• D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10
http://tweakers.net/ext/f/tQK0tjNVejc1C74CSlGTwHaS/full.png


Minecraft is een sandbox game gemaakt door Markus Persson
De game is compleet freeroam, en dus kan je doen wat je wilt, zoals een mijn graven, als een huis maken, bomen platbranden of met zombies vechten om je mijn te verdedigen.
 • Ontwikkelaar: Markus Persson (Mojang Games)
 • Uitgever: Markus Persson (Mojang Games)
 • Platformen: Windows/Linux/OSX
 • Genre: Sandbox, Freeroam, Adventure
 • Spelmodi: Singleplayer, Multiplayer
 • Muziek: Daniel Rosenfeld
 • Website: http://www.minecraft.net/
 • Sinds 11-18-11 is het spel als "Final" gereleased, je kan het op de officiele website voor €19,95 kopen. Tijdens de Beta koste het spel nog €14,95 en in de Alpha kon je hem kopen voor €9,95!
 • Minecraft is compleet in java geschreven, zodat het op vrijwel elk (mobiele) besturingsysteem werkt!
 • Minecraft maps zijn (vrijwel) oneindig groot! Zodra je richting het "einde" van de zichtbare wereld loopt word er een nieuw stukje bij gegenereerd.
Singleplayer
De Singleplayer van Minecraft legt de nadruk op je fantasie, je kan doen en laten wat je wilt. Of dit nou het bouwen van een fort, het ontdekken van de wereld of het verslaan van monsters is. Je kan doen en laten wat je zelf wilt, en hebt hiervoor een hele hoop tools beschikbaar. Je zult in het begin eerst hard opzoek moeten naar hout, steenkool en een schuilplaats. Hierover staat een klein stukje hieronder!

Korte uitleg:Wanneer je in Minecraft een nieuwe wereld start, zul je op een willekeurige locatie beginnen. Afhankelijk van waar je je op dat moment bevind, moet je eerst opzoek naar wat hout. Om je 1e gereedschappen te maken.

Survival Multiplayer -SMP in het kort- is een onderdeel van Minecraft, hierin kan je online met anderen dingen gaan bouwen en doen. In de orginele SMP werd er vaak (pixel)art gemaakt.

Net als de Singleplayer, heeft de Multiplayer geen specifiek doel. Je kan net als de singleplayer lekker doen wat je wilt, alleen nu kan je dit doen samen met anderen! Bouw een fort, of ga op reis naar het midden van de aarde. Verdedig je fort of ontdek de bouwwerken van anderen.

Ook zijn er verscheidene Roleplaying servers, waar je bijvoorbeeld handelaren vind en (mini)bosses kan bevechten samen met anderen.

Momenteel word er door een aantal medeTweakers een server gehost, hierover vind je meer aan het einde van deze TopicStart!


De Vijanden

Wanneer je in Minecraft op een moeilijkheidsgraad van Easy of hoger speelt, zullen er 's nachts en in donkere grotten vijanden -ook wel Mobs genoemd- verschijnen, deze zullen proberen jouw karakter aan te vallen. Hier zijn een aantal mobs welke je vaak tegen zult komen:
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

Zombie
Deze simpele vijand is voor de meeste Minecraft spelers geen grote tegenpartij, maar wanneer ze in groepen aanvallen. Of wanneer je niet doorhebt dat er eentje aankomt, kan hij veel schade doen! Gelukkig kan je een zombie van afstand horen aankomen doordat hij luid gromt.

Wanneer de Zombie verslagen word, kan deze 0 tot 2 rotten flesh laten vallen.
Een Zombie zal langzaam doodgaan wanneer hij in direct zonlicht staat.
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

Skeleton
Deze wandelende knakenkast kan een grote last zijn wanneer je geen boog bij je draagt. Wanneer de Skeleton achter jouw aan gaat zal hij in een zigzag patroon bewegen, hierdoor is hij soms wat lastig te raken met een boog. Het grootste probleem is dat hij je van afstand kan aanvallen door pijlen af te vuren!

Wanneer de Skeleton verslagen word, kan deze 0 tot 3 botten. En 0 tot 2 Pijlen laten vallen.
Een Skeleton zal langzaam doodgaan wanneer hij in direct zonlicht staat.
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

Spider
Spiders zijn zeer snelle mobs, overdag zullen ze je speler in de meeste gevallen met rust laten. Maar wanneer de zon onder gaat, zullen ze je razendsnel volgen! Spiders zijn momenteel de snelste (common) mob's en kunnen muren beklimmen. Als je geen wapens bij je hebt, kan je het beste rennen.

Wanneer de Spider verslagen word, kan deze 0 tot 2 stukken touw laten vallen.
Spiders zullen zich overdag in de meeste gevallen passief gedragen, tenzij je te dichtbij komt of ze aanvalt.
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

Creeper
Een van de meeste gehate vijanden is nog wel de Creeper, zoals zijn naam al aangeeft. Maakt de creeper bijna geen geluid, maar het ergste is nog dat hij zichzelf zal opblazen wanneer in jouw buurt komt! Dit doet grote schade aan jouw en je omgeving.

Wanneer een Creeper verslagen word, kan deze 0 tot 3 hoeveelheden Gunpowder droppen.
Wanneer een Creeper word neergeschoten door een Skeleton, is er zelfs een kleine kans dat deze een Record zal droppen.
Overdag blijft een Creeper vijandig. Opgepast dus!
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

Enderman
De Enderman is een nieuw toegevoegde mob in Minecraft 1.8.
Deze mob is generaal gezien neutraal, maar zodra je je cursor over hem heen haalt zal hij gaan staren in jouw richting en agressief worden. Zodra je je cursor van hem afhaalt zal hij naar je toe rennen/teleporteren en word hij zeer lastig te raken!

Wanneer je een Enderman killed zal hij een Enderpearl droppen.

Een Enderman zal langzaam doodgaan in zonlicht, ook water doet extra schade!
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

Er zijn nog een aantal vijanden, maar deze zul je gedurende je speeltijd in Minecraft vanzelf wel tegenkomen!


Interessante links:
Wallpapers
Videos

Fanmade trailer
X Adventures EP1 (Aanrader!)
Minecraft Interstate
Charming Pixels

http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

(Multiplayer) Mods
Minecraft kent verscheidene modificaties die dingen in het spel toevoegen of verbeteren, hieronder staat een klein lijstje met populaire mods:

Modloader
Met de minecraft Modloader kan je -zoals de naam al zegt- Mods inladen en automatisch laten patchen. Een aantal mods eisen dat je ze installeert samen met Modloader om problemen te voorkomen.
Link naar de minecraft forum thread: Link.

Cartograph G
Cartograph G staat de gebruiker toe om een kaart te laten genereren van zijn huidige wereld.
Link naar de minecraft forum thread: Link.


Verreweg de meest populaire mod in minecraft is The Aether. Deze modificatie voegt een 3e dimensie toe aan het spel, in de basis is de dimensie het tegenovergestelde van de Nether welke je in de vanilla Minecraft vind. In deze wereld kom je O.A nieuwe monsters en blocks tegen, en zul je tempels met bossfights vinden. Als je de mod hebt geinstalleerd moet je een portal maken van Lightstone (Wat je in de Nether vind), met deze blocks maak je dezelfde portal als naar de Nether, alleen "Steek" je hem aan met een bucket water IPV vuur.

Klik op de bovenstaande afbeelding om naar het minecraft forum draadje te gaan.


Multiplayer Servers

Een aantal users hier op GoT heeft zijn of haar eigen server gehost. Hieronder vind je een lijst met een aantal actieve servers!

http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

De Tweakcraft server is op 14 september 2010 opgezet door Technicality voor de leden van het Tweakers.net forum. Later hebben vistu, Grum en GuntherDW het van hem overgenomen. GuntherDW is nog steeds Server Admin.

Tweakcraft is een 'survival build server', wat wil zeggen dat de spelers godmode hebben en het draait om het bouwen van projecten maar dan zónder creative mode. Er is daarnaast nog een vanilla survival world. De server is uitgerust met een scala aan plugins die het spelen vergemakkelijken.

Tweakcraft wordt gehost op een dedicated server van Hetzner. Spelen op Tweakcraft is gratis, maar de serverkosten worden betaald met donaties van de spelers. Bij een donatie van €15,- of meer krijg je vip-status, waarbij je enkele voordelen ontvangt zoals o.a. teleporteren.

Server stats:
 • Processor: Intel Core i7 2600 Quadcore
 • RAM: 32GB DDR3
 • Verbinding: 100/100
 • Max Players: 75
 • Uptime: 24/7
 • Adress: tweakcraft.net
Bezoek onze website op: www.tweakcraft.net
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

De ProjectMC server heeft al een lange geschiedenis achter de rug. Het begon als een kleine server voor een aantal vrienden (oktober 2010) maar groeide al snel uit tot een volwaardige server met hey0 server mod. De server stond eerst bekend als "keilame minecraft" maar dat domein was van een ander persoon en deze heeft het domein "teruggepakt". De naam ProjectMC is pas sinds mei 2011 vastgesteld, een 'relatief' jonge server dus.

De server wordt al vanaf het begin beheerd door Mattie(112). Bijgestaan door het admin team wordt geprobeerd een gezellige sfeer te creëren voor elke speler.

Server stats:
 • Processor: Intel Xeon W3530 Quadcore
 • RAM: 24GB DDR3
 • Verbinding: 100/100
 • Max Players: 20
 • Uptime: 24/7
 • Adress: mc.projectmc.nl
Bezoek ons op: www.projectmc.nl
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

http://tweakers.net/ext/f/ZvjH8S4IPT5LKle1wbYJ7kw2/full.png
De World of Minecraft server is in november 2010 begonnen door Tendonsie. Het is een volledig Nederlandstalige Minecraft server in betrouwbare datacenters. Er is in haar bestaan al veel veranderd in hardware en plugins. Tegenwoordig heeft de gamingsite, met voorheen activiteiten in World of Warcraft (vandaar de naam World of Minecraft), al meer dan 20.000 geregistreerde leden en een fijn team met een goed beleid tegen vernielingen en schelden in de chat. Er is een in-game support ticket systeem aanwezig die moderators kunnen raadplegen via de site. Ze hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het team bestaat uit admin Tendonsie en moderators WillemSV, Goofyinc, Neliszz, ViiPeRzZz, Ruudy94, _Death, Luukvdb, Lauraaaaxx, Jeffrey007, Gsmguy007 en JTLBest.

De hele dag door zijn spelers online omdat ze 24/7 geopend zijn. Je kan er gratis spelen maar dan kan je enkel bouwen, je kist op slot doen en warp bordjes gebruiken. Als je meer voordelen wil, zoals toegang tot hun creative en andere servers, live map, betere support (moderators honoreren eerder een verzoek van een VIP), minder automatische advertenties in-game, economiesysteem (€ 5 per week in-game tegoed), shops (met potions), leveling-plugin (McMMO), teleporteren, /back command (handig na dood), virtuele kisten, bouwrecht Skylands, drakennetwerk (DragonTravel) etc., kun je de server steunen (doneren) voor één hogere VIP rang. Ga naar www.worldofminecraft.nl en kies ‘Steun!’ als je wilt te doneren! Opbrengsten worden gebruikt om de server te betalen en beter te maken.

Server stats:
 • Processor: Intel Core i7 3.10 GHz Quadcore
 • RAM: 24GB DDR3 EEC
 • Verbinding: 1000/1000
 • Max Players: 250
 • Uptime: 24/7 (99,9%)
 • Adress: s1.worldofminecraft.nl
 • Bijzonderheden: 2x 120GB Intel Solid-State Drive 320 Series
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png

http://craftbox.nl/media/banner.jpg

De Namens Craftbox, een gezellige Nederlandstalige Minecraft community, wil ik jullie graag wat over ons vertellen. In het tweede half jaar van 2011 heeft een groep vrienden van uit heel Nederland - en sommigen uit België - besloten om een eigen Minecraft server op te starten.

Met de nodige geschiedenis achter de rug en na een hoop geleerd te hebben van vorige ervaringen, wordt democratie en communicatie als hoogste prioriteit gezien binnen deze community. Vanuit dit standpunt worden zoveel mogelijk beslissingen overlegd met de rest en al dan niet uitgevoerd. Om dit te verwezenlijken is het nodig om een volwassen community te hebben, daarom zijn wij ook op zoek naar mensen die zich hiernaar kunnen gedragen.

Onze community is verder ook erg actief op Teamspeak, mocht je hiervoor geïnteresseerd zijn kun je altijd even kennis komen maken door te connecten naar craftbox.nl.

Server stats:
 • Processor: Intel Core i7 920 Quadcore
 • RAM: 24GB DDR3
 • Verbinding: 100/100
 • Max Players: 50+
 • Uptime: 24/7
 • Adress: craftbox.nl
Bezoek ons op: www.craftbox.nl
http://tweakers.net/ext/f/70MQCU9wGB4mUDWrnuqC7OrW/full.png
Vorige Delen:
http://tweakers.net/ext/f/16cztde2UuzKfY8kctGQw08Z/full.png?nohitcount=1

[Voor 121% gewijzigd door D4NG3R op 01-05-2013 00:27]


 • D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10
Reserved mocht het nodig zijn.

 • D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10

[Voor 19% gewijzigd door D4NG3R op 18-11-2011 22:32]


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
Wij willen de game zien niet die roze chickie :+

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Erycius
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 21-09 19:41

Erycius

I came on Eileen.

Of op z'n minst Notch :)

Bloemen scheiden het gras in de tuin.


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
Jogcast lijkt me vet :P maar die komt pas morgen in de show :(

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Blackspot
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 24-01-2018
Ze doet het niet slecht voor de eerste keer, kan Notch nog even ontstressen... voor 5000 mensen praten is best heftig als je dat nog nooit gedaan hebt.

 • Danfoss
 • Registratie: mei 2000
 • Laatst online: 28-11 22:57

Danfoss

Deze ruimte is te koop..

Die xbox trailer... Highres textures? Gaat dat dan ook in de launch game komen?

Sys Specs


 • DostyaVlasova
 • Registratie: juni 2010
 • Niet online
Die roze kop is toch wel erg lelijk -_-
Ben blij dat ik daar niet zit zeg.

Wat ek nie sal doen om jou te kry nie.


 • Blackspot
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 24-01-2018
DostyaVlasova schreef op vrijdag 18 november 2011 @ 22:38:
Die roze kop is toch wel erg lelijk -_-
Ben blij dat ik daar niet zit zeg.
Waar slaat dat op :|

 • Erycius
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 21-09 19:41

Erycius

I came on Eileen.

Laat ons hopen: niet op die kop


*zing*

Bloemen scheiden het gras in de tuin.


 • Phyxion
 • Registratie: april 2004
 • Laatst online: 16-11 17:19

Phyxion

_/-\o_

Van de lifestream, echt verschrikkelijk.

'You like a gay cowboy and you look like a gay terrorist.' - James May


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
The man himself :o

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Lemming
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 19-09-2017
Notch gaat hopelijk zo aan de hendel trekke

BURP.


 • Dakoina
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 05-05 10:24

Dakoina

Newbie archer

lol, geeks gone wild @http://www.youtube.com/watch?v=tcuAA-n2zog&feature=player_embedded live comments tijdens notch appearance

 • Xanquezer
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 27-11 22:24
Dat poppetje

DPC Chef-kok :)


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
ZOMG THE BOX

7(8)7 7(8)7 7(8)7 7(8)7 7(8)7 7(8)7 7(8)7 7(8)7 7(8)7 _O- _O- _O- _O- _O- _O-

[Voor 80% gewijzigd door yzx op 18-11-2011 22:52]

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10
ZE BAWX

Lmao.

 • Lemming
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 19-09-2017
Lol voor dat filmpje :P

BURP.


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
ZOMG TEH LEVARHHH !

Zou het waar zijn :P

Like a boss >:)

[Voor 18% gewijzigd door yzx op 18-11-2011 22:55]

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10
Daar gaan we :D

10...
9...

:+

Released!

[Voor 32% gewijzigd door D4NG3R op 18-11-2011 22:55]


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
Minecraft opent niet :P

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Lemming
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 19-09-2017
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
Geupdate, nu mijn server nog

[Voor 15% gewijzigd door Lemming op 18-11-2011 22:56]

BURP.


 • D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10

 • Danfoss
 • Registratie: mei 2000
 • Laatst online: 28-11 22:57

Danfoss

Deze ruimte is te koop..

mijn minecraft update niet :(

:D

[Voor 10% gewijzigd door Danfoss op 18-11-2011 22:56]

Sys Specs


 • blueice85
 • Registratie: februari 2009
 • Laatst online: 26-11 22:43
donloading :D

 • Erycius
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 21-09 19:41

Erycius

I came on Eileen.

gelukkige nieuwjaar iedereen!!!!!! :D :+

Bloemen scheiden het gras in de tuin.


 • D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10
Ooo.
Lekker nummer..

Heeft iemand een naam :3?

 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
DLING :O

You has to walk out the room, dont run WALK!!!!! vette moshpit zal het wel zijn

[Voor 83% gewijzigd door yzx op 18-11-2011 22:58]

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • LuckyLukeNL
 • Registratie: november 2010
 • Niet online
Welcome to MINECRAFT 1.0 W00T

 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
Jah hoor spawn je weer midden in een dessert :+

BAM NPC village

[Voor 16% gewijzigd door yzx op 18-11-2011 22:59]

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Lemming
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 19-09-2017
Server down, Deurbug van 1.9pre6 is opgelost!

[Voor 15% gewijzigd door Lemming op 18-11-2011 22:59]

BURP.


 • xPhantom
 • Registratie: december 2008
 • Niet online
Nooo! Minecraft.net is down :(

Iemand een mirror met de .jar?

 • Isitlightagain
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 26-11 22:24
Internal Server Error plus niet kunnen connecten. Het blijft mooi :)

 • Blackspot
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 24-01-2018
lemmymet schreef op vrijdag 18 november 2011 @ 22:59:
Server down, Deurbug van 1.9pre6 is opgelost!
Die was al opgelost in Pre 6 en RC1/2.

 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
:P als iemand hem wilt kan het wel via msn doorsturen :l

NPCSSSSSSSSSSSSSSSSS _/-\o_ -> ze droppen niets

[Voor 32% gewijzigd door yzx op 18-11-2011 23:01]

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Blackspot
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 24-01-2018
http://erwinvandenbos.nl/downloads/minecraft.jar

[Voor 11% gewijzigd door Blackspot op 18-11-2011 23:06]


 • Lemming
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 19-09-2017
http://tommynoel.nl/apps/minecraft.jar
Dammit, iemand was mij voor :P

[Voor 29% gewijzigd door Lemming op 18-11-2011 23:02]

BURP.


 • StefSOFT
 • Registratie: december 2000
 • Laatst online: 20-11 22:35

StefSOFT

Caravanshaker Nr. 1

Mmm, al klein bugje ontdekt denk ik. Boven water heb ik incomplete bomen:

'I'm nearly thirty you know. I'm not 15. By now I should be able to talk to a woman without accidentally saying "nipples" or "gusset". Or, or, "Did you know you can make candles out of human fat"'


 • Isitlightagain
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 26-11 22:24
Iemand al de server file kunnen downloaden?

 • Wasp
 • Registratie: maart 2001
 • Laatst online: 10:23
Minecraft 1.0 server draait: mc.realminers.net:25566 :)

[Voor 11% gewijzigd door Wasp op 18-11-2011 23:05]

Ryzen 9 5900X, MSI Tomahawk MAX, 32GB RAM, Nvidia RTX 2080 Super | Mijn livesets


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
Food bar gaat wel heel snel naar beneden :S

nacht lijkt langer, VEEEEL langer :?

[Voor 32% gewijzigd door yzx op 18-11-2011 23:25]

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • SeenD
 • Registratie: oktober 2003
 • Laatst online: 23-11 16:36
w00t 1.0.0 :D

Something something


 • xPhantom
 • Registratie: december 2008
 • Niet online
StefSOFT schreef op vrijdag 18 november 2011 @ 23:03:
Mmm, al klein bugje ontdekt denk ik. Boven water heb ik incomplete bomen:
Ik ook, boven water zweeft tall grass als de world generator dat zo gedaan heeft.. user placed is niet mogelijk though.

Edit:
Om nog maar even de 'release' opnieuw te bekijken (of voor degene die hem gemist hebben)
[YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=14awYpHCFPE]

[Voor 20% gewijzigd door xPhantom op 18-11-2011 23:18]


 • Isitlightagain
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 26-11 22:24
De overgang naar de donkere naar lichte gedeeltes is echt lelijk..

 • Copyman
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 22-11 13:05

Copyman

Dode muis

D4NG3R schreef op vrijdag 18 november 2011 @ 22:57:
Ooo.
Lekker nummer..

Heeft iemand een naam :3?
Deadmau5. ;)

Zeer belangrijke informatie: Inventaris


 • Dreanor
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 26-11 20:21
NPC village(ers) geven niks, althans, rechtermuisknop en linkermuisknop doen niks (behalve hen aanvallen). :(

Jammer

PlayerUnknown's Battleground: TryingDutchman


 • naarden 4ever
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 22-11 03:36
Geupdate... nu spelen!

 • Copyman
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 22-11 13:05

Copyman

Dode muis

Jammer dat sponge nog steeds niet werkt. :(

Zeer belangrijke informatie: Inventaris


 • Koozza
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 10:43

Koozza

Wâ voor drop? GAS D’ROP!

Copyman schreef op vrijdag 18 november 2011 @ 23:50:
Jammer dat sponge nog steeds niet werkt. :(
Sponge is toch al heel lang removed van de game en niet meer gesupport?

 • Giant87
 • Registratie: juni 2004
 • Laatst online: 26-11 14:01
Hoe niet werkt?

 • Copyman
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 22-11 13:05

Copyman

Dode muis

ThijsD schreef op vrijdag 18 november 2011 @ 23:54:
[...]

Sponge is toch al heel lang removed van de game en niet meer gesupport?
Sinds 1.8 beta weer beschikbaar in Creative Mode.
Je kan wel sponge blocks plaatsen, maar ze nemen geen water op. ;)
It has been hinted that sponges would come back as a fully functional and obtainable block in a future update. Also the sponge block is available in creative mode since Beta 1.8 (though it has no effects and thus just serves for decoration purposes), which could mean its return in the full release of Minecraft.

Bron: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Upcoming_features

[Voor 33% gewijzigd door Copyman op 19-11-2011 00:02. Reden: Wiki quote]

Zeer belangrijke informatie: Inventaris


 • Dreanor
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 26-11 20:21
Trouwens, since 1.9 RC1 (of 2) werken dubbele deuren redelijk vreemd. Als je de ene deur opent dan gaat tie open. Doe je de andere gaat juist die ene weer open.

Is dit gedaan om gemakkelijk met redstone en 1 presure plate beide deuren gelijk te kunnen openen ofzo? Het openen van dubbele deuren werkt niet echt instinctief zeg maar ...

PlayerUnknown's Battleground: TryingDutchman


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
Whahahah wat heeft die creeper een rare geluid als die ontploft :+

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Stevanov
 • Registratie: maart 2010
 • Laatst online: 24-05-2020
----

[Voor 100% gewijzigd door Stevanov op 24-04-2018 14:03]


 • BlackthunderAwf
 • Registratie: april 2010
 • Nu online
Was best wel verbaast dat ik eigenlijk moeiteloos de Minecraft.jar en Minecraft_Server.jar kon downloaden. Tot nu toe best wel awesome... ^^, alleen sloeg ik een torch kapot op zo'n cobblestair, en toen ging ik door de cobblestair heen die daarna verdween en ik verloor wat hartjes.

Veel plezier iedereen! =D

 • CH4OS
 • Registratie: april 2002
 • Niet online

CH4OS

It's a kind of magic

Stevanov schreef op zaterdag 19 november 2011 @ 00:29:
Maf, met deze update kom ik niet meer met mn server online. Poortjes zijn geforward. Kan alleen via mijn lan joinen. Niet met externe IP. Weet iemand of er misschien iets veranderd is ofzo?
Het is sowieso verstandiger om via LAN te joinen als de server gewoon bij je thuis staat. :) Heb je namelijk meer bandbreedte en gaat laden merkbaar sneller, zeker bij MC. Kan iemand buiten jouw netwerk wél op de server joinen? Zo ja, dan zou ik me geen zorgen maken en gewoon lekker op het interne IP-adres joinen, doe ik hier thuis ook.

[Voor 33% gewijzigd door CH4OS op 19-11-2011 00:46]


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
QenA uurtje samen met Cobalt is nu aan streamen ;)

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Raxious
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 25-11 08:55
lol, die panel was dikke faal imo. Hoop vragen die ze niet begrepen, en ook een hoop antwoorden die onduidelijk waren.

 • Blackspot
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 24-01-2018
Ik kom net overdag in een sneeuw landschap een Enderman tegen is dit nieuw?

 • Danfoss
 • Registratie: mei 2000
 • Laatst online: 28-11 22:57

Danfoss

Deze ruimte is te koop..

Waarom staat er eigenlijk nog geen groot Minecraft verhaal op de fp? De release van een indie game die in 1,5 jaar miljoenen spelers en een mega community heeft lijkt me wel nieuwswaardig.

Sys Specs


 • Blackspot
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 24-01-2018
Minecraft is gekocht door over 4 miljoen mensen maar weet natuurlijk niet hoeveel er nog spelen. Er waren gisteren 1.5 miljoen mensen aan het kijken naar de live stream (exclusief YouTube + andere).

 • Lemming
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 19-09-2017
En krijgen we voor de kerst nog een mooie update voor minecraft?

BURP.


 • CH4OS
 • Registratie: april 2002
 • Niet online

CH4OS

It's a kind of magic

Versie 1.0 is net uit, dus wie weet, ik gok van niet.

 • Dreanor
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 26-11 20:21
Ik gok ook dat ze het even met Minecraft iets rustiger aan doen en op de andere projecten focussen (scrolls en cobald ofzo)?

Daarbij hoop ik dat ze met wat meer doordachte patches/expansions komen. Dus over een maand of drie nieuwe features die samen gaan. Bijvoorbeeld NPC villagers met quests en objectives/items/etc. En dus niet meer losse dingen.

PlayerUnknown's Battleground: TryingDutchman


 • Blackspot
 • Registratie: januari 2001
 • Laatst online: 24-01-2018
Die projecten worden door andere teams gedaan, Ze zijn druk bezig met de AI voor de dorpjes en die update zou spoedig uitgebracht worden. Minecraft is hun cash cow op het moment daar gaan ze echt niet minder tijd in steken.

 • Wildfire
 • Registratie: augustus 2000
 • Laatst online: 28-11 23:32

Wildfire

Joy to the world!

Ik ben benieuwd of we ooit dingen zoals vulkanen, aardbevingen, tsunami's en tornado's kunnen verwachten. Zouden mooie aanvullingen zijn, alhoewel aardbevingen voor veel schade aan allerlei gebouwen en tunnels kunnen zorgen... :+

Systeemspecs | Mijn Marktplaats spulletjes | Mijn RIPE Atlas probe


 • Lemming
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 19-09-2017
Wildfire schreef op zaterdag 19 november 2011 @ 21:03:
Ik ben benieuwd of we ooit dingen zoals vulkanen, aardbevingen, tsunami's en tornado's kunnen verwachten. Zouden mooie aanvullingen zijn, alhoewel aardbevingen voor veel schade aan allerlei gebouwen en tunnels kunnen zorgen... :+
Dat zou fun zijn, uitdaging om aarbeving-proof huis te maken met obsidan en funderingen :+
Dreanor schreef op zaterdag 19 november 2011 @ 20:39:
Ik gok ook dat ze het even met Minecraft iets rustiger aan doen en op de andere projecten focussen (scrolls en cobald ofzo)?

Daarbij hoop ik dat ze met wat meer doordachte patches/expansions komen. Dus over een maand of drie nieuwe features die samen gaan. Bijvoorbeeld NPC villagers met quests en objectives/items/etc. En dus niet meer losse dingen.
MC Is het belangerijkste, scrolls en cobald iets minder.
Ze gaan eerst maar eens npc`s uitwerken en wat meer mobs toevoegen(vind het nog een beetje karig, voeg eens een leeuw toe ofzo)

En ook leuk: op realcraft 1.0.0 server is mijn huis gegriefd :'(

[Voor 3% gewijzigd door Lemming op 19-11-2011 21:41]

BURP.


 • Dreanor
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 26-11 20:21
lemmymet schreef op zaterdag 19 november 2011 @ 21:37:
[...]

Dat zou fun zijn, uitdaging om aarbeving-proof huis te maken met obsidan en funderingen :+

[...]

MC Is het belangerijkste, scrolls en cobald iets minder.
Ze gaan eerst maar eens npc`s uitwerken en wat meer mobs toevoegen(vind het nog een beetje karig, voeg eens een leeuw toe ofzo)

En ook leuk: op realcraft 1.0.0 server is mijn huis gegriefd :'(
Waar ze voor moeten zorgen is dat er in de loop van het spel moeilijkere mobs komen. Bijvoorbeeld als je nog met houten tools hebt enkel zombies. Als je ijzeren tools hebt komen moeilijkere mobs enz. Want het is nu zo als je de eerste nacht overleefd dan wordt het spel enkel makkelijker omdat jou wapens beter worden maar de vijand niet. :)

PlayerUnknown's Battleground: TryingDutchman


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
Yogcast (Y)

http://nl.twitch.tv/ignlive#r=-rid-&s=em nu liv van minecon

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Camacha
 • Registratie: april 2006
 • Laatst online: 03-07-2017

Camacha

Herder of bits.

Whomp whomp alle bomen krijgen een stomp. Tied veur bouwen.

Persuader of bytes.


 • Raxious
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 25-11 08:55
Wildfire schreef op zaterdag 19 november 2011 @ 21:03:
Ik ben benieuwd of we ooit dingen zoals vulkanen, aardbevingen, tsunami's en tornado's kunnen verwachten. Zouden mooie aanvullingen zijn, alhoewel aardbevingen voor veel schade aan allerlei gebouwen en tunnels kunnen zorgen... :+
ze hadden voor 1.8 wel al aangegeven te kijken naar de mogelijkheid voor vulkanen.

 • Lemming
 • Registratie: november 2009
 • Laatst online: 19-09-2017
minecraft server op een vps met 512m ram, nu heb ik een reden gevonden om 2.50 extra uit te geven per maand zodat het fatsoenlijk werkt.
Wou met een medespeler naar the end en de complete vps had een reboot nodig :(
Waarom heb je zoveel ram nodig voor een bukkit 1.0.0 server?

BURP.


 • Rainlife
 • Registratie: november 2007
 • Laatst online: 19-10-2012

Rainlife

the Bunny Princess

Jeej, straks nog eens proberen.
Een aanvulling die ik wel wil zien is de mogelijk waterleidingen te maken ofzo

 • Wildfire
 • Registratie: augustus 2000
 • Laatst online: 28-11 23:32

Wildfire

Joy to the world!

Heeft er toevallig nog iemand de minecraft.jar van v1.8.1? Per ongeluk naar de final van Minecraft gegaan met een schone install van de game, geen backup van de .jar gemaakt. Stupid.

Systeemspecs | Mijn Marktplaats spulletjes | Mijn RIPE Atlas probe


 • Camacha
 • Registratie: april 2006
 • Laatst online: 03-07-2017

Camacha

Herder of bits.

Wildfire schreef op zondag 20 november 2011 @ 21:38:
Heeft er toevallig nog iemand de minecraft.jar van v1.8.1? Per ongeluk naar de final van Minecraft gegaan met een schone install van de game, geen backup van de .jar gemaakt. Stupid.
Jammer genoeg is het distribueren van oude .jars niet legaal volgens de gebruiksvoorwaarden, maar dit is wel een methode die je kunt gebruiken.

[Voor 95% gewijzigd door Camacha op 20-11-2011 22:03]

Persuader of bytes.


 • Wildfire
 • Registratie: augustus 2000
 • Laatst online: 28-11 23:32

Wildfire

Joy to the world!

Camacha schreef op zondag 20 november 2011 @ 21:50:
[...]

Jammer genoeg is het distribueren van oude .jars niet legaal volgens de gebruiksvoorwaarden, maar dit is wel een methode die je kunt gebruiken.
Ik wist niet dat het illegaal zou zijn. Maar goed, ik ben ondertussen wel voorzien en heb de JAR op drie verschillende plekken gebackupped :P

Systeemspecs | Mijn Marktplaats spulletjes | Mijn RIPE Atlas probe


 • Camacha
 • Registratie: april 2006
 • Laatst online: 03-07-2017

Camacha

Herder of bits.

Ik heb meestal alles netjes gebackupt, maar uiteraard ook een keer te enthousiast de .jar gekopieerd en daardoor één versie niet meer op schijf (weet even niet meer welke).

Ah well :p

Persuader of bytes.


 • Erycius
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 21-09 19:41

Erycius

I came on Eileen.

Weet er iemand een goeie opstelling voor een enchantment table? Dus zowel handig als "boostend" door de boekenkasten?

Bloemen scheiden het gras in de tuin.


 • ThE_En4CeR
 • Registratie: februari 2002
 • Laatst online: 08-11 16:56
Erycius schreef op maandag 21 november 2011 @ 01:12:
Weet er iemand een goeie opstelling voor een enchantment table? Dus zowel handig als "boostend" door de boekenkasten?
Jazeker, dit is de optimale plaatsing voor de hoogste levels van Enchantements: http://www.minecraftwiki.net/wiki/File:Books_optimal.png

 • Erycius
 • Registratie: januari 2003
 • Laatst online: 21-09 19:41

Erycius

I came on Eileen.

Mooi, dank je :)

Bloemen scheiden het gras in de tuin.


 • Auredium
 • Registratie: mei 2007
 • Laatst online: 22-11 14:09

Auredium

Informaticus Chaoticus

Eindelijk is het spel full. Update ging direct goed. Natuurlijk wel weer even patchen voor high res textures. Ik kan zien dat er veel amteriaal is.

Om het geheel te vieren heb ik direct een nieuwe wereld opgestart en ben van slag gegaan met bouwen. :)

The Informaticus Chaoticus is an endangered species who makes it's lair in the electric wires and dodgy electrical appliances and feasts primarily on old legacy systems.


 • Bloemstukje
 • Registratie: december 2008
 • Laatst online: 09:30
Waar download ik de geupdate versie van de Server? Want ik heb de .jar van minecraft.net afgehaald, maar dat is nog gewoon 1.8.1

gewoon nee.


 • LuckyLukeNL
 • Registratie: november 2010
 • Niet online
ma 21 nov 2011, 11:42
Minecraft indrukwekkend in cijfers

door onze redactie
Per uur loggen er duizend mensen in om het bouwspel Minecraft te spelen. En kort na de lancering van de volledige versie van de game waren dat er 4.000 per seconde. Deze getallen maakte Mojang, de ontwikkelstudio achter Minecraft, kenbaar tijdens de MineCon-beurs.


Op het moment van schrijven heeft Minecraft 16.692.789 geregistreerde gebruikers. Dit aantal groeit per seconde en in de afgelopen vierentwintig uur hebben 81.359 spelers zich aangemeld om de game te spelen.
Minecraft, het onafhankelijk ontwikkelde blokkenbouwspel voor de PC, is sinds kort volledig verkrijgbaar. Vorige week verscheen de iPhone-versie van het spel en Android-gamers konden al eerder aan de slag met de Pocket Edition.
bron: http://www.telegraaf.nl/d...wekkend_in_cijfers__.html

 • Xanquezer
 • Registratie: maart 2009
 • Laatst online: 27-11 22:24
Gefeliciteert !

Dikke groei in aantal gamers :P

DPC Chef-kok :)


 • Austin
 • Registratie: mei 2009
 • Laatst online: 21-02-2017

Austin

Uit een boek

Mooi cijfers !
Bijna 17 miljoen geregistreerde gebruikers is ook niet mis !

Flickr Website


 • D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10
Austin schreef op maandag 21 november 2011 @ 14:29:
Mooi cijfers !
Bijna 17 miljoen geregistreerde gebruikers is ook niet mis !
Tjah, Geregistreerd != direct een kopende speler ;) dus dat zegt nog niet heel veel :9 .

 • Raxious
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 25-11 08:55
idd, volgens de minecraft website komt er voor elke 13 nieuwe registers 1 koper bij.

zijn er trouwens meer mensen die lag hebben in 1.0.0?? 1.8 liep hier gewoon goed, maar 1.0.0 loopt hier in verhouding behoorlijk slecht.

 • Raxious
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 25-11 08:55
ok ik ga even een dubbelpostje maken, maar schijnbaar heeft Notch ruzie met yogscast.
Wow. Hate, insults and threats are flooding in from Yogscast fans. I'll stop biting my tongue now.
Yogscast repeatedly insulted people, talked behind their backs, refused to cooperate, and acted like total spoiled divas nonstop.
They called us "a bunch of nerds who don't know how to run a company", demanded that we pay them to come here (nobody else got paid).
And they claim they're the reason minecraft is big and that we should thank them more than anyone else in the community. They're total dicks
A kid wanted them to sign something I had signed, and they said they'd cross it out and put "fuck you" there instead.
Everyone else in the Minecraft community is all about respecting and caring. They're not. They're an isolated island of egos.

 • Dreanor
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 26-11 20:21
Dat las ik ook zojuist. Als, als Notch de waarheid spreekt dan zijn het echt een stel klootviolen die Yogcast.

En ik denk dat Notch wel de waarheid spreekt, gezien ik zo af en toe ook wel uitspraken van hun hoor tijdens sommige video's waarvan ik denk, nou nou, doe ff normaal.

Ik weet niet wie/wat de waarheid spreekt/is en ik volg zowel de Yogcast als Notch. Toch vind ik regelmatig Yogcast redelijk ego (en aso) in hun video's. Bijvoorbeeld als er een spelling fout in een adventure map zit, dan wordt diegene volledig afgekraakt. Of hun houding tov League of Legends als ze HoN video's maken. En zo zijn er nog wel wat voorbeeldjes te noemen waar zei niet erg aardig zijn.

Dus voorlopig geloof ik nog dat Notch de waarheid spreekt. En er komt vast wel een video reactie van de Yogcast, dus voorlopig nog even niet un-subben bij de Yogcast. :P

PlayerUnknown's Battleground: TryingDutchman


 • Raxious
 • Registratie: juni 2010
 • Laatst online: 25-11 08:55
tjah, het punt is natuurlijk wel, Mojang had van te voren natuurlijk kunnen weten dat ze zich zo zouden gaan gedragen. En vergeet niet dat Yogscast ruim 1,2 miljoen subs heeft wat dus aangeeft dat een groot gedeelte niks tegen hun taalgebruik heeft.

en het is natuurlijk wel weer erg makkelijk voor Notch om het allemaal te roepen, vooral omdat Yogscast op dit moment geen duidelijk bericht kan achter laten. Tevens vind ik dit dan ook wel weer vreemd.
All this said, I'm very tired at the moment, and this will probably pass. I do like the work they do, very much.
eerst afzeiken, en vervolgens zeggen dat je van hun werk houdt ( daarmee dus min of meer aangeeft hun gedrag tolereert ) en dat je wel verwacht dat het allemaal overwaait :s

 • Danfoss
 • Registratie: mei 2000
 • Laatst online: 28-11 22:57

Danfoss

Deze ruimte is te koop..

Het kan ook maar zo een vooropgezet spelletje zijn. Notch en yogcast zijn best ok samen. Dat zie je toch ook wel in de minecon interviews. Ze hebben ook gezamenlijk bij valve een tf2 celeb match gespeeld.

Sys Specs


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
Danfoss schreef op maandag 21 november 2011 @ 22:04:
Het kan ook maar zo een vooropgezet spelletje zijn. Notch en yogcast zijn best ok samen. Dat zie je toch ook wel in de minecon interviews. Ze hebben ook gezamenlijk bij valve een tf2 celeb match gespeeld.
En over Simon zijn moeder :+ _/-\o_

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Dreanor
 • Registratie: juni 2009
 • Laatst online: 26-11 20:21
Danfoss schreef op maandag 21 november 2011 @ 22:04:
Het kan ook maar zo een vooropgezet spelletje zijn. Notch en yogcast zijn best ok samen. Dat zie je toch ook wel in de minecon interviews. Ze hebben ook gezamenlijk bij valve een tf2 celeb match gespeeld.
Denk niet dat dit een spelletje is ... gezien de yogcast nu redelijk snel subs verliest.

Zoals ik al zei, ik kan best geloven wat Notch zegt gezien sommige opmerkingen tijdens de video's.

PlayerUnknown's Battleground: TryingDutchman


 • xPhantom
 • Registratie: december 2008
 • Niet online
De kwestie met yogscast gaat geloof ik, niet zeker, over dat ze veel voor minecraft hebben betekend en dat ze daarom geld willen zien? Ondertussen allemaal andere dingen die niet netjes zijn (mensen uitschelden, over de ruggen van anderen praten etc).

Ondertussen zijn er natuurlijk ook een boel andere youtube 'helden' waaronder een gedeelte van machinima (respawn) die ook veel subscribers hebben en minecraft video's maken, net zoals yogscast doet.

Ik weet niet, die interview met yogscast vond ik al een beetje vreemd kwa gedrag van Notch... kan een jetlag zijn, maar in andere interviews heb ik hem niet zo gezien...

Ben benieuwd naar de reactie van yogscast...

edit:
Verhaal van een van de vrijwilligers @ Minecon.

[Voor 10% gewijzigd door xPhantom op 21-11-2011 22:33]


 • Camacha
 • Registratie: april 2006
 • Laatst online: 03-07-2017

Camacha

Herder of bits.

Raxious schreef op maandag 21 november 2011 @ 21:58:
eerst afzeiken, en vervolgens zeggen dat je van hun werk houdt ( daarmee dus min of meer aangeeft hun gedrag tolereert ) en dat je wel verwacht dat het allemaal overwaait :s
Dat is natuurlijk een beetje onzin. Ik kan prima de muziek van een artiest leuk vinden, maar hem zelf een totale aarsch. Wat dat betreft is dit niet veel anders.

Persuader of bytes.


 • D4NG3R
 • Registratie: juli 2009
 • Laatst online: 02:10
Ik zal wel iets fout doen, maar hoe geraak ik momenteel in de Tweakcraft server?

Met 1.8.1 kom ik er niet in en met 1.0 krijg ik een outdated server error :S .

Edit: En ik begrijp echt niet meer hoe het nou zit met de worlds in Tweakcraft.. De 1e world blijft die nou of niet? Heb net meer als 40 uur in m'n nieuwe huis gestoken en dan mag die weer weg zeker :? .

[Voor 38% gewijzigd door D4NG3R op 21-11-2011 22:54]


 • Bezulba
 • Registratie: november 2000
 • Laatst online: 10:29

Bezulba

Formerly known as Eendje

Raxious schreef op maandag 21 november 2011 @ 21:58:
tjah, het punt is natuurlijk wel, Mojang had van te voren natuurlijk kunnen weten dat ze zich zo zouden gaan gedragen. En vergeet niet dat Yogscast ruim 1,2 miljoen subs heeft wat dus aangeeft dat een groot gedeelte niks tegen hun taalgebruik heeft.

en het is natuurlijk wel weer erg makkelijk voor Notch om het allemaal te roepen, vooral omdat Yogscast op dit moment geen duidelijk bericht kan achter laten. Tevens vind ik dit dan ook wel weer vreemd.


[...]


eerst afzeiken, en vervolgens zeggen dat je van hun werk houdt ( daarmee dus min of meer aangeeft hun gedrag tolereert ) en dat je wel verwacht dat het allemaal overwaait :s
Yogscast mensen hadden hun gedrag ook aan kunnen passen aan het publiek. Ik heb geen idee wat er gebeurd is, maar ook al scheld je bij het leven in je youtube video's, IRL doe je dat gewoon niet, zeker niet als een groot deel van de minecon bezoekers nog kind (18-) is... Dan mag je nog zoveel bezoekers hebben, maar ik durf te wedden dat 80% van de subscribers minecraft al had voordat ze gingen kijken, want er is namelijk vrij weinig aan als je geen idee hebt waar het om gaat.

blup


 • yzx
 • Registratie: januari 2011
 • Laatst online: 28-11 16:08
D4NG3R schreef op maandag 21 november 2011 @ 22:51:
Ik zal wel iets fout doen, maar hoe geraak ik momenteel in de Tweakcraft server?

Met 1.8.1 kom ik er niet in en met 1.0 krijg ik een outdated server error :S .

Edit: En ik begrijp echt niet meer hoe het nou zit met de worlds in Tweakcraft.. De 1e world blijft die nou of niet? Heb net meer als 40 uur in m'n nieuwe huis gestoken en dan mag die weer weg zeker :? .
http://www.minecraftforum...0-invalid-server-key-fix/
En uit die FAQ
I get "Outdated server" instead after installing this patch.
The server you are joining is still running 1.8.1! You can't do anything about that, except to revert back to 1.8.1 (you did save it, right?).
Als je het installeert bolt ie misschien hoor :)
Bezulba schreef op maandag 21 november 2011 @ 22:52:
[...]


Yogscast mensen hadden hun gedrag ook aan kunnen passen aan het publiek. Ik heb geen idee wat er gebeurd is, maar ook al scheld je bij het leven in je youtube video's, IRL doe je dat gewoon niet, zeker niet als een groot deel van de minecon bezoekers nog kind (18-) is... Dan mag je nog zoveel bezoekers hebben, maar ik durf te wedden dat 80% van de subscribers minecraft al had voordat ze gingen kijken, want er is namelijk vrij weinig aan als je geen idee hebt waar het om gaat.
Yogscast is pas "later" bij gekomen een van de eerste die ik zag op youtube was toch wel : paulsoaresjr

[Voor 29% gewijzigd door yzx op 21-11-2011 22:57]

Hey, waar is Perry? III Hoezo Mentos verslaving ? III


 • Osxy
 • Registratie: januari 2005
 • Laatst online: 28-11 22:07

Osxy

Holy crap on a cracker

http://t.co/NhE0dhI9
Vond ik wel beste samenvatting.

Notch is toch enigsinds een losse flodder kanon. Minecraft is een succes maar niet door zijn marketing of communicatie skills. Is eigenlijk 100% op de community toe te schrijven.

Ik vind het vreemde situatie. Niets is zwart of wit en wij zullen nooit de volle waarheid kennen.

[Voor 24% gewijzigd door Osxy op 21-11-2011 23:03]

"Divine Shields and Hearthstones do not make a hero heroic."

Pagina: 1 2 3 ... 61 Laatste


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functionele en analytische cookies

Deze cookies helpen de website zijn functies uit te voeren en zijn verplicht. Meer details

janee

  Cookies van derden

  Deze cookies kunnen geplaatst worden door derde partijen via ingesloten content en om de gebruikerservaring van de website te verbeteren. Meer details

  janee