Toon posts:

[Apple TV+] Ervaringen & Discussie

Pagina: 1 2 3 ... 6 Laatste
Acties:

Onderwerpen


Acties:
 • +2Henk 'm!

 • robcoenen
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 22:43
[YouTube: Apple TV+ Preview — Coming Fall 2019]
Apple heeft vandaag Apple TV+ aangekondigd, een nieuwe app die exclusieve, speciaal voor Apple ontwikkelde series, documentaires en films laat zien van de beste tv- en filmmakers ter wereld. De app is vanaf dit najaar beschikbaar. Apple TV+, de betaalde videostreamingdienst van Apple, laat de nieuwste producties zien van Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu en vele anderen. In de Apple TV-app kunnen abonnees genieten van inspirerende, authentieke verhalen met emotionele diepgang en boeiende personages, en dat volledig on demand en zonder reclame.

“Voor Apple TV+ hebben we tot onze grote vreugde de crème de la crème van de tv- en filmwereld weten te strikken”, zegt Eddy Cue, Senior Vice President, Internet Software and Services bij Apple. “We geven kijkers nu alvast een voorproefje en kunnen bijna niet wachten tot Apple TV+ dit najaar van start gaat. Tv- en filmliefhebbers kunnen films en series van topkwaliteit tegemoetzien.”

Apple heeft daarnaast de gloednieuwe Apple TV-app en Apple TV Channels aangekondigd, die vanaf mei 2019 beschikbaar zijn. In de gloednieuwe Apple TV-app vinden kijkers een uitgebreid aanbod aan films, tv-series, sportuitzendingen, nieuwsprogramma’s en nog veel meer op hun iPhone, iPad, Apple TV, Mac, smart-tv of andere streamingdevices. Gebruikers kunnen zich abonneren op nieuwe Apple TV Channels en betalen alleen voor kanalen die ze willen zien, zoals HBO, SHOWTIME enStarz – allemaal on demand, zowel online als offline beschikbaar en met ongelooflijke beeld- en geluidskwaliteit. Daarnaast kunnen ze in de nieuwe, geheel gepersonaliseerde Apple TV-app sportuitzendingen, nieuwsprogramma’s en andere content bekijken van kabel- en satellietzenders, en kunnen ze ook iTunes-films en -series kopen of huren.

Met ingang van mei kunnen klanten zich abonneren op de zenders van hun voorkeur, en die vervolgens in de Apple TV-app bekijken, zonder dat ze andere apps, accounts of wachtwoorden nodig hebben. In de app zijn veelbekeken diensten te zien zoals HBO, Starz, SHOWTIME, CBS All Access, Smithsonian Channel, EPIX, Tastemade en Noggin, en ook nieuwe diensten zoals MTV Hits. Het aanbod wordt wereldwijd bovendien nog verder uitgebreid.

Het aanbod in de nieuwe Apple TV-app is volledig gepersonaliseerd en zorgvuldig afgestemd op de content die gebruikers graag kijken in de apps en diensten die ze al gebruiken. De app doet aanbevelingen op maat voor tv-series en films van meer dan 150 streamingdiensten zoals Amazon Prime en Hulu, en van betaalzenders zoals Canal+, Charter Spectrum, DIRECTV NOW en PlayStation Vue. Optimum en Suddenlink van Altice worden later dit jaar toegevoegd.

Ook de honderdduizenden films en tv-series die je momenteel in de iTunes Store kunt huren of kopen, verhuizen naar de Apple TV-app.

• Later dit najaar volgt meer informatie over de prijs en beschikbaarheid van de betaalde videostreamingdienst Apple TV+.

• De gloednieuwe Apple TV-app komt in mei beschikbaar bij een gratis software-update voor klanten van iPhone, iPad en Apple TV in meer dan 100 landen. En met ingang van komend najaar is de app er ook voor Mac.

• Zowel het Apple TV+-abonnement als de abonnementen op Apple TV Channels kunnen worden gedeeld met het hele gezin.

• De Apple TV-app is vanaf dit voorjaar beschikbaar op smart-tv’s van Samsung en in de toekomst ook op devices van Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony en VIZIO.

• Later dit jaar, als ook smart-tv’s van VIZIO, Samsung, LG en Sony AirPlay 2 ondersteunen, kunnen klanten op deze devices probleemloos video’s en andere content afspelen vanaf hun iPhone of iPad.

Update 10-09-2019

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat Apple TV+ op 1 november in meer dan honderd landen en regio’s wordt gelanceerd. Dit is de eerste abonneedienst voor video met alleen originele producties van de creatiefste verhalenvertellers van nu. Apple TV+ biedt een indrukwekkende en inspirerende verzameling originele series, films en documentaires, waaronder The Morning Show, Dickinson, See, For All Mankind en The Elephant Queen. De dienst is beschikbaar in de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac en andere platforms (ook online op tv.apple.com) en kost €4,99 per maand, met een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die vanaf nu een willekeurige nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch of Mac kopen, mogen één jaar gratis gebruikmaken van Apple TV+. Via ‘Family Sharing’ kunnen maximaal zes gezinsleden samen gebruikmaken van een abonnement op Apple TV+.

“Met Apple TV+ presenteren we originele producties van de beste, slimste en creatiefste geesten die er zijn. We weten zeker dat kijkers hun nieuwe favoriete serie of film bij onze dienst zullen vinden”, zegt Zack Van Amburg, hoofd Worldwide Video van Apple. “Elke Apple TV+ Original vertelt zijn eigen unieke verhaal, biedt een frisse blik en geeft een krachtige boodschap af. Je kunt er terecht voor entertainment, verrijking van de geest en interculturele inspiratie.”

“Apple TV+ is een unieke internationale videodienst met alleen originele producties”, vertelt Jamie Erlicht, hoofd Worldwide Video van Apple. “We kijken ernaar uit om mensen overal ter wereld de kans te geven te genieten van deze meeslepende verhalen, in hun eigen favoriete setting, op hun favoriete scherm.”

Abonnees kunnen Apple TV+ Originals zowel online als offline, zonder reclame en on demand bekijken in de Apple TV-app, die standaard op iPhone, iPad, Apple TV en iPod touch staat, en binnenkort ook op Mac (zodra macOS Catalina uitkomt). De Apple TV-app is ook beschikbaar op sommige smart-tv’s van Samsung en zal in de toekomst ook beschikbaar zijn op Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony en VIZIO-platforms. Klanten kunnen ook inloggen op tv.apple.com en Apple TV+ Originals daar online bekijken.

Vanaf nu kunnen klanten trailers bekijken en alvast Apple TV+-series en -films toevoegen aan ‘Volgende’ in de Apple TV-app. Ze krijgen dan een melding zodra de eerste afleveringen beschikbaar zijn. De meeste Apple TV+-series zullen beginnen met drie afleveringen, met daarna elke week een nieuwe aflevering. Er zijn ook een aantal series waarvan het volledige seizoen in één keer beschikbaar zal zijn.

Apple TV+ Originals zijn te bekijken met ondertiteling en/of nagesynchroniseerd in bijna veertig talen. Er is ook voorzien in ondertiteling voor doven en slechthorenden. Apple TV+-series en -films zullen ook beschikbaar zijn met audiobeschrijvingen in acht talen.

Apple TV+ is een van de nieuwste diensten van Apple, en voegt zich in een illuster rijtje met ook: Apple Arcade, de eerste abonneedienst voor games met meer dan honderd nieuwe en exclusieve games; Apple News+, een dienst die meer dan driehonderd tijdschriften, kranten en digitale uitgevers samenbrengt in de Apple News-app; Apple Music, met meer dan vijftig miljoen nummers, duizenden playlists en dagelijkse selecties door de beste muziekexperts ter wereld; Apple Card, een nieuw soort creditcard waarmee klanten hun financiën beter en makkelijker kunnen bijhouden; Apple Pay, ’s werelds populairste systeem voor contactloos betalen waarmee klanten gemakkelijk en veilig kunnen betalen met hun Apple device; en natuurlijk de App Store en iCloud.

[Voor 32% gewijzigd door robcoenen op 11-09-2019 14:58. Reden: Aangepast n.a.v. het evenement]


 • robcoenen
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 22:43
Maak kennis met de makers achter de verhalen.
[YouTube: The Storytellers Behind Apple TV+]

[Voor 25% gewijzigd door robcoenen op 26-08-2019 22:02]


 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Leuk om te zien dat er al een topic voor Apple TV+ is aangemaakt!
Ik was erg verbaasd toen Apple in november 2017 twee series aankocht, nu is er iets meer informatie.

Hoewel dit zeker geen Netflix-killer is, is het wel interessant vanwege de grote namen die voor Apple TV+ aan de slag gaan (o.a. Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Octavia Spencer, Oprah, Prince Harry, Brie Larson, Kumail Nanjiani, Julianne Moore, Damien Chazelle, Jason Momoa en Steve Carrell).

Zelf heb ik al Netflix en Amazon Prime Video waarbij Disney+ en Apple TV+ er zeker bijkomen.
Wel zal Apple een goede prijs moeten hanteren gezien Disney+, met véél meer content, maar $6,99 per maand zal kosten (en $69,99 jaarlijks).

Ook is er op Wikipedia al een lijstje met aankomende series en films op Apple TV+. Op Instagram hebben Reese Witherspoon en Octavia Spencer bekend gemaakt dat hun series dit najaar op Apple TV+ te zien zal zijn.

Voorafgaand het event hebben de aanwezige acteurs en producers een zogenaamde classfoto gemaakt. Deze is dan ook verspreid op Instagram:

[Voor 17% gewijzigd door VirinR op 21-04-2019 18:01]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • robcoenen
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 22:43
All-new Apple TV app available in over 100 countries starting today

Apple TV App Brings Together Favorite Shows and Movies from Apple TV Channels, iTunes and Over 150 Video Apps

The all-new Apple TV app, which brings together all the ways to watch TV into one app, is available starting today in over 100 countries across iPhone, iPad, Apple TV and select Samsung smart TVs.
With the free iOS 12.3 and tvOS 12.3 software update, customers around the world can now subscribe to Apple TV channels within the Apple TV app — paying for only the ones they want — and watch on demand directly in the app. In the US, Apple TV channels include popular services such as HBO, Starz, SHOWTIME, Smithsonian Channel, EPIX, Tastemade and new services like MTV Hits, with more to be added over time around the world.

Through Family Sharing, up to six family members can share subscriptions to Apple TV channels using just their Apple ID and password. Subscribers can watch and download shows and movies both online and offline, making the Apple TV app the first and only place where HBO subscribers can download movies and shows such as “Game of Thrones” for offline viewing.

Also starting today, users worldwide can enjoy personalized recommendations of shows and movies from more than 150 video apps and streaming services and over 100,000 iTunes movies and TV shows, including the largest collection of 4K HDR titles available to browse, buy or rent — all within the new Apple TV app. The Watch Now section features Up Next, where users can quickly find and watch their favorites with activity synced across devices, as well as explore expertly curated collections based on a secure and comprehensive understanding of users’ viewing interests.

Customers can also enjoy a new, dedicated Kids section, highlighting editorially handpicked shows and movies for kids of all ages, alongside the breakthrough Sports section that makes it easy to find games and receive notifications about favorite teams and leagues. Additionally, customers can find their purchased movies and shows from iTunes in the redesigned Library tab, now organized by Recently Added, Downloaded, Genres and more.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • algalid
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 00:28
De eerste trailer is uit voor "For All Mankind" over een space race die nooit eindigde (geen datum vermeld)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
algalid schreef op maandag 3 juni 2019 @ 19:27:
De eerste trailer is uit voor "For All Mankind" over een space race die nooit eindigde (geen datum vermeld)
[YouTube: For All Mankind — Official First Look Trailer | Apple TV+]
In de beschrijving staat het volgende:
What if the space race had never ended? Watch an official first look at For All Mankind, an Apple Original drama series coming this Fall to Apple TV+.
Wel apart dat Apple niet in de trailer zelf vermeld dat de serie deze herfst uitkomt, zo bouw je toch hype op.
For All Mankind zal dan de derde serie zijn die deze herfst uitkomt op Apple TV+.
Ook is de trailer in 4K dus dit zal ongetwijfeld betekenen dat content in 4K beschikbaar zal zijn.

[Voor 12% gewijzigd door VirinR op 04-06-2019 10:07]


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Gonadan
 • Registratie: Februari 2004
 • Laatst online: 22:52

Gonadan

Admin Foto & Video, Harde Waren, Consumentenelektronica
Het toevoegen van kanalen die je kunt abonneren spreekt mij wel aan, mits het een concurrerende prijs zal worden. Ik hoop alleen wel dat het koop/huursysteem van iTunes in een dergelijke vorm blijft bestaan. Dat is voor mij juist altijd een mooie aanvulling geweest op al die abonnementsdiensten. Nu nog series op die manier beschikbaar maken. :P

Look for the signal in your life, not the noise.

Canon R6 | 50 f/1.8 STM | 430EX II
Sigma 85 f/1.4 Art | 100-400 Contemporary
Zeiss Distagon 21 f/2.8


 • Woopdedooo
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 09-02 15:20

Woopdedooo

THT: Zie signature

Gonadan schreef op donderdag 6 juni 2019 @ 18:16:
Het toevoegen van kanalen die je kunt abonneren spreekt mij wel aan, mits het een concurrerende prijs zal worden. Ik hoop alleen wel dat het koop/huursysteem van iTunes in een dergelijke vorm blijft bestaan. Dat is voor mij juist altijd een mooie aanvulling geweest op al die abonnementsdiensten. Nu nog series op die manier beschikbaar maken. :P
Ja ik mis ook de mogelijkheid om series aan te schaffen!

... na de zomer


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
@Gonadan @Uffje Het kopen en huren van films zal blijft een mogelijkheid. Dit is ook aangegeven op de website van de Apple TV-app.
Het abonneren op losse zenders ("Apple TV Channels") is alleen in bepaalde landen mogelijk (o.a. VS, UK en Duitsland).

In ander Apple TV+ nieuws, vandaag is er een nieuwe trailer uitgebracht voor de Apple TV+ comedyserie Mythic Quest.
Het gaat over een groepje gameontwikkelaars die de grootste MMORPG gemaakt hebben en op het punt staan een nieuwe expansion pack uit te brengen.
De trailer is door acteur Rob McElhenney getoond op Ubisoft's E3 presentatie (Ubisoft is producent van de serie)
[YouTube: MYTHIC QUEST RAVEN'S BANQUET TV Show Trailer (E3 2019)]

[Voor 4% gewijzigd door VirinR op 11-06-2019 08:45]


 • Woopdedooo
 • Registratie: Januari 2018
 • Laatst online: 09-02 15:20

Woopdedooo

THT: Zie signature

VirinR schreef op dinsdag 11 juni 2019 @ 08:44:
@Gonadan @Uffje Het kopen en huren van films zal blijft een mogelijkheid. Dit is ook aangegeven op de website van de Apple TV-app.
Het abonneren op losse zenders ("Apple TV Channels") is alleen in bepaalde landen mogelijk (o.a. VS, UK en Duitsland).
Ik kan alleen films kopen of huren, maar geen tv series. Bv Band of Brothers kan je in de VS kopen in NL is dit niet mogelijk.

... na de zomer


 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
@Uffje Klopt, in NL kan je geen series kopen, in andere landen weer wel.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Inhumanous
 • Registratie: September 2013
 • Laatst online: 24-03 19:47
Ben benieuwd of er een combinatie komt van abbonoments vorm, dus bv Apple Music & Apple Tv + dienst samen voor een iets scherpere prijs.

zal super zijn als dat komt gebruik nu al Apple music & Icloud storage dus als ik dat in een pakket net wat voordeliger zou kunnen nemen scheelt op jaar basis toch weer wat!

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • robcoenen
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 22:43
Ik verwacht wel dat een dergelijk abonnement op ten duur beschikbaar komt zodra deze nieuwe Apple TV dienst breed uitgerold is en de kinderziektes er uit zijn.

Wellicht in een soort all-in-one vorm met Apple Music + Apple TV + iCloud of dergelijke.

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Een eerste trailer voor The Morning Show met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell is zojuist uitgebracht:


 • s0kkie
 • Registratie: Juli 2011
 • Laatst online: 23:43

s0kkie

Follow The Fool

Meer een teaser hoor :P

PSN: https://psnprofiles.com/s0kkie-NL


 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
@s0kkie Klopt, het blijft wel een eerste look naar The Morning Show.

 • robcoenen
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 22:43
Why Disney’s video bundle will force Apple to bundle Apple TV+

Ik ben benieuwd waar Apple gaat zitten qua prijs en of ze onder Disney+ duiken. Een prijsstelling zoals Netflix zie ik in ieder geval niet gebeuren.

 • robcoenen
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 22:43
VirinR schreef op maandag 12 augustus 2019 @ 18:06:
Een eerste trailer voor The Morning Show met Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell is zojuist uitgebracht:

[YouTube: The Morning Show — Official Teaser Trailer | Apple TV+]
Apple heeft vandaag de volledige trailer vrijgegeven :)

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Thanks, ik zag de trailer al (en heb hem ook al gepost in een ander topic :P).
Ik ben iig blij met deze trailer, nog wel mysterieus hoe Reese Witherspoon's personage in het verhaal valt want de trailer geeft de impressie dat Jennifer Aniston de grote hoofdrol heeft.

 • robcoenen
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 22:43
De volgende teaser is hier:

Dickinson is a half-hour comedy series starring Oscar nominee Hailee Steinfeld.
Created by Alena Smith, Dickinson audaciously explores the constraints of society, gender, and family from the perspective of rebellious young poet Emily Dickinson.


 • wokkelz
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 22:09
Ben vooral benieuwd wat ze hiervan weten te maken. Tot nu toe heeft geen ene studio het aangedurft..

https://www.theverge.com/...david-goyer-josh-friedman

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Het is nu officieel: Apple TV+ zal op 1 november lanceren.
Een maandabonnement kost €4,99 per maand en kan via Family Sharing gedeeld worden voor maximaal zes gezinsleden.
Koop je een nieuwe Mac, iPhone, iPad, iPod Touch of Apple TV, dan krijg je gratis een jaar toegang tot Apple TV+.
Content kan gedownload worden voor offline kijken en content zal in 4K HDR met Dolby Atmos beschikbaar worden.

Ook is de Apple TV-app net bijgewerkt met content van Apple TV+.
Zo zijn er al pagina's aangemaakt van shows en films met trailers en informatie over de cast.

Iets wat niet tijdens het event aan bod kwam, is dat Apple TV+ ook via een webbrowser toegankelijk zal worden via tv.apple.com.
Daarnaast heeft Apple het volgende bekend gemaakt over het releasemodel van series op Apple TV+
At launch, most Apple TV+ series will premiere with three episodes, with one new episode to roll out each week, while full seasons of some series will be available all at once.
Bron

[Voor 14% gewijzigd door VirinR op 10-09-2019 21:39]


 • Tits
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 28-02 08:18
VirinR schreef op dinsdag 10 september 2019 @ 21:11:
Het is nu officieel: Apple TV+ zal op 1 november lanceren.
Een maandabonnement kost €4,99 per maand en kan via Family Sharing gedeeld worden voor maximaal zes gezinsleden.
Koop je een nieuwe Mac, iPhone, iPad, iPod Touch of Apple TV, dan krijg je gratis een jaar toegang tot Apple TV+.
Content kan gedownload worden voor offline kijken en content zal in 4K HDR met Dolby Atmos beschikbaar worden.

Ook is de Apple TV-app net bijgewerkt met content van Apple TV+.
Zo zijn er al pagina's aangemaakt van shows en films met trailers en informatie over de cast.

Iets wat niet tijdens het event aan bod kwam, is dat Apple TV+ ook via een webbrowser toegankelijk zal worden via tv.apple.com.
Daarnaast heeft Apple het volgende bekend gemaakt over het releasemodel van series op Apple TV+

[...]


Bron
Gaat de gewone "app" enkel via hun appletv kunnen gebruikt worden? Of gaat dit ook uitgerold worden naar smarttv's of zelfs Chromecast?

Apple kennende niet, maar hiermee mis je toch een hoop van je potentiële klanten.

Edit: ik zie dat je gewoon gaat kunnen streamen van je ipad naar je televisietoestel, maar dit vind ik persoonlijk wat omslachtig.

Als de tablet pakweg boven ligt, moet ik hem gaan halen, in de buurt leggen en streamen. Een app op mijn smarttv zou veel handiger zijn.

[Voor 9% gewijzigd door Tits op 11-09-2019 10:18]


 • algalid
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 00:28
Hier is een lijst van ondersteunde TV's maar voorlopig lijkt enkel Samsung voor 2018-2019 modellen de app te leveren, Sony en LG werken via Airplay 2:
https://www.macworld.co.u...amsung-sony-roku-3689942/

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Tits schreef op woensdag 11 september 2019 @ 10:15:
[...]


Gaat de gewone "app" enkel via hun appletv kunnen gebruikt worden? Of gaat dit ook uitgerold worden naar smarttv's of zelfs Chromecast?

Apple kennende niet, maar hiermee mis je toch een hoop van je potentiële klanten.

Edit: ik zie dat je gewoon gaat kunnen streamen van je ipad naar je televisietoestel, maar dit vind ik persoonlijk wat omslachtig.

Als de tablet pakweg boven ligt, moet ik hem gaan halen, in de buurt leggen en streamen. Een app op mijn smarttv zou veel handiger zijn.
Dit is wat Apple zegt over de apparaten waarmee TV+ gekeken kan worden:
Subscribers can watch Apple TV+ originals on the Apple TV app, which is available on iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch and select Samsung smart TVs, and will be coming soon to Mac and to Amazon Fire TV, LG, Roku, Sony and VIZIO platforms in the future.
Chromecast is niet aangekondigd als ondersteunend apparaat, maar de TV-app komt dus wel naar smart-tv's.

 • robcoenen
 • Registratie: Augustus 2014
 • Laatst online: 22:43
See, een episch drama met Jason Momoa en Alfre Woodard, speelt zich 600 jaar in de toekomst af, nadat een virus de mensheid heeft gedecimeerd en alle overlevenden blind heeft gemaakt. Nu niemand nog kan zien, moet de mens zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om te overleven.

The Morning Show, een spannende serie met Reese Witherspoon en Jennifer Aniston (die de serie ook hebben geproduceerd) en Steve Carell, verkent de wereld van het ochtendnieuws en alle ego’s, ambitie en machtswellust die daarbij horen. Een intrigerend kijkje in de wereld van de mensen met wie Amerika ’s ochtends wakker wordt.

Dickinson, een donker maar ook humoristisch coming-of-ageverhaal, gaat over de knellende banden van samenleving, genderrollen en gezin, gezien door de ogen van de rebelse jonge dichteres Emily Dickinson.

For All Mankind, een nieuwe serie van Ronald D. Moore, verbeeldt wat er zou zijn gebeurd als de ruimtewedloop nooit was afgelopen en het ruimtevaartprogramma het culturele middelpunt van de dromen van Amerika zou zijn gebleven.


• In Helpsters, een nieuwe kinderserie van de makers van Sesame Street, storten Cody en een team vrolijke monsters zich vol overgave op het oplossen van allerlei problemen. Het begint allemaal met een plan.

Snoopy in Space is een nieuwe original van Peanuts Worldwide en DHX Media. We zien hoe Snoopy zijn astronautendroom waarmaakt. Snoopy, Charlie Brown en de bemanning van de Peanuts nemen het bevel over het internationale ruimtestation ISS over, en gaan op ontdekkingsreis naar de maan en verder.

Ghostwriter, een remake van de populaire serie uit de jaren negentig, volgt vier kinderen die in een buurtboekwinkel door een mysterieuze geest worden samengebracht, en die moeten samenwerken om personages uit literaire fictiewerken te bevrijden.

The Elephant Queen, een veelgeprezen documentaire en liefdesverklaring aan een soort die het moeilijk heeft, volgt een majestueuze matriarch met haar olifantenkudde op een epische reis van leven, verlies en thuiskomst.

Oprah Winfrey gaat in gesprek met schrijvers uit de hele wereld die een indringend verhaal te vertellen hebben. Ze zet een bruisende internationale boekenclub op en bedenkt nog meer projecten om mensen uit alle hoeken van de wereld met elkaar te verbinden en zinvolle manieren te delen om positieve verandering tot stand te brengen.

• In Servant, een nieuwe psychologische thriller van M. Night Shyamalan, volgen we een rouwend echtpaar in Philadelphia nadat een vreselijke tragedie voor een breuk in hun huwelijk zorgt en de deur van hun huis openzet voor een mysterieuze kracht.

Truth Be Told, een meeslepende nieuwe serie met Oscarwinnares Octavia Spencer en Emmywinnaar Aaron Paul, onderzoekt de Amerikaanse obsessie met podcasts van waargebeurde misdaadverhalen, en bespreekt de bijbehorende zorgen over privacy, media en rassenkwesties.

Little America, geïnspireerd door de waargebeurde verhalen van Epic Magazine, brengt de grappige, romantische, doorleefde, inspirerende en verrassende verhalen van immigranten in Amerika tot leven.

• De film The Banker is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Anthony Mackie en Samuel L. Jackson spelen twee Afro-Amerikaanse ondernemers die de raciale beperkingen van de jaren vijftig proberen te omzeilen en in stilte hypotheken verstrekken aan de Afro-Amerikaanse gemeenschap in Jim Crow, Texas. Ook Nia Long en Nicholas Hoult hebben een rol in deze speelfilm.

• In Hala, een film die officieel geselecteerd was voor het Sundance Film Festival van 2019 en het Toronto International Film Festival van 2019, volgen we een middelbare scholiere die de balans zoekt tussen een leven als puber in de grote stad en haar traditionele moslimopvoeding.

[Voor 47% gewijzigd door robcoenen op 11-09-2019 15:06]


 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Tijdens de commercial break van de Emmy Awards heeft Apple nieuwe teasers getoond van See, For All Mankind, Dickinson, The Morning Show en Snoopy in Space.
Ook heeft Apple drie teasers getoond van twee series die pas later uitkomen, namelijk van Servant en Truth Be Told.
Daarnaast heeft Oprah haar nieuwe boekenclub gelanceerd op Instagram.
'Oprah's Book Club' is dan ook een nieuwe interviewreeks van Oprah op Apple TV+ waarin zij de auteur van het geselecteerde boek interviewt.
Het eerste interview zal volgende maand opgenomen worden in Apple Carnegie Library (Washington DC) en deze eerste interview komt op 1 november uit via Apple TV+.

Wat erg opvallend van Oprah's Book Club is het cross-platform gebruik van het Apple platform. Nieuwe 'book club picks' worden op Instagram bekend gemaakt en zijn dan direct te koop via Apple Books. De interview wordt opgenomen in een Apple Store waarna deze te zien is via Apple TV+.

 • KillerBee
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online

KillerBee

This fragster is unstoppable!

All of Apple's Original Tv Shows and Movies
Apple has more than two dozen original television shows and movies in the works that will debut on Apple TV+ later this year, and in this guide, we've rounded up everything that Apple is working on, including content that we know about and partnerships that Apple has established.

Details about TV shows and movies become clearer as these shows are cast and as episodes are filmed, so for some of these titles, we don't have a lot of information at this time. This guide is updated on a regular basis with all new original content details.
Ik zie een combi Disney+ en Apple Tv+ hierdoor wel steeds meer zitten, ter vervanging van Netflix :) .

Mijn Systeem "Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"


 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Tijdens New York Comic Con heeft M. Night Shyamalan bekend gemaakt dat Servant op 28 november (Thanksgiving) uit zal komen. In tegenstelling tot andere dramaseries duren de afleveringen maar 30 minuten in plaats van een uur.
Ook is er een nieuwe trailer uitgebracht:


Daarnaast heeft Apple bekend gemaakt dat films van Apple TV+ eerst in de (Amerikaanse) bioscopen uitkomen gevolgd door een release op Apple TV+.

 • KillerBee
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online

KillerBee

This fragster is unstoppable!

The series stars; Octavia Spencer, Aaron Paul, Lizzy Caplan, Ron Cephas Jones, elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Michael Beach, Tracie Thoms and more.

In the series, true crime podcaster Poppy Parnell is called to investigate the case of convicted serial killer Warren Cave, a man she incriminated after he murdered the father of two identical twins. Soon, Parnell must decide where the lines between guilty and innocent lie when Cave confesses to the fact that he was framed for the crime.

Apple dropped the official trailer for the upcoming series which premieres on December 6, 2019 on Apple Plus.
Bron

Mijn Systeem "Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"


 • scorpie
 • Registratie: Augustus 2001
 • Laatst online: 14:52

scorpie

Supra Addict

Hmm hier toch weer een aankondiging waar ik dan wel echt enthousiast over wordt; een mogelijk 'vervolg' (geestelijk vervolg?) van Band of Brothers, exclusief op Apple TV+:

https://nl.ign.com/the-pa...-drama-voor-apple-tv-plus

wil een Toyota Supra mkIV!!!!! | wil een Yamaha YZF-R{1,6} | wil stiekem ook een Ducati
"Security is just a state of mind"
PSN: scorpie | Diablo 3: scorpie#2470


 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
*knip* Dit heeft niets met de Apple TV+ streamingdienst te maken.

[Voor 86% gewijzigd door Yorinn op 19-10-2019 23:07]


 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Een aantal Apple TV+ series krijgen nu officieel een tweede seizoen. Eerst was alleen bekend dat The Morning Show en Central Park een tweede seizoen zouden krijgen.

Nu krijgen de series For All Mankind, Dickinson, Home Before Dark, Little America en See een tweede seizoen.
Bron

 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Heb de Apple tv nu 2 weken in huis en ga er van uit dat ik Apple TV+ een jaar lang mag kijken,vroeg me alleen af hoe ze dat gaan controleren?

 • Gunner
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online

Gunner

Invincibles

Theodor schreef op zondag 27 oktober 2019 @ 11:11:
Heb de Apple tv nu 2 weken in huis en ga er van uit dat ik Apple TV+ een jaar lang mag kijken,vroeg me alleen af hoe ze dat gaan controleren?
Je ben niet de enige. Apple is daar niet echt nog heel duidelijk in geweest. Heb zelf nu een ATV en een iPad onlangs gekocht, ben ook benieuwd of je dan twee jaar toegang krijgt.....

Still warm the blood that courses through my veins. | PvOutput | ARSENAL FC


 • KillerBee
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online

KillerBee

This fragster is unstoppable!

Zoals ik het begrijp uit onderstaand stukje, dien je je Apple Tv+ account te registreren op je nieuwe (vanaf 10 september jl. aangekochte) Apple device, dit kan dan uiteraard pas vanaf komende vrijdag, 1 november.
Customers who purchase any new iPhone, iPad, Apple TV, Mac or iPod touch starting September 10 can enjoy one year of Apple TV+ for free. Beginning November 1, customers can initiate the one-year free offer in the Apple TV app on the device running the latest software. Customers have three months after device activation to claim the offer, or if the device was purchased and activated before the launch of Apple TV+, they will have three months starting November 1. The subscription will automatically renew at $4.99 per month after one year.
Bron

[Voor 3% gewijzigd door KillerBee op 27-10-2019 11:41]

Mijn Systeem "Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"


 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Gunner schreef op zondag 27 oktober 2019 @ 11:12:
[...]

Je ben niet de enige. Apple is daar niet echt nog heel duidelijk in geweest. Heb zelf nu een ATV en een iPad onlangs gekocht, ben ook benieuwd of je dan twee jaar toegang krijgt.....
Stel, je hebt recent een iPhone en iPad gekocht en er komt binnenkort ook nog een nieuwe MacBook binnen. Kan je dan 3 jaar lang gratis naar Apple TV+ kijken? Helaas is dat niet het geval. Het aanbod geld maar eenmalig.

 • algalid
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 00:28
De review embargo is opgeheven en Macrumors heeft ze opgelijst:
https://www.macrumors.com...ple-tv-plus-show-reviews/

De meest belovende lijkt "For all mankind" maar "The Morning Show" en vooral "See" zijn voor vele reviews missers of eerder gemiste kansen.

 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Tja smaken verschillen,reviews trek ik me niet zoveel van aan....

 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Kan aan mij liggen maar vind nergens Apple TV+ app op mijn Apple tv..?

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Theodor schreef op donderdag 31 oktober 2019 @ 13:37:
Kan aan mij liggen maar vind nergens Apple TV+ app op mijn Apple tv..?
Content van Apple TV+ is in de Apple TV-app te vinden.
Dit is ook aangegeven in meerdere trailers.
Als je deze app opent kan je naar beneden scrollen waarna je de content van Apple TV+ vindt.
Waarschijnlijk zal je ‘The Morning Show’ als eerste zien.

 • mprkooij
 • Registratie: Maart 2012
 • Laatst online: 29-03 11:46
Ben benieuwd of we vanaf 00:00 direct kunnen gaan kijken :)

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
mprkooij schreef op donderdag 31 oktober 2019 @ 22:08:
Ben benieuwd of we vanaf 00:00 direct kunnen gaan kijken :)
Zal waarschijnlijk vanaf 08:00 Nederlandse tijd zijn.
Reese Witherspoon heeft een countdown op haar Instagram Stories gezet waarbij de eindtijd 08:00 Nederlandse tijd is (alleen te bekijken met de Instagram-app).
Daarin zegt ze ook dat het nog maar 12 uur duurt totdat The Morning Show uitkomt.

[Voor 8% gewijzigd door VirinR op 31-10-2019 22:37]


 • MelvinW
 • Registratie: Juli 2014
 • Laatst online: 29-03 04:03
Aangemeld voor mijn jaar gratis :D Kan nog niks kijken helaas.


 • _Bailey_
 • Registratie: Oktober 2012
 • Niet online
Gratis jaartje hier up and running ( op iPhone en Apple TV)

Klein stukje van The Morning Show gekeken...beetje slappe hap, imho

[Voor 4% gewijzigd door _Bailey_ op 01-11-2019 07:44]


 • KillerBee
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online

KillerBee

This fragster is unstoppable!

Apple wil blijkbaar maar heel weinig abonnees, als de Apple Tv+ app de enige manier is om je te abonneren. Of ik moet ongelofelijk scheel kijken :P , maar via de website lijkt registreren niet mogelijk, ik zie alleen de melding "bekijk in de Apple Tv app".

Windows 10 heeft deze app niet, ik heb geen smart Tv en ook geen Apple device. Gelukkig genoeg andere streaming diensten, maar dit is wel zeer knullig...

Mijn Systeem "Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"


 • joecks
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 17:17
KillerBee schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 08:17:
Apple wil blijkbaar maar heel weinig abonnees, als de Apple Tv+ app de enige manier is om je te abonneren. Of ik moet ongelofelijk scheel kijken :P , maar via de website lijkt registreren niet mogelijk, ik zie alleen de melding "bekijk in de Apple Tv app".

Windows 10 heeft deze app niet, ik heb geen smart Tv en ook geen Apple device. Gelukkig genoeg andere streaming diensten, maar dit is wel zeer knullig...
kan ook op https://tv.apple.com/ , Roku, Firestick...

Wellicht in Google Chrome via de webstite te streamen naar Chromecast maar dat heb ik nog niet kunnen proberen...

 • loekf2
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 28-03 20:46
MelvinW schreef op donderdag 31 oktober 2019 @ 23:16:
Aangemeld voor mijn jaar gratis :D Kan nog niks kijken helaas.

[Afbeelding]
Ik hoef zo te zien niets te doen, zie alleen Play Free Episode. Nergens een knop te zien voor een abbo.

Paar maanden geleden iMac gekocht.

iMac 24" 2021 | Mac mini (M1, 2020) | iPhone 14 Pro 256GB | iPad Pro 11" 256GB | AW Series 8 | Sony KD-55XE9305 (Ziggo CI+) | ATV 4K | Denon AVC-X3700H | Shield TV | PS5/PS VR | XSX | Nest Audio | Netatmo | Hue | Harmony Elite | FRITZ!Box 7590 AX (XS4ALL)


 • KillerBee
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online

KillerBee

This fragster is unstoppable!

Dank je @joecks .
Heel vreemd dat ze dan https://www.apple.com/nl/apple-tv-plus/ actief houden en niet gewoon automatisch doorzetten naar tv.apple.com.
De content lijkt in elk geval niet te bekijken zonder account, dit is ook best jammer.

Mijn Systeem "Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"


 • Gunner
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online

Gunner

Invincibles

KillerBee schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 08:17:
Apple wil blijkbaar maar heel weinig abonnees, als de Apple Tv+ app de enige manier is om je te abonneren. Of ik moet ongelofelijk scheel kijken :P , maar via de website lijkt registreren niet mogelijk, ik zie alleen de melding "bekijk in de Apple Tv app".

Windows 10 heeft deze app niet, ik heb geen smart Tv en ook geen Apple device. Gelukkig genoeg andere streaming diensten, maar dit is wel zeer knullig...
Kon het zelf gewoon via mijn iPhone en de Apple TV app activeren.
Wat ik wel onhandig vind is dat ook de extra betaalde content ertussen staat.

Still warm the blood that courses through my veins. | PvOutput | ARSENAL FC


 • Donstil
 • Registratie: Maart 2006
 • Niet online
For all man mind begint goed. Dat seizoen ga ik wel afkijken verwacht ik.

My thirsty wanted whiskey. But my hunger needed beans


 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Moet een betaaliets toevoegen via iTunes.shit heb ik niet...

 • dimocash
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 28-03 10:17
Hoe kan je in de Apple TV app filteren op alleen Apple TV+ content?
Nu zie ik Apple TV+ content en Itunes Store content door elkaar.
Dit is echt heel onoverzichtelijk.

 • DutchAddick
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 28-03 11:08
De app is niet heel best qua zoeken van TV+ content.

 • Splinter Cell
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 16:20

Splinter Cell

AMD HD7850

De eerste twee afleveringen zijn allemaal gratis te bekijken trouwens.
dimocash schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 10:33:
Hoe kan je in de Apple TV app filteren op alleen Apple TV+ content?
Nu zie ik Apple TV+ content en Itunes Store content door elkaar.
Dit is echt heel onoverzichtelijk.
Ja, er zou eigenlijk een aparte sectie moeten komen voor Apple+ content. Nu moet je maar op de thumbnail kijken met dat Apple+ logotje.

 • algalid
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 00:28
De Apple TV site is wel overzichtelijk en indien je een toestel hebt gekocht dat in aanmerking komt voor 1 jaar gratis kan je zo aanmelden mits een betaalmethode.

Er zijn ook een aantal kinderseries op zoals Snoopy en Ghostwriter.

Ik vind het wel minder dat je al moet weten wat gereleased is. Oprah's Book Club, Hala, Servant en Truth Be Told staan bij de kleine logo's maar dan is het "coming soon", ipv dat over de thumbnail te zetten.

 • gielie
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 23:22
Gunner schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 08:32:
[...]
Wat ik wel onhandig vind is dat ook de extra betaalde content ertussen staat.
Dit doen ze natuurlijk expres icm een verplichte betaalmethode, per ongeluk iets aanklikken wat geld kost en weg zijn de centen.

Is er al iets bekend of de app ook op third part tvs gaat komen of uitsluitend via de apple tv/apple hardware

"Death smiles at us all, all a man can do is smile back." - Maximus Decimus Meridius


 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Splinter Cell schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 11:17:
De eerste twee afleveringen zijn allemaal gratis te bekijken trouwens.

[...]

Ja, er zou eigenlijk een aparte sectie moeten komen voor Apple+ content. Nu moet je maar op de thumbnail kijken met dat Apple+ logotje.
Als je al geabonneerd bent, dan kan je naar beneden scrollen. Vervolgens zie je 'Mijn Kanalen' en daar zie je dus Apple TV+.Klik daarop en je komt in een aparte omgeving met alleen Apple TV+ content.

Ik heb net de eerste drie afleveringen van The Morning Show gekeken en het is zeker veelbelovend. Jennifer Aniston geeft haar beste dramatische performance. Dit terwijl Billy Crudup de meest hilarische tekst heeft (Chaos is the new cocaine, Fred _/-\o_ ).
De tempo is niet te snel maar ook niet te langzaam. Ik had helemaal niet door dat ik net 3 uur TV zat te kijken. Ik blijf deze zeker nog kijken.

Voor diegenen die het nog niet weten: je kan een jaarabonnement op Apple TV+ nemen (los van de 1 jaar cadeau bij aankoop van een Apple product). Dit is dan €49,99 in plaats van €59,88.
In principe krijg je dan twee maanden gratis.
Als je op een Apple TV kijkt, dan kan je via Instellingen -> Gebruikers en Accounts -> [Je eigen account] -> Abonnementen -> Apple TV+ je abonnement aanpassen naar een jaarabonnement of opzeggen.
Ik ga nog een iPhone 11 halen voor mijn moeder dus dan zal ik mijn maandabonnement omzetten naar het jaarabonnement die meegeleverd wordt met de iPhone 11.
gielie schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 11:39:
[...]


Dit doen ze natuurlijk expres icm een verplichte betaalmethode, per ongeluk iets aanklikken wat geld kost en weg zijn de centen.

Is er al iets bekend of de app ook op third part tvs gaat komen of uitsluitend via de apple tv/apple hardware
Het punt van de Apple TV-app is dat al je content in één app zit, dus iTunes-films, Prime Video, Disney+, Netflix en Apple TV+ is allemaal via één app te benaderen.
De Apple TV-app is al uitgebracht op smart TV's van LG, Sony, Samsung en ook op Amazon Fire TV en Roku's.

[Voor 22% gewijzigd door VirinR op 01-11-2019 11:44]


 • gielie
 • Registratie: September 2005
 • Laatst online: 23:22
VirinR schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 11:40:
[...]
Het punt van de Apple TV-app is dat al je content in één app zit, dus iTunes-films, Prime Video, Disney+, Netflix en Apple TV+ is allemaal via één app te benaderen.
De Apple TV-app is al uitgebracht op smart TV's van LG, Sony, Samsung en ook op Amazon Fire TV en Roku's.
Bedankt voor de uitleg maar ik snap niet hoe ik netflix/disney kan kijken binnen de apple tv app omgeving

"Death smiles at us all, all a man can do is smile back." - Maximus Decimus Meridius


 • Greatsword
 • Registratie: Februari 2010
 • Niet online

Greatsword

"...Terra Incognita..."

Net ook mijn jaar gratis geclaimd, fijn dat je ook gewoon via de browser kan kijken, want van Catalina blijf ik voorlopig nog wel even weg ;)

https://tv.apple.com/nl/

Heb volgens mij nog nooit zoveel opties gezien qua Audio en Ondertiteling, dus op internationaal front is dit volgens mij wel echt top service. Nu nog de tijd vinden om alles te kijken!
“…There is nothing either good or bad, but thinking makes it so…”


 • Famous
 • Registratie: November 2009
 • Laatst online: 22:46

Famous

R 400+

Ik ben benieuwd of ik via mijn browser (LG TV) het kan laten afspelen.
Dat zou het misschien nog interessant maken.

Of ze moeten binnen 't jaar een LG app realiseren :+

Xbox live: Ghesous | Polo AW GTI 275pk, 450nm


 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
gielie schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 11:53:
[...]

Bedankt voor de uitleg maar ik snap niet hoe ik netflix/disney kan kijken binnen de apple tv app omgeving
Content van Netflix, Disney+, etc. kan je niet in de Apple TV-app kijken, maar de Apple TV-app laat zien bij welke streamingdienst de gevraagde serie of film beschikbaar is.
Je kan deze serie of film dan openen in de app van de bijbehorende streamingdienst en het wordt automatisch afgespeeld.

 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Via de pc afspelen gaat niet,vraagt om een credit card...

 • Splinter Cell
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 16:20

Splinter Cell

AMD HD7850

Ondertussen is Apple+ nu ook groot uitgelicht in de app.


 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Greatsword schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 12:02:
Net ook mijn jaar gratis geclaimd, fijn dat je ook gewoon via de browser kan kijken, want van Catalina blijf ik voorlopig nog wel even weg ;)

https://tv.apple.com/nl/

Heb volgens mij nog nooit zoveel opties gezien qua Audio en Ondertiteling, dus op internationaal front is dit volgens mij wel echt top service. Nu nog de tijd vinden om alles te kijken!


[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]

[Afbeelding]
mij lukt het niet om via edge in te loggen,vraagt om een credit card....

 • richards3
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 23:05
Ik heb het gratis jaar geclaimed op mijn iPhone en dat werkt uitstekend. Kan ik het dan alleen op me iPhone kijken of zou dat gratis jaar dan ook beschikbaar zijn op mijn Apple TV?
Lijkt me gekoppeld aan je iCloud account maar op me Apple TV moet ik weer betalen voor de + variant.
Iemand een idee?

 • loekf2
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 28-03 20:46
Domme vraag, hoe claim je dat ? Ik zie alleen maar een week gratis en daarna 4.99 euro

iMac 24" 2021 | Mac mini (M1, 2020) | iPhone 14 Pro 256GB | iPad Pro 11" 256GB | AW Series 8 | Sony KD-55XE9305 (Ziggo CI+) | ATV 4K | Denon AVC-X3700H | Shield TV | PS5/PS VR | XSX | Nest Audio | Netatmo | Hue | Harmony Elite | FRITZ!Box 7590 AX (XS4ALL)


 • dcell
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 21:03
gnauw schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 13:28:
Ik heb het gratis jaar geclaimed op mijn iPhone en dat werkt uitstekend. Kan ik het dan alleen op me iPhone kijken of zou dat gratis jaar dan ook beschikbaar zijn op mijn Apple TV?
Lijkt me gekoppeld aan je iCloud account maar op me Apple TV moet ik weer betalen voor de + variant.
Iemand een idee?
Probeer uit en in te loggen. Dat leek te helpen op mijn Apple TV (3de generatie).

 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
loekf2 schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 13:42:
Domme vraag, hoe claim je dat ? Ik zie alleen maar een week gratis en daarna 4.99 euro
Hoezo domme vraag als hij net een nieuwe iPhone gekocht heeft... _/-\o_

 • loekf2
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 28-03 20:46
Ik zie het al, ik moet dus op mijn iMac dat jaar gratis claimen, anders werkt het niet. Mac is van 17 september, dus moet lukken.

iMac 24" 2021 | Mac mini (M1, 2020) | iPhone 14 Pro 256GB | iPad Pro 11" 256GB | AW Series 8 | Sony KD-55XE9305 (Ziggo CI+) | ATV 4K | Denon AVC-X3700H | Shield TV | PS5/PS VR | XSX | Nest Audio | Netatmo | Hue | Harmony Elite | FRITZ!Box 7590 AX (XS4ALL)


 • richards3
 • Registratie: Oktober 2001
 • Laatst online: 23:05
dcell schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 13:44:
[...]


Probeer uit en in te loggen. Dat leek te helpen op mijn Apple TV (3de generatie).
Helaas werkt bij mij niet heb wel de 2e generatie werkt nu. Zowel iCloud als iTunes uitgelogd en daarna weer aangelogd. En het werkte.

[Voor 15% gewijzigd door richards3 op 01-11-2019 14:48]


 • Greatsword
 • Registratie: Februari 2010
 • Niet online

Greatsword

"...Terra Incognita..."

Theodor schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 13:27:
[...]

mij lukt het niet om via edge in te loggen,vraagt om een credit card....
Ja dat hoort erbij, hoe moeten ze anders over een jaar incasseren?

“…There is nothing either good or bad, but thinking makes it so…”


 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Greatsword schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 14:20:
[...]


Ja dat hoort erbij, hoe moeten ze anders over een jaar incasseren?
Heb via iTunes betaald |:(

 • chulin
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 29-03 04:39
De Apple TV-app is al uitgebracht op smart TV's van LG, Sony, Samsung en ook op Amazon Fire TV en Roku's.
Geen app voor Sony of lg, well mogelijk te casten (AirPlay) naar je tv via iPad of iPhone.

 • Gunner
 • Registratie: Oktober 1999
 • Niet online

Gunner

Invincibles

loekf2 schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 13:48:
Ik zie het al, ik moet dus op mijn iMac dat jaar gratis claimen, anders werkt het niet. Mac is van 17 september, dus moet lukken.
Heb m'n iPhone XR al een jaar, en daar heb ik het vanmorgen op geactiveerd. Het lijkt me ook logischer dat zoiets in je Apple ID ergens genoteerd is en niet aan het gekochte apparaat (recent iPad en Apple TV 4K gekocht).

Still warm the blood that courses through my veins. | PvOutput | ARSENAL FC


 • jamiednb
 • Registratie: December 2012
 • Laatst online: 15:15
Ik heb vorige week een nieuwe MacBook Pro gekocht. Alleen als ik kijk via de Apple TV app op de mac en via https://tv.apple.com/nl/ krijg ik alleen de mogelijkheid om een proefperiode te starten van 7 dagen in plaats van 1 jaar waar ik wel recht op zou hebben. Ik heb mijn mac geactiveerd met het apple ID waarmee ik ingelogd bent. Iemand een idee?

 • Niek_04
 • Registratie: Mei 2012
 • Niet online
jamiednb schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 14:51:
Ik heb vorige week een nieuwe MacBook Pro gekocht. Alleen als ik kijk via de Apple TV app op de mac en via https://tv.apple.com/nl/ krijg ik alleen de mogelijkheid om een proefperiode te starten van 7 dagen in plaats van 1 jaar waar ik wel recht op zou hebben. Ik heb mijn mac geactiveerd met het apple ID waarmee ik ingelogd bent. Iemand een idee?
Had ik ook. Ik moest eerst op https://tv.apple.com rechtsboven inloggen met mijn Apple ID om de jaar gratis Apple TV+ te krijgen.

 • loekf2
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 28-03 20:46
Niek_04 schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 14:56:
[...]


Had ik ook. Ik moest eerst op https://tv.apple.com rechtsboven inloggen met mijn Apple ID om de jaar gratis Apple TV+ te krijgen.
Werkt voor mij nog niet. Thuis straks nog eens proberen.

Ze hadden tenminste een mail kunnen sturen of het automatisch activeren.

iMac 24" 2021 | Mac mini (M1, 2020) | iPhone 14 Pro 256GB | iPad Pro 11" 256GB | AW Series 8 | Sony KD-55XE9305 (Ziggo CI+) | ATV 4K | Denon AVC-X3700H | Shield TV | PS5/PS VR | XSX | Nest Audio | Netatmo | Hue | Harmony Elite | FRITZ!Box 7590 AX (XS4ALL)


 • jamiednb
 • Registratie: December 2012
 • Laatst online: 15:15
Niek_04 schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 14:56:
[...]


Had ik ook. Ik moest eerst op https://tv.apple.com rechtsboven inloggen met mijn Apple ID om de jaar gratis Apple TV+ te krijgen.
Dat heb ik ook gedaan. Daar staat ook 7 dagen in plaats van 1 Jaar.

 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
jamiednb schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 14:59:
[...]


Dat heb ik ook gedaan. Daar staat ook 7 dagen in plaats van 1 Jaar.
Heb je wel een rekening bij hun of wat geld op iTunes staan?

 • jamiednb
 • Registratie: December 2012
 • Laatst online: 15:15
Theodor schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 15:04:
[...]

Heb je wel een rekening bij hun of wat geld op iTunes staan?
Ik heb mijn creditcard gekoppeld aan mijn Apple ID.

 • Rivanov
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 21:13

Rivanov

Apple freak

Jaar gratis ook geactiveerd. Vanavond maar eens bekijken thuis.

Xbox Live: Rivanov | PSN: RivanovNL | LG OLED65CX :: Xbox Series X :: PlayStation 5 :: PSVR 2 :: Fanatec GT DD Pro 8nm | Ryzen 7 5800x3D - PNY RTX 4080 - 32GB Fury Renegade - Samsung 980 Pro 2TB NVMe (Main) + Kingston 2TB NVMe (Storage)


 • temvdb
 • Registratie: Maart 2019
 • Laatst online: 24-02 12:41
Net 2 afleveringen van See gezien, echt de moeite, beeld kwaliteit is mega goed, heb een goedkope Highsense 4k TV, die geeft enkel goed beeld als de bron goed is wat bij Netflix of de decoder soms nogal slecht is, hier, top wist niet dat panel van de TV zo goed was. De serie zelf is ook goed gestart zit er al helemaal in prima ook dat ze niet alles in 1 keer releasen ik zou anders een weekend binch watchen :-D

 • chulin
 • Registratie: December 2006
 • Laatst online: 29-03 04:39
Net even See getest, super beeldkwaliteit op een Sony oled via de ATV 4K.
Verder weinig aanbod, maar het is net begonnen dus...komt goed, denk ik 👌

 • _Bailey_
 • Registratie: Oktober 2012
 • Niet online
holy moly!

The Elephant Queen (natuur docu) in Dolby Vision via mijn LG oled tv en ATV4K icm 5.1 Sonos is wel heel erg smullen hoor!

Prachtige docu serie, aanrader!!

[Voor 10% gewijzigd door _Bailey_ op 01-11-2019 16:13]


 • Kuusj
 • Registratie: April 2012
 • Laatst online: 22:12

Kuusj

Ofwel varken in 't Limburgs

Jaartje gratis geactiveerd en For All Mankind is i.i.g. wel echt een aanrader. Alternative history waarin de USSR als eerste op de maan stapt.

R7 5800X - RX 6900XT - Kever '74 - 5,025kWp (15x SunPower X21-335BLK & SolarEdge SE5000HD)


 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Vriend van me belde net waarom ik een apple tv had gekocht, de serie See word al ter download aangeboden.
Ik zit liever voor de tv en zoek me wat uit op netflix of Apple tv+ ipv te sjorren met usb sticks en dergelijke.

 • VirinR
 • Registratie: Augustus 2013
 • Laatst online: 29-03 12:37
Net ook de eerste twee afleveringen van For All Mankind bekeken en het stelt zeker niet teleur, hoewel de tempo wel wat lager is in vergelijking met The Morning Show. Wel veel plottwists en grote productievalue dus deze zal ik ook blijven volgen.

Het viel mij wel op dat de leeftijdsclassificatie wordt getoond aan het begin terwijl geen één serie/film van Apple TV+ in de database van Kijkwijzer staan.

 • jamas
 • Registratie: Maart 2004
 • Laatst online: 19:56
En niet direct je abonnement annuleren zoals ik, want dan is je abonnement direct verlopen :(
Had weer eens half de nieuwsberichten gelezen en direct mezelf van een jaar gratis voorzien.
Toen ik daarna mijn abo ging bekijken, zag ik dat je kon annuleren en dat je abo dan beschikbaar was tot 01-11-2020. Ik dat gedaan, net zoals ik eerder ook bij Disney + had gedaan, kom ik terug in de TV+ omgeving zie ik dat er per direct is opgezegd en dat ik niets meer kan bekijken. Dat was niet het beloofde! Ik heb direct in de support app een mail gestuurd, ben benieuwd of het goed gaat komen. Onderzoek loopt en uiterlijk woensdag krijg ik antwoord.

[Voor 14% gewijzigd door jamas op 02-11-2019 16:26]


 • algalid
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 00:28
@jamas Ik dacht eerder te posten dat het meteen afliep maar dan redeneerde ik "niemand gaat nu al op de annuleer knop drukken". Je screenshot lijkt idd anders vermoeden dan de voorwaarden in de tekst.

Voor allen die uit voorzorg al vroegtijdig de afhouding willen voorkomen: https://support.apple.com/nl-be/HT210573
Als u tijdens het gratis jaar opzegt, vervalt onmiddellijk de toegang tot Apple TV+ voor u en uw gezinsleden, evenals het restant van het gratis proefjaar. U kunt deze proefperiode niet opnieuw activeren.
Ik reken er wel op dat in het begin wat coulance zal gelden want er zullen wel meer mensen zijn die per ongeluk het verkeerde doen omdat de gratis proefabo van een jaar bvb niet meteen werkt etc.

[Voor 5% gewijzigd door algalid op 01-11-2019 19:17]


 • DutchOx
 • Registratie: Mei 2014
 • Laatst online: 22-03 16:12
Zojuist mijn gratis jaar geactiveerd.
Ik snap er alleen helemaal niks van, ik heb het afgelopen jaar helemaal geen nieuwe device gekocht :?

EDIT: Niet aan gedacht, maar gezin telt natuurlijk ook mee :+

[Voor 19% gewijzigd door DutchOx op 01-11-2019 20:34]


 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Ga ik er eens voor zitten en wil de serie See kijken is er een probleem...begint al goed.
Wat zeg ik geen van de series werkt 8)7 8)7 8)7 8)7

[Voor 24% gewijzigd door Theodor op 01-11-2019 20:49]


 • TabacosPrimeros
 • Registratie: December 2009
 • Niet online
Vandaag ook begonnen met for all mankind te kijken. Vind wel dat het beeld niet altijd even vloeiend is. Heeft er nog iemand last van?

Apple tv 4k icm Telenet Yugo

 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Ben blij dat je beeld hebt,bij mij werkt niks,als ik wil afspelen krijg ik de melding ..er is een probleem opgetreden..

 • Silvestris
 • Registratie: Juli 2018
 • Laatst online: 17-02 01:32
jamas schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 18:57:
En niet direct je abonnement annuleren, zoals ik want dan is je abonnement direct verlopen :(
Had weer eens half de nieuwsberichten gelezen en direct mezelf van een jaar gratis voorzien.
Toen ik daarna mijn abo ging bekijken, zag ik dat je kon annuleren en dat je abo dan beschikbaar was tot 01-11-2020(zie screenprint). Ik dat gedaan, net zoals ik eerder ook bij Disney + had gedaan, kom ik terug in de TV+ omgeving zie ik dat er per direct is opgezegd en dat ik niets meer kan bekijken. Dat was niet het beloofde! Ik heb direct in de support app een mail gestuurd, ben benieuwd of het goed gaat komen
[Afbeelding: Niet direct annuleren, Apple doet niet wat men beloofd]
Komt me bekend voor. Is mij eerder een keer gebeurd bij Apple Music. Had 3 maanden trial. Had nog 1 maand over, alvast stopgezet en bam! Abonnement per direct beëindigd.

 • Theodor
 • Registratie: November 2010
 • Laatst online: 21-03 15:03
Hehe na 2 uur storing kan ik eindelijk kijken...

 • algalid
 • Registratie: Juli 2012
 • Laatst online: 00:28
De ervaring via de website is wel erg basic:
 • Geen "Skip previously on"
 • Geen "Skip opening credits"
 • Geen herinnering van je afspeeltijd, dus het begint helemaal opnieuw.
 • Het herinnert ook niet welke episodes je al hebt gezien.
 • Geen "Verder kijken" sectie. Als je klikt op een show geeft het weer de eerste episode.
Ik denk dat de website wat is vergeten. Er zitten meer afspeelfeatures bij de lokale tv-zenders hier dan de tv+ website :(

De content is goed te doen hoewel ik For All Mankind ook traag vind, zo zijn er makkelijk twee seizoenen te doen om ergens te raken.

 • loekf2
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 28-03 20:46
Gunner schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 14:51:
[...]

Heb m'n iPhone XR al een jaar, en daar heb ik het vanmorgen op geactiveerd. Het lijkt me ook logischer dat zoiets in je Apple ID ergens genoteerd is en niet aan het gekochte apparaat (recent iPad en Apple TV 4K gekocht).
Nou werkt nog niet. Ik blijf 7 days free krijgen ipv 1 year free.

Ben nu 1.5 uur met Apple support bezig... lijkt weer een unieke case te zijn.

(iMac op 18 september bij Coolblue gekocht, ding is nieuw en gelinked aan mijn Apple ID)

Update: na twee uur bellen, hebben ze me maar een iTunes gift code voor 1 jaar gegeven nadat ik de bon had gemaild. Plus... zeven dagen.

Schijnt vaker voor te komen.

[Voor 12% gewijzigd door loekf2 op 02-11-2019 12:24]

iMac 24" 2021 | Mac mini (M1, 2020) | iPhone 14 Pro 256GB | iPad Pro 11" 256GB | AW Series 8 | Sony KD-55XE9305 (Ziggo CI+) | ATV 4K | Denon AVC-X3700H | Shield TV | PS5/PS VR | XSX | Nest Audio | Netatmo | Hue | Harmony Elite | FRITZ!Box 7590 AX (XS4ALL)


 • Starbuck68
 • Registratie: Juni 2016
 • Laatst online: 16-03 10:59
abo weer opgezegd...nog 6 dagen proef

Was nogal teleurgesteld dat van de series die ik wil zien er maar 3 afleveringen zijn..dus wacht ik tot janauri tot de seizoenen compleet zijn...als is het maar €5...wil toch graag door bingen.
Wel tevreden over de kwaliteit..niks op aan te merken..

 • SgtElPotato
 • Registratie: Juli 2008
 • Laatst online: 28-03 21:59
jamas schreef op vrijdag 1 november 2019 @ 18:57:
En niet direct je abonnement annuleren, zoals ik want dan is je abonnement direct verlopen :(
Had weer eens half de nieuwsberichten gelezen en direct mezelf van een jaar gratis voorzien.
Toen ik daarna mijn abo ging bekijken, zag ik dat je kon annuleren en dat je abo dan beschikbaar was tot 01-11-2020(zie screenprint). Ik dat gedaan, net zoals ik eerder ook bij Disney + had gedaan, kom ik terug in de TV+ omgeving zie ik dat er per direct is opgezegd en dat ik niets meer kan bekijken. Dat was niet het beloofde! Ik heb direct in de support app een mail gestuurd, ben benieuwd of het goed gaat komen
[Afbeelding: Niet direct annuleren, Apple doet niet wat men beloofd]
Als ik het abo wil stopzetten staat er net zoals bij Music en Arcade dat het abo per direct stop gezet zal worden. Wellicht een bug op de iPad o.i.d. want op alle mogelijke manieren dat ik het stop kan zetten zie ik het staan. (i.m.o. ook niks geks aan en vrij logisch)
Pagina: 1 2 3 ... 6 Laatste


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee