Mensen,
Als in Outlook XP op een bijlage wordt gedrukt, verschijnt er een melding of
deze bijlage geopend op op schijf bewaard moet worden. In dit venster staat
ook een checkbox "Altijd waarschuiwen voordat bestanden van dit type worden
geopend". Ik vraag me af waar de waarde (0 of 1) wordt weggeschreven. Dit
i.v.m. het feit dat deze checkbox voor gebruikers bij ons niet werkt, maar
voor administrators wel.
Als iemand weet waar dit wordt weggeschreven, dan hoor ik dat graag.
Alvast bedankt voor de moeite,
Fleur
Als in Outlook XP op een bijlage wordt gedrukt, verschijnt er een melding of
deze bijlage geopend op op schijf bewaard moet worden. In dit venster staat
ook een checkbox "Altijd waarschuiwen voordat bestanden van dit type worden
geopend". Ik vraag me af waar de waarde (0 of 1) wordt weggeschreven. Dit
i.v.m. het feit dat deze checkbox voor gebruikers bij ons niet werkt, maar
voor administrators wel.
Als iemand weet waar dit wordt weggeschreven, dan hoor ik dat graag.
Alvast bedankt voor de moeite,
Fleur