Bestaat er in Visual C#.NET een optie om alles terug te brengen naar de oorspronkelijke (die van de installatie) instellingen?
Mijn ontwerpvensters staan al zodanig in de war, dat ik ze liever terug zet naar de oorspronkelijke staat.
Mijn ontwerpvensters staan al zodanig in de war, dat ik ze liever terug zet naar de oorspronkelijke staat.