Als je windows hebt geinstalleerd en je zit voor het eerst op internet, dan komt er zo'n vraag of dat ingevulde gegevens moeten worden opgeslagen.
zodat als je bij google gaat zoeken, dat je zo'n lijstje krijgt van waar je de afgelope tijd op hebt gezocht.
nou heeft iemand hier toendertijd op "nee" geklikt, terwijl ik het wel aan wil hebben.
hoe kan ik dit weer aan zetten?
zodat als je bij google gaat zoeken, dat je zo'n lijstje krijgt van waar je de afgelope tijd op hebt gezocht.
nou heeft iemand hier toendertijd op "nee" geklikt, terwijl ik het wel aan wil hebben.
hoe kan ik dit weer aan zetten?