Acties:
 • +1Henk 'm!


Het Tweakers The Crew 2 topic

Gezien de game bijna uitkomt, er een beta gaande is en hij nog geen topic had, bij deze een plek om over de game te kunnen praten.

De closed beta (key nodig) loopt nog tot 4 juni! Nog geen toegang, vraag het nog snel hier aan: http://www.thecrewgame.com/beta

The Crew 2 komt uit op donderdag 28-6-2018. Heb je de Gold Edition bestelt, dan kun je vanaf maandag 25-6-2018 aan de slag.
Spelinformatie

Welkom in motornation, een gigantisch, gevarieerd, actievol en prachtig land gebouwd voor motorsporten: de volledige USA. Gebouwd voor alle motorsportvoertuigen waaronder talloze auto's, motoren, boten, en vliegtuigen. Van kust tot kust, verzamelen vier motorsport families zich. Sluit je bij ze aan in intense wedstrijden en test je vaardigheden!

Er zijn 4 motor families beschikbaar:

FREESTYLE
De Motorsport Spirit gaat niet alleen over het gaan van punt A naar punt B en de waaghalzen van de Freestyle-familie begrijpen dit al te goed. Beheersing van een voertuig is een kunst op zich en vereist onbevreesde, aangescherpte vaardigheden om unieke trucs en stunts uit te voeren. Tijdens shows op de meest iconische locaties in de VS gaan de Freestyle specialisten met hun motoren tot het uiterste en proberen ze zichzelf te overtreffen. Het gaat niet alleen om scoren, maar ook om het omver blazen van het publiek!

STREET RACING
De stad is hun koninkrijk, het asfalt hun bondgenoot: de straatracers vormen het kloppend hart van elke stad in Motornation. Deze racefans racen in stijl, met extreem aangepaste bolides, maar dat doen ze niet alleen om op te scheppen... Er komt heel wat bij kijken om ze te snel af te zijn, want ze kennen de buurt op hun duimpje. Ze snijden overal af, racen al hun hele leven op de daken en verspreiden hun kennis niet. Maar als je wat streetcred opbouwt en laat zien dat je ballen, passie en doorzettingsvermogen hebt, nemen ze je vast op in hun familie, zodat je de top kunt bereiken.

PRO RACING
Niets is aan het toeval overgelaten als het gaat om de Pro Racing Family. De bestuurders zijn allemaal professionals en hun voertuigen zijn zorgvuldig voorbereid op snelle aanvallen. Controle en beheersing van de koers zijn bepalend om te slagen, elke seconde telt in deze bedrieglijk agressieve tijd aanvallen, of het nu op ijzige wegen, doordrenkte binnenstadswegen, oceaangolven of door een mistige hemel is. Vertrouw niet op het uiterlijk: het beheersen van de perfecte lijn is geen fluitje van een cent. Het berekenen van elke hoek, curve en acceleratie in een fractie van een seconde is wat de pro's van de amateurs scheidt.

OFF-ROAD
Modder, zand of stof, niets houdt de waaghalzen van de Off-Road familie tegen. Ze kennen geen grenzen, vooral niet de grenzen die bepaald worden door wegen en kaarten. Ze staan ​​altijd klaar om tot het uiterste te gaan voor hun passie en hun eigen pad in kaart te brengen. Met aangepaste voertuigen bereiken ze het onmogelijke, ze zorgen er altijd voor dat ze kunnen vertrouwen op hun voertuigen. De hele wereld is hun speeltuin; Motornation is net zo mooi als gevaarlijk en ze kennen alle geheimen van de wildste omgevingen.

Deze motorfamilies hebben hun eigen races/events, hun eigen collectibles en hun eigen fotomomenten.

Dus hoe werkt de game nu eigenlijk? Je start als zelfgekozen avatar en moet je langzaamaan opvechten naar sterkere tegenstanders en grotere events. Dit kun je alleen doen of in een crew (een groepje van 4 racers die samen de races doen en objectives behalen (als je bv minimaal derde moet worden en je word zelf vierde maar iemand anders is eerste, dan haal jij hem ook). Met races en events haal je nieuwe auto's binnen, maar ook upgrades voor je huidige auto en andere loot (ook nieuwe items om je auto er anders uit te laten zien). Deze races bevinden zich over het gehele land van de VS en is daardoor uitermate geschikt voor een heleboel verschillende omgevingen. Van steden naar woestijnen, van bebossing naar sneeuw of zand. De VS heeft het allemaal.

De map


De voertuigen
Er is nog geen makkelijk te copypasten lijst beschikbaar, maar je kunt hier wel alle auto's bekijken.

Edities


Weten wat in welke versie zit? Kijk dan even hier

Rewards programma

Als je The Crew 1 gespeeld hebt (of nog gaat spelen voor launch) kun je 19 voertuigen vrij spelen voor The Crew 2. Heb je alleen al de game opgestart, dan krijg je de Ferrari 458. Daarnaast zijn er dus nog 18 voertuigen te verkrijgen zoals Hummer, Jeep, KTM motor, Mercedes, Nissan en meer.

Meer info en zelf kijken hoe ver je bent: https://thecrew-game.ubis...ewards-program/index.aspx (op de nederlandse pagina zie je je voortgang niet, wel op die van de US)

MediaMeer officiële video's via Youtube

PC systeemeisen


Meer info hier

The Crew 1
Wil je meer weten over de vorige game, neem dan even een kijkje in het vorige topic: [Multi] The Crew

En verder

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. Ik zal ook nog even een FAQ opnemen zodra er een paar regelmatig voorbij komen.

Martinspire - PC, PS4, X1


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Robolokotobo
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 00:42
Ik heb de beta zonet nog even een kans gegeven. Maar blijf bij de conclusie dat als je de eerste game veel gespeeld hebt, deze niet genoeg verandering brengt om voldoening te brengen. Mocht je het eerste deel nou gemist hebben, dan denk ik dat je veel plezier uit de grote spel wereld kan halen. Voor mij is het been there done that (seen that), en de toevoeging van vliegtuigen en boten doet mij niet zo veel. Maar dan moet je de game wel een tijdje spelen, om echt aan de besturing van de autos te wennen. Het stuurt erg arcade en mocht je het erg belangrijk vinden om een beetje realistische besturing te hebben, dan kan je beter uitwijken naar Forza Horizon 3 en wachten op deel 4 die dit jaar komt.

Ik ga niet weer herhalen wat ik vind van wat ze met de graphics gedaan hebben, om een nieuwe vurige discussie te voorkomen

Deel 1 was een nieuwe ervaring. Een ervaring die je nergens anders kreeg. Daarom waren veel nadelen aan de game door de vingers te zien. Teveel van die nadelen zitten ook in deel 2. En de game voelt voor mij niet als een nieuwe game. Ik ben erg teleurgesteld, want mijn verwachtingen waren erg hoog. The Crew was jaren lang mijn favoriete race game. Maar als je deel 1 dus niet of amper gespeeld hebt zou ik zeggen scoor de auto waarvan je droomt bij elkaar, zet muziek op die vet is bij het rijden, en ga cruisen over de map. Met een beetje fantasie waan je jezelf in een echte rond trip door de VS

i5 10400F GTX 1660 Super


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Donstil
 • Registratie: Maart 2006
 • Niet online
Ik had ook een Closed demo Key en heb die daarom dan ook even een kans geven.

Heb er gemixte gevoelens bij. Misschien ben ik er te oud voor hoor maar vond het erg druk, veel geschreeuw, harde muziek, enz.

Las her en der dat de game er slecht uit zag maar daar ben ik het dan weer niet mee eens. Ik had een key voor de PlayStation dus heb hem gespeeld op de Ps4Pro en daar zag de game er prima uit.

Verder vond ik eigenlijk niets fijn sturen en was het allemaal wel erg arcade.

De game stond al niet op mijn radar maar dat blijft lekker zo. Ik wacht wel even op Forza horizon 4 voor mijn Arcade Fix.

My thirsty wanted whiskey. But my hunger needed beans


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Robolokotobo
 • Registratie: December 2009
 • Laatst online: 00:42
Bij deze even een vergelijkings video. Dan kunnen mensen zelf zien wat het verschil is tussen de standaard PS4 en de PS4 Pro in The Crew 2

i5 10400F GTX 1660 Super


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • diknmuis
 • Registratie: Mei 2015
 • Laatst online: 29-03 09:51
Vind de besturing nog best meevallen(controller). Onder performance -> pro settings kun je ook tc, abs en alle zooi uitzetten. Deadzones verminderen helpt ook. Ondervind ook als je de wagen wat opwaardeert dat de handling ook verbeterd. Als je in level zult stijgen zal je blijkbaar ook alles kunnen aanpassen zoals in de laatste nfs games. De cockpit view is wel weer rampzalig.

Iets nieuws brengen in een race game lijkt ook niet altijd even makkelijk, Onrush heeft het geprobeerd maar dat lijkt ook niet goed uit te pakken. Toen de game werd aangekondigd had ik ook iets van, wtf boten en vliegtuigen, maar vind het nu eigenlijk wel een leuke afwisseling.

Het hele omg-bro-followers gedoe is ook niks voor mij (oude man :/ ). Ik ga het zeker halen op de release (pc), heel wat uurtjes in de crew gestoken en dat zal dit keer weer zo zijn. Blijft een leuke grote wereld om in rond te toeren. Heb in de beta al gewoon anderhalf uurtje zitten rond tuffen met een Harley 8)

iRacing Profiel FFXIV RAF code: ETX7G8GH


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Froggle
 • Registratie: December 2005
 • Laatst online: 25-03 20:11
Ook ik heb afgelopen dagen The Crew 2 beta gespeeld. En met plezier! Het is ook echt een game om samen te doen met vrienden. Heb eigenlijk iedere dag wel met vrienden naar allerlei punten gereden en omdat je de variate hebt in type voertuigen (dus ook vliegtuigen en boten) houd het de afwisseling er ook lekker in. Om even wat voorbeelden te geven;
- Touren met de chopper. Allemaal op de Indian of Harley. Super tof!
- Met de boot door de grand canyon. Vooral in het donker prachtig verlicht.
- Met bootje door de kanalen van Miami over de vele jumps vliegen.
- Even het e.e.a. van bovenaf bekijken is het vliegen al leuk.

Net als @diknmuis ben ik er ook achter gekomen dat je redelijk wat kan veranderen naar je eigen voorkeur (onder Performance > Pro Settings). Ik heb bijvoorbeeld de Slide Help helemaal uit gezet, waarna voor mij de besturing prima was. Wat ik wel mis is button mapping. Schakelen met de bumpers is helemaal ruk. Daarom ook maar op automaat gezet, was op zich prima werkt, maar om te touren niet mijn voorkeur heeft.

Die blije sfeer eromheen vind je tegenwoordig in elke game. De laatste vergelijkbare game die dat niet had was TDU1. Dat is inmiddels weer 10 jaar geleden. Maar ik stoor me daar op zich niet eens zo aan. Maar wel aan die verschrikkelijke voice-overs. We zullen ermee moeten leven.

Enuuhh, nog even over die backfire. _/-\o_ (klikbaar met audio!)


Nog een aanvulling voor de vergelijkingsvideo's. Verschil tussen Xbox One X en PS4 Pro.


Ik zie alleen duidelijk verschil in de weerspiegelingen, die op de X1X meer tot zijn recht komen. Volgens mij zijn qua framerate beiden consoles locked op 30fps. Als ik zie op strak die loopt op de X1X, hadden ze hier wel meer uit kunnen halen.

[Voor 12% gewijzigd door Froggle op 04-06-2018 16:40]

Desk, Network, Film / Picture, Watches, Bike & EDC Kit | XBL: Froggle | PSN: FroggleNL | Strava


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • v8power67
 • Registratie: Juli 2009
 • Laatst online: 23:17
De one x net als ps4 pro gebruikt een dynamische resolutie.


All four versions use a dynamic resolution with the maximum resolutions found being approximately 1745x981 on PS4, 1600x900 on Xbox One, approximately 2816x1584 on PS4 Pro and 3200x1800 on Xbox One X. No resolutions were found below the maximum values during gameplay with the resolution only found to drop below these values during the cutscene starting at 3:41. The lowest values found during this cutscene were approximately 1280x720 on both the PS4 and Xbox One, approximately 2360x1328 on PS4 Pro and 2560x1440 on the Xbox One X. Though the PS4 and Xbox One resolutions drop to approximately the same minimum value, the PS4 does hold a higher average resolution during this cutscene.The PS4 Pro when outputting at 2160p uses checkerboard rendering to reach its stated resolutions. When outputting at 1080p the PS4 Pro renders at a native resolution of 1920x1080 and has noticeably higher quality smoke effects than when using the 2160p output mode.

All four consoles, except the PS4 Pro when outputting at 1080p, can show additional steps along edges above what would be expected for the given resolutions. These additional steps are not formed like others along the edge with their length being noticeably shorter.


Blijkbaar dus checkerboarding voor ps4 pro. Naja heb toch maar een 1080peasant tv maar vond verschil xbox one en ps4 pro erg groot( logisch) dus dan zal met x1x nog iets mooier zijn zoals verwacht uiteraard.

[Voor 37% gewijzigd door v8power67 op 05-06-2018 17:23]

Tax the rich, feed the poor 'Til there are no rich no more!!!


 • flip_eg4
 • Registratie: Oktober 2017
 • Laatst online: 29-03 12:19

flip_eg4

PSN:Doorligplek

Hier ook the crew 2 beta gespeeld, het viel mij inderdaad op dat de besturing minder goed was dan in deel 1.

Game inhoudelijk weinig vernieuwend t.o.v. deel 1, dus ik denk dat ik deze mooi oversla.

 • DutchOwnage
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 20:55
Pvp komt wel degelijk. Helaas pas in december en dat is geen grap. Ff zoeken op The Crew 2 Year One. Komen nog meer leuke dingetjes voorbij.

[Voor 36% gewijzigd door DutchOwnage op 06-06-2018 19:48]

Net een vragenlijst ingevuld over wat ik van de beta vind. Kijk dus even in je mail/spambox om je feedback door te geven

Martinspire - PC, PS4, X1


 • Formula one
 • Registratie: Mei 2016
 • Laatst online: 20:16
DutchOwnage schreef op woensdag 6 juni 2018 @ 19:42:
Pvp komt wel degelijk. Helaas pas in december en dat is geen grap. Ff zoeken op The Crew 2 Year One. Komen nog meer leuke dingetjes voorbij.
Betekent Dat je niet met vrienden online kan rijden en na december wel ?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • diknmuis
 • Registratie: Mei 2015
 • Laatst online: 29-03 09:51
Martinspire schreef op woensdag 6 juni 2018 @ 21:25:
Net een vragenlijst ingevuld over wat ik van de beta vind. Kijk dus even in je mail/spambox om je feedback door te geven
same
@Formula one pvp net als the crew 1 waarschijnlijk, je inschrijven voor een lobby om met randoms een race te doen, dus ieder voor zich wat meestal resulteert in een crashfest

pve zal er normaal vanaf de release inzitten, dus samen rond cruisen met vrienden en/of samen racen tegen de ai/bots

iRacing Profiel FFXIV RAF code: ETX7G8GH


Acties:
 • 0Henk 'm!
Video over de post-launch content:


Ik wist niet dat die voertuigen early access waren met season pass, dacht dat het gewoon exclusief was.

Ze zeggen helaas niets over PvP

Martinspire - PC, PS4, X1


 • Psyonara
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 22:25
Ambitieus schema. I like maar voeld een beetje to good to be true.

Eerste game had ook wat vehicles exclusiviteit met season pass niet geheel verrassend.

[Voor 40% gewijzigd door Psyonara op 09-06-2018 00:34]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Nielless
 • Registratie: December 2016
 • Laatst online: 29-03 11:04

Nielless

Born at a very young age.

Besturing is al stukken beter als de eerste game, maar het heeft nog steeds niet mijn aandacht getrokken zoals Forza Horizon dat destijds wel deed. Ik houd het ook lekker bij de Forza series.

XBL: Nielless // STEAM: Nielles


 • strider1007
 • Registratie: Oktober 2008
 • Laatst online: 21:39
Nielless schreef op zondag 10 juni 2018 @ 16:29:
Besturing is al stukken beter als de eerste game, maar het heeft nog steeds niet mijn aandacht getrokken zoals Forza Horizon dat destijds wel deed. Ik houd het ook lekker bij de Forza series.
Tja, dat heb ik in de closed-beta dus niet kunnen merken. Mijn G29 op de PC werd niet eens als stuur herkend, moest met de controller spelen...

Wat dan best wel weer meeviel...

 • Formula one
 • Registratie: Mei 2016
 • Laatst online: 20:16
Open bèta van 21 tot 24 juni al te preloaden

 • mike30
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 28-03 21:25
Is dat vanaf vanavond 12 uur of echt morgen vanaf 10 uur 's ochtends?

 • Tortelli
 • Registratie: Juli 2004
 • Laatst online: 20:23

Tortelli

mixing gas and haulin ass

Game even gespeeld, zeer arcade (kunt volgens mij ook niet zo gek veel instellen?). Framelimiter op 60 fps (why??), ben ook niet bijzonder onder de indruk van de graphics overigens.

Zoals al genoemd speelt Horizon voor een meer arcade game een stuk beter imo.

Paar filmpjes gemaakt:Zat op het eind te klooien om een afsluit knop te vinden, blijkbaar kun je de game niet afsluiten ofzo? 8)7.

[Voor 30% gewijzigd door Tortelli op 21-06-2018 21:00]

22x330Wp Oost-Zuid-West, 24x360Wp Oost-West, Total 15.900Wp


 • kihon
 • Registratie: Februari 2009
 • Laatst online: 29-03 13:07

kihon

Uplay > palitojr

Tortelli schreef op donderdag 21 juni 2018 @ 20:46:
Game even gespeeld, zeer arcade (kunt volgens mij ook niet zo gek veel instellen?). Framelimiter op 60 fps (why??), ben ook niet bijzonder onder de indruk van de graphics overigens.

Zoals al genoemd speelt Horizon voor een meer arcade game een stuk beter imo.

Paar filmpjes gemaakt:
[video]
[video]

Zat op het eind te klooien om een afsluit knop te vinden, blijkbaar kun je de game niet afsluiten ofzo? 8)7.
Heb de game alweer uninstalled |:(
Zoals je zegt, veel te arcade en de loot-drops zijn gelijk je upgrades voor de vehicles. (krrijg je gelijk na een event; so difficult, much skill required)
Alsof alles z.s.m. gehaalt moet worden tegenwoordig. ;w

En inderdaad aflsuiten moest met Alt + F4
Helemaal geen diepgang meer in.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Battle.net


 • mike30
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 28-03 21:25
Heb hem ook uninstalled. Misschien dat ik niet goed kijk maar even snel een race opnieuw starten is er niet bij. In de beta niet denk ik. Op zich een grappig spelletje, mede omdat je zoveel verschillende voertuigen kan gebruiken maar ben er nog niet uit.

[Voor 30% gewijzigd door mike30 op 23-06-2018 22:59]


Acties:
 • 0Henk 'm!
mike30 schreef op zaterdag 23 juni 2018 @ 22:37:
Heb hem ook uninstalled. Misschien dat ik niet goed kijk maar even snel een race opnieuw starten is er niet bij. In de beta niet denk ik. Op zich een grappig spelletje, mede omdat je zoveel verschillende voertuigen kan gebruiken maar ben er nog niet uit.
Ik heb een prompt gezien met restart race, maar volgens mij is die wel vrij kort in beeld.

Met het aanpassen van wat assists vind ik het wel een prima game. Valt inderdaad meer in het rijtje met Need For Speed, maar rijdt alsnog lekker. Grote map, aardig wat te doen, veel voertuigen en niet het gevoel meer dat je alleen wat random checkpoints aan het volgen bent maar een echt parcours maakt het wel een prima zomergame imo. Je moet geen Assetto Corsa verwachten. Ook is het wat meer arcade dan Forza Horizon, maar ik vind het verder wel lekker rijden. Maar nogmaals: dan wel met wat assists uit/minder

Martinspire - PC, PS4, X1


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bieren89
 • Registratie: Januari 2017
 • Laatst online: 15:53
Kan je eigelijk het spel hellemaal uitspelen alleen of heb je echt een crew nodig ?

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • mike30
 • Registratie: December 2010
 • Laatst online: 28-03 21:25
Martinspire schreef op zondag 24 juni 2018 @ 00:16:
[...]

Ik heb een prompt gezien met restart race, maar volgens mij is die wel vrij kort in beeld.

Met het aanpassen van wat assists vind ik het wel een prima game. Valt inderdaad meer in het rijtje met Need For Speed, maar rijdt alsnog lekker. Grote map, aardig wat te doen, veel voertuigen en niet het gevoel meer dat je alleen wat random checkpoints aan het volgen bent maar een echt parcours maakt het wel een prima zomergame imo. Je moet geen Assetto Corsa verwachten. Ook is het wat meer arcade dan Forza Horizon, maar ik vind het verder wel lekker rijden. Maar nogmaals: dan wel met wat assists uit/minder
Speelde hem op de xdoos en heb hem weer even snel geinstalleerd om te kijken of ik uberhaupt verder kon. Gisteren had ik een stukje gespeeld en ineens zat ik in de microsoft store om hem te preorderen. Niet eens van dit was de demo maar nee hier kan je hem halen :)
Maar goed kwam er dus net achter dat als je y indrukt dan krijg je idd een prompt om de race te restarten

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Poulske
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 16:26
Even de open beta gespeeld, en ben eigenlijk wel positief verrast. Veel variatie qua voertuigen en omgevingen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jaco0182
 • Registratie: Juni 2018
 • Laatst online: 19-01 08:58
Ook de beta gespeeld, was leuk, lekkere grote map en veel verschillende races.
Wordt je beta voortgang meegenomen naar de complete game?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • NvM
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 21:20
Na een paar uur spelen: vinden jullie de grote wereld niet saai? Ik zie teveel standaardopvulling en te lege gebieden. De grootte van de wereld gaat voor mijn gevoel ten koste van de kwaliteit. Het ziet er bijna saai en kil uit, in tegenstelling tot de Forza Horizon games. Hoe denken jullie hierover?

 • MitchellHearth
 • Registratie: Oktober 2009
 • Laatst online: 23:05
Bieren89 schreef op zondag 24 juni 2018 @ 00:58:
Kan je eigelijk het spel hellemaal uitspelen alleen of heb je echt een crew nodig ?
Je kan het volgens mij wel gewoon alleen spelen. Ik vraag me dan juist af in hoeverre het spel leuk is in je eentje en of het dan niet erg saai gaat worden.

 • Bieren89
 • Registratie: Januari 2017
 • Laatst online: 15:53
MitchellHearth schreef op maandag 25 juni 2018 @ 13:44:
[...]


Je kan het volgens mij wel gewoon alleen spelen. Ik vraag me dan juist af in hoeverre het spel leuk is in je eentje en of het dan niet erg saai gaat worden.
Mja mss wel, maar nu met de beta ben ik zeker dat geen day one buy wordt wacht wel tot hem is in sale staat.

 • Mr Magic
 • Registratie: Juni 1999
 • Laatst online: 29-03 00:11
Martinspire schreef op zondag 24 juni 2018 @ 00:16:
[...]

Met het aanpassen van wat assists vind ik het wel een prima game.
Mag ik vragen hoe jij de assist-instellingen hebt staan?

 • Plainside
 • Registratie: September 2014
 • Laatst online: 14:22

Plainside

I browse when I'm at work

Alle beta content heb ik er uit kunnen rammen over een weekendje. Dat heeft mij toch wel overgehaald om het te gaan spelen. De Crew 1 heb ik toch iets te weinig gespeeld (in een sale gekocht) om daar echt wat over te kunnen zeggen.

Maar De Crew 2 heeft voor mij als eerste indruk inderdaad het "arcade" gevoel iets wat ikzelf niet erg vind. Heb nog niet mijn tijd besteed aan het aanpassen van de instellingen, maar van wat ik lees zou dat nog wel eens handig kunnen zijn. Zelf speel ik met een xBox One controller op PC wat *kuch*prima*kuch* werkt.

Tijdens het beta weekend heb ik eerst een paar uur moeten spenderen om mijn controller werkend te krijgen, maar blijkbaar was die nooit ge-update sinds de aanschaf. Je hebt dan een App op de Microsoft Store waar je je aan moet melden met een Xbox Live account... MOET aanmelden, anders update die niet. Maar hierna geen enkel probleem gevonden met de controller en het spel.

 • diknmuis
 • Registratie: Mei 2015
 • Laatst online: 29-03 09:51
Mr Magic schreef op dinsdag 26 juni 2018 @ 08:27:
[...]

Mag ik vragen hoe jij de assist-instellingen hebt staan?
Ik heb/had alles uitstaan behalve abs ongeveer op het midden, ietsje minder zelfs. Je deadzones verminderen/volledig uitzetten op je controller is ook beter, voor mij althans.

iRacing Profiel FFXIV RAF code: ETX7G8GH


Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Plainside
 • Registratie: September 2014
 • Laatst online: 14:22

Plainside

I browse when I'm at work

diknmuis schreef op dinsdag 26 juni 2018 @ 09:43:
[...]
Ik heb/had alles uitstaan behalve abs ongeveer op het midden, ietsje minder zelfs. Je deadzones verminderen/volledig uitzetten op je controller is ook beter, voor mij althans.
Slide assist geheel uitzetten verbeterd de heleboel al met controller, minder de controle kwijt tijdens drifts en alles.

Wat je hierboven noemt zal ik vanavond nog ff testen kijken of dat ook voor mij werkt.

Die 40 uplay points voor die Aston Martin Vanquish zijn het ook wel waard :+

 • dm-dutchman
 • Registratie: Juni 2017
 • Laatst online: 20:28
Zojuist de deluxe edition pre-ordered voor de PS4 voor de zelfde prijs (€59,99) als de standaard edition. Misschien een foutje op de website van Bol? Via ubisoft kost het €69,99

 • Tits
 • Registratie: Juli 2015
 • Laatst online: 28-02 08:18
Iemand hem al wat gespeeld?

 • Marcievg
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 00:33
Ja ik heb er inmiddels al wat uurtjes in zitten.

9900k, RTX 3090, 32GB DDR4, psn: marcievg


 • Edwins1984
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 06-03 15:59
Yup!
Na veel serieus racen had ik even zin in wat 'luchtigs', moet zeggen het rijd echt best lekker!
Geen idee hoe lang het leuk blijft, maar vond ondanks alle gebreken het vorige deel stiekem best vermakelijk.


*O* *O*


PSN: Edwin1984 -- Steam: edwin1984 -- Xbox live: Edwins1984 -- uPlay: edwin_1984


 • gamerboy
 • Registratie: April 2016
 • Laatst online: 29-03 08:36
Gameranx heeft zojuist een before you buy uitgebracht voor the crew 2

"It's time to kick ass and chew bubblegum... and I'm all outta gum" - Duke Nukem | Check mijn advertensies hier


 • dm-dutchman
 • Registratie: Juni 2017
 • Laatst online: 20:28
Wat een heerlijk spel, ik speel zelf nog regelmatig gran turismo sport maar het is wel heerlijk om een wat simpeler spel te spelen. ik heb nu al een kleine 5 uur gespeeld. en vermaak me nog steeds prima.

Acties:
 • +1Henk 'm!

 • Aegir81
 • Registratie: Juni 2007
 • Laatst online: 20-03 17:37
Ik heb nogal gemengde gevoelens bij dit spel. Aan de ene kant vind ik de afwisseling te land, ter zee en in de lucht best leuk, ook de moto- en rallyraces zijn heel leuk om te spelen. Aan de andere kant vind ik het spel veel te makkelijk (voorlopig), ik win gewoon race na race zonder erg mijn best te moeten doen. De AI is af en toe wel verrassend snel terug vooraan; het ene moment zijn ze niet op de minikaart te zien, en bij de volgende bocht zitten ze plots weer vlakbij, dat voelt wat oneerlijk, maar aan de andere kant: voorlopig is het geen probleem om ze voor te blijven.

Een ander mankement is dat ik heel erg veel connection errors krijg. Volgens mij ligt het aan het spel, want de PS zelf blijft wel online en ook de andere pc's en de NAS vertonen geen kuren. En hoewel de races niet echt multiplayerraces zijn, ben je blijkbaar toch constant verbonden. Ik heb ondertussen al bijna tien keer een error gezien na het beëindigen van een race; de voortgang wordt dan niet bewaard en je wordt terug naar het startscherm geknikkerd, waarop ik het spel moet herstarten en dan wel meteen weer 'online' ben blijkbaar.

Over de graphics valt ook wel het één en ander te zeggen. Het ene moment, bijv. wanneer ik met een moto door de bossen race vind ik ze best goed en sfeervol. Op andere momenten, voelt alles zeer leeg en kaal. Eén van mijn gespeelde races was een race over de snelwegen en er hing een lichte mist en het leek alsof ik door één grote zee van beton aan het rijden was, geen enkele nuance meer.

De audio tijdens het spelen is ok, de muziek is gevarieerd en valt niet bijzonder op. Binnenkort stap ik ongetwijfeld over op een eigen soundtrack via Spotify. Het niveau van de stemacteurs is wel belachelijk slecht, ik skip ondertussen alle filmpjes omdat het spel toch niet echt een verhaal lijkt te hebben.

Samenvattend: het spel is meestal leuk maar niets bijzonders. De connectiekuren zijn ook zeer irritant, ik heb hiervoor contact opgenomen met Ubisoft support. Voorlopig: 6/10.

Acties:
 • +2Henk 'm!

 • robinez
 • Registratie: Maart 2011
 • Laatst online: 27-03 22:52
ik had er niet zoveel van verwacht van deze game, ik vond de crew 1 niet al te best om eerlijk te zijn. Maar ik heb de game nu een aantal dagen gespeeld en ik vind hem echt heel tof en vooral afwisselend. De connectie errors heb ik zelf nog niet ervaren, ook met friends samen spelen werkt hier tot nu toe foutloos.

De graphics zijn vele malen beter dan de crew 1, nog steeds vind ik de stedelijke gebieden wat kaal en blokkendozerig overkomen, maar het is veel beter dan the crew 1. Zodra je de steden uit bent schieten de graphics omhoog, de verschillende gebieden in amerika zijn geweldig weergegeven wat vooral tot uiting komt in de offroad races.

Kwa gameplay vind ik dat de nieuwe manier van opzet (waarbij je races uit een menu kan kiezen en direct kan starten (of optioneel nog steeds er naar toe rijden of vliegen) een hele goede manier van snelheid in de game houden. De diversiteit is geweldig, het ene moment ben je aan het straatracen, als je daar geen zin meer in hebt dan kies je gewoon 1 van de andere disciplines die langzaamaan vrijgegeven worden, zoals met motoren, vliegtuigen, boten, drift races, etc. Er zijn heel veel verschillende disciplines en ze zijn bijna allemaal behoorlijk goed uitgewerkt.

Bijvoorbeeld details tijdens een bootrace waarmee je je boot volledig in het water kan houden wat snelheid kost maar wel ten goede komt van de handling, of als je pijltje naar beneden ingedrukt houdt dat je dan de neus van de boot omhoog gooit en zo minder diep in het water ligt en veel snelheid daarmee wint ten koste van de handling zijn van die details die gewoon erg goed werken in een race.

Gamehandling:
Ik speel zelf de gewone autoraces en bootraces met een t300rs stuur en de vliegraces en motorraces met een controller. Deze kun je gewoon naast elkaar gebruiken. De t300rs werkte in de crew 1 maar matig, dit is flink aangepakt in the crew 2, er is een apart menu voor steering wheels en hier kun je je voorkeuren in aanpassen. Opvallend is dat de default een enorme deadzone voor je stuur heeft wat het compleet onrealistisch laat voelen, maar de instelling nauwkeurig verwijderd deze deadzone en dan speelt het echt heerlijk (zowel on road als off road).

Het is overigens wel Arcade achtig kwa racing , maar dat past perfect bij deze game.

Al met al ben ik enthousiast over de game. De game zit stampvol met races, maar ook met allerlei opdrachten zoals jumps waarbij je je friends afstanden moet zien te verbreken of ander type challenges die bij de discipline horen (boten en vliegtuigen hebben andere challenges). Daarnaast zijn er foto challenges en uiteraard weer de geheime verzamel challenges die je dit keer enorm goede loot opleveren.

Dat loot verzamelen is overigens ook de manier waarop je je auto's, boten, vliegtuigen, etc. verbeterd, elke keer als je wint krijg je een aantal loot items die je vehicle verbeteren, deze zijn van verschillende klassen (kleuren).

wat mij betreft dus een enorme verbetering ten opzichte van the crew 1. Het enige punt waar ik nog wat verbetering zou willen zien op dit moment is de levendigheid in de steden, maar dat is een beetje muggeziften aangezien je daar toch geen tijd voor hebt om naar te kijken tijdens het racen.

Wat betreft de moeilijkheidsgraad, elke race is in 2 moeilijkheidsgraden die je kunt kiezen tijdens het starten van de race, de makkelijke zijn over het algemeen wel eenvoudig te winnen, de moeilijke moelijkheidsgraad vind ik bij de meeste toch bepaald niet simpel en worden misschien eenvoudiger als je eenmaal je auto flink geleveld hebt.

 • Kronos1979
 • Registratie: December 2007
 • Laatst online: 09-01 16:52
Orlando en ik (PS4) zijn op zoek naar nog een leuke toevoeging aan onze “crew”.
Het spel is veel leuker als je samen speelt en zeker met de toekomstige toevoeging van PvP.
Dus mocht je nog op zoek zijn naar een Crew stuur me even een berichtje via PSN of via Tweakers.

PSN RobinNova


 • DerOllie
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 29-03 13:26

DerOllie

PSN / GT7 = DerOllie

Zijn er nog mensen die het spelen? Aardig stil hier...

Heb gisteren The Crew 2 geinstalleerd nadat ik het cadeau kreeg bij mn Samsung 860 Evo SSD. Aardige game tot nu toe, had het al wel op mn lijstje staan voor mn PS4, maar alleen als de prijs in de uitverkoop ging. Hoeft dus nu niet meer..


Wel een vraagje voor iemand die al langer speelt; stel ik win na de race een aantal upgrades voor de SR klasse van auto's. Ik ga in het menu en kies die nieuwe upgrades voor mijn auto. Daarna zie ik in die lijst met upgrades nog wel mijn vorige upgrades staan. Ik kan die verwijderen zie ik, en heb dat bij een auto ook al gedaan, maar waar gaan ze daarna heen? Ik dacht eerst naar de brievenbus van de die klasse z'n hoofdkantoor, maar nee. Zijn ze dan weg? Ik dacht dat ze dan weer beschikbaar kwamen voor andere wagens in die klasse, maar ik zie ze er niet bij... :?

www.youtube.com/DerOllie


 • Pykow
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 28-03 22:24

Pykow

Pykow Gaming | BuG

DerOllie schreef op zondag 12 augustus 2018 @ 16:25:
Zijn er nog mensen die het spelen? Aardig stil hier...

Heb gisteren The Crew 2 geinstalleerd nadat ik het cadeau kreeg bij mn Samsung 860 Evo SSD. Aardige game tot nu toe, had het al wel op mn lijstje staan voor mn PS4, maar alleen als de prijs in de uitverkoop ging. Hoeft dus nu niet meer..


Wel een vraagje voor iemand die al langer speelt; stel ik win na de race een aantal upgrades voor de SR klasse van auto's. Ik ga in het menu en kies die nieuwe upgrades voor mijn auto. Daarna zie ik in die lijst met upgrades nog wel mijn vorige upgrades staan. Ik kan die verwijderen zie ik, en heb dat bij een auto ook al gedaan, maar waar gaan ze daarna heen? Ik dacht eerst naar de brievenbus van de die klasse z'n hoofdkantoor, maar nee. Zijn ze dan weg? Ik dacht dat ze dan weer beschikbaar kwamen voor andere wagens in die klasse, maar ik zie ze er niet bij... :?
Heb hem ook bij mijn samsung gekregen.
Alleen nog niet aan toegekomen om te spelen.

Kwam toevallig goed uit, omdat ik meer opslag nodig had.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • DonRoger
 • Registratie: Juni 2014
 • Laatst online: 14-03 22:34
Vorige week aangeschaft, ik ( als Forza Horizon fanboy ) was wel huiverig na het lezen van alle reviews. Maar het is helemaal niet zo slecht als ik had gedacht, ik kan me goed vermaken tijdens het cruisen. Tuurlijk valt er wat te zeggen over de physics en de rubberbanding (wat wel echt een minpunt is), maar het is absoluut een vermakelijk spel.

 • Pykow
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 28-03 22:24

Pykow

Pykow Gaming | BuG

Ik heb de game alweer verwijderd want ik vermaak me er gewoon echt niet mee.
Het rijden voelt nog slechter aan dan in Need For Speed.
Daarnaast zie ik nergens een optie om een sessie te eindigen of te herstarten.
Je moet perse een race eindigen ook al weet je dat je totaal geen kans meer maakt.

ik moest de game afsluiten, maar daarom heb ik maar de game volledig verwijderd.

Pykow Gaming | Twitter | Twitch | YouTube


 • nickdew
 • Registratie: September 2009
 • Laatst online: 22:37
Driiehoek kan je herstarten. Heb er nu ook 10 uur inzitten ongeveer maar heb er ook geen goed gevoel over. Moet wel zeggen dat de omgeving echt super tof gemaakt is!

 • Mavi86
 • Registratie: Juli 2010
 • Laatst online: 25-03 16:45
Ik heb het spel nu ook sinds een paar dagen en best verslavend moet ik zeggen. Als forza rijder vind ik de auto's wel echt vervelend haha. De motoren vind ik dan wel weer erg nice rijden. Daar heb ik hem ook een beetje voor gekocht :)

[Voor 11% gewijzigd door Mavi86 op 09-09-2018 11:07]

www.mariovisser.com


 • SiC123
 • Registratie: Februari 2007
 • Laatst online: 28-03 14:17
Pykow schreef op zaterdag 18 augustus 2018 @ 20:09:
Daarnaast zie ik nergens een optie om een sessie te eindigen of te herstarten.
Je moet perse een race eindigen ook al weet je dat je totaal geen kans meer maakt.
"B" op je toetsenbord voor de 3 mensen die dit nog spelen op pc maar geen controller gebruiken.
DerOllie schreef op zondag 12 augustus 2018 @ 16:25:
Zijn er nog mensen die het spelen?
[...]
Wel een vraagje voor iemand die al langer speelt; stel ik win na de race een aantal upgrades voor de SR klasse van auto's. Ik ga in het menu en kies die nieuwe upgrades voor mijn auto. Daarna zie ik in die lijst met upgrades nog wel mijn vorige upgrades staan. Ik kan die verwijderen zie ik, en heb dat bij een auto ook al gedaan, maar waar gaan ze daarna heen? Ik dacht eerst naar de brievenbus van de die klasse z'n hoofdkantoor, maar nee. Zijn ze dan weg? Ik dacht dat ze dan weer beschikbaar kwamen voor andere wagens in die klasse, maar ik zie ze er niet bij... :?
Je hebt per type voertuig iets van 7 onderdelen die je kunt upgraden. Per onderdeel heb je iets van 20 slots voor upgrades. Slots vol? Loot wordt niet opgepakt.
Upgrades die je verwijdert zijn weg voor altijd. Anders zou je met 20.000 onderdelen zitten tegen de tijd dat je de max bereikt. Dit is ook een probleem als je met vrienden wilt spelen, want de AI levelt naar de speler met hoogste level.
Jaco0182 schreef op zondag 24 juni 2018 @ 18:03:
Ook de beta gespeeld, was leuk, lekkere grote map en veel verschillende races.
Wordt je beta voortgang meegenomen naar de complete game?
De hoeveelheid verschillende races valt echt heel vies tegen als je het afzet tegen hoeveel races je moet rijden om het hoogste level aan upgrades te bereiken. De grootste variatie is de moeilijkheidsgraad. Als je net bij "hard" bent, is het weer even aanpoten. In de laatste update hebben ze "ultra" toegevoegd.

Beta voortgang wordt niet meegenomen. Blijkbaar was de beta een aparte game volgens uPlay/Ubisoft.
NvM schreef op zondag 24 juni 2018 @ 18:46:
Na een paar uur spelen: vinden jullie de grote wereld niet saai? Ik zie teveel standaardopvulling en te lege gebieden. De grootte van de wereld gaat voor mijn gevoel ten koste van de kwaliteit. Het ziet er bijna saai en kil uit, in tegenstelling tot de Forza Horizon games. Hoe denken jullie hierover?
Iets met spijker en kop. Het spel heeft zo veel potentieel, maar alle tijd lijkt gestoken te zijn in het zo groot mogelijk maken van de map. De foto-functie en de "skills" (speedtrap, slalom etc) vullen dit niet op.
Het potentieel hier zit hem voornamelijk in het zelf kunnen maken van races.

Voor mijn gevoel is dit spel gewoon nog niet af. Er zit een verhaallijn in, maar die lijkt er weer half uitgehaald te zijn. De voice-overs vertellen gedeeltes van dit verhaal, maar zonder chronologie.

Dus ja, ik speel het nog zo nu en dan. Een paar uur in de week. En zodra ik me verveel door de herhaling (grinding) of me erger aan de legio gemiste kansen stop ik weer. Spelen met anderen helpt heel erg. Alleen als je dan een groepje vindt... kun je maar met max 4 mensen in 1 crew.

 • jbbrans
 • Registratie: Augustus 2000
 • Laatst online: 23:15
Heeft iemand goede settings voor force feedback op een g29 stuurtje op de pc? Ik heb totaal geen realistisch gevoel in de ffb, soms dood, soms meesturend en dan tegendruk moeten geven om niet te ver te sturen, maar ook soms wel goed gevoel.

Ik heb hier wel een erg Test Drive Unlimited (2) gevoel bij. Eigenlijk ook dezelfde glitches in de gameplay.
Startup mag mij betreft wel wat sneller.

 • Oxigeon
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 00:46

Oxigeon

En zo is dat!

Zijn er nog mensen die deze game spelen op de ps4? Heb de game gisteravond gekocht en wou eigenlijk meteen als ik hem opstart een crew joinen. Zoals ik lees moet de game toch wel wat verbeterd zijn ten opzichte van de release. Vandaar dat ik hem voor 15€ heb meegepikt van de ps store

PSN: Oxigeon | Mijn iRacing profiel | Mijn YouTube kanaal


 • Psyonara
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 22:25
Speel op PC.

Als je 5 PvP races doet krijg je 3 (tenzij er een bonus is meer) Max Performance parts in Goud. Kun je 1x per week doen.

En gouden performance parts kunnen Sets vormen. En dan kun je nog eventueel kleine bonussen aan passen op alle kleuren performance Parts maar dat lukt alleen vanaf blauw.
Low level Gouden parts bewaren. Je kan ze scrappen voor parts.
Maar als je een set hebt krijg je een bonus. Bijvoorbeeld bijt Chemist heb je dubbel lang Turbo. e.d.
Precision wil je hebben voor Driften, en Acrobatics Planes en Air Racing Planes.
Ook voor slalom die je wilt op Powerboat en RR. Mogelijk andere diisciplines ook.

Daarnaast heb je nog Loot en Popularity Sets. Popularity gebruik je om Icon level sneller om hoog te krijgen.
Er is onlangs een nieuwe Balance patch dus hoe je vehicles wilt speccen op Performance is mogelijk het raam uit. Vaak verschilt dit per individueel voertuig. En soms moet je Controls zelf ook aan passen.

 • Marcievg
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 00:33
Oxigeon schreef op zaterdag 28 maart 2020 @ 08:14:
Zijn er nog mensen die deze game spelen op de ps4? Heb de game gisteravond gekocht en wou eigenlijk meteen als ik hem opstart een crew joinen. Zoals ik lees moet de game toch wel wat verbeterd zijn ten opzichte van de release. Vandaar dat ik hem voor 15€ heb meegepikt van de ps store
Ik speel hem ook op Ps4. Hij is zeker beter geworden sinds de release. Als je wilt mag je me toevoegen. Mijn psn is marcievg

9900k, RTX 3090, 32GB DDR4, psn: marcievg


 • Oxigeon
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 00:46

Oxigeon

En zo is dat!

Marcievg schreef op dinsdag 31 maart 2020 @ 01:08:
[...]

Ik speel hem ook op Ps4. Hij is zeker beter geworden sinds de release. Als je wilt mag je me toevoegen. Mijn psn is marcievg
Ik heb je toegevoegd. Heb pas een paar matches gespeeld maar vind de game wel leuk voor tussendoor. Heerlijk hoe snel de wedstrijden inladen als je deze pakt vanuit de map.

Soms alleen lastig te zien welke je al gehaald hebt en welke niet.

Verder vind ik het jammer dat je voor de online matches waarmee je wagens vrij speelt eigenlijk icon 100 moet zijn. Hoop eigenlijk toch dat ik die vrij snel ga aantikken haha

PSN: Oxigeon | Mijn iRacing profiel | Mijn YouTube kanaal


 • Marcievg
 • Registratie: Augustus 2010
 • Laatst online: 00:33
Oxigeon schreef op dinsdag 31 maart 2020 @ 12:54:
[...]


Ik heb je toegevoegd. Heb pas een paar matches gespeeld maar vind de game wel leuk voor tussendoor. Heerlijk hoe snel de wedstrijden inladen als je deze pakt vanuit de map.

Soms alleen lastig te zien welke je al gehaald hebt en welke niet.

Verder vind ik het jammer dat je voor de online matches waarmee je wagens vrij speelt eigenlijk icon 100 moet zijn. Hoop eigenlijk toch dat ik die vrij snel ga aantikken haha
Ik zal vanavond eens kijken of je online bent. Ik kan je wel een beetje op weg helpen met onderdelen zodat je bijvoorbeeld in de summit wat kunt winnen.

9900k, RTX 3090, 32GB DDR4, psn: marcievg


 • Oxigeon
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 00:46

Oxigeon

En zo is dat!

Gisteren met @Marcievg een productieve avond gehad. Helaas vloog in de 2e coast to coast race de verbinding 5 seconden voor de finish van Marc eruit. Helaas kreeg ik daardoor geen volgers en geld. Verder nog een leuke avond gehad. Misschien vanavond nog een keertje spelen

PSN: Oxigeon | Mijn iRacing profiel | Mijn YouTube kanaal


 • Nol_NL
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 21:10

[Voor 17% gewijzigd door Nol_NL op 17-07-2020 22:52]


 • 418O2
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 13-09-2022
Vandaag de gold editie gekocht. Had nog een tien euro coupon waardoor hij net zo duur was als de basic met 12,50.

Wel leuke game. Gewoon lekker arcade racen

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Nol_NL
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 21:10
Voor dat geld een prima investering. Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind het gewoon een prima game hoor. Hoop variatie in de vervoersmiddelen en toffe races in een gevarieerd landschap. Alleen van het driften ben ik niet zo fan. Prettig ook dat ze de game nog steeds blijven ondersteunen.

[Voor 4% gewijzigd door Nol_NL op 19-07-2020 12:08]


 • wjsiebes
 • Registratie: Juni 2011
 • Laatst online: 17:37
Heb de game laatst op de kop getikt voor de xbox.
Nu speel ik veel racegames (Project Cars, F1, Forza Horizon, Forza Motorsport) en kan regelmatig een potje winnen. Echter bij the crew 2 lukt dat helemaal niet. Bij elke race word ik 8e. Enig idee wat er mis gaat? Voorbeeld is een race met motoren vanochtend. Ik had een motor met waarde 15 en er was 10 vereist. Potje wel 10x gedaan om ook de baan te kennen. Beste plek was 6e van 8.

 • DGP84
 • Registratie: Juni 2016
 • Laatst online: 22:11
wjsiebes schreef op vrijdag 7 augustus 2020 @ 10:50:
Heb de game laatst op de kop getikt voor de xbox.
Nu speel ik veel racegames (Project Cars, F1, Forza Horizon, Forza Motorsport) en kan regelmatig een potje winnen. Echter bij the crew 2 lukt dat helemaal niet. Bij elke race word ik 8e. Enig idee wat er mis gaat? Voorbeeld is een race met motoren vanochtend. Ik had een motor met waarde 15 en er was 10 vereist. Potje wel 10x gedaan om ook de baan te kennen. Beste plek was 6e van 8.
Heb hier zelf ook last van. Speel best veel race games en gaat me goed af. Zelfs op wat moeilijker niveau. Maar bij the crew lukken de races op het makkelijkste niveau niet eens. Denk dat het aan de besturing ofzo ligt.

Concept is leuk, veel test drive unlimited gespeeld vroeger, maar the crew is gewoon niet te doen.

Mobile: Xiaomi Redmi Note 10 Pro - Gamestuff: Xbox Series X + PC: Intel Core i5-11400F / AMD 6650 + Thrustmaster TMX


 • Psyonara
 • Registratie: September 2007
 • Laatst online: 22:25
Buiten Skill moet je performance onderdelen op Max zien te krijgen.

En daar kun je versschillende sets mee maken. De belangrijksten zijn Score Breakers(Voor Punten bij bepaalde disciplines zoals Slalom en Gates met Vliegtuigen) of Chemist sets (Krijg je dubbel Boost buffer)

Je hebt ook Loot en Magnet sets e.d. (Ook nog een aantal ander)

Daarnaast kun je nog Icon points verdelen om meer voordeel te krijgen in Races.
Als je nog aan het levelen bent nooit low level Gold parts scrappen tenzij je betere krijgt. Je kan ze ook speccen mits je genoeg Scrap/Geld hebt.

 • Nol_NL
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 21:10


[Voor 3% gewijzigd door Nol_NL op 25-11-2020 19:15]


 • artificial_sun
 • Registratie: Maart 2009
 • Laatst online: 29-03 08:33


Zijn hier nog veel actieve Crew 2 spelers?
Met alle aanbiedingen op Stadia ben ik bijna nooit alleen online.

Tacens SagittaII Tower en Tacens Ventus Ice reviews


 • Mylo Calemi
 • Registratie: Februari 2021
 • Laatst online: 07-03-2021
Hallo

Weet iemand hoe je sequentieel shift in de crew 2

Sequentieel betekent dat je alleen naar voren en naar achter kan shiften

Alvast bedankt

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Nol_NL
 • Registratie: Mei 2011
 • Laatst online: 21:10

 • PPNiels
 • Registratie: Augustus 2022
 • Laatst online: 24-08-2022
Ik heb 2 kleine vraagjes, als van auto naar motor wisselt wordt er dan ook in die keychange opgeslagen? En de andere is als jij te lang online hebt gestaan wordt de game voordat jij gekickt wordt van de server ook nog gesaved?
Pagina: 1


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee