Server en 1 client: Windows ME
3 clienten: Windows XP
Ik heb zojuist de werkgroepnaam en alle clientnamen veranderd (je moet toch wat met je vrijetijd nietwaar
). Maar nu zijn er 2 dingen aan de hand.
Op zowel server als alle clienten staat in de Verkenner bij de plaats waar de werkgroep(en) staan nog steeds de oude werkgroepnaam, echter volledig onbruikbaar. Er zit geen PC meer in dus is compleet overbodig. Hoe krijg ik dit weg?
2 van de Windows XP computer hebben het voor elkaar gekregen hun oude computernaam in de nieuwe werkgroep te krijgen, echter volledig onbruikbaar. Als ik erop klik, dan staat er dat er geen verbinding gemaakt kan worden. De nieuwe namen staan er ook en die werken wel prima. Hoe krijg ik die oude namen eruit?
Deze 2 problemen lijken een cacheprobleempje, ik heb met google en op microsoft.com geozcht, maar ik kon niet iets vinden van mijn gading. Die nu de climax
: wie weet wat ik moet doen?
3 clienten: Windows XP
Ik heb zojuist de werkgroepnaam en alle clientnamen veranderd (je moet toch wat met je vrijetijd nietwaar
Op zowel server als alle clienten staat in de Verkenner bij de plaats waar de werkgroep(en) staan nog steeds de oude werkgroepnaam, echter volledig onbruikbaar. Er zit geen PC meer in dus is compleet overbodig. Hoe krijg ik dit weg?
2 van de Windows XP computer hebben het voor elkaar gekregen hun oude computernaam in de nieuwe werkgroep te krijgen, echter volledig onbruikbaar. Als ik erop klik, dan staat er dat er geen verbinding gemaakt kan worden. De nieuwe namen staan er ook en die werken wel prima. Hoe krijg ik die oude namen eruit?
Deze 2 problemen lijken een cacheprobleempje, ik heb met google en op microsoft.com geozcht, maar ik kon niet iets vinden van mijn gading. Die nu de climax
Humanist | Kernpower! | Determinist | Verken uw geest | Politiek dakloos