Ik gebruik serv u
ik heb alle users ge-delete maar er logt nog steeds allerlei volk in....
en ook, als iemand is ingelogd, en ik klik "kill user" dan gebeurt er niks
en zorgen dat niemand mijn bestanden delete, moet ik dan aanvinken read acces only???
ik heb alle users ge-delete maar er logt nog steeds allerlei volk in....
en ook, als iemand is ingelogd, en ik klik "kill user" dan gebeurt er niks
en zorgen dat niemand mijn bestanden delete, moet ik dan aanvinken read acces only???