Toon posts:

HTC P3700 Touch Diamond (deel 2) Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 ... 17 18 19 Laatste
Acties:
 • 250.801 views

 • TD-er
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 13:51
Anoniem: 93354 schreef op maandag 16 juni 2008 @ 23:06:
Ik ga mezelf hier ongetwijfeld belachelijk maken, maar nu wil ik dus een touch kopen, dus ik abbo's checken ed maar nou zit ik eens te kijken en wat me opvalt is dat overal staat dat je een X bedrag pm betaald, dan krijg je een X aantal minuten, maar voor die minuten moet je weer een X bedrag betalen. Ligt het nou aan mij of betaal je dus eigenlijk dubbel en krijg je bij je abbo helemaal geen X aantal gratis belminuten? En dat is toch duur dan eigenlijk? kan je net zo goed 5 cent meer betalen zonder abbo, kan je toch behoorlijk voor bellen voordat je bv die 22 eu van een abbo voorbij gaat. Of lees ik het nou helemaal verkeerd?


[...]
In principe krijg je bij je abonnement een x aantal minuten binnen je belbundel.
Bijvoorbeeld 200 minuten. Bij de meeste abonnementen zijn dat belminuten naar vast of mobiel binnen NL. Dus geen serviceminuten en geen belletjes naar buitenland of bellen vanuit het buitenland.
Bij sommige abonnementen (zoals een aantal abonnementen van Telfort) zitten alleen telefoontjes naar vast of Telfort-mobiel in die bundel.
De telefoontjes binnen de bundel zijnd an gratis (of eigenlijk al voor betaald). Alles buiten de bundel moet je achteraf voor betalen en daar zijn tarieven voor, afhankelijk van je abonnement.

Een goedkope voeding is als een lot in de loterij, je maakt kans op een paar tientjes korting, maar meestal betaal je de hoofdprijs. mijn posts (nodig wegens nieuwe layout)


Anoniem: 25156

Er lijkt wel of er op het forum een groot verschil is tussen de gebruikstijd van de batterij. Of is het zo dat de mensen die hier negatief over posten net de batterij voor het eerst hebben opgeladen. Deze verschillen lijken mij niet normaal.

 • robertwebbe
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 22:55

robertwebbe

Robert Webbe

Anoniem: 25156 schreef op maandag 16 juni 2008 @ 23:40:
Er lijkt wel of er op het forum een groot verschil is tussen de gebruikstijd van de batterij. Of is het zo dat de mensen die hier negatief over posten net de batterij voor het eerst hebben opgeladen. Deze verschillen lijken mij niet normaal.
Ik denk dat er een groot verschil is tussen nieuwe gebruikers en gebruikers die al eerder met de nieuwste techniek hebben gespeeld. Al die prachtige nieuwe technieken verbruiken nu eenmaal veel energie en dan kun je er op rekenen dat de batterij sneller leeg is dan als je alleen maar belt en smst. Ik heb zelf een Nokia N82 en als ik daar een beetje met foto's en filmpjes aan de slag ga (ook geocoderen en uploaden) dan is de accu ook in enkele uren leeg, Al me al een beetje leren aanvoelen waar de meeste energie mee wordt verbruikt en dan bewust gebruiken.

Daarnaast heeft de praktijk mij ook geleerd dat nieuwe LiIon batterijen de eerste weken nog niet optimaal op kracht zijn. Pas na een keer of 10-20 laden heb je volgens mij pas de maximale capaciteit. Bij ieder nieuw hi-tech toestel zie je deze opmerking weeer voorbij komen en steevast is dit het antwoord na enkele weken ervaring.

Misschien een simpele tip; koop een autolader en laadt onderweg eens bij.

http://www.robertwebbe.nl


Anoniem: 264988

weet iemand hoe je een sms bericht (ontvangst) kan horen/trillen als de telefoon op standby staat...

Als ik nu een sms krijg gaat alleen het led lampje branden...geen deuntje of trilling ( als de phone stand by is)

 • sjoerdamsterdam
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 12-08-2018
Anoniem: 264988 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 00:14:
weet iemand hoe je een sms bericht (ontvangst) kan horen/trillen als de telefoon op standby staat...

Als ik nu een sms krijg gaat alleen het led lampje branden...geen deuntje of trilling ( als de phone stand by is)
Als je in het forum had gezocht had je gezien dat deze vraag al meerdere keren is gesteld. Het antwoord:

Tweak #3 op deze pagina

Anoniem: 264988

Misschien heel suf maar hoe doe ik dit... heb ik daar een programma voor nodig ??
sjoerdamsterdam schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 00:46:
[...]


Als je in het forum had gezocht had je gezien dat deze vraag al meerdere keren is gesteld. Het antwoord:

Tweak #3 op deze pagina

 • jules
 • Registratie: Oktober 2002
 • Niet online

jules

leend3rs.nl

Mijn TD sinds vrijdag in gebruik;

Eerste indrukken;
++Scherm :9~ (met name de resolutie)
+Installatie verliep soepeltjes, alleen de kalibratie van het touchscreen snapte ik niet zo goed en was dus achteraf gezien een beetje fout gedaan (mijn eerste WM device...)
+uitgebreide mogelijkheden
+opera browser werkt vlotjes (ongeveer evensnel als Opera Mini op een W800i), maar heeft een prettigere UI, met name het staploos inzoomen en pannen over de pagina's heen.
+het bekijken/zoomen van afbeeldingen gaat (als je het eenmaal door hebt hoe het werkt) best prettig en is uitgebreid
+mail client is aardig uitgebreid, heb zelf mijn Gmail account werkende gekregen via imap + kon de verschillende mapjes bekijken. Ook kun je de mailtjes die in de inbox komen vanuit het Touchflow menuutje bekijken. Alleen het verzenden van berichten via de gmail servers laat Telfort niet toe helaas. Voor verdere info zie verderop.
+toestel is verder degelijk uitgevoerd. Mijn grootste angst was het touchscreenscherm, maar dit is nagenoeg net zo degelijk als mijn voorgaande toestellen. Verder sluit de achterkant prima aan op de rest van het toestel. Het toestel proberen (lichtjes) te torderen strand niet in krakende geluiden. Aandachtspuntje zijn wel de knoppen die onderaan zitten die wat goedkoper aanvoelen.
+ontvangst van GSM signaal is verder prima te noemen
+WiFi werkt verder ook prima
+verpakking, weer eens wat anders
+de zoom/ronddraai knop werkt echt geniaal
+de meegeleverde screenprotector werkt tot op heden goed, jammer dat er geen aanbreng handleiding bijgesloten zat en dat er verder helemaal nergens info over te vinden was.
+/-werken met touch screen valt op het ene moment mee en op het andere moment tegen. In een rustige omgeving kun je met 1/2 handen en of de stylus er prima mee werken. Maar in de trein was dit rampzalig (kon na 20 min proberen nog geeneens kijken via ns.nl / 92920v.nl hoe laat ik aan kwam door het geschud en gedoe. Ben er inmiddels achter dat ik op zo'n moment beter gebruik kan maken van de joypad dan van het touchscreen voor fijne handelingen.
+/-kwa snelheid heb ik wisselende ervaringen, ene moment is ie vrij vlot, terwijl ie op het andere moment niet vooruit te branden is. Wellicht kwam dat ook omdat ik toen net een maand aan mailtjes aan't importeren was.
+/-bellen via VOIP werkte in eerste instantie prima, maar sinds een 2e testrun opeens niet lekker meer.
-toch al wat crashende programma's gehad, met name programma's die ik zelf geïnstalleerd heb
-speelt geen .mpg files af
-importeren van mp3 files via WMP duurt ontzettend lang (is dit normaal)
-accuduur is behoorlijk kort. Na een 4-8 uur intensief bezig zijn is ie leeg. Ik heb hem tot nog toe 2-3x per dag (!) moeten opladen :X. Ook bij weinig/gemiddeld gebruik (uurtje internet, 10 min bellen, uurtje mp3's luisteren, 15 min navigatie, en een 10tal foto's) was ie na 8-10 uur leeg. Ik zal hem wat energie zuiniger moeten instellen, maar echt happy ben ik niet met deze waarden op dit moment.
-de contacten die je in het touchflow menuutje ziet moet je zelf vanuit de contactenlijst als favorieten importeren.
-het geluid tijdens het bellen is te zacht in wat rumoerigere omgevingen
-koptelefoontje is ronduit ruk (prolly een erg persoonlijke mening, ik heb liever die doppen die bij mijn SE W800i zaten, die vind ik geniaal)
-geluid via speaker (van bijv mp3's) klinkt blikkerig, een stuk slechter dan bijv uit mijn W800i. Dit itt wat anderen hier beweren.
-mail applicatie is inmiddels volledig b0rked. Nadat ik opeens geen mailtjes meer kon versturen crashte het appsel in korte tijd 2x waarna ie de settings volledig kwijt was. Hij presenteerd de wizard wel, maar na een x aantal stappen kan ik niet meer verder klikken. (hoe kan ik dit btw oplossen?)
-joystick of 4pad + knop vind ik wat minder prettig werken, maar daar hebben we in de meeste gevallen gelukkig het touchscreen voor.
-telefoonfuncties zijn wat verstopt
-contactenlijstje van WM heeft wel erg kleine knoppen
-de GPS lijkt in GoogleMaps wat grof te werken. Helaas nog niet kunnen testen in een ander navigatie pakket (andere pakketten; nonigpspilot & nav4all nog niet aan de praat gekregen).
-ben nu al een stylus kwijt :X. Is gevallen maar heb hem niet horen vallen. Of hij ligt ergens tussen de troep, of hij is ergens aan blijven hangen. Ze zijn nl magnetisch... Pas dus ook op voor bankpasjes!
-voor gebruik van de agenda functie lijk je out of the box wel verplicht Outlook te moeten gebruiken. Als ik ergens geen zin in heb....


Nog wat tips en tricks die ik gevonden heb, weet niet of anderen ze al gepost hadden (met een 200+ posts per dag op dit moment is er bijna geen doorkomen meer aan :X)

-> bij standaard settings: programma naar achtergrond druk kort op "X". Bij programma sluiten druk lang op "X" totdat programma gesloten is.
-> Toetsblock applicatie installeren? Waarom niet de powerbutton kort indrukken? Toestel gaat in standby maar je bent wel nog bereikbaar.

[Voor 5% gewijzigd door jules op 17-06-2008 12:21]

Foto Portfolio Follow me on Twitter!


Anoniem: 160322

Het lijkt me een interessant toestel. Zou wel jammer zijn als de memory leaks en de zogenaamde traagheid van de touch flo 3d een veel voorkomend probleem zijn.

Ik kom van een Nokia af, en vraag me af of dit een toestel voor mij is, totaal onbekend met toestellen met wm .

Is al bekend of de HTC P3702 op de Nederlandse markt komt, en zo ja, wanneer?

Vind het design persoonlijk mooier.

 • Kassad
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 18:01
Anoniem: 160322 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 02:36:
Het lijkt me een interessant toestel. Zou wel jammer zijn als de memory leaks en de zogenaamde traagheid van de touch flo 3d een veel voorkomend probleem zijn.

Ik kom van een Nokia af, en vraag me af of dit een toestel voor mij is, totaal onbekend met toestellen met wm .

Is al bekend of de HTC P3702 op de Nederlandse markt komt, en zo ja, wanneer?

Vind het design persoonlijk mooier.
Dat is zo te zien de T-mobile variant, de MDA Compact IV ziet er identiek uit.

Atheism is a non-prophet organization. “Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer?” “Ja! … Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.”


 • Kassad
 • Registratie: Januari 2001
 • Laatst online: 18:01
robertwebbe schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 00:06:
[...]

Ik denk dat er een groot verschil is tussen nieuwe gebruikers en gebruikers die al eerder met de nieuwste techniek hebben gespeeld. Al die prachtige nieuwe technieken verbruiken nu eenmaal veel energie en dan kun je er op rekenen dat de batterij sneller leeg is dan als je alleen maar belt en smst. Ik heb zelf een Nokia N82 en als ik daar een beetje met foto's en filmpjes aan de slag ga (ook geocoderen en uploaden) dan is de accu ook in enkele uren leeg, Al me al een beetje leren aanvoelen waar de meeste energie mee wordt verbruikt en dan bewust gebruiken.

Daarnaast heeft de praktijk mij ook geleerd dat nieuwe LiIon batterijen de eerste weken nog niet optimaal op kracht zijn. Pas na een keer of 10-20 laden heb je volgens mij pas de maximale capaciteit. Bij ieder nieuw hi-tech toestel zie je deze opmerking weeer voorbij komen en steevast is dit het antwoord na enkele weken ervaring.

Misschien een simpele tip; koop een autolader en laadt onderweg eens bij.
Ik heb een aantal PDA's gehad waaronder de HTC Universal. Dat toestel was/is berucht om batterijduur maar vergeleken met de Diamond is de Uni erg zuinig. Ik heb mijn gebruikersgedrag aan moeten passen om de Diamond een hele dag mee te laten gaan. Wanneer er een batterij uitkomt met grotere capaciteit is dat het eerste wat ik aanschaf.

Atheism is a non-prophet organization. “Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer?” “Ja! … Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.”


Anoniem: 265242

Terugkomend over de vraag mbt het SMS geluid bij een binnenkomende SMS. Is er echt helemaal geen functie voor op de TD zelf? Zo niet, waar vind ik een stappenplan als ik dit wel wil instellen, maar nog nooit iets in het register gedaan heb...
Thanks

 • pgerrits
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-03 13:13
Edit. En toen was het al weg....

[Voor 77% gewijzigd door pgerrits op 17-06-2008 08:16]


 • GKW
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 11-02 13:01
Anoniem: 265242 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 08:11:
Terugkomend over de vraag mbt het SMS geluid bij een binnenkomende SMS. Is er echt helemaal geen functie voor op de TD zelf? Zo niet, waar vind ik een stappenplan als ik dit wel wil instellen, maar nog nooit iets in het register gedaan heb...
Thanks
Zonder een aanpassing in het register kom je niet verder. Als je deze functie wilt hebben moet je toch even gaan tweaken. Is niet zo moeilijk hoor. Staat al veel over uitgelegd op xda.

 • dimocash
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 28-03 10:17
@jules

- speelt geen .mpg files af

gebruik hiervoor bijv coreplayer, die speelt alles netjes af.


accuduur is behoorlijk kort. Na een 4-8 uur intensief bezig zijn is ie leeg. Ik heb hem tot nog toe 2-3x per dag (!) moeten opladen :X. Ook bij weinig/gemiddeld gebruik (uurtje internet, 10 min bellen, uurtje mp3's luisteren, 15 min navigatie, en een 10tal foto's) was ie na 8-10 uur leeg. Ik zal hem wat energie zuiniger moeten instellen, maar echt happy ben ik niet met deze waarden op dit moment.

laadt hem een paar keer op, dan zul je zien dat de accutijd steeds beter word.
op je andere punten kan ik nog niets zeggen, daar ik geen mail problemen heb, en geen mp3's heb lopen luisteren. mn beltonen zijn trouwens wel gewoon goed te horen.

Anoniem: 265242

running man schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 08:16:
[...]

Zonder een aanpassing in het register kom je niet verder. Als je deze functie wilt hebben moet je toch even gaan tweaken. Is niet zo moeilijk hoor. Staat al veel over uitgelegd op xda.
Ok helder! Ga even zoeken, mocht ik het niet vinden kom ik er nog even op terug

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
heeft iemand nog tips voor een goede bluetooth koptelefoon, om muziek te luisteren dus, maar ook als handsfree te gebruiken?

Ik zag er een van Sony maar was geen super kwaliteit geluid heb ik gelezen.

bij mij gaat ie ongeveer een dag mee de accu nu bij normaal gebruik, en is pas 2x volledig opgeladen

Op het werk of in de auto hangt ie sowieso aan de usb

[Voor 28% gewijzigd door Phusebox op 17-06-2008 08:21]

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • dimocash
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 28-03 10:17
Kassad schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 07:08:
[...]

Ik heb een aantal PDA's gehad waaronder de HTC Universal. Dat toestel was/is berucht om batterijduur maar vergeleken met de Diamond is de Uni erg zuinig. Ik heb mijn gebruikersgedrag aan moeten passen om de Diamond een hele dag mee te laten gaan. Wanneer er een batterij uitkomt met grotere capaciteit is dat het eerste wat ik aanschaf.
tja als ik hem vergelijk met mn oude nokia80 en de htc touch dual die beide iedere avond opgeladen moesten worden, anders red ik de volgende ochtend nauwelijks) vind ik deze batterij een stuk langer mee gaan.

 • pgerrits
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-03 13:13
Volgens mij is die accuduur ook maar net hoe je er precies mee omgaat. Een half uur internetten met volle verbinding verbuikt minder stroom dan een half uur internette met zeer lage verbinding (waarbij dus veel gezocht moet worden)

Ik denk dat de uitspraken over de accuduur toch weer redelijk relatief zijn. Je kan er wel wat van afleiden, maar het is afhankelijk van diverse factoren. Als ik tijdens het bellen ook nog eens MSN heb aan staan en op de achtergrond google maps heb draaien... Gaat het een stukje sneller dan alleen tijdens het bellen.

 • k5052
 • Registratie: April 2002
 • Laatst online: 29-03 10:17
[b]kenny89 schreef op zondag 15 juni 2008 @ 23:03:[/b

Werkt de radio ook als ik bijvoorbeeld een adapt mini usb - 3,5mm plug gebruik icm mijn eigen oordopjes?

 • Noxa
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 29-03 22:34
Beste gebruikers. Waar ik zo nieuwsgierig naar ben is het of je in jouw gekochte versie(s) de zelfde happeringen zag als in de review filmpjes. Dus trage laad tijd bij het hoofdmenu bijvoorbeeld.

En wordt er nou standaard een screen protector mee geleverd?

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 20-03 19:50

Knaak

It's me, Mario!

@Jules, ehmm, pas op voor bankpasjes? Heb je ooit gezien hoe sterk een magneet dan moet zijn? Juist, 50 tot 75 keer zo krachtig als die in de stylus zit verwerkt.

En tja, stylus kwijtraken ligt aan jezelf :P

Wat ik wel cool vind, is dat de ontgrendeling eraf gaat zodra je je stylus eruit trekt, erg makkelijk. :)

Enige wat ik enorm vervelend vind is dat _ALLE_ messenger contacten bij contacten worden gezet. Ik wil hier alleen telefoonnummers, iemand ideën?
Noxa schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 08:59:
Beste gebruikers. Waar ik zo nieuwsgierig naar ben is het of je in jouw gekochte versie(s) de zelfde happeringen zag als in de review filmpjes. Dus trage laad tijd bij het hoofdmenu bijvoorbeeld.

En wordt er nou standaard een screen protector mee geleverd?
Neem 5 min de tijd om dit topic door te nemen en je weet het antwoord.

- Nee, hij is een stuk sneller, zeker door wat te tweaken (we zijn tenslotte tweakers nietwaar?)
- Ja die zit erbij, zoals dit al 100x staat vermeld in de afgelopen 69 pagina's

[Voor 39% gewijzigd door Knaak op 17-06-2008 09:03]


 • TD-er
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 13:51
Noxa schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 08:59:
Beste gebruikers. Waar ik zo nieuwsgierig naar ben is het of je in jouw gekochte versie(s) de zelfde happeringen zag als in de review filmpjes. Dus trage laad tijd bij het hoofdmenu bijvoorbeeld.

En wordt er nou standaard een screen protector mee geleverd?
De snelheid is erg wisselend en dan bedoel ik dus niet dat 'ie de ene seconde snel is en de andere traag, maar wel dat het het ene uur snel aanvoelt en het andere wat traag.
Na een reboot is 'ie altijd weer snel.

Standaard wordt er wel een screenprotector mee geleverd. Die gebruik ik nu ook en werkt prima.

Een goedkope voeding is als een lot in de loterij, je maakt kans op een paar tientjes korting, maar meestal betaal je de hoofdprijs. mijn posts (nodig wegens nieuwe layout)


 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
MOAW schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 09:01:

Enige wat ik enorm vervelend vind is dat _ALLE_ messenger contacten bij contacten worden gezet. Ik wil hier alleen telefoonnummers, iemand ideën?

[...]
bij mij kreeg ik de vraag of ik de messenger contacten wilde toevoegen... niet gedaan dus


ik heb overigens een 3M Vikuiti screenprotector besteld, zodra ik em binnenheb post ik mijn bevindingen. Laatst heb ik er zo een op de telefoon van mijn vriendin gezet en daar was ik erg tevreden over, geen gedoe met vloeistof zoals bij Invisible Shield maar gewoon een zelfklevende, antistatische laag.
Heb nu gekozen voor de ontspiegelende protector ipv de heldere.

[Voor 34% gewijzigd door Phusebox op 17-06-2008 09:13]

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • GurbY{nl}
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 19:14

GurbY{nl}

GurbY{nl}

geerttttt schreef op maandag 16 juni 2008 @ 18:10:
[...]

Probeer slide2unlock eens. Makkelijk te vinden op forum.xda-developers.com
Hiermee kun je instellen dat hij als iemand je belt dit fullscreen laat zien met een slidebalk onderin het scherm die je naar rechts moet slepen om het gesprek aan te nemen.

Edit: Screenshotje:
[afbeelding]
Ik heb em geinstalleerd met de cabfile, en zowel ilock.exe als slide2unlock staan in de programma dir. Alleen: op het moment dat ik em wil opstarten krijg ik een foutmelding over ilock?

Anoniem: 204645

Heeft iemand hem nu al gebruikt als gps in de auto? Zo ja, ik zou graag weten hoelang de batterij dan meegaat zonder carlader m.a.w. hoelang kan je navigeren zonder hem op een carkit te steken :P

 • GurbY{nl}
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 19:14

GurbY{nl}

GurbY{nl}

Anoniem: 204645 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 09:31:
Heeft iemand hem nu al gebruikt als gps in de auto? Zo ja, ik zou graag weten hoelang de batterij dan meegaat zonder carlader m.a.w. hoelang kan je navigeren zonder hem op een carkit te steken :P
Nou, niet lang... denk daarbij aan hooguit een uur of twee.

 • G-NiLES
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 21-02 18:38
okee, dan ook maar even mijn bevindingen na 5 dagen.

ik probeer zoveel mogelijk niet eerdergenoemde voor- en nadelen te noemen!!


de PLUS-punten:

- snelheid. Ik vind het allemaal prima vlot gaan. Basisfuncties als bellen/sms-en(!!) en wat internetten gaat echt prima op snelheid. IE werkt sneller dan opera, maar minder handig.

- GPS. de Built-in GPS werkt uitstekend, ook icm met TomTom 6.

- hardware-buttons. Ben toch wel blij dat die erop zitten, vooral de terugknop gebruik ik erg veel. (weet iemand hoe je de ophangknop kan gebruiken als het scherm uitgaat tijdens het bellen?)

- broekzak-cleaning ;) Telkens als ik hem uit mijn broekzak haal is hij weer brandend schoon (icm met brando screenprotector)


de MIN-punten:

- telefoonlijst van WM6. Het scrollen hierdoor gaat niet lekker en de letters zijn te klein. (een oplossing is gewoon in je 'dialer' de naam (t9-stijl) te typen. Probeer maar eens, dan komt automatisch je gewenste contact naar boven)

- gesprekskwaliteit. er wordt door verschillende mensen gezegd dat ik slecht te verstaan bent, dit vind ik erg vervelend. Zijn wel vaak plaatsen waar bekend is dat er slecht bereik is, maar toch hoort dit niet te klinken alsof ik "twee pakkies shag op heb".

- te veel tweaken/te weinig opties. Ik vind eigenlijk dat opties zoals Wakeup On SMS, aanblijven tijdens bellen, je today scherm veranderen, threaded sms uit etc etc veel makkelijker benaderbaar moeten zijn. Zeker als je in de toekomst nog een keer moet resetten, moet je alles weer gaan opzoeken en installeren.

- geen smileys. Ik wil gewoon net zoals op mijn SE, drie keer op 1 moeten drukken, en dan een menu met smileys krijgen. Ik moet dit nu doen met symbol-> : symbol -> ). Dit vind ik een gemis. Krijg de smileys met geen mogelijkheid toegevoegd in T9, omdat het geen woord is. Ook met dictmanager en dat soort dingen lukt dit niet.


de NEUTRALE-punten:

- batterij-tijd. Deze is erg relatief. Na 5 dagen merk ik toch wel een duidelijk verschil, heb hem nu al 1.5 dagen aan en internet, foto's, uurtje bellen totaal, stuk of 20 smsjes verder heb ik nog een streepje over. Denk dat dit helemaal goed komt na een weekje.


Er zitten dus een aantal vragen aan dit verhaal, als iemand hier een aanvulling of oplossing voor heeft hoor ik het graag. Ook zou ik graag weten hoe je de hardwarebutton Ophangen kan gebruiken in of na een gesprek. Moet nu telkens het schermpje aanklikken bovenop en ophangen. Duurt te lang allemaal!!

Oh BTW: bestel op DX een leuke houder + autolader + extra kabel. Kost je 8 euro, en werkt prima!

[Voor 0% gewijzigd door G-NiLES op 17-06-2008 09:44. Reden: paar foutjes]


 • G-NiLES
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 21-02 18:38
Anoniem: 204645 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 09:31:
Heeft iemand hem nu al gebruikt als gps in de auto? Zo ja, ik zou graag weten hoelang de batterij dan meegaat zonder carlader m.a.w. hoelang kan je navigeren zonder hem op een carkit te steken :P
getest: na 1.5 uur GPS-en in de auto, met volle accu. heb ik nog de hele dag kunnen werken ermee.
Denk totaal 3 uur nonstop tomtommen dus.

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 20-03 19:50

Knaak

It's me, Mario!

Werkt bij jullie het lampje bovenin bij de speaker? Bij mij heeft hij nog nooit geknipperd. :P

 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 22:44
HELP!

Ik heb continue dat driehoekje bovenin staan. Het teken van "roaming"
Dat roaming kost toch geld als ik het goed begrepen heb? En wat is roaming precies?
Maar de belangrijkste vraag: HOE in godsnaam krijg ik dat uit, lukt me niet!?

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
Sleehond schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 10:01:
HELP!

Ik heb continue dat driehoekje bovenin staan. Het teken van "roaming"
Dat roaming kost toch geld als ik het goed begrepen heb? En wat is roaming precies?
Maar de belangrijkste vraag: HOE in godsnaam krijg ik dat uit, lukt me niet!?
volgens mij al vaker voorgekomen die vraag: heb je Telfort? dan is er niks aan de hand, je zit met je telfort simkaart op een KPN netwerk, dit wordt dan gezien als roaming.

Ook Orange en T-mobile zou hier 'last' van kunnen hebben volgens mij?

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • pgerrits
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-03 13:13
Sleehond schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 10:01:
HELP!

Ik heb continue dat driehoekje bovenin staan. Het teken van "roaming"
Dat roaming kost toch geld als ik het goed begrepen heb? En wat is roaming precies?
Maar de belangrijkste vraag: HOE in godsnaam krijg ik dat uit, lukt me niet!?
Je weet wel dat het geld kost, maar je weet niet wat het is? Roaming kan je gewoon even googlen. Of op Wikipedia kijken.

En hoe je dat uit krijgt? Nou ja, je kan proberen om met een hamer er op te slaan? (eigen risico)

Sorry, nu serieus. Je zit dan waarschijnlijk dicht bij de grens? In amsterdam gaan wonen dus een optie?

 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 22:44
Ik zit in Groningen. Maar bedankt voor je informatie maar ik weet nu nog steeds niet hoe ik het uit kan zetten...

 • Sleehond
 • Registratie: Februari 2008
 • Laatst online: 22:44
Phusebox schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 10:04:
[...]

volgens mij al vaker voorgekomen die vraag: heb je Telfort? dan is er niks aan de hand, je zit met je telfort simkaart op een KPN netwerk, dit wordt dan gezien als roaming.

Ook Orange en T-mobile zou hier 'last' van kunnen hebben volgens mij?
Sorry als die vraag al eerder is gesteld. Mijn huidige simkaart is van "Debitel" . Maar ik zit daarmee op het "NL KPN debitel" netwerk. Is het daarmee normaal dat roaming dan dus aanstaat? Ik hoef me daarmee geen zorgen te maken voor onnodige kosten etc?

 • G-NiLES
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 21-02 18:38
je slaat de spijker op zn kop

debitel doet niks anders dan roamen ;)

 • RFdeGroot
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 29-03 15:04
Anoniem: 162959 schreef op maandag 16 juni 2008 @ 16:37:
Ik vroeg me af of iemand ook tegen het probleem aanloopt dat de Windows Live contacten allemaal op "achternaam, voornaam" staan ipv "voornaam achternaam". Je kan wel stuk voor stuk aangeven dat je ze andersom wil hebben, maar dat werkt niet echt met een hele lijst. Iemand een oplossing?
Je contacten in de Touch worden op dezelfde manier weergegeven als dat je ze in je pc hebt staan.
Als je in outlook zegt dat je je contacten wil opslaan als voornaam, achternaam (extra-->opties-->contacpersonen) ipv achternaam, voornaam zal de touch dit overnemen na een nieuwe sync.

 • pgerrits
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-03 13:13
Sleehond schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 10:10:
[...]


Sorry als die vraag al eerder is gesteld. Mijn huidige simkaart is van "Debitel" . Maar ik zit daarmee op het "NL KPN debitel" netwerk. Is het daarmee normaal dat roaming dan dus aanstaat? Ik hoef me daarmee geen zorgen te maken voor onnodige kosten etc?
Sorry ben zelf ook beetje in een melige bui, Ik bedoel alleen te zeggen, door zelf even te zoeken en te ontdekken leer je vaak meer dan gelijk ons die vraag te stellen. Snap je?

Ik weet niet of dat eigenlijk normaal is bij debitel. Omdat je bij debitel gewoon een KPN sim krijgt zou je dus eigenlijk niet moeten roamen. Ik zou als ik jou was even bellen met de debitel helpdesk. Die moeten je hier uitsluistel over kunnen geven. Je zit daar in de stad Groningen? Of bij de grens?

Kan namelijk zo zijn dat je even wisselt naar onze oosterburen. Die jammer genoeg gister gewonnen hebben en nu toch door zijn

 • Rannasha
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 17:08

Rannasha

aka "Species5618"

MOAW schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 09:56:
Werkt bij jullie het lampje bovenin bij de speaker? Bij mij heeft hij nog nooit geknipperd. :P
Dat lampje is geen lampje, maar een lichtsensor die voor de automatische helderheids-aanpassing van het backlight zorgt.

Het cirkel-vormige lampje bij de hardware toetsen gaat aan en uit om te melden dat je nog ontvangst hebt.

|| Vierkant voor Wiskunde ||


 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
hmm ik vraag me nu ook af hoe de geluidskwaliteit is, de ene keer gaat het gewoon goed, de andere keer hoor ik "ik versta u heel slecht"...

als er een minpunt is dan is dat toch wel het grootste

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • Anheuer
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 24-06-2022
Anoniem: 2356 schreef op maandag 16 juni 2008 @ 22:45:
Iemand nog een tip voor de agenda en of deze te vervangen is door een andere op de today screen van de touchflo3d?
Je kunt niets toevoegen aan de today screen zolang je ook de TF3D wilt gebruiken.

Helaas.... :(

 • pgerrits
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-03 13:13
Phusebox schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 10:26:
hmm ik vraag me nu ook af hoe de geluidskwaliteit is, de ene keer gaat het gewoon goed, de andere keer hoor ik "ik versta u heel slecht"...

als er een minpunt is dan is dat toch wel het grootste
Ik was net even met mijn vriendin aan het bellen, (Baas, als je meeleest, dit doe ik normaal nooit hoor!)

Ze zei tegen me dat het geluid erg goed was, alleen was er soms een ruis op de lijn. Diezelfde ruis hoorde ik ook. Ik ben tijdens het gespreken even wat gaan proberen, via de commmanager wifi en de gegevensverbinding (3G) uit gezet, en gevraagd of de ruis nu minder was. Ik hoorde zelf op dat moment minder ruis. MIjn vriendin kon dat bevestigen.

Later kwam de ruis toch weer terug. (Baas, nogmaals het was echt maar een kort eenmalig gesprek hoor!) Misschien dat de gegevensverbinding (3G) weer aansprong ofzo.

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 20-03 19:50

Knaak

It's me, Mario!

Het kan wel, gister nog een enorme tweak van gelezen. Ik zal het even opzoeken, maar het was alles behalve simpel. (je verbouwd je halve register zowat :P)

Anoniem: 117563

Species5618 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 10:15:
[...]


Dat lampje is geen lampje, maar een lichtsensor die voor de automatische helderheids-aanpassing van het backlight zorgt.
Juist
Het cirkel-vormige lampje bij de hardware toetsen gaat aan en uit om te melden dat je nog ontvangst hebt.
Niet juist, eigenlijk zit er geen standby-lampje op dit toestel.

 • jvalks
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 14-03 07:16
Anoniem: 231565 schreef op zaterdag 14 juni 2008 @ 22:26:
[...]


Settings/Personal/Sounds & Notifications/Notifications/Reminders/Display message on screen
Dit is helaas alleen voor agenda items :( Om het alarm uit te schakelen moet het helaas via dat kleine belletje... Wel jammer, want ik gebruikte m'n telefoon altijd als alarmwekker in de ochtend... dit vindt ik te omslachtig...

 • sandeman
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 21-11-2022
G-NiLES schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 09:42:
Ook zou ik graag weten hoe je de hardwarebutton Ophangen kan gebruiken in of na een gesprek. Moet nu telkens het schermpje aanklikken bovenop en ophangen. Duurt te lang allemaal!!
Het scherm gaat toch met elke hardwarebutton weer aan tijdens een gesprek? Wat ik dus doe is gewoon twee keer op de HWbutton Ophangen drukken. Eén keer om het scherm aan te krijgen en één keer om echt op te hangen.

 • ApOE
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 21:54
Dat cirkeltje (De enter toets) als ik deze indruk, dan druk ik in principe de onderkant van het perceeltje in. De bovenkant van het cirkeltje kan ik niet indrukken.
Viel me gewoon op, is dit bij iedereen zo?

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
jvalks schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 11:04:
[...]


Dit is helaas alleen voor agenda items :( Om het alarm uit te schakelen moet het helaas via dat kleine belletje... Wel jammer, want ik gebruikte m'n telefoon altijd als alarmwekker in de ochtend... dit vindt ik te omslachtig...
bij mij niet hoor, kijk eens bij geluiden gewoon in settings; bericht weergeven moet je aanzetten geloof ik.

zal straks es kijken. Ik krijg nl. gewoon een melding in mijn scherm en kan met een knop (software) kan ik op negeren klikken

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


Anoniem: 117563

ApOE schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 11:17:
Dat cirkeltje (De enter toets) als ik deze indruk, dan druk ik in principe de onderkant van het perceeltje in. De bovenkant van het cirkeltje kan ik niet indrukken.
Viel me gewoon op, is dit bij iedereen zo?
Huh? Het verzonken cirkeltje is gewoon één knop (overigens met proximity sensor). Daarbuiten (dus op het niet-verzonken deel) kun je de op/neer/links/rechts knoppen gebruiken. Dit is overigens niet altijd even makkelijk, heb al vaker naar rechts willen klikken, en dan uiteindelijk schijnbaar "terug" ingedrukt.

 • nvidia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 19-08-2022
Tweak 17:
Something funny and very strange- realised by yelitterulez, confirmed by pietrucci and tested by myself. When making a call the screen stays on if you leave the phone lying flat on a table. If you wait 10 seconds into the call, you can pick it up to your ear and the screen stays on.

BUT if you make a call with the phone slightly tilted/ slanted (you get the idea), the screen turns off as soon as the call gets connected!
The moment you hold the phone to your head the blacklight turns off. In fact: the moment you hide the screen with anything it turns off! (try your hand...).
This might be the reason why everybody's complaining about the screen turning off during a call: you hold the phone to your head! When you turn the screen back on manually, it stays on no matter if you hold your hand or head...

Partners: AV-Solutio | Mutrox | B&W | Trinnov


Anoniem: 265128

Iedereen heeft het hier over Brando screenprotectors. Kan iemand mij de directe link daarvoor sturen? Als ik daar namelijk kijk, dan zie ik wel screenprotectors maar niet speciaal voor de HTC Touch Diamond. Ik wil natuurlijk wel plakkers die precies passen...
Zijn er overigens nog andere alternatieven? (qua merk)

 • GurbY{nl}
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 19:14

GurbY{nl}

GurbY{nl}

ApOE schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 11:17:
Dat cirkeltje (De enter toets) als ik deze indruk, dan druk ik in principe de onderkant van het perceeltje in. De bovenkant van het cirkeltje kan ik niet indrukken.
Viel me gewoon op, is dit bij iedereen zo?
Jep.

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 20-03 19:50

Knaak

It's me, Mario!

Anoniem: 265128 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 11:27:
Iedereen heeft het hier over Brando screenprotectors. Kan iemand mij de directe link daarvoor sturen? Als ik daar namelijk kijk, dan zie ik wel screenprotectors maar niet speciaal voor de HTC Touch Diamond. Ik wil natuurlijk wel plakkers die precies passen...
Zijn er overigens nog andere alternatieven? (qua merk)
8)7 Google op brando htc diamond?

Anoniem: 265128

MOAW schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 11:30:
[...]


8)7 Google op brando htc diamond?
Ja, heel leuk bijdehand antwoord, maar eenmaal op de pagina bij Brando staat er dan een heel ander plaatje bij dan die van de Diamond waarop het scherm ook hele andere formaten heeft.
Gezien het feit dat ik niet bekend ben bij Brando, een goede reden om te twijfelen dus. Iemand dus ervaring met deze plakkers?

 • ApOE
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 21:54
Anoniem: 265128 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 11:34:
[...]


Ja, heel leuk bijdehand antwoord, maar eenmaal op de pagina bij Brando staat er dan een heel ander plaatje bij dan die van de Diamond waarop het scherm ook hele andere formaten heeft.
Gezien het feit dat ik niet bekend ben bij Brando, een goede reden om te twijfelen dus. Iemand dus ervaring met deze plakkers?
Ik heb --->Deze<---
Past perfect! Een echte aanrader!

 • Yzord
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 18:38

Yzord

Ubi fumus, ibi ignis

Heb hem ook maar besteld, de huidige heeft wat bubbels :(

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 20-03 19:50

Knaak

It's me, Mario!

Yzord schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 11:49:
Heb hem ook maar besteld, de huidige heeft wat bubbels :(
Staat goed in de handleiding dat het dan verkeerd aangebracht is, eraf halen en afwassen dus. :)

Anoniem: 262939

Ik snap er niets van ..........

Ik probeer op allerlei mogelijke manieren muziek op mijn diamond te zetten maar ik zie niks en kan niks afspelen.

Wie wil mij (in jip en janneke taal) uitleggen hoe ik muziek op mijn diamond zet. De gebruiksaanwijzing praat over windows media 11 maar dan lukt het niet.

Thanx

 • Yzord
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 18:38

Yzord

Ubi fumus, ibi ignis

MOAW schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 11:54:
[...]


Staat goed in de handleiding dat het dan verkeerd aangebracht is, eraf halen en afwassen dus. :)
Ja klopt, maar dan moet ik echt gaan mieren met nagel of met een scherp voorwerp en dat vernaggeld de protector alleen maar.

Wacht wel op de brando en dan neem ik er wel een paar uur de tijd voor ;)

Anoniem: 93400

Anoniem: 262939 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:06:
Ik snap er niets van ..........

Ik probeer op allerlei mogelijke manieren muziek op mijn diamond te zetten maar ik zie niks en kan niks afspelen.

Wie wil mij (in jip en janneke taal) uitleggen hoe ik muziek op mijn diamond zet. De gebruiksaanwijzing praat over windows media 11 maar dan lukt het niet.

Thanx
Hieronder vind je hoe het werkt (onder het eerste punt tevens een link naar meer instructies voor WMP)

http://discuss.pocketnow.com/showthread.php?threadid=23550

Evengoed blijf ik het een enorm slechte speler vinden. Echt een gemiste kans wat mij betreft. Laat ze eens iets fatsoenlijks als bijv. Winamp maken, dat veel intuïtiever werkt.

 • yassine
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 00:46

yassine

Nothing to it but to do it!

MOAW schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 09:01:
Enige wat ik enorm vervelend vind is dat _ALLE_ messenger contacten bij contacten worden gezet. Ik wil hier alleen telefoonnummers, iemand ideën?
Dit zou ik ook erg graag willen weten.

 • pgerrits
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-03 13:13
yassine schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:18:
[...]


Dit zou ik ook erg graag willen weten.
Bij je live account aanmelding, wordt er gevraagd of je de messenger contact wil importeren.. Als je dit uitgevinkt had was er niets aan de hand geweest.

 • fanSte
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 19-12-2022
hoe kan ik de telefoon op toestenblokkering zetten ZONDER wachtwoord? en is er al een zwaardere batterij uit?

 • ApOE
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 21:54
Yzord schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:14:
[...]


Ja klopt, maar dan moet ik echt gaan mieren met nagel of met een scherp voorwerp en dat vernaggeld de protector alleen maar.

Wacht wel op de brando en dan neem ik er wel een paar uur de tijd voor ;)
Stukje plakband erop plakken, en rustig lostrekken :9

 • Taygeta
 • Registratie: April 2005
 • Laatst online: 21:52

Taygeta

KTM 790 Adventure

Sinds vandaag heb ik ook een probleem, ik wou inloggen op MSN voor de eerste keer(een ander adres dan mijn mail adres). Nu heeft hij mijn e-mail adres ook veranderd, opzich geen probleem maar als ik hem nu weer probeer te veranderen word ik doorgelinkt naar de Live! website en kan ik mijn mail niet gewoon instellen als eerst... iemand oplossing gevonden?

 • RooN
 • Registratie: Januari 2003
 • Laatst online: 30-03 11:18
Ga m binnenkort ook bestellen. Vraagje die ik nog niet voorbij heb zien komen: heeft iemand de desktop-stand al? of weet iemand wanneer deze beschikbaar komt? Is toch wel erg geil alstie zo op je bureau staat: :)

http://www.htc.com/uploadedimages/Gallery/HTC_Touch_Diamond/02_Accessories.jpg

smile an everlasting smile


 • pgerrits
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-03 13:13
fanste schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:28:
hoe kan ik de telefoon op toestenblokkering zetten ZONDER wachtwoord? en is er al een zwaardere batterij uit?
Dat is de standaard optie. Gewoon de aan/uit knop ana de boven kant indrukken je kan hem locken/unlocken.

Nog geen zwaardere batterij uit. Komt wel. Vraag niet wanneer, want dat weet niemand :)

 • pgerrits
 • Registratie: April 2008
 • Laatst online: 22-03 13:13
RooN schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:37:
Ga m binnenkort ook bestellen. Vraagje die ik nog niet voorbij heb zien komen: heeft iemand de desktop-stand al? of weet iemand wanneer deze beschikbaar komt? Is toch wel erg geil alstie zo op je bureau staat: :)

[afbeelding]
Is dat dan de desktop stand? Lijkt erg veel op de doos waar de TD in zit... zie ook geen kabel of wat dan ook en eigenlijk ook geen gleuf waar de TD nu daadwerkelijk inzit.

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
pgerrits schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:39:
[...]


Is dat dan de desktop stand? Lijkt erg veel op de doos waar de TD in zit... zie ook geen kabel of wat dan ook en eigenlijk ook geen gleuf waar de TD nu daadwerkelijk inzit.
ja stand van 40 euro waar niet eens een adapter of kabel bij zit

afzetters

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • fanSte
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 19-12-2022
RooN schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:37:
Ga m binnenkort ook bestellen. Vraagje die ik nog niet voorbij heb zien komen: heeft iemand de desktop-stand al? of weet iemand wanneer deze beschikbaar komt? Is toch wel erg geil alstie zo op je bureau staat: :)

[afbeelding]
hier heb je een extended versie voor de htc touch diamond met een zwaardere accu staat er, welke zwaardere accu? ik heb er nog geen kunnen vinden.

http://www.pdashop.nl/pro...ert-extended-battery.html

 • nvidia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 19-08-2022
fanste schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:28:
hoe kan ik de telefoon op toestenblokkering zetten ZONDER wachtwoord? en is er al een zwaardere batterij uit?
Je kan dit zonder wachtwoord. Bij het eerste maal opstarten vraagt ie of je een wachtwoord wenst maar dit kan je ook skippen. Een zwaardere batterij is er nog niet. Die wordt tussen nu en een maand verwacht.

Partners: AV-Solutio | Mutrox | B&W | Trinnov


 • Soepie
 • Registratie: Oktober 2000
 • Laatst online: 00:23
Iemand nu inmiddels al een speciale diamond autohouder kunnen vinden ergens, ik niet iig :(

Nikon D600 | 24-70/f2.8 | 70-200/f2.8 | 50/f1.8 | Panasonic DMC-GM1 | 12-32/f3.5-5.6 | iMac 27" | MacBook Pro 15"


 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
Soepie schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 13:11:
Iemand nu inmiddels al een speciale diamond autohouder kunnen vinden ergens, ik niet iig :(
een speciale niet, wel een universele die je kunt verstellen

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • matvkeulen
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 12-07-2021
Werkt mijn enter-toets wel goed? Ik kan hem indrukken en hij opent hetgeen ik geselecteerd heb. In opera kan ik dmv draaien in- en uitzoomen. Maar ik kan er niet mee navigeren terwijl er toch pijltjes bij staan. Doe ik wat fout of zit de fout in mijn TD?

Anoniem: 265255

quote:
MOAW schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 09:56:
Werkt bij jullie het lampje bovenin bij de speaker? Bij mij heeft hij nog nooit geknipperd.
Dat lampje is geen lampje, maar een lichtsensor die voor de automatische helderheids-aanpassing van het backlight zorgt.

Het cirkel-vormige lampje bij de hardware toetsen gaat aan en uit om te melden dat je nog ontvangst hebt.


Hoe kan ik zien of deze lichtsensor werkt, bij mij zit die namelijk los en wat is het voordeel hiervan??

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 20-03 19:50

Knaak

It's me, Mario!

matvkeulen schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 13:34:
Werkt mijn enter-toets wel goed? Ik kan hem indrukken en hij opent hetgeen ik geselecteerd heb. In opera kan ik dmv draaien in- en uitzoomen. Maar ik kan er niet mee navigeren terwijl er toch pijltjes bij staan. Doe ik wat fout of zit de fout in mijn TD?
Die knopjes zitten er "omheen" en moet je indrukken.

 • matvkeulen
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 12-07-2021
Anoniem: 265255 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 13:36:
quote:
MOAW schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 09:56:
Werkt bij jullie het lampje bovenin bij de speaker? Bij mij heeft hij nog nooit geknipperd.
Dat lampje is geen lampje, maar een lichtsensor die voor de automatische helderheids-aanpassing van het backlight zorgt.

Het cirkel-vormige lampje bij de hardware toetsen gaat aan en uit om te melden dat je nog ontvangst hebt.


Hoe kan ik zien of deze lichtsensor werkt, bij mij zit die namelijk los en wat is het voordeel hiervan??
Los? Dat lijkt me niet helemaal goed. Je kan zien of hij werkt door vanuit het donker je scherm in een lichte omgeven te bekijken. De helderheid zou dan moeten veranderen. Als ik naar buiten loop en hem in de zon houd, wordt het scherm helderderderderderder......

Anoniem: 265255

matvkeulen schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 13:39:
[...]


Los? Dat lijkt me niet helemaal goed. Je kan zien of hij werkt door vanuit het donker je scherm in een lichte omgeven te bekijken. De helderheid zou dan moeten veranderen. Als ik naar buiten loop en hem in de zon houd, wordt het scherm helderderderderderder......
Wordt deze dan veel helderderderderderder of is het bij volle zon (zoals nu) het beeldscherm niet helemaal goed te zien.

 • Neok_
 • Registratie: Februari 2005
 • Niet online
Op Ebay even lopen surfen en kwam daar de volgende craddle tegen:

AC ADAPTER + USB Charger Cradle for HTC Touch Diamond

Met verzending dus 24 dollar, zo'n 16 euro.
Leuke deal, niet net zo mooi als de officiele craddle, maar wel betaalbaar :)

Anoniem: 177731

Ik heb een vraag en die vraag is al 100 keer gesteld in dit forum. Ik heb daarop ook heel wat antwoorden gelezen in de trant van 'dat is al 1000 keer gevraagd, lees het topic door mafkees!'.

Waarom zo kortaf? Er zijn meer dan 100 pagina's, dan mis je wel eens wat. En vreemd genoeg zie ik het antwoord dat ik zoek er gewoon niet tussen staan. Dus stel ik de vraag nog maar een keer, met het verzoek niet te reageren als je een slecht humeur hebt of je zelf veel beter vindt dan wie dan ook.

Ik heb gedownload: total commander en advanced configuration. Beide programma's draaien zo te zien. TC lijkt me een stevig veredelde verkenner en AC geeft de mogelijkheid een aantal settings aan te passen. Maar waar kan ik nu de registry keys mee wijzigen?

Anoniem: 177731

(...) Leuke deal, niet net zo mooi als de officiele craddle, maar wel betaalbaar :)
Ik vind hem mooier. Dat hele gedoe met glanzend zwart is wel aardig, maar ook hier en daar wat absurd en lomp. Zoals de meegeleverde headset, ja dat ding dat voelt alsof een bouwvakker in je oor peutert. En de lader, knetter groot, veel scherpe randjes.. maar mooi? nou nee, daar moet toch een echte designer aan te pas komen. En het toestel zelf... die achterkant, dat is toch redelijk mallotig. Als je even vergeet wat je hebt betaald, kun je je ook voorstellen dat je'm bij de blokker hebt gehaald voor 9.95. Zo te zien is die desktop cradle niet stabiel. Dus als je de touchscreen gebruikt kuukelt ie om. Dat doet de goedkope ook, maar daar zie je het tenminste aan.

 • Joshua
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 24-03 16:30
Anoniem: 177731 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:00:
Ik heb een vraag en die vraag is al 100 keer gesteld in dit forum. Ik heb daarop ook heel wat antwoorden gelezen in de trant van 'dat is al 1000 keer gevraagd, lees het topic door mafkees!'.

Waarom zo kortaf? Er zijn meer dan 100 pagina's, dan mis je wel eens wat. En vreemd genoeg zie ik het antwoord dat ik zoek er gewoon niet tussen staan. Dus stel ik de vraag nog maar een keer, met het verzoek niet te reageren als je een slecht humeur hebt of je zelf veel beter vindt dan wie dan ook.

Ik heb gedownload: total commander en advanced configuration. Beide programma's draaien zo te zien. TC lijkt me een stevig veredelde verkenner en AC geeft de mogelijkheid een aantal settings aan te passen. Maar waar kan ik nu de registry keys mee wijzigen?
Als je Total Commander opent dan zie je een mapje met \\plugins in je root (oftewel je \) dir. staat.
Daarin vind je dan een mapje registry en daar kun je het register aanpassen door gewoon te dubbelklikken op een "file".

 • nvidia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 19-08-2022
Soepie schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 13:11:
Iemand nu inmiddels al een speciale diamond autohouder kunnen vinden ergens, ik niet iig :(
Als je een universele wil, ik heb er één liggen, je moet me maar adden op msn!

Partners: AV-Solutio | Mutrox | B&W | Trinnov


 • Vlooi
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 14-03 09:02
Ik heb nu net tomtom erop gezet. Iedere keer als ik de usb kabel verwijder uit de TD dan start hij TT op. Iemand een idee hoe dit te verhelpen?

 • jules
 • Registratie: Oktober 2002
 • Niet online

jules

leend3rs.nl

Na een harde reset heb ik de mail app weer aan't werk gekregen. Wel r*k dat ik nu alles weer opnieuw moet instellen. Maar goed, zo krijg je er een beetje snelheid in :P

Handig om te weten dat de interne opslag kaart niet aangetast word, die had ik voor de zekerheid wel gebackupped, maar was dus niet nodig geweest. Aan de ene kant zou het handig zijn geweest als bepaalde info, zoals contacten, op die interne opslagkaart opgeslagen zouden worden. Aan de andere kant, 't is erg ruk als je de TD via usb hebt aangesloten op bijv je pc en hij daardoor niet beschikbaar is voor de telefoon zelf. Dat laatste vind ik overigens ook een minpunt :/

Foto Portfolio Follow me on Twitter!


Anoniem: 177731

Als je Total Commander opent dan zie je een mapje met \\plugins in je root (oftewel je \) dir. staat.
Daarin vind je dan een mapje registry en daar kun je het register aanpassen door gewoon te dubbelklikken op een "file".
Thanks Spike1506!!! :)

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
Vlooi schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:10:
Ik heb nu net tomtom erop gezet. Iedere keer als ik de usb kabel verwijder uit de TD dan start hij TT op. Iemand een idee hoe dit te verhelpen?
dan moet je de map waar het autorun gedeelte instaat verwijderen... maar als je hem legaal had gekocht had je dat probleem niet.. vraag is al eens langsgekomen

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • ponq
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 04-03 12:25
Vlooi schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:10:
Ik heb nu net tomtom erop gezet. Iedere keer als ik de usb kabel verwijder uit de TD dan start hij TT op. Iemand een idee hoe dit te verhelpen?
staat elders in dit topic.

uit mn hoofd, de map 2577 (oid) een andere naam geven.

 • G-NiLES
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 21-02 18:38
of gewoon start.exe wegdonderen uit de root ;)

 • Vlooi
 • Registratie: September 2004
 • Laatst online: 14-03 09:02
G-NiLES schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:30:
of gewoon start.exe wegdonderen uit de root ;)
Dat doe ie dus niet ;)

Wel de map 2577 weggooien. Thnx.

Anoniem: 262939

Anoniem: 93400 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:14:
[...]


Hieronder vind je hoe het werkt (onder het eerste punt tevens een link naar meer instructies voor WMP)

http://discuss.pocketnow.com/showthread.php?threadid=23550

Evengoed blijf ik het een enorm slechte speler vinden. Echt een gemiste kans wat mij betreft. Laat ze eens iets fatsoenlijks als bijv. Winamp maken, dat veel intuïtiever werkt.
Helaas...ik heb je oplossing geprobeerd maar het lukt me niet.

Zit zo'n beetje tegen het punt aan om de telefoon tegen de muur te gooien. Zo moeilijk mag het toch niet zijn om gewoon een cd/muziek op je telefoon te zetten.

Ben ik nou de enige die hier tegenaan loopt.

Wie kan me helpen???????

[Voor 24% gewijzigd door Anoniem: 262939 op 17-06-2008 15:02]


Anoniem: 93400

jules schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:15:
Aan de andere kant, 't is erg ruk als je de TD via usb hebt aangesloten op bijv je pc en hij daardoor niet beschikbaar is voor de telefoon zelf. Dat laatste vind ik overigens ook een minpunt :/
Ik was in het begin ook een beetje erg verbaasd ja. Maar het ligt er aan met welke instelling je de TD aansluit: Als ActiveSync verbinding of als geheugenkaart. In het eerste geval kan je gewoon wél bij je interne geheugen. Als je de TD aansluit als diskdrive dan kan je niet met de telefoon bij het interne geheugen.

Mocht je deze instelling niet krijgen op je TD scherm bij het aansluiten van de USB kan je het volgende doen:

Start > Instellingen > (tabblad) Verbindingen > USB aan PC

Selecteer nu dat hij altijd vraagt wat je moet doen, of stel 'm standaard op ActiveSync in. Dat geeft alleen wel een langzamere bestandsoverdracht.

 • Rannasha
 • Registratie: Januari 2002
 • Laatst online: 17:08

Rannasha

aka "Species5618"

Anoniem: 262939 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:43:
[...]


Helaas...ik heb je oplossing geprobeerd maar het lukt me niet.

Zit zo'n beetje tegen het punt aan om de telefoon tegen de muur te gooien. Zo moeilijk mag het toch niet zijn om gewoon een cd/muziek op je telefoon te zetten.

Ben ik nou de enige die hier tegenaan loopt.

Wie kan me helpen???????
Ik gebruik de standaard speler die in TF3D zit. Ik heb m'n TD verbonden met de pc in USB-stick modus. Heb in de map "Intern Geheugen\My Documents" een map "Mijn muziek" gemaakt en daar mijn mp3's gedumpt. Ze werden meteen herkend door de TF3D-speler.

|| Vierkant voor Wiskunde ||


 • RFdeGroot
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 29-03 15:04
jules schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:15:
't is erg ruk als je de TD via usb hebt aangesloten op bijv je pc en hij daardoor niet beschikbaar is voor de telefoon zelf. Dat laatste vind ik overigens ook een minpunt :/
Dit is toch logisch?
Windows 'mount' in mass-storage modus de interne geheugenkaart als schijf.
Dit kan maar op 1 apparaat tegelijk, is altijd zo.
Windows heeft namelijk exclusief toegang nodig voor een dergelijke actie, dit o.a. om beschadiging van het filesystem te voorkomen..
't is geen fibre channel o.i.d. 8)7

Heeft dus niets met de telefoon of functionalteit daarvan te maken.

 • RFdeGroot
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 29-03 15:04
Anoniem: 262939 schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 14:43:
[...]


Helaas...ik heb je oplossing geprobeerd maar het lukt me niet.

Zit zo'n beetje tegen het punt aan om de telefoon tegen de muur te gooien. Zo moeilijk mag het toch niet zijn om gewoon een cd/muziek op je telefoon te zetten.

Ben ik nou de enige die hier tegenaan loopt.

Wie kan me helpen???????
Ik heb in de map intern geheugen een map MUSIC (werd gemaakt toen ik het apparaat aangesloten had en windows media player opstartte en een album had gesynchroniseerd, dit is gedaan in 'externe schijf' modus ).
Alle mp3's die ik later aan de diamond heb toegevoegd heb ik gewoon in de map music gezet.
Dus voorbeeld: \InternGeheugen\Artiest\Album\nummer.mp3 (zo heb ik het in elk geval voor een beetje orde in de chaos).
NADAT JE DE TELEFOON DAN LOSKOPPELT!! is de muziek gewoon beschikbaar via zowel de ingebouwde 'touch player' als via windows media player mobile.

Kind kan de was doen :P

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
RFdeGroot schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 15:58:
[...]


Ik heb in de map intern geheugen een map MUSIC (werd gemaakt toen ik het apparaat aangesloten had en windows media player opstartte en een album had gesynchroniseerd, dit is gedaan in 'externe schijf' modus ).
Alle mp3's die ik later aan de diamond heb toegevoegd heb ik gewoon in de map music gezet.
Dus voorbeeld: \InternGeheugen\Artiest\Album\nummer.mp3 (zo heb ik het in elk geval voor een beetje orde in de chaos).
NADAT JE DE TELEFOON DAN LOSKOPPELT!! is de muziek gewoon beschikbaar via zowel de ingebouwde 'touch player' als via windows media player mobile.

Kind kan de was doen :P
geloof me dat het niet overal zo werkt, bij mij dus ook niet... hoop geprobeerd en nu dump ik ze maar in een map en open ze met media player

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • RFdeGroot
 • Registratie: Juni 2008
 • Laatst online: 29-03 15:04
Ook niet via de knop 'bibliotheek' in de touch player?
Dan kun je toch gewoon mapje kiezen, album selecteren, toevoegen aan playlist en klaar?

 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 20:25
RFdeGroot schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 16:06:
Ook niet via de knop 'bibliotheek' in de touch player?
Dan kun je toch gewoon mapje kiezen, album selecteren, toevoegen aan playlist en klaar?
mag je mij dat es voorkomen doen, ik probeer vanalles met die 'afspeellijsten' maar het werkt voor geen meter

en dan wis je een bestand loopt ie constant te eikelen dat ie dat bestand niet kan vinden

xbox live / psn / steam / nintendo id: phusebox | iRacing


 • fanSte
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 19-12-2022
nvidia schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 12:44:
[...]

Je kan dit zonder wachtwoord. Bij het eerste maal opstarten vraagt ie of je een wachtwoord wenst maar dit kan je ook skippen. Een zwaardere batterij is er nog niet. Die wordt tussen nu en een maand verwacht.
ok bedankt voor de info

Anoniem: 265255

Ik heb op mijn telefoon Total Commander geinstaleerd om een aantal onderdelen aan te passen. De tweaks van XDA developer pas ik toe alleen krijg ik in Total Commander dan te zien +waarde toev.+ is het dan gelukt of moet ik nog iets anders doen..

 • GurbY{nl}
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 19:14

GurbY{nl}

GurbY{nl}

Phusebox schreef op dinsdag 17 juni 2008 @ 16:10:
[...]

mag je mij dat es voorkomen doen, ik probeer vanalles met die 'afspeellijsten' maar het werkt voor geen meter

en dan wis je een bestand loopt ie constant te eikelen dat ie dat bestand niet kan vinden
Wat mij is opgevallen is dat je vooral NIET met WMP met de standaard instellingen moet syncen. Staat ook in de pocketnow thread trouwens. Er worden dan WMA files gemaakt en die ziet die touchflo player niet. Na bestandsoverdracht TD loskoppelen en hij ziet alle muziek hoor...
Pagina: 1 ... 17 18 19 Laatste

Dit topic is gesloten.

Let op:
Dit Topic is uitsluitend bedoeld om te discussiëren over de Diamond! Aanverwanten zaken zoals discussies over bijbehorende abo's hoort hier dus niet thuis! Ook waar hij te koop is, hoe duur en wie hem wel of niet en wanneer kan leveren is hier niet van toepassing! Ook is het niet intressant om te weten als jij hem hebt, of binnen hebt, of besteld hebt!! Gewoon mee kappen en ontopic over de Diamond zelf praten.

Discussie over levertijden van pda's mag hier! We zitten hier op een technisch forum en dat willen we graag zo houden!

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee