Als ik bij mijn digitale foto´s kijk bij (rechtsklik) properties -> summary -> advanced, dan zie ik allerlei info over de camera, de datum waarop de foto gemaakt is etc. etc.
Als je in bijv. Photoshop een nieuwe afbeelding aanmaakt en je kopieert daar de foto in, dan is de camera-info weg, maar dan komt er weer te staan dat je de afbeelding in Photoshop hebt gemaakt.
Hoe kan je die advanced info weghalen of uitschakelen?
Als je in bijv. Photoshop een nieuwe afbeelding aanmaakt en je kopieert daar de foto in, dan is de camera-info weg, maar dan komt er weer te staan dat je de afbeelding in Photoshop hebt gemaakt.
Hoe kan je die advanced info weghalen of uitschakelen?