Toon posts:

HTC Desire - Deel 2 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 ... 18 19 20 Laatste
Acties:
 • 183.235 views

 • Smultie
 • Registratie: Juni 2001
 • Niet online
Ach, hoe vaak zit je een hele dag zonder stopcontact/PC/autolader?

[Voor 4% gewijzigd door Smultie op 15-04-2010 10:47]


 • DRvDijk
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 30-05 00:30
SMulTiE schreef op donderdag 15 april 2010 @ 10:47:
Ach, hoe vaak zit je een hele dag zonder stopcontact/PC/autolader?
Op vakantie? Om die reden heb ik mijn Nokia E71 meegenomen de laatste keer ipv de iPhone. Goed, je kan moet je telefoon op vakantie ook gewoon uitzetten, maar er zijn naast vakantie genoeg andere momenten te bedenken zonder stroom

 • Pizr
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 12-03 07:49
Makkelijk schreef op donderdag 15 april 2010 @ 10:33:
[...]


Juice defender onderbreekt de 3G verbinding als de telefoon gelocked is. Dan update gmail ook niet zo vaak.
Een ander alternatief is een andere e-mail client installeren. K9 mail is veel beter, vooral aanvinken van mails is fijn (batch operaties). Ik vind het echter jammer dat je losse berichten niet meteen in het statusscherm ziet. Je ziet gewoon: '1 new e-mail'. Ik gebruik mail echt als sms vervanger.
Heb hem niet geprobeerd, maar doet deze dat niet: http://www.androlib.com/a...l-gmailnotifier-wmFE.aspx ?

 • Dadona
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 19-05 15:44
mphilipp schreef op donderdag 15 april 2010 @ 10:39:
[...]

Ik zie het cynisme wel, maar toch is het idioot dat men toestellen maakt die helemaal geweldig zijn, maar het niet eens een dag redden op een acculading. Het is precies hetzelfde als dat ik een geweldige auto maak, die vreselijk hard kan en alle gadgets heeft die je je maar kunt wensen, maar slechts een actieradius van 60km heeft. Dan wordt het praktisch nut ingeperkt.

Dus ja...je kunt heel veel, maar niet lang...snappie?
Je auto heeft airco, radio, electrische ramen, massagestand op de stoel, camera's, (binnen)verlichting en wat al niet meer voor fantastisch speelgoed. Toch gebruikt niemand al die zaken tegelijk, gedurende de volledige autorit want dat gaat ten koste van het verbruik, is onzinnig en dus kunnen we ermee leven. Maar als we deze vergelijking doortrekken naar een telefoon dan is het opeens onbegrijpelijk?
Nou ja goed, ik hou er maar mee op. Misschien ben ik (toch nog) te goed voor de industrie en laat ik ze met teveel wegkomen. :)

[Voor 7% gewijzigd door Dadona op 15-04-2010 11:00]

De CSL/OT kroeg !


 • Shanquish
 • Registratie: Maart 2002
 • Niet online
en daarom koop ik ook altijd een extra batterij erbij, voor m'n TP had ik via DX eentje besteld voor 10 dollar.
en die houdt het langer uit dan de standaard batterij. en voor de desire ga ik zeker hetzelfde doen.

het is voor mij dan ook wachten tot er een cradle uitkomt waar zowel de Desire op kan als een extra batterij tegelijkertijd (pdashop bied die veelal aan)

imo is het een zinloze discussie, de Desire lust nu eenmaal graag een slok, take it or leave it. (ik heb nog een 3310 te ruil, anyone? :+

[Voor 4% gewijzigd door Shanquish op 15-04-2010 11:06]


 • FabianNL
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 23:44
Om nog even kort mijn aandeel te doen in deze discussie: ik had hiervoor een Touch HD (en daarvoor een Touch Cruise) en deze had continu een 3g verbinding aanstaan. Deed ik verder niks bijzonders met m'n telefoon haalde ie makkelijk het einde van de dag. Zat ik echter veel te internetten en muziek te luisteren was ie aan het eind van de avond gewoon helemaal leeg. Heb momenteel een Desire die ook de gehele dag 3g aan heeft staan. Gisteren heb ik er weinig tot niks bijzonders mee gedaan (buiten de een paar telefoontjes en SMSjes om) en was ie aan het einde van de dag nog 40% van de accu. Echter, ik heb de Desire idd ook al wel eens leeg getrokken door het spelen van spelletjes, gebruik te maken van Wifi en veel muziek te streamen.

Mijn conclussie: de Desire gaat niet korter (maar misschien inderdaad ook niet langer) mee dan elke andere smartphone van de afgelopen 2 jaar. Met normaal gebruik haalt ie (met gemak) de dag, met intensief gebruik is ie inderdaad 's nachts leeg.

 • DarkSide
 • Registratie: Oktober 2000
 • Laatst online: 21:34

DarkSide

theres no place like ::1

Dadona schreef op donderdag 15 april 2010 @ 10:07:
[...]
Ik vind dit een beetje een kortzichtig statement. Op basis waarvan claim jij nu dat de accu's en chipsets beter moeten? Waarom moet je de telefoon de hele dag tot het maximum inzetten?
De processor van de smartphone klokt terug, het scherm zakt terug in intensiteit, er zijn apps die slimmer omgaan met de vele zuipende zaken als GPS en WiFi. Daarnaast hoorde ik al iemand die het idee had dat de WiFi in de Desire efficiënter was dan in diens vorige telefoon. Nee, naar mijn mening doet de gebruiker dit toch echt zelf. Je kiest voor een higher end telefoon met een gigantische lading aan functionaliteiten in een aantrekkelijk pakketje. Gebruik je het niet: kies je voor een simpelere telefoon. Mag het minder aantrekkelijk, dan kies je voor een lompere telefoon. Maar jij zoekt (met nog meer mensen) naar een combinatie die altijd lastig te verenigen zijn: maximale toepassing (wel de GPS altijd aan, groot scherm, goede CPU) in een aantrekkelijk pakketje (relatief dunne telefoon, waardoor er geen stevige accu in kan).
Zoals sommigen al aangaven, je kunt met de Desire twee dagen door, mits je er gewoon normaal mee omgaat. (Ik snap echt niet waarom mensen het bij een smartphone niet oke vinden, terwijl velen het opeens goed vinden als een laptop acht uur mee kan 8)7 )
@Phusebox, maar gebruikte je die telefoon dan ook zoals je de Desire nu gebruikt? Toen gebruikte je de GPS misschien een stuk minder omdat je deze alleen inzette voor je routeplanner (waarbij deze dan ook stiekem nog aan de oplader hing), nu zien we toepassingen voor GPS komen die we toen nog niet gebruikten.
Is niet kortzichtig. Het is de werkelijkheid. Natuurlijk gaat het snel als veel doet op een telefoon die veel kan. En natuurlijk kan ik dit niet vergelijken met de standby tijd van mij nokia 3110. Dat wil ik ook niet.
Ik weet dondersgoed wat de 'beperking' is als je een smartphone koopt.
Ik zeg alleen dat het een beetje algemeen geaccepteerd is dat je 'maar' 1 dag met een smartphone kan doen. En omdat het geaccepteerd is lijkt het erop dat fabrikanten alleen bezig zijn om er voor te zorgen dat hun smartphones het 1 dag uithouden zegmaar. Net als dat er weinig geinvesteerd wordt in zuinige en/of hybride auto's als daar niet voor gepushed wordt.
Ik (persoonlijk) zou het meer waarderen wanneer HTC,LG, Apple of wie dan ook. Komt met een telefoon die het 2 dagen uithoudt, dan met een telefoon die, alleen, maar iets sneller is.

There are 10 kinds of people in this world..... Those who know binary. And those who don't.


 • Anteros
 • Registratie: Januari 2009
 • Laatst online: 23:51
TTZ schreef op donderdag 15 april 2010 @ 00:42:
[...]


Ik kan in dit geval niet alleen jou, maar iedere Desire bezitter adviseren Advanced Task Killer te installeren. Top app waarmee je alle open (maar "gesloten") apps in 1x stopt. Als ik een keer overschakel naar Wifi en hij pakt m niet, kill ik wat apps die je niet op de achtergrond wilt hebben en hij heeft direct een fix.

Wat ik me wel afvraag is waarom er niet standaard een control in zit waarmee je een app direct kan sluiten, er zijn er maar weinig die je in de app zélf kan sluiten...
Thanx maar ik wil geen task killer. Is nergens voor nodig en Android is perfect in staat om dat zelf te doen. Het heeft ook niks met een applicatie te maken zover ik weet. Android heeft een bug (heb volgens mij ook eens gelezen dat de N1 er ook last van had; geen bron). Daar loste mensen het op door de APN settings opnieuw te saven. Moet wel zeggen dat ik het nog maar 1 of 2x heb meegemaakt.

 • wielrenner
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 07-03 17:58
Heb de mijne ook binnen. Is het echt nodig om hem eerst 3 uur op te laden?

[Voor 73% gewijzigd door wielrenner op 15-04-2010 11:47]


 • Makkelijk
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 23:35
shameete schreef op donderdag 15 april 2010 @ 11:05:
het is voor mij dan ook wachten tot er een cradle uitkomt waar zowel de Desire op kan als een extra batterij tegelijkertijd (pdashop bied die veelal aan)
Ze hebben ze (met extra batterij charger dus) op http://mobilefun.co.uk :)

Is de batterij steeds vervangen niet vragen om gezeik met dat fragiele klepje?

[Voor 3% gewijzigd door Makkelijk op 15-04-2010 11:48]

Badieboediemxvahajwjjdkkskskskaa


 • jup99
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 30-05 08:17
Door: Imperium
Ik heb soms wel last van het feit dat hij gewoon niet meer verbonden is met het internet en dat ik hem pas weer verbonden krijg als ik vliegmodus aan en uit zet. hebben meer mensen last van dit probleem?
Anoniem: 115255 schreef op woensdag 14 april 2010 @ 23:14:
[...]


Heb hier ook last van. Heb hem vandaag een week en heb van de 7 dagen misschien 4 dagen last gehad van dit probleem. In het begin veel meer dan nu. Vandaag was mijn verbinding gelukkig supersnel.
Dacht eerst misschien dat het lag aan dat ik Hi heb. Heb bovendien ook nog Eindeloos Extra Snel.

Hiervoor heb ik PIT Plus gehad op een MDA Vario IV, daar heb ik dit nooit gehad.

Voor de rest ben ik wel superblij met de Desire. Werkt als een speer, niet meer wachten tot de telefoon klaar is met programma's laden.

Daarnaast alleen beetje jammer dat de batterij snel gaat. Maarjah wat wil je nog meer van zo een apparaat met zoveel mogelijkheden.

Petje af HTC.. _/-\o_
Ook last van (Vodafone bel+sms+web) bij mij werkt de verbinding pas weer als ik de telefoon heb gebruikt (zelf bellen of gebeld worden)

 • Odie
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 18:35
mphilipp schreef op donderdag 15 april 2010 @ 10:39:
[...]
Dus ja...je kunt heel veel, maar niet lang...snappie?
Ik snap wat je bedoelt en dat is ook waar. Maar ik kies er voor om met een smartphone te lopen, dan is het gevolg van mijn keuze dat ik dagelijks (of vaker) aan de lader moet. Ik kan er ook voor kiezen om mijn Nokia 6150 van stal te halen, dan weet ik zeker dat ik een week standby ben zonder lader te zien. Maar ja, dan heb ik al die leuke coole features niet.

Snappie? Geen enkele keuze komt zonder gevolg. Helaas is er altijd een groep mensen die wel kiezen maar de gevolgen niet willen of kunnen overzien en daar dan achteraf over gaan klagen :-)

Het is niet klein EN feature-rich EN lichtgewicht EN een week standby.

 • mrVB
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 29-04 20:22
Kan iemand mij iets vertellen over de eventuele branding van de T-mobile toestellen? Ik kan hier niks over vinden op hun website.

 • janvanduschoten
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 21:13

janvanduschoten

Moderator Mobile / General Chat

Nr. 346

wielrenner schreef op donderdag 15 april 2010 @ 11:47:
Heb de mijne ook binnen. Is het echt nodig om hem eerst 3 uur op te laden?
Heb ik niet gedaan, gewoon eerst m'n telefoon ingesteld, ff rebooten, en daarna even mee gespeeld. Ik hang hem, op dag 2, gewoon af en toe aan de lader denk ik, alhoewel het batterij verbruik mij nogal meevalt. Hij is nu 13 uur van de lader af (100%), en staat nu op 82%. Heb ook maar een paar telefoontjes (stuk of 4) & SMSjes gehad, alles verder uit staan (Wifi, 3G, GPS) en de helderheid op 50%. Heb ongeveer 1 uurtje Wifi aangehad om te internetten, een paar apps geïnstalleerd, en de boel even gesynct. Tot nu toe een zeer fijne telefoon, ook wel een stukje fijner dan m'n Hero!

Post op persoonlijke titel, tenzij in het blauw


Anoniem: 268327

mailtje van HTC ontvangen over speaker-issue:
New Response From [ Richard (Benelux Support (Tech)) ]
Dear valued HTC customer,

Thank you for your inquiry about your handset.


You recently wrote us about an issue that you have encountered with your device.


HTC is looking for a solution for this issue with the speakers and at the moment there is no hot fix or a rom update available that will fix the distortion when you playing songs or watching movies with loud volume. We recommend to keep monitoring the HTC web site for future information or updates regarding the speakers.


Best regards,

Richard Genovezzi

HTC customer support team
HTC Corp. Global Service Division

Anoniem: 268327

SMulTiE schreef op donderdag 15 april 2010 @ 10:47:
Ach, hoe vaak zit je een hele dag zonder stopcontact/PC/autolader?
Op alle eilanden en National Parks in Thailand (en sowieso over heel Azie en diverse andere tropische oorden) is het gebruikelijk om, als je geluk hebt, 's ochtends een paar uur (tussen 8 en 10) en 's avonds tussen 18 en 23 uur electriciteit te genereren voor alle bewoners en bezoekers. Dat red je meestal maar nèt met laptops, fototoestel-laders, mobiele telefoon laders etc. En dan moet je niet net slapen of uit eten zijn of van huis zijn tijdens de generator-aan periodes.
Het zijn die reizen/verblijven waar je ineens merkt hoe belangrijk batterij-kwaliteit is.

In verband daarmee;

Waarom is de Automatische brightness van het scherm zo fel ingeregeld? Zou fijn zijn als je van die Auto setting de thresholds kunt configureren. Scherm zuipt echt stroom in het donker, en dat is niet nodig. Zet 'm naast een iphone in het donker en je wordt (ver)blind(t) door de HTC Desire.

[Voor 17% gewijzigd door Anoniem: 268327 op 15-04-2010 12:18]


 • bertalizer
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 24-05 14:02
Deze ochtend heb ik weer de foutmelding gekregen dat de backup niet kon uitgevoerd worden wegens problemen met de SD-kaart...
In de camera app kreeg ik ook weer de melding dat er geen foto's konden bewaard worden wegens permissieproblemen...
Ik heb dan de SD-kaart ge-unmount... maar ik vond niet direct een manier om deze weer te mounten (is deze er wel?) en heb het toestel dus moeten herstarten.
Om over batterijduur te spreken. Ik heb het toestel gisterenavond aan de lader gehangen toen ik de melding kreeg dat er nog 4% resteerde. Ik had het toestel toen 2 dagen 12 uur en 30 minuten aan.

 • koekjeh
 • Registratie: Februari 2010
 • Laatst online: 23-05 11:45
Anoniem: 268327 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 12:13:
[...]
Op alle eilanden en National Parks in Thailand (en sowieso over heel Azie en diverse andere tropische oorden) is het gebruikelijk om, als je geluk hebt, 's ochtends een paar uur (tussen 8 en 10) en 's avonds tussen 18 en 23 uur electriciteit te genereren voor alle bewoners en bezoekers. Dat red je meestal net met laptops, fototoestel-laders, mobiele telefoon laders etc. En dan moet je niet net slapen of uit eten zijn of van huis zijn tijdens de generator-aan periodes.
Het zijn die reizen/verblijven waar je ineens merkt hoe belangrijk batterij-kwaliteit is.
mobiel oplader die op zonnen energie werkt? ;)

[Voor 17% gewijzigd door koekjeh op 15-04-2010 12:19]

M3 - LR AWD / Pearl White / Black / 19" - https://ts.la/florian39171


 • 210667
 • Registratie: Januari 1970
 • Niet online
Anoniem: 268327 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 12:13:
[...]
[ ob geknipt..]
Het zijn die reizen/verblijven waar je ineens merkt hoe belangrijk batterij-kwaliteit is.
Wat de luitjes toch allemaal verzinnen om hun argumenten kracht bij te zetten. Maar uh..voor alles is een oplossing..

 • ruurd v.
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 30-05 11:21
Dix0r schreef op woensdag 14 april 2010 @ 20:02:
[...]


Wat is het verschil van een 'uninstaller' app, of gewoon via het settings menu van Android?

...
Ik kreeg op dat moment een error ('com.android.settings' stopped unexpectedly) wanneer ik de htc app manager wilde openen. De enige manier om dan nog apps te verwijderen was via een uninstaller.
Je kunt via marketplace geinstalleerde apps ook weer via de market verwijderen, maar als je deze via htc sync vanaf je pc hebt geinstalleerd kan dat niet...

 • SmithNL
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 09-11-2022
nieuws: HTC Desire VS krijgt 8GB flashgeheugen en 8-megapixelcamera
De HTC Desire voor de Verenigde Staten wordt voorzien van 8GB flashgeheugen. De Europese versie heeft slechts 512MB aan boord. Tevens krijgt de camera van de Amerikaanse Desire een upgrade van vijf naar acht megapixels.
8)7

Canon 760D // EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM // EF 70-200mm f/4L USM -- My pictures @ airliners.net -- iPhone X -- DJI Mavic Air


 • mace
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 29-05 14:34

mace

Sapere Aude

Post aub inhoudelijk, of post niet.

[Voor 87% gewijzigd door RoD op 15-04-2010 12:48]


 • Makkelijk
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 23:35
Post aub inhoudelijk, of post niet.

[Voor 90% gewijzigd door RoD op 15-04-2010 12:48]

Badieboediemxvahajwjjdkkskskskaa


 • Icyzer
 • Registratie: Januari 2009
 • Laatst online: 10-05 15:50

Icyzer

Goudvis

Werkt die ook enkel op amerikaanse telecom netwerken? Anders is het echt drie dubbel genaait

 • Gersomvg
 • Registratie: December 2005
 • Laatst online: 19-05 11:09
Ach... Ik ben gewoon tevreden met m'n desire zoals ik het morgenavond binnenkrijg :) Dat was ik al dus dat ga ik ook blijven.

Wel lekker trouwens 8 gb.. (dat is toch de ruimte waar je apps ook op komen?). Maar aan de andere kant heb ik die ruimte nog nooit helemaal volgehad op m'n hero.

 • Makkelijk
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 23:35
Icyzer schreef op donderdag 15 april 2010 @ 12:50:
[...]

Werkt die ook enkel op amerikaanse telecom netwerken? Anders is het echt drie dubbel genaait
Ja, staat in de post. Komt geen GSM/UMTS versie van.

Badieboediemxvahajwjjdkkskskskaa


 • Anteros
 • Registratie: Januari 2009
 • Laatst online: 23:51
Ja, en hij ziet er ook niet hetzelfde uit. Dus waarom men het de Amerikaanse Desire noemt?? Kompleet ander toestel.

 • PcFer
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 13:27
Dat hele geheugenverhaal maakt geen kont uit. De incredible heeft 8gb intern, maar is uitbreidbaar tot 24GB. bron De Desire heeft 0,5gb intern, maar is uitbreidbaar tot 32GB, wat heb je liever?

 • Shanquish
 • Registratie: Maart 2002
 • Niet online
en verizon kennende wordt het een 'branded' toestel.
210667 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 12:20:
[...]


Wat de luitjes toch allemaal verzinnen om hun argumenten kracht bij te zetten. Maar uh..voor alles is een oplossing..
die heb ik thuis liggen.. wat een inferieur apparaat.
is exact dezelfde die je ook via DX kan bestellen...

[Voor 6% gewijzigd door Shanquish op 15-04-2010 13:08]


 • 13art
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 18:06
Ik heb met zo'n kleine lens en sensor liever minder megapixels dan meer. Wordt de kwaliteit echt niet beter van.

Wanneer een potvis in een pispot pist heb je een pispot vol met potvispis


 • DRvDijk
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 30-05 00:30
l3art schreef op donderdag 15 april 2010 @ 13:10:
Ik heb met zo'n kleine lens en sensor liever minder megapixels dan meer. Wordt de kwaliteit echt niet beter van.
Plus dat je SD kaartje sneller volstaat ;)

 • mphilipp
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 18:59

mphilipp

Romanes eunt domus

FabianNL schreef op donderdag 15 april 2010 @ 11:13:
Mijn conclussie: de Desire gaat niet korter (maar misschien inderdaad ook niet langer) mee dan elke andere smartphone van de afgelopen 2 jaar. Met normaal gebruik haalt ie (met gemak) de dag, met intensief gebruik is ie inderdaad 's nachts leeg.
Dat maakt het idd minder erg.

Even in het algemeen mbt alle reacties die op het accuduur thema reageren: ik snap dat het tegenwoordig normaal is dat een telefoon/pda elke dag opgeladen moet worden. Maar dat is niet het punt. Het punt is dat je er dus rekening mee moet houden en dat je steeds je kabeltje bij je moet hebben en in je auto de lader klaar moet hebben liggen. Heb je een keer een andere tas bij je, of is er niets in de buurt, ben je gezien.

Ik accepteer niet zo veel meer van de industrie. Voornamelijk omdat ze met een hoop dingen de verkeerde kant uit gaan. En het wordt door veel mensen nog normaal gevonden ook. Waarschijnlijk omdat die mensen geen historie hebben met dit soort apparaten. Ik ben zo'n ouwe lul dat ik de Psion 3 nog heb gehad. Die is van 20 jaar geleden en liep op 2AA batterijen. Hij kon eigenlijk meer dan de iPhone: ruim 20 uur op de accu, multitasken, geheugen uitbreiden en elk programma draaien dat je wilde (en ook zelf maken). En natuurlijk had ie geen 4" multitouch kleurenscherm, maar dat doet niet terzake. Men is toch hoop ik bezig met vooruitgang en verbetering? Maar het lijkt er meer op dat men met een race bezig is om een heel klein doosje vol te proppen met features die eigenlijk dus niet volop benut kunnen worden zonder een centrale op je rug. Vandaar mijn vergelijking met een full-featured auto met actieradius van 60km.

Dit is overigens geen Desire bashing: het is een geweldig ding en de mijne is onderweg. Ik geef alleen aan dat het jammer is dat de technologie dus blijkbaar toch nog niet zo volmaakt is.

System 1” is fast, instinctive and emotional; “System 2” is slower, more deliberative, and more logical.


 • BastiaanN
 • Registratie: September 2003
 • Niet online
Positieve note: De Desire kopieert best snel als je het apparaat als diskdrive aan je pc koppelt. In het verleden ging dit met alle mobieltjes die ik gehad heb tergend traag. De Desire is nu vrolijk de data van het 4GB kaartje aan het overpompen naar mijn hardeschijf met 6MB/s :)

[Voor 0% gewijzigd door BastiaanN op 15-04-2010 13:46. Reden: Zo beter? ;)]

Strava | :-( + ┌(^0^)┘= :-)


 • mace
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 29-05 14:34

mace

Sapere Aude

BastiaanN schreef op donderdag 15 april 2010 @ 13:31:
Positieve note: De Desire kopieert best snel als je het apparaat als diskdrive aan je pc koppelt. In het verleden ging dit met alle mobieltjes die ik gehad heb tergend traag. De Desire is nu vrolijk de data van het 4GB kaartje aan het overpompen naar mijn hardeschijf met 6mB/s :)
6 millibyte per seconde? Dat noem je snel? :+

Maar even zonder geinein, hangt ook van je SD kaart af denk ik, mijn vorige telefoons hadden meestal class 2, en dat is dan maar 2MB/sec natuurlijk. :)

Anoniem: 113273

Heeft iemand al iets meegekregen over de pixel policy die voor de Desire geldt? Ik kom alleen recente uitlatingen tegen die over de HD2 gaan. Ben erg 'in de markt' voor een Desire en ik denk dat ik wel met de afwijkende 'grid' van de pixels kan leven, maar dode (sub)pixels zie ik liever niet natuurlijk..

Ben van plan om naar een winkel te gaan, het ding grondig te inspecteren en pas als het helemaal goed is mee te nemen, maar een dode pixel kan natuurlijk ook binnen een paar dagen op komen zetten.. :(

 • BastiaanN
 • Registratie: September 2003
 • Niet online
mace schreef op donderdag 15 april 2010 @ 13:39:
[...]

6 millibyte per seconde? Dat noem je snel? :+

Maar even zonder geinein, hangt ook van je SD kaart af denk ik, mijn vorige telefoons hadden meestal class 2, en dat is dan maar 2MB/sec natuurlijk. :)
Het is een 16 4GB class 2... En het is lezen he? dat gaat wel snel ;)
Die 2MB/s die staat voor class 2 is voor het schrijven maar zelfs daar haal ik nog 4.5MB/s

[Voor 0% gewijzigd door BastiaanN op 15-04-2010 13:50. Reden: Ik heb een 16GB nieuw, maar die zit er nog niet in :+]

Strava | :-( + ┌(^0^)┘= :-)


 • janvanduschoten
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 21:13

janvanduschoten

Moderator Mobile / General Chat

Nr. 346

BastiaanN schreef op donderdag 15 april 2010 @ 13:48:
[...]


Het is een 16 4GB class 2... En het is lezen he? dat gaat wel snel ;)
Die 2MB/s die staat voor class 2 is voor het schrijven maar zelfs daar haal ik nog 4.5MB/s
Welke 16GB kaart heb jij? Ik mag er op kosten van Hi eentje uitzoeken, dus de prijs is geen probleem ;)

Post op persoonlijke titel, tenzij in het blauw


 • TheVMaster
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 20:06

TheVMaster

Moderator WOS
BastiaanN schreef op donderdag 15 april 2010 @ 13:31:
Positieve note: De Desire kopieert best snel als je het apparaat als diskdrive aan je pc koppelt. In het verleden ging dit met alle mobieltjes die ik gehad heb tergend traag. De Desire is nu vrolijk de data van het 4GB kaartje aan het overpompen naar mijn hardeschijf met 6MB/s :)
Dat viel mij inderdaad ook al op. Vergeleken met m'n Touch Cruise van 2 jaar oud is het wel een verademing :+

 • Odie
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 18:35
Icyzer schreef op donderdag 15 april 2010 @ 12:50:
[...]

Werkt die ook enkel op amerikaanse telecom netwerken? Anders is het echt drie dubbel genaait
Lees jij artikelen wel voor je je onzin uitbraakt?
De Incredible heeft geen ondersteuning voor gsm of umts, waardoor de smartphone niet in Nederland zal werken.
Waarom genaaid? Je WIST toch dat de Desire een halve Gig en 5 mpix aan boord had? Of voel jij je bij elk nieuw toestel dat HTC uitbrengt 'genaaid'?

Sorry hoor, maar met dit soort onzin moet je echt niet aankomen, ga wieberen.

 • Dujardinn
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 03-02-2021
Beste mensen,

Sinds enkele dagen ben ik ook de bezitter van dit enorm fijne toetsel.
Ik zit echter met een probleem. Ik zou graag mijn netwerk provider (kpn/hi + eindeloos online in mijn geval) willen vergrendelen op mijn telefoon. Ik woon namelijk aan de Belgischegrens waardoor soms de telefoon overschakelt naar BASE netwerk. Het gaat natuurlijk een heel duur grapje worden als de telefoon zich steeds op Belgischnetwerk bevind. Daarom zou ik hem graag vast willen zetten op KPN/NL.

Ik heb de uitgebreide handleiding van de desire al doorgenomen (gedownload bij portablegear) daarnaast heb ik het hele forum HTC Desire deel 2 al doorgenomen maar tot op heden nog niets kunnen vinden.
Kan iemand mij vertellen hoe dit moet? Alvast dank!

EDIT:
Net met HTC gebeld en die hebben mij verteld dat zodra dataroaming uitstaat en mijn netwerk geselecteerd is de telefoon niet automatisch mag overspringen naar een andere provider (Belgische).

[Voor 13% gewijzigd door Dujardinn op 15-04-2010 15:20]


 • RgR
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 27-05 21:36
-TheNose- schreef op dinsdag 13 april 2010 @ 10:00:
Screenprotector is niet nodig vind ik, HTC blijkbaar ook. :P
(...)
Helaas kan ik jullie vertellen dat een screenprotector ook bij het scherm van de Desire geen overbodige luxe is... Ik zag net een paar hele lichte krasjes op het scherm, terwijl ik toch vrij voorzichtig ben met mijn toestel. Het is alleen te zien als het scherm uit staat en als je hem in het licht een beetje draait, en dus niet zo erg, maar een screenprotector had het wel kunnen voorkomen. (Het is niet het raster wat ik zie; het zijn echt een paar kleine krassen).

 • aKra
 • Registratie: Mei 2000
 • Laatst online: 22:06

aKra

Intentionally left blank.

Wat ik wel raar vind is dat er geen lederen pouch bij zit zoals bij de HTC Magic en de HTC HD2...

Intentionally left blank.


 • JurgenKnops
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-04 12:45
Weet niet of het al aan bod is gekomen, en wellicht is het mierenneukerij:

Instellingen > Over de telefoon > Systeemsoftware-updates > Nu controleren. Geeft als melding dat de telefoon up-to-date is, maar als begeleidende tekst komt er te staan 'Er zijn updates beschikbaar op de telefoon'.

 • Blerp
 • Registratie: Mei 2003
 • Niet online

Blerp

Geüpgegraded

JurgenKnops schreef op donderdag 15 april 2010 @ 14:46:
Weet niet of het al aan bod is gekomen, en wellicht is het mierenneukerij:

Instellingen > Over de telefoon > Systeemsoftware-updates > Nu controleren. Geeft als melding dat de telefoon up-to-date is, maar als begeleidende tekst komt er te staan 'Er zijn updates beschikbaar op de telefoon'.
bij mij staat er netjes "your phone is up to date" en "There are no updates available for your phone"

vesies:
fw 2.1-update1
build 1.15.405.4 cl155070 release-keys
software 1.15.405.4

 • JurgenKnops
 • Registratie: April 2010
 • Laatst online: 09-04 12:45
XMassacre schreef op donderdag 15 april 2010 @ 14:55:
[...]


bij mij staat er netjes "your phone is up to date" en "There are no updates available for your phone"

vesies:
fw 2.1-update1
build 1.15.405.4 cl155070 release-keys
software 1.15.405.4
Zit hem dus blijkbaar in de Nederlandse vertaling. In het Engels inderdaad de tekst als bij jou.

Anoniem: 305843

Iemand al eens geprobeert hoe een dual-sim adapter hiermee werkt?

http://www.simfreemobile....-dual-sim-adapter-for-htc

Anoniem: 218826

Ik heb hem ook binnen sinds vandaag. Wat een ding zo snel. Echt wennen ook in vergelijking mn oude telefoon!!

 • DarkSide
 • Registratie: Oktober 2000
 • Laatst online: 21:34

DarkSide

theres no place like ::1

Hoor er zoveel verschillende dingen over.Dat het niet zou werken dat het batterij zou vreten (sorry is ie weer). Dat ik voornamelijk huiverig ben voor dit soort zaken. Temeer omdat de meeste dingen getoond worden op oude nokia's.
Opzich heb ik er wel interesse in. Als ik 100% zeker weet dat het goed werkt.

There are 10 kinds of people in this world..... Those who know binary. And those who don't.


 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 21:22
Ik baal trouwens wel een beetje van het feit dat wij als niet iPhone gebruikers nooit van die gelikte cases en accesoires krijgen :(

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • 210667
 • Registratie: Januari 1970
 • Niet online
JurgenKnops schreef op donderdag 15 april 2010 @ 14:46:
Weet niet of het al aan bod is gekomen, en wellicht is het mierenneukerij:

Instellingen > Over de telefoon > Systeemsoftware-updates > Nu controleren. Geeft als melding dat de telefoon up-to-date is, maar als begeleidende tekst komt er te staan 'Er zijn updates beschikbaar op de telefoon'.
Is niet echt mierenneukerij, maar kijk eens in de market bij je downloads! Er zijn waarschijnlijk updates beschikbaar voor je applicaties die je erop hebt staan. Klik maar op market/downloads en dan menu. Dan zie je staan ''meldingen". Kan je eventueel aanzetten dat je een melding wil ontvangen of niet. Als je het handmatig doet via instellingen zal hij altijd kijken of er FW of Applicatie-updates zijn.
Phusebox schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:16:
Ik baal trouwens wel een beetje van het feit dat wij als niet iPhone gebruikers nooit van die gelikte cases en accesoires krijgen :(
De Iphone is ook zo n € 300,== duurder. Dan mag er ook wel een case bijgeleverd worden voor die prijs... 8)

[Voor 18% gewijzigd door 210667 op 15-04-2010 15:25]


Anoniem: 203857

Phusebox schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:16:
Ik baal trouwens wel een beetje van het feit dat wij als niet iPhone gebruikers nooit van die gelikte cases en accesoires krijgen :(
Kijk eens hier......
http://www.pdair.com/cata...=10100000_900000_11000911

Anoniem: 352212

Verdomme!
Ik had netjes al mijn contacten in outlook staan om ze te kunnen synchroniseren met mun nieuwe HTC Desire.
Nou is er alleen wat fout gegaan en heeft dat ding niet outlook naar mobiel gedaan maar mobiel naar outlook.
Nu ben ik al mijn contacten kwijt!
Zowel op pc als op mobiel heb ik nu dus geen contacten meer. Please iemand die weet hoe ik deze grote fout nog kan herstellen? Eeuwig dankbaar ben ik je dan!

 • DarkSide
 • Registratie: Oktober 2000
 • Laatst online: 21:34

DarkSide

theres no place like ::1

Phusebox schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:16:
Ik baal trouwens wel een beetje van het feit dat wij als niet iPhone gebruikers nooit van die gelikte cases en accesoires krijgen :(
Ja de iphone is een beetje een defacto standaard geworden. Alles kan er mee overweg en synct er mee.
Denk dat google dat ook voor het oog had met de nexus one (die dock connectors). Jammer dat ze de naam niet mogen registreren. Anders zouden ze de opvolger gewoon Nexus One kunnen noemen en zou dat gelijk zijn aan iPhone. En zijn accesoires e.d. ook makkelijker te maken.

There are 10 kinds of people in this world..... Those who know binary. And those who don't.


 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 21:22
Ik zag een aantal posts met mensen die een flexishield hebben besteld, best irritant dat daar in dat rode vlak (lelijk) dan ook nog eens Nexus One staat?

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • DarkSide
 • Registratie: Oktober 2000
 • Laatst online: 21:34

DarkSide

theres no place like ::1

Anoniem: 352212 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:23:
Verdomme!
Ik had netjes al mijn contacten in outlook staan om ze te kunnen synchroniseren met mun nieuwe HTC Desire.
Nou is er alleen wat fout gegaan en heeft dat ding niet outlook naar mobiel gedaan maar mobiel naar outlook.
Nu ben ik al mijn contacten kwijt!
Zowel op pc als op mobiel heb ik nu dus geen contacten meer. Please iemand die weet hoe ik deze grote fout nog kan herstellen? Eeuwig dankbaar ben ik je dan!
Natuurlijk heb je eerst een backup gedraaid? Je zou kunnen kijken of je met een HD restore je PST file van gisteren nog kunt restoren?

Ik maak regelmatig een backup van mijn PST en export mijn contacten naar een CSV.
Deze CSV is makkelijk te importeren in BV gmail.

There are 10 kinds of people in this world..... Those who know binary. And those who don't.


 • 210667
 • Registratie: Januari 1970
 • Niet online
Anoniem: 352212 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:23:
Verdomme!
Ik had netjes al mijn contacten in outlook staan om ze te kunnen synchroniseren met mun nieuwe HTC Desire.
Nou is er alleen wat fout gegaan en heeft dat ding niet outlook naar mobiel gedaan maar mobiel naar outlook.
Nu ben ik al mijn contacten kwijt!
Zowel op pc als op mobiel heb ik nu dus geen contacten meer. Please iemand die weet hoe ik deze grote fout nog kan herstellen? Eeuwig dankbaar ben ik je dan!
Als je nergens meer een back-up hebt, dan denk ik niet dat iemand je kan helpen. Dat wordt weer al je contacten opnieuw aanmaken. Heb je niet toevallig een back-up van je pc/of een restore-punt?

Zie post boven mij. Twee zielen één gedachte... ;)

[Voor 4% gewijzigd door 210667 op 15-04-2010 15:30]


 • RgR
 • Registratie: December 2000
 • Laatst online: 27-05 21:36
Anoniem: 352212 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:23:
Verdomme!
Ik had netjes al mijn contacten in outlook staan om ze te kunnen synchroniseren met mun nieuwe HTC Desire.
Nou is er alleen wat fout gegaan en heeft dat ding niet outlook naar mobiel gedaan maar mobiel naar outlook.
Nu ben ik al mijn contacten kwijt!
Zowel op pc als op mobiel heb ik nu dus geen contacten meer. Please iemand die weet hoe ik deze grote fout nog kan herstellen? Eeuwig dankbaar ben ik je dan!
Beetje offtopic misschien, maar als je Win7 gebruikt zou je het Outlook .pst-bestand kunnen zoeken, rechtsklikken en dan eigenschappen -> vorige versies. Je kan dan een backup terugzetten van toen de contacten er nog wel in stonden.

 • Fly-guy
 • Registratie: Juni 2000
 • Niet online
210667 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:21:
[...]


Is niet echt mierenneukerij, maar kijk eens in de market bij je downloads! Er zijn waarschijnlijk updates beschikbaar voor je applicaties die je erop hebt staan. Klik maar op market/downloads en dan menu. Dan zie je staan ''meldingen". Kan je eventueel aanzetten dat je een melding wil ontvangen of niet. Als je het handmatig doet via instellingen zal hij altijd kijken of er FW of Applicatie-updates zijn.
Al mijn apps zijn up to date, maar ook ik krijg de melding dat er updates beschikbaar zijn op mijn telefoon. Zal wel een vertaalfoutje zijn...

Anoniem: 352212

oeefff bedankt voor de snelle reacties! Stom genoeg geen back-up. Ook geen vorige versie te vinden.
Gelukkig staan al mijn contacten in Ovi suite kom ik net achter.
Iemand alleen nu nog een idee hoe ik ze vanaf daar op me Desire kan zetten?
Nogmaals erg bedankt!


Edit: Weet het al denk ik:
van ovi suite naar ouwe nokia zetten, die syncen met outlook en die dan weer syncen met Desire.. hmm

[Voor 20% gewijzigd door Anoniem: 352212 op 15-04-2010 15:42]


 • Odie
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 18:35
...

[Voor 98% gewijzigd door Odie op 15-04-2010 15:51. Reden: eerst lezen, dan potsen]


 • janvanduschoten
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 21:13

janvanduschoten

Moderator Mobile / General Chat

Nr. 346

Anoniem: 352212 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:37:
oeefff bedankt voor de snelle reacties! Stom genoeg geen back-up. Ook geen vorige versie te vinden.
Gelukkig staan al mijn contacten in Ovi suite kom ik net achter.
Iemand alleen nu nog een idee hoe ik ze vanaf daar op me Desire kan zetten?
Nogmaals erg bedankt!


Edit: Weet het al denk ik:
van ovi suite naar ouwe nokia zetten, die syncen met outlook en die dan weer syncen met Desire.. hmm
Kijk ook even hier naar, dan krijg je (als het goed is) geen dubbele contacten op je Desire.
xtreme_lunatic schreef op dinsdag 13 april 2010 @ 20:13:
Net handige manier uitgedacht om je contacten over te zetten van je oude (wellicht geen smartphone) naar HTC Desire. Bij waren alle contacten dubbel (persoon x werk, persoon x prive, persoon x mobiel). Het enige wat je nodig hebt is een gmail-account. Zorg dat je bij je Desire de instellingen voor gmail goed hebt staan.

Stap 1: Kopieer alle contacten van je oude telefoon naar je sim-kaart.
Stap 2: Zet de sim nu in Desire. Ga nu naar Contacten (niet de dailer van HTC)-> Menu-> importeren Sim -> naar Google (e-mailadres@gmail.com).
Stap 3: Haal je e-mail op via de Gmail app.
Stap 4: Ga nu via je pc naar http://gmail.com, log in en ga naar "Contactenpersonen". Als je dit te snel doet na het ophalen van je e-mail op de telefoon zul je zien dat de contacten erbij komen. Druk F5 totdat er geen contacten bij komen.
Stap 5: Klik bij het contact menu op gmail op "Dubbele contactpersonen vinden". Nu zul je een overzicht krijgen van al je dubbele contacten. Deze kan je nu samenvoegen.
Stap 6: Ga op de Desire terug naar je contacten lijst. Nu zullen alle contacten dubbel zijn. Ga naar Menu-> weergeven ->vink google uit. Verwijder vervolgens alle sim contacten. Vervolgens zorg je ervoor dat alle google contact personen weer worden weergegeven.

Als je het bovenstaande doet zul je geen contacten meer op je sim hebben. Maar dat maakt in principe niet uit, een backup kan je namelijk op je Gmail account vinden. Op deze manier zul je tenminste ook geen dubbele contacten in de HTC dailer hebben. De HTC dailer laat namelijk alle contacten zien. Als je dus je simcontacten niet verwijderd zullen deze altijd zichbaar blijven hier in (iets wat je niet wilt). ;)

Post op persoonlijke titel, tenzij in het blauw


Anoniem: 218826

Er is geen tweakers app zoals bij XDA toch? Kon hem iig niet vinden in de app store.

 • Thijs_V
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 12-04 19:38
Ik heb de HTC desire in combinatie met een Vodafone Bel+SMS+Web abo en ik kan geen mms versturen of ontvangen. De standaard instellingen heb ik er al uit gegooid en de instellingen conform de website van vodafone overgenomen.

Het mobiel internet werkt wel maar het ontvangen en versturen van mms lukt nog steeds niet.

Iemand die hetzelfde probleem heeft?

 • MercenaryAtWork
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 26-03 10:39
Thijs_V schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:09:
Ik heb de HTC desire in combinatie met een Vodafone Bel+SMS+Web abo en ik kan geen mms versturen of ontvangen. De standaard instellingen heb ik er al uit gegooid en de instellingen conform de website van vodafone overgenomen.

Het mobiel internet werkt wel maar het ontvangen en versturen van mms lukt nog steeds niet.

Iemand die hetzelfde probleem heeft?
+1

Heeft iedereen met VF bij mijn weten last van, als ik het me goed herinner zit er ook ergens in je telefoon volgensmij bij netwerken ook een MMS netwerk (of optie) van Vodafone. Niet geprobeert omdat ik het niet gebruik maar denk dat het wel zou moeten helpen.

Anoniem: 352212

janvanduschoten schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:53:
[...]


Kijk ook even hier naar, dan krijg je (als het goed is) geen dubbele contacten op je Desire.


[...]
bedankt, ik had het op de manier gedaan zoals ik daarboven schreef, dat is gelukkig ook gelukt.
Dat was ff schrikken, moet er niet aan denken dat ik alles kwijt was geweest.

Anoniem: 312396

Ik begin me zorgen te maken om de batterijduur. Heb hem nu een weekje en hoopte dat het wel beter zou gaan. Maar hij is echt te snel leeg. Ik zit nu 1,5 uur in de trein en er is 55% verbruikt door alleen een beetje te surfen! Hebben jullie dit ook? Is dit normaal? Vind het nogal vervelend. Wil ik bereikbaar blijven kan ik hem nu beter in mn zal stoppen.

 • codex
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 29-05 14:35
De batterij gaat inderdaad snel leeg. Als ik naar mijn werk ga en in de trein 2 uur in totaal surf is mijn telefoon aan het einde van de dag behoorlijk leeg.

Anoniem: 218826

Anoniem: 312396 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:31:
Ik begin me zorgen te maken om de batterijduur. Heb hem nu een weekje en hoopte dat het wel beter zou gaan. Maar hij is echt te snel leeg. Ik zit nu 1,5 uur in de trein en er is 55% verbruikt door alleen een beetje te surfen! Hebben jullie dit ook? Is dit normaal? Vind het nogal vervelend. Wil ik bereikbaar blijven kan ik hem nu beter in mn zal stoppen.
Dat zou ik niet weten heb hem nog geen 4uur in mn bezit. Maar al een tsk killer gedownload?

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 21:22
Anoniem: 218826 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:41:
[...]

Dat zou ik niet weten heb hem nog geen 4uur in mn bezit. Maar al een tsk killer gedownload?
Je moet dus geen task killer gebruiken op Android...

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • lubbertkramer
 • Registratie: Augustus 2009
 • Laatst online: 21:10
Vodafone MMS update

Net voor de 11e keer met VF gebeld, deze keer heb ik het via VF Loyalty gespeeld, gezegd dat ik al meerdere malen gebeld had over het mms probleem van de Desire, dat mij toen verteld was dat ik dan maar een branded Desire had moeten nemen, dan had ik het probleem niet gehad, inmiddels blijkt dat ook de officiele toestellen door VF uitgeleverd ook niet kunnen mms'en. (VF medewerker schrok van het antwoord wat ik verkregen had)

Werd doorgezet naar een technisch persoon welke mij gelukkig ditmaal eerlijk en open te woord stond, hij vertelde mij het volgende.

- VF is bekend met het probleem van het niet kunnen mms'en, dit geld voor de Desire als voor de Legend
- VF is bezig met een onderzoek, vooralsnog ligt het probleem alleen bij Android 2.1 toestellen, mogelijk gaat er iets mis met de convertie naar mms waardoor het niet geaccepteerd word, ook zijn er veel meer instellingen mogelijk bij de Desire waardoor ook het een en ander fout kan gaan, concreet wist hij het nog niet maar het probleem was wel bekend.
-Hoe meer mensen dit probleem melden bij VF hoe beter het is voor ons als consument, dus werkt je mms niet, bel met VF en laat het noteren, hierdoor komt er meer druk op de ketel

Heb afgesproken met VF Loyalty dat ik volgende week terugbel indien het probleem nog niet verholpen is, heb aangegeven dat ik anders korting wil ivm dat hun niet volledig dienst kunnen leveren.

Klein vraagje:
Mensen met een andere provider dan VF, kunnen jullie wel mms'en?

[Voor 4% gewijzigd door lubbertkramer op 15-04-2010 16:51]


 • BastiaanN
 • Registratie: September 2003
 • Niet online
reemprive schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:40:
De batterij gaat inderdaad snel leeg. Als ik naar mijn werk ga en in de trein 2 uur in totaal surf is mijn telefoon aan het einde van de dag behoorlijk leeg.
Ach. dat zal na verloop van wat updates allemaal wel weer meevallen.

Strava | :-( + ┌(^0^)┘= :-)


 • 8GUS
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 25-05 22:33

8GUS

Papa, AFOL & Gamer

Anoniem: 312396 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:31:
Ik begin me zorgen te maken om de batterijduur. Heb hem nu een weekje en hoopte dat het wel beter zou gaan. Maar hij is echt te snel leeg. Ik zit nu 1,5 uur in de trein en er is 55% verbruikt door alleen een beetje te surfen! Hebben jullie dit ook? Is dit normaal? Vind het nogal vervelend. Wil ik bereikbaar blijven kan ik hem nu beter in mn zal stoppen.
Goed zoeken naar wat power-saving apps. Wifi en misschien GPS uitzetten als je aan het reizen bent en alleen aanzetten als je het nodig hebt.

Bricks In Motion


 • Mogwai82
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 29-06-2022
Anoniem: 354377 schreef op vrijdag 09 april 2010 @ 13:38:
[...]


gedaan, maar daar staat dus niets over het toevoegen van zelf gedownloade mp3's als sms toon.....

als beltoon instellen lukt wel !

wat ik ook doe kan niet buiten de vooringestelde k*t toontjes kiezen :P
FAK, ik kan dit dus ook niet vinden!

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 21:22
Mogwai82 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:54:
[...]


FAK, ik kan dit dus ook niet vinden!
Dat meen je niet? Je kunt geen eigen sms toon kiezen?
I finally did it!!! I was so easy, i finally have custom message tones on my G1. All you have to do is connect the usb to your computer and mount your phone then create a new folder in the removable E drive(which is your G1/Android phone) then rename either notifications or alarm or wherever you want it to go. then find your music or sound clip either in your music file, downloads, or wherever you put it. I find it easier to open another of the same file and just click and drag. If you try to change your tones while doing this dont bother because you cant do it while its hooked up, You have to finish and exit out, safely remove the usb and just give it a couple of seconds to completely load the files into the phone and voila! custom message tones baby!!!If you still have trouble just google tmobile g1 online user guide click T-mobile G1 user guide (should be the 4th link)you need Adobe for that its the whole manual page 105-106. Shout out to Snoslicer8 for makin this possible or else i woulda thrown my phone against the wall. L8 y'all Hope this helps
Misschien werkt dit?

[Voor 71% gewijzigd door Phusebox op 15-04-2010 16:57]

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


Anoniem: 113273

Hoe is de belkwaliteit? Ik lees over een 'blikkerige' speaker, maar muziek via de telefoon interesseert me niet zo. De 'oor-speaker', klinkt die wel goed, of is dat ook schel en blikkerig? Thanks!

 • GamezMaster
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 05-09-2022
Mogwai82 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:54:
[...]


FAK, ik kan dit dus ook niet vinden!
Topic doorzoeken, post onder die van vleeshomp staat het antwoord!

 • Victor.S
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 16:22
Phusebox schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:54:
[...]

Dat meen je niet? Je kunt geen eigen sms toon kiezen?


[...]

Misschien werkt dit?
Ik gebruik Handcent Sms, welke ik stukken beter vind dan de standaard sms-app. Maar bij Handcent kan je wel gewoon een eigen mp3 als sms toon gebruiken, wat ik niet doe, want vind het standaard sms-toontje wel goed :).

Anoniem: 118189

Anoniem: 352212 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 15:37:
oeefff bedankt voor de snelle reacties! Stom genoeg geen back-up. Ook geen vorige versie te vinden.
Gelukkig staan al mijn contacten in Ovi suite kom ik net achter.
Iemand alleen nu nog een idee hoe ik ze vanaf daar op me Desire kan zetten?
Nogmaals erg bedankt!


Edit: Weet het al denk ik:
van ovi suite naar ouwe nokia zetten, die syncen met outlook en die dan weer syncen met Desire.. hmm
ovi zet ze ook in windows contactpersonen...
vanuit daar kun je ze exporteren naar een cvs bestand...

daarmee kun je ze overal naar importeren (desire, google enz enz)

Anoniem: 268327

Anoniem: 113273 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:57:
De 'oor-speaker', klinkt die wel goed, of is dat ook schel en blikkerig?
Nee, die klinkt top. Als ik m'n Shure earbuds eraan plug, dan blijkt de audio-kwaliteit van de amp zelfs beter dan die van bijv. een gemiddelde ipod of iphone.

 • Fly-guy
 • Registratie: Juni 2000
 • Niet online
Anoniem: 268327 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 17:20:
[...]
Nee, die klinkt top. Als ik m'n Shure earbuds eraan plug, dan blijkt de audio-kwaliteit van de amp zelfs beter dan die van bijv. een gemiddelde ipod of iphone.
Mij viel het geluid ook (positief) op. Met mijn oren kan ik me zeker niet onder de audiofielen scharen, maar komend van een touchHD viel mij het op dat de muziek (met dezelfde oordopjes) veel rijker klonk, meer bas, maar ook qua hoge tonen zuiverder en voller.

Maar goed, ook over geluidservaring blijk je te kunnen twisten, maar voor mij is de desire op dat punt een flinke verbetering t.o.v. mijn vorige HTC. (kan niet vergelijken met de ipod o.i.d. wegens het niet hebben van één)

 • Gizmore
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 14-02 21:23
Ik heb vanmiddag ook eindelijk mn Desire binnen gekregen bij een Vodafone verlenging. Echter, de beloofde Flash support lijkt bij mij tot op heden nog niet te werken. Bij de instellingen van de browser staat Flash support gewoon aangevinkt, maar als ik op Youtube kom krijg ik de melding dat ik moet upgraden om Flash te krijgen. Op Dumpert (even snel een andere site testen) krijg ik dezelfde melding. Als ik vervolgens op de link klik krijg ik op de Adobe site de melding dat Flash in de eerste helft van 2010 naar Android 2.1 komt, zonder mogelijkheid om te installeren. :? Doe ik nu iets verkeerd of moet ik nog ergens iets instellen? Ik neem aan dat het gewoon out of the box hoort te werken.

Edit: ik krijg ook steeds de melding dat mijn huidige tijdzone niet bepaald kan worden?

[Voor 6% gewijzigd door Gizmore op 15-04-2010 17:34]


 • mastamasta
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 19-08-2022
Ik heb Sygic mobile maps op mijn sd card geïnstalleerd, maar waar ik bij Symbian daarna via een menu het programma kon installeren, zie ik op mijn Android Phone deze optie niet.

Hoe krijg ik dit voor elkaar?

 • 210667
 • Registratie: Januari 1970
 • Niet online
mastamasta schreef op donderdag 15 april 2010 @ 17:48:
Ik heb Sygic mobile maps op mijn sd card geïnstalleerd, maar waar ik bij Symbian daarna via een menu het programma kon installeren, zie ik op mijn Android Phone deze optie niet.

Hoe krijg ik dit voor elkaar?
Als je m keurig netjes bij sygic hebt gekocht staat in je mail waar je de apk kan vinden... 8)

Als je de apk al hebt?! Zoek m dan met een filemanager en install de apk daar vanuit. Astro is o.a wel een prima filemanager.

 • Fly-guy
 • Registratie: Juni 2000
 • Niet online
Gizmore schreef op donderdag 15 april 2010 @ 17:32:
Ik heb vanmiddag ook eindelijk mn Desire binnen gekregen bij een Vodafone verlenging. Echter, de beloofde Flash support lijkt bij mij tot op heden nog niet te werken. Bij de instellingen van de browser staat Flash support gewoon aangevinkt, maar als ik op Youtube kom krijg ik de melding dat ik moet upgraden om Flash te krijgen. Op Dumpert (even snel een andere site testen) krijg ik dezelfde melding. Als ik vervolgens op de link klik krijg ik op de Adobe site de melding dat Flash in de eerste helft van 2010 naar Android 2.1 komt, zonder mogelijkheid om te installeren. :? Doe ik nu iets verkeerd of moet ik nog ergens iets instellen? Ik neem aan dat het gewoon out of the box hoort te werken.

Edit: ik krijg ook steeds de melding dat mijn huidige tijdzone niet bepaald kan worden?
Dat van die flash is vreemd, ik kan zowel op youtube, als op dumpert gewoon de filmpjes zien... Dus iets klopt niet op je phone...

 • krijn1985
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 25-05 09:10
Gizmore schreef op donderdag 15 april 2010 @ 17:32:
Ik heb vanmiddag ook eindelijk mn Desire binnen gekregen bij een Vodafone verlenging. Echter, de beloofde Flash support lijkt bij mij tot op heden nog niet te werken. Bij de instellingen van de browser staat Flash support gewoon aangevinkt, maar als ik op Youtube kom krijg ik de melding dat ik moet upgraden om Flash te krijgen. Op Dumpert (even snel een andere site testen) krijg ik dezelfde melding. Als ik vervolgens op de link klik krijg ik op de Adobe site de melding dat Flash in de eerste helft van 2010 naar Android 2.1 komt, zonder mogelijkheid om te installeren. :? Doe ik nu iets verkeerd of moet ik nog ergens iets instellen? Ik neem aan dat het gewoon out of the box hoort te werken.

Edit: ik krijg ook steeds de melding dat mijn huidige tijdzone niet bepaald kan worden?
Apart. Youtube zou ik gewoon met de meegeleverde applicatie bekijken. Maar dumpert deed het bij mij gewoon.
Mijn settings:
Load images on
load flash on
mobile view on
enable javascript on
accept cookies on
set cache size 6mb
enable plugins on

heb ff dingen gequote waarvan ik denk dat ze eventueel ermee te maken kunnen hebben.

Anoniem: 219071

Mijn Desire hangt nu voor het eerst aan de stroom, kan/mag ik er nu ook gewoon mee spelen? Of is het verstandiger om haar even met rust te laten ?

 • swoutr
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 16:42
speelt de htc desire asphalt 5 af? iemand al getest, of krijg je dan net als op de legend en andere minder snelle toestelle asphalt 3?

 • PCD
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 28-05 21:12

PCD

Fazer 600

Ik heb sinds een uurtje ook zo'n exemplaar.
Gehaald bij de Belcompany met een KPN abbo.
Ik ben overgestapt van een HTC Diamond en Ben als provider.
Ik volg dit topic al enige tijd en zal dit dus voorlopig ook nog wel doen.
Het is een mooi apparaat, de soepelheid van het starten van apps verwondert mij.
Leuk spele-dingetje om wat mee te prutsen.
Met de Diamond ben ik met veel custom roms van xda in de weer geweest.
En dan nu over op Android... ik zal tomtom wel missen dus opzoek naar wat nieuws.
Heb hier al het 1 en ander aan opties voorbij zien komen.

 • Gizmore
 • Registratie: April 2009
 • Laatst online: 14-02 21:23
krijn1985 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 18:05:
[...]

Apart. Youtube zou ik gewoon met de meegeleverde applicatie bekijken. Maar dumpert deed het bij mij gewoon.
Mijn settings:
Load images on
load flash on
mobile view on
enable javascript on
accept cookies on
set cache size 6mb
enable plugins on

heb ff dingen gequote waarvan ik denk dat ze eventueel ermee te maken kunnen hebben.
Ik heb het zo ingesteld en opnieuw opgestart. Nu doet ie het! O+
Blijft nog het tweede punt staan, maar goed, ik hoop dat dat weg gaat als ik mn simkaart er in doe.
Je telefoon in je auto laten liggen en die vervolgens uitlenen aan iemand die een dagje weg gaat is niet erg handig namelijk...

Anoniem: 195305

swoutr schreef op donderdag 15 april 2010 @ 18:27:
speelt de htc desire asphalt 5 af? iemand al getest, of krijg je dan net als op de legend en andere minder snelle toestelle asphalt 3?
Ja deze speelt hij af.

 • Fly-guy
 • Registratie: Juni 2000
 • Niet online
Gizmore schreef op donderdag 15 april 2010 @ 18:48:
[...]


Ik heb het zo ingesteld en opnieuw opgestart. Nu doet ie het! O+
Blijft nog het tweede punt staan, maar goed, ik hoop dat dat weg gaat als ik mn simkaart er in doe.
Je telefoon in je auto laten liggen en die vervolgens uitlenen aan iemand die een dagje weg gaat is niet erg handig namelijk...
Voor zover ik weet bepaalt de telefoon de tijd en tijdzone aan de hand van je sim kaart (en eventueel de lokatie dat weer komt van je positie ten opzicht van zendmasten). Waarschijnlijk kun je dat ook zelf handmatig instellen, maar tien tegen een dat zodra je een geldige sim in je toestel doet, het "probleem" is opgelost. Al kun je wel, als je telefoon een tijd lang geen verbinding heeft (voor lange tijd in een kelder ofzo), je de melding weer krijgt, echter dat lost zich ook vanzelf op met een beetje geduld...

 • Dix0r
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 20:59
Anoniem: 219071 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 18:22:
Mijn Desire hangt nu voor het eerst aan de stroom, kan/mag ik er nu ook gewoon mee spelen? Of is het verstandiger om haar even met rust te laten ?
Wat ik begrijp uit de handleiding, is het eerst de bedoeling om hem volledig op te laden voordat je hem aanzet.

 • beschuitfluiter
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 17-05 13:03

beschuitfluiter

to the batmobile,let's go

Hoppa! heb d'r ook een geregeld via abo verlenging bij T-mobile!
Ben benieuwd! :D

¯\_(ツ)_/¯


Anoniem: 167272

PCD schreef op donderdag 15 april 2010 @ 18:35:

En dan nu over op Android... ik zal tomtom wel missen dus opzoek naar wat nieuws.
Heb hier al het 1 en ander aan opties voorbij zien komen.
Sygic lijkt het meest op tomtom maar de routes zijn af en toe heel raar.

 • Odie
 • Registratie: Juni 2002
 • Laatst online: 18:35
Anoniem: 113273 schreef op donderdag 15 april 2010 @ 16:57:
Hoe is de belkwaliteit? Ik lees over een 'blikkerige' speaker, maar muziek via de telefoon interesseert me niet zo. De 'oor-speaker', klinkt die wel goed, of is dat ook schel en blikkerig? Thanks!
De speaker kunnen we gewoon ronduit kut noemen, daar kun je met goed fatsoen geen muziek uit laten spelen. Met de standaard headset klinkt de muziek redelijk voor incidenteel gebruik, maar mist wel de nodige dynamiek. Ik heb er vanmiddag een fatsoenlijke headset op aangesloten en dat klinkt gewoon goed, nuets te klagen.

Anoniem: 219071

Dix0r schreef op donderdag 15 april 2010 @ 18:53:
[...]


Wat ik begrijp uit de handleiding, is het eerst de bedoeling om hem volledig op te laden voordat je hem aanzet.
Ja, maar ik volg dit topic al een tijdje. Sommige mensen hebben gezegd dat je de telefoon ook direct kunt gebruiken. Ik weet het dus niet meer zo goed. :9

Anoniem: 113273

Odiebla schreef op donderdag 15 april 2010 @ 19:03:
[...]


De speaker kunnen we gewoon ronduit kut noemen, daar kun je met goed fatsoen geen muziek uit laten spelen. Met de standaard headset klinkt de muziek redelijk voor incidenteel gebruik, maar mist wel de nodige dynamiek. Ik heb er vanmiddag een fatsoenlijke headset op aangesloten en dat klinkt gewoon goed, nuets te klagen.
Ik bedoelde de 'bel' speaker... :)

 • Negaiido
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 25-05 22:05
Odiebla schreef op donderdag 15 april 2010 @ 19:03:
[...]


De speaker kunnen we gewoon ronduit kut noemen, daar kun je met goed fatsoen geen muziek uit laten spelen. Met de standaard headset klinkt de muziek redelijk voor incidenteel gebruik, maar mist wel de nodige dynamiek. Ik heb er vanmiddag een fatsoenlijke headset op aangesloten en dat klinkt gewoon goed, nuets te klagen.
Ik zou ook niet weten waarom je de speaker wilt gebruiker voor muziek. Daarvoor heb je toch oordopjes voor. Ik houd persoonlijk niet zo van mensen die muziek draaien vanaf de speakers wanneer ik bij hun sta.(o.a. in bus)

 • brainsalad
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 29-04 17:53
Nieuwe htc desire bruin meldt zich :)

 • krijn1985
 • Registratie: Januari 2006
 • Laatst online: 25-05 09:10
Gizmore schreef op donderdag 15 april 2010 @ 18:48:
[...]


Ik heb het zo ingesteld en opnieuw opgestart. Nu doet ie het! O+
Blijft nog het tweede punt staan, maar goed, ik hoop dat dat weg gaat als ik mn simkaart er in doe.
Je telefoon in je auto laten liggen en die vervolgens uitlenen aan iemand die een dagje weg gaat is niet erg handig namelijk...
Misschien handig om te vermelden wat je bij jou hebt veranderd eventueel? kunnen we wat meer duidelijkheid krijgen in waarom flash niet zou werken...
Pagina: 1 ... 18 19 20 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Berichten over bestellingen, prijzen, winkels, abonnementen en al het andere wat niet met de telefoon zelf te maken heeft worden verwijderd.

Voor accessoires mag er in dit topic gepost worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee