Is het mogelijk de layout van netwerkomgeving te wijzigen zodat je niet meer alle shares op alle systemen ziet maar alleen de systemen, zoals ook onder Windows 98 gebeurd?
Met veel systemen en shares is de nieuwe layout al snel erg onoverzichtelijk.
Met veel systemen en shares is de nieuwe layout al snel erg onoverzichtelijk.