Ik heb een klein probleempje met een account die inlogd via onze citrix server. Deze staat in onze MZ. Normaal kreeg je als je inlogd de vraag of je je c-schijf wilt sharen, en er word dan een mapping aangemaakt.
Nu heeft een gebruiker dit 1x gewijgerd en het vinkje aangezet met dit nooit meer vragen! Hoe kan ik dit weer wijzigen?????
Als jullie enig idee hebben???? Thx!
Nu heeft een gebruiker dit 1x gewijgerd en het vinkje aangezet met dit nooit meer vragen! Hoe kan ik dit weer wijzigen?????
Als jullie enig idee hebben???? Thx!