Als ik in mijn muziekmap (die standaard wat andere "sort by..." dingen heeft dan een normale map) de boel wil sorteren op "Modified" kan dat, en blijft Sort by... modified in het contextmenu bestaan, maar zogauw de PC opnieuw opgestart is kan ik iedere keer weer opnieuw bij View ... Choose Details het woord "Modified" aanvinken.
Waar kan ik instellen (evt via de registry) dat deze optie wel aan blijft (iig voor m'n muziekmap). Het lijkt me overigens wel een bug in windows
Waar kan ik instellen (evt via de registry) dat deze optie wel aan blijft (iig voor m'n muziekmap). Het lijkt me overigens wel een bug in windows