Ik zal het je anders vertellen....Microsoft wil maar wat graag dat TestKing ermee stopt, maar dat schijnt juridisch nogal ingewikkeld te zijn. Testking is namelijk niet zo legaal als wij allemaal denken.quote:
Bron : George Pulikkathara, MCP Program Manager
Voor de mensen die twijfelen over bovenstaande info : Check alleen maar ff de WHOIS van testking.com --> https://www.transip.nl/c/...main=testking&tld=com
Het bedrijf Testking is dus niet zo 'legaal' als we allemaal denken. En overigens als je even doorklikt (op de AboutUs link die je bij de WHOIS pagina vindt) zie je dat Testking in Pakistan zit, namelijk op dit adres :
Hno 52 Kayani Road
Mianwali, Punjab 38090 PAKISTAN
En onderaan die AboutUS pagina zie je dan weer deze info : WARNING:CertGuard strongly believes that this site provides stolen, copyrighted, materials that can put your certifications at risk. For more information please visit my Personal Page ~ CertGuard 10:05, 4 December 2007 (PST)
TheVMaster wijzigde dit bericht 29-04-2008 14:21 (4%)
