• goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
Mede-auteur:
 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 27-05 12:35

chengbondkwok

Wat is Fifa Ultimate Team?

FIFA Ultimate Team (FUT) is een speltype dat gratis bij FIFA 14 zit. In FUT verdien, koop, verhandel en verkoop je FIFA-spelers om je Ultimate Team samen te stellen. Coach je teams en speel tegen andere gamers in dynamische online en offline toernooien en seizoenen voor één speler. Je hebt overal waar je over een internetverbinding beschikt via je Android smartphone, iPhone of PC toegang tot je gegevens.

Inhoudsopgave

Enkele begrippen

 • Coins
  De muntjes die je verdient in Ultimate Team door middel van het spelen van wedstrijden of het handelen van spelers.
 • TOTW
  Team of the Week / Team van de Week. Spelers op een zwarte kaart.
 • TOTY
  Team of the Year / Team van het Jaar. Spelers die in TOTY zitten bevatten een kaart met een speciale kleur. Een speler die in dit team zit kan ook worden aangeduid als TOTY-player/speler.
 • IF
  In Form, speler die geüpgraded is omdat hij in TOTW zit.
 • Rare
  Een speler of item die zeldzaam zijn. Te herkennen aan de glans over een kaart heen.
 • Chemistry
  Teamgeest van het team welke bepaalt wordt door hoe de connecties zijn van bepaalde speler met zijn omringende medespelers, of de speler de juiste opstelling bevat en op de correcte positie staat.
 • Pacewhore
  Speler die alleen maar speelt met snelle spelers en vaak gebruikt maakt van een lobje om zo door je verdediging te komen. Zeer moeilijk te verdedigen in FUT13, maar hoogstwaarschijnlijk aangepakt in FUT14.

Waar te spelen?

Je kan FUT 14 op verschillende platformen spelen. Allereerst is het automatisch beschikbaar als je FIFA 14 koopt. Je kan dan via het menu in FIFA 14 aanmelden bij Ultimate Team. Van daaruit kan je handelen en spelen.

Wat ook mogelijk is om FUT 14 te 'spelen' via de web-app van EA. Hier kan je alleen handelen en andere kleine aanpassingen, maar het spelen van een wedstrijd zit daar niet bij. Spelers die FUT13 ook hebben gespeeld, kunnen sinds 15 september inloggen op de web-app. Zij krijgen dan een loyalty pack bovenop de starter-pack, en elke dag krijg je een daily gift, dat kan variëren van wat coins tot een gold pack.

Ben je echt verslaafd aan FUT, of wil je continu weten of iemand je heeft overboden, dan is er ook een oplossing. Er zijn nu ook mobiele apps van FUT beschikbaar voor zowel Android als iOS. Ook hier geldt dat je alleen kan handelen.

Nieuw! Chemistry StylesDe chemistry / teamgeest is een belangrijk onderdeel van FUT. Het is belangrijk om een zo hoog mogelijk chemie. Hoe hoger de chemie, hoe beter de spelers presteren. Zo zal een speler met een chemie van 10 ook spelen met de stats die hij heeft. Speelt hij echter met een chemie van 7, dan rendeert hij slechts op 70% van zijn kunnen. Dit merk je dan ook in het spel. De chemie is afhankelijk van nationaliteit, competitie en sinds dit jaar loyaliteit.

Loyaliteit werkt alsvolgt:
Spelers die je in je pakjes hebt gevonden hebben sowieso een loyaliteit chemie boost, maar spelers gekocht op de transfermarkt niet. Deze spelers moeten op z'n minst 10 wedstrijden spelen, voordat ze loyaal zijn.

Nieuw in FUT 14 is de toevoeging van chemistry styles. Dit zijn kaartjes die de stats een specifieke boost geven. Zo kan je met de chemistry style Shadow je speler +3 Pace en +3 Verdediging geven. Handig als je snelle vleugelspelers en spitsen tegenkomt. De kaartjes zijn eeuwigdurend. De 'boost' vervalt alleen wanneer er een nieuwe Chemistry Style wordt toegepast.

Onderstaand tabel geeft de beschikbare chemistry styles weer.
AfkortingVolledigPaceShootingPassingDribblingDefendingHeading
SENSentinel    +3+3
GRDGuardian   +3 +3
GLAGladiator +3  +3 
BACBackbone  +2 +2+2
ANCAnchor+2   +2+2
ARTArtist+3+3
ARCArchitect+3+3
PWRPowerhouse+3+3
MAEMaestro+2+2+2
ENGEngine+2+2+2
SNISniper+3+3
BASBasic+1+1+1+1+1+1
FINFinisher+3+3
EYEDeadeye+3+3
MRKMarksman+2+2+2
HWKHawk+2+2+2
HUNHunter+3+3
CTACatalyst+3+3
SHAShadow+3+3

AfkortingVolledigDivingHandlingKickingReflexesSpeedPositioning
BASGK Basic+1+1+1+1+1+1
SLDShield+2+2+2
WALWall+2+2+2
CATCat+2+2+2
GLOGlove+2+2+2


Een handige guide over Chemistry is hier te vinden.

Nieuw! FormatiesIn FUT 14 zijn er dit jaar nieuwe formaties bijgekomen. Zo kan er in een 4-2-3-1 formatie eindelijk met vleugels gespeeld worden, en kan je de tactiek van Barcelona eindelijk toepassen met de 4-3-3 valse spits formatie. De nieuwe formaties zijn (inclusief afbeelding):

Nieuw! FUT Legends (XBOX One exclusive)


Op 20 augustus werd aangekondigd dat de XBOX One exclusieve content kreeg voor FIFA 14. Wat blijkt: zij krijgen toegang tot de FUT Legends voor FUT. Voorlopig helaas pindakaas voor PC en PS4 spelers.

Hier een overzicht van alle Legends:


Op 23 oktober werden de laatste 4 Legends bekend gemaakt: Pele, Figo, Romario en Nedved. Het totaal aantal Legends komt hiermee op 42 stuks.
Nog meer nieuwe dingen

 • Online single matches

  Iets waar vele FUT-gebruikers om hadden gevraagd. In FUT14 kan je nu een losse/enkele wedstrijd online spelen, in plaats van alleen in een toernooi of competitie.
 • Uitgebreidere Seizoens-modus

  Strijdt online of offline in Seasons Mode, welke nu ook online 10 divisies heeft met promoties, degradaties, felbegeerde titels en de kans om je te kwalificeren voor toernooien.
 • Nieuwe zoekfuncties op de transfermarkt

  Een nieuwe, gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke zoekscherm, waarbij je spelers kunt opzoeken door simpelweg hun naam in te tikken en kunt vergelijken met je huidige selectie.


  *Note: Op het moment van schrijven ondersteunt de web-app deze functie niet. Of dit slechts exclusief in het spel is of EA vergeten is om dit alsnog toe te passen is een raadsel.
 • Nieuwe aanpassingen aan je elftal

  Voor het eerst in de geschiedenis van FUT, kan je nu de rugnummers van je spelers en de nemers van dode spelmomenten aanpassen in het teammenu van FUT.

Van Current-gen naar Next-genVanwege de komst van de PS4 en XBOX One (ofwel Next-gen consoles), zullen er ongetwijfeld enkele spelers zijn die FIFA zowel op de current gen als de next-gen console gaan spelen. Het goede nieuws is dus dat FUT gelijk is op alle consoles. De dingen die meegenomen worden van Current naar Next gen zijn het volgende:
 • FIFA points

  Eenmalige transfer, welke ook maar een richting op kan (van current gen naar next gen).
 • Club items

  Gedeeld op beide platformen
 • Spelers

  Gedeeld op beide platformen
 • Divisies in seizoenen

  Gedeeld op beide platformen
 • FUT trofeeën

  Gedeeld op beide platformen
 • Coins

  Gedeeld op beide platformen

Het delen van je team op het forum

Natuurlijk is het geweldig om je peperdure en onverslaanbare team aan mede-tweakers te laten zien. Dit kan op twee manieren, waarbij de voorkeur uitgaat naar de tweede manier.

De eerste manier is om een link te creëren in de web-app. Ga naar 'Team / Squad' en vervolgens 'Actief Team / Active Squad'. Vervolgens zie je op de plek waar je je formatie kan wijzigen een blauwe knop met 'Delen / Share' op. Klik daarop en klik vervolgens op 'Gedeelde URL maken / Create shared link'. Kopieer vervolgens de URL/link en plaats het vervolgens in dit topic.

Een andere manier is om met behulp van de 'Squad creator' op de website van Futhead een team te maken. Als je die vervolgens opslaat en deelt, dan kunnen de users het ook zien.

Waarom gaat de voorkeur uit naar de tweede manier? Dit omdat de eerste manier gebruik maakt van flash en heel erg zwaar is. Gebruikers die via hun smartphone naar dit topic kijken, zullen je met behulp van de eerste manier gemaakte link niet kunnen openen. De tweede manier maakt geen gebruik van flash en is daardoor te openen op de meeste apparaten. Ook is het niet heel zwaar.

Tips voor FUT 14

 • Let op de EA Tax/belasting bij het verkopen van je spelers!

  Bij het verkopen van je speler, moet je 5% belasting afstaan van het eindbedrag. Hier gaan veel beginners de fout in. Stel je koopt een speler voor 300 coins, maar blijkt achteraf toch tegen te vallen. Als je het weer voor 300 coins verkoopt, dan heb je niet break-even gedraaid, maar een verlies van 15 coins (300 x 0,05). Dus als je spelers verkoopt, doe dan het volgende: je gewenste bedrag * 1,05. Zo hou je altijd rekening met 5% belasting.
 • Verkoop niet meteen de slechte spelers!

  Met slechte spelers kan je behoorlijk wat coins verdienen op de volgende manier. Speel een offline wedstrijd met de slechte spelers, totdat zij geen contracten meer over hebben. De nieuwe spelers vers uit een pakje kunnen 7 wedstrijden spelen, voordat ze niet meer mogen spelen. Gemiddeld krijg je 300 coins per wedstrijd, waardoor je toch 2100 coins kunt binnenharken. Vervolgens moet je zelf bepalen of je ze op de transfermarkt zet, of ze snel verkoopt / quick sell. Zo verdien je toch nog wat aan slechte spelers.
 • Koop aan het begin geen pakjes!

  De kans dat je iets goeds krijgt uit de pakjes is vrij klein. Het is zonde van je coins. Probeer vooral te handelen om aan spelers te komen. Dat is vaak goedkoper dan pakjes kopen.
 • Koop de goedkoopste bronzen pakjes om aan coins te komen

  Een methode die in FUT13 heeft gewerkt. Koop de goedkoopste bronzen pakjes en verkoop de contracten. Alleen al via de contracten kun je vaak de kosten van zo'n bronzen pakje eruit halen. Als je geluk hebt zit er nog een goede bronzen speler of item in, die je voor redelijk wat kunt verkopen. Ideaal voor in het begin.
 • Staar je niet blind op de overall ratings van spelers ! Een speler van 85 hoeft niet per se beter te zijn dan een speler van 83. Een voorbeeld is zijn de twee CDM's Busquets en Song. Hoewel Busquets een hogere rating heeft, ziet Song er toch iets beter uit voor die positie.
Nog meer tips die je hebt, wilt delen, maar niet ziet staan? Stuur dan een DM naar een van de topicstarters, en wij zetten het erin voor je!

Handige links
FUT 14 Spelers

Wil je in onderstaand tabel komen, stuur dan een DM naar een van de auteurs van dit topic, zodat een van ons je kan toevoegen. Vermeld daarbij je Gamenaam en Platform, zodat een mede-tweaker je kan vernederen uitdagen.
Tweaker-nameGamenaamPlatform
GooscheProtoz-XXLPC
chengbondkwokcbkwokPC
SuperVeloceSuperLeggera-7PC
RiemerDasKingdasIIIPC
BinaryRunBinaryRunXbox
GerbenKwakkelGAITiiPC
Mik0sMikos1111PC
Jeroen87Alphaverb87PS3
TommyboyThe-RescriptorPC
Zico0030zicoPC
iNFiNiTY-DHYNAMIXX-NLPC


Team of the Week

Elke week op woensdag wordt er een Team of the Week aangekondigd. Dit bestaat uit 18 spelers die in de afgelopen week uitmuntend hebben gepresteerd en dus een betere kaart krijgen, een In-Form (IF).

De topic-start is nog in aanbouw. Opmerkingen en suggesties zijn uiteraard welkom! Ook wil ik Jeroen04 en FraxieNL bedanken voor hun FUT13 topic, waar ik enkele elementen van heb overgenomen.

[Voor 230% gewijzigd door chengbondkwok op 01-08-2014 10:10]


 • Cum Grano Salis
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 24-05 12:03
Mijn team:


Nog zo'n 8000 munten over. Dit wordt mijn uitgangspunt, nog niet wetende wat ik met mijn andere munten ga doen.

Gaude et aude


 • SR8
 • Registratie: Oktober 2004
 • Niet online
Als Japietalent ook FUT13 op PC had gespeeld voor 1 augustus, dan had hij wel vroegtijdig met de webapp aan de slag gekund voor de PC.

Als je namelijk met meerdere accounts FUT13 (voor 1 augustus) hebt gespeeld, gekoppeld aan hetzelfde Origin account, dan krijg je in de webapp deze mogelijkheid:
Dus ook voor Satom geldt: aangezien jij geen FUT13 hebt gespeeld op de PS3, heb je geen mogelijkheid om vroegtijdig te switchen.
Het beste is wat je kan doen is bij een vriend met PS3 die FIFA14 koopt, een keer FUT14 op de PS3 opstarten met jouw accountgegevens en als het goed is, krijg je dan wel de mogelijkheid om in de webapp van persona te switchen, zodat je in oktober en november alvast kan gaan handelen voor een goed team voor de PS4.

[Voor 28% gewijzigd door SR8 op 18-09-2013 12:28]


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
Team of the week van deze week.

GK: Sven Ulreich - VfB Stuttgart (79 > 80)
CB: Aymen Abdennour - Toulouse FC (79 > 80)
CB: Hugo Campagnaro - Inter (82 > 83)
CB: Ezequiel Garay - SL Benfica (82 > 83)
ST > RM: Pierre-Emerick Aubameyang - Borussia Dortmund (80 > 81)
CM > CDM: Aaron Ramsey - Arsenal (77 > 79)
LM: Marco Reus - Borussia Dortmund (85 > 86)
CDM > CM: Blaise Matuidi - Paris Saint-Germain (81 > 82)
ST: Jô (Joao Alves de Assis Silva) - Atlético Mineiro (79 > 80)
ST: Mounir El Hamdaoui - Málaga CF (74 > 74)
ST: Konstantinos Mitroglou - Olympiacos CFP (76 >78)

SUBS

GK: Jussi Jääskeläinen - West Ham United (73 > 74)
CB: Lorenzo Tonelli - Empoli (64 > 64)
CAM > LM: Gylfi Sigursson - Tottenham Hotspur (76 > 78)
CAM > CM: Craig Bryson - Derby County (70 > 73)
CAM: Dani Quintana - Jagiellonia Białystok (66 > 70)
ST: Ilombe Mboyo - RC Genk (74 > 74)
SS > ST: Andriy Voronin - Dinamo Moskva (75 > 77)

[Voor 84% gewijzigd door goosche op 18-09-2013 16:30]


 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 23:12
Dit is inmiddels mijn team momenteel:

Nog even wat personen verkopen en een goede linksback en centrale verdediger halen.

Wil graag eens een goede start maken en niet tegen het probleem aanlopen dat spelers straks hun contracten op zijn en ik geen geld heb voor spelerscontracten. Heeft iemand daar de gouden tip voor?

[Voor 57% gewijzigd door Sleehond op 18-09-2013 20:11]


 • BinaryRun
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 22:18


Mijn startersteam. Workrates zijn niet optimaal, maar ik ga kijken of ik dit toch speelbaar kan maken met de nieuwe chemistry styles. (Experimenteren yay!)

 • Scheeve
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 10-04 21:20
BinaryRun schreef op zaterdag 21 september 2013 @ 16:26:
[afbeelding]

Mijn startersteam. Workrates zijn niet optimaal, maar ik ga kijken of ik dit toch speelbaar kan maken met de nieuwe chemistry styles. (Experimenteren yay!)
Wat een ongelofelijk geweldig team heb je nu al!! De work rates zijn niet echt optimaal, vooral niet in de verdediging, maar wat maakt dat uit met zulke spelers >:) !

Mijn team verbleekt daarbij gewoon:


Ik zag dat de chemistry styles gewoon te koop zijn op de market. Is dit een consumable en blijft daarom maar een aantal wedstrijden gelden, of blijven ze eeuwig "houdbaar"? :o

[Voor 0% gewijzigd door Scheeve op 21-09-2013 16:52. Reden: Typo]


 • shoombak
 • Registratie: September 2008
 • Niet online
ik heb echt zoveel bugs in de webapp.

Sinds vrijdag blijven onderstaande spelers hangen, als ik ze wil toewijzen crasht de webapp

Heb ook nog een hele berg aan expired items, als ik ze opnieuw probeer te listen dan knalt ook de webapp eruit


En de meest irritante bug, als ik op een item bid, en word overboden krijg ik geen coins terug :')
Gisteren al een uur op de chat gezeten met EA, maar dat kan tot 20 dagen duren ofzo..
Overigens speel ik ook de early release, en op de xbox heb ik dezelfde problemen.

[Voor 7% gewijzigd door shoombak op 23-09-2013 09:09]


 • Riemer
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 21:32
Dit moet ik ff kwijt:

Open net een pack in de webapp.Toch vet om Jelle Vossen te krijgen. De rest heb ik maar op Quick sell gedaan. 8) :P

[Voor 197% gewijzigd door Riemer op 23-09-2013 14:07]


 • Ontzettende_Jan
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 00:34
BinaryRun schreef op zaterdag 21 september 2013 @ 16:26:
[afbeelding]

Mijn startersteam. Workrates zijn niet optimaal, maar ik ga kijken of ik dit toch speelbaar kan maken met de nieuwe chemistry styles. (Experimenteren yay!)
Top team! Behalve de coach dan... 8)Rustig aan beginnen met een Spaanse b-lijst, behalve Negredo dan.. :P

[Voor 24% gewijzigd door Ontzettende_Jan op 23-09-2013 16:59]

PSN: jannvsdvinvs


 • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 21:58
Na wat potten, met me coins een upgrade gedaan op mijn team:
In FIFA13 altijd 3-5-2 gespeeld, maar dat ligt me minder in 14, 4-4-2 speelt wel lekker!


http://www.easports.com/f...owoffId=H0DOonOTnJ4xg:ps3

[Voor 17% gewijzigd door Punkbuster op 23-09-2013 20:11]

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


 • Ontzettende_Jan
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 00:34
Woot kom er nu pas achter dat je ook classic kits kunt kopen in FUT!!! :) :) :)

Helaas geen Nederlandse maar wel een paar echte Engelse en Italiaanse klassiekers..

Meteen de Everton classic aangeschaft. #COYBhttp://www.futhead.com/14/items/kits/classic/

PSN: jannvsdvinvs


 • shoombak
 • Registratie: September 2008
 • Niet online
Ferdi_lwd schreef op vrijdag 27 september 2013 @ 12:04:
Hoe is het eigenlijk met de blessures in 14? In 13 heb ik nooit een geblesseerde speler gehad..
Die zijn terug.. :(mijn team

 • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 21:58
Zo ff mijn team een duwtje de goede richting gegeven, handel gaat goed dit jaar :D ( zonder pakketten kopen dit jaar )

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


 • jarti66
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 26-05 23:22
Kluit schreef op vrijdag 27 september 2013 @ 12:08:
[...]


Net zo vaak als in FUT13. Ik had ze regelmatig in 13 en dus ook dit jaar weer ;)
misschien moet ik meer wisselen of mn spelers fitter houden. :)

Heeft er iemand nog trading tips? Welke spelers zijn vaak goedkoop, maar leveren veel op? >:)
Als je niet heel veel coins hebt probeer te handelen met spelers van 5-7k(Lamela/Valencia bv.), ik heb meestal het gevoel dat aanvallers/CAM's en Backs wat makkelijker gaat dan verdedigende spelers maar dat kan toeval zijn.
Als je wat meer hebt kun je op spelers van rond de 25k(Cazorla/Nani bv.) en nog wat duurder(Willian/Navas bv.) veel winst pakken(5k per speler) maar daarvan kun je wel minder tegelijk.

Eigenlijk moet ik dit niet zeggen maarja, ik speel toch veel meer dan ik handel ;)


Mijn Team

 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 23:12
Mijn team begint nu vorm te krijgen

100 Chem te pakken + spaanse manager toegevoegd.

Nog X aantal goud spelers op de TL staan, hopelijk dus nog wat coins binnentrekken. Nu even veel offline potjes spelen en gold verzamelen.


 • SR8
 • Registratie: Oktober 2004
 • Niet online
ind0mi schreef op maandag 30 september 2013 @ 15:56:
ik wil over een tijdje dit team maken:

http://www.futhead.com/14/squads/711700/

hoe komt het dat Thiago Silva maar 6 chem heeft? normaal is dit toch gewoon 9?
Chemistry is in 14 veranderd. Hier de FUT14 chemistry guide.
What are Chemistry Links?
Chemistry links are connections between players in your team. When you place two players next to each other, they form a connection. This connection is represented by a coloured link and a numerical value.
Dead Link: Represented by a red line. Stands for no connections between two players.
League Link: A league link (or “Weak Link”) is represented by an orange line.
Nation Link: A nation link (or “Weak Link”) is represented by an orange line.
League & Nation Link: A league & nation link (or “Strong Link”) is represented by a green line.
Club Link: A club link (or “Strong link”) is represented by a green line.
Nation & Club Link: A nation & club link (or “Perfect Link”) is represented by a green line.


What is the Numerical Value for Each Type of Link?
Dead Link = 0
League Link = 1
Nation Link = 1
League & Nation Link = (League + Nation) = 2
Club Link = (League + Club) = 2
Nation & Club link = (League + Nation + Club) = 3

What are Player Position Icons?
The position a player is in is represented by Player Position Icons, found directly underneath the Player Card. Each type of position is colour coded.


A player in the correct position is represented with a GREEN player icon.
A player in a related position is represented with an ORANGE player icon.
A player in an unrelated position is also represented with an ORANGE player icon.
A player in a wrong position is represented with a RED player icon.

Each type of position has a numerical value as well - known as Position Chemistry.
A correct position = 3
A related position = 2
An unrelated position = 0
A wrong position = - 4


4 spelers gelinked aan Thiago Silva.

Willian geeft 1.
Ramires geeft 1.

Totaal 2, delen door 4 (lijnen)= 0,5.
Link chemistry is dus 3.
Positie chemistry is 3 (correcte positie)

Totale chemistry voor Silva is dus 6.

 • Samiej6
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 23:26
En er zijn op de PC weer cheaters....Jammer dat dit niet gefixt is.

 • Dersan
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 22:08
Mijn squads:
Er is trouwens een of andere duplication glitch aan de gang waarbij de consumables kunnen worden geduplicate...staat op de ea forums.

Ook is het echt belachelijk dat de countdown timer voor het bieden van 15 seconden naar 29 seconden is gezet pff.

PSN: Stensie


 • Wognummer
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 00:38
dit is inmiddels mijn team alleen die spits nog :( • Chrisjuh_15
 • Registratie: Januari 2008
 • Laatst online: 23:46

Chrisjuh_15

Facta non verba

Nog meer mensen gezeik met het wisselen van spelers in je opstelling? Ik kreeg net Cazorla ( ^_^ ) in een Gold Pack maar die kan ik met geen mogelijkheid in m'n team zetten. Ik krijg constant de melding: "Verbinding verbroken" waarna FUT afsluit.

EDIT: Ah, het werkt weer! Dit is mijn team nu overigens:

[Voor 18% gewijzigd door Chrisjuh_15 op 04-10-2013 18:56]


 • Casual Ruud
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 00:01
vextra schreef op vrijdag 04 oktober 2013 @ 20:23:
Mijn team op dit moment

http://www.easports.com/n...owoffId=dBhjapj4nKcTJ:ps3

Had het geluk dat ik Reus in een pakje had en die goed heb verkocht.

Nu sparen om team nog beter te maken, Buffon, Balotelli, Vidal wil ik er nog zeker bij hebben
Leuk team hoor!

Balotelli is echt een beest. Zeker een aanrader.

Hoe is Pirlo als CDM (zonder Sentinel chem)? Word je dan niet steeds afgetroefd door sterkere en snellere spelers?

Heb donderdag mijn Bundesliga team verkocht en omgekat naarGeen minuur spijt van gehad. Bundesliga prijs/kwaliteit is echt slecht. Voor de prijs van Lewandowski koop je bijv. Baloteli, Di Natale, El Sharaawi, Chellieni en Pirlo, terwijl zijn stats niet echt bijzonder zijn imo.

Volgende aankoop wordt een keeper (waarschijnlijk Handonovic of Buffon). Die Abiati houdt geen bal tegen.

PSN: CasualRuud - The Division


 • London
 • Registratie: Oktober 2007
 • Niet online

London

Victoria Concordia CrescitMijn teampje nu, ook wel prima.

Daarnaast nog een Frans team met wat standaard spelers.


Maar wil misschien ook wel ff naar wat anders kijken. Heb nog 113.000 coins om wat leuks mee te doen.

Arsenal - Real Madrid - Mercedes AMG Petronas


 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 23:12
Paulinho in goud pakketje gekregen, verkocht voor 12.500. Toch even 5.000 winst gemaakt op goud pakketje. Even twijfelen of ik nog wat goud pakketjes koop of dat ik even ga sparen. Wil even wat betere spaanse spelers kunnen aantrekken, sommige plekken nog niet heel top kunnen invullen.Iemand tips wat ik beste kan doen. Heb nu dus 9k coins in bezit.
Feedback altijd welkom :)

P.S. voor de plek van Gabi heb ik ook nog Illarramendi in bezit!

[Voor 27% gewijzigd door Sleehond op 05-10-2013 19:52]


 • Wognummer
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 00:38
en compleet :) • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 21:58
Eindelijk mijn nieuwe LW binnen :D Reus! Nu alleen nog even Alaba en ik ben klaar..

*voor dat je denkt wat zit die om 4:00 uur nog online.. * mijn locatie is Bonaire -6 uur ;

[Voor 27% gewijzigd door Punkbuster op 07-10-2013 04:46]

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
chengbondkwok schreef op maandag 07 oktober 2013 @ 12:45:
[...]


Ja, ik heb het voor 15250 erop gezet. Beetje duur :p

Maar mocht ik het kunnen verkopen, dan kan ik Armero, Zuniga én De Rossi halen :p
Het is me weer gelukt :D
JapieTalent schreef op maandag 07 oktober 2013 @ 14:40:
[...]


Sorry, dat had ik inderdaad wel even kunnen vermelden. Ik ben wel fan van het voetbal dat Barcelona speelt en Ajax probeert te spelen. Combineren, tikken en zo een opening vinden en toeslaan. Totaalvoetbal dus.

Qua formatie ben ik het meest fan van 433 (4).
Tikki and takka voetbal moet toch bij de Brazil wezen. Dit is mijn team ik maak iedereen kapot.
http://www.easports.com/u...howoffId=f8VJgxDKnKeuS:pc

Mijn spelers zijn klein dat is wel een nadeel tikke tik kunnen ze wel hoor. Ze zijn snel en beweegelijk. En voor een teampie dat 15k kost ben ik wel blij mee *O* oOo :)F Vanavond koop ik Thiago Silva en Ramires voor versterking.

 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 27-05 12:35
Dit soort wedstrijden haat ik:


16 schoten, waarvan 13 op doel met maar 1 doelpunt als resultaat. En dan krijg ik in de 90e minuut ook nog eens een tegengoal. Bah...

 • SuperVeloce
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 22:06
haha ik deed mee bij die 32k :P

snap niet waarom mensen pas bij 5sec bieden, springt teller naar 29sec.. maar als je bij 25sec bied, ook naar 29sec.. waarom wachten haha


doet zo'n manager league kaart veel?

[Voor 85% gewijzigd door SuperVeloce op 09-10-2013 18:53]


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
Het is gekke huis nu beter in de ochtend laag inkopen in de avond hoog verkopen.

En trouwens dit is de Team of the Week voor deze week.

GK: Bernd Leno - Bayer 04 Leverkusen (80 > 81)
LB: Maxwell - Paris Saint-Germain (77 > 79)
CB: Winston Reid - West Ham United (75 > 77)
RB: Sascha Riether - Fulham (75 > 77)
CB: Antônio Carlos - São Paulo (71 > 73)
RM: Pedro León - Getafe CF (79 > 80)
CAM: Rémy Cabella - Montpellier HSC (76 > 78)
RW > RM: James Rodríguez - AS Monaco (83 > 84)
ST: Diego Costa - Atlético de Madrid (83 > 84)
ST > LW: Neymar - FC Barcelona (84 > 85)
LW > CF: Francesco Totti - Roma (82 > 83)

SUBS

GK: Filip Kurto - Roda JC Kerkrade (65 > 69)
CB: Bondz N'Gala - Portsmouth (59 > 64)
RM > LM: Adnan Januzaj - Manchester United (61 > 64)
RM: Rúrik Gíslason - FC København (67 > 71)
ST: Facundo Ferreyra - Shakhtar Donetsk (71 > 73)
ST: Konstantinos Mitroglou - Olympiacos CFP (76 > 81)
ST: Pierre-Michel Lasogga - Hamburger SV (74 > 74)

[Voor 85% gewijzigd door goosche op 09-10-2013 23:37]


 • SR8
 • Registratie: Oktober 2004
 • Niet online
In je daily gift pack?


 • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 21:58
Ben eindelijk een beetje tevreden met mijn teams, allebei spelen ze lekker :D
Had eerst lewandoski maar die valt tegen voor 85K..

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


 • KontI
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 10-04 14:20
Heb iets vegelijkbaars:


Oeeh misschien toch Ramirez ipv Dembele.
Dembele gepakt omdat hij en sterk is en goeie dribbel heeft.

[Voor 40% gewijzigd door KontI op 11-10-2013 18:35]


 • SuperVeloce
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 22:06
had ik maar 150k, dan had ik eindelijk Dani Alves haha... ik heb 93,500k.. maar mensen hebben toch steeds iets meer coins, heb nu zo'n 27k nodig..had IF Koke verkocht voor 32k, maar kom nog steeds tekort :P

 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
Check dit dan. Al 6 kaarten gezien met dit bedrag.

[Voor 3% gewijzigd door goosche op 18-10-2013 12:45]


 • SuperVeloce
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 22:06

 • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 21:58
Vandaag mn 2de team een upgrade gegeven, was Navas helemaal zat. (wat een mietje)
Overgestapt op een kleine hybrid.

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


 • shoombak
 • Registratie: September 2008
 • Niet online
Casual Ruud schreef op zondag 20 oktober 2013 @ 14:52:
Ik heb inmiddels ruim 200.000 coins dus ik dan bijna Aguero kopen. Heeft iemand ervaring met Aguerro in Fut 14? In Fut 13 had ik hem ook, wel goede speler maar toen vond ik hem tegenvallen voor de coins.

Twijfel daarom heel erg of hij nu de coins waard is.
Als ik Aguerro niet neem, kan ik voor die coins ook Toure en Van Persie kopen.

Wil Serie A team dan omruilen voor zoiets.

http://www.futhead.com/14/squads/1465927/# Of dan RvP ivm Aguerro en Toure ipv Garcia.
De NIF variant vind ik meh
Sturridge doet het veel beter naast IF Lukaku

 • Luxicon
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 18-07-2021
Dit is mijn tweede Liga BBVA team, hier voetbal ik meestal mee tot op heden. Dat voetbalt erg fijn, al heb ik nog niet een opstelling met buitenspelers en gewone CM's geprobeerd, dat komt nog. Dit is een erg goedkoop team, maar toch goed.


http://www.easports.com/n...howoffId=cQMAnCmAnKmdj:pc

Dit is m'n eerste Liga BBVA team. Alves komt er binnenkort bij. daarna ga ik kijken naar centrale middenvelders en buitenspelers om zo met een andere opstelling te kunnen spelen.


http://www.easports.com/n...howoffId=dnmBvbqSnKmdr:pc

...


 • Jaap.
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 24-05 14:26
Het nieuwe TOTW:


En nu maar hopen op geluk in de pakjes vanavond, zou toch aardig zijn om een Zlatan, Hazard of Ozil te krijgen :9~

[Voor 28% gewijzigd door Jaap. op 23-10-2013 17:09]


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
VICECITY schreef op donderdag 24 oktober 2013 @ 22:21:
Sommige mensen bieden heel veel munten aan op marktplaats.. hoe komen hun aan die munten ?
Hacks, autobuyers ect

Bied net op Silva en opeens is het aanbod gesloten 9.8k kwijt. Er zijn altijd wel van die lame honden die de game lopen teverpesten.


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
Correct anders zou ik ook deze speler krijgen.


Gister zijn er ook een aantal accounts gehacked. Als ik jullie was even alle wachtwoorden veranderen ect.


[Voor 62% gewijzigd door goosche op 25-10-2013 15:56]


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
Kom deze teams tegen. Echt vies gewoon en alleen maar hoge ballen geven en lop pasjes. Maar ik win ze wel :) • shoombak
 • Registratie: September 2008
 • Niet online
Ferdi_lwd schreef op donderdag 21 november 2013 @ 08:34:
Ik kan geen spelers meer vinden in de web app, of iphone app...
haha als dat alles is, ik kan al sinds de release geen spelers verkopen die niet direct verkocht worden bij de eerste auction :') Heb dus maximaal verlies aangezien de prijzen gekelderd zijn sinds de release.


 • Hoyden
 • Registratie: December 1999
 • Laatst online: 25-05 21:58
Ik speel al een tijdje FUT op de iPad. Vind het wel grappig spelen. Heb laatst een klapper gemaakt met TOTW Robben. Verkocht voor 2.6 milj.
Daarnaast een keer Bale aangetroffen en verkocht voor 700k.
Spaans team:Ajax:


Inter:

[Voor 36% gewijzigd door Hoyden op 10-12-2013 21:26]


 • Terranova
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 01:23
Anoniem: 562029 schreef op woensdag 01 januari 2014 @ 23:57:
iemand al een extreem duur pakje gekocht van 100k?
Staat dat er goede spelers in zitten, maar ben er al vaker ingetrapt.
Was gewoon benieuwd.


Oordeel zelf >:)

 • iRobert
 • Registratie: Augustus 2012
 • Laatst online: 23:44
Speel nu met nani, maar nog te weinig om een oordeel te hebben.

Opstelling is al volgt


[Voor 40% gewijzigd door iRobert op 03-01-2014 14:32]


 • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 21:58
mijn teams op dit moment ( PS4 ):
Vooral mijn duitse team is machtig goed, Neuer TOTY is een beest }:O


-

[Voor 20% gewijzigd door Punkbuster op 22-01-2014 15:53]

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


 • ironpino
 • Registratie: November 2011
 • Laatst online: 00:44
Ik heb momenteel een hybride team. Van PSG en serie A voetballers.
Zie hieronder:

Van links naar rechts zijn dit, Cavani, Ballotelli, Lavezzi, Matuidi, Tevez, Candreva, Maxwell, Thiago Silva, Chiellini, Maicon en Sirigu.

Speel 4-4-2. Wel een fijne opstelling, alleen zou ik graag willen dat mijn LM en RM automatisch wat meer de diepte opzoeken. Ze blijven nu beetje hangen en maken de loopbewegingen naar voren niet echt.
Is dit nog in bepaalde instellingen te wijzigen ofzo?

[Voor 3% gewijzigd door ironpino op 25-01-2014 18:51]

* PSN: Iron_Pino * Steam: Ironpino * Origin: Ironpino * Uplay: Ironpino * Xbox: IronPino X *


 • Casual Ruud
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 00:01
Denk je dat Suarez nog een IF krijgt dan? Heeft gisteren toch maar 1 keer gescoord?

Heb nu mijn bundesliga team compleet, gisteren ook naar D1 gepromoveerd. Speelt erg fijn. Ideale combi voor pace en heading abuse :D.Heb nu zo'n 100k en ben een beetje aan het prutsen op futhead voor een tweede team. Wil eigenlijk een hybrid met Kompany, Ramos, Touré, Di Maria en Falcao, zoiets als http://www.futhead.com/14/squads/5939608/ maar krijg het niet voor elkaar. Eventueel een andere spits mag ook, maar wel vergelijkbaar met Mandzukic en Falcao, statische spits met hoge finishing en kopsterk.

Iemand suggesties?

PSN: CasualRuud - The Division


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
oK TNX ik verkoop hem meteen samen met rooney en RVP.

RVP meteen verkocht 120K 8)

Gister IF Balotelli gekocht wat een beest 5 goals in 2 matches oOo *O* :)F :Y


January Transfer WindowIn: Bertrand Traoré (Association Jeunes Espoirs De Bobo-Dioulasso, Free), Nemanja Matic (Benfica, £22m), Mohamed Salah (Basle, £11m).
Out: Juan Mata (Manchester United, £37.1m), Kevin de Bruyne (Wolfsburg, £17m), Sam Walker (Colchester, Free), Patrick Bamford (Derby County, Loan), Josh McEachran (Wigan, Loan), Ryan Bertrand (Aston Villa, Loan), Nathaniel Chalobah (Middlesbrough, Loan), Kenneth Omeruo (Middlebrough, Loan), Bertrand Traoré (Vitesse Arnhem, Loan), Michael Essien (AC Milan, Undisclosed). EVERTON IN Aiden McGeady (Spartak Moscow, (£1.7m)

[Voor 67% gewijzigd door goosche op 29-01-2014 14:42]


 • chengbondkwok
 • Registratie: Februari 2011
 • Laatst online: 27-05 12:35


Dat ik die wedstrijd met 2-2 eindig noem ik nog een wondertje. Alleen maar lobpasses, rammen naar voren en ultraverdedigend op de counter. En dit is divisie 3 ;(

 • FiXeR.nl
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online
Ik speel soms wel 4 wedstrijden achter elkaar met dezelfde speler. Ik wissel ze pas als ze minder dan 78 procent conditie hebben.

:P

 • SR8
 • Registratie: Oktober 2004
 • Niet online
Voor wie op de upgrades van vandaag zat te wachten:

http://i.imgur.com/JyR9jOS.jpg

 • Terranova
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 01:23
Verkoop ik mijn suarez(88) krijg ik dit uit de pakjes van dat geld


:D

Anoniem: 492738

Blijkbaar twee rare gold pakketjes gekregen bij het inloggen op de FUT website vandaag.
Heb een Bundesliga team.
Alle spelers die je in die pakketjes krijgt zijn untradeable, had geen goeie hoop (zoals altijd).
Maarrrrr, kreeg SIF Reus! Past dus perfect in mijn Teampje en kan de NIF Reus dus lekker verpatsen!
Mag ik eindelijk ook eens geluk hebben!

[Voor 10% gewijzigd door Anoniem: 492738 op 05-04-2014 11:39]


 • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 21:58
Paar kleine veranderingen in me main team:

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


 • Punkbuster
 • Registratie: November 2008
 • Laatst online: 21:58
Hitte vannacht dit pakket [een `15K TOTS pack..] >:)

[Voor 33% gewijzigd door Punkbuster op 27-04-2014 06:50]

Intel Core i7 8700K | ASRock Z370M-ITX/ac | Corsair Vengeance LPX 3200Mhz | MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Vlassie1980
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 00:00
Ben ik de enige die hier last van heeft? En hoe lang gaat dit geneuzel nog duren? :X
Dit duurt nu al meerdere dagen en ik zou het toch wel leuk vinden om @ work in de pauze wat te kunnen FUT-en.Heb het al in meerdere browsers geprobeerd.

[Voor 7% gewijzigd door Vlassie1980 op 05-05-2014 12:52]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SR8
 • Registratie: Oktober 2004
 • Niet online
Refresh is het enige wat hier werkt. Zo net iets van 3 minuten zitten refreshen voordat het me eindelijk lukte. :D

Edit:Dat verklaart al een boel. Is van 26 april.

[Voor 39% gewijzigd door SR8 op 06-05-2014 18:23]


 • dutchgio
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 01:42
RiemerDas schreef op donderdag 22 mei 2014 @ 17:56:
[...]


Ik speelde in mijn Bundesliga team eerst ook met Lahm maar vind zelf Pisczeck beter. Is sneller en langer en heeft H/H workrates. Heb nu zelf TOTS Robben, TOTS Reus en TOTS Lewandowski voorin staan. Dat speelt wel fijn!
Ik heb nu dit:
Voor TOTS is het nog wat te vroeg, tenzij ik zelf de oliesjiek uit ga hangen en een flinke investering doe >:)
GroBkreutz kost me te veel conditie kaarten, dus die vervang ik vaak voor Hoilett.
Daar moet op den duur eigenlijk een flank speler type Reus komen te staan :*)
Centraal kan ik ook versterking zoeken, zodat Bender naar CWM kan.
Herrmann(RCM) heeft op de een of andere manier een contract van 90+, dus die speelt altijd ;)
Heb ook Sidney Sam, een betere flankspeler. Helaas zijn er geen RM > CM kaarten anders had ik die gebruikt.
Verdediging staat stevig, op de rechtsback na dus. Daar moet dus Piszcek komen, en misschien op termijn Lahm, maar die is nu te duur.

Wissels zijn van alles en nog wat, door die gratis pakketjes een overvloed aan niet-verkoopbare gouden spelers gekregen ;)

@Mversteeg
Ik zou met 4 verdedigers spelen. Tenzij je een Nederlands elftal hebt :+

 • BinaryRun
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 22:18
Ik zit eraan te denken om dit team te naken, wat denken jullie:


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Terranova
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 01:23
Heerlijk EA

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • BinaryRun
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 22:18
Update:Wat vinden jullie? Als ik dit team bouw dan ga ik uiteraard alle NIF later nog upgraden naar hun TOTS versie, maar wil eerst kijken of het lekker speelt.

Anoniem: 492738

Beetje jammer dit....
Kan er dus helemaal niets mee!

[Voor 11% gewijzigd door Anoniem: 492738 op 25-06-2014 08:06]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Remcom00
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 25-05 13:29

Remcom00

hij is gek

MyUtd4Life schreef op maandag 30 juni 2014 @ 02:42:
Aantal leuke spelers, alleen het is zeer jammer dat je de 99/100 chemistry niet haalt.
Zelf zou ik je centrale verdedigingsduo vervangen door Zapata en Thiago Silva, Sirigu op doel zetten en Guarin als CDM gebruiken, dan krijg je namelijk wel volledige chemistry. Dan kan je zelfs met wat sparen Martinez TOTS nemen ;)

Zie: http://www.futhead.com/14/squads/13875445/
Klopt, heb er nu dit van gemaakt.
Martinez TOTS ga ik misschien ook nog halen want de iMOTM is al niet normaal :9~ .
Heb nu dit team:


Vind eigenlijk alleen Falcao wat tegenvallen tot nu toe, al in 3 team gebruikt maar ik ben niet overtuigd.
Misschien dat ik er een 4-5-1 van maak.
Dit team zou ik ook nog kunnen bouwen:

hoidoei


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • BinaryRun
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 22:18
Wel team lijkt jullie beter / leuker om meer te spelen:

]

ofHet eerste team had ik, het tweede wil ik gaan maken. Vooral omdat ik verdedigend geen goede speler ben.

 • Remcom00
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 25-05 13:29

Remcom00

hij is gek

Ben van plan een nieuw Serie A team te bouwen op basis van Cerci en een aantal spelers die ik al had (Abate, Handanovic, Chiellini, Vidal, Cuadrado, Gerivnho).
Ben nog niet helemaal zeker over het middenveld, wat zouden jullie evt. aanpassen?
http://www.futhead.com/14/squads/14616374/

hoidoei


 • Remcom00
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 25-05 13:29

Remcom00

hij is gek

Da's inderdaad wel een goeie :).
Heb Cerci nu op CAM gezet omdat hij toch wat Strength en Heading mist, en iMOTM Higuain op ST omdat die helemaal niet duur is en een vriend van me heeft m ook, leek me wel een goede card.
Ook Hernanes ipv Vidal, vind Hernanes toch wat beter spelen (Vidal merk je vrij weinig van, zal wel aan mij liggen maar ik heb m al in 2 a 3 teams gebruikt), zorgt ook voor iets betere chem.

hoidoei


 • Remcom00
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 25-05 13:29

Remcom00

hij is gek

Buffon heb ik ook maar ik heb het idee dat Handanovic beter is in het vangen van onmogelijke ballen, maar dat kan ook komen omdat ik 2 teams met ongeveer dezelfde verdedeging heb en hij daar een betere chem heeft tov Buffon.

Nog een leuke hybrid gebouwd, wou m origineel met IF Drogba en Terry en TOTS Azpulicueta en Aurier doen maar de prijzen op PC stijgen weer de pan uit, dus die koop ik later misschien nog.

Ik heb wel iMOTM Aurier maar die is ongeveer net zo goed als Richards met een iets mindere chem.

Het ander team met Cerci is ook nog niet helemaal af omdat de prijzen zo hoog zijn, verdedeging is iets anders en ik heb voorlopig nog Kaka op CAM staan.

hoidoei


Anoniem: 615693

LM: Misschien Jesé Rodriguez? Toch een goed spelertje met veel snelheid en een actie.
Ik zou verder voor 4-1-2-1-2 gaan, maar dat is gewoon persoonlijk. Dan Mata CAM en Santi CVM. Piqué erin voor Martinez, ook persoonlijk. Casillas inderdaad voor Valdes.

Dan mijn team ook maar posten, speel op PC en xbox maar xbox is slecht, dus heb die van pc maar gedaan:


Ik heb ook een probleem met fifa 14 op pc, kan het niet meer spelen. Krijg de foutmelding E0001, weet iemand wat dat inhoud? Heb al op internet gezocht maar veel wijzer werd ik niet.

[Voor 42% gewijzigd door Anoniem: 615693 op 21-08-2014 14:12]


 • goosche
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 18:12
Im back in the game *O* _O- oOo :)F :Y met dit team. Zwaar OP!!! 8) Zit hier op het forum trouwens iemand met de naam crazy monkey?


Pagina: 1

Let op:
Wil je in de spelerstabel stuur dan de TS een DM, post dat soort info niet in het topic.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee