Ik heb van de week overal de nieuwste windows update er weer eens overheen gehaald. Wat ziet mijn oog, de standaard dir waar de bijlages heen gingen voorheen met opslaan, kon de gebruiker 1 keer ingeven, en daarna hield OE dit vast. Nu springt OE elke keer terug naar %HOMEPATH&\Mijn Documenten.
Aangezien we dat niet willen, wil ik graag weer dat de persoonlijke instellingen van de gebruiker wordt vastgehouden, en dus niet naar \mijn documenten.
Search gaf nada results
Aangezien we dat niet willen, wil ik graag weer dat de persoonlijke instellingen van de gebruiker wordt vastgehouden, en dus niet naar \mijn documenten.
Search gaf nada results
Ey!! Macarena \o/