Toon posts:

[MMO] Het grote World of Tanks topic - Deel 36 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 23 Laatste
Acties:
 • 53.922 views

 • psychoclown
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 26-05 15:43
Mede-auteur:
 • ShockWave
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 02-05 18:45

ShockWavehttp://tweakers.net/ext/f/v5zlrkFQhdc3aSZyU38XvYUI/full.png
De gameplay valt te vergelijken met die van een FPS maar dan met tanks, een soort Battlefield zonder infanterie. Wanneer je voor het eerst inlogt in het spel zul je zien dat er een aantal tanks in je garage staan. Het betreft hier light tanks uit elke op dit moment speelbare landen. Elk land heeft zijn eigen tank tree, deze tree bestaat naast light, medium en heavy tanks ook uit tank destroyers en SPG's. Om een tank te kopen heb je 2 dingen nodig: experience en credits. Deze zijn te verdienen door aan battles mee te doen.

Net zoals veel MMO's werkt het spel met een experience system. Met elke battle waar je aan meedoet verdien je experience. Deze experience verdien je door vijandelijke tanks te beschadigen of te detecteren (scouten). Vervolgens kun je deze experience uitgeven om je huidige tank te upgraden of misschien wel om te sparen om een betere tank te kopen. Zie voor gedetailleerde uitleg het kopje Experience.
Het spel is opgebouwd uit verschillende "Tiers" (lees: levels), elke keer als je een beter tank koopt wordt je weer in een betere tier gezet waardoor je weer andere tanks en betere tegenstanders tegenkomt. Als je een tank uit Tier 2 hebt zul je bijvoorbeeld tanks uit Tier 2 en hooguit Tier 4 tegenkomen, dit is ingebouwd om het spel eerlijk en leuk te houden. Er zijn echter uitzonderingen zoals voor (bepaalde) Light tanks of SPG's (artillery).

Het is de bedoeling dat je samen met je team het vijandelijke team uitschakelt of hun basis overneemt. Op dit moment is het mogelijk om met tanks uit Duitsland, Rusland, Amerika, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en China het slagveld te betreden. In je team kunnen tanks uit elk land zitten, het is dus niet zo dat je als Duitse tank alleen tegen tanks uit Rusland en Amerika kunt vechten. Het spel zit strategisch in elkaar en rushen heeft in veel gevallen ook weinig nut, er is een map ingebouwd in het spel en door het gebruik van de CTRL knop en je muis kun je punten op de kaart aanklikken om zo je teammaten te seinen (een artillery bijvoorbeeld).

De game is gebaseerd op zogenaamde microtransacties, kleine uitgaven binnen het spel. Daarvoor moet je wel eerst gold kopen, dit kan op de site wanneer je inlogd. Met het gold kun je verscheidene dingen doen, zo kun je premium tanks aanschaffen, Premium Account inschakelen, garage uitbreiden en nog veel meer.
Op dit moment zijn de volgende gold packs beschikbaar:
 • 30000 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif - € 99.95
 • 14500 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif - € 49.95
 • 5500 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif - € 19.95
 • 2500 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif - € 9.95
 • 1500 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif - € 6.95
Er zijn genoeg mogelijkheden om te betalen van CC tot Paypal tot iDeal en zelfs met de telefoon.


Retailbox

Sinds begin dit jaar (2013) is de Retailbox niet meer te koop, waarom deze niet meer leverbaar is of de box mogelijk weer leverbaar wordt is niet bekend.

Invitation code (enkel te gebruiken op nog niet bestaande accounts):
 • 3 dagen premium account
 • 1000 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif
Bonus code (werkt zowel op oude als nieuwe accounts):

System Requirements

Minimum settingsMedium settingsMaximum settings
Operating system:
Windows 2000/XP/Vista/7
Processor:2.2 GHz3 GHzDualcore 3 GHz
Geheugen:1.5GB / 2GB2GB / 3GB 4GB of meer
Videokaart:Nvidia 6600GT
ATI X800
Nvidia 8600GT
ATI HD3850
Nvidia 9800
ATI 4850
Internet connection:128 Kbps128 Kbps1024 Kbps of meer (voice chat)

http://tweakers.net/ext/f/9utWK1uMGZxMJfDQ8ORFe1sZ/full.png
World of Tanks is een free to play MMO maar berust op zogenaamde microtransacties. Je koopt dan gold wat je ingame kan besteden aan een verscheidenheid aan dingen, van 100% crew tot equipment. Daarnaast kun je ook een Premium Account kopen. Dit biedt een aantal voordelen, zo kun je een Platoon maken (om er een te joinen heb je geen Premium Account nodig) en krijg je per battle 50% exp en credits.

Er zijn verschillende lengtes waaruit je kan kiezen:
 • 12 maanden - 24000 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif
 • 6 maanden - 13500 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif
 • 30 dagen - 2500 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif
 • 15 dagen - 1250 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif
 • 3 dagen - 650 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif
 • 1 dag - 250 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gifhttp://tweakers.net/ext/f/ZXCHihI7fyW26ihBgwOCPsWS/full.png
World of Tanks is een game waarbij je inlogged en na het selecteren van een tank vrij snel een battle in kunt stappen. Dit is ooit begonnen met enkel de Random battles maar daar zijn later de Assault en Encounter gamemodes nog aan toegevoegd. Daarnaast zijn er ook nog Tank Company en Clan War battles.
Wargaming is nog van plan nieuwe gamemodes te introduceren zoals Garage battles.


Beschikbare gamemodes

Random
In this game mode there are two bases. You must either eliminate the opposing team or capture their base within 15 minutes to be victorious.
Assault
In this game mode the one base on the map belongs to the defending team. The attacking team has no base at all and its mission is to either capture the enemy team's base or to destroy their tanks. The battle time limit is reduced to 10 minutes for this game mode.
Encounter
In this game mode there is one base, under neither teams control at the start, and the teams spawn at opposing sides of the map from it. The goal is to either capture the base or destroy all enemy tanks. When tanks of both teams are in the base capture circle, no capture takes place. As usual, the capture bar can also be reset by damaging the vehicles in the capture circle.
Tank Companies
In this battle version, players with a premium account can form their own team by inviting friends or allowing random players to join their company. Team rosters are built using a point system. After forming your team, it will be placed into the Tank Companies Matchmaker. Companies are available in 4 divisions. Junior, Medium , Champion and Absolute.
Clan Wars
The Global Map is Clan Wars' theater of operations, divided into provinces currently limited to Europe, The Middle East, Northern and Western Africa. The gameplay of this mode is based on the strategic struggle between clans for ownership of provinces on the Global Map.

http://tweakers.net/ext/f/JKjGUOMA9MuygqlfhhIlDLWK/full.png
Trainen
Als je een nieuwe tank aanschaft kun je kiezen uit verschillende crew statussen, 50% (gratis) 75% (20k credits per crewmember) en 100% (200 goud per crewmember), dit heeft effect hoe je tank rijdt, hoe snel het reloaden gaat, hoe snel je aimed en hoe zuiver je schiet. Een crew die nog geen 100% is train je door er games mee te spelen (Het crewtrainen gaat sneller met een premium account).

Secondary skills
Zodra een crewmember de 100% bereikt is het mogelijk een secondary skill of perk uit te kiezen, er is onder andere de keuze uit Cammo / Firefighting / Repair. Dit begint op 0% en gaat door tot 100%, het effect van deze secondary skill op de uiteindelijk uitvoering ervan wordt gemiddeld over de complete crew (Dus als je 2 crew members op 100% voor cammo hebt, en de andere 3 heb je voor iets anders getrained is je tank dus geskilled voor 40% op Cammo) . Zodra je 100% bereikt op een secondary skill kun je een volgende kiezen (Het is dus mogelijk om meerdere secondary skills op een crewmember te hebben). Het beste is om alle crewmembers dezelfde skill te laten trainen voor het beste resultaat. Tegenwoordig zijn er een groot aantal skills en perks voorhanden om je crew nog veel specifieker verder te kunnen trainen. Mocht je vragen hebben over welke het beste bij jouw speelstijl of tank past stel de vraag in dit forum.

Omtrainen
Een tank crew moet getrained zijn voor het gebruik van een bepaalde tank, in een andere tank krijgen ze een penalty waardoor ze extreem veel slechter werk leveren! In de Personal File van een crew member kun je vinden voor welke tank een crew getrained is. Als je in hun File naar training gaat, kun je de persoon omtrainen naar een andere tank van dezelfde klasse, als een crew member op 100% zit, zal de retraining die 20.000 credits kost, een drop van 10% naar 90%, dit betekent dus dat de crew voor de nieuwe tank op 90% kennis zit, een gratis retraining zal ze naar 75% terugbrengen. Als je echter naar een andere klasse tank gaat (Bijvoorbeeld SPG > Heavies), zal de drop groter zijn, voor 20.000 credits zal hij terugvallen naar 80%, en voor niks naar 60% van de huidige crewexperience. Zodra de crew geretrained is, is hij te gebruiken in de nieuwe tank, de secondary skills blijven bij de retraining behouden! en deze zullen dus effect hebben op de tank.

Verschillende typen Crew
http://tweakers.net/ext/f/yNdcKQImFA7C3HNCxajo68uC/full.pngDe Commander is verantwoordelijk voor het spotten van enemy tanks. Ze hebben eveneens invloed op de view range van je tank, hoe hoger het level van de Commander hoe hoger je view range. Daarnaast geeft hij bonussen aan de primaire skill van de crew. Wanneer de Commander dood is worden er geen bonussen uitgedeeld en neemt je view range af.
http://tweakers.net/ext/f/0IszGNrzLwItukbACqW5H5F4/full.pngDrivers zijn verantwoordelijk voor de controle over je tank. Hoe hoger de skill van de Drivers hoe fijner je bochten kunt nemen en met minimale snelheidsverlies. Daarnaast zul je met een betere Driver sneller kunnen accelereren. Wanneer de Driver dood is heeft dit een negatieve invloed op de maximum snelheid, traverse speed en acceleratie van je tank.
http://tweakers.net/ext/f/WZvFuTeJxCSY3ONf8417qm0C/full.pngDe Loaders zijn verantwoordelijk voor de tijd van het laden en bepalen dus eigenlijk voor een deel je RoF (rate of fire). De dood van één of beide Loaders heeft een lagere RoF ten gevolge. Daarnaast zal het laadproces mogelijk gereset worden wanneer één of beide gedood worden tijdens het laden.
http://tweakers.net/ext/f/RVxC4X4c2wyAsncdNCKqC1Mt/full.pngDe Gunner is verantwoordelijk voor het aimen en vuren van de tank. Het aimen zal sneller gaan als de Gunner een hoger level heeft. De dood van een Gunner heeft als gevolg dat de aim tijd toeneemt. Wanneer een Gunner dood gaat wanneer je aan het aimen was dan kan dit mogelijk gereset worden.
http://tweakers.net/ext/f/PCSCqj2pyp3wtHAeH5bq8sYW/full.pngRadio Operators onderhouden de contacten met de allies en effectief tot hoe ver je je medespelers op de minimap kunt zien. Op de basis skill van 50% zal de radio range op 75% zijn werk doen. Wanneer de Radioman neergeschoten wordt zal de radio range afnemen tot 50%.http://tweakers.net/ext/f/GSsvV764fJEcc5ndqj5ylO1y/full.png
Er zijn in World of Tanks 2 soorten experience: tank gebonden experience en free experience. Tank gebonden experience is niet vrij te besteden en geldt enkel voor de tank waarmee je het verkregen hebt.

Experience vergaar je door deel te nemen aan battles. Tanks beschadigen, scouten (spotten) en cappen (basis overnemen) leveren experience op. Het team heeft ook een gezamelijke pot met exp die groter wordt naarmate meer damage overall gedaan wordt en dit wordt eveneens verdeeld over elke speler in je team. Cappen wanneer er nog een redelijk aantal van de tegenstander leeft terwijl je team sterk genoeg is levert je dus beduidend minder experience op. Hoe meer damage je doet hoe meer experience je vergaard dit omdat er geen kill bonus bestaat.

Free experience verkrijg je gratis bij elke battle die je speelt. Je ontvang 5% free experience van de experience die je in de battle verdient hebt. Dit vrije exp kun je, zoals de naam al doet vermoeden, ook vrij besteden op elk van je tanks. De meesten die al langer spelen gebruiken het gespaarde free experience voor upgrades voor volgende tanks, op die manier kun je je tank vaak al helemaal upgraden bij aanschaf.

Wanneer je je tank elite maakt, dit wil zeggen alle upgrades gekocht die er te kopen zijn voor de desbetreffende tank, kun je het verkregen exp om laten zetten in free experience door middel van gold. De ratio om om te zetten ligt op 25 exp voor 1 gold. Ook kun je ervoor kiezen om alle exp die je binnen krijgt met de tank om te laten zetten naar experience van de crew waardoor deze sneller levelt (Accelerate Crew Training). Dit kan echter ook alleen wanneer de tank elite status heeft.
http://tweakers.net/ext/f/T5i8NKMYCE7r8u62E5aj3swt/full.png
Een overzicht van de volledige tank trees die zich op dit moment in het spel bevinden:
German Tanks Full
French Tanks Full
USA Tanks Full
USSR Tanks Full
British Tanks
Chinese Tanks

http://tweakers.net/ext/f/Tn3QsLFnovFPXOdsH11bnSn9/full.png
Battle hero achievements worden uitgedeeld aan, zoals de naam al doet vermoeden, de spelers die bepaalde doelen hebben gehaald en daarmee heroes van de battle waren. Per battle kan er van elke achievement maar één zijn die de achievement gehaald heeft, wel kun je meerdere achievements in één battle verkrijgen. Deze achievements leveren tevens meer credits op.

http://wiki.worldoftanks.eu/images/b/b6/Supporter.pngConfederate
Hit more enemy vehicles than any other player on your team (at least 6), which are subsequently destroyed by another player.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/0/0d/Defender.pngDefender
Reduce the amount of enemy capture points on a friendly base by 70 or more.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/7/77/Invader.pngInvader
Capture the maximum number of points from the enemy base, but not less than 80. The achievement is granted on successful base capture, including only the points that were part of the base capture.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/6/69/Scout.pngScout
Detect more enemy tanks and self-propelled guns than anyone else on your team (at least nine). The achievement is granted to the winning team only.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/8/8f/Sniper.pngSniper
Achieve at least 85% hits out of a minimum of ten shots fired with the potential damage of 1,000 HP and more. No team hits allowed, non-penetrating hits included.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/7/76/Steelwall.pngSteel Wall
Receive the most hits (at least 11) of any player on your team, with potential damage of at least 1,000 HP, and survive.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/9/97/Warrior.pngTop Gun
Destroy more enemy vehicles than any other player on your team (at least 6).
http://wiki.worldoftanks.eu/images/2/2a/Evileye.pngPatrol Duty
Awarded to the player who helps the team damage at least six enemy vehicles by highlighting them. The tanks must be highlighted only by you when they take damage.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/c/c8/MedalBrothersInArms.pngBrothers in Arms
Awarded to a platoon in which all platoon members destroy at least 3 enemy vehicles and survive in battle. Each platoon participant receive this title.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/6/6c/MedalCrucialContribution.pngCrucial Contribution
Awarded to a platoon which destroyed at least 12 enemy vehicles in one battle. Each platoon participant receive this title.http://tweakers.net/ext/f/aJysRLpFrauANgGZBpuAvfxq/full.png
Epic achievements zijn speciale medals die je kunt verdienen door bepaalde doelen te halen. Deze zijn net wat lastiger dan Battle Hero achievements maar worden niet publiekelijk aan het eind van een potje in het resultatenscherm getoond.

http://wiki.worldoftanks.eu/images/b/b0/MedalBillotte.pngBillotte's Medal
Awarded to players who destroy at least one enemy vehicle and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/f/f0/MedalBrunoPietro.pngBruno's Medal
Awarded to players who destroy three or four enemy vehicles and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/d/d1/MedalBurda.pngBurda's Medal
Awarded for the destruction of five or more enemy self-propelled guns with a tank or Tank Destroyer.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/3/3a/MedalDeLanglade.pngde Langlade's Medal
Awarded to the player who destroys four or more enemy vehicles that were in the process of capturing the player's base.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/c/cc/MedalDumitru.pngDumitru’s Medal
Awarded for the destruction of four enemy self-propelled guns.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/e/e7/MedalFadin.pngFadin's Medal
Awarded for destroying the last enemy vehicle in the battle with the last shell remaining in the player's tank.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/3/3a/MedalHalonen.pngHalonen's Medal
Awarded for destroying three or more enemy vehicles with a Tank Destroyer. The targets must be at least two tiers higher than the player's vehicle.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/7/75/MedalKolobanov.pngKolobanov's Medal
Awarded to a player who stands alone against five or more enemy tanks or Tank Destroyers and wins.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/c/c5/MedalLehvaslaiho.pngLehvaslaiho’s Medal
Awarded for destroying two enemy vehicles with a medium tank. The targets must be at least two tiers higher than the player's tank.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/0/04/MedalNikolas.pngNichols’ Medal
Awarded for destroying four or more enemy vehicles with a medium tank. The targets must be at least two tiers higher than the player's tank.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/2/2b/MedalOrlik.pngOrlik's Medal
Awarded for destroying three or more enemy tanks or Tank Destroyers. The targets must be at least two tiers higher than the player's vehicle.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/5/5f/MedalOskin.pngOskin's Medal
Awarded for destroying three or more enemy vehicles with a medium tank. The targets must be at least two tiers higher than the player's tank.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/0/01/MedalPascucci.pngPascucci’s Medal
Awarded for the destruction of three enemy self-propelled guns.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/e/e8/MedalLafayettePool.pngPool’s Medal
Awarded for destroying 10 or more enemy tanks and self-propelled guns with any vehicle. The targets must be at least tier four enemy vehicles.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/f/f8/MedalRadleyWalters.pngRadley-Walters’ Medal
Awarded to players in the 5th or higher tier for destroying 8 or 9 enemy vehicles in one battle.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/c/cf/HeroesOfRassenay.pngRaseiniai Heroes' Medal
Awarded to a player who destroys single-handedly all enemy vehicles (at least 14 vehicles).
http://wiki.worldoftanks.eu/images/a/ab/MedalTamadaYoshio.pngTamada Yoshio Medal
Awarded to a player who destroys at least three Self-Propelled Guns while driving a light tank, and survives the battle. The targets must be at least two tiers higher than the player's tank.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/a/a1/MedalTarczay.pngTarczay’s Medal
Awarded to players who destroy at least five enemy vehicles and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/8/8c/MedalBolter.pngBoelter's Medal
With the release of Version 0.8.0, this medal is no longer being awarded. Awarded for destroying 7 or more enemy tanks and self-propelled guns with a tank or Tank Destroyer in one battle. The targets must be at least tier four or higher.http://tweakers.net/ext/f/bEvXP8ie1yloIsmveRZ6Ni7Z/full.png
Medals zijn zoals de achievements in veel andere games. Je hebt 4 gradaties per medal waarbij het oplopend in moeilijkheid is om ze te behalen.

Abrams' Medal
• Class IV - 10 victories
• Class III - 100 victories
• Class II - 1,000 victories
• Class I - 10,000 victories
Carius' Medal
• Class IV - destroy 10 vehicles
• Class III - destroy 100 vehicles
• Class II - destroy 1,000 vehicles
• Class I - destroy 10,000 vehicles
Ekins' Medal
• Class IV - destroy 3 (tier 8, 9, 10) vehicles
• Class III - destroy 30 (tier 8, 9, 10) vehicles
• Class II - destroy 300 (tier 8, 9, 10) vehicles
• Class I - destroy 3,000 (tier 8, 9, 10) vehicles
Kay's Medal
• Class IV - battle hero 1 time
• Class III - battle hero 10 times
• Class II - battle hero 100 times
• Class I - battle hero 1,000 times
Knispel's Medal
• Class IV - damaged 10,000 HP
• Class III - damaged 100,000 HP
• Class II - damaged 1,000,000 HP
• Class I - damaged 10,000,000 HP
Lavrinenko's Medal
• Class IV - reducing 100 capture points of a friendly base
• Class III - reducing 1,000 capture points of a friendly base
• Class II - reducing 10,000 capture points of a friendly base
• Class I - reducing 100,000 capture points of a friendly base
Leclerc's Medal
• Class IV - 100 capture points
• Class III - 1,000 capture points
• Class II - 10,000 capture points
• Class I - 100,000 capture points
Popel's Medal
• Class IV - detect 20 vehicles
• Class III - detect 200 vehicles
• Class II - detect 2,000 vehicles
• Class I - detect 20,000 vehicleshttp://tweakers.net/ext/f/VldpTDnQY5F7F3imToJjCvKX/full.png
Special Achievements of Titles of Honor variëren een beetje in wat ze doen. De ene is net als een Medal en kun je maar één keer verkrijgen. Anderen werken met een combo's waarbij ook een record wordt bijgehouden.

http://wiki.worldoftanks.eu/images/e/ec/Invincible.pngInvincible
Survive 5 or more battles without taking any damage, not including battles fought using self-propelled guns (the icon displays the longest sequence).
http://wiki.worldoftanks.eu/images/1/19/Kamikaze.pngKamikaze
Destroy a higher-tier enemy vehicle by ramming it. You can only earn this achievement once per battle. The icon in the service record displays the number of times the achievement was awarded.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/2/28/ArmorPiercer.pngMaster Gunner
Achieve at least five penetrating hits in a row against enemy vehicles. A miss, non-penetration or ricochet breaks the sequence (the icon displays the longest sequence).
http://wiki.worldoftanks.eu/images/b/be/TankExpert.pngMaster Tanker
Destroy at least one of every type of enemy vehicle currently available in the game. In the event that new vehicles are added to any tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/d/db/Mousebane.pngMouse Trap
Destroy 10 or more PzKpfw VIII Maus tanks. The icon in the service record displays the number of times the achievement was awarded.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/e/e7/Raider.pngRaider
Capture the enemy base and remain undetected during the entire battle. The icon in the service record displays the number of times the achievement was awarded.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/1/10/HandOfDeath.pngReaper
Destroy three or more enemy vehicles in a row with a single round each. The achievement is granted on completion of the sequence. The sequence can be continued in the next battle fought on any vehicle. The icon in the service record displays the longest sequence.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/d/dc/TitleSniper.pngSharpshooter
Hit an enemy vehicle ten or more times in a row without missing. The results of the next battle in a row using any vehicle also count towards this number, unless the sequence is broken by a miss. The icon in the service record displays the longest sequence.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/7/7e/Diehard.pngSurvivor
Survive 20 or more battles. Battles fought using self-propelled guns do not break the sequence, but are not included either.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/4/44/Beasthunter.pngHunter
Destroy 100 or more of the following tanks: Jagdpanther, Jagdtiger, PzKpfw V Panther, Panther-M10, Panther II, PzKpfw VI Tiger, PzKpfw VI Tiger (P), PzKpfw VIB Tiger II, Löwe, GW Panther, GW Tiger, Jagdpanther II and 8.8 cm PaK 43 Jagdtiger
http://wiki.worldoftanks.eu/images/7/72/Sinai.pngThe Lion of Sinai
The Lion of Sinai - Destroy at least 100 tanks of the IS series, and vehicles based on their chassis: IS, IS-3, IS-4, IS-6, IS-7, IS-8, ISU-152, Object 704, Object 261 or Object 268
http://wiki.worldoftanks.eu/images/3/3f/Bombardier.pngBombardier
Awarded to the player who destroys two or more vehicles with one shot.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/0/04/TankExpert2.pngExpert: U.S.A.
Destroy at least one of each type from the American tech tree. In the event that new vehicles are added to the tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/3/36/TankExpert1.pngExpert: Germany
Destroy at least one of each type from the German tech tree. In the event that new vehicles are added to the tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/2/2d/TankExpert4.pngExpert: France
Destroy at least one of each type from the French tech tree. In the event that new vehicles are added to the tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/2/29/TankExpert0.pngExpert: U.S.S.R.
Destroy at least one of each type from the Soviet tech tree. In the event that new vehicles are added to the tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/b/ba/MechanicEngineer.pngSenior Technical Engineer
Research all vehicles in all tech trees. In the event that new vehicles are added to any tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/6/63/MechanicEngineer2.pngTechnical Engineer, U.S.A.
Research all vehicles in the American tech tree. In the event that new vehicles are added to the tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/e/e5/MechanicEngineer1.pngTechnical Engineer, Germany
Research all vehicles in the German tech tree. In the event that new vehicles are added to the tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/d/d9/MechanicEngineer4.pngTechnical Engineer, France
Research all vehicles in the French tech tree. In the event that new vehicles are added to the tech tree, the award becomes void.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/0/03/MechanicEngineer0.pngTechnical Engineer, U.S.S.R.
Research all vehicles in the Soviet tech tree. In the event that new vehicles are added to the tech tree, the award becomes void.http://tweakers.net/ext/f/zwnOJP3Ub2x6KGlC8CZ6LwUP/full.png
De Qualification Badges zijn de nieuwste achievements, geintroduceerd met patch 7.2. Deze badges worden verkregen voor het behalen van een average experience op een tank die hoger ligt dan de andere spelers op dezelfde tank in een specifieke tijdsperiode. De experience wordt gerekend zonder premium account of dubbel of tripel event bonus. Wanneer je er één behaald hebt op een tank zal de badge blijven staan totdat je een hogere badge weet te scoren (tenzij je al een Ace badge hebt behaald).

http://wiki.worldoftanks.eu/images/0/01/Class_icons_1.pngClass III badge - If your amount of experience received in battle is above the average of the top 50% of players driving this tank within the last seven days, then you gain the Class III badge.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/1/1f/Class_icons_2.pngClass II badge - If your amount of experience received in battle is above the average of the top 20% of players driving the same vehicle within 7 days, then you get the Class II badge.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/a/a3/Class_icons_3.pngClass I badge - If your amount of experience received in battle is above the average of the top 5% of players driving the same vehicle within 7 days, you get the Class I badge.
http://wiki.worldoftanks.eu/images/d/df/Class_icons_4.pngMaster Driver badge - If you get into the top 1% of players (i.e. you established the best result of experience within 7 days), then you will achieve the Master Driver badge.

http://tweakers.net/ext/f/061VKV4o0XyI0ZVCBgwTKoRN/full.png
Voor je tanks heb je aardig wat equipment tot je beschikking. Per tank kun je 3 verschillende stukken equipment kopen. Je moet dus voor jezelf afwegen wat nuttig is voor je tank of niet, equipment om bijv. je view range te verbeteren is zonde als je al bijna de max view range hebt (500m) want je kan niet voorbij de max. Er zijn 2 soorten equipment, equipment die je kan demounten en op een andere tank kan plaatsen en equipment die niet demountable zijn. Niet demountable equipment is te onderscheiden door het slotje in de afbeelding, wel kun je ze met ingang van patch v0.6.4 demounten voor 10 gold. Alle equipment kun je enkel met Credits kopen en de prijs is afhankelijk van het soort tank.

De-Mountable Equipment
TypeCostName
http://tweakers.net/ext/f/RNUt7BvqvEgOgPfUmUIzOlKA/full.png100,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifCamouflage Net
-25% from being Detected when the tank hull is stationary for 3 seconds.
Highly recommended equipment for Tank Destroyers and SPG classes.

http://tweakers.net/ext/f/UWgeVPsEQgnZ8Yg3vuCgwXkH/full.png500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifToolbox
+25% Repair speed.
The Toolbox is a good investment since it can be used on other tanks and it usually saves a lot of time in repairing of modules. Most people buy the Toolbox for faster repair of their tank's tracks: very important as an immobile tank is easy prey for SPG and sniping tanks.

http://tweakers.net/ext/f/bHtw4ZDFQWVjIHSnVkWu60PT/full.png500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifBinocular Telescope
+25% View Range when tank hull is stationary for 3 seconds.
(Yes, View Range can go beyond 500m. See Battle Mechanics). Good equipment for the player who prefers sniping.


Permanent Equipment
TypeCostName
http://tweakers.net/ext/f/zQWbP5PKJg88CNlFVd6jX4wp/full.pngSmall - 50,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Medium - 200,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Large - 500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Spall Liner
+15% Armor protection from ramming and explosions.
This includes High Explosive (HE) rounds from tanks and SPGs. The Liner is a good investment for heavy tanks since other low-tier tanks and SPGs will usually shoot HE shells and attempt to strip away your health through repeated hits. With this equipment installed, your tank is a bit more likely to survive without losing too much health. However, it doesn't decrease damage from Armor Piercing (AP) shells.

http://tweakers.net/ext/f/NpLMhKhAf4uGhJ7XgSKItUNr/full.pngClass 1 - 200,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Class 2 - 600,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
"Wet" Ammo Rack
+50% Ammo Rack durability.
Buy this if you feel that your tank is very prone to ammo rack damage and ammo rack blow-ups.

http://tweakers.net/ext/f/iHVQMvbCSSwjEnd5cP5n5Yt3/full.png500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifCyclone Filter
+50% Engine durability. Only for Soviet tanks.
Buy this if you feel your tank is very prone to engine damage. Also useful if you like to use a Removed Speed Governor.

http://tweakers.net/ext/f/7DfaHDIdVpzEB29Yy5kBOlLq/full.png500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifFill Tanks with C02
+50% Fuel Tank durability.
Buy this if you feel that hits to the fuel tank are causing you problems.

http://tweakers.net/ext/f/1Il3BEeSuPC3ZeK0wSgAXlZh/full.pngMedium T - 200,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Medium A - 300,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Large T - 500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Large A - 600,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Rammer
-10% Loading Time.
The Rammer is a very popular piece of equipment for a good reason; it can make a real difference in combat. Highly recommended on every high tier tank and SPG.
A - Artillery | T - Tank

http://tweakers.net/ext/f/HG86g0oB2g0oZW4pPvpsSIB4/full.png500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifEnhanced Gun Laying Drive
-10% Aiming Speed when stationary.
This bonus is only applied when the player's tank has stopped moving. Good for heavy tanks and SPGs, since most of their guns have long aim times.

http://tweakers.net/ext/f/rNW9w16PX0OVsD0OZHHDZTAy/full.pngMK1 - 500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Mk2 - 600,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Vertical Stabilizer
+20% Accuracy while moving or rotating the turret.
An excellent piece of equipment for medium tanks and players that prefer offensive play.

http://tweakers.net/ext/f/WIUZGNLCcqkLYBrB7USwn9le/full.png500,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifCoated Optics
+10% View Range.
(Yes, View Range can go beyond 500m. See Battle Mechanics). The bonus is active at all times and is better suited for aggressive and scouting players.

http://tweakers.net/ext/f/rpGRToyD0GqZy7DiuXpKbuwQ/full.png250,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifAdditional Grousers
+10% Speed on soft ground and +5% Speed on average soil. Only for German tanks.
This equipment increases off-road performance, so it's good for scout tanks, as they rely on speed.

http://tweakers.net/ext/f/19kUnQts5qIiW82hjBDeBPtH/full.pngClass 1 - 50,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Class 2 - 150,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Class 3 - 600,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif
Improved Ventilation
+5% to all Crew skills.
The bonus is still added even when all the crew have a 100% base skill, and multiplicative with the 10% bonus applied for having a Commander at 100% skill, resulting in a maximum of 116% skill for each crew member.

http://tweakers.net/ext/f/QS8QwcJ01FAGDg5ffRbyaJzC/full.png20,000-600,000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifEnhanced Suspension
+10% suspension Load Limit.
There are many types of enhanced suspension, but they all do the same thing: increase the vehicle's suspension load capacity. This is probably the least used piece of equipment since the suspension on each tank's tech tree is usually more than enough to handle the tank's weight and equipment. This equipment doesn't improve acceleration, traverse rates, or anything else, it just increases max weight capacity.
http://tweakers.net/ext/f/2VX9cuI4oWKeLX09Gn5SjaHK/full.png
Ook zijn er zogenaamde consumables. Hier kun je, net als equipment, 3 stuks per tank kopen maar in tegen stelling tot equipment verbruik je ze en zul je ze na verbruik weer moeten aanschaffen. Naast deze verschillen is er ook nog het onderscheid in items voor credits en items voor gold waarbij de gold consumables vaak net wat beter zijn.

TypeCostName
http://tweakers.net/ext/f/j4091hpaTMcXhSYwvSbG96DD/full.png3000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifSmall Repair Kit
Repairs one chosen damaged module through the end of the match. Repaired module can still be damaged again after the repair. Only one track of two can be repaired.

http://tweakers.net/ext/f/oav57jDRyQXlbEsXR9AZtCov/full.png3000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifManual Fire Extinguishers
This consumable extinguishes fire when activated by the respective button when the tank catches fire. It can be a lifesaver for high tier tanks, but a bit of a waste for low tier tanks as they lack health to withstand even a few seconds of fire.

http://tweakers.net/ext/f/NkmYbgtrRrmLp4KAN6x1EsLh/full.png3000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifSmall First Aid Kit
Heals an injured crew member until the end of battle. Healed crew member can still be re-injured or perish.

http://tweakers.net/ext/f/bMeNK6M4ETzvaRRY5r8oASAL/full.png3000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gifRemoved Speed Governor
This consumable is never actually "consumed" (in other words, it is permanent): you simply turn it on/off to use it. It adds 10% to engine power (and therefore, vehicle acceleration), but the engine constantly sustains damage during its use. Even if the tank has full health at the end of the match, you will still have to pay for repairs since the removal of the speed governor decreases engine hitpoints. Repair costs vary between tiers and vehicles. Available only for Soviet and Chinese vehicles.

http://tweakers.net/ext/f/jpQOJRA66K1LBoWfZivpP6qm/full.png
http://tweakers.net/ext/f/Z5uh9v4Anjfvb7PII8Ktkhup/full.png
http://wiki.worldoftanks.eu/images/2/25/QualityOilIcon.png
5000 http://tweakers.net/ext/f/U9txxkHuhIeVkpAT7LAIHujU/full.gif100-Octane Gasoline
Lend-Lease Oil
Quality Oil
Increases engine power (and therefore, vehicle acceleration) and turret traverse speed by 5% for a single match.
100-Octane Gasoline is only available for British, French, German and American vehicles with gasoline engines.
Lend-Lease Oil is only available for Soviet vehicles and the effect stacks with Removed Speed Governor via multiplication (15.5% combined bonus).
Quality Oil is only available for Chinese vehicles and the effect stacks with Removed Speed Governor via multiplication (15.5% combined bonus).

http://tweakers.net/ext/f/D2nf268dGCtVBkRFAVCqNFlC/full.png50 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gifLarge Repair Kit
Repairs all currently damaged modules through the end of the match. Repaired modules can still be damaged again after the repair.

http://tweakers.net/ext/f/Q53N7ZcTMT0EZcQVwU6KZSCo/full.png50 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gifAutomatic Fire Extinguishers
Activates automatically 0.5 seconds after the tank catches fire and reduces the chance to catch fire by 10%.

http://tweakers.net/ext/f/Vqf1vSP8hDXTr7w250LXMOg4/full.png50 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gifLarge First Aid Kit
Heals all currently injured crew member through the end of the match. Healed crew members can still be re-injured or perish.

http://tweakers.net/ext/f/UFYWt9GKa9TDZ0ZHD9bz7OY6/full.png50 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gif105-Octane Gasoline
Increases engine power (and therefore, vehicle acceleration) and turret traverse speed by 10% for a single match.
Available only for German and American vehicles with gasoline engines. Note that there is no in-game difference between German and American oil.

http://tweakers.net/ext/f/4evHN9QmjF0SQu2KZERMJ2Tf/full.png
http://tweakers.net/ext/f/DLH3knu2tklu0xTy2pRY2lwO/full.png
http://tweakers.net/ext/f/Z5G1RN7Abf3ewThvYKU5FZTd/full.png
http://wiki.worldoftanks.eu/images/1/1e/HotCoffeeIcon.png
http://wiki.worldoftanks.eu/images/d/d4/Chines_porkIcon.png
http://wiki.worldoftanks.eu/images/6/68/PuddingIcon.png
50 http://tweakers.net/ext/f/7GyonswQKtZ6epKOBPPqIOwH/full.gifCase of Coca-Cola
Chocolate
Extra Combat Rations
Strong coffee
Improved Combat Rations
Pudding and Tea
Increases all crew skills by 10% for one entire match. This bonus is added even to crews that have a 100% base skill.
Case of Coca-Cola is only available for American vehicles.
Chocolate is only available for German vehicles.
Extra Combat Rations is only available for Soviet vehicles.
Strong coffee is only available for French vehicles.
Improved Combat Rations are only available for Chinese vehicles.
Pudding and Tea is only available for British vehicles.
http://tweakers.net/ext/f/vqbIUTLWWSZn0uu8Crssm9ts/full.png
Abby
A large abbey and town fill the center of the map with three roads allowing passage from the north and south, and includes an elevated firing position in the abbey's courtyard at the highest point on the hill. West of the town is an elongated hill with several positions allowing fire down into the town. Further west and past the hill, a valley offers significant protection against artillery fire. East of the town lies a curved cliff road which affords shielding from most tank and artillery fire, but forces attackers to travel in a single path.
Airfield
Huge mountains and narrow valleys offer great advantages in a battle. You can engage in a fire duel across the gulf or enter a close quarter battle at the nearest port town or flank and capture enemy base.
Arctic Region
A large ice-and-snow covered area stretches through this map. Steep hills, rock encampments, twists and turns, and plenty of places to stay and wait will have you on your toes as you battle through this icy deathtrap. Ridge, hills, and lots of rocky outcrops give you many places to hide and ambush your enemy as they come about. Turns and twists could have you stuck if your not on your toes, so watch out.
Cliff
Starting in the north and south, both teams are connected through a valley on the extreme west of the map. Large boulders offer cover south of the valley, and a small town provides cover to the north. The eastern portion of the map is elevated, with two large jutting hills providing cover from enemy fire. An overlooking position near the center of the map allows tanks to fire into the valley from above. Plentiful cover throughout the area allow for multiple attack routes, with careful coordination and flanking playing a significant role.
Dragon Ridge
A varied rugged landscape is marvelous for its fascinating grandeur. A lake, bamboo bushes and mountain ridges make this map peculiar and unique. The map offers several options for directions of attack, each of them being advantageous in its own way.
El Halluf
A large valley filled with rocks, vegetation, and a small village surrounding a dried out river bed separate the two teams. The large hills on either side of the valley offer many firing positions, and very little cover in the valley will protect a large tank completely against all positions. Regardless of approach, attackers will face a long climb into the enemy's camp, and effective use of the cover en route is essential. The northern approach offers plentiful protection to attack either hill, but the southern approach makes up for lack of protection with shorter distances and better concealment.
Ensk
A mixture of city outskirts and suburban areas with railroad tracks spanning and dividing this map. Plan your tactics to take advantage of defensive chokepoints and cover open areas with your vehicles. Artillery is great for deterring enemy breakthroughs, but remains almost defenseless when exposed to enemy vehicles attacking from cover.
Erlenberg
A large river splits this map in half, with three bridges acting as chokepoints between the halves. A small town surrounds the center bridge, while the north and south bridges have fewer buildings providing cover. A large castle overlooks the west half of the map on a large hilltop, offering cover and supporting fire positions. Hills overlook the city in the east, with sufficient vegetation to provide some concealment for tanks.
Fisherman's Bay
The map is a combination of open spaces and irregular terrain. Meandering narrow streets of the seaport on the flank can be surprisingly advantageous. Sloping hills covered with bushes offer excellent ambush opportunities.
Fjords
Huge mountains and narrow valleys offer great advantages in a battle. You can engage in a fire duel across the gulf or enter a close quarter battle at the nearest port town or flank and capture enemy base.
Highway
The diverse landscape of this map makes it peculiar and complex, and also encourages a wide range of tactics. Multiple defilades are favorable for surprise attacks, while the city blocks are advantageous for close combat.
Himmelsdorf
Literally translated as "sky village" from German, this labyrinth of streets and squares are a large hindrance for artillery and tank destroyers, but ideal for speedy breakthrough and bypass by medium and light vehicles. With the castle dominating the area, access roads running by the hill and along the railway lines to help you out of the impasse.
Karelia
Swamps, rocks, and cliffs determine major avenues of approach on this map. This map, with sparse protection and no buildings, gives the combat advantage to artillery. Concentrate your attacks along the path of your main advance, while conducting delaying and defensive actions along the rest of your front lines.
Komarin
A unique map in that the teams do not start near the flags, Komarin offers multiple tactical options. The teams start in the north and south, divided by rivers offering three routes. The center route is a large, elevated, and wooded island connected by bridge to the south, and offers firing positions to nearly the entire map, but at the cost of being exposed if spotted. A small village on both the west and east side of the map offer attackers valuable cover en route to the flag, but leave any tank passing the village exposed to covered and concealed defenders once they leave the village.
Lakeville
An isolated mountain valley on one flank and city blocks on the other allow you to thrust close to the enemy. A large lake in the middle gives long-range weapons a clear field of fire.
Live Oaks
In the centre of the map there is a large bog lake. A railway bridge and a fording side on the one flank allow to defend the area using scarce forces, and to concentrate main forces on the other flank. The town to the North provides sufficient cover from artillery to the team that controls it.
Malinovka
Initial staging areas are separated by a wide open field, ideal for artillery and defensive operations. Make use of flanking maneuvers and natural defenses like woods, hills, and farmhouses, as these can be decisive. Another option is a well-coordinated high-speed combined arms attack across the field which could bring victory, but at the risk of a bloody loss.
Mines
A flat hilltop in the center of this map provides an excellent firing position, but the short drive from either starting position makes climbing the hill a dangerous endeavor. Nestled in the canyon northeast of the hill is the small village of Pagorki; offering a tempting route with plenty of cover, but one that is exposed if the enemy controls the hill. West of the hill, surrounded by shallow water, is a small island which offers good cover while providing a large fire zone. While the island is protected from the hill, it is, for the most part, vulnerable to flanking attacks or fire from multiple angles. The island cover is solid, but not particularly large.
Mountain Pass
The Mannerheim Line was a defensive fortification line on the Karelian Isthmus built by Finland against the Soviet Union. During the Winter War of 1939-1940 it became known as the Mannerheim Line, after Field Marshal Baron Carl Gustaf Emil Mannerheim. The line was constructed in two phases: 1920–1924 and 1932–1939.
Murovanka
A small town dominates the center of the map, with a large forest providing concealment in the east and high ground to the west. The forest provides effective concealment, but lacks cover from fire; whereas the town has plentiful cover, but lacks concealment.
Port
The setting is an industrial area of a port city. Teams begin the battle surrounded by factory buildings, warehouses, and docks. An open space in the center of the map consists of a hilly, open area and railroad tracks. Train cars can provide cover during combat. The most direct route to the enemy base is along the two highway bridges above the railway tracks. Common tactics on this map might include ambush and firing from defilade positions. Surprise attacks to the enemy's rear can break a deadlock.
Prokhorovka
Generally open, but hilly, terrain around a vital railroad, with groups of trees providing shelter for tank destroyers. On the offensive, watch your own flanks while striking against the enemy flanks. Artillery has free reign, although it is still vulnerable to raids by light vehicles.
Province
Hills on the periphery of the map are covered with numerous houses and winding streets advantageous for suprise attacks. An open area between the bases is favorable for daring strikes.
Redshire
A rolling area, dominated by a couple of hills. The village of Redshire gives places to hide from hill to its northeast. Artillery will play a powerful role on this map.
Ruinberg
Concentric city streets, along with dense forests and bushes in the overgrown park allow for hidden maneuvers and redeployment of your troops. Although artillery fire is of limited use in the city, the debris provides effective cover for your troops.
Sandriver
A mostly open map offering little concealment, but providing plentiful cover due to the large number of sand dunes. Three small villages provide temporary cover at best, but are easily destroyed, so they must be used cautiously. Each flag is well protected with a ridge offering defenders cover, concealment, and excellent firing positions. Plentiful cover allows an excellent arena for run and gun tactics while offering many routes for tanks to engage the enemy and make use of their mobility.
Serene Coast
This coastal area is bounded by ocean and mountains. A railroad crosses the territory from north to south. Woody hills on the western flank are favorable for a swift attack. A straight road connecting the bases passes through a small town, which often becomes a contested piece of terrain. The bases are protected by the hills from direct attacks. However, the flanks of the bases are insecure and must be protected.
Siegfried Line
A wonderfull map combining the best of both worlds. The west side is open fields with little cover, excellent for quick flanks around the side for those looking for an early victory. To the east, the town offers concealment and cover for those brave enough to enter its confines.
Steppes
A seemingly endless open expanse of fields and hills, scattered through this farmland-esque map. Open fields, varying ditches, and small hills and rises litter this map, allowing for some prime spots to lay ambushes. Long, open fields are great for those who prefer long-distance combat, with little cover available to your target. Just remember; This works both ways.
South Coast
On this rugged-terrain map, make use of various battlefield tactics: flank or ambush the enemy, or attack straight ahead. Also use numerous hollows between the rocks for a busting attack with concentrated forces.
Swamp
Flank routes offer great opportunities for surprise attacks and diversionary operations. A mire in the center is not only an obstacle, but also an important tactical location.
Westfield
A wonderfully lush area, Westfield features forests, fields, farmland, and multiple villages throughout the map. Included is a large war-damaged bridge crossing the eastern valley. Plentiful ridges give ambush positions along nearly every route, and large fields can leave a tank vulnerable when moving between positions.
Widepark
Opposing bases on this map are separated by cliffs and rocky ridges. A variety of cover allows for focused attacks in crucial directions. The direct route may seem ideal for a breakthrough assault, but do not neglect your flanks!

http://tweakers.net/ext/f/5qxxJORx1HIYEn9tIsP3JkRy/full.png
http://tweakers.net/ext/f/VfjNjvcu1NyPTx75AnjYObyw/full.png

Tutorials
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=jSt6wkueXWw&hd=1]
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=YbyURS54mF4&hd=1]
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=oLl1vyDuKQk&hd=1]
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=VIVFALdUK9E&hd=1]
[YouTube: http://youtu.be/ysIBYROU1-g?hd=1]


Tank Academy[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=yW6w-d8Q5Lo&feature=share&list=PLYgipOCaRI02Ddukxg1QYxvuugusToqkk]
http://tweakers.net/ext/f/wTqoDTrmHI46jJvMSxU0hCnL/full.pnghttp://tweakers.net/ext/f/uL2igI3uIGPWajgKpHovGc25/full.png
Vorige patch - v.0.8.5:
List of Changes in Version 8.5 Compared to Version 8.4
Content
Added new branch of German Medium and Light Tanks:
 • VK 20.01 (D) (MT Tier IV)
 • VK 30.01 (D) v1 (MT Tier VI)
 • Aufklarerpanzer Panther (LT Tier VII)
 • Indien Panzer (MT Tier VIII)
 • Leopard PT A (MT Tier IX)
 • Leopard 1 (MT Tier X)
Added new branch of USSR Light Tanks:
 • T-60 (LT Tier II)
 • T-70 (LT Tier III)
 • T-80 (LT Tier IV)
Added new map ‘Pearl River’
 • Changes and improvements for after-battle stats screen
 • Added notifications for automatic conversions after version releases (change of shells, modules, vehicles, etc.)
 • Added new inscriptions for five nations (USSR, Germany, USA, France, Britain)
 • Updated the description of the ‘Situational Awareness’ skill
 • Added a display of team status as a list of vehicle types icons on the top of the screen
Achievements

Changed the mechanics for the ‘Expert’ and ‘Expert per nation’ achievements:
 • Those who received the medal previously (and now have the medal shown as grey) - will get the respective medal back as active
 • Neither the ‘Expert’ or ‘Expert per nation’ achievements will ‘fade’ after new vehicles are introduced in new updates
 • Everyone else will receive the grey medal (‘Expert’ and ‘Expert by nation’) that on mouse-over will show which tanks should be destroyed to obtain the medal.
Gameplay and Game Mechanics
 • Added gameplay and visual fixes for ‘Redshire’, ‘El-Halluf’, ‘Karelia’, ‘Prohorovka’ and ‘Sand River’
 • Made improvements to "Assault" mode on ‘Malinovka’, ‘Karelia’ and ‘Sand River’
 • Premium consumables (med kits, repair kits etc.) are now available for credits (matching the gold/credits exchange rate to that used for premium shells)
 • Creation of platoons for three players is now available for non-premium accounts
 • Creation of tank companies is now available for non-premium accounts
 • Reduced the credit cost for temporary camouflages, emblems and inscriptions
 • Reduced terrain resistance when driving a tank on some destroyed objects
 • Added new Match Maker rule for balancing Light Tanks - all vehicles designated as ‘Scout’ will be balanced according to the SPG currently existing rule: the balance weight of ‘Scouts’ in both teams won’t differ by more than +/-20 balance weight points
Following vehicles were designated as ‘Scouts’:

USSR
 • T-50
 • T-50-2
Germany
 • Pz38nA
 • Luchs
 • VK 16.02
 • VK 28.01
 • Auf_Panther
USA
 • M24 Chaffee
 • T21
 • T71
France
[
 • *] ELC AMX
 • AMX 12t
 • AMX 13 75
 • AMX 13 90
China
 • M5A1 Stuart
 • 59 16
 • WZ 131
 • WZ 132
Graphics
 • Improved visual models for the following vehicles: IS-3, Valentine AT, Pz V Panther, Pz IV/V, Object 263, VK 3001H, Conqueror, IS-4?, Matilda Black Prince, IS-7, ARL-44, Black Prince
 • Reworked graphics for following maps: ‘Siegfried Line ‘, ‘South Coast’, ‘Malinovka’
 • Inscription resolution doubled for vehicles and locations where this change was possible)
 • Optimised productivity for vehicle’s motion effects (dust and dirt from under the tracks)
 • Reworked destruction effects for many objects
Fixes
 • Added fixes for collision models of tanks: PanzerJager I, JagdPz E-100
 • Fixed minor errors in the names of vehicles and modules
 • Fixed large-sized vehicles getting stuck under hanging objects on the map (bridges etc.)
 • Fixed rare bug when shell with ‘small damage to modules’ parameter disappears after it hits enemy gun of higher strength
 • Fixed bug when HE shells do not cause full HE damage to external module after penetration
 • Fixed behavior of HE shell after hitting crew of destroyed tank with open-topped compartment
 • Fixed bug in the display of shells exploding in the air
 • Fixed missing of indication of damage to the fuel tank during its destruction in some rare cases
 • Destroyed vehicles no longer absorb damage caused by HE shells. HE shells now always explode on the surface of these vehicles
 • Vehicles stacked on top of one another will now both take damage as normal.
 • Partially fixed occasional disappearance of emblems and inscriptions on vehicles after alt-TAB or adjusting AA settings
 • Fixed the wording of the memory leak warning message
 • Fixed errors when creating a private chat channel: not displaying channel creator, freezes of chat window when attempting to close it
 • Fixed presence of action/premium vehicles modules in the in-game shop
 • Fixed description of following achievements: ‘Raider‘, ‘Reaper’, ‘Dumitru’s Medal’, ‘de Langlade's Medal’, ‘Lion of Sinai’
 • Fixed description of consumables ‘100-octane Gasoline’ and ‘105-octane Gasoline’
 • Fixed minor bugs in the battle tutorial
 • Fixed a bug causing loss of effects of camouflage net and binocular telescope when attempting to move vehicle with damaged track
 • Fixed “Sixth Sense” indicator not working after rapid re-spotting
 • Fixed the display of lag indicator with green colour when server operational load is close to 100%
 • Fixed the display of the tank collision effects when tanks are in the same point but at different altitude
 • Fixed some models of ambient objects
Changes to Vehicle Parameters

Changes to Chinese Tank Parameters:
 • Changed the Renault M26/27 engine price from 300 credits to 0 credits
Changes to French Tank Parameters:
 • Changed the Lorraine39 L AM tracks price from 1730 credits to 590 credits
Changes to German Tank Parameters:
E-100:
 • Changed the ammo capacity of the 12,8 cm KwK 44 L/55 gun from 42 to 72 rounds
 • Changed the ammo capacity of the 15 cm KwK 44 L/3 gun from 28 to 50 rounds
JagdPz E-100:
 • Raised the speed of all shells from 850 to 925 metres/second
Maus:
 • Changed the DB 603 A2 engine type from diesel to gasoline
VK 16.02 Leopard:
 • Changed the research price of the VK28.01 from 52100 to 28500 experience points
VK 28.01
 • Reduced the repair price by 60%
 • Changed the declination angle from 8 to 10 grads
VK 36.01 (H):
 • Shell penetration value of Pzgr. 41 HK of gun 7,5 cm KwK 41 L/58 Konisch changed from 225 mm to 221 mm
 • Damage, made by shell Pzgr. 41 StK of gun 7,5 cm KwK 41 L/58 Konisch, changed from 65 to 165
 • Shell penetration value of Pzgr. 41 StK of gun 7,5 cm KwK 41 L/58 Konisch changed from 167 mm to 157 mm
Changes to British Tank Parameters:
 • Price of gun QF 2-pdr Mk. X changed from 3000 to 6000 credits
 • Price of gun 75 mm Vickers HV changed from 63000 to 50000 credits
 • Price of gun OQF 77 mm Gun Mk. II changed from 50000 to 63000 credits
 • Price of gun OQF 17-pdr Gun Mk. VII changed from 60000 to 70000 credits
Conqueror:
 • Price of turret Centurion Mk. III changed from 50500 to 42000 credits
Centurion Mk. I:
 • Price of turret Centurion Mk. I changed from 15000 to 20000 credits
 • Price of turret Centurion Mk. III changed from 32000 to 42000 credits
AT 15:
 • Research price of engine Rolls-Royce Meteor changed from 1900 to 1500 experience points
Changes to American Tank Parameters:

M4A2E4 Sherman:
 • Elevation level of gun 75 mm Gun M3 L/37 changed from -20 deg to -25 deg
T25/2:
 • Tier of suspension T25/2T4 changed from VII to VIII
 • Price of suspension T25/2T4 changed from 19200 to 32720 credits
T82:
 • Price of suspension T82T55E2 changed from 1850 to 740 credits
 • Price of suspension T82T55E4 changed from 740 to 1850 credits
Change to Soviet Tank Parameters:
 • Cost of 37 mm ZIS-19 gun changed from 2560 to 4250 credits
 • Cost of 122 mm U11 gun changed from 59920 to 45920 credits
 • Cost of 85 mm F-30 gun changed from 41000 to 48000 credits
 • Cost of 76 mm S-54 gun changed from 41480 to 40130 credits
 • Cost of B-2CH engine changed from 17000 to 49500 credits
 • Cost of 85 mm S-31 gun changed from 42200 to 49200 credits
 • Cost of 57 mm ZiS-4 changed from 40130 to 41480 credits
Tanks T-20, T-46, T-50-2:
 • Damage dealt by UBR-243SP shell of 45 mm BT-42 gun changed from 49 to 55 hit points
 • Damage dealt by UBR-243SPA shell of 45 mm BT-42 gun changed from 49 to 55 hit points
 • Armour penetration of UBR-243SPA shell of 45mm BT-42 gun changed from 95 mm to 110 mm
 • Damage dealt by UOF-243 shell of 45mm BT-42 gun changed from 63 to 65 hit points
SU-85B:
 • Added M-80 engine
 • Removed GAZ-203F engine
IS-7:
 • Max speed changed from 50 km/h to 59.6 km/h
SU-76:
 • Turning speed of SU-76 suspension changed from 32 to 38 deg
 • Turning speed of SU-76M suspension changed from 32 to 38 deg
Huidige patch - v0.8.6:
In verband met de enorme lengte van deze patchnotes kun je alles teruglezen op de release notes pagina van WG.

Volgende patch - v.0.8.7:http://tweakers.net/ext/f/xAuIdxB2G28CbIiWIlyG5vMD/full.png
Voor World of Tanks zijn een heleboel mods in omloop van Aimcirkels, realistic soundmods tot HitBoxskins om het aimen makkelijker te maken en de game naar eigen inzicht te verfraaien. WoT is zo opgezet dat door het plaatsen van je mods in de juiste folder, worldoftanks/res_mods/0.8.*, de mod automatisch wordt toegevoegd aan de game. De mod die je plaatst moet wel de juiste map opbouw hebben zoals de game zijn normale bestanden plaatst. Moet de mod een bestand vervangen in bijv. de map “flash” dan moet het er zo uit komen te zien. worldoftank/res_mods/gui/flash in de map flash plaats je dan de mod.
Bij de mods zitten vaak textbestanden met uitleg zodat je weet wat waar moet.

Onderstaande een compilatie met mods welke je regelmatig hier in dit topic voorbij ziet komen. Na elke patch van WoT moet je ook je mods weer in de juiste map plaatsen, JSGME kan je daarbij helpen.


http://tweakers.net/ext/f/L22CubFjhZHqCbtp8BCVa8Vn/full.png
Uiteraard is er ook een heuse World of Tanks GoT clan bestaande uit 2 clans:
World of Tanks clan - Gathering of Tanks | Actievere leden
World of Tanks clan - Gathering of Tanks 2 | Casual/Leveling/Fun

Wil je hierin komen en voldoe jij aan de eisen stuur dan een invite via een van de bovenstaande links en geef daarbij aan wat je tweakers nick is. Meld je eveneens aan op het clanforum (zie hieronder).

Om de twee clans wel met elkaar te laten kunnen chatten is er het ingame Gathering of Tanks channel opgezet. Deze zal je elke keer joinen zolang je de channel niet wegklikt (al kan het nu spontaan verdwijnen na een paar dagen). Dit channel is niet enkel bedoeld voor Gathering of Tanks leden maar mag door iedere Nederlands sprekende speler worden gejoined. Je vindt hier zowel GoT/GoT2/exGoT spelers of zelfs vrienden van GoT die veelal wel bereid zijn je op weg te helpen, mee te platoonen of gewoon lekker om te kletsen.

Tevens om het topic niet te vervuilen met allemaal clan chat is er een extern forum opgezet. Zit je in een GoT clan dan kun je je aanmelden. Probeer wel eenzelfde nick te nemen als ingame of op tweakers zodat we weten wie we toelaten en niet. Het forum is er tevens om je op de hoogte te houden van de clanbattles dus belangrijk voor degene die mee (willen) doen met clan wars! Het forum vind je hier: Gatheringoftanks.nl - [GoT] Forum.

Daarnaast maakt GoT gebruik van TS3 om met elkaar te kunnen communiceren, overleggen en ouwehoeren. Iedereen is welkom maar we verwachten wel dat men zich gedraagt. Details zijn te vinden op het clanforum en enkel voor leden van de Gathering of Tanks clan.


Wargaming heeft in het verleden al laten zien dat ze wel degelijk wat doen tegen "lijkende op" namen als dat word gemeld.

GoT3 gaat er niet komen omdat wij niet de tijd nog de mensen hebben om een 3e clan erbij te gaan runnen, dus is er in overleg met de mensen die op dit moment al het "werk" doen om de clans draaiend te houden dat we dit niet doen.

User mag het dan nogal bot zeggen maar als er ergens een GoT3 te voorschijn komt en deze is niet door ons gestart dan word dit wel gemeld met de voorgaande reden.

2 Clans is 200 mensen, als er door iemand 30 dagen of langer niet is gespeeld (op een paar oud "ere" leden na) word je verwijderd om plaats te maken voor nieuwe aanwas, mensen die zich aanmelden terwijl er geen plek is krijgen speciale toegang op ons forum, mogen van de teamspeak server gebruik maken om de clanleden te leren kennen en worden uitgenodigt in het ingame channel dat we gebruiken (let wel op dat WG bij elke server reset alle custom kanalen verwijderd dus dat je elke 2 dagen het kanaal opnieuw moet joinen, dit geld voor iedereen dus word niet opgelost asl je wel in de clan zou zitten).

Ashrah
Commander Gathering of Tanks 1 & 2


Dan is er nog Lowlands Steel [D_TCH]
Momenteel de enige Nederlandstalige clan die zich bezighoudt met Clan Wars in Europa. Lowlands Steel is opgericht omdat er na 2 jaar clan wars nog steeds geen Nederlandstalige clan actief op het Europese gedeelte van de map bezig was. Een paar spelers met ervaring in zowel Nederlandstalige als internationale clans hebben de koppen bij elkaar gestoken, een plan gesmeed en besloten hiermee van start te gaan.

Missie van Lowlands Steel
Onze missie is een Nederlandstalige clan te bouwen en deze te onderhouden, die de focus heeft op het competitief meespelen van clan wars op het Europese gedeelte van de map. En daarnaast een gezond, vriendelijk en gezellig thuis te vormen voor en met Nederlandstalige spelers met diezelfde competitieve gedachtegang.

Wat bieden we aan:
 • Dagelijks clan wars op hoog niveau.
 • Vrijwel dagelijks absolute & champion Tank Companies.
 • Kwalitatief goede spelers met competitieve instelling en clan wars ervaring.
 • Een zeer actieve TeamSpeak server.
 • Gezelligheid & professionaliteit waar nodig.
 • Clan management met ruime ervaring in zowel Nederlandstalige clans als Internationale clans.
 • [b]Wat voor spelers zoeken wij:[/] [list]
 • In het bezit van minimaal 4 primaire CW tanks uit de volgende lijst: T110E5, IS-7, T-57, AMX 50B, Batchat, T62-A, T92, Object 261.
 • De volgende secundaire tanks zijn een pre: IS-4, E-100, M48 Patton, Object 268, AMX50F155, T110E4, Leopard, GW Type-E, Batchat 155, E-50M.
 • Zeer hoge activiteit, niet alleen in clan wars, maar ook daarbuiten.
 • Actief gebruik van zowel TeamSpeak als het forum. Je bent onderdeel van een team en we vinden dat communicatie via het clan channel niet bijdraagt aan het sociale aspect binnen een team.
 • Minimaal 3 avonden per week beschikbaar voor clan wars. Meer is beter!
  Teamplay, zelf reflecterend karakter en vooral de instelling om beter te worden.
 • [b]Wat voor spelers zoeken wij vooral niet:[/] Met de focus op teamplay zitten we niet te wachten op iemand die het 'leuk' lijkt om bij een clan te zitten. We hebben ook geen ruimte voor pure seal clubbers, leuk dat je stats paars zijn, maar we hebben dan liever iemand die tier 10 speelt en daar redelijke damage mee doet. Mensen met lange tenen, structurele klagers en negatievelingen zijn ook niet welkom. [b]Recruitment:[/] Het vinden van de juiste personen is moeilijk. We weten dat stats lang niet altijd alles zegt, en daarom pakken we het net iets anders aan. Om toch een drempel neer te leggen stellen we dat je een Global WN7 rating van om en nabij de 1400 dient te hebben om onder de aandacht van de recruiters te komen. Zij zullen je nader gaan onderzoeken, heeft iemand de juiste tier 10 tanks, hoe is zijn performance en met name average damage daarmee. Als dat in orde is zullen recruit-testers met je gaan platoonen. Zij zullen aan de recruiters feedback over jou als speler geven en daar hangt een advies aan. Aan de hand van al het bovenstaande zal er een oordeel komen. [b]Contact:[/] Recruiters: Simpelenleuk & Nemean Commander: Kaap Of neem contact met ons op door middel van onze TeamSpeak 3 ts3.lowlandssteel.nl [right][jump=top][color=white]Return to top[/][/][/] [/] [td width=15][/]


http://tweakers.net/ext/f/L9LE1HVeKVmlMxJbSvLiKm9x/full.png

tweakerWoT usernameClan
AshrahAshrahD_TCH
BramSdBramSdIDEAL
BowzerBowser_nlIDEAL
crizyzcrizyzGOT2
DramborlegdramborleggGOT
djengizzdjengizzD_TCH
dr34m3ddsepirothZTV
dynosuDynosuD_TCH
filipy23Superbabs84321euKAZNA
GrouchyGrouchy116CELL
IlikebananasIlikebananasODB
KaapKaapD_TCH
KojoottiiCoyoteePTS
Mr_SizeMr_Size
NemeanNemeanD_TCH
oosterhofjfwapperD_TCH
perpixelPerPixel
pkregtingDeleRT83D_TCH
psychoclownkyozuPTS
redwinggreenwingGOT
SneezzerSneezzer
wontcachmewontcachmeEFE
wsLyColdZeroD_TCH

http://tweakers.net/ext/f/UPisNsCrvI93fjKfCcaIkSpY/full.png
Deze topicstart is gemaakt door Shockwave en psychoclown en is nog onderhevig aan veranderingen. Mocht je suggesties hebben of fouten vinden laat het weten via DM psychoclown!

Wil je in de playertable stuur psychoclown dan een DM met je WoT profiellink!
 • Annihilism bedankt voor het openen en opzet van het allereerste deel.
 • Zimmer bedankt voor het schrijven van de opzet van het crew stuk.
 • Shockwave bedankt voor het vinden van fouten en opzoeken van missende info.[Voor 14% gewijzigd door psychoclown op 24-07-2013 10:58]

WoT Profile | Noobmeter - kyozu | Youtube channel | Livestream


 • psychoclown
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 26-05 15:43
Changes mbt 8.6 komen later, eerst belangrijke zaken (tentamen).

WoT Profile | Noobmeter - kyozu | Youtube channel | Livestream


 • mhindrik
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 26-05 11:38
Deze is alweer een eurootje duurder geworden: http://www.mmoga.com/Game...ld-50000-Coins-Bonus.html

Maar als je hem koopt is het de gok of je een B5 of E5 code krijgt? 50% I like them odds....

Alle vragen hebben een antwoord


 • Ashrah
 • Registratie: Augustus 2003
 • Laatst online: 25-05 13:02
Nice, 2x de B5 code, Dee en ik weer happy :p

 • Rwvdh
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 14-02 08:18
mhindrik schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 08:56:
Deze is alweer een eurootje duurder geworden: http://www.mmoga.com/Game...ld-50000-Coins-Bonus.html

Maar als je hem koopt is het de gok of je een B5 of E5 code krijgt? 50% I like them odds....
Dat dacht ik dus ook, heb inmiddels 2 "5E" codes :(

 • mhindrik
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 26-05 11:38
5E code net binnen gekregen, mooi klote. Hop betaling annuleren en opnieuw proberen

Alle vragen hebben een antwoord


 • Masuchievo
 • Registratie: Oktober 2010
 • Nu online

Masuchievo

Cpt. Average

mhindrik schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 08:56:
Deze is alweer een eurootje duurder geworden: http://www.mmoga.com/Game...ld-50000-Coins-Bonus.html

Maar als je hem koopt is het de gok of je een B5 of E5 code krijgt? 50% I like them odds....
B5 E5? Waar hebben we het over?

WoT: Masuchievo. LoL: It is so fluffy


 • mhindrik
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 26-05 11:38
Masuchievo schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 09:09:
[...]


B5 E5? Waar hebben we het over?
Knowuse
Yep, de mijne begint ook met 5E. Weet wat ze gedaan hebben: In doosjes van wot zatten altijd twee codes, een invite code en een code voor bestaande accounts. Ze hebben deze twee codes op een berg gegooid en verkopen ze per stuk.
Dat dus.

Alle vragen hebben een antwoord


 • Vae Victus
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 22-03 21:56

Vae Victus

Awesome God

Valt er nog wat aan te doen, heb ook een 5E code...
Ga eens kijken of ik hem kan ruilen oid.

I believe in Christianity as I believe that the sun has risen: not only because I see it, but because by it I see everything else. C.S. Lewis


 • User
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 09:18
Zo, vanmiddag is ff kijken hoe goed ik mijn werk heb gedaan. :D

 • dynosu
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 18-01 08:02

dynosu

Orly ?


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 02-05 07:49
mhindrik schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 09:04:
5E code net binnen gekregen, mooi klote. Hop betaling annuleren en opnieuw proberen
Sneu en aso... |:(

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • rgras
 • Registratie: Juli 2006
 • Niet online
mhindrik schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 09:04:
5E code net binnen gekregen, mooi klote. Hop betaling annuleren en opnieuw proberen
Sukkel.

 • BramSd
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 22-05 14:29
Gisteren weer redelijk goed gespeeld. Wel 7 potjes nodig gehad om 3 tier 8's te dubbelen, maar aangezien dat om premium tier 8's ging en het doel alleen was credits te verdienen was het niet zo erg.
Totdat ik natuurlijk met de T34 een pot won met 3 kills en, jawel, 291 damage. Reden was dat ik op Sand River met een andere T34 een hele flank moest verdedigen, waar uiteindelijk ook niemand van de vijand heen kwam. Op het laatst slechts in de enemy cap een paar tanks af kunnen schieten.

Toch op Widepark mijn op 1 na beste pot ooit in de Lowe gespeeld. 4500 damage en ook 4500xp (x2), Defender en Steel Wall.
Het was een tier 8 pot waarbij we in het Zuiden startten en ik met 2 andere tanks naar de Oostelijke flank gingen. Veel kunnen snipen en daar een Lowe, Black Prince, Caernarvon, Tiger P en T34 tot schroot gemalen.
Toen het stof optrok stond ik daar in mijn eentje met nog 230hp. De Westelijke flank was opgerold door de vijand en ze hadden nog een IS op 300hp en een T69 op 200hp over en een Grille die nog niet was gespot.
Ik was net mijn ammorack kwijtgeraakt aan een arty shell en kuier rustig naar onze cap. Daar spotte ik de IS die ik gelukkig one-shotte. In cover gedoken daar en gewacht op de T69. Die bleeft echter wijselijk om een hoekje staan wachten tot, denk ik, de Grille in positie was. Ik besloot me verder terug te trekken achter een stelling op J5/6. De T69 denkt daardoor wat verder naar voren te kunnen komen, zich niet realiserend dat ik door die stelling heen kan schieten.
Toen was alleen de Grille nog over.
Aangezien ik geen idee had waar die was ben ik maar richting enemy cap gegaan. Daar bijna aangekomen worden we opeens gecapped. Ik dus terug, recht door het midden; kortste route.
Vlak voor de cap stond nog een laag muurtje, waar doorheen ik de Grille al wel kon spotten. Ik had nog 6 seconden om te resetten, maar wist ook dat ik meteen dood zou zijn op het moment dat die muur kapot is en de Grille me kan raken.
Gelukkig was hij de idioot die in paniek toch maar schoot en het muurtje verwoestte. Dat liet mij vrij om hem te oneshotten en de pot te winnen.

Gigabyte Aorus B450 PRO (rev. 1.0), AMD Ryzen 5 3600 met Gelid Tranquillo Rev.4, 16GB Crucial Ballistix DDR4-3600, Sapphire Pulse RX 5600 XT 6G GDDR6, be quiet! Pure Power 11 500W, Kingston A2000 500GB, 1TB WD Caviar GP en een Dell Ultrasharp U2410


 • Low Flyer
 • Registratie: Oktober 2010
 • Laatst online: 04-08-2019
Gaat lekker met Ideal in de CW campaign 8ste plek en we farmen 10k gold per dag.
Alleen top 5 gaat het in deze stage niet worden ben ik bang.

 • mhindrik
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 26-05 11:38
Kan ik überhaupt de tank en het goud naar mijn oude account overzetten vanuit de nieuwe account die ik moet maken?

Alle vragen hebben een antwoord


 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

mhindrik schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 11:08:
Kan ik überhaupt de tank en het goud naar mijn oude account overzetten vanuit de nieuwe account die ik moet maken?
Nee, is maar goed ook, op het ene account lekker botten, alle verdiensten naar het andere account, zodat het bot-account best geband mag worden.

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • User
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 09:18
Low Flyer schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 10:59:
Gaat lekker met Ideal in de CW campaign 8ste plek en we farmen 10k gold per dag.
Alleen top 5 gaat het in deze stage niet worden ben ik bang.
Zo, ook in IDEAL dus. :P

 • Joindry
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 14:21

Joindry

- I'm afraid I can't do that -

BramSd schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 10:26:


Toch op Widepark mijn op 1 na beste pot ooit in de Lowe gespeeld. 4500 damage en ook 4500xp (x2), Defender en Steel Wall. ...
Gisteren ook meesterlijk potje gehad met mij T25 AT op widepark, deed 4.4k damage en hield er een top gun aan over.

XVM gaf initeel 70% winrate aan, na kleine 5 minuten stonden we plots 4-9 achter. Ik dacht even wtf?! en voelde de kleine koene ridder in me opkomen. De boel wat kunnen rechttrekken en uiteindelijk stonden we 13-13 gelijk. Toen keek ik weer even naar xvm en de twee overgebleven spelers hadden samen 1200 efficiency, voluit in de aanval dus.
Zou de replay hier willen posten, maar ik ben de site vergeten waar je ze kunt uploaden :F

 • BTU_Natas
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 11:15

BTU_Natas

Superior dutchie


 • Joindry
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 14:21

Joindry

- I'm afraid I can't do that -

Was een andere waar ik me al geregistreerd had.

 • dynosu
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 18-01 08:02

dynosu

Orly ?

mwreplays is down, werkt al tijdje niet meer.

je kan eventueel: http://wotreplays.com/

proberen

[Voor 38% gewijzigd door dynosu op 19-06-2013 11:24]


 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Noobmeter kan dat toch?

Ik heb maar eens mijn oude WoT folder opgeruimd, was behoorlijk groot, alles van 6.7 tot 8.5 stond erin.. Best veel veranderd aan het spel, niet alles even goed, kk mis nogsteeds de oude marker: je krijgt pas alles over een tank te zien als je erop richt, als je de rest van de tanks wilt weten, ram je op alt.

Ook zijn bepaalde mappen die sowieso al niet geweldig waren, zoals Sandriver en El Halluf behoorlijk aangepast waardoor je minder snel arty safe staat.

Maar sommige dingen zijn ook fijn, Swamp die uit de roulatie gehaald is, godzijdank, wat een klote map was dat. Nu misschien intressant als encounter map. Ook is de MM nu veel beter, tier 5 tegen tier 9 was niet zo leuk met de meeste tanks, alleen de KV was nog een beetje nuttig door de 107 en 152.

Ben alleen benieuwd naar 8.6. Dynamische camera vond ik in de test afschuwlijk, en het geluid was soms beter, soms echt afschuwlijk, bounces die klinken alsof je op een colablikje gaat staan.. Hopelijk is arty nu ook beter verdeeld, 5 [nu] tier 9 en 10 arty in een battletier 11 potje is niet heel leuk, zeker omdat een groot deel van de mappen dusdanig verneukt zijn dat artysafe staan moeilijk is.

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • Joindry
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 14:21

Joindry

- I'm afraid I can't do that -

Ja, die was het. En verdikke dan.
Dynosu, komt er ergens deze week een update van je modpack uit? Of ben je daar mee gestopt?

 • dynosu
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 18-01 08:02

dynosu

Orly ?

die komt vanavond uit. Zit nu @ work

en voor replays, probeer deze joindry:

http://wotreplays.com/

 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Wtf? Heb ik net de nieuwe gamelauncer gedownload, a 5gb ofzo, geinstalleerd, gaat ie nog eens alles downloaden...

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • wontcachme
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 14:56

wontcachme

You catch me? No you wont

VasZaitsev schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 11:29:
Wtf? Heb ik net de nieuwe gamelauncer gedownload, a 5gb ofzo, geinstalleerd, gaat ie nog eens alles downloaden...
Dan download die nu 8.5 als ik het goed las op de forums
Welk programma gebruiken jullie om statistieken bij te houden? Ik gebruike WoT Logger, maar die is ooit gestopt en daarna WoT Statistics, echter is die sinds 8.4 niet meer geupdate.

[Voor 25% gewijzigd door wontcachme op 19-06-2013 11:31]

GamePC (AMD Ryzen 5900x - Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8G - Gigabyte Aorus X570 ELITE - 32GB Corsair Vengeance 3600C18 - 1.5TB Samsung 970 EVO NVME - 500GB Samsung 950 EVO Sata - Fractal Design Define 7 - Corsair RM750x - 2x Asus VG27AQ 1440p@144hz)


 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Dat lijkt mij niet handig, ach, ik moet toch zo weg, ik wacht wel ff tot 8.6 echt helemaal live gaat.

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • Joindry
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 14:21

Joindry

- I'm afraid I can't do that -

Niet even aantrekkelijk als van mwreplays, maar hier istie.

http://wotreplays.com/site/227199#widepark-joindry-t25_at

 • dynosu
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 18-01 08:02

dynosu

Orly ?

ik vind die replay wel cool daar eigenlijk. ook het after action report zo.

 • Joindry
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 14:21

Joindry

- I'm afraid I can't do that -

Ik bedoel, nu hebje gewoon een linkie, bij mwreplays kreeg je een leuke icon om op te klikken met al een leuk overzicht in.

 • redwing
 • Registratie: Juni 1999
 • Nu online
psychoclown schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 08:51:
Changes mbt 8.6 komen later, eerst belangrijke zaken (tentamen).
Succes !

[removed]


 • wsLy
 • Registratie: Oktober 2006
 • Laatst online: 25-05 15:30
wontcachme schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 11:29:
[...]

Dan download die nu 8.5 als ik het goed las op de forums
Welk programma gebruiken jullie om statistieken bij te houden? Ik gebruike WoT Logger, maar die is ooit gestopt en daarna WoT Statistics, echter is die sinds 8.4 niet meer geupdate.
Uhm... wot statistics past zichzelf nu automatisch aan. Afgelopen patch heb ik niks hoeven te downloaden en zijn toch de nieuwe tanks erin toegevoegd.

Stichting Hobbyserver


 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
Met welke tank is nou de meeste lol te beleven?.

op dit moment heb ik de volgende tanks wel al onderzocht, alleen welke zal ik kopen..

de T69 (T71 is mijn favo tank op dit moment denk ik)
of de T25/2 de hellcat is super.. maar volgens mij is die T25/2 prut..
of de canarveon..
of de IS...

de KV-1S vindt ik wel echt vervelend trouwens, past totaal niet bij mij speelstijl.. slome reload en slome aim time...

 • pkregting
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 08-04 11:47
8.6 is up!

 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 02-05 07:49
Jip99 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 12:10:
Met welke tank is nou de meeste lol te beleven?.

op dit moment heb ik de volgende tanks wel al onderzocht, alleen welke zal ik kopen..

de T69 (T71 is mijn favo tank op dit moment denk ik)
of de T25/2 de hellcat is super.. maar volgens mij is die T25/2 prut..
of de canarveon..
of de IS...

de KV-1S vindt ik wel echt vervelend trouwens, past totaal niet bij mij speelstijl.. slome reload en slome aim time...
Simpel, wat vind je een leuke speelstijl in WoT?
Ps. you can't go wrong with the IS. Maar het is wel een beetje een allemansvriend.

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • gotfurrr
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 11:48
Mja smaken verschillen. Tot nu toe vind ik de vk3601 de leukste tank die ik tot nu toe heb gespeeld

 • pkregting
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 08-04 11:47
Jip99 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 12:10:
Met welke tank is nou de meeste lol te beleven?.

op dit moment heb ik de volgende tanks wel al onderzocht, alleen welke zal ik kopen..

de T69 (T71 is mijn favo tank op dit moment denk ik)
of de T25/2 de hellcat is super.. maar volgens mij is die T25/2 prut..
of de canarveon..
of de IS...

de KV-1S vindt ik wel echt vervelend trouwens, past totaal niet bij mij speelstijl.. slome reload en slome aim time...
Na de T71 vond ik de T69 prima
Na de hellcat vond ik de T25/2 geen verbetering
de IS is echt een allrounder, waar ik nooit blij van wordt

 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
Jip99 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 12:10:
Met welke tank is nou de meeste lol te beleven?.

op dit moment heb ik de volgende tanks wel al onderzocht, alleen welke zal ik kopen..

de T69 (T71 is mijn favo tank op dit moment denk ik)
of de T25/2 de hellcat is super.. maar volgens mij is die T25/2 prut..
of de canarveon..
of de IS...

de KV-1S vindt ik wel echt vervelend trouwens, past totaal niet bij mij speelstijl.. slome reload en slome aim time...
De t69 valt een beetje tegen na de T71. Velen gebruiken premium ammo om toch nog wat damage te kunnen doen. Ik vond 'm wat aan de slome kant voor zijn doel, dus had standaard 100% gasoline (of hoe het ook mag heten).
T25/2 is zeker geen prut, maar ook geen uitblinker
KV1-s past ook niet bij mij. Leuk om zoveel damage te kunnen doen, maar hij ligt me gewoon niet

Als je van wat snellere tanks houdt, is de Cromwell een aanrader.
Ben zelf de russische mediums aan het grinden (nu T44) en daar zitten ook wat leukerds tussen, ik zie uit naar de T54.

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
VasZaitsev schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 11:29:
Wtf? Heb ik net de nieuwe gamelauncer gedownload, a 5gb ofzo, geinstalleerd, gaat ie nog eens alles downloaden...
Ben nu de patch aan 't downloaden, gewoon volgens de gamelauncher.
788mb

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • MikelenniuM
 • Registratie: November 2004
 • Niet online
Jip99 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 12:10:
Met welke tank is nou de meeste lol te beleven?.

op dit moment heb ik de volgende tanks wel al onderzocht, alleen welke zal ik kopen..

de T69 (T71 is mijn favo tank op dit moment denk ik)
of de T25/2 de hellcat is super.. maar volgens mij is die T25/2 prut..
of de canarveon..
of de IS...

de KV-1S vindt ik wel echt vervelend trouwens, past totaal niet bij mij speelstijl.. slome reload en slome aim time...
De KV-1 lijkt anders ook wel erg populair: gister een paar battles gespeeld waarbij in 1 battle 12 KV-1's zaten en een andere battle 14 stuks :P

 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
HIj is populair omdat iedereen er mee kan spelen in die tiers.
Wordt veel aangeraden als goede allround heavie waarmee je goed kunt leren om met een heavie te spelen.

Zelf vond ik 'm veel te sloom, maar mijn voorkeur gaat dan ook naar de wat snellere tanks.
Ik vind de KV1 meer een tank waarbij je vantevoren moet bepalen waar je heengaat, wil je gedurende de battle naar een andere locatie omdat daar een risico is, ben je bijna altijd te laat.

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
ed31 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 12:22:
[...]


De t69 valt een beetje tegen na de T71. Velen gebruiken premium ammo om toch nog wat damage te kunnen doen. Ik vond 'm wat aan de slome kant voor zijn doel, dus had standaard 100% gasoline (of hoe het ook mag heten).
T25/2 is zeker geen prut, maar ook geen uitblinker
KV1-s past ook niet bij mij. Leuk om zoveel damage te kunnen doen, maar hij ligt me gewoon niet

Als je van wat snellere tanks houdt, is de Cromwell een aanrader.
Ben zelf de russische mediums aan het grinden (nu T44) en daar zitten ook wat leukerds tussen, ik zie uit naar de T54.
ik heb de T44 al, maar op een of andere manier valt die ook tegen.. of ik krijg gewoon steeds slechte MM.. maar ik heb hm nu al een tijd en heb er misschien maar 20K xp op zitten nu voor de t54..

en cromwell heb ik ook al :) is een blijvertje..

maar ik vindt de autoloaders wel leuk en de T69 ziet er ook gewoon nice uit.. alleen hoor je slechte verhalen over de pen 173 is niet echt slecht toch? de T44 heeft maar 175mm pen.. dus gewoon veel flanken..

en de T25/2.. ik ben gewoon bang dat die tegenvalt omdat het maar 170 pen heeft!!! het is een TD :/ de T25TD heeft 198 pen ofzo.. en veel meer dmg.. ze haddende t25/2 best iets meer pen en dmg kunnen geven naar mijn idee..

en ik bewandel de kv-1s/IS/IS-3 lijn omdat ik dus graag de IS-3 wil hebben.. maar die speelt toch niet hetzelfde als de KV-1S toch? want dan hoef ik hm niet :P

 • psychoclown
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 26-05 15:43
KV-1S is geweldig, de IS is nog beter en de IS3 blijft ook zo :)

WoT Profile | Noobmeter - kyozu | Youtube channel | Livestream


 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
IS3 vind ik de leukste van die lijn.

Chinese lights al geprobeerd? Word mijn volgend grindproject.
En als je autoloaders leuk vind.....franse mediums of heavies? De mediums heb ik gegrind, batchat is über. Zit al met een scheef oog naar de AMX50 lijn te kijken......

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
psychoclown schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 12:30:
KV-1S is geweldig, de IS is nog beter en de IS3 blijft ook zo :)
ik kan maar niet wennen aan die KV-1S, slome reload, en slome aim time.. ik moet me zovaak lang exposen om te aimen dat ik vaak wel geraakt wordt.. en door die reload wordt ik ook echt vaak gepakt..

sta je met 4 man een choak point te verdedigen..en ik heb gewoon geen tijd om te richten :/ en als ik dat doe word ik altijd geraakt.. en zodra je team maatjes dood zijn ben je de lul, 1x schieten en dan ben je dood.. omdat je 16 seconden moet wachten op de reload.. :)

hoop dat de IS beter word :P

 • TweakJerommeke
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 12:22

TweakJerommeke

Stay a while and listen

Kunnen we met 8.6 de SP verpatsen voor gold?

 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
ed31 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 12:32:
IS3 vind ik de leukste van die lijn.

Chinese lights al geprobeerd? Word mijn volgend grindproject.
En als je autoloaders leuk vind.....franse mediums of heavies? De mediums heb ik gegrind, batchat is über. Zit al met een scheef oog naar de AMX50 lijn te kijken......
ja die batchat lijkt me super, maar das nog zover weg :P haha ik maakt eerst maar ff deze lijnen af.. en dan ga ik de franse lijn doen..

ik vindt tot nu toe de turret td's en de snelle mediums en de t71 het leukst..

ik krijg verbazingwekkend vaak complimentjes als ik goed speel met de t71.. dat heb ik echt bijna nooit in andere tanks..

 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
@Jip99: dan hebben wij dezelfde speelstijl. Turret td's ipv de standaard td's en daarnaast voorkeur voor lights en snelle mediums.

Hoezo LIJKT de bachat je geweldig?
Mag toch hopen dat je 'm ooit al gespeeld hebt op de testserver? Indien niet: gemiste kans. Heb de vorige testserver ontzettend veel gespeeld met de batchat en daarna zsm doorgegaan met de grind ernaartoe.

[Voor 44% gewijzigd door ed31 op 19-06-2013 12:39]

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • Gadgeteer
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 10:36
mhindrik schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 09:04:
5E code net binnen gekregen, mooi klote. Hop betaling annuleren en opnieuw proberen
Netjes gekregen waar je voor betaald hebt dus bovenstaande is gewoon triest.
Ik hoop dat je via bank betaald hebt dan KUN je niet terughalen (storneren allen automatische incasso)

 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
ed31 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 12:38:
@Jip99: dan hebben wij dezelfde speelstijl. Turret td's ipv de standaard td's en daarnaast voorkeur voor lights en snelle mediums.

Hoezo LIJKT de bachat je geweldig?
Mag toch hopen dat je 'm ooit al gespeeld hebt op de testserver? Indien niet: gemiste kans. Heb de vorige testserver ontzettend veel gespeeld met de batchat en daarna zsm doorgegaan met de grind ernaartoe.
altijd leuk om met je snelle tankje de grote jongens te irriteren, gister nog een SP van 100% naar 0% geschoten door heel de tijd mezelf te verplaatsen, en 9 van de 10 keer wist hij niet eens waar ik vandaan schoot..(sixt sense ging niet af)..

hij zal vast hebben zitten vloeken op de kleine t71..

en lijkt omdat ik er nog nooit mee heb gespeeld! ^^ ik probeer het wel op de volgende test server :) maar ik ga mezelf niet lekker maken omdat ik anders teveel lijnen tegelijk ga doen :/ en dat gaat niet zo vlot zonder premium

[Voor 9% gewijzigd door Jip99 op 19-06-2013 12:47]


 • manstaat
 • Registratie: Mei 2013
 • Laatst online: 31-05 21:43
Heb 3Mil nodig voor de volgende tier (t28), iemand geld te veel? T-25 is een lekkere sniper. Goede pen Kan ook een tiger II aan (on front) als je goed aimt.

Die M5A1 van de russen (kan niets opzoeken. Op me werk is alles geblocked.) haal je lekker veel geld mee per match!

 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

T-25 = Duitse t5 medium premium. No way dat die een KT kan pennen.
T25 AT = Amerikaanse tier 7 TD
T25/2 = bovenstaand maar met koepel.
M8A1 = Chinese tier 4 light.

Russen hebben de A-20 [klote ding] en T-80 als lights op tier 4.

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • User
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 09:18
De M8A1 is toch echt een Amerikaanse TD hoor.

 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Oh shit, nu heb ik de boel door elkaar gehaald. Goeiemorgen Vas.

Ik bedoelde natuurlijk de M5A1. M8A1 is idd een tier 4 TD.

Leuk joh, al die namen, ik weet nog dat ik in mijn T-34 een T34 aanviel "zullen wel op elkaar lijken" dacht ik :P

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • themaxter
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 28-05 18:25

themaxter

Bugged..

Ik heb gisteren een waardig afscheid genomen van de Derp Tier5...
Alleen een full health Tiger soloen in een M4 zonder zelf damage te vangen, nee hoor was niet OP :+

Die KV1-S is trouwens een geweldige tank als je goed gebruik maakt van de reload. Redelijk potje doe je zo 2K damage :D Van de lagere tiers blijft dat toch wel een van mijn meest favoriete tanks.

 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
Voor degenen die zometeen gaan starten met 8.6:
Let even op met je ammo.....Ik merk dat er wat wijzigingen zijn in de HEAT-shells, waardoor het kan zijn dat je ineens brisantgranaten bij je hebt ipv premium ammo

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Bleh, het geluid is nogsteeds zo kut als in de test. De schoten klinken iets beter dan in 8.5, maar het geluid van treffers of schoten naast je is gewoon ronduit waardeloos. "Reed ik nou een tuinhekje omver of werd ik beschoten door arty?"

En de dynamische camera is vooral klote als je bergop gaat. Lijkt alsof je aan het laggen bent, maar nee, tis een feature....

WG lijkt op Apple :o "Thats not an bug, its an feature" en "Want to see how bad your team is, there's an mod for that!"

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • ZTeeVeR
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 12:00
http://forum.worldoftanks...istorical-gun-sounds-mod/

De 8.6 versie is er natuurlijk nog niet, maar ik gebruik deze.

Nog even en vraagje, kun je mods gewoon overzetten, dwz de 8.5 mods in de 8.6 folder?

ik gebruik nu:
een of ander damage panel (waarop je zit tegen wie je hoeveel damage hebt gedaan ect)
reload timer
in garage clock
en bovenstaande sound mod

[Voor 44% gewijzigd door ZTeeVeR op 19-06-2013 13:29]

Dell XPS L702X, Ci72620M, 6GB, Geforce GT 550M


 • Chaoss
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 13:05

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Net de update binne, gelijk de eerste game op de nieuwe map, wel een leuk level volgens mij, lekker groot.

Was alleen vergeten dat mijn mod nu weer weg zijn, gigantisch wennen zo'n stock interface :P

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
3 potjes gespeeld met de SP
En hij valt me NIET tegen!!!
Kan natuurlijk komen door de accuracy verbetering, maar ik heb 't idee dat ik een betere pen heb, makkelijk raak, meer schade doe en ontvang nog meer dan genoeg bouncers........
3 potjes waarvan 2 verloren, maar in alle 3 in top 3 van ons team.
Door het ontbreken van XVM kan ik dus niet controleren of ik telkens in dieprode teams zat, maar vooralsnog ben ik niet ontevreden over de SP.

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • ShockWave
 • Registratie: December 2008
 • Laatst online: 02-05 18:45

ShockWave

Lost it somewhere

Topicstarter
Volgens mij komen er alleen nog maar full clients uit en geen patches meer..

Star Citizen referralcode


 • Chaoss
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 13:05

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

Klopt het dat de DCmod helemaal niet meer werkt op de nieuwe versie? kheb repair geprobeerd werkte niet, daarna verwijderd, opnieuw gedownload en geinstalleerd krijg geen foutmeldingen maar de game blijft gewoon stock :(

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • Joindry
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 14:21

Joindry

- I'm afraid I can't do that -

die gunsoundmod is idd leuk maar zorgt bij mij voor wat lag.
en enkel maar full installs meer en geen patches. mss niet slecht eens een fresh install te doen. map is intussen 10gig

 • Knowuse
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 11-04 00:13
Chaoss schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 13:43:
Klopt het dat de DCmod helemaal niet meer werkt op de nieuwe versie? kheb repair geprobeerd werkte niet, daarna verwijderd, opnieuw gedownload en geinstalleerd krijg geen foutmeldingen maar de game blijft gewoon stock :(
Je kan je mods gewoon copieren van de 8.5 naar de 8.6 directory, de meeste zullen dan wel werken.

Shuttle st20g5


 • wontcachme
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 14:56

wontcachme

You catch me? No you wont

Heel deel werken er ook niet door de nieuwe camera. bv: scopeshadow, zoomout

GamePC (AMD Ryzen 5900x - Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8G - Gigabyte Aorus X570 ELITE - 32GB Corsair Vengeance 3600C18 - 1.5TB Samsung 970 EVO NVME - 500GB Samsung 950 EVO Sata - Fractal Design Define 7 - Corsair RM750x - 2x Asus VG27AQ 1440p@144hz)


 • varap
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 30-05 12:35
Weet iemand hoe het met de config van xvm 4 zit? Ik kan in de configurator alleen maar een xvm.xc opslaan. Tijdens het laden van de battle zie ik dan staan dat ik xvm.config mis (die is er ook inderdaad niet). Ik kan dus alleen maar met stock xvm werken.

 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
ed31 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 13:40:
3 potjes gespeeld met de SP
En hij valt me NIET tegen!!!
Kan natuurlijk komen door de accuracy verbetering, maar ik heb 't idee dat ik een betere pen heb, makkelijk raak, meer schade doe en ontvang nog meer dan genoeg bouncers........
3 potjes waarvan 2 verloren, maar in alle 3 in top 3 van ons team.
Door het ontbreken van XVM kan ik dus niet controleren of ik telkens in dieprode teams zat, maar vooralsnog ben ik niet ontevreden over de SP.
volgens mij is er nog niks aan de SP veranderd.. ze zeiden toch dat de SP in 8.6 eruit gaat..(winkel) en dat hij wordt aangepast en in 8.7 weer terug komt?..

en als je meer pen hebt zou je dat ook gewoon moeten zien bij je stats.. en als daar 170 staat is het denk ik de accuracy improvement die je merkt.

 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
Jip99 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 13:56:
[...]


volgens mij is er nog niks aan de SP veranderd.. ze zeiden toch dat de SP in 8.6 eruit gaat..(winkel) en dat hij wordt aangepast en in 8.7 weer terug komt?..

en als je meer pen hebt zou je dat ook gewoon moeten zien bij je stats.. en als daar 170 staat is het denk ik de accuracy improvement die je merkt.
Er staat 170/285/45....
Heb echter ook de indruk dat ik meer schade doe, maar zal wel verbeelding zijn 8)

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • User
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 09:18
ed31 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:05:
[...]


Er staat 170/285/45....
Heb echter ook de indruk dat ik meer schade doe, maar zal wel verbeelding zijn 8)
De verdeling voor de schade heeft dezelfde sigma gekregen als de accuracy. Dus ja, je granaten doen minder vaak extreem veel/weinig schade, alles zit meer rond het midden. Afaik hetzelfde met penetration.

[Voor 4% gewijzigd door User op 19-06-2013 14:09]


 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
ed31 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:05:
[...]


Er staat 170/285/45....
Heb echter ook de indruk dat ik meer schade doe, maar zal wel verbeelding zijn 8)
grappig ik heb ook de SP als enige perimium..

ik ben benieuwd wat ze ermee gaan doen, ik hoop een kleine gun buff en motor buff.. en dan hopen dat de armor niet te makkelijk te pennen is, want anders wordt het een drama..

er gaan ook geruchten dat de T23 terug komt als premium... ipv van de SP

 • Chaoss
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 13:05

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

wontcachme schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 13:48:
Heel deel werken er ook niet door de nieuwe camera. bv: scopeshadow, zoomout
Toen ik alle mods had gekopieerd bleef mijn game zelfs hangen na het laden van de map :X

ben ze nu stuk voor stuk aan het proberen welke voor dat blijven hangen zorgt, crosshair mod werkt gelukkig wel daar was ik erg aan gewend geraakt :)

Had links ook altijd zo'n lijstje met hits die mis ik nog. hoop dat er snel een update komt van de diverse mods en DCmod in totaal.

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • JeroenNietDoen
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 13:27

JeroenNietDoen

"Doe nou niet!"

wontcachme schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 13:48:
Heel deel werken er ook niet door de nieuwe camera. bv: scopeshadow, zoomout
Fuck, kan echt niet zonder scopeshadowremover :(

"Oooh Jeroen!"


 • wontcachme
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 14:56

wontcachme

You catch me? No you wont

Kaap schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:17:
[...]

Fuck, kan echt niet zonder scopeshadowremover :(
Er is al weer een nieuwe voor. Ook voor de zoommod.

GamePC (AMD Ryzen 5900x - Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8G - Gigabyte Aorus X570 ELITE - 32GB Corsair Vengeance 3600C18 - 1.5TB Samsung 970 EVO NVME - 500GB Samsung 950 EVO Sata - Fractal Design Define 7 - Corsair RM750x - 2x Asus VG27AQ 1440p@144hz)


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 02-05 07:49
Patch is binnen, opvallend: Ik heb nu de Tier 8 & 9 in de arty lijn geunlocked staan ;-) (had alleen de 9 verwacht)
Zo, 3 potjes gedaan op mijn GWPanther.
2 van de 3x top tier (is nieuw voor mij), 1 shotten van een KV-1 is leuk, maar lijkt me niet de bedoeling.
Ik denk dat ik de gun van de hummel weer terug ga plaatsen op de GW-p aangezien de damage nu overkill is en langzamer laadt.

Ps. vergeet niet je arty weer van zijn modules te voorzien!

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC


 • Nemean
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 28-05 21:45

Nemean

ᵀᴴᴱ ᴷᴵᴺᴳ, ᵀᴴᴱ ᴸᴱᴳᴱᴺᴰ

Ben blij dat WarGaming al mijn shells heeft verkocht.. ze terug kopen heeft me in totaal een dikke 100k verlies gegeven. Gelukkig is arty goed generfd deze patch.. oh wait.. didn't happen.

 • redwing
 • Registratie: Juni 1999
 • Nu online
Sneezzer schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:22:
Patch is binnen, opvallend: Ik heb nu de Tier 8 & 9 in de arty lijn geunlocked staan ;-) (had alleen de 9 verwacht)
Je krijgt het level unlocked van waar de arty vroeger zat en waar hij nu zit. Dus inderdaad krijg je dan 8 en 9.
2 van de 3x top tier (is nieuw voor mij), 1 shotten van een KV-1 is leuk, maar lijkt me niet de bedoeling.
Schijnbaar wel, anders had WG de mm niet zo gemaakt.......

[removed]


 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
de enige echt merkbare nerf is de aim time volgens mij.. de rest heeft stiekem een buff gehad ofzo :/ en de MM is nog slechter geworden. (voor arty)

 • Vae Victus
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 22-03 21:56

Vae Victus

Awesome God

Omdat de code die ik gekocht heb bij MMOGA alleen voor nieuwe accounts geld, wil ik hem graag verkopen/beschikbaar stellen.
Weet je iemand of wil je zelf een statspadder account beginnen. Neem even contact met me op.

I believe in Christianity as I believe that the sun has risen: not only because I see it, but because by it I see everything else. C.S. Lewis


 • Fest
 • Registratie: December 2000
 • Niet online
Nemean schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:25:
Ben blij dat WarGaming al mijn shells heeft verkocht.. ze terug kopen heeft me in totaal een dikke 100k verlies gegeven. Gelukkig is arty goed generfd deze patch.. oh wait.. didn't happen.
Ik dacht al dat ik veel meer credits had dan gisteren. O.a. mijn premium shells van de E-100 zijn weg...

 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
User schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:08:
[...]
De verdeling voor de schade heeft dezelfde sigma gekregen als de accuracy. Dus ja, je granaten doen minder vaak extreem veel/weinig schade, alles zit meer rond het midden. Afaik hetzelfde met penetration.
Hmm apart, was eigenlijk verbaasd dat ik met SP en T29 ineens hits doe met 500+ damage :?

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • Chaoss
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 13:05

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

wontcachme schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:19:
[...]

Er is al weer een nieuwe voor. Ook voor de zoommod.
Wat is de ervaring (ik gebruik hem pas 4 wkn) hoe snel DCmod aangepast wordt aan de nieuwe mods?

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
Is dat die van Dynosu? Hij heeft vanavond toegezegd

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • User
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 09:18
ed31 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:29:
[...]


Hmm apart, was eigenlijk verbaasd dat ik met SP en T29 ineens hits doe met 500+ damage :?
Werd je target niet door 2 granaten tegelijkertijd geraakt? Een SP die 500+ damage doet lijkt me 'een beetje' extreem.

 • Jip99
 • Registratie: Oktober 2011
 • Laatst online: 01-01 12:33
User schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:30:
[...]
Werd je target niet door 2 granaten tegelijkertijd geraakt? Een SP die 500+ damage doet lijkt me 'een beetje' extreem.
volgens mij gewoon onmogelijk.. gemiddeld doet die 240 ofzo?.

 • Nemean
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 28-05 21:45

Nemean

ᵀᴴᴱ ᴷᴵᴺᴳ, ᵀᴴᴱ ᴸᴱᴳᴱᴺᴰ

Ik heb een T29 ook al eens 500 damage zien doen uit het niets.

 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Ammorack of brandstoftank raken doet/deed volgens mij extra schade.

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • Chaoss
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 13:05

Chaoss

Moderator Spielerij

Professioneel boekemantsje

ed31 schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:30:
Is dat die van Dynosu? Hij heeft vanavond toegezegd
yup Dynosu op die site spreekt hij over DCmod vandaar dat ik hem zo noem :P

Dan wacht ik tot vanavond :) thnx

PSN: Wanderer200 | Switch: Wanderer


 • JeroenNietDoen
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 13:27

JeroenNietDoen

"Doe nou niet!"

wontcachme schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:19:
[...]

Er is al weer een nieuwe voor. Ook voor de zoommod.
Das mooi, moet eerst vanavond eens kijken of ik überhaupt nog verder wil met World of Artillery :>

"Oooh Jeroen!"


 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Waardeloze update, het geluid van treffers is gewoon om te janken. Gepent door een E-100: klinkt alsof je een hekje omver rijdt...

Dat, samen met de nogsteeds vreselijk OP arty, verneukte kaarten, WG die mijn shells verkoopt zodat ik ze met zwaar verlies kan terugkopen en een camera die bediend wordt door iemand met Parkinson, well, ik ga mijn premium op gebruiken, dus 2 weekjes, en dan stop ik er waarschijnlijk mee voor een halfjaar ofzo.

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • Nemean
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 28-05 21:45

Nemean

ᵀᴴᴱ ᴷᴵᴺᴳ, ᵀᴴᴱ ᴸᴱᴳᴱᴺᴰ

Nog een leuk puntje van kritiek.. laten we de camo van de Duitsers lelijk maken! Top nu lijkt het als of ik de grote boodschap van mijn kleine neefje met luier en al op mijn E-100 heb lopen smeren.

 • Fest
 • Registratie: December 2000
 • Niet online
VasZaitsev schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:41:
Waardeloze update, het geluid van treffers is gewoon om te janken. Gepent door een E-100: klinkt alsof je een hekje omver rijdt...

Dat, samen met de nogsteeds vreselijk OP arty, verneukte kaarten, WG die mijn shells verkoopt zodat ik ze met zwaar verlies kan terugkopen en een camera die bediend wordt door iemand met Parkinson, well, ik ga mijn premium op gebruiken, dus 2 weekjes, en dan stop ik er waarschijnlijk mee voor een halfjaar ofzo.
Relax, het is een spel. En die nieuwe camera-functie kun je gewoon uitzetten...

 • Knowuse
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 11-04 00:13
Kaap schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:36:
[...]

Das mooi, moet eerst vanavond eens kijken of ik überhaupt nog verder wil met World of Artillery :>
Denk wel dat het aantal arties minder gaat worden (als ze niet gebuft zijn), mensen zo als ik die nog even "snel" een tier 8 arti hebben gehaald zodat ie straks tier 10 is heb je dan minder. Ik zat gisteren in een potje met 5 tier 7 arties aan elke kant, die heb ik lekker lopen trollen. "Tomorrow the next patch, so no tier 10 arties for you guys" >:)

Shuttle st20g5


 • Bean77
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 07:34
VasZaitsev schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:41:
Waardeloze update, het geluid van treffers is gewoon om te janken. Gepent door een E-100: klinkt alsof je een hekje omver rijdt...

Dat, samen met de nogsteeds vreselijk OP arty, verneukte kaarten, WG die mijn shells verkoopt zodat ik ze met zwaar verlies kan terugkopen en een camera die bediend wordt door iemand met Parkinson, well, ik ga mijn premium op gebruiken, dus 2 weekjes, en dan stop ik er waarschijnlijk mee voor een halfjaar ofzo.
VasZaitsev schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 13:11:
Bleh, het geluid is nogsteeds zo kut als in de test. De schoten klinken iets beter dan in 8.5, maar het geluid van treffers of schoten naast je is gewoon ronduit waardeloos. "Reed ik nou een tuinhekje omver of werd ik beschoten door arty?"

En de dynamische camera is vooral klote als je bergop gaat. Lijkt alsof je aan het laggen bent, maar nee, tis een feature....

WG lijkt op Apple :o "Thats not an bug, its an feature" en "Want to see how bad your team is, there's an mod for that!"
je begint wel een beroepsklager te worden. Je hoeft niet elk uur het te laten merken hoor, anders schieten we gelijk door naar thread 37 :P

Gisteren toch maar ff snel de 212 arty gekocht voordat hij vandaag duurder wordt. Geen idee wat ik ermee ga doen, maar misschien volgend grind project als ik de britten heb afgerond en niks nieuws is bijgekomen.

Sony A7R II | Zeiss Batis 25mm | Voigtlander 40mm Nocton f/1.2 | Zeiss Batis 85mm | Zeiss Batis 135mm


 • ed31
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 23-06-2018
Nemean schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:32:
Ik heb een T29 ook al eens 500 damage zien doen uit het niets.
Misschien dat je door de acc. nerf de weakspots beter raakt en daardoor eerder hoge damage uitdeelt.
Heb 't toch meerdere keren gezien, ook bij anderen.
Zelf 545 op een T-54 met mijn SP (op zijkant, achteraan net boven de tracks) en 520 op de koepel van een T25/2 met de T29.
Dat zijn zo even snel de 2 die ik me nog herinner....

https://www.tradingview.com/u/Crypto_Ed/


 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Fest schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:43:
[...]


Relax, het is een spel. En die nieuwe camera-functie kun je gewoon uitzetten...
Ik ben relax hoor, maar deze update heeft mijn spelplezier gewoon de grond ingeboord. Ik wil horen dat ik geraakt wordt door een dikke arty granaat of een 122mm shell, niet dat iemand zijn bierblikje weggooid.

Zeker als je weet dat het ooit beter was, dat je vroeger bij Sandriver en El Halluf gewoon arty safe kon staan, dat gister het geluid gewoon nog goed was, dan vind ik het behoorlijk zuur dat ze dit "updates" noemen.

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • Nemean
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 28-05 21:45

Nemean

ᵀᴴᴱ ᴷᴵᴺᴳ, ᵀᴴᴱ ᴸᴱᴳᴱᴺᴰ

VasZaitsev schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:49:
[...]


Ik ben relax hoor, maar deze update heeft mijn spelplezier gewoon de grond ingeboord. Ik wil horen dat ik geraakt wordt door een dikke arty granaat of een 122mm shell, niet dat iemand zijn bierblikje weggooid.

Zeker als je weet dat het ooit beter was, dat je vroeger bij Sandriver en El Halluf gewoon arty safe kon staan, dat gister het geluid gewoon nog goed was, dan vind ik het behoorlijk zuur dat ze dit "updates" noemen.
Het spelplezier was al weg toen ik hoorde dat arty de grond niet ingeboord werd, nee ze maken het nog meer OP. Echt top!

 • wontcachme
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 14:56

wontcachme

You catch me? No you wont

Knowuse schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:45:
[...]

Denk wel dat het aantal arties minder gaat worden (als ze niet gebuft zijn), mensen zo als ik die nog even "snel" een tier 8 arti hebben gehaald zodat ie straks tier 10 is heb je dan minder. Ik zat gisteren in een potje met 5 tier 7 arties aan elke kant, die heb ik lekker lopen trollen. "Tomorrow the next patch, so no tier 10 arties for you guys" >:)
En jij denkt dat mensen stoppen met spelen als ze ontdekken dat je met een tier 8 arty in battles kan komen met alleen maar tier 7 tanks.....

En de arty mag dan wel generfed zijn, echter raken ze wel veel meer in het midden van hun circel. Wat ik op de testserver heb geprobeerd leek zelfs de T92 redelijk precies de shell te droppen waar ik wilde.

[Voor 14% gewijzigd door wontcachme op 19-06-2013 14:54]

GamePC (AMD Ryzen 5900x - Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8G - Gigabyte Aorus X570 ELITE - 32GB Corsair Vengeance 3600C18 - 1.5TB Samsung 970 EVO NVME - 500GB Samsung 950 EVO Sata - Fractal Design Define 7 - Corsair RM750x - 2x Asus VG27AQ 1440p@144hz)


 • RobinHood
 • Registratie: Augustus 2011
 • Niet online

RobinHood

Woker dan een wekkerradio

Nemean schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:53:
[...]

Het spelplezier was al weg toen ik hoorde dat arty de grond niet ingeboord werd, nee ze maken het nog meer OP. Echt top!
Ik heb nog maar 1 potje in de IS-8 gespeeld, en vooral op hoge tiers vind ik arty kut. Maar, tis idd niet generfd...

Eventuelle spelings fautem zijn hornderd prosent ironies bedoeldt.


 • Sneezzer
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 02-05 07:49
wontcachme schreef op woensdag 19 juni 2013 @ 14:53:
[...]

En jij denkt dat mensen stoppen met spelen als ze ontdekken dat je met een tier 8 arty in battles kan komen met alleen maar tier 7 tanks.....
Och, mijn Tier7 arty als toptier (enige tier7) in een match met 8 tier 5's :+

Maar dat vond ik niet het ergste, ik zag ook alweer 4 arty aan beide zijden.

Trouwens de zoomcirkel lijkt wel groter te blijven nu.

Amiga 500, eos 350d, HTPC, GamePC

Pagina: 1 2 3 ... 23 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Wil je in de vernieuwde playertable? Stuur me dan een DM met het volgende (uitgeschreven zodat je me een beetje werk bespaard met kopiëren en plakken!):
1. Tweakers naam
2. Ingame naam
3. Clan
4. WoTlabs of Noobmeter profile (vrijblijvend en optioneel)

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee