Als ik bij het netwerk kijken en ik klik op een willekeurige computer in explorer. Dan staan in het venster dat volgt, de gedeelde mappen. Maar ook geplande taken en faxapparaten. Dit wil ik dus niet zien!
Hoe kan ik dit uitzetten? Want ik zie echt nergens opties. Ben vrij ervaren met xp dus zo makkelijk is het volgens mij niet.
(en alvast nee, ik maak geen gast account)
Hoe kan ik dit uitzetten? Want ik zie echt nergens opties. Ben vrij ervaren met xp dus zo makkelijk is het volgens mij niet.
(en alvast nee, ik maak geen gast account)