Tweakers,
Ik wordt weer helemaal gek. Ik heb voor alle gebruikers hun profielen en alle rotzooi naar shares op de server laten verwijzen. Verder heb ik ook overal in de policy's gebruik van offline files uitgeschakeld.
Gebruikers kunnen nu mooi overal op alle pc's aanmelden en krijgen leuk hun profiel. Als ik als gebruiker een snelkoppeling op het bureaublad plaats, weghaal of hernoem zie ik dat ook op de servershare.
Als ik nu alleen afmeld dan wordt de data op de servershares overschreven met het oude gebruikersprofiel... daar snap ik dus niks van.
Ik heb echt overal offline files uit staan en ook aangevinkt dat bij stand by, log off, shutdown en start niks gesynchroniseerd mag worden.
Gebruikers hebben volledige rechten op de server profiel- shares. Ditzelfde is ook bagger met de applicationdata share, die wordt ook steeds weer overschreven.
Iemand enig idee???
Ik wordt weer helemaal gek. Ik heb voor alle gebruikers hun profielen en alle rotzooi naar shares op de server laten verwijzen. Verder heb ik ook overal in de policy's gebruik van offline files uitgeschakeld.
Gebruikers kunnen nu mooi overal op alle pc's aanmelden en krijgen leuk hun profiel. Als ik als gebruiker een snelkoppeling op het bureaublad plaats, weghaal of hernoem zie ik dat ook op de servershare.
Als ik nu alleen afmeld dan wordt de data op de servershares overschreven met het oude gebruikersprofiel... daar snap ik dus niks van.
Ik heb echt overal offline files uit staan en ook aangevinkt dat bij stand by, log off, shutdown en start niks gesynchroniseerd mag worden.
Gebruikers hebben volledige rechten op de server profiel- shares. Ditzelfde is ook bagger met de applicationdata share, die wordt ook steeds weer overschreven.
Iemand enig idee???