Als ik een plaatje van een website wil opslaan onder de Mozilla browser (versie 1.7b) dan krijg ik nadat het plaatje is opgeslagen de URL van de website waarvan ik het plaatje download in een dialoogvenster te zien. soms krijg ik dat wel 5 keer te zien en moet ik 5 keer op OK klikken voordat ik het volgende plaatje kan opslaan.
dit is zwaar irritant en ik heb het ook pas sinds de nieuwere versie van mozilla (had hiervoor 1.5 ofzo en die deed dat nooit)
ter verduidelijking: het is geen spyware ofzo, het zit echt als ' feature ' in mozilla.
weet iemand of dit uit te schakelen is?
dit is zwaar irritant en ik heb het ook pas sinds de nieuwere versie van mozilla (had hiervoor 1.5 ofzo en die deed dat nooit)
ter verduidelijking: het is geen spyware ofzo, het zit echt als ' feature ' in mozilla.
weet iemand of dit uit te schakelen is?