Bij het verplaatsen van een appointment in calendar krijgt de gebruiker normaal een window warning message met de vraag "would you like to send an update to the attendees regarding changes to the meeting ?" Dit wordt niet meer gevraagd met als gevolg dat de attendees niet op de hoogte zijn van de wijziging en dus manueel moeten ingelicht worden.
Wie kan me helpen hiermee?
Wie kan me helpen hiermee?