ik heb iets heel vreemds hier:
wij hebben sinds een paar maanden een gedeelde adsl-verbinding met een e-tech router. Zitten met z'n 8en in een werkgroup en werkt allemaal prima.
Alleen zie ik een map recycled bij een andere gebruiker in het netwerk, en guess what: mijn verwijderde bestanden staan hierin!!! Redelijk bizar...
Hoe komt dit en nog belangrijker: hoe los ik dit op?
wij hebben sinds een paar maanden een gedeelde adsl-verbinding met een e-tech router. Zitten met z'n 8en in een werkgroup en werkt allemaal prima.
Alleen zie ik een map recycled bij een andere gebruiker in het netwerk, en guess what: mijn verwijderde bestanden staan hierin!!! Redelijk bizar...
Hoe komt dit en nog belangrijker: hoe los ik dit op?