Toon posts:

De Grote GoT FG Kettingbrief - Deel 7 – Het Resultaat

Pagina: 1
Acties:

 • masauri
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 31-01 16:14

De Grote GoT FG Kettingbrief - Deel 7 - Het Resultaat


Na wat voorbereidend werk om dit eens-om-de-zo-veel-tijd-topic weer in gang te schoppen.
Is hier het inspiratievolle of loze, last-minute, verwenselijke, wat-moet-ik-hiermee, wanneer-moet-ik-het-plannen, trekt het op iets, moet er maar mee door gaan, het grote GoT FG Kettingbrief deel 7 resultatentopic!
Mijn liefste vrouw wist wel dat ik er mee bezig was maar moeide zich verder niet, maar na het zien van mijn enthousiasme en hoe ik er mee bezig was wilde zij ook nog een foto maken.
De laatste dus om de cirkel rond te maken ^) *;
oOo *O* :)B :)F <+:)

1. masauriGedurende het weekend dat we begonnen zijn was het ook het jaarlijkse vlindertelweekend.
Ik heb dan ook de nodige uren in de tuin doorgebracht om niet alleen vlinders maar ook andere insecten en dieren te fotograferen. Deze vlinder die ik gefotografeerd heb ik is een Gehakkelde Aurelia (https://nl.wikipedia.org/wiki/Gehakkelde_aurelia) en heeft héél veel tijd in mijn tuin doorgebracht.
Eén van de mooiste foto's van deze vlinder vond ik toen deze dus op de zonnebloem zat.
Het had net zo goed een spin, rups of ander dier kunnen zijn maar mijn persoonlijke voorkeur heb ik hier laten gelden.
Was ik zelf op de maandag begonnen dan was het of een foto van een vleermuis geweest ofwel van de rode maansverduistering die we gehad hebben en waar ik ook wat foto's van gemaakt heb.

Foto gemaakt op 2017-08-06 16:30 / Gear: Sony DSC-RX100, f/8, 1/2000 sec ISO-6400

2. Letatcest


masauri's foto had een vlinder en een zonnebloem. Een van mijn eerste ingevingen was 'butterfly effect', maar dat bleek een ondoenlijke opdracht zonder heel veel props. Bij het zoeken naar een geschikt voorwerp (een vlinder), stuitte ik op het boek in het midden van de foto. En zonnebloemen = natuurlijk ook Van Gogh.

Ik ben benieuwd in welke richting dat dan gaat, maar een vlinder achter tralies en Van Gogh moeten toch voldoende inspiratie voor de volgende vormen :)

Gear: (normaal een Canon 6D maar nu dus:) OnePlusX (OnePlus, camera ONE E1003, f/2.1, iso 100, belichting 1/277, En gewoon de interne camera-app. FV5 bleek een mindere foto geproduceerd te hebben op groot scherm.. Fotobewerker: DarkTable (op Ubuntu Linux 16.04.3)

3. bobcom


De foto van Letatcest kon ik meteen thuisbrengen: de doorgang tussen Van Gogh- en Stedelijk Museum in Amsterdam (ik heb daar zo'n 17 jaar vlak bij gewoond). Voor in beeld "de" poster van Van Gogh, maar nog meer vooraan, op een zuiltje: het boek "Papillon" van Henri Charrière. Links is nog een stukje van de file in beeld voor de entree van het Van Gogh. Allebei kassaknallers, maar welk ander verband is er tussen die twee?

Charrière was een beetje een charlatan: een kleine crimineel die zich groter heeft gemaakt met zijn spannende verhalen over ontsnappingen uit Franse koloniale gevangenissen. Van Gogh wiilde de kunstwereld veroveren, maar met zijn narrige karakter hield hij noch banen, noch vrienden, noch geliefden voor lang. In heel zijn leven heeft hij zegge en schrijve één doek verkocht.

Wat die twee gemeen hebben is de titel van mijn bijdrage: "shattered illusions". De romantiek van het criminele leven blijkt een bedachte paparback, de grote schildercarriére eindigt met een (zelf?)moord nabij een Frans gesticht.
Technische data: Sony A7, Tamron Adaptall 01B, 24mm f/2.5, 1/320s @f/5.6 en ISO 100.

4. inquestosRegen regen regen, en dan krijg je een zonnig zonnebloemveld met blauwe hemel doorgestuurd. Een echte sfeerfoto. Ik zie een gebroken vaas op een tafel behoorljk 'out-of-place' in een zonnebloemveld. Het doet Frans aan. Boerderij, jaren 60. Hard werk, maar ook ontspanning.

Na gedane arbeid is het goed rusten, met een druifje, biertje, stokbroodje, en natuurlijk je favoriete boerderijblad. Met geen enkel zonnebloemveld in de buurt, maar gelukkig wel wat in eigen tuintje heb ik er een paar opgeofferd.

Gear: Mijn Canon 5DII was op vakantie, dus dit is geschoten met een Sony RX100 MarkIV ~40mm

5. Universal Creations

Toen ik de foto van inquestos zag moest ik denk aan of terug naar de bron van de producten, of juist "vooruit" naar de winkel waar je ze kunt kopen. Ik heb gekozen voor het eerste. Helaas waren er nergens meer graanvelden te bekennen, enkel honderden maisvelden... Toen ik de koeien, het maisveld, een moderne boerderij en een luchtballon aan de grond zag, heb ik maar even een panorama van getrokken
Gear: Canon 5D2, Sigma 135mm f/1.8

6. Mr PinguVan mijn voorganger kreeg ik een foto met een Nederlands beeld. De boerderij viel me gelijk op en wilde daarom iets wat met boerenwerk te maken had. In eerste instantie was het de bedoeling om het melken te fotograferen, maar door omstandigheden was dat geen optie. Daar op het terrein viel mij deze trekker op en is dat mijn onderwerp geworden.

Gear: 600D + Canon 10-22mm + Adobe Photoshop.

7. moozzuzz"Na enkele doordachte upgrades leek z'n voertuig eindelijk klaar voor de job!"

M'n foto is duidelijk een zeer gelijkaardige versie van de vorige. Spijtig genoeg had ik erg veel problemen met de Post processing (de Canon nog niet zo lang geleden gekocht en RawTherapee 5.0rc 32bit bleek onvoldoende stabiel terwijl 4.2.1 32bit dan weer de raws niet helemaal verstond). Gelukkig had de vorige foto ook een oldskool feel dus we zullen maar zeggen dat het de bedoeling was :+.

PP: cropped, contrast +100% (verkeerde interpretatie vd raw) en hier en daar wat dodge&burn in GIMP 2.8.

Gear: Canon PowerShot G7 X Mark II, f2 iso 125, 1/636s , & een blad papier als reflector, GIMP 2.8.20

8. NomadDe vorige foto was een lego voertuig in het gras/natuur, met een paars/geel/groen splittoning.
De kernwoorden die ik overnam waren "(lego)blokjes", "buiten", "close-up" en "natuur".
Dat heb ik vertaald naar klim"blokjes", "buiten" en close-up van mijn benen met zicht naar bijna 40 meter beneden en "artificiële natuur" . De foto heb ik voorzien van een lichtere paars/geel splittoning, om een transitie te maken naar gewonere kleuren voor de volgende persoon. Kortom een mix van tegenovergestelde en gelijke eigenschappen.

Gear: telefoon specs: Samsung S7 (klimmend is een dslr meenemen echt geen feestje): Iso40, F1.7 1/600e sec

9. BravoOp de foto die ik van Nomad kreeg is het perspectief van een klimmer te zien die naar beneden kijkt. Terug kijkt op de weg die is afgelegd om op dit punt te komen. De reis gaat verder omhoog, naar de top. Dit is het thema geworden voor mijn foto; het doel van de klimtocht, de top. Wat een beloning is het om op de top te komen, heerlijk!


Gear: De foto is genomen met de 6D + 50mm F/1.8 II op f/8.0, een sluitertijd van 1/80 s en ISO100 terwijl hij gepositioneerd stond op de Sirui T005 + C10.

10. Arm1nOp de foto van Bravo zag ik een man die een top was beklommen, duidelijk erg blij met zijn armen in de lucht gestoken. Iets beter kijkend liep hij in een zanderig natuurlandschap, ik gokte op de hei. Met dat idee was ik geïnspireerd om zelf ook de hei op te trekken, deze was immers vol in bloei. Wat mij vooral was bij gebleven van de foto was het juichen/behalen van de top. Toen ik deze trap tegen kwam zag dat er uit als een klim naar een top die mij deed denken aan de foto van Bravo.

Gear: Canon 6D met f/4 70-200L

11. Arnold MOp de foto van arm1n zie ik een trap in natuurgebied met heide en naaldbomen.
We nemen de trap omhoog en genieten van het uitzicht.
De Loonse en Drunense Duinen zijn voor mij niet naast de deur, vandaar dat de
foto midden op de dag genomen is op een moment dat het licht harder was dan ik
zou wensen.

Gear: Ik heb mijn D90 gebruikt met de 18-105mm kitlens op 58mm, en een uitsnede gemaakt met 76% van de hoogte en de breedte. Verder heb ik gebruik gemaakt van mijn ligfiets en enkele veerpontjes om de Loonse en Drunense Duinen te bereiken :)

12. WoutoudMij voorganger stuurde me een foto met een 'zee van zand', daar heb ik contrast aan willen geven door een zee van water te fotograferen. Om de aftekening met de lucht duidelijk te maken heb ik daarbij wel gekozen voor een horizon waar land te zien is. De Z/W-bewerking heb ik gedaan, gewoon omdat ik daar zin in had.

Gear: Geschoten op m'n OnePlus 5, bewerkt met Snapseed.

13. YonniIk zag een panorama van leegte, water en wat wolken. Een dromerig geheel. Ik stelde mij voor hoe iemand hier was gekomen, tot ik het dacht te weten. Hij was met zijn gedachten ergens anders...

Gear: Nikon D3200, Tamron 60mm F2.0

14. HogaderOp de voorgaande foto van Yonni zag ik een persoon in een grauwe/fletse setting aan het water.

Het gevoel wat ik eruit kreeg is dat de persoon enerzijds tevreden terugkijkt op de afgelopen periode, maar toch enigszins depressief is dat de periode voorbij is. Hij bereid zich voor (wintermuts), maar blijft daarnaast ook hangen in het verleden (los bloesje/handdoek).

Deze tegenstelling is gebruikt om op door te gaan. Echter met het naderen van het eind van de zomer wordt hij ook steeds meer zwart-wit. Ook al is de overgang vaak rustig, wordt hij wel abrupt gevoeld. Men levert al gauw de zwembroek en luchtige kleding in voor dikke mutsen, sneeuwschoenen en fleece vesten. Het is gedurende de huidige periode dat je in de omgeving ziet dat de ene helft al is geswitched, terwijl de andere helft stiekem hoopt dat het goede weer terug komt. Ook al is dit tegen beter weten in.

De persoon op de foto zit in zijn gedachte midden in dit proces. Een hek illustreert verder de onmogelijkheid om nog terug te gaan naar die zomer, maar toch is er 1 aspect in de kleding waaruit een beetje hoop straalt...

Gear: Sony A6300, Samyang 12mm op F3.4, Iso 100 met 1/160 exposure

15. RobB_WWauw, wat een foto! Hier is duidelijk veel aandacht aan besteed door Hogader, mijn complimenten! Op deze foto voortborduren zal niet meevallen. Naast de Jekyll/Hyde achtige uitdossing, valt de treurige sfeer op. Hoe leuk het ook is om een foto te ensceneren, tijd is me helaas niet gegeven, omdat mijn zorgvuldig vrijgehouden weekend toch grotendeels door overwerk in beslag genomen word. Gelukkig stond er nog wel een bezoek aan de dierentuin op de planning. Het zou toch moeten lukken om daar een foto te maken die inspiratie put uit de voorgaande foto? In het park loop ik rond met een plan: Doorgaan op het Jekyll/Hyde thema. Dat valt niet mee. En dan opeens valt mijn oog op een chimpansee. Met zijn rug naar het publiek houdt hij zich afzijdig. Een treurige aanblik, die mij meteen herinnert aan de foto van Hogader, het beeld roept een zelfde gevoel op. Snel schieten dus! Eerst op afstand, waardoor de spiegeling in het glas nog een artistiek effect oplevert ook. Ik ben gelijk blij met het beeld. Daarna nog een paar foto’s met het objectief tegen het glas, om de reflecties weg te nemen. Bij thuiskomt gekozen voor de versie met reflecties, wellicht biedt het mijn opvolger inspiratie. Nadat de kinderen vlakbij uitgespeeld zijn, lopen we verder naar een volgend wildverblijf. De chimpansee? Dit zat er nog steeds onbewogen bij...

Gear: Canon EOS7D, 70-300L IS. Beperkte nabewerking in Adobe Photoshop Lightroom.

16. Milo.De toegestuurde foto deed me denken aan vrijheid en dan met name het ontbreken ervan. Vandaar mijn gevangenschap idee.

Gear: Sony a7 met 55/1.2 canon fd aspherical

17. CasGasVanwege het gevangenschap wat ik op de foto van milo zag kwam ik tot dit idee, dit is een oude uitkijktoren op de Lochemse berg, helemaal verlaten en je moet er een flink stuk voor lopen. Hier zou iemand geboeid en gevangen kunnen zitten, zonder dat iemand het ooit zou weten..

Gear: Canon 5d3 met een 16-35L F4 en bewerkt/omgezet naar Z/W binnen Lightroom

18. BarrycadeCasGas had mij een foto gestuurd waarbij ik een donker gevoel kreeg door het zwart / wit en het soort object. Het object was na enig onderzoeken een soort uitkijktoren. Maar leek ook op een wachttoren.

Na enig nadenk werk kwam ik op het beeld uit op mijn foto.
Doelbewust in zwart / wit want in kleur was hij te vrolijk voor het onderwerp waar hij voor staat: Het is een monument in IJmuiden voor de mensen die niet meer terug zijn gekomen van zee.Hij kijkt dus uit over zee.

Gear: D7000 met 16-85VR en Hoya polarisatie filter en een Sandisk Ultra II 16 GB geheugen kaart. Nabewerkt in Elements 10 op een Dell XPS met i7 en een Dell 22" IPS monitor.

19. psyBSDIk zie een schipper met een olielamp en een kotter op de achtergrond. Ik vraag me direct af wat de schipper gaat doen als hij na lange dagen van huis eindelijk weer in de haven aanmeert. Gaat hij naar moeder de vrouw? Of drinkt hij nog een borrel met zijn maten?

Deze schipper blijft tot de late uurtjes in het café aan de haven.

Gear: Olympus om-d em10 met 40-150mm @40mm f/22 4s

20. 4Br0k3n3rr0rWat mij opviel aan de vorige foto was het onderweg zijn en hoe de lampen uitgelicht waren. Hier besloot ik een vervolg aan te geven, door passerende auto's op de achtergrond te fotograferen.

Gear: Sony A330, Lens: Fujinon 55mm 1.8

21. BrittaBij madeliefjes moet ik altijd denken aan kappertjes, omdat je van de jonge knopen van madeliefjes zelf kappertjes kan maken. De madeliefjes zijn dan ook vervangen door kappertjes.
Daarbij heb ik gekozen om op de plaats van de lichtbron van de vorige foto een plant te zetten, omdat daar de vorige foto over ging.


Gear: Gear: Nikon d80, lens 50 mm 1.8 prime. Foto genomen op 1/60, f9, iso 100

22. Stoney3KBritta maakte een foto van een schaal met eten, dus ik kwam op het
idee om er een cliche hipster-foodporn foto van te maken, met een
beetje een vergelijkbare compositie. De spiraalvorm heb ik ook nog
geprobeerd om mee te nemen in de foto (vinden jullie hem terug? ;) )

Gear: Nikon D60 met een 18-55 DX lens. Foto genomen op f/4 met 1/25s, 400ISO.

23. JNiets smaakt beter bij een heerlijke tas koffie dan een stukje versgebakken cake!

Gear: Foto gemaakt op 2017-09-17 17:30 / Gear: Sony DSC-RX100, f/8, 1/250 sec ISO-250

Nawoord

Allereerst iedereen bedankt voor zijn deelname! 43 dagen heeft het geduurd deze keerl. Met 23 foto's, een nieuw record!
En het is weer een prachtige fotoreeks geworden als ik de resultaten zo zie. Ik ben blij dat ik het initiatief genomen heb om zo het "geluk" te hebben iedere 2 dagen een foto te zien komen. Dat was voor mij ook een aparte ervaring nu te weten wat er volgt.
Maar ook telkens weer een verrassing om te zien waar het naartoe ging! Tussendoor probeerde ik het nog wat boeiend te houden met wat teasers, zodat er toch wat leven in het topic was. Hopelijk is dat wat gelukt.

Er waren weinig bijzonderheden in deze reeks. Hiermee bedoel ik dan dat er geen zieken waren, of dat er iemand tussen uit gevallen is. (Buiten een enkeling die de verkeerde datum begrepen had als start van zijn 2 dagen maar dat is alsnog goed gekomen.) Verder nog wat mensen die wat details vergeten waren zoals de gear of het resizen van de foto. De één ging all the way, de ander hield het proper. Met deze reeks als eindresultaat.

Ik hield tussendoor de draft al bij zodat ik dit resultaten topic snel kon posten, en ik vraag me af of iemand op mijn profiel in mijn gallery heeft gekeken. (niet dat het nut had want de map met foto's stond als privé ;) )

Ik dank u allen nogmaals, u was een waardige deelnemer! Op naar volgend jaar? O-)

De Grote GoT FG Kettingbrief - Deel 12 (Spinoff Resultaat)


 • psyBSD
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 02-01-2021

psyBSD

Hates 0x00 bytes

Wow, het is echt mooi geworden.

Edit:
Moeten we echt een jaar wachten?

[Voor 40% gewijzigd door psyBSD op 17-09-2017 18:44]

| Olympus OM-D EM10 mk2 | m.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6EZ | m.Zuiko 40-150mm f/4-5.6 R | m.Zuiko 60mm f/2.8 | 2x Godox v860 | Godox X1 |


 • 4Br0k3n3rr0r
 • Registratie: September 2014
 • Laatst online: 09-08-2022
Het is een interessante fotoketting geworden! Ik vond het leuk om te doen!

 • Barrycade
 • Registratie: November 2003
 • Laatst online: 08:53

Barrycade

]3/\/?/?`/(/\|)[-

Grappig om de spongen te zien.

Aantal sprongen zijn heel duidelijk een aantal andere denk ik huh!?

Vond het leuk om weer eens met een foto-opdracht er op uit te gaan.
Bedankt @masauri voor het organiseren O+

P.s. @psyBSD het is de DFDS naar Newcastle ;)

 • Bravo
 • Registratie: Augustus 2005
 • Laatst online: 27-01 10:18

Bravo

Second Best

Ook deze keer was het weer een hele leuke uitdaging om zelf mee bezig te zijn, maar het eindresultaat is erg leuk geworden.
Gelukkig was het wachten voor mij niet zo lang, er zat een heerlijke vakantie tussen 8)

@masauri bedankt voor het organiseren!

Flickr
Canon 6D
17-40mm f/4 + 50mm f/1.8 II + 70-200mm f/4 | 2x 430EX II | Sirui T005 + C10


 • psyBSD
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 02-01-2021

psyBSD

Hates 0x00 bytes

Oooh, nu je het zegt zie ik idd dat het een beetje groter is dan een vissersschip.

| Olympus OM-D EM10 mk2 | m.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6EZ | m.Zuiko 40-150mm f/4-5.6 R | m.Zuiko 60mm f/2.8 | 2x Godox v860 | Godox X1 |


 • Yonni
 • Registratie: Februari 2002
 • Laatst online: 30-01 21:09
Leuk geworden. Bedankt voor het organiseren! Volgende keer doe ik weer graag mee.

D3200 - 35/F1.8G, 60/F2, 70-300/F4-5.6


 • moozzuzz
 • Registratie: Januari 2005
 • Niet online
Wow @masauri , prachtig gemanaged allemaal :) _/-\o_

Ik zal me deze editie vooral herinneren met de stress om de raws van m'n Canon leesbaar te krijgen (@Nomad, die splittoning was niet _mijn_ keuze :+). Ondertussen op basis van de configbestanden van RT5 wel de raws leesbaar gekregen op RT 4.2 (fieuw mijn vriendin weet/wist niet dat ik alle vakantiekiekjes in raw geschoten had :P), maar toch...

Een erg mooi resultaat & proficiat aan allen voor de leuke interpretaties! (ik heb zowaar zin om meteen opnieuw mee te doen aan een ketting :+). Itt vorig editie zijn er dit jaar geen loopings in het verhaal gekomen :).

 • inquestos
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 09:03
Bedankt @masauri !

Mooi resultaat, er staan een aantal geslaagde foto's tussen, maar wat het uiteindelijk het mooiste maakt is dat het dit keer een behoorlijk goed gesloten ketting is gebleven.Ook leuk dat het in de foto's steeds donkerder wordt; een overgang van de zomer naar de herfst. De foto van @Hogader is daarmee eigenlijk ook een prachtige samenvatting!

Fotografie: | Flickr | Canon 5DII + 20mm + 35mm + 50mm + 100mm || Hardlopen: Strava PR 5km: 20:26 10km: 44:35 HM 1:39:58


 • Grozno
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 30-01 10:15

Grozno

acts without consequence!

Het gaat om media in dit topic, dus ik heb 'm even een schopje gegeven.
Altijd leuk om de resultaten uiteindelijk te zien. Ik had nooit gedacht dat de serie begonnen zou zijn met deze foto, we hebben een leuke reis door Nederland gemaakt. :)

Advocatus ineptias | Free Speech Online


 • RobB_W
 • Registratie: Oktober 2005
 • Laatst online: 31-01 20:25
Gaaf om de resultaten eindelijk te kunnen zien! Bedankt voor de organisatie en teasers @masauri !

Er zitten een paar leuke verhaallijnen in. Volgend jaar weer!? Al mag dit best een halfjaarlijkse traditie worden wat mij betreft!

 • masauri
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 31-01 16:14
Dank u allen voor de positieve reacties.
Dus bij deze gooi ik een balletje op:

Ik wil er nog één!
Vanaf 1 november?
Liever volgend jaar ergens.

Ook een poll maken? Klik hier

De Grote GoT FG Kettingbrief - Deel 12 (Spinoff Resultaat)


 • CasGas
 • Registratie: November 1999
 • Laatst online: 31-01 16:51
De serie is verrassend geworden en was leuk om te doen, ik ben alweer voor om dit zsm weer te doen :)
Bedankt @masauri

A7III | 5D3 | 7D | 24 1.4 | 24 TS-E | 40 2.8 | 50 1.4 | 50 1.8 | 60 2.8 | 85 1.8 | 100 2.8 | 135 1.8 | 300 4 | 16-35 4 | 15-85 | 70-200 2.8 II IS | 150-600 G2 | Sony a6300 | 12 2.0 | 16-55 | 16-70 4 | 21 1.4 | 35 2.8


 • Grozno
 • Registratie: Februari 2006
 • Laatst online: 30-01 10:15

Grozno

acts without consequence!

masauri schreef op maandag 18 september 2017 @ 21:00:
Dank u allen voor de positieve reacties.
Dus bij deze gooi ik een balletje op:

Ik wil er nog één!
Vanaf 1 november?
Liever volgend jaar ergens.
[afbeelding]
Ook een poll maken? Klik hier
De keuzes in deze poll zijn niet heel praktisch... We kunnen nu kiezen tussen over twee weken, of ooit een keer. Misschien dat iets daar tussenin ook handig is. :P

Advocatus ineptias | Free Speech Online


 • masauri
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 31-01 16:14
Grozno schreef op dinsdag 19 september 2017 @ 23:18:
[...]

De keuzes in deze poll zijn niet heel praktisch... We kunnen nu kiezen tussen over twee weken, of ooit een keer. Misschien dat iets daar tussenin ook handig is. :P
Bwa, kweet niet, heb tijd nodig om een nieuwe agenda op te stellen, voor nieuwe mensen om zich aan te melden.
In december "lijkt" me moeilijker, met de sint enz. (is voor mezelf ook de drukste maand van het jaar, 6 verjaardagen waaronder die van mezelf, kerst , nieuwjaar)
Het is ook maar 1 maand later dan november en dan zitten we effectief in het nieuwe jaar.
Moest de meerderheid zeggen we doen in het nieuwe jaar is dat wel iets om naar uit te kijken, dan starten we bv al op 1 januari.

De Grote GoT FG Kettingbrief - Deel 12 (Spinoff Resultaat)


 • psyBSD
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 02-01-2021

psyBSD

Hates 0x00 bytes

Als we genoeg deelnemers hebben kunnen we allebei de voorkeuren honoreren 8)

| Olympus OM-D EM10 mk2 | m.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6EZ | m.Zuiko 40-150mm f/4-5.6 R | m.Zuiko 60mm f/2.8 | 2x Godox v860 | Godox X1 |


 • Wannial
 • Registratie: November 2007
 • Laatst online: 19-01 12:18
@masauri Bij deze meld ik mezelf ook alvast aan, heb deze net gemist :)

 • masauri
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 31-01 16:14
Gezien het feit dat mijn vrouw nog steeds niet bevallen is weet ik niet of ik m rond ga krijgen.
Dus als iemand anders het stokje even wil overnemen geen probleem :)

De Grote GoT FG Kettingbrief - Deel 12 (Spinoff Resultaat)

Pagina: 1


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee