Toon posts:

[NextGen] Het Nintendo Wii U topic OverzichtLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1
Acties:
 • 153.804 views

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 22:29
Mede-auteur:
 • Phusebox
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 22:27

Phusebox

http://tweakers.net/ext/f/VUEmSKD0JdYCvPwxjPdAViCC/full.gif

Welkom in het Wii U topic!!!

Op de E3 2011 was het dan zover. Geruchten gingen daarvoor al wel het web rond, maar er werd eindelijk bevestigd door Nintendo dat ze een opvolger van de Wii gaan uitbrengen. De console zal eind 2012 uitkomen.
Nintendo wil weer terugkomen met vette hardcore games. Zo zijn er voor de Wii U al een aantal vette games aangekondigd. Denk aan Tekken Tag Tournament en aan Darksiders 2, maar ook Aliens: Colonial Marines, Batman Arkham City en Assassin's Creed III. Goed nieuws dus voor de hardcore Nintendo gamer.

Helaas moeten we nog even wachten tot de release van de Wii U. In de tussentijd kun je meediscussiëren hier in het Wii U topic. Welkom!!!


Nintendo Wii U

Nintendo begon als fabrikant van handgemaakte hanafuda-kaarten, voor gebruik in een gelijknamig Japans kaartspel. In de tweede helft van de twintigste eeuw begon het bedrijf te experimenteren met andere producten, waaronder ook speelgoed. Via speelgoed belandde Nintendo bij videogames. Van NES naar SNES, van N64 naar Gamecube komen we nu van de Wii naar de Wii U, de nieuwste console van Nintendo, die eind 2012 op de markt wordt gelanceerd.

Technische specificaties:


Afmetingen
Ongeveer 4,5cm x 17cm x 26cm

Gewicht
Ongeveer 1,5 kg

Uiterlijk
Een compact ontwerp dat in het wit of zwart geleverd kan worden.

Controllers
De nieuwe Wii U GamePad (lees meer hierover verderop in de ts) wordt tot 2 exemplaren ondersteunt, Wii Remote (plus) + Nunchuk wordt tot 4 exemplaren ondersteunt. Overige controllers zijn Classic Controller, Wii Balance Board en de nieuwe Pro Controller.

Backwards compatible
Bijna alle Wii software en hardware kunnen ook op de Wii U gebruikt worden.
CPU
IBM PowerⓇ gebaseerde multi-core processor.
(3 cores geklokt op 1,24 GHz)

GPU
AMD Radeon™-based High Definition GPU.
De gpu zou rond de 550MHz zijn geklokt

Video
Ondersteunt 1080p, 1080i, 720p, 480p en 480i. Ondersteunde kabels zijn HDMI, Wii D-Terminal, Wii Component Video, Wii RGB, Wii S-Video Stereo AV en Wii AV.

Opslag
Wii U gebruikt een interne Flash Memory. SD kaarten en externe USB opslagapparaten1 worden ook ondersteunt.

[1] Mits de externe opslag over eigen voeding beschikt.

Media
Wii U en Wii discs.

Netwerk
Wii U kan aangesloten worden via een draadloze (IEEE 802.11b/g/n) verbinding. Verder heeft de console 4 USB 2.0 aansluitingen (2 voor, 2 achter) aan boord welke gebruik kunnen door de Wii LAN adapters.

Audio
6-kanaal PCM lineaire uitgang via HDMI of analoge uitgang via de AV Multi Out stekker.
Overige features:
- Miiverse (dit is het nieuwe gaming communicatie netwerk van Nintendo. Werkt met gepersonaliseerde Mii poppetjes als avatar. Met dit netwerk kan je berichten versturen naar andere gamers of je kan ze uitnodigen/uitdagen om jou te gamen)
- TV Remote (Vanwege de aanwezigheid van infrerood op de Wii U GamePad kan deze ook gebruikt als afstandsbediening voor je tv tijdens het kijken of tijdens het gamen op de Wii U)
- Verder is er nog Near Field Communication (NFC), Nintendo eShop, Video Entertainment met Netflix/Hulu Plus/Amazon Videos/Youtube, Video Chat en een internet browser.


Controllers & Accessoires

Om de Wii U te kunnen bedienen, zijn er de volgende accessoires beschikbaar:

Wii U GamePad
Dit is het belangrijkste kenmerk van de Wii U. Van deze controllers kunnen er maximaal 2 aangesloten worden op de Wii U console. In deze controller zit een 6.2-inch touchscreen, een motion control (accelerometer, gyroscope and geomagnetic sensor), een camera aan de voorzijde, een microfoon, stereo speakers, rumble functie, a sensor balk en een stylus. Verder zit er naast de gebruikelijke bedieningsknoppen ook nog een TV control knop en een Near Field Communication (NFC) functie. Een oplaadbare lithium-ion batterij geeft dit alles stroom.
Wii Remote Motion Plus + Nunchuk
Een bekende controller voor de Wii bezitters, want deze accessoire was er al op de Wii en wordt ook gebruikt op de Wii U. Net als op de Wii kan je op de Wii U maximaal 4 van deze controllers aansluiten.
Deze controller zal voornamelijk gebruikt worden bij games die de Wii U GamePad niet gebruiken of bij de games die asymmetrische gameplay (een speelwijze waarbij de ene speler andere taken heeft dan de ander) ondersteunen.
Ook de Wii Remotes zonder Motion Plus werken op de Wii U, maar alleen bij de software die geen Motion Plus nodig heeft.
Wii U Pro Controller
Voor de spellen die geen motion control gebruiken kan ook gekozen worden om met de Wii Pro Controller te spelen mits deze wordt ondersteunt wordt. Deze controller is een traditionele gamecontroller met daarop alle knoppen voor de bediening van de Wii U.
De Classic Controller van de Wii wordt ook nog ondersteunt door de Wii U.
Wii Balance Board
Op de Wii had je het spel Wii Fit (Plus). De Wii U heeft het spel Wii Fit U, de opvolger van deze fitnessgame. Daarom wordt de Balance Board ook op de Wii U ondersteunt om optimaal van Nintendo's fitness programma en andere games die balans gebruiken te kunnen genieten.

Alle bovenstaande Wii U accessoires zijn ook verkrijgbaar in het zwart. Enkele Wii accessoires zijn ook verkrijgbaar in roze, blauw of rood.


Wii U - F.A.Q. (veelgestelde vragen)

Wat is het verschil tussen de Wii U Basic en de Wii U Deluxe?

De Wii U Basic is in het wit verkrijgbaar voor 299 euro en de Wii U Deluxe is in het zwart verkrijgbaar voor 349 euro. Dan heeft de Wii U Basic slechts 8GB aan dataopslag aanboord, terwijl de Wii U Deluxe 32GB aan opslag heeft. Verder heeft de Wii U Deluxe als extra meegeleverd: spel Nintendo Land, Wii U Gamepad standaard, Wii U Gamepad dockingstation en Wii U console standaard.

Hoe vergroot ik mijn opslagruimte?

Er zijn verschillende manieren om meer opslagruimte te krijgen. Dit kan met SD-kaarten t/m 32GB. Je kunt een USB-stick of een externe harddisk in een van de USB aansluitingen stoppen. In het geval van een externe harddisk nog wel even de melding dat je harddisk een eigen voeding moet hebben, want Wii U usb-aansluiting heeft ingebouwde voeding zoals bij pc's wel zo is.

Is de Wii U backwards compatible/kan ik oude spellen spelen op de Wii U?

Ja, dat kan! Het grootste gedeelte van de Wii games kunnen gewoon gespeeld worden op de Wii U console. Het beeld zal in HD worden weergegeven, want betekent dat sommige spellen een heel klein beetje scherper zullen zijn.
Gamecube games zijn echter niet speelbaar op de Wii U. Sommige oude games kunnen echter wel gekocht/gedownload worden via de Nintendo eShop.

Mijn Wii U kan niet verbinden met mijn wifi/internet, want de verbindingstest mislukt. Wat moet ik doen?

Je kunt er voor kiezen om de internetverbinding handmatig in te stellen op het Wii U console. Zie de volgende stappen (in het engels) die je moet nemen hiervoor.

 1. Go into connection types, Hit "Manual Configuration"
 2. Input your SSID
 3. Input the correct security type, this is key.
 4. Put your password in properly
 5. For ip address "Do not auto obtain".
 6. Open up cmd in your computer, type in ipconfig
 7. Now input that ip address but add 10 to the last number so "192.168.0.1" will be entered as "192.168.0.11"
 8. Enter the rest of your info inside such as subnet mask and default gateway exactly as you see it in your ipconfig.
 9. Now hit next, hit configure now for your DNS. When asked about DNS hit "Dont auto obtain".
 10. For the first server put in 8.8.8.8
 11. For the second server put in 8.8.4.4
 12. Hit Next, when asked about a proxy hit no proxy
 13. Leave mtu as the default
 14. it should work, if not check the ip and that it is the internet ip + 10. Good luck
Kan de Wii instellingen/save files en gedownloaden games overgezet worden naar Wii U?

Ja, dat kan! Hiervoor kun je de internetverbinding op de Wii U en/of een SD kaart voor gebruiken.

Hoe kan ik zien welke controller ik nodig heb voor een game?

Op de achterkant van het speldoosje staan icoontjes welke aanduiden welke controllers bruikbaar zijn voor die game.

Welke controllers kan ik gebruiken op de Wii U?

De nieuwe controller Wii U Gamepad natuurlijk. Dan heb je nog de speciaal ontwikkelde Wii U Pro Controller. Verder kan je de Wii Remote Motion Plus + Nunchuk (van de Wii U voorganger) en het Wii Balance Board gebruiken. Zowel de Wii Remote als Wii Remote Plus werken op de Wii U. De beschikbare opzetstukken zoals de Wii Zapper en het Wii Wheel (stuurtje) kan ook gewoon gebruikt worden.

Hoeveel controllers kan ik tegelijk aansluiten op de Wii U

In totaal kunnen er 5 controllers aangesloten worden op de Wii U console. De Wii U Gamepad en 4 Wii Remote Motion Plus (+ Nunchuk). De Wii U console kan maximaal twee Wii U Gamepads aangesloten hebben.

Wat is het bereik van de Wii U Gamepad vanaf de console?

De Wii U Gamepad kan tot een afstand van ongeveer 15 meter vanaf de Wii U console vandaan functioneren voordat ie de verbinding verliest. Als er hemelsbreed nog muren tussen staan dan wordt deze afstand wel wat korter.

Mijn vriendin (of vriend) wilt GTST/whatever kijken, maar ik wil gamen op de Wii U. Wie wint er?

Allebei!!! Je vriendin kan gewoon tv kijken en jij kan gewoon door gamen. Je kan tijdens het spelen het beeld van je tv naar je Wii U Gamepad verhuizen en verder gaan. De meeste spellen ondersteunen deze feature. Om hiervan gebruik te maken, moet je de Wii U console wel aan laten staan aangezien de game naar je controller gestreamd wordt.


Games

Wat is een gameconsole nu zonder games? Nou helemaal niks. De Wii U is nog maar net op de markt en momenteel zijn er 30 retail games en natuurlijk zijn er ook een aantal games te downloaden via de Nintendo eShop. Hieronder een lijst met de belangrijkste games voor de Wii U, games die je zeker geprobeerd moet hebben:

Overzicht van de Must-Have retail games:
Nintendo Land
New Super Mario Bros. U
ZombiU
Sonic & All-Star Racing Transformed
Call of Duty: Black Ops 2
Assassin’s Creed 3
Tekken Tag Tournament 2
Darksiders II
Skylanders Giants

Overzicht van de Must-Have Nintendo eShop games:
Trine 2: Director’s Cut
Nano Assault Neo
Toki Tori II
Nintendo Network

Om alle gamers van de Nintendo 3DS en Wii U met elkaar te verbinden heeft Nintendo het Nintendo Network ontwikkeld. Dit is de nieuwe service die voortkomt uit Nintendo Wi-Fi Connection wat gebruikt werd in de vorige generatie consoles van Nintendo.

Nintendo Network bied je de mogelijkheid om te communiceren met andere gamers vanuit Miiverse (het OS van de Wii U) via chat, video chat en co-op gaming. Verder kan je via het netwerk games, downloadable content en andere toepassingen uit de Nintendo Network store kopen of downloaden op je Wii U of Nintendo 3DS.

Welke games het Nintendo Network gaan gebruiken is nog niet helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat de games van Nintendo zelf dit netwerk gaan gebruiken, zoals bijv. New Super Mario Bros.™ U.Meer info hierover komt later wanneer er meer info bekend gemaakt is...


Tweakers op de Wii U

Wat is nou leuker dan alleen spelen? Nou met meerdere mensen tegelijk spelen natuurlijk. Hieronder een lijst met mede-tweakers die graag met je willen spelen. Voeg ze toe in je Wii U friendlist!

http://tweakers.net/ext/f/6almVcL1xhKR3YT9IoaTXJ9t/full.gif GoT usernameNintendo id
Albert04Damuru
DaFluXDaFluX
DeddiekoelDeddiekoel
geengrenzuhgeengrenzuh
iNSaNe-oNeiNSaNe-oNe
matthijstmatthijst
NjayNjaynl
phuseboxphusebox
RajackarRajackar
TFHfonyArnaud
ThorgremJeroen81Links

IRC Chat:
Tweakers.net IRC Nintendo chat: webbased of #nintendo op irc.tweakers.net


Nintendo:
- Nintendo.com
- Nintendo.nl
- Wii U Officiële site (engels)
- Wii U Officiële site (nederlands)

http://tweakers.net/ext/f/tFdnLdo8EQuXMO0vZ5usoINW/full.png

[Voor 255% gewijzigd door Zeror op 05-10-2013 21:34]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • ninc
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 22-05 21:05
nioz schreef op woensdag 15 juni 2011 @ 10:30:
Sowieso is NSMBmii toch maar een 'tech demo' om te demonstreren dat je verder kan spelen op de controller?
De levels kwamen mij uiteraard wat thema's betreft wel bekend voor, maar volgens mij zitten deze niet (allemaal) in de wii game (ik kan mij bijvoorbeeld die stenen pilaren -lijken wel kanonnen- niet herinneren uit de woestijn levels). Daarnaast hoeft een 5 levels tellende demo uiteraard niet respresentatief te zijn voor een game die nog niet eens aangekondigd is :)
Voor mij mogen ze die NSMB uiterlijk dumpen. Niet dat ik het ergerlijk vind ofzo, maar ze hadden zoveel meer eruit kunnen halen dan dit. Het ziet er af en toe nogal leeg uit en mis de warmte die de 2D delen wel hadden. Mooie 2D graphics bijvoorbeeld in de stijl van SMB3/SMW maar dan naar de standaarden van nu, zou echt geweldig zijn. Maar dat is natuurlijk niet casual genoeg.
Leeg, maar wel overzichtelijk:


Sfeervol, als ze het ietwat anders aanpakken:


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Grote Smurf
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 21:19
Eindelijk 3rd party games van qualiteit. Dat is iets wat de Wii echt miste.
En die Pro controller ziet er ook wel degelijk uit

 • davidgilmour
 • Registratie: Juni 2003
 • Laatst online: 29-12-2017
De eerste tablet geinspireerd op de cntroller is al uit, $125[Voor 9% gewijzigd door davidgilmour op 09-06-2012 10:58]


Anoniem: 155599

SandaX schreef op zondag 10 juni 2012 @ 14:32:
Ik ben erg benieuwd naar de WiiU, van mij hoeven graphics ook niet perse steeds beter, echter en realistischer.
U vraag wij draaien.
offtopic:
Er zijn een aantal leden die alles aangrijpen om sommige bedrijven / initiatieven de grond in te boren, te trollen of anderen (op het randje van toelaatbaar) persoonlijk aan te vallen. Je komt diezelfde leden steeds weer in hetzelfde soort topics tegen en ze doen weinig anders dan de sfeer behoorlijk verzieken door oneliners te droppen en deze verder niet te onderbouwen. Misschien is het beter om deze mensen gewoon te negeren tot ze met onderbouwde reacties komen?

Ik zou wat dat betreft graag een filter hebben om bepaalde mensen gewoon te filteren uit topics.
Njaa hetzelfde kan ik zeggen over de mensen die lyrisch over Nintendo zijn.

 • Anoniem: 279033
 • Registratie: Oktober 2008
 • Niet online
Volgens mij de eerste keer dat Microsoft zich uitlaat over WiiU:
Microsoft: Nintendo Wii U gelijk aan Xbox 360
Nintendo is ervan overtuigd dat de Nintendo Wii U zijn tijd zo vooruit is dat de console zich straks makkelijk kan meten aan de nieuwe Xbox of PlayStation. Microsoft-topman Phil Spencer ziet dat toch heel anders.


Hij is van mening dat de Nintendo Wii U gelijk staat aan Xbox 360. Zeker omdat de nieuwe Pro-controller van Nintendo zo sterk lijkt op de Xbox 360-controller.

“Hun Pro-controller is een logische stap gezien het platform dat ze gebouwd hebben. Ze bouwen een platform die qua grafisch vermogen eigenlijk een 360 is,” laat Spencer weten aan nieuwswebsite GamesIndustry.

“Ze maken een opstapje voor de catalogus aan Xbox 360-games. Het is heel makkelijk om die games over te zetten naar de Nintendo Wii U. Ze hebben de knoppen verschoven en een controller gemaakt die vertrouwd voelt voor 360-gamers, dus ik snap waarom ze dat samen willen brengen.”
Typisch marketingpraat maar die pro controller lijkt idd wel enorm veel op de X360 controller: Verbaast me dat MS daar nog geen rechtzaak over begonnen is.


 • RayNbow
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 19:44
Phusebox schreef op zondag 16 september 2012 @ 14:31:
[...]

Maar wie wil Nintendoland nu hebben :S
Mensen die misschien uitkijken naar het onderstaande? ;)

Ipsa Scientia Potestas Est
NNID: ShinNoNoir


90710

rajackar schreef op donderdag 27 september 2012 @ 10:59:
[...]


Dan heb je mazzel want de 85 heeft die uitgang. Ik heb de 46pz-80 en die heeft het niet.
Ik hoop dat er wel een optie komt om het geluid apart naar een receiver te sturen.
De aansluitingen op de WiiU:Dus geen aparte optische uitvoer, al kan je wel een Wii TV kabel gebruiken voor analoog geluid.

 • kazuka
 • Registratie: Juli 1999
 • Laatst online: 21:52

kazuka

Building Better Worlds

Op http://www.giantbomb.com/chat nu een live show met de Wii U en blik op de launchgames. In de US is ie vandaag uit en stonden blijkbaar in sommige winkels wel wat rijen en bij andere ketens weer helemaal niet.

flinke lijst games die ze willen laten zien :)

[Voor 21% gewijzigd door kazuka op 18-11-2012 20:07]


 • Sloebie
 • Registratie: Juni 2009
 • Laatst online: 24-05 00:16
Sorry voor de slechte foto's

 • itsme
 • Registratie: Februari 2000
 • Laatst online: 22:14


Gniffel :P

Nothing to see here


Anoniem: 234657

Er zit alleen wifi ingebouwd :) geen ethernet


90710

Disfigured schreef op donderdag 29 november 2012 @ 12:00:
Dat is echt epic fail, damnit! Ik wil gewoon een kabeltje pluggen.. Veel stabieler/sneller/beter.


Werkt ook met de WiiU ;)

 • Fietsbel
 • Registratie: April 2000
 • Niet online

Fietsbel

¯\_(ツ)_/¯

is ook van dezelfde designers:
op dezelfde pagina:

39


 • CH4OS
 • Registratie: April 2002
 • Niet online

CH4OS

It's a kind of magic

Phusebox schreef op zondag 02 december 2012 @ 13:14:
Verder kan ik niet wennen aan de triggers/shoulderbuttons, die zitten gewoon niet fijn ten opzichte van elkaar.
Bij de WiiU Controller Pro zitten ze netjes onder elkaar:

 • Ryatzu
 • Registratie: Juli 2007
 • Laatst online: 20:22

Ryatzu

Nintendo FC: SW-7206-7059-7605

Zojuist het volgende besteld via ebay:

http://cgi.ebay.nl/ws/eBa...90826383425#ht_1317wt_969

In nederland zijn ook al wel online van zulke hoesjes te bestellen. Alleen tot nu toe kan je nergens de kleur opgeven.

Nintendo FC: SW-7206-7059-7605


90710

prutser001 schreef op woensdag 12 december 2012 @ 00:41:

- Geen vaste netwerk aansluiting... ik heb liever 100mbit lan dan 54mbit wlan..
Je kan een Wii Lan adapter gebruiken.
- Op grafisch gebied geen enkele vorm van AA?
In Nintendoland,
- In eerste instantie is dat pratende 'hulp schermpie' erg irritant..
Tja, een "skip" functie was welkom geweest. Maar ja, zo leer je wel de besturing van het spel.
- iiTV? app werkt niet?
Nintendo TVii ;)

Met Nintendo TVii kun je op volledig nieuwe manieren zoeken en kijken naar, en meedoen aan tv-shows en films.

Met de Wii U GamePad kun je programma's van abonneediensten, zoals kabel- en satellietkanalen en video-on-demand-diensten, zoeken en bekijken.

Nintendo TVii zal in de loop van 2013 beschikbaar zijn in selecte regio's in Europa.

Meer informatie volgt te zijner tijd.
Ik hoop dat ze in Nederland wat deals weten te sluiten..

 • Navi
 • Registratie: Maart 2007
 • Laatst online: 23:19
ik heb in mijn remote functie ook 2 power buttons, 1 grote voor de settopbox, en 1 kleine voor de tv. beide rood.

Naast de kleine voor de tv zit dan ook de input switch.

Zoals deze maar dan zonder GUIDE knop.


90710

Goner schreef op zondag 30 december 2012 @ 15:23:
Kunnen 'bezoekers' van Nintendo Land jouw scores zien ??
Er liep er eentje rond met de tekst 'hoe slecht ... 1:27 !' vlak nadat ik Link gespeeld had. Of had hij toevallig dezelfde score ?
Wow dat is slecht :+ Sorry. Nee, ik weet niet of ze dat kunnen zien. Volgens mij niet namelijk.
by the way ; zit net de achterkant van de gamepad te bekijken ; waar zou dat ronde gaatje met een schroefdraad voor dienen ? tussen die 2 openingen (?) boven het battery-vak.
Voor toekomstige uitbreidingen (denk aan een Wii U versie van de Wii Zapper). En voor bv de stands in de winkels.En van Nyko heb je een accupack die er gebruik van maakt:

[Voor 19% gewijzigd door 90710 op 30-12-2012 22:37]


 • RayNbow
 • Registratie: Maart 2003
 • Laatst online: 19:44
90710 schreef op zondag 30 december 2012 @ 22:56:
Meer dan een paar renders en een aantal patentaanvragen (alle met andere designs) zijn er niet van momenteel.
Er is een soort van prototype van... ;)

(Iwata Asks: Nintendo Land)

Ipsa Scientia Potestas Est
NNID: ShinNoNoir


90710

orly?Accessoires zijn er altijd geweest. Je hebt ze tegenwoordig voor alle consoles. Niet alleen die van Nintendo. En nee ik heb geen Nintendo aandelen, maar ik hekel gewoon de anti-Nintendo houding hier.

90710

Dat is dan ook niet het doel van dat batterijtje ;)Het interne klokje van je Wii U wordt door het batterijtje bijgehouden. Zelfde als bv zulke batterijen op een moederbord van je pc ;) of bv in een horloge (die gebruiken ook zulke batterijen)

De Wii heeft er ook één en ik heb mijn Wii / Wii U altijd met een schakelaar helemaal van stroom gehaald. Mn Wii had ik sinds de lancering en ik heb nog nooit die batterij vervangen.

Staat trouwens ook in de Nederlandse handleiding:
http://cdn01.nintendo-eur...Operations_manual_HOL.pdf
De lithiumknoopcelbatterij (horlogebatterij) in het systeem moet worden vervangen als de interne klok
niet correct functioneert of worden verwijderd als je van plan bent het systeem weg te gooien.
Op pagina 122

Dus ja, je kan gerust de Wii U van het stroom loskoppelen als je 'm niet gebruikt. Zulke batterijen kunnen jarenlang een klokje laten draaien ;)

Ook de PS3 heeft er één, maar die zit wat beter verstopt :p
http://www.ifixit.com/Gui...ion+3+PRAM+Battery/3490/1

[Voor 67% gewijzigd door 90710 op 21-01-2013 20:40]


 • Raxious
 • Registratie: Juni 2010
 • Laatst online: 19-05 19:12
X ( Working Title ) -- Monolith SoftZelda the Wind Waker: Reborn


wat afbeeldingen van Zelda en de nieuwe game van Monolith. In iedergeval een game uit de X reeks ( Xenogears / Xenoblade ).

 • Kooj1980
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 23:05
Ik juich een HD-remake van the Wind Waker toe, maar ik vind de gekozen stijl niet echt mooi om eerlijk te zijn, het ziet er zo 'rond' uit.
Een omzetting naar HD in de Dolphin-emulator van de GC-versie van WW levert het volgende op (plaatje snel online opgezocht):Hiervan zou ik veel vrolijker worden. Ik vind WW op de GC er grafisch nog steeds geweldig uitzien, juist door dat stijltje wat ze nu opzij lijken te hebben gezet. Ik wacht de nieuwe beelden met spanning af :)

[Voor 16% gewijzigd door Kooj1980 op 24-01-2013 09:50. Reden: Resize plaatje - oorlog met SkyDrive]

PSN: Kooi1980 - Xbox Live: Kooister


 • The PyroPath
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 18-05 22:00

The PyroPath

Go Tweak your ass off


Het zijn die blauwe hokjes die als "blauwe kist" langs de weg staan maar die je zelf moet bouwen en een eruit zien als een soort blauwe telefooncel. Ze hebben iets te maken met de vermommingen die je kan aannemen die je vindt door het hele spel heen en kan aanschaffen in het politiebureau. Vraag me echter niet hoe dit werkt en wat het nut is (zie losse LEGO City Undercover topic) want dat is mij een groot raadsel. Echter weet ik wel dat als je zo'n hokje bezoekt en weer verlaat dat je dan meteen autosaved

Breek je nek voorzichtig


 • Anoniem: 181786
 • Registratie: Juli 2006
 • Niet online
MeNTaL_TO schreef op woensdag 31 juli 2013 @ 12:10:
[...]

Minder games? Zoveel wiiu spellen zijn er nu ook weer niet en zeker exclusves zijn er amper. Volgens mij zijn er bij de release van de ps4 en one al meer exclusives beschikbaar dan er nu uitgekomen zijn op de wiiu.
De release... altijd zo'n hooggespannen moment waar men van tevoren heel wat beloofd en waar uiteindelijk nooit zo heel veel van terecht komt qua games en exclusives.

Volgens mij moet je onderstaand tabelletje van de afgelopen E3 eens bekijken.exclusives:
Wii U - 13
PS4 - 5
X1 - 8

Je reactie is dus tamelijk overdreven. En dan tellen we de inmiddels reeds uitgekomen exclusives voor de Wii U nog niet eens mee.

 • 3style
 • Registratie: November 2000
 • Laatst online: 01:09
beebie121 schreef op dinsdag 13 augustus 2013 @ 12:00:
Maar ik neem aan, en nintendo kennende, dat dit wel komt. alleen iets trager.
Heb altijd het idee dat ze lang wachten met iets maar als het komt wel mooi/goed is.
Ja inderdaad. Er komen o.a. veel VC (Virtual Console) games aan.

Zoveel games hoef ik ook niet. Ik wacht voor dit jaar met name op de volgende games (ff wat foto's in dit topic :)

Zelda Windwaker HD
Donkey Kong Tropical FreezeSuper Mario 3d World

[Voor 28% gewijzigd door 3style op 13-08-2013 12:53]


 • Robolokotobo
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 23-05 14:25


Ik heb nog geen Wii U. Maar dit brengt me wel in verleiding.

i5 10400F GTX 1660 Super


 • Aaargh!
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 19-05 15:22

Aaargh!

Bow for me for I am prutser

PacinoAllstars schreef op zondag 01 september 2013 @ 18:57:
[...]


Wacht toch maar op donkey kong etc en zelda
Enige minpunt/gemiste kans is dat ze die wiipad tot handheld hadden moeten bombarderen, scherm is super dus je moet gewoon als je bijv. gaat vliegen ook games erop kunnen spelen zonder streamen dan was de console echt super, nu kan je weer met losse 3ds in de weer gaan.
Dan was de Wii U veel duurder geweest, de Gamepad zoals ie nu is zal lang niet voldoende cpu/gpu/ram hebben om games te kunnen draaien, bovendien had er dan flash in moeten zitten om de games op te slaan, etc.

Those who do not understand Unix are condemned to reinvent it, poorly.


 • Preau
 • Registratie: Oktober 2010
 • Niet online
Zo, na NSMBU nu ook Super Luigi U helemaal uitgespeeld. Het was even wennen aan de andere eigenschappen van Luigi maar voor de rest viel het wel mee. Bij een aantal levels wel pittig om alle Star Coins te halen.

Ben er in totaal zo'n 12 uur mee bezig geweest.

[Voor 8% gewijzigd door Preau op 02-09-2013 23:47]


 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 22:29
Nintendo is op FirstLook in Utrecht! :)

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323

Pagina: 1

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee