Hallo,
Huidige server SBS 5.5
Nieuwe server SBS 2003
Nu wil ik alle clients opnieuw aanmelden, maar hoe ken ik dit doen zonder dat er op de clients een nieuw profiel word gemaakt of de oude geweizigd?
Huidige server SBS 5.5
Nieuwe server SBS 2003
Nu wil ik alle clients opnieuw aanmelden, maar hoe ken ik dit doen zonder dat er op de clients een nieuw profiel word gemaakt of de oude geweizigd?