Hallo,
Ik heb onlangs rechten op een Nt4 server gezet vanaf
een win2k werkstation op een aantal folders en nu wilde
mijn collega dit ook weer doen met een Nt4 client op diezelfde
mappen op de Nt4 server maar nu kan hij die niet meer wijzigen.
Klopt het dat je nadat je 1x met een 2k client op een Nt4 server
rechten hebt gewijzigd je daarna niet meer vanaf een Nt4 client
rechten kan wijzigen?
Thnx
Ik heb onlangs rechten op een Nt4 server gezet vanaf
een win2k werkstation op een aantal folders en nu wilde
mijn collega dit ook weer doen met een Nt4 client op diezelfde
mappen op de Nt4 server maar nu kan hij die niet meer wijzigen.
Klopt het dat je nadat je 1x met een 2k client op een Nt4 server
rechten hebt gewijzigd je daarna niet meer vanaf een Nt4 client
rechten kan wijzigen?
Thnx