Toon posts:

Het grote Guild Wars Topic deel 9 Vorige deelOverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste
Acties:
 • 6.892 views sinds 30-01-2008

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
http://www.arena.net/images/jpeg/special/arenanet-games-gwlogo.jpg

Welkom in Het Grote Guild Wars Topic deel 9, het topic waar je terecht kunt voor de laatste nieuwtjes, discussies en vragen over de game die volgens velen een revolutie op online gaming gebied is: Guild Wars. De first post van dit topic zal in de loop van de tijd worden aangevuld met meer informatie en plaatjes.

De vorige delen staan hier:
[rml][ MMORPG]Guild Wars[/rml]
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 2
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 3
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 4
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 5
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 6
Het Grote Guild Wars Topic - Deel 7
Het grote Guild Wars Topic deel 8


.
Navigatie

.
GUILD WARS - CORPG

Guild Wars wordt door de makers van ArenaNet geen MMORPG genoemd, maar een CORPG (Competitive Online RPG). De focus ligt hier dus nadrukkelijk op competitie. Guild Wars neemt de beste elementen uit de hedendaagse MMORPGs en combineert dit met een innovatief missie-systeem die alle vervelende dingen uit MMORPGs elimineert als camping, ganking, kill-stealing en loothogging. Dankzij het dynamic quest systeem heeft alles wat je doet invloed op jouw persoonlijke toekomst in de game.

Aan het begin van de game wordt de speler de keuze gesteld of hij/zij een RP (RolePlay) character of een PvP (Player vs Player) character wil aanmaken. De RP characters worden gebruikt voor de quests en missies en beginnen dan ook bij lvl 1. De PvP characters beginnen allemaal bij de levelcap van lvl 20. Deze zijn er puur om de competitie aan te gaan in de verschillende arenas.

Ondanks dat de focus van Guild Wars op competitie en het Player vs Player gedeelte ligt, zit er een zeer uitgebreide PvE (Player vs Environment) gedeelte in die zelfs de meest doorgewinterde RPGer een tijd lang zoet zal houden. Door quests en missies te doen krijgt de speler toegang tot steeds meer nieuwe skills, nieuwe armor en upgrades. Heb je eenmaal een nieuwe skill 'unlocked', dan blijft die skill dat altijd en hoef je er later niet weer naar op zoek te gaan. Skills die je unlocked in PvE worden voor de speler toegankelijk in PvP. Hoe meer quests je doet, des te groter wordt dus het arsenaal aan skills die je kan gebruiken in PvP.

Een niet onbelangrijk detail van Guild Wars is dat het zich onderscheid zich van MMORPGs door het feit dat het GEEN MAANDELIJKSE BIJDRAGE vereist.


Guild Wars is verkijgbaar in de volgende uitgaves:

Guild Wars Standard Edition
 • Game Discs: 2 CD's in plastic DVD case
 • Guild Wars Manuals - Part 1 and Part 2: 150 pages of information
 • Quick Reference Card: Full color; Keyboard layout and key mapping
 • Security Card containing your Access Key
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/europe-standard.jpg


Guild Wars Special Edition
 • Game Discs: 2 CDs in plastic DVD case
 • Guild Wars Manual: The Manuscripts: 144 pages of information
 • Bonus Skill Pack Code: Unlock 7 skills, 1 Elite skill, 1 rune and 1 weapon upgrade
 • Guild Wars Soundtrack CD: Music by British Academy Award winner Jeremy Soule
 • Bonus Music Key: Free access to additional in-game music from Direct Song
 • Guild Wars Art Book: The Art of Guild Wars Book 2; 72 Pages
 • Map of Tyria; 600mm by 360mm, folded
 • Quick Reference Card: Full-colour card showing keyboard layout and key mapping
 • Game Activation Card containing your Access Key
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/box-front.jpg


Guild Wars Collector's Edition
 • Game Discs: 2 CD's in Card Wallets
 • Guild Wars Manuals - Part 1 and Part 2: 150 pages of information
 • Guild Wars Art Book: Perfect Bound; 128 pages
 • Guild Wars Soundtrack CD: Music by British Academy Award winner Jeremy Soule
 • Guild Wars Internet Chat Headset; Headphones and Microphone
 • Quick Reference Card: Full color; Keyboard layout and key mapping
http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/europe-collectors.jpg


.
Wie is ArenaNet?

http://guildwars.phoenixclan.nl/images/banners/arenanet.jpg

ArenaNet is de developer van Guild Wars. ArenaNet is een onderdeel van NCsoft Corporation, de grootste publisher van MMORPGs ter wereld die titels als Lineage, Lineage 2, City of Heroes en Auto Assault onder haar hoede heeft. ArenaNet is opgericht door de mensen die verantwoordelijk waren voor het grote succes van Warcraft, Starcraft en Diablo, alsmede ook het Battle.Net game network. Een aantal jaren geleden verlieten deze mensen Blizzard om ArenaNet op te richten. Zo is de 3D engine van Guild Wars gemaakt door Mike O'Brien die ook de originele World of Warcraft 3D engine heeft gemaakt en Battle.Net heeft gemaakt. Verder is ook bv de teamlead en leadprogrammeur van World Of Warcraft, Jeff Strain, overgestapt naar ArenaNet. Deze mensen weten dus zeker wat ze doen.


.
Professions - Dual Classing

In Guild Wars is het itt vele andere RPGs op dit moment alleen mogelijk om 1 ras te spelen, het menselijke ras. Dit ras is echter wel onderverdeeld in 6 verschillende beroepen:

De speler wordt echter de mogelijkheid geboden om twee professions te kiezen, waardoor er in totaal 36 verschillende combinaties mogelijk zijn. Dit systeem heet Dual Classing. Je eerst gekozen profession heet de "Primary Profession", terwijl de tweede je "Secondary Profession" is. Het is overigens ook mogelijk om maar 1 profession te kiezen. Het kiezen van een single class heeft geen echte voor- of nadelen tov een dual class.


Warrior

De warrior is de 'tank' die in elke RPG voor komt. De warrior doet veel schade van dichtbij en heeft daartoe verschillende wapens tot z'n beschikking, varierend van bijlen, hamers en zwaarden. Daarnaast kan de warrior via bepaalde kreten de omgeving beinvloeden, zoals er voor zorgen dat je teamgenoten een aantal seconden sneller lopen. De meest populaire combinatie in Guild Wars is de Warrior/Monk oftewel de Paladin, de tank die zichzelf kan genezen en gevallen teamgenoten weer tot leven kan wekken. De primary attribute van de Warrior is Strength. Hoe hoger je Strength attribute is, hoe meer armor penetration je hebt bij je aanvallen.
http://www.guildwars.com/images/spotimages/warriors.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/elementalists.jpg
Elementalist

De Elementalist zet de natuurkrachten naar haar hand om haar voordeel te brengen in de strijd. Aarde, Water, Vuur en Lucht staan tot haar beschikking. Van alle professions kan de Elementalist het meeste schade toe brengen in een enkele klap door middel van haar Area Of Effect spels. De vier elementen kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Aarde wordt vaak gebruikt ter verdediging, maar ook om schade toe te brengen aan anderen door middel van aardbevingen en erupties. Water wordt gebruikt om de vijanden schade toe te brengen en tegelijkertijd te vertragen. Lucht gebruikt men vaak om in 1 vs 1 gevechten grote schade te doen dankzij het feit dat veel luchtaanvallen armor negeren. En tot slot is er vuur, wat vooral gebruikt wordt om op grote groepen veel schade toe te brengen. De elementalist heeft als primary attribute Energy Storage, waarmee de Elementalist een grotere energy-pool kan hebben dan de andere professions.Monk

De monk is de genezer van het stel. Dankzij de goddelijke machten is de Monk in staat om gewonde vrienden te genezen (Healing Prayers) en er voor te zorgen dat klappen minder hard aankomen en betoveringen verbroken worden (Protection Prayers). De andere kant van de Monk is echter het toebrengen van schade door middel van holy damage (Smiting Prayers). De monk heeft als primary attribute Divine Favor, wat er voor zorgt dat Monk spells nog effectiever zijn dan bij mensen die Monk als secondary beroep hebben. Met andere woorden: Monks genezen effectiever dan secondary monks.


http://www.guildwars.com/images/spotimages/monks.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/rangers.jpg
Ranger

De ranger is de natuurliefhebber van het stel. Naast het feit dat ze grote schade aan kunnen brengen met hun pijl en boog, staan er nog een aantal andere dingen tot de beschikking van de ranger. De ranger is in staat om rituelen uit te voeren waarmee de omgeving gemanipuleerd wordt. Zo is de ranger er bv in staat om een ritueel uit te voeren dieer voor te zorgt dat er geen enkeling tot leven gewekt kan worden... dit tot grote frustratie van mensen die hun gevallen teamleden tot leven willen wekken. Daarnaast is de ranger in staat vallen te zetten die de vijand dusdanig kunnen hinderen, zoals vuurvallen en vallen die je kreupel maken. En als laatste is de ranger in staat om een huisdier te houden die aan je zijde mee zal vechten. De primary attribute van de ranger is Expertise. Expertise zorgt er voor dat skills minder energie kosten wanneer je ze gebruikt.Mesmer

De Mesmer is een meester in illusie en bedrog. Mesmers worden vaak ingezet om vijandige casters snel uit te schakelen. Daartoe heeft de mesmer verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om via Domination er voor te zorgen dat spreuken terugkaatsen of worden onderbroken. Een andere mogelijkheid is om via Inspiration er voor te zorgen dat de vijand geen energie meer heeft om te gebruiken. Deze energie die je hebt opgezogen kan je vaak zelf weer gebruiken als mesmer. Een andere mogelijkheid is om illusies te creeeren, waardoor de vijand denkt dat hij bv langzamer loopt of denkt dat z'n levensenergie langzaam minder wordt. De Mesmer heeft als primary attribute Fast Casting, waarmee spreuken sneller dan normaal kunnen worden uitgesproken. Dit heeft weinig voordelen voor de mesmerskills zelf aangezien die al een vrije korte casting-tijd hebben. Maar andere professions, waaronder voornamelijk de Elementalist spreuken hebben er veel baat bij. Elementalist spreuken hebben namelijk de langste castingtijden van alle professions.

http://www.guildwars.com/images/spotimages/mesmers.jpg

http://www.guildwars.com/images/spotimages/necromancers.jpg
Necromancer

De necromancer is de meester van de zwarte magie en beroept zich graag op geesten van overledenen. De necromancer vervloekt graag anderen via Curses of gebruikt de dode lichamen van vriend en vijand om ondode volgelingen (minions) op te roepen die hij onder z'n controle heeft. De necromancer gaat vaak zo ver dat hij z'n eigen bloed opoffert om schade toe te dienen aan anderen, maar ook om vrienden te genezen. De primary attribute van de Necromancer is soulreaping, wat er voor zorgt dat de necromancer energie krijgt van elke persoon die in zijn buurt overlijdt.
Assassin[Factions]

De Mesmer is een meester in illusie en bedrog. Mesmers worden vaak ingezet om vijandige casters snel uit te schakelen. Daartoe heeft de mesmer verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om via Domination er voor te zorgen dat spreuken terugkaatsen of worden onderbroken. Een andere mogelijkheid is om via Inspiration er voor te zorgen dat de vijand geen energie meer heeft om te gebruiken. Deze energie die je hebt opgezogen kan je vaak zelf weer gebruiken als mesmer. Een andere mogelijkheid is om illusies te creeeren, waardoor de vijand denkt dat hij bv langzamer loopt of denkt dat z'n levensenergie langzaam minder wordt. De Mesmer heeft als primary attribute Fast Casting, waarmee spreuken sneller dan normaal kunnen worden uitgesproken. Dit heeft weinig voordelen voor de mesmerskills zelf aangezien die al een vrije korte casting-tijd hebben. Maar andere professions, waaronder voornamelijk de Elementalist spreuken hebben er veel baat bij. Elementalist spreuken hebben namelijk de langste castingtijden van alle professions.

http://gw.gamewikis.org/images/3/34/Redfemaleassasin.JPG

http://gw.gamewikis.org/images/6/6a/Ritualist2.jpg
Ritualist [Factions]

De necromancer is de meester van de zwarte magie en beroept zich graag op geesten van overledenen. De necromancer vervloekt graag anderen via Curses of gebruikt de dode lichamen van vriend en vijand om ondode volgelingen (minions) op te roepen die hij onder z'n controle heeft. De necromancer gaat vaak zo ver dat hij z'n eigen bloed opoffert om schade toe te dienen aan anderen, maar ook om vrienden te genezen. De primary attribute van de Necromancer is soulreaping, wat er voor zorgt dat de necromancer energie krijgt van elke persoon die in zijn buurt overlijdt.
Paragon [NightFall]

The paragon isn't meant to be a frontline fighter. Instead, the paragon is best suited in a support role as a battle commander, capable of supporting teammates by throwing spears and using verbal chants and shouts that can boost the fighting abilities of those nearby. And the paragon's angelic nature isn't just aesthetic, as this profession's presence can help teammates resist hexes and other curses.

It's easy to identify paragons on the battlefield, thanks to their angelic look. Even the paragon's armor is saintly in appearance, thanks to the incorporation of ivory and mother of pearl in its materials. And if that weren't enough, a paragon's metal armor usually has the form of wings engraved in it. It's no wonder that the Elonians in the game believe that paragons are guardian angels sent by the gods to serve as champions for the people.


Dervish [NightFall]

If the paragon is best while standing back from a fight, the dervish is at home in the heart of one. These holy warriors are capable of striking at multiple targets simultaneously with their wicked scythes. Of course, they're armed with a whirling, spinning attack that's perfect for when in the middle of a bunch of foes. Dervishes can also cast spells on themselves that aid in their assault, and the profession has various healing and protection abilities as well. The profession's most powerful ability, however, is to temporarily transform into the physical embodiment of a god.

Since the profession is part warrior and part priest, dervishes are clad in robes rather than armor. Protection comes mainly from the dervish's agility in battle, as well as the various protection enhancements and spells. In addition to the robe, dervishes are equipped with bracers on their arms, and they're constantly hooded to show their humility to their gods.
.
Events
We hebben het afgelopen jaar een aantal Events gehad. Als eerste hadden we PvP Event waar je extra Faction points kon verdienen. Later kregen we Halloween waar er leuke grappig items vielen te verdienen. De pumpkin hat was natuurlijk het bekenste item en die zien we zo af en toe nog wel eens terug in de steden. Afgelopen weken, de 2 weken rond kerst en oud en nieuw hadden we Wintersday. Het draaide natuurlijk om kerst en oud en nieuw al heeft het een andere naam mee gekregen. De Kerstmuts en het Rendiergewei als als de leukste en meest gewilde items. Op oudjaarsdag natuurlijk met vuurwerk.

Komende Events

Op 24 maart mogen we kennis maken met het PvE gedeelte van Factions, nadat we eerder al het PvP event van Factions hebben gehad mogen we nu dus ook een aantal missies gaan doen.


.
Weapon Stats
Elk wapen in Guild Wars heeft bepaalde specificaties. Zo heeft een bow een groter bereik dan de meeste andere wapens. Maar ook binnen de bow-groep zelf zitten er weer verschillen, zoals bv dat de ene bow er langer over doet om opnieuw gebruikt te kunnen worden dan een andere bow of dat de een er langer over doet om z'n doel te raken dan een andere bow. Hieronder kan je een korte tabel vinden met wat weapon-stats:

Missile Weapon Properties
BowRefire RateRangeFlight Time
Composite2.5 seconds80'0.5 seconds
Dead Bow2.5 seconds80'0.5 seconds
Flatbow2.0 seconds100'1.0 seconds
Half Moon2.0 seconds70'0.65 seconds
Horn Bow2.7 seconds80'0.75 seconds
Ivory Bow2.7 seconds80'0.75 seconds
Longbow2.5 seconds100'0.75 seconds
Recurve2.5 seconds80'0.5 seconds
Shortbow2.0 seconds70'0.65 seconds
Staff1.75 seconds80'1.0 seconds
Wand1.75 seconds80'1.0 seconds

Maximum Item Stats
ItemMax EffectRefire
Sword15-22 Damage1.33 seconds
Axe6-28 Damage1.33 seconds
Hammer19-35 Damage1.75 seconds
Bow15-28 Damagevaries
Wand11-22 Damage1.75 seconds
Staff11-22 Damage +10 Energy1.75 seconds
Shield16 ArmorN/A
Focus+12 EnergyN/A


.
Screenshots

Als eerst een aantal Screenshots, ze ontbreken in de oude SP maar zet er toch maar een paar bij voor de mensen die het spel nog niet hebben. We hebben een aantal updates gehad, zo ook Sorrows Furnace, daarom wat sfeervolle screens uit 1 van de mooiere gebieden die het spel kent.

Guild Wars

http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen062-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen060-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen035-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen047-thumboff.jpg


Guild Wars:Factions

http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen126-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen124-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen099-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen098-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen095-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen096-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen092-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/screenshots/gwscreen090-thumboff.jpg


.
Screenclips

Screenshots zijn leuk, maar screenclips zijn leuker! Bewegende beelden zeggen toch net even iets meer dan stilstaande. Helaas zijn de screenclips van de nieuwe website verdwenen, er zijn echter wel een groot aantal filmpjes te vinden over de verschillende events en de gameplay zelf.

http://www.guildwars.com/gallery/video/


.
Guild Wars: Factions/Chapter 2

Al lange tijd werd er druk over de uitbreiding gepraat, sommige mensen waren al vrij snel door deel 1 heen en zaten te wachten op een nieuwe wereld, nieuwe items, wapens, skills, armor, spells, nieuwe PvP mogelijkheden, etc.

Natuurlijk was vanaf dag 1 duidelijk dat er meer zou komen, de vraag was natuurlijk wanneer. De afgelopen maanden is de stroom met info langzaam op gang gekomen en momenteel is er al vrij veel info beschikbaar.

In Factions mogen we het volgende verwachten:

Cantha

In Guild Wars: Factions mogen naar Cantha afreizen om daar een geheel nieuwe wereld in Oosterse stijl te gaan verkennen. Nieuwe quests, nieuwe missies, nieuwe vormen van PvP die naast de Favor ook andere invloeden gaat hebben op PvE gebied door de 2 Factions waar je je bij kunt aansluiten.

Ritualist & Assissin

In dit 2e deel van Guild Wars mogen natuurlijk 2 nieuwe Professions, namelijk de Ritualist en de Assissin. Deze zullen icm de vorige professions dan ook voor interessante builds gaan zorgen.

Factions

In Guild Wars zitten 2 Factions waar jij je bij kunt aansluiten. Deze Factions zullen in PvP battles hun oorlog uitvechten en kunnen daarmee gebieden op de kaart innemen.
By aligning with one of two warring factions, alliances can gain and hold territory by participating in Faction Battles. The outcome of these battles influences the progress of the war between the two factions. The current battle lines and indications of the control of cities and towns are always visible on the world map. Guild membership in Guild Wars Factions is extremely appealing and interesting for both cooperative and PvP players. By joining an alliance and achieving success with Alliance Missions, your guild gains control of high-level towns. With that control, guild members acquire access to elite cooperative content. In Factions, the strongest guilds most likely will not be made up exclusively of PvP or cooperative players. The strongest guilds will be a combination of both types of players, and such a combination will result in benefits for all members.
Game Types
In Guild Wars zitten weer nieuwe en interessante speel mogelijkheden.
 • Challenge Missions
  Cooperative missions involve specific scoring objectives, such as holding out against progressive waves of enemies. You will see personal bests and high scores displayed within the game.
 • Elite Missions
  The most powerful alliances have access to new areas that are designed to be the ultimate cooperative challenge.
 • Competitive Missions
  Multiple teams compete to control resource points and achieve strategic victory. Victors earn faction points for their alliance which will determine the control of towns and outposts.
 • Alliance Battles
  Alliance Battles are large-scale, strategic PvP battles that allow factions to conquer new territory.
Nieuwe Content

Natuurlijkt kent GW ook veel nieuwe content, wapens, armors, pets, Guild Halls, etc, etc ,etc.
 • A total of 300 new skills, including 90 new elite skills, for the two new Factions professions and the six core professions from Guild Wars.
 • More than 50 new locales, including story missions, combat arenas, and explorable areas.
 • More than 100 new creatures.
 • New guild halls.
 • New faces, hair styles, and armor sets for both Factions and the core professions.
 • New pets
 • Hundreds of new weapons and items.
Character Slots

Natuurlijk mogen we ook nieuwe slots verwachten. In Factions krijg je 4 slots, mits je het als een los account gebruikt. Voeg je Factions samen met Guild Wars zelf dan raak je er 2 uit. Je verdienste is dat je met je oude Characters naar Cantha kunt reizen en daarom raak je er 2 kwijt. Dat een heel groot deel van de spelers dit eerder als oplichting ziet etc is ook hier in dit topic vaker naar voren gekomen, we moeten er mee leren leven.

Release Date

Natuurlijk is en valt er nog veel meer te vertellen maar waarom? Dat mogen we straks allemaal zelf gaan uitzoeken op 28 April, dan ligt het spel in de winkel :)


Guild Wars is verkijgbaar in de volgende uitgaves:

Guild Wars Factions
Game Content List - Europe

Guild Wars Factions Collector's Edition:
 • 2 game CDs
 • Soundtrack CD
 • Double-sided poster: Map of Cantha and Factions Poster
 • Game Manual
 • Quick Reference Card
 • Cloth Picture
 • Art book
 • Desk Calendar
 • Mouse Pad
 • Sticker Set
 • Collectable Plastic Game Activation Card
 • Special In-Game Dance Emote for the Assassin and Ritualist
 • Bonus Music Key


  http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/factionsstandard-assassin.jpg http://www.guildwars.com/images/jpeg/products/factionsstandard-ritualist.jpg


  Guild Wars Factions Standard Edition:
 • 2 game CDs
 • Double-sided poster: Ritualist and Assassin
 • Game Manual
 • Quick Reference Card
 • Collectable Plastic Game Activation Card.
Guild Wars: NightFall/Chapter 3

Zoals Anet ons beloofde komen ze nog dit jaar met deel 3 uit. Om ons allemaal mee te laten testen hebben ze een vrije PvP weekend voor ons in peto. Zoals ze beloofd hebben gaat dit derde deel zijn focus zetten op het PvE gedeelte. Hiermee maken ze veel RolePlayers blij. Ook zullen ze meer Events houden. (dit lijkt me duidelijk: Het laatste Dragon Event was niet zo Succes)

In NightFall is het volgende duidelijk:

Press Release - July 18, 2006

ArenaNet Announces Guild Wars Nightfall

Guild Wars Players Invited to Play in Exclusive Player-Versus-Player Event as Beta Testing Launches for Next Guild Wars Campaign


July 18, 2006 (BELLEVUE, WA) — ArenaNet®, developer of the world's leading subscription-free online roleplaying games Guild Wars® and Guild Wars FactionsTM, and NCsoft® Corporation, the world's leading developer and publisher of online computer games, announce today the title of the next game in the award-winning franchise, Guild Wars NightfallTM. Further, Guild Wars Nightfall has entered the beta testing stage and Guild Wars players worldwide are invited to participate in an exclusive, first-look player-versus-player (PVP) event, July 28 — 30, 2006.

During the PVP Preview Event, both Guild Wars and Guild Wars Factions® players will get a first look at Guild Wars Nightfall, and will be able to try out the two new professions being introduced in the game; the Dervish, a scythe-wielding holy warrior, and the Paragon, guardian angel of the Elonian people. In addition to testing out the new professions and arenas, players will also be able to compete for items that will be exchangeable for a variety of rewards throughout the weekend event.

The Guild Wars Nightfall PVP Preview event will kick off on Friday, July 28 at 12:01am PDT and will continue through Sunday, July 30 at 11:59pm PST.

Guild Wars, an instant bestseller worldwide upon its release in April 2005, and Guild Wars Factions, the number one game in both North America and Europe earlier this year, are global online roleplaying games. Guild Wars Nightfall will continue the tradition of inviting players to immerse themselves in an epic storyline centered in a vibrant fantasy setting, build personalized characters, compete in head-to-head battles with players from around the world, and find adventure in missions and quests, in a Guild Wars game unlike any players have seen before.

Storyline

When a corrupt ruler summons the power of an outcast god and infects the land with a creeping darkness, it will take a band of heroes to save Elona. Guild Wars Nightfall is the roleplaying game gamers have been waiting for – an intimate, heroic experience where your decisions shape your personal game experience and your customizable party becomes an extension of your character. In this third campaign in the award-winning Guild Wars® universe, this is Guild Wars® like you've never seen before. With more than two million copies sold worldwide, Guild Wars® is the award-winning epic roleplaying game that revolutionized online gaming with its free gameplay.

Nieuwe Classes

Paragon

The paragon isn't meant to be a frontline fighter. Instead, the paragon is best suited in a support role as a battle commander, capable of supporting teammates by throwing spears and using verbal chants and shouts that can boost the fighting abilities of those nearby. And the paragon's angelic nature isn't just aesthetic, as this profession's presence can help teammates resist hexes and other curses.

It's easy to identify paragons on the battlefield, thanks to their angelic look. Even the paragon's armor is saintly in appearance, thanks to the incorporation of ivory and mother of pearl in its materials. And if that weren't enough, a paragon's metal armor usually has the form of wings engraved in it. It's no wonder that the Elonians in the game believe that paragons are guardian angels sent by the gods to serve as champions for the people.

http://img121.imageshack.us/img121/2060/93273420060715screen001mediumbh7.jpg


Dervish

If the paragon is best while standing back from a fight, the dervish is at home in the heart of one. These holy warriors are capable of striking at multiple targets simultaneously with their wicked scythes. Of course, they're armed with a whirling, spinning attack that's perfect for when in the middle of a bunch of foes. Dervishes can also cast spells on themselves that aid in their assault, and the profession has various healing and protection abilities as well.

The profession's most powerful ability, however, is to temporarily transform into the physical embodiment of a god. Since the profession is part warrior and part priest, dervishes are clad in robes rather than armor. Protection comes mainly from the dervish's agility in battle, as well as the various protection enhancements and spells. In addition to the robe, dervishes are equipped with bracers on their arms, and they're constantly hooded to show their humility to their gods.

http://img146.imageshack.us/img146/9750/93273420060715screen002mediumen9.jpg


Screenshots

http://www.guildwars.com/images/gallery/gameengine/gwn-dervish_male-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/gallery/gameengine/gwn-dervish_female-thumboff.jpg
http://www.guildwars.com/images/gallery/gameengine/gwn-paragon_male-thumboff.jpghttp://www.guildwars.com/images/gallery/gameengine/gwn-paragon_female-thumboff.jpg


Game Types
In Guild Wars zitten weer nieuwe en interessante speel mogelijkheden.

Nieuwe Content

Natuurlijkt kent GW ook veel nieuwe content, wapens, armors, pets, Guild Halls, etc, etc ,etc.
Hier een korte lijst wat zowiezo ons te wachten staat

• Customizable Heroes (party NPCs) that level up with the player, follow player instructions in combat, and use armor, weapons, and skills of the player’s choice.

• A new game type, Hero vs. Hero Battles will allow a single player to participate in PvP with hero NPCs.

• Two new professions: The Dervish, a scythe-wielding holy warrior and The Paragon, the guardian angels of the Elonian people.

• 4 new guild halls.

• 300 new skills.

• 250 Quests, 55 explorable areas, 20 new Story Missions, and three new Challenge Missions.
 • TBA
Character Slots

Natuurlijk mogen we ook nieuwe slots verwachten.
TBA

Release Date

Volgens laatste bronnen rond september 2006


Guild Wars is verkijgbaar in de volgende uitgaves:

Guild Wars Nightfall
Game Content List - Europe

Guild Wars NigthFall Collector's Edition:
 • TBA
  Guild Wars NightFall Standard Edition:
 • TBA


.
Systeemeisen
Guild Wars is een game die geen hoge systeemeisen stelt. Het schaalt vrij goed mee op oudere systemen, mits je de details niet te hoog zet.

Minimum System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 800 Mhz or equivalent
 • 256 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 8500 or GeForce 3 or 4 MX Series Video Card with 32MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse
Recommended System Specs
 • Windows® XP/2000/ME/98
 • Intel Pentium® III 1GHz or equivalent
 • 512 MB RAM
 • CD-ROM Drive
 • 2 GB Available HDD Space
 • ATI Radeon 9000 or GeForce 4 Ti Series Video Card with 64MB of VRAM
 • 16-bit Sound Card
 • Internet connection
 • Keyboard and mouse

.
Guild Wars - Handige Links

Zoals bij elke populaire games zijn er tal van websites te vinden die informatie bieden over de game. De Guild Wars community leunt sterk op fansites en forums, aangezien ArenaNet medewerkers zelf ook op de forums posten en zo de fans op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Officiele sitesOfficial Fansites & InfositesGuild Wars GuildsOverigeIk zal het link gedeelte dit weekend ff aanpassen en updaten, mocht je nog wat dingen hebben, extra info over wat dan ook laat het horen dan zet ik het erin :Y)

De opzet van CoRrRan staat hier onder, ziet er mooi uit en zal de andere links op dezelfde manier indelen, alvast bedenkt de moeite

GW Guru:
 • eBay style item verkoop gedeelte
 • Forum met veel PvE informatie
 • Goede Skill lijst (echter niet altijd na een balance update aangepast)
GW Online
 • Forum met veel PvE informatie, maar voor iedere professie ook een subforum met daarin veel PvP builds.
 • Voor elke professie een topic over alle armors (plaatjes e.d.)
GW Wiki
 • Site met meest up to date skill gegevens
 • Ontzettend goede resource site wbt items/maps/collectors/skills
 • Erg net en overzichtelijk
 • Helaas de afgelopen tijd vaak down door server problemen
Guild-Hall.net
 • Forum waar bijna alle highranked PvP/GvG spelers ronddolen.
 • Voornamelijk gericht op PvP
 • Subforum met daarin GvG en 8v8 PvP builds
Team iQ (Idiots Savants)
 • Forum met veel PvP informatie
 • Advanced Ladder (IMO beter dan de officiele ladder)
 • Verzamelplaats van ook veel highranked PvP/GvG spelers
Oh en niet te vergeten, nog een NL guild website: als "Fairly Harmless [FH]

.

Dit was het dan alweer, voor iedereen die het nog niet speelt............

http://www.arena.net/images/jpeg/special/arenanet-gwsplash-joinus.jpg


.
TBA


Met betrekking tot het feit dat Steffi op vakantie is , zal ik dit deel wel voor mijn rekening nemen. Alle hulde aan de vorige topic starters (het was voor mij copy and Paste

[Voor 47% gewijzigd door Stronkie op 25-07-2006 17:49]


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Commands


Commands are useful shortcuts or information display features. They can be used by entering them into the chat box, all commands begin with a slash and will not be seen by others when "sent". If their purpose is to return information, it will appear in a green font. If a non-existent command is used, a green "unknown command" message will appear.

/age: Number of hours played with the current character and days elapsed since creation
/deaths: Displays the number of times the character has died since its creation.
Ctrl+Shift+H: Hides or un-hides the user interface.

Emotes are commands used to display the character's emotional expressions. The following emotes are available:

/afk (same as /sit)
/agree
/attention
/beckon
/beg
/boo
/bored
/bow
/bowhead
/breath (same as /catchbreath)
/catchbreath
/cheer
/chest
/clap
/congrats
/cough
/dance
/doh
/doubletake
/drums
/excited
/fistshake
/flex
/flute
/goteam
/guitar
/health (shows health/total health, energy/total energy) <-- green font command
/help
/highfive
/invite (invites character to your party, or you to his or her group)
/jump
/kneel
/laugh
/moan
/namepet petname, /petname petname (gives pet a name)
/namepet, /petname (resets pet name)
/no
/paper
/petname – To change the name of your pet use this command followed by the name you wish to give the pet. For example typing into your chat box “/petname Dilbert” will change the name of your pet to Dilbert. Typing in “/petname” without a name following it restores the default name and evolution to your pet.
/pickme
/point
/ponder
/pout
/preorder – Restores the special weapons granted to accounts that entered a valid pre-order key.
/rank, /fame (infamous emotes, R3 [deer], R6 [wolf], R9 [tiger], R12 [phoenix])
/ready
/resign – Use this command to resign a mission. Once all party members resign the mission the mission will end without credit.
/roar
/roll (number)
/roll number (valid only outside towns or outposts)
/salute
/scratch
/shoo
/sigh
/sit
/sorry
/stand
/taunt
/violin
/wave
/yawn
/yes

[Voor 99% gewijzigd door Stronkie op 25-07-2006 11:32]


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Nog niemand een leuk stukje over de Assassin en Ritualist?

Ik wist niet dat de CE van Nightfall al bekend was, of is het een gok?

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Eh eigenlijk een gok, ben de start post aan het editen en dat gedeelte was nog uit Factions...

 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Zijn die farmbuilds nog wel 'actueel'? Misschien is het handiger om die uit de SP te halen en gewoon in een bericht te plaatsen, mits ze nog nodig zijn.

Netjes trouwens Stronkie, maar zou je "Oh en niet te vergeten, nog een NL guild website: Fairly Harmless [FH]." kunnen verwijderen en http://www.fairlyharmless.com als "Fairly Harmless [FH]" bij de "Guild Wars Guilds" kunnen plaatsen (onder "Guild Wars - Handige Links")?

Alvast bedankt!

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
SP updated

Anoniem: 99820

Klasse Stronkie 8)

Maar ff over Nightfall: ik zou het echt zwaar bout vinden als het al in september uitkomt .....ik hoorde eerst met kerst en dat vond ik al veel te vroeg haalt voor mij een beetje de "magie" weg van een nieuw deel dat uitkomt en vind het wel erg commercieel overkomen.
Maar moet nu echt naar het strand laters :P

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Van de emotes kan je de command /bonusitems ook geven. Dit is als je pre-order wapens hebt gedelete en je wil ze weer terug. Hetzelfde afaik als /preorder.

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Bigbadkip
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
eigenlijk zou bij het stukje over de proffesions, ook de assasin en ritualist moeten komen, die komen nu hemaal niet eens voor. Als iedereen te lui is wil ik het ook wel doen :Y)

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
lol doe maar dan quote ik je wel... Nee zover was ik nog niet gekomen. Ik zoek nl al alle info voor de twee nieuwe professions

maarja

PS we krijgen naar waarschijnelijkheid twee nieuwe slots erbij als je de account samenvoegt. En anders 4

 • ninjamonkey
 • Registratie: Juli 2006
 • Laatst online: 31-08-2019
Guild wars lijkt me wel een leuk spel, maar is er ook een mogelijkheid om het spel te proberen (trial iets) voor bijvoorbeeld een paar dagen om te kijken of het spel me bevalt?

Deleted code is debugged code.


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
nee op dit moment nog niet , er zou sprake zijn van een paar beta keys op fileplanet , maar daar heb ik al een tijdje niets van gehoord

 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Goed werk Stronkie! Het kan dan wel grotendeels copy/paste zijn, zoals je zegt, maar dan nog is het goed om te zien dat er iemand is die de taak op zich neemt. Pluim!

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Stronkie schreef op dinsdag 25 juli 2006 @ 12:48:
lol doe maar dan quote ik je wel... Nee zover was ik nog niet gekomen. Ik zoek nl al alle info voor de twee nieuwe professions

maarja

PS we krijgen naar waarschijnelijkheid twee nieuwe slots erbij als je de account samenvoegt. En anders 4
Koel, dan heb ik straks op mijn main account 8 slots :9

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
begin gemaakt met de 4 professions die nog miste

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Kan iemand mij de 4 profession plaatjes die ik mis een link van sturen, Alles wat ik vind is te groot.

ben effe layout kwijt. Hoe krijg ik van die laatste twee professions de layout zoals de rest van die plaatjes. Kan een mod dat effe doen

[Voor 42% gewijzigd door Stronkie op 25-07-2006 14:15]


Anoniem: 181308

ff vraagje weet nie of die al eerder is gesteld maar weet iemand een leuke build voor een e/mo ?

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Anoniem: 181308 schreef op dinsdag 25 juli 2006 @ 16:23:
ff vraagje weet nie of die al eerder is gesteld maar weet iemand een leuke build voor een e/mo ?
Je zou leuk tegen undead kunnen nuken middels Judge's insight :)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Anoniem: 181308 schreef op dinsdag 25 juli 2006 @ 16:23:
ff vraagje weet nie of die al eerder is gesteld maar weet iemand een leuke build voor een e/mo ?
Je zult waarschijnlijk iets uitgebreider moeten zijn in je verzoek.

Zoek je:
 • Farmbuild
 • PvP-build (RA/TA)
 • PvP-build (HA)
 • PvP-build (GvG)
 • PvE-build (Prophecies)
 • PvE-build (Factions)
 • PvE-build (Regio "X" in Cantha/Tyria)
Voor GW zijn er namelijk behoorlijk wat builds te verzinnen en het is even de vraag voor welke doeleinden je deze gebruikt.

Wat betreft trial-keys, alleen tijdens beta weekenden zijn er dit soort keys weggegeven en mogelijk gebeurd dit ook weer komend weekend. Dan is er nl. de eerste beta van het 3e Chapter van GW, Nightfall. De kans is dus aanwezig dat er via huidige spelers of de wat grotere game-sites (gamespot, etc...) keys vrijgegeven worden. Dus houdt het dit weekend in de gaten (ook dit forum, ik denk wel dat iemand het zal melden als het via huidige spelers mogelijk is om vrienden een key te geven voor het weekend).

-- == Alta Alatis Patent == --


Anoniem: 181308

CoRrRan schreef op dinsdag 25 juli 2006 @ 16:55:
[...]
Je zult waarschijnlijk iets uitgebreider moeten zijn in je verzoek.

Zoek je:
 • Farmbuild
 • PvP-build (RA/TA)
 • PvP-build (HA)
 • PvP-build (GvG)
 • PvE-build (Prophecies)
 • PvE-build (Factions)
 • PvE-build (Regio "X" in Cantha/Tyria)
Voor GW zijn er namelijk behoorlijk wat builds te verzinnen en het is even de vraag voor welke doeleinden je deze gebruikt.

Wat betreft trial-keys, alleen tijdens beta weekenden zijn er dit soort keys weggegeven en mogelijk gebeurd dit ook weer komend weekend. Dan is er nl. de eerste beta van het 3e Chapter van GW, Nightfall. De kans is dus aanwezig dat er via huidige spelers of de wat grotere game-sites (gamespot, etc...) keys vrijgegeven worden. Dus houdt het dit weekend in de gaten (ook dit forum, ik denk wel dat iemand het zal melden als het via huidige spelers mogelijk is om vrienden een key te geven voor het weekend).
Ik zoek een PvE build voor de elite mission in deep, heb dus alleen factions

 • ixl85
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 03-04 23:12
hardy harrr harrrr...
Yes, i am still alive..
Beetje afwezig de laatste tijd, heb niet meer gespeeld sinds de drakenmaskers :)

 • Mr_Groovy
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 02-12-2021

Mr_Groovy

Designlapp


Assassin[Factions]

De Mesmer is een meester in illusie en bedrog. Mesmers worden vaak ingezet om vijandige casters snel uit te schakelen. Daartoe heeft de mesmer verschillende mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is om via Domination er voor te zorgen dat spreuken terugkaatsen of worden onderbroken. Een andere mogelijkheid is om via Inspiration er voor te zorgen dat de vijand geen energie meer heeft om te gebruiken. Deze energie die je hebt opgezogen kan je vaak zelf weer gebruiken als mesmer. Een andere mogelijkheid is om illusies te creeeren, waardoor de vijand denkt dat hij bv langzamer loopt of denkt dat z'n levensenergie langzaam minder wordt. De Mesmer heeft als primary attribute Fast Casting, waarmee spreuken sneller dan normaal kunnen worden uitgesproken. Dit heeft weinig voordelen voor de mesmerskills zelf aangezien die al een vrije korte casting-tijd hebben. Maar andere professions, waaronder voornamelijk de Elementalist spreuken hebben er veel baat bij. Elementalist spreuken hebben namelijk de langste castingtijden van alle professions.

[afbeelding]

[afbeelding]
Ritualist [Factions]

De necromancer is de meester van de zwarte magie en beroept zich graag op geesten van overledenen. De necromancer vervloekt graag anderen via Curses of gebruikt de dode lichamen van vriend en vijand om ondode volgelingen (minions) op te roepen die hij onder z'n controle heeft. De necromancer gaat vaak zo ver dat hij z'n eigen bloed opoffert om schade toe te dienen aan anderen, maar ook om vrienden te genezen. De primary attribute van de Necromancer is soulreaping, wat er voor zorgt dat de necromancer energie krijgt van elke persoon die in zijn buurt overlijdt.


Ehm de assassin is geen mesmer, en de Ritualist is geen Necromancer ;)

Macbook Pro 15" Late 2013, iPhone 7+ 128gb, iPad Pro, Canon M3, Tamron 18-200, Canon 22 @2.0, Canon 11 -22, Nintendo Switch


 • Jacman
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 23:26

Jacman

Kida!

Guild Wars Nightfall PVP Preview Event

On the weekend of July 28th to July 30th, players will be able to experience a special sneak preview of the newly announced Guild Wars Nightfall campaign through our Guild Wars Nightfall PVP Preview Event!

During this time, both Guild Wars Prophecies and Guild Wars Factions owners will be able to:
 • Create new PVP characters using the upcoming Dervish and Paragon professions.
 • Test out both classes' exciting new skills in both beta-exclusive preview arenas and current battle arenas.
 • Compete against other players in special PvP tasks to gain items that will be exchangeable for a variety of rewards throughout the weekend event.
To make testing of the new professions even simpler, secondary profession changers will be available throughout the duration of the event. These special characters will allow existing players to change their pvp character's secondary profession without having to re-create them if they so choose.

Come and join us for the festivities, and get a chance to test out the exciting new professions and skills during this special weekend event!

Paragon Attributes

Leadership (PRIMARY ATTRIBUTE)
You gain 1 Energy for each ally affected by one of your Shouts or Chants (maximum 1 Energy for every 3 ranks).

Spear Mastery
Spear Mastery increases the damage you do with spears and your chance to inflict a critical hit when using a spear. Many skills, especially spear attack skills, become more effective with higher Spear Mastery.

Command

No inherent effect. Many Paragon skills, especially those that protect your allies or increase your tactical position on the battlefield, become more effective with higher Command.

Motivation
No inherent effect. Many Paragon skills, especially those related to Energy management or that inspire your allies, become more effective with higher Motivation.


Dervish Attributes

Mysticism (PRIMARY ATTRIBUTE)
Whenever an Enchantment ends, you gain 3 Health for each rank of Mysticism and 1 Energy for every 2 ranks of Mysticism.

Scythe Mastery
Scythe Mastery increases the damage you do with scythes and your chance to inflict a critical hit when using a scythe. Many skills, especially scythe attack skills, become more effective with higher Scythe Mastery.

Wind Prayers
No inherent effect. Many Dervish Spells, especially those dealing with movement or cold damage, become more effective with higher Wind Prayers.

Earth Prayers
No inherent effect. Many Dervish Spells, especially those dealing with defense or Earth damage, become more effective with higher Earth Prayers.

bron:http://www.guildwars.com/events/ingame/gwn-pvppreview.php

psn-id: Jacman


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Interessante attributes. Ik had het niet verwacht dat ze nog een interessante variant zouden kunnen verzinnen, maar zowel de Paragon als de Dervish vind ik wel aantrekkelijk.

Paragon lijkt een beetje op een soort van Mo/W of W/Mo, maar dan in plaats van op het defensieve meer gericht op het offensieve. De Paragon kan zo te zien beter met shouts om gaan, dat zal het werk van de warrior er een stukje gemakkelijker op maken.

Dervish lijk een beetje op een soort van W/E of E/W, een close combat strijder met wat elemental skills. Kon je als ele maar beter uit de buurt van het gevecht blijven en de tanks hun werk laten doen, met een Dervish lijkt het als of je je wel in het strijdgewoel kunt begeven.

Nou ja, dat is tenminste wat ik vermoed als ik zo de attributes lees. Ik ben zeer benieuwd naar het aankomende PvP weekend :9

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Belangrijkste informatie in dat guilwars.com-nieuwtje:
 1. Nieuwe arena's (hopelijk nu ook voor HA/GvG???)
 2. Secondary Profession Changer (PvP-characters) voor beta-weekend, maar waarschijnlijk dus ook ooit geimplementeerd in het spel zelf (hopelijk eerder dan Nightfall-release). Hopelijk zo'n NPC straks in de GH! (Helemaal handig voor je PvE en PvP characters.)
 3. Een 5e melee-wapen geintroduceerd (Scythe). [speculatie]Met misschien een grotere range dan "adjacent"?[/speculatie]

-- == Alta Alatis Patent == --


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
CoRrRan schreef op woensdag 26 juli 2006 @ 11:48:
• Een 5e melee-wapen geintroduceerd (Scythe). [speculatie]Met misschien een grotere range dan "adjacent"?[/speculatie][/list]
Klinkt leuk als dat zo zou zijn, maar dan zou een Longsword ook een grotere range moeten hebben dan bijvoorbeeld een Axe of een Short sword.

En er waren ook al Axes die "Scythe" heette :)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Jacman
 • Registratie: April 2003
 • Laatst online: 23:26

Jacman

Kida!

Wat ik me ook afvraag is of en voor wie de Factions professies speelbaar zijn.

Ik kan me best voorstellen dat dit PVP weekend alleen de basis professies + de 2 nieuwe ondersteund.

psn-id: Jacman


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Jacman schreef op woensdag 26 juli 2006 @ 12:30:
Wat ik me ook afvraag is of en voor wie de Factions professies speelbaar zijn.

Ik kan me best voorstellen dat dit PVP weekend alleen de basis professies + de 2 nieuwe ondersteund.
Ik heb in observation mode weleens een guild gezien waarin een paar assassins in no time de meeste tegenstanders wisten om te leggen en ik kan me zo voorstellen dat ritualists ook wel hun mannetje staan in PvP, dus wat dat betreft ...

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Ikkuh84
 • Registratie: September 2001
 • Laatst online: 18:49
Ik speel nu een tijdje ( ongeveer 2 weken ofoz ) het eerste deel en ben een Necro\Mesmer ... maar nu vraag ik me elke keer af wat voor wapen zo'n personage moet hebben? Een wand of een zwaard enz enz ??

Ben trouwens level 8

Nog een vraag .. hoe kun je in godsnaam 8 goeie spells kiezen, want ze zijn allemaal redelijk tot zeer goed. Echt lastig dan om en 8 uit te kiezen B)

[Voor 35% gewijzigd door Ikkuh84 op 27-07-2006 19:03]

Acer Aspire 8930G | Intel Core 2 Duo T4600 | 4GB DDR3 | GeForce 9600M GT |


 • Plekuz
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 25-02 10:53

Plekuz

available in strong mint

Timocos schreef op donderdag 27 juli 2006 @ 18:37:
Ik speel nu een tijdje ( ongeveer 2 weken ofoz ) het eerste deel en ben een Necro\Mesmer ... maar nu vraag ik me elke keer af wat voor wapen zo'n personage moet hebben? Een wand of een zwaard enz enz ??
In jouw geval een wand (voor de damage) met een offhand (voor de energy) of een staff (die is voor twee handen). Het soort staff of wand hangt af van wat voor N/Me je speelt. Een death soort als je minion master speelt, een curses soort als je spitefull spirit speelt. Kortom een staff of wand van het soort waar je de meeste attribute punten in stopt. Elk wapen heeft immers een minimale requirement waar je aan moet voldoen.
Nog een vraag .. hoe kun je in godsnaam 8 goeie spells kiezen, want ze zijn allemaal redelijk tot zeer goed. Echt lastig dan om en 8 uit te kiezen B)
Voor diverse soorten N/Me (MM of SS bijvoorbeeld) zijn redelijke vaste builds te vinden die prima werken. Het gaat er niet om dat 1 skill goed is, want dat zijn ze allemaal. Het gaat er juist om dat de verschillende skills goed op elkaar aansluiten.

"There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die."


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Owkee , ben nu de nieuwste update aan het downloaden 2 kb /s . En ga maar eens nightfall bekijken

Anoniem: 99820

hier ook idd zit op 25 kb/s bij het opstarte al aardig wat mb/s en daarna bij inlog: 10.8 mb en nu bij inladen town weer 6.5 mb aardig bezig dus (8> maarrr beter teveel dan teweinig :P

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Ja,

nieuwe interface
nieuwe homeland (geen nieuwe professions nog)
Grafisch stuk beter afgewerkt
Option zien er beter uit
Je kunt nu EAX gewoon selecteren :)
Verders. Alle eilanden zijn aangepakt. (guild hall ook ) is heel anders./

Alleen jammer dat er nog geen nieuwe professions zijn

Werkelijk overal waar je komt moet je opnieuw downloaden. Het spel stottert ook niet meer zo veel.

Morgenochtend 7.01 Am kun je de professions kiezen, irri is nu dat je alle maar ook alle gebieden opnieuw moet cachen

[Voor 29% gewijzigd door Stronkie op 28-07-2006 01:20]


Anoniem: 18165

Stronkie schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 00:58:
Werkelijk overal waar je komt moet je opnieuw downloaden. Het spel stottert ook niet meer zo veel.
Je kunt een snelkoppeling maken naar gw.exe met -image erachter (Gw.exe -image). Het spel zelf start dan niet op, maar kijkt of er updates zijn en haalt deze binnen. Ook alle gebieden waar je nog niet geweest bent, of waar updates voor zijn haalt ie voor je op. Dus geen lange wachttijden meer als je ergens komt waar je nog niet geweest bent, best handig.

 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
lol word dus 450 mb downloaden

Nou ja ik ga pitten morgenochtend de nieuwe professions proberen

Anoniem: 99820

Stronkie schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 00:58:
Het spel stottert ook niet meer zo veel.
....heb nog wel aardige lag (normaal zelden tot nooit) was ff niet zo fijn in UW als 55 monk net een fractie van een seconde lag als ik me skills gebruikte tegen 10+ smite's |:(
maar ga nu lekker out zal morgen wel weer beter zijn .

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Updates van gisteren:
Update - Thursday July 27

* Updated the list of available PVP character templates to include the templates designed by the Esoteric Warriors guild.
* Added key bindings for the following game functions: Drop Item, Follow, Suppress Action, Zoom In, and Zoom Out.
* Modified cinematics so that minions no longer decay and mission time no longer elapses while cinematics are playing.
* Updated the Trade dialog to reduce the likelihood of a common scam. The Trade dialog now displays a message whenever the trade offer is modified.
* Added a secondary profession changer to the Great Temple of Balthazar.
* Added a Championship Trophy to the Great Temple of Balthazar.
* Moved the positions of the Xunlai Agents in the Great Temple of Balthazar.
* Updated the appearance of the Guild roster. Invitations are now issued from within the invitee and guest lists, and the number of online and total members is displayed for each guild rank.
* Updated the appearance of the Options dialog. Option settings are now divided into tabbed categories.
* Updated the art used for Health bars.
* Added a new effect that desaturates screen colors when your character is dead.

SKILL UPDATES

* Arcane Mimicry: added a restriction so that it cannot be used on Elite Dervish Form skills.
* Consume Soul: updated to match its description. The caster must target and touch a Spirit.

TEMPORARY SKILL BALANCE CHANGES

The following skill balance changes will be in effect only during the Nightfall PvP preview event:

* Balthazar's Aura: reduced duration to 8 seconds.
* Divine Boon: increased recharge time to 10 seconds.
* Zealot's Fire: increased recharge time to 45 seconds.
* Increased earshot range to the radius of the Danger Zone (the inner white circle on the mini-map radar).
Anoniem: 18165 schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 01:25:
[...]
Je kunt een snelkoppeling maken naar gw.exe met -image erachter (Gw.exe -image). Het spel zelf start dan niet op, maar kijkt of er updates zijn en haalt deze binnen. Ook alle gebieden waar je nog niet geweest bent, of waar updates voor zijn haalt ie voor je op. Dus geen lange wachttijden meer als je ergens komt waar je nog niet geweest bent, best handig.
Da's een handige tip trouwens, ga ik maar eens toepassen.

[Voor 14% gewijzigd door Vrijdag op 28-07-2006 08:33]

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • maartend
 • Registratie: Augustus 2002
 • Laatst online: 22:48
Anoniem: 18165 schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 01:25:
[...]
Je kunt een snelkoppeling maken naar gw.exe met -image erachter (Gw.exe -image). Het spel zelf start dan niet op, maar kijkt of er updates zijn en haalt deze binnen. Ook alle gebieden waar je nog niet geweest bent, of waar updates voor zijn haalt ie voor je op. Dus geen lange wachttijden meer als je ergens komt waar je nog niet geweest bent, best handig.
Lachen, ruim 34- duizend files te downloaden.

 • Twinwhistle
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 19-05 14:07
Quote: Game updates 2006/07/27

"Modified cinematics so that minions no longer decay and mission time no longer elapses while cinematics are playing."

Dit kan ik zeer waarderen met mijn MM, nu kan eenieder gewoon de cinematics bekijken zonder dat er met 'Skip Movie' wordt gespammed ivm minions.

 • gsteen
 • Registratie: November 2004
 • Laatst online: 13-01-2020
Twinwhistle schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 08:49:
Dit kan ik zeer waarderen met mijn MM, nu kan eenieder gewoon de cinematics bekijken zonder dat er met 'Skip Movie' wordt gespammed ivm minions.
'k Ben ook blij dat dit veranderd is. 'k Vind het niet erg als mensen de cinematic willen zien, maar het was als minion master niet leuk als je je minion army, waar je zo hard aan werkt om die overeind te houden, dood zag vallen.

"In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is."


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
Mwa

Ik heb ze net gespeeld , totaal geen skills, idd een paar die ik al eerder gezien heb, en de mannelijke versies van de professions Nou sorry hoor, op de gay parade zou die niet mistaan

Anoniem: 99820

Stronkie schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 11:57:
en de mannelijke versies van de professions Nou sorry hoor, op de gay parade zou die niet mistaan
rofl

Anoniem: 155461

Eindelijk terug van vakantie! Nou maar hopen dat mn pc het uit houd in de hitte hierm, in de hitte op vakantie hielden nogal wat apparaten ermee op (wat wil je, als zelf de thermometers het niet meer aankunnen....)

--

Maareh, ff on-topic, ik ga nu een Communing-Rt beginnen, is voor mij nog nieuw, maar nou wil ik een goed wapen kopen. Om iets te kopen heb je gold nodig, dus ik denk: ff me oude setje daggers verpatsen. Destijds gekocht voor iets van 75K, maar iedereen die bood kwam nooit boven de 7,5 K uit, terwijl ik toch wel wat meer had verwacht. Ligt het aan mijn gebrek aan kennis over de prijsontwikkelingen, of kies ik telkens de verkeerde mensen uit om iets aan te proberen te verkopen?

Ff voor de weet,tis een: Silencing Zodiac Daggers of Dagger Mastery; gold, max dmg, req 8, dmg +15%(ench), Dazed +33%, Dagger MAstery +1 (20%)


En nou moet ik eten gaan halen, iedereen is hier een beetje hlaf dood (krijg je van 's nachts doorrijden). Hopelijk kan iemand me iets wijzer maken (al gaat dat lastig, ik ben al zo onwijs wijs)

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Probeer ik net een Dervish, moet ik eerst al die skills unlocken :{ Lekker handig, als ze die skills nou gewoon vrijgeven :{

[Voor 30% gewijzigd door Vrijdag op 28-07-2006 18:03]

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Anoniem: 99820

TroonStaal schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 18:00:
Probeer ik net een Dervish, moet ik eerst al die skills unlocken :{ Lekker handig, als ze die skills nou gewoon vrijgeven :{
Idd maar je kan geloof ik wel een "template"gebruiken wat ik zelf een beetje suf vindt maar ja was vorige keer ook d8 ik .

Anoniem: 99820

Anoniem: 155461 schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 17:37:

Maareh, ff on-topic, ik ga nu een Communing-Rt beginnen, is voor mij nog nieuw, maar nou wil ik een goed wapen kopen. Om iets te kopen heb je gold nodig, dus ik denk: ff me oude setje daggers verpatsen. Destijds gekocht voor iets van 75K, maar iedereen die bood kwam nooit boven de 7,5 K uit, terwijl ik toch wel wat meer had verwacht. Ligt het aan mijn gebrek aan kennis over de prijsontwikkelingen, of kies ik telkens de verkeerde mensen uit om iets aan te proberen te verkopen?

Ff voor de weet,tis een: Silencing Zodiac Daggers of Dagger Mastery; gold, max dmg, req 8, dmg +15%(ench), Dazed +33%, Dagger MAstery +1 (20%)


En nou moet ik eten gaan halen, iedereen is hier een beetje hlaf dood (krijg je van 's nachts doorrijden). Hopelijk kan iemand me iets wijzer maken (al gaat dat lastig, ik ben al zo onwijs wijs)
Voor me Rt gebruik ik collector wapens die steeds wat beter worden verder in het spel (dat weet je naturlijk al want je bent al onwijs wijs ;) ) maar al vrij snel vind je een staff met 20% recharge en 20% cast voor communing alleen niet max.damage maar dat is niet zo boeiend als Rt vind ik.Heb zelf nog ff gekeken voor een goede green maar ik kan personelijk geen betere vinden omdat deze zowel met cast/recharge 20 is en aangezien me skillbar 6 commu. skills + 1 res bevat lijk deze mij het best.(die health heb ik natuurlijk zelf toegevoegd (8> )

http://img46.imageshack.us/img46/1180/commudx6.jpg

En helaas je Zodiac daggers zijn aardig in prijs verlaagt (alle Zodiac spulle) er word alleen nog maar grof geld neergelegd voor 15^50 :'(

 • Psychoray
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 16-04 10:35
Ik zit te twijfelen of ik GW moet kopen, het lijkt me wel een ontzettend leuk spel, maar het is een MMORPG. En ik heb iets tegen MMORPG's... wat nou als ik het spel wil spelen maar de server is down? Bijvoorbeeld omdat het spel niet meer populair genoeg na een paar jaar... (Ik speel nog graag altijd oude games zoals C&C Tiberian Dawn en Red Alert 1) Dan heb ik niks meer aan die CD's en zal ik het nooit meer kunnen spelen (Zoals bij Earth & Beyond gebeurde een paar maand nadat ik het begon te spelen.) :(

Is er niet een server app te downloaden zodat je thuis je eigen server kan draaien? (Legaal of illegaal boeit me niet zo veel.)

Anoniem: 155461

als je enige bezwaar is dat het spel mss later niet meer gespeeld kan worden, dan moet je niet aarzelen, maar gewoon gaan genieten van de tijd die je er nu mee kunt spelen. De servers zijn nooit down, en aangezien GW verkoopt als een trein, zitten er nog een paar vervolgen aan te komen, dus laten we zeggen dat je de komende 5 jaar je geen zorgen hoeft te maken. En al gaan de servers down, dan heb je iig een hele leuke tijd achter de rug. En om nou te gaan zeuren over het geld dat je er dan kwijt aan bent... ik heb hier genoeg spellen op de plank staan die ik noit meer speel en sommigen ook nooit meer zal spelen, waarvan GW mede-oorzaak is, maar ook vanwege de tegnologische ontwikkelingen. Vind tegenwoordig nog maar eens een PC waar die echt oude Floppy's in passen... Mochten de servers over jaren niet meer overeind blijven, dan zal er mss wel een mogelijkheid komen het gratis te spelen, dus op je eigen servers, aangezien ze dan toch geen winst meer kunnen maken ermee. Maar om daar nu al over na te gaan denken, gaat me te ver. Alles heeft een einde, ook GW, maar als dat einde er eenmaal is zal ik terugdenken aan die prachtige GW jaren, of mss heb ik ondertussen alweer een andere verslaving (klinkt me nu een beetje als godslastering in de oren, een andere verslaving naast GW...).

Maar over dat thuisdraaien, zelfs al zou het lukken, dan heb je er nog niets aan tenzij je heel erg veel vrienden op je server uitnodigd. Stel je eens voor dat heel GW leeg is, geen mens te bekennen om een quest of missie mee te doen...

Niet denken, maar kopen (wel eerst Prophecies,ofwel Chapter 1, ofwel gewoon GuildWars)!

 • DR161
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 28-04 23:28

DR161

is sarcasminist

Anoniem: 18165 schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 01:25:
[...]
Je kunt een snelkoppeling maken naar gw.exe met -image erachter (Gw.exe -image). Het spel zelf start dan niet op, maar kijkt of er updates zijn en haalt deze binnen. Ook alle gebieden waar je nog niet geweest bent, of waar updates voor zijn haalt ie voor je op. Dus geen lange wachttijden meer als je ergens komt waar je nog niet geweest bent, best handig.
bedankt voor de tip he
wisten julie al dat je de material kluis weer moet kopen(50 gold)of is dat oud nieuws :9
woensdag avond terug van vakantie en er nu al weer 14 uur GW opzitten 8)7

[Voor 8% gewijzigd door DR161 op 29-07-2006 08:03]

pssst geld kopen?


 • Psychoray
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 16-04 10:35
Anoniem: 155461 schreef op zaterdag 29 juli 2006 @ 01:03:
als je enige bezwaar is dat het spel mss later niet meer gespeeld kan worden, dan moet je niet aarzelen, maar gewoon gaan genieten van de tijd die je er nu mee kunt spelen. De servers zijn nooit down, en aangezien GW verkoopt als een trein, zitten er nog een paar vervolgen aan te komen, dus laten we zeggen dat je de komende 5 jaar je geen zorgen hoeft te maken. En al gaan de servers down, dan heb je iig een hele leuke tijd achter de rug. En om nou te gaan zeuren over het geld dat je er dan kwijt aan bent... ik heb hier genoeg spellen op de plank staan die ik noit meer speel en sommigen ook nooit meer zal spelen, waarvan GW mede-oorzaak is, maar ook vanwege de tegnologische ontwikkelingen. Vind tegenwoordig nog maar eens een PC waar die echt oude Floppy's in passen... Mochten de servers over jaren niet meer overeind blijven, dan zal er mss wel een mogelijkheid komen het gratis te spelen, dus op je eigen servers, aangezien ze dan toch geen winst meer kunnen maken ermee. Maar om daar nu al over na te gaan denken, gaat me te ver. Alles heeft een einde, ook GW, maar als dat einde er eenmaal is zal ik terugdenken aan die prachtige GW jaren, of mss heb ik ondertussen alweer een andere verslaving (klinkt me nu een beetje als godslastering in de oren, een andere verslaving naast GW...).

Maar over dat thuisdraaien, zelfs al zou het lukken, dan heb je er nog niets aan tenzij je heel erg veel vrienden op je server uitnodigd. Stel je eens voor dat heel GW leeg is, geen mens te bekennen om een quest of missie mee te doen...

Niet denken, maar kopen (wel eerst Prophecies,ofwel Chapter 1, ofwel gewoon GuildWars)!
Geld gaat het me niet om, maar gewoon om het feit dat, als ik het over 10 jaar nog weer eens wil spelen dat dat dan niet meer kan... maja, je hebt gelijk. M'n broertje heeft 2 accounts en daar maak ik wel even een character op, als het me bevalt koop ik ook wel GW. :)

Anoniem: 155461

Dan de tip daar niet te lang mee te w88, aangezien je anders op je broers account een ver ontwikkeld character hebt, maar wel opnieuw moet beginnen als je je eigen account krijgt. Dan is al je eerdere moeite voor niets geweest.

 • Anoniem: 162077
 • Registratie: December 2005
 • Niet online
Hebben hier meer mensen last van muis-lag sinds de laatste update ?
Ik muis normaal maar het spel reageerd later, heel irritant!
Ik gebruik een Logitech G5 laser ding. (nieuwste setpoint erop na constateren dit probleem, geen effect)

En wat zag ik in de TS, kunnen we dadelijk in NF een soort van personal henchies maken die altijd bij je blijven?! Dat zou zo tof zijn, vooral dat je de skills kunt aanpassen :D

*cannot w8 till NightFall ;)

_EDIT: Heb het opgelost, moet mn dual-screen setup op Performance ipv. compatibility zetten ;)

[Voor 18% gewijzigd door Anoniem: 162077 op 30-07-2006 21:29]


Anoniem: 139259

Stronkie schreef op vrijdag 28 juli 2006 @ 11:57:
Mwa

Ik heb ze net gespeeld , totaal geen skills, idd een paar die ik al eerder gezien heb, en de mannelijke versies van de professions Nou sorry hoor, op de gay parade zou die niet mistaan
dat is over het algemeen wel met mannelijke characters is guildwars. Daarom zie je vaak ook meer vrouwelijk characters rond lopen als mannelijk, of ligt dat nou aan mij ???

 • DR161
 • Registratie: November 2005
 • Laatst online: 28-04 23:28

DR161

is sarcasminist

ik kan ook al niet wachten(ga alvast sparen voor collectors edition)
ik heb al gw special en gw factions

pssst geld kopen?


 • Psychoray
 • Registratie: Mei 2004
 • Laatst online: 16-04 10:35
Anoniem: 155461 schreef op zaterdag 29 juli 2006 @ 11:58:
Dan de tip daar niet te lang mee te w88, aangezien je anders op je broers account een ver ontwikkeld character hebt, maar wel opnieuw moet beginnen als je je eigen account krijgt. Dan is al je eerdere moeite voor niets geweest.
I know, thanks. :)

Anoniem: 155461

Anoniem: 139259 schreef op zaterdag 29 juli 2006 @ 15:49:
[...]


dat is over het algemeen wel met mannelijke characters is guildwars. Daarom zie je vaak ook meer vrouwelijk characters rond lopen als mannelijk, of ligt dat nou aan mij ???
Ik kijk gewoon meestal eerst of ik een mooie vrouwelijke char kan maken, en anders word het maar een mannelijke. Als je dan toch al die uren die je speelt tegen een kont aan moet kijken, laat het dan een lekkere kont zijn!

 • KneoK
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 21:35

KneoK

Not in a million lightyears

Woet, woepie en woeihoei !!!

Gisteravond eindelijk de Ring of Fire bonus gedaan en nu eindelijk de Protector titel binnen ! Ook meteen lekker wat aan mijn titels voor kistjes en gouden id's kunnen sleutelen want het heeft wat pogingen gekost. Kon geen enkele groep vinden die de bonus aandurfde of ze krabbelden halverwege de missie ineens terug. Toen maar met 3 guildies en 4 henches gedaan en toen was het zo gebeurt.
Nu maar eens richting de eerste Canthan missie wandelen om daar maar eens een begin aan de tweede Protector titel te maken :P

Speel overigens altijd met een vrouwelijk karakter. Om precies de reden die Viper_Smallwood aangeeft. Ik ga niet een paar honderd uur naar een mannenbips zitten staren.

Anoniem: 155461

lol, die ring of fire bonus was bij ons van: he, zullen we ook ff de bonus doen? Is goed! Ik heb eigenlijk nooit echt lang over een bonus gedaan, in de zin van vaak proberen. Wel wat probleempjes gehad met het vinden van een party, maar als monk waren die zeker niet onoverkomelijk. Maar iig grats met je title.

Heb wel vandaag eindelijk mn 10000 Kurzick faction binnen, dus eindelijk die ene quest afgerond en doorgegaan. Eternal Grove geprobeerd met henchies, maar de eerste poging was het beste. Toen kwam ik met henchies zo vewr dat ik nog maar 5 afflicted hoefde te verslaan. Helaas waren die bosses te sterk en zag ik de monks te laat... Over die andere pogingen gaan we het niet hebben, de gene met de meeste kanss liep nog het dramatischte af van allemaal. Morgen weer een dag...

 • powerguy
 • Registratie: Maart 2005
 • Laatst online: 18:38
je kan nu ook in europa extra character slots kopen :)in america zijn ze 9,99 dus ze hebben wel een beetje rekening gehouden met de koers ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 155461

ik houd het wel gewoon bij mijn 6 slots. Aangezien ik toch niet zo vaak op iets anders speel dan mn 2 a 3 vaste characters, heeft het weinig nut. k heb ook geen zin om alle professions te hebben, heeft geen enkel nut...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • KneoK
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 21:35

KneoK

Not in a million lightyears

Voor die prijs ga ik geen extra slots kopen. Als ze nou een Euro of 4 max waren dan had ik er twee bijgekocht, maar zoals het nu gaat, gaat het ook prima. Mijn PvE Ele/Me is wat uitrusting en skills zo goed als gelijk aan mijn PvP Ele/Me dus heb eigenlijk nog een slot over.
Voor de rest speel ik het meeste met mijn eerste twee chars. Ik heb Factions al een tijdje, heb twee chars, een Ele level 19 en een Ranger lvl 11.
De Ranger vond ik heel leuk, maar betrap me erop toch steeds weer mijn oude chars te pakken. Vanwege de titel die nu eindelijk binnen is, en omdat ik ze gewoon helemaal naar mijn stijl heb gecustomized.
De Cantha Ele zou in nood ook nog kunnen worden ingewisseld waardoor ik twee slots deels vrij heb. Zonde om dan dat geld daarvoor uit te geven.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 139259

powerguy schreef op zaterdag 29 juli 2006 @ 23:40:
je kan nu ook in europa extra character slots kopen :)

[afbeelding]

in america zijn ze 9,99 dus ze hebben wel een beetje rekening gehouden met de koers ;)
wel jammer wat ik ervan begrijp dat je alleen met creditcard kan betalen en dat ze niet zoiets als paypal optie erbij hebben gedaan (dat kan namelijk ook met een gewone bankrekening, zover ik weet )

 • Anoniem: 168502
 • Registratie: Februari 2006
 • Niet online
Hallo ik heb een vraag:

ik heb GW gespeeld, maar heb toen een fout gemaakt ik heb tevaak naar de americaanse server gewisselt en nu zit ik daar vast, weet iemamdn hoe ik dit kan verhelpen ?

Gr

 • Balachmar
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 04-05 17:01

Balachmar

The truth is out there

Anoniem: 168502 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 14:01:
Hallo ik heb een vraag:

ik heb GW gespeeld, maar heb toen een fout gemaakt ik heb tevaak naar de americaanse server gewisselt en nu zit ik daar vast, weet iemamdn hoe ik dit kan verhelpen ?

Gr
Hier niemand :)
Maar ik zou eens een mailtje sturen naar support bij anet. Dat kun je doen via de guildwars website. Misschien dat zij je verder kunnen helpen.

File Widget: File informatie op je homescreen (scan mijn avatar) Systeempje; Ballaida of Avalon in GuildWars


 • Zephyer
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 17-05 23:20
Middag :)

Iemand een idee of je ook een slot-uitbreiding kan doen middels een aankoop via een winkel :?
(lees: Dynabyte, Dixons of andere softwareboeren.. )

BF V Stats | BF1 Stats


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Daar weet ik nog niets vanaf. Staat dat niet ergens op de site?

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


Anoniem: 161723

Heeft de CE van Factions alleen een andere dans of zijn er nog meer extra emotes? En de minipet is dat altijd een draakje?
En zijn de extra's t.o.v. de standaard editie die 20 Euro extra waard?

Ben trouwens mijn 1 year aniversary pet verloren, hoe kan ik die terugkrijgen?

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Anoniem: 161723 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 14:50:
Heeft de CE van Factions alleen een andere dans of zijn er nog meer extra emotes? En de minipet is dat altijd een draakje?
En zijn de extra's t.o.v. de standaard editie die 20 Euro extra waard?

Ben trouwens mijn 1 year aniversary pet verloren, hoe kan ik die terugkrijgen?
De Assassin en de Ritualist hebben de Spirits, verder zijn er geen extra emotes. Je kan wel de CE Prophecies en CE Factions met elkaar combineren door eerst /dance en dan /dancenew in te typen. Dan krijg je een Rit of Sin die mét glow én Spirits dansen.

Kuunavang krijgt iedereen die een CE Factions heeft, voor de rest moet je even op wiki kijken.

Of je de CE wil hebben is persoonlijk. Er zit niets bij wat je écht nodig hebt maar het is voor mij (en velen met mij) vooral voor de heb :)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • CoRrRan
 • Registratie: Juli 2000
 • Laatst online: 03-02 15:47

CoRrRan

Don't Panic!!!

Anoniem: 161723 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 14:50:
[...]
Ben trouwens mijn 1 year aniversary pet verloren, hoe kan ik die terugkrijgen?
Niet, net zoals elk ander item in je storage (behalve de pre-order items) kun je dit niet terugkrijgen als je het eenmaal kwijt bent geraakt.

Je zult een 'nieuwe' moeten kopen.

-- == Alta Alatis Patent == --


Anoniem: 155461

Anoniem: 168502 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 14:01:
Hallo ik heb een vraag:

ik heb GW gespeeld, maar heb toen een fout gemaakt ik heb tevaak naar de americaanse server gewisselt en nu zit ik daar vast, weet iemamdn hoe ik dit kan verhelpen ?

Gr
Dit zou niet meer mogelijk moeten zijn. Destijds kon je 5 keer wisselen, en ik maakte de zelfde fout als jij. Toen een mailtje naar de support gestuurd, en uiteindelijk teruggezet, met uitleg dat dat vaak gebeurde en dat ze het aantal keer dat je kon wisselen terugzetten naar 4. Ofwel, vanaf europa naar de vs, weer terug naar europa, en nog een keer. Ik weet niet of ze dit wel echt hebben verzet, maar toch, voor mij maakt het niet uit, ik kan niet meer wisselen.

Het beste is idd een mailtje naar de support, zoals Balachmar al zei.

En ja, ook ik heb mijn CE voor de heb. Kuunie is verkocht, en om nou te zeggen dat ik speel om wat te dansen met wat geesten... Hij staat gewoon wel leuk op mn plank, die ik ingeruimd heb voor GW. Baal er nog steeds van dat ik niet de CE van Prophecies heb, of iig de spullen, maar dat kan nu niet meer, als ik mn account zo wil houden. Dan maar de CE van Nightfall en volgende delen...

Anoniem: 151289

Anoniem: 155461 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 16:21:
Baal er nog steeds van dat ik niet de CE van Prophecies heb, of iig de spullen, maar dat kan nu niet meer, als ik mn account zo wil houden. Dan maar de CE van Nightfall en volgende delen...
Heb de CE van Prophecies nog niet zo lang geleden bij bol.com besteld. En je account wordt er toch niet slechter van als je die key erbij zet?

Anoniem: 151289

Anoniem: 155461 schreef op zaterdag 29 juli 2006 @ 17:01:
[...]


Ik kijk gewoon meestal eerst of ik een mooie vrouwelijke char kan maken, en anders word het maar een mannelijke. Als je dan toch al die uren die je speelt tegen een kont aan moet kijken, laat het dan een lekkere kont zijn!
Inderdaad, het is altijd weer een uitdaging een zo mooi mogelijk vrouwtje te maken. ;)
Ik heb dus ook alleen maar vrouwelijke char's....

Anoniem: 155461

Anoniem: 151289 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 18:42:
[...]


Heb de CE van Prophecies nog niet zo lang geleden bij bol.com besteld. En je account wordt er toch niet slechter van als je die key erbij zet?
Ik dacht dat je 2 delen van Prophecies niet met elkaar kon combineren?

 • DJrDJ666
 • Registratie: April 2002
 • Laatst online: 14:22
Nieuw Nieuws :

Upcoming Weekend with an Elite Theme 31 July 2006
This coming weekend offers special bonuses for players who enjoy missions, roleplaying, and unique items. Factions players will be granted access to all Canthan elite missions the entire weekend via an NPC in Kaineng Center. In addition, there will be double rare loot drops within Canthan Elite Missions during the weekend! This exciting weekend will begin on Friday, August 4, at 12:01 a.m. PDT (07:01 GMT) and will end Sunday, August 6, at 11:59 p.m. (that's Monday, August 7 at 06:59 GMT). We hope to see you there!

woei dat word weer overuren maken dit weekend :)

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:38

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Hmm, nog meer events. Laten ze eerst eens met een auctionhouse etc komen of echt nieuwe content. Ik ben nu alweer uitgekeken op Factions. Wat een teleurstelling na Prophecies moet ik zeggen. Behalve de nieuwe skills voor PvP kan ik er niet echt warm van worden. Het verhaal is een lachertje en wat betreft "things to do" vind ik een stuk minder terug dan in prophecies.

Frontpagemoderatie Forum


Anoniem: 155461

Bor de Wollef schreef op maandag 31 juli 2006 @ 20:57:
Hmm, nog meer events. Laten ze eerst eens met een auctionhouse etc komen of echt nieuwe content. Ik ben nu alweer uitgekeken op Factions. Wat een teleurstelling na Prophecies moet ik zeggen. Behalve de nieuwe skills voor PvP kan ik er niet echt warm van worden. Het verhaal is een lachertje en wat betreft "things to do" vind ik een stuk minder terug dan in prophecies.
Veel te veel events ja. De ene nog niet achter de rug of hoppa, de volgende! ZO gaan de prijzen die toch al dalen nog meer dalen. Slecht voor de economie etc. En je spullen worden een stuk minder zeldzaam. Als je nu een kijkt naar het verschil in hoe er met greens om werd gegaan de eerste week na de SF update en de laatste weken. Toen was het: "Ohhhhhhh, een green! *huppelt op en neer* " Nu is het: "Goh wat een ***ding, een normale drop is nog meer waard bij de merchant dan die 35 gold die ze nu opleveren. Proberen te verkopen doe ik neit hoor, niemand wil hem!"

En dat terwijl het idd steeds lastiger word iets te verkopen. Met geluk staat je berichtje in de goede gebieden een halve seconde in beeld, vaak kan je je eigen bericht niet eens lezen. Nou probeerde ik iets te verkopen, een near perfect voor de verandering. NA 2 uur roepen wilde ik voor de zoveelste keer van Kaineng naar Droks gaan, maar toch even blijven hangen in LA. En ja hoor, snel mn eerste bod binnen. He was dat ik hem gewoon kwijt wilde en er maar 30K voor vroeg, zodat ik me nieuwe armor (15K Canthan voor mn monk, kep ineens 3 sets armor, kost eigenlijk teveel storage) kon kopen, anders had het nog veel langer geduurd.

En zoals al vaak zegt is ook bij mij Faction in vergelijking met Prophecies waardeloos. eerst dag ik: goh, ik ben er nog lang niet. eind van die middag: Goh, die Shiro is wel erg makelijk te verslaan zeg. HEt enige wat me nog op kon fleuren zouden wat guildmates zijn die online konden zijn, maar helaas, zoals zo vaak de enige (dat heb je in de vakantie...). En je had het ove "Things to do"? welke dan? jij vind ze tegenvallen, ik heb er nog geen eens een geprobeerd. The Deep en zo zouden een soort nieuwe UW en FOW moeten worden, maar ik heb me er nog niet toe kunnen zetten.

Kan je zeggen: Als je Factions nix vind, ga je toch lekker verder met Prophecies. Maar om een of andere reden wil ik toch wel iets met Factions doen, anders voelt het verder zo nutteloos het te hebben. Mss moeten we maar een ideenlijst gaan maken en naar Anet sturen, als het ware wat GW-spelend Nederlandssprekend volk van de lage landen graag zou willen zien. Maar iets origineels bedenken wordt best lastig, als het ook nog eens uitdagend moet zijn...

Blijven duimen voor een verbetering aan Nightfall qua gameplay, na ruim 1000 uur 'ga daarheen-kill die en die-draag dat item mee terug' worden we dat ook wel een beetje zat. Aan ons de uitdaging wat nieuws te verzinnen! (voor mensen die echt niets beters te doen hebben de volgende opdracht: Probeer eens naar droks te runnen met slechts 1 skill in je bar. Onwaarsachijnlijk, niet onmogelijk :P

--

en wat verhaallijn betreft, ga je eigen verhaallijn verzinnen. Heb ik ook al eens gedaan, ben momenteel halverwege mn 2e (hoewel, hoe kan ik halverwege zeggen als ik nog niet klaar ben en dus niet weet hoe lan die word...) Opzich komen er wel leuke reacties binnen, behalve dan van iemand die mn engels gaat verbeteren... 8)7

[Voor 5% gewijzigd door Anoniem: 155461 op 31-07-2006 22:40]


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Anoniem: 155461 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 16:21:
[...]
Baal er nog steeds van dat ik niet de CE van Prophecies heb, of iig de spullen, maar dat kan nu niet meer, als ik mn account zo wil houden. Dan maar de CE van Nightfall en volgende delen...
http://img.photobucket.com/albums/v347/TroonStaal/DSCN0602a.jpg

8)

En dan zijn er nog vier guides en een promobox van Factions :9

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Balachmar
 • Registratie: Mei 2002
 • Laatst online: 04-05 17:01

Balachmar

The truth is out there

Goh, nu voel ik me al een stuk minder verslaafd :)

File Widget: File informatie op je homescreen (scan mijn avatar) Systeempje; Ballaida of Avalon in GuildWars


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
En dan te bedenken dat ik niet eens echt zo erg goed ben :+

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:38

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

TroonStaal schreef op dinsdag 01 augustus 2006 @ 09:45:
En dan te bedenken dat ik niet eens echt zo erg goed ben :+
Misschien een vreemde vraag maar wat doe je uberhaubt met zo veel exemplaren :?

Frontpagemoderatie Forum


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Bor de Wollef schreef op dinsdag 01 augustus 2006 @ 10:57:
[...]


Misschien een vreemde vraag maar wat doe je uberhaubt met zo veel exemplaren :?
Elk exemplaar had weer iets extra's en die wilde ik allemaal hebben. Bovendien vind ik het handig om meerdere accounts te hebben. De linker helft is van mij, de rechterhelft van mijn vriendin :)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 22:38

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

TroonStaal schreef op dinsdag 01 augustus 2006 @ 11:06:
[...]
De linker helft is van mij, de rechterhelft van mijn vriendin :)
Ah kijk, dat veranderd de zaak alweer :)

Frontpagemoderatie Forum


 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Bor de Wollef schreef op dinsdag 01 augustus 2006 @ 11:08:
[...]


Ah kijk, dat veranderd de zaak alweer :)
Ik ben wel maf maar niet gek ;)

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
maar dan nog.. Dan zul je nog wel een key van factions over hebben lol hint hint

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Helaas, alles is al in gebruik :P

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Stronkie
 • Registratie: Januari 2004
 • Laatst online: 08-05 18:42

Stronkie

Where wind is Trouble

Topicstarter
tja ik zie op ebay al van de aanbieders staan. Ik wil nl nog een key kopen maar ja ik vertrouw die ebay aanbieders niet zo. Je koopt de key voor 18 euro en dan betaal je en dan sturen ze je de key op per ebay. Maarja hoe weet ik of die key niet gejat is of wat. Tevens weet ik ook geen andere manier om nog aan een GW te komen. Ik heb zelf

GW Prophecies CE
GW Factions Normaal
GW Factions CE

Ik moet zeggen die CE van factions is een flinke doos. Had hem alleen maar gekocht vanwege de special emotes. Maar had dus gehoopt dat die op een aparte key zouden zijn zodats bij het eerste deel. Nee nu werd alles gewoon aan 1 key gekoppeld.. Balen

Anoniem: 155461

met mijn schamele loontje van €4,50 per uur gaat alles kopen van GW niet, tenzij ik dagenlang zou werken, ook 's middags, maar dat gaat niet, GW-verplichtingen etc. En over 2 jaar moet er ook een rijbewijs bij komen...
TroonStaal schreef op dinsdag 01 augustus 2006 @ 09:45:
En dan te bedenken dat ik niet eens echt zo erg goed ben :+
de bescheidenheid zelve 8)7

zo dacht ik eerst ook over mezelf, maar als je af en toe andere spelers ziet klungelen, dan krijg je toch wel bedenkingen bij je 'niet-zo-goed-zijn '

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Anoniem: 155461 schreef op dinsdag 01 augustus 2006 @ 12:54:
met mijn schamele loontje van €4,50 per uur gaat alles kopen van GW niet, tenzij ik dagenlang zou werken, ook 's middags, maar dat gaat niet, GW-verplichtingen etc. En over 2 jaar moet er ook een rijbewijs bij komen...


[...]


de bescheidenheid zelve 8)7

zo dacht ik eerst ook over mezelf, maar als je af en toe andere spelers ziet klungelen, dan krijg je toch wel bedenkingen bij je 'niet-zo-goed-zijn '
Ik heb een full-time baan, weliswaar niet heel erg goed betaald en ook niet echt passend bij mijn opleiding maar voorlopig komt er wat binnen. Daarbij woon ik samen en mijn vriendin werkt ook gewoon fulltime. Dat scheelt behoorlijk :)

Nuja, niet zo goed zijn, In PvE kan ik me wel goed redden. Ben geen superfarmer of speciale Necro maar kan me met mijn chars prima redden, voral mijn healermonk gaat altijd wel goed.
In PvP echter ben ik altijd de klos, tenzij ik in lowlvl arena's ga staan met Droks ofzo :+

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • Arunia
 • Registratie: Februari 2003
 • Laatst online: 22:28
Die van mij ziet er een stuk kleiner uit.
Dat is dus 2x Prophecies CE, 2x Factions CE, 2x Pre-order Factions (Prophecies heb ik geen zin in om daar de pre-order voor te gaan halen) en dan nog de 2 guidebooks.
En ook voor mij geldt dat de helft van mijn vriendin (verloofde) is.
Ik koop de CE vanwege de ingame extra's. Daarbij vond ik dus van Prophecies de Divine Aura nog het leukste tot nu toe.

Afgelopen tijd niet echt gespeeld. Mijn vriendin heeft even ingelogd om te kijken naar de nieuwe characters, maar snel wat anders gaan doen. Deze week aan het inpakken om te verhuizen en daarna 2 weken vakantie. Dan hopen dat ik vlak na de vakantie de internet verbinding geregeld krijg waardoor we vrij snel weer kunnen gaan internetten. Na de vakantie maar eens kijken of we de extra characterslots kunnen gaan kopen.

[Voor 5% gewijzigd door Arunia op 01-08-2006 16:14]


Anoniem: 155461

lol, ik vergeet de hele tijd dat velen nog steeds PvP als hoofddoel hebben. Ik kan me dus ook wel aardig redden met mn PvE monk. Healen is het moeilijkste niet, altijd hetzelfde. Alleen weten welke skills je moet equipen voor sommige builds. Als 55 monk voor troll farming ben ik ook wel lekker bezig, heb ondertussen al iets van 1.5 miljoen xp dr mee binnengehaald, en heel wat gold.
Verder heb ik niet zo veel "goede" chars, mn lvl 20 warrior staat achteraan in de ijskast, evenals mn PvP Mesmer voor de Shiverpeaksarena. Wel van plan een ele of necro te gaan maken, zoals je het hoorde te doen in het begin. Dus geen gold van andere chars, alles zelf verdienen, en de verhaallijn volgen. wie weet of ik daar nog wat uitdaging in vind... Begin me weer te vervelen. Moet trouwens ook nogsteeds 425 dwarven ales erdoorheen werken...

Anoniem: 151289

Anoniem: 155461 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 19:07:
[...]


Ik dacht dat je 2 delen van Prophecies niet met elkaar kon combineren?
Ja hoor, je krijgt alleen niet meer slots...
Heb het zelf ook gedaan, ben begonnen met een gewoon Prophecies account. Dat heb ik uitgebreid met Factions en later heb ik de CE van Prophecies en de CE van Factions ook nog ge-add op dat account.
Heb dus maar 6 slots maar kan wel alle leuke dingen van beide CE's.
En ik bestel nu nog 2 extra slots voor dat account. :)

Anoniem: 99820

event > weer een event haalt voor mij een beetje de "magie" eraf en denk dat de mensen die net veel geld hebben betaald (of aardig wat uurtjes zijn bezig geweest) voor een green vd eind baas niet blij zullen zijn ...

faction> ik vind het zeker wel ok en ben druk bezig om nu aan de kurzick alles te halen en te exploren maar het kan niet tippen aan Prohpecies qua diepgang etc .

nightfall> veeeeeeeeeelllllllllll te snel een deel 3 echt een beetje jammer komt voor mij erg commercieel over en hoop maar dat ze veel nieuwe spelers kunnen aantrekken ivm leegstand in div towns.
Weet iemand hoe het zit met het gerucht dat de makers van Prohpecies niet hebben meegewerkt aan Factions maar dat Nighfall wel weer door hun is gemaakt en daardoor de verwachtingen hooggespannen zijn ?

Anoniem: 99820

Anoniem: 151289 schreef op maandag 31 juli 2006 @ 18:49:
[...]


Inderdaad, het is altijd weer een uitdaging een zo mooi mogelijk vrouwtje te maken. ;)
Ik heb dus ook alleen maar vrouwelijke char's....
........mmmm ik begin nu aanmezelf te twijfelen ben ik echt zo ziek in me hoofd : Ik speel altijd met een man en probeer die dus zo lelijk beangstigend mogelijk te maken :|

 • KneoK
 • Registratie: December 2001
 • Laatst online: 21:35

KneoK

Not in a million lightyears

Hmmm, eerst werd er aardig gediscussieerd over de toegang tot de Elites. Veel vonden dat er buiten Faction ook andere manieren zouden moeten komen om toegang te krijgen, zodat het voor meer mensen toegankelijk zou worden.
Volgens mij heeft Anet gezegd bezig te zijn met die andere manieren uit te denken en implementeren.
Misschien is dit gewoon even een previewtje op wat gaat komen, of misschien wel een verkapte betatest om te zien hoe de Elites zich houden met een stormvloed aan mensen, de extra drops om veel publiek te trekken ?

Ik vind het in ieder geval heel cool dat ik dit weekend ook eens een kijkje kan nemen. Zit in een beginnend guild die nog geen Faction heeft, en taxi's vragen ben ik nog niet eens aan toe. Misschien komen we er wel achter waar we voor moeten strijden met ons guild :)

Anoniem: 99820

Ik heb eigenlijk alleen moeite met die extra drops . Denk dat het namelijk voor veel mensen wel cool is om zich aan een elite missie te wagen maar dan wel met de normale drop rate vind ik .

Anoniem: 155461

ligt eraan hoe vaak er eerst iets goeds dropde. Als de kans al heel klein was, maakt het eigenlijk niet zo uit. 2 keer bijna nix is nog steeds bijna niks. Maakt mij eigenlijk ook niet zo uit, speel nooit elites en geld vind ik nou niet direct het belangrijkste. Ik farm voor de lol of omdat ik iets wil kopen, maar om nou te zeggen dat ik zo veel gold heb. 'normaal' zal het toch echt onder de 10 K blijven. Maar als ze dit soort events doen, doe het dan idd veel later, we hebben de laatste pas net achter de rug!

 • Anoniem: 49090
 • Registratie: Februari 2002
 • Niet online
Nieuwe interface update

leuk weer een bug erbij bij het activeren van een skill heb ik ong 2 sec vetraging.

Meer mensen hier last van?

Anoniem: 151289

Anoniem: 49090 schreef op woensdag 02 augustus 2006 @ 00:04:
Nieuwe interface update

leuk weer een bug erbij bij het activeren van een skill heb ik ong 2 sec vetraging.

Meer mensen hier last van?
Had ik ook een dag, het is nu weer goed.....was lastig met farmen.

Heb trouwens wel een ander probleempje sinds die updates afgelopen week.
Mn geluid, als ik in een gevecht zit (pve) heb ik last van hoge knetterende geluiden.
Kan het niet wegkrijgen in het options menu. Meer mensen die hier last van hebben?

 • Vrijdag
 • Registratie: Januari 2005
 • Laatst online: 23:27
Anoniem: 155461 schreef op dinsdag 01 augustus 2006 @ 22:44:
ligt eraan hoe vaak er eerst iets goeds dropde. Als de kans al heel klein was, maakt het eigenlijk niet zo uit. 2 keer bijna nix is nog steeds bijna niks. Maakt mij eigenlijk ook niet zo uit, speel nooit elites en geld vind ik nou niet direct het belangrijkste. Ik farm voor de lol of omdat ik iets wil kopen, maar om nou te zeggen dat ik zo veel gold heb. 'normaal' zal het toch echt onder de 10 K blijven. Maar als ze dit soort events doen, doe het dan idd veel later, we hebben de laatste pas net achter de rug!
Farmen ging voor mij het snelst en makkelijkst door in het begine veel Charr te farmen. Hides, iron ingots en wood, en dat verkopen aan de trader. Of parchment maken en dat verkopen, gaat ook wel rap.Zit nu in totaal, over al mijn accounts, rond de 300k. Da's voor mij wel genoeg, FoW armor zie ik niet echt zo zitten. Misschien ooit nog eens. Voorlopig vind ik max 1.5k armor wel genoeg :)

Gisteren trouwens een extra slot gekocht, gaat prima!

[Voor 12% gewijzigd door Vrijdag op 02-08-2006 09:18]

Alleen een kwaliteitspost begint met: "Let wel", "In mijn optiek", of "Je vergeet dat...". Jíj bent die kwaliteitsposter!


 • toets23
 • Registratie: December 2002
 • Laatst online: 15:34
Ja inderdaad... ook mega last van knetterend geluid.
Nightfall komt voor mijn idee ook veel te snel, ben nog niet eens echt begonnen met Factions. Maar ach, deze uitbreiding komt zeker in mijn collectie 8) .
Laten we hopen dat het levellen in PvE hetzelfde gaat als Prophecies en niet zo snel als Factions.

Zero to hero, just like that!

Pagina: 1 2 3 ... 11 Laatste

Dit topic is gesloten.Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Bij het bezoeken van het forum plaatst Tweakers alleen functionele en analytische cookies voor optimalisatie en analyse om de website-ervaring te verbeteren. Op het forum worden geen trackingcookies geplaatst. Voor het bekijken van video's en grafieken van derden vragen we je toestemming, we gebruiken daarvoor externe tooling die mogelijk cookies kunnen plaatsen.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Forum cookie-instellingen

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee