• G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Mede-auteurs:
 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 00:43

Sir_Lion

 • AlwaysNick
 • Registratie: Juli 2018
 • Laatst online: 11-05 15:20

AlwaysNick


[Switch] Pokémon Scarlet & Violet Topic
Ontwikkelaar: Game Freak
Uitgever: Nintendo, The Pokémon Company
Platforms: Nintendo Switch
Release-datum: 18-11-2022
Zie ook: Officiële Website
Nederlandse / Japanse websiteWelkom in het Officiële Pokémon Scarlet And Violet Topic, generatie 9 is nu officieel onthuld en gaat een geheel nieuwe richting in voor de hoofdserie van Game Freak.

De wereld

De wereld van Pokémon is geëvolueerd

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet bieden een open-wereldervaring die alleen de Pokémon-serie kan bieden - een ervaring die zelfs nieuwkomers in de serie verwelkomt.

Je kunt een nieuwe stijl van avontuur ervaren, met een wereld die je vrij kunt verkennen op de manier zoals jij wilt en niet in een volgorde die wordt bepaald door het verhaal. Je gaat natuurlijk op reis om je vaardigheden als Pokémon Trainer aan te scherpen, maar er wachten nog veel meer ontdekkingen en verhalen op je. Ontmoet verschillende mensen en Pokémon en ga op avontuur in de wereld van Pokémon zoals jij dat wilt.


Het verhaal ontvouwt zich zoals jij het wilt

Verken drie grote verhalen in je avontuur terwijl je Pokémon ontmoet die je nog nooit hebt gezien en unieke personages. Deze titels hebben het kenmerkende Pokémon-verhaal van naar Gyms gaan en ernaar streven om kampioen te worden, maar er is geen vast pad, dus je kunt naar elke Gym gaan die je wilt uitdagen in de door jou gewenste volgorde.

Verder zijn er nog twee andere grootste verhalen naast je streven om kampioen te worden, en in die verhalen wachten ook veel beproevingen en beproevingen op je. Kijk er naar uit om erachter te komen wat voor soort verhalen het zijn.

Bovendien kun je vrij heen en weer gaan tussen alle drie de verhalen, zodat je avontuur zich kan ontwikkelen zoals jij dat wilt. Sommigen willen misschien de rang van kampioen bereiken en zich door de Gyms haasten,
terwijl anderen op hun gemak op avontuur willen gaan - soms op zoek naar Pokémon of allerlei soorten mensen ontmoeten. Iedereen kan het spel beleven zoals hij dat wil. Je eigen verhaal kunnen maken is een van de kenmerken van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet.


Streef naar de Champion Rank!
De regio Paldea heeft een Pokémon League en een speciale klasse van professionele Pokémon Trainers die de Champion Rank hebben bereikt. Deze Trainers zijn met hun Pokémon meegegroeid om het publiek te kunnen verbazen met hun vaardigheden in de strijd.

Er zijn gebouwen die Pokémon Gyms worden genoemd in veel steden en de leiders van deze Gyms wachten op de uitdaging van Trainers zoals jij en je vrienden, er is geen vaste weg naar deze Gyms. Je kunt doelbewust op zoek gaan naar een sterkere Gym Leader, of je kunt gewoon langsgaan bij een Gym die zich toevallig in een stad bevindt die je tijdens je reis bent tegengekomen. Deze keer kun je je eigen pad uitstippelen langs Victory Road.

Als je alle acht Gyms verspreid over de regio hebt verslagen en hun Gym Badges hebt verzameld, kun je een speciale test doen, de Champion Assessment. Als je slaagt voor de test, wordt je kracht erkend en krijg je de Champion-rang,
waardoor je een object van bewondering wordt voor andere Trainers.


De uitgestrekte landschappen en levendige steden verweven in de regio Paldea.


Je avontuur speelt zich af in de regio Paldea, een land van uitgestrekte open ruimtes bezaaid met meren, torenhoge pieken, woestenijen en gevaarlijke bergketens. Onderweg zullen allerlei soorten Trainers op avontuur gaan en hun vaardigheden verbeteren met Pokémon-gevechten. Je kunt veel mensen en Pokémon op verschillende locaties vinden, variërend van een boerendorp met overvloedige oogsten tot een havenstad met een bruisende markt. Er leven ook Pokémon in boomtoppen, rivieren en allerlei andere locaties in de wildernis - en ze wachten allemaal om je te ontmoetenAvontuurlijke metgezel, de Rotom Phone:
Een must-have voor reizen in de Paldea-regio, de Rotom Phone heeft verschillende apps en functies die van pas zullen komen tijdens je avonturen. Deze keer wordt de Pokédex als app op de Rotom Phone geladen. Je kaart wordt ook een app op je Rotom Phone. Je kunt een kaart van de hele Paldea-regio zien in de kaart-app, die natuurlijk je huidige locatie toont.
Je ziet ook allerlei informatie, zoals nabijgelegen steden, Pokémon Centers en wilde Pokémon.De steunpilaar van Pokémon Trainers - het outdoor Pokémon Center:
Op avontuur gaan in de uitgestrekte Paldea-regio zal geen wandeling in het park zijn. Om Pokémon Trainers te verslaan en wilde Pokémon te vangen moet je je Pokémon laten rusten en Poké Balls pakken om meer Pokémon te vangen.

Om Pokémon Trainers te ondersteunen, zijn er veel openlucht Pokémon Centers verspreid over Paldea. Trainers kunnen Pokémon Centers gemakkelijk vinden, zelfs van ver weg: Pokémon Centers lichten 's nachts op en elk van hen heeft een Poké Ball-bord op het dak.

Starter-Pokémons

Sprigatito
Category: Grass Cat Pokémon
Height: 1′4″
Weight: 9 lbs.
Type: Grass
Ability: Overgrow
The capricious, attention-seeking Grass Cat Pokémon.

Quaxly
Category: Duckling Pokémon
Height: 1′8″
Weight: 13.4 lbs.
Type: Water
Ability: Torrent
The earnest and tidy Duckling Pokémon.


Fuecoco
Category: Fire Croc Pokémon
Height: 1′4″
Weight: 21.6 lbs.
Type: Fire
Ability: Blaze
The laid-back Fire Croc Pokémon that does things at its own pace.

Hoofdpersonen

Als een van de hoofdpersonen ga je op avontuur. Je outfit is afhankelijk van of je Pokémon Scarlet of Pokémon Violet speelt . Wie weet wat voor verhaal je te wachten staat?

Professoren & PersonagesHet terastal-fenomeen

Wat is het Terastal-fenomeen?
Dit fenomeen komt alleen voor in de regio Paldea en laat Pokémon glanzen en glinsteren als edelstenen. Wanneer een Pokémon Terastalliseert, verschijnt er een Tera Jewel boven het hoofd van de Pokémon als een kroon en het lichaam
van de Pokémon glinstert als een geslepen edelsteen.

Er wordt gezegd dat de Terastal-energie die uit de grond van de Paldea-regio sijpelt, betrokken is bij het fenomeen.
Veel details blijven onduidelijk, maar professor Sada en professor Turo onderzoeken dit mysterie.


Het Tera-juweel en de glans op het lichaam van de Pokémon verschillen per type. Alle Pokémon die de Paldea-regio hun thuis noemen, kunnen Terastallize.

Je hebt een Tera Orb nodig om een ​​Pokémon te terastalliseren
Zodra je een Pokémon Terastallize, verliest je Tera Orb al zijn Terastal-energie en kun je hem niet meer gebruiken totdat hij
weer is opgeladen. Je kunt je Tera Orb opladen als je kristallen aanraakt die overlopen met Terastal-energie of naar een Pokémon Center gaat.


Alleen geselecteerde Trainers in de regio Paldea mogen een Tera Orb dragen.


Je kunt glanzende kristallen vinden verspreid over vele locaties in de regio

Multiplayer

Geniet van Pokémon met vrienden
In Pokémon Scarlet en Pokémon Violet kun je ruilen en vechten met Trainers over de hele wereld door gebruik te maken
van een functie genaamd Poké Portal.
Gebruik de lokale draadloze verbinding van het Nintendo Switch-systeem om verbinding te maken met mensen in de buurt of gebruik een internetverbinding om te communiceren met mensen van over de hele wereld.
Geniet van coöpspel met de Union Circle!
Je avontuur wordt ongetwijfeld leuker door met vrienden te spelen, samen te werken om Tera Pokémon te verslaan in Tera Raid Battles en soms zelfs je vaardigheden tegen elkaar te testen.

Met de nieuwe Union Circle-functie die is toegevoegd aan de Poké Portal, kunnen jij en maximaal drie vrienden samen op avontuur gaan in dezelfde ruimte, elkaar aanmoedigen terwijl je vecht tegen wilde Pokémon of elkaar de Pokémon laten zien die met je meelopen.

Er is niet één manier om te spelen met de Union Circle.
Je kunt samen ronddwalen en tijd doorbrengen met je vrienden zoals jij dat wilt!


Neem je favoriete Pokémon mee voor een wandeling!
Avontuur door te barrelen: door de open velden van de Paldea-regio met maximaal drie vrienden!

Ruil Pokémon met elkaar
In de Poké Portal zijn er twee functies waarmee je kunt handelen, Link Trades en Surprise Trades. Een Link Trade laat je handelen met een specifieke persoon. Met een verrassingsruil kun je, nadat je een Pokémon hebt gekozen om te ruilen, ruilen met een willekeurige Trainer ergens ter wereld. Doe veel transacties om je favoriete Pokémon te vinden en voltooi de Pokédex!Samen strijden
Als je naar de Link Battle-optie in de Poké Portal gaat, kun je Pokémon-gevechten voeren met andere Pokémon-trainers. Er zijn veel gevechtsformaten. Verbeter je vaardigheden in Pokémon-gevechten met Trainers van over de hele wereld, met behulp van de Pokémon die je hebt getraind!

Tera Raids

Vecht samen met vrienden binnen de tijdslimiet in Tera Raid Battles:
Tera Raid Battles zijn een compleet nieuw gevechtsformat waarin je met drie andere Trainers samenwerkt om het binnen een tijdslimiet op te nemen tegen een Terastallized wilde Pokémon. In Tera Raid Battles kun je aanvallen zonder te wachten op de beurt van andere Trainers, dus het is belangrijk dat je in een snel tempo met je mede Trainers samenwerkt. De Pokémon die zullen verschijnen in Tera Raid Battles zijn fel, maar je kunt je krachten bundelen met andere spelers om te winnen!

Zoek kristallen voor Tera Raid Battles:
Je kunt een Tera Raid Battle proberen door glanzende kristallen aan te raken. De kleuren van deze kristallen komen overeen met het Tera-type van de Tera Pokémon die je tegenkomt. Het lijken bijna edelstenen! Bovendien zal boven elk van deze kristallen een sprankelende lichtzuil de lucht in schieten, waardoor ze op afstand gemakkelijk te zien zijn.


Omdat deze Pokémon een Grass Tera Type heeft, heeft het kristal ook de kleur van de Grass type


Je kunt Pokémon uit je groep of uit je Pokémon-boxen kiezen om deel te nemen aan de strijd.

Daag Tera Pokémon uit!
Dit vechtsysteem heeft een tijdslimiet en stelt je in staat om naadloos door te gaan met aanvallen zonder dat je hoeft te wachten tot andere Trainers hun acties kiezen. Ga deze gevechten aan door te coördineren met je teamgenoten en door de statistieken van de Pokémon aan jouw zijde te verhogen of ze te genezen.

Opmerking: een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap is vereist om via internet met andere Trainers te communiceren.Pokémon die in Tera Raid Battles verschijnen en kunnen een Tera-type hebben dat verschilt van hun gebruikelijke type of typen.Breid je opties in coöp uit door te juichen
Er zijn drie soorten gejuich die je kunt gebruiken, en ze zullen alle bondgenoot-Pokémon aan jouw zijde ten goede komen. De drie effecten versterken Attack and Sp. Atk, boosting Defense en Sp. Def, and healing.

Iedereen kan dit gejuich gebruiken, zodat je coöperatief kunt spelen, zelfs als je Pokémon geen bewegingen heeft geleerd
om andere Pokémon te ondersteunen. Samenwerking is de sleutel tot Tera Raid Battles. Leid je zijde naar de overwinning door te juichen!


Je kunt juichen in plaats van een aanval te gebruiken.


Je kunt de drie soorten gejuich in totaal drie keer per Tera Raid Battle gebruiken.

Vang verslagen Tera Pokémon!
Als je erin slaagt om de Tera Pokémon binnen de tijdslimiet te verslaan, wordt de transformatie van de Pokémon ongedaan gemaakt, waardoor je de kans krijgt om hem te vangen door Poké Balls te gooien.
Overwinningen kunnen je ook belonen met veel nuttige items!


Hoe deel te nemen aan een Tera Raid Battle
Je kunt naar bondgenoten zoeken om deel te nemen aan je Tera Raid-gevechten, of je kunt je aansluiten bij iemand anders die op zoek is naar bondgenoten in hun Tera Raid-gevechten.

Werk samen met Trainers over de hele wereld om deze gevechten uit te proberen! Om een ​​gevecht aan te gaan met vrienden die je al kent, moet je een linkcode instellen. Je kunt verzoeken vinden van trainers die naar bondgenoten zoeken en ervoor kiezen om deel te nemen aan Tera Raid Battles via de Tera Raid Battle-optie.Tera Raid Battle Events

Eevee Spotlight
November 25th 2022 - November 27th 2022
Unrivaled Charizard
December 2nd - 4th 2022
December 16th - 18th 2022
Tyranitar and Salamence Spotlight
December 9th - 11th 2022
Delibird Spotlight
December 23rd - 25th 2022
Unrivaled Cinderace
December 30th - January 1st 2023
January 13th - 15th 2023
Hydreigon & Dragapult Spotlight
January 6th - 8th 2023
Drifblim & Mismagius Spotlight
January 20th - 22nd 2023
Unrivaled Greninja
January 27th - 29th 2023
February 10th - 12th 2023
Armarouge & Ceruledge Spotlight
February 3rd - 5th 2023
Garchomp & Sylveon Spotlight
February 17th - 19th 2023
Mighty Pikachu
February 24th - 27th 2023
Walking Wake & Iron Leaves
February 27th - March 12th 2023
Mighty Decidueye
March 17th - 19th 2023
March 24th - 26th 2023
Blissey Spotlight
March 24th - 26th 2023
Mighty Samurott
March 31st - April 2nd 2023
April 7th - April 9th 2023
Ditto Spotlight
April 7th - 9th 2023
Mighty Typhlosion
April 14th - April 16th 2023
April 21st - April 23rd 2023
Mighty Inteleon
April 28th - April 30th 2023
May 5th - May 7th 2023

Nieuwe Pokémons


Pawmi
Naast de elektrische zakjes in zijn wangen, heeft Pawmi ook elektrische ontladingsorganen op zijn voorpoten. Hij wekt elektriciteit op door over zijn wangen te wrijven en schokt zijn tegenstanders door ze aan te raken met de kussentjes op zijn voorpoten. De vacht die zijn lichaam bedekt, is een goede isolatie tegen de kou en dient om elektriciteit op te slaan. Als hij zich ongemakkelijk voelt, begint deze voorzichtige Pokémon over zijn wangen te wrijven en zich voor te bereiden op een elektrische schok.

Categorie: Muis Pokémon
Type: Elektrisch
Hoogte: 1'
Gewicht: 5,5 pond.
Vermogen: statisch / natuurlijke genezing
Lechonk
Lechonk gebruikt zijn reukvermogen om alleen de meest geurige wilde grassen en de rijkste bessen te vinden en te eten. Als gevolg van zijn eetgewoonten, is het een aroma gaan uitstralen dat lijkt op kruiden waar Bug-type Pokémon een hekel aan hebben. Als hij wordt aangevallen door een tegenstander en geschrokken, zal hij in paniek naar voren stormen. Het lijkt op het eerste gezicht misschien dik, maar in werkelijkheid is het lichaam van de Pokémon grotendeels opgebouwd uit spieren door constant rond te lopen op zoek naar voedsel.

Categorie: Varkenspokémon
Type: Normaal
Hoogte: 1'8”
Gewicht: 22,5 pond.
Vermogen: Aroma Sluier / GulzigheidSmoliv
De olie die uit zijn kop komt heeft een zeer sterke bittere smaak en is niet geschikt voor consumptie. Wanneer Smoliv schrikt of wordt aangevallen, schiet deze olie eruit, waardoor zijn tegenstander wordt vertraagd. Het zal dan dat moment aangrijpen om weg te rennen. In de vrucht op zijn kop slaat Smoliv olie op die gemaakt is van voedingsstoffen die het verzamelt door middel van fotosynthese. Hierdoor kan hij een week zonder eten of drinken. Het geeft de voorkeur aan droge en zonnige klimaten en het lijkt erop dat hij zijn dagen zonnebadend doorbrengt.

Categorie: Olijf Pokémon
Type: Gras/Normaal
Hoogte: 1'
Gewicht: 14,3 pond.
Vaardigheid: vroege vogel
De legends


Koraidon

Miradon

Nieuwe vormen ontdekt voor de legendarische Pokémon Koraidon en Miraidon:
Tijdens je avontuur ontmoet je een legendarische Pokémon - Koraidon of Miraidon - en deze zal je vergezellen op je reis. Koraidon en Miraidon zitten vol mysterie en er wordt gezegd dat ze een kracht hebben die die van andere Pokémon ver overtreft. Het lijkt erop dat Koraidon en Miraidon nog meer vormen hebben dan die we al hebben ontdekt - deze Pokémon zijn in staat hun vormen aan te passen aan wat ze doen of over welk terrein ze reizen.Berijd deze legendarische Pokémon voor een onbeperkt avontuur:
Berijd je legendarische Pokémon om de uitgestrekte Paldea-regio te doorkruisen en samen alle hoeken en gaten te verkennen. Sprint door vlaktes en woestijnen, beweeg over water, beklim kliffen, steek heuvels over en glijd van bergtoppen af. Geniet van een fris en bevrijdend avontuur dat alleen een open wereld kan bieden. Ontmoet een verscheidenheid aan mensen en Pokémon naast je Legendarische Pokémon, en ga op zoek naar de mysteries die op je wachten in Paldea.


Sprinten Build / Drive-modus:
Te voet door Paldea reizen kan een hele opgave zijn. Als je leert hoe je Sprinting Build Koraidon of Drive Mode Miraidon moet rijden, kun je vrijer en op volle snelheid door de uitgestrekte Paldea-regio rijden.Sprinten Bouw Koraidon
Het lijkt misschien op een motorfiets, maar het gebruikt zijn krachtige benen om op handen en voeten te rennen.Rijmodus Miraidon

Miraidon versnelt door energie te genereren in zijn staart en keel, die veranderen in wielachtige ringen.


Zwemmen bouwen / Aquatische modus
Tijdens je avontuur kun je in rivieren, meren en levendige oceanen springen om de Pokémon die daar leven te naderen of gevaarlijke wateren in een handomdraai over te steken door Swimming Build Koraidon of Aquatic Mode Miraidon te rijden.Zwemmen Bouw Koraidon
Koraidon drijft door van zijn keel een drijflichaam te maken en hij stuwt zichzelf voort door een membraan tussen zijn tenen te spreiden en door het water te peddelen.Aquatische modus Miraidon

Miraidon drijft zichzelf voort door zijn ringen te draaien, maar hij gebruikt ook de straalmotoren op zijn poten om vooruit te komen op het water.Glijdend bouwen / Glijden-modus
Je kunt van bergen, torenhoge kliffen of hoge gebouwen springen en naar je bestemming glijden. Dit biedt je niet alleen meer opties bij het kiezen van wat je gaat doen, maar je kunt ook vrij rondglijden en genieten van een uitzicht dat je alleen vanuit de Paldean-hemel kunt zien.Zweefvliegen Bouw Koraidon
Koraidon ontrafelt de gedraaide ranken op zijn kop en vormt vleugels om de lucht op te vangen en door de lucht te glijden.Glijmodus Miraidon
De antennes op het hoofd van Miraidon strekken zich uit en verspreiden een membraan van energie om door de lucht te glijden.


Pokedex


Rotom wijst je de weg

Edities


Normale Editie:


Double Pack:
Versie exclusives:
Afhankelijk van de versie van de game die je hebt, zullen de Pokémon die verschijnen verschillen. Er zijn verschillende verschillen tussen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet en een zo'n verschil is de soort Pokémon die verschijnt. Larvitar en Stonjourner verschijnen bijvoorbeeld in Pokémon Scarlet, terwijl Bagon en Eiscue in Pokémon Violet verschijnen .Pokémon Scarlet
en Violet Nintendo Switch OLED


Trailers


Screenshots

See you there..
Design made by: G_Dragon
^ Naar boven ^

[Voor 255% gewijzigd door G_Dragon op 25-04-2023 09:00]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Mars18
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 01-06 16:12
Ben benieuwd, koop hem toch altijd wel blind ;)
Zag dat de NPC er apart uit zien dit keer, soort van realistisch?

Mars Game Events organiseert FIFA en FORTNITE toernooien op de Playstation 4 ! Ook voor Bedrijfs of groepsarrangementen


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Japanse site: https://www.pokemon.co.jp/ex/sv/ja/
Nederlandse site (heeft nog niet veel info): https://scarletviolet.pokemon.com/nl-nl/

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 22:45
Mars18 schreef op maandag 28 februari 2022 @ 09:05:
Ben benieuwd, koop hem toch altijd wel blind ;)
Zag dat de NPC er apart uit zien dit keer, soort van realistisch?
Ook met sword shield gedaan en de dlc. Bar weinig gespeeld alleen. Verveelde al direct nadat de main story klaar was. Ik heb helemaal niks met die raid dens (schrijf ik t goed). Nu in arceus al meer uur dan alle Sw/Sh + DLC bij elkaar. En ben nog niet klaar. Met andere woorden. Ik hoop dat ze wat verbeteren en afkijken her en der.

En ja, ook deze koop ik blind…

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
alexhooven schreef op maandag 28 februari 2022 @ 09:28:
[...]


Ook met sword shield gedaan en de dlc. Bar weinig gespeeld alleen. Verveelde al direct nadat de main story klaar was. Ik heb helemaal niks met die raid dens (schrijf ik t goed). Nu in arceus al meer uur dan alle Sw/Sh + DLC bij elkaar. En ben nog niet klaar. Met andere woorden. Ik hoop dat ze wat verbeteren en afkijken her en der.

En ja, ook deze koop ik blind…
Ik hoop inderdaad dat er weer een betere main story gaat komen, want die van Sword And Shield was inderdaad erg slecht doordat ze de focus op die raid dens hadden gegooid. Vond de main story van Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire bijvoorbeeld erg mooi maar die van Pokémon Legends: Arceus is ook zeker niet slecht. En ik hoop dat ze de mega evolutions weer terugbrengen, die waren zo gaaf.

Ik koop sinds mijn 7e al elke Pokémon game die uitkomt dus deze gaat er zeker komen! _/-\o_
Maar moet eerst uitgespeeld raken met Pokémon Legends: Arceus en moet daarna ook nog weer verder met Pokémon Brilliant Diamond want daar heb ik in de postgame nog zo ontzettend veel te doen :o

[Voor 3% gewijzigd door G_Dragon op 28-02-2022 09:34]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!
 • Pinned

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

De kaart van de nieuwe region voor zover die is gedeeld via de trailer even bij elkaar gezet met photoshop. Wel nog even in een spoiler-tag voor wie deze info nog niet wilt weten.

spoiler:

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Mog
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 22:39
Zeror schreef op maandag 28 februari 2022 @ 09:57:
De kaart van de nieuwe region voor zover die is gedeeld via de trailer even bij elkaar gezet met photoshop. Wel nog even in een spoiler-tag voor wie deze info nog niet wilt weten.
De namen van de starters geven ook iets weg. Ik vind het tof!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Deze artwork :o

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Hier worden heel veel details van de trailer gespot en besproken:

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 23:46
Pokemon texture/rendering upgrades:

trailer rechts, Sword/Shield linkstrailer links

[Voor 5% gewijzigd door JackAvery op 02-03-2022 21:00]


 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 23:46
Nog meer trailer analyse:

[YouTube: https://youtu.be/VmaIQzBt08s]

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38


Hoop niet dat het Arceus concept hierdoor vervalt, juist het rondlopen en Pokéball kunnen gooien om ze te vangen en dat wilde Pokémons je konden aanvallen vond ik erg leuk!

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

https://gamerant.com/pokemon-scarlet-violet-new-pokemon/

Gerucht is dat Scarlet/Violet mogelijk zo'n 130 nieuwe pokemon gaat krijgen. :o

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • Piet_Parkiet
 • Registratie: December 2021
 • Laatst online: 23-02 13:50
Zeror schreef op woensdag 13 april 2022 @ 18:43:
https://gamerant.com/pokemon-scarlet-violet-new-pokemon/

Gerucht is dat Scarlet/Violet mogelijk zo'n 130 nieuwe pokemon gaat krijgen. :o
Ben benieuwd, zou grootste aantal nieuwe pokemon in een generatie zijn sinds gen 5

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Morgen een nieuwe trailer!! *O*

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +3Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
The new trailer is out! :)OH MY G.. Die legends!Release op 18 November!
Shut up and take my money :D _/-\o_

[Voor 76% gewijzigd door G_Dragon op 01-06-2022 15:06]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Die legendaries. Heel vet. De namen zijn blijkbaar gebaseerd op verleden en toekomst.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 23:46
Blijkbaar heeft nog niemand de nieuwe info op de website gezien?
You can experience a new style of adventure, with a world that you’re free to explore at your leisure and not in an order dictated by the story.
Pokémon Scarlet and Pokémon Violet allow multiplayer gameplay with up to four players.​

Along with series staples, such as trading and battling Pokémon, you will be able to explore the various locations of the region in these games with other players. You can discover new Pokémon and explore unfamiliar areas with your friends and family, opening the door to an adventure more precious and fun than ever!
+ info over Pawmi, Lechonk en Smoliv. Ook over de getoonde NPC’s.


Ik was niet zo onder de indruk van de trailer maar de nieuwe NPC designs zijn top en de nieuwe Pokemon hebben toch een zekere charme ook al zijn het duidelijk de typische beestjes uit het begin van het spel die later in je team vervangen worden. Ook zeer positief is dat je nu met 4 mensen samen kan spelen. Zeer benieuwd hoe ver ze dat gaan pushen.
Of volledig open gaat werken… benieuwd of het iets zal doen met de moeilijkheidsgraad van het spel.

[Voor 24% gewijzigd door JackAvery op 02-06-2022 07:08]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 23:46
Zeror schreef op woensdag 1 juni 2022 @ 16:02:
Die legendaries. Heel vet. De namen zijn blijkbaar gebaseerd op verleden en toekomst.
Gezien “korai” (古来) en “mirai” (未来) in het Japans respectievelijk het verre verleden en toekomst betekenen, is dat heel duidelijk :) (de namen zijn Koraidon en Miraidon, voor wie dit gemist heeft).

[Voor 8% gewijzigd door JackAvery op 02-06-2022 07:02]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Het is wel interessant dat we dit keer twee professors hebben. En gezien de legendaries dus staan voor verleden en toekomst, vraag ik mij af of net als in Black en White ook nog verschillen gaan zien tussen Scarlet en Violet. Dat ene versie gebieden heeft in het verleden en de ander in de toekomst ofzo.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
JackAvery schreef op donderdag 2 juni 2022 @ 06:59:
Blijkbaar heeft nog niemand de nieuwe info op de website gezien?


[...]


[...]

+ info over Pawmi, Lechonk en Smoliv. Ook over de getoonde NPC’s.


Ik was niet zo onder de indruk van de trailer maar de nieuwe NPC designs zijn top en de nieuwe Pokemon hebben toch een zekere charme ook al zijn het duidelijk de typische beestjes uit het begin van het spel die later in je team vervangen worden. Ook zeer positief is dat je nu met 4 mensen samen kan spelen. Zeer benieuwd hoe ver ze dat gaan pushen.
Of volledig open gaat werken… benieuwd of het iets zal doen met de moeilijkheidsgraad van het spel.
Ik heb juist veel informatie daar weggehaald voor het hoofdtopic na de trailer, was wel grappig want elke keer wanneer ik klaar was en op F5 drukte was er weer nieuwe informatie toegevoegd aan de site :p

Ik ben juist geen grote fan van de co-op, ondanks het misschien wel veel extra plezier kan bezorgen. Ondanks we overal heen kunnen en niet beperkt worden door de story, hoop ik wel dat er een goede story in zit en de moeilijkheidgraad hoger ligt.

En voor mij het belangrijkste, dat er een optie is om exp-share uit te zetten.

[Voor 10% gewijzigd door G_Dragon op 02-06-2022 08:14]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • AlwaysNick
 • Registratie: Juli 2018
 • Laatst online: 11-05 15:20

AlwaysNick

“No pain, no gain.”

Topicstarter
G_Dragon schreef op donderdag 2 juni 2022 @ 08:05:
[...}
En voor mij het belangrijkste, dat er een optie is om exp-share uit te zetten.
Ik ben bang dat het niet kan. Want de Pokémon games moeten makkelijker worden gemaakt...

“Fear is the path to the dark side…fear leads to anger…anger leads to hate…hate leads to suffering.” Yoda


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • JackAvery
 • Registratie: Januari 2010
 • Laatst online: 23:46
G_Dragon schreef op donderdag 2 juni 2022 @ 08:05:
[...]


Ik heb juist veel informatie daar weggehaald voor het hoofdtopic na de trailer, was wel grappig want elke keer wanneer ik klaar was en op F5 drukte was er weer nieuwe informatie toegevoegd aan de site :p

Ik ben juist geen grote fan van de co-op, ondanks het misschien wel veel extra plezier kan bezorgen. Ondanks we overal heen kunnen en niet beperkt worden door de story, hoop ik wel dat er een goede story in zit en de moeilijkheidgraad hoger ligt.

En voor mij het belangrijkste, dat er een optie is om exp-share uit te zetten.
De moeilijkheidsgraad is helaas geen prioriteit voor GameFreak en ik zie ook nergens aanleidingen om aan te nemen dat dit zal veranderen. Het enige wat ik denk is dat de open structuur van het spel kan leiden tot een slechtere balans, waardoor de moeilijkheidsgraad net makkelijker of moeilijker kan worden dan gemiddeld.

Ik juich coop alleen maar toe. Het is de enige reden dat ik Sword/Shield langer dan 15-20 uur heb gespeeld.

—-
GameFreak is fan van Toby Fox en heeft hem meerdere songs voor het spel laten componeren.

[Voor 6% gewijzigd door JackAvery op 02-06-2022 08:39]


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
AlwaysNick schreef op donderdag 2 juni 2022 @ 08:34:
[...]


Ik ben bang dat het niet kan. Want de Pokémon games moeten makkelijker worden gemaakt...
Nog makkelijker dan Sword, Shield, Diamond, Pearl? :D

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
JackAvery schreef op donderdag 2 juni 2022 @ 08:35:
[...]
De moeilijkheidsgraad is helaas geen prioriteit voor GameFreak en ik zie ook nergens aanleidingen om aan te nemen dat dit zal veranderen. Het enige wat ik denk is dat de open structuur van het spel kan leiden tot een slechtere balans, waardoor de moeilijkheidsgraad net makkelijker of moeilijker kan worden dan gemiddeld.

Ik juich coop alleen maar toe. Het is de enige reden dat ik Sword/Shield langer dan 15-20 uur heb gespeeld.
Ik ben er inderdaad ook bang voor dat de balans snel weg kan zijn nu je overal heen kan.

Oh 15 - 20 uur is wel heel weinig voor een Pokémon spel, kom ik aan met gemiddeld 100 uur per spel. Sommige heb ik dan na 100 uur nog geen eens uitgrspeeld :D. Ik vond juist Pokémon Sword en Shield de slechtste vanwege de focus op online met die dens, maar dat is denk ik eerder een persoonlijke voorkeur.

[Voor 8% gewijzigd door G_Dragon op 02-06-2022 09:00]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Ik vraag mij nog wel af hoe open de wereld zal zijn. Kun je echt overal naartoe? Of zit er nog steeds wel een level lock op bepaalde gebieden. Zelfde geld voor de gyms. Is er een gym order of kun je die zelf bepalen.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Rhinosaur
 • Registratie: November 2020
 • Niet online
Zeror schreef op donderdag 2 juni 2022 @ 16:07:
Ik vraag mij nog wel af hoe open de wereld zal zijn. Kun je echt overal naartoe? Of zit er nog steeds wel een level lock op bepaalde gebieden. Zelfde geld voor de gyms. Is er een gym order of kun je die zelf bepalen.
Volgens mij is het als Assassins Creed Valhalla. Je hebt een aantal regio's en je kan er willekeurig naar toe gaan, maar regio A heeft sterkere pokemons dan regio B en je zal dus een keuze moeten maken wat je allemaal eerst gaat doen. Dat lijkt me het meest logische bij een open world game :) Beetje zoals wat je in Gen 1 had op gegeven moment.

Ik hoop dat het verhaal lang genoeg is en dat je gewoon met 2/3 mensen ook meer gameplay krijgt dan in je eentje.

Wat hopen jullie voor de final evo's? Ik hoop zelf op Grass/Fairy, Water/Fighting, Fire/Poison

[Voor 5% gewijzigd door Rhinosaur op 03-06-2022 09:43]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
De dualpack besteld bij Coolshop via Klarna :)

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • AlwaysNick
 • Registratie: Juli 2018
 • Laatst online: 11-05 15:20

AlwaysNick

“No pain, no gain.”

Topicstarter
104€ is niet duur :o

[Voor 4% gewijzigd door AlwaysNick op 07-06-2022 11:10]

“Fear is the path to the dark side…fear leads to anger…anger leads to hate…hate leads to suffering.” Yoda


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Khanos
 • Registratie: Mei 2014
 • Laatst online: 01-03 18:55
Pokémon altijd insta-buy voor mij. Die steelbook ziet er erg interessant uit, maar helaas alleen in de dual pack zo ver ik kan vinden. Ik wil wel alleen maar Violet though. Iemand interesse in een Scarlet cardridge voor E50? (of mag dit niet zo verhandeld worden o.o)

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 00:43
Khanos schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 12:33:
Pokémon altijd insta-buy voor mij. Die steelbook ziet er erg interessant uit, maar helaas alleen in de dual pack zo ver ik kan vinden. Ik wil wel alleen maar Violet though. Iemand interesse in een Scarlet cardridge voor E50? (of mag dit niet zo verhandeld worden o.o)
Kun je wss tegen die tijd vast wel kwijt op VA.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • tuinïnen
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 00:16

tuinïnen

Eventus stultorum magister

Ik vermoed dat mijn zoontje wat te vragen heeft aan Sinterklaas :) Ik denk alleen niet dat papa zo lang kan wachten :D Dan maar in de schoen.

PV Output |


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • AlwaysNick
 • Registratie: Juli 2018
 • Laatst online: 11-05 15:20

AlwaysNick

“No pain, no gain.”

Topicstarter
tuinïnen schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 13:11:
Ik vermoed dat mijn zoontje wat te vragen heeft aan Sinterklaas :) Ik denk alleen niet dat papa zo lang kan wachten :D Dan maar in de schoen.
Of koop de duobox en houd er 1 voor jezelf en de ander in de schoen ;)

“Fear is the path to the dark side…fear leads to anger…anger leads to hate…hate leads to suffering.” Yoda


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Woodsy
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 22:51
Een korte vraag waarop ik volgens mij het antwoord al heb gevonden, maar graag nog een bevestiging krijg van de kenners. Volgens mij zijn Scarlet en Violet toch identieke games op 1 Pokemon en wat details als hoofdpersonage na? Indien ja, wat is het voordeel van de dual-pack?

En hoeverre zitten er nog bekende Pokemons in voor de oudere generatie? De game is voor mijn zoontje en ik ben opgegroeid met Pikachu en Bulbasaur. Dus ik ben benieuwd hoeveel ik er kan herkennen :-).

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 00:43
Woodsy schreef op zondag 26 juni 2022 @ 10:34:
Een korte vraag waarop ik volgens mij het antwoord al heb gevonden, maar graag nog een bevestiging krijg van de kenners. Volgens mij zijn Scarlet en Violet toch identieke games op 1 Pokemon en wat details als hoofdpersonage na? Indien ja, wat is het voordeel van de dual-pack?

En hoeverre zitten er nog bekende Pokemons in voor de oudere generatie? De game is voor mijn zoontje en ik ben opgegroeid met Pikachu en Bulbasaur. Dus ik ben benieuwd hoeveel ik er kan herkennen :-).
Veel van de games hebben wel verschillen anders dan de box legendaries.
In alle spellen zijn er version exclusives. Vaak zo'n 15 pokemon die je in een van de spellen wel kunt vangen, en in het andere niet (en vice versa). Daarnaast zijn er ook wat meer cosmetische verschillen. Bijv. in SwSh zijn er een aantal gyms compleet anders. In RSE, zijn de antagonisten een compleet ander team (met andere premise), maar het verhaal is wel grofweg hetzelfde.

Wat precies de verschillen zullen zijn in SV is nog even gissen.

 • alexsdam
 • Registratie: Juni 2020
 • Laatst online: 31-05 10:40
Misschien toch maar ergens een 2e hands Switch vandaan toveren tegen die tijd.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Opgelet er kom aanstaande Woensdag om 15:00 een Pokémon Presents:
Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Present!! *O*

[Voor 21% gewijzigd door G_Dragon op 03-08-2022 15:05]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • ErikT738
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 01:52
So far it's a whole lot of nothing :p

Pokémon Go was al redelijk bekend geloof ik.

Nu Unite en de gacha game.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
ErikT738 schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 15:08:
[...]

So far it's a whole lot of nothing :p

Pokémon Go was al redelijk bekend geloof ik.

Nu Unite en de gacha game.
Haha ja klopt! Nu een mixing game lol

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • ErikT738
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 01:52
Fill Mewtwo up
Satisfy Mewtwo
What even is this game?

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Region naam is Paldea.

[Voor 4% gewijzigd door Zeror op 03-08-2022 15:11]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Hyped!!

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Niet zo hyped voor de motorbike legendary helaas. Beetje jammer.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 00:43
Gogoat is back!

 • ErikT738
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 01:52
Geen vaste volgorde voor de gyms, hoop dat ze niet te veel aan level scaling doen.

Motorbike is een beetje lame ja.

Edit - de nieuwe kristallen Super Saiyan vorm ben ik ook nog niet kapot van.

[Voor 25% gewijzigd door ErikT738 op 03-08-2022 15:19]


Acties:
 • +3Henk 'm!
 • Pinned

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38


[Voor 72% gewijzigd door G_Dragon op 03-08-2022 15:23]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • JanW
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 09-06 14:11
Een beetje lame? Die rideable Pokémon ziet er wel heel erg lame uit. Geef mij maar weer de fiets of gewoon Pokémon waar je op kan klimmen, zoals in Arceus. Dit ziet er tenenkrommend uit. Design is ook nog niet echt wow van die legendaries.

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

JanW schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 15:26:
Een beetje lame? Die rideable Pokémon ziet er wel heel erg lame uit. Geef mij maar weer de fiets of gewoon Pokémon waar je op kan klimmen, zoals in Arceus. Dit ziet er tenenkrommend uit. Design is ook nog niet echt wow van die legendaries.
De fiets zoals in sword/shield vond ik ook best wel lame. Arceus was al een stuk beter op dat vlak. Hopelijk is er wel een normale fiets ofzo beschikbaar in de game ipv de legendary.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • DutchCrownNL
 • Registratie: Mei 2012
 • Laatst online: 00:31
Multiplayer (co-op) lijkt me wel erg leuk om te doen :Y

Xbox Live Ambassador | Xbox Series X & Xbox One X | Flintstone NL |


 • Akaendra
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 09-06 13:28
Tot nu toe zie ik wel verbeteringen tov SwSh. Volledig open wereld is iets wat ik met open armen verwelkom.
Arceus was daar al een beetje een opzet in, nu uitbreiden zonder laadtijden enzo.
Raidbattles ook terug maar dan net wat anders.

Enige waar ik me op competitief vlak zorgen om maak is het tera gebeuren, zeker als je raidbattles moet doen voor bepaalde types hoop ik dat Gamefreak slim is en ze breedable maakt.

Over 2 weken is Pokemon Worlds, ga ik ook een kijkje nemen en nog wat Pokken spelen, wellicht dat ze een Demo hebben voor ons, wie gaat het zeggen. Verwacht wel wat nieuwe info/nieuwe Pokemon in ieder geval

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Ik ben nooit fan geweest van Multiplayer ( co-op ) in Pokémon games (Zoals die raids in Sword and Shield) maar denk wel dat ik me er weer mee ga vermaken. Vind het wel ontzettend fijn dat je gewoon kan aanvallen zonder op elkaar te moeten wachten..

Dat rijden/vliegen/zwemmen op die Legendary Pokémon moet ik nog even aan wennen, in Arceus werkte het perfect maar dit is natuurlijk een compleet andere manier!

Ik had gehoopt op Mega evolutions, maar deze nieuwe Terestal Phenomeno ben ik persoonlijk nog niet zo happig op. Want ze zien er zo lief uit, bij een mega evolution kreeg je wat meer bruteheid. Wie weet denk ik er later anders over!

*O* Dubble Battles en Suprise trades zijn gelukkig wel weer terug

Gymleaders hebben een vast level, ze levelen niet met je mee, hmm.. dat was wel beter geweest.

Na mijn vakantie het topic maar een grote update geven.

[Voor 15% gewijzigd door G_Dragon op 03-08-2022 15:52]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Early purchase bonus is een Pickachu met Tera type Flying. Deze pikachu is tot eind februari 2023 te claimen.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Zeror schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 15:52:
Early purchase bonus is een Pickachu met Tera type Flying. Deze pikachu is tot eind februari 2023 te claimen.
De heb ik mijn Pokémon Scarlet and Pokémon Violet Dual Pack SteelBook Edition pre-order al sinds 5 Juni staan bij Coolshop.nl dus die Pre-order bonus zit wel snor :p

[Voor 22% gewijzigd door G_Dragon op 03-08-2022 16:04]

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • ErikT738
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 01:52
G_Dragon schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 15:41:
Gymleaders hebben een vast level, ze levelen niet met je mee, hmm.. dat was wel beter geweest.
Des te beter. Als de hele wereld met je mee levelt dan weet je zeker dat je nooit voor een echte uitdaging komt te staan en dat je nooit echt op hoeft te passen. In games die dit niet doen (Fallout New Vegas bijvoorbeeld) was het juist cool om door een hoog-level gebied vol met Deathclaws te sneaken om ergens te komen waar je nog niet hoorde te zijn.

Ik denk dat ik de Terra-vormen de sufste gimmick die maar één generatie mee gaat tot nu toe vind. Ik had liever nieuwe Mega-evolutions of Z-power moves gezien. Misschien maakt het niet gebruiken van de Terra-vormen het spel daadwerkelijk uitdagend.

Vooralsnog trekt SV me nog niet heel erg. Ze slaan de plank op iets te veel plekken mis.

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Terastallize is dus eigenlijk gewoon een Dynamax in de nieuwe region waarbij de type van de pokemon kan veranderen tijdens de transformatie.

En je kunt niet vrij vliegen met je legendary (als ik de beschrijving op de site mag geloven). Het is gliding ipv flying. Dus je zult een hoog punt moeten om vanaf te kunnne gliden.

[Voor 41% gewijzigd door Zeror op 03-08-2022 16:08]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • Akaendra
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 09-06 13:28
Eigenlijk dus hetzelfde als Braviary in Arceus.

Ach, we gaan het zien, hopelijk over een kleine 2 weken een kleine handson maar wie weet.

 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 23:03
G_Dragon schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 15:41:
Ik ben nooit fan geweest van Multiplayer ( co-op ) in Pokémon games (Zoals die raids in Sword and Shield) maar denk wel dat ik me er weer mee ga vermaken. Vind het wel ontzettend fijn dat je gewoon kan aanvallen zonder op elkaar te moeten wachten..

Dat rijden/vliegen/zwemmen op die Legendary Pokémon moet ik nog even aan wennen, in Arceus werkte het perfect maar dit is natuurlijk een compleet andere manier!

Ik had gehoopt op Mega evolutions, maar deze nieuwe Terestal Phenomeno ben ik persoonlijk nog niet zo happig op. Want ze zien er zo lief uit, bij een mega evolution kreeg je wat meer bruteheid. Wie weet denk ik er later anders over!

*O* Dubble Battles en Suprise trades zijn gelukkig wel weer terug

Gymleaders hebben een vast level, ze levelen niet met je mee, hmm.. dat was wel beter geweest.

Na mijn vakantie het topic maar een grote update geven.
Moet je die raids nou online doen Ja/nee ?
Ik wil het liefst namelijk een 100% solo/offline ervaring.

 • Lekker Ventje
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 18:07
ErikT738 schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 16:01:
[...]

Des te beter. Als de hele wereld met je mee levelt dan weet je zeker dat je nooit voor een echte uitdaging komt te staan en dat je nooit echt op hoeft te passen. In games die dit niet doen (Fallout New Vegas bijvoorbeeld) was het juist cool om door een hoog-level gebied vol met Deathclaws te sneaken om ergens te komen waar je nog niet hoorde te zijn.

Ik denk dat ik de Terra-vormen de sufste gimmick die maar één generatie mee gaat tot nu toe vind. Ik had liever nieuwe Mega-evolutions of Z-power moves gezien. Misschien maakt het niet gebruiken van de Terra-vormen het spel daadwerkelijk uitdagend.

Vooralsnog trekt SV me nog niet heel erg. Ze slaan de plank op iets te veel plekken mis.
Ze moeten iets verzinnen, wellicht wat minder Pokémon games spammen en bestaande langer ondersteunen.

Ik kijk er ondertussen wel naar uit om deze games te spelen op krachtigere hardware want de huidige Switch kraakt wel een beetje met die open wereld games. MH Rise is nog zo'n voorbeeld. Deze games ontwikkelen voor en spelen op iets als een XBO X of PS4 Pro zou al een hele vooruitgang zijn.

Switch - XBox Series X - PS5 -Vita - 3DS - Primo XL - Monolith Classic - Monolith Junior


Acties:
 • +4Henk 'm!
 • Pinned

 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
Ik haal 'm wel want sowieso heb ik zin in een nieuwe titel maar... jezus, doe toch eens wat aan die PlayStation 1 graphics :X Het oog wil ook wat als je met termen als "abundant nature" gooit. Het zou de verschillende biomes en het open karakter alleszins goed doen :)

Ik zou denken dat aangezien GameFreak terug op deze titel werkt, ze inmiddels wel wat ervaring hebben met open-world games. Je kan gewoon niet scherp in de verte kijken of het wordt een schokkerige pixel-/lijnenbrij.

Vul de routes tussen steden of interessante plaatsen ook voldoende op, zoals in de DLC van Sword & Shield. Dat was ook een gigantisch verschil met de base game. Je loopt anders gewoon lang in dezelfde kale omgevingen rond.


 • ErikT738
 • Registratie: Oktober 2014
 • Laatst online: 01:52
RangedNeedles schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 16:20:
Ik haal 'm wel want sowieso heb ik zin in een nieuwe titel maar... jezus, doe toch eens wat aan die PlayStation 1 graphics :X Het oog wil ook wat als je met termen als "abundant nature" gooit. Het zou de verschillende biomes en het open karakter alleszins goed doen :)
Ook mooi dat alle bomen hier letterlijk hetzelfde lijken te zijn en ook nog eens allemaal dezelfde kant op staan...

Edit - Overigens begrijp ik de keuze voor "realistische" textures ook niet helemaal. Kunnen ze niet beter de look van de anime proberen te emuleren?

[Voor 9% gewijzigd door ErikT738 op 03-08-2022 16:31]


 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
ErikT738 schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 16:25:
[...]

Ook mooi dat alle bomen hier letterlijk hetzelfde lijken te zijn en ook nog eens allemaal dezelfde kant op staan...
Daar had ik dan nog niet eens zo op gelet, maar inderdaad.

Mij was het vooral te doen om dat er een "woestijnomgeving" is - wat helemaal prima is - maar dan met maar één paadje erdoor heen, een handjevol bomen (ik zou ze kunnen tellen zelfs, zo weinig zijn er) en daartussen he-le-maal niets.

Nu goed, hier kan de beperkte drawing distance nog voor iets tussen zitten :+ Ook al gaan een hoopje low-res "steentextures" het geheel niet voldoende inkleden, vrees ik.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
jori040 schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 16:15:
[...]

Moet je die raids nou online doen Ja/nee ?
Ik wil het liefst namelijk een 100% solo/offline ervaring.
Nee je kan ze ook alleen doen

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 23:03
G_Dragon schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 16:34:
[...]


Nee je kan ze ook alleen doen
Dat kan bij Sword & Shield ook maar je merkt dat die raids in wezen zijn gebouwd voor co-op[online]
Het toffe aan bv Legends vind ik dat het puur een SP ervaring is.

ik zal straks nog eens een keer die video op m'n gemak kijken.

Sorry dat ik met het gamen niet zo sociaal ben. ;)

[Voor 8% gewijzigd door jori040 op 03-08-2022 16:52]


 • friketje1
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 09-06 11:50
RangedNeedles schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 16:20:
Ik haal 'm wel want sowieso heb ik zin in een nieuwe titel maar... jezus, doe toch eens wat aan die PlayStation 1 graphics :X Het oog wil ook wat als je met termen als "abundant nature" gooit. Het zou de verschillende biomes en het open karakter alleszins goed doen :)

Ik zou denken dat aangezien GameFreak terug op deze titel werkt, ze inmiddels wel wat ervaring hebben met open-world games. Je kan gewoon niet scherp in de verte kijken of het wordt een schokkerige pixel-/lijnenbrij.

Vul de routes tussen steden of interessante plaatsen ook voldoende op, zoals in de DLC van Sword & Shield. Dat was ook een gigantisch verschil met de base game. Je loopt anders gewoon lang in dezelfde kale omgevingen rond.

[Afbeelding]


[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]
Ziet er net zo uit als elke andere Switch open world game. Zelda BTW weet er door monniken werk van de devs nog wat moois uit te peuteren, maar er zit gewoon niet meer in die console.

[Voor 6% gewijzigd door friketje1 op 03-08-2022 16:56]


 • Lekker Ventje
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 18:07
friketje1 schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 16:56:
[...]


Ziet er net zo uit als elke andere Switch open world game. Zelda BTW weet er door monniken werk van de devs nog wat moois uit te peuteren, maar er zit gewoon niet meer in die console.
Daarom hoop ik dat we niet tot 2024 moeten wachten voor een nieuwe Switch want het doet nu in mijn ogen de nodige games te kort. En we zijn dan ook van die tekenfilm graphics af.

Switch - XBox Series X - PS5 -Vita - 3DS - Primo XL - Monolith Classic - Monolith Junior


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
jori040 schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 16:49:
[...]

Dat kan bij Sword & Shield ook maar je merkt dat die raids in wezen zijn gebouwd voor co-op[online]
Het toffe aan bv Legends vind ik dat het puur een SP ervaring is.

ik zal straks nog eens een keer die video op m'n gemak kijken.

Sorry dat ik met het gamen niet zo sociaal ben. ;)
Geen sorry voor nodig, ik ben ook een grote voorstander van Single Player games. Want dat je telkens afhankelijk moet zijn van anderen zonder dat je op je eigen tempo kan spelen heeft niet alleen te maken met niet sociaal zijn, maar beinvloed ook je game ervaring.

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 22:45
Instant buy op releasedag! Arceus heeft mij positief verrast. SwSh helaas wat minder. Dus een mix van dit moet het goed gaan maken!

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • Brummetje
 • Registratie: December 2003
 • Niet online

Brummetje

Ginkeltjes

Lekker Ventje schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 17:13:
[...]


Daarom hoop ik dat we niet tot 2024 moeten wachten voor een nieuwe Switch want het doet nu in mijn ogen de nodige games te kort. En we zijn dan ook van die tekenfilm graphics af.
Xenoblade 3 die net uit is vind ik er toch zeker wel heel nice uitzien hoor.

 • Lekker Ventje
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 18:07
Brummetje schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 19:05:
[...]


Xenoblade 3 die net uit is vind ik er toch zeker wel heel nice uitzien hoor.
Heb die game niet gespeeld. Maar als ik bij MH Rise of in Arceus door de struiken loop zit je naar rasters te staren. Ik lees meer commentaar op internet naar aanleiding van de trailer van vanmiddag dat het nu toch wel tijd voor een opvolger van de Switch wordt. Vergelijk MH Rise met MH World. Maar ik vrees dat de chiptekorten niet bijdragen aan een opvolger binnen een jaar. Ik vind het bij Arceus wel beter dan bij S&S maar dat komt wellicht omdat die laatste game ook deels online was.

De nieuwe Pokémon zal er wel gewoon komen, weet alleen nog niet welke versie. Ben allang blij dat het in ieder geval open wereld is.

Switch - XBox Series X - PS5 -Vita - 3DS - Primo XL - Monolith Classic - Monolith Junior


 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 23:03
Brummetje schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 19:05:
[...]


Xenoblade 3 die net uit is vind ik er toch zeker wel heel nice uitzien hoor.
Heb gisteren nog wat met de settings van m'n 4k[LED] scherm lopen spelen en dan kan hij er in 1080p idd heel nice uitzien.Laat ik zo zeggen dat ik het 4K/HDR geweld van bv een PS5 RPG totaal niet mis.

 • Brummetje
 • Registratie: December 2003
 • Niet online

Brummetje

Ginkeltjes

Lekker Ventje schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 19:50:
[...]


Heb die game niet gespeeld. Maar als ik bij MH Rise of in Arceus door de struiken loop zit je naar rasters te staren. Ik lees meer commentaar op internet naar aanleiding van de trailer van vanmiddag dat het nu toch wel tijd voor een opvolger van de Switch wordt. Vergelijk MH Rise met MH World. Maar ik vrees dat de chiptekorten niet bijdragen aan een opvolger binnen een jaar. Ik vind het bij Arceus wel beter dan bij S&S maar dat komt wellicht omdat die laatste game ook deels online was.

De nieuwe Pokémon zal er wel gewoon komen, weet alleen nog niet welke versie. Ben allang blij dat het in ieder geval open wereld is.
Dat ligt toch echt meer aan Pokemon (Game Freak) dan de Switch hoor.

 • Tux3.14
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 22:59
De eerste 4 generaties blijven de besten imo. De inspiratie begint echter wel op te raken, een motor Pokemon? 8)7
Waarom niet gewoon een nieuw deel uitbrengen, met een nieuw verhaal en dergelijke, maar een keer zonder nieuwe Pokemon? Nieuwe delen hoeven van mij niet perse nieuwe Pokemon's te hebben.
Ondanks dat zal ik deze vast weld weer helemaal uitspelen :P

 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 22:45
Tux3.14 schreef op woensdag 3 augustus 2022 @ 22:29:
De eerste 4 generaties blijven de besten imo. De inspiratie begint echter wel op te raken, een motor Pokemon? 8)7
Waarom niet gewoon een nieuw deel uitbrengen, met een nieuw verhaal en dergelijke, maar een keer zonder nieuwe Pokemon? Nieuwe delen hoeven van mij niet perse nieuwe Pokemon's te hebben.
Ondanks dat zal ik deze vast weld weer helemaal uitspelen :P
Miraidon

Me ride on (motor Pokémon)

De namen zijn ook niet heel spannend

[Voor 3% gewijzigd door alexhooven op 03-08-2022 22:37]

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Wel jammer dat we de starter evolutions niet hebben gezien..

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 23:03
17+ Points of Interest in Paldea! Gyms, Secrets & More in Pokémon Scarlet & Violet's: YouTube: 17+ Points of Interest in Paldea! Gyms, Secrets & More in Pokémon Sc...

 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 23:03
@G_Dragon Boven in het overzicht lees ik dat je die raid wel met vrienden moet doen :?

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
jori040 schreef op donderdag 4 augustus 2022 @ 10:01:
@G_Dragon Boven in het overzicht lees ik dat je die raid wel met vrienden moet doen :?
Ja maar je kan ook kiezen voor Challenge Alone!

Zie hier op deze foto:

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 23:03
Top. :)
Met alle info over de open-wereld die er nu is begin ik er toch steeds meer trek in te krijgen.

 • Slicey
 • Registratie: Oktober 2013
 • Laatst online: 09-06 16:08
Ziet er goed uit so far! Jammer dat ze weeer een nieuwe gimmick introduceren en niet gewoon mega evolutions terugbrengen maar de secondary typing die alleen beschikbaar is door terralizen is wel interessant.

De legendaries zijn interessant dat ze ook dienen als je transport door paldia, zien er beetje silly uit soms maarja hoort er ook bij! Ook zeer geinteresseerd in de Co-op elementen! lijkt me erg leuk om met wat vrienden door de region te rijden op ozne pokemon en samen challenges doen en pokemon vnagen etc!

Heb voor nu de Scarlet versie gereserveerd op de E-shop, na Legend Arceus te hebben gespeeld kijk ik naar deze nieuwe generatie uit (lijkt beetje op main game + inspiratie van Legends)

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Slicey schreef op donderdag 4 augustus 2022 @ 12:01:
Ziet er goed uit so far! Jammer dat ze weeer een nieuwe gimmick introduceren en niet gewoon mega evolutions terugbrengen maar de secondary typing die alleen beschikbaar is door terralizen is wel interessant.

De legendaries zijn interessant dat ze ook dienen als je transport door paldia, zien er beetje silly uit soms maarja hoort er ook bij! Ook zeer geinteresseerd in de Co-op elementen! lijkt me erg leuk om met wat vrienden door de region te rijden op ozne pokemon en samen challenges doen en pokemon vnagen etc!

Heb voor nu de Scarlet versie gereserveerd op de E-shop, na Legend Arceus te hebben gespeeld kijk ik naar deze nieuwe generatie uit (lijkt beetje op main game + inspiratie van Legends)
Ik had persoonlijk ook gehoopt dat we terug zouden gaan naar de Mega Evolutions, die zagen er erg brute uit! Vind deze nieuwe look door de nieuwe gimmick niet echt brute overkomen, meer een softe / shiny look..

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Ik heb het hoofdtopic zover mogelijk geupdated, kleine aanpassingen hier en daar zijn misschien nog nodig maar het meeste staat erin!

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • jori040
 • Registratie: September 2015
 • Laatst online: 23:03
Terastal: Ik vind dit er visueel juist prachtig uitzien.Gaat mooi van het Olded[handheld mode] schermpje afspatten ;)

[Voor 35% gewijzigd door jori040 op 04-08-2022 15:21]


 • Azerox
 • Registratie: Mei 2009
 • Laatst online: 08-06 15:52
Nu nog een 4k Switch and im in.

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Terastallize is geen nieuw ding voor Pokemon trouwens. Herinneren we de kristallen Onix nog?

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 22:45
Zeror schreef op vrijdag 5 augustus 2022 @ 15:02:
Terastallize is geen nieuw ding voor Pokemon trouwens. Herinneren we de kristallen Onix nog?

[Afbeelding]
Die was idd immuun voor water. Goed gevonden.

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
De games nemen 10GB in beslag op de Nintendo Switch volgens de Eshop

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


Acties:
 • +4Henk 'm!
 • Pinned

 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 00:43
Meer afbeeldingen van de Steelcases:
 • Sir_Lion
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 00:43
Khanos schreef op woensdag 8 juni 2022 @ 12:33:
Pokémon altijd insta-buy voor mij. Die steelbook ziet er erg interessant uit, maar helaas alleen in de dual pack zo ver ik kan vinden. Ik wil wel alleen maar Violet though. Iemand interesse in een Scarlet cardridge voor E50? (of mag dit niet zo verhandeld worden o.o)
Zie hierboven. Als je wilt kan ik je wil de link sturen van de winkel :)

 • alexhooven
 • Registratie: Maart 2010
 • Laatst online: 22:45
Ik heb de game digitaal gepreorderd. Vroeger had ik alles fysiek maar vind t handig dat ik die games niet meer kwijt kan raken enzo. Na 2-3 verhuizingen ben ik de helft kwijt. Eeuwig zonde. En ook hebben die fysieke games geen opslag meer want de batterij is dood. Had aardig wat playtime op Pokémon gold, maar is compleet leeg nu

[Voor 42% gewijzigd door alexhooven op 09-08-2022 18:46]

iPhone 3G, Samsung Galaxy S2, HTC One M7, HTC One M8, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Oneplus 3T, iPhone X, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 6, iPhone 12 Pro. iPhone 14 Pro


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38
Gaan we een nieuwe trailer krijgen?

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

Net de Sword/Shield World Championship zitten kijken en zo komen er nog wat aankondigingen blijkbaar. In de chat wordt al geroepen om een trailer.

[Voor 9% gewijzigd door Zeror op 21-08-2022 17:26]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

En dat was de nieuwe trailer.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


Acties:
 • +3Henk 'm!
 • Pinned

 • G_Dragon
 • Registratie: April 2007
 • Laatst online: 01:38

Onze Pokémonkaarten portfolio | Nintendo Switch / Xbox Series X|S
" Power comes in response to a need, not a desire. You have to create that need.”


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:44

Zeror

Ik Henk 'm!

De nieuwe getoonde Pokemon is ook een mount pokemon. Dus je hoeft niet perse de legendary pokemon te gebruiken (ga ik vanuit althans). Er zijn dus nog andere pokemon beschikbaar als mount. En daarmee vraag ik mij af of oudere pokemon ook als mount gebruikt zouden kunnen worden. Of dat er van oudere pokemon Paldean form gemaakt wordt welke een mount kan zijn.

[Voor 71% gewijzigd door Zeror op 21-08-2022 22:36]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • RangedNeedles
 • Registratie: Juli 2009
 • Niet online
Het gerucht is net dat die Cyclizar de Pokémon is waar je al toegang tot hebt vanaf het begin van het spel. Je zou ‘m dan al kunnen gebruiken om je snel(ler) te verplaatsen.

Uiteindelijk zou er een tijdsgerelateerd event plaatsvinden in het verhaal die je Cyclizar óf in de toekomst óf in het verleden “katapulteert” waarna die evolueert in één van de twee legendaries die we al eerder zagen en waarmee je dus sneller/beter/whatever kan verplaatsen.

 • Onyxio
 • Registratie: Mei 2020
 • Laatst online: 25-12-2022
Vragenronde. :)

We mogen nu wel ervanuit gaan dat Nederlandse (online) winkels zoals Intertoys of Bol.com die exclusieve Scarlet en Violet steelbooks niet gaan aanbieden of wel?

Dat wordt importeren.

Bij Fnac, worden de steelbooks automatisch toegevoegd aan de Scarlet en Violet bestelling of moet je de steelbooks nog apart selecteren en toevoegen?

De Deezer-service die Fnac aanbiedt is niet elk moment/ maandelijks opzegbaar of wel? Scheelt wel 10 euro per spel. (Denk dat ik gewoon een bestelling ga plaatsen voor 2 x 49,99 euro)

De Flying Tera Pikachu preorder, is het al bekend hoe die aangeboden gaat worden?
Als fysiek codekaartje verstopt in de dual pack en de individule spellen, op een kassabon of als digitale code verstuurd per mail?

Bedankt. :)

Edit:

Blijkbaar moet je de steelbooks handmatig toevoegen (zie screenshot).

Trouwens, ik neem geen Deezer abo erbij, maar naast de Scarlet steelbook staat dan wel weer een tekst "vier maanden gratis Deezer". Is dat normaal? Hoort dat zo?

[Voor 20% gewijzigd door Onyxio op 22-08-2022 01:13]

Pagina: 1 2 3 ... 10 Laatste


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee