Beetje vage topic titel, maar wist het niet beter te omschrijven...
Enkele maanden geleden heeft iemand zich op mijn tweede pc aangemeld, waar ik zelf msn bijna nooit op gebruik. Maar nu m'n andere pc in puin legt, maar wel. Maar het vervelende is nu, dat als ik msn opstart, de gegevens van die andere persoon er nog in staan. Ik hoef dus alleen op inloggen te klikken en ik kan op zijn msn en zijn hotmail lezen en zo. Is niet echt de bedoeling. Maar ik krijg het niet weg
Weet iemand hoe ik dit moet doen?
Enkele maanden geleden heeft iemand zich op mijn tweede pc aangemeld, waar ik zelf msn bijna nooit op gebruik. Maar nu m'n andere pc in puin legt, maar wel. Maar het vervelende is nu, dat als ik msn opstart, de gegevens van die andere persoon er nog in staan. Ik hoef dus alleen op inloggen te klikken en ik kan op zijn msn en zijn hotmail lezen en zo. Is niet echt de bedoeling. Maar ik krijg het niet weg
Weet iemand hoe ik dit moet doen?