Ik heb Windows XP Pro op mijn PC staan. Het is een upgrade. Ik heb eerst windows 98 erop gezet (op partitie D) en daarna WinXP (op partitie C), een nieuwe installatie. Daarna heb ik de win98 folder gedelete. Maar als ik nu de PC opstart moet ik nog steeds kiezen tussen Win XP of Win98.
Nou mijn vraag:
Is er een mogelijkheid om de 2de keuze (win98) te deleten bij het opstarten? Dus dat de PC automatisch kiest voor WinXP (zodat je niet 25 sec hoeft te wachten of op enter moet drukken...)
Nou mijn vraag:
Is er een mogelijkheid om de 2de keuze (win98) te deleten bij het opstarten? Dus dat de PC automatisch kiest voor WinXP (zodat je niet 25 sec hoeft te wachten of op enter moet drukken...)