Toon posts:

[PC] Battlefield Heroes OverzichtVolgende deelLaatste deel

Dit topic is onderdeel van een reeks. Ga naar het meest recente topic in deze reeks.

Pagina: 1 2 3 ... 21 Laatste
Acties:
 • 105.778 views

 • The_Bash
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18-12-2022
http://members.home.nl/mjberkelaar/bh/header_got.jpg


Welkom in het Battlefield Heroes topic
Inleiding

Dit topic is hard toe aan een update. Aanvullingen, opmerkingen, etc. zijn van harte welkom. Ik heb de ontwikkelingen de afgelopen tijd niet in de gaten gehouden.

De makers van Battlefield Heroes noemen het spel een "download for free, play for free, cartoon shooter." Het spel wordt uitgegeven door Dice en EA en doet sterk denken aan "Team Fortress 2 (c)" . In Battlefield Heroes neemt The Royal Army het op tegen The National Army. The Royal Army lijkt sterk op troepen van het Britse leger in WOII en The National Army, je raadt het al, op de Duitse tegenstander.

Menig tweaker zal zich nu afvragen "Wat heeft dit spel toe te voegen?" En dat is in mijn ogen een terechte vraag. Interessant is dat het Play4Free business model, zoals de marketingjongens van EA het noemen, geld op moet leveren middels reclame (om het spel heen) en in-game items. Een quote uit het officiële persbericht: "Battlefield Heroes is leading EA’s new web-focused free to download, free to play business model which generates revenue through advertising and micro-transactions."

Het spel komt vanaf de zomer van 2008 beschikbaar en wordt te bereiken middels een "Play" knop op de officiële website. Waarschijnlijk zul je op dat moment geconfronteerd worden met commerciële boodschappen.

Een interessant project in mijn ogen. Met dit topic beoog ik vooral een discussie op gang te brengen ove rhet Play4Free, Download4Free business model. Daarnaast gaan we deze zomer natuurlijk lekker knallen.

De focus van deze game bevalt me in ieder geval wel:

"This is a kind of shooter that is focused on fun, accessibility and not getting shot in the face repeatedly by a swearing, ultra-skilled 15 year old boy who plays the game every day for 8 hours." :)


Micro-transactions

Zoals eerder genoemd moet Battlefield Heroes omzet generen door middel van reclame en micro-transactions. Dit laatste zijn in-game items die je via de officiële site kunt kopen. De ontwikkelaars hebben aangegeven dat dit alleen items zijn die invloed uitoefenen op hoe je character/avatar er uitziet. Denk hierbij aan haar, huidskleur, uniform etc. Middels micro-transactions kun je dus geen BFG2008 of een andere vorm van fire & forget kopen waarmee je iedereen de ogen uitsteekt.

Voor de gemiddelde Nederlander is bovenstaande goed nieuws. Je hoeft immers geen cent uit te geven om toch goed mee te kunnen spelen in het spel. Het concept is eerder in Korea gelanceerd. Daar werd FIFA2005 gratis ter beschikking gesteld. Spelers kunnen middels micro-transaction in-game items aanschaffen. Dat levert daar inmiddels 1 miljoen dollar per maand op. Battlefield heroes gaat het concept naar het westen brengen. EA rekent erop dat 95% van de spelers nooit een cent zal besteden aan items.

Verder lezen? Met dank aan Dex

http://objective514.wordp...o-pay-for-weapon-upgrade/
http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7199881.stm


Eigenschappen

Hoewel er op dit moment nog niet veel bekend is over de game, komt er dagelijks meer informatie naar buiten. Zo ook een lijst met eigenschappen van het spel. De lijst vind je hier. Hieronder een greep uit deze lijst.

Speelbare klassen

Solider

Kan als beste de positie van de vijand bepalen.
Heeft een "See-the-Enemy" ability. Hiermee wordt de omtrek van vijanden zichtbaar (zelfs door muren). De ability duurt 10 seconden en kost 30 seconden om opnieuw op te laden.
Gebruikt ontploffende/ontbrandende kogels
Kan vriendelijke troepen om zich heen genezen.

Commando

Gespecialiseerd in stealth, stab kills en sniping.
Heeft weinig hit-points.
Beweegt snel.
Kan in en uit dekking komen.
Gedeeltelijk onzichtbaar.
Wapens doen veel schade, maar hebben weinig munitie.

Gunner

Goed bewapend en bepantserd.
Beweegt langzaam.
Gebruikt snel vurende machinegeweren, RPG's, en wellicht vlammenwerpers.
Kan granaten teruggooien.

Voertuigen

Alle voertuigen zijn uit verhouding. Dit betekent dat de spelers op de voertuigen er te groot uitzien in verhouding tot het voertuig. De beste vergelijking is een volwassene in een botsauto.

De Spitfire, M4 Sherman en PzKfzIV zijn in iedergeval speelbaar.

Vliegtuigen dragen geen bommen en zijn vooral bruikbaar in dogfights. De vliegtuigen bewegen bovendien relatief langzaam en kunnen door ieder wapen beschadigd worden.

Zie voor meer eigenschappen de bovengenoemde lijst.


Screenshots

Het aantal screenshots is beperkt, maar op het net duiken hier en daar een paar screens op. Heb je meer screens gezien, stuur me dan een DM.


http://www.battlefield-heroes.com/images/heroes-desktops/thumbnail/ready-to-roll.jpg http://www.battlefield-heroes.com/images/heroes-desktops/thumbnail/cut-scene.jpg

http://members.home.nl/mjberkelaar/bh/BattlefieldHeroes1S.jpg http://members.home.nl/mjberkelaar/bh/BattlefieldHeroes2S.jpg

http://members.home.nl/mjberkelaar/bh/BattlefieldHeroes3S.jpg http://members.home.nl/mjberkelaar/bh/BattlefieldHeroes4S.jpg

http://members.home.nl/mjberkelaar/bh/BattlefieldHeroes5S.jpg


Trailers / In-game footage

Op dit moment is er alleen een officiële trailer:

http://www.battlefield-heroes.com/video


Links

Officiële site
Nederlandse fansite

[Voor 33% gewijzigd door The_Bash op 24-08-2008 16:29]

404 error: File not found | PSN: The_Bash


 • The_Bash
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18-12-2022
offtopic:
Gereserveerd voor toekomstige informatie, updates etc.

[Voor 100% gewijzigd door The_Bash op 01-03-2008 20:07]

404 error: File not found | PSN: The_Bash


 • bjorntju
 • Registratie: Augustus 2007
 • Laatst online: 22:34
Lijkt me opzich wel een leuk spel! vooral omdat het gratis is! beetje alla TF2 :)

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:20
The_Bash schreef op zaterdag 01 maart 2008 @ 20:07:
Het aantal screenshots is beperkt, maar op het net duiken hier en daar een paar screens op. Heb je meer screens gezien, stuur me dan een PM.
Dan moet je jouw PM DM functie natuurlijk wel aanzetten ;)

Oh, en de screenshots linken naar een pagina die niet gevonden kan worden.

Verder ziet de game er best wel funny uit. Zeker iets om eens te proberen :)

[Voor 9% gewijzigd door Zeror op 01-03-2008 20:12]

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


 • DeX
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 30-01 18:13
Niet alleen de game, maar ook de manier van distributie lijkt mij wel een succes te gaan worden. Gratis games! Wel met wat reclame erdoor, maar dat vind ik het proberen wel waard. Mooi toch? Niet illegaal bezig, iedereen kan het spelen, en EA/Dice vang er nog dollars voor ook (al moet je je af gaan vragen of je met dollars wel blij bent). En hopelijk komen ze toch met een functie waarbij je ehm add-free kunt maken. Dit zou cool zijn als je het spel toch erg gaaf vind,en niet meer gehinderd wil worden door reclames. Dit is wel een beetje de kant waarop de PC game genre moet gaan.

Anoniem: 245611

zo die TS is een stuk beter dan de mijne :)

 • krakbracket
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 11-07-2022
Leuke insteek en zowaar vernieuwend van EA; het brengen van een gratis game! Ben sinds TF2 ook gevallen voor de cartoon stile games en het ziet er fris uit.
ga hem in de gaten houden!

hoewel er heel veel nodig voor zal zijn om van TF2 los te krijgen...

PC gameplay geen multiplatform!


 • rickyy
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 29-11-2022
Ik heb me echt kapot gelachen om die trailer :D. Ik ga deze zeker proberen, maar is het nou een spel om te installeren of gaat het via een site zoals die kleine minigames op ww.ikspeel.nl etc?

Core i5 4670k, 8gb, MSI GTX460 HAWK TA


 • DeX
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 30-01 18:13
rickyy schreef op zaterdag 01 maart 2008 @ 20:22:
Ik heb me echt kapot gelachen om die trailer :D. Ik ga deze zeker proberen, maar is het nou een spel om te installeren of gaat het via een site zoals die kleine minigames op ww.ikspeel.nl etc?
Lijkt me datje ehm moet downloaden. Zou wel erg zwaar zijn als het een flash game was.Oh en ze zeggen ook download4free. Ik neem aan dat het een DL is dus.

 • rickyy
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 29-11-2022
DeX schreef op zaterdag 01 maart 2008 @ 20:25:
[...]


Lijkt me datje ehm moet downloaden. Zou wel erg zwaar zijn als het een flash game was.Oh en ze zeggen ook download4free. Ik neem aan dat het een DL is dus.
Jah zo zat ik ook, maar ik werd in tweifel gebracht doordat ze zeiden van klik op de knop ''playnow'' to play :p.

Core i5 4670k, 8gb, MSI GTX460 HAWK TA


 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 21:50

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

DeX schreef op zaterdag 01 maart 2008 @ 20:25:
[...]


Lijkt me datje ehm moet downloaden. Zou wel erg zwaar zijn als het een flash game was.Oh en ze zeggen ook download4free. Ik neem aan dat het een DL is dus.
Ik denk een soort flash like game client net als bij bv raptorsafari. Ik hoop het in ieder geval niet want dit soort deployment betekend dat de game nooit echt goede hardware optimalisatie heeft en meestal erg beperkt is wat betreft resolutie (lees: of auto scaling of 1 vast res). De playnow knop doet in ieder geval in deze richting denken.

[Voor 4% gewijzigd door Bor op 01-03-2008 20:53]

Over Bor | Vraag & Aanbod feedback | Frontpagemoderatie Forum


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:25

SinergyX

____(>^^(>0o)>____

Lijkt mij de engine van battlefield in TF2 style cartoon jasje :) Leuk idee, ziet er geinig uit :P

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • Rynji
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 31-01 10:22
Dit ziet er echt heel leuk uit!
Kleurig, Gezellig en lekker knallen,
Let op die mannetjes op de vleugels van vliegtuigen in de trailer :P
Ga het zeker weten proberen.

5800X3D - RTX3080 - 1440p@270Hz Inventaris


 • The_Bash
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18-12-2022
Rakkerzero schreef op zaterdag 01 maart 2008 @ 20:09:
[...]

Dan moet je jouw PM DM functie natuurlijk wel aanzetten ;)
Oh, en de screenshots linken naar een pagina die niet gevonden kan worden.
Is aangepast :)

Ik ben zelf ook benieuwd of de client zelf een DL wordt. Dat lijkt me zelf wel het beste i.v.m. de eerder genoemde optimalisatie. Wellicht dat je middels de Play Now knop in een soort lobby komt, dezelfde werkwijze als Gamespy.

404 error: File not found | PSN: The_Bash


 • Rynji
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 31-01 10:22
Hoe gaat dit precies werken qua servers?
Stuk of wat World's waar iedereen in rond gast, knalt en Vliegt?
Of gewoon Servers met Maps en iets van 64 players?

5800X3D - RTX3080 - 1440p@270Hz Inventaris


 • DarthRaider
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 09-06-2015
De trailer vond ik erg lachen, en een van de eerste dingen waar ik gelijk aan dacht was : Codename Eagle :D
Als dit spel net zo leuk is als de trailer eruit ziet, hebben ze alvast 1 speler 8)

 • steveman
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 23:54

steveman

Comfortabel ten onder

DarthRaider schreef op zaterdag 01 maart 2008 @ 23:01:
De trailer vond ik erg lachen, en een van de eerste dingen waar ik gelijk aan dacht was : Codename Eagle :D
Als dit spel net zo leuk is als de trailer eruit ziet, hebben ze alvast 1 speler 8)
Dat spel is begonnen met die ultieme droogheid imo! _/-\o_

"Take the risk of thinking for yourself. Much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way." -Christopher Hitchens | In memoriam? 🏁 ipv kruis!


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:25

SinergyX

____(>^^(>0o)>____

T!m0n schreef op zaterdag 01 maart 2008 @ 22:15:
Hoe gaat dit precies werken qua servers?
Stuk of wat World's waar iedereen in rond gast, knalt en Vliegt?
Of gewoon Servers met Maps en iets van 64 players?
Gok zoals Gunz en soortgelijke. Je hebt een 'vaste' character die in style van FPS punten en ranks kan halen.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • DeX
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 30-01 18:13
Even wat meer info over die ads:
The advertisments will appear between game levels on loading screens, but not during the actual gameplay. Joystiq quotes Ben Cousins, senoir producer at Heroes creator Digital Illusions CE as saying that items available for purchase through micro-payments will be limited to alterations to a player’s appearance, not to their weapons or equipment, as erroneously reported by CanWest and originally posted here (sorry!).
bron: http://objective514.wordp...o-pay-for-weapon-upgrade/

Deze quote brengt ook wel wat meer vraagtekens:
"We're removing all barriers to entry and we hope there is broader audience for the title. You will be able to play this game on grandma's laptop."
bron: http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7199881.stm

Mischien dus toch in in-browser game?
Hier staat een hele waslijst met dingen die zeer leuk klinken, en wat dingen bevestigen. Een kleine greep:
• 3 passengers in a plane. 1 pilot, 1 on each wing.
• Battlefield 2142 engine (in een browser?)
• Mods are not a possible because of automatic download and patching system, too complicated plus servers would be needed. Possibility of adding “authorized mods” in the future. Example: submit to DICE, if they think it would be good they would roll it out as an official mod.

En nog een zooi meer.

Later in het jaar is er een open beta schijnbaar. Ik ben er in ieder geval klaar voor >:) .

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 21:50

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Dat lijkt inderdaad op een in browser game wat ik als gamer een misstap zou vinden. Zelfs de eerder genoemde raptor safari draait niet soepel op mijn Q6600 + 8800GT. In het filmpje zie je ook schokken hoewel dat ook gewoon missende frames kunnen zijn in het filmpje zelf natuurlijk.
Battlefield 2142 engine
Dat is toch gewoon de BF-2 engine?

[Voor 12% gewijzigd door Bor op 02-03-2008 10:29]

Over Bor | Vraag & Aanbod feedback | Frontpagemoderatie Forum


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:20
DeX schreef op zondag 02 maart 2008 @ 10:25:
• Battlefield 2142 engine (in een browser?)
Misschien schrijven ze wel een aparte browserplugin om de game te draaien en aan te sturen vanuit het web.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • -Mike-
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 05-01-2022
Rakkerzero schreef op zondag 02 maart 2008 @ 10:55:
[...]

Misschien schrijven ze wel een aparte browserplugin om de game te draaien en aan te sturen vanuit het web.
It will be released for the PC as a free download in Summer 2008
Dit vond ik op de site, dus ik ga er inderdaad van uit dat het gewoon een client word en dat ze het landjepik met een web script bijhouden.

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 12316

Ik heb de tag in de titel even veranderd van 'MMOG' naar 'PC'. Het spel wordt straks vast veel online gspeeld, maar niet massively samen met z'n allen op dezelfde server :)

Wat ik trouwens een gunstig punt vind is dat de developers weer terugwillen naar (o.a.) het Codename Eagle gevoel. Dat spel was echt briljant.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:25

SinergyX

____(>^^(>0o)>____

Rakkerzero schreef op zondag 02 maart 2008 @ 10:55:
[...]

Misschien schrijven ze wel een aparte browserplugin om de game te draaien en aan te sturen vanuit het web.
Mijn gedachte ook, aantal spellen had dit al. (9dragons, o2jam, rappelz dacht ik ook).

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:20
B1gk1ller schreef op zondag 02 maart 2008 @ 13:42:
[...]


[...]

Dit vond ik op de site, dus ik ga er inderdaad van uit dat het gewoon een client word en dat ze het landjepik met een web script bijhouden.
Ja, misschien wordt wel net zoiets als dat het spel Soldierfront bijv. ook heeft. Een aparte client die vanuit het web opestart kan worden.

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Hidde
 • Registratie: November 2002
 • Laatst online: 22:20
Ik vind de stijl wel heel erg gejat... Maar het spel neigt wel ontzettend naar Bf1942 en dat kan ik alleen maar toejuichen. Wat simpel en leuk was alles toen, geen rare UAV of iets dergelijks, gewoon wat tanks en oude vliegtuigen en guns! :)

Wordt lekker spelen deze zomer.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Zeror
 • Registratie: September 2003
 • Laatst online: 00:20
Hidde schreef op zondag 02 maart 2008 @ 15:19:
Ik vind de stijl wel heel erg gejat...
Beter goed gejat dan slecht verzonnen zeg ik maar :)
Daarnaast is het ook niet erg, want het wordt immers een gratis spel. Ik verwacht om die reden geen hoogstandje, maar meer een zeer vermakelijk tussendoor schietspel. Klinkt misschien negatief, maar het is toch EA dat het hele zaakje moet gaan publiceren en ervaring heeft al vaker uitgewezen dat EA vaak bagger produceerd (geld niet voor alle games).
Maargoed eerst maar eens afwachten wat dit gaat doen voordat het ik het spel al in het hokje 'bagger' stop. :+

Nintendo ID: Zeror_rk | SW-6670-3316-6323


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Anoniem: 45950
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online
Ik ging echt kapot van de trailer _O- Ben zeer benieuwd naar de Game. Denk dat het concept, in de huidige wereld van warez e.d. best wel een succes kan worden.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Hidde schreef op zondag 02 maart 2008 @ 15:19:
Ik vind de stijl wel heel erg gejat...
Buiten deze cartoon-soort om heb je de stijlen: robot, quake/warsow, WW2, heden, vietnam. Dan vind ik dit toch heel wat origineler dan, zeg, een game als CoD4 of BF2 hoor ;)

Ziet er in ieder geval grappig uit, zeker die trailer. Ik hoop niet dat het in zo'n java-achtig ding komt zoals sommigen zeggen, want dat zou wel heel zonde zijn... :P

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • GENETX
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 23:38
Waarom krijg ik eht gevoel dat je JUIST WEL door een 15-jarige puber wordt geowned die 8uur/dag achter het spel zit?

1. Gratis
2. Simpel (in de zin dat je niks hoeft te installen als ik het zo zie idd java)
3. Online

Imho de 3 dingen waar 15 jarige pubers 8 uur per dag achter zitten in mijn ogen. Lijkt me niet bepaald de game die ~30-jarigen een paar keer in de week met aantal vrienden spelen, iets dat naar mijn mening in het introotje wordt geschetst...

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • The_Bash
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18-12-2022
GENETX schreef op zondag 02 maart 2008 @ 18:55:
Waarom krijg ik eht gevoel dat je JUIST WEL door een 15-jarige puber wordt geowned die 8uur/dag achter het spel zit?

1. Gratis
2. Simpel (in de zin dat je niks hoeft te installen als ik het zo zie idd java)
3. Online

Imho de 3 dingen waar 15 jarige pubers 8 uur per dag achter zitten in mijn ogen. Lijkt me niet bepaald de game die ~30-jarigen een paar keer in de week met aantal vrienden spelen, iets dat naar mijn mening in het introotje wordt geschetst...
Het hele match-making concept moet er voor gaan zorgen dat jij niet door die 15-jarige wordt ingemaakt. Zelfs de opa van die 15-jarige moet het tegen zijn leeftijdsgenoten op kunnen nemen. Laat de pubers het maar tegen elkaar opnemen.

404 error: File not found | PSN: The_Bash


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • DeX
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 30-01 18:13
The_Bash schreef op zondag 02 maart 2008 @ 19:03:
[...]


Het hele match-making concept moet er voor gaan zorgen dat jij niet door die 15-jarige wordt ingemaakt. Zelfs de opa van die 15-jarige moet het tegen zijn leeftijdsgenoten op kunnen nemen. Laat de pubers het maar tegen elkaar opnemen.
Doe met denken aan de Battle.net systeem van blizzard. We word altijd gematched tegen iemand met ongeveer dezelfde stats. Het staat me wel aan want zo krijgen newbies een kans om te groeien in plaats van de STFU Noob! opmerkingen die de gamewereld plagen.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Pendaco
 • Registratie: Augustus 2003
 • Laatst online: 08-02 16:35

Pendaco

Vogon Poetry FTW!

Gister toevallig ook die trailer gezien, mooi gedaan, mooi concept en geen last van framedrops :P
Vooral het ge-owned-worden-door-15-jarige-pubers stukje was toch wel een flinke roflll waard.
The_Bash schreef op zondag 02 maart 2008 @ 19:03:
Het hele match-making concept moet er voor gaan zorgen dat jij niet door die 15-jarige wordt ingemaakt. Zelfs de opa van die 15-jarige moet het tegen zijn leeftijdsgenoten op kunnen nemen. Laat de pubers het maar tegen elkaar opnemen.
Hmm hoe moet ik dit zien, dat je in een server wordt geplaatst met mensen van een soortgelijk niveau/level?

Hopelijk geen browser achtige zut want daar begin ik niet aan, ik ging daar na het zien van de trailer eigenlijk ook totaal niet vanuit. Zou toch jammer zijn mocht het daadwerkelijk zo zijn.

"All that the xHTML validation shows is that you can lowercase and close your tags."


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • DeX
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 30-01 18:13
Pendaco schreef op zondag 02 maart 2008 @ 19:49:
Gister toevallig ook die trailer gezien, mooi gedaan, mooi concept en geen last van framedrops :P
Vooral het ge-owned-worden-door-15-jarige-pubers stukje was toch wel een flinke roflll waard.


[...]


Hmm hoe moet ik dit zien, dat je in een server wordt geplaatst met mensen van een soortgelijk niveau/level?

Hopelijk geen browser achtige zut want daar begin ik niet aan, ik ging daar na het zien van de trailer eigenlijk ook totaal niet vanuit. Zou toch jammer zijn mocht het daadwerkelijk zo zijn.
Volgens mij kun je alleen een server joinen die gelijk is aan je level:

Match Making:
• Play with level equal players, but not 1:1 Ex: Level 2s could play on a level 1 server. Rule seems to be "level X ±"
• New players separated from hardcore players
• Levels as high as 40 or 50

 • M411007
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 07-02 02:34
Ik hoop dat dit spel ook op LAN te spelen zal zijn en niet alleen via EA servers.

ps. "solider klasse" in TS?

 • GENETX
 • Registratie: Juni 2005
 • Laatst online: 23:38
Wss wordt het wel Starten via de browser. Stond deze week een stukje in de Sp!ts. Daar stond iets dat er op wees dat het alleen via de browser kan worden gestart. Ook de button "Play now" zoals in het filmpje wijst er op.

 • -Mike-
 • Registratie: Juli 2005
 • Laatst online: 05-01-2022
GENETX schreef op woensdag 05 maart 2008 @ 17:49:
Wss wordt het wel Starten via de browser. Stond deze week een stukje in de Sp!ts. Daar stond iets dat er op wees dat het alleen via de browser kan worden gestart. Ook de button "Play now" zoals in het filmpje wijst er op.
Ja waarschijnlijk klik je op het land waar je wil spelen en dan popt de client omhoog :)

 • The_Bash
 • Registratie: December 2004
 • Laatst online: 18-12-2022
Zo stond het op de site waar ik het vandaan heb. Er werd meerdere malen Solider geschreven, vandaar dat ik niet te slim wilde zijn en er soldier van heb gemaakt :)

404 error: File not found | PSN: The_Bash


Anoniem: 203716

Gamert.nl heeft een stukje erover.

http://www.gamert.nl/spec...bij_dice_battlefield.html :)

Het schijnt nog best diepgaand te zijn en wat RPG elementen te hebben. Ook moet je een client downloaden, maar dat leek me al logisch. Die 'Play Now' button staat niet voor niets omringt met reclames :P.

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 21:50

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Slechte preview, alleen gebaseerd op bekende info en reeds vrijgegeven screens / renders.

Over Bor | Vraag & Aanbod feedback | Frontpagemoderatie Forum


 • Turfschipper
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 02-01 05:21
Ik zie nergens de specs van de game.

Nu is het in tekenfilmstijl, valt het dan te verwachten dat deze game goed speelbaar wordt voor de wat oudere pc's? Of heeft dat niks met elkaar te maken en zal je gewoon een goede PC moeten hebben die battlfield 2 goed moet kunnen draaien?

Anoniem: 251423

Hmm hoe moet ik dit zien, dat je in een server wordt geplaatst met mensen van een soortgelijk niveau/level?
Denk aan de match-making van Halo 3 op de Xbox360, dat zou inderdaad perfect zijn.
Ja waarschijnlijk klik je op het land waar je wil spelen en dan popt de client omhoog
Zoals de WoW-Launcher eigenlijk?
Ik zie nergens de specs van de game.

Nu is het in tekenfilmstijl, valt het dan te verwachten dat deze game goed speelbaar wordt voor de wat oudere pc's?
Daar is het eigenlijk voor bedoeld ja, dat iedereen deze game kan spelen en dus ook de mensen met een ouwe pc ;)

[Voor 29% gewijzigd door Anoniem: 251423 op 05-03-2008 20:08]


 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 01:06

Jazzper

BB4E^Guerilla

ben er wel benieuwd naar. Het enige dat ik nog niet heb kunnen ontdekken is of je ook een first person view hebt of alleen maar deze gare 3rd person view.

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • Turfschipper
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 02-01 05:21
Anoniem: 251423 schreef op woensdag 05 maart 2008 @ 20:07:


[...]

Daar is het eigenlijk voor bedoeld ja, dat iedereen deze game kan spelen en dus ook de mensen met een ouwe pc ;)
Ok, das mooi. Bedankt voor de info.

 • Rynji
 • Registratie: Oktober 2004
 • Laatst online: 31-01 10:22
Jazzper schreef op woensdag 05 maart 2008 @ 20:50:
ben er wel benieuwd naar. Het enige dat ik nog niet heb kunnen ontdekken is of je ook een first person view hebt of alleen maar deze gare 3rd person view.
Alleen maar 3th Dacht ik

5800X3D - RTX3080 - 1440p@270Hz Inventaris


Anoniem: 26235

Volgens http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_Heroes:

1Ghz CPU, 512 MB Ram, 64 MB Video Card, 500 MB HDD Space

die hebben het vervolgens weer hier vandaan:
http://planetbattlefield....nfo.Detail&id=268&game=10

staat een heleboel info wat misschien wel nuttig is voor de startpost...

 • Bor
 • Registratie: Februari 2001
 • Laatst online: 21:50

Bor

Coördinator Frontpage Admins / FP Powermod

01000010 01101111 01110010

Anoniem: 26235 schreef op woensdag 05 maart 2008 @ 22:14:
Volgens http://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_Heroes:

1Ghz CPU, 512 MB Ram, 64 MB Video Card, 500 MB HDD Space

die hebben het vervolgens weer hier vandaan:
http://planetbattlefield....nfo.Detail&id=268&game=10

staat een heleboel info wat misschien wel nuttig is voor de startpost...
Ofwel inderdaad niet geoptimaliseerd voor nieuwe hardware.

Over Bor | Vraag & Aanbod feedback | Frontpagemoderatie Forum


 • Pavla
 • Registratie: Juni 2004
 • Laatst online: 06-02 21:22
Bor de Wollef schreef op donderdag 06 maart 2008 @ 08:10:
[...]


Ofwel inderdaad niet geoptimaliseerd voor nieuwe hardware.
Beetje voorbarige conclusie niet? Dat het op wat oudere pc's draait wil niet zeggen dat het niet is geoptimaliseerd voor nieuwere pc's. Het kan goed zijn dat juist dit soort graphics goed schaalbaar zijn. Kijk maar naar TF2, daar kan je zowel vloeiend mee spelen op je oma's pc, alswel je nieuwe toppc op de knieën krijgen.

Trots lid van [DPC] Team Boonanza @ SoB - Bezoek pwnshop.nl!


 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 01:06

Jazzper

BB4E^Guerilla

en als je alle spellen topics hier en in het algemeen terugkijkt tijdens de preview periode weet je dat op basis van wat tekst, trailer en screenshots je weinig conclusies mag trekken.

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • DarthRaider
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 09-06-2015
Bor de Wollef schreef op donderdag 06 maart 2008 @ 08:10:
[...]

Ofwel inderdaad niet geoptimaliseerd voor nieuwe hardware.
trek je altijd zo snel onzinnige conclusies?

Uhm..wat dacht je van een zo groot mogelijk publiek willen bereiken en niet enkel de mensen met SLI GTX systemen?
En dit zijn 'gewoon' specs, niet minimum, niet recommended, gewoon specs. Zou me niks verbazen als dit minimum specs zijn.

 • M411007
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 07-02 02:34
Jazzper schreef op woensdag 05 maart 2008 @ 20:50:
ben er wel benieuwd naar. Het enige dat ik nog niet heb kunnen ontdekken is of je ook een first person view hebt of alleen maar deze gare 3rd person view.
French site NoFrag asked EA France about last night's indications that Battlefield Heroes will be third-person only (story). According to their contact, the game will feature both first- and third-person perspectives, depending on the gameplay situation. They say they expect DICE to offer more details soon to put Battlefield Heroes' perspective in perspective.
bron

Als ie alleen 3rd person zou zijn speel ik hem niet.

edit;
hmmm dit staat op planetbattlefield:
Only instance where you go 1st person is when you zoom a sniper rifle
Jammer als dat echt zo is. :|

[Voor 9% gewijzigd door M411007 op 06-03-2008 10:01]


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:25

SinergyX

____(>^^(>0o)>____

Vind het 3rd person altijd wel fijn spelen, je berijkt er een grotere groep mee dan enkel FPS.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


Anoniem: 12316

M411007 schreef op donderdag 06 maart 2008 @ 09:56:
[...]


[...]

bron

Als ie alleen 3rd person zou zijn speel ik hem niet.

edit;
hmmm dit staat op planetbattlefield:

[...]


Jammer als dat echt zo is. :|
Waarom het bij voorbaat uitsluiten?

Als er zo bewust voor gekozen wordt, dan steken ze er vast wel tijd in om het goed speelbaar te maken. Ik ben zelf ook niet zo'n fan van third-person, maar bij bv. Gears of War werkte het prima.

 • DarthRaider
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 09-06-2015
3rd person hoeft niet slecht te zijn. En daarbij, je hebt 3rd person met een camera die ver weg staat, en 3rd person met een camera die heel dichtbij staat. Da's nogal een verschil imo. En in de debut trailer van onlangs staat ie vrij dichtbij en best wel laag. Prima speelbaar imo.

 • Jazzper
 • Registratie: Juli 2001
 • Laatst online: 01:06

Jazzper

BB4E^Guerilla

ik heb er ook niets mee. Vond het al irritant bij Tomb Raider. Maar ook bij MMO's en andere spellen. Het is net als met Fitna: we wachten maar even af :D

webstek // Urenwerk - horlogeblog // mijn fotogear en beste fotos // Instagram @jazzper_nl


 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:25

SinergyX

____(>^^(>0o)>____

De groep die goed met 3rd person kan spelen is ongetwijfeld groter dan de groep die er niets aan vind ;) Go for the masses :P

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


 • M411007
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 07-02 02:34
SinergyX schreef op donderdag 06 maart 2008 @ 10:51:
De groep die goed met 3rd person kan spelen is ongetwijfeld groter dan de groep die er niets aan vind ;) Go for the masses :P
Daar is EA wel goed in ja. Ze hebben dit spelconcept trouwens vaker gezien in Korea waar het goed aanslaat.

De 3rd personview vind ik altijd erg onoverzichtelijk en lastig spelen. De game is erg populair bij het DICE kantoor en ze hebben zelfs een aparte server gemaakt. Ik zal hem zeker proberen, misschien valt de 3rd person hier wel mee.

De micro-transacties zijn trouwens alleen cosmetisch en kosten niet meer dan een sms. Ze verwachten dat 95% van de spelers nooit een transactie zal doen. Reclames zitten op de matchmaking service, niet in het spel.

Je kunt je karakter uplevelen zoals bij WoW om meer wapens te krijgen (die je als spell kunt gebruiken). Je kunt er maar een paar per potje gebruiken.

 • Anoniem: 45950
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online
Ik zag vandaag de trailer op dumpert, geniaal :D Echt weer een game om te gaan spelen met 'echte' vrienden, omdat je deze niet hoeft aan te schaffen :)

 • Eagle Creek
 • Registratie: Oktober 2002
 • Laatst online: 02-02 08:52

Eagle Creek

Breathing security

Ben ik de enige die dubbel ligt van het lachen van de Tom en Jerry trailer?
Ik denk dat deze game staat of valt met de gameplay. Juist omdat de graphics, upgrades en allerlei zaken hier niet het key-element zullen zijn zullen zaken als bugs gaan irriteren.

Overall ziet het zeer grappig uit en als het zo door gaat met de ontwikkeling wil ik hem zeker uitproberen.

~ Information security professional & enthousiast ~ EC Twitter ~


 • Geckoo
 • Registratie: Oktober 2000
 • Laatst online: 08-02 10:19

Geckoo

Good news, everyone!

voor de luie mensen

Professor Hubert Farnsworth: Shut up friends.
My internet browser heard us saying the word Fry and it found a movie about Philip J. Fry for us. It also opened my calendar to Friday and ordered me some french fries.


 • krakbracket
 • Registratie: Augustus 2006
 • Laatst online: 11-07-2022
Eagle Creek schreef op dinsdag 25 maart 2008 @ 02:04:
Ben ik de enige die dubbel ligt van het lachen van de Tom en Jerry trailer?
Ik denk dat deze game staat of valt met de gameplay. Juist omdat de graphics, upgrades en allerlei zaken hier niet het key-element zullen zijn zullen zaken als bugs gaan irriteren.

Overall ziet het zeer grappig uit en als het zo door gaat met de ontwikkeling wil ik hem zeker uitproberen.
Nee je bent zeker niet de enige!
De gameplay is het belangrijkste onderdeel van dit spel, net als bij alle andere games, imao. Het spel kan nog zo prachtig zijn, maar als de gameplay sucks legt iedereen het vroeger dan later af.
toch vind ik, als ik naar de trailer kijk de graphics juist iets toevoegen en zeker een key element, net als bij TF2 zorgt de cartoonsfeer ook voor een andere insteek in de gameplay.
Je loopt toch anders te schieten tegen een heavy met een medic achter zich aan dan tegen de terroristen in COD4.
Bugs irritereren altijd, behalve als je ze kan exploiten ;)

PC gameplay geen multiplatform!


 • Anoniem: 45950
 • Registratie: Januari 2002
 • Niet online
Gratis shooter Battlefield Heroes krijgt bij start slechts twee maps

Door Paul Hulsebosch, donderdag 3 april 2008 13:15, views: 1.530

De gratis shooter Battlefield Heroes zal bij de lancering slechts twee maps bevatten. Ontwikkelaar Dice zal er later meer aan toevoegen, in de stijl van de map die het populairst zal blijken te zijn.

Als het spel verschijnt, zal het één map bevatten waarin voertuigen een hoofdrol spelen en één waarin het vooral om infanterie draait. De Zweedse ontwikkelaar Dice zal later meer gratis maps aan het spel toevoegen. Bij het maken van nieuwe maps zal de voorkeur van de spelers bepalend zijn: als de map met voertuigen het populairst blijkt, zal Dice er daar meer van maken.

Producer Ben Cousins ziet een groot voordeel in het starten met slechts twee maps. Dice maakte tot nu toe games die tientallen maps bevatten en volgens Cousins worden na een paar weken alleen de beste twee daarvan nog maar gespeeld. Met Battlefield Heroes wil men dat anders aanpakken. Dice probeert twee goede maps te maken en daarna te reageren op de voorkeuren van de spelers. Deze strategie heeft als bijkomend voordeel dat het spel door een relatief klein team in korte tijd gemaakt kan worden.

Cousins liet verder los dat er geen in-game reclame in het spel getoond zal worden. Er zal alleen reclame te zien zijn op de website en in het menu van het spel. Naast advertenties wil uitgever Electronic Arts geld verdienen aan micro-transacties: spelers kunnen voor een klein bedrag voorwerpen voor hun spelpersonage kopen. Daarbij kan aan puur esthetische items gedacht worden, zoals een grote snor of een gouden helm, maar ook aan voorwerpen die invloed hebben op het spelverloop.

Een speler zou met dit systeem bijvoorbeeld een item kunnen aanschaffen waarmee hij tijdelijk sneller ervaring kan opdoen, zodat iemand die minder vaak online is, zijn personage toch binnen korte tijd een behoorlijk niveau kan laten bereiken. Het inzetten van betaalde items voor het behalen van goede spelresultaten is echter niet onomstreden. Spelers die meer geld te besteden hebben, zouden zo oneigenlijk voordeel kunnen behalen en tegenstanders vinden dat dat neerkomt op competitievervalsing.

 • Dutchie!
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 21-01 06:42
Ik vind het slim en goed dat ze maar 2 mappen vrij geven voor deze game. Wel jammer is dan dat ze er 1 met voertuigen doen en de ander niet. Zal je net zien, dat de map waar geen voertuigen inzitten leukerder zou zijn met voertuigen, en de map met voertuigen, leukerder zonder voertuigen :+

De trailer is smakelijk in elkaar gezet zeg :D het deuntje is lekker pakkend en de humor druipt er vanaf :D geweldig! zulke trailers mogen ze van mij vaker maken :D

Ik kan bijna niet wachten tot deze leuke, arcade shooter eraan komt. En het kan bijna ook niet anders dat dit een hit word. Gratis, lage systeemeisen, veel mensen gaan dit spelen :) !

* Dutchie! heeft de Battlefield Heroes Tune iets verbouwd en op z'n telefoon gezet :Y)

Living in Australia! - Ja, ik heb dyslectie


 • Postius
 • Registratie: September 2006
 • Laatst online: 25-08-2021
JuliettPapa schreef op donderdag 03 april 2008 @ 21:59:


* Postius heeft de Battlefield Heroes Tune iets verbouwd en op z'n telefoon gezet :Y)
Uploadje plz? :*)

GoT Warhammer Community op steam http://steamcommunity.com/groups/got40k


 • Dutchie!
 • Registratie: September 2002
 • Laatst online: 21-01 06:42
Hehe, ik heb alleen het begin stukje wat aangepast / ingekort... want ik wil natuurlijk wel dat "fluiten" horen als ik gebelt wordt... daarna is het gewoon de hele melodie. Maar als je hem wilt, zet ik hem wel online voor je.

Je hoort nu eerst het bekende, Battlefield geluidje... en dan meteen het "fluiten" dus. :) Geef me anders maar een DM ;)

EDIT: Aan het begin van de trailer, zie je eerste serieuse beelden van WWII... en daarna komt de "echte trailer". Die serieuse beelden, zou dat een hint kunnen zijn voor Battlefield 3? back to the roots, WWII alles erop en eraan?

Ik zou het wel zien zitten 8)

[Voor 21% gewijzigd door Dutchie! op 04-04-2008 01:51]

Living in Australia! - Ja, ik heb dyslectie


Anoniem: 257301

@kmzZ
Hello Heroes!
Gamasutra published an interview with me this week in which I state we will have two maps available for the launch of Battlefield Heroes. This news has passed around the net a fair bit overnight, which is odd as James and I mentioned this in our very first interview in Games For Windows Magazine in January. Some people out there on the forums have jumped to some conclusions following this interview, so…

…let’s just clear up a couple of things. Firstly, we have no plans for selling maps for Battlefield Heroes. Our game design and our business model is designed around the fact that 95% of the people playing the game never pay a penny. We want this to be the best free game experience online and we will be delighted for 95% of you to play the game for hundreds of hours, fully level up your character and enjoy a long expansive experience without spending any money at all, ever.

Secondly - we are launching with two maps, but we already have one other in development - we are playtesting it as we speak and it’s great. Should be ready in the months, if not weeks, directly after launch. We have a full-time level designer assigned in the game’s post-launch team to keep making new maps (if you want more that is, we can make vehicles or game modes if you want instead) and we will be polling the community to find out what type of content you want to play.

So, to re-iterate. We are launching with two maps, we have no plans to sell maps, and more maps will be available for free soon after launch.
Bron: http://www.battlefield-heroes.com/dev-blog/more-maps

Als ik het goed begrijp gaan ze goed luisteren naar de community _/-\o_ wat altijd een pluspunt is.

 • Erhnam
 • Registratie: Januari 2000
 • Laatst online: 21:54

Erhnam

het Hardware-Hondje :]

Ziet er echt netjes uit! Ben benieuwd wat de systeemeisen zijn!

http://www.xbmcfreak.nl/


 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 02-02 18:11

Knaak

It's me, Mario!

Systeemeisen staan al een maand online, ookal zijn ze niet 100% exact natuurlijk. :) Kijk maar even op de BFH site.

 • Plankton
 • Registratie: April 2004
 • Laatst online: 26-10-2021
Ook voor Mac?

Anoniem: 12316

Anoniem: 257301 schreef op vrijdag 04 april 2008 @ 13:29:
@kmzZ

[...]

Bron: http://www.battlefield-heroes.com/dev-blog/more-maps

Als ik het goed begrijp gaan ze goed luisteren naar de community _/-\o_ wat altijd een pluspunt is.
Luisteren is één ding, er iets mee doen een tweede :P

Maar in dit geval moeten ze wel eigenlijk. Het inkomen van het spel is afhankelijk van mensen die het blijven spelen, in plaats van 'we hebben het geld binnen, laat ze maar in hun sop gaarkoken'. Als 'de community' (wie? de mensen die op het forum het meest in capslock posten?) meer gamemodes wil en in plaats daarvan gooien ze er maar wat maps bij, dan raken ze inkomsten kwijt.

Anoniem: 257301

Anoniem: 12316 schreef op vrijdag 04 april 2008 @ 16:26:
[...]

Luisteren is één ding, er iets mee doen een tweede :P

Maar in dit geval moeten ze wel eigenlijk. Het inkomen van het spel is afhankelijk van mensen die het blijven spelen in plaats van 'we hebben het geld binnen, laat ze maar in hun sop gaarkoken'. Als 'de community' (wie? de mensen die op het forum het meest in capslock posten?) meer gamemodes wil en in plaats daarvan gooien ze er maar wat maps bij, dan raken ze inkomsten kwijt.
Het zou handig zijn als je bijv. het spel op zou starten en het "launch" screen zou krijgen dat er gewoon een poll aan de rechterkant zou staan o.i.d(Zoiets als in Medieval 2 Total War). Zodat ze niet alleen de mening krijgen van de posters op het forum maar ook van de "stille" gamer. Maar goed ben geen dev en ik neem aan dat ze er wel een oplossing voor hebben.

Ben trouwens ook benieuwd hoe duur die esthetische items worden. En of er genoeg keuze is, niet dat er maar 2 soort helmen te bestellen zijn en dat iedereen met dezelfde items rond huppelt 8)7 . Hoop dat ze het van de dollar naar de euro omrekenen is het bijna gratis voor ons Europeanen }:O

 • Cloontje
 • Registratie: Juni 2001
 • Laatst online: 07-02 19:35

Cloontje

Tea. Earl Grey. Hot.

Bor de Wollef schreef op donderdag 06 maart 2008 @ 08:10:
[...]


Ofwel inderdaad niet geoptimaliseerd voor nieuwe hardware.
ja gelukkig maar want ik heb een amd 1.6ghz met een geforce 3 kaart. dus hopelijk kan ik het ook draaien.

Let us make sure history never forgets the name ... Enterprise.


 • Ome_Les
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 22-06-2021

Ome_Les

«zo niet, dan toch»

Cloontje schreef op vrijdag 04 april 2008 @ 17:37:
[...]


ja gelukkig maar want ik heb een amd 1.6ghz met een geforce 3 kaart. dus hopelijk kan ik het ook draaien.
GeForce3 gaat niet lukken.

Wat er eerder bekend was gemaakt, heb je pixelshader 2.0 nodig.
Zelfs op mijn GF4 Ti4600 zit een 1.3 ofzo.
Ik zal ook naar een nieuwe kaart moeten.

...:::everybeat.nl


 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online

 • Chip.
 • Registratie: Mei 2006
 • Niet online
Ik wacht met spanning af op de release

 • Dersan
 • Registratie: Augustus 2004
 • Laatst online: 22:37
6 mei begint de invite only beta...

http://www.battlefield-heroes.com/beta

PSN: Stensie


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RamO
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 09-01 20:13

RamO

The Alchemist of Happiness

de website ligt zowat plat man... :P

Floccinoccinihilipilification


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Flapmo
 • Registratie: April 2000
 • Laatst online: 07-02 07:56

Flapmo

and back is gigi!

RamO schreef op dinsdag 06 mei 2008 @ 17:11:
[...]


de website ligt zowat plat man... :P
correctie hij ligt plat :D

"The purpose of computing is insight, not numbers." -- Richard Hamming


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:25

SinergyX

____(>^^(>0o)>____

Ik kwam er zojuist op, buiten een melding dat het via invite only gaat was er niets te vinden op die pagina.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • livestrong
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 04-04-2018
Weet iemand wanneer de officiele versie uitkomt? En nog beter, wanneer de site weer terug online is( ,maar dat zal wel niet)

Deze melding word er nu gegeven.
code:
1
2
3
4
5
Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

[Voor 48% gewijzigd door livestrong op 06-05-2008 17:39]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Ome_Les
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 22-06-2021

Ome_Les

«zo niet, dan toch»

IDD.. Kom er ook niet bij....

Ik ga wel weer kijken of ik op andere plaatsen wat kan vinden. O-)

...:::everybeat.nl


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • jelly
 • Registratie: Mei 2006
 • Laatst online: 13-01 10:44

jelly

Arch Linux

Het spel komt vanaf de zomer van 2008 beschikbaar en wordt te bereiken middels een "Play" knop op de officiële website. Waarschijnlijk zul je op dat moment geconfronteerd worden met commerciële boodschappen.
Jammer dat de site plat is, lijkt me wel een aardig spel om af en toe te spelen

[Voor 78% gewijzigd door jelly op 06-05-2008 17:58]

Keep it simple stupid


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Shammah
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 07-01 12:51
Hello Heroes!

As you may have noticed, you killed our website. We are not angry. We’re very pleased you want to be in the Beta.

The beta for Heroes will be divided into several stages, the first of which is all about testing out this new way of getting games to you all; by downloading and installing them from a website. We’ll also be trying out some other dull stuff to do with servers, so we are expecting the systems to be down as much as they are up.

To help us track down all the technical issues, we have asked a third party to find us some specialist Beta testers. We are doing all this because we want to be sure that when we launch Heroes, everything will work smoothly.

So hang in there! We will announce here when it’s time to sign up for the public stage of the Beta.

Per Bonomi
Community Manager
Och jammer, had me er op verheugd de beta te spelen :(

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • livestrong
 • Registratie: Maart 2006
 • Laatst online: 04-04-2018
edit:
Sorry, niet goed gelezen, ik kom met oud nieuws


Hopen dus op de publieke beta versie

[Voor 92% gewijzigd door livestrong op 06-05-2008 18:22]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • TheZeroorez
 • Registratie: September 2005
 • Niet online
Modbreak:Goed, nu iedereen weet dat die site plat is hoeft het niet nog eens 5x gemeld te worden.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • RamO
 • Registratie: Mei 2008
 • Laatst online: 09-01 20:13

RamO

The Alchemist of Happiness

Shammah schreef op dinsdag 06 mei 2008 @ 18:16:
[...]


Och jammer, had me er op verheugd de beta te spelen :(
de beta was zowieso invite only, ze hadden dus maar een klein groepje mensen nodig blijkbaar :(

Floccinoccinihilipilification


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Shammah
 • Registratie: Oktober 2007
 • Laatst online: 07-01 12:51
Dan maar wachten op de open-beta, niet!? :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Ome_Les
 • Registratie: September 2000
 • Laatst online: 22-06-2021

Ome_Les

«zo niet, dan toch»

IDD...

Of misschien komen er wel releases die her en der verspreidt worden.

Maar goed. Kan niet wachten tot public/open beta release.

...:::everybeat.nl


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 02-02 18:11

Knaak

It's me, Mario!

Beter een goede, stabiele en vermakelijke game dan een brakke beta die je hoofdpijn geeft. Laat ze het maar eerst goed testen, de game is toch niet übergroot dus deze closed beta zal niet zolang duren als het bij de meeste games duurt. :)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jimmie
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 22-01 21:11
De theme music staat ook op de site onder community Heroes:

“Battlefield Heroes Theme” composed by Marc Canham
Remixed for the Video

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 02-02 18:11

Knaak

It's me, Mario!

Jimmie schreef op dinsdag 06 mei 2008 @ 20:52:
[...]


De theme music staat ook op de site onder community Heroes:

“Battlefield Heroes Theme” composed by Marc Canham
Remixed for the Video
Error downloading file 8)7

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jimmie
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 22-01 21:11
MOAW schreef op dinsdag 06 mei 2008 @ 21:20:
[...]


Error downloading file 8)7
Hmm referer probleempje gok ik, maar zoals gezegd kijk onder Community Heroes ;)

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • steveman
 • Registratie: Mei 2001
 • Laatst online: 23:54

steveman

Comfortabel ten onder

Jimmie schreef op dinsdag 06 mei 2008 @ 21:22:
[...]


Hmm referer probleempje gok ik, maar zoals gezegd kijk onder Community Heroes ;)

http://www.battlefield-heroes.com/community-heroes

De linkjes daar zijn ook stuk :(


Ho dat hoort natuurlijk bij het plat zijn van de site... nevermind 8)7

Of... aargh, ik ga wat anders doen...

[Voor 17% gewijzigd door steveman op 06-05-2008 21:37]

"Take the risk of thinking for yourself. Much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way." -Christopher Hitchens | In memoriam? 🏁 ipv kruis!


Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 197980

de beta is uitgelekt, de download mannager is via verschillende torrent sites te downloaden. de client zelf is 5,7 gig, maar de download speed is tergend laag.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Jimmie
 • Registratie: Mei 2003
 • Laatst online: 22-01 21:11
steveman schreef op dinsdag 06 mei 2008 @ 21:36:
[...]


http://www.battlefield-heroes.com/community-heroes

De linkjes daar zijn ook stuk :(


Ho dat hoort natuurlijk bij het plat zijn van de site... nevermind 8)7

Of... aargh, ik ga wat anders doen...
Je moet ook even ctrl+F5 doen, anders krijg je nog de oude 'anti-leech' pagina.
Anoniem: 197980 schreef op zondag 11 mei 2008 @ 11:25:
de beta is uitgelekt, de download mannager is via verschillende torrent sites te downloaden. de client zelf is 5,7 gig, maar de download speed is tergend laag.
Is dat een speelbare Beta? Of kan je alleen in je eentje een beetje rond lopen in de levels.

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • greatgonzo
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 07-02 16:13

greatgonzo

schit-te-rend!

de beta is iig speelbaar voor iedereen die een BF2 key heeft

Acties:
 • 0Henk 'm!

Anoniem: 26235

5 GB voor een dergelijk spelletje, zijn ze gek geworden ofzo?

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Moonborne
 • Registratie: Mei 2007
 • Laatst online: 29-01 08:58
Volgens mij is dit een scam. Heb dat pakketje via torrent binnengehaald. Als je je CD-key invoert vraagt hij om connectie naar www.zero-labs.net. Als je die site bezoekt ga je naar www.carllesani.mine.nu
Beetje vaag allemaal he? :?

[Voor 79% gewijzigd door Moonborne op 11-05-2008 13:53]


Acties:
 • 0Henk 'm!

 • Knaak
 • Registratie: Juni 2006
 • Laatst online: 02-02 18:11

Knaak

It's me, Mario!

Ze hebben zelf nog gezegd dat de client rond de 250-300mb komt te zitten, denk je nu echt dat die opeens 5GB is? Flinke troep dus..

Acties:
 • 0Henk 'm!

 • SinergyX
 • Registratie: November 2001
 • Laatst online: 00:25

SinergyX

____(>^^(>0o)>____

lol een heuze BF2 CDkey stealer :) Netjes verpakt in een 5GB lijkende client.. TF2 had zelfde problemen toendertijd, HL2 CDkeys in dat geval.

Nog 1 keertje.. het is SinergyX, niet SynergyX
Im as excited to be here as a 42 gnome warlock who rolled on a green pair of cloth boots but was given a epic staff of uber awsome noob pwning by accident.

Pagina: 1 2 3 ... 21 Laatste

Dit topic is gesloten.


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee