Hallo mensen,
Elke keer als ik lekker aan het 'werk' ben met een script of wat dan ook, en ik wil dus het bestand saven om online te kijken ('ctrl+s') dan krijg ik deze ^$#^%$&#$ melding elke keer, en moet ik weer een keertje extra klikken.

met de vorige dreamweaver versie had ik dat nooit, terwijl ik het programma op dezelfde manier gebruik. Gewoon site definieren, automatisch uploaden na saven, etc. Alleen nu heb ik dan dit extra, en het irriteert me enorm!
Weet iemand hoe je dat kan uitschakelen? aangezien de bestanden op de server echt NIET nieuwer zijn. en dat programma moet gewoon niet proberen te 'denken' maar gewoon domweg saven..
Overigens heb ik alle preferences vensters al door zitten zoeken, maar kon het gewoon niet vinden.
Elke keer als ik lekker aan het 'werk' ben met een script of wat dan ook, en ik wil dus het bestand saven om online te kijken ('ctrl+s') dan krijg ik deze ^$#^%$&#$ melding elke keer, en moet ik weer een keertje extra klikken.
met de vorige dreamweaver versie had ik dat nooit, terwijl ik het programma op dezelfde manier gebruik. Gewoon site definieren, automatisch uploaden na saven, etc. Alleen nu heb ik dan dit extra, en het irriteert me enorm!
Weet iemand hoe je dat kan uitschakelen? aangezien de bestanden op de server echt NIET nieuwer zijn. en dat programma moet gewoon niet proberen te 'denken' maar gewoon domweg saven..
Overigens heb ik alle preferences vensters al door zitten zoeken, maar kon het gewoon niet vinden.