolves Roselia into Roserade or Togetic into Togekiss.
Star PieceSells for ₽5,000.
StardustSells for ₽1,000.
Sun StoneEvolves Petilil into Hisuian Lilligant.
Thunder StoneEvolve Eevee into Jolteon or Pikachu into Raichu.
UpgradeEvolves Porygon into Porygon2.
Water Stone


Arceus

Er is nog niets, tot er uit het niets een ei verschijnt. Uit dit ei komt de Pokémon Arceus daarna kwam alles uit de ruimte. Voor hem is er niets en na hem komt alles. Er is nog geen omgeving voor Arceus om zich in te bewegen en de tijd gaat ook niet verder omdat die simpelweg nog niet bestaat. Alles staat stil. Arceus maakt uit zichzelf Dialga en Palkia. Ook schept hij het Lake Trio. Dialga creërt de tijd, waarna dingen ouder worden. Palkia creërt de ruimte waarin men zich kan voortbewegen en waarin vormen bestaan. Samen maken ze de materie. Arceus gebruikt 1000 armen om hiermee het universum te maken. Uxie creërt kennis, Mesprit creërt emotie en Azelf creërt wil. Samen vormen deze elementen de geest die zich vanaf nu in alle levende wezens zou nestelen.


Video'sTrailer:


Gameplay:


Gameplay Trailer:


Screenshots

Hope to see you there...

Mede-auteurs gezocht, bij intresse stuur een pb :).
Design made by: G_Dragon
^ Naar boven ^


[Voor 255% gewijzigd door G_Dragon op 01-03-2022 09:25. Reden: Space-Time Distortions toegevoegd]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Gynnad
 • Registratie: September 2010
 • Laatst online: 05:52

Gynnad

* * *

Ik ben benieuwd wanneer er meer bekend gaat worden, is dit de open world Pokémon waar we eigenlijk al op hoopte bij Pokémon Sword/Shield? En hoe groot gaat de wereld zijn, hopelijk een grote zoals het ook is bij Zelda BotW.

"Don't worry, about a thing, Cause every little thing is gonna be alright"


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Gynnad schreef op zaterdag 27 februari 2021 @ 20:36:
Ik ben benieuwd wanneer er meer bekend gaat worden, is dit de open world Pokémon waar we eigenlijk al op hoopte bij Pokémon Sword/Shield? En hoe groot gaat de wereld zijn, hopelijk een grote zoals het ook is bij Zelda BotW.
Ik hoop dat je naar alle regio's kan, een grote wereldmap door alle generaties heen _/-\o_ aangezien Arceus de maker van alle legendarys is en het perfect zou passen in een groot verhaal door alle generaties heen :D

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
 • Pinned

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Misschien interessant om de leaks te bespreken die enkele uren voor de direct zijn boven water gekomen:

 • Drie nieuwe manieren voor je character om met de omgeving om te gaan: een voorwaartse koprol, jezelf verstoppen, en Pokémon vangen.
 • Drie nieuwe acties om met Pokémon samen te werken in het spel: snellere beweging door op Pokémon te rijden, bergen beklimmen, en zweven/vliegen met Pokémon.
 • Bij Pokémon battles ga je niet meer naar een apart veld, deze gebeuren in de wereld zelf. Je gebruikt nog steeds een attack command input, maar de battles gaan een ATB-systeem volgen i.p.v. strict turn-based te zijn
 • Je karakter kan aangevallen worden door wilde Pokémon als je geen eigen Pokémon bovenhaalt tijdens een battle. Bij een bepaald aantal schade eindigt het gevecht.

G_Dragon schreef op zaterdag 27 februari 2021 @ 20:46:
[...]


Ik hoop dat je naar alle regio's kan, een grote wereldmap door alle generaties heen _/-\o_ aangezien Arceus de maker van alle legendarys is en het perfect zou passen in een groot verhaal door alle generaties heen :D
Ik wil de party pooper niet zijn, maar gezien dit spel al begin 2022 hoort uit te komen zou ik er echt niet van uitgaan dat er meer dan Sinnoh in het spel gaat zitten of je gaat alleen maar teleurgesteld zijn. Als Arceus het goed doet, zou het natuurlijk kunnen dat ze meer van deze games zullen produceren, maar ik ga er voorlopig van uit dat dit een spinoff is, eventueel een experiment voor de volgende mainline game.

Edit: mijn fout, technisch gezien ziet GameFreak het als een main game.

Ik denk persoonlijk dat ze bij GameFreak beseffen dat hun ontwikkeltijden steeds langer worden en dat ze beperkt zijn door het personeel. Games zoals Pokémon Legends zie ik als een manier om meer ervaring op te doen, meer risico te lopen en tegelijkertijd een slag om de arm te hebben als de verkopen tegenvallen en de impact op mainline Pokémon dus te beperken.

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 28-05 22:40

Zeror

Ik Henk 'm!

Ik hoop dat dit een een gave open-wereld pokemon game gaat zijn, maar ben vooralsnog terughoudend. Als ik de screenshots/videos nu zie van de game dan heb ik een beetje hetzelfde gevoel als ik had bijv. bij Breath of the Wild. Namelijk een wereld die veel te leeg is.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • ErikT738
 • Registratie: Oktober 2014
 • Nu online
Eigenlijk had deze Pokémon game allang moeten bestaan en is het te idioot voor woorden dat ze 25 jaar de formule van Red, Green en Blue zijn blijven volgen. Het concept is goed, maar het filmpje was nog niet heel overtuigend qua graphics en vooral framerate. Zeker als de graphics ogen alsof ze uit de Gamecube generatie komen dan mag je wel verwachten dat het spel niet onder de 30 FPS dipt. Maar wie weet wordt dit nog opgelost.

Kan iemand me overigens de keuze voor Cyndaquil als starter uitleggen?
Oshawott wordt een samurai otter.
Rowlet wordt een boogschutter.
Cyndaquil wordt een ???

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • wackmaniac
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 25-05 15:46
ErikT738 schreef op maandag 1 maart 2021 @ 08:20:
Eigenlijk had deze Pokémon game allang moeten bestaan en is het te idioot voor woorden dat ze 25 jaar de formule van Red, Green en Blue zijn blijven volgen. Het concept is goed, maar het filmpje was nog niet heel overtuigend qua graphics en vooral framerate. Zeker als de graphics ogen alsof ze uit de Gamecube generatie komen dan mag je wel verwachten dat het spel niet onder de 30 FPS dipt. Maar wie weet wordt dit nog opgelost.
Never change a winning team :) Elke nieuwe main story game verkoopt meer exemplaren dan de vorige generatie, dus er was weinig incentive om te veranderen.

Ik ben erg benieuwd naar deze game.

Read the code, write the code, be the code!


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
ErikT738 schreef op maandag 1 maart 2021 @ 08:20:
Eigenlijk had deze Pokémon game allang moeten bestaan en is het te idioot voor woorden dat ze 25 jaar de formule van Red, Green en Blue zijn blijven volgen. Het concept is goed, maar het filmpje was nog niet heel overtuigend qua graphics en vooral framerate. Zeker als de graphics ogen alsof ze uit de Gamecube generatie komen dan mag je wel verwachten dat het spel niet onder de 30 FPS dipt. Maar wie weet wordt dit nog opgelost.
Ik denk dat je nog eens je Gamecube games moet starten voor je zo'n statements maakt ;p Maar ja, ze hebben nog tijd om er aan te werken. Ik verwacht echter niet te veel upgrades zolang GameFreak geen hulp krijgt. Wat ik wel apprecieer is hoe ze de ukiyo-e stijl proberen te imiteren in de graphics.
Kan iemand me overigens de keuze voor Cyndaquil als starter uitleggen?
Oshawott wordt een samurai otter.
Rowlet wordt een boogschutter.
Cyndaquil wordt een ???
Typhlosion heeft mits wat fantasie wel iets weg van een daimyô (een landheer) of een warrior monk oid. Zou ook een referentie kunnen zijn naar de vulkanen in Japan of naar het gebruik van haakbussen/handkannonnen.


Wat ik me eerder afvraag is of dat het feit dat dit een singleplayer game is, de verkopen van dit spel gaat beïnvloeden.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • ErikT738
 • Registratie: Oktober 2014
 • Nu online
wackmaniac schreef op maandag 1 maart 2021 @ 09:59:
[...]


Never change a winning team :) Elke nieuwe main story game verkoopt meer exemplaren dan de vorige generatie, dus er was weinig incentive om te veranderen.

Ik ben erg benieuwd naar deze game.
Kan je nagaan hoeveel ze verkocht hadden als ze wel toffe nieuwe features hadden toegevoegd! :+

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Akaendra
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 08:44
Denk niet dat het singleplayer only is dat dat veel invloed gaat hebben op bijvoorbeeld verkoopcijfers. Heel veel mensen spelen Pokemon puur voor de singleplayer, niet zozeer voor wat er online allemaal gebeurt.
concept is in ieder geval interessant, dat zeker wel :)

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Akaendra schreef op maandag 1 maart 2021 @ 11:23:
Denk niet dat het singleplayer only is dat dat veel invloed gaat hebben op bijvoorbeeld verkoopcijfers. Heel veel mensen spelen Pokemon puur voor de singleplayer, niet zozeer voor wat er online allemaal gebeurt.
concept is in ieder geval interessant, dat zeker wel :)
Ik hoop echt dat ze voor een Single Player only gaan, maar ben inderdaad bang dat dit niet het geval gaat zijn.

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
G_Dragon schreef op maandag 1 maart 2021 @ 11:29:
[...]


Ik hoop echt dat ze voor een Single Player only gaan, maar ben inderdaad bang dat dit niet het geval gaat zijn.
Legends is singleplayer, als we Serebii.net mogen geloven. 100% zeker lijken ze daar ook niet, maar gewoonlijk hebben ze het daar wel bij het juiste eind. Op de Japanse website van Legends staat duidelijk "1 player", maar op de websites van Nintendo staat 'to be determined'.

[Voor 17% gewijzigd door JackAvery op 01-03-2021 13:16]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
JackAvery schreef op maandag 1 maart 2021 @ 13:12:
[...]

Legends is singleplayer, als we Serebii.net mogen geloven. 100% zeker lijken ze daar ook niet, maar gewoonlijk hebben ze het daar wel bij het juiste eind. Op de Japanse website van Legends staat duidelijk "1 player", maar op de websites van Nintendo staat 'to be determined'.
You just made my day _/-\o_

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Flamesz
 • Registratie: Oktober 2010
 • Nu online
ErikT738 schreef op maandag 1 maart 2021 @ 08:20:
Kan iemand me overigens de keuze voor Cyndaquil als starter uitleggen?
Oshawott wordt een samurai otter.
Rowlet wordt een boogschutter.
Cyndaquil wordt een ???
JackAvery schreef op maandag 1 maart 2021 @ 10:14:
[...]

Typhlosion heeft mits wat fantasie wel iets weg van een daimyô (een landheer) of een warrior monk oid. Zou ook een referentie kunnen zijn naar de vulkanen in Japan of naar het gebruik van haakbussen/handkannonnen.
In de Pokémon presents gaven ze aan dat de starters Pokémon zijn die zijn meegenomen van buiten de Sinnoh regio, dus ik zou het niet per sé aan de Japanse cultuur koppelen.

Kwam ook deze grap er over tegen.
https://twitter.com/DO9Bessa/status/1365592797353500672

 • Mars18
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-05 13:45
Komen toch veel Pokemon spellen uit voor de Switch, erg leuk

Mars Game Events organiseert FIFA en FORTNITE toernooien op de Playstation 4 ! Ook voor Bedrijfs of groepsarrangementen


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04:13
Voor mij zou het m'n allereerste worden. Ik heb geen idee waar te beginnen. Let's Go, Sword/Shield, Arceus of Brilliant Diamond/Shining Pearl

Lijkt me op zich een leuke franchise. Had Let's Go Eevee op m'n lijstje staan, maar niet aan toegekomen om te kopen.

Wat me vooral leuk lijkt, is het verzamelen en evolueren. Ook voor m'n 7-jarige dochter. Een grote hoeveelheid monstertjes en een niet al te stijle leercurve zouden ideaal zijn. Bonus voor mooie muziek, mooie graphics en veel dingen om te ontdekken.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Jorgen schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 03:07:
Voor mij zou het m'n allereerste worden. Ik heb geen idee waar te beginnen. Let's Go, Sword/Shield, Arceus of Brilliant Diamond/Shining Pearl

Lijkt me op zich een leuke franchise. Had Let's Go Eevee op m'n lijstje staan, maar niet aan toegekomen om telefoonnummers kopen.

Wat me vooral leuk lijkt, is het verzamelen en evolueren. Ook voor m'n 7-jarige dochter. Een grote hoeveelheid monstertjes en een niet al te stijle leercurve zouden ideaal zijn. Bonus voor mooie muziek, mooie graphics en veel dingen om te ontdekken.
Persoonlijk raad ik eerder Let's Go aan dan Sword en Shield, maar beide games zijn leuk om te spelen.
Dus als je ze beide kan krijgen zou ik ze beide gaan spelen :)

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04:13
G_Dragon schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 09:58:
[...]


Persoonlijk raad ik eerder Let's Go aan dan Sword en Shield, maar beide games zijn leuk om te spelen.
Dus als je ze beide kan krijgen zou ik ze beide gaan spelen :)
Dank voor je reactie. Ik heb een beperkt budget, dus het wordt er sowieso maar 1. We hebben ook geen haast, dus als het de moeite waard is om te wachten op 1 vd 2 nieuwe, is dat ook geen enkel probleem.

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Jorgen schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 03:07:
Voor mij zou het m'n allereerste worden. Ik heb geen idee waar te beginnen. Let's Go, Sword/Shield, Arceus of Brilliant Diamond/Shining Pearl

Lijkt me op zich een leuke franchise. Had Let's Go Eevee op m'n lijstje staan, maar niet aan toegekomen om te kopen.

Wat me vooral leuk lijkt, is het verzamelen en evolueren. Ook voor m'n 7-jarige dochter. Een grote hoeveelheid monstertjes en een niet al te stijle leercurve zouden ideaal zijn. Bonus voor mooie muziek, mooie graphics en veel dingen om te ontdekken.
Let's Go: dit is een remake van het originele spel met aangepaste (lees versimpelde) game mechanics. Pokémon vangen gebeurt door via motion controls pokéballs naar Pokémon te gooien, maar er komt geen gevecht aan te pas zoals in de andere games. Leuk als je nostalgie hebt of een simpelere Pokémon game wilt die je samen met je dochter wilt spelen... met de opmerking dat geen enkele Pokémon game echt moeilijk is.
Sword/Shield: de huidige "main" game. Mix van zeer lineaire storyline en stukken wereld die wat opener zijn. Als je van plan bent om online multiplayer te spelen, is dit waar je eigenlijk moet zijn. Deze bevat een hoop meer Pokémon dan Let's Go.
Arceus: dit wordt een iets experimentelere game. Expliciet open world. Pokémon vangen en battles gaan anders werken dan in de standaard Pokémon games, maar als je nog nooit een Pokémon game gespeeld hebt, maakt dat misschien niet uit ;p
Diamond/Pearl: dit worden min of meer 1 op 1 remakes van de originele games. Vermoedelijk ook de 'moeilijkste' van de vier games - en opnieuw, dit is heel relatief.

Qua muziek zijn de games die nu al uit zijn allebei best goed. Graphics is persoonlijk maar ik vind het allemaal geen lelijke games. Gezien het je eerste game is, zou ik gewoon wat impressies opdoen op YouTube ofzo en dan zelf je instinct wat volgen... maar stel gerust vragen :)

Acties:
 • +3Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Jorgen schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 10:00:
[...]

Dank voor je reactie. Ik heb een beperkt budget, dus het wordt er sowieso maar 1. We hebben ook geen haast, dus als het de moeite waard is om te wachten op 1 vd 2 nieuwe, is dat ook geen enkel probleem.
Geen dank :), hier mijn uitgebreide uitleg.

Pokemon Lets go:
Bij de release was ik helemaal tegen deze game vanwege de grote Pokemon GO setting, maar uiteindelijk ben ik hem wel gaan spelen omdat ik toch te nieuwsgierig werd en al snel ontdekte dat ik het mis had. Heb me 100+ uren vermaakt met deze game, het is gewoon heerlijk om red,blue,yellow opnieuw te kunnen beleven in HD en het speelt heerlijk weg.

Pokemon Sword and Shield:
Ik heb op release dag de Steelcase van Pokemon Sword in huis mogen ontvangen en vond het verhaal en de gyms erg tegenvallen, je merkt in mijn mening dat de focus meer op online, dens en de wild area's ligt. Maar dit hoeft geen slecht ding te zijn als je er zelf wel van houdt en er vrede mee hebt, ik speel het spel ondanks het tegenvallend verhaal zelf nog af en toe nog wel en heb uiteindelijk ook de Expansion Pass gehaald waarmee ik me ook prima heb vermaakt. Zoals ik al zei, ik speel het nu af en toe nog voor de ontspanning.

De nieuwe Pokemon Games:
Ik vind het geweldig dat ze bij Pokemon Brilliant Diamond and Shining Pearl weer terug gaan naar top view waardoor het echt weer van ouds voelt. Verder ben ik nooit fan geweest van de Diamond en Pearl games op de DS maar wel gespeeld en wil ook de remake zeker gaan spelen, want het is Pokemon :).

En dan komen ze eindelijk na al die jaren met een open world Pokemon game, de natte droom van elke Pokemon fan :9~, iets wat al veel eerder had moeten gebeuren maar nooit ontwikkeld is. Ik hoop daarom ook dat ze met Pokemon Legends: Arceus een pareltje gaan neerzetten en het nu niet gaan verpesten, dit is een gouden kans die ze niet mogen/kunnen verpesten O-)

In beide games kan je makkelijk 100+ uren kwijt en heb je bij beide game veel plezier.
Daarom dat ik ze beide kan aanraden :)

Ik heb nog even gekeken in Vraag & Aanbod voor je:

Pokemon Sword

Pokemon Let's Go

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04:13
Wow, super reacties van allebei! @G_Dragon en @JackAvery nogmaals dank voor deze fijne uitleg. Zo te horen zou Go me dan meer trekken dan Shield en Arceus meer dan Brilliant. Tegelijkertijd heb ik meer met de tekenstijl van Brilliant tov Arceus

Ik begrijp dat je in elke game verzamelen kunt; zijn daar nog veel verschillen in? Of zou ik echt zeer belangrijke /interessante pokemon missen bij 1 vd 4?

[Voor 20% gewijzigd door Jorgen op 30-03-2021 14:32]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Jorgen schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 14:27:
Wow, super reacties van allebei! @G_Dragon en @JackAvery nogmaals dank voor deze fijne uitleg. Zo te horen zou Go me dan meer trekken dan Shield en Arceus meer dan Brilliant. Tegelijkertijd heb ik meer met de tekenstijl van Brilliant tov Arceus

Ik begrijp dat je in elke game verzamelen kunt; zijn daar nog veel verschillen in? Of zou ik echt zeer belangrijke /interessante pokemon missen bij 1 vd 4?
Lets Go
 • Pokemon Lets Go beschikt over een Pokedex met alle 151 Pokemons, die natuurlijk wel per versie exclusives hebben en Mew kan je alleen krijgen via een pokeball plus. En via Pokemon Home kan je nog een special pokemon krijgen die plek 152,153 opvult. Zie link
Pokémon Let's Go, Pikachu! | Pokémon Let's Go, Eevee! Version Exclusives: Zie Link

Sword And Shield
 • Pokemon Sword And Shield beschikt de Pokedex over 400 Pokemons Zie link
 • The Isle of Armor Pokédex bestaat uit 211 Pokemons. Zie Link
 • The The Crown Tundra PokéDex bestaat uit 210 Pokemons Zie Link
 • Other Available Pokémon: Zie link
Pokémon Sword | Pokémon Shield Version Exclusives: Zie Link

Heb je hier wat aan? :)

[Voor 21% gewijzigd door G_Dragon op 30-03-2021 14:49]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04:13
Geweldig @G_Dragon!

Die "alle 151" bij Let's Go zijn dan de originele? (omdat Sword/Shield er veel meer heeft)

Hoe meer hoe leuker denk ik 😁

[Voor 15% gewijzigd door Jorgen op 30-03-2021 15:21]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Jorgen schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 15:20:
Geweldig @G_Dragon!

Die "alle 151" bij Let's Go zijn dan de originele?

Hoe meer hoe leuker denk ik 😁
Ja die 151 zijn alle Gen 1 Pokemons :)
Nummer 152 = Meltan
Nummer 153 = Melmetal

Deze is als enige extra toegevoegd, maar ik heb er zelf niet veel problemen mee.
Aangezien het een sterke Pokemon is.

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04:13
G_Dragon schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 15:22:
[...]


Ja die 151 zijn alle Gen 1 Pokemons :)
Nummer 152 = Meltan
Nummer 153 = Melmetal

Deze is als enige extra toegevoegd, maar ik heb er zelf niet veel problemen mee.
Aangezien het een sterke Pokemon is.
Is voor de fans toch ook heel vervelend als je exclusives hebt. Niet iedereen gaat 2 x dezelfde game kopen

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Jorgen schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 18:17:
[...]

Is voor de fans toch ook heel vervelend als je exclusives hebt. Niet iedereen gaat 2 x dezelfde game kopen
Nee klopt, maar zo werkt het al vanaf dag 1 bij Pokemom games. Dat maakt het voltooien van de Pokedex in Sword en Shield niet onmogelijk, mij is het ook gelukt :p

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04:13
G_Dragon schreef op dinsdag 30 maart 2021 @ 18:38:
[...]


Nee klopt, maar zo werkt het al vanaf dag 1 bij Pokemom games. Dat maakt het voltooien van de Pokedex in Sword en Shield niet onmogelijk, mij is het ook gelukt :p

[Afbeelding]
Met 1 game ipv 2 begrijp ik

Heb net nog wat filmpjes gezien. Let's Go lijkt me de makkelijkste instap. Arceus mogelijk het leukste in totaal. Ik ga de komende tijd eens kijken of ik wellicht een game van iemand lenen kan

Acties:
 • +1Henk 'm!
 • Pinned

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Release datum staat plots op Twitter: 28 januari!


Een grotere versie van de boxart vind je hier.

[Voor 27% gewijzigd door JackAvery op 26-05-2021 15:39]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Caayn
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 08:45
Dat is mooi vroeg in het jaar :) Had hem later verwacht, ook vrij kort na Brilliant Diamond &Shining Pearl.

[Voor 31% gewijzigd door Caayn op 26-05-2021 15:38]

20 * 370wp @ SE7K


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Mars18
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-05 13:45
Caayn schreef op woensdag 26 mei 2021 @ 15:37:
Dat is mooi vroeg in het jaar :) Had hem later verwacht, ook vrij kort na Brilliant Diamond &Shining Pearl.
Ja voor die tijd heb ik Diamond nog niet uitgespeeld denk ik.
Wel zin in beide games :)

Mars Game Events organiseert FIFA en FORTNITE toernooien op de Playstation 4 ! Ook voor Bedrijfs of groepsarrangementen


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
We hebben al eventjes niks gehoord over de Pokémon games voor dit najaar en begin 2022... hierover had de Senior Director of Consumer Marketing van The Pokémon Company International het volgende te zeggen:
GamesBeat: We also have Pokémon Legends: Arceus coming out next year. When do you think we’ll hear more about that?

JC Smith:That one, we have a robust rollout, but not a lot that I can share at this time. But the team has a lot of great things to share, and you’ll be hearing from us soon.
(Dit was trouwens een interview over de 25ste verjaardag van de serie)

Omdat in Japan eind augustus de pre-orders starten voor Diamond/Pearl en Arceus, verwacht ik dat we deze maand waarschijnlijk nog wel wat nieuws krijgen :)

[Voor 4% gewijzigd door JackAvery op 12-08-2021 20:35]


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Spreek van de duivel:


Kleine update: de presentatie duurt 28 minuten volgens pokemon.com

[Voor 51% gewijzigd door JackAvery op 18-08-2021 09:21]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Eindelijk!! Werd tijd ook!! *O*

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Ook gewoon wauw![Voor 30% gewijzigd door G_Dragon op 18-08-2021 15:30]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
@G_Dragon dat is twee maal dezelfde trailer :P

Hier heb je een video waarbij ook de gameplay uitleg inbegrepen isEdit: let wel op dat er duidelijk een kwaliteitsverschil is tussen deze re-upload en het origineel.

[Voor 57% gewijzigd door JackAvery op 19-08-2021 13:29]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
JackAvery schreef op woensdag 18 augustus 2021 @ 18:48:
@G_Dragon dat is twee maal dezelfde trailer :P

Hier heb je een video waarbij ook de gameplay uitleg inbegrepen is

[YouTube: Pokemon Legends: Arceus Full Presentation (Trailer + Gameplay Breakdown)]
Thanks! Sorry blijkbaar door de snelheid niet goed opgelet.

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • whahas
 • Registratie: Februari 2018
 • Laatst online: 26-05 23:23
Ik weet nog niet zeker of ik deze game zo leuk ga vinden en ik heb elke generatie gespeeld.
De reservering staat al maanden. We zullen zien.

Pokédex verzamelen is al generaties niet meer mijn ding, sinds gen 3 al niet.

Keuzes maken de Mens


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
De officiële website van Legends heeft trouwens ook een update gekregen met meer info zoals in het gameplay segment van de livestream


@whahas waarom preorder je het spel dan? Kijk gewoon ff de kat uit de boom en koop het dan desnoods nog :P

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
Okay, die eerste vid van @G_Dragon bekeken...

Ik heb zowaar goosebumps... Dat is een lange tijd geleden...

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
G_Dragon schreef op woensdag 18 augustus 2021 @ 18:55:
[...]


Thanks! Sorry blijkbaar door de snelheid niet goed opgelet.
Het valt me zo trouwens wel op dat die re-uploads extra blur in het texturewerk introduceren. Youtube compressie ofzo?


@Sir_Lion dat is inderdaad een nieuwe evolutie, Wyrdeer (normal/psychic).

[Voor 15% gewijzigd door JackAvery op 19-08-2021 13:32]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Het Nieuwe hoofdtopic staat online

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Natuurlijk heeft iemand de kaart van Sinnoh en van Hisui al vergeleken:


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
The Pokémon Company maakte heel wat bekend over de aankomende games, waaronder Brilliant Diamond en Shining Pearl, maar ook hun nieuwste project: Pokémon Legends: Arceus. Aanvullend op deze informatie, is de gamepagina in de Nintendo eShop ook aangepast. Hier wordt onder details aangegeven hoeveel GB de game in beslag zal nemen. Het gaat hier om zo’n 13GB, wat gezien de verwachte grootte van de gamewereld nog aardig meevalt.

Bron: Pokémon Legends: Arceus bestandsgrootte bekendgemaakt in de Nintendo eShop

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • whahas
 • Registratie: Februari 2018
 • Laatst online: 26-05 23:23
JackAvery schreef op woensdag 18 augustus 2021 @ 22:43:
@whahas waarom preorder je het spel dan? Kijk gewoon ff de kat uit de boom en koop het dan desnoods nog :P
Goed advies. Daar niet van. Alleen:
 1. Ik had het spel al gereserveerd.
 2. Niet alleen heb ik alle generaties gespeeld, de main series Pokémon RPG's is (zijn?) mijn favoriete spellenreeks.
 3. Ik kan inderdaad wel een review afwachten, maar dan moet ik afwachten en moet ik mijn mening gaan baseren op iemand anders zijn mening.
 4. Ik kan de reservering nog annuleren, ik heb nog niets betaald.
PS Vandaag nog Pokémon Battle Revolution gebruikt om via de TV tegen een vriend te kunnen spelen. Dat gaat niet zo lekker als met Colosseum, maar wat was dat tof zeg! Geen 'derde scherm probleem' en weet ik wat meer. Gewoon samen lekker naar het zelfde scherm kijken voor de actie en dan de input geven op onze DS'en. :D

[Voor 19% gewijzigd door whahas op 20-08-2021 21:40. Reden: PBR]

Keuzes maken de Mens


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
FNAC Frankrijk toontde eerste pre-order met een steelbook. En damn:


[Voor 14% gewijzigd door JackAvery op 16-09-2021 17:34. Reden: URL Verwijderd omdat ie voor verwarring kan zorgen]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
JackAvery schreef op donderdag 16 september 2021 @ 17:32:
FNAC Frankrijk toontde eerste pre-order met een steelbook. En damn:

[Afbeelding]
[Afbeelding]
Hopelijk komt deze ook in NL want dit is Instant buy, hou me op de hoogte als je wil :)

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
JackAvery schreef op donderdag 16 september 2021 @ 17:32:
FNAC Frankrijk toontde eerste pre-order met een steelbook. En damn:

[Afbeelding]
[Afbeelding]
Heb even gekeken, is dan rond de 80-85€ om dat te doen via die website.

:/

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
G_Dragon schreef op donderdag 16 september 2021 @ 18:22:
[...]


Hopelijk komt deze ook in NL want dit is Instant buy, hou me op de hoogte als je wil :)
Als je er zo'n 82~ euro voor wilt ophoesten, kan het via FNAC.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Sir_Lion schreef op donderdag 16 september 2021 @ 19:10:
[...]


Heb even gekeken, is dan rond de 80-85€ om dat te doen via die website.

:/
Misschien komt die nog beschikbaar op andere sites? Via de nintendo site zelf kan ik hem niet laten bezorgen in NL :/

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
Actually, net dubbel gechecked ennnnnnnn:Wel 1x fout gedaan en die moeten annuleren :/

Laten we hopen dat dit gewoon helemaal goed komt. Wel met CC betaald want tja, buitenland.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
bedankt voor de tip @Sir_Lion

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04:13

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
Hij had idd jouw eerst genoemd en dan geedit om mij te taggen ;)

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Hahaha ja tag ging fout sorry :P

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Jorgen
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 04:13
G_Dragon schreef op donderdag 16 september 2021 @ 22:50:
[...]


Hahaha ja tag ging fout sorry :P
geen probleem!

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Amazon.co.uk heeft niet alleen een steelbook in hun pre-orders.... (en nee ze verzenden deze niet naar BE/NL lijkt het): je krijgt er ook een cartridgehouder in de vorm van een Hisuian pokéball.


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
Hmm, ik wil hier echt wel warm voor worden maar... de wereld blijft toch echt pijnlijk kaal en lelijk ogen :X

Na het zien van deze trailer zijn ze er dus nog niet aan toegekomen om dat aan te pakken. Hopelijk staat dat wel nog op de planning.

Verder had ik op de FP ergens de reactie gelezen dat het toevoegen van moderne elementen in een meer "historische" wereld het geheel geen goed doet, en.. dat valt nu eens zo meer op. Hopelijk weten ze het allemaal nog wat meer te polijsten. De tijd dringt alleszins als januari de release date is. Als je eens iets experimenteels wil doen in het Pokémondepartement, kan je maar beter met iets afgewerkts op de proppen komen, vind ik O-)

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
RangedNeedles schreef op woensdag 29 september 2021 @ 09:57:
Hmm, ik wil hier echt wel warm voor worden maar... de wereld blijft toch echt pijnlijk kaal en lelijk ogen :X

Na het zien van deze trailer zijn ze er dus nog niet aan toegekomen om dat aan te pakken. Hopelijk staat dat wel nog op de planning.

Verder had ik op de FP ergens de reactie gelezen dat het toevoegen van moderne elementen in een meer "historische" wereld het geheel geen goed doet, en.. dat valt nu eens zo meer op. Hopelijk weten ze het allemaal nog wat meer te polijsten. De tijd dringt alleszins als januari de release date is. Als je eens iets experimenteels wil doen in het Pokémondepartement, kan je maar beter met iets afgewerkts op de proppen komen, vind ik O-)
Ik denk echt wel dat het meevalt qua drukte. Het komt heel er BotW over. En daar had je ook grote gebieden met niets erin.

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Eerste blik op (een deel) van de ingame map:via de Twitter van Joe Merrick/Serebii.

Zou het kunnen dat ze leentjebuur spelen bij de oudere Monster Hunter games, met meerdere zones en verschillende kampen om tussen te verplaatsen?

[Voor 53% gewijzigd door JackAvery op 29-09-2021 12:15]


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
JackAvery schreef op woensdag 29 september 2021 @ 11:58:
Eerste blik op (een deel) van de ingame map:

[Afbeelding]

via de Twitter van Joe Merrick/Serebii.

Zou het kunnen dat ze leentjebuur spelen bij de oudere Monster Hunter games, met meerdere zones en verschillende kampen om tussen te verplaatsen?
Hebben dat niet meer spellen? BotW ook toch? En veel AC games ook. HZD heeft dit ook.

Lijkt mij gewoon vrij gewoon in massive overworld games.

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
@Sir_Lion in old-school Monster Hunter heb je niet één grote overworld, maar verschillende areas met laadtijden er tussenin.

[Voor 4% gewijzigd door JackAvery op 29-09-2021 13:13]


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
@G_Dragon Blijkbaar krijg je bij de GameMania deze pre-order bonus:


Best wel zwak... Maar ben benieuwd of dit nog verkrijgbaar is in-game buiten deze bonus.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Sir_Lion schreef op woensdag 29 september 2021 @ 13:17:
@G_Dragon Blijkbaar krijg je bij de GameMania deze pre-order bonus:
[Afbeelding]

Best wel zwak... Maar ben benieuwd of dit nog verkrijgbaar is in-game buiten deze bonus.
Jemig wat een zwakke pre-order bonus, jammer dat NL zovaak buiten de mooie pre-orders / acties valt op gebied van Pokémon!

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
G_Dragon schreef op woensdag 29 september 2021 @ 13:19:
[...]


Jemig wat een zwakke pre-order bonus, jammer dat NL zovaak buiten de mooie pre-orders / acties valt op gebied van Pokémon!
En als er een actie is, dan is het vaak al op door al reeds gedane pre-orders plus een extreem klein aantal.

EDIT: @G_Dragon Same voor AllYourGames. Ook de Garchomp Kimono

[Voor 8% gewijzigd door Sir_Lion op 29-09-2021 13:21]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Sir_Lion schreef op woensdag 29 september 2021 @ 13:20:
[...]


En als er een actie is, dan is het vaak al op door al reeds gedane pre-orders plus een extreem klein aantal.
Precies! Was toen ook bij de Mac Donalds zo stom dat overal vet veel van die mooie Pokémon kaarten te krijgen waren en in Nederland? Nee joh bijna niet.. :X

Ben je dankbaar voor de pre-order tip van de game!

[Voor 6% gewijzigd door G_Dragon op 29-09-2021 13:21]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
G_Dragon schreef op woensdag 29 september 2021 @ 13:21:
[...]


Precies! Was toen ook bij de Mac Donalds zo stom dat overal vet veel van die mooie Pokémon kaarten te krijgen waren en in Nederland? Nee joh bijna niet.. :X

Ben je dankbaar voor de pre-order tip van de game!
Ook bij Nedgames. Daar hebben ze wel een beter plaatje:

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
JackAvery schreef op woensdag 29 september 2021 @ 11:58:
Eerste blik op (een deel) van de ingame map:

[Afbeelding]

via de Twitter van Joe Merrick/Serebii.

Zou het kunnen dat ze leentjebuur spelen bij de oudere Monster Hunter games, met meerdere zones en verschillende kampen om tussen te verplaatsen?
Staat nu ook op de officiële site, hopelijk hebben ze daar alle informatie snel toegevoegd.

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Zoals ik al eerder verwachtte: volgens Kotaku wordt dit spel qua wereld meer zoals een oude Monster Hunter dan een volledige open-world game. Zij spraken met The Pokémon Company, die de volgende commentaar gaven:
In Pokémon Legends: Arceus, Jubilife Village will serve as the base for surveying missions. After receiving an assignment or a request and preparing for their next excursion, players will set out from the village to study one of the various open areas of the Hisui region. After they finish the survey work, players will need to return once more to prepare for their next task. We look forward to sharing more information about exploring the Hisui region soon.
Je krijgt zo een structuur van een game die eigenlijk opgebouwd is uit verschillende segmenten (cfr. de Wild Areas in Sw/Sh).

[Voor 7% gewijzigd door JackAvery op 09-10-2021 14:12]


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
⚠️ Calling all Trainers! ⚠️

A researcher has made a rare discovery in the Canalave Library: some mysterious footage that appears to document the landscape of the Hisui region...

Please examine this footage and report back with your findings—they may prove useful during your adventures in Pokémon Legends: Arceus.
:D

 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
Wat... :o Dit kon even goed de trailer voor een nieuwe Paranormal Activity zijn :P Snap ook niet helemaal dat het verhaal zich afspeelt ver in de tijd terug en er tegelijkertijd toch al VHS bestond :+

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online


[Voor 34% gewijzigd door G_Dragon op 21-10-2021 16:46]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online


In-game footage van Hisuian Zorua en Zoroark.Zorua Mask Mystery Gift tot 9 mei.

[Voor 25% gewijzigd door Sir_Lion op 26-10-2021 16:10]


 • izzet3838
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 29-05 14:09
Zojuist eventjes rond gekeken voor een pre order en blijkt dat ze in de uk gewoon een steelbook meegeven maar amazon verzendt deze niet naar hier helaas.

https://www.amazon.co.uk/...2CB07DMFDC6W%2CB07DJ1SS29

Iemand enig idee waar we deze wel kunnen krijgen?

11400 - RX 6800 | S22 Ultra


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
izzet3838 schreef op dinsdag 16 november 2021 @ 12:56:
Zojuist eventjes rond gekeken voor een pre order en blijkt dat ze in de uk gewoon een steelbook meegeven maar amazon verzendt deze niet naar hier helaas.

https://www.amazon.co.uk/...2CB07DMFDC6W%2CB07DJ1SS29

Iemand enig idee waar we deze wel kunnen krijgen?
Sir_Lion in "[Switch] Pokémon Legends: Arceus Topic"

Fnac

 • izzet3838
 • Registratie: April 2013
 • Laatst online: 29-05 14:09
Thanks, ondertussen ook gevonden in duitsland
https://www.mediamarkt.de...tendo-switch-2772827.html
Kan evt reserveren en hem daar gaan afhalen(30 minuutjes rijd voor mij).
Wel jammer dat die dan in het duits is maar ja dat moet dan maar.

Enig idee tot wanneer je de steelbook er bij krijgt?

Edit: zojuist besteld bij de mm in duitsland, kan hem betalen bij het afhalen.

[Voor 11% gewijzigd door izzet3838 op 16-11-2021 13:16]

11400 - RX 6800 | S22 Ultra


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Nieuwe Hisuian variant:


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online

[Voor 47% gewijzigd door Sir_Lion op 15-12-2021 15:27]


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
Special Bonus als je BDSP als save data hebt:

https://legends.pokemon.com/en-gb/shop/bonus-3/

spoiler:
Het is darkrai

 • de Foarsitter
 • Registratie: Augustus 2018
 • Laatst online: 28-05 23:36
Ik hoop dat de steelbookversie nog bij een Nederlandse verkoper beschikbaar wordt :)

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
de Foarsitter schreef op woensdag 22 december 2021 @ 18:27:
Ik hoop dat de steelbookversie nog bij een Nederlandse verkoper beschikbaar wordt :)
Nul kans. Als het er nu nog niet bekend is, dan komt het er niet van.

Ik raad aan hem hier te bestellen:
https://www.mediamarkt.de...tendo-switch-2772827.html

 • de Foarsitter
 • Registratie: Augustus 2018
 • Laatst online: 28-05 23:36
Sir_Lion schreef op woensdag 22 december 2021 @ 18:28:
[...]


Nul kans. Als het er nu nog niet bekend is, dan komt het er niet van.

Ik raad aan hem hier te bestellen:
https://www.mediamarkt.de...tendo-switch-2772827.html
Ja maar dan heb ik zo'n stomme Duitse hoes :(

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
de Foarsitter schreef op woensdag 22 december 2021 @ 20:00:
[...]


Ja maar dan heb ik zo'n stomme Duitse hoes :(
Frans kan ook als je wilt.

 • Dazzler2120
 • Registratie: Oktober 2013
 • Laatst online: 28-05 23:17
Welke starter gaan jullie voor denk je nu?
Ik neig het meeste naar Rowlett, puur doordat het duo type grass/ghost is t.o.v. de andere 2 starters die mono-type zijn.
Wellicht dat ze daar nog regional variants van gaan maken o.i.d.?

PS4 PSN: Dazzler2120


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 29-05 20:29
Hoop dat ik hier meer spelplezier uithaal dan sword en shield + DLC. Daar helaas maar 20 uur speeltijd. Kon er niet inkomen en het was veels te makkelijk.

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
alexhooven schreef op dinsdag 4 januari 2022 @ 09:41:
Hoop dat ik hier meer spelplezier uithaal dan sword en shield + DLC. Daar helaas maar 20 uur speeltijd. Kon er niet inkomen en het was veels te makkelijk.
Ja Sword en Shield was veel te makkelijk, heb er dan wel meer dan 100 uur inzitten doordat ik de hele Pokédex 100% heb gespeeld.

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 29-05 20:29
G_Dragon schreef op dinsdag 4 januari 2022 @ 10:21:
[...]


Ja Sword en Shield was veel te makkelijk, heb er dan wel meer dan 100 uur inzitten doordat ik de hele Pokédex 100% heb gespeeld.
Voor mij is Pokémon tot nu toe altijd een pre order geweest dan wel direct in de winkel gekocht zonder nadenken. Laatste jaren wel iets meer teleurgesteld merk ik. Ik geef arceus sowieso een kans omdat het weer eens wat anders is.

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 29-05 20:29

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 07:19
Nieuwe Japanse commercials:

 • de Foarsitter
 • Registratie: Augustus 2018
 • Laatst online: 28-05 23:36
Nou, ik heb hem gereserveerd. Kijk er naar uit.

 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 29-05 20:29
de Foarsitter schreef op zaterdag 8 januari 2022 @ 09:31:
Nou, ik heb hem gereserveerd. Kijk er naar uit.
Hier ook besteld bij Allyourgames via de Pricewatch was deze het goedkoopste. €52,95

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
alexhooven schreef op zaterdag 8 januari 2022 @ 10:55:
[...]


Hier ook besteld bij Allyourgames via de Pricewatch was deze het goedkoopste. €52,95
Ik heb hem voor 53.12€ incl verzendkosten uit Frankrijk.
Maar wel met steelbook <3

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Nu online
Sir_Lion schreef op zaterdag 8 januari 2022 @ 10:57:
[...]


Ik heb hem voor 53.12€ incl verzendkosten uit Frankrijk.
Maar wel met steelbook <3
Hier ook met Steelbook <3
Ben benieuwd hoe goed de verzending gaat :*)

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Nu online
G_Dragon schreef op zaterdag 8 januari 2022 @ 10:58:
[...]


Hier ook met Steelbook <3
Ben benieuwd hoe goed de verzending gaat :*)
Voor BDSP duurde het wel even, maar dat kwam deels ook omdat ik net die dag naar mijn ouders moest, en de verzending laat in de middag zou komen. Wat ik dus niet zou halen. Daarop pas Dinsdag erna binnen want t/m Maandag weg.

Maar zou anders iig op release datum zijn gekomen.

 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 29-05 20:29
Sir_Lion schreef op zaterdag 8 januari 2022 @ 10:57:
[...]


Ik heb hem voor 53.12€ incl verzendkosten uit Frankrijk.
Maar wel met steelbook <3
Ik wilde die ook graag, maar wilde niet wachten! :D

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • Dubrillion
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 27-05 14:50
Het valt mij op dat er nog weinig echte gameplay beelden zijn.
Het zijn vooral elke keer korte stukjes aan elkaar geplakt. Maar gewoon 10 minuten on afgebroken gameplay kan ik nog niet vinden.

Of zit ik er helemaal naast?

Ik ben namelijk een groot voorstander om de Pokemon games over een andere boeg te gooien, maar wacht nog heel even met aanschaffen

 • Skinnyice
 • Registratie: Januari 2012
 • Laatst online: 29-05 13:50
Ik moet heel eerlijk zeggen, ik voel het ook nog niet helemaal. Wacht nog wel even wat gameplay af.
Pagina: 1 2 3 ... 8 Laatste


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee