Na wat te hebben rondgekeken ben ik erachter gekomen dat het het beste is om een geshared dir helemaal open te zetten onder SHARE en dan dicht te timmeren met NTFS.
Nu heb ik dat dus gedaan. Onder share Everyone alle rechten gegeven. Toen naar het tabblad security en daar everyone op deny gezet. Daarna mijn eigen account op allow all gezet. natuurlijk kan ik nu zelf ook nergens meer in aangezien deny voor allow gaat.
Maar hoe nu verder...want haal ik everyone weg en geef per user op wat ze mogen dan is dat a) veel werk bij veel users en veel shares en b) volgens mij niet waterdicht omdat als je ff niet oplet en een nieuwe user niet toevoegd deze gelijk overal in kan komen.
Is het dan niet beter om onder shares alles dicht te gooien en met ntfs bepaalde users toegang te geven of kom ik dan op hetzelfde probleem uit.
* Zym0tiC zijn hoofd wordt ff dizzy hiervan
Nu heb ik dat dus gedaan. Onder share Everyone alle rechten gegeven. Toen naar het tabblad security en daar everyone op deny gezet. Daarna mijn eigen account op allow all gezet. natuurlijk kan ik nu zelf ook nergens meer in aangezien deny voor allow gaat.
Maar hoe nu verder...want haal ik everyone weg en geef per user op wat ze mogen dan is dat a) veel werk bij veel users en veel shares en b) volgens mij niet waterdicht omdat als je ff niet oplet en een nieuwe user niet toevoegd deze gelijk overal in kan komen.
Is het dan niet beter om onder shares alles dicht te gooien en met ntfs bepaalde users toegang te geven of kom ik dan op hetzelfde probleem uit.
* Zym0tiC zijn hoofd wordt ff dizzy hiervan
There is no such thing as innocence, only degrees of guilt | Flickr!