• goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
Mede-auteur:
 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36

chengbondkwok

Wat is Fifa Ultimate Team?

FIFA Ultimate Team (FUT) is een speltype dat gratis bij FIFA 14 zit. In FUT verdien, koop, verhandel en verkoop je FIFA-spelers om je Ultimate Team samen te stellen. Coach je teams en speel tegen andere gamers in dynamische online en offline toernooien en seizoenen voor één speler. Je hebt overal waar je over een internetverbinding beschikt via je Android smartphone, iPhone of PC toegang tot je gegevens.

Inhoudsopgave

Enkele begrippen

 • Coins
  De muntjes die je verdient in Ultimate Team door middel van het spelen van wedstrijden of het handelen van spelers.
 • TOTW
  Team of the Week / Team van de Week. Spelers op een zwarte kaart.
 • TOTY
  Team of the Year / Team van het Jaar. Spelers die in TOTY zitten bevatten een kaart met een speciale kleur. Een speler die in dit team zit kan ook worden aangeduid als TOTY-player/speler.
 • IF
  In Form, speler die geüpgraded is omdat hij in TOTW zit.
 • Rare
  Een speler of item die zeldzaam zijn. Te herkennen aan de glans over een kaart heen.
 • Chemistry
  Teamgeest van het team welke bepaalt wordt door hoe de connecties zijn van bepaalde speler met zijn omringende medespelers, of de speler de juiste opstelling bevat en op de correcte positie staat.
 • Pacewhore
  Speler die alleen maar speelt met snelle spelers en vaak gebruikt maakt van een lobje om zo door je verdediging te komen. Zeer moeilijk te verdedigen in FUT13, maar hoogstwaarschijnlijk aangepakt in FUT14.

Waar te spelen?

Je kan FUT 14 op verschillende platformen spelen. Allereerst is het automatisch beschikbaar als je FIFA 14 koopt. Je kan dan via het menu in FIFA 14 aanmelden bij Ultimate Team. Van daaruit kan je handelen en spelen.

Wat ook mogelijk is om FUT 14 te 'spelen' via de web-app van EA. Hier kan je alleen handelen en andere kleine aanpassingen, maar het spelen van een wedstrijd zit daar niet bij. Spelers die FUT13 ook hebben gespeeld, kunnen sinds 15 september inloggen op de web-app. Zij krijgen dan een loyalty pack bovenop de starter-pack, en elke dag krijg je een daily gift, dat kan variëren van wat coins tot een gold pack.

Ben je echt verslaafd aan FUT, of wil je continu weten of iemand je heeft overboden, dan is er ook een oplossing. Er zijn nu ook mobiele apps van FUT beschikbaar voor zowel Android als iOS. Ook hier geldt dat je alleen kan handelen.

Nieuw! Chemistry StylesDe chemistry / teamgeest is een belangrijk onderdeel van FUT. Het is belangrijk om een zo hoog mogelijk chemie. Hoe hoger de chemie, hoe beter de spelers presteren. Zo zal een speler met een chemie van 10 ook spelen met de stats die hij heeft. Speelt hij echter met een chemie van 7, dan rendeert hij slechts op 70% van zijn kunnen. Dit merk je dan ook in het spel. De chemie is afhankelijk van nationaliteit, competitie en sinds dit jaar loyaliteit.

Loyaliteit werkt alsvolgt:
Spelers die je in je pakjes hebt gevonden hebben sowieso een loyaliteit chemie boost, maar spelers gekocht op de transfermarkt niet. Deze spelers moeten op z'n minst 10 wedstrijden spelen, voordat ze loyaal zijn.

Nieuw in FUT 14 is de toevoeging van chemistry styles. Dit zijn kaartjes die de stats een specifieke boost geven. Zo kan je met de chemistry style Shadow je speler +3 Pace en +3 Verdediging geven. Handig als je snelle vleugelspelers en spitsen tegenkomt. De kaartjes zijn eeuwigdurend. De 'boost' vervalt alleen wanneer er een nieuwe Chemistry Style wordt toegepast.

Onderstaand tabel geeft de beschikbare chemistry styles weer.
AfkortingVolledigPaceShootingPassingDribblingDefendingHeading
SENSentinel    +3+3
GRDGuardian   +3 +3
GLAGladiator +3  +3 
BACBackbone  +2 +2+2
ANCAnchor+2   +2+2
ARTArtist+3+3
ARCArchitect+3+3
PWRPowerhouse+3+3
MAEMaestro+2+2+2
ENGEngine+2+2+2
SNISniper+3+3
BASBasic+1+1+1+1+1+1
FINFinisher+3+3
EYEDeadeye+3+3
MRKMarksman+2+2+2
HWKHawk+2+2+2
HUNHunter+3+3
CTACatalyst+3+3
SHAShadow+3+3

AfkortingVolledigDivingHandlingKickingReflexesSpeedPositioning
BASGK Basic+1+1+1+1+1+1
SLDShield+2+2+2
WALWall+2+2+2
CATCat+2+2+2
GLOGlove+2+2+2


Een handige guide over Chemistry is hier te vinden.

Nieuw! FormatiesIn FUT 14 zijn er dit jaar nieuwe formaties bijgekomen. Zo kan er in een 4-2-3-1 formatie eindelijk met vleugels gespeeld worden, en kan je de tactiek van Barcelona eindelijk toepassen met de 4-3-3 valse spits formatie. De nieuwe formaties zijn (inclusief afbeelding):

Nieuw! FUT Legends (XBOX One exclusive)


Op 20 augustus werd aangekondigd dat de XBOX One exclusieve content kreeg voor FIFA 14. Wat blijkt: zij krijgen toegang tot de FUT Legends voor FUT. Voorlopig helaas pindakaas voor PC en PS4 spelers.

Hier een overzicht van alle Legends:


Op 23 oktober werden de laatste 4 Legends bekend gemaakt: Pele, Figo, Romario en Nedved. Het totaal aantal Legends komt hiermee op 42 stuks.
Nog meer nieuwe dingen

 • Online single matches

  Iets waar vele FUT-gebruikers om hadden gevraagd. In FUT14 kan je nu een losse/enkele wedstrijd online spelen, in plaats van alleen in een toernooi of competitie.
 • Uitgebreidere Seizoens-modus

  Strijdt online of offline in Seasons Mode, welke nu ook online 10 divisies heeft met promoties, degradaties, felbegeerde titels en de kans om je te kwalificeren voor toernooien.
 • Nieuwe zoekfuncties op de transfermarkt

  Een nieuwe, gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke zoekscherm, waarbij je spelers kunt opzoeken door simpelweg hun naam in te tikken en kunt vergelijken met je huidige selectie.


  *Note: Op het moment van schrijven ondersteunt de web-app deze functie niet. Of dit slechts exclusief in het spel is of EA vergeten is om dit alsnog toe te passen is een raadsel.
 • Nieuwe aanpassingen aan je elftal

  Voor het eerst in de geschiedenis van FUT, kan je nu de rugnummers van je spelers en de nemers van dode spelmomenten aanpassen in het teammenu van FUT.

Van Current-gen naar Next-genVanwege de komst van de PS4 en XBOX One (ofwel Next-gen consoles), zullen er ongetwijfeld enkele spelers zijn die FIFA zowel op de current gen als de next-gen console gaan spelen. Het goede nieuws is dus dat FUT gelijk is op alle consoles. De dingen die meegenomen worden van Current naar Next gen zijn het volgende:
 • FIFA points

  Eenmalige transfer, welke ook maar een richting op kan (van current gen naar next gen).
 • Club items

  Gedeeld op beide platformen
 • Spelers

  Gedeeld op beide platformen
 • Divisies in seizoenen

  Gedeeld op beide platformen
 • FUT trofeeën

  Gedeeld op beide platformen
 • Coins

  Gedeeld op beide platformen

Het delen van je team op het forum

Natuurlijk is het geweldig om je peperdure en onverslaanbare team aan mede-tweakers te laten zien. Dit kan op twee manieren, waarbij de voorkeur uitgaat naar de tweede manier.

De eerste manier is om een link te creëren in de web-app. Ga naar 'Team / Squad' en vervolgens 'Actief Team / Active Squad'. Vervolgens zie je op de plek waar je je formatie kan wijzigen een blauwe knop met 'Delen / Share' op. Klik daarop en klik vervolgens op 'Gedeelde URL maken / Create shared link'. Kopieer vervolgens de URL/link en plaats het vervolgens in dit topic.

Een andere manier is om met behulp van de 'Squad creator' op de website van Futhead een team te maken. Als je die vervolgens opslaat en deelt, dan kunnen de users het ook zien.

Waarom gaat de voorkeur uit naar de tweede manier? Dit omdat de eerste manier gebruik maakt van flash en heel erg zwaar is. Gebruikers die via hun smartphone naar dit topic kijken, zullen je met behulp van de eerste manier gemaakte link niet kunnen openen. De tweede manier maakt geen gebruik van flash en is daardoor te openen op de meeste apparaten. Ook is het niet heel zwaar.

Tips voor FUT 14

 • Let op de EA Tax/belasting bij het verkopen van je spelers!

  Bij het verkopen van je speler, moet je 5% belasting afstaan van het eindbedrag. Hier gaan veel beginners de fout in. Stel je koopt een speler voor 300 coins, maar blijkt achteraf toch tegen te vallen. Als je het weer voor 300 coins verkoopt, dan heb je niet break-even gedraaid, maar een verlies van 15 coins (300 x 0,05). Dus als je spelers verkoopt, doe dan het volgende: je gewenste bedrag * 1,05. Zo hou je altijd rekening met 5% belasting.
 • Verkoop niet meteen de slechte spelers!

  Met slechte spelers kan je behoorlijk wat coins verdienen op de volgende manier. Speel een offline wedstrijd met de slechte spelers, totdat zij geen contracten meer over hebben. De nieuwe spelers vers uit een pakje kunnen 7 wedstrijden spelen, voordat ze niet meer mogen spelen. Gemiddeld krijg je 300 coins per wedstrijd, waardoor je toch 2100 coins kunt binnenharken. Vervolgens moet je zelf bepalen of je ze op de transfermarkt zet, of ze snel verkoopt / quick sell. Zo verdien je toch nog wat aan slechte spelers.
 • Koop aan het begin geen pakjes!

  De kans dat je iets goeds krijgt uit de pakjes is vrij klein. Het is zonde van je coins. Probeer vooral te handelen om aan spelers te komen. Dat is vaak goedkoper dan pakjes kopen.
 • Koop de goedkoopste bronzen pakjes om aan coins te komen

  Een methode die in FUT13 heeft gewerkt. Koop de goedkoopste bronzen pakjes en verkoop de contracten. Alleen al via de contracten kun je vaak de kosten van zo'n bronzen pakje eruit halen. Als je geluk hebt zit er nog een goede bronzen speler of item in, die je voor redelijk wat kunt verkopen. Ideaal voor in het begin.
 • Staar je niet blind op de overall ratings van spelers ! Een speler van 85 hoeft niet per se beter te zijn dan een speler van 83. Een voorbeeld is zijn de twee CDM's Busquets en Song. Hoewel Busquets een hogere rating heeft, ziet Song er toch iets beter uit voor die positie.
Nog meer tips die je hebt, wilt delen, maar niet ziet staan? Stuur dan een DM naar een van de topicstarters, en wij zetten het erin voor je!

Handige links
FUT 14 Spelers

Wil je in onderstaand tabel komen, stuur dan een DM naar een van de auteurs van dit topic, zodat een van ons je kan toevoegen. Vermeld daarbij je Gamenaam en Platform, zodat een mede-tweaker je kan vernederen uitdagen.
Tweaker-nameGamenaamPlatform
GooscheProtoz-XXLPC
chengbondkwokcbkwokPC
SuperVeloceSuperLeggera-7PC
RiemerDasKingdasIIIPC
BinaryRunBinaryRunXbox
GerbenKwakkelGAITiiPC
Mik0sMikos1111PC
Jeroen87Alphaverb87PS3
TommyboyThe-RescriptorPC
Zico0030zicoPC
iNFiNiTY-DHYNAMIXX-NLPC


Team of the Week

Elke week op woensdag wordt er een Team of the Week aangekondigd. Dit bestaat uit 18 spelers die in de afgelopen week uitmuntend hebben gepresteerd en dus een betere kaart krijgen, een In-Form (IF).

De topic-start is nog in aanbouw. Opmerkingen en suggesties zijn uiteraard welkom! Ook wil ik Jeroen04 en FraxieNL bedanken voor hun FUT13 topic, waar ik enkele elementen van heb overgenomen.

[Voor 230% gewijzigd door chengbondkwok op 01-08-2014 10:10]


 • NLoldebroek
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 14-03 15:15
FUT Fifa 13, hing de team chemistry af van o.a.:
- nationaliteit
- competitie
- formatie

FUT Fifa 14, hangt de team chemistry af van o.a.:
- nationaliteit
- competitie
- ???

 • Cerberi
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 18-03-2022
It looks like your account does not have a copy of FIFA 14 associated with it. Moet ik gepre-ordered hebben oid?

 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
Cerberi schreef op maandag 16 september 2013 @ 12:03:
It looks like your account does not have a copy of FIFA 14 associated with it. Moet ik gepre-ordered hebben oid?
Je moet FIFA 13 gespeeld hebben om op de web-app te kunnen komen. Maar er zijn heel veel mensen die niet kunnen inloggen vanwege de beveiligingsvraag die niet werkt.

 • cypher21
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 21-03 19:57
Werkt prima hier :)
Kreeg omdat ik Fut Founder ben nog een extra gratis pakje goud. Dusver alleen maar onzin spelers, maar toch de boel kunnen verkopen voor 8000 coins.

Vanavond maar eens kijken of ik een redelijk teampje kan maken

"me" is geen bezittelijk voornaamwoord! Terug naar de basisschool!


 • Cum Grano Salis
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 13-11-2022
Mijn team:


Nog zo'n 8000 munten over. Dit wordt mijn uitgangspunt, nog niet wetende wat ik met mijn andere munten ga doen.

Gaude et aude


 • cypher21
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 21-03 19:57
Nice,
Zoiets ben ik ook van plan, een basisteampje proberen bij elkaar te krijgen voor ik Fifa 14 heb, en dan daarmee spelen.

Pace whoring is behoorlijk aangepakt, dus ff afwachten hoe je braziliaanse pace team werkt ;)

"me" is geen bezittelijk voornaamwoord! Terug naar de basisschool!


 • Ruudox
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 16:15
Zit nu heel erg te twijfellen om fut op de ps3 te gaan doen of op de pc. Vorig jaar heb ik het op de pc gespeeld en dat beviel mij heel goed, Totdat de cheaters kwamen.

Voordelen pc
Goedkoper(koop alleen key)
alles reageert veel sneller

Nadelen pc
Cheaters? (ervaring fifa 13)
spelers zijn duurder dan op de ps3

Voordelen ps3
Geen cheaters
ik kan alles overzetten naar de ps4 wanneer die uitkomt. Dus nextgen.

nadelen ps3
traag
duurder
Kan bijne geen fut doen over wifi(heb de fat ps3 nog)

Dus eigenlijk doe ik liever tot 29 november fut op de pc en daarna op de ps4.
Zo jammer dat je het niet kan overzetten van pc naar ps4.

 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
kaat17 schreef op zondag 15 september 2013 @ 18:37:
FUT Fifa 13, hing de team chemistry af van o.a.:
- nationaliteit
- competitie
- formatie

FUT Fifa 14, hangt de team chemistry af van o.a.:
- nationaliteit
- competitie
- ???
Club loyaliteit.

 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
pruimman schreef op maandag 16 september 2013 @ 15:08:
Zit nu heel erg te twijfellen om fut op de ps3 te gaan doen of op de pc. Vorig jaar heb ik het op de pc gespeeld en dat beviel mij heel goed, Totdat de cheaters kwamen.

Voordelen pc
Goedkoper(koop alleen key)
alles reageert veel sneller

Nadelen pc
Cheaters? (ervaring fifa 13)
spelers zijn duurder dan op de ps3

Voordelen ps3
Geen cheaters
ik kan alles overzetten naar de ps4 wanneer die uitkomt. Dus nextgen.

nadelen ps3
traag
duurder
Kan bijne geen fut doen over wifi(heb de fat ps3 nog)

Dus eigenlijk doe ik liever tot 29 november fut op de pc en daarna op de ps4.
Zo jammer dat je het niet kan overzetten van pc naar ps4.
Als je een PS3 hebt zal ik op de PS3 spelen de prijzen op de PC zijn hoog van de spelers. Bijv voor 800k heb je Ronaldo al op de PS3. En xbox en de PS3 worden beter ondersteunt door EA PC laten ze altijd links liggen heb ik dit jaar gemerkt.

 • BraX
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 23-03 13:39
Cum Grano Salis schreef op maandag 16 september 2013 @ 14:56:
Mijn team:
[afbeelding]

Nog zo'n 8000 munten over. Dit wordt mijn uitgangspunt, nog niet wetende wat ik met mijn andere munten ga doen.
Wow dude, hoe kan je al aan zoveel coins komen?
Met alles verkocht te hebben had ik net 2.3K..
Zit nu met een redelijk Brons team... :|

 • Cerberi
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 18-03-2022
Ik heb nu met mijn gift-pakjes:

http://www.easports.com/f...howoffId=k2NIOoeqbaK5:360

nog niet veel soeps, eens even kijken waar ik op wil gaan bouwen :)

 • Cum Grano Salis
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 13-11-2022
BraX schreef op maandag 16 september 2013 @ 15:36:
[...]


Wow dude, hoe kan je al aan zoveel coins komen?
Met alles verkocht te hebben had ik net 2.3K..
Zit nu met een redelijk Brons team... :|
Ik had Cech in een pakketje: 10000 coins. Duurste speler is overigens Ronaldinho, voor 4000 coins.

Gaude et aude


 • SuperVeloce
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 23:48
Tweakernaam: SuperVeloce
FIFAnaam: SuperLeggera-7
Platform: PC

Ik ga weer voor een Real Madrid / Barcelona mix :) Met vooral Real Madrid spelers ;)

 • psychoclown
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 23-03 12:54

psychoclown

Back in black

Voordat er een rush komt met posts die naar de TS'er moeten.
Wil je in de spelerstabel stuur dan de TS een DM, post dat soort info niet in het topic.

WoT Profile | Noobmeter - kyozu | Youtube channel | Livestream


 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
Leuk dat je een nieuw topic hebt gestart. Ik zal straks mijn 1e top team posten.

 • SuperVeloce
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 23:48
Sommige spelers zijn nu echt "goedkoop", waar Casillas straks voor 300k op de markt staat, kan je hem nu voor 60k kopen, Sergio Ramos die straks ook rond de 300 a 350k staat, is nu voor 100k te koop...

Jammer dat ik de coins er niet voor heb

 • triesvan
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 22-03 22:23
Weten jullie waarom sommige spelers untradable zijn?

 • SuperVeloce
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 23:48
triesvan schreef op maandag 16 september 2013 @ 19:44:
Weten jullie waarom sommige spelers untradable zijn?
omdat ze in je pakje zaten? maar toch raar ja

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
triesvan schreef op maandag 16 september 2013 @ 19:44:
Weten jullie waarom sommige spelers untradable zijn?
De spelers die je in je eerste pakje kreeg zijn niet verhandelbaar. Volgens mij heeft EA dit gedaan om te voorkomen dat mensen met bijv. 50 accounts deze spelers gaan verhandelen en er zo dus veel muntjes bij deze lui in omloop komen.

[Voor 25% gewijzigd door Riemer op 16-09-2013 19:51]


 • triesvan
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 22-03 22:23
RiemerDas schreef op maandag 16 september 2013 @ 19:50:
[...]


De spelers die je in je eerste pakje kreeg zijn niet verhandelbaar. Volgens mij heeft EA dit gedaan om te voorkomen dat mensen met bijv. 50 accounts deze spelers gaan verhandelen en er zo dus veel muntjes bij deze lui in omloop komen.
Worden deze uiteindelijk ooit wel tradeable? Ik heb namelijk niet echt behoefte aan spelers die niet uit de bundesliga komen :( Ik weet zelf niet hoe dit bij voorgaande FIFA's zat.

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
Nee helaas. Deze spelers blijven on'ver'handelbaar. Heb je geen loyalty pakjes gekregen? Daar kun je gewoon mee handelen? Zo ben ik ook bezig mijn fortuin te verdienen.

 • triesvan
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 22-03 22:23
RiemerDas schreef op maandag 16 september 2013 @ 19:55:
Nee helaas. Deze spelers blijven on'ver'handelbaar. Heb je geen loyalty pakjes gekregen? Daar kun je gewoon mee handelen? Zo ben ik ook bezig mijn fortuin te verdienen.
Ik heb al wel een leuk teampje gemaakt, vind al die spelers die ik toch niet ga gebruiken niet zo netjes staan in mijn club :P

Link naar team: http://www.easports.com/f...howoffId=ddaGcJ3fnJZyJ:pc

 • Jeroen87
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 16:27

Jeroen87

Bier Connaisseur

En die niet tradable spelers discard je toch gewoon op begeve moment, over het algemeen zijn het namelijk spelers van niks.

Craft beer specialist


 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
Zo, eindelijk kunnen reageren na het maken van de topicstart.

Dit is mijn team:
http://www.futhead.com/14/squads/338815/

Ik heb alle spelers al, behalve Inigo Martinez, die ietsjes te duur is. Voor de rest lijkt mij dit een leuk begin team.

De niet-verhandelbare spelers ga ik gewoon offline mee spelen en daarna discarden. Krijg ik alsnog coins voor terug.

 • SR8
 • Registratie: Oktober 2004
 • Niet online
Die spelers zijn idd perfect om offline mee te beginnen, want ze hebben ook 45 contracten ipv de gebruikelijke 7.

 • wouter03
 • Registratie: Augustus 2011
 • Laatst online: 08-02-2020
In mijn beginpakjes zijn nagenoeg niks, heb inmiddels wel mijn eerste bronzen team klaar:
http://www.easports.com/n...howoffId=jU93h3ZXnJZLS:pc

Zitten zeker leuke spelers tussen, niet al m'n wensen konden ingelost worden helaas, het aanbod op de pc blijft vrij karig. Nu nog aan het sparen voor een bronzen eredivisie-teampje waarmee ik dan steeds kan afwisselen.

 • llovesoccerx7
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 28-02 02:41
Hoezo komen sommige in vredesnaam direct aan een goed redelijk team..

 • Cum Grano Salis
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 13-11-2022
Ik heb redelijke goedkope spelers, allemaal rond de 300/600. Ik heb een tweede gamertag waarop ik speelde, in een pakketje op dat account kreeg ik Cech.
Aangezien spelers zonder veel snelheid redelijk goedkoop zijn, en ik gecharmeerd ben van Ronaldinho/Alex/Juninho, oftewel vedettes, heb ik een leuk team voor weinig.
Wellicht dat ik te zijner tijd Arsenal namaak met hopelijk wat 'Legends', mochten deze betaalbaar zijn.

Gaude et aude


 • BraX
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 23-03 13:39
Op dit moment heb ik mijn spaanse starter team ook zo ongeveer compleet:
http://www.easports.com/n...howoffId=gPKaNMICba5M:360

Vooral Alvaro Anton moet gewoon een fantastische bronze speler zijn. Prima stats voor een CAM :)

 • Cerberi
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 18-03-2022
Ik vind het wel weer jammer in principe dat je meteen vanaf de start met gouden spelers aan de gang kunt. Ik heb nu een startteam BBVA en een startteam bundesliga samengesteld terwijl ik alleen rojas heb verkocht voor 2,9k en verder vanuit vooral quicksells van mijn loyalty packs.

Ik denk dat EA wer beter aan doet die start-packs enzo alleen maar uit brons te laten bestaan, om een echt opbouw te bevorderen. Dus echt met een bronzen team beginnen en dan langzaamaan naar goud toewerken. De minimumprijs voor gouden spelers moet ontzettend omhoog denk ik wil je tegengaan dat je voor <3k al een prima gouden team kunt opbouwen..

 • Kluit
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 19:40
Ik hoop wel dat er in FUT14 meer rekening wordt gehouden met de sterkte van de teams bij het online spelen. Zo vind ik het leuk om met brons vs brons te spelen. Helaas werd je in FUT13 geloot tegen een goud team met ster spelers |:(
Offline waren er wel tournaments beschikbaar met eisen voor je teamsamenstelling. Is het bekend of dit in FUT14 ook online kan?


Eerste team is samengesteld.
http://www.easports.com/u...howoffId=jRR25EbKnJ0bL:pc

Ik had voor het eerste wat "echt" geld gespendeerd voor een paar pakjes... dat is ook meteen de laatste keer geweest. Wat een troep... 8)7

[Voor 27% gewijzigd door Kluit op 17-09-2013 15:49]

Steam: McKluit


 • llovesoccerx7
 • Registratie: Maart 2013
 • Laatst online: 28-02 02:41
Kan iemand mij leren beetje handelen? Of iig geld maken xD

 • Cerberi
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 18-03-2022
Maar toch Bender en Muller nu, dat zijn wel superfijne spelers! in 13 in ieder geval. Ik vond Lars Bender prettiger spelen trouwens

[Voor 21% gewijzigd door Cerberi op 17-09-2013 16:05]


 • 8bart
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 08-03 19:58
Mijn starterteam compleet. Redelijk tevreden, alleen nog werken aan dubbele bezetting.
http://www.easports.com/f...owoffId=jKFUyOz3nJ0ee:ps3

 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
Iedereen die mij een PM heeft gestuurd is toegevoegd aan de spelerslijst.

Het gaat slecht heb echt een bagger team. Kan er helemaal niks mee. Heb 2 spelers verkocht die ik kon verkopen en de rest in untradeable van mijn gouden spelers.

Maar weet iemand een goeie site waar je coins kan kopen? Voor de pc. Want ik weet nu al dat al die prijzen over 2 weken 2 keer zoveel worden.

 • jan reitsma
 • Registratie: September 2013
 • Laatst online: 05-06-2022
joo, wanneer moet ik mijn team samenstellen? Nu al? Of pas als het spel uit is? Wanneer zijn de spelers het goedkoopst?

 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
nu samenstellen is wel handigst nu zijn de spelers het goedkoopst!!!

Coins kopen is wel wel er prijzig check dit eens http://www.fifastore.co.uk/pc-fifa-coins.html

 • SuperVeloce
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 23:48
Ja idd, Casillas voor 60k gezien, is straks 300k..

 • Maxiootje
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 06-03 22:54
SuperVeloce schreef op dinsdag 17 september 2013 @ 20:07:
Ja idd, Casillas voor 60k gezien, is straks 300k..
Echter worden alle spelers duurder, dus in praktijk krijg je nog ongeveer even veel waar voor je geld..

 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
goosche schreef op dinsdag 17 september 2013 @ 20:04:
nu samenstellen is wel handigst nu zijn de spelers het goedkoopst!!!

Coins kopen is wel wel er prijzig check dit eens http://www.fifastore.co.uk/pc-fifa-coins.html
Ik raad dit af. Ik heb geen flauw idee of dat wel betrouwbaar is. Je kan FIFA points kopen via EA en Origin. Dat lijkt mij ook de enige bron waar je dit soort dingen kan kopen.

 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
chengbondkwok schreef op dinsdag 17 september 2013 @ 20:27:
[...]


Ik raad dit af. Ik heb geen flauw idee of dat wel betrouwbaar is. Je kan FIFA points kopen via EA en Origin. Dat lijkt mij ook de enige bron waar je dit soort dingen kan kopen.
ik doe het ook niet. ga geen 100 euro voor 100k betalen.

 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 23:14
http://www.easports.com/n...owoffId=fZw4y3tNnJ0xq:ps3

Mijn team, paar leuke spelers maar moet nog even flink aan chemistry werken. Allemaal verschillende spelers uit verschillende landen. Ben nog helemaal niet ervaren in FUT. in 13 kon ik er ook weinig mee, kon maar geen geld maken en allee contracten van spelers liepen af en kon dus toen eigenlijk niks meer... iemand tips hoe je goed start?

[Voor 30% gewijzigd door Sleehond op 17-09-2013 22:37]


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
Ik ben al vrij hoog in niveau. Wat ik als eerst doe is naar EAS FC Catalogus gaan en alles van FUT kopen met me EAS FC credits. Heb er rond de 90k credis en ben niveau 74. Wat je bijv kan kopen is 200 fut coins keer 10 westrijden of een grotere trade pile ect.

 • Satom
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 20-03 14:38

Satom

Verzamel ervaringen

Kan iemand mij vertellen of ik kan zien met welke "account" ik speel? Ik heb een PSN account aangemaakt voor de PS4 en deze gekoppeld aan mijn Origin account.. :9

 • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 16:17
Ga beginnen met een silver team :D http://www.easports.com/n...owoffId=iKmyVNN8nJ0Dl:ps3 Chemistry is lekker 100 %!

[Voor 9% gewijzigd door Punkbuster op 18-09-2013 01:51]

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


 • Jaap.
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 16-03 14:20
Satom schreef op dinsdag 17 september 2013 @ 23:38:
Kan iemand mij vertellen of ik kan zien met welke "account" ik speel? Ik heb een PSN account aangemaakt voor de PS4 en deze gekoppeld aan mijn Origin account.. :9
Hier ben ik ook wel benieuwd naar. Ik heb vorig jaar op de ps3 gespeeld, maar heb nu voor de pc een preorder staan.

Nu heb ik het idee dat ik voortborduur voor de ps, terwijl dat niet de bedoeling is. Iemand een idee hoe ik dit kan zien en evt aan kan passen?

 • Scheeve
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 22-03 10:22
Ik ben begonnen met een serie A team aangezien Balotelli in mijn starter packs zat. Dit is mijn complete starter team http://www.easports.com/f...howoffId=gCdlsfIgnJ0Ks:pc .

Ik ben er wel blij mee, ik gebruik geen fifa points en dan is het begin wat lastig. Gelukkig heeft EA de beginspelers "untradeable" gemaakt, want ik had niet direct door dat deze spelers 45 contracten hadden. Mijn "Coin Scraper team" is dan ook deze: http://www.easports.com/f...howoffId=dYXVvFoJnJ0Ku:pc . Eerst dus lekker geld binnenharken door een aantal wedstrijden te spelen (offline waarschijnlijk) om vervolgens genoeg gouden contracten te kunnen kopen voor mijn gouden starter team en dan daar verder mee te spelen :)

 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
JapieTalent schreef op woensdag 18 september 2013 @ 08:09:
[...]


Hier ben ik ook wel benieuwd naar. Ik heb vorig jaar op de ps3 gespeeld, maar heb nu voor de pc een preorder staan.

Nu heb ik het idee dat ik voortborduur voor de ps, terwijl dat niet de bedoeling is. Iemand een idee hoe ik dit kan zien en evt aan kan passen?
Volgens mij kan dat niet. FUT is platform afhankelijk, dus PC, PS en Xbox zijn van elkaar gescheiden. Je zal dus je 'loyalty' pack mislopen ben ik bang.

 • Royrs
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 08-12-2022
Is het mogelijk om nu Fifapoints te kopen voor de Xbox 360?
JapieTalent schreef op woensdag 18 september 2013 @ 08:09:
[...]


Hier ben ik ook wel benieuwd naar. Ik heb vorig jaar op de ps3 gespeeld, maar heb nu voor de pc een preorder staan.

Nu heb ik het idee dat ik voortborduur voor de ps, terwijl dat niet de bedoeling is. Iemand een idee hoe ik dit kan zien en evt aan kan passen?
Hier heb ik ook last van, dit is helaas niet aan te passen of te wijzigen. Wat eventueel zou kunnen is een cointrade doen met iemand die het tegenovergestelde wil doen, dat zie je wel is voorbijkomen op het EA forum.

 • Jaap.
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 16-03 14:20
chengbondkwok schreef op woensdag 18 september 2013 @ 10:54:
[...]


Volgens mij kan dat niet. FUT is platform afhankelijk, dus PC, PS en Xbox zijn van elkaar gescheiden. Je zal dus je 'loyalty' pack mislopen ben ik bang.
Dat FUT platform afhankelijk is, is mij bekend. Het lijkt me stug dat je niet kan switchen. Dan zou ik dus nooit FUT op de pc kunnen doen aangezien ik reeds op de ps3 heb gespeeld?

Afgezien van dat loyality pack (logisch dat ik die niet krijg) moet er toch een mogelijkheid om op de pc te spelen? Of heb ik deze mogelijkheid nog niet omdat ik op de pc geen voorgeschiedenis heb en dus moet wachten tot volgende week?
Royrs schreef op woensdag 18 september 2013 @ 11:07:

Hier heb ik ook last van, dit is helaas niet aan te passen of te wijzigen. Wat eventueel zou kunnen is een cointrade doen met iemand die het tegenovergestelde wil doen, dat zie je wel is voorbijkomen op het EA forum.
Het gaat me niet om cointrade oid. Mijn vraag is hoe ik in de futapp kan beginnen aan het bouwen aan een elftal op de pc, aangezien ik het idee heb dat wanneer ik de app nu start ik verder ga voor ps3. (teamnaam gelijk aan vorig jaar die al voor me was ingevuld etc).

 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
JapieTalent schreef op woensdag 18 september 2013 @ 11:12:
[...]


Dat FUT platform afhankelijk is, is mij bekend. Het lijkt me stug dat je niet kan switchen. Dan zou ik dus nooit FUT op de pc kunnen doen aangezien ik reeds op de ps3 heb gespeeld?

Afgezien van dat loyality pack (logisch dat ik die niet krijg) moet er toch een mogelijkheid om op de pc te spelen? Of heb ik deze mogelijkheid nog niet omdat ik op de pc geen voorgeschiedenis heb en dus moet wachten tot volgende week?


[...]


Het gaat me niet om cointrade oid. Mijn vraag is hoe ik in de futapp kan beginnen aan het bouwen aan een elftal op de pc, aangezien ik het idee heb dat wanneer ik de app nu start ik verder ga voor ps3. (teamnaam gelijk aan vorig jaar die al voor me was ingevuld etc).
Het probleem is volgens mij dat de FUT WebApp slechts een 'platform' kan onthouden per account. Hoewel je je origin account hebt gekoppeld aan je ps3 (of andersom), blijft je FUT13 account op je ps3 account staan. Ik denk dat je een aparte inlog nodig hebt voor de Origin versie. En, omdat je dit keer van platform bent veranderd, kan je ook nog niet op de webapp. Die staat op de PS versie, en nu je de PC versie hebt gekocht, sta je genoteerd als 'nieuwe speler'.

 • iPodKiller
 • Registratie: September 2010
 • Niet online

iPodKiller

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Word gek hier van die autobuyers.. Altijd op het laatste moment mijn goede deals afpakken.

 • Jaap.
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 16-03 14:20
chengbondkwok schreef op woensdag 18 september 2013 @ 11:31:
[...]


Het probleem is volgens mij dat de FUT WebApp slechts een 'platform' kan onthouden per account. Hoewel je je origin account hebt gekoppeld aan je ps3 (of andersom), blijft je FUT13 account op je ps3 account staan. Ik denk dat je een aparte inlog nodig hebt voor de Origin versie. En, omdat je dit keer van platform bent veranderd, kan je ook nog niet op de webapp. Die staat op de PS versie, en nu je de PC versie hebt gekocht, sta je genoteerd als 'nieuwe speler'.
Dat laatste had ik me tijdens het typen van de vorige reactie ook bedacht. Ik ga dus rustig afwachten tot volgende week.

Hopelijk dat ik dan gewoon na install via de pc kan starten met FUT en dat de webapp zich dan ook bedenkt, blijft toch wel lekker om via de ipad op de bank je zaakjes te bekijken. Of denk je dat ik een compleet nieuw origin account moet maken? Dat lijkt me niet toch?

 • Royrs
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 08-12-2022
JapieTalent schreef op woensdag 18 september 2013 @ 11:12:
Het gaat me niet om cointrade oid. Mijn vraag is hoe ik in de futapp kan beginnen aan het bouwen aan een elftal op de pc, aangezien ik het idee heb dat wanneer ik de app nu start ik verder ga voor ps3. (teamnaam gelijk aan vorig jaar die al voor me was ingevuld etc).
Daar heb ik het ook over ;-). Dit is niet te wijzigen, je gaat verder voor de PS3 met je huidige web app.

Als 'oplossing' zou je zodra je een FUT account hebt met release voor PC, een coin trade kunnen doen met iemand die van de PC naar de PS3 wil gaan.

 • SR8
 • Registratie: Oktober 2004
 • Niet online
Als Japietalent ook FUT13 op PC had gespeeld voor 1 augustus, dan had hij wel vroegtijdig met de webapp aan de slag gekund voor de PC.

Als je namelijk met meerdere accounts FUT13 (voor 1 augustus) hebt gespeeld, gekoppeld aan hetzelfde Origin account, dan krijg je in de webapp deze mogelijkheid:
Dus ook voor Satom geldt: aangezien jij geen FUT13 hebt gespeeld op de PS3, heb je geen mogelijkheid om vroegtijdig te switchen.
Het beste is wat je kan doen is bij een vriend met PS3 die FIFA14 koopt, een keer FUT14 op de PS3 opstarten met jouw accountgegevens en als het goed is, krijg je dan wel de mogelijkheid om in de webapp van persona te switchen, zodat je in oktober en november alvast kan gaan handelen voor een goed team voor de PS4.

[Voor 28% gewijzigd door SR8 op 18-09-2013 12:28]


 • Jaap.
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 16-03 14:20
Kijk, naar zo'n antwoord was ik op zoek. d:)b Thanks voor de verheldering.
Gewoon wachten tot volgende week en dan kan ik dus met fut 14 starten op de pc en in de webapp switchen van ps3 naar pc.

 • proosenb
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 04-04-2022
Na eerst een paar dagen munten schrapen (vooral met het kopen van Rare Silvers voor onder de quick sell waarde) en het discarden van mijn welcome back packs nu toch ook mijn start team gemaakt...

http://www.easports.com/n...owoffId=fBHtsJqvnJ0TP:ps3

Ik heb nog wel wat haalbare upgrades in gedachten (Bocchetti, Criscito en Costa), maar de muntjes zijn op... Maar met dit team wil ik best starten.

Iemand nog tips? Of ideeën over hoe hier de chemistry styles op los te laten?

 • Satom
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 20-03 14:38

Satom

Verzamel ervaringen

Je bent geweldig, super bedankt! Word even kijken of ik een slachtoffer kan vinden _/-\o_

[Voor 6% gewijzigd door Satom op 18-09-2013 16:20]


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
Team of the week van deze week.

GK: Sven Ulreich - VfB Stuttgart (79 > 80)
CB: Aymen Abdennour - Toulouse FC (79 > 80)
CB: Hugo Campagnaro - Inter (82 > 83)
CB: Ezequiel Garay - SL Benfica (82 > 83)
ST > RM: Pierre-Emerick Aubameyang - Borussia Dortmund (80 > 81)
CM > CDM: Aaron Ramsey - Arsenal (77 > 79)
LM: Marco Reus - Borussia Dortmund (85 > 86)
CDM > CM: Blaise Matuidi - Paris Saint-Germain (81 > 82)
ST: Jô (Joao Alves de Assis Silva) - Atlético Mineiro (79 > 80)
ST: Mounir El Hamdaoui - Málaga CF (74 > 74)
ST: Konstantinos Mitroglou - Olympiacos CFP (76 >78)

SUBS

GK: Jussi Jääskeläinen - West Ham United (73 > 74)
CB: Lorenzo Tonelli - Empoli (64 > 64)
CAM > LM: Gylfi Sigursson - Tottenham Hotspur (76 > 78)
CAM > CM: Craig Bryson - Derby County (70 > 73)
CAM: Dani Quintana - Jagiellonia Białystok (66 > 70)
ST: Ilombe Mboyo - RC Genk (74 > 74)
SS > ST: Andriy Voronin - Dinamo Moskva (75 > 77)

[Voor 84% gewijzigd door goosche op 18-09-2013 16:30]


 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
Zo, reus en aubameyang als IF. Worden de Non-IF's weer een stuk duurder. Ben benieuwd hoeveel er van in de handel komen echter. Vorig jaar was dit een zeer zeldzaam TOTW. (Bijv. Miccoli) als ik me goed meen te herinneren. Dat was trouwens wel een baas! Jammer dat hij niet meer in serie-a speelt.

 • Cerberi
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 18-03-2022
kan me voorstellen dat deze IF's heel zeldzaam worden inderdaad.

Jammer dat De Ridder er niet in zit als ST :(

 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 23:14
Dit is inmiddels mijn team momenteel:

Nog even wat personen verkopen en een goede linksback en centrale verdediger halen.

Wil graag eens een goede start maken en niet tegen het probleem aanlopen dat spelers straks hun contracten op zijn en ik geen geld heb voor spelerscontracten. Heeft iemand daar de gouden tip voor?

[Voor 57% gewijzigd door Sleehond op 18-09-2013 20:11]


 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
@Sleehond.

Ik zou proberen te richten op chemistry verhogen. Ik denk dat je daardoor in-game veel beter zult spelen en daarmee eerder coins krijgt. Probeer een paar spelers te kopen die goed matchen met je spelers. Je hebt al een paar spanjaarden en je zou daar eerst op verder kunnen bouwen. Probeer offline te spelen straks en zo kom je aan wat coins en ga je weer investeren in nieuwe spelers / contracten.

 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 23:14
Dank voor je tip RiemerDas!

Was m´n bedoeling om de CV en LV al Spanjaarden neer te zetten.

Ga inderdaad zowiezo eerst veel offline potjes spelen en dan het team compleet maken met chemistry en dan langzaam naar de online wereld.

Dank voor je tips in ieder geval!

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
@Sleehond. Er zijn volgens mij redelijk veel non-rare goud spelers van Liga BBVA die voor weinig (tot 650 coins) gekocht kunnen worden. Zijn natuurlijk niet de toppers maar vaak wel redelijke spelers. Welk platform speel je trouwens?

[Voor 7% gewijzigd door Riemer op 18-09-2013 22:15]


Anoniem: 334325

Iemand ook al chemistry styles toegepast?
Heb nu 4x maestro 1x deadeye en 1x sniper en 1x cat ben benieuwd naar het effect daarvan ingame.
Ga hiermee beginnen: http://www.easports.com/u...owoffId=jmxOB2BynJ1f8:ps3

Edit: Link werkt niet, vreemd 8)7 alle links van shared teams via de web app werken bij mij niet merk ik nu.404 en dan redirect naar http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/no-fifa
Firefox cache geleegd, maar helpt ook niet. Iemand een idee?

[Voor 34% gewijzigd door Anoniem: 334325 op 18-09-2013 23:52]


 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
@dex,

Zou je anders een futhead link kunnen plaatsen? Ik gebruik een tablet / smartphone en kan geen flash gebruiken.

[Voor 100% gewijzigd door Riemer op 19-09-2013 09:06]


 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
Anoniem: 334325 schreef op woensdag 18 september 2013 @ 23:15:
Iemand ook al chemistry styles toegepast?
Heb nu 4x maestro 1x deadeye en 1x sniper en 1x cat ben benieuwd naar het effect daarvan ingame.
Ga hiermee beginnen: http://www.easports.com/u...owoffId=jmxOB2BynJ1f8:ps3

Edit: Link werkt niet, vreemd 8)7 alle links van shared teams via de web app werken bij mij niet merk ik nu.404 en dan redirect naar http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/no-fifa
Firefox cache geleegd, maar helpt ook niet. Iemand een idee?
Servers liggen er tijdelijk uit. Maar zoals ik in de TS aangaf, het is fijner om je squad te delen via futhead. Daar heb je vaak minder problemen.

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
Waar ik zelf het meest benieuwd naar ben is of speler snelheid weer erg bepalend is. Ik hoop dat spelers als Xavi en Schweinsteiger dit jaar beter bruikbaar zijn online want in fifa 13 was dit naar mijn mening niet het geval. De laatste tijd speelde ik met Reus en Auba en dat is in fifa 13 echt een te goed koppel. We gaan het binnenkort proberen.

 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
RiemerDas schreef op donderdag 19 september 2013 @ 09:09:
Waar ik zelf het meest benieuwd naar ben is of speler snelheid weer erg bepalend is. Ik hoop dat spelers als Xavi en Schweinsteiger dit jaar beter bruikbaar zijn online want in fifa 13 was dit naar mijn mening niet het geval. De laatste tijd speelde ik met Reus en Auba en dat is in fifa 13 echt een te goed koppel. We gaan het binnenkort proberen.
Ik weet niet of je de demo hebt gespeeld van Fifa 14? Op de PC is de spelsnelheid echt laag voor mijn gevoel. Daarnaast speelt balcontrole een hele belangrijke rol. Je kan nu niet meer wegsprinten én de bal goed onder controle houden. Ik heb dit namelijk getest met Tottenham, met spelers als Defoe, Bale, Lennon, Dembele, Walker. Het sprinten + bal onder controle houden is echt veel moeilijker geworden. Veel realistischer dus, aangezien dat in het echt ook niet kan.

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
Heb de demo een paar uur gespeeld en ben het met je eens. De demo is echter offline en ik ben benieuwd hoe dit online gaat uitpakken. De demo was wat dat betreft echt zo traag in vergelijking met FUT13 online.

 • xamirz
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 16-03 16:04
Hey guys, ik heb nu hier en daar 30k bij elkaar verzameld.. Is het slim om nu mijn team bij elkaar te kopen of wachten op de release?

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
Ff beetje offtopic. Met FUT13 gebruikte ik vssk mijn Ipad in combinatie met puffin browser. Het lukt mij momenteel niet om in te loggen met Ipad. Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen?

 • SR8
 • Registratie: Oktober 2004
 • Niet online
Momenteel is er onderhoud aan de servers tot 11:00.
We will be performing important maintenance on FIFA Ultimate Team & EASFC on Sep 18th from 8pm-2am PT (Sept 19th 4am-10am UK time). The expected downtime is approx. 6hrs.
Edit: Blijkbaar zijn ze al klaar. Dan weet ik het niet.
Edit2: Nu kom ik er ook niet meer op. Ik denk dat je het beste vanmiddag nog eens kan proberen.
Edit3: Het werkt allemaal weer normaal volgens mij.

[Voor 103% gewijzigd door SR8 op 19-09-2013 11:19]


 • Wii4all
 • Registratie: November 2007
 • Niet online
Geen braziliaanse manager te vinden volgens mij of heeft iedereen die?

Burp


 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
RiemerDas schreef op donderdag 19 september 2013 @ 09:26:
Heb de demo een paar uur gespeeld en ben het met je eens. De demo is echter offline en ik ben benieuwd hoe dit online gaat uitpakken. De demo was wat dat betreft echt zo traag in vergelijking met FUT13 online.
Zelfs al ging de speelsnelheid omhoog, dan moet dat nog steeds de pacewhores kunnen afstoppen. Het sprint + balcontrole mechanisme is overal gelijk in FIFA14, en dat zag er veel belovend uit (of frustrerend).

Ik hoop inderdaad dat het een demo-foutje is, en dat de snelheid bij de release weer opgeschroefd wordt. Volgens mijn vrienden op de PS3 speelt het even snel als FIFA13, dus ik denk dat het een foutje op de PC is.

 • Ontzettende_Jan
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 21-03 15:55
iPodKiller schreef op woensdag 18 september 2013 @ 11:38:
Word gek hier van die autobuyers.. Altijd op het laatste moment mijn goede deals afpakken.
Zijn die er al in FUT 14 dan?

PSN: jannvsdvinvs


 • HaWkY61
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 12-01 13:04
Waarschijnlijk een raar vraag maar: jullie zijn dus een team aan het bouwen voor een spel die over 10 dagen uitkomt?

Ben altijd PES speler geweest dus ben meer van het MLO

Wesside


 • GAITii
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 20:16
Meerdere mensen die EN een game-pc + controller hebben EN een PS3? Voor welk platform zou je nou de game halen? Zit echt hard in twijfel welke versie ik zal halen PS3 of PC, speel wel veel FUT (PS3-voorkeur), en ook wel veel carreer-mode (PC-voorkeur).

Iemand die mij kan wijzen in de keuze? :)

Steam: GAITii | PSN: GAITii | 3DS FC: 0361-7487-5231


 • Kluit
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 19:40
HaWkY61 schreef op donderdag 19 september 2013 @ 14:08:
Waarschijnlijk een raar vraag maar: jullie zijn dus een team aan het bouwen voor een spel die over 10 dagen uitkomt?

Ben altijd PES speler geweest dus ben meer van het MLO
Daarkomt het wel op neer ja :/
Team bouwen is ook leuk... beetje handelen enz.
En natuurlijk jammer als het spel uit is dat je dan met een waardeloos team begint,

Steam: McKluit


 • KontI
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 16-03 10:07
Ik dacht eerst van niet. Maar die zijn er al genoeg. Heb zo'n vermoeden dat er continu een paar 100 tegelijk draaien. Mensen die er 1 hebben klagen ook dat er weinig valt te winnen zo. Weet zeker dat er op dit forum minimaal 10 spelers zijn die er 1 hebben.

 • Kluit
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 19:40
Als je voldoende betaald dan krijg je toch gewoon je kaartje ;)

Steam: McKluit


 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
@kontl. Dus jij weet zeker dat er op dit forum al 10 spelers zijn die een autobuyer gebruiken. Ben ik dan wel benieuwd naar. Zijn nauwelijks 10 mensen actief op dit forum....

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
GerbenKwakkel schreef op donderdag 19 september 2013 @ 14:13:
Meerdere mensen die EN een game-pc + controller hebben EN een PS3? Voor welk platform zou je nou de game halen? Zit echt hard in twijfel welke versie ik zal halen PS3 of PC, speel wel veel FUT (PS3-voorkeur), en ook wel veel carreer-mode (PC-voorkeur).

Iemand die mij kan wijzen in de keuze? :)
Tsja.. Ik heb die keuze niet maar denk dat ik, als ik de keus had voor console zou gaan. Dit omdat ik met name veel UT speel. Ik zit er voor volgend jaar over te denken een PS4 of Xbox aan te schaffen maar vind het eig. zonde van het geld want speel alleen fifa.

 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
GerbenKwakkel schreef op donderdag 19 september 2013 @ 14:13:
Meerdere mensen die EN een game-pc + controller hebben EN een PS3? Voor welk platform zou je nou de game halen? Zit echt hard in twijfel welke versie ik zal halen PS3 of PC, speel wel veel FUT (PS3-voorkeur), en ook wel veel carreer-mode (PC-voorkeur).

Iemand die mij kan wijzen in de keuze? :)
Hoewel een extra tweaker op de PC altijd leuk is, raad ik je de PS3 versie aan als je veel FUT speelt. Scheelt je behoorlijk wat coins om aan goede spelers te komen. Daarnaast zijn er toch wat cheaters (zowel tijdens de wedstrijd als het kopen), die voor spelbederf zorgen.

 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 23:14
Kreeg zojuist Tadic uit een gold cadeau pakketje.

RV van 80

Iemand enig idee hoeveel ik daar voor kan vragen? Wil hem verkopen en daarmee elftal versterken op mijn gewenste posities.

Dank alvast voor een mogelijke indicatie!

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
Sleehond schreef op donderdag 19 september 2013 @ 17:57:
Kreeg zojuist Tadic uit een gold cadeau pakketje.

RV van 80

Iemand enig idee hoeveel ik daar voor kan vragen? Wil hem verkopen en daarmee elftal versterken op mijn gewenste posities.

Dank alvast voor een mogelijke indicatie!
Reken je niet rijk. Je bedoelt neem ik aan Tadic van FC Twente. Je mag hopen dat je hem voor meer dan quick sell kan verkopen....Helaas.

 • NLoldebroek
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 14-03 15:15
Sleehond schreef op donderdag 19 september 2013 @ 17:57:
Kreeg zojuist Tadic uit een gold cadeau pakketje.

RV van 80

Iemand enig idee hoeveel ik daar voor kan vragen? Wil hem verkopen en daarmee elftal versterken op mijn gewenste posities.

Dank alvast voor een mogelijke indicatie!
Op de transferlijst kijken, voor hoeveel anderen hem aanbieden.

 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
Sleehond schreef op donderdag 19 september 2013 @ 17:57:
Kreeg zojuist Tadic uit een gold cadeau pakketje.

RV van 80

Iemand enig idee hoeveel ik daar voor kan vragen? Wil hem verkopen en daarmee elftal versterken op mijn gewenste posities.

Dank alvast voor een mogelijke indicatie!
Volgens futhead een schamele 360 - 300 waard. Ik zou daar lekker 7 wedstrijden meespelen en dan verkopen. Verdien je nog wat meer coins aan hem.

 • toogjes
 • Registratie: Juli 2003
 • Laatst online: 19:04
Tadic is non rare en daardoor niet veel waard.

Dit is mijn eerste team overigens:

http://www.futhead.com/14/squads/build/402121/

[Voor 48% gewijzigd door toogjes op 19-09-2013 19:51]


 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
toogjes schreef op donderdag 19 september 2013 @ 19:45:
Tadic is non rare en daardoor niet veel waard.

Dit is mijn eerste team overigens:

http://www.futhead.com/14/squads/build/402121/
De futhead link lijkt niet te werken.

 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 17-03 01:07
Dit is mijn teampie geworden. Alleen de verdediging heeft versterking nodig die is zwak maar heb geen coins meer nog maar 8 over. Dus laat de game maar uitkomen :) Ik heb er zin in oOo *O* :)F :Y

Heeft er iemand een seizoen pas gekocht?

[Voor 7% gewijzigd door goosche op 19-09-2013 22:31]


 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 23-03 09:36
goosche schreef op donderdag 19 september 2013 @ 22:12:
Dit is mijn teampie geworden. Alleen de verdediging heeft versterking nodig die is zwak maar heb geen coins meer nog maar 8 over. Dus laat de game maar uitkomen :) Ik heb er zin in oOo *O* :)F :Y

Heeft er iemand een seizoen pas gekocht?
Dat is toch alleen voor console versies? Ik heb wel zo'n ultimate team edition upgrade gekocht voor €10, waardoor ik in feite de FIFA 14 Ultimate Edition voor €45 heb.

Anyway, ik weet niet of jullie dat ook hebben, maar vandaag heb ik weer een gratis gold pack gekregen. En zoals gewoonlijk zat er geen cash cow in.

 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21-03 05:09
Hier hetzelfde. Heb ook de PC versie en dan helaas geen early acces. Blijven we nog maar even FUT13 spelen en traden voor 14.

 • Jeroen87
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 16:27

Jeroen87

Bier Connaisseur

Heb nu met traden ongeveer 10k verdiend, gaat echter totaal nog niet snel. hopelijk zo rond release voldoende voor fatsoenlijk gold team.

Craft beer specialist


 • Lekkerboeie86
 • Registratie: Januari 2013
 • Laatst online: 23:24
ik probeer voor 300 gouden spelers te kopen met 76+ rating. Kan ze altijd quicksellen. maar gooi ze er eest opnieuw op voor 400/450. en sommige verkoop ik ook nog xD. Verder net een Remy voor 6K gekocht. Die ga ik denk ik bewaren om later te verkopen. En heb nog een Pique uit mn eerste pakje. Maar weet niet of ik die voor 14k nu al kwijt wil.. Zou hij nog (veel) stijgen?

TWEAKERS EREDIVISIE VOETBALPOULE!


 • iPodKiller
 • Registratie: September 2010
 • Niet online

iPodKiller

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dit is mijn team atm:

http://www.futhead.com/14/squads/412420/

Vanavond even eens lekker uittesten! :)

 • GAITii
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 20:16
iPodKiller, op welk platform speel jij?

Steam: GAITii | PSN: GAITii | 3DS FC: 0361-7487-5231

Pagina: 1 2 3 ... 23 Laatste

Let op:
Wil je in de spelerstabel stuur dan de TS een DM, post dat soort info niet in het topic.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee