vroeger (bij win 2k, 98 enz) kreeg je een melding als je je pc uit wilde schakelen en er iemand anders nog een bestand van je pc gebruikt dat je geshared hebt.
Bij xp gebeurt dit niet meer bij mij, klopt dit of is deze optie ergens aan te schakelen. Het is namelijk behoorlijk frustrerend als mijn collega zijn computer weer eens een keer uit zet en ik midden in een bestand zit.
Bij xp gebeurt dit niet meer bij mij, klopt dit of is deze optie ergens aan te schakelen. Het is namelijk behoorlijk frustrerend als mijn collega zijn computer weer eens een keer uit zet en ik midden in een bestand zit.